Hvem sa at man ikke kan trene i en park? Sjekk ut treningsvideo her.

Hele to timer holdt jeg på slik. Det var utrolig morsomt. Jeg klatret, hoppet, tok litt pushups og gikk en tur. Med to flotte damer på tur sammen med meg ble hele opplevelsen skikkelig flott. Litt ekstra styrketrening var greit det også, selv om jeg hadde en hard styrketrening tidligere i går. Å når jeg tok pushups på denne måten så ble det litt mer utfordring enn vanlig. Å det skyldes at den rører veldig mye på seg. Å de hvite håndtakene var skikkelig i veien. Men, nå skal jo ikke denne brukes til pushups, så den er unnskyldt. 

 

 

 

 

 

 

 

rm_x6OyGl1

 

rnBGJUSGoR

 

 

Sjekk ut mine videoer som også er på instagram på min side som du finner på navn, Randiae. Bilder fra klatringen kommer på et annet innlegg.

 

Ha en fin dag.

 

#Instagram #Randiae #trening #casall #karitraa #pushups

 

-Randi Annette-

6 kommentarer
    1. pr dags dato tror jeg ikke noen har sagt at man ikke kan trene i en park 😛 sjekk ut tufteparken 😛 så du er på trygg grunn her 🙂 er viktig at man har det gøy også mener nå jeg da, og ikke bare ligger på en benk på gymmen å løfter til man blir blå i nakken å kvalm 😛
      ha en flott dag videre 😀

    2. stianrangvaldjonassen: Hehe, sant. De som ikke trener synes vi som gjør dette er litt rare. Så de tenker nok sånn, men jeg gir jo litt blanke i det. Gøy å gjøre litt utav det å være ute i parken også.
      Greit å variere litt på hvor man trener 🙂

      Ha en flott dag du også.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg