Selveste Eyvind Hellstrøm på besøk ! Å jeg slenger med en oppskrift for dere.

Her er det ikke vanskelig å kose seg. Et flott kjøkken med DIGG mat. Jeg er fortsatt litt oppe i skyene etter å ha flyttet inn i MIN leilighet. Jeg måtte bare få sagt det. Her har dere en rykende fersk pizza som jeg laget på 1, 2 3. Oppskriften kommer ikke fra boken til Eivind, men jeg synes det ble et fint bildet.
wPC58PSGjB
Uansett, her får dere oppskriften på min hjemmelaget pizza.
Ingredienser:
Tacolefse (eller lompe)

Tomatpure

Hvitost
Tomat i skiver

Stekt kyllingfilet i biter

Rødløk
Spinat

Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 180-200 grader. Vær obs på at du ikke brenner lefsen. Lomper blir fortere brent enn tacolefser, så vær obs på sterk varme.
Stek kyllingfilet til den er godt stekt. Smør tomatpure over lefsen og dryss på løk og tomat. Legg på biter av kyllingfileten og avslutt med noen skiver hvitost. Avslutt med en neve med litt spinat. Å da er det bare å hive innpå.

 

 

GOD FREDAGSKVELD <3

 

#Randiae #Tacolefse #Lompepizza #lompe #speltlompe #Sunt #Godt #Kos #Middagstips #Tips #Inspirasjon #Mat #Hellstrøm #Eyvindhellstrøm #Eyvind

 

(Beklager litt rotete oppsett, men ved bruk av bildet på instgram blir det dessverre slik. Dere kan følge meg på Instagram for flere bilder, @Randiae)

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg