Hjemmlaget kjøleskapsgrøt. Ingen koketid.

Endelig orket jeg å prøve denne grøten. Har hørt mye om den, men det har ikke blitt til at jeg har laget det selv. I og med at jeg hadde få ingredienser hjemme, tok jeg det jeg hadde tilgjengelig. Grøt skulle det bli uansett.

 

Ingredienser

1,5 Dl stor havregryn

3 Ss Naturell Yoghurt

1 Dl ekstra lett melk

Kanel 

 

 

Slik gjør du

Rør sammen alle ingrediensene og la det stå i kjøleskapet over natten.

 



Dette ble ikke helt suksess. Det smakte surt på grunn av yoghurten. Anbefaler å bruke vaniljekesam eller annen yoghurt med smak. Jeg likte heller ikke konsistensen så godt, selv om mange sier at de liker dette. Kanskje rart å blogge om det da det ikke ble bra, men vi er forskjellige så det kan være at du liker det. Verdt et forsøk. Det koster hverken mye penger eller mye tid.

 

Tips

Erstatt naturell yoghurten med en smakfull yoghurt. La den stå en time fremfor ett døgn da konsistensen blir mindre fast , (ser jeg for meg i så fall). Kan også tilsette steviadråper med smak. Bær kan også tilsettes om man ønsker det.

 

 

Lik gjerne min facebookside ved å trykke her

Instagram: @Randiae

 

 

#Oppskrift #Grøt #Mat #Havregryn #Havrerynsgrøt #kjøleskapsgrøt #Næring #Inspirasjon #Mellommåltid

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg