I MOT netthets.

Det er skummelt hvor mye hat og frekkhet som foregår på nettet. Jeg blir oppriktig overrasket. Folk skriver at enkelte fortjener å dø. Å da av ulike grunner som at de ikke er hvit i huden, eller at de er fæle og fortjener ikke å leve. Skikkelig ekkelt at det er så ille.

 

Håper folk kan bli mer gode med andre. Spesielt når de ikke kjenner de. Jeg tenker bare på de som holder på med Fitness. Bare det er en utsatt gruppe, føler jeg. Bare alle damene som blir hetset med som får frekke kommentarer om at de ser ut som menn og at de ser stygge ut. Det må være helt forferdelig å få slike kommentarer. Hadde folk bare vist at det var mennesker med et hjerte som faktisk blir såret. Men, nettet er dessverre blitt sånn. Folk holder ikke igjen på nettet, men de er ikke tøff nok til å si det rett ut til de det gjelder heller. En grusom utvikling, spør du meg.

Mange snakker om folk, å folk snakker sikkert om både meg og deg, men sånn er det bare. Uansett, normal folkeskikk er vel en grei oppførsel på nettet.

 

Hva mener du om dette som foregår på nettet? Har du selv opplevd lignende?

 

 

#Nettet #Interenett #hets #Folkeskikk #Fitness #Mobbing #Blogg #Blogger #Samfunn #hverdag #Trondheim

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg