Jeg er målrettet, og jeg er klar.

 Jeg er målrettet og jeg er skikkelig klar for å begynne seriøst etter ferien.

Pullups, jeg elsker virkelig denne øvelsen. Det er jo så klart en typisk elsk/hat øvelse, egentlig. Spesielt på dager som er tyngre enn andre. Eller de gangene man kjører 4×3 og klarer så vidt å løfte seg opp, – kroppen dirrer og musklene klarer ikke å prestere. That feeling.

 

Dette er et sponset innlegg.

Jeg hadde en økt med styrketrening både på tirsdag og på onsdag. Tirsdag tok jeg nedtrekk, og onsdagen pullups. Jeg trodde jeg skulle gi meg etter å ha kjørt 4 stykker, to ganger. Men, jeg tenkte jeg måtte prøve en siste gang, selv om jeg kjente at jeg ikke var sterk nok til å fullføre fire nye, men det ble tre. Så jeg må si meg fornøyd med det. Jeg kjørte jo på skikkelig etter tre uker med ferie. 

For å se treningsprogrammet jeg kjørte på tirsdag, trykk her.

 

Det blir ikke den store treningen i helgen, men jeg har tilgang på en door pull up bar, så det blir i så fall litt trening der.

 

Kjenner jeg gleder meg skikkelig allerede til mandag og trening. Er så godt å kjenne ren glede og ikke den fæle dørstokkmila. Det handler om å lære seg å like det å trene. Men, ikke minst det å finne noe man liker. Jeg har forresten noe jeg vil dele med dere som synes det er tungt å like og tungt å få til å trene. Jeg har jo vært der selv, så hva er vel ikke bedre enn å bruke egne erfaringer, for så å dele de med dere? 

I “Bloggverden” så har man en veldig fin kontakt med andre bloggere og det utrolig mye bra å lære om hverandre. Derfor er det så gøy å kan dele mine tips og erfaringer med dere som blogger, og dere andre.

 

 

Nå skal jeg spise NOKA musli til frokost og ta meg en kopp kaffe. Det er absolutt ikke feil å starte dagen med.

 

Håper dere får en fantastisk dag.

 

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae eller min side. Link til siden finner du her.

 

#NOKA #NOKAdietten #Diett #Sponset #Sponsor #Reklame #Pullups #Chins #Trening #Styrketrening #Overkropp #Inspirasjon #Motivasjon #Blogg #Fitness

 

 

-Randi Annette-

2 kommentarer
    1. BRA JOBBA!!
      Kjempegodt å se at du har treningsgnisten inne og ikke sliter med dørstokken! Har også vært der selv og kjenner følelsen 🙂
      Lykke til videre med treningsoppsettet!
      Ha en god helg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg