På tå hev

Jeg er i en situasjon der jeg er litt fjern, for å si det mildt. I går hadde jeg et skypemøte med min lærer, da jeg studerer matematikk ved siden av jobben. Og da fikk jeg høre at jeg hadde vært litt vel ivrig. Jeg satt å grublet litt over hva han sa. Joda, jeg hadde gjort type 23 oppgaver jeg ikke skulle gjøre. Jeg har kjørt på og fullført hele kapittel 1. Jeg har pugget regler og satt meg skikkelig inn i det. Det vil kanskje si 3-4 timer på ting jeg ikke hadde trengt. 

Fortvilende? Ja, en smule.

Men, la oss håpe at det er godt for noe.

Jeg skal i begravelse på tirsdag og jeg skal ha prøve i matematikk som må gjøres innen 20 januar. Det vil si den må gjøres mandag klokken 21.30 fordi jeg rekker det ikke ellers. Og etter en begravelse er det vel heller ikke så gunstig og sette seg ned med en prøve. Jeg utsatte også treningen i dag, så den får jeg ta på søndag. Nå er jeg snart i studiemodus, så da er det bare å gi jernet.

 

Kanskje det er flere av dere som studerer og leser til prøve i disse dager? Kom gjerne med gode måter å pugge og jobbe på. Jeg er nemlig ny i dette gamet. I så fall er det ti år siden sist jeg studerte.

 

Håer dere får en fin dag. Selv skal jeg klø meg litt i hodet og helt sikkert slenge ut noen gloser. Neida, jeg skal beherske meg.

 

#Trondheim #Student #Studie #matematikk #Påtåhev #Foto #Shoot #Canon #Pose #Januar #Blogg #Helse #Trening

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg