Jeg og Cornelis Elander har et prosjekt på gang. Igjen.

Cornelis Elander. My hero. Jeg hadde lagt bak meg et lærerikt og et flott opplegg med han som varte i tolv uker. Han ville snakke med meg og jeg var kjempe spent på hva han ville. Vi skypet nesten i en time og vi hadde masse å snakke om. Alt i fra hvordan det har vært, hva vi ønsker å gjøre nå og hva vi faktisk vil gjøre senere. Kort sagt, så er det klart at vi skal starte på nytt sammen og jeg skal strekke meg etter nye mål, jeg får ny kostholdsplan og treningsplan. Men, det stopper ikke her.

 

Vi har luftet noen tanker og hva vi vil gjøre framover. Jeg kommer ikke til å røpe noe av det så lenge det ikke er noe som er helt spikret, men jeg kan love dere at dette blir et eventyr jeg sent vil glemme. Jeg håper at dere som er mine følgere og dere som eventuelt kommer til å bli mine nye følgere, vil være med meg på denne fantastiske reisen. Jeg kan nesten ikke tro det jeg nå skal være en del av. Dette er bare helt fantastisk.

Følg meg:

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Håper dere alle vil få en fin dag. Jeg er ikke i tvil om denne dagen blir bra.

 

#Corneliselander #Cornelis #Iformmedcornelis #Hollywood #prosjekt #FItness #Helse #Trening #Motivasjon #instagram #Blogg #Mars #Trondheim #Adressa #Nettaviden #Side3 #Power #Foto #Side2

-Randi Annette-

6 kommentarer

Siste innlegg