Du herlige Frøya. For en helg.

En kanon bra helg er snart over for min del på Frøya. Helgen har vært så innholdsrik og fin på veldig mange måter. Jeg har møtt venner jeg møter en gang i året og jeg har blitt kjent med mange hyggelige folk fra øyriket. Frøya har mye og by på , og jeg ble ikke skuffet denne gangen heller. Ikke nok med at jeg fikk bruke tid på trening med venner jeg møter så alt for lite i går, men jeg var i bursdag der det var god stemning fra start til slutt.

 

 

Vi var nesten 60 stykker som ble kjørt til en øy som lå omtrent en time ifra Frøya. Stemningen var bra, men rolig. På vei til fest nr to var det litt mer liv. Men, reisen hjem var et eget kapittel. Helt fantastisk og jeg kommer til å leve på denne festen lenge. Det å komme på å lage en slik fest er i seg selv utrolig bra.

 

Veldig morsomt var det å møte folk som leser bloggen min og som følger den også. De som ga meg gode tilbakemeldinger på det jeg både gjør og skriver når det gjelder bloggen var veldig engasjert og det betydde mye for meg å kunne bekrefte det de måtte lure på. En ting er å lese ett og annet innlegg, eller det å følge bloggen min. Men, det å møte meg å få ting bekreftet viste seg å bety mye for enkelte også. Det er gøy å kan inspirere unge folk, men også menn i alle aldre. 

 

 

Så det er godt jeg kan fortsette i retningen jeg holder på med god samvittighet. Den passer ikke for alle og det er alltid noen som skal ha noe negativt å si. Ikke at noen sier det direkte til meg da. Men, sånn er det om det meste. Jeg er fornøyd så lenge jeg trives med det jeg gjør, og at jeg samtidig kan få inspirere andre.

 

Så dersom du var på festen i går, og leser dette innlegget. Takk for at du bryr deg og heier på meg. Ha en fortsatt fin søndag.

 

-Randi Annette-

 

 

3 kommentarer
    1. Så bra du har kost deg sånn der. Hyggelig med fest også. Var selv på fest med kjæresten og venner av han i hår, hehe. God stemning der og 😀
      Så kjekt at flere av dem leser bloggen din og er så støttende ^^

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg