HEY! SA NOEN FERIE?!

Åh, jeg kan ikke tro det. Jeg har faktisk ferie, og det er en skikkelig god følelse. Jeg har stått på og jobbet skikkelig bra den siste tiden, og jeg kan med god samvittighet  ta ferie en ukes tid nå. Senke skuldrene, gå meg en tur, nye sjøluften og treffe folk jeg ser så alt for lite. Åh, som jeg gleder meg til å ta dagene som det kommer.

 

Sponset innlegg.

 

 

Jeg må også vise dere det store prosjektet jeg hadde på jobb i dag. Det nok meg nesten fire timer å få til dette resultatet. Kjempe gøy å få til en så fin farge. Grått hår er jo hot om dagen, selv om trenden begynner å gå ut, så er det fortsatt en del som vil ha denne fargen.

 

 

 

Godt å gå ut i ferie nå med å vite at man har fornøyde kunder som er på ferie. Selv har jeg jo fått så utrolig fine negler, så jeg føler meg sikkert like fresh som mine kunder.

 

 

Også har jeg fått ny pakke fra NOKA i dag. Det vil si at jeg får med meg masse gode måltider som kan gjøre at jeg opprettholder et bra kosthold i ferien. Jeg skal kose meg med grillmat og festival, men det er godt å ha muligheten til å spise litt sunnere inni mellom også.

 

Og sist men ikke minst, så kom det en pakke i posten i går fra BRAZFIT. En ny tighs som jeg skal vise dere når jeg får tid til å ta noen bilder. Den er i fargene grå og lilla. Den er kjempe fin.

 

 

Ha en fortsatt fin kveld. Jeg har ferie jeg.

 

-Randi Annette-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg