Karma – god karma.

Da har jeg fått satt meg litt inn i hva en retorisk analyse er og jeg har begynt så smått å analysere en tale som selveste kongen har skrevet. Det er litt tørt, litt interessant og igjen – litt tørt.

Etter over to timer med intensiv jobbing, kjente jeg at hodet var forferdelig tungt, så jeg tenkte at en liten treningsøkt kunne hjelpe, noe det faktisk gjorde. Jeg vil så gjerne få til så mye jeg kan og jobbe så hardt jeg kan med tanke på studiet, men jeg skjønner jo at pauser er minst like viktig. I går hadde jeg på det lengste en pause på en og en halv time, eller bare et kvarter i på de fem – seks timene jeg jobbet. Så det sier vel sitt at pauser er et sterkt behov.

 

Sponset innlegg.

 

Trening er for meg terapi. Det gjør at jeg kobler ut helt og fokuserer på det jeg skal trene. Jeg filmer ofte når jeg trener, men holderfokus på det jeg skal gjøre like vel. Det å filme øvelsene gjør jeg for å vise dere følgere nye øvelser og for å gi dere motivasjon og inspirasjon. Men, også fordi jeg er en ambassadør for Brazfit. Det er på en måte en jobb jeg har. I så fall så tar jeg det like seriøst som om bloggen min var en jobb. En hobby som krever mye jobb, det kan jeg i så fall si.

 

 

Så lenge det jeg gjør er morsomt og at det gir meg noe tilbake, kommer jeg til å holde på i evig tid. Det er så hyggelig å få mail ifra følgere, hyggelige kommentarer og at media fanger opp tema som jeg brenner for, for så å hjelpe meg å få spre mine budskap. Det gir meg mye. Også må jeg si at jeg er fornøyd med at jeg ikke får stygge kommentarer ifra dere som leser bloggen min.

 

Karma.

 

#trening #helse #motivasjon #inspirasjon #trening #styrketrening #blogg #media #karma #brazfit #sponset #reklame #ambassadør #trondheim

-Randi Annette-

7 kommentarer
    1. Bra du trives så godt med trening og har det som terapi (:
      Elsker treningsklærne dine, de er alltid så fargerike og stilige 😀
      Et godt avbrekk fra skole med trening ^^

    2. Henriette Celin: Ja, jeg er veldig glad for at jeg er så glad i det å trene. Det gjør mye med kropp og sinn.

      Takk for det 😀 Det er øy å høre at du liker treningklærne fra Brazfit 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg