Sykt dårlig start på dagen.

 

Det er litt blandende følelser med å si at jeg har det himla godt her jeg sitter fordi jeg har fri. Det er på godt og vondt. Fridag skal jo bare være en ren fryd, egentlig.

 

Jeg startet dagen med hodepine fra en annen verden. To paracet og mat gjorde at den forsvant omsider, og jeg dro deretter på trening. Det var kjempe godt å trene, selv om dagen startet med litt smerte. Vel hjem kom jeg, og jeg hadde lyst til å slenge meg i sofaen etter en matbit, men jeg har jo ikke tid til slikt. Jeg skal ikke klage da, for hele dagen i går gikk med på å ligge på sofaen.

 

Jeg misliker norskfaget mer og mer, og det blir tyngre og tyngre. Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men matematikk var jo morsomt i forhold til dette. 


 

Et herlig avbrekk fikk jeg også, da min kjæreste kom reisende med NSB fra Oslo til bartebyen. Hele 25 minutter fikk jeg med han før hans kulle videre på reise. Det var luksus, for å si det sånn. 5 dager siden sist, og nå blir det ytterligere 9-10 dager til neste gang, mest sannsynlig. Så det var veldig hyggelig å lage en deilig salat som jeg kunne sende med han på tur. Og ikke minst en boks pepsimax. Det smilet han lagde i det skjønne fjeset sitt når han så det, var en opplevelse i seg selv. Det har nok vært en morsom helg i Oslo, som helt sikkert kjennes enda den dag i dag.

 

Så lite skal til altså for å gjøre meg glad. Det å se kjæresten sin igjen, bare for få minutter. Kanskje dette gir motivasjon til å sette seg ned med litt lekser. 

 

Tiden vil vise.

 

-Randi Annette-

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg