Kalenderluke nr 6. Oppskrift på en fargerik salat.

Hvis du trodde at en salat måtte være grønn, så tok du feil. Ofte når jeg tenker på salat, så dreier det seg om alt ifra isbergsalat og agurk, til mais og paprika. Men, som tilbehør til en middag, så er denne salaten jeg nå skal vise dere skikkelig frisk og god. Det beste ved den er at man trenger kun to ingredienser. 

 

Ingredienser

1 Stor gulrot

1 Appelsin

 

Salaten gjør seg godt til fisk.

 

Fremgangsmåte

Rasp gulroten og fordel i to skåler dersom det er flere enn en person til bords. Skrell appelsinen, og skvis litt av appelsinsaften over den raspende gulroten. Ikke press for mye så bitene blir tørre. Skjær appelsinen i fine små biter.

 

 

Tips

Avslutt med noen dråper lime om ønskelig.

 

Tenk så enkelt. To ingredienser som gir masse farge, god smak og ikke minst – bidrar til en bedre helse.

 

Vanskeligere trenger det ikke å være.

 

 

-Randi Annette-

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg