Hvis du trodde at en salat måtte være grønn, så tok du feil. Ofte når jeg tenker på salat, så dreier det seg om alt ifra isbergsalat og agurk, til mais og paprika. Men, som tilbehør til en middag, så er denne salaten jeg nå skal vise dere skikkelig frisk og god. Det beste ved den er at man trenger kun to ingredienser.
Ingredienser
1 Stor gulrot
1 Appelsin
Salaten gjør seg godt til fisk.
Fremgangsmåte
Rasp gulroten og fordel i to skåler dersom det er flere enn en person til bords. Skrell appelsinen, og skvis litt av appelsinsaften over den raspende gulroten. Ikke press for mye så bitene blir tørre. Skjær appelsinen i fine små biter.
Tips
Avslutt med noen dråper lime om ønskelig.
Tenk så enkelt. To ingredienser som gir masse farge, god smak og ikke minst – bidrar til en bedre helse.
Vanskeligere trenger det ikke å være.
-Randi Annette-