hits

Og slik ble morsdagen for min del.

Først og fremst må jeg bare få si tusen takk til hyggelige meldinger på facebook og telefonen. De hyggelige kommentarene.. Ja, takk for alt. Jeg er virkelig kjempe glad og ikke minst rørt. Så godt å få sms ifra folk jeg ikke ventet en melding ifra, og de som tok seg tid til å vise at de støtter meg. Dette innlegget gjorde inntrykk på mange, har det vist seg, så jeg er glad jeg valgte å dele den med så mange.

 

Og slik ble min morsdag for min del. En reise med toget som skulle føre meg til et sted. Som jeg også skrev et innlegg om tidligere i dag. Turen gikk til Stjørdal til mine faddere.

 

To pakker var noe jeg tok med meg på reisen. 

 

  

 

Et hjerte fylt med søt sjokolade.

 

 

En hjerteformet kurv av kvister og den slags, og en flott blomst med en fin farge og duft.

 

 

Er du sulten? Spurte hun etter hun hadde åpnet gavene hun mente var alt for mye. Jeg var som alltid sulten, så jeg taket ja til hjemmebakt brød, juice og en varm tekopp.

 

 

Jeg var også modell for henne da hun hadde noe hun ville jeg skulle ha på. De bildene skal dere få se litt senere.
Her fikk vi en sporty mann til å ta noen bilder av oss. 

 

  

 

Hopp på ryggen min, Randi Annette. Jeg lo og lo.. Og lo. Det var så morsomt og jeg koset meg skikkelig. Kjente kun på en ting - ren glede.

 

 


Så ble det middag. Også ble det kaker, boller, brus og kaffe. Og jeg lærte meg å strikke. Masse morsomt og hyggelig på en og samme dag. For en dag. Et minne for livet, rett og slett.

 

Håper dere alle har hatt en fin dag. En ekstra tanke går til de som ikke har en mor <3 Og de som har vært alene i dag, som kanskje kunne tenkt seg å hatt noen rundt seg. 

 

#morsdag #mor #Mamma #død #sorg #bilder #foto #tog #sorthvitt #photo #trondheim #Morsdagen#søndag #februar #opplevelse #samfunn #kjærlighet

-Randi Annette-

2 kommentarer

Ida Øverland

12.02.2017 kl.22:29

dette virker jo topp!

Randiannette

12.02.2017 kl.22:31

Ida Øverland: Om det gjør <3 Fantastisk fra start til slutt. Ville aldri reise hjem igjen <3

Skriv en ny kommentar

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Dette designet er laget av karoe.blogg.no