hits

Happy valentines day

Kyss, klapp og klem. Hjerte, kjærlighet og det som hører med. Ja, nå er det den dagen som mange hater og elsker. Enten fordi de ikke har en kjæreste, eller at de rett og slett ikke liker å gjøre noe utav dagen. Jeg må si jeg har blitt litt avslappet med tanke på denne dagen, men samtidig så synes jeg dagen er perfekt til å gjøre noe man ellers ikke tar seg tid til.

 

Jeg for min del er i et avstandsforhold, i så fall på en måte. Vi møtes annen hver uke med mindre det dukker opp noe som gjør at det går lengre i mellom vi ser hverandre. I dag kommer han hjem, så jeg regner med det blir en god middag med noe is eller noe sånt til dessert

 

Bildet tok vi selv da vi var i Gdansk i høst. 

Vi har vært kjærester i 5 år og 7 måneder nå om få dager. Ja, jeg husker nemlig datoen. 17 Juli 2011, ble vi et par. Og jeg tør å påstå at jeg er like forelsket enda, om ikke mer. Vi slipper i så fall å bli lei av hverandre når vi ikke ser hverandre hver dag.

 

Hva med deg? Ferier du denne dagen?

 

#valentines #Kjærlighet #photo #foto #trondheim #kjæreste #happyvalentinesday #happyvalentines #samfunn #blogger #Blogg #inspirasjon

-Randi Annette- 

6 kommentarer

Iselin Renée

14.02.2017 kl.09:56

Ha en fin dag :)

Randiannette

14.02.2017 kl.10:21

Iselin Renée: Tusen takk. Det samme til deg :)

Dazzy

14.02.2017 kl.11:24

Ha en riktig fin valentine dag!

Randiannette

14.02.2017 kl.11:25

Dazzy: Takk :D Det samme til deg :)

Gudrun Marie

14.02.2017 kl.18:51

Feirer dagen men min kjære! Så koselig å lese at dere har vært sammen så lenge<3

Randiannette

14.02.2017 kl.18:57

Gudrun Marie: Så hyggelig :) Det ble ikke noe feiring for min del. Så jeg sitter alene og gjør lekser. Det er greit det også.

Ja, hyggelig å ha vært sammen så lenge ja, det synes jeg også :)

Skriv en ny kommentar

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Dette designet er laget av karoe.blogg.no