hits

Bye Trondheim - Hello Gdansk.

Da har jeg begynt å pakke og jeg er klar for avreise om litt. Jeg skal tilbake til Gdansk med pappa og et vennepar av han. Jeg var i Gdansk i slutten av september i fjor, men da med kjæresten min. Nå skal jeg tilbake til gamlebyen som er utrolig flott. Det blir nok masse opplevelser, noe jeg gleder meg masse til. Det å reise vekk og ikke minst ha ferie, det ser jeg frem til.

 

 

Norskbøkene vurderte jeg å ta med, da jeg har en arbeidsplan, pluss en ny skriveoppgave som skal inn om en uke. Men jeg får bare jobbe godt når jeg kommer ifra Gdansk og ta igjen det. Så jeg får bare innstille meg på at slutten av ferien blir lite ferie. Sånn er det å ta ferie uten at skolen tar ferie.

 

 

Nå begynner reisenervene å bygge seg opp, og jeg skjønner hva som skal skje. IIIIIIIIIIIIIk. Ja, nå er jeg klar for avreise.

 

 

#gdansk #ferie #reise #Opplevelse #familie #samfunn #trondheim #inspirasjon #foto #selvportrett #canonkamera #canon #Polen

-Randi Annette-

 

4 kommentarer

lisebrevik

04.03.2017 kl.18:19

Så koselig :) håper du får en fin tur med mange opplevelser

Randiannette

04.03.2017 kl.18:44

lisebrevik: Tusen takk :) Jeg håper og tror jeg vil få det. Har noe fin helg :)

Pernille

04.03.2017 kl.19:05

Alltid deilig med litt ferie, og Gdansk er utrolig fin <3 Var der selv i høstferien i 2015, og dit vil jeg alltid tilbake til. Ønsker deg en flott kveld!

Randiannette

04.03.2017 kl.20:26

Pernille: Enig. Det er utrolig fint der.
:D

Skriv en ny kommentar

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Dette designet er laget av karoe.blogg.no