hits

ROMANSE PÅ EN BENK

I går hadde jeg fri ifra jobb og jeg og kjæresten min tenkte å gjøre noe vi aldri gjør, nemlig å gå en tur. Etter at jeg hadde fem økter med styrketrening denne uka, tok jeg meg den friheten å heller gå en tur istedenfor å trene styrke. Kroppen hadde veldig godt av rolig gange etter den tøffe styrketesten jeg hadde på fredag.

 


Om det var så romantisk vet jeg ikke. Men vi koset oss veldig i sola på en benk med en liten niste.

 

 

 

 

 

 

Propud med smak av sjokolade. Jeg greide så klart å søle en liten flekk på den lyse buksen min. Ikke at jeg ble sjokkert...... Typisk min flaks (les uflaks).

  

Så ble det en liten tur ute på byen senere. Jeg og syv gutter - ikke at jeg klagde akkurat.

 

 

-Randi Annette-

 

6 kommentarer

http://hevhodet.blogg.no/

30.04.2017 kl.14:11

Så koselige bilder :)

Randiannette

30.04.2017 kl.14:35

http://hevhodet.blogg.no/: Tusen takk :) Det ble veldig på sparket :) Men greit med selvutløser og samtidig få noen bilder av oss sammen. Det blir oftest kun av meg, noe som er ganske forståelig i og med at jeg er en blogger... Kanskje :p

Victoria

30.04.2017 kl.14:30

Så koselige bilder <3 :)

Randiannette

30.04.2017 kl.14:36

Victoria: Tusen takk :) Håper du får en fin dag :)

M

01.05.2017 kl.17:23

Så søte dere er :) Lurer nesten på om jeg så dere på Solsiden igår, hvis dere kom med MC antrekk på Rema?! Synes det var noe kjent over jenta og kikket mens jeg grublet på hvor jeg hadde henne/deg fra, og nå når jeg ser dere på bildene - MÅ det ha vært dere! :)

Randiannette

01.05.2017 kl.18:49

M: Hehehe. Ja, det var nok oss :D Sånn passe slitne og hadde ett mål - VÅRRULLER. Men rema 1000 skuffet, så vi kjørte videre til en Bunnpris ;)

Skriv en ny kommentar

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Dette designet er laget av karoe.blogg.no