hits

HOT OR NOT?

Det er dagens spørsmål og tanker. Hva kommer jeg til å ende opp med i dag? Jo en ny hårfarge. Men hvilken? Ikke noe rosa, rødt eller noe i den gata,men jeg må helt klart gjøre noe med dette håret. Jeg har ikke farget det siden januar, sett vekk ifra at jeg har tatt etterveksten. Men i dag skal jeg få vekk mørke partier og få vekk utvasket stygg farge som er i lengdene. Ja, jeg synes den er stygg...

 

Eller, den er fin dersom jeg krøller eller glatter ut håret. Da er den fin. Sett vekk ifra det? Nei...

 

 

Jeg har vært flink til å kuret håret den siste tiden fordi jeg ville forberede håret på den prosessen det skal igjennom K-Pak serien til Joico er fantastisk å bruke både før og i etterkant av en slik prosess, så håret ikke taper kvalitet. Så der har jeg gjort hjemmeleksene mine før prosessen.

 

I og med at det er vår og mot sommer, vil jeg bli lysere, men jeg kler ikke å være helt blond, så det kommer til å bli en dybde i bunn, og lysere i lengdene med en balayage teknikk, om det sier dere noe. I så fall har jeg hørt rykter om det fra frisøren/ min venn og medarbeider som skal fikse meg i ettermiddag.

 

 

Om det blir hot or not vil vise seg. Gleder meg til å vise dere bilder. Og dere kan også følge meg på instagram, @hair_Randiae der jeg deler relaterte ting med hår, og ellers min private der det også kan dukke opp noe, @randiae.

 

Lag en god dag.

 

 

-Randi Annette-

 

4 kommentarer

Gina

03.05.2017 kl.09:32

Lykke til med farging! Må gjøre noe selv også, men det er tiltak noen ganger...

Uansett, ha en knall dag!

Randiannette

03.05.2017 kl.09:34

Gina: Det kan være det. Men her er tiden så travel så det krever å få en kabal til å gå opp. Ha en fin dag du også :)

Jørn Larsen

03.05.2017 kl.12:59

Kos dæ med farginga!

Alltids et problem det der med å få tida til å strekke til :)

Ha en god dag!!

Randiannette

03.05.2017 kl.13:06

Jørn Larsen: Hehe- ikke sant:)

Skriv en ny kommentar

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Dette designet er laget av karoe.blogg.no