hits

EN TVILSOMHET

Allerede nå begynner jeg å tvile på mine planer angående sommer. Jeg har tre uker ferie i sommer, en i starten av juli, og to i slutten av juli/starten på august. Og planene er i grunn åpne, men jeg har sett for meg å ta ferien i havgapet, altså en norsk sommer. Nå begynner jeg å tvile, allerede. Det er regn, regn og atter regn, Jeg har ikke noe lyst på en sommer med regn, og sjansen for at det blir regn er utrolig stor. Jeg er jo så blek at huden skriker etter sol.

 

Men det er enda håp, liker jeg å tro. Men det å sitte i havgapet i to uker med regn, det vet jeg ikke om jeg kommer til å takle veldig bra. Så kanskje jeg må ha en plan dersom været blir dårlig....

 

Når været er bra kan jeg leke apekatt ved sjøen, sole meg eller gå turer. Nå blir det rolig og kun oppholde seg innendørs.

 

Det finnes ikke dårlig vær sies det, bare dårlig klær. Men det er da ikke noe gøy å bli våt og kald. Naturmenneske - det er jeg dessverre ikke.

 

Har du ferieplaner? Eller en plan b?

 

-Randi Annette-

 

2 kommentarer

suttung

26.05.2017 kl.15:54

Hjemmeferie fordi det blir tidenes knallsommer.

Randiannette

26.05.2017 kl.18:13

suttung: Nja... Håper du har rett :)

Skriv en ny kommentar

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Dette designet er laget av karoe.blogg.no