hits

JUNK FOOD OG SOMMERFEST

Vel hjem i sofaen i noen minutter før jeg skal legge meg i sengen. Jeg var på sommerfest med Trd.by i kveld og det var utrolig hyggelig å være med. Jeg ble med på quis, men etter den måtte jeg komme meg hjem. Nå er klokken allerede passert 22.00, og jeg er nødt til å komme meg i seng. Jeg vurderte en episode på Netflix, men da vet jeg det blir fryktelig sent. I så fall med tanke på at jeg har en plan om å stå opp veldig tidlig for å trene. Sånn type - 06.00 ca. Jeg skal på jobb til klokken 09.00 og skal lese til eksamen etter det.

 

Så skal jeg få til alt, må jeg planlegge og ikke minst komme meg opp i rett tid.

 

 

Jeg måtte så klart kjøre på med litt rosa på bildet. Det tok bare 3 minutter å redigere det til grått og få på litt rosa. Jeg elsker alt som er rosa....

 

 

Men ja, nå har jeg spist junk til middag/kvelds, og det med god samvittighet. Er det sommerfest, så er det sommerfest. Men nå - leggetid.

 

 

-Randi Annette-

 

4 kommentarer

Jannike

30.05.2017 kl.22:26

Du er flink så kjem deg så tidleg opp på trening! Ha ein fin dag i måro :)

Randiannette

30.05.2017 kl.22:37

jmyklebust: He he, jo takk. Vi får se da. Hvor flink jeg faktisk er :D

Victoria Larsen

30.05.2017 kl.22:34

Flink du er! Høres koselig ut! :)

Randiannette

30.05.2017 kl.22:36

Victoria Larsen: Veldig hyggelig ja :D

Skriv en ny kommentar

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Dette designet er laget av karoe.blogg.no