hits

ONE DAY LEFT...

Da var juli her og det betyr en ny måned med nye muligheter. Også er det min arbeidshelg, men det er samtidig den siste arbeidsdagen før jeg går ut i ferie. Det skjønner jeg ikke så veldig godt akkurat her jeg sitter nå, men det er ofte slik at jeg trenger å la det synke inn litt. Jeg føler jo jeg har hatt ferie i en måned snart på grunn av at jeg har hatt så mye fritid til overs. Tro meg når jeg sier det, at tiden før jeg begynner å studere skal jeg nyte maksimalt.

 

 

 

Det er jo mye som skjer når jeg blir student også. Fadderuke, festing, festing og litt mer festing. Og en del studietid så klart. Men jeg ser skikkelig frem til å bli kjent med nye mennesker og.. Ja, oppleve studentlivet på en helt annen måte.

 

Men før jeg begynner å glede meg til det, må jeg leve her og nå. 1 juli. Lørdag. Siste arbeidsdagen før ferie. Bare leve her - og nå.

 

-Randi Annette-

 

4 kommentarer

Victoria

01.07.2017 kl.10:08

Kos deg i ferien :D

Randiannette

01.07.2017 kl.14:47

Victoria: Tusen takk:D

sunnivaccskaug

01.07.2017 kl.10:09

Studielivet er alltid fett!

Randiannette

01.07.2017 kl.14:47

sunnivaccskaug: Du har sikkert rett i det :D

Skriv en ny kommentar

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Dette designet er laget av karoe.blogg.no