hits

ER DU FOR Å TRENE ALENE ELLER IKKE?

Da var det nok en god morgen å våkne til, og nå er det faktisk helg også. Det er nesten ikke til å tro hvor fort denne uken har gått. Men jeg er strålende fornøyd med å våkne med motivasjon, glede og ikke minst et smil om munnen. I dag skal jeg starte dagen på samme måte som i går, nemlig med morgentrening. Forskjellen fra i går er at jeg skal trene på 3T-Midtbyn, og da sammen med to andre. Det ser jeg frem til.

 

Hovedfokus i dag som tidligere denne uken blir underkropp, med innslag av overkropp.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg har ikke i mot det å trene alene, men heller ikke med andre. Det jeg ikke liker er å snakke vekk tiden og fokusere på alt annet enn trening. Det er det som fort skjer dersom man trener med noen, og spesielt dersom man er flere enn to. Men jeg er ikke i mot en prat og en lystig tone, men tiden jeg har satt av til trening er minimal, så det er begrenset hvor mye tid jeg har til overs. Som regel kaller jobben like etter en treningsøkt ettersom jeg stort sett trener på morgenen, så da må det sosiale begrenses litt.

 

Nå hørtes jeg sikkert ut som en sær liten frøken, men jeg tror dere forstår hva jeg mener. Hva med deg? Liker du å trene alene eller sammen med noen? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

6 kommentarer

birgerfa

11.08.2017 kl.09:49

Det kan være fint å trene sammen med noen i forhold til spotting. Litt tryggere å ta litt ekstra når man ikke er alene. I tillegg kan det være fint for motivasjonen med noen som "pusher" deg litt.

Det som kan være minuset er vel at det kan bli litt for mye prat og pauser om ikke begge holder like mye fokus.

Randiannette

11.08.2017 kl.14:17

birgerfa: Veldig bra beskrevet:)

Stine Sophie Lundsrud

11.08.2017 kl.11:52

Det kommer helt ann på hva jeg skal trene. Men liker å trene med styrke med andre:) Men cardio liker jeg best alene. Ha en strålende dag :)

Randiannette

11.08.2017 kl.14:16

Stine Sophie Lundsrud: Hyggelig at du la igjen en kommentar. Ha en fin dag du også :)

Victoria Larsen

11.08.2017 kl.12:08

Det kommer helt an på, for min del. Ofte liker jeg å trene alene, men det kan også være koselig å trene sammen med noen også :-)

Randiannette

11.08.2017 kl.14:15

Victoria Larsen: Det varierer veldig til meg også. Hyggelig med selskap enkelte ganger:)

Skriv en ny kommentar

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Dette designet er laget av karoe.blogg.no