hits

1 AV 5 EKSAMENER UNNAGJORT

På torsdag fikk jeg unna en av de fem eksamene jeg skal ha på de fire ukene her. Det er godt å være igang. Selv om det er en hektisk periode, så er det merkelig at jeg greier å kose meg og slappe av samtidig. Men det har kanskje noe med at jeg passer på å tenne litt lys, me hjem medstudenter, kjøpe julebrus og pepperkaker. Da blir lesingen straks veldig mye hyggeligere.

 

Jeg bor i en 3-roms leilighet, så for disse studentene som kommer på besøk, føler de er i himmelen når de kommer hit. Er man vant med kollektiv, så forstår jeg godt at en stor leilighet verdsettes høyt.

 

Her gikk det i studering og forberedelser til den første eksamen jeg hadde som gikk utrolig bra - markedskommunikasjon.

 

 

 

Jeg måtte øve på 14 ulike eksamener som vi hadde gått igjennom i timene igjennom hele semesteret. Ufattelig mange modeller å huske, og ikke minst mye rundt.

 

 

Eksamen var skiftlig - for hånd. På fire timer skrev jeg tjue A4 sider. Snakk om krampe i hånden........

 

 

Den eksamenen får jeg svaret på i januar og jeg vet den gikk bra. Men hvor bra gjenstår å se. Nå studerer jeg et fag som heter Bedriften, som går på histore. Ikke min favoritt, men jeg må legge inn en innsats.

 

Ønsk meg lykke til.

 

#eksamen #markedskommunikasjon #kommunikasjon #BI #trondheim #student #bedriften

-Randi Annette-

2 kommentarer

Atle

04.12.2017 kl.07:45

Lykke til jeg heier på deg 👍👍

Randiannette

04.12.2017 kl.08:34

Atle: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Dette designet er laget av karoe.blogg.no