hits

DET KREVER SITT - MEN HVA GJØR IKKE DET?

Det er så utrolig morsomt, men samtidig så gjør det meg skikkelig forvirret. Jeg har gjøremål fra morgen til kveld, og det skjer noe hver eneste dag.De dagene jeg jobber i tillegg til skole, har jeg tolv timers dager. Da må jeg stå på kjøkkenet å kokkelere gode salater, pakke ned yoghurt og smøre brødskiver. Type fire brødskiver. Jeg spiser så enormt mye mat om dagen, men det har kanskje en sammenheng med at jeg har begynt å trene en del gjen.

 

 

Jeg har blitt ganske god på planlegging, eller det har jeg vel vært god på lenge. Ganske løsningsorientert vil jeg si.

 

Et bildet fra i sommer... Med solbriller og ørepynt. 

 

Det å være i en slik hverdag med masse som skjer, så blir jeg god på det å tilpasse meg, men også hvis det oppstår forandringer. Da må jeg virkelig vri hjernen og legge kabalen så godt som mulig.

 

Det er spennende med så mange baller i luften - jeg kjenner jeg liker det. Det krever sitt, men hva gjør vel ikke det i livet?

 

-Randi Annette-

4 kommentarer

Aylar Von Kuklinski

13.09.2018 kl.09:07

Høres ut som du har en hverdag jeg kinda skulle ønske at jeg kunne byttet meg til, ihvertfall for en stund, da det er ikke akkurat så mye som skjer her nå lengre etter at jeg ble uføre for noen år siden.

Flink du er :)

Randiannette

13.09.2018 kl.09:26

Aylar Von Kuklinski: Takk :) Ja, man kan virkelig få kjenne på hvor godt det hadde vært å hatt det litt travelt, når man har det litt stille rundt seg. Jeg liker i så fall at det skjer litt :D

Ha en fin dag !!

deveny

13.09.2018 kl.17:40

Når man har det travelt er det ikke mye tid krap :)

Randiannette

14.09.2018 kl.18:31

deveny: :)

Skriv en ny kommentar

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Dette designet er laget av karoe.blogg.no