hits

UTEDAG I BARTEBYEN

I dag har det vært et fantastisk fint vær i Trondheim og det var skikkelig deilig å kunne være utendørs. I dag var første dagen jeg gikk i snøen på denne måten etter operasjonen. Jeg måtte ta det litt me ro, men det gikk veldig bra. Oppfordringen til legen var å bruke foten å venne meg til å gå normalt. Det høres kanskje enkelt ut, men jeg har gått på hælen i tre uker, så det sier ser selv at det er en uvane jeg har fått, altså ved å ikke legge fotsålen helt ned.

 

Men med et ujevt underlag ble jeg faktisk nødt til å gå normalt, så det var egentlig midt i blinken.

 

Jeg hadde selvfølgelig ikke med kameraet, noe jeg angret på. Men jeg fikk knipset noen bilder med mobiltelefonen da..

 

Ikke ofte dette fjeset får solstråler i ansiktet. Det var godt.

 

 

 Nå har jeg akkurat inntatt en deilig middag som bestod av svinesteik. Og nå sitter jeg med en kopp kaffe og slapper av. Deilig etter en slik dag.

 

-Randi Annette-

HEIA OSS - KVINNEDAGEN

Jeg har helt seriøst ikke hengt med noe som helst når det gjelder datoer. Jeg husker spesielt godt uken etter operasjonen at jeg datt helt av. Når noen spurte meg hvilken dato det var, så hadde jeg rett og slett ingen snøring. Men i dag vet jeg at det er kvinnedagen og 8 mars, så nå tror jeg at jeg skal greie å henge med fremover. Jeg har ikke hatt noen grunn til å følge med datoer når jeg ikke har vært i jobb, så jeg har liksom bare vært i min egen boble,

 

Men i og med at det er kvinnedagen, tenkte jeg å dele en oppskrift med dere, som jeg også har delt med dere før på kvinnedagen. Dette er veldig gode kjeks og jeg kommer nok til å lage disse igjen om ikke så alt for lenge - for de er utrolig gode!! Og jeg la vel med en kommentar i det innlegget til dere menn også... 

 

Sjekk ut lenken her.


Foto: Drea Utvik Karlsen

 

I dag skal jeg til legen for å sjekke om tåen min er klar for jobb. Selv krysser jeg alt jeg har for at det går bra, men det kommer an på legen om han ser at jeg helst bør unngå å belaste den, eller ikke. Så blir det skole fra 12.30 til 17.15 i kveld. Og kanskje jobb etter det. Ja, det blir en lang dag. Men sånn er det.

 

Vi kvinner er noen arbeidsjern og i så fall skal vi vise hvor sterke vi er i dag - på selveste kvinnedagen. Enn å ha en slik dag da dere - det synes jeg er utrolig bra! Det har sin forhistorie og det er bra det har skjedd ting i riktig retning de siste 45 årene......

 

Men nå skal jeg fyke ut døren. Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

NEKTER Å KASTE INN HÅNDKLE

Er det ikke typisk... Bare det som mangler nå. Nemlig sår hals. Jeg har vært sykemeldt pågrunn av operasjonen i 3 uker i morgen og jeg skal i utgangspunktet på jobb. Ikke at den såre halsen hindrer meg i å dra på jobb, men det passer liksom ikke å bli syk nå. Hva om jeg kunne fått den såre halsen når jeg like vel skulle være sykemeldt.... Nei, sånn skulle det altså ikke bli.

 

Men jeg har fortsatt et lite håp om at halsen ordner seg med kaldt vann og ikke minst en kopp te. Jeg er generelt kald i kroppen så varm drikke er noe jeg må benytte meg av nå....

 

Foto: Drea Utvik Karlsen

 

Jeg får krysse fingre og tær for at legen gir meg klarsignal om å kan starte på jobb igjen i morgen, selv om tåen er vond.... Og at jeg slipper unna med den såre halsen min så det ikke blir noe mer enn det.

 

Håper dere er friske og raske <3

 

-Randi Annette-

WHAT TO SAY?!

I disse sykemeldingsdager så er det helt klart at det ikke blir så mye å skrive om eller fortelle her på bloggen. Dagene er realtivt like. Det går i det å studere og lese. Sitte, ligge... Ja, det er faktisk ikke stort mer enn det jeg faktisk gjør. Sett vekk ifra at jeg har reist til Hitra siden sist jeg skrev noe på bloggen, og her blir jeg til i morgen.

 

Ellers - ganske lite som skjer. Ikke har jeg noen nye bilder på lur heller, så jeg legger ved et bilde fra en shoot jeg var på for et år tilbake.

 

Foto: Silje Bullgård

 

Jo, jeg kom på en ting. Jeg skal i bursdag i kveld. Til en eldre hyggelig kvinne. Ja, men da skjer det litt her i hverdagen likevel da...

 

 

Ha en fortsatt fin dag dere.

 

-Randi Annette-

GLEDE, LATTER OG TÅRER

Det er ikke enkelt å holde styr på følelsene til en hver tid. Det er rimelig sikkert. I dag tror jeg at jeg kjente på både noe som rørte noe ved meg på godt og, ja ikke vondt, men jeg kjente det var noe jeg satte enormt stor pris på. Kanskje litt stolthet?

 

I helgen er jeg hjemme hos pappa på Mausund, den fantastiske perlen langt ute i havet som greier seg såpass godt som den gjør nettopp på grunn av de som bor her. Jeg var i dag på en basar, rettere sagt seniorbasar. De som underholdte er i en voksen alder (jeg skal ikke si de er seniorer og gamle, for det er ikke tilfeldigvis slik), men de bydde på seg selv og jeg lo så jeg grein - å det skikkelig.

 

 

Det å se så mange kjøpe seg mat, årer og ikke minst møter opp, det gjør noe med miljøet, trivselen og ikke minst at det er mulig å arrangere slike ting. Jeg er megastolt.

 

Og sist men ikke minst, så kommer det masse bra musikk til sommeren her på UTIHAVET - FESTIVALEN. Søk opp Utihavet på facebook å se hvilke artister som kommer. Og ikke minst se hvor du finner perlen Mausund <3

 

Øya mi - ja, jeg er veldig stolt.

 

-Randi Annette-

VERDENS BESTE PAPPA HAR BURSDAG

Kjære pappa.

Gratulerer med dagen. Du har nå blitt 61 år, ung. Du er ikke bare en pappa for meg. Men, min aller beste venn. Vi har vår samme gode humor, eller for noen er den kanskje skikkelig tør. Det er slik vi liker det. Vi ler av det samme og vi veksler kun noen blikk, også er vi der.  Mange rundt deg og oss er veldig glade i deg. Og barna i familien elsker deg. Fordi du er så snill, omtenksom og du viser hjerterom.

 

 

Og ler fortsatt godt av de gode gamle tingene. Vi ringes ganske ofte, og det skjer nesten hver gang... Når man går tom for ord tenker jeg.... For som du sier etter noen minutter, "ellers er det ikke noe nytt her heller..:". Og da må jeg le litt. For du sier gjerne det to til tre ganger i løpet av den samtalen vi har. Og jeg må så klart gjøre meg til etter deg, så vi får oss en god latter.

 

 

I fjor ble du 60 år og da lagde jeg en stor overraskelsesbursdag til deg med mange venner på restaurant. I tillegg fikk du Gdansk reise som vi koset oss veldig på. Bildene i dette innlegget ser netttopp fra den turen. Vår aller første reise sammen til utlandet, i voksen alder. Det må det bli mer av, tenker jeg.

 

Takk for en kjempe fin samtale i morgentimene i dag, og jeg kan nesten ikke vente med å komme hjem til deg i morgen. Det er tross alt seks dager i morgen siden sist jeg så deg <3 

 

Jeg elsker deg pappa - verdens beste!

 

#bursdag #pappa #Kjærlighet #familie #bestevenn #bursdagsbarn #reise

-Randi Annette-

TILBAKE I TRONDHEIM - FOR EN STUND

I dag var jeg tilbake på skolebenken og det var skikkelig etterlengtet. Det var så hyggelig å se mine medstudenter igjen, og det virket som de syntes det var hyggelig å se meg igjen også. I dag var det første gang at jeg var ute å gikk med krykker og jeg greide meg fint. Det var skikkelig kaldt og surt ute, men heldigvis finnes det måter å komme seg frem på - som å bli kjørt av sin bedre halvdel, og det å ta buss.

 

Sykkelen blir nok ikke brukt på en måneds tid nå, så nå har jeg skaffet meg et månedskort for å ta bussen. Jeg får jo ikke på meg sko eller det å gå skikkelig enda. Eller, jeg får på sko til nød, men vil helst unngå å bruke det dersom jeg kan la det være.

 

Home sweet home....

 

Jeg kjenner at to uker fra leiligheten min var lenge. Når jeg kom inn her, så smilte jeg fra øret til øret. Ekstra godt var det å se hvor fint jeg hadde gjort det. Jeg visste jo at jeg kom til å greie å styre og stelle mindre når jeg kom tilbake, så det å åpne et skinnende rent kjøleskap, tenne lys og slappe av med et glass rødt

(ja, dere leste riktig. Jeg og min kjære koser oss med noe rødt i kveld...), ja, det var utrolig godt. Tomme skittentøyskurver... Ja, det er fantastisk.

 

Jeg skal få med meg forelesningene som er resten av uken, før jeg reiser til havgapet igjen å blir der noen dager. Jeg må nesten bare benytte meg av den hjelpen jeg kan få, å det får jeg ved å være sammen med noen. Også er det en fin anledning til å være der jeg aller helst vil være når jeg kan slappe av.

 

Havet er noe eget - jeg er glad i Trondheim, men jeg elsker å besøket hjemplassen min når jeg kan.

 

 

Havet - ja, det er noe eget.

 

-Randi Annette-

JEG GÅR SNART PÅ VEGGEN

 

I går våknet jeg å jeg oppdaget at jeg hadde fått røde prikker på armen, der narkosen ble satt feil gang nummer to. Ja, det skjedde to ganger. I natt og i dag har jeg mildt sagt holdt på å gå på veggen. Det klør og er så ufattelig vondt at dere kan nesten ikke se det for dere.

Zyrtec har jeg tatt. Og har smurt på med salve. Fungerer det?

 

Minimalt......

 

 

Jeg synes så fryktelig synd i meg selv om jeg kan få si det rett ut. Tåen jeg har operert er barnemat i forhold. Det er armen som er en pest og en plage. Akkurat nå er jeg ganske irritert. Hvorfor måtte jeg bli utsatt for dette....

 

Maks uflaks. Så skikkelig uflaks.

 

 

 

 

 

Jeg finner ikke ord......

 

I'm out!

 

-Randi Annette-

FINT MEN HÅPLØST

Nå er jeg på en liten visitt hos pappa. Jeg har vært innendørs over en uke nå, og jeg savner det å kan være ute. Været er skikklig fint nå, men det er jo så kaldt. Det er fint vær, men for min del er det håpløst å nyte det. Ja, jeg kan kle på meg en kjeledress og sitte ute med en kopp kaffe. Men... Det er så kronglete å komme seg frem med en fot som må være høyt og som ikke kan belastes.

 

Bahhh..... Ja, det hadde virkelig gjort seg med litt frisk luft og sol i kinnene.

 

Foto: Nandita Myre Paulsen

 

Lue har jeg også med. Ja, kanskje jeg rett og slett skal kle meg og sette meg på verandaen, så slipper jeg å gå så veldig langt og med utfordrende underlag....

 

Været er fint, og selv om det føles håpløst, ja så kanskje jeg skal prøve. Det kan vel ikke skade...

 

-Randi Annette.

5 DAGER ETTER OPERASJONEN

Det har vært noen fantastiske fine dager ved sjøen de siste dagene, men det har vært kaldt. Så jeg har kun vært utendørs for å trekke frisk luft, og for å ta noen bilder. Jeg må nesten vise dere hvor fint det er her jeg er nå når jeg er sykemeldt.

 

I dag fikk jeg byttet til en mindre bandasje. Det var utrolig godt. Selv med en blå fot som var litt deformert - ja, veldig sexy....

 

Formen min er veldig bra. Kroppen tar seg fort inn igjen. I går tok jeg kun to smertestillende. Vet ikke om det sier mer om min stahet om å ikke ta smertestillende, eller om det faktisk begynner å gå mot bedringens vei. Uansett, såret har ikke blødd og det så kjempe fint ut (ikke at jeg personlig har sett det, for det ønsket jeg ikke..).

 

 

Og her ser dere utsikten jeg har hver eneste dag. Se så fint det er. Sol, sjø... Sol, ja hva mer kan man ønske seg. Bildene dere ser av sjøen og utsikten er ikke redigert. Bare så det er sagt.

 

 

 

 

 

 

Man kan få det fint, om man lærer seg å sette seg ned å kjenne etter. Tenke og - ja, sette pris på det man har.

 

 

-Randi Annette-

PAIN

I natt har jeg sovet veldig lite, men har likevel ikke kjent på mangel av søvn. Jeg tror jeg sov og slappet av såpass mye går, så jeg følte ikke at jeg lå på etterskudd med søvnen. Men smerter, ja det har jeg fått smakt på - og det til gangs.

 

Grunnet feilstikking av narkosen to ganger, har jeg slitt med smerter i området biceps. Når jeg har hatt hånden i ro over lengre tid, stivner den og det er en følelse av et åpent brannsår og 10 kleskliper som sitter fast på innsiden av armen. Ja, den smerten kan nesten ikke beskrives. Smertestillende har jeg tatt litt av i dag, men ikke så mye. Jeg liker ikke tabletter, så jeg unngår det så mye som jeg kan. Men det finnes grenser på hvor mye smerte jeg orker å kjenne på, når tårene bare spretter. Ren smerte liksom.

 

 

Ellers er det ikke så mye nytt her, bare halvsløv og trøtt. Og nå blir jeg vertet opp med pepsimax og cheez doodles. Og kjæresten min koser seg med en øl. Det frister så klart mer enn noen gang før, nå som jeg ikke kan drikke øl. Men det er jo typisk - er det ikke?

 

-Randi Annette-

110% ÆRLIGE BILDER FRA OPERASJONSDAGEN

 

Filter - utgår. Her får dere rene sannheten i bilder. Dagen har vært spennende på godt og vondt. Men jeg kunne ha gått igjennom det igjen, selv om det var noen mindre hyggelige øyeblikk.

 

Jeg hadde bestemt meg for å takke ja til berolignede før narkose, men jeg valgte å trekke det tilbake når jeg kom dit. Jeg måtte igjennom det uansett, å jeg valgte å stå i det. Ikke alle situasjoner er enkele å håndtere, men jeg tenker som jeg gjør eller i andre situajsoner - at man må bare ta valg, hold hodet klart og stå i det. Ja, jeg er alt for målbevvist og streng med meg selv. Men det er sånn man kommer seg opp og frem. 

 

Litt konkurransemenneske kanskje... Ehhh ja.

 

Før operasjon.

 

 

 

Narkosen ble dessverre og uheldigvis satt feil to ganger. Narkosen ble satt inn i vev og selve kroppen, ikke i blodet. Jeg sovnet liksom aldri. Så gang nummer tre, ble det bedre. Jeg fikk beskjed om å tenke på noe fint. Første jeg tenkte på var pappa. Min aller beste venn som jeg elsker over alt på denne jord. Så sovnet jeg.

 

Etterpå måtte jeg ligge 6 timer til sammen, ikke 1. Trøtt og sløv, men det gikk bra. Jeg ble tatt så godt vare på. Helsevesenet i Norge er NR 1. Det å bomme på en blodåre er fort gjort når personen er kald. Så jeg klanderer ingen. Det kan skje den beste. God mat og kaffe fikk jeg også. Nei, jeg følte meg så godt vare på.

 

Aleris Solsiden - dere kunne ikke fått min opplevelse bedre. Kjempe bra team, god kommunikasjon og masse hjerterom <3

 

 

Skikkelig sløv. Ikke rart kanskje..... Ingen filter her, men det ser dere vel kanskje.

 

 

 

Så hjemreise.

 

Jeg vet mange av dere som er kunder av meg har vært spente på hvordan det gikk. Dere jeg studerer sammen med og ikke minst mine sponsorer. Ja, så jeg legger ut et lite innlegg om dagen og opplevelsen for å fortelle at alt gikk bra.

 

Man kan si hva man vil om Norge og helsevesenet. De gjør faktisk det de kan. Det har ofte noe med hvordan vår personlighet takler de ulike situasjonene. Men så klart. Det er alltid to sider av en sak. Men jeg velger å tenke litt utenfor boksen og ikke klandre, men heller det å bruke energien min på det som gir meg energi. Nemlig det å være positiv selv i vanskelige situasjoner som nettopp denne. Kroppen min var sliten, men jeg var trygg og hadde det bra.

 

 

Nå blir jeg sykemeldt i 3 uker og jeg håper og tror at tåen min kommer seg fort. Jeg skal i så fall være flink til å ta det me ro.

 

Ønsker dere alle en fin kveld videre.

 

#operasjon #helse #trondheim #helsevesen #aleris #sykehus

 

-Randi Annette-

BLANDEDE FØLELSER

Herregud, nå nærmer det seg operasjonen og jeg kan nesten ikke tro det. Jeg sitter med ulike følelser. Jeg blir nesten litt stresset over at jeg er nødt til å sitte så mye i ro. Herregud, hvor glad jeg er for at jeg kan se serier på nettet i disse dager. Jeg tror de som har meg på Snapchat kommer til å KLIKKE på meg, for jeg tror ikke det vil bli lite å høre ifra meg i den perioden. Det er liksom når jeg ikke har så mye å gjøre at jeg kan finne på å sende videoer med ulike filter fordi jeg ikke har noe fornuftig å gjøre..... Så ja, det kan bli interessant å se hvor mange som sletter meg etter det. Ha-ha!

 

I skrivende stund sitter jeg å spiser havregrynsgrøt. I sekken har jeg pakket med meg fire brødskiver, en banan og to yoghurter. Ja, jeg er et matvrak. Men det må vel roe seg ned når jeg blir sittende i ro. Herregud, jeg kommer til å bli så fin og rund til påske. Men det går jo fort vekk igjen.. Liker jeg å tro....

 

 

Å som jeg gleder meg til å sitte i ro med god samvittighet og bli vertet opp litt. Ja, jeg kommer nok til å legge på meg, men det er ikke det verste. Det beste er å få vekk kulen og få operasjoen overstått. Og ikke minst bite i meg smertene som oppstår i etterkant. Altså en blandende følelse.

 

Nå skal jeg sykle til skolen å jobbe med selvstudiet før selve forelseningen begynner. Så skal jeg på jobb. Jeg kjenner jeg gleder meg til å dra på jobb. Ingenting er som en variert hverdag - spør du meg.

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

MORSDAG - PÅ GODT OG VONDT

I dag er det som kjent morsdag der mange mødre kanskje starter morgenen med en kaffe, et kort og kanskje til og med en matbit på sengen. Det er så hyggelig å glede andre i slike sammenhenger synes jeg. Det koster så lite å gi litt, om så bare en god klem eller en hilsen. Jeg for min del har bare gode minner om morsdagen, selv om det så klart vekker minner.

 

Men jeg ser jeg har kommet veldig langt når jeg ser tilbake på intervjuet i fjor. Da ble jeg intervjuet av Trdby, og litt om det intervjuet kan dere lese her.

 

Foto: Silje Bullgård

 

Selv reiste jeg vekk på morsdagen i fjor. Da reiste jeg på en dagstur til Stjørdal til fadderen min. Det innlegget finner dere her, dersom dere vil lese det.

 

 

Håper dere får en fin dag, selv om det kanskje vekker noen minner. Selv er jeg glad jeg knapt tenker noe som helst om denne dagen. Eller - prøver jeg bare å skyve det vekk for å unngå å kjenne?

 

Uansett skal jeg ikke analysere eller gruble mer enn nødvendig. Dagen skal bli fin den- det er helt sikkert.

 

Lag dere en god dag. Fordi dere fortjener det <3

 

#morsdag #savn #Minner #død #dødsfall #trdby #adressa #Intervju #minner

-Randi Annette-

JEG BLIR OPPRIKTIG LEI MEG

Det er ikke alltid det er like enkelt å forså eller sette seg inn i hvordan ting faktisk er eller hvordan det føles. Men jeg blir faktisk utrolig trist og påvirket av å lese diverste saker på ulike nettaviser. Som for eksempel et voksent par som har satt 13 (!!!) barn til verden. For så å sulte dem og straffe dem ved små uhell skjer. Som  for eksempel at et barn søler ut litt vann fra glasset sitt.

 

Å la de få lov tl å dusje kun 1 gang i året, fået måltid om dagen... Det er så forkastelig at jeg finner ikke ord. Naboer som ikke har sett denne komme... Og der noen av barna har blitt mobbet skikkelig fordi de lukter vondt og de ser rare ut. Så viser det seg at det er en god grunn til det.

 

Nei, det er ikke greit.

 

Det er ikke greit at noen mennesker er nødt til å oppleve dette. Men det verste av alt, det kan være naboer av oss. Bekjente som gjennomgår slike ekle ting. Som seksuell trakassering, de blir kanskje slått. Blir behandlet som slaver - you name it!

 

Det er ikke greit.

 

-Randi Annette-

JEG ER IKKE SOM TYPISKE NORDMENN

Endelig fikk jeg oppleve det å gå på ski igjen. Det er nøyaktig to år siden sist, og jeg nøt to timer på langrenn. Jeg gikk 8 km og det ble både enormt mye latter, glede, knall og fall. Jeg skal jo være som en unge som ikke er redd for noe som helst. Selv om jeg ikke kan det å bremse noe særlig eller det å generelt - gå på ski. Så kastet jeg meg ut i det.

 

Bratte nedoverbakker i mørket. Jeg hadde hodelykt, så jeg så jo litt. Det var noe eget å gå der på kvelden. Men jeg er langt ifra en typsik nordmann. Nå vet jeg at det er mange nordmenn som ikke går på ski også, men det var skikkelig mange flinke folk å se i løypene. Jeg tror jeg kunne blitt god, hadde jeg bare gått oftere på ski. Jeg lærer fort og jeg liker å utfordre meg selv, men nå skal jeg snart opereres, så det er begrenset hvor mye jeg kommer til å gå på ski i år.....

 

Det var så nydelig og fint. I bakgrunnen ser dere en lite skimt av Granåsen - hoppbakken.

 

Nå ligger jeg med foten høyt og kjenner på ilende smerter i tåen min. Det er god grunn til at jeg skal opereres- for å si det sånn. Det er forferdelig vondt.

 

 

 

 

Men nå skal jeg slappe av med foten høyt, så får jeg se om jeg kommer meg på trening for å trene litt fra morgenen av i morgen.

Ha en fin kveld. Nå skal jeg slappe av før jeg finner sengen.

 

-Randi Annette-

 

 

SKIKKELIG KALDT - MEN OGSÅ KOS

Det er ikke med måte på hvor fort tiden skal gå når jeg er hjemme. Klokken er snart seks på kvelden, og jeg kan nesten ikke tro at helgen er omme om ikke så alt for lenge. Det som sjokkerte meg aller mest var da jeg våknet. Jeg strekte meg etter telefonen og kunne se at klokken var 09.55. Det vil si at jeg sov 10 (!!!!) timer i natt. Når skjedde det sist liksom...
Vanligvis står jeg opp 07.00 hver dag når jeg er i Trondheim. Så det var tydeligvis behov for litt søvn til kroppen...

 

Ellers er det ikke så mye som skjer. Jeg har gått meg noen turer i dag i kaldt vær. Det har vært en del vind, men heldigvis ikke noe regn. Men kaldt, det har det absolutt vært.

 

 

Resten av kvelden skal jeg nyte sammen med pappa og en bedre middag. Og TV da. Det er noe jeg ikke ser så ofte på, så det skal også bli veldig kjekt. Håper helgen deres har vært fin. 

 

-Randi Annette-

JEG ER ENDELIG UTIHAVET

Endelig er jeg på plass hjemme hos pappa igjen, i havgapet. Mausund byr på sin sjarm denne helgen med en del vind og minusgrader. Men det gjør absoliutt ikke noe. Det å komme hjem er alltid like godt. Her får jeg servert middag og dele fine samtaler med pappa, og det er faktisk noe jeg setter pris på. Jeg har absolutt ikke noe som helst av planer, annet enn å jobbe med studiene og lade batteriene.

 

Bildet ble tatt for to år siden når jeg var med pappa på sjøen for å dra noen teiner

 

Til middag fikk jeg servert nykote poteter og kveite med rømme og agurk salat. Det var kjempe godt. Selv lager jeg ikke så mye fisk, selv om jeg har en del fisk i fryseren. Eller, for en uke siden så lagde jeg hjemmelagd fiskegrateng, som var helt himmelsk. Så kanskje jeg blir å lage mer av det av den fisken jeg har....

 

Det er ikke så lenge til jeg skal hjem igjen, for når jeg blir operert så kommer jeg sikkert til å tilbringe noen dager her jeg kan få litt hjelp. Jeg husker godt sist jeg opererte i en tå og fjernet litt av et ben. Da var jeg sykemeldt i 5 uker og satte veldig stor pris på all hjelp jeg fikk.

 

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Håper alt er bra med dere alle sammen. Ta vare på hverandre.

 

-Randi Annette.

JEG VENTER PÅ EN OPERASJON

Når passer det å bli operert? Aldri. Det å planlegge en operasjon til et tidspunkt det passer, er faktisk helt umulig. Men når jeg fikk spørsmålet om når det passet å bli operert, svarte jeg følgende:

 

Det passer jo aldri, men jeg vil nok bare bli ferdig med det. Så fort som mulig, svarte jeg.

 

Jeg har gått med små smerter i ett år, men ikke brydd meg noe særlig. Kroppen leger seg selv, tenkte jeg. Å litt smerte gjør vel ingenting. Helt til jeg i oktober kjente at det var en stor kul under tåen min.
Iløpet av tre uker har jeg fått en ortoped til å sett på tåen min og fått time til operasjon. Det må jeg si er bra. Aleris på Solsiden, vel og merke.

 

Jeg har gruet meg lenge til dette fordi jeg skal bli lagt i full narkose. Det å ligge der å ikke ha kontroll eller oversikt over sin egen kropp - det er skikkelig skummelt. Jeg blir operert uken før vinterferien, så det passer bra med både skole og jobb. Lite forelesninger og kanskje ikke så alt for travelt på jobb. Det er bedre at den kommer nå, enn i april eller mai. Da har jeg ikke tid til operasjon.....

 

 

Men jeg teller egentlig dager nå. Skal bli godt å bare få det overstått og komme igang. Det blir et smertehel**te uten like. Jeg har nemlig operert i samme fot før, men da for noe annet. Da skjærte jeg av noe av et bein. Ja, grusomt. Da ville jeg ikke ha narkose. Da husker jeg at jeg lå å hørte på radio og spilte wordfued med folk. Jeg hørte sagen og "kejnte" at han holdt på. Haha. Om det er bedre enn narkose vet jeg ikke, men jeg ville være meg selv og våken.

 

Det trykket som blir inni der når jeg skal ha foten fra en høy stilling til lavere stilling. Og den svimmelheten av smertestillende... Ja ja, jeg har vært igjennom det før. I CAN DO IT!!

 

Også har jeg blitt slappfisk da. Slapp og ikke helt i form. Og det står i papirene at jeg må være helt frisk uken før operasjonen, så jeg tør ikke å trene eller slite meg mere ut enn jeg må. Da blir den nemlig utsatt. Da er det bare å lytte til kroppen da.

 

Narkose...... Ja ja. Det har jeg ikke gjort før, så det takler jeg helt sikkert.

 

-Randi Annette-

DEILIGERE ENN DETTE BLIR DET IKKE

Jeg sitter her nå å bare smiler og er så utrolig fornøyd med hva jeg har fått gjort i dag. Klokken 11.15 var i grunn mine arbeidsoppgaver over, hvis man trekker frem at målet var å trene og dra i forelesning i dag. For i dag stod jeg opp klokken 06.00, trente fra 06.30 til 07.15. Spiste froskost veldig kjapt, og syklet til skolen klokken 08.00. Forelesning fra 08.30-11.15.
Er ikke det en deilig følelse, så vet ikke jeg.

 

Nå sitter jeg her å blgoger med god samvittighet, før jeg skal kaste meg på egenstudiet. Jeg må bare ha en liten pause først. Stresse ned, roe helt ned og starte på igjen med et nytt giv.

 

Jeg skal forresten kjøpe meg ski i dag, så her skjer det ting. Randi Annette gjør ting hun ikke kan fortsetter......

 

 

Jeg har nesten kommet dit der man gjør i ulike kriser. Slik som 40 årskrisen som mange prater om. Er dette min form for 30 årskrise? (Merk dere at jeg nettopp ble 29 år da). Men ja. Man kan nesten begynne å lure. Jeg har begynt å løpe (det har skjedd en gang...) og nå skal jeg kjøpe meg ski. Er det nå jeg skal se etter en rød lampe? Eller har jeg bare grepet den muligheten om å utfordre meg på det jeg ikke kan eller ikke liker så godt...

Ja, jeg velger å gå for den jeg.

 

 

Lag dere en god fredag - det er tross alt helg!

 

-Randi Annette-

SØNDAGSMODUS - EN HEKTISK HELG ER OVER

Denne helgen har egentlig gått i ett. Fredag var det full rulle med skole, trening og besøk. I går ble det litt shopping og studie, før det ble bursdagsfest hos en venninne. Det var utrolig hyggelig. Ren jentefest - det vet vi alle jenter er ubeskrivelig morsomt.

 

Og i dag har jeg studert litt og ellers slappet av etter en typisk søndagsmiddag, nemlig sodd. Enklere blir det ikke. Sodd er jo utrolig godt og veldig enkelt.

 

Søndagsmodus 

 

Det er så typisk at slike gode helger går så fort. Utrolig fort også. Plutselig er det liksom over. Men jeg har jo vært på en del besøk både i og utenfor byen, samtidig i en bursdag, så jeg må egentlig si meg fornøyd. Dagen i dag har virkelig vært svært rolig. Det har egentlig vært utrolig godt. Vanligvis kan jeg bli litt stresset og urolig av å ikke gjøre noe som helst - en hel dag. Men jeg liker å tro at det å slappe helt av er nødvendig og fint også.

 

I morgen kommer hverdagen igjen så jeg skal bare nyte tiden og slappe av resten av kvelden. Snart begynner også Farmen Kjendis.

 

Flere som skal se det i kveld?

 

Uansett, kos dere. I morgen er hverdagen her igjen.

 

-Randi Annette-

SMILE - BE HAPPY

Nå var det virkelig godt å sette seg ned. Dagen har i grunn gått i ett, men jeg er virkelig glad og fornøyd med prioriteringen og ikke minst så effektiv jeg har vært.

 

Startet med å trene i 40 minutter KL.07.30, syklet til skolen (og jeg hadde ikke tid til å lage meg kaffe for å ha med på skolen... NEDTUR), forelesninger, sushi-date også hjem å støvsuge og vaske leiligeht. Og nå er klokken snart halv åtte.og jeg kan egentlig sitte ned og ta livet med ro med god samvittighet. Men jeg får se om jeg ser litt på noen fag før jeg tar kveld. Jeg har ikke helt bestemt meg...

 

 

Så selv for ei travel dame som er fulltidsstudent og jobber, så har jeg tid og mulighet til å skvise inn en treningsøkt og noe sosialt.

 

 

Hva har dere gjort i dag? Vært effektive eller har dere gjort de vanlige rutinene som dere har i deres hverdag?

 

-Randi Annette-

EN FANTASTISK UTEDAG

I dag har det vært et fantastisk fint vær her i Trondheim, og det var mange skiglade nordmenn å se i løypene. Det er så utrolig godt å være ute i kaldt vær, for så å komme seg inn i varmen igjen. Jeg ser frem til flere slike dager. Selv gikk jeg ikke på ski i dag, men jeg lekte meg og akte i fine bakker. Det er så skikkelig morsomt å finne barnet i seg.

 

 

 

Vann, appelsin og druer ble populært på tur, som dere kanskje se. Appelsin hører med når man er på tur.

 

 

Her er min spreke kjæreste med fantastisk spenst - det kan i så fall se slik ut på bildet.

 

 

 

Hva har dere gjort i dag?

 

-Randi Annette-

SPØRSMÅL OG ØNSKER

Nå er det en stund siden jeg har hatt et slikt blogginnlegg, og med tanke på at dagene mine er ganske hektiske, blir det ikke mye tid til å planlegge nye blogginnlegg eller det å ta nye bilder  - som jeg også har nevnt tidligere.

 

Har dere noe tema dere ønsker at jeg skriver om eller et det noe annet dere lurer på?

 

Legg gjerne igjen en kommentar med tema, spørsmål og lignende.

 

Ha en riktig fin helg.

 

#spørsmålsrunde #tema

-Randi Annette-

FORBEDRET KVALITET

Jeg kom over en mappe på dataen min med bilder jeg har postet på instagram. Mange av de jeg har på mappen på dataen er slettet fra kontoen, og mye av grunnen er helt klart kvaliteten på bildene. Hele mappen består av bilder som er tatt stort sett med mobilkamera, eller bilder som ikke har blitt redigert i form av mer klarhet, for eksempel. Bare se på bildet under, det er kjempe dårlig.

 

Det er godt å se at det går fremover og at bloggen tar seg opp i form av kvalitet på bildene. Selv om det noen ganger blir mye av de samme, så er det i så fall ikke x antall korn på bildene. Men så har kanskje tiden forandret seg også. De bildene som tidligere var greie, er nå kjempe dårlige. Så det tyder vel på at tiden har forandret seg også.

 

 

Men samtidig så ser bildet litt gammelt ut med tanke på fargene. Ikke vet jeg. Det er noen år siden jeg tok dette bildet, kanskje 3 år.. Eller 4. Men det er helt klart på tide med en shoot eller to. For nå har jeg faktisk ikke noen nye bilder å poste. Kan være jeg har noen få som ikke har blitt postet enda, men de er stort sett brukt alle sammen.

 

Jeg liker å legge ut bilder som har klare farger og god kvalitet. Men det er ikke alltid like enkelt å finne tid til det. Jeg tror mange bloggere kan kjenne seg igjen i dette. For jeg orker ikke å mase på andre om å ta bilder av meg, da de blir sikkert lei av det etter kort tid. Det er ikke alle som liker å ta bilder heller. Men en dag må jeg rett og slett sette av tid til det.

 

Alt fra treningsbilder til andre bilder. Ja, alt egentlig.

 

Hvem tar bildene for deg? Er du opptatt av god kvalitet, eller er du glad du bare får knipset noen?

 

-Randi Annette-

GIVE ME A BREAK

Nå i disse dager går det stort sett i en ting hos meg, nemlig klaging. Jeg har i de siste dagene sytet litt over at jeg ble ufattelgi stiv og støl på trening på søndag på en skikkelig vond måte. Og i dag våknet jeg med slapphet og hodepine. Så det var jo midt i blinken. Et nytt semester og et nytt år. Ikke skikkelig gang med trening på grunn av at kroppen er som den er (støl...), og nå formen som er slapp.
Også har jeg fire nye fag som jeg må komme inn i. Ja, det er jo ganske typisk at det skjer mye på en og samme gang.

 

Pust inn.. Pust ut.

Men nå kan det vel bare gå en vei tenker jeg. Og det er oppover.

 

Så kjære kropp og kjære form - give me a break. Jeg har en stor jobb foran meg. Så gi meg pause fra slapphet... Det var kveldens klage fra meg.

 

Adjø.

 

-Randi Annette-

 

OPPSUMMERING AV ÅRET SOM GIKK - DEL 4.

Da var det plutselig høst på siste del av min oppsummering av året, og jeg var i Krakow med jobben min. Sjefene sponset oss med tur som en stor feiring da salongen feiret 30 år. Utrolig takknemlig og glad over å ha fått lov til å være med på denne opplevelsen.

 

Sponset innlegg.

 

Litt shopping ble det naturligvis, og jeg greide vel å svi av noen tusenlapper på både klær til meg selv, men også noen julegaver.

 

 

Jeg skrev også et innlegg om det å være oppslukt i mageruter. Blogginnlegget kan dere lese her.

 

 

Jeg delte også et innlegg om at det var en ny trend om at vaginaen skulle glitre. Det førte til stor oppmerksomhet, også for ulike sosiale medier. Link til blogginnlegget finner dere her.

 

Har du ikke blitt sjokkert før, blir du det nå. Nå skal det nemlig være glitter og stas der nede. Det var i så fall nytt for meg, og jeg kommer definitivt ikke til å hoppe den trenden. Gjør du?

 

Et tips for de single med tanke på middag ble det også skrevet om:

 

Over til singellivet og middag. Det å gjøre store innkjøp er lurt. Måle opp antall gram pr pose som fryses er gull verdt. Og ellers når det gjelder tilbehør, kan man variere med 3-4 ulike grønnsaker som skjæres opp og stekes. Eggnudler er også veldig godt med svin i strimler og grønnsaker med litt soyasaus.

Uavhenging av om jeg er singel eller i et forhold, så er jeg alltid flink til å planlegge middagen og spise relativt sunt. Perfekt er jeg langt ifra, men jeg er flink med det å gjøre store innkjøp, for så å fryse ned i posjoner.

 

 

Tenk smart:

* Skirv en handleliste å ha en fast dag du handler. Lørdag eller mandag for eksempel.

* Frys ned i passe posjoner. Jeg bruker å fryse ned 160-180g kjøtt

*Ha alltid salat og grønnsaker tilgjengelig

*Yoghurt, nøtter, banan og gulrot er noe jeg spiser nesten daglig

* Ikke glem fisk. Det er et hav (bokstavelig talt) av muligheter

 

Så var det Halloween der jeg hadde dette kostymet.

 

 

 

 

 

 

 

Kos, avslappning og alenetid. Det er undervurdert.

 

 

 

 

Og nok en gang, så savnet jeg å trene kampsporten jeg har hatt et nært forhold til i over åtte år - Ju jitsu.

 

 

 

Så ble det litt snakk om sminke og leppestift....

 

 

 

Så begynte jeg å kjenne på at eksamen nærmet seg. Og ikke minst julerush.

 

 

Så et tilbaekblikk den dagen jeg kunne telle at det var 21 år siden mamma gikk bort.  Linken til innlegget - "Fra sorg til beherskelse".

 

 

 

Så fikk jeg meg kjæreste.

 

 

 

 

Så viste jeg dere bilder fra da jeg var på Oppdal med kjæresten min.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så hadde jeg bursdag - 29 år UNG.

 

 

To ulike måter å ta pushups på ble også delt for å inspirere dere. Innlegget finner dere her.

 

 

 

 

Bursdagsfeiringen min som ble utrolig fin.

 

 

 

 

 

 

Bursdagen min var noe som ga meg mer motivasjon til å jobbe med skolearbeid. Jeg trengte et pust i bakken og jeg jobbet skikkelig hardt med eksamen både før og etter feiringen. Der var jeg i eksamensbobolen.

 

 

Første eksamen var endelig ferdig, bare fire igjen. Jeg har allerede fått tilbakemelding på eksamen jeg hadde aller først som var markedskommunikasjon, der jeg fikk B. Jeg er kjempe fornøyd og glad over det.

 

 

Nok en eksamen, denne gang hjemmeeksamen.

 

 

 

 

Så kunne jeg fortelle dere at jeg ikke skulle ha noen julekalender på bloggen, på grunn av at tiden ikke strakk til.

 

 

Nok et avbrekk i eksamenstiden der jeg reiste vekk en tur. Stjørdal til fadderen min der vi skulle pynte pepperkaker og den slags.

 

 

 

 

 

 

Jeg var skikkelig glad for at jeg grep sjansen. Hvilke sjanse kan dere lese om her.

 

 

Julen var her og folk stresset mer om alt som skulle være så perfekt enn det å senke skuldrene og heller flytte fokuset på familien og de rundt seg. Linken finner dere her.

 

 

Endelig - 5 av 5 eksamener var ferdig.

 

 

 

 

Da var endelig dagen der jeg skulle legge meg under kniven. Det ble en komisk og latterfyllt opplevelse. Les mer om det her

Om jeg var redd? Nei, jeg trodde ikke det skulle gjøre noe vondt. Selv om mange kunne fortelle meg at det var forferdelig vondt....

 

Tapas dagen før lille julafen var virkelig godt. Krabbe, baconsnurret dadler m.m

 

 

 

 

 

Frokostbordet på lille julaften - utrolig koselig som det var.

 

 

 

 

Neglene mine ble også ordnet av meg selv. Litt krativitet på til. Ekstra stas med fine negler i slike høytider.

 

 

 

 

Oppsummering del 1 finner dere her.

Oppsummering del 2 finner dere her.

Oppsummering del 3 finner dere her.

 

Det var året 2017 som jeg delte med dere. Det har vært mange fine stunder, men det er ikke noe tvil om at siste halvdel av året var det mest krevendemed tanke på nye fag og ikke minst forberedelsene til fem eksamener. Jeg kjenner jeg er veldig glad og veldig stolt av meg selv. Dessverre så er det ikke alle som tåler at jeg lykkes, at jeg tør å stikke meg frem og at jeg sier mine meninger. At sosiale medier opplever mye av det jeg skriver som interessant, og at jeg viser at jeg er stolt over at jeg blir hørt, er ikke alltid like enkelt for alle og en hver å fordøye.

 

 

Men hvorfor skal jeg legge skjul på at jeg er stolt av meg selv med tanke på all den innsatsen jeg legger i absolutt alt jeg gjør? Det er fortsatt alt for mye tabu og enkelte finner energi av å snakke nedlatende om andre. Jeg må bare si at jeg finner enormt stor motivasjon nettopp på grunn av det. Desto mer motgang jeg får, desto mer motivasjon får jeg.

 

Det husker jeg godt at jeg skrev om her på bloggen like før studietiden begynte for fullt. Når mange kunne fortelle meg at BI var en tøff skole og jeg kom til å slite og bli overrasket over hvor tøft det var, så ga det meg bare mer motivajson til å få det til. Jeg ser meg aldri tilbake, fokuset er å se meg selv på målstreken om 2,5 år - der jeg kan smile bredt fra øret til øret fordi jeg har nådd målet mitt.

 

-Randi Annette- 

OPPSUMMERING AV ÅRET SOM GIKK - DEL 3.

Da var vi kommet til starten på juli og jeg så frem til en uke med sommerferie. Den uken med ferie trengte jeg virkelig. Husker godt at jeg hadde både søvn å ta igjen, men også det å være sammen med familien min. Og jeg så ikke minst frem til Utihavet festivalen som jeg hadde i vente.

 

 

 

En ny kjole ble kjøpt og jeg var nok kveldens danseløve denne lørdagskvelden jeg dro på byen sammen med min gode venninne, Hanne. Det ble en uforglemmelig kveld. En kveld vi enda ler masse av enda. 

 

 

 

 

Den uken jeg var hjemme hps pappa på ferie, var jeg med han på sjøen å dro krabbeteiner noen dager. Da fikk vi noe annet enn krabbe en av dagene. Disse bildene ble også lagt merke til av lokalavisen til øyriket, Hitra-Frøya avisen. Link til den lille artikkelen finner dere her.

 

 

 

 

Så ble det utihavet festival. Alltid klar for en fest - i så fall var jeg det i sommer.

 

 

 

Så fikk jeg spørsmål om å ta bilder av fineste Nora, en av mine fadderbarn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter sommerferien min ordnet jeg meg et skap for kun treningsklær. Jeg har en del - foråsidetsånn...

 

 

 

 

 

 

 

Jeg var også på en fotoshoot....

Foto: Silje Bullgård

 

 

 

 

 

Jeg fortalte dere at jeg kom inn på skole i Molde - Handleshøyskolen. Men at jeg ikke skulle takke ja. Jeg skrev også følgende i det blogginnlegget:

Til tross for at jeg har blitt kontaktet av to ulike bedrifter for under ett år siden, der jeg fikk tilbud om daglig leder stilling, velger jeg å få en utdannelse på det feltet. Det er jo utrolig hyggelig å ha et så fint ryktet på seg tenker jeg, at folk vil ha meg til å drive en frisørsalong. Men, i og med at jeg trivdes godt der jeg var som frisør takket jeg nei. Også hadde jeg samtidig litt lyst til å ta en annen utdannelse, som nå blir virkelighet.

 

 

Nå kom jeg inn i Molde, men jeg valgte å følge magefølelsen og signerte for å studere på Handelshøyskolen BI her i Trondheim. Hadde jeg kommet inn i Trondheim på linjen som jeg kom inn på i Molde, ville valget mitt falt på BI uansett. Jeg tenker at det er viktig å studere noe man virkelig liker og interesserer seg for. Jeg hadde ikke sett hva BI hadde å tilby fordi jeg hadde utelukket BI fordi det kostet såpass mye. Men når jeg fant noe jeg interesserer meg for, så betaler jeg gledelig de pengene det koster for å oppnå min drøm om å få en bachelor i markedsføringsledelse.

 

 

 

Så hadde jeg jentefest hos meg, der vi videre skulle på WHITE PARTY på Fire Fine i Trondheim. Det var skikkelig morsomt. I forkant hadde jeg og ei venninne (igjen Hanne...) sminket oss hos noen profesjonelle i og med at jeg vant en konkurranse om å få sminke for to - gratis. Og slik så jeg ut den festen.

 

 

 

 

 

 

 

Så var jeg i bursdag hos mitt andre fadderbarn, broren til Nora som dere så lengre opp her. Mikael feiret treårsdag. Jeg er så stolt av denne gutten.

 

 

 

 

 

 

Så begynte et nytt eventyr i livet mitt. Jeg skulle starte på Handleshøyskolen på BI -Markedsføringsledelse.

 

 

 

 

Fadderrullan var igang. Startet med Hawaifest, og min outfit ser dere nedenfor.

 

 

Så var det Neon Wonderland party.

 

 

 

 

 

Så Toga...

 

 

 

 

 

 

 

Jeg delte også en billig og sunn studentlunsj på bloggen. 

 

Lefsene er ikke av den grove typen, som dere kan se, men dersom dere vil ha grove lefser, så bruk gjerne det. 

 

Dette tar utrolig kort tid og det koster heller ikke skjorta. Kjøper du laksen av den billige typen, så er ikke det snakk om mer enn tjue kroner. Pestoen har du til andre anledninger også,i form av salater og den slags. Pakken med lefser inneholder gjerne seks til åtte stykker, så her har du også muligheten til å spare noe til middag - til eventuelt taco.

 

 

 

 

 

Så skrev jeg om at en mann falt (bokstavlig talt) for meg...

 

Nå skal jeg for første gang på en måned sykle til skolen. Det blir spennende å se om syren kommer fort, eller om jeg berger. Sist gang jeg syklet til skolen, så var det en mann som hadde et lite uhell.

Jeg kom syklene inn på siden av han, var omtrent to meter bak han i det han kastet et blikk over skulderen for å få en oversikt over hva som skjedde bak han. I det han så meg vred han sykkelstyret og gikk rett på trynet. Jeg tenkte bare: Seriøst - han falt for meg tvert han så meg.

Okei, fra spøk til alvor. Jeg gikk bort til han (han lå på ryggen som en strandet sjøstjerne å så opp på meg med et sjokkerende uttrykk), og jeg løftet sykkelen av han og satte på støtten. Strakte ut en arm til han og hjalp han opp. Det gikk heldigvis bra med han.Så får vi se da om det er noen som faller for meg på veien til skolen i dag. He-he, stygt å le, men det var litt komisk.

 

Også delte jeg bilder der jeg ikke hadde sminke og der bildene ikke var redigerte.

 

 

 

 

 

Behind the scenes på fotoshoot.

 

 

 

 

 

Så fikk jeg prøvd meg på karamellisert popcorn. Skremmende godt - skremmende kvalmt. Men så godt. Oppskriften finner dere her.

 

 

Så skulle fadderbarnet, Nora døpes. Å dette var hennes dåpsgave fra meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildet under fikk de i julegave til meg på et lerret.

 

 

 

10 grunner til at jeg mente at dere burde like mandager:

 

* Du kan starte uken bedre enn den forrige
* Du kan starte på blanke ark og bestemme hvordan du vil uken skal se ut
* Det som skjedde uken før er lagt litt til siden, det er denne uken som nå gjelder
* Mandag er en fin dag for å fylle på kjøleskapet så man har lettere for å ta sunnere valg igjennom uken
* Trening - det må så klart inn på min liste. I dag kan man sette seg mål om antall treningsøkter

 

 

 

* Var det noe du ikke fikk gjort forrige uke, f.eks et besøk, sett av tid og prioriter det denne uken
* Sliter du med at tiden jobber i mot deg med tanke på å få tatt unna husarbeid, da bør du sette deg ned å lage en ukesplan
* En plan fører til at ting blir gjort, lite kan måle seg med den følelsen over å kunne krysse av ulike gjøremål på en liste i en hektisk hverdag
* Dårlig samvittighet over å ha spist for mye junkfood og snacks i helgen, rydd utav skap og skuffer , for så å starte uken sunnere
* Bruker du mer penger enn du burde? Ta deg ut en sum og bruk cash den uken du vet du burde leve litt strammere
.

 

Nok en oppskrift, denne gang på hjemmelagd knekkebrød. Link her.

 

 

Bilder fra fotoshoot med dette flotte settet ble delt med dere.

 

Sponset av Brazfit.

 

INFORMASJON

* Teksturert stoff som skjuler cellulitter og ujevnheter

* Dry fit materiale som puster og holder seg tør og sval under treningen.

* Passer ypperlig til trening med høyt aktivitet, men også til en tur ut i naturen eller på shopping i byen 

* Høy midje som holder magen på plass

* Krymper ikke og mister ikke farge etter vask

* Egnet for alle typer fysisk aktivitet

Modell bruker størrelse M og TRAIN INSANE Tank Top S.

* Garantert suksess i fitness.

Materiale:
* 90% Polyamid, 10% Elastan

Stell:

* For å bevare den gode kvaliteten og holdbarheten av dette produktet - vennligst les nøye merkelappen på innsiden av klærne.

 

 

Oppsummering del 1 finner dere her.

Oppsummering del 2 finner dere her.

 

Dere kan også følge meg på Instagram, @randiae og min bloggside på facebook. Link her.

 

#oppsummering #2017 #fotoshoot #studiet #handelshøyskole #bi #sommer #festival

-Randi Annette-

NYTTÅRSFORSETTET ALLE BURDE HATT

Nå som det er et nytt år, er det nyttårsforsett som er i tiden. Noen orker ikke å forholde seg til det, mens andre er svært opptatt av å lage seg noen mål i det nye året. Det er uten tvil kosthold, nedgang i vekt og trening som er det store målet for mange. Og ikke minst de som skal stumpe røyken eller kutte ut snusen. Men det er så mange ande ting man kan ha som mål. Helsen er bra å ta vare på så slike mål er jo veldig bra, men det er ikke bare det som burde vært i fokus etter min mening. Det burde også vært fokus på det å kaste mindre mat.

 

Kaster du mindre mat, fører det ikke bare til at du selv sparer penger, men det tar også vare på miljøet. Nå er ikke jeg den som er skikkelig miljøbevist i alle mine valg, men jeg ser rett og slett ingen logikk i det å lage mengder med mat, for så å kaste det. Det aller meste kan fryses, eller stå kaldt over natten så du kan benytte deg av en deilig lunsj, eller en middag som krever kun en enkel oppvarming.

 

Jeg har vært flink med det å unngå å kaste mat i flere år nå. Jeg lager for eksempel en stor form lasagne, en stor pizza eller kjøper meg en stor kalkun som jeg spiser til middag, for så å fryse ned til senere. Som student i en travel hverdag, er dette perfekt. Det tar mindre tid å lage, jeg lager ikke mer enn jeg greier å spise, og jeg sparer penger.

 

Selv fikk jeg meg en lærepenge når jeg så på nyhetene for litt siden at det kastes enormt mange kontaktlinser i vasken. Plast i naturen har vært et stort fokus i året som gikk. Selv har jeg kontaktlinser som jeg bytter hver andre uke, og når de byttes, kastes de i vaksen. Men siden jeg fikk høre om at dette var uheldig for miljøet, så sluttet jeg med det, og kastet heller linsene i restavfall. For det koster meg ikke noe å gjøre det, så det var rett og slett bare en gammel vane for min del.

 

 

 

Hvis man tenker at det går bra for denne gang svært ofte, eller i verstefall hver gang, da går det en vei. Ikke kast qtips og kontaktlinser i do. Vær miljøbevisst. Selv om jeg ikke ser på meg selv som en person som er hysterisk opptatt av å gjøre det rette til en hver tid, så tenker jeg at små tiltak som for eksempel det å fortsette med å lage riktig mengde med mat, kast linser i restavfall fremfor i vasken - da har jeg jo kommet et stykke.

 

Hva med deg? Er du litt miljøbevisst, eller tenker du at det lille du gjør ikke gjør en forskjell? Tenk om alle tenkte slik. Eller hver tredje person tenke på den måten. Da er det ikke rar det ikke skjer noe. Så om du ikke ser forskjell av det du gjør, så kanskje det gir deg en bedre følelse av å gjøre noe som er bra for miljøet.

 

#miljø #samfunn #plast #avfall #fokus #nyttårsforsett #Mål #målbevisst #kontaktlinser

-Randi Annette-

OPPSUMMERING AV ÅRET SOM GIKK - DEL 2.

Del to av året som gikk kommer her.

 

Jeg var på besøk ho fadderen min på morsdagen, noe jeg satte veldig stor pris på. Det var utrolig fint.
Da jeg satte føttene inn der så var det nesten med en gang , nå skal du være modell for meg. Det var kjempe morsomt å kunne stille opp for henne. Og draktene jeg skulle prøve ble solgt med en gang.

Oppsummering av året sim gikk, del 1 kan du lese om her.

 

Fadderen min er skikkelig dyktig til å sy. Bare se så fine de er.

 

 

 

 

Jeg var også utenfor min komfortsone der jeg var modell for selveste Per Heimly. Trend Models inviterte meg, og jeg tok utfordringen om å stille opp. Skummelt - ja. Verdt det - ja!


 

Jeg og Drea hadde en road trip. Bildet er ifra en shoot vi hadde tidligere.

 

 

Jeg lagde meg en instagramkonto der jeg delte litt av det jeg utførte på jobb av frisyrer.

 

Og min private konto.

 

Delte også enda en godbit med dere. Jeg fikk en smoothiemaskin til jul, og den ble den flittig brukt.

 

Ingredienser for 2 personer

1 Appelsin

1 Kiwi

6-8 Røde druer

 

 

Slik gjør du

Hell alt i en smoothiemaskin og hell i glass.

 

Tips

Pynt eventuelt med en drue. Denne smoothien blir litt syrlig, så den passer perfekt for deg som liker det. Blir den for syrlig, tilføy litt appelsinjuice, eller naturell yoghurt. Det er mange varianter og man kan tilsette isbiter og andre frukter også.

 

 

Jeg klipte og stripet håret til en kompis som jeg delte her på bloggen. Det blir lite hår og den slags på bloggen, men litt har det blitt.

 

 

 

 

 

 

Og en annen kunde.


 

 

 

Også ble det litt is og kos igjen da. Det hører med. Aldri feil å kose seg. Det var faktisk etter prøveeksamen i norsk skriftlig.

 

 


Men på selve prøveeksamen var jeg sunnere.

 

 

 

Også lot jeg meg provosere. Og måtte så klart få lettet på trykket ved å blogge. Dere kan lese om det her.

 

 

 

 

 

Nok en fotoshoot utendørs for min sponsor, Brazfit.

Litt om tightsen:

* Designet med 2 sommer langs baksiden av tightsen for å gi en hold in effekt som løfter og gir en fin rumpe.

* Dry fit materiale som puster og holder seg tør og sval under treningen.

* Passer ypperlig til trening med høyt aktivitet, men også til en tur ut i naturen eller på shopping i byen 

* Høy midje som holder magen på plass

* Krymper ikke og mister ikke farge etter vask

* Egnet for alle typer fysisk aktivitet

 

 

Og noe jeg enda kan kjenne litt på, som jeg skrev i året som gikk:

Enten så er jeg bare jævlig blind, eller så har folk et poeng. Jeg treffer stadig på folk som måper til meg når jeg bretter ut om min hverdag og de aktivitetene jeg gjør på fritiden. Slik som i går for eksempel, så våknet jeg 05.00 og greide ikke å sove igjen før nesten en time etterpå. Også måtte jeg stå opp 06.45 fordi jeg hadde muntlig norskprøve via skype klokken 08.00. Og klokken 09.00 til 11.00 skulle jeg på fotoshoot for et firma her i Trondheim.


Også jobb da, fra 12.00 til 20.00: Ja, folk måper og jeg skjønner at de blir overrasket over at jeg greier å legge denne kabalen med jobb, skole og trening. Og det som kommer i tillegg. Men jeg elsker det å ha mange baller i luften jeg.

 

Men de må gjerne fortsette å måpe. Det får meg til å føle en tilfredsstillende og mestringsfølelse.

 

Også skulle jeg fotografere i en konfirmasjon.

 

 

 

 

 

 

 

Så var det 17.Mai der jeg var invitert på frokost og fikk også spørsmål om å være duskedame. Det takket jeg så klart ja til. Den beste feirringen på mange år - minnes jeg.

 

 

 

 

 

 

Så var jeg invitert på sommerfest. Det var en skikkelig bra fest med bare jenter. Nesten da - det kom noen menn utpå kvelden. Men jentefester - det er nr1!

 

 

Jeg fikk også gitt et barn litt mat. Det var koselig - som dere sikkert kan se.

 

 

 

 

Også så jeg serien 13 gode grunner.

 

 

 

 

Så fikk jeg et nytt liv. Jeg var endelig ferdig med generel studiekompetanse:

 

Er dere klare over hvordan jeg har det nå? Jeg er så himla glad og overlykkelig over å ha fått et nytt liv. Et liv som er fylt med frihet. Hadde jeg kommet opp i norsk muntlig, hadde jeg nå vært i Trondheim og lest om postmodernisme og Ibsen. Men det som er så fantastisk er at jeg i går fikk en invitasjon om å komme på besøk utenfor Orkanger, og jeg tenkte som så. Ja, jeg har absolutt ingen å ta hensyn til. Kun meg selv. Så da tok jeg bussen til Orkanger. Og nå er jeg i Hoston og her blir jeg på ubestemt tid.

 

My new life - I love it.

 

 

 

Så greide de å få meg med på topptur. Jeg er ikke kjent for å være ei dame som går i skog og mark, men jeg har alltid sagt at jeg ønsker å bli glad i det. For det er jo så godt å komme inn igjen etterpå. Etter turen oppdagetjeg flere fugleloppebitt. Dere må forstå jeg følte meg bra sexy med det på kroppen.... Om det klødde? JAAA!

 

Tightsen er sponset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, jeg måtte legge ved en del bilder fra denne turen så dere får det inn me teskje at jeg var på topptur.

 

 

På turen oppdaget vi frosk og mark. Stas for barna.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så feiret jeg at jeg var ferdig med generelt studiekompetanse med venninner hjemme hos meg. Tapas - kurvfest.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så ble det trening og fotoshoot dagen etter med ei god venninne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Venninner på besøk var ikke feil. Det ble mye kos i denne perioden, noe jeg hadde veldig behov for. Gode venner - det er noe jeg verdsetter høyt.

 

 

 

 

 

Delte også et bilde som Per Heimly tok av meg.

 

 

Og et tilbakeblikk fra da jeg og pappa var i Gdansk sammen. 

Sommeren bydde på mye for min del. Både oppturer og nedturer. Men det hjalp på humøret å shoppe litt. Bli kvitt det gamle og fylle på med noe nytt, det var ikke feil.

 

 

Treningsgleden forsvant en ukes tid, eller to. Husker ikke helt. Men den kom tilbake.

 

 

Så ble jeg fadder igjen. TIl Nora. Jeg delte dette bildet med dere, av meg og Mikael. Nora's storebror som jeg også er fadder til.

 

Her sitter jeg med høy feber og er skikkelig dårlig. Men en avtale var en avtale, så jeg skulle passe på han. Bildet er tatt for to år siden, da første fadderbarnet mitt skulle ligge over og var bare 10 måneder gammel. Nå har Mikael blitt storebror.

 

 

Her fikk jeg sett henne og holdt henne for første gang.

 

 Det kommer fortsatt noen innlegg til om året som gikk. 

 

-Randi Annette-

 

 

 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no