DIGG MED "FRIDAG"

I dag har jeg ingen forelesninger og jeg har heller ikke jobb. Men jeg jobber med studier hjemme, og det er fryktelig godt. Det blir ikke så effektivt som det kanskje ville blitt dersom jeg var på skolen, men jeg får i så fall gjort litt. Men nå kjenner at jeg det frister veldig å komme meg ut i frisk luft, så jeg tror jeg skal ta på meg treningsklær og ta med vannflasken min ut på tur. Litt frisk luft til hodet er nok den rette medisinen akkurat nå.

 

Klærne er sponset av Brazfit, og bildene ble tatt i fjor.

 

 

 

 

 

Håper dere har sol og fint vær der dere er. Været her i Trondheim ser rett og slett fantastisk ut. Nå gleder jeg meg til å få litt frisk luft.

 

Lag dere selv en god dag - jeg har laget min.

 

-Randi Annette-

MIN EGEN HVERDAGSHELT

Klisje eller ei, men jeg må få lov til å si at jeg er meget imponert over meg selv i disse travle dagene. Jeg har et hektisk program, men jeg lar meg ikke knekke av den del. Jeg finner mye glede og motivasjon igjennom min store hobby, nemlig trening. Jeg er så takknemlig for at denne jenta startet å finne interessen for styrketrening i en alder av atten år. Idrett og ballspill har vært en stor interesse igjennom hele livet mitt, og jeg er skikkelig glad for det.

 

 

 

Selv om jeg kanskje skulle ha brukt alle timene før forelesning i dag på studier, unnet jeg meg selv den friheten å koble av i noen timer med trening og det å slappe litt av. Det skal sies at jeg jobbet med studiet fra klokken 08.00 til 09.30, så jeg har faktisk jobbet litt også.

 

Men det å trene er for meg det å hente mer energi. Jeg skulle ønske alle fikk muligheten til å oppleve hvor godt trening er. Ikke minst hvor gøy det er. Det er et hav av muligheter til å trene. Jeg tror det finnes noe for hver og en av oss. Men nå har det seg slik at trening ikke er for alle, men det skal så lite til for å gjøre litt.

 

Jeg ser på meg selv som min egen hverdagshelt. Der det er motbakke og der jeg må jobbe hardere, der jeg er på mitt beste. Jeg liker å jobbe hardt og det har jeg bevist for meg selv på trening. Jeg skal ta med meg den innstillingen og motivasjonen på skolebenken også. Det er faktisk kun meg selv som kan stoppe meg.

 

Så hvorfor ikke finne din egen hverdagshelt i deg selv du også?

 

-Randi Annette-

INGEN SMINKE - INGEN REDIGERING

Det er så mye filter, redigeringer og sminke på Internett, så jeg tenkte jeg skulle gå litt imot strømmen, og ikke minst gi meg selv en utfordring. Nemlig det å legge ut bilder der jeg ikke har noe sminke.

 

Jeg er ikke noe tilhenger av å ha alt for mye sminke på meg til hverdags, men til fest er jeg ikke redd for å ta den litt mer ut. Jeg sier heller ikke at filter og sminke er feil. For jeg bruker jo både filter og sminke selv på bilder, som for eksempel på Instagram (randiae), og noen ganger legger jeg til litt skygger og den slags på bildene på bloggen. Men jeg tror ikke det er så overdrevent at det blir for mye. Eller, det vil vel dere nå lage dere et eget inntrykk av når dere ser bildene her.

 

 

All natural.
Skjønnheten kommer innenfra sies det.

 

Men jeg skal være såpass ærlig å si at jeg er opptatt av en sunn kropp og en sunn livsstil. Både når det kommer til meg selv og det motsatte skjønn. Overdrivelse er ikke bra uansett om det er for sunt eller usunt. Men en passe middelvei, det har jeg sansen for.

 

 

 

 

 

Er det for mye filter i dag, eller tenker du ikke over det?

 

 

 

 

Jeg legger ikke så mye merke til det. Tenker i så fall ikke så mye over det. Er det fordi det har blitt så vanlig, eller hva tror du?

 

Dersom sminke og filter gjør deg lykkelig, da ser jeg ikke problemet med å bruke det heller. Alle fortjener å ha det bra med selv selv. Men det finnes vel alltid en grense for hvor bra det er. Se på for eksempel Snap Chat. Der er det faktisk litt vel mye til tider. Men, jeg synes det er underholdende. Genialt på en dårlig dag, det er ingen tvil om.

 

Så her fikk dere sett meg med null sminke. Legg gjerne igjen en konstruktiv kommentar om du skulle ha lyst til det. Ellers ønsker jeg dere alle en topp dag - med eller uten sminke.

 

#sminkefri #sminke #filter #troondheim #redigering #photoshop #fotoshoot #Photoshoot #inspirasjon #mote #trend #blogger #kropp #helse #makeup

-Randi Annette-

NÅR EN MANN FALLER (BOKSTAVELIG TALT) FOR DEG

Nå begynner jeg å kjenne på kroppen at det er en grunn til å hoppe av glede. I går hadde jeg tidenes treningsøkt og jeg overgikk meg selv fullstendig. Jeg hadde en utrolig bra treningsøkt på 3T-Ilsvika der jeg var med på Tabata, og den timen var ubegripelig tung. Men jeg fullførte og jeg var ikke gangbar etterpå. Tok meg fullstendig ut.

Også er det jo helg snart og jeg har i tillegg fri fra jobb, men det betyr ikke at det blir så mye fri av den grunn. Det er masse prøver og mye som krever i forhold til studiene også, så det blir ikke så mye fri av den grunn, men litt fri skal jeg helt klart unne meg.

 

Et bildet fra i sommer da jeg var på to toppturer i Hoston. Det er ikke et vanlig syn, men det skjedde faktisk. Jeg på tur i marka.


Klærne på bildet er sponset.

 

Nå skal jeg for første gang på en måned sykle til skolen. Det blir spennende å se om syren kommer fort, eller om jeg berger. Sist gang jeg syklet til skolen, så var det en mann som hadde et lite uhell.

 

Jeg kom syklene inn på siden av han, var omtrent to meter bak han i det han kastet et blikk over skulderen for å få en oversikt over hva som skjedde bak han. I det han så meg vred han sykkelstyret og gikk rett på trynet. Jeg tenkte bare: Seriøst - han falt for meg tvert han så meg.

 

Okei, fra spøk til alvor. Jeg gikk bort til han (han lå på ryggen som en strandet sjøstjerne å så opp på meg med et sjokkerende uttrykk), og jeg løftet sykkelen av han og satte på støtten. Strakte ut en arm til han og hjalp han opp. Det gikk heldigvis bra med han.

 

Så får vi se da om det er noen som faller for meg på veien til skolen i dag. He-he, stygt å le, men det var litt komisk.

 

-Randi Annette-

FRA TRENING TIL MAKRO

I dag har jeg nok en gang sørget for å oppnå en god start på dagen, nemlig ved å trene. Jeg merker at jeg blir skikkelig fort sliten i beina av roing, det skal liksom ikke så mye til. Jeg lurer på om det kan skyldes at jeg nå ikke har syklet til og fra jobb/skole på en måned på grunn av at jeg har benyttet meg av buss, men det er ikke godt å si. Det er ikke lange distansene jeg sykler heller, men det er kanskje et bevis på at det er lite som skal til for å oppnå en effekt.

 

Men nå er det bare to til tre dager igjen på busskortet mitt, så innen få dager blir det tilbake til gamle rutiner, nemlig å sykle.

 

Klærne er sponset av Brazfit. Randiae20 gir deg 20% avslag på hele nettbutikken - uavhengig av førpris. Alltid fri frakt.

 

Jeg har ganske stor smerteterskel, spesielt når det kommer til lårene. Jeg greier å kjøre på ganske bra med øvelser som går på lår, men når det kommer til roing så skal det ikke mye mer enn to minutter før det begynner å svi skikkelig. Om det er vanlig eller ikke, vet jeg ikke. Men det svir ufattelig raskt i så fall. Det kan jeg skrive under på.

 

Direktelink til nettsiden finner du via bloggen min eller her.

 

Nå skal jeg om litt stikke på skolen for å lese litt på moderne makroøkonomi med en i klassen, før det blir forelesning i faget. Det er så mye å sette seg inn i. For å fortelle svært kort om faget, så skal jeg lære ulike begrep/bokstaver.

 

Q= Import
BNP: Bruttonasjonalprodukt
R: Disponibel inntekt

 

Så kommer det morsomme sammensatte bokstaver som liten y og stor L ect. Å det er ikke nok å bare pugge bokstavene og hva de står for. Nei, man må jo vite hva det er og hva som skjer hvis... Ja, der sovnet du ja. Så ja, det er litt å sette seg inn i.

 

Håper dere får en fin dag, så skal jeg kaste utav meg noen gloser i mellomtiden.

 

-Randi Annette-

LIVETS HARDE KÅR. UBEGRIPELIG TRIST -TIL TIDER.

Plutselig var det som om noen tok tak i hjertet mitt med sin kraftfulle neve og prøvde å rive det utav kroppen min - en blanding av smerte og fortvilelse.

 

Det dukket opp en liten tekst på facebooksiden min i dag morges. En god venn av meg hadde mistet sin far. Jeg kjente meg straks igjen, selv om jeg har en annen historie, så er likevel den samme følelsen der. At noen som stod deg så nært, brått blir borte. Jeg startet med å skrive noen ord om at jeg tenkte på han i denne perioden som han nå er i. Det førte til at jeg så meg selv som den lille jenta jeg var, da mamma brått forsvant utav livet mitt.

 

Ikke nok med det, så er en annen god venn av meg også i en slik situasjon, der han kan miste sin mor. Og hva gjør jeg? Jo, jeg setter meg ned å skriver. Skriver til han som  også er i denne situasjonen, for å vise medfølelse.

 

Jeg lar tankene fly. Tanker om hva jeg har vært igjennom, strømmer på. Tanker om hva de nå kjenner på og må komme seg igjennom. Dette er rett og slett noe vi må lære oss å innse, at dette må vi leve med resten av livet. Det er utrolig tøft.

 

Uansett hvor forberedt du tror du er, så kommer det som et sjokk.


Foto: SIlje Bullgård

 

Enda den dag i dag kan jeg sitte for meg selv og ikke begripe hva jeg har vært igjennom. Hvordan taklet jeg det? Det lurer jeg på mange ganger. Kjærlighetssorg er en ting, det er tøft der og da, men det går over. Et dødsfall der du mister noen som står deg så nært, det kan sammenlignes med kjærlighetssorg, bare at det svir ekstremt mye mer. En kjæreste kan erstattes. Men din bestevenn, din far, din mor. Din bror, din søster - det kan ingen andre erstatte. Satt på spissen, men det ligger noe i det. Gjør det ikke?

 

Noen kommer, noen går.

 

Noen går igjennom et langt liv uten å miste noen, mens andre lærer den harde leksen som livet har å by på, så alt for tidlig. Så alt for hardt og brutalt. Så hardt at man nesten ikke kan tenke seg til noe verre. Da snakker vi om at livet er sårt. 

 


Foto: Silje Bullgård

 

Det skal godt gjøres å gå igjennom et helt liv uten sår. Men det skal også sies, at et liv med humpete veier kan føre til magiske øyeblikk og mestringsfølelse. Ikke ta noen avgjørelser hverken fra eller til når du er langt nede. Vent til du ser et lite lyspunkt. Så ser du at livet er verdt å leve.

 

 

-Randi Annette-

MAN MÅ JOBBE FOR Å OPPNÅ RESULTATER - INGENTING KOMMER AV SEG SELV

Nå er endelig helgen her og jeg gleder meg skikkelig til jeg skal på jobb. I dag skal jeg på jobb, så nå får jeg benyttet meg av å møte mine kjære medarbeidere og ikke minst fastkundene mine. Jeg føler meg så heldig som enda den dag i dag, på tross av at jeg har byttet arbeidsplass en gang iløpet av mine 11 år i faget, har enda kunder som har gått til meg i 10-11 år. To av de kommer faktisk til meg i dag.

 

Det å oppleve dette med å ha kunder som du har hatt i mange år, er ikke noe man skal ta som en selvfølge.

 

Det er vel ikke noe som kommer av seg selv. Men det vet vi jo allerede.

 

Men nå må jeg på jobb. Lag dere en god lørdag - det skal nemlig jeg.

-Randi Annette-

 

 

 

DET KOMMER SEG - SAKTE MEN SIKKERT

Det gjelder virkelig å holde tunga rett i munnen om dagen. Dagene går i ett og plutselig er det midt i den hektiske perioden med eksamener og den slags. Jeg føler dagene går raskere enn noen gang, og jeg vet ikke om det er et godt tegn eller ikke. Men det som må gjøres - må gjøres.

 

Jeg tror jeg har knekt en kode, i så fall så er jeg på vei til å gjøre det. Den innebærer at jeg har kommet inn i den nye hverdagen, noe jeg nå har etterlengtet lenge. Men det er jo slik med det aller meste, man trenger ofte litt tid før man kommer inn i nye rutiner.

 

 

Jeg må også få si at jeg kjenner det er rart å ikke være så mye på jobb som tidligere. Nå ser jeg mine medarbeidere knapt noen timer i uken. Og jeg har såpass fulle lister så jeg rekker ikke å føre noen samtaler heller. Bare hei og ha det. Jeg kjenner også det at jeg elsker frisørfaget når jeg står der å jobber. Hyggelige kunder, kreative arbeidsoppgaver og en god atmosfære. Men igjen, så har jeg blitt kjent med såpass mange flotte medstudenter, at jeg koser meg i grunn med den nye hverdagen jeg har fått også.

 

En fin kombinasjon som jeg vet jeg kommer til å trives med på sikt også. Det er jeg overbevist om.

 

Nå skal jeg i forelesning der faget er Markedskommunikasjon. Det faget liker jeg godt, så denne dagen ser jeg frem til. Og til kvelds blir det en treningsøkt, dersom hodet er med på den tanken om åtte timer. Det vil vise seg.

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

SVAR PÅ MIN UNDERSØKELSE TIL EKSAMEN

Da kommer det er litt uvanlig blogginnlegg her, men hva gjør man ikke for å nå ut til flest mulig. Jeg og gruppen min trenger folk til å hjelpe oss i en eksamensoppgave, så da bruker jeg bloggen min. På denne måten vil jeg nå ut til mange - forhåpentligvis.

 

 

 

 

Klikk deg inn på denne linken, og du kommer til en spørreundersøkelse på kun tre spørsmål. Dette tar noen få sekunder, men det er til god hjelp. Setter stor pris på at du svarer, og det er også lov til å dele med dine venner, dersom du skulle ønske å hjelpe meg med å nå ut til flest mulig.

 

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag.

 

-Randi Annette-

SUMMER DAYS ARE OVER

Det er skikkelig rart å tenke på at sommeren er over. Det skjedde såpass mye i livet mitt da sommeren kom, at jeg føler at første del gikk vekk på et blunk. Ikke at jeg ikke har koset meg, for jeg har virkelig fått sett og oppleve utrolig mye fint denne sommeren. Men det er vel kanskje slik for de aller fleste - sommeren går alt for fort.

 

Nå er det også to år siden sist jeg var i sydligere strøk, og det begynner jeg virkelig å kjenne på. Men høsten kan være fin den også.

 

Bildene ble tatt i oktober i fjor. Jeg frøs ubeskrivelig mye, men er det fotoshoot - da er det fotoshoot.

 

Foto: NMP (Nandita Myre Paulsen). MUA: Meg

 

Jeg tror det er viktig å se lyspunktene i livet og tiden som er. Det som har vært må legges bak. Selv om jeg skulle gjort mye for å oppleve den sommeren som har vært, nå igjen. Den ble så fin. Men jeg tror jeg har mye fint å se frem til også. Eller - jeg vet jeg har det.

 

Det blir ofte slik man gjør det til selv. Tror dere ikke det?

 

-Randi Annette-

MINNESTUND FOR SAVNET BI-STUDENT

Jeg må si at saken om den savnede studenten gikk litt innpå meg. Selv var jeg blitt en BI-student bare få dager etter at en BI-student forsvant. Plutselig skulle jeg selv bli en fulltidsstudent ved skolen BI.

 

Være en del av en faddergruppe, være med på fester og omgås mengder med folk jeg aldri har møtt før. Bare ved å høre at en person har forsvunnet i trygge flotte Trondheim var skremmende. Men jeg må understreke at jeg var skikkelig heldig med min faddergruppe, og alt gikk smertefritt. 

 

Nå i dag er det minnestund for studenten på BI, og det er noe jeg kunne ha tenkt meg å deltatt på, men i og med at jeg må reise vekk, så får jeg ikke til å delta. Jeg har tenkt masse på denne saken og jeg har gjort meg noen tanker. Først og fremst er jeg utrolig glad for at han er funnet for familien sin del, selv om det var utrolig trist at han ikke ble funnet i livet.

 

 

Trondheim er for meg en trygg by. Det skjer så klart ting her i byen også, men jeg går aldri å føler meg redd. Selv om jeg en natt for noen år tilbake opplevde at en mann plutselig begynte å springe etter meg, så er jeg ikke redd. Men jeg har respekt og jeg reflekterer godt rundt mine valg før jeg tar et valg. Som for eksempel det å gå hjem alene en sen lørdagskveld. Det å gå hjem ifra byen er fristende da jeg slipper kø til både buss og taxi, men det er i grunn ikke verdt det. I så fall ikke med tanke på hva jeg kan tape på det.

 

 

Men, det er mange grunner til det som skjer. Og nøyaktig hva som har skjedd med studenten som ble funnet i vannet, er ikke godt å si. Det er bra han ble funnet - det er det viktigste.

 

#bistudent #bi #handelshøyskole #savnet #media #trondheim #blogger #ulykke #drukning #samfunn #familie #venner #Kjærlighet #vennskap

-Randi Annette-

HJEMMELENGSEL - SNART MAUSUNDTUR

Nå begynner det å nærme seg og jeg kjenner sommerfuglene i magen strømmer på. Nå er jeg skikkelig klar for en tur til havgapet, hjemme hos pappa. Det er bare fem uker siden jeg var hjemme, ifølge kalenderen. Men det føles mye lengre ut. Planen er å slappe av og senke skuldrene, men også jobbe litt med skolearbeid. Det kommer jeg ikke unna.

 

 

 

Sist jeg var hjemme så jobbet jeg masse med hagearbeid og maling av hus. Det syntes jeg var skikkelig morsomt.

 

 

 

 

Og ikke minst de turene jeg hadde med pappa på sjøen da vi fikk mengder med krabber. Havegapet er utrolig vakkert, så er du ikke så kjent med det, så anbefaler jeg på det sterkeste at du gjør noe med det. Pappa bor helt ved sjøen, bokstavelig talt. Så det blir faktisk ikke bedre enn dette.

 

 

 

 

Nå er det kun tre dager til med forelesning til jeg reiser hjem. Det ser jeg virkelig fremt til.

 

-Randi Annette-

HVERDAGEN TILBAKE - FESTINGEN ER OVER

Nå er virkelig hverdagen tilbake etter en fantastisk fadderuke, som varte i 11 dager. En lang uke, vel og merke.

 

 

 

Noen av antrekkene jeg hadde til de fem festene jeg var delaktig på. Minner for livet, uten tvil.

 

-Randi Annette-

MIN OUTFIT PÅ TOGA PARTY

I går var det nok en fest med faddergruppa, og denne gang var det TOGA PARTY som var tema. Jeg fikk kjøpt meg et laken og en eske med sikkerhetsnåler, så da var det bare å feste det på en eller annen måte. Jeg var vel den eneste med både lang kjole og med tights under. Jeg var utrolig varm når jeg kom på festen, men utpå kvelden når det var under 8 grader, var jeg skikkelig fornøyd med valget. For det hadde blitt kaldt uten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg var ganske avslappet da jeg var hjem alene og hørte på musikk. Danset rundt og så frem til festen. Helt til jeg gikk utendørs og satte meg på bussen der folk smilte og ga meg blikk. Det var flaut. Så det var veldig kjekt å møte på resten av gruppen for så å gå sammen på festen så jeg slapp å bli så synlig.

 

 

 

 

 

 

 

 

En morsom fest - det var det. I kveld er tema svensk, men i og med at jeg skal på jobb i morgen, tar jeg en rolig kveld her hjemme. Hadde så klart vært morsomt å kledd seg ut som en svensk Hollywood-frue eller som Pippi. Men det er ikke alt man kan få med seg.

 

 

Har du vært på Toga Party før?

 

-Randi Annette-

SKIKKELIG PÅ BÆRTUR

Jeg greier seriøst ikke å holde styr på disse dagene. I dag har jeg vært usikker på om det har vært onsdag eller torsdag. Sliter skikkelig med å konsentrere meg om det. Er jo en fordel å vite hvilken dag det er med tanke på hvilke bøker jeg skal ha med på skolen, eller om jeg skal hoppe i taket fordi det er snart helg eller ikke. Jeg har nemlig gjort den feilen før. Da var det mandag og jeg var sikker på at det var fredag. Da snakker vi tidenes nedtur. Det var da jeg ikke hadde noe liv, jobbet masse og studerte. Kanskje et liv som vil minne om det livet jeg nå er inne på. Nemlig studietid.

 

 

 

I kveld skal jeg på Toga Party med faddergruppen. Det blir nok en kald opplevelse, men igjen en flott opplevelse.

 

Nå må jeg på lakenjakt før det blir skole. Ha en fin dag.

 

-Randi Annette-

LITE MINNER OM ET HVILEHJEM

Fadderuka har ikke akkurat minnet om noe hvilehjem og dagene mine har virkelig bestått av full aktivitet fra morgen til kveld. Starter dagen med forelesning, er det jobb rett etterpå. Eller motsatt. Og i tillegg er det fadderuke.

 

Selv om det er utrolig morsomt at det hele tiden skjer noe, så skal jeg innrømme at jeg ser frem til neste uke når jeg har kun studiene og jobb å tenke på. Det blir ikke så mye jobbing med tanke på frisørjobben, men litt. Jeg ser allerede nå at studiet er skikkelig krevende, så jeg er nødt til å ta studiet som om det var en jobb - uten tvil.

 

I dag trente jeg for første gang på hele ni dager. Jeg har vært forkjølet i ni dager også, så det spiller så klart inn.


Klærne er sponset av Brazfit. Få 20% på hele nettbutikken ved å bruke min rabattkode, randiae20. Alltid fri frakt.

 

Totalt i august, så har jeg nå trent fem dager. Det skal også sies at jeg hadde ferie første uken på august, så den er litt unnskyldt. Liker jeg å tro da.Gleder meg til å komme inn i rutiner igjen. Da skal det bli fokus - fullt fokus.

 

 

Ha en fin dag. Med eller uten trening.

 

-Randi Annette-

NEON WONDERLAND PARTY

I går var det dag fire av fadderrullan og jeg må si det var denne festen jeg så mest frem til, og det skulle vise seg å være en god grunn til det. Et stort lokalet med plass til 600 personer var dekt av gedigne ballonger, små ballonger, lightsticks og fargerike personer. Jeg hadde tegnet på meg noen stjerner som skulle lyse i mørket, samtidig som jeg kjøpte noe tilbehør.

 

Det er rett og slett ikke en fest der man skal se så himla bra ut. Målet mitt var i så fall å se mest mulig harry ut. Jeg tror jeg fiksa det.

 

 

 

 

 

 

Når bildene ser bedre ut uten farger, så sier det vel litt. Men jeg syntes det var verdt det å ta den helt ut. 

 

 

Jeg fikk ikke til så utrolig gode bilder at det gjør noe, men det ble bare ti minutter til overs for å knipse litt bilder. Og resultatet ble også deretter. Men dere fikk i så fall sett hvordan jeg så ut i går.

 

 

 

 

 

Hva synes dere om min outfit?


#fadderrullan #fadderuka #fadderuke #trondheim #student #neonlys #neonparty #fest #bi #outfit #blogger #inspirasjon

-Randi Annette-

FADDERUKA - HAWAII PARTY

I går smalt det skikkelig til. Høy partyfaktor og HAWAII PARTY. Det var utrolig morsomt og jeg lo godt med den livlige gjengen jeg ble på faddergruppe sammen med. Selv om jeg er noen å eldre, så gjorde det absolutt ingenting.

 

Dersom du ikke har vært på en slik fest før, så anbefales det. Temafest, generelt er utrolig morsomt.

 

Og det ble ikke tatt noen skikkelige bilder av meg, men her er et jeg tok like før jeg løp til bussen i går. I kveld er det en ny temafest, nemlig Trønderfæst. Det blir nok gode slagere fra DDE, Åge Aleksandersen m.m.....

 

 

KJØR.

 

-Randi Annette-

Å TENKE SMART FOR Å SPARE PENGER

Som fulltidsstudent må man tenke litt annerledes, og det er ett råd jeg har fått som jeg nå har benyttet meg av. Som den jenta jeg er, så går det penger på skjønnhet, og sminke er noe av det jeg bruker penger på. Dere som bruker maskara vet at det koster med sminke og man trenger gjerne litt påfyll inni mellom. Og det er også tilfeller vi ikke trenger påfyll, men kjøper like vel.

 

Jeg bruker en maskara fra Loreal, og den koster 189 kroner. Jeg har en slik maskara i overkant av to måneder, så jeg benyttet meg av et supert tilbud da denne må koster bare 99 kroner på Vita. Jeg kjøpte fem, så det tilsier at jeg har disse i nesten ett år. Det her kaller jeg et godt og et smart kjøp.

 

Ikke et sponset innlegg.

 

Så er det gode tilbud, så gå for det. Det er bedre å handle inn når det er gode tilbud, så lenge kvaliteten holder seg. Disse oppbevarer jeg på en plass der det er mørkt og der det ikke er for varm temperatur.

 

 

Det å melde seg inn i kundeklubber kan ofte virke litt masete og kanskje et tiltak, men du får ofte gode tilbud så det er verdt å prøve. Jeg fikk en sms om tilbudet, og da benyttet jeg meg av det.

 

 

Å tenke smart for å spare penger når økonomien blir snudd på hodet slik som i mitt tilfelle, så er dette faktisk noe man bare er nødt til å fokusere på. Det handler om å bestemme seg. Ikke bare å si det, men faktisk å gjøre noe med det.

 

Student eller ei, lag dere en god dag - med eller uten shopping.

 

#økonomi #student #trondheim #vita #sminke #Makeup #skjønnhet #blogg #tips #sparepenger#sparing #penger #loreal #rabatt #tilbud #trondheim

-Randi Annette-

IMMATRIKULERING PÅ BI VEL OVERSTÅTT

Jeg hadde en sommerfugl i magen med ekstremt store vinger i dag. Kjære vene så spennende, og for en velkomst. BI Trondheim har så langt gitt meg masse latter, lærdom og en tankevekker. Det var en som har en enorm stor og viktig stilling innen Rema 1000 som hadde et foredrag, og jeg må si at det kriblet skikkelig i hele kroppen for å komme i gang. Ledelse, bedrift og markedsføring er så utrolig spennende, at jeg kan nesten ikke vente med å komme igang.

 

Jeg fikk også et armbånd som viser hvilken linje jeg skal gå. På denne måten er det også enklere å komme i prat med andre på BI som skal studere det samme som meg.

 

 

 

 

 

Nå er det bare å slappe av før jeg finner sengen. I morgen skal jeg på BI også på jobb. Akkurat slik som i dag. Spennende dager dette. Det er helt sikkert.

 

#BI #trondheim #student #opplevelse #Markedsføring #markedsføringsledelse #leder #fremtid #studietid #blogg #inspirasjon #motivasjon

-Randi Annette-

KLAR FOR IMMATRIKULERING PÅ BI

Da er endelig dagen her. Eller, jeg er ganske nervøs og har hatt litt sommerfugler i magen - det skal sies. Men nå starter alt som jeg har gledet meg over og sett frem til. Nå skjer det, liksom. Jeg, Randi Annette skal bli fulltidsstudent. Etter å ha jobbet som frisør i 11 (!!!) år. Ja, nei det er vel ikke annet å si enn at årene har gått fort, og at jeg plutselig sitter her som en student. Jeg har forsåvidt vært student de tre siste årene, men det kan overhodet ikke sammenlignes med det jeg nå har i vente.

 

Uansett, jeg er stolt og glad for at jeg tør å hoppe i det. Tør å satse. Slippe det jeg har i hendene, selv om jeg ELSKER frisøryrket og er kjempe glad i kundene mine, så må jeg tenke på meg selv. Med en leder i magen som har et ønske om å komme ut og frem, må jeg bare hoppe i det.

 

 

Jeg kan se for meg ei jente på 17-18 år, uskyldig i blikket og nervøs. Ikke så stor tro på seg selv og i så fall ikke noe selvtillit. Hun sa en gang: Sjef skal jeg aldri bli. Som sjef har man aldri fri og må jobbe og jobbe....

 

Den jenta har fortsatt et uskyldig blikk og kan i enkelte situasjoner være litt nervøs. Men nå sier hun: Sjef skal jeg bli. Det å ha noen som puster meg i nakken og det å ha prosjekter som skal gjennomføres til en viss tid. Det vil jeg jobbe med.

 

Jeg liker den voksne Randi Annette. Ei som har vært igjennom tykt og tynt. Har fått kjent på det å slitt og vært langt nede, men som igjen har sett lyset der det har vært sort som natten. Dersom noen tviler på meg, gjør jeg det jeg kan for å få det til. Så ja, jeg er klar for utfordringene som kommer. Det kan være så vanskelig som det bare vil. Men jeg vet jeg kan.

 

-Randi Annette-

Å LEVE ETTER ET BUDSJETT.

Nå har jeg brukt noen timer på å få en oversikt over min økonomi og faste utgifter. Jeg må innrømme at jeg synes dette er fryktelig morsomt. Det er kanskje en fordel å like å sette seg ned med dette nå som jeg skal studere Markedsøkonomiledelse på BI her i Trondheim. Så klart er det noe annet å jobbe med økonomien i jobbsammenheng, men igjen så bør man drive en bedrift som om det var sine egne penger. Jeg tenkte i så fall på denne måten når jeg jobbet som daglig leder. Ellers står man igjen med for lite penger, noe som ikke er så gunstig.

 

Jeg har nå satt meg ned å fått en oversikt over faste trekk og når de blir belastet. Samtidig laget meg noen kategorier som er veldig viktig å holde en oversikt over. Den viktigste posten er helt klart regninger, men mat er også en stor og viktig post. Jeg for min del kommer til å fortsette å sykle, da det tar meg bare 7 minutter å sykle til skolen. Det er 460 kroner spart i måneden. Ja, det er ikke så mye sånn sett, men for en student så tror jeg de pengene er gode til å ha til sosiale ting. Jeg ofrer enkelt og greit bussen så jeg kan være med på sosiale ting.

 

 

 

 

Jeg har i grunn levd etter budsjett tidligere også, men jeg har ikke forholdt meg til det med tanke på mat, klær og sko den siste tiden. Men så lovde jeg meg selv en ting etter jeg fullførte generell studiekompetanse. Det var å kjøpe en ny linse til kameraet mitt. Men når jeg faktisk ble ferdig, så valgte jeg heller å shoppe klær. Mye klær. Så ja, jeg har brukt litt penger i sommer, men det var jammen meg på sin plass. Jeg hadde rett og slett ikke noe sosialt liv når jeg studerte så jeg må si jeg har tatt igjen det tapte der - og vel så det.

 

I morgen skal jeg på skolen på immatrikulering også blir det jobb etter det. Det arrangeres grilling også, men det får jeg ikke med meg. Men man kan ikke få med seg alt.

 

 

 

 

Lever du etter budsjett eller kunne du ha tenkt deg å starte med det? Jeg har masse kjekke tips på lur, så ikke nøl med å legge igjen en kommentar dersom du skulle ha noen spørsmål.

 

#student #budsjett #klær #shopping #økonomi #markedsføring #Ledelse #bi #trondheim #plan #mål #strukturert #struktur #blogger

-Randi Annette-

SOMMERFEST OG PARTYTELT

Jeg skjønte ingenting i går da kunder og medarbeidere ønsket meg gode helg når jeg var på jobb i går. Helg - tenkte jeg, og der slo det meg at det var fredag. Uken her har gått ufattelig fort, og i dag kjenner jeg at jeg synes det er helt greit at det er lørdag. Først skal jeg på jobb, men etter jobb så er jeg invitert på sommerfest med ølsmaking og grilling. Jeg tror ikke jeg orker å ordne med grillmat i og med at jeg jobber til 18.00. Det blir bare stresset. Så jeg får kjøpe meg ferdig middag fra varmdisken på Meny tenker jeg.

 

Uansett, jeg er klar for å senke skuldrene med noen øl i kveld. Det blir skikkelig godt. Sommerfest og partytelt. Det må bli bra.

 

Nå skal jeg om litt gå til jobb. Sykkelen blir stående hjemme, og jeg tar heller beina fatt enn bussen. Det å gå eller å sykle til jobb er så himla godt. En god start på dagen - det kaller jeg det.

 

Håper dere får en fin lørdag.

 

-Randi Annette-

HELL YEAH - I'M BACK

Plutselig kom hverdagen igjen og den kom heldigvis ikke så brått på. Jeg har hatt to fantastiske uker med ferie der rutiner og hastverk ikke har vært noe tema, noe jeg virkelig setter pris på nå som hverdagen er tilbake.

 

Ferien har bestått av alt ifra hagearbeid til fiske, festligheter og filmkvelder. Rett og slett en fantastisk ferie. Null trening, sett vekk ifra noen få gåturer. På en måte godt, men det er klart jeg har savnet det.

 

Et bildet jeg tok selv som var relatert til julekalenderen som jeg hadde på bloggen i desember i fjor.

 

Uken her skal jeg virkelig nyte. Dette er siste uken der jeg jobber fulltid, og fra og med neste uke blir det å kutte ganske mye ned. Det skjer fordi jeg begynner å studere. Det blir kjempe spennende. Og skummelt.....

 

Men jeg får bare ta tiden fremover som den kommer. Å studere på fulltid har jeg aldri gjort før. Det får jeg helt sikkert til.

 

-Randi Annette-

 

 

3 ÅRINGEN SOM SMELTER MITT HJERTE

Mikael ble 3 år 1 august, men på lørdag 5 august ble han feiret med kake og godt selskap. Jeg tror det var tre uker siden sist jeg så han, så det vart virkelig en gjensynsglede å se han igjen. Og når jeg fikk høre at han hadde sagt: Æ vil til Randiiiiii....... Da var hjertet mitt knust på en god måte, og jeg kunne nesten ikke vente med å se han igjen. Gode Mikael.

 

Her prøvde jeg å få han til å se inn i kameraet. Det ble ikke så verst like vel.

 

 

 

Fotball og bil. Det er noe han elsker. Vi lekte masse og koset oss i det fine været.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå er jeg tilbake til Trondheim for fullt og det er første arbeidsdag i dag. Jeg gleder meg masse, selv om jeg kunne tenkt meg å hatt enda en uke med ferie. Men det blir flott å komme igang med trening og jobb igjen.

 

Håper dere får en fin dag.

 

-Randi Annette-

BEDRE SENT ENN ALDRI

Nå fikk jeg meg en på trynet. Jeg var ikke klar over at det hadde gått åtte dager siden sist jeg blogget, men det har det tydeligvis blitt. Ferien har virkelig blitt utnyttet på den måten at jeg har lagt alt til side, og slappet av med det jeg aller helst har hatt lyst til. Bloggen burde så klart ikke blitt nedprioritert, men det har den dessverre blitt.

 

Det har vært fine sommerdager hjemme på Mausund, og noen fine dager her i Trondheim. Nå er det bare helgen igjen, så er det på igjen med jobb og faste rutiner. Da kommer også treningen tilbake, noe jeg virkelig ser frem til.

 

Jeg fant frem noen vårruller som jeg hadde liggende. Det er så utrolig godt og det er ingen tvil om at hjemmelagde vårruller er best. Disse fikk jeg kjøpt av en tidligere medarbeider, noe jeg helt sikkert kommer til å gjøre flere ganger. Med mindre jeg kommer på å lage det selv.

 

 

 

 

 

Jeg steker de i ovnen, så de blir ikke så usunne med tanke på at jeg ikke bruker frityrgryte. Det ønsker jeg ikke å holde på med hjemme.

 

Helt til slutt, beklager så mye for at jeg har vært stille. Jeg har rett og slett ikke tatt tak i hverken kamera eller data. Jeg har holdt på med så mye hele tiden og vært med gode venner. Så da passet det ikke så godt å sette seg ned for å blogge. Jeg kommer til å lage et innlegg som viser et sammendrag av ferien min. Det er kanskje det minste jeg kan gjøre.

 

God fredag.

 

-Randi Annette-

I'M ALIVE

Jeg tenkte at det kanskje passet seg med et blogginnlegg igjen nå etter å ha vært stille siden fredag. Jeg tenkte jeg kanskje hadde vært såpass at jeg skrev at jeg kom til å være stille her på bloggen i helgen, men det ser jeg nå at jeg ikke skrev noe om. Jeg var på festival og droppet å ta med både kamera og data i og med at jeg kom til å være opptatt hele helgen.

 

Jeg må bare få si at jeg har hatt en uforglemmelig helg. Jeg bestemte meg på torsdag for å bli med da jeg fikk spørmål om å være med på festival på Hitra. Der booket jeg meg rom på ei brygge med tre andre. Og jeg møtte utrolig kjekke folk som jeg sent vil glemme. Jeg har humret for meg selv siden i går og jeg kommer nok til å smile lenge de neste dagene.

 

Tiden før studiestart skal jeg fortsette å nyte. Jeg har det så ufattelig bra og jeg kunne rett og slett ikke hatt det bedre.

 

Det har kanskje blitt mye festing de siste helgene, ja, siden midten av juni når jeg tenker meg om. Men det har vært noe hver helg. Bursdager, jentekvelder og festivaler. Og når jeg har hatt muligheten til å deltatt, så ser jeg ikke noe grunn til å si nei bare for å si nei. Jeg er ei jente som setter minst like stor pris på filmkvelder og god mat, der jeg kan starte dagen etter med en treningsøkt. Men nå som det er sommer og jeg har venner som vil være med meg, så er det bare fint å være sosial.

 

Jeg blir nok tidsnok mer asosial om fire ukers tid, når jeg begynner å studere markedsføringsledelse. Nå skal jeg slappe av litt på sofaen med serie før jeg må finne sengen. Jeg skal nemlig være med pappa på sjøen i morgen tidlig. Det vil da si 06.00.

 

Ha en fantastisk flott kveld videre.

 

-Randi Annette-

 

JA TIL MARKEDSFØRINGSLEDELSE PÅ BI TRONDHEIM

For omtrent to måneder siden begynte tvilen i meg å komme. Jeg hadde en magefølelse på at markedsføringsledelse var mer passende for min interesse og hva jeg vil gjøre videre, så jeg tok kontakt med en rådgiver på BI her i Trondheim. Det ble mer og mer klart for meg at denne linjen var det jeg vil studere, og ikke økonomi og administrasjon. 

 

Nå kom jeg inn i Molde, men jeg valgte å følge magefølelsen og signerte for å studere på Handelshøyskolen BI her i Trondheim. Hadde jeg kommet inn i Trondheim på linjen som jeg kom inn på i Molde, ville valget mitt falt på BI uansett. Jeg tenker at det er viktig å studere noe man virkelig liker og interesserer seg for. Jeg hadde ikke sett hva BI hadde å tilby fordi jeg hadde utelukket BI fordi det kostet såpass mye. Men når jeg fant noe jeg interesserer meg for, så betaler jeg gledelig de pengene det koster for å oppnå min drøm om å få en bachelor.

 


 

 

Den store bonusen er at jeg kan bo hjemme i min egen leilighet, jeg har jobben min og jeg har venner rundt meg. Ferien min ville nå ha gått ut på å reist til Molde på desperat jakt etter plass å bo, og kanskje til og med en liten jobb ved siden av. Så nå slipper jeg det.

 

Så nå har jeg det som plommen i egget. I dag går jeg ut i ferie og skal på festival. Det ble skikkelig spontant og bestemt i går, men jeg er ikke så vanskelig å be når det er snakk om å være sosial. Og det blir nok et kjør uten like i august med fadderuke/ fadderrullan som varer i x-antall dager. Men det er en opplevelse jeg ikke ville vært foruten.

 

Nå skal jeg jobbe noen timer før jeg setter meg i en bil som tar meg videre til festival. Det blir meget bra.

 

Ha en fin dag og ei god helg.

 

-Randi Annette-

JEG KOM INN PÅ HANDELSHØYSKOLEN I MOLDE

Da er ventetiden over og i går så jeg at jeg kom inn på høyskolen i Molde. Mitt førstevalg var Trondheim, men det var Molde som var mitt andrevalg. Og det var Molde som ville ønske meg velkommen, noe jeg også ventet. Jeg har ikke sjekket snittet som var for å komme inn hverken her i Trondheim eller i Molde, men magefølelsen sa alltid at det kom til å bli Molde, noe som også skulle vise seg å stemme.

 

Jeg har vel luftet det såvidt her på bloggen at jeg har tenkt på å studere videre, selv om jeg har lagt tre år bak meg med generell studiekompetanse, så er jeg fortsatt klar for å gi jernet. Jeg har en leder i magen som jeg må bli bedre kjent med, og da er dette den eneste veien å gå.

  

 

Til tross for at jeg har blitt kontaktet av to ulike bedrifter for under ett år siden, der jeg fikk tilbud om daglig leder stilling, velger jeg å få en utdannelse på det feltet. Det er jo utrolig hyggelig å ha et så fint ryktet på seg tenker jeg, at folk vil ha meg til å drive en frisørsalong. Men, i og med at jeg trivdes godt der jeg var som frisør takket jeg nei. Også hadde jeg samtidig litt lyst til å ta en annen utdannelse, som nå blir virkelighet.

 

Men selv om jeg kom inn i Molde på økonomi og administrasjon, så tok jeg et annet valg for tre uker siden bare. Om hvilket valg det var, skal jeg fortelle dere om omtrent ti timer, for nå må jeg sove.

 God natt.

 

-Randi Annette-

NÅR DET STÅR HELT STILLE

Dette var dagen da jeg ikke skulle få til noe som helst. Med bloggen da, vel og merke. Ikke finner jeg bilder og ikke finner jeg ordene. Da er det lite å gjøre på en blogg i grunn. Men i og med at jeg nå har litt skrivesperre, så kanskje dere kan hjelpe meg litt på veien?

 


 

 

Hva med å stille spørsmål som dere lurer på? Det kan være hva som helst. For eksempel ulike tema dere vil jeg skal skrive om, eller rett og slett bilder dere vil se mer av. Jeg har nå tatt noen interiørbilder og treningsbilder, men kanskje dere har noen andre ønsker? Jeg vet bare at nå er tiden inne for en liten spørsmålsrunde.

 

Også må jeg få tatt noen bilder da. Det er det ingen tvil om. Jeg har den siste tiden tatt mer bilder av andre enn meg selv, men nå som jeg snart tar ferie, kan jeg kanskje få knipset noen bilder.

 

En blogg uten innhold og flotte bilder er liksom ikke noe poeng. Takker på forhånd. Håper dere greier å gi meg litt inspirasjon og motivasjon. Lag dere en god dag. Det er da dagen blir god.

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » September 2017 » August 2017 » Juli 2017
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 28 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no

hits