FREDAG OG MIDDAG OPPSKRIFT

God fredag alle sammen. Håper dere har en like god fredagsfølelse som jeg har. Jeg startet dagen med en kjempe godt treningsøkt og dro hjem å støvsugde og ryddet. Kjøleskapet er fylt opp av matvarer og middagen er allerede tatt opp ifra fryseren. Så når jeg er ferdig med arbeidsdagen klokken 20.00 i kveld, er det bare å sykle hjem, lage middag og slenge seg ned på sofaen. 

 

Fredag, snart april og vår. Ikke rart jeg trekker litt på smilebåndene da.


Foto: Nandita Myre Paulsen (NMP-FOTO)

 

Men riktig vår er det ikke enda og sikkert ikke selv om April er rett rundt hjørnet. Men det er lov å håpe og i så fall glede seg. I kveld tenker jeg at jeg skal dele oppskriften på middagen jeg skal lage meg i kveld. Den er så utrolig god at dere kan ikke forestille dere det. 

 

Men nå må jeg spise litt mat før jeg skal sykle på jobb. Ønsker dere alle en kjempe fin fredag.

 

-Randi Annette-

 

Livet - som en berg og dalbane.

Jeg fikk tilbakemelding på skriveoppgavene mine som jeg skrev på nynorsk, og jeg er kjempe fornøyd med karakteren. Det første jeg sa til meg selv var så klart, du kunne greid bedre. Du burde ha jobbet deg opp til en bedre karakter. Men det er meg i et nøtteskall. Jeg forventer alltid mye mer av meg selv. Alt for streng kanskje, men jeg passer på å klappe meg selv på skulderen også. Karakterene mine har blitt bedre og bedre, så noe bra må jeg jo gjøre.

 

 

Jeg kan nesten ikke tro at jeg snart er ferdig meg faget. Det er faktisk ikke til å tro. Jeg har noen store innleveringer og prøver før eksamen, så jeg kan ikke slappe av riktig enda. Men det å få bedre og bedre karakterer er en perfekt timing nå. Da kan jeg gå inn mot eksamensperioden med et smil og ikke minst med en motivasjon. Det er noe jeg trenger i et fag som jeg ikke synes så veldig mye om. Men jeg har lært meg å like det og lært meg å jobbe med det, og det har gitt resultater.

  

 

Et lite skryte og klappe seg selv på skulderen innlegg. Men det er kanskje ikke så rart at jeg er litt stolt. Jeg står opp mye tidligere enn jeg må for å trene og for å jobbe med skole. Så jeg får litt avslapping før leggetid. Andre dager er det skole, jobb, trening og skole. Eller dager uten trening går det i masse skole. Jeg skal fullføre studiekompetansen min med å vite at jeg gjorde det jeg kunne. Og dette er en kjempe fin erfaring å ha med seg.

 

 

Det å gjøre noe man ikke vil dag inn, dag ut er en prestasjon i seg selv. Mange i klassen min har hoppet av faget, og jeg kan god forstå det. Men enkelte gaper over for mange fag av gangen, men man finner jo ikke ut før man har prøvd. Så all respekt for de også som faktisk turte å satse, prøve og feile. Det er bra det. Livet handler vel om berg og dalbaner - prøving og feiling.

 

Livet - som en berg og dalbane.

 

-Randi Annette-

SKIKKELIG LAT.

Nå har jeg fått solgt unna to møbler på kort tid. En sovesofa solgte jeg forrie uke, og et lite sort bord med hjul solgte jeg i kveld. Jeg har fortsatt et slikt bord igjen, men det får jeg legge ut på salg om litt. Kjekt å få unna det man ikke trenger, som noen andre trenger mer enn meg.

 

Ellers har jeg jobbet med norskoppgaver. Nå stod det mellom det å trene eller slappe av i sofaen, og det endte opp med sistnevnte. Kanskje jeg skal lage meg en kopp med te og sitte under pleddet og glane litt på TV?  Det fristet veldig. Så ja, jeg unnet meg det. Skikkelig lat, kaller jeg meg selv. Men jeg har jo vært på jobb i 7,5 time, laget fiskesuppe til middag, solgt unna et bord og gjort lekser i 1,5 time. Men ja. Uansett føler jeg meg litt lat.

 

Og det med god samvittighet.

 


Jeg kjenner også et snev av søtsug som melder seg. Jeg har vært så sløv med kostholdet den siste uken. Eller rettere sagt, de to siste ukene. Første uken var det ferie og forrige uke var kjæresten min i Trondheim. Så da blir det fort litt ekstra kos.

 

Jeg bor også bokstavelig talt på Rema 1000, så det tar meg bare ett minutt å gå til butikken. Men jeg håper sofaen skal føles så behagelig at jeg ikke orker å gå ut. Så får vi se da. Ellers vil jeg minne dere om å bli med på spørsmålsrunden min som jeg har på blgogen. Legg igjen noen spørsmål, så svarer jeg på et innlegg litt senere. Direkte link her.

 

Ha en fin kveld.

 

-Randi Annette-

 

 

SPØRSMÅLSRUNDE - BLI MED.

Da er det på tide å kjøre igang en spørsmålsrunde her på bloggen. Nå kan du spørre meg om det du måtte ønske, så kommer det et innlegg senere der jeg svarer på de ulike spørsmålene. Dette er alltid like spennende synes jeg.

 

Bloggen tar for seg ulike tema, men det er hovedsaklig trening og oppskrifter. Men i en travel hverdag med studie ved siden av jobb som krever enormt mye, blir det veldig enkelt å skrive mer personlige innlegg som ikke krever så spesifikke bilder. Der har jeg også en jobb å gjøre, nemlig det å ta bilder til bloggen. Men tiden strekker ikke til alltid.

 

Så nå er det bare å fyre løs. Legg igjen en kommentar og still spørsmål, så kommer det svar på de ulike spørsmålene etter hvert.

 

Ønsker dere alle en kjempe fin dag.

 

 

#spørsmål #spørsmålsrunde #blogg #foto #hvitt #Trondheim #fotoshoot #photoshoot #canoncamera #canon #blogger #inspirasjon #hverdag

-Randi Annette-


 

Fra Frøya til Trondheim

Da var jeg tilbake i Trondheim igjen etter to dager på Frøya til kjæresten min og svigers. Helgen har vært kjempe fin og jeg må si det er litt stille og litt trist å plutselig være her hjemme alene igjen. Men heldigvis går det over. Jeg kom til Trondheim for en liten time siden og jeg har allerede rukket å handle middag og spist, så nå skal jeg finne frem norskbøkene. Om jeg kommer meg på trening senere i kveld er jeg litt usikker på, men det er jammen meg godt å slappe av her hjemme også.

 

 


Jeg har fri ifra jobb i dag så jeg skal vel egentlig bare nyte dagen i fred og ro, sånn egentlig. Men vi får se hva det blir til. Jeg skal vise dere noen gode oppskrifter og tips til ulike retter til tapas her på bloggen. Jeg lagde taps på lørdag og noen småretter til middag til meg selv i dag. Det ble for godt til å ikke deles. Tapas er utrolig godt og ikke minst enkelt å lage, så det er kjekke tips for alle i en travel hverdag.

 

Men nå skal jeg gjøre litt lekser. Ønsker dere alle en kjempe flott ettermiddag og kveld.

 

-Randi Annette-
 

I*M DONE

Da skal jeg endelig ha et litt sosialt liv på sosiale medier og blogge litt. Jeg har stått på som en superhelt fra morgen til kveld med to skriveoppgaver på nynorsk. Jeg er ganske fornøyd med jobben jeg har gjort, men vi får se om nynorsken var bra nok eller om den kommer til å trekke ned mye med tanke på karakteren. Men så lenge jeg vet at jeg har gjort det beste jeg kan gjøre, så er jeg fornøyd.

 Foto: Silje Bullgård

 

Bortsett ifra skolearbeid, har jeg vært på fotballkamp på Sistranda og sett Frøya knuse Hitra. Treningskamp, men dog... Morsomt.

 

Selv om jeg har jobbet mye og stort sett vært innendørs i dag, har jeg koset meg skikkelig hjemme til svigers og med kjæresten min. Her er det alltid hyggelig å være. Nå skal jeg se noen episoder av en serie jeg har startet på, Van Helsing. Har dere sett den? I natt drømte jeg at jeg var hun damen som er en av hovedpersonene som alle vampyrene er ute etter. Så ja, ikke så lurt å se for mye rett før leggetid kanskje. He-he.

 

Håper dere får en fortsatt fin kveld. Nå skal jeg nyte resten av helgen. Følelsen av å ha fri er utrolig godt altså. I'm done.

 

-Randi Annette-

 

JEG ER PÅ FRØYA

Da ble det plutselig en tur på meg til Frøya. Jeg var i havgapet for bare en uke siden, men da var jeg på Mausund. Været er skikkelig fint også så dette var en perfekt helg å stikke til Frøya på. Ingenting er som å være her i havgapet når det er fint vær.

 

 

Planen var å trene, men den utgikk. Deilig å ikke stresse med å rekke over alt mulig. Og det er ikke minst godt å stoppe opp å nyte tiden her ute. Det har så langt gått i det å slappe av, men om litt skal jeg brette opp ermene og lage tapas med kjæresten. Det satser vi på blir godt.

 

Dette ble tidenes korteste innlegg, men nå skal jeg nyte helgen og legge vekk Internett en stund. Håper dere har hatt en flott lørdag så langt.

 

-Randi Annette-


 

ROMANTIKK OG TORSDAGSKVELD

Da var torsdagskvelden snart over og det er ikke lenge igjen til det er helg. Jeg var så heldig å komme hjem til dekket bord av ferdig middag (taco med svin og tilbehør), og rødvinsglass med saft. Tente stearinlys var det også. Kjempe koselig å komme hjem etter jobb til dekket bord og en romantisk stemning. Det må jeg virkelig si. Jeg har verdens beste kjæreste.

 

 

For dere som legger merke til det så er det nå et gammelt bildet til dette blogginnlegget. Jeg trenger en ny fotoshoot.

 

Etter en romantisk stemning er det nå fotballkamp på TVen. Jeg skal ikke si jeg følger med så mye, men at det er 0-0 har jeg registrert. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden før det blir leggetid. Ønsker dere alle en kjempe fin torsdagskveld. Romantisk eller ei.

 

-Randi Annette-

LILLE LØRDAG

Om litt skal jeg på et kurs på selve fridagen. Et kurs som ikke er innen jobb, men rett og slett et kurs som kan være verdifullt på mange måter senere i livet. Så da hiver jeg meg på.


Selv om jeg har fri, måtte jeg stå opp klokken sju for å gjøre lekser. Kjære vene hvor vanskelig det er det jeg holder på med nå. Nynorsk i tillegg så det sier vel sitt. Jeg har to store og krevende skriveoppgaver, og den ene oppgaven jeg valgte er en oppgave som er skikkelig vanskelig og krevende. Men det er nå jeg kan prøve å feile, lære og ikke minst finne ut av det som jeg må jobbe mer med. Jeg har det i hodet, men å få frem poengene like bra på papiret som jeg greier å beskrive det med ord er utfordrende. Snittkarakteren i norsk skriftlig landsbasis er 3. Det sier vel sitt ang pensum og hvor heftig det er.

 

 

Men, nå er det kurs som gjelder, så da får jeg et lite avbrekk i så fall. Helt til virkeligheten tar meg igjen i ettermiddag. Men, nå skal jeg ikke ta sorgene på forskudd. Jeg er jo snart ferdig med studietiden, selv om det er hardt når det står på, så skal jeg love dere at jeg skal være stolt over å ha gjennomført når det er over.

 

Over og ut - ha en strålende lille-lørdag.

 

-Randi Annette-


 

KVELDEN SOM GIKK RETT VEST.

Det er bare en ting jeg husker av denne dagen akkurat nå. Og det er noe skikkelig kjipe greier. Kjære vene hvor utrolig lei denne kvelden ble. Okei, greit nok jeg fikk solgt sovesofaen min som jeg la ut for salg i går. Kjempe bra. Men, jeg har en arbeidsplan som ikke ligner grisen, og jeg har ikke tid til å ha trøbbel med dataen min. Den bestemte seg for å skrive bare tøys og tull, til å ikke skrive noe, til det å skrive tegn. Det utrolige var jo at han som kjøpte sofaen min var en såkalt datafyr, men lyktes ikke med å fikse den. Jeg hadde vært i dialog med to til som heller ikke kunne bidra mer enn det de gjorde. Det skal sies de hjalp mye.

 Jeg måtte lete etter den fine disken min så jeg fikk lagt over ting jeg var redd for å miste. Så var det bare å manne seg opp til å slå den av, og på. Det jeg fryktet var at jeg ikke fikk tastet inn koden for å låse opp PCen, da tastaturet skrev bare tull. Men, neida, den ble seg selv igjen. Jeg tok sjansen, og jeg er glad for det. Men, bare så teit jeg ikke turte å gjøre det før. Men, jeg tenkte det var greit å prøve alt jeg kunne før jeg valgte å slå den av.

 

Så i kveld ble det liksom ikke tid til noe av det jeg hadde tenkt. Det ble et blogginnlegg, men da om noe helt annet enn hva jeg hadde sett for meg. Som viktige lekser for eksempel.

 

Det jeg kan avslutte med å si er at jeg hadde en flott start på uken etter ferien min. Godt å være på jobb igjen  Og nå skal jeg legge meg. Tidenes tragiske blogginnlegg, men ja. Det ble litt sånn i kveld. Kvelden gikk rett vest. Jeg fikk ikke gjort noe av det jeg skulle. Så litt irritert, men jeg sparte meg datatrøbbel over tid. Så jeg skal trøste meg med det.

 

-Randi Annette-

 

TILBAKE I TRONDHEIM

Da var jeg inne i mitt lille hi igjen i Trondheim. Smarte meg hadde en pose med hjemmelagd pizza i fryseren, så det ble mat etter bare tjue minutter.Genialt når man kommer hjem en søndagskveld. Jeg gruet meg til å reise ifra Mausund, noe som jeg taklet greit. Men pappa blir ikke noe yngre han heller, så det er klart jeg gjør meg noen tanker før jeg reiser. Men nå som jeg har kommet hjem til meg selv, er det utrolig godt. Det er en uke siden sist jeg var her og enda lengre siden jeg var alene. Så det å sitte her for meg selv gjør faktisk veldig godt.

  

 

I morgen skal jeg på jobb igjen der jeg skal hilse på kunder og medarbeidere. Det ser jeg frem til. Kanskje jeg kliner til med en treningsøkt fra morgenen av også, jeg får se. Nå skal jeg sige ned i sofaen og se TV før leggetid. Ønsker dere alle en fantastisk kveld videre.

 

-Randi Annette-

DAGENS.

Jeg må få lov til å si at jeg har vært skikkelig heldig med ferieuken min. Nå har jeg vært hjem i noen dager og været har vært strålende. Sol og atter sol. Da er det kjempe flott å være i havgapet. Jeg får også mye utav dagene da jeg står opp mellom halv ni og ni. Deilig å våkne av at solen titter inn igjennom gardinene. Nok en deilig dag i vente, tanker jeg da.

 

Så langt har dagen gått i det å drikke kaffe, spise frukt og knekkebrød. Vært på to små gåturer i sola og ellers vasket kopper.

 

Skulle egentlig ha lest litt på leksene, selv om arbeidsplanen er ferdig, så kjenner jeg på det at jeg må lese meg opp litt igjen. Ettersom det er lenge siden jeg jobbet godt med det hver dag, så fester det seg ikke så godt. Navn og årstall, hvem som gjorda hva, hvem som skrev dikt på en modernistisk måte og ikke.. Ja, det er liksom ikke så interessant heller, men jeg har nå greid å heve karakterene mine til et høyere nivå, så jeg prøver i så fall.

 

Jeg får igjen for den innsatsen jeg legger i. Og det er det som gir meg den gnisten jeg trenger for å holde hodet over vannet. For til tider er det forferdelig krevende. Og ikke minst skikkelig kjedelig. Men nå er det vel slik at man må gjøre det som er kjedelig også. I så fall har jeg lært meg det ifra da jeg var liten. Det kommer igjen i arbeidslivet også. Det å vaske hyller, gå med søppel og lignende. Det er ikke morsomt nødvendigvis, men det må gjøres.

 

Så det var dagens ifra meg. 

 

-Randi Annette-
 

JEG ARRANGERTE OVERRASKELSESBURSDAG TIL PAPPA.

Jeg er lur, snill, utspekulert og omtenksom. Noe min pappa har fått kjent på sine bursdager de siste to årene. I år som i fjor lagde jeg overraskelsesbursdag til han. Jeg måtte toppe fjorårets feiring. Det klarte jeg med glans.

  

Pappa kom hjem til meg, sliten etter å ha gått noen timer i byen da han ventet til jeg var ferdig på jobb. Lite ante han om hva som ventet han...

 

 

Maks digg å ligge på sofaen å slappe av. 

Vi kom til restauranten der vi hadde reservert bord til fem. Det trodde han ja. Men, vi var nærmere tjue som skulle feire sekstiåringen. Noen av de ser han ofte, men andre har han ikke sett på syv og ti år. Ord for å beskrive dette finnes ikke. Pappa ble rørt og i sjokk. Han trengte noen sekunder for å la det synke inn. 

Dessert til bursdagsbarnet. 

  

  

Så hjem til meg der jeg serverte Pavlova som jeg aldri har lagd før. Den ble god, heldigvis. 

Og når pappa lå på sofaen å slappet av før vi skulle på restauranten, pyntet jeg kaken. Så han ble overrasket over dette også når vi kom hjem og skulle drikke kaffe. Stakkars mannen fikk mye uventet denne dagen. Men, han satte pris på alt og en hver. 

  

  

Takk for alle som gjorde dagen til pappa perfekt. Dere som holdt fine taler, ga fine gaver og brukte av deres tid på han. Nå skal jeg ta med meg pappa til Gdansk om noen timer. Så det å bli 60 år byr på overraskelser, nye opplevelser og gode minner. Jeg er så utrolig glad i pappa. Et liv uten han....... Nei, jeg vet ikke hvordan jeg ville taklet det.

 

Pappa <3

 

-Randi Annette-

 

OVERTID

Ha ha - ja, som dere ser så ble det overtid på meg i kveld, og jeg er helt kake. Smarte meg tenkte ikke over at jeg hadde tatt meg ut skikkelig på Tabata tidligere i dag, så jeg hadde så klart ikke laget meg ekstra mat med tanke på det.
Når kroppen har brukt såpass mye energi så trenger den påfyll. - ekstra påfyll.

 

Man lærer så lenge man lever. Sies det i så fall. Så får vi se da.

 

Ellers skal jeg hvile litt på sofaen, før det blir å legge seg. Må rydde litt før jeg legger meg da pappa kommer i morgen og skal ligger over et døgn før vi sammen reiser til Gdansk på lørdag. Det betyr også en uke ferie for min del etter morgendagens arbeidsdag.

 

Håper dere alle har hatt en fin dag, og at dere får en god natt med søvn når den tid kommer.

 

-Randi Annette- 

Gratulerer med dagen pappa. Jeg elsker deg.

Kjære pappa.

Gratulerer med dagen. Du har nå blitt 60 år, ung. Du er ikke bare en pappa for meg. Men, min aller beste venn. Vi har vår samme gode humor, eller for noen er den kanskje skikkelig tør. Det er slik vi liker det. Vi ler av det samme og vi veksler kun noen blikk, også er vi der.  Mange rundt deg og oss er veldig glade i deg. Og barna i familien elsker deg. Fordi du er så snill, omtenksom og du viser hjerterom.

 

 

Vi ringer hverandre tre til fire ganger i uken. Ikke fordi vi har så mye nytt å fortelle. For som du sier etter noen minutter, "ellers er det ikke noe nytt her heller..:". Og da må jeg le litt. For du sier gjerne det to til tre ganger i løpet av den samtalen vi har. Og jeg må så klart gjøre meg til etter deg, så vi får oss en god latter. 

Du jobber og står på med fiske. Det er kanskje ikke noe å lure på hvor jeg har min arbeidsinnsats ifra.

 

Jeg har fått sett og ikke minst få kjenne på hvor tøft fiske kan være. Du husker kanskje den gangen da jeg skulle vise jeg hadde mer muskler enn du trodde. Da jeg skulle dra opp en krabbeteine som var full av sjø og krabber (LES TUNGT!), og det endte opp med at jeg datt bakover og satt rumpa fast i en bøtte som var fylt av død fisk som var agn til teinene.. Ja, da ble det masse latter og du måtte gi meg en hånd. Om du ble imponert, vet jeg ikke.
 

Nå er det ikke mange dagene igjen til du kommer til Trondheim. Da skal jeg, du, Jørgen, Hilde og Håvard ute å spise. Kose oss vi fem, før jeg og du reise til Gdansk sammen på lørdag. Da skal vi på tur sammen, noe som ikke har skjedd siden jeg var et lite barn. Det ser jeg frem til. Tenk det. 60 år og det er nå livet starter. Du hopper i de seksti år med å gjøre noe du ikke har unnet deg før. Nemlig det å hoppe på et fly, reise til en ny plass og ta ting som det kommer. Det kaller jeg en sprek 60-åring i sin beste alder.

 

 

Gleder meg til du kommer på besøk i helgen. Da skal vi ferie dine 60 år. Måtte du leve for alltid og være en del av mitt liv i hundre år til. For et liv uten deg kan jeg ikke forestille meg.

 

Jeg elsker deg, pappa.

 

-Randi Annette-

Den perfekte venninnekvelden. Magisk.

I dag skal folk bake og kose seg med fastelavnsboller. Jeg er vanligvis veldig flink til å føle med på disse tradisjonene, men i dag nøyer jeg meg med noen boller og vegaboller fra fyseren. Men det er så klart mye bedre når de er ferske.

 

I går kveld hadde jeg som nevnt besøk av ei venninne, og jeg koset meg skikkelig masse. Det ble ost, kjeks og rødvin for min del. Levende lys, mimring og masse latter. En perfekt venninnekveld altså.

 

  

 


 

  

Det ble tent lys og det gjorde atmosfæren rett og slett magisk. Skikkelig kos. 

 

 

Ellers har dagen i dag gått med på å gjøre lekser og trene. Det ble tatt noen bilder der jeg prøvde meg på noe jeg aldri før har prøv. Bildene kommer på bloggen senere.

 

Kos dere med boller, brus og kaffe. Så skal kose meg med Tv og en Vegabolle.....

 

-Randi Annette-

CRABBIES, OST, KJEKS OG VIN

Da har jeg kommet meg hjem ifra jobb og nå har jeg kjørt fort over med støvsugeren for å få fanget de søte små leilighetskaniner som stadig kommer til helgen på besøk. Så har jeg tent litt levende lys fordi jeg venter besøk av ei kjempe jente, nemlig Connie. Vi skal sette oss ned i sofaen min, prate om det meste og nyte litt godt i glasset. Og ikke minst, ost og kjeks. Det er så himla godt, så nå gleder jeg meg til å nyte lørdagskvelden på en fantastisk måte.

 

Avslapping og kos- rett og slett.

 Også har jeg crabbies ginger beer. Jeg synes den er kjempe god. Har du smakt den? Mange sier den blir så søt, men jeg synes den er perfekt jeg.

 

 Åhh nå kjenner jeg at skuldrene senkes. Nå ble det jammen meg helg her. Håper dere får en fin kveld<3

 

-Randi Annette-

Slik lykkes du med kvinner

Det slår meg som et realt slag i trynet når jeg leser de ulike overskriftene som flyter på sosiale medier. Jeg kom over en overskrift på en nettside i går som lød som følgende: Slik lykkes du med kvinner. Hvordan skal jeg tolke den? Er vi kvinner så sabla vanskelig å fange? Eller skal man se det ifra et annet perspektiv, som for eksempel at kvinner er så himla vanskelig å leve med, så her får du jammen meg et tips på hvordan du lykkes med kvinner?

 

Toppen av kransekaka var at det var for de som hadde pluss abonnement som skulle få disse tipsene, andre fikk bare forholde seg til overskriften, og selv gjøre seg opp en mening om hva som faktisk var historien bak. Vi kvinner kan være utspekulerte, det er ikke til å stikke under en stol. Jeg selv for eksempel kan være så slu at jeg samler opp den pappen jeg bruker igjennom en uke i en stor eske og setter den inne på boden.

 

Så tenker jeg som følgende:

Kjæresten min kommer jo hjem igjen om få dager, og han har jo mulighet og tid til å ta den ut.

 

Jeg kan også finne på følgende:

Kjæresten min og jeg sitter i sofaen på stuen. Han sier han skal lage seg mat, og spør om jeg også vil ha. Jeg takker nei fordi jeg er mett. Han går på kjøkkenet og lager mat. Når han kommer tilbake, ser maten hans kjempe god ut, og jeg sitter å stirrer på han til han skjønner at jeg vil ha. Det ender opp med at jeg spiser like mye som han, av hans mat.

 

Så kanskje han lykkes med meg fordi han klarer å se på meg som en liten sjarmør som etterlater papp til han som gjør at han får holde formen sin siden han må bære pappen jeg har samlet opp.... Eller... At han sier i det han går på kjøkkenet, okei. Da lager jeg en eller to ekstra da. For jeg kjenner jo deg...
Jeg lo litt for meg selv og tenkte litt rundt dette.

 

Er det mer utfordringer med oss kvinner? Eller har man lyktes når man kjenner sin partner så godt som i vårt tilfelle?

 

Så gutter, er vi så himla vanskelig å lykkes med?

 

#kvinnfolk #Kvinner #Damer #debatt #Media #sosialemedia #trondheim #blogg #lykkelig #forhold #Kjæreste #Menn #mannfolk #vinter #tema #trondheim

-Randi Annette-

 

Jeg kan si A, men ikke B.

Fredagskvelden kom jammen meg overraskende kjapt. Jeg synes ikke det var lenge siden jeg satt her og det var fredag og helg. Det går så forferdelig fort, at jeg rekker nesten ikke å henge med. Jeg må også innrømme at jeg liker at ukene går fort i den perioden jeg er i akkurat nå. Det er liksom noe som skjer hele tiden, hver eneste dag. Men, det er jo akkurat sånn jeg liker det. Desto flere baller det er i luften, desto bedre har jeg det.

 

 

Det er en del jeg har lyst til å fortelle dere, men noe av det må jeg vente med å fortelle om en uke, og noe annet får vente til nærmer våren. Jeg går å tripper, smiler, kjenner på en spenning og ja. Har masse morsomt å tenke på i disse dager. Jeg vet det er litt dårlig gjort av meg å si a, og ikke b. Men, det må jeg bare beklage. 

 

Nå skal jeg se litt på Senkveld før jeg legger meg. I morgen skal jeg nemlig på jobb, så da må batteriene lades. Håper dere har en fin fredagskveld.

 

Hugs.

 

-Randi Annette-
 

Makeup og stress.

Jeg trodde jeg hadde så mye tid i dag, men der tok jeg feil. Jeg begynte å sminke meg og kom plutselig på at jeg skulle prøve ut noe. Det tok litt tid. Bare jeg legger om en rutine, det vil si, tilføyer noe så går jo tiden så himla fort. Det greide seg om å legge sminken med en annen teknikk enn det jeg vanligvis bruker, så det viste seg å skulle ta litt tid. Nå skjønner jeg hvorfor jeg har brukt så kort tid med sminken i forhold til mange jenter der ute. Jeg gjør det ikke så komplisert, noe jeg helt klart kommer til å fortsette med. Til hverdags trenger ikke jeg den mest avanserte sminken kjenner jeg...

 

Bildet er ikke tatt i dag. Det er også uredigert. Det kunne fått litt mer opplysning, men lite tid til det nå.....


 

I natt hadde jeg tidenes dårligste søvn. Jeg er sikker på at det skyldes at jeg ikke spiste nok før jeg la meg til å sove. Jeg spiste middag rundt klokken 18.00, og tok en banan i 21.00 tiden. Det var ikke nok, noe jeg også kan forstå. Jeg var i grunn veldig trøtt når klokken passerte halv ti i går kveld, men skulle bare se litt av et program. Det endte opp med at jeg så hele programmet. Ikke var noe trøtt da jeg la meg heller. Makan.

 

Så for å ta igjen det tapte med tanke på mat, kokte jeg meg havregrynsgrøt til frokost så jeg får fylt opp lagrene litt til dagen jeg har i vente. Jeg vet jo at det å legge seg på tom mage ikke er lurt. Men lærer jeg? Nei......

 

-Randi Annette-

VRANGFORESTILLINGER AV MEG SELV

Rett i fra hjertet, så har jeg hatt en vrangforestilling av meg selv opp igjennom åra. Vi snakker opp igjennom svært mange år. Jeg tok meg i det her om dagen da jeg rotet meg borti karakterboka mi og andre viktige papirer. Jeg har aldri hat noe særlig selvtillit i ung alder, men den har heldigvis kommet seg i tjueåra. Når jeg tenker på Randi Annette på ungdomsskolen og videregående, husker jeg ei jente som var usikker, ikke særlig flink på skolen og hadde vanskeligheter med å forstå algebra og brøk. Jeg husker ikke det at jeg var god i norsk, gym og andre fag.

 

Det sies at man glemmer det positive, men husker det negative... 

 

I ettertid har jeg valgt å studere via nettskolen, der jeg har fullført matematikk, naturfag og historie. Nå er det norsk som gjenstår, og jeg er ferdig med studiekompetansen til sommeren. Jeg må si jeg er glad jeg snubla over disse papirene som er bevis på at jeg faktisk har dugd til noe igjennom åra jeg har gått på skolen. For det jeg tidligere satt igjen med av ettertanke, var at jeg ikke var noe flink.

 

Heldigvis har jeg det svart på hvitt, jeg hadde faktisk mange firere og femmere på skolen. Tre i matematikk, men fem i kristendom, gym, norsk og samfunnsfag. Så hva er det jeg har sutra sånn over? Jo, det var sikkert to-tre i klassen som alltid fikk bedre karakter enn meg. Fikk jeg fire, ja så fikk de fem. Jeg kunne oppleve det å få to og de fikk fire. Jeg vil frem til det at vi sammenligner oss så alt for mye med andre.

 

Det er snakk om press herfra og dit -  ja, press når det gjelder klær, karakterer, utseende, økonomi og gudene vet hva.

 

 

Så jeg har liksom gått igjennom mine 28 år på denne jorda å sett på meg selv som jeg er hu jenta som... Ikke duger i det som de flinke duger i. Eller ja, veldig satt på spissen. Poenget mitt er at jeg aldri har hatt selvtillit i enkelte fag som jeg nå i voksen alder må ha jobbet ene og alene med. Å vet dere hva?! Jeg greier det. Jeg fikser det, og selvtilliten har jeg fått. Så til dere som ser i karakterboka deres at dere ikke duger, sammenligne deg selv med deg selv. Hvordan var det i fjor? For ett år siden kanskje tre? Er det ikke noe bedring, nei vel, men det er sikkert mange som er dårligere enn deg.

 

 

Det trøster i så fall jeg meg med. Mange faller ut av ulike grunner. Jeg har mange ganger hatt lyst til å hoppe av, men gleden av å ha greid å holde seg fast er desto bedre.

 

 

Så nå mine kjære, fjerne og nære. Jeg duger.

 

#vrangforestillinger #blogg #skole #Press #kroppspress #samfunn #debatt #skole #studie #student #ungdom #barn #voksne #Trondheim #studiekompetanse

-Randi Annette-

SOFAKROKEN.

Jeg har egentlig ikke hatt så mye tid eller ork til å sitte foran dataen min i dag til å hverken blogge eller jobbe med lekser. Så derfor ble det ikke noe blogging før nå heller. Jeg var i en så rar form i dag. Øynene svei skikkelig når jeg stod opp og tok på meg linsene. Jeg hadde også tidenes hodepine når jeg la meg i går, og den var ikke vekk da jeg stod opp.

 

Jeg har hatt fri i dag og det passet skikkelig godt i og med at formen er som den er. Jeg var ute å gikk i en liten time litt tidligere i dag, og frisk luft gjorde virkelig susen. Det ble dagens trim for min del.

 

 Nå skal jeg ligge her i min deilige sofa å slappe av litt. Den er skikkelig god - faktisk.

 

Håper dere holder dere friske og raske, så skal jeg bare ligge her å late meg litt. Jeg håper formen kommer seg og at den ikke slår meg helt ut etter hvert. Sykdom utgår - enkelt og greit.

 


-Randi Annette-
 

Kan du hjelpe meg med et nytt bloggdesigne?Jeg er så himla lei av det bloggdesignet jeg har på bloggen, så jeg trenger virkelig hjelp til å lage noe nytt. En ny header hadde for eksempel gjort veldig mye, men jeg tror jeg vil ha et helt nytt designe. Dessverre er jeg ikke så teknisk av meg, så dersom du vil, eller kjenner noen, spre gjerne ordet. Jeg fikk dette bildet av en følger som bare hadde lekt seg med et bildet som hun fant på bloggen min. Jeg likte i grunn dette veldig godt.

 

Foto: Nandita Myre Paulsen.

 

#bloggdesigne #blogg #bloggno #header #trondheim #blogger #foto #fashion #mote #treningsblogg #bilder #Inspirasjon

For mange brikker.

Jeg løper fram og tilbake i mellom spisebordet og sofaen. På benken ved spisebordet har jeg lagt en pute. En pute som er myk og gjør det bedre å sitte å jobbe. Grunnen til at jeg sitter der er egentlig fordi dataen min trenger batteri. Når batteriet er fullt, løper jeg bort til sofaen og legger meg under pleddet for å jobbe videre på min artikkel. Artikkelen er krevende.

 

Det er så mange brikker og forholde seg til, som er avhengig av å få sin riktige plass. Passer de ikke inn der jeg prøver, krever det at jeg jobber enda hardere. Det krever enda mer å få de riktige brikkene på plass når hodet trenger å lades opp. Batteriet er snart tomt og det trenger å lades opp.

 

Uten batteri, energi og motivasjon, faller ikke brikkene på plass.

 

 

 

Det er slik status er nå. Jeg har mange brikker, men jeg har ikke funnet ut hvor de passer......

 

-Randi Annette-

 

HUSMOREMNE

Håper dere alle har hatt en fin lørdag. Jeg er så utrolig glad over å hatt fri i dag og bare tatt ting etter hvert. Jeg kom meg en tur på trening også, der jeg fikk tynet ut ganske mye. Mer enn jeg trodde jeg hadde i meg, så det var en magisk følelse. Militærpress, foroverbøyd roing, nedtrekk og mageøvelser ble utført i dag. Ikke særlig høy puls, men jeg ble både svett og varm. Deilig å endelig trene litt igjen.

 

Ikke 110% i form, men bra nok til å være et husmoremne i så fall. 

Dagen har gått i det å gjøre lekser, trene, lekser og lage middag. Jeg og kjæresten min lagde hjemmelagd hamburger, og jeg slo like så greit til med å steke to brett med knekkebrød etter det. Hjemmelagd knekkebrød er så fantastisk godt, så det blir en god kveldsmat.Ellers har vi både tress is og melkesjokolade som vi kan kose oss med litt senere. Vi har også funnet to filmer som vi har lyst til å se. Dette kaller jeg kvalitetstid på høyt nivå. Jeg skal nyte det helt og fullt ut.

 

Hva gjør du i kveld?

 

-Randi Annette-

Et avbrekk.

Når du er på nippet til å bli gal, lei sliten og fortvilet er det uten tvil godt med et avbrekk. Jeg har jobbet konstant i 1,5 time med to ulike tekster som skal inn til i morgen, og nå trengte jeg virkelig et avbrekk. Da er det å blogge en fin måte å koble av på. Selv om det innebærer det å skrive og tenke, så er det uansett på en helt annen måte. Her er det ikke noe krav om å ha hverken det ene eller det andre, så det kaller jeg å senke skuldrene.

Jeg ser ikke så mye fritid på denne dagen, men jeg håper jeg kan få et lite avbrekk iløpet av dagen også. Men, det kommer veldig an på hvor langt jeg kommer med oppgavene mine. De skal nemlig leveres inn i morgen.

 

 


Foto: Silje Bullgård

 

Det er uansett innafor å ligge som et slakt i sofaen med joggebukse, hettegenser og sovesveis. Det kaller jeg en god lørdag. Og det er vel også et avbrekk i seg selv Ønsker dere alle en flott lørdag..

 

-Randi Annette-

 

DEN FØLELSEN.

Nå er det jammen meg min tur til å si at det er helg, og at jeg har fri. Det er nesten en måned siden sist jeg hadde fri en helg, så dette har jeg virkelig sett fram til. Men, jeg har jo denne studeringen også, og jeg har to store innleveringer til søndag. Men, jeg må bare tillate meg selv å ha fri i kveld, og jobbe godt resten av helgen istedenfor. 

 

Den følelsen. 

Nå skal jeg bare nyte følelsen og tilbringe tiden jeg har med kjæresten min. Håper dere får en fin kveld og ikke minst ei fin helg.

 

-Randi Annette-

 

Den dagen - med sykdom.

Dette må være en av de første dagene på flere måneder, ja faktisk siden oktober, at jeg ikke har stått opp klokken 06.00 for å trene. Jeg har nemlig en form som er å bli irritert av. Slapp og atter slapp. Jeg har ventet på den dagen skulle komme. Alle rundt meg har vært syk, men jeg har holdt meg bra. Jeg er ikke så syk at jeg ikke kan dra på jobb, men jeg er så syk at jeg ikke kan trene. Jeg får ikke noe utav det å trene i denne formen.

 

Den dagen.... Sykdom.

 

Så ja, det er den dagen. Det er ikke noe fare for at jeg ikke får brukt tiden min til noe annet viktig, tvert i mot. Men, det er jo aldri kjekt å være i dårlig form.

 

Om få strakser skal jeg sykle til jobb i regnet. Regn, regnbukse, sykling og dårlig form byr på at jeg blir veldig fort varm og det kommer til å bli klamt. Hurra.

 

Men, det kunne jo vært så mye verre. Nå skal jeg slå på positive Randi Annette, sminke meg, spise og sykle til jobb.

 

Hold dere friske og raske <3

 

-Randi Annette-

Good night valentines.

Her har klokken akkurat passert 21.00, og jeg skal gå å legge meg. Jeg er sliten og trøtt så da er det å legge seg tidlig midt i blinken. Orker ikke å sitte oppe å være trøtt og bare vente til klokka blir innafor det jeg egentlig anser som en grei tid å legge seg på. I morgen har jeg også fri, så den dagen skal jeg nok få mye godt utav, regner jeg med. Kjenner jeg meg selv rett, slår øynene seg opp sånn i åtte tiden, om ikke før.

 

 

 

Håper dere som har feiret denne dagen har fått en fin opplevelse med deres kjære. Om det har vært en venn, kjæreste eller hva det nå enn måtte være. Jeg for min del feiret ikke i år da han ikke kommer til byen før i morgen. Jeg synes det er en fin unnskyldning til å gjøre noe hyggelig med sin kjæreste på denne dagen, så har du gjort noe hyggelig med din kjære, så støtter jeg deg 110% i det.

 

Del gjerne din dag med meg ved å legge igjen en kommentar <3

 

-Randi Annette-

 

Happy valentines day

Kyss, klapp og klem. Hjerte, kjærlighet og det som hører med. Ja, nå er det den dagen som mange hater og elsker. Enten fordi de ikke har en kjæreste, eller at de rett og slett ikke liker å gjøre noe utav dagen. Jeg må si jeg har blitt litt avslappet med tanke på denne dagen, men samtidig så synes jeg dagen er perfekt til å gjøre noe man ellers ikke tar seg tid til.

 

Jeg for min del er i et avstandsforhold, i så fall på en måte. Vi møtes annen hver uke med mindre det dukker opp noe som gjør at det går lengre i mellom vi ser hverandre. I dag kommer han hjem, så jeg regner med det blir en god middag med noe is eller noe sånt til dessert

 

Bildet tok vi selv da vi var i Gdansk i høst. 

Vi har vært kjærester i 5 år og 7 måneder nå om få dager. Ja, jeg husker nemlig datoen. 17 Juli 2011, ble vi et par. Og jeg tør å påstå at jeg er like forelsket enda, om ikke mer. Vi slipper i så fall å bli lei av hverandre når vi ikke ser hverandre hver dag.

 

Hva med deg? Ferier du denne dagen?

 

#valentines #Kjærlighet #photo #foto #trondheim #kjæreste #happyvalentinesday #happyvalentines #samfunn #blogger #Blogg #inspirasjon

-Randi Annette- 

Les mer i arkivet » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 28 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no

hits