hits

HELGEKOS

Helgen har gått fort, nok en gang. Men jeg må si jeg har koset meg skikkelig denne helgen. Det har vært ganske hektisk, men jeg har heldigvis greid å koset meg og slappet av veldig bra like vel.

 

Et sommerbildet fra mai i år passer utrolig nok helt perfekt midten av oktober. Tjue grader i bartebyen er vi slettes ikke vant med, i så fall ikke i oktober. 

 

På fredag satt jeg på skolen ganske lenge, og jeg var i grunn klar for å legge meg allerede klokken 20.00. Men fant ut at det kanskje var litt vel tidlig. Lørdag jobbet jeg og slappet av med vin og film. Og i dag har jeg servert i barnedåp, laget sodd og ryddet. Kjempe koselig å kunne hjelpe venner som akutt trengte en ekstra hånd. Da måtte jeg selvsagt stille opp.
Jeg tenkte det også innebar muligheten til å spise kake, så da var jo motivasjonen på topp bare av den grunn.

 

Neida. Joda. Jeg er svært glad i kake, men jeg har utrolig nok blitt mindre kakemons enn jeg en gang var. Med mindre det er en god og saftig gulrotkake på bordet. Da nøler jeg ikke med å forsyne meg.

 

Nå skal jeg se Farmen og omsider finne sengen. Har du gjort noe hyggelig i helgen? Legg igjen en kommentar om du vil.

 

-Randi Annette-

 

MANDAG - IGJEN..

God morgen!

 

Det er mandag igjen, og det betyr nok en lang dag. Type tolvtimers dag. Først skole fra hav ni, deretter jobb fra klokken fire. Det blir lange dager, men det går fint med riktig innstlling. Treningen utgår, noe dere kanskje forstår. Ikke vits i å trene bare for å gjøre det. Det må være kvalitet over det, samt tid til det. Ikke vits i å presse inn noe når kroppen er sliten. På sikt får man vel igjen for å bruke hodet.....

 

 

Nå er kaffen koket, matpakken ordnet, og jeg er klar for å sykle i pissregn til skolen.

 

Bra man har gode klær si.

 

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

TOPP STEMNING!

Med båtene som ble innstillt, kom jeg meg ikke hjem i går. Uværet tok fullstendig over. Hjem skulle jeg av en grunn, å det var for å være med på den årlige skalldyrsaften. Selv om jeg hadde muligheten til å reise hjem i dag, så valgte jeg heller å takke ja til en annen fest. Foreløpig så er jeg på Frøya, men jeg reiser igjen i kveld. Hva gjør man ikke for å kose seg og slå ut håret litt?

 

 

Deilig å være ved sjøen igjen. Det må jeg bare få si.

 

Selv om helgen ikke ble helt som jeg hadde sett for meg, så blir den tvert i mot noe dårligere av den grunn. Nå skal jeg slappe av litt med en film før jeg blir plukket opp i kveld av en venn.

Lørdag, god stemning og venner. Hva er vel bedre enn det - tenker jeg.

 

Hva skjer hos deg i helgen? Legg igjen en kommentar om du vil.

 

-Randi Annette-

BRY DEG!

Ja, jenta på bildet er meg. Det er meg for noen år siden, men det er fortsatt meg. Og det er sikkert mange andre som kan kjenne på tøffe perioder, tøffe hendelser og kjipe ting. Heldigvis har jeg det veldig bra, men som de fleste av oss vet så går livet litt opp og ned. Ting skjer, noe man ikke kommer unna.

 

Så hvorfor ikke sette av litt tid til å bry seg litt ekstra om noen? Selv har jeg bare i dag sendt en tanke til to venner for å vise at jeg tenker på dem. At jeg bryr meg og at jeg er her. Hvor mye krever det av deg og av meg til å faktisk sende en melding?

 

 

Etter en begravelse for noen år siden da jeg hadde behov for å gjøre noe annet enn å bare sitte i ro. Interessant å la bilder fortelle enn ord - i enkelte tilfeller.

 

Det står ikke alltid i trynet på en at en har en tøff dag. Jeg synes det er så utrolig viktig å gi av seg selv. I så fall når det ikke koster noe som helst. Jeg er satt sammen på en slik måte at det ikke skal noe til for å gjøre meg glad. I dag for eksempel fikk jeg en liten oppmerksomhet på skolen. Jeg fikk tilbydd et kakestykke og kjeks. Helt uventet, men som jeg satte pris på det. Det var utrolig kos.

 

 

Grunnen til at jeg fikk inspirasjon til å skrive om det å nettopp det å bry seg, er fordi BI har en kampanje som handler nettopp om det å bry seg litt ekstra. Jeg er kjempe stolt over å gå på BI for det første, men mest av alt er miljøet. Det er kjempe godt miljø, og jeg føler meg både sett og i varetatt. En kjempe flott gjeng å studere med.

 

Å i tillegg til at jeg i dag fikk kake og kjeks uventet, ja det gjorde jo bare studiedagen enda hyggeligere.... Selv om det sikkert var engangstilfelle.

 

 

Engangstilfelle eller ei, det er de små øyeblikkene som betyr noe. Det å gi det lille ekstra.

 

 

Eller rett og slett - bare å bry seg!

 

#brydeg #BI #handelshøyskole #bitrondheim #trondheim #helse #psykisk

-Randi Annette-

FRA IRRITASJON TIL FULL FORSTÅELSE

Jeg tror mange kan kjenne seg igjen i dette. Veldig igjen. For hvem av oss synes det er så himla kult å bli tilsnakket av voksne som også er fremmede for oss? Jeg synes ikke noe om det, da jeg er voksen selv, og vet beste selv - det er i så fall min første tanke i det jeg kommer ut for slite situasjoner....

 

Men poenget her er at jeg ble tilsnakket av en voksen mann her om dagen. Jeg forsto ikke med en gang hva han sa, eller hva han mente, men det tok ikke mange sekundene før jeg forsto.

 

Jeg sykler i uansett vær og uansett årstid, både til skole og jobb. Her om dagen regnet det enormt, å med tanke på at jeg skulle sitte inne på skolen en hel dag, så var det om å tenke smart (den kan helt sikkert diskuteres..). Regnet pøset ned i enorme mengder, og jeg fant ut at regnbukse og regnjakke måtte bli dagens outfit. For å unngå å bli klissvåt i håret og ansiktet, så valgte jeg å henge sykkelhjelmen på styret, og ikke plassere den på hodet. Det var det selvfølgelig en syklist som fikk med seg. 

 

 

Plutselig blir jeg syklet forbi av en mann som snur seg å ser etter meg å roper: "Hjelmen har sikkert sin funksjon der også, men den hjelper lite der den henger......"
Jeg trengte noen sekunder på å faktisk reflektere litt, og tenke over hva han faktisk sa, da jeg ikke var forberedt. Jeg svarte: "Hææ????"  Han fant fort ut at det ikke var så enkelt å sykle, se motsatt vei enn den retningen han skulle og samtidig prate... (dere vet menn å gjøre flere ting samtidig...!?).

Jeg kunne se han var litt oppgitt, så jeg svarte på nytt: "Ja...... Jeg vet det... Du har så rett".

 

 

Ja, jeg vet jeg bør tåle det å sitte våt på skolen, bli syk i verstefall, enn å slå hull i hodet og havne på sykehus, noe jeg faktisk har gjort en gang. Men, ja. Jeg vet ikke hva jeg skal si på det. Jeg er ikke perfekt, det er vel det eneste jeg kan si her.......................................................
Jeg kunne i så fall sitte tør og fin på skolen den dagen...

 

Har du opplevd noe lignende? Blir selv du litt overrasket når fremmede plutselig blander seg inn i hva du foretar deg, eller hva du ikke gjør?

 

 

#sykkel #syklisk #sykkelhjelp #sikkerhet

-Randi Annette-

SO RELAXED

Så deilig det er å være akkurat her i den deilige sofaen min. Kjære vene - jeg er så sliten nå. Men på en god måte. Jeg satt å slet med å holde øynene oppe i forelesingen i dag som startet klokken 08.30. Kaffe hjelper ikke på mandager har jeg funnet ut, så jeg tror jeg må ha med meg en energidrikke til neste mandag. Alt foregår på englesk, så det krever at man er konsentrert og våken.

 

Etter skole, ble det jobb. Syv timer på skolen, fire og en halv time på jobb. Det er kanskje ikke så rart at jeg nå ligger plantet i sofaen med pleddet godt rundt meg og pc'en på fanget. TV'n står på i bakgrunnen, og mobilen ligger i rekkevidde. Perfekt situasjon når man er sliten.

 

LItt lyd i rommet, snapp på G og blogging. Ja, nå koser jeg meg skikkelig.

 

Nesten like avslappet nå som når jeg var på shoot tidligere i sommer....


Foto: Cassandra Coste

 

 

Nå er det ikke lenge til jeg skal ta meg en dusj, for så å legge meg. I morgen er det skolen igjen fra 08.30. Men ingen jobb etter det. Da skal jeg løpe i trappene i Granåsen. Det er jo ikke mange dager igjen til jeg skal løpe 8 km i Vassfjellet. Så det er bare å jobbe på.

 

Ha en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-

HER LIGGER JEG DA.....

Jeg sitter med litt dårlig samvittighet, men samtidig ikke. Jeg var jo tross alt flink å trente 06.50 i dag, før jeg skulle på skolen. Men planen var å trene i Granåsen og løpe i trappene i kveld. Innbydelse til innflyttningsfest fikk jeg også, men jeg var rett og slett så sliten og trøtt, så det ble ikke noe av - ikke det heller.

 

Etter skolen var jeg på et foredrag om digitalisering og sosiale medier, noe som var veldig interessant, så da gikk dagen. Å jeg ble så trøtt når jeg kom hjem....

 

 

 

Foto: Cassandra Coste

 

Kjedelig av meg kanskje, men sofaen fristet så my bedre i kveld. Så da ble det sånn......

 

Og vet dere hva? Her ligger jeg med god samvittighet!

 

-Randi Annette-

DET KREVER SITT - MEN HVA GJØR IKKE DET?

Det er så utrolig morsomt, men samtidig så gjør det meg skikkelig forvirret. Jeg har gjøremål fra morgen til kveld, og det skjer noe hver eneste dag.De dagene jeg jobber i tillegg til skole, har jeg tolv timers dager. Da må jeg stå på kjøkkenet å kokkelere gode salater, pakke ned yoghurt og smøre brødskiver. Type fire brødskiver. Jeg spiser så enormt mye mat om dagen, men det har kanskje en sammenheng med at jeg har begynt å trene en del gjen.

 

 

Jeg har blitt ganske god på planlegging, eller det har jeg vel vært god på lenge. Ganske løsningsorientert vil jeg si.

 

Et bildet fra i sommer... Med solbriller og ørepynt. 

 

Det å være i en slik hverdag med masse som skjer, så blir jeg god på det å tilpasse meg, men også hvis det oppstår forandringer. Da må jeg virkelig vri hjernen og legge kabalen så godt som mulig.

 

Det er spennende med så mange baller i luften - jeg kjenner jeg liker det. Det krever sitt, men hva gjør vel ikke det i livet?

 

-Randi Annette-

DENNE DAGEN BLIR GULL

Noen ganger så vet man det bare er dagen. I det man våkner og tenker at denne dagen kommer til å bli skikkelig bra. Det er en god følelse det. Jeg har jo hatt veldig fine dager i det siste også, men jeg har jo vært så forferdelig forkjølet. Har vært sosial og vært med på det jeg har blitt invitert på, men det sier seg selv at det er mindre hyggelig når jeg må nyse hvert kvarter...

 

Men nå føles formen bedre og jeg kan i grunn ikke klage på noe som helst. Ting føles veldig bra!

 

Foto. Cassandra Coste

 

 

 

 

Nå skal jeg på jobb, noe jeg virkelig gleder meg til. Full liste, god stemning og fantastiske medarbeidere.

 

 

Så blir det en fin helg etter det <3

 

Lag dere en god dag. Det er nemlig opp til dere selv til syvende og sist.

 

-Randi Annette-

WHAT TO SAY....?!

Det var nettopp det. Akkurat det jeg satt her å funderte på. Ja, hva skal man si?

 

Det står vel ikke på det å ikke ha noe å skrive om, for jeg kan alltids skrive om noe.

 

 


Foto: Cassandra Coste

 

Men jeg vil ikke bare skrive om noe, jeg vil dele noe med dere. Kanskje du sitter der å vil vite noe mer om meg og min hverdag? Om det har skjedd noe spennende i det siste?!...

 

Legg igjen en kommentar på hva du vil jeg skal blogge om, så kan det være at jeg skriver om nettopp det. Ellers... Lag dere en fantastisk dag. Selv skal jeg stikke på skolen der jeg skal være til nesten halv seks i kveld. Leker ikke student vet dere.....

 

-Randi Annette-

 

 

SE MASSE BILDER FRA HELGEN MIN PÅ MAUSUND

Veldig spontant ble det en hjemreise denne helgen. Det var ingen tvil om at dette var et meget godt og riktig valg for meg. Her kan jeg slappe av og her kan jeg rett og slett anstrenge meg minimalt. Akkurat hva jeg trengte.

 

Et bildet av meg og pappa <3

 

Vi har ikke gjort så mye denne helgen, annet enn å besøkt graven til mamma og gått svært mange turer.

 

 

 

Så nærme, men så langt ifra.....

 

 

 

 

 

Noen turer gikk jeg med pappa, andre turer alene. Det er så tiltak for meg å gå turer i Trondheim. Men her ute er det fantastisk fint å gå turer. Og været har vært helt fantastisk!

 

 

 

 

 

Da jeg passerte huset til en familie her ute, måtte jeg se to ganger. Jeg så noen føtter, men ikke noe mer. Denne har tydeligvis fått masse oppmerksomhet i år, fortalte de.

 

 

 

Utsikt fra perlen sitt høyeste punkt. Finere blir det ikke. Ikke i mine øyne i så fall.

 

 

Husker dere vepsebolet jeg viste dere i sommer?

 


 

Slik ser det ut nå. Tar man ikke vare på det man er glad i eller pleier det med kjærlighet, ja da blir resultatet ganske enkelt slik. 

 

 

 

Som vi koset oss i går. Helt fersk, nyfisket kreps. Bakt i ovnen med masse gode smaker. Jeg elsker sjømat. Det er nesten så kreps er bedre enn krabbe. Det er ikke langt unna, spør du meg.

 

 

 

 

 

 

Dette var min helg, så langt <3

 

-Randi Annette-

NÅ SOM BRIKKENE ER PÅ PLASS...

En ting er sikkert. Det er ikke alt jeg skal forstå. Men selv om det ikke er alt jeg skal forstå, så vil jeg gjerne prøve. Ja, gi det et forsøk kanskje.

 

I det siste har livet vært en berg og dalbane. Det er rart hvor fort ting kan snu. Bare ved å tro at alt er som det skal, til å få noe midt i fleisen at det slettes ikke er slik. Å når man tror man vet alt, har kontroll, til at man igjen skal få et slag i trynet. Men jeg er jo kjent for å ikke gi meg så lett. Jeg vil liksom alltid være optimistisk på en eller annen måte.

 

 

Det koster, men det er så verdt det. 
Optimist eller ikke...


Jeg tror på det å ha viljen i å alltid se muligheter er viktig. Det har i så fall vært viktig for meg. Man kan kanskje tenke at man skulle vært foruten noen hendelser her i livet, noen tabber man har gjort eller vært utsatt for. Men jeg skjønner ikke poenget med å tenke på den måten. Når jeg ser tilbake på mitt liv, min bagasje så vet jeg at jeg ikke ville vært her i dag, hadde det ikke vært for de enkelt situasjonene jeg har blitt utsatt for - på godt og vondt.

 

Bare ser tilbake på den unge jenta jeg var når jeg var tjue år. Det er en himla ung alder. Og man tror man har så peiling på hva livet består av og hva man vil. Mye av de valgene jeg hadde et ønske om å ta den gangen, er jeg i dag svært gla for at jeg ikke gjorde. Og noen valg ble tatt som man innser i ettertid at kanskje ikke var så lurt.
Det er enkelt å være etterpåklok si...

 

Det er det vel alltid.
Men man lærer mens man lever. Noen vil kanskje aldri lære, men man vil uansett sitte igjen med noen erfaringer. Noen av feilene vil man gjøre om igjen, ja kanskje opp til flere ganger...

 

Jeg for min del kjenner nå at jeg har begynt å lande litt. Noe som er en god følelse. Når noe har skurret over en lengre periode og når brikkene faller på plass, da man ser man alt så mye tydeligere -  det er en god følelse. Man ser kanskje ikke det man skulle se for seg at man skulle gjøre. Men nå som brikkene er på plass, så er jeg fornøyd.
August har vært så utrolig fin på så mange måter. Å det ser ut til at det skal fortsette slik også. Nå ser jeg veldig fram til hva tiden fremover vil vise.

 

Er du klar? Det er jeg.

 

-Randi Annette-


 

SUNDAY - SKIKKELIG KOSEDAG

I dag våknet jeg skikkelig sent. Det er kanskje bare et bevis på en svært (!) fuktig kveld i går med bursdagsfeiring av ei venninne. Det var utrolig morsomt. Ellers var det triathlon i byen i dag, så da måtte jeg så klart stå i tre timer å heie på de spreke menneskene som svømte, syklet og løp.

 

Søndagskos - noe bedre?

 

Ellers har jeg gått en liten tur og vært på besøk. Å nå ligger jeg å koser meg med en kopp te og en kanelbolle som jeg hadde i fryseren. Mars i år så var jeg på en hyttetur, å der baket jeg en del kanelboller. Så kjekt å ha slikt liggende. Men det kan vel være både og. Men de har tross alt ligget en stund, så det er ikke slik at jeg kommer på å ta det opp fra fryseren heller akkurat.

 

Nå skal jeg kose meg med litt serie før jeg finner sengen. Håper dere har hatt en fin helg og en fin søndag.

 

-Randi Annette-

MIN SØSTER GIFTET SEG I GÅR

Det var masse følelser i sving i går. Min søster. Min gode, kjæreste søster skulle gifte seg. Jeg stod for å ordne håret hennes, og når jeg var ferdig, skulle hun kle seg i sin nydelige brudekjole, men jeg dro før jeg fikk sett henne.
De giftet seg ikke i kirke, og det er første gang jeg er i et slikt bryllup, og det var det fineste bryllupet jeg noen gang har vært i.

 

Morsomt å se Mona Grudt, hun viet dem og sa mye riktig og viktig....

 

Så nært. Masse følelser. Masse fine taler og ord, som vekket minner. Sårt å høre om mamma, som ikke var der sammen med oss. Sterkt å se bildet av henne som brud, ved min søster. Min søster som giftet seg med den samme tiaraen som mamma.... Så vakkert..

 

De er et kjempe fint par. De utfyller hverandre og de verdsetter hverandre. De ser hverandre og er der for hverandre. Slik det skal være - i tykt og tynt.

 

 

 

Hilde og Håvard.
Gaven de fikk fra meg var denne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva mer som gjemmer seg her får de ikke vite før om ett år. Det er jo litt slemt, men så morsomt for meg.

 

 

 

 

Her har de fått hver sin konvolutt. Hemmelige lapper, som kan tas frem i en hektiske hverdag. Så de kan leve litt i nuet og huske på å gi litt av seg selv, når partneren minst venter det.

 

 

Denne var skikkelig kul. Om jeg kan si det selv. Jeg er så kreativ altså. Jeg må få lov til å være litt stolt av meg selv her.....

 

 

Og gaven fra pappa, noe av den da. Jeg hjalp til med å skrive utenpå. Men selv har han funnet bilder, klippet og limet. Skrevet noen ord. Han er så flink. Kanskje det er hans kreativitet jeg har arvet?

 

 

 

 

Masse bilder finnes av brudeparet, og gjestene. Men jeg tar hensyn til at det var deres dag, så jeg deler kun dette med dere av bilder.

 

Ellers var det mange hyggelige gjester, flotte mennesker, fine taler og sammen skapte vi magi, kjærlighet og rom for å vise følelser. En uforglemmelig kveld. Man ser virkelig veldig klart hva som er viktig i livet med et bryllup. Kjærlighet. Å i ordet kjærlighet finner vi ærlighet.

 

#bryllup #bryllupsgave #tips #gavetips #brudepar #brud #brudgom #søster #familie

 

-Randi Annette-

SUSHIEN SLO MEG RETT UT

Rett etter jobb i dag, var jeg ute på restaurant med pappa, der vi koset oss med sushi, etterfulgt av litt shopping. Jeg er så glad i sushi (mat generelt da jeg spiser absolutt alt), og buffet er jo midt i blinken. En gylden mulighet til å spise seg rett ihjel. Ja, det skjer hver gang. Bare tre biter til, det går jo helt greit. Feil igjen....

 

Vel hjem kom vi, og vi satte oss i hver vår ende av sofaen. Jeg har en himmelsk god sofa. Det kan alle som har vært her skrive under på. Jeg så han bekket seg ned sakte men sikkert. Og jeg det samme. Og der var det gjort. Snorking på høyt nivå (...pappa snorker..... ikke jeg.. Viktig å understreke). 30 minutter på sofaen, å det var hardt å komme seg opp. Men etter litt motivasjon (les sjokolade med lakris og pepsi max i kjøleskapet), gikk det som en lek.

 

Sushi, regnvær og en hektisk dag på jobb, da er sofaen farlig god. 

 

Nå i kveld skal jeg og pappa, og kanskje noen venner av meg, kose oss med øl og en god prat hjemme hos meg. Det blir skikkelig koselig. I morgen skal søsteren min gifte seg!! Det er så stas å tenke på. Tro meg, det blir løsvipper. Jeg gråter jo så lett. Blir så lett rørt. Jeg er glad når andre er glade, og jeg er trist når andre er triste.

 

Jeg bryr meg veldig om de rundt meg, og jeg lever meg alt for lett inn i andres situasjoner. Men det er vel kanskje en god egenskap, kanskje. Uansett, jeg gleder meg skikkelig til i morgen. 

 

Nå skal vi kose oss med en øl. Håper dere koser dere også.

 

-Randi Annette-

NÅR DET IKKE BLIR HELT SOM PLANLAGT

Jeg har alltid sagt: Det som ikke går, det skal gå. Koste hva det koste vil, liksom. Men alt med måte, det må jo sies. Planen min var å kjøre på med husarbeid når jeg kom hjem ifra jobb, men den planen gikk jo rett i vasken. Jeg var så sliten, å tenkte at jeg får heller stå opp en time tidligere i morgen, så får jeg slappet av litt i kveld.

 

Noe jeg er skikkelig glad for nå. For nå har jeg det utrolig koselig og hyggelig i sofahjørnet med pleddet, med TV'n i bakgrunnen. Smil- sjokolade har jeg også koset meg meg etter middagen.

 

Det er viktig å ofre seg og gi av seg selv, til en viss grad. Er det behov for å slappe av, så er det faktisk greit å slappe av også..

 

Dagen min så slik ut i dag:

 

Trening fra 09.00 til 09.50
Tørking av støv og rydding av leilighet frem til klokken 11.00
Shopping til 11.35 (kjøpe ny ryggsekk)
Jobb fra 12.00 til 20.00
Shopping til 20.30 (kjøpte noen gaver...)
Syklet hjem og lagde middag som jeg spiste 21.00
Også ble det sofaen.....

 

Så det å starte på med å støvsuge og vaske gulv, det får jeg heller gjøre i morgen tidlig en gang mellom 07.00 og 07.30 tenker jeg. Så blir det jobb og helg. Det er hektisk på jobb om dagen også, der jeg står og går hele tiden. Så kanskje ikke så rart at sofaen var magisk i kveld.

Hva har dere gjort i dag? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

MITT KJÆRESTE FADDERBARN - 4 ÅR!

Dette er helt klart gutten i mitt liv - Mikael <3

 

Han kom til verden for fire år siden i dag. Å jeg husker den dagen så godt. Jeg tenker på hvordan det må være å bli mamma, når den følelsen av å bli fadder og samtidig få lov til å komme på sykehuset på besøk, var så sterk. Jeg gråt av ren glede. Jeg må si jeg håper jeg en gang får oppleve å bli mamma selv også. For jeg vet jeg kommer til å bli en god mor, og jeg har forstått at det er en egen kjærlighet å få egne barn.

 

Bildet er ifra treårsdagen som var i fjor.

 

 

Han er jo min faste kunde også, naturligvis. Her er han nyklippet med blått hår. Skikkelig søt. Jeg elsker å klippe barn. De blir så fort litt mer voksen og de får en annen holdning. Tror nok han selv syntes at han var ganske kul her.

 

Å hjemme hos meg får han gjøre hva han vil - nesten. Her kan han løpe langs gangen, da den er lang. Jeg har sett at barna som er på besøk her, de liker å løpe i gangen. Foreldrene er litt mer at de ikke vil at de skal gjøre dette, men jeg sier at de får lov hjemme hos meg. La barn være barn.

 

Mikael går nesten alltid rett inn på gjesterommet mitt, for der vet han at jeg har en ferge lagd av lego. Den får han leke med når han er her. Og han liker å se ut igjennom verandadøren min på bildene. Det er lego og bil som er mest interessant visst nok...

 

 

Å til slutt, et bildet av meg og Mikael, første dagen jeg så han. Jeg kunne se på han lenge. Hele tiden... Noe så vakkert <3

 

 

 

Gratulerer med dagen Mikael. Vi sees snart <3

 

-Randi Annette-

SOMMER, SOL OG SORBET

Det er slettes ikke feil med sommer når den byr på et slikt vær som det har vært i år. Hele mai og juli har vært ubeskrivelig fin. Og hva er vel bedre enn noe kaldt i denne varmen?

 

De er friske og utrolig gode. Selv har jeg brukt å lage saftis selv, men aldri prøvd sorbet. Det skal være ganske enkelt, men det enkleste er jo bare å kjøpe de ferdige på butikken.

 

Sorbet fra Henning Olsen

 

 

 

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har benyttet meg av kald drikke (les øl.... Og brus), stort sett i solveggen, og det har blitt spist overraskende lite is i år. Jeg elsker jo is, så det er litt uvant til å være meg.

 

 

Har dere smakt noen av disse før? Jeg anbefaler de på det sterkeste. Dette er ikke et sponset innlegg, bare en anbefaling hvis du har lyst til å prøve noe du kanskje ikke har prøvd.
Kan kose deg ene og alene med en skje, eller dele med noen du er glad i <3

 

Lag dere en fantastisk dag.

 

#henningolsen #is #sorbet #sommer

-Randi Annette-

ET BILDET SIER ALT

Selv om bildet her ble tatt i mai i år, begynner jeg faktisk å le når jeg ser på bildet. Fordi dette bildet beskriver virkelig kvelden i går. Jeg ler faktisk her jeg sitter ene og alene - høyt for meg selv.

 

Jeg jobbet en kortere dag i går. Deilig vær, men kanskje litt i overkant varmt, men jeg så virkelig frem til kvelden. Tapas hjemme hos meg med gode venner, for så å sjekke utelivet.

 

En god latter forlenger livet.


 

Sett vekk ifra festivalen som var hjemme tidligere i sommer, så var denne kvelden den beste på lenge. Folk var i godt humør og det var generelt en bra kveld. Kvelden føltes utrolig lang, noe som gjorde kveldan enda bedre. Og den avsluttet like bra som den startet....

 

Det er nettopp slike opplevelser som er godt å se tilbake på når jeg begynner på BI igjen i august. Da blir det litt mer hektisk. Denne sommeren har virkelig vært fin. Det hjelper på med godt vær, det er det ingen tvil om.

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DA VAR FERIEN OVER - HVERDAGEN TILBAKE

Da var jeg tilbake i Trondheim igjen og ferien er nå over, for denne gang. Jeg hadde gledet meg skikkelig til å starte på igjen, men det er noe med det når man plutselig er tilbake. Nå ser jeg tilbake å tenker at tre uker gikk forferdelig fort. Men på en annen side når jeg tenker over hva jeg har opplevd, så fortsår jeg at det har vært en langt og fin ferie.

 

Ferien har vært så utrolig fin, så jeg tror kanskje det er det jeg kjenner på. Nesten 3 uker hjemme hos pappa, det var virkelig kos. Det er sikkert 15 år siden sist jeg var så lenge hjemme.

 

Godt med ferie etter studiestress og jag. Gi meg noen dager, å jeg er tilbake i gode rutiner igjen.....

 

 

Nå er det fire uker til skolestart også, så jeg kjenner det er greit å starte med å jobbe litt før skolestart. Da slipper jeg at det blir en pangstart. 

 

Det beste med å komme tilbake til Trondheim igjen er helt klart å møte de jeg jobber med, samtidig de gode vennene jeg har her. Og ikke minst, komme inn til min fine nymalte leilighet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå skal jeg slappe av i sofaen min resten av kvelden. Det er helt greit nå kjenner jeg. Ønsker dere alle en fin kveld videre.

 

-Randi Annette-

ER DET NOE JEG ER STOLT OVER, ER DET DETTE

Til dags dato har jeg aldri opplevd at et barn ikke har gått overens med meg. Jeg klikker med alle å en hver, og det er så fantastisk. Noen barn er utadvendte, andre er mer stille. Jeg lar alltid barna ta det første steget, om det så handler om å gi meg et smil. Eller et hei. Eller tilby meg å smake på lørdagsgodisen. Det ender ofte med at vi er bestevenner ganske kjapt.

 

Og de som kjenner meg, de som har sett meg sammen med barn, ja de kan nok sikkert si seg enige i det. 

 

Slik som for eksempel Thea. Hun er datter av mitt søskenbarn, og jeg har knapt møtt henne. Men i sommer har jeg fått en del tid sammen med denne jenta. Og det tok ikke mer enn noen få ord før hun ville sitte i fanget mitt. Ha kos og klem. Og hun tok seg tid til å overraske meg med å plukke en bukett med blomster også. Det ryktes også i at hun har spurt etter meg, når jeg skulle stå opp. Når jeg skulle komme på besøk. Hun er vanligvis ikke sånn. Og det smelter så klart et hjerte som elsker barn....

 

 

 

Litt trutmunn ble det. Se så søte vi er da.

 

 

Her går vi hånd i hånd fra kirkegården. Her fikk hun være med meg å se på graven til min mamma og ellers de vi har mistet i familien. Dessverre, så alt for mange...

 

 

For det meste, hånd i hånd.

 

 

Jeg tror mye handler om å se hvert enkelt barn. Selv om de er søsken, kan de ha ulike behov. Foreldre har så lett for å sammenligne sine barn med andre barn, men også søsken. Selv om storebror lærte seg å kle på seg selv i en alder av tre år, eller aldri brukte smukke, så betyr det ikke at den yngre er en dårligere eller mindre bra utviklet enn den andre.

 

Slike diskusjoner liker jeg ikke. Ta en titt på oss selv. Hvem er det som er voksne folk som sammenliger voksne folk med andre. De som har greid å fullført en høyre utdannelse, eller de som har greid å være alenemor for tre barn, og ikke... Ikke glem at du selv har vært ung og usikker. Vi kan ikke sammenligne oss selv med andre til en hver pris.

 

Noe å tenke over....

 

Jeg er i så fall veldig stolt over å ha denne evnen til å gi alle barn en sjanse. Barn og fulle folk som jeg sier, det er de som snakker sant og som er ærlige. 

 

-Randi Annette-

FESTIVAL - UTIHAVET

Det er så utrolig merkelig å tenke på at det er ett år siden sist at jeg var på Utihavet festivalen. Med tanke på hvor mye som har skjedd siden sist. For ett år siden skulle jeg studere i Molde blant annet. Jeg kom ut av et seks års langt forhold - ja, det har skjedd utrolig mye det siste året.

 

Denne festivalen har jeg gledet meg til i nesten et halvt år. Ja, helt siden jeg fikk høre at BØGDABRÅK skulle komme. Jeg er så utrolig glad i musikken og sangene de spiller. Og i kveld skal jeg oppleve de live for andre gang i år.

 

I går var det Vassendgutane, Temur og Elly Ekko som spilte.

 

Ikke den beste bakgrunnen eller de beste bildene, men jeg fikk lurt med meg pappa utenfor huset vårt for å knipse noen bilder. Jeg kunne selvsagt lagt mye vekt i det å få bildene finere ved å redigere farger osv, men dere får ta bildene slik de er.

 

Det har blitt minimalt med fotoshoots og bilder generelt i det siste. Og blogging generelt i grunn.

 

 

Ny topp og ny bukse til ferien. Jeg fikk ikke shoppet nok i Krakow, da det bare ble to plagg. Så jeg fikk shoppet en del før jeg gikk ut i ferien nå.

 

 

Nå er det bare å se frem til i kveld. Jeg gleder meg skikkelig.

 

#festival #fest #foto #bilder

-Randi Annette-

SISTE ARBEIDSDAG FØR FERIE

I dag har jeg min siste arbeidsdag før jeg får ut i ferien. Og ferien kommer som bestilt. Jeg har jobbet i fire dager på rad, noen dager også før jobb, med å male. Male, jobb en full dag, for så å hjem å vaske, maskere og male. Jeg har blitt ferdig ca 23.45 hver kveld. Men nå er det bra fint hjemme hos meg også. Det må sies.

 

Så på fire kvelder, er det mye som kan bli gjort. Men i dag blir den første dagen der jeg kun skal jobbe, og jeg kjenner det holder massevis.

 

 

Ingenting er som å gå ut i ferie når man virkelig er skikkelig sliten. Og ikke nok med det - når finværet også kommer. Bilder av leiligheten kommer selvsakt, men det blir om noen dager når jeg setter meg ned med det.

 

Nå skal jeg på jobb. Lag dere en god dag da dere.

-Randi Annette-

SØTESTE ETTÅRINGEN - MITT FADDERBARN

I går var jeg i bursdag til godeste Nora. Hun fyller ett år i dag, og jeg er superglad over at jeg fikk til å være med på bursdagsfeiringen hennes. Jeg er jo hennes gudmor <3
I går fikk jeg se henne gå også. Det var utrolig morsomt. Det var nesten som å se meg selv da jeg var på utdrikningslag til min søster som ble feiret på lørdagen. He-he. Neida....

 

Se så fint de har pyntet med ballonger. Jeg spøkte litt med at de kunne få en gutt til, og da kalle han for Aron - les Nora baklengs....

 

Mor og datter. Se så flott lille Nora er <3

 

  

Ei fin og skjønn jente jeg dessverre ikke har hatt så mye tid til. Men det å studere fulltid og jobbe 30-40 % er ganske heftig til tider. Derfor er det ekstra godt å kunne være litt mer tilstede nå når jeg har kun jobb å tenke på og ikke studier.

 

 

  

Jeg kom så klart ikke på å ta bilder av meg sammen med Nora. Det var jo litt synd da. Men, det viktigste er å ha bilder av selveste Nora på hennes første bursdag. Men jeg har andre bilder av oss sammen. Da jeg møtte henne for første gang og i hennes dåp, da jeg fikk bære henne frem.

 

Her er hun bare noen dager gammel.

 

 

 

Nora <3

 

-Randi Annette-

HELG

 

I går ble jeg invitert med på en fest med masse businessfolk, noe som var kjempe spennende og utrolig morsomt. I og med at jeg studerer så var det en kjempe fin anledning til å få møte folk som har vært i mine sko,  for så å se hvor de er nå. Mange av de har studert på BI, og da markedsføringsledelse som jeg gjør nå. 

 

Der var det tapas fra restauranten Frati, og ellers medbrakt drikke.

 

Gårsdagens antrekk var den røde overdelen, sort bukse og en kort sort dressjakke.

 

Det ble ikke noe sen kveld, da jeg skulle opp tidlig i dag for å dra på jobb. Men morsomt å være sosial og kunne skape et nettverk. 

Hva er dine planer for helgen? Legg gjerne igjen en kommentar om du vil.

 

-Randi Annette-

IKKE ALLTID DET BLIR SOM PLANLAGT

God mandag mine lesere. Jeg må få lov til å si at denne uken startet veldig bra, men også med en realt

P A N G! Plutselig var det mandag liksom, ja den kan komme brått på den.

 

Jeg kom ikke hjem til Trondheim før sent i går kveld, og jeg sovnet vel omtrent rundt klokken 01.00. Også hadde jeg så klart på alarmen litt for tidlig, men grunnen var at jeg skulle trene før jeg startet på jobb klokken tolv. Halv ni var litt tidlig så jeg utsatte alarmen i tjue minutter. Og der våknet jeg til en hyggelig melding fra min gode venn, Eirin, og hun kunne tenke seg å komme på besøk. Og det var virkelig hyggelig.

 Treningen kunne jo utsettes til etter jobb, omtrent klokken 21.00 kunne jeg også trene - tenkte jeg.

 

 

 

Men arbeidsdagen min ble så hektisk og jeg fikk ikke spist før klokken var halv seks. Så det ble lite mat og masse stress, men jeg elsker å jobbe under press, så jeg skal ikke klage.
Men etter jobb tenkte jeg at jeg kunne jo vaske vinduene mine, helt til jeg kjente hvor godt det var å sette seg ned å spise hjemmelagd pizza og se på en ny serie som jeg kom over. Så det å trene og det å vaske vindu, ja det gikk mer som rett i vasken.

 

Men jeg setter stor pris på denne kvelden også med å slappe av. Egentlig skulle jeg på fotoshoot i morgen tidlig, men det er så mye som skjer denne uken, så jeg spurte pent om å utsette det til neste uke. Da har jeg jo litt å se frem til da også.

 

Jeg liker å ha ting å se frem til. Spesielt i perioder der det skjer mye. Det er ikke mange ukene igjen til festival og ferie heller. Deilig å tenke på, spør du meg.

 

-Randi Annette-

SLIK HOLDER DU DINE HVITE SKO HVITE

For noen uker siden stod jeg ved siden av noen som hadde helt nye hvite sko, og innså ganske raskt at mine sko minnet mer om en gråfarge enn hvit. Da kom jeg på at jeg hadde akkurat det jeg trengte, og i og med at jeg vet det er flere enn meg som har hvite sko, tenkte jeg at jeg kunne dele mitt tips med dere.

 

Dette er ikke et sponset innlegg.

 

Først renset jeg skoene med denne rensen så jeg fikk vekk skitten.

 

 

Så gikk jeg over med denne stiften og fargela skoene (jeg presset den ned mot skoen, så kom det ut hvitfarge. G E N I A L T!!)

 

 

Slik så de ut før jeg renset de.

 

 

Og etter.

 

 

Se så fine de ble! Stikk innom en skobutikk, og de kan helt sikkert hjelpe dere. 

 

#tips #sko #reebok #hvit #hvitt #hvitesko #joggesko

-Randi Annette-

DEN FØLELSEN

Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men jeg våkner alltid så alt for tidlig. Klokken er nærmere 06.00 når jeg våkner av meg selv, og der ligger jeg å prøver å slappe av og prøver samtidig å knipe igjen øynene så jeg greier å sovne igjen. De siste dagene har jeg hatt alarmen på til klokken 08.00 for å trene, men jeg greier uansett å våkne så alt for tidlig. Så er jeg forferdelig trøtt hele dagen når jeg er på jobb. Det er så slitsomt.

 

Men i morgen skal jeg reise hjem til pappa der jeg vet jeg får slappet skikkelig godt av, så da tror jeg at jeg greier å sove lenge - veldig lenge. Ja, det vil si til halv ni eller noe. Det er uansett mye lenger enn klokken seks.

 

 

 

Det blir godt å komme seg til havgapet uten å ta med en eneste bok, kun meg selv. Det ser jeg så utrolig frem til. Jeg smiler når jeg tenker på det. Det er så fantastisk godt å tenke på at jeg finner nesten ikke ord. Og neste uke skal jeg på ferie til Krakow. Jeg har så mye fint å se frem til nå. Det er deilig å tenke på. Det skal godt gjøres å unngå stress og jag. Men når man virkelig kan unne seg litt fri og koble av litt, da kan man se seg tilbake å tenke på at alt var verdt det. Når det var dette man hadde i vente.

 

Evig optimist eller noe sånn. Ja, jeg er vel det.

 

-Randi Annette-

DETTE HAR SKJEDD SIDEN SIST...

Der var vi plutselig i juni, og jeg har vel ikke vært innom her siden mai. Men jeg kan i så fall starte med å fortelle at min aller siste eksamen dette semesteret var 31 mai, og nå er det sommerfeire fra skole, men jeg er i full jobb - noe jeg elsker!! Så nå har jeg fått tittelen Markedsøkonom, selv om jeg ser mer på meg selv med tittelen Frisør.

 

Uansett, det er skikkelig godt å ha sommerferie fra studier og denne jenta har virkelig blitt seg selv lik igjen. Jeg smiler mye mer, jeg ler enormt masse (aller mest av mine egne vitser.... Som tidligere...), jeg ser veldig lyst på livet generelt sett og jeg har funnet ut av de vonde tankene og den enorme store klumpen jeg har hatt i magen den siste tiden. Nå har jeg det veldig bra med meg selv og alt rundt.

 

Og bra er det. For de siste måndene har tæret og ødelagt mye for meg, men jeg ser nå hva årsaken har vært. Alt for mye stress og jag. Så nå har ting roet seg og jeg ser mer klart. Det er så skummelt å greve seg ned når man er langt nede. Da ser liksom absolutt alt så mørkt ut. Nei jeg må si jeg liker den jenta jeg er nå bedre enn eksamensjenta. Hun er blid hun også, men så alt for streng med seg selv.

 

 

Det var i så fall en liten smakebit på hvordan ting har vært i det siste og hvordan det er nå. Kanskje dere har noen ønsker om hva dere vil jeg skal blogge om? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

LAG DERE EN SUPER DAG!

 

-Randi Annette-

LADY IN RED

Etter mange timer med både masse tanker, følelser, vurderinger frem og tilbake - ja, så bestemte jeg meg for å samle en gjeng hjemme hos meg. Det har vært så mye den siste tiden både her og der, så det å koble litt av gjorde virkelig godt. Eksamen står i full fokus fra morgen til kveld også, så jeg kjente det var akkurat dette jeg trengte.

 

 

 

Og en god dose med latter ble det også når disse bildene ble tatt. En god latter forlenger livet sies det - ja, kanskje det ligger noe i det.

 

 

Jeg var på en konsert med Bøgdabråk i går. Jeg tror aldri jeg blir for gammel til å gå på slike konserter jeg. Det var en fantastisk kveld og jeg danset swing til jeg ble gjennomvåt. Haha - det er faktisk helt sant.

 

Men i dag er virkeligheten tilbake og jeg må bare henge i og gjøre det som skal gjøres.

 

 

Hva synes dere forresten om min outfit?

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Oktober 2018 » September 2018 » August 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no