hits

IKKE ALLTID DET BLIR SOM PLANLAGT

God mandag mine lesere. Jeg må få lov til å si at denne uken startet veldig bra, men også med en realt

P A N G! Plutselig var det mandag liksom, ja den kan komme brått på den.

 

Jeg kom ikke hjem til Trondheim før sent i går kveld, og jeg sovnet vel omtrent rundt klokken 01.00. Også hadde jeg så klart på alarmen litt for tidlig, men grunnen var at jeg skulle trene før jeg startet på jobb klokken tolv. Halv ni var litt tidlig så jeg utsatte alarmen i tjue minutter. Og der våknet jeg til en hyggelig melding fra min gode venn, Eirin, og hun kunne tenke seg å komme på besøk. Og det var virkelig hyggelig.

 Treningen kunne jo utsettes til etter jobb, omtrent klokken 21.00 kunne jeg også trene - tenkte jeg.

 

 

 

Men arbeidsdagen min ble så hektisk og jeg fikk ikke spist før klokken var halv seks. Så det ble lite mat og masse stress, men jeg elsker å jobbe under press, så jeg skal ikke klage.
Men etter jobb tenkte jeg at jeg kunne jo vaske vinduene mine, helt til jeg kjente hvor godt det var å sette seg ned å spise hjemmelagd pizza og se på en ny serie som jeg kom over. Så det å trene og det å vaske vindu, ja det gikk mer som rett i vasken.

 

Men jeg setter stor pris på denne kvelden også med å slappe av. Egentlig skulle jeg på fotoshoot i morgen tidlig, men det er så mye som skjer denne uken, så jeg spurte pent om å utsette det til neste uke. Da har jeg jo litt å se frem til da også.

 

Jeg liker å ha ting å se frem til. Spesielt i perioder der det skjer mye. Det er ikke mange ukene igjen til festival og ferie heller. Deilig å tenke på, spør du meg.

 

-Randi Annette-

SLIK HOLDER DU DINE HVITE SKO HVITE

For noen uker siden stod jeg ved siden av noen som hadde helt nye hvite sko, og innså ganske raskt at mine sko minnet mer om en gråfarge enn hvit. Da kom jeg på at jeg hadde akkurat det jeg trengte, og i og med at jeg vet det er flere enn meg som har hvite sko, tenkte jeg at jeg kunne dele mitt tips med dere.

 

Dette er ikke et sponset innlegg.

 

Først renset jeg skoene med denne rensen så jeg fikk vekk skitten.

 

 

Så gikk jeg over med denne stiften og fargela skoene (jeg presset den ned mot skoen, så kom det ut hvitfarge. G E N I A L T!!)

 

 

Slik så de ut før jeg renset de.

 

 

Og etter.

 

 

Se så fine de ble! Stikk innom en skobutikk, og de kan helt sikkert hjelpe dere. 

 

#tips #sko #reebok #hvit #hvitt #hvitesko #joggesko

-Randi Annette-

DEN FØLELSEN

Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men jeg våkner alltid så alt for tidlig. Klokken er nærmere 06.00 når jeg våkner av meg selv, og der ligger jeg å prøver å slappe av og prøver samtidig å knipe igjen øynene så jeg greier å sovne igjen. De siste dagene har jeg hatt alarmen på til klokken 08.00 for å trene, men jeg greier uansett å våkne så alt for tidlig. Så er jeg forferdelig trøtt hele dagen når jeg er på jobb. Det er så slitsomt.

 

Men i morgen skal jeg reise hjem til pappa der jeg vet jeg får slappet skikkelig godt av, så da tror jeg at jeg greier å sove lenge - veldig lenge. Ja, det vil si til halv ni eller noe. Det er uansett mye lenger enn klokken seks.

 

 

 

Det blir godt å komme seg til havgapet uten å ta med en eneste bok, kun meg selv. Det ser jeg så utrolig frem til. Jeg smiler når jeg tenker på det. Det er så fantastisk godt å tenke på at jeg finner nesten ikke ord. Og neste uke skal jeg på ferie til Krakow. Jeg har så mye fint å se frem til nå. Det er deilig å tenke på. Det skal godt gjøres å unngå stress og jag. Men når man virkelig kan unne seg litt fri og koble av litt, da kan man se seg tilbake å tenke på at alt var verdt det. Når det var dette man hadde i vente.

 

Evig optimist eller noe sånn. Ja, jeg er vel det.

 

-Randi Annette-

DETTE HAR SKJEDD SIDEN SIST...

Der var vi plutselig i juni, og jeg har vel ikke vært innom her siden mai. Men jeg kan i så fall starte med å fortelle at min aller siste eksamen dette semesteret var 31 mai, og nå er det sommerfeire fra skole, men jeg er i full jobb - noe jeg elsker!! Så nå har jeg fått tittelen Markedsøkonom, selv om jeg ser mer på meg selv med tittelen Frisør.

 

Uansett, det er skikkelig godt å ha sommerferie fra studier og denne jenta har virkelig blitt seg selv lik igjen. Jeg smiler mye mer, jeg ler enormt masse (aller mest av mine egne vitser.... Som tidligere...), jeg ser veldig lyst på livet generelt sett og jeg har funnet ut av de vonde tankene og den enorme store klumpen jeg har hatt i magen den siste tiden. Nå har jeg det veldig bra med meg selv og alt rundt.

 

Og bra er det. For de siste måndene har tæret og ødelagt mye for meg, men jeg ser nå hva årsaken har vært. Alt for mye stress og jag. Så nå har ting roet seg og jeg ser mer klart. Det er så skummelt å greve seg ned når man er langt nede. Da ser liksom absolutt alt så mørkt ut. Nei jeg må si jeg liker den jenta jeg er nå bedre enn eksamensjenta. Hun er blid hun også, men så alt for streng med seg selv.

 

 

Det var i så fall en liten smakebit på hvordan ting har vært i det siste og hvordan det er nå. Kanskje dere har noen ønsker om hva dere vil jeg skal blogge om? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

LAG DERE EN SUPER DAG!

 

-Randi Annette-

LADY IN RED

Etter mange timer med både masse tanker, følelser, vurderinger frem og tilbake - ja, så bestemte jeg meg for å samle en gjeng hjemme hos meg. Det har vært så mye den siste tiden både her og der, så det å koble litt av gjorde virkelig godt. Eksamen står i full fokus fra morgen til kveld også, så jeg kjente det var akkurat dette jeg trengte.

 

 

 

Og en god dose med latter ble det også når disse bildene ble tatt. En god latter forlenger livet sies det - ja, kanskje det ligger noe i det.

 

 

Jeg var på en konsert med Bøgdabråk i går. Jeg tror aldri jeg blir for gammel til å gå på slike konserter jeg. Det var en fantastisk kveld og jeg danset swing til jeg ble gjennomvåt. Haha - det er faktisk helt sant.

 

Men i dag er virkeligheten tilbake og jeg må bare henge i og gjøre det som skal gjøres.

 

 

Hva synes dere forresten om min outfit?

 

-Randi Annette-

ALDRI FØR HAR MAI VÆRT SÅ LANG

Det er virkelig noe helt spesielt i år enn det noen gang har vært. Mai måned har vært forferdelig lang. Nesten for lang, spør du meg. Det er akkurat som å være i en drøm, men aldri komme seg utav den (eller mareritt om du vil...). Hele semesteret her har vært rart egentlig. Startet med operasjon i februar, og plutselig var jeg tilbake i april og da vart det full fokus på både jobb og studier igjen. 

 

 

Å plutselig kom mai. Å enda er vi i mai. Jeg kan nesten ikke tro det. Mai har jo vært fin med tanke på fint vær, men alle disse helligdagene skiller seg ikke noe ut for min del. Hadde jeg vært i full jobb, ville jeg nok ha satt stor pris på disse helligdagene. Men nå som jeg er fulltidsstudent så er det full fokus på å lese på tross av helligdager. Jeg er ikke den typiske studenten som drikker og fester så mye, så sånn sett merker jeg heller ikke noe av disse helligdagene.

 

I dag har jeg statistikk eksamen, den tredje eksamen så langt i mai. Det er en igjen. Og etter det velger jeg å si at jeg har FERIE (å jobbe er ferie i forhold - tro meg).

 

Dere får ønske meg lykke til og sende meg gode tanker fra 09.00 til 14.00. Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

LEAMUS - DERFOR HAR JEG DET... TYDELIGVIS

Jeg har i denne perioden kjent på trøtthet, stress og leamus - eller lemus, som jeg velger å både si det og skrive det.

Jeg fikk lyst til å google det å jeg kjenner jeg nesten bare sklir sakte men sikkert av stolen, å føler meg så truffet. Ifølge det jeg kunne lese på Internett, stod det følgende:  Bruk av koffein, angst, mangel på søvn og stress kan også forårsake leamus, forteller Jusufovic.

 

Foto: Drea Karlsen

 

Så da er det nok uten tvil mangel på søvn, litt kaffe og en stor dose stress. Jeg har faktisk sovet 10 timer de siste to døgnene til sammen, av ulike årsaker. Så det er kanskje ikke noe overraskelse at dette skjer nå.

 

 

Så med det tar jeg meg en Tuborg Hvid med hele 4,6%  alkohol. Fordi jeg fortjener det.

 

-Randi Annette-

MIN 17.MAI FEIRING

Dagen i går gikk i ett fra morgen til kveld. Slik 17.mai pleier å være.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg og min kjære startet dagen med champagnefrokost hos mine venner med god stemning og masse deilig mat. Og i år som i fjor fikk jeg spørsmål om jeg kunne tenke meg å være duskedame og gå sammen med STAR WARS i borgertoget. Så det kunne jeg nesten ikke si nei til. Det var en så fantastisk opplevelse, så jeg ville ikke la være å oppleve det i år også. 

 

 

Gjengen tok meg inn i gjengen med en gang - akkurat som i fjor. Så det satte jeg veldig stor pris på.

 

 

I fjor dro vi sammen på pub og avsluttet dagen på restaurant, men i år dro jeg med min kjære å grillet ved en foss å matet ender, og dro hjem til meg for å spise is og drikke kaffe. Klokken bekket akkurat 22.15, og da varjeg klar for å ta kveld. I fjor la jeg meg en kvart over ni.... Så jeg var nesten like sliten i år, som i fjor.

 

 

Nå er det ett år til neste gang. Det er egentlig helt greit.

 

Håper dere hadde en fin feiring <3

 

-Randi Annette-

NEI NÅ LEGGER JEG DET VEKK - ELLER I JUNI

Jeg tar meg selv i å si det så og si hver eneste dag. Ikke langt unna i så fall....

 

Jeg må først og fremst si at jeg er skikkelig glad over at det er så fint et vær. Det er upåklagelig, skikkelig også. Men på tross av det, så sitter jeg ikke så mye utendørs. Det er ikke alltid like enkelt å studere utendørs så da må jeg faktisk bare bite i det sure eplet å gå innendørs. Litt soling har det heldigvis blitt. Jeg er en desperat trødner må dere vite.

 

Og når det gjelder bildet i dette innlegget og teksten, så har det seg slik at det ligger skjerf, lue, votter etc i gangen min. Det er ikke mange ukene siden sist det ble brukt nå sykkelturer til og fra skolen. Men jeg har rett og slett valgt å ta på meg skylapper jeg -jeg får ta det i juni.

 

Foto: Nandita Myre Paulsen (NMP)

 

 

Jeg tar meg selv i å si det hele tiden - det skal jeg ta i juni. Det får vente til juni.

 

Dere skjønner at siste eksamen er 31 mai, så når juni kommer så er livet mitt tibake til normalen igjen. Da skal jeg male stuen min, harrytur til Sverige, kanskje skaffe meg litt nytt interiør, reise til Krakow... Ja, dere vet. alt skal skje da... Liksom..

 

 

Men så får vi se da. En smart person fortalte meg nemlig at jeg kan jo gjøre litt i juli og august også... Han var ikke så dum han - tenker jeg.... Men tiden vil vise.

 

 

Lag dere en god dag da. Det er tross alt S O M M E R!

 

-Randi Annette-

MYE ACTION - FÅ ORD

Ja, det er fortsatt enormt mye som skjer i hverdagen min. Jeg rekker ikke å kjede meg noe særlig akkurat. Nå er det dessverre ekstemt lite av alt jeg liker. Jobb, trening, blogging og være med venner. Nå er det bare en ting og det er skole og hard jobbing mot eksamen. Nå har jeg allerede fullført to eksamener som jeg håper og tror gikk veldig bra, men så gjenstår det to tøffe eksamener (etter min mening - de vanskeligste).

 

 

Men når mai er over, er det endelig tilbake til luksuslivet igjen. Jobb, ikke noe å lese på og bare kos. Det ser jeg frem til. Å som jeg ser frem til det.

 

 

Så som dere skjønner, så er det mye action her for tiden, og få ord som blir publisert her på bloggen. Men det er bare sånn det er det. Kommer sterkere tilbake - hold on.

 

-Randi Annette-

DE KAN TAKKE SEG SELV - BULLSHIT

Jeg lot meg provosere, men også engasjere. I går kveld kom jeg over en dokumentar der det handlet om tungt rusmisbrukere. Jeg har alltid tenkt mitt om dette og ja, jeg har vel en gang sagt at de som er avhenigig av stoff og de som er uten et hjem, ja, de kan for det selv. De har valgt det selv. Hvem har ikke tenkt det eller sagt dette høyt? Jeg tror vi er mange.

 

Etter jeg så dette programmet, fikk jeg noen andre øyne på dette og det fører da til at jeg velger å blogge om nettopp dette.

 

 


Foto: Cassandra

 

Ja, de som ruser seg velger selv å gjøre det. Men det som er mitt syn og min mening når det kommer til akkurat dette, er at jeg tror ikke at de som i dag er så avhenig av stoff, valgte å komme dit de er i dag - svært avhengige. Hadde vi spurt de som ruser seg i dag, om de ville tatt det første skuddet igjen dersom de fikk en ny sjanse. De fleste tror jeg ville sagt NEI.

 

Hadde de visst at de kom til å være uten et hjem, uten en familie å støtte seg på, da hadde de nok ikke gjort det. For hvem vet hva fremtiden bringer? Ikke jeg. Og ikke du.

 

Tre skudd og du er avhengig  - var det en som sa i dokumentaren. 3 skudd tenker jeg. Det er så lite, men så alvorlig. Så alvorlig at jeg ikke en gang kan tenke meg hvordan det må være. Man har kanskje en jobb, mange venner og kanskje barn. Etter å møtt feil person, havnet på feil fest. Så blir livet snudd på hodet.

 

 

Jeg fikk i såfall et annet perspektiv på det. Jeg skal i så fall ikke gå rundt i gatene å se meg over skulderen på de som sitter der uten et hjem, å si med stolthet at de har valgt det selv. De er mennesker  - rettere sagt, våre medmennesker. Tabu, sterke meninger, egoisme ... Ja, kanskje vi skal tenke oss om før vi dømmer neste gang vi får slike tanker.

 

Bare en tanke...........

 

 

#tabu #overdose #samfunn #Krise #avhengighet #dokumentar

-Randi Annette-

EKSAMEN. ALLEREDE I MORGEN

Jeg sitter her nå med tidenes hodepine. Kjære vene hvor denne hjernen har fått kjørt seg de siste to dagene. Men så mye jeg har lært (!!!). Jeg har funnet den perfekte studieteknikken for meg, og jeg ser jeg lærer godt og jeg kjenner nesten at jeg gleder meg til eksamen. Det er ikke ofte jeg kan si, men når det gjelder denne eksamen, så gleder jeg mer faktisk mer enn jeg gruer meg.

 

 

Men det kommer så klart an på selve oppgaven, men jeg har bestemt meg for å gå inn med et smil og et hevet hodet. Det er vel strengt tatt den eneste eksamen jeg kan gå med hevet hodet tror jeg. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan.Synes dette bildet som Cassandra tok av meg passer godt til en student som skal opp til eksamen......

 

Nei nå kjenner jeg at hodepinen tar snart knekken på meg. Jeg har sett på en skjerm siden halv ni dag med gode pauser som også innebar skjerm.... Så nå tror jeg at jeg bare må runde av her og gå meg en tur utendørs for å få litt frisk luft.

 

Hodet har mye å prosessere så det er kanskje ikke så rart.

 

Lag dere en god kveld.

 

-Randi Annette-

MANGE FØLELSER PÅ EN OG SAMME TID

Nå kjente jeg et sterkt behov for et skikkelig avbrekk i den kjente lesingen. Åh så sliten jeg blir av å pugge. Jeg elsker heldigvis dette faget som tar for seg markedsføring og forbrukeratferd, men jeg må si at jeg er utrolig sliten. På onsdag er den første eksamen, og etter det blir det et helvetes kjør - om jeg kan få si det rett ut.

 

Det hadde sikkert vært midt i blinken å trene nå, men jeg er rett og slett så tom og sliten her jeg sitter at jeg skal heller bare plante meg i sofaen og ta en god pause før jeg setter igang igjen med litt pugging....

 

Noen dager må jeg hente frem fighteren i meg. Men i dag må jeg faktisk legge den litt til side. For det er nemlig okei å kjenne på at man er sliten og ikke orker


Foto: Cassandra

 

Gnisten i meg er her enda, men jeg er ei jente som vil veldig mye. Og vil veldig hele tiden. Jeg må bare lære meg å være litt menneskelig - det jeg mener med det er at jeg ikke trenger å strebe etter det å hele tiden gjøre noe. For hva skjer når jeg ender opp med å ikke ha noe å gjøre? Eller ikke ha en plan, jo da kommer nok alt strømmende på.

 

Så da kjære Randi Annette - nå skal du puste, se TV, slappe av .... Fordi det er helt OK det også!

 

 

-Randi Annette-

ET DEILIG AVBREKK

Endelig helg. Nå har jeg et skikkelig avbrekk ifra Trondheim, eksamenspress og lignende. Det gjør seg virkelig å komme seg litt vekk ifra virkeligheten kjenner jeg. Bøkene er så klart med, men det gir litt annen giv å sitte en annen plass å studere og pugge midt i denne eksmaensbobla.

 

Et bildet som ble tatt av meg og min kjære for to uker siden. Da kunne jeg sitte ute å sole meg i bikini. Det er rart å tenke på nå som det regner og er kaldt.

 

Vi begge er ekstremt glad i mat. Både å spise, og det å lage. På kjøkkenet utfyller vi hverandre utrolig bra. Egentlig generelt sett, så samarbeider vi veldig godt uten å egentlig prate sammen og det å deligere ansvar. 

 

Ting skjer liksom bare av seg selv. Team work - regner jeg med det heter.

 

 

 

 

 

 

Jeg kunne så klart ha ryddet litt og gjort noe mer utav bildene, men i går var vi utrolig klar for å sette oss ned for å spise, så det skader vel ikke å vise hvordan det faktisk ser ut helller.

 

 

Nå har vi akkurat spist en bedre frokost, så nå er jeg klar for mer eksmanespugging. Det blir godt når juni kommer.... Det er vel lov til å si det?

 

 

-Randi Annette-

BEKLAGER - JEG KOMMER STERKERE TILBAKE

Jeg kjenner det er skikkelig kjipt at jeg ikke har like mye tid til overs til å blogge. Det er faktisk utrolig kjipt. Før hadde jeg liksom tid til dere følgere, men nå føler jeg ikke at jeg strekker til, å det er ikke en god følelse å kjenne på. Men jeg håper dere ønker å følge med bloggen min likevel - selv om det kanskje ikke er like spennende som det kanskje en gang var.

 

Om ikke så er instagramkontoen mer aktiv......@randiae

 

Men kanskje dere vil bidra litt, dere som leser bloggen min? Hva vil dere lese mer om? Hva synes dere det er kjedelig å lese om? Kom med tilbakemeldinger, så skal jeg love dere at juni (etter de 4 eksamene som er i mai...) at jeg kommer sterkere tilbake.

 

 

 

Ha en fortsatt fin kveld.

MER BOMULL ENN TEORI

Det er så kjipt å være meg akkurat nå. Bah - jeg får ikke sagt det nok. Hvor kom det ifra liksom?! Plutselig skulle jeg våkne opp også være syk - skikkelig forkjølet. Nei, det henger ikke på greip. Jeg sitter i skrivende stund på BI i Trondheim. Hodet føles helt tomt. Jeg har vært her i seks timer, å det føles ut som at hode er mer fyllt av bomull enn forbrukerens kjøpsatferd og holdningsteori. Jeg leser nemlig til eksamen i faget forbrukeratferd som jeg har eksamen i om en uke.

 

Oi, en uke allerede...

 

 

Sykkelturen hjemmover nå tror jeg blir magisk. Frisk luft og helt andre tanker. Det tar på når man går såpass dypt inn i ulike teorier som jeg har gjort nå i dag. Men jeg sier meg ikke fornøyd enda, så det blir litt jobbing med skole senere i ettermiddag også. Men, med gode pauser vel og merke.

 

 

Åh - snart helg. Ikke at det blir skikkelig helg, men det hjelper å kjenne det litt på kroppen, at det faktisk er helg. Greit å ha noe å se frem til - er det ikke?

 

 

-Randi Annette-

FRA MORGEN - TIL KVELD

Nå er jeg virkelig inne i denne bobla mi, nemlig eksamensperioden. Jeg har vært skikkelig flink de siste ukene, og jeg jobber godt fra morgen til kveld. Men etter en kjempefin prat med noen venner (som jeg ikke studerer med), så har jeg fått opp øynene. Det vil si det å ta seg noen gode pauser inni mellom. Det er superviktig. Ellers lærer man heller ingenting.

 

Jeg har jo fått tidenes forkjølese og ser mildt sagt ut som et takras (da er det greit å ha noen bilder fra fotoshoot liggende der jeg ser litt mer pigg ut).

 

Nå på onsdag er det en uke til min første eksamen dette semesteret. Det er en eksamen jeg egentlig gleder meg til. Ja, jeg vil liksom bare få det unna og komme igang kjenner jeg. Det er begrenset hvor morsomt jeg synes det er å pugge og kjenne på disse nervene.

 

Foto: Cassandra

 

 

 

Inni mellom denne lesningen så måtte jeg ta meg en strekk på puten. Jeg sov i 35 minutter i femtiden i dag. I natt sov jeg i underkant av 6 timer. Helt utslitt av denne forkjølelsen. Det er tørt og slimete, så det er ikke så enkelt å sove på nettene. Så da er det greit å kan gi seg selv litt søvn når kroppen sier ifra. Jeg jobber heller ikke denne uken, så det passet perfket nå som jeg ble syk.

 

Jeg synes jeg har vært mye syk den siste måneden, men jeg hadde nok bare utrolig flaks når de aller fleste lå utslått med influensa på nyåret. Så nå fårjeg smellen liksom.

 

Jaja. det går nok fint så lenge jeg lytter til kroppen min. Nå er det masse hvile den ber om, å det skal den få. Dersom du sitter der og har masse gode tips mot sår, sliimete og tør hals - legg igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

SÅR HALS OG STRESS

I dag skjedde det som ikke skulle skje. Jeg vånet opp med en sår hals og slapphet. HURRA!!

 F
y søren, så irriterende. Greit nok, jeg har fått lest til eksamen i dag og funkert liksom, men jeg håper virkelig dette er bare noe som kom i dag, og som er borte i morgen. Dette kan bare ikke skje nå.

 

Mange rundt meg er syke og de snufser og nyser. For alt jeg vet kan det ha vært en kunde jeg hadde i går som var syk... Jeg håndhilser på alle nye kunder som setter seg i stolen min, så sjansen for at det var der det skjedde er ganske stor. Men det er ikke snakk om liv akkurat.

 

Men det henger også kanskje med at jeg er ganske sliten. Det er jo ofte da slike ting kommer. Og jeg har ikke rent lite å tenke på for tiden heller.

 

 

Nå har jeg stekt meg fisk og kokt ris som jeg skal ha til middag. Pluss at jeg går å småspiser av tomatene som jeg har i en skål på kjøkkenet. Det er helt klart det smarteste jeg har gjort denne uken. Å legge frem små tomater i en skål altså. Og så klart en bolle med bananer og epler. Jeg elsker epler. Det er så godt!

 

Nå skal jeg spise middag også skal jeg sette meg ned å studere i 1,5 time i strekk før det blir søndagskveld.

 

Ønsker dere alle en fin søndag.

 

-Randi Annette-

 

 

NYTT FREMKOMSTMIDDEL OG VÅRTEGN

Jeg har vel i grunn ikke så alt for mye tid til overs akkurat nå til å sitte her å taste for å legge ut et lite blogginnlegg, men hva gjør man ikke for å prøve å holde dere litt oppdatert. Jeg er skikkelig travel om dagen, og jeg har i bunn og grunn satt bloggen i siste rekke, og heller fokusere på å holde dere oppdatert via min instagramkonto, @randiae. Men jeg må jo så klart blogge når jeg har tid til det.

 

De siste dagene har jeg vært på skolen fra morgen til kveld, bokstavelig talt. I går var jeg på skolen fra halv ni til fem. Så det sier meg litt at det er eksamensperiode. Jeg jobber mye alene, men også med andre, så da tilpasser jeg meg litt så jeg får vært med andre medstudenter også. Det å ha noen å sitte med som skjønner akkurat hvordan du har det er utrolig kjekt. Man kommer i en boble, det er det ingen tvil om.

 

 

 

 

 

Jeg kan nesten ikke vente til sommeren kommer for fullt. Jeg fikk en liten forsmak på våren forrige helg og noen få dager denne uken, men nå bøtter det ned med regn. Å ja, jeg ser virelig frem til å sykle i dette været....

 

Jeg sykler enda med vinterdekk. Ikke fordi jeg er redd det kommer masse snø og is, men jeg skal kjøpe meg en ny sykkel til uken. Det er i så fall planen. Så kan jeg ha den sykkelen jeg har nå til vintersykkel, også den nye til vår og sommer. Da slipper jeg å bytte dekk for hver gang, pluss at saltete veier slipper å ødelegge den nye sykkelen min.

 

Sykkelen jeg har i dag har jeg hatt i 9 år omtrent, og den fungerer kjempe bra. Men den begynner å blitt slitt, så jeg må investere i et nytt fremkomstmiddel nå.

 

 

Godt å se at snøen forsvinner og at fuglene synger. Da er det et godt tegn på vår da.

 

 

Lag dere en god dag - det er tross alt helg.

 

-Randi Annette-

JEG TROR PÅ DET

Det å utfordre meg selv har jeg aldri vært dårlig på. Og det på godt og vondt. Mange har prøvd å stoppet meg i det siste i valg jeg har vurdert å tatt. Små valg og store valg. Det høres kanskje mer avansert og alvorligere enn det faktisk er. Men poenget mitt er at jeg liker å konkurrere mot min største konkurrent - nemlig meg selv. For det er nemlig slik at det er til syvende og sist kun meg selv det står på. Jeg må ta valget om å ta steget. Jeg må finne min indre motivasjon til å go for it. Det er ikke noe andre kan gjøre for meg, annet enn å gi meg råd på veien.

 

Det er ganske mye jeg har hoppet inn i selv om andre har hatt meninger om det på godt og vondt. La meg ta for meg det jeg gjør i dag.

 

I dag studerer jeg på BI i Trondheim. Det ble jeg frarådet. Du er ikke ei jente som passer inn. Der er de så striglete og du.. Ja, du er ikke sånn. Jeg fortalte jeg ville studere økonomi og administrasjon fordi jeg ville bli sjef. En leder. Helt til jeg oppdaget Markedsføringsledelse

 

Markedsføringsledelse? Det er jo bare å markedsføre et produkt. Nei, ta økonomi du. 

 

Å hva gjør jeg? Jeg søker på BI, å jeg kom inn. Jeg kom inn på markedsføringsledelse og føler jeg har kontroll. Jeg prestere bra i fjor, og målet er å prestere minst like bra i år.

 

Fighter - ja, jeg ser på meg selv som det. Noe jeg er stolt over. JÆVLIG stolt over - faktisk.

 

Og oppi det hele har jeg blitt kontaktet på LinkeDin - nå har jeg en ekstra jobb i tillegg til det å være frisør som digital produktplasserer der jeg plasserer produkter på Paradise Hotel.

 

Kall meg hva du enn vil. Til meg, til andre rundt deg eller ti stille - tenker jeg. Jeg er ikke på denne planeten for å bli populær, men jeg er her fordi jeg har noe å bidra med. Jeg er et forbildet for mange, sies det. Gutter ser opp til meg også, nettopp på grunn av mitt pågangsmot.

 

Jeg sitter til tider å kjenner på at jeg er sliten. Men jeg har en drivkraft som jeg lar meg selv bli inspirert av. Jeg vil mye, men det er ikke alltid jeg får til det jeg vil. Men det skulle vel bare mangle. 

 

Det viktigste av alt, er at jeg tror på det.

 

-Randi Annette-

HELT SYKT - NOEN UTROLIGE DAGER

Noe sier meg at jeg har blitt utrolig bortskjemt i det siste. Det har vært noen utrolige flotte dager den siste uken som har gått, og jeg har greid å fått litt soleksem på armen min oppi det hele. Litt vel desperat. Men har man først blitt brent så har man virkelig blitt brent (den kan man forsåvidt tolke bokstavelig talt også...).

 

Da jeg var i Bulgaria for tre år siden ble jeg skikkelig brent av sola da det var litt olje i solkremen min, så det har satt sine spor. Så jeg må være litt forsiktig med denne sola, i så fall dekke til området og ikke minst bruke solkrem med høy faktor.

 

Jeg blir jo mer som desperat når solen kommer frem, men hvilen trønder blir ikke det?!

 

Foto: Cassandra

 

Uansett om det nå regner litt og at det skal være slik en periode, så er jeg utorlig glad over å ha fått en smak på sommeren. 16 grader er forsåvidt norsk sommer, så jeg velger å kalle det for det. Vår i luften, men sommer i solveggen....

 

 

-Randi Annette-

KLAR SOM ET EGG

Nå er jeg skikkelig klar for å komme meg avgårde på jobb på min første arbeidshelg på en evighet. Jeg har full liste fra 10.00 til 18.00, så det blir hektisk. Men det er slik jeg liker det. Jobb under press - det er da jeg er på mitt beste.

 

 

Legger ved et bildet av meg der jeg er på kurs for ca 2,5 år siden.

 

Da skal jeg om litt kaste meg på sykkelen og sykle til jobb. Lag dere en fin dag - det er tross alt lørdag.

 

-Randi Annette-

CHILL

 

Jeg holdt nesten på å si at det er så himla godt å bare være her inne (jeg skrev dette innlegget her om dagen at jeg endelig var ute av skallet ... Men så sier jeg her med bildet under at jeg ..neeei ikke helt ut enda. Må sitte her litt til), men jeg mener altså ikke det.

 

Nå er det full rulle igjen og hverdagen er bokstavlig talt tilabke igjen. Plutselig ble det hektisk igjen med det å jobbe vedsiden av studiene. Jeg må si at de studentene som ikke har jobb, de har det så godt og fritt at de vet det ikke selv. Selv er jeg mer en person som elsker å stå på og jobbe hardt, enn skolebenken. Spennende å lære noe nytt - ja, men det å jobbe. Det elsker jeg faktisk.

 

 

Så kanskje bilde kan representere at jeg sitter inne i studieboksen min og venter på å komme meg ut.. Haha. Jeg er tydeligvis i det spøkefulle hjørnet i dag.


Foto: Cassandra

 

Uansett - lag dere en god fredag.

 

#foto #Bildet #jobb #student #studentliv

 

-Randi Annette-

FINALLY OUT OF THE SHELL

På en måte har jeg lyst til å hoppe av glede, men på en annen side har jeg lyst til å sette meg ned å bare føle meg oppgitt. Det positive nå er at jeg er friskmeldt etter en lang periode med sykemelding etter operajson, men det kjipe er at jeg nå har blitt skikkelig forkjølet. Jeg ble nok smittet av min bedre halvdel, men at jeg skulle bli så syk som jeg er, det trodde jeg ikke skulle skje. Bra jeg var frisk i påsken, men det hadde helt klart vært fint å vært frisk nå som jeg skal begynne på jobb igjen.

 


Og på jobb skal jeg i morgen, ingen tvil om det. Jeg får bare bite det i meg.

 

Jeg må også få lov til å beklage at jeg har vært så stille den siste uken, men jeg har ikke hatt mye tid til overs for å blogge. Ikke har jeg hatt så mye å formidle heller.

 

Endelig ute av skallet. Nå kan jeg trene, jobbe og være litt mer sosial.


Foto: Cassandra

 

 

Nå skal jeg spise litt, studere og ta meg en varm dusj. Ikke helt den startet på april jeg så for meg, men når det ble sykdom så må jeg bare gjøre det beste utav situasjonen.

 

Håper dere har hatt en fin påske, og at dere er friske og raske.

 

 

-Randi Annette-

 

 

 

OM DET IKKE ER DET ENE - SÅ ER DET DET ANDRE

Det slår liksom aldri feil. Nå som vi er så himla heldig med dette fantastiske været, med sol og klar blå himmel, så skal det blåse så enormt mye. Vinden er sur og kald, men det regner heldigvis ikke. Jeg kom over disse bildne som flinkeste Nandita tok for ett år siden, om det ikke begynner å bli to år... Tiden går så alt for fort...

 

Nå befinner jeg meg uti havgapet hos pappa, og været er upåklagelig, det er bare en så kald en vind som virkelig setter seg inne i kroppen. Om det ikke er regn så er det i så fall vind. Om det ikke er det ene, så er det det andre...

 

 

Men man kan vel ikke få både i pose og sekk. Ikke for det, jeg sitter jo i grunn bare inne å varmer meg jeg.

 

 

 

 

Sol, vind og påske. Det er jo i grunn helt fantastisk det.

 

-Randi Annette-

MINE PÅSKEPLANER

Jeg har kanskje vært litt fraværende og stille de siste dagene, men det har sine grunner. Jeg har rett og slett ikke hatt så veldig mye å formidle og jeg har heller ikke gjort så mye spennende. Gjort mye fint - ja, men ikke noe spesielt i grunn. Det blir liksom litt nok av det å høre om min tilstand med tåen min som jeg opererte. Det finnes kanskje grenser på hvor interessant det er. Men nå som jeg er inne på det, så kan jeg fortelle at det går fremover i så fall.

 

I skrivende stund så befinner jeg meg på Hitra sammen med kjæresten min, men vi skal reise til pappa litt senere i ettermiddag der jeg skal være noen dager. Været er upåklagelig med sol og glitrende sjø. Kaldt er det, men det gjør ikke noe når solen titter frem.
 


Foto: Cassandra

 

PåskeN for meg i år blir nok litt studie og det å være mest mulig i ro. Mange av dere er sikkert på fjellet? Eller kanskje dere jobber? Legg gjerne igjen en kommentar på hva du gjør og skal i påsken.

 

Med det ønsker jeg alle dere en riktig fin påske.

 

-Randi Annette-

TIDEN HAR VIRKELIG GÅTT UNNA

Det føles på en måte ut som en evighet siden jeg gikk med en megastor ullsokk på den ene foten og lå for det meste helt i ro. Men samtidig så føles det som det er bare to uker siden jeg opererte. Det er merkelig hvor fort ukene går. Det blir fem uker siden jeg opererte nå på torsdag. Å jeg som bruker å ha bare en til to uker sammenhengende sommerferie. Det er ikke rart at jeg føler at ferien min går unna på et blunk når fem uker går utrolig fort.

 

Men i år håper jeg på å kan få tre uker sammenhengende sommerferie. Det hadde virkelig gjort seg etter masse jobbing mot eksamenstiden.

 

Tightsen er sponset av Brazfit.

 

Det tar tid for at såret gror, da det var et stort inngrep. Så i morgen skal jeg få han som opererte meg til å se på tåen min. Greit å få sjekket at alt er som det skal.

 

Så til dere som føler at uken flyr - nyt dagene dere har og legg vekk de dumme tankene som man ikke kan få gjort noe med. Jenter - dere skjønner nok hva jeg mener. Vi har vel en tendens til å tenke oss ihjel om unødvendige ting.

 

Lag dere en god dag da dere <3

 

-Randi Annette-

JEG SÅ UTØYA PÅ KINO - ALDRI MER

Jeg gikk ikke noen runder meg meg selv når tanken om å se UTØYA på kino. Jeg var klar over at det kom til å bli sterkt, skummelt og kanskje.. Ja, jeg vet ikke. Jeg kjenner godt til historien, men jeg var kanskje for nysgjerrig på hvordan de hadde laget selve filmen utifra en så sterk og nær historie. Vi alle er preget av det som skjedde på en eller annen måte.

 

Det skjedde i Oslo. Norge - vårt trygge land. De aller fleste av oss kjenner noen som kjente noen som var der.. Som mistet noen. Og i verstefall - noen som ikke kom hjem igjen..

 

Jeg skal trå svært varsomt når det gjelder denne filmen. Selv ville jeg se den, men jeg ønsker å fortelle dere en ting. En ganske så viktig ting. Dersom du har lyst til å se den, men får ikke med deg en venn du har så gjerne lyst til å se den med, ikke mas, tving eller overtale. FIlmen er så himla sterk.... Dere som har sett den skjønner godt hva jeg mener.

 

Den følelsen når du sitter der og lever deg inn i hvordan det kanskje var å være der. Hvordan det var å være der vil vi aldri finne ut. Men når jeg hadde det så vondt der jeg satt, hvordan hadde de det da? De som var der. De som trodde det var mange som var ute etter dem. Det var heller ingen gjemmesteder. Helt alene - men samtidig ikke.

 

Den følelsen inne i kinosalen kan jeg ikke beskrive. Jeg satt helt fremst da det var kun de ledige plassene igjen. Rekken jeg satt på tørket tårer. Holdt for øynene. Ørene. Jeg holdt så godt fast i popcornet mitt, at jeg mistet følelsen i fingrene mine. Jeg var så anspent.

 

 

Somregel reiser alle seg tvert filmen er over. Denne gang var det helt motsatt. Det var helt stille. Ikke en eneste en som reise seg. Begynte med jakken eller det å gå fortest mulig. Alle satt helt i ro. Jeg tror folk hadde behov for å la inntrykkene synke inn. Noen gikk midt i filmen, av ulike grunner kanskje. Men ja, den var sterk. Så sterk at jeg holdt på å grine der jeg satt når rulleteksten kom. Men jeg var for stolt til å vise de følelsene blandt så mange ukjente fjes.

 

Da jeg satte meg inn i bilen, kom tårene. Jeg skjemmes ikke over å gråte etter en slik film. Eller det å fortelle dere at jeg gjorde det. Jeg levde meg skikkelig inn i filmen. Jeg satt igjen med en tanke om en jente. En jente.... Den jenta, hun skulle bare ha visst en ting. En ting..... Hadde hun bare ikke....

Jeg skal ikke si mer. Men dere som har sett den skjønner nok hvilken jente jeg snakker om. Nei, denne filmen må ingen tvinges til å se. Den ga inntrykk. Store inntrykk. 

 

For meg var det ikke bare en film. Jeg vet det der har skjedd. Det er ikke hyggelig å se krigsfilmer fra krigsland heller, der det er krig i det virkelige liv. Men det å se denne filmen, som skjedde i vårt land. Norske ungdommer som ble rammet. Det ble noe helt annet. Du ble på en måte en del av det, nettopp fordi det var så nært på mange måter. Dette er en film man bare ser en gang  - og ferdig med det.

 

Mine tanker går til alle som har noe med situasjonen der å gjøre. Virkelig <3

 

-Randi Annette-

UTEDAG I BARTEBYEN

I dag har det vært et fantastisk fint vær i Trondheim og det var skikkelig deilig å kunne være utendørs. I dag var første dagen jeg gikk i snøen på denne måten etter operasjonen. Jeg måtte ta det litt me ro, men det gikk veldig bra. Oppfordringen til legen var å bruke foten å venne meg til å gå normalt. Det høres kanskje enkelt ut, men jeg har gått på hælen i tre uker, så det sier ser selv at det er en uvane jeg har fått, altså ved å ikke legge fotsålen helt ned.

 

Men med et ujevt underlag ble jeg faktisk nødt til å gå normalt, så det var egentlig midt i blinken.

 

Jeg hadde selvfølgelig ikke med kameraet, noe jeg angret på. Men jeg fikk knipset noen bilder med mobiltelefonen da..

 

Ikke ofte dette fjeset får solstråler i ansiktet. Det var godt.

 

 

 Nå har jeg akkurat inntatt en deilig middag som bestod av svinesteik. Og nå sitter jeg med en kopp kaffe og slapper av. Deilig etter en slik dag.

 

-Randi Annette-

HEIA OSS - KVINNEDAGEN

Jeg har helt seriøst ikke hengt med noe som helst når det gjelder datoer. Jeg husker spesielt godt uken etter operasjonen at jeg datt helt av. Når noen spurte meg hvilken dato det var, så hadde jeg rett og slett ingen snøring. Men i dag vet jeg at det er kvinnedagen og 8 mars, så nå tror jeg at jeg skal greie å henge med fremover. Jeg har ikke hatt noen grunn til å følge med datoer når jeg ikke har vært i jobb, så jeg har liksom bare vært i min egen boble,

 

Men i og med at det er kvinnedagen, tenkte jeg å dele en oppskrift med dere, som jeg også har delt med dere før på kvinnedagen. Dette er veldig gode kjeks og jeg kommer nok til å lage disse igjen om ikke så alt for lenge - for de er utrolig gode!! Og jeg la vel med en kommentar i det innlegget til dere menn også... 

 

Sjekk ut lenken her.


Foto: Drea Utvik Karlsen

 

I dag skal jeg til legen for å sjekke om tåen min er klar for jobb. Selv krysser jeg alt jeg har for at det går bra, men det kommer an på legen om han ser at jeg helst bør unngå å belaste den, eller ikke. Så blir det skole fra 12.30 til 17.15 i kveld. Og kanskje jobb etter det. Ja, det blir en lang dag. Men sånn er det.

 

Vi kvinner er noen arbeidsjern og i så fall skal vi vise hvor sterke vi er i dag - på selveste kvinnedagen. Enn å ha en slik dag da dere - det synes jeg er utrolig bra! Det har sin forhistorie og det er bra det har skjedd ting i riktig retning de siste 45 årene......

 

Men nå skal jeg fyke ut døren. Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Juni 2018 » Mai 2018 » April 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no