hits

HIPP HURRA FOR MEG - JEG HAR BURSDAG

Endelig var dagen her - jeg har bursdag. Jeg er så barnslig, blir rett og slett aldri voksen. Jeg elsker å ha bursdag og jeg elsker å feire den. I dag startet jeg dagen min klokken halv ni med en kompis. Her sitter vi med kake, kaffe og eksamen. Ja, det er nå en uke til den er, så det er ikke tid til å feire helt enda. Men på lørdag skal jeg slå ut håret - såpass skal jeg unne meg.

 

 

 

Men, jeg har ikke tid til å skrive mer nå, dessverre. Uansett, denne dagen skal bli så fin. Gleder meg til helgen så klart, for i dag blir det bare skole. Tror jeg da....

 

 

Håper dere får en magisk dag - jeg vet jeg kommer til å få det.

 

-Randi Annette-

 

 

 

Å HOLDE NERVENE I SJAKK

Da ble det plutselig lørdag igjen, og jeg kan ikke tro det. Det er faktisk ikke så veldig bra at tiden går så fort, fordi jeg er så sykt nervøs over alle de tøffe eksamenen jeg skal ta om kort tid. Det er skikkelig skummelt og jeg blir nervøs (mildt sagt) av dette. Men jeg bruker som oftest å få en faen inne i meg når jeg står ovenfor krevende tider, så den skal jeg nok finne den gangen her også.

 

 

Jeg kjenner det skal bli godt å jobbe litt nå i dag. Koble av skolen helt og bare fokusere på det jeg kan aller best, nemlig hår. Det er alltid like godt å komme på den trygge og fine arbeidsplassen min, noe jeg setter stor pris på at jeg har. Jeg har faktisk jobbet der i snart to år nå, det slo meg plutselig her og nå. Ja, om ikke dagene går, så går i så fall årene. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg var daglig leder der jobbet i over ni år. Mye har også skjedd på den tiden.

 

 

Ikke bare hvor jeg jobber og hva jeg gjør nå, men generelt - livet.

Jeg har lært så utrolig mye av meg selv de siste årene, og jeg liker den personen jeg har blitt mer og mer. Mye tryggere, mer bein i nesa og ikke minst, jeg vet hva jeg vil her i livet.

 

Det var dagens - lag dere en riktig god dag.

 

-Randi Annette-

Å TAKLE DINE EGNE FØLELSER

Jeg er så irriterende til tider. Å jeg vet det så himla godt selv også. Jeg er alt for hønemor og jeg legger meg borti ting jeg ikke har noe med. Eller, jeg kan ha noe med det, men jeg har alltid en mening om ting. Selv om jeg ikke liker eller takler det som det eventuelt er snakk om, så trenger det ikke å bety at andre har den samme oppfatnngen som meg. Dette er kanskje en måte å få opp øynene mine selv på, ikke vet jeg. Jeg vet bare en ting, og det er at selv om jeg ser svært mørkt på noe eller hadde foretrukket å gjort ting annerledes, så betyr det strengt tatt ikke at andre ikke kan takle det bedre enn meg.

 

Det kan være små bagateller til viktige ting. Men jeg vet med meg selv at jeg er en typisk hønemor, på godt og på vondt.

 

Det handler jo så klart om at jeg bryr meg om de rundt meg. Dersom jeg har en dårlig opplevelse med noe, så blir det så klart slik at jeg advarer andre eller at jeg gir de mine erfaringer rundt det. Å da er det fort gjort å ta litt overhånd. Jeg har i grunn ikke noe spesifikt eksempel her da det er ikke noe som har skjedd nå den siste tiden som gjør at jeg tar opp dette nå, men jeg får ofte følelsen selv om at jeg er kanskje litt vel påpasselig og omtenksom over de som er rundt meg.

 

Bra å bry seg - ja, men det finnes vel grenser.

 

Jeg tror for eksempel at en voksen person ville blitt svært stresset over å se et barn klatre i et tre dersom den voksne personen selv har gjort dette, men da havnet i en liten ulykke med å ramle ned for så å knekke en arm. Eller slik som i mitt tilfelle i mine yngre dager der jeg syklet uten hjelm, slo hull i hake og hodet. Ja, da blir man kanskje mer påpasselig til andre rundt seg da.
Ikke for det, jeg syklet uten hjelm for ett år siden da en liten gutt på 5-6 år stoppen meg å sa "du må itj sykkel uten hjælm........"

 

Nei, så rett hadde han. Så jeg er kanskje ikke et så godt eksempel selv på hva som er rett og galt da. Jeg bare tror det selv. Nå er jeg skikkelig streng med meg selv her, og jeg setter det på spissen for å få frem mitt poeng. Jeg er ganske grei og hyggelig. Å være omtenksom er vel bra det? Jeg er vel bare veldig kritisk til meg selv nå. Men hvem er ikke det mot seg selv?

 

-Randi Annette-

 

NÅR ER LIVET EN DANS PÅ ROSER?

Jeg undres over mange ting her i livet, og det er kanskje ikke alle de ubesvarte spørsmålene jeg sitter å undrer så mye over, men jeg gjør meg noen tanker i noen tilfeller. Jeg trekker ofte frem barnefamilier i en slik setting. Noen fremstiller sin familie som perfekt og at barna alltid hører etter. Men er det egentlig slik?

 

Det er noen personer jeg ser opp til. Og andre jeg lar meg fascinere over. For noen blir veldig mye fremstilt som en dans på roser. Men når er egentlig livet en dans på roser? Er det den stunden man har med barna rundt middagsbordet med litt latter og den slags? Eller er det det livet der man dra på jobb og kommer hjem fra jobb og setter seg i sofaen - og blir der til man skal legge seg? Er det dans på roser?

 

 

Mitt liv er hverken A4, det verste livet man kan ha eller en dans på roser. Kanskje det er midt i mellom? Perfekt er det langt ifra og det er i så fall ikke A4.Tvert i mot. Jeg prøver å få noe utav hver eneste dag. Om det betyr en god treningsøkt, en god studiedag eller rett og slett legge opp dagen uten mye mål og mening. Ja, ta dagen som den kommer eller ikke presse den helt full ifra da jeg våkner til jeg skal legge meg.

 

Det er et høyt tempo og i så fall nå med fem eksamener på fire uker. Det tar skikkelig av om to uker. Da er første eksamen. Ja, om to uker i dag, faktisk.

 

Hjelpe meg. Hadde bare livet vært en dans på roser - tenker du kanskje en gang i mellom. Men hva har livet bestått av da? Hva har man lært av det? Og hvor spennende ville det vært?

 

En dans på roser. Det høres nok for godt ut til å være sant - tror jeg.....

 

 

-Randi Annette-

BARE EN UKE TIL JEG HAR BURSDAG

Kall meg gjerne barnslig, men jeg elsker å feire bursdagen min. Jeg har til og med et eget bursdagsglass som jeg benytter i den anledningen, og det skal også frem i år, som årene før. Bare en uke igjen til jeg blir 29 år, og jeg glede meg over at jeg fortsatt har en stund til i disse tyveårene. Men jeg kan ikke få sagt det nok - jeg er så glad jeg er i den alderen jeg er i, og ikke tidlig i tjueårene. Jeg ser nå på meg selv som en erfaren, sterk og moden dame, noe jeg ikke var i tjueårene.

 

Men noe jeg så kart trodde at jeg var.

 

 


Det å bli eldre er bare positivt slik jeg ser det. Man sitter med langt mer erfaring og det å henge seg opp i tallet man fyller, er ikke viktig. Der er ikke det som betyr mest i allefall. Selv om det helt sikkert blir rart å si : "Jeg heter Randi Annette, og jeg er 30 år..." .

 

Ja, okei. Det høres litt skummelt ut, men poenget er at det betyr så lite. Når jeg var 26 år, var kroppen min ifølge en test 21 år gammel. Så jeg tenker at dersom jeg holder meg i like god form som jeg gjør nå i årene fremover, er det ikke farlig å bli eldre. Kroppen holder seg og blir tatt vare på. Å ikke minst, jeg har et fint liv og jeg er frisk.

 

Det er vel det viktigste? Uansett -en uke til jeg har bursdag. Jeg kan nesten ikke vente. Barnet i meg kommer alltid til å være der. På godt og vondt.

 

-Randi Annette-

WINTER IS HERE

Nå er virkelig vinteren her - for fullt. Nå er jeg skikkelig glad for at jeg fikk hjelp fra min kjære å bytte om til vinterdekk.

 

 

Bilder fra sist vinter...

 

Forelesningene i de store lokalene er kaldere enn aldri før om dagen - kanskje det er eksamensnerver? Eller at det rett og slett er vinter. Superundertøy er kjekt å ha i disse dager. Det er godt å sitte med en god og varm genser når makroøkonomi og den slags biter som kulde. Ja, det kan sammenlignes for det gjør faktisk litt vondt med makro - til tider.

 

 

Vinteren er her. Koselig tid, dersom man liker å like den. Og jeg - jeg liker den.

 

 

-Randi Annette-

Å SLIK SÅ JEG UT PÅ 90-TALLSFEST.

Med oransje øyenskygge, høy og rufsete hestehale, høye støvletter som gikk over knærne... Ja, der var jeg tilbake til 90-tallet. Jeg må si jeg følte meg litt utilpass med mine støvletter som gikk opp til lårene, men var det fest, så var det fest.

 

Jeg fant en rosa leppestift som jeg ikke har brukt tidligere fordi den var svært rosa, men til denne anlednignen passet den jo utmerket.

 

 

 

 

 

 

 

Jeg syntes det var litt vanskelig å finne klær til denne festen, så jeg googlet litt. Det var masse magetopper på den tiden og fargerik sminke. Så jeg gikk for et sort skjørt og sort topp.

 

 

 

 

Jeg tok meg desseverre ikke tid til å redigere bildene litt lysere, men er klar over at de ikke er så fine. Beklager det.

 

 

 

 

Fest - det ble det. God stemning og masse minner fra 90-tallet gjorde seg virkelig. Masse ting som jentene som hadde bursdag hadde tatt vare på. Album fra Spice Girls, kameraet som var fra Spice Girls... Ja, det ble masse latter og mimring.

 

Liker du temafester? Min venninne som jeg var hos i helgen har alltid temafester. Det er alltid like gøy - synes jeg.

 

#temafest #90tallet #90s #fest #party

-Randi Annette-

GRATULERER MED FARSDAGEN PAPPA <3

I dag er det farsdag og jeg har vokst opp med det å feire denne dagen. Farsdag er en kjempe fin dag og en ekstra mulgihet til å gjøre noe ekstra for sin pappa - eller for de som er fedre og fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Det koster så lite å ta en telefon, servere kaffe på sengen eller det å vise at man setter pris på en som er far.

 

Jeg er jo størst i det å snakke om bursdagen min og jeg elsker å feire den, så når jeg selv er så glad i slike anledninger så gjør jeg mer enn gjerne noe for en jeg er glad i - på for eksempel farsdagen.

 

Et bildet av meg og min bestevenn, pappa som jeg tok med selvutløseren for to år siden.

 

Hjemme på Mausund er det så fantastisk vakkert. Jeg kan sitte ved sjøen eller utenfor huset å bare stirre på havet. Det høres kanskje kjedelig ut, men det er så herlig. Det kjenner jeg at jeg savner ekstra mye nå.

 

 

 

 

 

 Pappa er ikke bare en pappa for meg. Men, min aller beste venn. Vi har vår samme gode humor, eller for noen er den kanskje skikkelig tør. Det er slik vi liker det. Vi ler av det samme og vi veksler kun noen blikk, også er vi der. Det er morsomt, synes jeg.

 


 

Jeg elsker deg, pappa. Kos deg masse på denne dagen. Skulle ønske jeg kunne ha vært hos deg nå.

 

#farsdag #pappa #bestevenn #familie

-Randi Annette-

 

 

 

MIN FLAMME <3

I går arrangerte jeg julebord hjemme hos meg meg kurvfest. Det var masse deilig mat og et utrolig godt selskap med gode venner. Venner jeg ikke ser så ofte, men som alltid er der for meg. Det var en kjempe morsom og en flott kveld.

 

Å her ser dere min flamme - Trond.

 

Det er ikke feil å være nyforelsket - denne tiden skal vi nyte.

 

 

 

 

 

 

 

I kveld er det nok en fest, men i kveld er det 90-tallsfest hos en venninne. Det skjer noe nesten hver helg nå mot jul. Men det er godt det skjer noe og at man blir inivtert til arragementer. Det setter jeg stor pris på.

 

Men nå som Trondheim byr på sol og fint vær, skal vi ute med en termos kaffe og gå litt i marka (ja, dere leste riktig - jeg skal faktisk i marka). Det blir nok en kjempe fin og koselig tur.

 

Ønsker dere en fortsatt fin helg.

 

-Randi Annette-

FRA DYP SORG TIL BEHERSKELSE

Jeg kunne ha latt denne dagen gå inn på meg, virkelig inn på meg. Men jeg har det såpass bra nå og jeg har helt ærlig ikke tenkt så mye på denne dagen. Jeg har så klart tenkt over at 8 november har nærmet seg, men det har vært annerledes de siste to årene, noe jeg ser lyst på. Det er jo en stor bit av meg som er borte, et sår jeg bærer som aldri vil gro. Men jeg ser heller ingen grunn til å tenke på alt som er så kjipt og tungt, når jeg heller kan fokusere på hvor godt jeg har det nå.


Jeg har egentlig alt jeg kunne ønske meg, og hva mer trenger jeg da? Jeg har det veldig bra - og glad er jeg for det.
 

Dersom du ønsker å lese mer om min historie og det jeg delte på denne dagen i fjor, så kan du trykke her.

 

Å miste noen er i seg selv tøft, og det er så fint å kan blogge om slike tema fordi det er alt for mange som har opplevd dette. Å for mange er det vanskelig å snakke om det, og da har jeg fått tilbakemelding fra andre som har opplevd det samme, at det er godt å lese om min historie, lese om hvordan jeg takler det og ikke minst at jeg ufarliggjør det å prate åpent om det.

 

Noen takler det bedre enn andre. Jeg for min del har vokst enormt mye på å dele min historie. Og jeg tror mye av det er helt klart min erfaring og det å bli eldre, men også det å få skrive om det her på bloggen. For det har vært tøffe år. Nå er det 21 år siden mamma døde, men det var uten tvil utrolig mye tøffere i fjor. Jeg tror det har noe med at det var et rundt tall og ikke minst tanken på at det var tjue år siden dett skjedde - siden jeg så henne sist.

 

 

I år takler jeg det veldig bra. Noe som er utrolig godt. Det hadde ikke tatt meg mange minuttene å felle en tåre dersom jeg virkelig tenkte over hvilken dag det er, men jeg velger å tenke på hvor godt jeg har det i motsetning til i fjor. Det gjør at jeg ser lyset i tunellen og føler meg litt stolt.

 

Det er alltid lys i enden av tunellen. Og etter reng, kommer sol. Slik velger jeg å tenke.

 

#mor #mamma #sorg #beherskelse #død

-Randi Annette-
 

 

 

 

EKSAMEN OG JULERUSH. STRESS - JA.

Det er dessverre såpass mye å holde fingrene i om dagen, at jeg rekker hverken det å ta nye bilder til bloggen eller det å blogge noe særlig i det hele tatt. Men det er vel ikke rart nå som det nærmer seg eksamenstid og travle juletider. Ikke at jeg stresser eller tenker over at det nærmer seg jul, for det gjør jeg ikke. Men det er klart jeg blir litt stresset når jeg ser at andre stresser og minner meg på dette med at julen nærmer seg.

 

Jeg har rett og slett ikke tid til å tenke på jul eller gaver nå jeg. Nå er det full fokus på studiene og arbeidsplassen min. Det er mer enn nok å tenke på, spør du meg.

 

 

 

Jeg fikk i dag vite at jeg fikk godkjent et arbeidskrav i et fag som heter for Bedriften, som gjør at jeg får lov til å gå opp til eksamen. Jeg skal ha to eksamener i det faget, en hjemme og en skole eksamen. Arbeidskravet dreide seg om å skrive 4-6 sider og moral og etikk til en bestemt hendelse der det handlet om å ta stilling til en sak der en person hadde stjelt 50.000 kr. Så da var det bare å argumentere for og i mot, pluss det å komme med eksempler på blant annet pliktetikk og konsekvensetikk ect. Da er det i boks.

 

Nå skal jeg sykle til skolen, der jeg skal jobbe med markedsføringsledelse - en eksamen som skal leveres midten av desember. Det er ikke noe hvilehjem her, som dere skjønner.

 

Håper dere har det bra, og at julestresset ikke har tatt deg riktig enda. Lag dere selv en god dag.

 

#eksamen #skole #studie #student

-Randi Annette-

SPØRSMÅLSRUNDE - BLI MED

Jeg tenkte at det var på tide med en spørsmålsrunde igjen, så her kommer det nok en gang på bloggen. Nå når jeg har det såpass travelt, er det perfekt å kjøre igang en spørsmålsrunde på bloggen. Da er det enklere for meg å planlegge blogginnleggene og ikke minst komme med noe som dere lesere vil lese om. Bloggen er jo her for dere.

 

Spørsmålene trenger ikke å være relatert til trening, det kan være alt mulig. Alt ifra mat til hvordan det er å studere, til hverdagslige ting. Dere står altså helt fritt.

 

 

 

 

 

Håper dere vil legge igjen noen kommentarer - det hadde jeg satt stor pris på.

 

Lag dere selv en fantastisk dag.

#spørsmålsrunde

 

-Randi Annette-

JEG SAVNER DET Å FIGHTE PÅ MATTA

I går kom jeg og noen gutter innpå tema kampsport. Der er jeg like engasjert som når jeg ser et jagerfly fly igjennnom luften. Jeg blir gira - med andre ord. Jeg har mange års erfaring innen kampsporten Ju Jutsu, og jeg vet jeg har fortsatt mye av den i meg, selv om jeg nå ikke har trent aktivt på 1,5 år. Men de åtte årene jeg har trent sporten er helt klart fortsatt i kroppen min.

Det har jo blitt litt lekeslossing med venner som har lyst til å by opp til dans - da er ikke jeg så vanskelig å be. Det er jo gøy.

 

 

 

 

 

Jeg har et stort vinnerinstinkt både på matta og ellers. Hater å tape, og jeg elsker å vinne. Jeg elsker å gnu det inn dersom det har gått min egen vei. Barnslig? Helt klart. Å jeg digger det.

 

Det er rett og slett rått å trene fullkontakt. Mange skumle kast, vonde låsinger og harde slag. Men det er så rått. Helt fantastisk faktisk. Jeg håper jeg kan komme meg på matta fra januar av. Det hadde vært fantastisk. Nå har jeg alt for mange baller i luften til at det skal gå. Men et nytt år med blanke ark er jo en god start. Håper timeplanen på skolen er grei med meg der, at jeg kan få det til.

 

 

 

Små jenter skal ikke undervurderes - det er helt sikkert.

 

#kampsport #jujitsu #selvforsvar #trening #fullkontakt

 

-Randi Annette-

KOS DEG - NYT ET STILLE ØYEBLIKK

Dersom det første du gjorde var å fnyse når du så denne overskriften, så har du god grunn til det. Jeg er kanskje ikke den med mest ro i baken, men jeg prøver å vær flink til å roe ned, senke skuldrene og ta livet litt med ro i helgene. Og på kveldene med mindre jeg har hatt 10-12 timers dager. Det tar faktisk på en liten skrott.

 

Men jeg er flink til å koble av helt når jeg lar meg få lov til det. Minst like viktig å finne roen som det er å finne motivasjonen - i så fall slik jeg ser det.

 

Ost, kjeks og en kopp te med levende lys - da slapper jeg maksimalt av.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva liker du å slappe av med når du skal kose deg etter en lang dag?

 

Legg gjerne igjen en kommentar.

 

#te #ost #kjeks #ostogkjeks #avslapping #kos

-Randi Annette-

NÅ SKAL VAGINAEN GLITRE

Har du ikke blitt sjokkert før, blir du det nå. Nå skal det nemlig være glitter og stas der nede. Det var i så fall nytt for meg, og jeg kommer definitivt ikke til å hoppe den trenden. Gjør du?

 

I følge denne linken som Min Mote har skrevet, så sies det at man nå kan få kjøpt kapsler med glitter blant annet. Og jeg tenker bare hvor i all verden dette skal ende. Lip gloss på leppene, ja. Men glitter og stas i underlivet? Nei takk.

 

Tidligere i år skrev jeg et innlegg som Trd.by publiserte som handlet om operasjon av underlivet. Det jeg skrev den gangen kan du lese på linken her.

 

 

 

Sannheten om hvordan samfunnet har blitt, kan være hårreisende. Men jeg tenker alltid: hva kan toppe dette?

 

Deler av dette innlegget inneholder litt av det jeg skrev den gangen som er like aktuelt i dag.

 

Er det ikke slik da, at hvis vi fokuserer på et bestemt området ved utseende vårt så blir vi mer og mer oppmerksom på det som ikke er bra? Hvis vi sammenligner oss selv med de vi ser i magasiner, på TV, Instagram og facebook?! Det kommer jo ifra en plass. Hvis vi deler kroppen vår i to så ser vi at vi er ulike. Det ene øyne kan være smalere enn det andre. Den ene puppen henger litt mer enn den andre. Og naturlig nok, vaginaen er nødvendigvis ikke lik på begge sider heller.

 

For er det ikke slik? Vi ser gjerne etter hva som kunne vært bedre.

 

Jeg vet om mine svakheter, eller skjønnhetsfeil som jeg også kan kalle det. Men, jeg velger å snu tankegangen så godt jeg kan, til å bare godta at jeg ikke har det de andre har. På en måte henger dette sammen med det å bli eldre, men til syvende og sist så handler det mest om å godta den man er, og hvordan man ble skapt. Lettere sagt enn gjort - naturligvis. 

Selv har jeg blitt litt påvirket når det kommer til lepper. Jeg har aldri likt mine lepper, og da snakker jeg om munnen, ikke kjønnsleppene mine. Men ja, den har jeg aldri likt fordi overleppen min er ujevn. Jeg har bevisst unngått å sett meg i speilet å studert den og tenkt på den. Men, det er jo ikke enkelt med alle de som legger ut om at de har slike komplekser

 

Og da gjør noe med det. Det gjør jo at jeg blir nysgjerrig på det. Vi er forskjellige, så noen velger å gjøre noe med det. Men jeg orker bare ikke. Jeg tror at det resultatet jeg har nå er det beste jeg kan få. Noe annet ville nok ikke vært helt meg.

 

 

Det er ganske synd at man er nødt til å gå så langt at man velger å ta et inngrep, enn å jobbe med tankegangen og selvtilliten. Jeg tror mye sitter mellom ørene. Jeg tror alle kan finne noe med selv selv og sin vagina, for den saks skyld. Men, det er jo så tabubelagt at man skal aller helst ikke snakke så høyt om det. Litt sarkastisk å sitte på en kafe' og snakke med en venninne om sine indre kjønnslepper som henger på halvtolv utav vaginaen. Men, det er kanskje et tema som blir mer vanlig etter hvert, selv om det enda er litt tabubelagt. 

 

 

Men, min tanke er at jeg kan leve med utseende mitt, så lenge jeg lærer meg å godta at jeg er som jeg er. Min vagina er kommet for å bli som den er, og det kan jeg vel takke genene for. Så får vi snakkes etter å født barn. Da kan det kanskje bli sett på med andre øyne. Men, så kan det bli en debatt rundt når den rette timingen for en slik endring er

 

 

Er det enkelt å greit når man føler for det, uavhengig av hvor lite som skal til? Eller må det faktisk være slik at det skal henge skikkelig før det skal være OK å innta en inngrep på vagina?!

 

 

 

Jeg kan banne på at jeg hadde begynt å gjort mer etter å ha tatt steget til et inngrep. Tror dere ikke at det er noe med det? Det er litt som tatoveringer. Har man først tatt en, vil man ha flere. Hvis man fjerner noe, vil man kanskje ofte tilføye noe. Jeg mener at det handler mye om den enkelte, hva de synes og foretrekker selv om sin egen kropp. 

 

 

Har man vanskeligheter i det daglige, i sexlivet og lignende, støtter jeg helt klart det å operere vagina. Men, jeg tror vi blir så påvirket av samfunnet og menneskene rundt oss, at vi tror det er verre enn det faktisk er. For jeg tenker som så at vi ser etter feil, og de små feilene vi har kan gjøre noe alvorlig med psyken vår. Det er jo en grunn til at folk føler seg feite etter en uke med julemat og sjokolade. Det sitter ofte i hodet, ikke alltid, men ofte.

 

 

Min mening er at dette må ut og fram i lyset. Det må være lov til å snakke om det og det må være lov til å fortelle at man har komplekser. Andre kan se på deg som at du er rar, teit og selvopptatt over å komme ut med en slik historie. Men, det er ofte lettere for de som står på utsiden å fortelle hva som er rett og galt av deg å gjøre. Men, det er du som må stå opp om morgenen, se deg selv i speilet og leve med den kroppen du har. Det er mange av oss som ser så perfekte ut, men som har små detaljer man ikke greier å leve med. Så har du komplekser med noe ved deg selv, så snakk med en lege eller en god venn. Et inngrep trenger ikke alltid å være den beste løsningen.

 

 #vagina #operasjon #skjønnhet #skjønnhetsfeil #Utsseende #kropp #press #samfunn #tabu #jenter

-Randi Annette-

SJEKK UT MITT HALLOWEEN KOSTYME

Halloween er her, og jeg har ikke i mine yngre dager feiret Halloween, men tar enkelt igjen dette i voksen alder. Det er jo helt greit. Man er ikke gamlere enn hva man føler seg.
Jeg syntes at kostymet i seg selv var litt vel sexy og søtt enn skummelt, så jeg måtte stikke innom en lekebutikk for å handle noe blod og hoggtenner. Så ble det i grunn ikke så aller verst

 

 

Det var ingen som sa de fant meg heller. Kanskje det var tennene som holdt de unna....

 

 

 

 

Det hendte seg at den ene tannen stakk rett ut eller at den holdt på å falle ut. Så jeg fant ut at jeg måtte passe på når jeg skulle drikke at den ikke gikk rett ned. Men bortsett fra det var det et morsomt antrekk.

 

 

 

 

 

Om du skal kle deg ut eller ei - ha en fin Halloween.

 

 

#halloween #kostyme #halloweenfest

-Randi Annette-

OH - HELLO WINTER

Nå er det vel ingen tvil om at vinteren har kommet. Det er ikke min favoritt årstid -tvert i mot. Men jeg var ganske klar over at den ville komme før eller siden, så når den nå kom, så vart det bare å omstille seg. Det var en overgang å sykle med vinterdekk også når jeg byttet om, men nå er jeg vant med det også. Men de kalde morgenene med snø og kald vind ser jeg virkelig ikke frem til.

 

Men så er alternatviet å ta buss og bruke mye lengre tid frem og tilbake til skole/jobb -det utgår. Da får jeg bare bite tennene sammen og kle meg godt. Så får jeg en frisk start på dagen på kjøpet. Og ikke minst er det penger spart.

 

 

Savner sommeren allerede. Men vinteren kan bli fin den også - det er jeg sikker på.

 

Gleder meg skikkelig til å komme meg hjem å krype under pleddet å slappe av. Men først skal jeg jobbe noen timer.

 

Ha en fin ettermiddag.

 

-Randi Annette-

Søndagskveld og kos

Nå er det ikke lenge siden jeg kom inn døren å var en smule sjokkert og nesten litt små stresset. Klokken på stekeovnen fanget min oppmerksomhet da jeg så klokken var over 22.00. Oi, nå er det ikke lenge til jeg må krype til sengs - tenkte jeg.
Helt til jeg så på mobilen å ble nesten litt lykkelig over å se at jeg kunne sette meg godt ned i sofaen med god samvittighet en times tid.

 

 

 

 

Det er full rulle igjen i morgen, så det å legge seg i rett tid er ikke en dum Idé.

 

 

Nå skal jeg slappe av med litt ost og kjeks til en film før jeg finner sengen. I kveld blir det virkelig godt å legg seg. Og jeg kjenner jeg gleder meg veldig til å starte på med en ny uke i morgen. Mandager er faktisk ikke så aller verst.

 

-Randi Annette-

TAKK FOR ALLE HILSNINGER

Blogginnlegget mitt på Adressa.no har fått folk til å sperre opp øynene - ja, det er sant at det finnes kapsler med glitter for å kunne skinne litt eksta der nede...... Les innlegget her om du vil lese mer om det.

 

Jeg er så glad for at jeg kan få frem mine synspunkt å stå frem som et (så godt som) godt eksempel på at det naturen har gitt oss, ikke trenger å være så ille. Å nei, jeg er ikke i mot at folk endrer på utseende sitt, jeg sier bare at man kan være vakker ner nede uten glitter også.

Glitter og glam - det er jo vakkert det.

 

Jeg setter uansett utrolig stor pris på dere som har gitt meg positive tilbakemeldinger på både instagram, sms, facebook og snapchat. Det er utorlig hyggelig.

 

 

Nå skal jeg på lunsj med en kunde av meg som jeg har klippet og farget i nesten 11 år. Det er utrolig hyggelig å få en slik invitasjon. Spesielt for meg som er student. Da er dett gull. Ellers håper jeg dere får en fin dag, om det er med eller uten glitter og stas.

 

Lag dere en god dag.

 

#adressa #meninger #kropp #helse #inspirasjon

-Randi Annette-

FULL RULLE OG DÅRLIG SAMVITTIGHET

Er ikke det Randi Annette i et nøtteskall? Jo.

 

Jeg har vært bortreist og i tillegg så har jeg hatt masse av gjøremål liggende over meg, så da faller dessverre denne bloggen litt bort. Det er lite profesjonelt av meg, men heldigvis så har jeg fått inntrykk av at mine lesere har forståelse for det. Det har også blitt lite trening den siste tiden, det vil si en uke. Så da blir det naturlig lite blogging av den grunn også.

 

Still going strong

 

Men for å gjøre det godt igjen, så kan jeg forsåvidt spørre dere hva dere vil jeg skal blogge om. Har dere noen spesifikke tema eller spørsmål rundt noe, så ikke nøl med å spørre. Så skal jeg se hva jeg får til ut ifra det. Kanskje en god gammeldags spørsmålsrunde? 

 

Ellers håper jeg dere har det bra og at dere vil få en fin dag. Selv ser jeg frem til å trene, for det er virkelig på tide.

 

-Randi Annette-

FROZEN

Nå tror jeg ikke det er mange dagene igjen før det ligger litt frost på veiene, så i går fikk jeg en god venn av meg til å bytte om fra sommerdekk, til vinterdekk på sykkelen min. Jeg sykler ofte langs ved sjøen og ellers både tidlig og sent, så nå tør jeg ikke å vente noe lengre. Det er typisk at snøen ligger eller at det har vært minusgrader når jeg ikke har mulighet til å få hjelp, så dette tror jeg var en bra timing.

 

 

 

Det blir kaldere og kaldere, noe jeg ikke er så begeistret for. Jeg er helt klart ei jente som liker sommeren aller best, men jeg liker å finne fine ting med hver årstid, så jeg har noe å glede meg over hele året. Er ikke det lurt?

 

 

Nå vet jeg ikke hva målestokken viser eller hvordan været skal være i dag, men det finner jeg fort ut. Nå skal jeg gruse på veiene med en høy lyd som piggdekkene gir. Det er alltid like gøy å sykle på broene der folk går. De skjønner ingenting av den lyden og ser for seg at noe stort kommer. Men så er det bare lille gladlaksen her, på en liten sykkel.

 

Ha en fin dag.

 

-Randi Annette-

HVILEMODUS

I dag våknet jeg uthvilt og det er dagene jeg skal på jobb etter skoletid at jeg virkelig trenger å kjenne på at jeg er uthvilt. Ellers blir dagen utrolig lang og tung. De siste ukene har jeg på mandager og tirsdager vært på skolen fra 08.30 om morgenen, og ikke vært hjemme før halv ni på kveldene. Dette på grunn av at jeg jobber til klokken åtte. Det har vært så slitsomt og tungt at jeg nå har bestemt meg for at jeg ikke skal starte dagene halv ni, men kanskje heller to timer senere.

 

Jeg prøvde det først i går, og det ble veldig vellykket, så jeg tenkte å slå til med den samme planen i dag.

 

Å slite seg ut og jobbe for hardt fra starten tror jeg ikke trenger å være så lurt. Dere har vel hørt om den berømte veggen... Den vil jeg ikke møte på.

 

Heldigvis så lar jeg meg selv få lov til å senke skuldrene å tenke litt annerledes. Det handler ikke om å være superhelt fra morgen til kveld. Det å jobbe med studier og kombinere jobb er tøft, men jeg har nå funnet ut at jeg ikke må lage dagene så lange, for det blir de når hodet er koblet på i tolv timer nesten i strekk.

 

Jeg vil jo være en superhelt, men superhelter trenger hvile de også. Jeg har blitt godt kjent med meg selv siden jeg startet på BI, og jeg synes det er minst like spennende å bli bedre kjent med meg selv, som det er å studere nye fag. Man kan lære mye på det å utforske hvordan man takler ulike ting, i så fall har jeg erfart det.

 

Jeg trives utrolig godt med meg selv om dagen. Har det rett og slett fantastisk, og det er en følelse jeg skal ta med meg videre inn i den hektiske perioden jeg nå går inn i. Trening er for meg noe som får meg til å koble av og slappe av på en merkelig måte. Så dagen i dag startet jeg med nettopp det. Satte hodet og kroppen i hvilemodus - bedre blir det ikke.

 

Hvilemodus....

 

-Randi Annette-

 

FRA JOBB TIL FULL FEST

Endelig kommer det en helg der jeg skal ute på byen. En skulle kanskje tro jeg fikk dosen min under fadderuken, noe jeg kanskje også gjorde. Men det er lenge siden nå, så nå er jeg skikkelig klar for en fest ute på byen. Jeg er veldig glad i de kveldene der det er ost, kjeks og vin. Eller tapas med noe godt i glasset. Men variasjon er absolutt det jeg foretrekker.

 

I kveld skal jeg i bursdag til en kompis som jeg har trent Ju Jitsu sammen med noen år (sett vekk ifra at jeg ikke har vært på matten på litt over ett år nå...Desverre). Men morsomt, det blir det helt sikkert.

 

Bildet av meg ble tatt i sommer da jeg skulle på White Party.

 

Angående outfit til i kveld har jeg ingen anelse om. Det bøtter ned med regn og jeg hater å fryse og bli kald. Så det ender vel kanskje opp med en bukse og en fin overdel. Jeg kommer hjem klokken halv syv i kveld, og bursdagen starter klokken åtte. Så litt stressende kan det bli, men det er bare å senke skuldrene når jeg kommer hjem, da er det helg.

 

Lag dere en magisk dag, det er tross alt lørdag.

 

-Randi Annette-

MISLYKKET NÅR DU IKKE REKKER OVER ALT

Det verste jeg vet, det er å ha alt for mange gjøremål og tidspress over tid. Det innebærer ikke at jeg ikke liker en hektisk hverdag for jeg jobber virkelig bra under press, men det er vel heller den berømte kabalen som ikke alltid går opp, nettopp fordi jeg har for mange baller i luften.

 

Denne uken hadde jeg et mål om å få stekt noen brett med knekkebrød og jeg skulle få tid til å trene. Trening i denne hektiske hverdagen er ren medisin for min del. Men så langt så har det ikke vært rom for noe trening, og ser også ut for at det kan bli lite ellers i uken også. Det er på trening jeg henter ny energi, men strekker ikke tiden til, så er det faktisk helt greit.

 

Klærne er sponset av Brazfit.


Foto: Sunniva Herstad Johansen

 

Man kan kanskje føle at man feiler og er mislykket når man ikke føler at man rekker over alt. Tiden er knapp og det er alltids noe å gjøre. Møter, skole, jobb og ikke minst husarbeid. Det er ikke slik at hverken du eller jeg er mislykket, selv om vi ikke rekker over det vi hadde lyst til. Jeg er min største kritiker og jeg er svært ærlig mot meg selv. Og det er på godt og vondt. Jeg er ikke redd for å fortelle meg selv at jeg kunne ha gitt en bedre innsats for å fått gjøremålene i havn, men jeg er også utrolig flink til å rose meg selv.

 

Det er viktig å sette seg mål, men det er også viktig å ikke tro du er mislykket, mindre god fordi du ikke fikk tatt de treningsøktene du så for deg. Jeg nevner spesifikt trening i dette tilfelle, fordi jeg vet det er alt for mange som sliter med denne vonde følelsen. Følelsen av dårlig samvittighet.

 

Smil til deg selv, legg gårsdagen bak deg og se rundt deg på alt det du har lyktes med. VI alle kan bli bedre til å planlegge, men det er fortsatt bare 24 timer i døgnet.

 

-Randi Annette-

10 GRUNNER TIL AT DU MÅ ELSKE MANDAGER

Jeg er åpen for debatt, men mandag er en fin dag. Jeg vet at helg er fint det også, men jeg er veldig opptatt av mandager av flere årsaker. Grunnene er følgende:

 

* Du kan starte uken bedre enn den forrige
* Du kan starte på blanke ark og bestemme hvordan du vil uken skal se ut
* Det som skjedde uken før er lagt litt til siden, det er denne uken som nå gjelder
* Mandag er en fin dag for å fylle på kjøleskapet så man har lettere for å ta sunnere valg igjennom uken
* Trening - det må så klart inn på min liste. I dag kan man sette seg mål om antall treningsøkter

 

 

 

* Var det noe du ikke fikk gjort forrige uke, f.eks et besøk, sett av tid og prioriter det denne uken
* Sliter du med at tiden jobber i mot deg med tanke på å få tatt unna husarbeid, da bør du sette deg ned å lage en ukesplan
* En plan fører til at ting blir gjort, lite kan måle seg med den følelsen over å kunne krysse av ulike gjøremål på en liste i en hektisk hverdag
* Dårlig samvittighet over å ha spist for mye junkfood og snacks i helgen, rydd utav skap og skuffer , for så å starte uken sunnere
* Bruker du mer penger enn du burde? Ta deg ut en sum og bruk cash den uken du vet du burde leve litt strammere.

 

Ti grunner til å elske mandager, det er å starte med blanke ark og faktisk legge opp til en strålende start.

 

-Randi Annette-

ENORMT MASSE BILDER FRA DAGENS OPPLEVELSE

Først og fremst må jeg virkelig ta meg sammen så jeg ikke feller noen tårer her når jeg nå skal skrive noen ord. For jeg må si jeg er ufattelig takknemlig, glad og rørt over å ha fått æren over å være gudmor til vesle Nora. Jeg tør ikke tenke på hvordan det vil være å få mine egne barn, for det å være fadder er virkelig stort. Jeg er ikke tante heller, så det kan kanskje sammenlignes med det å være en tante?!

 

 

Presten var utrolig flink. Jeg følte virkelig stemningen i kirken var utrolig nær og flott på mange måter. Han snakket om så mye som satte perspektiv på ting her i livet. Noe som virkelig passet meg her jeg er nå i livet.

 

 

En spesiell kontakt - en spesiell følelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange fine gaver til en veldig spesiell og god jente.

 

Legg også merke til den fine hårfargen til Linda. Dere finner før og etterbilder av hårfargen på min frisørrelaterte instagram. hair_randiae.

 

 

 

 

For å bli like stor og sterk som gudmor, må man spise.

 

Og dette fikk hun ifra meg og min pappa. Og jeg er som alltid litt kreativ når det kommer til gaver.

 

 

 

 

 

 

Jeg la ned en del jobb og planlegging med tanke på denne sparebøssen som jeg tømte en del småpenger og femtilapper på. VELDIG fornøyd.

 

 

 

 

 

 

 

 

En minnerik dag med full av kjærlighet. Elsker mine to fadderbarn herfra til månen - og tilbake <3

 

-Randi Annette-

DIGG MED "FRIDAG"

I dag har jeg ingen forelesninger og jeg har heller ikke jobb. Men jeg jobber med studier hjemme, og det er fryktelig godt. Det blir ikke så effektivt som det kanskje ville blitt dersom jeg var på skolen, men jeg får i så fall gjort litt. Men nå kjenner at jeg det frister veldig å komme meg ut i frisk luft, så jeg tror jeg skal ta på meg treningsklær og ta med vannflasken min ut på tur. Litt frisk luft til hodet er nok den rette medisinen akkurat nå.

 

Klærne er sponset av Brazfit, og bildene ble tatt i fjor.

 

 

 

 

 

Håper dere har sol og fint vær der dere er. Været her i Trondheim ser rett og slett fantastisk ut. Nå gleder jeg meg til å få litt frisk luft.

 

Lag dere selv en god dag - jeg har laget min.

 

-Randi Annette-

MIN EGEN HVERDAGSHELT

Klisje eller ei, men jeg må få lov til å si at jeg er meget imponert over meg selv i disse travle dagene. Jeg har et hektisk program, men jeg lar meg ikke knekke av den del. Jeg finner mye glede og motivasjon igjennom min store hobby, nemlig trening. Jeg er så takknemlig for at denne jenta startet å finne interessen for styrketrening i en alder av atten år. Idrett og ballspill har vært en stor interesse igjennom hele livet mitt, og jeg er skikkelig glad for det.

 

 

 

Selv om jeg kanskje skulle ha brukt alle timene før forelesning i dag på studier, unnet jeg meg selv den friheten å koble av i noen timer med trening og det å slappe litt av. Det skal sies at jeg jobbet med studiet fra klokken 08.00 til 09.30, så jeg har faktisk jobbet litt også.

 

Men det å trene er for meg det å hente mer energi. Jeg skulle ønske alle fikk muligheten til å oppleve hvor godt trening er. Ikke minst hvor gøy det er. Det er et hav av muligheter til å trene. Jeg tror det finnes noe for hver og en av oss. Men nå har det seg slik at trening ikke er for alle, men det skal så lite til for å gjøre litt.

 

Jeg ser på meg selv som min egen hverdagshelt. Der det er motbakke og der jeg må jobbe hardere, der jeg er på mitt beste. Jeg liker å jobbe hardt og det har jeg bevist for meg selv på trening. Jeg skal ta med meg den innstillingen og motivasjonen på skolebenken også. Det er faktisk kun meg selv som kan stoppe meg.

 

Så hvorfor ikke finne din egen hverdagshelt i deg selv du også?

 

-Randi Annette-

INGEN SMINKE - INGEN REDIGERING

Det er så mye filter, redigeringer og sminke på Internett, så jeg tenkte jeg skulle gå litt imot strømmen, og ikke minst gi meg selv en utfordring. Nemlig det å legge ut bilder der jeg ikke har noe sminke.

 

Jeg er ikke noe tilhenger av å ha alt for mye sminke på meg til hverdags, men til fest er jeg ikke redd for å ta den litt mer ut. Jeg sier heller ikke at filter og sminke er feil. For jeg bruker jo både filter og sminke selv på bilder, som for eksempel på Instagram (randiae), og noen ganger legger jeg til litt skygger og den slags på bildene på bloggen. Men jeg tror ikke det er så overdrevent at det blir for mye. Eller, det vil vel dere nå lage dere et eget inntrykk av når dere ser bildene her.

 

 

All natural.
Skjønnheten kommer innenfra sies det.

 

Men jeg skal være såpass ærlig å si at jeg er opptatt av en sunn kropp og en sunn livsstil. Både når det kommer til meg selv og det motsatte skjønn. Overdrivelse er ikke bra uansett om det er for sunt eller usunt. Men en passe middelvei, det har jeg sansen for.

 

 

 

 

 

Er det for mye filter i dag, eller tenker du ikke over det?

 

 

 

 

Jeg legger ikke så mye merke til det. Tenker i så fall ikke så mye over det. Er det fordi det har blitt så vanlig, eller hva tror du?

 

Dersom sminke og filter gjør deg lykkelig, da ser jeg ikke problemet med å bruke det heller. Alle fortjener å ha det bra med selv selv. Men det finnes vel alltid en grense for hvor bra det er. Se på for eksempel Snap Chat. Der er det faktisk litt vel mye til tider. Men, jeg synes det er underholdende. Genialt på en dårlig dag, det er ingen tvil om.

 

Så her fikk dere sett meg med null sminke. Legg gjerne igjen en konstruktiv kommentar om du skulle ha lyst til det. Ellers ønsker jeg dere alle en topp dag - med eller uten sminke.

 

#sminkefri #sminke #filter #troondheim #redigering #photoshop #fotoshoot #Photoshoot #inspirasjon #mote #trend #blogger #kropp #helse #makeup

-Randi Annette-

NÅR EN MANN FALLER (BOKSTAVELIG TALT) FOR DEG

Nå begynner jeg å kjenne på kroppen at det er en grunn til å hoppe av glede. I går hadde jeg tidenes treningsøkt og jeg overgikk meg selv fullstendig. Jeg hadde en utrolig bra treningsøkt på 3T-Ilsvika der jeg var med på Tabata, og den timen var ubegripelig tung. Men jeg fullførte og jeg var ikke gangbar etterpå. Tok meg fullstendig ut.

Også er det jo helg snart og jeg har i tillegg fri fra jobb, men det betyr ikke at det blir så mye fri av den grunn. Det er masse prøver og mye som krever i forhold til studiene også, så det blir ikke så mye fri av den grunn, men litt fri skal jeg helt klart unne meg.

 

Et bildet fra i sommer da jeg var på to toppturer i Hoston. Det er ikke et vanlig syn, men det skjedde faktisk. Jeg på tur i marka.


Klærne på bildet er sponset.

 

Nå skal jeg for første gang på en måned sykle til skolen. Det blir spennende å se om syren kommer fort, eller om jeg berger. Sist gang jeg syklet til skolen, så var det en mann som hadde et lite uhell.

 

Jeg kom syklene inn på siden av han, var omtrent to meter bak han i det han kastet et blikk over skulderen for å få en oversikt over hva som skjedde bak han. I det han så meg vred han sykkelstyret og gikk rett på trynet. Jeg tenkte bare: Seriøst - han falt for meg tvert han så meg.

 

Okei, fra spøk til alvor. Jeg gikk bort til han (han lå på ryggen som en strandet sjøstjerne å så opp på meg med et sjokkerende uttrykk), og jeg løftet sykkelen av han og satte på støtten. Strakte ut en arm til han og hjalp han opp. Det gikk heldigvis bra med han.

 

Så får vi se da om det er noen som faller for meg på veien til skolen i dag. He-he, stygt å le, men det var litt komisk.

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » September 2017
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 28 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no