hits

MIN SØSTER GIFTET SEG I GÅR

Det var masse følelser i sving i går. Min søster. Min gode, kjæreste søster skulle gifte seg. Jeg stod for å ordne håret hennes, og når jeg var ferdig, skulle hun kle seg i sin nydelige brudekjole, men jeg dro før jeg fikk sett henne.
De giftet seg ikke i kirke, og det er første gang jeg er i et slikt bryllup, og det var det fineste bryllupet jeg noen gang har vært i.

 

Morsomt å se Mona Grudt, hun viet dem og sa mye riktig og viktig....

 

Så nært. Masse følelser. Masse fine taler og ord, som vekket minner. Sårt å høre om mamma, som ikke var der sammen med oss. Sterkt å se bildet av henne som brud, ved min søster. Min søster som giftet seg med den samme tiaraen som mamma.... Så vakkert..

 

De er et kjempe fint par. De utfyller hverandre og de verdsetter hverandre. De ser hverandre og er der for hverandre. Slik det skal være - i tykt og tynt.

 

 

 

Hilde og Håvard.
Gaven de fikk fra meg var denne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva mer som gjemmer seg her får de ikke vite før om ett år. Det er jo litt slemt, men så morsomt for meg.

 

 

 

 

Her har de fått hver sin konvolutt. Hemmelige lapper, som kan tas frem i en hektiske hverdag. Så de kan leve litt i nuet og huske på å gi litt av seg selv, når partneren minst venter det.

 

 

Denne var skikkelig kul. Om jeg kan si det selv. Jeg er så kreativ altså. Jeg må få lov til å være litt stolt av meg selv her.....

 

 

Og gaven fra pappa, noe av den da. Jeg hjalp til med å skrive utenpå. Men selv har han funnet bilder, klippet og limet. Skrevet noen ord. Han er så flink. Kanskje det er hans kreativitet jeg har arvet?

 

 

 

 

Masse bilder finnes av brudeparet, og gjestene. Men jeg tar hensyn til at det var deres dag, så jeg deler kun dette med dere av bilder.

 

Ellers var det mange hyggelige gjester, flotte mennesker, fine taler og sammen skapte vi magi, kjærlighet og rom for å vise følelser. En uforglemmelig kveld. Man ser virkelig veldig klart hva som er viktig i livet med et bryllup. Kjærlighet. Å i ordet kjærlighet finner vi ærlighet.

 

#bryllup #bryllupsgave #tips #gavetips #brudepar #brud #brudgom #søster #familie

 

-Randi Annette-

SUSHIEN SLO MEG RETT UT

Rett etter jobb i dag, var jeg ute på restaurant med pappa, der vi koset oss med sushi, etterfulgt av litt shopping. Jeg er så glad i sushi (mat generelt da jeg spiser absolutt alt), og buffet er jo midt i blinken. En gylden mulighet til å spise seg rett ihjel. Ja, det skjer hver gang. Bare tre biter til, det går jo helt greit. Feil igjen....

 

Vel hjem kom vi, og vi satte oss i hver vår ende av sofaen. Jeg har en himmelsk god sofa. Det kan alle som har vært her skrive under på. Jeg så han bekket seg ned sakte men sikkert. Og jeg det samme. Og der var det gjort. Snorking på høyt nivå (...pappa snorker..... ikke jeg.. Viktig å understreke). 30 minutter på sofaen, å det var hardt å komme seg opp. Men etter litt motivasjon (les sjokolade med lakris og pepsi max i kjøleskapet), gikk det som en lek.

 

Sushi, regnvær og en hektisk dag på jobb, da er sofaen farlig god. 

 

Nå i kveld skal jeg og pappa, og kanskje noen venner av meg, kose oss med øl og en god prat hjemme hos meg. Det blir skikkelig koselig. I morgen skal søsteren min gifte seg!! Det er så stas å tenke på. Tro meg, det blir løsvipper. Jeg gråter jo så lett. Blir så lett rørt. Jeg er glad når andre er glade, og jeg er trist når andre er triste.

 

Jeg bryr meg veldig om de rundt meg, og jeg lever meg alt for lett inn i andres situasjoner. Men det er vel kanskje en god egenskap, kanskje. Uansett, jeg gleder meg skikkelig til i morgen. 

 

Nå skal vi kose oss med en øl. Håper dere koser dere også.

 

-Randi Annette-

NÅR DET IKKE BLIR HELT SOM PLANLAGT

Jeg har alltid sagt: Det som ikke går, det skal gå. Koste hva det koste vil, liksom. Men alt med måte, det må jo sies. Planen min var å kjøre på med husarbeid når jeg kom hjem ifra jobb, men den planen gikk jo rett i vasken. Jeg var så sliten, å tenkte at jeg får heller stå opp en time tidligere i morgen, så får jeg slappet av litt i kveld.

 

Noe jeg er skikkelig glad for nå. For nå har jeg det utrolig koselig og hyggelig i sofahjørnet med pleddet, med TV'n i bakgrunnen. Smil- sjokolade har jeg også koset meg meg etter middagen.

 

Det er viktig å ofre seg og gi av seg selv, til en viss grad. Er det behov for å slappe av, så er det faktisk greit å slappe av også..

 

Dagen min så slik ut i dag:

 

Trening fra 09.00 til 09.50
Tørking av støv og rydding av leilighet frem til klokken 11.00
Shopping til 11.35 (kjøpe ny ryggsekk)
Jobb fra 12.00 til 20.00
Shopping til 20.30 (kjøpte noen gaver...)
Syklet hjem og lagde middag som jeg spiste 21.00
Også ble det sofaen.....

 

Så det å starte på med å støvsuge og vaske gulv, det får jeg heller gjøre i morgen tidlig en gang mellom 07.00 og 07.30 tenker jeg. Så blir det jobb og helg. Det er hektisk på jobb om dagen også, der jeg står og går hele tiden. Så kanskje ikke så rart at sofaen var magisk i kveld.

Hva har dere gjort i dag? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

MITT KJÆRESTE FADDERBARN - 4 ÅR!

Dette er helt klart gutten i mitt liv - Mikael <3

 

Han kom til verden for fire år siden i dag. Å jeg husker den dagen så godt. Jeg tenker på hvordan det må være å bli mamma, når den følelsen av å bli fadder og samtidig få lov til å komme på sykehuset på besøk, var så sterk. Jeg gråt av ren glede. Jeg må si jeg håper jeg en gang får oppleve å bli mamma selv også. For jeg vet jeg kommer til å bli en god mor, og jeg har forstått at det er en egen kjærlighet å få egne barn.

 

Bildet er ifra treårsdagen som var i fjor.

 

 

Han er jo min faste kunde også, naturligvis. Her er han nyklippet med blått hår. Skikkelig søt. Jeg elsker å klippe barn. De blir så fort litt mer voksen og de får en annen holdning. Tror nok han selv syntes at han var ganske kul her.

 

Å hjemme hos meg får han gjøre hva han vil - nesten. Her kan han løpe langs gangen, da den er lang. Jeg har sett at barna som er på besøk her, de liker å løpe i gangen. Foreldrene er litt mer at de ikke vil at de skal gjøre dette, men jeg sier at de får lov hjemme hos meg. La barn være barn.

 

Mikael går nesten alltid rett inn på gjesterommet mitt, for der vet han at jeg har en ferge lagd av lego. Den får han leke med når han er her. Og han liker å se ut igjennom verandadøren min på bildene. Det er lego og bil som er mest interessant visst nok...

 

 

Å til slutt, et bildet av meg og Mikael, første dagen jeg så han. Jeg kunne se på han lenge. Hele tiden... Noe så vakkert <3

 

 

 

Gratulerer med dagen Mikael. Vi sees snart <3

 

-Randi Annette-

SOMMER, SOL OG SORBET

Det er slettes ikke feil med sommer når den byr på et slikt vær som det har vært i år. Hele mai og juli har vært ubeskrivelig fin. Og hva er vel bedre enn noe kaldt i denne varmen?

 

De er friske og utrolig gode. Selv har jeg brukt å lage saftis selv, men aldri prøvd sorbet. Det skal være ganske enkelt, men det enkleste er jo bare å kjøpe de ferdige på butikken.

 

Sorbet fra Henning Olsen

 

 

 

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har benyttet meg av kald drikke (les øl.... Og brus), stort sett i solveggen, og det har blitt spist overraskende lite is i år. Jeg elsker jo is, så det er litt uvant til å være meg.

 

 

Har dere smakt noen av disse før? Jeg anbefaler de på det sterkeste. Dette er ikke et sponset innlegg, bare en anbefaling hvis du har lyst til å prøve noe du kanskje ikke har prøvd.
Kan kose deg ene og alene med en skje, eller dele med noen du er glad i <3

 

Lag dere en fantastisk dag.

 

#henningolsen #is #sorbet #sommer

-Randi Annette-

ET BILDET SIER ALT

Selv om bildet her ble tatt i mai i år, begynner jeg faktisk å le når jeg ser på bildet. Fordi dette bildet beskriver virkelig kvelden i går. Jeg ler faktisk her jeg sitter ene og alene - høyt for meg selv.

 

Jeg jobbet en kortere dag i går. Deilig vær, men kanskje litt i overkant varmt, men jeg så virkelig frem til kvelden. Tapas hjemme hos meg med gode venner, for så å sjekke utelivet.

 

En god latter forlenger livet.


 

Sett vekk ifra festivalen som var hjemme tidligere i sommer, så var denne kvelden den beste på lenge. Folk var i godt humør og det var generelt en bra kveld. Kvelden føltes utrolig lang, noe som gjorde kveldan enda bedre. Og den avsluttet like bra som den startet....

 

Det er nettopp slike opplevelser som er godt å se tilbake på når jeg begynner på BI igjen i august. Da blir det litt mer hektisk. Denne sommeren har virkelig vært fin. Det hjelper på med godt vær, det er det ingen tvil om.

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DA VAR FERIEN OVER - HVERDAGEN TILBAKE

Da var jeg tilbake i Trondheim igjen og ferien er nå over, for denne gang. Jeg hadde gledet meg skikkelig til å starte på igjen, men det er noe med det når man plutselig er tilbake. Nå ser jeg tilbake å tenker at tre uker gikk forferdelig fort. Men på en annen side når jeg tenker over hva jeg har opplevd, så fortsår jeg at det har vært en langt og fin ferie.

 

Ferien har vært så utrolig fin, så jeg tror kanskje det er det jeg kjenner på. Nesten 3 uker hjemme hos pappa, det var virkelig kos. Det er sikkert 15 år siden sist jeg var så lenge hjemme.

 

Godt med ferie etter studiestress og jag. Gi meg noen dager, å jeg er tilbake i gode rutiner igjen.....

 

 

Nå er det fire uker til skolestart også, så jeg kjenner det er greit å starte med å jobbe litt før skolestart. Da slipper jeg at det blir en pangstart. 

 

Det beste med å komme tilbake til Trondheim igjen er helt klart å møte de jeg jobber med, samtidig de gode vennene jeg har her. Og ikke minst, komme inn til min fine nymalte leilighet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå skal jeg slappe av i sofaen min resten av kvelden. Det er helt greit nå kjenner jeg. Ønsker dere alle en fin kveld videre.

 

-Randi Annette-

ER DET NOE JEG ER STOLT OVER, ER DET DETTE

Til dags dato har jeg aldri opplevd at et barn ikke har gått overens med meg. Jeg klikker med alle å en hver, og det er så fantastisk. Noen barn er utadvendte, andre er mer stille. Jeg lar alltid barna ta det første steget, om det så handler om å gi meg et smil. Eller et hei. Eller tilby meg å smake på lørdagsgodisen. Det ender ofte med at vi er bestevenner ganske kjapt.

 

Og de som kjenner meg, de som har sett meg sammen med barn, ja de kan nok sikkert si seg enige i det. 

 

Slik som for eksempel Thea. Hun er datter av mitt søskenbarn, og jeg har knapt møtt henne. Men i sommer har jeg fått en del tid sammen med denne jenta. Og det tok ikke mer enn noen få ord før hun ville sitte i fanget mitt. Ha kos og klem. Og hun tok seg tid til å overraske meg med å plukke en bukett med blomster også. Det ryktes også i at hun har spurt etter meg, når jeg skulle stå opp. Når jeg skulle komme på besøk. Hun er vanligvis ikke sånn. Og det smelter så klart et hjerte som elsker barn....

 

 

 

Litt trutmunn ble det. Se så søte vi er da.

 

 

Her går vi hånd i hånd fra kirkegården. Her fikk hun være med meg å se på graven til min mamma og ellers de vi har mistet i familien. Dessverre, så alt for mange...

 

 

For det meste, hånd i hånd.

 

 

Jeg tror mye handler om å se hvert enkelt barn. Selv om de er søsken, kan de ha ulike behov. Foreldre har så lett for å sammenligne sine barn med andre barn, men også søsken. Selv om storebror lærte seg å kle på seg selv i en alder av tre år, eller aldri brukte smukke, så betyr det ikke at den yngre er en dårligere eller mindre bra utviklet enn den andre.

 

Slike diskusjoner liker jeg ikke. Ta en titt på oss selv. Hvem er det som er voksne folk som sammenliger voksne folk med andre. De som har greid å fullført en høyre utdannelse, eller de som har greid å være alenemor for tre barn, og ikke... Ikke glem at du selv har vært ung og usikker. Vi kan ikke sammenligne oss selv med andre til en hver pris.

 

Noe å tenke over....

 

Jeg er i så fall veldig stolt over å ha denne evnen til å gi alle barn en sjanse. Barn og fulle folk som jeg sier, det er de som snakker sant og som er ærlige. 

 

-Randi Annette-

FESTIVAL - UTIHAVET

Det er så utrolig merkelig å tenke på at det er ett år siden sist at jeg var på Utihavet festivalen. Med tanke på hvor mye som har skjedd siden sist. For ett år siden skulle jeg studere i Molde blant annet. Jeg kom ut av et seks års langt forhold - ja, det har skjedd utrolig mye det siste året.

 

Denne festivalen har jeg gledet meg til i nesten et halvt år. Ja, helt siden jeg fikk høre at BØGDABRÅK skulle komme. Jeg er så utrolig glad i musikken og sangene de spiller. Og i kveld skal jeg oppleve de live for andre gang i år.

 

I går var det Vassendgutane, Temur og Elly Ekko som spilte.

 

Ikke den beste bakgrunnen eller de beste bildene, men jeg fikk lurt med meg pappa utenfor huset vårt for å knipse noen bilder. Jeg kunne selvsagt lagt mye vekt i det å få bildene finere ved å redigere farger osv, men dere får ta bildene slik de er.

 

Det har blitt minimalt med fotoshoots og bilder generelt i det siste. Og blogging generelt i grunn.

 

 

Ny topp og ny bukse til ferien. Jeg fikk ikke shoppet nok i Krakow, da det bare ble to plagg. Så jeg fikk shoppet en del før jeg gikk ut i ferien nå.

 

 

Nå er det bare å se frem til i kveld. Jeg gleder meg skikkelig.

 

#festival #fest #foto #bilder

-Randi Annette-

SISTE ARBEIDSDAG FØR FERIE

I dag har jeg min siste arbeidsdag før jeg får ut i ferien. Og ferien kommer som bestilt. Jeg har jobbet i fire dager på rad, noen dager også før jobb, med å male. Male, jobb en full dag, for så å hjem å vaske, maskere og male. Jeg har blitt ferdig ca 23.45 hver kveld. Men nå er det bra fint hjemme hos meg også. Det må sies.

 

Så på fire kvelder, er det mye som kan bli gjort. Men i dag blir den første dagen der jeg kun skal jobbe, og jeg kjenner det holder massevis.

 

 

Ingenting er som å gå ut i ferie når man virkelig er skikkelig sliten. Og ikke nok med det - når finværet også kommer. Bilder av leiligheten kommer selvsakt, men det blir om noen dager når jeg setter meg ned med det.

 

Nå skal jeg på jobb. Lag dere en god dag da dere.

-Randi Annette-

SØTESTE ETTÅRINGEN - MITT FADDERBARN

I går var jeg i bursdag til godeste Nora. Hun fyller ett år i dag, og jeg er superglad over at jeg fikk til å være med på bursdagsfeiringen hennes. Jeg er jo hennes gudmor <3
I går fikk jeg se henne gå også. Det var utrolig morsomt. Det var nesten som å se meg selv da jeg var på utdrikningslag til min søster som ble feiret på lørdagen. He-he. Neida....

 

Se så fint de har pyntet med ballonger. Jeg spøkte litt med at de kunne få en gutt til, og da kalle han for Aron - les Nora baklengs....

 

Mor og datter. Se så flott lille Nora er <3

 

  

Ei fin og skjønn jente jeg dessverre ikke har hatt så mye tid til. Men det å studere fulltid og jobbe 30-40 % er ganske heftig til tider. Derfor er det ekstra godt å kunne være litt mer tilstede nå når jeg har kun jobb å tenke på og ikke studier.

 

 

  

Jeg kom så klart ikke på å ta bilder av meg sammen med Nora. Det var jo litt synd da. Men, det viktigste er å ha bilder av selveste Nora på hennes første bursdag. Men jeg har andre bilder av oss sammen. Da jeg møtte henne for første gang og i hennes dåp, da jeg fikk bære henne frem.

 

Her er hun bare noen dager gammel.

 

 

 

Nora <3

 

-Randi Annette-

HELG

 

I går ble jeg invitert med på en fest med masse businessfolk, noe som var kjempe spennende og utrolig morsomt. I og med at jeg studerer så var det en kjempe fin anledning til å få møte folk som har vært i mine sko,  for så å se hvor de er nå. Mange av de har studert på BI, og da markedsføringsledelse som jeg gjør nå. 

 

Der var det tapas fra restauranten Frati, og ellers medbrakt drikke.

 

Gårsdagens antrekk var den røde overdelen, sort bukse og en kort sort dressjakke.

 

Det ble ikke noe sen kveld, da jeg skulle opp tidlig i dag for å dra på jobb. Men morsomt å være sosial og kunne skape et nettverk. 

Hva er dine planer for helgen? Legg gjerne igjen en kommentar om du vil.

 

-Randi Annette-

IKKE ALLTID DET BLIR SOM PLANLAGT

God mandag mine lesere. Jeg må få lov til å si at denne uken startet veldig bra, men også med en realt

P A N G! Plutselig var det mandag liksom, ja den kan komme brått på den.

 

Jeg kom ikke hjem til Trondheim før sent i går kveld, og jeg sovnet vel omtrent rundt klokken 01.00. Også hadde jeg så klart på alarmen litt for tidlig, men grunnen var at jeg skulle trene før jeg startet på jobb klokken tolv. Halv ni var litt tidlig så jeg utsatte alarmen i tjue minutter. Og der våknet jeg til en hyggelig melding fra min gode venn, Eirin, og hun kunne tenke seg å komme på besøk. Og det var virkelig hyggelig.

 Treningen kunne jo utsettes til etter jobb, omtrent klokken 21.00 kunne jeg også trene - tenkte jeg.

 

 

 

Men arbeidsdagen min ble så hektisk og jeg fikk ikke spist før klokken var halv seks. Så det ble lite mat og masse stress, men jeg elsker å jobbe under press, så jeg skal ikke klage.
Men etter jobb tenkte jeg at jeg kunne jo vaske vinduene mine, helt til jeg kjente hvor godt det var å sette seg ned å spise hjemmelagd pizza og se på en ny serie som jeg kom over. Så det å trene og det å vaske vindu, ja det gikk mer som rett i vasken.

 

Men jeg setter stor pris på denne kvelden også med å slappe av. Egentlig skulle jeg på fotoshoot i morgen tidlig, men det er så mye som skjer denne uken, så jeg spurte pent om å utsette det til neste uke. Da har jeg jo litt å se frem til da også.

 

Jeg liker å ha ting å se frem til. Spesielt i perioder der det skjer mye. Det er ikke mange ukene igjen til festival og ferie heller. Deilig å tenke på, spør du meg.

 

-Randi Annette-

SLIK HOLDER DU DINE HVITE SKO HVITE

For noen uker siden stod jeg ved siden av noen som hadde helt nye hvite sko, og innså ganske raskt at mine sko minnet mer om en gråfarge enn hvit. Da kom jeg på at jeg hadde akkurat det jeg trengte, og i og med at jeg vet det er flere enn meg som har hvite sko, tenkte jeg at jeg kunne dele mitt tips med dere.

 

Dette er ikke et sponset innlegg.

 

Først renset jeg skoene med denne rensen så jeg fikk vekk skitten.

 

 

Så gikk jeg over med denne stiften og fargela skoene (jeg presset den ned mot skoen, så kom det ut hvitfarge. G E N I A L T!!)

 

 

Slik så de ut før jeg renset de.

 

 

Og etter.

 

 

Se så fine de ble! Stikk innom en skobutikk, og de kan helt sikkert hjelpe dere. 

 

#tips #sko #reebok #hvit #hvitt #hvitesko #joggesko

-Randi Annette-

DEN FØLELSEN

Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men jeg våkner alltid så alt for tidlig. Klokken er nærmere 06.00 når jeg våkner av meg selv, og der ligger jeg å prøver å slappe av og prøver samtidig å knipe igjen øynene så jeg greier å sovne igjen. De siste dagene har jeg hatt alarmen på til klokken 08.00 for å trene, men jeg greier uansett å våkne så alt for tidlig. Så er jeg forferdelig trøtt hele dagen når jeg er på jobb. Det er så slitsomt.

 

Men i morgen skal jeg reise hjem til pappa der jeg vet jeg får slappet skikkelig godt av, så da tror jeg at jeg greier å sove lenge - veldig lenge. Ja, det vil si til halv ni eller noe. Det er uansett mye lenger enn klokken seks.

 

 

 

Det blir godt å komme seg til havgapet uten å ta med en eneste bok, kun meg selv. Det ser jeg så utrolig frem til. Jeg smiler når jeg tenker på det. Det er så fantastisk godt å tenke på at jeg finner nesten ikke ord. Og neste uke skal jeg på ferie til Krakow. Jeg har så mye fint å se frem til nå. Det er deilig å tenke på. Det skal godt gjøres å unngå stress og jag. Men når man virkelig kan unne seg litt fri og koble av litt, da kan man se seg tilbake å tenke på at alt var verdt det. Når det var dette man hadde i vente.

 

Evig optimist eller noe sånn. Ja, jeg er vel det.

 

-Randi Annette-

DETTE HAR SKJEDD SIDEN SIST...

Der var vi plutselig i juni, og jeg har vel ikke vært innom her siden mai. Men jeg kan i så fall starte med å fortelle at min aller siste eksamen dette semesteret var 31 mai, og nå er det sommerfeire fra skole, men jeg er i full jobb - noe jeg elsker!! Så nå har jeg fått tittelen Markedsøkonom, selv om jeg ser mer på meg selv med tittelen Frisør.

 

Uansett, det er skikkelig godt å ha sommerferie fra studier og denne jenta har virkelig blitt seg selv lik igjen. Jeg smiler mye mer, jeg ler enormt masse (aller mest av mine egne vitser.... Som tidligere...), jeg ser veldig lyst på livet generelt sett og jeg har funnet ut av de vonde tankene og den enorme store klumpen jeg har hatt i magen den siste tiden. Nå har jeg det veldig bra med meg selv og alt rundt.

 

Og bra er det. For de siste måndene har tæret og ødelagt mye for meg, men jeg ser nå hva årsaken har vært. Alt for mye stress og jag. Så nå har ting roet seg og jeg ser mer klart. Det er så skummelt å greve seg ned når man er langt nede. Da ser liksom absolutt alt så mørkt ut. Nei jeg må si jeg liker den jenta jeg er nå bedre enn eksamensjenta. Hun er blid hun også, men så alt for streng med seg selv.

 

 

Det var i så fall en liten smakebit på hvordan ting har vært i det siste og hvordan det er nå. Kanskje dere har noen ønsker om hva dere vil jeg skal blogge om? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

LAG DERE EN SUPER DAG!

 

-Randi Annette-

LADY IN RED

Etter mange timer med både masse tanker, følelser, vurderinger frem og tilbake - ja, så bestemte jeg meg for å samle en gjeng hjemme hos meg. Det har vært så mye den siste tiden både her og der, så det å koble litt av gjorde virkelig godt. Eksamen står i full fokus fra morgen til kveld også, så jeg kjente det var akkurat dette jeg trengte.

 

 

 

Og en god dose med latter ble det også når disse bildene ble tatt. En god latter forlenger livet sies det - ja, kanskje det ligger noe i det.

 

 

Jeg var på en konsert med Bøgdabråk i går. Jeg tror aldri jeg blir for gammel til å gå på slike konserter jeg. Det var en fantastisk kveld og jeg danset swing til jeg ble gjennomvåt. Haha - det er faktisk helt sant.

 

Men i dag er virkeligheten tilbake og jeg må bare henge i og gjøre det som skal gjøres.

 

 

Hva synes dere forresten om min outfit?

 

-Randi Annette-

ALDRI FØR HAR MAI VÆRT SÅ LANG

Det er virkelig noe helt spesielt i år enn det noen gang har vært. Mai måned har vært forferdelig lang. Nesten for lang, spør du meg. Det er akkurat som å være i en drøm, men aldri komme seg utav den (eller mareritt om du vil...). Hele semesteret her har vært rart egentlig. Startet med operasjon i februar, og plutselig var jeg tilbake i april og da vart det full fokus på både jobb og studier igjen. 

 

 

Å plutselig kom mai. Å enda er vi i mai. Jeg kan nesten ikke tro det. Mai har jo vært fin med tanke på fint vær, men alle disse helligdagene skiller seg ikke noe ut for min del. Hadde jeg vært i full jobb, ville jeg nok ha satt stor pris på disse helligdagene. Men nå som jeg er fulltidsstudent så er det full fokus på å lese på tross av helligdager. Jeg er ikke den typiske studenten som drikker og fester så mye, så sånn sett merker jeg heller ikke noe av disse helligdagene.

 

I dag har jeg statistikk eksamen, den tredje eksamen så langt i mai. Det er en igjen. Og etter det velger jeg å si at jeg har FERIE (å jobbe er ferie i forhold - tro meg).

 

Dere får ønske meg lykke til og sende meg gode tanker fra 09.00 til 14.00. Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

LEAMUS - DERFOR HAR JEG DET... TYDELIGVIS

Jeg har i denne perioden kjent på trøtthet, stress og leamus - eller lemus, som jeg velger å både si det og skrive det.

Jeg fikk lyst til å google det å jeg kjenner jeg nesten bare sklir sakte men sikkert av stolen, å føler meg så truffet. Ifølge det jeg kunne lese på Internett, stod det følgende:  Bruk av koffein, angst, mangel på søvn og stress kan også forårsake leamus, forteller Jusufovic.

 

Foto: Drea Karlsen

 

Så da er det nok uten tvil mangel på søvn, litt kaffe og en stor dose stress. Jeg har faktisk sovet 10 timer de siste to døgnene til sammen, av ulike årsaker. Så det er kanskje ikke noe overraskelse at dette skjer nå.

 

 

Så med det tar jeg meg en Tuborg Hvid med hele 4,6%  alkohol. Fordi jeg fortjener det.

 

-Randi Annette-

MIN 17.MAI FEIRING

Dagen i går gikk i ett fra morgen til kveld. Slik 17.mai pleier å være.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg og min kjære startet dagen med champagnefrokost hos mine venner med god stemning og masse deilig mat. Og i år som i fjor fikk jeg spørsmål om jeg kunne tenke meg å være duskedame og gå sammen med STAR WARS i borgertoget. Så det kunne jeg nesten ikke si nei til. Det var en så fantastisk opplevelse, så jeg ville ikke la være å oppleve det i år også. 

 

 

Gjengen tok meg inn i gjengen med en gang - akkurat som i fjor. Så det satte jeg veldig stor pris på.

 

 

I fjor dro vi sammen på pub og avsluttet dagen på restaurant, men i år dro jeg med min kjære å grillet ved en foss å matet ender, og dro hjem til meg for å spise is og drikke kaffe. Klokken bekket akkurat 22.15, og da varjeg klar for å ta kveld. I fjor la jeg meg en kvart over ni.... Så jeg var nesten like sliten i år, som i fjor.

 

 

Nå er det ett år til neste gang. Det er egentlig helt greit.

 

Håper dere hadde en fin feiring <3

 

-Randi Annette-

NEI NÅ LEGGER JEG DET VEKK - ELLER I JUNI

Jeg tar meg selv i å si det så og si hver eneste dag. Ikke langt unna i så fall....

 

Jeg må først og fremst si at jeg er skikkelig glad over at det er så fint et vær. Det er upåklagelig, skikkelig også. Men på tross av det, så sitter jeg ikke så mye utendørs. Det er ikke alltid like enkelt å studere utendørs så da må jeg faktisk bare bite i det sure eplet å gå innendørs. Litt soling har det heldigvis blitt. Jeg er en desperat trødner må dere vite.

 

Og når det gjelder bildet i dette innlegget og teksten, så har det seg slik at det ligger skjerf, lue, votter etc i gangen min. Det er ikke mange ukene siden sist det ble brukt nå sykkelturer til og fra skolen. Men jeg har rett og slett valgt å ta på meg skylapper jeg -jeg får ta det i juni.

 

Foto: Nandita Myre Paulsen (NMP)

 

 

Jeg tar meg selv i å si det hele tiden - det skal jeg ta i juni. Det får vente til juni.

 

Dere skjønner at siste eksamen er 31 mai, så når juni kommer så er livet mitt tibake til normalen igjen. Da skal jeg male stuen min, harrytur til Sverige, kanskje skaffe meg litt nytt interiør, reise til Krakow... Ja, dere vet. alt skal skje da... Liksom..

 

 

Men så får vi se da. En smart person fortalte meg nemlig at jeg kan jo gjøre litt i juli og august også... Han var ikke så dum han - tenker jeg.... Men tiden vil vise.

 

 

Lag dere en god dag da. Det er tross alt S O M M E R!

 

-Randi Annette-

MYE ACTION - FÅ ORD

Ja, det er fortsatt enormt mye som skjer i hverdagen min. Jeg rekker ikke å kjede meg noe særlig akkurat. Nå er det dessverre ekstemt lite av alt jeg liker. Jobb, trening, blogging og være med venner. Nå er det bare en ting og det er skole og hard jobbing mot eksamen. Nå har jeg allerede fullført to eksamener som jeg håper og tror gikk veldig bra, men så gjenstår det to tøffe eksamener (etter min mening - de vanskeligste).

 

 

Men når mai er over, er det endelig tilbake til luksuslivet igjen. Jobb, ikke noe å lese på og bare kos. Det ser jeg frem til. Å som jeg ser frem til det.

 

 

Så som dere skjønner, så er det mye action her for tiden, og få ord som blir publisert her på bloggen. Men det er bare sånn det er det. Kommer sterkere tilbake - hold on.

 

-Randi Annette-

DE KAN TAKKE SEG SELV - BULLSHIT

Jeg lot meg provosere, men også engasjere. I går kveld kom jeg over en dokumentar der det handlet om tungt rusmisbrukere. Jeg har alltid tenkt mitt om dette og ja, jeg har vel en gang sagt at de som er avhenigig av stoff og de som er uten et hjem, ja, de kan for det selv. De har valgt det selv. Hvem har ikke tenkt det eller sagt dette høyt? Jeg tror vi er mange.

 

Etter jeg så dette programmet, fikk jeg noen andre øyne på dette og det fører da til at jeg velger å blogge om nettopp dette.

 

 


Foto: Cassandra

 

Ja, de som ruser seg velger selv å gjøre det. Men det som er mitt syn og min mening når det kommer til akkurat dette, er at jeg tror ikke at de som i dag er så avhenig av stoff, valgte å komme dit de er i dag - svært avhengige. Hadde vi spurt de som ruser seg i dag, om de ville tatt det første skuddet igjen dersom de fikk en ny sjanse. De fleste tror jeg ville sagt NEI.

 

Hadde de visst at de kom til å være uten et hjem, uten en familie å støtte seg på, da hadde de nok ikke gjort det. For hvem vet hva fremtiden bringer? Ikke jeg. Og ikke du.

 

Tre skudd og du er avhengig  - var det en som sa i dokumentaren. 3 skudd tenker jeg. Det er så lite, men så alvorlig. Så alvorlig at jeg ikke en gang kan tenke meg hvordan det må være. Man har kanskje en jobb, mange venner og kanskje barn. Etter å møtt feil person, havnet på feil fest. Så blir livet snudd på hodet.

 

 

Jeg fikk i såfall et annet perspektiv på det. Jeg skal i så fall ikke gå rundt i gatene å se meg over skulderen på de som sitter der uten et hjem, å si med stolthet at de har valgt det selv. De er mennesker  - rettere sagt, våre medmennesker. Tabu, sterke meninger, egoisme ... Ja, kanskje vi skal tenke oss om før vi dømmer neste gang vi får slike tanker.

 

Bare en tanke...........

 

 

#tabu #overdose #samfunn #Krise #avhengighet #dokumentar

-Randi Annette-

EKSAMEN. ALLEREDE I MORGEN

Jeg sitter her nå med tidenes hodepine. Kjære vene hvor denne hjernen har fått kjørt seg de siste to dagene. Men så mye jeg har lært (!!!). Jeg har funnet den perfekte studieteknikken for meg, og jeg ser jeg lærer godt og jeg kjenner nesten at jeg gleder meg til eksamen. Det er ikke ofte jeg kan si, men når det gjelder denne eksamen, så gleder jeg mer faktisk mer enn jeg gruer meg.

 

 

Men det kommer så klart an på selve oppgaven, men jeg har bestemt meg for å gå inn med et smil og et hevet hodet. Det er vel strengt tatt den eneste eksamen jeg kan gå med hevet hodet tror jeg. Men jeg skal gjøre så godt jeg kan.Synes dette bildet som Cassandra tok av meg passer godt til en student som skal opp til eksamen......

 

Nei nå kjenner jeg at hodepinen tar snart knekken på meg. Jeg har sett på en skjerm siden halv ni dag med gode pauser som også innebar skjerm.... Så nå tror jeg at jeg bare må runde av her og gå meg en tur utendørs for å få litt frisk luft.

 

Hodet har mye å prosessere så det er kanskje ikke så rart.

 

Lag dere en god kveld.

 

-Randi Annette-

MANGE FØLELSER PÅ EN OG SAMME TID

Nå kjente jeg et sterkt behov for et skikkelig avbrekk i den kjente lesingen. Åh så sliten jeg blir av å pugge. Jeg elsker heldigvis dette faget som tar for seg markedsføring og forbrukeratferd, men jeg må si at jeg er utrolig sliten. På onsdag er den første eksamen, og etter det blir det et helvetes kjør - om jeg kan få si det rett ut.

 

Det hadde sikkert vært midt i blinken å trene nå, men jeg er rett og slett så tom og sliten her jeg sitter at jeg skal heller bare plante meg i sofaen og ta en god pause før jeg setter igang igjen med litt pugging....

 

Noen dager må jeg hente frem fighteren i meg. Men i dag må jeg faktisk legge den litt til side. For det er nemlig okei å kjenne på at man er sliten og ikke orker


Foto: Cassandra

 

Gnisten i meg er her enda, men jeg er ei jente som vil veldig mye. Og vil veldig hele tiden. Jeg må bare lære meg å være litt menneskelig - det jeg mener med det er at jeg ikke trenger å strebe etter det å hele tiden gjøre noe. For hva skjer når jeg ender opp med å ikke ha noe å gjøre? Eller ikke ha en plan, jo da kommer nok alt strømmende på.

 

Så da kjære Randi Annette - nå skal du puste, se TV, slappe av .... Fordi det er helt OK det også!

 

 

-Randi Annette-

ET DEILIG AVBREKK

Endelig helg. Nå har jeg et skikkelig avbrekk ifra Trondheim, eksamenspress og lignende. Det gjør seg virkelig å komme seg litt vekk ifra virkeligheten kjenner jeg. Bøkene er så klart med, men det gir litt annen giv å sitte en annen plass å studere og pugge midt i denne eksmaensbobla.

 

Et bildet som ble tatt av meg og min kjære for to uker siden. Da kunne jeg sitte ute å sole meg i bikini. Det er rart å tenke på nå som det regner og er kaldt.

 

Vi begge er ekstremt glad i mat. Både å spise, og det å lage. På kjøkkenet utfyller vi hverandre utrolig bra. Egentlig generelt sett, så samarbeider vi veldig godt uten å egentlig prate sammen og det å deligere ansvar. 

 

Ting skjer liksom bare av seg selv. Team work - regner jeg med det heter.

 

 

 

 

 

 

Jeg kunne så klart ha ryddet litt og gjort noe mer utav bildene, men i går var vi utrolig klar for å sette oss ned for å spise, så det skader vel ikke å vise hvordan det faktisk ser ut helller.

 

 

Nå har vi akkurat spist en bedre frokost, så nå er jeg klar for mer eksmanespugging. Det blir godt når juni kommer.... Det er vel lov til å si det?

 

 

-Randi Annette-

BEKLAGER - JEG KOMMER STERKERE TILBAKE

Jeg kjenner det er skikkelig kjipt at jeg ikke har like mye tid til overs til å blogge. Det er faktisk utrolig kjipt. Før hadde jeg liksom tid til dere følgere, men nå føler jeg ikke at jeg strekker til, å det er ikke en god følelse å kjenne på. Men jeg håper dere ønker å følge med bloggen min likevel - selv om det kanskje ikke er like spennende som det kanskje en gang var.

 

Om ikke så er instagramkontoen mer aktiv......@randiae

 

Men kanskje dere vil bidra litt, dere som leser bloggen min? Hva vil dere lese mer om? Hva synes dere det er kjedelig å lese om? Kom med tilbakemeldinger, så skal jeg love dere at juni (etter de 4 eksamene som er i mai...) at jeg kommer sterkere tilbake.

 

 

 

Ha en fortsatt fin kveld.

MER BOMULL ENN TEORI

Det er så kjipt å være meg akkurat nå. Bah - jeg får ikke sagt det nok. Hvor kom det ifra liksom?! Plutselig skulle jeg våkne opp også være syk - skikkelig forkjølet. Nei, det henger ikke på greip. Jeg sitter i skrivende stund på BI i Trondheim. Hodet føles helt tomt. Jeg har vært her i seks timer, å det føles ut som at hode er mer fyllt av bomull enn forbrukerens kjøpsatferd og holdningsteori. Jeg leser nemlig til eksamen i faget forbrukeratferd som jeg har eksamen i om en uke.

 

Oi, en uke allerede...

 

 

Sykkelturen hjemmover nå tror jeg blir magisk. Frisk luft og helt andre tanker. Det tar på når man går såpass dypt inn i ulike teorier som jeg har gjort nå i dag. Men jeg sier meg ikke fornøyd enda, så det blir litt jobbing med skole senere i ettermiddag også. Men, med gode pauser vel og merke.

 

 

Åh - snart helg. Ikke at det blir skikkelig helg, men det hjelper å kjenne det litt på kroppen, at det faktisk er helg. Greit å ha noe å se frem til - er det ikke?

 

 

-Randi Annette-

FRA MORGEN - TIL KVELD

Nå er jeg virkelig inne i denne bobla mi, nemlig eksamensperioden. Jeg har vært skikkelig flink de siste ukene, og jeg jobber godt fra morgen til kveld. Men etter en kjempefin prat med noen venner (som jeg ikke studerer med), så har jeg fått opp øynene. Det vil si det å ta seg noen gode pauser inni mellom. Det er superviktig. Ellers lærer man heller ingenting.

 

Jeg har jo fått tidenes forkjølese og ser mildt sagt ut som et takras (da er det greit å ha noen bilder fra fotoshoot liggende der jeg ser litt mer pigg ut).

 

Nå på onsdag er det en uke til min første eksamen dette semesteret. Det er en eksamen jeg egentlig gleder meg til. Ja, jeg vil liksom bare få det unna og komme igang kjenner jeg. Det er begrenset hvor morsomt jeg synes det er å pugge og kjenne på disse nervene.

 

Foto: Cassandra

 

 

 

Inni mellom denne lesningen så måtte jeg ta meg en strekk på puten. Jeg sov i 35 minutter i femtiden i dag. I natt sov jeg i underkant av 6 timer. Helt utslitt av denne forkjølelsen. Det er tørt og slimete, så det er ikke så enkelt å sove på nettene. Så da er det greit å kan gi seg selv litt søvn når kroppen sier ifra. Jeg jobber heller ikke denne uken, så det passet perfket nå som jeg ble syk.

 

Jeg synes jeg har vært mye syk den siste måneden, men jeg hadde nok bare utrolig flaks når de aller fleste lå utslått med influensa på nyåret. Så nå fårjeg smellen liksom.

 

Jaja. det går nok fint så lenge jeg lytter til kroppen min. Nå er det masse hvile den ber om, å det skal den få. Dersom du sitter der og har masse gode tips mot sår, sliimete og tør hals - legg igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

SÅR HALS OG STRESS

I dag skjedde det som ikke skulle skje. Jeg vånet opp med en sår hals og slapphet. HURRA!!

 F
y søren, så irriterende. Greit nok, jeg har fått lest til eksamen i dag og funkert liksom, men jeg håper virkelig dette er bare noe som kom i dag, og som er borte i morgen. Dette kan bare ikke skje nå.

 

Mange rundt meg er syke og de snufser og nyser. For alt jeg vet kan det ha vært en kunde jeg hadde i går som var syk... Jeg håndhilser på alle nye kunder som setter seg i stolen min, så sjansen for at det var der det skjedde er ganske stor. Men det er ikke snakk om liv akkurat.

 

Men det henger også kanskje med at jeg er ganske sliten. Det er jo ofte da slike ting kommer. Og jeg har ikke rent lite å tenke på for tiden heller.

 

 

Nå har jeg stekt meg fisk og kokt ris som jeg skal ha til middag. Pluss at jeg går å småspiser av tomatene som jeg har i en skål på kjøkkenet. Det er helt klart det smarteste jeg har gjort denne uken. Å legge frem små tomater i en skål altså. Og så klart en bolle med bananer og epler. Jeg elsker epler. Det er så godt!

 

Nå skal jeg spise middag også skal jeg sette meg ned å studere i 1,5 time i strekk før det blir søndagskveld.

 

Ønsker dere alle en fin søndag.

 

-Randi Annette-

 

 

Les mer i arkivet » August 2018 » Juli 2018 » Juni 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no