My hero.

Nå kom jeg hjem ifra middagsbesøk, og der var så klart min kjære Mikael. Mitt fadderbarn. God middag og dessert var virkelig hyggelig å bli invitert på. Og ikke minst få litt kos fra selveste fadderbarnet mitt. Det tok ikke mange minuttene før jeg tok pc'en fatt for å se på bilder av han. Han har virkelig kapret hjertet mitt. 

 

Og snart skal han bli storebror. Det blir stas.

 

 

Bildene er ifra da han klipte seg til meg for første gang. Kuleste kidden i by'n. 

Jeg gleder meg til å bli kjent med lillesøsteren som kommer til verden om ikke så alt for lenge. Takk for middag, dessert og kos <3

 

-Randi Annette- 

Jeg hopper på toget og reiser vekk på morsdagen.

I disse morgentimene har det gått i det vanlige. Lekser. Jeg har vært litt slapp i det siste, så jeg har ikke turt å trene siden torsdag. Nyser litt og fryser. Det er like så greit å bare ta det med ro tenker jeg. Tre ganger har jeg trent denne uka, så det er ikke så aller verst egentlig. Det har også gått i ett på jobb, så da er det en ting som er førsteprioritet her, og det er å slappe av mest mulig.

 

Vente på toget som skal ta meg med på en reise - en opplevelse.


 

Nå skal jeg om litt ta turen til togstasjonen for å reise vekk for noen timer. Godt å komme seg litt vekk og ikke sitte hjemme å sture hele dagen.

 


 

Jeg hopper på et tog, og lar toget ta meg til et sted. Et sted der jeg kan slappe av, le og føle en varme av ren kjærlighet. Ja, rett og slett der jeg kan føle at jeg blir tatt godt vare på. Hva er vel bedre enn å få en hyggelig invitasjon som dette?

 

 Jeg vil gjerne være sammen med deg på denne dagen. Du er hjertelig velkommen. Kom så tidlig som mulig, jeg vil nemlig ha så mye tid jeg kan få sammen med deg.Rørende, rett og slett. Noen mennesker er bare av natur av ren kjærlighet. Jeg har kanskje vært uheldig på mange vis igjennom livet. Men nå føler jeg meg heldig som har noen der ute som så inderlig vil dele denne dagen med meg. 

 

Jeg hopper på toget og reiser vekk på morsdagen.

 

#morsdag #mor #Mamma #død #sorg #bilder #foto #tog #sorthvitt #photo #trondheim #Morsdagen #søndag #februar #opplevelse #samfunn #kjærlighet

-Randi Annette-

 

 

 

Brudefotografering og redigering.

Enten så er jeg skikkelig vant med det å stå opp tidlig, eller så holdt med med syv timer søvn i natt. Jeg våknet av meg selv like over syv i dag, men lå å trykket på telefonen en god stund før jeg stod opp. Oppe så ventet det meg bare lekser så da lå jeg like så greit litt ekstra. En stygg uvane egentlig å ligge å trykke på telefonen enn å bare dra seg opp. Jeg var mye flinkere til det før, men det er jo tilfeller det er digg å bare ligge å ikke stresse over det å komme seg opp. Er du ikke enig?

  

Nå har jeg gått igjennom bildene av bruden jeg stylet i går, og de skal jeg redigere litt ettersom lyset ble ganske gult. Vi kunne bare oppholde oss på hotellrommet på grunn av at det var et hemmelig bryllup og folk som IKKE skulle vite noe var på det samme hotellet og hotell i nærheten. Så jeg måtte sette bruden i vinduet for å få best mulig lys. Det ble en god stemning og masse latter - for å si det sånn.
Jeg skal sende henne bildene og samtidig spørre om jeg får legge de ut her på bloggen. Det er ikke hver dag jeg har brud.

 

Ellers skal jeg på jobb til sent i kveld, så får jeg ta kvelden som den kommer. Håper dere får en fin lørdag. You're the best.

 

-Randi Annette-

Fotografering og trimtur. Jeg er fortsatt sjokkert.

Jeg må benytte anledningen til å fortelle dere at alt er bra med meg, men det har kanskje ramla for meg. Jeg kom meg ut for å gå tur, noe jeg aldri gjør. Ikke for at jeg er så sabla lat, men det ligger nok i det at interessen for å gå tur er relativt lav. Jeg må ha en mening med det, og i dag så fant jeg det. Jeg var jo ute i går, og jeg får så dårlig samvittighet dersom jeg ligger inne en hel dag, uten å trekke friskluft. Med meg hadde jeg kjæresten min og kameraet mitt, så da var det litt hyggeligere å komme seg ut. Jeg hadde senest for en uke siden lyst til å ta med meg kamerastativet, kameraet og selvutløseren og ta bilder, men det er så mye hyggeligere å gjøre det sammen med noen.

 

Jeg var ikke i selve bymarka, men nesten.

 

Nå har jeg gått i de bratteste bakkene som bydde på et glatt underlag og et ujevnt terreng, så nå er jeg virkelig klar for våren. Da har jeg faktisk et håp og et ønske om å gå oftere turer. Kanskje de dagene jeg ikke skal trene. Da kan jeg stå opp for å gå meg en liten tur før jeg skal på jobb. Ja,jeg har sagt det før også. Men jeg er overbevist om at det er hyggeligere å gå i skog og mark enn etter veien. Så kanskje det finnes et snev av håp.

 
 

Jeg tok masse flotte bilder jeg skal vise dere senere. Noen portrettbilder, naturbilder og ikke minst noen bilder der jeg ser sånn passe rar ut. Men, jeg tror de kan bli litt kule etter å ha jobbet litt med dem.

 

Herregud så deilig den følelsen jeg har inne i meg er akkurat nå. Det å kle seg godt, gå ut i frisk luft med kjæresten sin. Det var jammen meg godt. Håper jeg kan finne gleden ved å gå mer ut i naturen. Jeg føler meg så glad og frisk etter dette. Det skulle liksom ikke mer til. Fortsatt litt sjokkert over at jeg gik en så lang tur, men det ga i så fall mersmak.

 

-Randi Annette-

Silence

Jeg hadde så lyst til å ta frem noen gamle bilder, og redigere de på nytt. Jeg må si jeg ble mer fornøyd med resultatet jeg fikk denne gangen, enn sist. Det viser jo bare at jeg lærer mer og mer. Noe jeg synes er morsomt.
Jeg har ikke så mye på hjertet i disse morgentimene, annet enn at jeg skal snart på jobb.

 

Hva synes dere om bildene?

 

 Ja, de er kanskje litt merkelige på en måte, men på en annen måte så liker jeg de. Jeg opplever at det er litt ro over bildene, noe jeg liker.

 

Ønsker dere en magisk dag, det er tross alt lørdag.

-Randi Annette-
 

Another day goes by

Pust inn - pust ut. Ro ned - slapp av. Pust.

 

 

Nå må jeg bare trekke pusten inn og ut, slappe av og roe ned. Dagen har gått i ett fra klokken var 06.00, og til nå. Trening, skole, møte og jobb. Det er så rart å tenke over denne dagen, hva den har gått til. Det har jo skjedd mye, men jeg føler ikke at det har gått så mange timer. Nå er det jo ikke lenge igjen til det er leggetid. Og jeg som føler jeg nettopp stod opp. Ha-ha. Sånn gikk den dagen. Fort, men det har jammen meg skjedd mye.

 

Nå skal jeg snart krype til køys, og i morgen er jeg klar for en ny dag med nye muligheter.

 

Hva har du gjort i dag da? Legg gjerne igjen en kommentar.

-Randi Annette-

 

Mitt blikk sier mer enn tusen ord.

 

Det sies at et blikk sier mer enn tusen ord. Jeg vil helt klart si at fotografen fanget ett eller annet ved det bildet her. I så fall så opplever jeg blikket her som noe spesielt. Litt klisjeaktig å si noe slikt om et bildet av seg selv, men her mener jeg ikke noe annet enn at fotografen fanget noe. Jeg som vet hva som foregår i hodet mitt om dagen kan kanskje se litt igjennom øynene, naturligvis.


Foto: Nandita Myre Paulsen

 

Hva synes dere? 
 

 

#foto #fotoshoot #fotograf #selvportrett #selfie #lure #vinter #klær #Mote #fashion #curls #makeup #sminke #Trondheim #trdby #fashion #Mote

-Randi Annette-

Jeg har hatt en sykt bra dag.

Jeg er så fornøyd med denne dagen at jeg finner nesten ikke ord. Jeg tror det føles sånn fordi jeg har vært så sykt effektiv, og ikke minst hatt de gode samtalene og opplevelsene. 

Dagen startet med trening og studering. Det er liksom det dagene går i. Men, så fikk jeg levert bøker på bibioteket, og rett før fotografering, fikk jeg farget håret mitt. Fotoshooten skulle gjøres litt tidligere, sånn egentlig, men på grunn av en liten endring i planene, fikk jeg tid til å farge etterveksten. Håret krøllet jeg, og sminken beholdt jeg ganske naturlig. Jeg gleder meg til å få se bildene fra shooten, og ikke minst vise de til dere.

 

 

 

Etter fotoshooten hadde jeg en del fargeprosjekter, farging og napping av bryn, klipp og kurbehandlinger. Så nå har jeg fått i meg litt middag, så skal jeg lese litt på norsken igjen, før det blir leggetid.

 

Hva har dere gjort i dag da? Håper dere har hatt en fin dag <3

 

-Randi Annette-

 

Klar for fotoshoot og dagens gjøremål.

Da skal jeg om litt møte en fotograf som ville knipse noen portrettbilder av meg, utendørs. Helt enkle bilder, noe som passer bra når jeg må rekke jobb. Jeg skal om litt kaste meg på sykkelen, stikke innom biblioteket for å levere noen bøker, også er det bare å strike a pose før jeg må stå klar med saksen for å jobbe.

 

Jeg får virkelig gjort mye før jeg starter på jobb i dag. Jeg dro på trening til klokken 08.00 i dag, og var hjem en time etterpå. Da satte jeg meg ned med norskoppgaver, og nå skal jeg fortsatt rekke noen små ærend før jeg skal være på jobb. Enn å rekke så mye, ved å planlegge bra. Er ikke det fantastisk?

 

Trene, studier, bibliotek, fotoshoot også jobb. Mer effektivt enn det blir det vel kanskje ikke.

 

Et bildet fra i går da jeg hadde en egen liten shoot i stua mi.

 

Jeg elsker å være kreativ, effektiv og ikke minst jobbe med å se lyspunktene i min travle hverdag. Trening, skole og jobb er liksom mitt liv for tiden, og da er det ekstra morsomt å kan sprite opp dagen med litt spennende ting som fotoshoot og lignende. Jeg er en person som må ha en variert hverdag. I en periode kan det godt være like dager, men totalt sett, må den være variert.

 

Det er i så fall da jeg trives best. Ønsker dere alle en flott dag.

 

-Randi Annette-

 

Foto og langhelg.

Du deilige torsdagskveld. Nå har jeg faktisk tatt langhelg. Fri i morgen, og jeg skal ikke på jobb før på tirsdag. I morgen reiser jeg hjem til pappa, og der har jeg ikke vært siden oktober. Og på toppen av det hele, så skal jeg få se kjæresten min som jeg ikke har sett på to uker. Det er virkelig noe jeg ser framt til.

 

Hva synes dere om bildet jeg redigerte her forresten? 

 

Det har blitt litt mye av det gode, når det kommer til detaljer på bildene mine her på bloggen i det siste. Men, det er jo så gøy med foto. Og for meg finnes det ingen regler. Det viktigste er å ha det gøy.

 

Nå skal jeg se Insider før jeg legger meg. Alarmen ringer like over seks i morgen tidlig, så jeg må nok legge meg før programmet er ferdig. Håper dere får en fortsatt fin kveld <3

 

-Randi Annette

 

Love is in the air.

Det blir ikke mer klisje enn det her kanskje, men det var veldig gøy å få med seg kjæresten sin foran kameraet litt også. Vi skulle på julebord i går, og vi hadde maks syv minutter før vi måtte løpe til bussen. Da fikk jeg han med meg på en rask fotoshoot her hjemme i stuen med selvutløseren. Vi har så og si ingen bilder av oss sammen, og i så fall ikke bilder der vi begge er pyntet. Så da måtte jeg bare benytte de få minuttene jeg hadde til overs til en shoot.

 

 

 

  

 

 

-Randi Annette-

Selvportrett.

Tenkte å dele et selvportrett med dere, bare for gøy. Jeg har sakte, men sikkert begynt å redigere litt på bildene mine, da jeg har lært meg litt mer. Det er på amatørnivå, men det er morsomt å kunne være fri og bare leke seg litt. Så langt går det i å fjerne ledninger og ting som har vært i bakgrunnen, for så å legge på skygger og lys/mørk kontrast.

 

Her har jeg stått med selvutløseren hjemme i stua, slik det oftest blir. Kunne godt ha tenkt meg en bloggevenn eller noen som kunne ha hjulpet meg med å ta bilder. Nå skal det sies at jeg har vært heldig å vært på en del fotoshoots også, så litt hjelp med bilder har jeg jo fått.

 

 

 

Hva synes dere? 

 

#selvportrett #photo #foto #fotoshoot #trondheim #Blogg #Mote #fashion #Fotofashion #makeup #stil #Hår #hair #Desember #Modell #Profil #bloggno

-Randi Annette-

 

Bare litt til.

God lille lørdag kjære lesere. Håper dere har hatt en god natt med søte drømmer. Selv husker jeg ikke hva jeg har drømt, men det skal sies at jeg kunne godt ha tenkt meg å hatt flere timer med søvn. Jeg stod opp klokken halv syv for å jobbe videre med studiene mine, da jeg er mest effektiv på morgenen. Etter jobb er jeg også flink, men det er klart jeg er mer opplagt tidlig på dagen. 

 

Hadde vært perfekt å fått sove bare litt til...


Fotograf Silje Bullgård


 

Men, jobben kaller og jeg våkner nok på vei til jobb når jeg hiver meg på sykkelen og tråkker i vei. Det er faktisk det beste med å dra til og fra jobb. Det å få en frisk bris i fjeset så jeg kan sakte, men sikkert våkne. Bare det ikke regner og snør alt for mye, så klager ikke jeg.

 

Men, når bare litt til ikke er greit, så må jeg bare bite i det sure eple, å komme meg opp av sofaen som jeg ligger så alt for godt i. Det er den typiske feilen mange gjør, som jeg heldigvis har greid å lagt av meg. Dette med slumring om morgenene. Bare ligge litt til.. Før kunne jeg skumre alt ifra 20 minutter til 50 minutter, bare fordi det var digg å kunne slumre og ligge litt til. Men, den uvanen er vekk, og glad er jeg for det.

 

 

Håper dere likte bildet som flinke fotograf, Silje Bullgård har tatt, og at dere ellers får en fin dag.

 

 

 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #akt #aktfoto #Mote #menneske #Photoshoot #photo #helse #aktfoto #student #trondheim

-Randi Annette-

Why not.

 

Jeg tenkte som så, ja hvorfor ikke redigere et bildet med noe annet enn det vanlige. Litt grønt kan kanskje piffe opp litt, tenkte jeg. Selv på en grå dag, eller en nøytral dag, om du vil.

 

Farger er i grunn ganske morsomt å leke seg med synes jeg. Det svir kanskje i øya til fotofolka, men det bryr jeg meg ikke så veldig mye om. Jeg bærer ikke nag for de som farger håret hjemme med Garnier Nutrisse jeg heller.

 

Okei. Der løy jeg litt.

 

Det viktigste er å lære og utvikle seg og jeg blir bare bedre og bedre, synes jeg selv i så fall. Så det er flott at det ikke stagnerer, men at det skjer en for for utvikling med tanke på mine bilder.

 

Øvelse gjør mester, sies det.

 

-Randi Annette-

Behind the scenes.

I mellom den forbanna dritt .... Ja, beklager min frustrasjon, men jeg blir litt irritert når jeg har strevet litt for lenge med å finne de riktige nynorske ordene for mine innleveringer. Jeg fikk heldigvis tatt et lite avbrekk da jeg kunne stikke av i to timer for å stille som modell i en fotoshoot.

 

Over til dagens høydepunkt.

 

 

Jeg var i dag på en fotoshoot, der jeg ble fotografert. På onsdag var jeg også på en fotoshoot der det var AKT som var tema. Vi fortsatte der vi slapp, og avsluttet med litt bilder av meg i treningstøy. For å se et av bildene hun tok av meg iforhold til AKT, trykk her.

 

Klærner er sponset av Brazfit.

 

Her testet fotografen lyset, mens jeg ordnet håret mitt. Jeg var jo på fest i går, så håret var litt flokete etter å ha krøllet det og danset halve natten. 

Verdt det. 

Halve klesskapet mitt var tømt, så her ligger det en grei bunke med treningsklær. 

Meg og fotograf, Silje Bullgård. 

  

Nå er det ikke noe plan om flere fotoshoots, men et avbrekk i hverdagen er utrolig morsomt.

 

 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #akt #aktfoto #Mote #menneske #Photoshoot #photo #helg #Søndag

-Randi Annette-

Vulnerable, but still human

Jeg er og forblir hun følsomme. Hun som tar lett til tårene når noen utmerker seg. Synger man pent, ja da griner jeg.  Sier noen at de er glade i meg, ja, da blir jeg rørt da også. Men, er man derimot ufin mot meg, da blir det andre boller. Det å vise at man er følsom og sårbar, viser også styrke. Mennesker er vi alle sammen.

 

Og det på godt og vondt.

 

Bildet er ifra da jeg var på fotoshoot denne uken.


Fotograf Silje Bullgård 

Vulnerable.

 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #akt #aktfoto #Mote #menneske #Photoshoot #photo #helg #aktfoto

-Randi Annette-

Sad but happy på shoot.

 

Kveldens fotoshoot varte i litt over to timer, og det var en shoot jeg var kjempe spent på. Jeg har nå hatt en periode der fotografer har tatt kontakt, og jeg må si det er utrolig morsomt. I dag fikk jeg prøvd meg på noe helt nytt, og det var både veldig morsomt, og veldig skummelt.

 

Her prøvde vi å finne riktig lys, så jeg kunne ikke la være å gjøre en uskyldig grimase.


Fotograf Silje Bullgård

 

Dette var andre gangen jeg var på fotoshoot hos fotofagskolen, og det var veldig kjekt å få være i studio igjen. Det gledes å se resultatet fra shooten.

 

Men nå - leggetid.

 

-Randi Annette-

 

Gårsdagens Halloween - maskefest.

Halloween ble feiret i går, og jeg kledde meg ut. I så fall litt. Jeg var invitert i en bursdag der tema var maske.

 

Enkelt og greit, en kattemaske.

 

 


 

  

Kledde du deg ut i går? Mye blod og langt mer skremmende enn meg, helt sikkert.

 

 

Mjau.

 

-Randi Annette-
 

Photo - Fashion.

Det er ikke ofte jeg får tid til å ta bilder eller det å blogge i det hele tatt. I går var Blogg.no nede også, så det er grunnen til at jeg ikke ga noe lyd ifra meg i går. Ellers er jeg veldig for det å ta en del bilder når jeg først setter igang. Rett og slett fordi at jeg vet hvordan dagene mine er. Nemlig, svært hektiske.

 

I dag har jeg trent for femte gang denne uka, og har ellers sett på Top Model USA. 

 

 

 

Deilig med fri og det å være litt lat med god samvittighet. Hva synes dere forresten om bildet mitt? Det er tatt av meg hjemme i min leilighet.

 

Ha en fantastisk flott lørdag.

 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #bikdet #fashion #hår #Mote #stil #Photoshoot #photo

-Randi Annette-

 

Tabata og bildet fra fotoshoot.

Jeg er så glad og fornøyd med å ha blitt ferdig med dagens treningsøkt allerede nå. 07.15 var jeg ferdig på Tabata, og dette betyr jo at jeg har ettermiddagen fri. Hvor godt er ikke det?! Nå har jeg fullført fire treningsøkter så langt denne uken, så i morgen tar jeg fri med god samvittighet. Så får jeg se om det blir en treningsøkt iløpet av helgen.

 

Og når vi snakker om trening, så måtte jeg så klart vise dere et bildet som flinke fotografen, Nandita tok av meg på søndag. Det var iskaldt, men er det fotoshoot, så er det fotoshoot. Da gjelder det å prestere på best mulig måte.

 

 

Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen

 

Hva synes dere om bildet?

 

Slike bilder er noe av det morsomste jeg vet. Det er gøy med fashion også, men der har jeg ikke like mye erfaring. Det kommer vel en dag for å ta fashion bilder også.

 

Ha en fantastisk dag da dere.

 

#trening #tabata #foto #fashion #fotoshoot #bilder #treningsbilder #modell #sporty #sport #trondheim #blogger #treningsblogg #torsdag #Oktober

-Randi Annette-
 

Klar for Tabata. Blod, svette og tårer.

Jeg er vel ikke 100% klar, men jeg er vel så klar som jeg kan bli. Jeg har nå jobbet som en helt i to timer med studiet, så nå er jeg klar for Tabata der jeg får koblet av hodet. Lite blod og tårer, men svettegaranti, det blir det.

 

Høy puls, masse energi og   p o w e r.

 

Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen

 

Jeg synes bildet over representerer Tabata på en god måte. Råskap fra start, til slutt.

 

-Randi Annette-

 

Portrettbilder fra gårsdagens fotoshoot.

 

Da ha jeg fått noen bilder i fra fotografen fra fotoshooten jeg var på i går. Hun har gjort en god jobb synes jeg.


Eller hva sier dere?

 

 

Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen 

  

Selv synes jeg de er fine, men jeg synes fortsatt det er merkelig å se meg selv med pannelugg. 

Flere bilder kommer.
 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #studie #Student #Mote #stil #Photoshoot #photo

-Randi Annette-

Behind the scenes

 

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra dagens fotoshoot. Det var jeg som sto for makeup og hår, og helt på slutten av shooten, fikk jeg en ide om å sminke meg litt lortete til de siste bildene.

 

 

  

Det ble tatt portrettbilder og treningsbilder. 

Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen

 

Gleder meg til å få se bildene, og ikke minst vise dere resultatet. 

 

 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #studie #Student #Mote #stil #Photoshoot #photo

-Randi Annette-

 

Kontaktet på instagram. I morgen skal jeg på fotoshoot.

I morgen er det meldt hele 6 varmegrader, men sol. Jeg har en følelse av at det kommer til å bli veldig kaldt, men også gøy. Jeg ble kontaktet av en fotograf som ville ta bilder av meg, så jeg takket ja til det, da jeg synes det er veldig gøy. Jeg tar jo bilder av meg selv, men det er ikke like morsomt. Så dette gleder jeg meg til.

 

 

 

Så i morgen tidlig må jeg pakke ryggsekken, og ta meg meg masse klær. For det skal også skiftes klær, noe som kan bli en utfordring i seg selv da det er utendørs. Men, det ordner seg for snille jenter- sies det.

 

Ha en god kveld.

 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #studie #Student #Mote #stil #Photoshoot #photo

-Randi Annette-

 

Dagens fotoshoot.

 

I hele 3 plussgrader tok jeg med meg kameraet mitt, selvutløseren og kamerastativet ut for et kald opplevelse. Men, jeg leker proff når det gjelder.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

 


 

 

  

Som en ekstra detalj kan jeg bruke denne hvite overdelen. Den var i så fall god å ha på seg i og med at det var såpass kaldt ute.

 

Foran. 

 

Bak.                                                                                                                          

Litt kjedelig å se at bildene ikke ble så veldig bra da de ble kuttet litt rett ved føttene og hodet. Men, men. Jeg får skaffe meg hjelp til å ta noen bilder om litt.

 

Så en fotograf som ønsker å ta bilder av en amatørmodell som meg må gjerne melde seg.

 

-Randi Annette-

Bilder fra fotoshoot.

 

I mai og juni i år var jeg med på en fotoshoot. En utendørs midt på natten der det var så kaldt at jeg mistet følelsene i tærne, og en innendørs på 3t Ilsvika der det var helt motsatt - veldig varmt. Det som var til felles for de to fotoshootene var at det var skikkelig gøy. Og nå er det flere bilder på vei til meg. Det blir gøy å se. Vegar Herstrøm er fotografen.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

  

Disse bildene har nok mange av dere sett, men flere kommer om ikke så alt for lenge.

 

Fotoshoot er gøy. Om det er snakk om bilder der man trener og skal bli svett, eller der man skal sitte nesten helt i ro - samma det, gøy er det.

 

 

-Randi Annette-

Morgentrening og fotoshoot

Klokken ringte 07.00, men jeg kom meg ikke opp av sengen før nesten en time etterpå. Litt trøtt, kan du si. Pluss at det lå en stk kjæreste ved siden av meg som ikke hadde lyst til å stå opp med det første. Så da ble det vanskelig for meg også. Vanligvis står jeg opp tvert alarmen ringer, etter å ha sjekket instagram og facebook, og ja, det er en stygg uvane jeg har. Men, jeg er klar over det og jeg jobber med å slutte med den type avhengighet, selv om jeg tror det bare handler om å få ligge litt til.

 

Jeg startet dagen med litt knipsing av bilder og der jeg fikk litt hjelp i ett minutt. Kjæresten min hater å ta bilder av meg, eller generelt bilder. Så det er ofte et ork for han. Men, når han er kjæreste med en blogger, må han bare regne med det.

 

Klærne er sponset av Brazfit. Bruk rabattkoden min, randiae15 som gir 15% på hele nettbutikken deres.

 

  

En lett oppvarming med to pullups. Ja, det ble nemlig kun to da han bak kameraet ba meg om å bli ferdig så vi kunne dra på trening. He he- ja, jeg må faktisk le litt. Det er litt synd på han. Neida, jeg synes egentlig ikke synd på han.  

 

 

Treningen i dag besto av øvelser som hovedsaklig gikk på rumpe, men det ble andre øvelser på underkroppen også. Det ble filmet noen øvelser som etter hvert blir å finne på instagram, @randiae.

 

Ønsker dere alle en nydelig dag videre.

 

#trening #treningsklær #tights #sponset #reklame #fotoshoot #foto #bilder #blogg #instagram#inspirasjon #motivasjon #helse

-Randi Annette-

Verpesjuk garanti og fotoshoot.

Om du ikke var verpesjuk fra før, så kan du bli det nå. Kjære Amanda som snart er ett år gammel, sjarmerte oss alle under fotoshooten i går. Hun og hennes foreldre, som er gode venner av meg, var på besøk i går fordi jeg skulle ta noen bilder av denne skjønne jenta. På mange måter så minnet hun litt om meg selv som barn. De små lokkene i nakken som også jeg hadde, men jeg hadde mindre hår på hodet som ettåring. Heldigvis kom det mer hår etter hvert.

 

Her kom hun i full fart imot meg med kosekluten sin.

 

  

Jeg tok henne med på gjesterommet, der jeg har en sovesofa stående. Der satt hun som en sol å lekte med lyskulene mine. 

Kamera var veldig interessant for henne. Jeg fikk knipset et morsomt bildet, men bare såvidt at jeg rakk det. 

  

Og jeg som er så glad i fly, sånn i overkant interessert i det. Så kom hun hjem til meg med dette rosa flyet. Jeg ønsker meg et sånt fly jeg også.

 


 

Noen ganger ble Amanda litt sliten og trøtt. Det tok ikke lange tiden, så var hun blid som ei sol. Hun ville opp i fanget mitt og jeg fikk masse kos. Selv om jeg ikke hadde skjegg og bart. Hun er nemlig veldig glad i mannfolk, fikk jeg høre. Det har jeg hørt i mange tilfeller før også. At barn er tryggere hos menn og liker menn veldig godt, fremfor damer. 

 

Her er Amanda 3 uker gammel bare. Det var første gang jeg tok bilder av henne. 

 

 

Gleder meg til å bli bedre kjent med Amanda, og ta flere bilder ved en annen anledning.

 


-Randi Annette-

Bilder - rett og slett.

Bare noen sko. Og noen hull. Det er mørkt, grått og kaldt. Sort og hvitt - grått. Tekstur.

Bilder - rett og slett.

  

Reebok

  

  

  

I kveld har jeg ikke så mye å fortelle, og kanskje ikke så mye å vise. Men, noe er det.

 

Bilder - rett og slett.

 

 

 

#foto #bilder #Trondheim #sorthvitt #canon #Canoncamera #Norge #Søndag #skygge #shadow #reebok

-Randi Annette

 

 

 

 

 

Innestengt - vanskelig for å puste. Ett blikk - ett bildet.

Hva det gir, hva det betyr eller hva det vil vise. Det er kanskje ikke så viktig.

 

Det er alltid litt gøy å se igjennom mappene mine med de ulike bildene. Det er mye treningsbilder, men også litt ymse. Slik som det jeg nå skal vise dere. Når jeg har litt for lite å gjøre, er det greit å ta frem kameraet og knipse litt bilder. Slik jeg gjorde da jeg tok disse bildene. Bilder som jeg tar når jeg kjeder meg og ikke prøver så hardt, er kanskje de jeg blir mest fornøyd med. Jeg bare leker meg og har prøver ting. Det er da jeg lærer mest også. 

 

Ett blikk - ett bildet.

 

 

Innestengt - vanskelig for å puste.
 

Jeg synes kanskje de er mer kule enn det de kanskje er. Men, jeg synes det er gøy jeg. Det å vise noe jeg holder på med, er ganske tøft i seg selv. Det er alltid noen som dømmer og som mener noe om det jeg gjør, sier, skriver - ja, egentlig det meste. Men, jeg er nå en gang meg og jeg liker å vise meg ifra alle sider. Ikke bare der jeg er selvsikker og flink, men også der jeg kan  utvikle meg og lære mer.

 

Så hva sier du om bildene?

 

#foto #fotoshoot #bildet #blogg #Mote #trend #fashion #kamera #amatørfotograf #fotograf #Modell #model #august #helse #trondheim

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 28 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

CLOSE

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no

hits