BEHIND THE SCENES PÅ POTOSHOOT

Endelig fikk jeg tatt en skikkelig shoot på trening. Det er en evighet siden sist, så dette var skikkelig etterlengtet. Jeg fikk en real treningsøkt i samme slengen, så det var jo utrolig kjekt. I kveld tenkte jeg å dele noen bilder med dere der dere får se litt bak kameraet.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

 

 

Hestehale ble det på noen bilder, så den måtte ordnes opp til flere ganger igjennom shooten.

 

 

Så var det bare å finne frem de ulike klærne som jeg skulle bruke. Det er litt å velge i, men det er jo utrolig kjekt.

 

 

 

 

Jeg gleder meg til å vise dere bildene. 

 

 

#fotoshoot #shoot #photoshoot #treningsklær #sponset #reklame #inspirasjon #Motivasjon #trening #helse #3t #treningssenter #trondheim

-Randi Annette-

BABYFOTOGRAFERING - I FARGER

Nå kjente jeg et stort savn av lille Nora, så da passet det fint med å blogge litt om akkurat henne. Hun er så himla god og jeg er så stolt over å være fadderen hennes. Også må jeg bare få nevne hennes storebror Mikael, som jeg også er fadder til. Jeg kjenner det er disse to jeg gleder mest til å se når jeg kommer til Trondheim. 

 

Jeg viste dere bilder av henne som jeg tok i sort hvitt tidligere, men for dere som ikke har sett de, kan finne de her.

 

Se noe så nusselig. 

 

  

 

Her er klærne som hun fikk av meg. De er litt store enda, men hun har i så fall noe vokse i.

 

  

 

Gleder meg til å se henne i disse klærne. Selv om jeg håper hun kan være litt baby enda en stund.

 

 

Jeg tror bildet her taler for seg jeg.  

Babyfotografering kan være krevende. Spesielt dersom de er våkne. Men på det siste bildet her så sov hun så søtt og godt. Faktisk bare tre dager gammel.

 

Jeg vet ikke hvor lenge det er til jeg reiser tilbake til Trondheim, men jeg gleder meg enormt mye å hilse på Nora og Mikael.


Luringen min, Mikael. For ett år siden. Han har bursdag om bare få dager, og da blir han hele tre år gammel. Tiden flyr.

 

Elsker dere <3

 

-Randi Annette-

 

 

BABYFOTOGRAFERING -SORT HVITT

Et bildedryss av mitt andre fadderbarn, Nora <3

 

Dette bildet ble tatt da jeg møtte henne for første gang. Bare tre dager gammel.

 

Bildene er ikke redigert. Ikke at det trengs heller. Så naturlig, og rett og slett nydelig.  

Se så perfekt hun er.  

Det å være fadder er skikkelig stas, spesielt når jeg ikke er tante.

 


-Randi Annette-

FOTOSHOOT MED TREND MODELS OG PER HEIMLY

Nå er det litt over to måneder siden jeg ble invitert av Trend Models for å stille som modell når selveste Per Heimly skulle fotografere. Det var en kjempe flott opplevelse jeg ikke ville vært foruten.. Trykk her for å lese mer om det å se bilder behind the scen

 

Det var utrolig mange som skulle bli fotografert, så det ble ikke mange bildene på hver av oss, men jeg er glad jeg fikk noen. Og her er ett av de.

 

Skummelt på et kjøpesenter, men jeg gjør det gjerne igjen.

 

#fotograf #perheimly #fotoshoot #fotograf #bilder #Portrett #foto #trondheim #trendmodels #trend #Modell #juni #sommer #samfunn #motivajson

-Randi Annette-
 

SMÅ BARN -STORE GLEDER

Det å se igjennom barnas øyne. Det å fange øyeblikk og de små gleder som er tilgjengelig. Barn finner mye lek i alt ifra en pinne til en mark. Eller rett og slett en slimete frosk som hopper rundt i gresset. Det å fange den, trengs ikke å være en enkel lek. Men det kan være nok til å bli underholdt og kanskje til og med oppnå dagens høydepunkt. Eller rettere sagt turens høydepunkt.

 

I går når vi var på tur, fant vi både mark og frosk. Og det var vanskelig å holde igjen både latter og smil når jeg så den gleden barna fikk.

 

  

Morsomt å dele en dag med barn. De ser verdenen med helt andre øyne enn oss voksne. Noe jeg setter stor pris på. Det å forsvinne litt ifra virkeligheten der det skjer så mye grusomt. Det er ikke feil.
Jeg ble veldig fornøyd med redigeringen på bildene av frosken. Det må jeg bare få lov til å si. Med tanke på at jeg er en amatørfotograf...

 

 

Her er marken, som til slutt endte i to biter. Men den lever vel greit den selv om den ble delt. Såvidt jeg vet.... 

 
Instagram:@randiae

 

 

Små barn - store gleder.

 

 

#foto #barn #ferie #sommer #Juni #hoston #fotograf #naturfoto #mosjon #cardio #bilder #familie #opplevelse #natur

-Randi Annette-
 

NATURFOTOGRAFERING

Et sjeldent syn på denne bloggen, men hvorfor ikke. I går var jeg på noen toppturer noe som kroppen min kan bekrefte. Det er ikke snakk om stølhet, men jeg har en del røde, store og hovne prikker. Noe sier meg at jeg har blitt bitt av noe.

 

Uansett, her er det noen bilder ifra skog og mark.

 

 


 

  

Naturen har mye fint å by på. Eller hva sier du?.

 

-Randi Annette-

EN MINNERIK DAG

Noen vakrere? Ikke vet jeg. Denne skjønnheten hadde en av sine største dager i dag, på vei inn i det voksne liv.

 

Flotte og fine Mathilde.

 

 

Christina og Mathilde er mine søskenbarn  -  Her ser vi ekte søskenkjærlighet. 

 

 

Stolte foreldre og en stolt storesøster.

 

 

Og en av storebrørene hennes, Mikael. 

 

 

Nå er det bare å se fremover og glede seg over hva fremtiden vil bringe. 

Takk for en minnerik dag, Mathilde.

 

-Randi Annette-
 

WINDSHIELD

Da var endelig mai her og jeg ser frem til varmere dager og vårluft. Det skal sies at det har vært fine dager, men vinden har vært fryktelig sur. Men det å fryse noen minutter for å få tatt noen bilder var helt innenfor. Super kaldt, men morsomt. Jeg har vært på shoots der jeg har skiftet klær i mye kaldere vær enn dette. Så denne kalde opplevelsen var barnemat i forhold.

 


Toppen var i korteste laget til denne buksen. En bukse med høyere liv blir nok enda finere. 

 

Joggesko, lettere jakke og vår. Den følelsen kan jeg nesten ikke vente på.

 


#mote #fashion #stil #bikbok #trend #model #foto #photo #fotoshoot #vind #trdby #trondheim #norge #mai #vår #inspirasjon

-Randi Annette-
 

TILBAKEBLIKK FRA SHOOT MED PER HEIMLY

I dag er det en uke siden jeg fikk invitasjon fra Trend Models til å møte opp på audition på Sirkus Shopping her i Trondheim. Jeg fikk nr 22 og det er også min bursdagsdato. Så jeg tenkte at dette måtte være et lykketall.

 

Lykke ble det på den måten at jeg fikk en kjempe opplevelse med det å bli fotografert av selveste Per Heimly. En veldig morsom og lærerik opplevelse.

 

Det er noe helt annet å posere i trygge omgivelser, enn å posere på et kjøpesenter med så masse tilskuere. Stemningen var til å ta og føle på. Og det spesielt en ting jeg tenker på. Nå, en uke etterpå er jeg skikkelig forkjøla og ser ikke ut i månelys. Jeg må jeg si jeg er glad dette ikke var denne helgen, for det hadde vært ganske kjipt.

 

Håper dette ikke er siste gang jeg er på en så fantastisk shoot. Det er faktisk ufattelig morsomt - tro det eller ei.

 

 

#shoot #foto #trendmodels #modell #trondheim #perheimly #fotograf #inspirasjon #sirkusshopping #lørdag #påske

-Randi Annette-

 

PÅ UTKIKK ETTER FESTDRAKTER? SE HER.

Mange av dere husker kanskje når jeg i februar var hos min fadder på Stjørdal på morsdagen? Morsdagen er for meg en svært sårbar og spesiell dag, og hva er vel bedre enn å tilbringe den med sin fadder som ser på meg som noe mer enn bare et fadderbarn? Da jeg satte føttene inn der så var det nesten med en gang , nå skal du være modell for meg. Det var kjempe morsomt å kunne stille opp for henne.

 

 

Sagadrakt / festdrakt. For å se flere bilder og pris, klikk deg inn på linken her.

 

Fadderen min er skikkelig dyktig til å sy. Bare se så fine de er. 

 

FestdraktFor å se flere bilder og pris, klikk deg inn på linken her.

 

  

 

 

 

Jeg må bare avslutte med å vise dere dette bildet fra samme dagen. 

Tips gjerne dine venner med dette innlegget. Nå er det kanskje mange som trenger en festdrakt til en konfirmasjon eller til 17 mai.

Ønsker dere alle en riktig fin fredag.

 

-Randi Annette-

 

UNDER MY UMBRELLA

Bildet er ifra fotoshoot som jeg var på i mars. Det var en kald og våt opplevelse, men noen poseringer fikk jeg til. Jeg har blitt helt snål når det kommer til foto. Jeg kan ikke huske sist jeg var så ivrig som jeg er nå. Og den shooten jeg var på igjennom Trend Models med Per Heimly ligger fortsatt friskt i minnet og gir meg masse gode følelser. Det ga meg rett og slett en boost jeg sent vil glemme.

 

 


Foto: Nandita Myre Pauslen - NMP-PHOTO

 

Dere må gjerne titte innom min instagram, @Randiae - der ligger det masse bilder fra tidligere. Også har jeg min egen facebooksdie som er tilknyttet bloggen. Den finner dere her.
Ellers vil jeg ønske dere alle en kjempe fin dag. Med eller uten paraply.

 

#foto #perheimly #photo #shoot #trendmodels #Modell #utendørs #fotoshoot #photoshoot #trondheim #bildet #fotograf #opplevelse #mote #trend

-Randi Annette- 

VÅRSTEMNING

Jeg må si jeg gleder meg skikkelig til våren nå og jeg har et mål om å bruke skinnjakken min flere ganger enn i fjor. Skinnjakke og lette sko. Ikke hansker og regnbukse. Ja det må jeg si jeg ser fremt til. Jeg har liksom bare en outfit i hverdagen. Det er en varm høstjakke (om jeg kan kalle den for det) og regnbukse. Regnbukse hjelper godt mot vinden når jeg sykler, men også det varierte været med tanke på regn som vi har her i byen.

 

Så jeg kan nesten ikke vente til jeg kan ha på meg lettere klær og bytte ut vinterklærne med vårklær.
Bildet ble tatt for to år siden.Dere skjønner det - jeg er skikkelig klar for vårstemning.

 

-Randi Annette-

 

AUDITION FOR TREND MODELS MED PER HEIMLY

Ingen aprilsnar. Dette var dagens for min del, eller tidenes opplevelse om jeg kan få si det. Jeg fikk en mail tidligere i uken fra TREND MODELS om jeg kunne komme på Audition der selvese Per Heimly skulle være fotograf. Det var skikkelig skummelt, spennende og morsomt - masse følelser på en gang. Jeg var redd jeg kom til å stivne helt, men det skjedde heldigvis ikke. Leppene dirret skikkelig, så jeg var forferdelig spent.

 

 

  

Skikkelig skummelt å stå på et senter, men samtidig så var det bare meg og fotografen i et øyeblikk. Jeg var så fokusert at jeg så ingen andre. En morsomt erfaring å ha med seg videre.Per Heimly var skikkelig flink. Han hadde humor og var svært behagelig, så det ble en kjempe flott opplevelse. Så får jeg bare vente å se om det skjer noe mer, eller om det forble med dette. Uansett så har jeg gått utenfor komfortsonen min og jeg kan i så fall klappe meg selv på skulderen for at jeg tok sjansen.

 

-Randi Annette-


 

BLACK AND WHITE

God torsdagskveld.

 

I kveld har jeg egentlig bare slappet av etter en kjempe hektisk arbeidsdag, noe som jeg virkelig har satt pris på. Jeg har slappet av uten å gjort noe som helst, bare eksistert i min gode sofa og sett på TV.

 

Jeg bladde meg vekk i noen gamle bilder som jeg ikke har lagt ut enda. Jeg brydde meg ikke om så mye redigering her, da bilene ble tatt i sort-hvitt. Noe jeg liker. 

 

 

 

 

  

 

  

Bildene er av brygga hjemme på Mausund. Små detaljer, men jeg liker det.

 

-Randi Annette-

FOTOSHOOT PÅ 3T-ILSVIKA

I dag startet jeg dagen med noe av det morsomste jeg vet, nemlig fotoshoot. Det er så innmari morsomt at jeg kan nesten ikke få sagt det. En fotograf trengte modell for treningsbilder og når jeg da fikk spørsmål om å stille, så takket jeg så klart ja til det. 3T Ilsvika stilte som vanlig opp så vi fikk fine lokaler å jobbe i.

 

Dette bildet er ifra en shoot jeg var på i Mai i fjor, på 3T-Ilsvika.

 

Det er veldig morsomt å få slike oppdrag, om jeg kan kalle det for det. Trening er jo min største hobby, så det å hjelpe andre i en slik sammenheng sier jeg gledelig ja til. Da får jeg utfordret meg og ikke minst brukt kroppen. Det å være på en slik shoot krever masse fordi man må se bra ut på bildene, men samtidig vise at man faktisk trener. Det er tungt å holde posisjoner og lignende, så det er greit å holde fokus og gjøre ting så godt som mulig med en gang. Lettere sagt enn gjort, til tider. Nok en grei erfaring å ha meg seg.

 

Håper dere får en fin dag videre og ikke minst ei fin uke.

 

#foto #fotoshoot #canoncamera #trondheim #treningsbilder #trening #helse #Motivasjon #inspirasjon #treningssenter #fitness #fit #modell

-Randi Annette-

  

MIN FØRSTE GRAVIDFOTOGRAFERING

Mitt første fotooppdrag innen gravidfotografering.

 

Det var ikke bare bare. Et lite rom med masse leker, dårlig lys og mitt kjære fadderbarn som ville ha oppmerksomhet gjorde det litt vanskelig. Ja,det bydde på masse utfordringer, men det var så morsomt å få bryne seg på en slik fotografering også. Det å få frem den fine formen på magen og det å få til fine bilder i denne sammenhengen var utfordrende. Men jeg gjør det gjerne igjen.

 

Lille Nora ligger i magen. En aktiv jente som kommer til verden i sommer.

 

 

 

 

Kvinner som er gravide er noe av det vakreste jeg ser. Det er en gave å få lov til å oppleve det å bli mor. Man skal nemlig ikke ta det for gitt. 

 

#foto #fotografering #canoncamera #canon #gravid #mamma #mor #svangerskap #fødsel #fotograf #bildet #blogg #trondheim #jente #barn #familie

-Randi Annette-
 

UTFORDRENDE FOTOSHOOT

Fotoshooten i dag bydde på mye. Alt ifra skikkelig vind, regn, hagel og sol. Så det var sikkert ikke kjempe enkelt å få til gode bilder i det været som var. Men jeg bevegde meg og poserte på ulike måter og ga blanke i at folk glodde og at vinden herjet. Og det ble da en del flott bilder, om jeg kan få si det selv. En god kjemi mellom fotograf og modell er nok viktig. Som modell så er det viktig å kose seg og ikke minst klare å slappe av.

 

Folk stoppet opp for å se og regnet pisket. Ja, det var vel underholdende å se ei lita dame med en paraply som hoppet og poserte. Det var jo skikkelig kaldt, men det kommer ikke frem på bildet heldigvis.

 

Nandita, fotografen er kjempe dyktig. Hun er så søt og omgjengelig så det er ikke vanskelig å kose seg foran kameraet.


Foto: Nandita Myre Johansen (NMP FOTO)

 

Det å stille opp som modell for fotografer er så utrolig morsomt. Gøy å variere med å ta treningsbilder og hverdagslige bilder synes jeg. Variasjon generelt er jo ganske kjekt. Det å være i studio er gøy det også, men når man er ute så blir det litt mer med det, noe jeg liker veldig godt. Da får man kjent på været og stemningen på en helt annen måte. 

 

 

Nei dette må jeg si var en fin dag. Foto er og forblir gøy. Jeg elsker det - rett og slett.

 

#foto #bilder #mote #inspirasjon #fotografi #svarthvitt #fotograf #trondheim #trend #Profil #ansikt #hverdag #modell #photoshoot

-Randi Annette-

 

JOBB OG UTENDØRS FOTOSHOOT

Nå har jeg sminket meg og er klar for å sykle på jobb i pissregn. Skikkelig dårlig timing og ikke minst dumt av meg å ikke sjekke været før jeg la litt jobb i det å sminke meg. Hadde jeg sett været ute, hadde jeg droppa sminken og heller syklet til jobb tidligere så jeg kunne ha sminket meg der. Men det gjorde jeg ikke. Så får vi se hvor fin jeg er når jeg kommer fram til jobb. Stikkordet er sikkert som en druknet katt.

 

Et bildet fra da jeg var i skogen og tok noen bilder tidligere i år.

 

I dag skal jeg på en fotoshoot som skal foregå utendørs. Det regner dessverre så jeg måtte endre alt av det jeg hadde tenkt med tanke på outfit. Men jeg har da nok av klær så jeg måtte bare gjøre om litt på planen. Når jeg har en tanke eller en Idé om hvordan det skal være så vil jeg jo gå for det. Men når været endret seg til dette så måtte jeg tenke fort og finne ut hva annet jeg kunne ha på meg.

 

Foto er kjempe morsomt og det har nok blitt en stor hobby på lik linje som trening er for meg. Noe jeg ikke så for meg skulle bli tilfelle, men det har det altså blitt. Nå skal jeg lage meg frokost og etter hvert sykle til jobb. Det gruer jeg meg skikkelig til. Det bøtter jo ned. Ja ja. Bra det ikke finnes dårlig vær, bare dårlig klær da....

 

 

-Randi Annette-

JEG TRENGER SÅRT EN FOTOSHOOT

Nå er jeg virkelig i en situasjon der jeg trenger en ny fotoshoot. Det er nå jeg gransker hver mappe på daten min for å finne bilder jeg ikke har brukt enda. Eller bilder jeg har brukt, men som jeg redigere på ny. Jeg fant et bilde ifra da jeg var modell for NMP-FOTO sent i januar i år. Hun er skikkelig flink.

 

Jeg tenkte at dette var et fint bildet å bruke i et innlegg som handler nettopp om fotoshoot.

 

 

 


Foto: NMP- FOTO (Nandita Myre Paulsen).

 

Fotoshoot krever et bra lys og ikke minst tid. Variert stil, gjerne med ulike klær og frisyrer. Og akkurat det har jeg ikke funnet tid til enda. Eller, jeg har kanskje ikke prioritert det i min hektiske hverdag. Men nå ser jeg at jeg bare må finne tid til det, noe jeg håper jeg kan få gjort noe med om ikke så alt for lenge. Med mindre det dukker opp en fotograf som trenger en amatørmodell. Det har faktisk skjedd meg noen ganger.

 

Ellers håper jeg dere har en fin fredagskveld.
 

 

#foto #fotograf #modell #Trondheim #fredag #Helg #fotoshoot #shoot #photo #photoshoot #profilbildet #vildet #fotografi #inspirasjon #Opplevelse

.-Randi Annette-

BILDER FRA ØRNESAFARI

Her kommer det et innlegg jeg ikke delte i helgen, som kommer nå. Det skal sies det var en ferie jeg sent vil glemme, og det å være hjemme å oppleve hva naturen har å by på skal jeg si dere var fantastisk. Fiske og ørnesafari.

 

 

  

  

  

  

Ikke de beste bildene, men dere kan enkelt se at det er en ørn. Jeg er jo ikke like vant med å se ørn så det er klart det er litt stas når man først får øye på det.

 

Ser du mye til ørn der du bor?

 

-Randi Annette-
 

ICE COLD

Jeg har gått å kjent på en frossen følelse hele dag. Jeg stod opp like etter klokken syv i morges fordi jeg skulle trene. Men fant ganske fort ut at jeg ikke var i form til det. Jeg la meg med hodepine i går kveld av ren frustrasjon over å ha slitt med det tekniske på dataen min, og hodepinen var der enda da jeg våknet i dag. Skikkelig skallebank bare ved å bøye seg såvidt ned mot bakken. Så da ble det å jobbe med skolearbeid og ta noen viktige telefoner istedenfor.

 


Foto fra da jeg var ute å gikk tur i februar.

 

ICE COLD føler jeg at bildet beskriver. Jeg selv ligger på berg som er iskald, og jeg har redigert bildet slik at jeg ser relativt kald ut også. Hva synes dere forresten om bildet?

 

Ønsker dere en kjempe flott dag.

 

-Randi Annette-

 

SWAG.

Om bildet er preget av Swag eller ei kan vi kanskje diskutere, men jeg synes pappa fikk til et bra bildet her som jeg kan legge ut på bloggen. Jeg poserte på ulike måter med vind i håret, og dette bildet likte jeg. Med litt skitten farge fikk bildet sitt preg. Skitten rosa, skygger og vind i håret. Det kaller jeg Swag.

 

 

Photo from Gdansk  

Ønsker dere en fortsatt fin kveld.

-Randi Annette-

 

JEG UTFØRTE BRUDEFRISERING OG BRUDEFOTOGRAFERING.

Da kommer endelig bildene fra bruden jeg hadde i februar. Bedre sent enn aldri. Dere skal få vite litt om selve bruden.

 

Hun er en kunde av meg som har vært hos meg siden 2008 eller noe, i så fall i kjempe mange år. Jeg fikk i oppdrag å ordne håret hennes, og det som var morsomt var at hun hadde invitert folk i 40 årsdag, men sannheten var at hun skulle gifte seg. I og med at mange av hennes venner og familie bodde på hotell i nærheten av det hotellet vi var på, måtte vi oppholde oss innendørs. Det er ikke noe tvil om at bildene ville blitt mye finere dersom vi hadde gått ut. Det er mye støy i bakgrunnen på bildene, men rommet var såpass lite så jeg måtte være kreativ.

 

 

 

 

Som for eksempel å sette henne i vinduet.....

 

  

 


Her er forresten bildet av håret hennes før vi begynte. Håret var klippet og farget av meg på forhånd.

 

 

 


 

  

  

Pannelugg er noe som kler henne godt. Eller hva sier dere?


 

 

Tenk at dagen er her - jeg skal gifte meg. Lurer på hvordan folk reagerer når de skjønner at de er i et bryllup og ikke i en 40 årsdag......Om det var det som gikk igjennom hodet hennes der hun satt i vinduet, vet jeg ikke. Men, om hun gledet seg over denne dagen, tviler jeg ikke på.

 

-Randi Annette-
 

FOTO - KONTRASTER

Gøy å finne litt fotoglede igjen. Nå av kontraster og ting ved havet. Det er kanskje litt kjedelig uten farger, men selv liker jeg lys/mørk kontrast, skygger og tekstur.

 

 

 

 

 

  

Det er mye detaljer å finne hvis man bare er oppmerksom.

  

Bildene er ikke redigerte. De er tatt i sort-hvitt med mitt kamera.

 

 

Foto - det er gøy det.

 

#foto #sjø #havet #kontrast #tekstur #canon #kamera #canonkamera #sjøen #havet #idyll #båt #sørtrøndelag #frøya #mausund #frøya #ferie #mars #blogg

-Randi Annette-

 

FOTO - KRIGSSKIP

Et blogginnlegg som har ligget på utkast i ett år. Eller, nesten ett år. 28.02.2016, for å være korrekt. Jeg hadde sikkert ikke en grunn for å dele de. Det har jeg i grunn ikke nå heller, men ja. Her er de. Jeg kunne ha lekt meg litt her med skygger og redigering, men bildene ble tatt svart/hvitt, så da deler jeg de med dere slik de originalt er.

 

I fjor var det masse oppmerksomhet rundt disse båtene. Kanskje ikke så rart?!

 

 

 

 

 

Også en annen stor båt. Ikke så spennende i grunn. Men, jeg fikk de i så fall ute på bloggen nå, så slipper de å støve ned på ei mappe jeg aldri dukker innom.

 

Nå som de er ute på bloggen, skal jeg logge av og dra på besøk. Ønsker dere alle en super kveld videre.

-Randi Annette-

 

THE BEAUTY AND THE BEAST

Greeeeit. Jeg skal skjerpe meg og ikke la photoshop ta helt av. Men det er jo så morsomt. Nå i kveld hadde jeg ikke peiling på hva jeg gjorde i starten, men plutselig så ble det til noe. Her er det en liten link (les bildet), av hva denne Randi Annette er. Hun har mange roller. Kan være jålete, kan også se litt skummel ut (tror hun selv i så fall..) og helt orginal på trening. Ja, så dette er hele pakken som er Randi Annette.

 

En grei beskrivelse - ikke sant? 

 

Bildet her er bare for gøy, så det er sagt. Så jeg lover jeg skal roe ned litt etter hvert. Det er bare så himla morsomt å leke seg nå når jeg lærte små triks.
Haha - ja, det blir jammen meg ikke mer moro enn hva man gjør det til selv.

 

#Photoshop #blogg #bloggdesigne #bildet #foto #fotograf #modell #inspirasjon #Motivasjon #fitness #kampsport #Trondheim

-Randi Annette-

 

PHOTOSHOP OG REDIGERING AV HEADERE.

Jeg har blitt litt vel glad nå som jeg har lekt meg litt og ikke minst forstått mer av det å lage header og ikke minst det å bruke photoshop på en fin måte. Det er jo ikke det at det er så vanskelig, men alt er jo vanskelig når man ikke kan det. Eller når man rett og slett ikke vet hvor man skal begynne. I disse morgentimene har jeg laget meg to nye headere, men da bare for gøy. Det er ikke noe jeg kommer til å bruke på bloggen, men jeg kommer definitivt til å legge ut flere for å vise dere om dere skulle ha noe interesse av det.

 

Her er en av de jeg lagde i disse morgentimene.Uredigerte bilder, de er kun satt sammen. 

Desto mer jeg jobber med det, desto flinkere blir jeg. Og jeg vil bli flink til både det å blogge, redigere og ikke minst ta fine bilder. Jeg synes bilder kan være fine uredigerte også, men da må lyset være bra. De få justeringene jeg gjør er kun med det å legge på mer lys og evt kontraster. Jeg vet mange går inn i bildene å legger på ekstra rouge og soter til rundt øynene så man får mer markerte trekk med tanke på sminke. Jeg kan det, men så detaljert er ikke jeg,. Men det er et hav av muligheter med tanke på det å redigere. Jeg kan mindre enn en brøkdel. For det er et hav av muligheter.

 

Jeg har utviklet meg masse siden jeg startet å blogge. Ikke har bare bildene blitt bedre, men måten jeg har skrevet på har også forandret seg. Så jeg synes det har kommet bare positive ting utav det å ha en hobby innenfor blogg og foto.

  

 .Nå kan jeg nemlig bare bli flinkere og flinkere. Og jeg er stolt over å ha komme så langt som jeg har etter bare en dag.

 

 

-Randi Annette-

SJEKK BLOGGEN - NY HEADER.

Tro det eller ei, men jeg har lært meg å lage header. Nå kan jeg det å sette sammen bilder, myke opp overganger og skrive inn tekst. Jeg har hatt en god opplæring i kveld av min gode venn, Rune. Morsomt å ha greid å lage sin egen header.

 

Bildet til høyre var i utgangspunktet vendt mot høyre, men jeg greide å snu vinkelen på det. Stolt av det faktisk.


Foto: Vegar Herstrøm

 

Det er mange flinke folk som har mye peiling, og de fleste jeg vet om startet når de selv startet å blogge i en alder av 14. Jeg startet nå i en alder av 28 med å leke meg med ting som kanskje er basic, men jeg har kanskje ikke hatt den store interessen av det før nå. Og alle må jo få begynne fra start og utvikle seg.

 

Hva synes dere om min første header?

 

 

#Header #blogg #bloggdesigne

-Randi Annette-

 

My hero.

Nå kom jeg hjem ifra middagsbesøk, og der var så klart min kjære Mikael. Mitt fadderbarn. God middag og dessert var virkelig hyggelig å bli invitert på. Og ikke minst få litt kos fra selveste fadderbarnet mitt. Det tok ikke mange minuttene før jeg tok pc'en fatt for å se på bilder av han. Han har virkelig kapret hjertet mitt. 

 

Og snart skal han bli storebror. Det blir stas.

 

 

Bildene er ifra da han klipte seg til meg for første gang. Kuleste kidden i by'n. 

Jeg gleder meg til å bli kjent med lillesøsteren som kommer til verden om ikke så alt for lenge. Takk for middag, dessert og kos <3

 

-Randi Annette- 

Jeg hopper på toget og reiser vekk på morsdagen.

I disse morgentimene har det gått i det vanlige. Lekser. Jeg har vært litt slapp i det siste, så jeg har ikke turt å trene siden torsdag. Nyser litt og fryser. Det er like så greit å bare ta det med ro tenker jeg. Tre ganger har jeg trent denne uka, så det er ikke så aller verst egentlig. Det har også gått i ett på jobb, så da er det en ting som er førsteprioritet her, og det er å slappe av mest mulig.

 

Vente på toget som skal ta meg med på en reise - en opplevelse.


 

Nå skal jeg om litt ta turen til togstasjonen for å reise vekk for noen timer. Godt å komme seg litt vekk og ikke sitte hjemme å sture hele dagen.

 


 

Jeg hopper på et tog, og lar toget ta meg til et sted. Et sted der jeg kan slappe av, le og føle en varme av ren kjærlighet. Ja, rett og slett der jeg kan føle at jeg blir tatt godt vare på. Hva er vel bedre enn å få en hyggelig invitasjon som dette?

 

 Jeg vil gjerne være sammen med deg på denne dagen. Du er hjertelig velkommen. Kom så tidlig som mulig, jeg vil nemlig ha så mye tid jeg kan få sammen med deg.Rørende, rett og slett. Noen mennesker er bare av natur av ren kjærlighet. Jeg har kanskje vært uheldig på mange vis igjennom livet. Men nå føler jeg meg heldig som har noen der ute som så inderlig vil dele denne dagen med meg. 

 

Jeg hopper på toget og reiser vekk på morsdagen.

 

#morsdag #mor #Mamma #død #sorg #bilder #foto #tog #sorthvitt #photo #trondheim #Morsdagen #søndag #februar #opplevelse #samfunn #kjærlighet

-Randi Annette-

 

 

 

Les mer i arkivet » Oktober 2017 » September 2017 » August 2017
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 28 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no

hits