hits

JEG SAVNER DET IKKE LITT ENGANG

Jeg må innrømme at jeg var veldig usikker i februar om jeg skulle ta valget om å faktisk spare ut denne panneluggen, eller ikke. Jeg skulle operere meg 15 februar, og kom til å være sykemeldt i minst tre uker. Og jeg hadde jo mine erfaringer med pannelugg, så jeg visste at den måtte stelles hver eneste dag, hvis ikke kom jeg ikke til å se ut.

 

Å ligge å føle seg hjelpesløs i utgangspunktet og da i tillegg se ut som et dass fordi panneluggen lever sitt eget liv - nei takk. Jeg valgte å spare den ut.

 

Og siden har jeg ikke angret...

 

Det er ganske typete med pannlugg. Men etter to år med pannelugg var jeg kjempe lei og veldig klar for en forandring. Men ulempen nå er jo at dager jeg rett og slett ikke orker å legge så alt for mye arbeid i håret, så ser jeg jo bare utrolig kjedelig ut. Så den panneluggen skulle man virkelig kunne hatt av og på som man ville...

 

Dere vet jo at folk bruker hair extensions som kan klipses på håret for å få tykkere eller lengre hår. Ja, og slik skulle det ha vært med denne luggen også.

 

 

 

 

Men nå som det er sommer (i så fall ifølge kalenderen....), så er det faktisk godt å kan sette håret vekk og ikke tenke på luggen. Så konklusjonen er vel at jeg ikke savner luggen litt engang...

 

 

Har du eller har du vurdert pannelugg? Det anbefales. Det er jo rå kult!

 

#hår #Pannelugg #Lugg #frisyre #Hårfrisyre #frisør #forandring

-Randi Annette-

RELAX - TAKE IT EASY

Hva er vel ikke bedre enn å legge seg ned i sofaen etter en fantastisk dag på jobb? Jeg har jobbet fra ett til åtte med så mange ulike kunder som ville så mye forskjellig.

En utrolig spennende og morsom arbeidsdag får jeg vel si. Det å være frisør er så utrolig morsomt og fint. Jeg føler meg ganske heldig som har denne evnen til å gjøre folk så glade ved å gi litt ekstra massasje, lette deres hverdag og gjøre en forskjell. Det å klippe og farge er en kunst. Ja, det er en fin dag å se tilbake på, det er helt sikkert.

 

I kveld slapper jeg bare av og tar livet med ro. Men om litt blir det leggetid.

 

I morgen skal jeg tilbake på jobb igjen, og jeg kan med hånden på hjerte si at jeg gleder meg skikkelig. Hvor heldig jeg er som har en jobb jeg trives godt med, der jeg får brukt mine evner og ikke minst dele så mange timer sammen med noen jeg setter pris på. Ja, jeg sier det som det er jeg. Jeg trives så godt i yrket at jeg finner ikke ord. 12 år har jeg jobbet som frisør. Det er kult å tenke på det.

 

 

Nå skal jeg slappe av litt til før det blir leggeitd. Gleder meg til å legge meg, det er også en god følelse.

 

-Randi Annette-

SOMMENEGLER

Et lite tilbakeblikk fra da jeg var ambassadør for Novus Velvære her i Trondheim. Jeg kom over mappen med bilder av de neglene jeg hadde da, å jeg må si jeg synes det er fint med litt farger nå mot sommeren.

 

Dette er ikke et sponset innlegg.

 

Men på en annen side så er det greit for min del å la være også, da jeg har sterke og lange negler naturlig. Men fordelen med å fikse de på denne måten, er at man slipper å irritere seg over en flassete lakk etter noen dager.

 

Husker jeg likte disse kjempe godt.

 

 

 

 

 

Litt jålete blir det med rosa toner, men så fint det er når man samtidig får litt brunfarge på kroppen. Det er bare 3 uker igjen i dag til jeg skal til Krakow, så hvem vet - kanskje kommer jeg hjem med fine sommernegler.....

 

Hva med deg? Blir det sommernegler på deg kanskje?

 

#negler #rosa #farger #sommer #shellac #akrylnegler #nails #mote

-Randi Annette-

MY TYPE OF MAKEUP

Endelig orket jeg å dulle med dette fjeset mitt. Når jeg har vært hjemme og knapt sett folk, har jeg ikke orket å lagt så mye i sminken. Litt maskara bare for å føle meg litt bedre. Men i dag så følte jeg det var på tide. Håret ser dere jeg bare ordnet en hestehale av - det får være måte på hvor mye man skal pynte seg for seg selv på en mandag....

 

Jeg begynner sakte men sikkert å venne meg på å ikke ha pannelugg som jeg har hatt i 1,5 år. Bare å være tålmodig så den kan vokse ut...

 

Jeg har stått på badet hver dag med den foten som er operert oppå vaksen da den må være i høyden. Ellers dunker det så fælt. Men i dag slo kreativiteten inn, satte meg rett og slett på en pute med foten på en annen pute. Ikke så veldig i høyden, men jeg brukte ikke akkurat flere timer på sminken. Så det gikk kjempe fint.

 

Foten la jeg litt annerledes for bildet sin skyld. Jeg vet det er mange som hater føtter der ute.... Og som kanskje... ja, dere skjønner....

 

 

 

Det skal ikke så mye til for å føle seg litt mere fresh.

 

 

Resultat ble slik. Jeg elsker den oransje øyenskyggen min. I og med at jeg har grønne øyne, så er det perfekt. Brun, oransje, hvit, beige og rustrød. Ja, mange farger for å fremmheve. Ikke alltid jeg bruker så mange forskjellige, men det er ganske fint å bruke flere kombinasjoner dersom man legger de riktig.

 

 

 

 

Håret kunne vært finere, men la gå.

 

 

My type of makeup - to day!

#makeup #sminke #sminketips #grønneøyne #hestehalse #stil #mote #øyenskygge

-Randi Annette-

ÆRLIGHET VARER LENGST - BRING IT TO ME

Okei. Nå har jeg kommet hit jeg noen ganger kommer, altså ved et valg. Det er snakk om panneluggen min, så det er ikke de store greiene, sånn egentlig. Men hva tenker dere? Pannelugg er kjempe tøft, men det krever tid. Hver eneste dag må den vaskes og styles. Ja, jeg vasker kun luggen innimellom også. Den ligger jo midt i planeten og den er ute i hardt vær, sykkelhjelm etc. Så det blir litt ork med tiden....

 

Her ser dere et bildet fra sommeren 2017. Lysere hår og pannelugg,

 

Også ser dere et bildet uten pannelugg... Det er jo litt kjedelig. Men jeg vurderer nå å spare den ut.

 

 

Så ja, hva tror dere?

 

 

Pannelugg er kjempefint når man bruker hodeplagg som for eksempel lue. Men hvor ofte bruker jeg lue? Når jeg ikke sykler. Så det vil si kanskje annen hver helg. Og jeg har ikke pannelugg fordi jeg skal se bra ut annen hver helg....

 

 

Så hva stemmer dere for? Lugg eller ikke?

 

#frisyre #hår #pannelugg #lugg #hårfrisyre #endring

-Randi Annette-

 

MINE JULENEGLER - SE SÅ KREATIV

Da var det 1.juledag og jeg sov lenge i dag også. Deilig å legge seg uten å skal våkne til alarm. Rett og slett våkne av meg selv. Helt magisk. Jeg legger meg veldig mett, og våkner mett. Jeg spiser jo hele tiden. Og da ikke mat, men sjokolade. Vi snakker mengder.... Men det hører med i desember.

 

Ellers tok jeg meg tid til å lakkere neglene mine. Planen var å lakkere de røde, helt til jeg kom over noe mer kreativt. Så da ble det litt mer glam over de - det er tross alt jul.

 

Når jeg er så heldig å ha fått så lange negler, er det lik så greit å ordne de selv. Jeg elsker lange negler, men jeg har allerede knekt negl på lillefingeren. Det er typisk når man har så lange negler. Bra jeg fikk knipset bilder før det uhellet da..

 

 

 

 

 

Det er langt ifra den samme kvaliteten eller like fint som man får hos de som har utdanning på dette plan, men det er greit å spare de pengene når jeg har lange negler i utgangspunktet, og ikke minst kan være litt kreativ med det jeg har av negllakk hjemme.

 

Men det å benytte seg av proffesjonelle innimellom er absolutt å anbefale. Det er mange flinke der ute som kan dette.

 

 

 

 

Jeg hadde så fryktelig stygge negler nå like før jul. Svart hårfarge som festet seg som ikke ville slippe. Med lange negler blir det fort hull i hanskene jeg bruker når jeg både påfører farge og når jeg vasker ut fargen til kundene. Så da er det godt det finnes løsninger så jeg kan se litt finere ut til jul.

 

 

Hva synes dere om mine julenegler?

 

 

#negler #jul #julenegler #nailpolish #kreativt #negldesigner

-Randi Annette-

GET YOUR LIPS ON - IT'S FRIDAY

Er det ikke godt med helg dere? Her sitter jeg på Handelshøyskolen på Bi her i Trondheim å tar en velfortjent pause etter å ha jobbet med markedsføringsledelse, en kjempe stor og krevende eksamen som skal inn midten av desember. Da er det godt å koble av med muskk og blogging.

 

Get ypur lips on- It's friday

 

 

 

 

 

 

Er dagen grå eller at du rett og slett ikke orker å legge noe tid eller energi i sminken, da er farger på leppene noe som kvikker opp. Jeg bruker ikke  farger på leppene så ofte, men når jeg først gjør det, så føler jeg meg straks litt bedre. Og jeg sparer meg mer litt tid i tillegg.

 

 

Litt rart å legge ut sort-hvite bilder på et slik innlegg kanskje. Men da legger jeg et ved bildet som viser litt farge, og med det - ønsker jeg dere en god helg.

 

 

#sminke #Lepper #makeup

-Randi Annette-

MIN OUTFIT PÅ WHITE PARTY

I går inviterte jeg gode venner til fest, der tema var White Party. Jeg har hatt mine runder innom butikker for å finne klær til denne anledningen, men det var ikke enkelt. Hvite klær er ofte gjennomsiktige så det var virkelig en utfordring. Jeg endte opp med å kjøpe meg en hvit bukse, og toppen hadde jeg ifra før. Jeg syntes det ble et fint antrekk og jeg var spent på hvor lenge jeg kom til å være hvit etter en fuktig kveld på byen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bare etter få sekunder på dansegulvet, var jeg våt av øl. Heldigvis ikke noe fargerike drinker. Det hadde blitt litt kjipt. Men hva forventer man når man går ut med bare hvite klær? Jo, å bli fargerik.

 

 

 

 

Jeg var også så heldig å vinne en konkurranse der jeg ble sminket. Øynene ble sminket av de, men resten sminket jeg selv. Ikke så ofte jeg bruker løsvipper på fest, men jeg kjørte det helt ut når jeg først skulle på en slik fest.

 

 

 

 

Hva synes dere om min outfit? Sjekk gjerne min instagram, @randiae.

 

#mote #klær #sminke #makeup #mote #trend #trondheim #whiteparty #party #fest #foto #photo #fotoshoot #photoshoot #venner

-Randi Annette-

UTIHAVET FESTIVAL OG OUTFIT

Jeg har vel mildt sagt vært sliten etter helgens festival, men jeg har fått mye utav dagene. Selv med lite søvn. Det ble ikke tatt noe outfit bildet av meg på lørdag, så da legger jeg ved et bildet av meg fra en annen anledning. Fredag pyntet jeg meg med skjørt og en topp, men i går ble det bukse og genser. Det var perfekt med tanke på været. 

 

Krøller ble det heller ikke denne helgen. Bølger i håret kommer naturlig her i havgapet.

 

 

Ellers har jeg vel kanskje ikke så mye mer å si. Annet enn at jeg har koset meg skikkelig denne ferieuken og ikke minst på festival. Har hatt mange gode samtaler med nære og fjerne. Å været har også vært utrolig fint. Jeg har faktisk fått litt fregner over nesa, noe som tyder på at jeg har fått litt farge. Det er jo et stort pluss når man har ferie.

 

 

Nå er det ett år igjen til det er UTIHAVET FESTIVAL igjen. Jeg begynner å telle ned med en gang. Dette er uten tvil årets fest.

 

-Randi Annette-

 

STYLING AV DETTE HÅRET VAR DAGENS HØYDEPUNKT

I dag var det full fres på jobb og det er noe jeg foretrekker. Og det som toppet dagen var denne herlige fargen. Det er bare å se på den og drømme seg vekk. Magisk rett og slett. Slik er det å være frisør. Farger er morsomt å leke seg med. Jeg skal ikke ta æren for fargen, da det er min gode venn og medarbeider, Julie som skal ha æren. Hun prøvde denne teknikken for første gang, og jeg vil si hun gjorde en bra jobb.

 

Hun ropte på meg: Randi Annette - du som er så flink til å ta bilder. Kan du ikke ta telefonen min å ta noen bilder?


Jeg svarte med et stort JA og spurte pent om hun ville bli med meg ut.

 

 

  

Dessverre ville ikke bildene jobbe med meg, så noen ble i mindre størrelser. Men dere ser godt det flotte håret.

 
 

Jeg hadde ikke noe strikk eller verktøy, og heller ikke så god tid, så da ble det slik at hun måtte hjelpe til å holde noen ganger.
Hva synes dere om denne stilen? Unocorn - noe for deg?

 

Følg meg på min instagram: @hair_randiae og @randiae.

 

#Unicorn #color #Joico #pastellfarge #sommer #hår #stil #mote #trend #hair #hår #frisyre #frisør #trondheim #mote #instagram

-Randi Annette-

NEW HAIRCOLOR - SUMMER READY

 

Da ble det endelig min tur å få fikset håret litt. Det var skikkelig godt. Ikke den største forskjellen, men det er helt klart jevnere.

 

Før:

 


 

 

 

 

 

Etter:

 

 

 

Et jevnere og kaldere resultat. Håret vil etter noen vask få en lysere tone i lengder og spisser. Jeg skal se om jeg får tid til å ta finere bilder senere. Håre ble bare tørket kjapt og bildene ble tatt på få sekunder. Ikke så farlig når det er meg selv, tenker jeg. Selv om jeg absolutt burde ha spandert litt bedre tid på bildene. Det blir sikkert en dag, skal dere se.

 

Ha en fin hårdag.

 

-Randi Annette-

The necessity called

I skrivende stund sitter jeg å virker med en nyansering etter å fått en bunnfarge og lysere lengder. Jeg aner ikke hvilken nyanseing jeg sitter med nå ,(det vil si en farge som gjør sluttresultatet jevnere). Jeg lot bare min kjære venn og frisør avgjøre alt. Jeg orker ikke å blande meg så mye når det gjelder håret da jeg heller lar profesjonelle avgjøre det. Jeg er jo profesjonell selv også, men jeg tror mange ser seg blinde på håret sitt selv, uavhengig om man er frisør eller ikke.

 

Nødvendigheten kalte... Fiks håret!

 

 

Bildet er tatt ved en senere anledning. 

Når jeg ble ordnet på håret, satt jeg å jobbet med norsk, så jeg fikk slått flere fluer i en smekk. Nå er det tid for å skylle, så skal jeg sitte med olaplex, så får vi se hvordan resultatet blir etter det.

 

-Randi Annette-

HOT OR NOT?

Det er dagens spørsmål og tanker. Hva kommer jeg til å ende opp med i dag? Jo en ny hårfarge. Men hvilken? Ikke noe rosa, rødt eller noe i den gata,men jeg må helt klart gjøre noe med dette håret. Jeg har ikke farget det siden januar, sett vekk ifra at jeg har tatt etterveksten. Men i dag skal jeg få vekk mørke partier og få vekk utvasket stygg farge som er i lengdene. Ja, jeg synes den er stygg...

 

Eller, den er fin dersom jeg krøller eller glatter ut håret. Da er den fin. Sett vekk ifra det? Nei...

 

 

Jeg har vært flink til å kuret håret den siste tiden fordi jeg ville forberede håret på den prosessen det skal igjennom K-Pak serien til Joico er fantastisk å bruke både før og i etterkant av en slik prosess, så håret ikke taper kvalitet. Så der har jeg gjort hjemmeleksene mine før prosessen.

 

I og med at det er vår og mot sommer, vil jeg bli lysere, men jeg kler ikke å være helt blond, så det kommer til å bli en dybde i bunn, og lysere i lengdene med en balayage teknikk, om det sier dere noe. I så fall har jeg hørt rykter om det fra frisøren/ min venn og medarbeider som skal fikse meg i ettermiddag.

 

 

Om det blir hot or not vil vise seg. Gleder meg til å vise dere bilder. Og dere kan også følge meg på instagram, @hair_Randiae der jeg deler relaterte ting med hår, og ellers min private der det også kan dukke opp noe, @randiae.

 

Lag en god dag.

 

 

-Randi Annette-

 

RED LIPS

Når er det feil med røde lepper? Aldri - spør du meg. Selv bruker jeg oftest brune toner på leppene, men på en dag der jeg bruker mindre sminke på øynene, synes jeg det hjelper på med litt farge på leppene. Det som er utfordringen med røde lepper er å legge den på fint så den ikke flyter så veldig. Sånn sett er det genialt med en lipliner.

 

 

 

Jeg kan fortsatt høre den lille spake stemmen av meg selv når jeg var 14 år. "Jeg skal aldri bruke farger på leppene..:". Så feil kan man ta. Jeg var nemlig ei jente som ikke brydde meg om hvordan håret var og heller ikke opptatt av det å bruke sminke. Men jeg har nok endret mening der nå. Kanskje ikke så rart når jeg jobber innenfor skjønnhetsbransjen? Og ikke minst at jeg nå er 28 år og ikke 14 år....

 

Røde lepper, er det noe du liker? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

 

-Randi Annette-

 

MEN'S FASHION - HAIRCUT BY ME

Nå har det vært mye morsomme og kreative utfordringer på jobb den siste tiden. Nå tenkte jeg å vise dere en herreklipp som jeg klipte forrige uke, der det ligger mye teknisk arbeid bak. Denne klippen var svært krevende, men ved å holde tunga rett i munnen, kom jeg i mål til slutt. Resultatet synes jeg ble kjempe flott, og kunden min kledde denne frisyren utrolig godt også.

 

Bildene er tatt med mobilkamera, så det er ikke den beste kvaliteten.

 

  

 

 

Dette er en klipp jeg har mye å lære av enda, men heldigvis så gjør øvelse mester. Hva synes dere? 

Jeg har akkurat lagd meg en egen instagramkonto der jeg deler bilder med tanke på hår. Følg meg gjerne: @hair_randiae. Private kontoen der jeg deler treningsvideoer og lignende, @randiae.

 

 

#hår #Mote #trend #fashion #mann #herre #klipp #cut #frisør #blogger #Moteblogg #Instagram#inspirasjon #foto #shoot

-Randi Annette-

MEN'S FASHION - HAIRCUT AND HIGHLIGHTS

ENDELIG fikk jeg en mann i stolen som ga meg frie tøyler når det kommer til klipp, og ikke minst farge. Jeg hadde lyst til å bevare en naturlig stil, så jeg valgte å stripe håret så etterveksten og overgangen vokser naturlig ut. Det blir helt klart det fineste. Kjetil ble jeg kjent med for 11 år siden, og han har hatt 100% tillit til meg, så det er noe en frisør setter stor pris på. Det med tanke på at jeg får gjøre det jeg selv vil. Det er jo ingen tvil om at det er morsomt.

 

 

 

 

Når han kom så hadde han lengre hår, og slik så det ut.

 

  

 

Og slik ble det.

 

  

 

 

En naturlig og lysere look. Hva synes dere? Jeg har akkurat lagd meg en egen instagramkonto der jeg deler bilder med tanke på hår. Følg meg gjerne: @hair_randiae.

 

#hår #Mote #trend #fashion #mann #herre #klipp #cut #highlights #blogger #Moteblogg #Instagram #inspirasjon #foto #shoot

-Randi Annette-

 

Fredagsfølelse og outfit

Klar for fredagskveld? Det er i så fall jeg. Jeg sluttet tidlig i dag og etter at jeg hadde syklet hjem, gikk jeg meg en tur ute fordi det var så utrolig fint vær. Sol og en kjempe god temperatur gjorde at jeg ikke kunne unngå å gå meg en tur. Og som dere ser, det ble ved sjøen. Jeg er oppvokst med sjøen så den søker jeg uten å tenke meg om. I så fall når været ble så fint.

 

 

 

Genser: Days Like This

Bukse: Bikbok

Sko: Din Sko

 

  


Kjekt å få tatt noen bilder også så der fikk jeg slått to fluer i en smekk. Jeg hadde et ønske om å trene, men jeg kjente at jeg heller ville gå meg en liten tur enn å være innendørs, noe jeg stort sett er om dagene.

 

  

Nå har jeg allerede spist fredagstacoen og nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Ønsker dere alle en kjempe flott kveld. Jeg skal i så fall kose meg.

-Randi Annette-
 

STYRKETRENING OG FARGETEKNIKK KURS.

Dagen i dag har gått i ett, men den har også vært svært effektiv. Jeg starten dagen med skole og blogg, som den ofte gjør. Så ble det omsider jobb og rett etter jobb, ble det en treningsøkt på 3T Solsiden. Der trener jeg så og si aldri. Jeg tror det må være over et halvt år siden sist jeg var der. Og siden jeg er så godt i gang med å trene på andre sentre, så tenkte jeg å teste ut 3T Midtbyen i morgen.

 

Etter trening skulle jeg på et fargeteknikk kurs igjennom JOICO som gikk ut på ulike teknikker med tanke på balayage, striper, ombre, flerkombinasjon av farger ect.

 

Skole, blogging, jobb, trening og kurs. Mer effektivt blir det nesten ikke.Jeg kan samtidig benytte anledningen til å fortelle kort om kurset. Kurset jeg var på i dag gikk ut på fargeteknikker så jeg ble skikkelig inspirert og motivert av litt påfyll. Måten man kan skape skygge og lignende gjør jobben kreativ, noe vi frisører elsker. Hår og skjønnhet er så fantastisk da det stadig kommer nyheter. Jeg har jobbet som frisør i snart 11 år, og jeg blir aldri ferdig utlært, da det stadig kommer nyheter. Så det er noe av det som gjør faget mitt så fantastisk.

 

Det kommer stadig nye teknikker og produkter, så det er rene julaften flere ganger i året for vår del. Plutselig kommer det nyheter og kjekke tips som kommer godt med. Det ble liksom applaus og julbel over nyheter som JOICO kommer med. Så gå til en salong som har JOICO sine farger neste gang du skal farge håret ditt.

 

Frisørfaget altså. Det er fantastisk det.


-Randi Annette-

HÅRREISENDE FORANDRING. MASSE BILDER.

I dag har det vært store utfordringer fra start til slutt. Herregud, jeg er så sliten. Ha ha. Men, det er godt å se tilbake på dagen nå når jeg sitter å slapper av. En liten oppsummering før jeg kaster meg over dagens fargekunde.

 

Jeg startet med norskprøve, muntlig via skype. Karakteren ble 4/3 så jeg er så fornøyd. Så tok jeg turen til et hotell her i byen for å sette opp håret på en kunde som skulle gifte seg i dag. Vi hadde ikke prøvetime, men vi snakket litt om hva hun ønsket på forhånd Sånn passe nervøs, men samtidig var jeg skjerpet. Frisyren ble perfekt, og bruden så fornøyd.

 

Så hadde jeg stappfull liste med fargekunder, og noen få herreklipp i mellom. Det største prosjektet er helt klart denne.

 

Bildet er hentet ifra kunden selv, og bildene ble godkjent av kunde før publisering.

 

  

 Det er mange steg, så her ser dere hvordan det ble etter å ha farget bunnen litt mørkere, samtidig som jeg fikk lysnet lengdene med tynne striper.

 

  

Så blandet jeg to ulike farger som skulle i lengdene. 

Resultatet ble helt fantastisk, ifølge meg selv og kunden. 

 


Litt gøy med litt variasjon med tanke på ulike toner i håret. Jeg synes det ble en sprek og kul farge.

 

Hva synes dere?

 

 

#Hår #trend #Trendy #Joico #Mote #trondheim #hår #fashion #foto #Bildet #blått #intensitycolor #color #Intensity #curls #curly #Krøller #ghd #frisør #solsiden

 

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 23. VINNEREN AV GAVEKORTET ER...

Da har vinneren av gavekortet hos oss på Sjakk Matt Solsiden blitt trukket. Og vinneren er....

  

HEIDI SOLLIE - GRATULERER.

 

  

Du kan hente gavekortet hos Sjakk Matt Solsiden i dag, i mellomjula /nyttårsaften eller på nyåret. Gjerne ring 90282028 dersom du har noen spørsmål. Velkommen :) Takk til alle som deltok i konkurransen. Håper dere vil bli med på flere av konkurransene jeg kommer til å ha her på bloggen i år 2017. Ønsker dere ellers en fantastisk fin dag, og en riktig fin jul.

 

 

#Konkurranse #jul #gavekort #Hår #solsiden #trondheim #frisør #kalender #Julekalender #fashion #Mote #stil #inspirasjon #Motivasjon #Desember #fredag

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 15. Skjønnhetstips og trekning av et gavekort.

Denne tiden av året er håret desto viktigere for mange av oss. Det er mye selskaper, julebord og festligheter, så nå er det viktig med et glansfullt og sunt hår. Jeg har i dagens kalenderluke lyst til å vise dere noen flotte produkter ifra JOICO, som inneholder masse pleie som håret trenger i denne kalde og tørre luften. Julegavene du trenger til ditt hår finner du hos Sjakk Matt Solsiden.

 

Sponset innlegg,

 

 

Moisture Recovery er kjempe gode hårprodukter som etterlater håret mykt, godt og mindre statisk. Gaveesker med sjampo og balsam som har gjennombyggende egenskaper, som er spesielt godt egnet for farget hår, er også å finne hos oss.

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

Ellers vil jeg minne på dere en konkurranse jeg har gående her på bloggen.
Nå kan du vinne et gavekort hos oss på Sjakk Matt Solsiden til en verdi til 575 kroner. Vinneren trekkes lille julaften, og det eneste du trenger å gjøre er følgende:

* Følg Sjakk Matt Solsiden på facebook (link her) 

* Følg meg på instagram , @randiae  

* Kommenter hvorfor du fortjener å vinne

 

Dere må kommentere hvorfor dere ønsker å vinne dette gavekortet via dette blogginnlegget, eller på instagramkontoen min, der dere skriver en kommentar. Dere finner bildet nedenfor på min instagramkonto, så det er bare å skrive hvorfor akkurat du fortjener å vinne dette gavekortet.

 

 

Gavekortet varer i ett år, og må hentes på Sjakk Matt Solsiden. Vinneren vil bli kontaktet 23/12-2016

 

#Konkurranse #jul #gavekort #Hår #solsiden #trondheim #frisør #kalender #Julekalender #fashion#Mote #stil #inspirasjon #Motivasjon #Desember

-Randi Annette-
 

Kalenderluke nr 10. Stylingtips med Hairplay.

KMS California, Hairplay Dry Wax er perfekt for de med kort hår, men også de med lengre hår, slik som mitt. Sliter du med å få volum og tekstur, er denne noe for deg. Jeg synes ofte at det enkle er det beste, og det gjelder også når det kommer til hår. Dette produktet er enkelt og greit en hårvoks i sprayform. Rist den godt før bruk, spray den i håret fra en halvmeters hold for å forsikre deg om at produktet fordeles jevnt i håret.

Den kan brukes for en rufsete frisyre, eller for å legge ned de hårene vi kaller for babyhår.

 

 

Sponset innlegg.

 

 

Nå selges de i en fin pakke hos oss på Sjakk Matt Solsiden, som kan gies vekk i for eksempel julegave.

 

 

 

 

Eller, en til deg selv i julegave fra julenissen, og en til en venn ifra deg.

 

 


 

Denne har ingen glans, noe som gir håret en matt finish. Jeg elsker å bruke denne på herrekunder og damer med kort hår. Istedenfor å grise hendene til med voks, så er det bare å spraye den rett i håret. Enklere blir det faktisk ikke.

 

 
 

Dersom du skal på julebord, og vil ha krøller som er litt rufsete, så avslutt med å spray denne i lengdene og klem opp krøllene med hendene etterpå. Selv skal jeg på julebord i kveld, og jeg kommer garantert til å gå etter den rufsete looken. 

 

 

#kms #jul #frisyretips  #Hår #solsiden #trondheim #frisør #kalender #Julekalender #fashion #Mote #stil #inspirasjon #Motivasjon #Desember #lørdag

-Randi Annette-
 

 

Kalenderluke nr. 9. Vinn gavekort hos Sjakk Matt frisør.

Nå kan du vinne et gavekort hos oss på Sjakk Matt Solsiden til en verdi til 575 kroner. Vinneren trekkes lille julaften, og det eneste du trenger å gjøre er følgende:

* Følg Sjakk Matt Solsiden på facebook (link her) 

* Følg meg på instagram , @randiae  

* Kommenter hvorfor du fortjener å vinne

 

Dere må kommentere hvorfor dere ønsker å vinne dette gavekortet via dette blogginnlegget, eller på instagramkontoen min, der dere skriver en kommentar. Dere finner bildet nedenfor på min instagramkonto, så det er bare å skrive hvorfor akkurat du fortjener å vinne dette gavekortet.

 

Sponset innlegg. 

Gavekortet kan brukes til alt ifra produkter, farging av vipper og bryn, hårklipp, hodebunnsmassasje, til hull i ørene.

 

 

Gavekortet varer i ett år, og må hentes på Sjakk Matt Solsiden. Vinneren vil bli kontaktet 23/12-2016.

  

 

Del gjerne innlegget med noen som fortjener det. Ønsker dere ellers en fantastisk fin dag, og ei riktig god helg.

#Konkurranse #jul #gavekort #Hår #solsiden #trondheim #frisør #kalender #Julekalender #fashion #Mote #stil #inspirasjon #Motivasjon #Desember #fredag

-Randi Annette-
 

Kalenderluke nr 3. Sminketips for fyldigere lepper.

Det er lørdag og her kommer det et lite sminketips. Selv har jeg aldri brukt så mye sminke, men til fest kan jeg bruke litt ekstra. Til hverdags blir det en enkel makeup, og jeg har nesten hver dag en leppestift på leppene. Da går det i alt ifra lys rosa og rød, til bruntoner. Det jeg nå har begynt med som jeg ikke har brukt før, er lipliner. Jeg tenkte ikke at jeg kom til å se så stor forskjell eller at det var nødvendig. Helt til jeg prøvde det i høst.

 

 

Lepper og generelt utseende er veldig i tiden. Men, man trenger ikke å legge seg under kniven, nødvendigvis, for å få fine lepper. Det kan bli fine resultater ved å gjøre det også så klart, men personlig så ønsker ikke jeg å ta det steget.

  

Selv har jeg ikke noe fine lepper, da overleppen min er veldig skjev. Så da kan jeg bruke en lipliner for å få et jevnere resultat. Jeg synes også at overleppen er mye større enn underleppen, så sånn sett er det også fint å bruke lipliner.

 

I og med at overleppen er litt skjev, lager jeg et kryss med liplineren midten på overleppen, og former den mer jevn.

 

Nå plager det ikke meg så alt for mye at leppene mine er som de er, for da ville jeg nok ha gjort noe med det som hadde gitt et varig resultat. Men, så viktig er det ikke for meg. Det er greit å kunne litt triks som er ganske uskyldige. Oftest blir det kun leppestift, men til fest blir det litt mer markert med lipliner. Selv har kun en lipliner som er mørkebrun, som jeg har kjøpt på MAC. Bruker du lipliner selv kanskje?

 

 

#lipliner #Makeup #sminke #Mote #trend #fashion #trondheim #mac #Macsminke #helg #Lørdag #Julebord #Jul #desember #inspirasjon #Kalender #Julekalender

-Randi Annette-

 

 

Days like this.

 

Jeg må bare vise dere noe av det jeg fikk i bursdagsgave for en uke siden. Her ser dere skjerf og lue i en nydelig blåfarge. Dette fikk jeg av søsteren min som driver klesbutikken, "Days like this" , som befinner seg på Sirkus Shopping her i Trondheim. Jeg ble utrolig fornøyd, og fargen er helt magisk.

 

 

 

Jeg er den typiske henta som ikke kler hodeplagg, men denne lua følte jeg satt som et skudd. Om jeg kan si det om en lue da. Skjerfet er mykt og godt, og luen sitter godt. Da kan vinteren bare komme. Jeg er klar.

 

 

Instagram: @Randiae

Bloggside: Her

 

 

#Dayslikethis #Klær #Mote #stil #Hår #Treng #Inspirasjon #Sirkusshopping #sirkus #Trondheim #Jul #desember #Julegave #Bursdagsgave #fashion

-Randi Annette-
 

Kalenderluke nr 2. Hårreisende tips.

De fleste av oss har hørt at strikk uten metall er bra. Og ikke minst de nyere gummistrikkene med en slags gammel telefonledning. I så fall hører jeg den beskrivelsen svært ofte.

 

 


 

 

Jeg bruker så og si alltid disse strikkene, da jeg trener en del. Da må håret opp i en hestehale, og i og med at jeg trener såpass mye som jeg gjør, så er dette avgjørende for mitt hår. Med mye hestehale blir det litt skade på håret på sikt. Så nå har jeg et triks som jeg gjerne vil dele med dere som jeg så på en video en tid tilbake.

 

 

Her ser dere stor forskjell på hvilket strikk som jeg hadde i håret i dag på trening. Nemlig det til venstre. Veldig stort og lite egnet.

 

Jeg hadde i veldig varmt vann fra springen i en skål, og la strikket oppi.

 

 

. 

Med vann som er kokende varmt skjer det veldig fort, men dersom man har ti minutter, så kan man ta varmt vann fra springen. 

 

 

 

Genialt, synes jeg. Kanskje du har sette dette før på en video du også? Uansett, kjekt å vite. Det er bare å dele innlegget mitt til en som kunne trenge det. Ønsker dere alle en fantastisk dag.

 

 

#triks #hår #Mote #fashion  #trening #inspirasjon #oppskrift #tips i#jul #motivasjon #blogg #Trondheim #motivasjon #Julekalender #desember

 

-Randi Annette-

 

Konkurranse og bonuskort.

God lørdag alle sammen. Det er faktisk lørdag, og det er noe jeg ikke helt forstår. Ukene går så alt for fort og snart er det jul. Det er nesten så jeg blir litt stresset over det. Men, i og med at oktober snart er over, vil jeg bare minne dere på denne konkurransen som er nå ut oktober.

 

Sponset innlegg. 

 

 

  

Instagram konkurranse hos meg, @randiae:

1. Finn bildene av neglene mine med den rosa sløyfen som dere ser i dette innlegget, eller bildet av Novus Velvære bonuskort

2. Tag venner, og du får et gratis stempel.

3. Dette vil føre til at du som tagger venner, får de fordelene som dette bonuskortet gir.

4. Kortet hentes hos Novus Velvære (Harald Hårfagres gate 9).

 

For dere som ikke har instagram,del dette innlegget på facebook, og tag to venner. Da vil du få et gratis stempel på ditt kort, når du henter det hos Novus Velvære.

 

Hjemmesiden til Novus Velvære finner du ved å trykke her. 

 

Lykke til.

 

#trend #Mote #shellac #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY #fashion #sti#Helse #velvære #akrylnegler #Konkjurranse

-Randi Annette-

No you didn't.... oh yes, I did.

Jeg har klipt meg pannelugg. Jeej. Det var på tide. Nå har jeg gruplet noen dager, og det var så godt å bare få gjort det. Jeg klipte,farget og stripet håret mitt litt mørkere i går, så i dag fikk jeg klipt luggen. Og da ikke med kjøkkensaksen, men hos en medarbeider på jobb. Jeg hadde faktisk tatt kjøkkensaksen fatt dersom jeg ikke har fått noen til å gjøre det. Så man kan se slik på det at det kunne ha blitt svært ille.

 

Og resultatet ble slik som dere ser.

 

 

Hva synes dere?

  

 

#hår #frisyre #mote #pannelugg #Lugg #fashion #trondheim #frisør #hairstyle #hair #forandring #inspirasjon #Motivasjon #forandring Minmote

-Randi Annette-

 


 

Nytt hår, men ingen pannelugg..

I går fikk jeg være litt kunde når jeg var på jobb, da jeg innså at jeg ikke har sjanse å få farget håret mitt før langt uti november. Så da var gårsdagen perfekt for en fornyelse. Det ble ikke gjort de store forandringene, men selv ser jeg det godt. Jeg farget bunnfargen min litt mørkere, og la inn en god del mørke striper. Så nå er helheten dypere, men fortsatt et fint fargespill med kontraster. Også var det den panneluggen jeg var ute etter da. Den ble ikke klippet i går, så vi får se da, om det blir pannelugg i de nærmeste dagene.

 Noen ganger er det så godt med forandring. Spesielt når jeg er lei av det jeg allerede har, så er det godt å fornye seg litt. Det å klippe fire cm mer enn jeg har brukt tidligere kan være nok. Eller en annen bunnfarge. Det er lite som skal til, og det passer meg utmerket. Nå som det er høst, er jo pannelugg og en dypere farge veldig kjekt synes jeg. Det må ikke være dyp brun, men en kobbertone eller blå, kan også være fint. Det er nesten bare fantasien som kan stoppe oss, med mindre du har et hår som knekker av bare du stirrer hardt nok på det da.

 

Nå er det på tide å jobbe med håret på flotte og herlige kunder. Jeg gleder meg. Ønsker dere alle en toppers dag.

 

#hår #frisyre #mote #pannelugg #Lugg #fashion #trondheim #frisør #hairstyle #hair #forandring#inspirasjon #Motivasjon

-Randi Annette-

 

 

 

  

 

En forandring. Hva med pannelugg?

 

Ja, nå skal dere få høre. Jeg har kommet fram til at jeg må klippe håret mitt. Og jeg er den typsike kunden som må få det gjort, ja helst i går. Håret var fint før helgen, men plutselig så ser man at det er slitt - igjen. Og når det gjelder hårklipp, så er jeg litt på tanken om å klippe meg en pannelugg. En som jeg må klippe hver tredje uke, altså en lugg som ikke får meg til å se ut som ei tolv år gammel jente. Men, da en tyngre lugg som holder meg i tjueåra. Det hadde jo egentlig vært litt kult med pannelugg. Eller hva sier dere?

  

Nå på høsten og vinteren er det mange som kommer å vil klippe pannelugg. Jeg for min del kunne ha tenkt meg det, men på en annen side så er den bare i veien når jeg trener. Men, nå skal jeg ikke la treningen ødelegge håpet mitt om en pannelugg. Men, ja. Jeg får se hvor tøff jeg er.

 

Her var jeg sikkert 23 år gammel.

 

Ønsker dere alle en hårfin dag, med eller uten pannelugg - med eller uten hår.

 

#hår #frisyre #mote #pannelugg #Lugg #fashion #trondheim #frisør #hairstyle #hair #forandring #inspirasjon #Motivasjon

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Juni 2018 » Mai 2018 » April 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no