hits

SE RESUALTET AV OPPUSSINGEN JEG UTFØRTE

Jeg hadde mine planer for dette året, eller rettere sagt, etter eksamen. Alt skulle skje i juni ifølge meg selv. Jeg gjennomfører ofte det jeg bestemmer meg for. Og jeg elsker utfordringer. Jeg har snakket om å male i ett år, men med tanke på farger, hvordan det skulle males og hvilke vegger - det måtte jeg ta noen runder på.

 

Jeg kom til Trondheim en tirsdagsmorgen, dro hjem en liten tur før jeg dro avgårde for å kjøpe maling, rull, kost, maskeringsteip etc. Hjem kom jeg meg en time før jeg måtte sykle til jobb. Vasket ned veggene jeg skulle male, og startet på med maskeringen. Jobbet, kom hjem og spiste litt. Så var det å kaste seg over maskeringen, og starte på med å male.

 

Ene og alene stod jeg der å dro benker frem og tilbake. Malte høyt, malte lavt. Kom sevfølgelig borti det hvite taket med den gråfargede malekosten. Full panikk og måtte gnikke det vekk. Ja, det var til tider strevsomt. Det var litt mørkt en stund - for å si det sånn....

 

Etter å ha malet stuen, startet jeg på med gangen.

 

 

 

 

Så utrolig mye jobb med denne maskeringen. Utrivelig til tider. Men ferdig skulle jeg bli til ferien.

 

 

 

 

 

Og her ser dere resultatet. Kjempe fint, om jeg kan få si det selv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spisebordet pusset jeg opp for 4 år siden. Det tok mye lengre tid å pusse ned det og male det. Det var slitsom det....

 

 

 

 

Ledningene skal jeg feste i taket igjen, men jeg stresset ikke med det siden jeg skal være på ferie nå i 3 uker.

 

 

 

 

 

Hva synes dere om resultatet? Jeg kan få lov til å være litt stolt - eller?

 

 

#interiør #oppussing #maling #kontrastvegger #kontrastvegg #grått #hjem #hjemmet #forandring

-Randi Annette-

FRA SINNASNEKKER'N TIL FØDEAVDELINGEN...

Jeg synes det var litt motiverende å holde på med det å male veggene mine i gårkveld når selveste sinnasnekker'n rullet over skjermen. Alle de kommentarene og de motiverende ordene ga meg virkelig et ekstra gir der jeg stod. Helt til det var ferdig og fødeavdelingen tok over....

 

De skrikene, stønnene og klagingen gjorde at jeg mistet nesten hodet fullstendig. Fra ord som bra jobba! Ser dere hvor fort dette går? Det blir så fint...

Til noe som dette: ÆÆÆÆÆOOOOOOO!! ÅÅÅÅÅÅÅ! DET GJØR SÅ VONDT!! JEG GREIER IKKE MEEEEER!!!!! BRØØØØØL!

 

 

Ja, dere kan vel kanskje se for dere hvordan motivasjonen til å male ble, og ikke nok med det, men det ble litt flekker i taket også.. Men, det fikk jeg heldigvis bort.....

 

Men nå skal jeg starte med andre strøket i gangen. Så håper jeg at noen sitter med maskeringstape som jeg kan få kjøpe.... Ikke enkelt uten bil alltid, men det er lov å prøve lykken som de sier.

 

-Randi Annette-

Kvinners hjerne som en gullfisk?

Jeg vet ikke om fødsel kan sammenlignes med dette, da jeg ikke har vært igjennom det. Men med tanke på det jeg har hørt at andre sier etter en fødsel, så kan det sammenlignes. Jeg får sikkert noen stykke blikk nå når jeg tenker å sammenligne det å male med å føde.

 

De som har gått igjennom en fødsel sier ofte med en gang at de ikke skal ha flere barn. Altså, poenget mitt er at de glemmer fort....
Jeg tar meg selv i det her jeg har stått to kvelder å male leiligheten min ene og alene. I går når jeg startet på med andre strøket, ble det litt flekker i tak og der det ellers ikke skulle males. Det ble bannskap, svette og løping etter kluter. Jeg skulle love meg en ting, og det var at jeg ikke skulle starte på med å male de andre veggene alene...

 

I morges når jeg stod opp, så jeg på veggene som jeg vil male, å tenkte: denne veggen kan jeg jo male i ettermiddag. Det går så fint så.....

 

 

Poenget er at jeg tror vi kvinner glemmer veldig fort hvordan ting faktisk oppleves når det ser litt mørkt ut. Men hallo - kvinner er skapt til å føde. Jeg mener - vi klarer jo alt.

 

Det er ganske kult å få høre fra kompiser og andre gutter at jeg er så sykt flink og at jeg imponerer. Vil det si at det ikke forventes av meg, eller kvinner generelt? Ikke vet jeg. Men det er visst kanskje litt tøft med kvinner som har bein i nesa og som ikke gjør ting halvveis. Jeg liker å gjøre andre ting enn hva jeg ellers gjør, og jeg elsker å lære nye ting. Utfordringer gir jo mestringsfølelse og selvtillit...

 

Uansett, jeg er sykt stolt av meg selv. Min aller første malejobb innendørs med tanke på kontrastvegger, ene og alene. Bilder kommer naturligvis. Jeg må bare få festet opp ledningene som henger nå langs veggen. Gruer meg allerede til å legge opp listen med ledningene, da det er litt prakk. Men, jeg får vel til det også..

 

-Randi Annette-

SMILER FRA ØRET TIL ØRET - SUPER STOLT AV MEG SELV

Husker dere at jeg sa at jeg skulle utføre ulike gjøremål, men at det skal skje i juni? Det gjør nemlig jeg.

 

I mai, eksamensperioden rettere sagt, så var det så utrolig mye jeg hadde lyst til å gjøre. Men jeg måtte vente til juni. Nå er vi i slutten av juni, og jeg holder fortSatt mitt løfte til meg selv.
Klesskapet er ryddet og malingen er kjøpt inn, og ikke nok med det - stuen har allerede fått ett strøk maling.

 

Men vasking av vindu og konfyr gjenstår. Og opprydning i skuffer....

 

I går holdt jeg på fra morgen til kveld. Slik så dagen min ut:

Kl. 07.45 - reiste fra HItra til Trondheim

Kl.. 10.30 - kom til leiligheten min, dro for å kjøpe maling etc

Kl. 11.30 - vasket ned de to veggene som skulle males, startet på maskeringen

Kl. 12.30 - syklet til jobb

Kl. 13.00 - startet på jobb

Kl: 19.45 - farget etterveksten, nappet byn og farget bryn

Kl.20.10 - syklet hjem

Kl. 20.30 - lagde meg middag/kveldsmat

Kl. 21.00 - maskerte ferdig og begynte å male

Kl. 23.45 - rydde sammen og vaske pensler etc

 

 

Det er liksom ikke med måte på - her snakker vi om å være effektiv. Jeg går ut i ferie neste uke, så jeg vil ha kommet godt igang, for da er det ekstra kos å komme hjem igjen også. Jeg blir nok ferdig i kveld med malingen av de to veggene. Så får jeg se om jeg begynner på med de andre veggene som skal ha en annen farge i morgen både før, og etter jobb.

 

Det hadde uten tvil vært kjekt å vært to, det er det vel alltid med slike prosjekt. Men på en annen side så er det godt å utfordre seg selv også. Maskeringen er helt klart det skumleste, i og med at jeg har maskert tak, vegger og kontakter - både høyt og lavt.

 

Men før jeg hiver meg på malingen etter jobb i kveld, skal jeg kjøpe to nattbord som jeg kom over på Finn.no. Jada, her skal alt skje på en gang.

 

Men fint - det blir det.

 

#oppussing #maling #forandring #interiør

-Randi Annette- 

INTERIØR OG MOTIVASJON

Det er lenge siden jeg har fornyet noe her i leiligheten min. Noen detaljer har jeg endret på når det kommer til puter og lykter. Før helgen flyttet jeg litt om på lyskronen min, men ellers er det ganske likt som det har brukt å vært. Jeg kjenner at jeg nå må fornye litt og jeg har tenkt å kjøpe inn noen kurver som er kanskje i sort, som jeg kan legge alt ifra håndklær oppi for å ha på badet, og kanskje gjøre noe lignende på stuen, men bare med noe annet oppi.... Som for eksempel pledd?!

 

Ikke vet jeg....

 

 

Jeg tenker jeg skal ta en kikk på nettbutikkene til IKEA og BOHUS, for å se om jeg finner noe jeg liker. Om ikke, så får jeg kanskje litt inspirasjon. Jeg lurer også på om jeg skal kjøpe meg et stort sort speil som kan stå på gulvet i stuen. Det kunne jeg ha tenkt meg. Også skal jeg få malet ene veggen på stuen i mørke grå/blå farge. En tanke jeg har hatt ett års tid, men til sommeren så tenker jeg å få det gjort.

 

Hva er deres beste tips til å skape fornyelse med enkle løsninger?

 

 

#interiør #hjem #pynt #inspirasjon #ikea #bohusk #hjemmet

-Randi Annette-

MIN LEILIGHET - VELKOMMEN INN

I går delte jeg dette blogginnlegget der jeg viste dere mitt nye klesskap med kun treningsklær. Det. ble jeg så fornøyd med. Men ikke nok med det, jeg tørket støv og pakket vekk ting som har stått frem. Nå var tiden kommet, der jeg ville fornye. Og det ble jeg skikkelig fornøyd med. Grønt gjorde seg skikkelig bra her i min grå/hvite leilighet.

 

Den sorte puten har jeg vurdert å kaste mange ganger. Den har jeg hatt i ni år. Men den er nå her enda.

 

Det mangler helt klart noe på veggen. men jeg må bare finne finne ut hva jeg vil ha. Et maleri eller noe lys av noe slag. Levende lys på veggen hadde kanskje gjort seg. Kom gjerne med forslag. 

Sofaen er gigantisk og utrolig deilig å ligge i. Jeg hadde et mål når jeg kjøpte sofa. Den skulle være god å ligge/sitte i, og besøket skulle føle at de kunne slappe av når de var her. Og ingen har klaget enda. 

Jeg er så glad for at jeg har denne leiligheten. Min leilighet. Det er en herlig følelse. Hva synes dere om stilen? Grønt er undervurdert. Det har jeg funnet ut.

 

 

#interiør #stil #Hjem #Mitthjem #mote #trend #fashion #møbler #tekstil #juli #sommer #fornyelse #trondheim

-Randi Annette-
 

Kalenderluke nr 5. Enkel men fin interiør.

Interiør er noe jeg liker, men som jeg ikke tar meg tid til. Rett og slett fordi jeg ikke har tid til å prioritere det. Men, det skal så lite til for å få det litt hjemmekoselig, så noen fine håndklær som ligger fram på denne måten, synes jeg gjør utrolig mye.

 

 

Jeg har det slik innimellom på badet mitt, og da ligger de fint oppå vaskemaskinen min. Det er flere grunner til at det er kjekt å gjøre nettopp dette. Nummer en, ja det ser fin ut. Nummer 2, det å springe halvnaken ut av badet for å hente et håndkle er noe jeg er veldig lei av. Så sånn sett er det greit å ha håndklær tilgjengelig.

 


 En fin parfymeflakse kan ligge oppå for en ekstra detalje. Nå er jo led kubbelys utrolig fint også, så de kan stå i fine lykter rundt om i leiligheten. Og pynteputer. Det liker jeg.

 

 

 


Håper du fikk litt inspirasjon til interiør. Selv om det ikke var de store detaljene, så har du i så fall noen kjekke og enkle tips nå Når det gjelder håndklær så er kanskje dette noe mange har på badet til en hver tid, men jeg ønsker ikke å ha så mye der, men heller ha en ren og enkel stil. Håndklærne mine har jeg i en komode.

 

Har du noen gode innspill, så er det bare å komme med de. Ønsker dere alle en fantastisk fin dag.

 

 

#Interior #interiør #Hus #Hjem #Leilighet #Pynt #Lys #lykt #Pute #Stil #Hjemmet #Blogg #Blogger #jul #julestemning

 

 

-Randi Annette-

Velkommen inn i mitt hjem.

Jeg hadde for noen dager siden besøk av en venninne som hadde en kommentar da hun kom inn.

"Jeg prøvde å få litt hjelp med hva jeg kunne gi deg i gave som passet leiligheten din. Jeg var inne på instagram for å se om du hadde lagt ut noen interiørbilder, men der var det kun bilder av treningsklær, treningsbilder og mat. Så da måtte jeg bare finne på noe", sa hun. Jeg fikk servietter og fine duftelys. Jeg elsker lys.

 

På bildet under ser dere et fat jeg kjøpte på Aalens og noen lys og pynt jeg hadde gjemt i en liten skuff. Så nå har jeg tatt det fram og lagt ut bilder på bloggen og min instagram. Så nå er hun sikkert fornøyd.  

På veggen har jeg en stor klokke og har nylig fått hengt opp en lampe som jeg kjøpte på lampehuset. Ledningen henger litt løst enda, men skal få festet den når jeg har fått kjøpt det jeg trenger. Skal kjøpe meg en list som skjuler den.

   

En komode fra Ikea med en lysestake fra Bohus.  

Å et bildet av meg og min storesøster. Bildet ble tatt for omtrent 6-7 år siden. 

Så da min gode venn som ikke hadde sett noen interiørbilder, nå har du fått sett det.

 

 

#Interiør #hjem #Fådetfint #Leilighet #Mitthjem #Bilder #Blogg #Mote #Trend

 

 

-Randi Annette-

 

Mitt treningsprogram og en rabattkode til DEG.

Som jeg nevnte her om dagen så var det jeg som var avhengig av dere lesere for å få gode tips mot min snikende forkjølelse som jeg var redd skulle sette sine spor. Det var vanskelig å sove fordi halsen var så utrolig tør, men takket være dere som tok dere tid til å slenge igjen en kommentar, er jeg nå mye bedre.

Dere kan lese om de tipsene jeg fikk ved å trykke her.

 

Dette er et sponset innlegg. 

Mandag var jeg litt små irritert på denne forkjølelsen fordi jeg hadde sett fram til å være med på nyåpningen av 3T Ilsvika som da var i går. Heldigvis, med gode tips i fra trofaste lesere, kom jeg meg i en mye bedre form etter bare en dag. Jeg tok med meg min BRAZFIT tighst og dro på trening. Jeg fokuserte da kun på overkropp, så den fikk virkelig kjørt seg. 

Mitt program i går så slik ut:

 

Varmet opp med kardio i 5 minutter.

Militærpress 8 X 3

Pullups 4 X 3

Ryggøvelse med kabel 8 X 3

Skråbenk med manualer 6 X 3

 

  

Det ble en kort, men en fin og effektiv økt. Det er viktig å lytte til kroppen og ta små steg av gangen. Det å kjøre på som om man er frisk er ikke så smart. Å hvis dere er interesserte, så har jeg en rabattkode å gi dere. Dere trenger bare å bruke rabattkoden her, randiae15. Da får dere 15% på alt.
Den tightsen jeg har på meg på bildene er i fra min sponsor, Brazfit. Dere finner den ved å trykke på linken her. 

Nå skal jeg kaste meg på sykkelen og dra til jobb. Ønsker dere alle en fortsatt fin dag. 

 

 

Ikke glem at du kan følge meg på min egen facebookside der jeg legger ut mine blogginnlegg. Link her.

Og min instagram, @Randiae.

 

 

#Brazfit #Sponsor #Sponset #Reklame #Trening #Fitness #Helse #Fit #Blogg #Treningsblogg #Motivasjon #Inspirasjon #Rabatt #Treningsklær #3t #3tilsvika #treningsglede

 

 

-Randi Annette-

 Enkelt interiør. Velkommen inn.

Når jeg kjøpte meg leilighet for snart to år siden, og ikke minst da jeg jeg flyttet inn som er snart ett år siden bestemte jeg meg for å få det fint med mye nye ting, endelig. Jeg husker ikke hvor mye som gikk med på det, men det spiller ingen rolle. Det ble i så fall nye møbler og små ting. Alt nytt, og det er så godt med blanke ark. Her har jeg endret litt på stilen, lagt fram litt håndklær i ulike størrelser og med en flaske parfyme som er egnet til håret, først og fremst, men den er også ypperlig til å bruke som en deilig frisk duft på badet, men også på håndklær om ønskelig.

  

Rett over toalettet har jeg en kant som det er plass til litt ting. Der har jeg noen plastblomster og telysholdere. 

I gangen har jeg skohylle som denne, der jeg har en pute og en lykt. Der har jeg noen ganger hatt telysholdere og pute, flere puter og nå, dette.Ellers har jeg også flere områder i leiligheten som jeg liker ganske godt. Kanskje jeg skal vise dere litt mer senere, om ønskelig?! Vi alle har vel noe å inspirere hverandre med. Hva har du i din leilighet som du liker godt?

 

Fortell meg gjerne.

 

 

 

#Interior #interiør #Hus #Hjem #Leilighet #Pynt #Lys #lykt #Pute #Stil #Hjemmet #Blogg #Blogger

 

 

-Randi Annette-

Kanskje du kan hjelpe meg?

En rolig og avslappet kveld  nå etter en skikkelig hektisk og innholdsrik arbeidsdag. Kjære vene, hvor godt det var å sette seg ned nå. Det er en annen hverdag å stå å jobbe, enn å ha ferie. Men, samtidig så føles det som jeg hadde ferie for lenge siden. Noe sier meg at jeg har kommet i rutine igjen. Det er uansett ikke noe vær til å ha ferie her i landet heller. Jeg har nok funnet meg et fly å reist langt vekk i fra Trøndelag dersom jeg hadde hatt ferie nå. Det skal sies at det er lettere å stå inne å jobbe om dagen nå som det bare er regn ute. Men, man blir værsyk like vel. Den lille lysebrune sommerfargen er nå borte. Lever uansett lenge på skillet mitt. 

 I dag tok jeg meg fri ifra trening, i og med at jeg skal trene i morgen og på fredag. På torsdag har jeg store planer om å finne meg taklamper. Det begynner å bli mørkere ute nå og det merkes, å da må jeg ha lys. Det er så vanskelig å finne noe fint. Har sett på lamper på nettet, men jeg er jo så kresen. Så dersom du har tips til ulike nettsider med fine taklamper, så si ifra.

 

 

Nå skal jeg sette meg ned å se på Inkmaster. Ønsker dere en fin kveld videre.

 

 

 

#Ink #Tattoo #Lamper #Interiør #Hverdag #Jobb #Helse #Avslapping #Blogg #Blogger

 

-Randi Annette-

 

En bedre kveld skal man lete lenge etter.

Etter en fin dag på jobb var jeg en kjapp tur innom en butikk for å kjøpe den siste julegaven. Da jeg kom hjem ventet et koselig besøk av ei god venninne og hennes sønn på 4 år, Tonje og William. Det var utrolig morsomt. William telte alle trappetrinnene på vei opp i leiligheten min i fra garasjen. Han kunne fortelle meg at det var 38 trappetrinn. Så da vet jeg det.

 
Middagsgjester fikk jeg litt senere. Da lagde vi en god gryte med svin å serverte med poteter og salat. Å de hadde med en fin innflyttingsgave. Nemlig en julestjerne. Den jeg har i fra før har jeg hatt i en uke nå å 50% av den blomsten er borte. Jeg tror jeg har vannet den litt for mye. Så da får jeg testet meg selv litt til.

 
 

Middagsgjestene denne gang var mine to bestevenner, Dan og Linda. De hadde selvfølgelig med seg min hjerteknuser, Mikael. Mitt kjæreste fadderbarn. For en sjarmør.

 Det er få ord som kan beskrive hvor glad jeg er i denne lille sjarmøren. Han spiser på tærne sine, han sikler og han ler. Tenk at dette gjør han så skjønn. He he, det er jo bare søtt. Han var her for første gang i dag. Å jeg gleder meg allerede til neste besøk.
Nå skal jeg slappe av litt før det blir leggetid. Deilig å nyte det å slappe av. Dette var etterlengtet.

 

#Baby #Fadder #Fadderbarn #Besøk #Førjulstid #Jul #Julebesøk #Juletid #Kos #Middag #Gjester #Forberedelser #Blogger #Interiør

(Trykk på navnet mitt under)

-Randi Annette-

 

Velkommen til vårt nye hjem. Mye flott interiør.

Nå har jeg den gleden av å invitere dere til mitt hjem. Nå er det aller meste på plass, så da ble det tatt noen bilder for å vise dere hvordan jeg har fått det. Noen av dere kommer jo hit på besøk, men for dere andre, så kan dere se bilder via min blogg. Håper dere liker det dere ser.

 

Starter med kjøkkenet

  

Så har dere mitt bad. 

Å så mitt spisebord som jeg har pusset opp. Jeg er skikkelig fornøyd med det. Stolt av det, med tanke på antall timer som er lagt ned i jobben. God hjelp av pappa og min samboer også. Det skal nevnes. Hadde ikke klart å holde hodet klart uten dem.


 

Så litt dekor i gangen. Det gjorde det lille ekstra, synes jeg.

 

Stuen og min DIGGE sofa. Den er fra Bohus.

Soverommet uten gardiner enda, men det blir. Må dekke det til siden folk går forbi.


Oppbevaring av undertøy i flotte bokser. De skal inn i skapet etter hvert. Speilet er noe jeg også har pusset opp selv.

 

Spotter i gangen i rektangulært mønster. Badet det samme, men i en firkantet form. Gjesterommet og boden har jeg ikke bilder av da det er bare rot. Men, det kommer. Denne klokken fikk vi i gave i går. Svigers er snille som alltid. En flott gave.
Hva synes dere? Kom gjerne med kommentarer.

 

#Interiør #Bohus #Ikea #Oppussing #Beising #Beis #Maling #Inspirasjon #Kjøkken #Bad #Stue #Soverom #Detaljer #Interiørblogg #blogg #Blogger

 

-Randi Annette-

Da har jeg flyttet. Velkommen inn <3

Nå kan jeg endelig sette meg ned med god samvittighet å dele litt med dere. Jeg flyttet på tirsdag så jeg har hatt mer enn nok å holdt på med, så det er grunnen til at jeg ikke har fått satt meg ned å blogget tidligere. Nå sitter jeg godt i min nye og fine sofa med dataen på fanget. Luksus følelse å kommer til en så stor leilighet. Jeg bodde på 1-roms på 25 kvm, men nå bor jeg på 3-roms på 70 kvm. Det er en stor forskjell, for å si det sånn.

Det høres kanskje ut som at jeg hadde lite å flytte på, men det stemmer ikke. Jeg hadde mer enn jeg trodde. Å det gjelder det meste. Mye permer, klær, sko, pynteting og ikke minst alt av produkter for hår. Sånn er det å være frisør.Utrolig digg å sitte her å blogge. Det er godt mulig at dette blir den faste plassen for å skrive for dere. 

Nå er det bare det å få ryddet opp noe småtteri på kjøkkenbenk og spisebord. Å litt i boden. Da sier jeg meg fornøyd. På gjesterommet får det bare stå esker med permer og bilder. Det er ikke det verste. Det ble kaos her da det kom sofa og seng i tillegg til alt vi holdt på med, men det gikk utrolig fint med god hjelp.

 Dette er det største soverommet som vi ligger på. Sengen er beskrivelig god. Den er hele 200 X 180. Det er en drøm som har gått i oppfyllelse. Gleder meg til å vise dere mer detaljert når ting er mer på plass.

 

Ønsker dere en fortsatt fin kveld.

 

#Interiør #Bohus #Møbler #Inspirasjon #Flyttefot #Leilighet #Nyleilighet #Randiae #Blogg #Blogger

 

-Randi Annette-

Har du litt tålmodighet til overs? Send det over.

 

Det koker fryktelig for tiden. Jeg klarer ikke å gjøre annet enn å tenke på det for***na spisebordet mitt. Det må bli klart til jeg skal flytte. Hvor kjedelig er det ikke å sette seg ved bordet å bli grå i baken og på ermene?! Jeg var så desperat at jeg skrev om dette på en side på facebook der folk har mye peiling på dette med oppussing. Jeg ringte også Obs Bygg for tips. Så nå har jeg i så fall en plan.

 

Jeg er ikke en person som bare lar ting være. Jeg liker å fighte så jeg skal få det til. Det handler vel bare om tålmodighet. Stakkar pappa som må gjøre dette for meg. Sånn er det når jeg ikke har møblene i nærheten. Tror jeg får komme meg på trening for å tenke på noe annet. Mer fokus på det jeg liker og trives med. Kan ikke la noe som dette knekke meg. Høres alvorlig ut,men det er det jo ikke. Jeg vil vel bare litt for mye.

 

 

Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet. Dere får ønske meg en god treningsøkt, så ønsker jeg dere en fantastisk fin kveld.

 

 

#Oppussing #Stuebord #Møbler #Interiør #Maling #Beising #Trening #Inspirasjon #Motivasjon

 

 

-Randi Annette-

Oppussing av møbler.

Det verste jeg vet er å oppleve det jeg opplevde i helgen. Når jeg har en plan å har sett for meg hvordan ting skal gjøres, så hadde det vært supert om det gikk etter den planen også. Men, det samme skjedde nå som det gjorde for fem uker siden da jeg var hjem. Jeg holder på å pusse opp et spisebord og to benker som hører til. Sist jeg var hjem så begynte jeg å beise, å da med mørk brun. Det jeg innså da var at jeg ikke ville ha et så mørkt bord. Så det endte med at min kjære pappa måtte hjelpe meg å pusse det ned igjen. Det var snakk om bare bakesiden på den ene benken. Måtte se først hvordan fargen ble, å det var bra at jeg gjorde.


Nå når jeg var hjemme hadde jeg med meg hvit og mørk grå beis. Å jeg blandet meg frem til en farge å satte i gang. Den ble jeg veldig fornøyd med. Etter to strøk så ser jeg at jeg kunne tenkt meg at den var litt mørkere, så jeg la på et strøk til. Jeg fikk hjelp av min samboer til å beise så det gikk raskere.

Det vi fant ut var at vi hadde på ulik mengde med beis, så noen plasser trekte ikke fargen inn. Så etter ett døgn hadde det ikke tørket enda. Å jeg ble så fortvilt. Så rett før vi skulle dra i går, hentet vi opp møblene så de får tørke på stua til pappa. Litt råere luft nå i kjelleren på denne årstiden. Så, nå håper jeg at jeg snart får en telefon om at det hjalp på å sette det på stua. Hadde jeg vist det var så mye styr med dette hadde jeg kanskje kostet på meg et nytt, men samtidig så er jeg så sta så jeg skal få det til. 

 

Dette bildet viser hvordan det var etter to strøk.


Det er den første gangen jeg pusser opp noe, å da et stor spisebord. Jaja, håper det blir bra til slutt så jeg får det inn i leiligheten til innflytningsdag. 

 

Tvi-tvi.

 

#Oppussing #Møbler #Stuebord #Spisebord #Interiør #Inspirasjon #Beis #Maling #Interiørblogg

 

-Randi Annette-

Inspirasjon til interiør og oppussing.

Nå er jeg over halvveis med spisebordet mitt. Jeg lakkerte først med brun beis, men ombestemte meg å tok heller grå. Jeg har selv blandet fargen.  Hvit og mørk grå beis blir nå lys grå. Har så langt tatt to strøk, men ser at jeg må enda et strøk. Det er i noen lys jeg ser at det ikke er helt som jeg vil, så da tar jeg strøk nummer tre. Skal avslutte med klarlakk. Å det blir nok to strøk. Jeg skal få det ferdig i løpet av kvelden. Så er det bare å få pappa til å kjøre det inn til Trondheim til min nye leilighet. Det blir supert. Jeg har kjøpt en mørkegrå sofa så jeg tror dette blir lekkert. Skal finne meg et lite hvitt bord som skal være sofabord.  Jeg gleder meg skikkelig til å ta bilder å vise dere.

 

Holder du også på med oppussing av møbler?

 

#oppussing #møbler #gjenvinning #gjenbruk #beis #maling #interiør #inspirere #interiørblogg

 

-Randi Annette-

Sommerfugler i magen.

 

 

Jeg har sovet svært urolig i natt. Det kan ha sine årsaker, men størst av alt så ligger det helt klart en stor glede i det at jeg snart skal flytte. Jeg har bestilt meg soffa og en helt ny seng. Men, så holder jeg også på med å pusse opp et bord som jeg er super spent på å se hvordan blir helt til slutt. Jeg funderer litt på hvordan jeg vil ha det i gangen. Om jeg skal ha det store sølvfatet jeg arvet av min bestefar og bestemor på spisebordet med masse kubbelys. Hvilket stuebord som er passe stort og hvit. Ja, å så er det gardiner. Jeg er ikke den rette jenta når det kommer til gardiner. Å heller ikke interiør, tror jeg. Dette er jo min første leilighet, så da må den jo være perfekt. Men, uansett. Det å ligge våken med et glis å ikke ha noe i mot det å stå opp. Jeg skulle jo stå opp klokken 06.00 for å kjøre min samboer og svigerfar, men jeg kunne jo ha sovet en times tid til etter jeg kom hjem igjen, men neida. Ikke jenta her nei.

 

Jeg kan jo dra å trene, men jeg skal på fitness-trening i kveld så da sparer jeg meg til da i stedet. Man må jo slappe av også. Å den kom i fra meg. Jaja. Uansett, nå er det bare 10 dager til jeg har bursdag og 20 dager til jeg flytter. Det går så fort så. Håper ikke at det betyr 20 dager med lite søvn, for det går ikke bra i lengden.

 

Håper DU har hatt en god natt med søvn.

 

#Sommerfugler #Spenning #Interiør #Flyttefot #Flytte #Inspirasjon #Motivasjon #Innflytting #Bursdag #Blogger

 

-Randi Annette-

Her får dere en smakebit på min nye leilighet.

Jeg har ferske bilder kun for dere. Her er det litt småtteri igjen, men det er ikke noe som synes. Det er bare 3 uker til jeg får flytte inn. Den følelsen av å flytte inn der alt er helt nyoppusset er ubeskrivelig.Å her en liten smakebit av flisene på badet. De er 10 x 10 cm, så de er ikke så små som de ser ut som her. Nå er det bare å telle ned til jeg får bo der.
-Randi Annette-En spennende dag i vente.

Våknet tidlig som forventet i dag, men av alle plasser så befinner jeg meg i Klæbu. Fikk en ide om å besøke slektninger som har bodd her i ett år. Så hvorfor ikke ligge over når man først tar seg tid til besøk. Litt uvant å våkne til bjeller og lyden av dyr, men det var jo veldig kos.

 

Dagen skal bli svært spennende da jeg skal bestemme meg for sofa og seng. Har vel i bunn og grunn bestemt meg, men det skader ikke å se seg litt om en siste gang. Det er greit å være sikker, for det er ikke akkurat gratis.

 

Hva skal du gjøre på denne fine dagen?

 

#sofa #interiør #seng #shopping #blogg

-Randi Annette-

Her har du grunnen til at jeg har vært litt fraværende.

  

Jeg har vært litt stille nå i det siste. Jeg har hatt nok å tenke på og holde på med. Jeg har vært mer aktiv på instagram (@Randiae) da det er mye lettere i en travel hverdag. Jeg har vært hjemme i helgen, men det føles ikke ut som det har vært fri helg. For dere som har fulgt meg en stund har kanskje fått med dere at jeg kjøpte en leilighet i november i fjor, som jeg skal flytte inn i en gang i desember. Hjemme hos pappa sto det et bord i kjellerstuen som ikke ble brukt til noe spesielt. Så da grep jeg muligheten og begynte å planlegge.

Oppussing av et spisebord og to benker var mitt gjøremål for helgen, å dere kan se hvordan farge det var før på bildet nedenfor.

Liker du fargen?

 

 

 

Å sånn ble det etter nesten 4 timer med nedpussing. Hadde heldigvis to pussemaskiner. Jeg og min kjære holdt på en god stund, men når vi tok en pause var pappa snill å tok over det siste. Jeg syntes fargen som kom frem var mye finere. Å det var nesten slik at jeg angret på fargevalget mitt som jeg tok før jeg begynte å pusse på det, men jeg går for det jeg har kjøpt. Jeg aner ikke hvordan det blir når jeg flytter inn. Å heller ikke om det tar opp mye plass på stuen, men det må gå an å prøve. 

 

 

Jeg fikk begynt med å male det som skulle ha en hvit farge. Jeg rakk 2 strøk, å det siste får pappa ta. Overflaten på benkene og bordet skal jeg ha i en mørk brun farge, å den skal beises og deretter lakkeres. Håper det blir bra. Jeg skal gjøre meg ferdig om en måned når jeg skal hjem igjen. Det blir gøy å se resultatet. 

 

Jeg la vel ned ca åtte timer på dette. Dette tok mye lengre tid enn jeg trodde, men det ser ut til at det blir bra til slutt.

Eller, hva tror du?

 

#Interiør #Oppussing #Spisestue #Stue #Inspirasjon #Bord #Randiae


-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Juli 2018 » Juni 2018 » Mai 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no