hits

Mitt blikk sier mer enn tusen ord.

 

Det sies at et blikk sier mer enn tusen ord. Jeg vil helt klart si at fotografen fanget ett eller annet ved det bildet her. I så fall så opplever jeg blikket her som noe spesielt. Litt klisjeaktig å si noe slikt om et bildet av seg selv, men her mener jeg ikke noe annet enn at fotografen fanget noe. Jeg som vet hva som foregår i hodet mitt om dagen kan kanskje se litt igjennom øynene, naturligvis.


Foto: Nandita Myre Paulsen

 

Hva synes dere? 
 

 

#foto #fotoshoot #fotograf #selvportrett #selfie #lure #vinter #klær #Mote #fashion #curls #makeup #sminke #Trondheim #trdby #fashion #Mote

-Randi Annette-

Morgentrening og konkurranse.

Egentlig skulle jeg ha meg opp veldig tidlig, altså klokken 05.30, så jeg kunne være ferdig med treningen for dagen til omtrent klokken syv, men jeg sov til klokken var halv åtte. Det var litt merkelig å stå opp når jeg kunne ha vært hjem igjen etter å ha fullført en treningsøkt. Men, jeg kjente i går kveld at jeg var så trøtt, og jeg ville ha omtrent åtte til åtte og en halv time søvn. Så da lyttet jeg til kroppen og sov litt lengre.

Jeg har brukt timene før trening til å vaske klær og studere. Kjæresten min kommer til Trondheim om noen timer, så jeg ville gjøre unna mest mulig av leksene til han skulle komme. Litt kjedelig med besøk og sitte med bøkene hele tiden.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

I og med at jeg snart skal på trening, vil jeg samtidig minne dere om konkurransen som BRAZFIT har i disse dager.

 

Alt dere trenger å gjøre er følgende:

* Følg BRAZFIT på Facebook og Instagram

* Tag og invitere 2 venner til å følge BRAZFIT på Facebook og Instagram

* For hver ekstra person du tagger og som legger seg til som følger på Facebook og Instagram, får man en ekstra sjanse til å vinne. 

 

Alle som deltar er med i trekningen, og vinneren trekkes den 1/3-2017

 


Følg meg gjerne på min instagram, og min egen facebookside så du kan holde deg oppdatert.

 

#trondheim #blogger #Blogg #sport #Konkurranse #fitness #kropp #helse #motivasjon #Inspirasjon #Treningsklær #muskler #body #Trening

-Randi Annette-

Jeg har hatt en sykt bra dag.

Jeg er så fornøyd med denne dagen at jeg finner nesten ikke ord. Jeg tror det føles sånn fordi jeg har vært så sykt effektiv, og ikke minst hatt de gode samtalene og opplevelsene. 

Dagen startet med trening og studering. Det er liksom det dagene går i. Men, så fikk jeg levert bøker på bibioteket, og rett før fotografering, fikk jeg farget håret mitt. Fotoshooten skulle gjøres litt tidligere, sånn egentlig, men på grunn av en liten endring i planene, fikk jeg tid til å farge etterveksten. Håret krøllet jeg, og sminken beholdt jeg ganske naturlig. Jeg gleder meg til å få se bildene fra shooten, og ikke minst vise de til dere.

 

 

 

Etter fotoshooten hadde jeg en del fargeprosjekter, farging og napping av bryn, klipp og kurbehandlinger. Så nå har jeg fått i meg litt middag, så skal jeg lese litt på norsken igjen, før det blir leggetid.

 

Hva har dere gjort i dag da? Håper dere har hatt en fin dag <3

 

-Randi Annette-

 

Klar for fotoshoot og dagens gjøremål.

Da skal jeg om litt møte en fotograf som ville knipse noen portrettbilder av meg, utendørs. Helt enkle bilder, noe som passer bra når jeg må rekke jobb. Jeg skal om litt kaste meg på sykkelen, stikke innom biblioteket for å levere noen bøker, også er det bare å strike a pose før jeg må stå klar med saksen for å jobbe.

 

Jeg får virkelig gjort mye før jeg starter på jobb i dag. Jeg dro på trening til klokken 08.00 i dag, og var hjem en time etterpå. Da satte jeg meg ned med norskoppgaver, og nå skal jeg fortsatt rekke noen små ærend før jeg skal være på jobb. Enn å rekke så mye, ved å planlegge bra. Er ikke det fantastisk?

 

Trene, studier, bibliotek, fotoshoot også jobb. Mer effektivt enn det blir det vel kanskje ikke.

 

Et bildet fra i går da jeg hadde en egen liten shoot i stua mi.

 

Jeg elsker å være kreativ, effektiv og ikke minst jobbe med å se lyspunktene i min travle hverdag. Trening, skole og jobb er liksom mitt liv for tiden, og da er det ekstra morsomt å kan sprite opp dagen med litt spennende ting som fotoshoot og lignende. Jeg er en person som må ha en variert hverdag. I en periode kan det godt være like dager, men totalt sett, må den være variert.

 

Det er i så fall da jeg trives best. Ønsker dere alle en flott dag.

 

-Randi Annette-

 

Fra lat til sporty med et supert hjelpemiddel

Det er så himla stor kontrast ifra den Randi Annette som eksisterer i uka, til Randi Annette på en søndag. Og jeg må si jeg digger denne jenta på søndager. Hun er så sabla avslappa, tar ting som det kommer og hun har faktisk fått gjort en del viktige gjøremål. Norsk, oppvask, vasking av bad og fotoshoot.

 

Jeg stod opp da klokken var rundt halv ti, og slengte meg på sofaen med melk og to knekkebrød. Det var fint vær ute, så jeg hadde skikkelig lyst til å dra utenfor for å ta bilder, men så lat som jeg var, ble jeg inne og tok bilder istedenfor. Resultatet av bildene ble faktisk ikke så verst, så det var morsomt.

 

 

Kos å være inne en hel dag. Men, jeg har litt dårlig samvittighet over å ikke ha vært utenfor døra enda, så det har jeg gjort noe med.

 

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å trene, og jeg gjør ingen unntak i dag. Men, det er takket være et hjelpemiddel som er bookingsystemet til 3T-Ilsvika. Jeg klikka innom hjemmesiden deres, også meldte jeg meg på en time som starter halv sju. Da er det liksom gjort da.

 

Så lite er det som skal til. Booke en time, og du føler du har en forpliktelse. Da er det ingen vei tilbake. Fra lat til sporty på 1,2,3.

 

Hva med deg? Har du trent i dag, eller skal du trene?

 

 

-Randi Annette-

 

Dagen derpå.

Jeg hadde tidenes kveld i går med ost, kjeks, vin og hjemmebrygget øl. Det var virkelig godt med en rolig og fin kveld. Jeg er ikke ofte ute på byen i helgene, men bare tanken på det å dra ut på byen for å stå i kø ved å komme inn, ved å kjøpe noe i baren, kø for å henta jakka.. Kø, kø og kø. Ja, jeg har sikkert blitt gammel og kjip der. Men, det er uansett morsomt å dra ut når det ikke blir så veldig ofte, for da setter jeg ekstra stor pris på det også.

 

Jeg var ute på byen for to uker siden og jeg skal på byen til helgen. Så ja, det er vel kanskje innafor?!

  

Hva gjorde du i går?

 

-Randi Annette-

Slå ut håret, det er lørdag

 

Nå kan jeg si det er helg og lørdag. Dagen har gått i ett og det har vært full rulle på salongen. Da er det ekstra godt å ta helg. Jeg er bedt på tre ulike ting i kveld, men måtte rett og slett velge det som var i nærheten, så jeg kommer meg hjem i rett tid, og ikke minst  kjapt. Selv om jeg har lyst til å slenge meg på sofaen og slappe av, så er jeg nødt til å være sosial fordi jeg har så godt av det. Så jeg synes jeg er flink som greier å få meg selv ut litt, selv om dagen har vært hard på sett og vis.

 

 

 

Her har jeg et bilde av ei gal frøken, Randi Annette. Det er ikke så mye annet enn å si at denne jenta trives godt i eget selskap, men hun har godt av å dele sin galskap med andre også.

 

Håper dere får en fin kveld. Jeg skal kose meg med ost, kjeks, vin og øl. Kos dere masse.

 

HUGS.

 

-Randi Annette-

 

​All natural.

Jeg hadde egentlig ikke tid til det å sette meg ned med bloggen i disse morgentimene, da jeg prioriterte det å filme inn en video for norskoppgaven min, og knipse noen bilder av meg selv med 0 sminke. Jeg synes jeg stort sett har tatt bilder der jeg har partysminke, eller meg i treningsklær og minimalt med sminke. Så nå tok jeg lik så greit noen utendørs der jeg ikke hadde noe som helst sminke på. 

 

All natural

 

Så får jeg se om jeg ble fornøyd med bildene, så jeg får vist dere, eller om de blir slettet. Jeg har et naturlig forhold til sminke og utseende, men det er klart jeg føler meg mer vel med sminke, enn uten.

 

Hva med deg? Liker du deg selv best med eller uten sminke?

 

#naturlig #utensminke #ingensminke #sminke #makeup #kropp #Helse #kroppspress #Trondheim #Norge #ansikt #foto #photo #fotoshoot

-Randi Annette-

 

Depresjon og mistolkninger. You name it.

Det er egentlig nå jeg kjenner at jeg har så lyst til å ta over dette tastaturet mitt å skrive akkurat det jeg har lyst til. Akkurat det jeg føler for å skrive, men heldigvis har jeg fornuften meg meg, Det er kanskje ikke alt som trengs å bli kastet lys over. Det er kanskje greit å holde litt igjen også, med mindre det er godt for noe. Ja, kanskje det hadde vært godt for noe, å bare pøse ut av seg for så å føle seg 10kg lettere. Ja, kanskje det ikke hadde vært så dumt.

 

  

 

Mange, inkludert meg selv bruker bloggen for å formidle, dele, opplyse og fortelle andre om ulike ting. Vi bloggere vet at det er de mest personlige innleggene om sykdom, helse, livsstil som treffer og gjør at man får oppmerksomhet og lesere. Og det kan treffe begge veier. Du kan fremstå som en helt, og du kan fremstå helt motsatt. Jeg personlig har veldig sansen for de som gir litt faen, rett og slett. Jeg beundrer de som ønsker, og ikke minst tør det å dele sine innerste tanker og følelser. Jeg er tøff, men ikke tøff.

 

Folk åpner seg opp, og vi kan se kjendiser gjør det lettere for andre å gjøre det samme. "Jeg har slitt med depresjon. Jeg vurderte å ta livet mitt flere ganger...." Og andre sier at de har slitt med spiseforstyrrelser.

 

 

Det er ikke alltid at alt er så jævlig alvorlig heller, men det er ganger man som en blogger må få lov til å være et menneske, med følelser der man ikke trenger å bli sett som, "ja, du sliter du. Du virker så deprimert, for det så jeg på bloggen din for noen uker siden...". Jeg har fått slike tilbakemeldinger der jeg opplever at tror de kjenner meg og tror de bare kan slenge utav seg det ene og det andre, fordi jeg en kveld var menneskelig og var trist, og skrev noen ord. Bare for at jeg satt en kveld å kjente på en ensomhet, litt kjedsomhet og et savn av folk jeg har mistet, eller de som kanskje er der, men som er så alt for langt unna. Jeg ville bare skrive noen ord, for jeg ville ikke ta opp telefonen å ringe noen.... En skulle tro at det var noe av det mest naturlige et menneske kan gjøre.

 

Men da er man plutselig deprimert og sliter. Da er det plutselig ikke noen prosenter av befolkningen som sliter med depresjon, men da er det 100% av befolkningen plutselig. Bare husk en ting. Selv om man leser en blogg, ser noen i ny og ned eller ser kjendiser på TV, så betyr ikke det at vi kjenner de personene. I så fall ikke godt nok til å påstå noe utifra noen ord som blir skrevet eller sagt. Der har vi alle noe å lære. Vi dømmer så alt for fort. 

 

Det er rart at noen kan henge seg opp i de små innleggene, når bloggen min stort sett handler om inspirasjon, trening og treningsklær. Ja, det sjokkerer meg litt, må jeg si.


-

#helse #psykisksyk #psyke #psykisk #Trondheim #dømme #mennesker #situasjon #blogg #blogger #inspirasjon #depresjon

-Randi Annette-

Å stille i fitness.

Her ser dere enda et bilde av meg som jeg sendte inn for ett år siden da jeg hadde en drøm om å stille i fitness. Og grunnen til at jeg nevner det er ikke nødvendigvis at det er en like sterk drøm i dag, men rett og slett at om få timer, så kan dere se på INSIDER om nettopp dette med fitness. Jeg vet det er mange som tenker på det, vurderer det og ikke minst har vært der, så da kan det være kjekt med en liten påminnelse om at dere kan få et innblikk i sporten via INSIDER.

 

Dere kunne lese et innlegg som jeg skrev for noen dager siden som handler om FITNESS og INSIDER som går på tvn i kveld, kanal FEM klokken 21.30

 

"Det kan kanskje for mange minne om en missekonkurranse. Noe jeg selv kan forstå at folk tenker. Men jeg har vært en del av det å trene fem ganger i uken slik mange av de som konkurrerer innen denne sporten gjør igjennom et helt år. Jeg hadde det slik i tre måneder, og det gikk bra, ja faktisk veldig bra. Men, det å holde seg til en kostholdsplan var desto vanskeligere"For å lese innlegget jeg skrev i forhold til det kan du trykke her. 

 

Missekonkurranse, eller en sport? Sjekk INSIDER i kveld.

 

#insider #tv #media #trondheim #blogger #Blogg #trdby #fem #sport #Konkurranse #Bikinifitness#fitness #kropp #helse #side3 #side2 #Nettavisen #adressa

-Randi Annette-

Jeg - en forvirra kylling.

Det er ikke noe nytt her i gården med tanke på hva denne morgenen gikk ut på, det er jo torsdag. I dag var jeg på nok en Tabata på 3T-Ilsvika til klokken 06.30, og det har blitt min tradisjon treningsmessig siden oktober, om ikke før. Det har vært en super opplevelse å fått dette til. Det med å stå opp før klokken 06.00 for så å hoppe og sprette som en forvirret kylling. Ja, jeg tror helt riktig at jeg ikke er helt våken før jeg har entret crossfit kjelleren og er klar for å gi jernet.

 

Høy puls og power.

 

Instruktøren, Marite er mega flink. Hun passer på å minne oss på hvorfor vi valgte å stå opp for å bli med på treningen så tidlig. Hun minner oss på det å koble av hodet, og bare gjør det. Det er bare å la kroppen jobbe - BRING IT.

 

Ja, det er sant det hun sier. Det føles kanskje tungt og jævlig der og da, men så fantastisk det er når det er over.

 

 

Magisk - rett og slett. Lyst på en like god opplevelse, prøv deg på Tabata på 3T-Ilsvika du også.

 

-Randi Annette-

For en fantastisk dag, fra start til slutt.

Jeg må bare få si at jeg er ekstremt fornøyd med dagen her. Den har vært spennende og innholdsrik, ja egentlig fra start til slutt. Og jeg vet ikke nøyaktig hva som gjorde den så fantastisk, sånn egentlig. Men det jeg vet er at jeg har mottatt ord og tilbakemeldinger på enkelte ting som har fått meg til å smile fra øret til øret, og det skulle kanskje ikke så mye mer til enn det. For hva mer kan man da ønske seg? Det å smile, kjenne på en god følelse som noen har sørget for at du skulle få. Ja, den er god den.

 

 

Det startet før jeg dro på jobb. Hyggelige tilbakemeldinger noe jeg vokste veldig på. Også på jobb der jeg hadde en kunde som kunne fortelle meg etter jeg ble ferdig med henne at hun hadde skikkelig frisørskrekk. Jeg var en behagelig og flink frisør. Til meg skulle hun til flere ganger, kunne hun fortelle.

 

Det er noe med det. Når folk ser deg inn i øynene og forteller deg at det du gjør betyr noe. Og da ikke bare noe, men svært mye. Det gir livet mening og det gir i så fall mening å dra på jobb og gjøre den jobben jeg elsker å gjøre. For en gave det egentlig er, det å gi andre en god følelse. Tenk på den du.........

 

 

-Randi Annette-
 

In a hurrry.

I dag var jeg ikke i min aller beste form da jeg våknet, men skyldes mange ting. Men, jeg er i så fall opp av sengen og jeg har akkurat fått dyttet i meg litt NOKA frokostblanding. Havregrynsgrøt fristet ikke, så da er en pose med frokostblanding kjekk å ha i skapet. Ellers blir det full rulle i dag fra morgen til kveld. Jeg skal starte dagen med fotoshoot i et studio, før det blir jobb til sent i kveld.

 

Sponset innlegg.

 

Denne uka stresser meg allerede. Jeg jobber sene kvelder hver kveld resten av denne uka, pluss helg. Også har jeg en heftig videoinnspilling som jeg må forberede meg til. Ikke noe spennende det altså. Det er bare jeg som skal snakke i 10-20 minutter om to bøker jeg har lest og sammenlignet. Det er ikke bare bare da det må være en god handling og ikke minst flyt. Men, det er i så fall det jeg har å jobbe med i mellom den tiden jeg er på jobb.

 

 

Nå må jeg nesten stikke så jeg ikke blir for sen. Det tar seg dårlig ut. Håper dere får en fortsatt fin dag.

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse  #inspirasjon #oppskrift #tips #vinter #motivasjon #blogg #Trondheim

-Randi Annette-

Sporten som minner om en missekonkurranse. Drømmen min var å stille i fitness.

Jeg var en av de jentene som hadde en drøm om å stå på en scene å skinne som en nyslipt diamant i brunkrem. Med all den treningen jeg la i og ikke minst den planleggingen det krevde å spise nok og riktig til en hver tid., kom jeg i en slags fitnessboble. En boble der alt dreide seg om å bli sterkere og mer markert. Jeg hadde et mål om å være flink i tre måneder i første omgang. Helt til jeg følte at jeg ikke ville komme utav den bobla jeg levde i. Jeg skal nå ta dere med på mine synspunkter rundt trening og fitness., fordi jeg har fått den ære å få tilgang til INSIDER sin neste episode som handler om nettopp Fitness.. 

 

 

Dette er meg for ett år siden da jeg sendte inn bilder til en klubb som trener fitnessutøvere. Det var mitt første steg.Litt flaut å legge ut bildet av seg selv på en bloggen i bare bikini kjenner jeg, så jeg droppet det. Men, de som konkurrerer i denne sporten står på en scene fremfor hundrevis av folk. Dommere som skal dømme kroppen, skjønnheten og fysikken til utøverne. Jeg kunne ha vært en av de for bare ett år siden.

 


Etter å ha sett episoden til INSIDER som handler om Fitness, (som dere kan se førstkommende torsdag på kanal FEM klokken 21.30), sitter jeg igjen med blandede følelser. Jeg fikk først et innblikk i det som kalles for formsjekk som går ut på at unge jenter er i et rom med mange andre. Både jenter og gutter. Her må de tåle å få høre ærlige tilbakemeldinger om sin skjønnhet, fysikk og kropp. Her må de tåle å få høre at de har fore store lår, for slapp rumpe ect.

 

Kan dette minne om en missekonkurranse?


Dette er meg for ett år siden etter fem uker med hard trening og kost.

 

Det kan kanskje for mange minne om en missekonkurranse. Noe jeg selv kan forstå at folk tenker. Men jeg har vært en del av det å trene fem ganger i uken slik mange av de som konkurrerer innen denne sporten gjør igjennom et helt år. Jeg hadde det slik i tre måneder, og det gikk bra, ja faktisk veldig bra. Men, det å holde seg til en kostholdsplan var desto vanskeligere. I episoden fikk jeg et innblikk i litt av kosten. Den var ensformet og det gikk i fisk, kylling og grønnsaker. Brød og saus var det ingenting av. Dette er en konkurransediett som de forholder seg til i omtrent tre måneder. 

 

 

Selv er jeg svært glad i mat. Og da er brødmat noe jeg er svak for. For å ikke snakke om sjokolade og kaker. Men, da jeg kom inn i den fitnessbobla, eller treningsbobla, så jeg på søtsaker med andre øyne. Når jeg la i 5 økter hver eneste uke over lengre tid, ble det lettere å spise sunnere. Etter å tatt avstand ifra sjokolade og kaker over en lengre periode, var det veldig rart på en måte å spise det jeg ville igjen. Jeg vet ikke om det var en følelse av dårlig samvittighet jeg smakte på i det jeg spiste sjokolade, eller om det var smaken på friheten. Kanskje en god blanding.

 


 

 

All den jobben som er lagt i. Alle de festene jeg sa nei til, for jeg ville oppnå den beste utgaven av meg selv. De timene jeg svettet og jobbet utenfor komfortsonen viste resultater på svært kort tid. Jeg tenkte jeg var så godt i gang med denne rutinen. Trene, spise, jobbe, og sove. 

 

Jeg var sugen på det neste nivå. Hvor mye mer kan jeg klare? Hvor langt kan jeg komme? Hvor disiplinert er jeg? Er jeg sterk nok? Fit nok?

 

Mange tanker strømmet igjennom hodet mitt. Var det verdt det? Hva om jeg trener såpass mye. Greier å stille og får sjansen til å gløde på en scene i noen minutter. Så er alt over. Sånn helt plutselig. Jeg var noe i en stund. Et øyeblikk, da jeg bodde i en boble. Men, hva med tiden etter når kroppen skulle bli normal igjen? Hva med den følelsen av å se magen, som minner mer om en slank og normal kropp enn fit?

 

Når jeg vurderte å trene meg opp til en konkurranse, var det ikke mange som var glade for mitt påfunn. De var skeptiske. Helt til de fikk høre min grunn som var det å presse mine egne grenser. Jobbe utenfor komfortsonen. Se hva jeg kunne få til og hvor langt jeg kunne komme. Jeg er nemlig ei jente som går ALL IN, om jeg vil noe. Men, noen negative tanker hadde jeg jo selv i bakhodet.

Jeg var for redd for å miste mensen. Redd for å miste brystene mine og ikke minst miste vett og forstand. Nervøs over å kunne tenke negative tanker om kroppen min, få spiseforstyrrelser og den slags.

  

Det å se fitnessutøvere på så nært hold som jeg fikk se igjennom INSIDER sin episode, ga meg minner fra da jeg var så klar for å trene meg opp. Om det ga meg frysninger på en negativ måte skal jeg ikke si. Men, om drømmen for å stille er like stor i dag som for ett år siden, har jeg faktisk ikke svaret på. For det hadde nemlig vært kult å sett hvor langt jeg kan komme og hva jeg kan få til. Jeg trener fortsatt 4-5 ganger i uken, men da med et normalt kosthold.

 

Hva er dine meninger rundt denne sporten? Er det en sport, eller minner det mer om en missekonkurranse?

 

Sørg for at du får med deg episoden på torsdag klokken 21.30 på FEM.

 

Det er lov å dele <3

#insider #tv #media #trondheim #blogger #Blogg #trdby #fem #sport #Konkurranse #Bikinifitness #fitness #kropp #helse #side3 #side2 #Nettavisen #adressa

-Randi Annette-


 

LYST TIL Å VINNE TRENINGSKLÆR FOR 2000 KR?

Den største og første konkurransen i år for BRAZFIT er nå i gang fra og med i dag, der dere kan være heldige å vinne treningsklær på en verdi på 2000 kroner. Det er helt sikkert ikke bare min drøm å kunne stikke av med en så flott premie. Det er sikkert flere enn meg som er veldig glad i å trene, så da er påfyll på treningsgarderoben svært kjekt.

 

Dette innlegget viser mange av de treningsklærne jeg har av BRAZFIT. De kommer i et viss mengde, som vil si at de produserer f.eks kun tjue stykker av en tights, som da aldri vil komme tilbake igjen. Så her må man sikre seg godbitene før det er for sent.

 

Sponset innlegg.

 

  

Singletter, tighst, jakker og sportsbh er noe av utvalget de har. 

 

 

 

  

Alt dere trenger å gjøre er følgende:

* Følg BRAZFIT på Facebook og Instagram

* Tag og invitere 2 venner til å følge BRAZFIT på Facebook og Instagram

* For hver ekstra person du tagger og som legger seg til som følger på Facebook og Instagram, får man en ekstra sjanse til å vinne. 

 

Alle som deltar er med i trekningen, og vinneren trekkes den 1/3-2017

 

  

 
 

 
 

 

 

 

 

 
For å se nærmere på nettbutikken, så er det bare å trykke her.

 

Husk at du også kan stikke innom min instagram, @randiae. Der finner du masse bilder og videoer av meg i klær fra BRAZFIT. Ha en strålende fin dag videre, og masse lykke til å konkurransen. Husk at vinneren trekkes den 1/3-2017

 

 

#trdby #trondheim #Mage #abs #fitness #kropp #helse #brazfit #helse #treningsklær #randiannette #randiae #konkurranse #inspirasjon #motivasjon

-Randi Annette-

Dømt til å gå til helvete. Tørt lesestoff og bølger.

Da er jeg tilbake i bartebyen igjen, nemlig Trondheim. Ja, jeg regner med dere skjønte det. Etter en båttur der jeg leste og tok notater av norskboken min, endte jeg opp med å bli farlig kvalm og uvel. Det var fryktelig ekkelt, ja rett og slett grusomt. Jeg ble så kvalm og la meg langflat over flere seter. Jeg måtte konsentrere meg om å ikke kaste opp. 

 

Da jeg kom fram var jeg på butikken der jeg kjøpte meg rundstykke og godt pålegg. Og Mariekjeks og sjokkomelk. Nå føler jeg meg mye bedre. Planen var å stå opp for å trene klokken 06.00 i morgen tidlig, men i og med at formen er som den er nå, så tar jeg treningen på kvelden.

 

 

 

Nå skal jeg se ferdig Kjendis Farmen, så skal jeg legge meg. Satser på at jeg føler meg frisk og rask til i morgen. Enda kan jeg kjenne bølgene. Noe sier meg at jeg ikke er sjøvant. Men, kombinasjonen av å lese om språkhistorie og bølger sier vel seg selv. Det er dømt til å gå til helvete.......

 

 

-Randi Annette-

 

FIT PÅ MAXTRIM.

 I dag hadde jeg meg en treningsøkt på Maxtrim, på Frøya. Det var veldig kjekt å få inn en økt på 45 minutter, selv om jeg våknet med en innstilling som tilsa noe helt annet. Det fristet ikke å trene, men jeg kjenner meg selv såpass godt, og vet at det skal lite til før gnisten kommer. Jeg skiftet om til treningsklær og lagde en hestehale. Og da var motivasjonen på plass.

 

Det skal liksom så lite til. Det å vase rundt i pysjbukse og et hår som minner om et sovehår gir kanskje ikke den beste motivasjonen. Så da er det kjekt å ha freshe treningsklær som får frem treningslysten.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

Dersom du trenger en fornyelse i din treningsgarderobe, må dere bare se om dere finner noe inspirerende treningsklær på nettbutikken til BRAZFIT.

Husk at min rabattkode randiae15 gir 15% på hele nettbutikken. Fri frakt - alltid.
Nå skal jeg spise ribbe, før jeg reiser til Trondheim. Det er vel en fin middag etter trening, ikke sant? Det som er godt, har man godt av.

 

-Randi Annette-

En magisk start på dagen på Sistranda.

Magisk. Ja, den kan i så fall beskrives som god, varm og koselig. Det er veldig fint å være tilbake her på Frøya til svigers og min kjæreste. Det er nå fire uker siden sist, og det er like hyggelig å komme på besøk. Det er veldig kjekt å ta en liten tur innom her før jeg reiser videre til Trondheim.

 

Sponset innlegg.

 

 

Dagens frokost var medbrakt, nemlig en pose med NOKA musli. Den er så utrolig god, og jeg har fått flere venner av meg til å teste den, og nå har denne blitt deres favoritt også.

 

Vanligvis drikker jeg ekstra lettmelk, men her hos svigers fant jeg litt vanlig lett melk. Så til denne posen er det bare å bruke den melken du måtte ønske.

1Dl kald melk

1 Pose NOKA musli 

NOKA anbefaler å la den stå i kjøleskapet i 5 minutter før du spiser, men jeg synes den er god med litt motstand, så jeg spiser den gjerne med en gang.
 

 

Hva er din favoritt frokost? Har du prøvd denne fra NOKA? Følg meg gjerne på min instagram for mer inspirasjon, spesielt når det kommer til treningsmotivasjon, @randiae. Min egen bloggside på facebook finner du her.

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse  #inspirasjon #oppskrift #tips i#vinter #motivasjon #blogg #Trondheim #sistranda #frøya

-Randi Annette-

Barndomshjemmet - fylt av minner på godt og vondt.

Det er her jeg er nå at de fleste minnene på godt og vondt strømmer på. Det er i huset jeg er på besøk i som er barndomshjemmet mitt. Det var her jeg hadde barndommen sammen med en søster, en mor og en far. Jeg hadde en farmor og en farfar som ofte var på besøk. Og ikke minst min gammelonkel. Nå er det bare pappa igjen i dette huset.

 

Jeg fant igjen et bildet ifra min konfirmasjon. Bildet forteller en historie fra den gangen vi var en familie på fem - ikke fire. Mamma døde rett før jeg fylte åtte år. Vi var da tre. Men, jeg fikk en stebror og en bonusmamma noen år senere. Bildet fra min konfirmasjon viser en familie på fem, som etter noen år skulle bli til tre - igjen. 

 

Årene etter døde en etter en. I så fall føles det sånn. Det virker som at barndomshjemmet er fylt opp, selv om mange har gått bort og ut av livet mitt. Huset har sin sjarm, det har minner som jeg ikke kjenner så godt på ellers, men de kommer når jeg er hjemme. Jeg og pappa er veldig flinke til det å mimre  og snakke om det som har vært. Det gjør godt. Veldig godt, faktisk.

 

 

 

Jeg har barndomsrommet mitt. Det har fått litt maling siden jeg var åtte år, og noen andre møbler. Men, korketavlen med bilder er der fortsatt. Smykkeskrinet mitt og de myntene jeg samlet på, er der enda. Det å gå opp trappen, for så å åpne to dører som fører meg inn på et rom som er fylt av gode minner. Jeg kan enda i dag se for meg at jeg ligger der som et barn, og søster, mamma og pappa kommer inn på rommet mitt med en kake og en pakke der de synger en bursdagssang. Og de gangene pappa måtte gang på gang komme inn for å vekke meg, når det var ingenting som var bedre enn å sove til langt på formiddagen. 

 

Tiden har forandret seg og mye har skjedd på disse årene. Det er stort sett bare gode minner, og det å komme hjem til Mausund, senke skuldrene og mimre sammen med pappa er noe av det beste jeg vet. Trondheim er fylt med rutiner, gjøremål og stress. Noe jeg også trives med. Men, det å lade batteriene og senke skuldrene her hjemme sammen med pappa, er noe for seg selv.

 

 

-Randi Annette-


 

Har du lyst, har du lov. Her får dere oppskriften.

Nå skal jeg straks starte med baksten jeg er så innmari glad i. Nemlig boller og kanelsnurrer. På bildet under ser dere Vegaboller som jeg lagde ved en tidligere anledning her på Mausund. Etter å ha jobbet litt med fordypningsoppgaven min i norsk, trenger hodet en avkobling. så da er baking en perfekt avkobling. 

 

Oppskrift på vegaboller finner dere her.

 

Jeg elsker å unne meg bakst når jeg finner orket og ikke minst lysten til det. Det er jo enkelt og greit å bare kjøpe seg kanelboller og lignende, men det er jammen morsomt å lage det selv også. Hjemmelagd er og forbli best.

 

Været er litt ruskete ute, og da er kaffe, kakao og boller en sikker seier. Treningsfri, baking og kos. Det kaller jeg ei god helg.

 

#oppskrift #boller #bakst #sukker #kanel #kanelboller #vegaboller #tips #Inspirasjon #Usunn #trening #reise #helg #lørdag

-Randi Annette-

 

Jeg er hjem.

Masse følelser på en gang.

Den følelsen når jeg gikk av fergen, og endelig var hjemme. Mausund er fortsatt hjem for meg, selv om jeg har mitt eget hjem i Trondheim. Her på den lille fine øya er det nå bare pappa igjen, og mange andre hyggelige skjebner. Men med tanke på familie og venner, så er det i grunn ingen igjen. For ett år siden satt jeg her å hadde en matteprøve via nettskolen, som jeg fortsatt studerer igjennom. Men, jeg skulle også i en begravelse.

 

Det er skikkelig rart å tenke på at det er ett år siden. Tiden går videre.....Og det kjapt.

 

 

 

Nå - ett år senere sitter jeg her jeg i sofaen som jeg satt i for ett år siden. Den gangen var jeg svært trist, oppgitt og kanskje litt i sjokk på grunn av den begravelsen jeg hadde i vente, og ikke minst den matematikken jeg ikke forsto noe som helst av, til å begynne med. Litt den følelsen der du trenger tid for å forstå. Tid for å bearbeide og ikke minst den følelsen der alt du skal prøve å lære deg oppleves som gresk. Da koordinatsystem og ligninger kunne sammenlignes med gresk og kinesisk - les uforståelig.

 

Nå har jeg det så godt, ja faktisk helt fantastisk. Stemningen i stuen oppleves varm og full av kjærlighet. I så fall hvis jeg skal beskrive kontrasten fra ifjor på denne tiden. Jeg føler meg heldig som kan reise til en plass jeg kan kalle for hjem, føle at jeg er hjem og ikke minst kjenne på alt annet en det som gjør meg trist og oppgitt.

 

Havet, naturen, pappa, kjæreste og et hjem. Jeg er heldig. Jeg er hjem.
-Randi Annette-

Foto og langhelg.

Du deilige torsdagskveld. Nå har jeg faktisk tatt langhelg. Fri i morgen, og jeg skal ikke på jobb før på tirsdag. I morgen reiser jeg hjem til pappa, og der har jeg ikke vært siden oktober. Og på toppen av det hele, så skal jeg få se kjæresten min som jeg ikke har sett på to uker. Det er virkelig noe jeg ser framt til.

 

Hva synes dere om bildet jeg redigerte her forresten? 

 

Det har blitt litt mye av det gode, når det kommer til detaljer på bildene mine her på bloggen i det siste. Men, det er jo så gøy med foto. Og for meg finnes det ingen regler. Det viktigste er å ha det gøy.

 

Nå skal jeg se Insider før jeg legger meg. Alarmen ringer like over seks i morgen tidlig, så jeg må nok legge meg før programmet er ferdig. Håper dere får en fortsatt fin kveld <3

 

-Randi Annette

 

Når Nocco ikke duger.

For noen uker siden kunne dere lese dette innlegget som handlet om at jeg ikke tåler drikken, NOCCO. PÅ disse morgentreningene der jeg står opp klokken halv seks-seks, så er koffein noe jeg sverger til. Enten via energidrikke, men aller helst så foretrekker jeg kaffe. Enkelte energidrikker gir meg hjertekapp og høy puls, så da holder jeg meg langt unna de.

 

Denne termoskoppen fikk jeg i bursdagsgave for noen år siden. Som dere ser, er denne også egnet som en presskanne. Genialt når man lager en stor kopp med kaffe så den holder seg varm. Eller slik som jeg gjør de fleste gangene. Heller kaffe i en kaffekopp, og resten av kaffen i denne termoskoppen. Da holder den seg varm, og den kan også bringes med dersom man skal sitte på en buss ect.

 

I og med at jeg sykler, blir det lite medbragt kaffe, men på de lange bilturene er denne kjempe kjekk å ha med. Jeg husker når denne koppen ble svært populær for 3-4 år siden. Du kunne se ganske mange langs med veiene med en slik kopp. Det hjelper kanskje på at den er fin også.

 

I dag stod jeg opp klokken 05.50, og trente fra halv syv til kvart over syv. Ganske intensivt. Da var det ekstra godt med en kaffe. Akkurat nå kjennes det ut som at øyelokkene holder på å ramle igjen. Jeg begynner å bli trøtt. Kanskje greit at jeg skal sykle til jobb i pissregn, så jeg våkner.

 

 

Bruker du en slik kopp daglig? Hvis du ikke har en, så anbefaler jeg deg å kjøpe en. Du kommer ikke til å angre. Dette er ikke et sponset innlegg, men jeg vil bare dele et kjekt tips med dere.

 

Ha en kjempe fin dag.

-Randi Annette-

 

Døden forfulgte meg.

Den følelsen du bare vil unngå. Den følelsen alle frykter. Men, som noen dessverre opplever oftere enn andre. Jeg følte jeg var en av de uheldige for ett år siden. Nå er det ett år siden noen gikk bort. 

 

Innlegget dere skal få lese nå, skrev jeg for akkurat ett år siden. Da var tittelen, Døden forfulgte meg. I dag er den endret, da jeg føler det er en stund siden. Eller, ett år..........

 

 

 

Det er akkurat som om døden forfølger meg på en eller annen måte. Og jeg liker det ikke. For hvem gjør vel det. 

Jeg føler ikke jeg kan slappe av og senke skuldrene, før noen forsvinner. Jeg fikk i en alt for tidlig alder kjenne på hva livet hadde å by på. Det største tapet opplevde jeg som 8 år. Min mamma døde brått og det var en tragisk opplevelse jeg aldri vil komme over. I ettertid har folk som har betydd mye for meg om min familie brått forsvunnet. Venner med sykdom og venner som valgte veien selv. Jeg var vel bare 18 år da en venn av meg valgte å gi slipp på livet. Og da jeg var i starten av tyveårene, døde en venn av kreft. Også har det bare ballet på seg med besteforeldre og bekjente. Jeg kommer ifra en liten plass og når noen dør, går det veldig innpå meg. Jeg har det med å føle med andre. Jeg føler sorgen med de. Jeg tar på meg andres følelser og det er en av mine egenskaper jeg kunne vært foruten.

I dag reiser jeg hjem til pappa og i morgen skal jeg ta farvel med min gammelonkel, onkel av pappa. Han som alltid har vært til stede. Som en farfar. Han som jeg handlet mat for. Han som alltid tilba meg middag, is og brus. Da jeg var liten, dro vi alltid hjem til han fordi han alltid spurte oss barna om vi ville ha is og brus. Da var det gjerne vaniljestang og cola det gikk i. Nei, vet dere hva. Jeg kan ikke fatte og begripe at han er død. Jeg klarer det ikke.

 
 

For hvordan kan man egentlig forstå det? Bestefar gikk bort for under et halvt år siden. Jeg rekker på en måte ikke å fordøye det og forstå før det er en ny runde med dødsfall. Jeg er redd for hvem sin tur det er neste gang. Og for dere er det sikkert tåpelig og dumt å tenke slik. Men, jeg har erfart at livet er dritt. Livet har gode og positive sider også. Jeg har virkelig fått kjenne på hva livet har by på, og det er ikke noe hyggelig. 

 

 Nei. Jeg skal ikke la dette knekke meg fullstendig, men det er faktisk ganske tungt å håndtere dette livet slik det svinger. Jeg har det jo ganske bra hvis man ser bort ifra at folk rundt meg forsvinner. Jeg har egen leilighet, jeg har jobb og jeg har gratis studie. Ja, det er ikke noe å klage over - sånn sett. Jeg har gode venner og jeg har en kjæreste. En familie. Men, hverdagen, den er tøff om dagen.

 

Jeg er i så fall evig takknemlig for de siste dagene jeg har hatt med gode venner og den tiden jeg har fått tenkt over hva som faktisk har skjedd. Hva skulle jeg ha gjort uten de gode vennene som jeg er så heldig å ha?! 

 

Selv om året 2016 ikke bydde på det jeg hadde sett for meg, skal jeg gjøre mitt ytterste for at fortsettelsen av året blir bra.

 

Nå er det 2017, og jeg håper og tror at dette blir et fint år. Livet er for kort til å resonnere over livet og i så fall hva det har å by på. Men, har man vært uheldig å mistet noen jevnt igjennom hele livet, så er det kanskje ikke så rart at jeg føler at døden forfølger meg- eller at den gjorde det.....

 

 

-Randi Annette- 

 

Svekket hørsel og husmorsemne.

En glemmer det å ta vare på det som er rundt seg, eller nå skal jeg ikke dra dere med på dette da, men jeg kan snakke for meg selv. I disse travle dagene som jeg har, blir ting som husarbeid satt litt på vent. Kopper og klær blir vasket, det må jo skje. Men, de små detaljene blir litt glemt. Men, i og med at jeg får overnattingsbesøk i kveld av ei venninne, så var det en gylden grunn til å støvsuge og vaske litt. Jeg stod opp halv åtte, og brukte en time på å rydde og vaske, før jeg dro på trening til klokken ni. Så utrolig deilig det var å komme hjem til en ren leilighet med en god duft av renhet.

 

Når jeg kom hjem var det å pakke utav treningsbagen, lage havregrynsgrøt, vaske kopper og nå blogge.

 

Så nå er det jobb som står for tur.

Her går det unna. Jeg kunne så klart ha ryddet og ordnet i går kveld også, men da var det så godt å bare sitte i sofaen å ikke gjøre noe som helst. 

 

Dagens økt på 3T-Ilsvika var beinhard, men jeg fullførte.Hørselen ble svakere når jeg kom meg i garderoben, så det er ingen tvil om at jeg tok meg helt ut. Det skjer noen ganger med meg når jeg tar meg fullstendig ut. Da er proteinshaken min god å ha. Og ikke minst, komme hjem å lage havregrynsgrøt og drikke et stort glass med melk.

 

Det er rett og slett snadder etter en så tøff treningsøkt. I morgen skal jeg på Tabata, så blir det fire dager uten trening. Så da er det ikke noe vits i å spare på kruttet på timen jeg skal på i morgen heller.

 

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag videre.

 

-Randi Annette-
 

Face it - du er ikke lat.

 

Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg sitter her i kveld å føler at jeg er noe jeg egentlig ikke er. Det vil si, jeg føler meg lat fordi jeg tillot meg selv å bare sitte i sofaen hele kvelden i kveld, uten å gjøre noe som helst. Selv om jeg stod opp klokken 05.30 i dag for å trene, for så å komme hjem for å  legge sammen klær. Jeg satte også på en maskin med klær, som jeg etter hvert hengte opp. Og ikke minst, jobbet med studiene. Og enda sitter jeg her å føler meg lat. 

 

Face it, Randi Annette - du er ikke lat.

 

Det varer ikke lenge. I morgen skal jeg prøve meg på en time på 3T-Ilsvika som heter for Dagens Økt. Det blir andre gangen jeg er på denne timen, og jeg tør ikke å tenke på hva jeg har i vente. Sist jeg var med var jeg stort sett ned i kjelleren. Det var tungt på alle måter, men for en herlig følelse det er når det er over, og man kan sitte igjen med verdens beste følelse - mestringsfølelse.

 

Sponset innlegg. 

For at du skal få et innblikk i hva jeg skal gjøre i morgen på 3T-Ilsvika, kan du se hva det går ut på her:

 

Den første halvtimen vil ha fokus på utførelse og teknikk. Du vil bli presentert for en hensiktsmessig måte å finne din belastning, nivå og skalering av øvelsene på. Siste del av timen vil ha en varighet på ca. 30 minutter, hvorav høyintensitetsarbeidet kan variere alt fra 10-30 minutter, avhengig av oppgaven og pausene. Øvelsene som er valgt ut blir satt sammen, enten som en tidsbasert, eller oppgavebasert økt. Det kan være et visst antall eller flest mulig repetisjoner utført på kortest mulig tid, eller innenfor en gitt tidsramme.

 

Så dette blir tøft, men jeg tar utfordringen. Gjør du?

 

-Randi Annette-

Dagens treningstips, V-UPS. En god mageøvelse

Jeg kommer til å legge ut kjekke øvelser fremover, så dere må gjerne følge min facebookside som dere finner link til her, så dere får med dere litt inspirasjon til treningen fremover.

 

Først må jeg få lov til å si at jeg synes det er kjempe tøft å ha en så kul tights som jeg har. Jeg tror ikke jeg har sett noen med en hvit treningstights før, så når jeg fikk denne ifra Brazfit for en tid tilbake, ble jeg utrolig glad. Den er kjempe behagelig på, høy i livet og den sitter som et skudd. Med en nøytral tights som denne, kan overdelen være litt røffere, slik dere kan se på bildene.Behagelige og tøffe treningsklær verdsetter jeg høyt, noe dere også burde. Det hjelper på motivasjonen, samtidig som man føler seg vel.

 

 

 

Inneholder sponsede lenker. Dagens øvelse går på mage, og denne kalles for V-UPS.

 

 

BIldet nedenfor viser startposisjon, og øvelsen utføres ganske enkelt på følgende måte:
Ligg helt utstrakt på ryggen, gjerne på ei matte. Armer og ben heves rett opp, slik at du former en V. Korsryggen skal være i bakken under hele øvelsen, så her må magen kobles på hele tiden. Hev armer over hodet, i det føttene går ned mot bakken. Stram magen hele veien, og unngå å legg armer/ben i bakken, så magen er i spenn under hele øvelsen.
 

 


Train Insane Camo Tank Top. Rabattkode, randiae15 gir 15% på hele nettbutikken. Fri frakt - alltid.
Toppen jeg har på finner dere på linken her.

Denne øvelsen kan gjøres hjemme, utendørs, på treningssenter, i skogen -  ja, over alt.

Flere øvelser kommer, så det er bare å følge med dersom du ønsker inspirasjon. Videoer av enkelte øvelser finner dere på min instagram, @randiae.

 

#trdby #trondheim #Mage #abs #fitness #kropp #helse #brazfit #helse #treningsklær #randiannette #randiae #3t #3ttrening #3tilsvika #inspirasjon #motivasjon #side3 #side2 #nettavisen

-Randi Annette-

GUILTY.

Jeg liker ikke å fremstå som en person jeg ikke er, så jeg legger heller kortene på bordet, enn å vise bare de bedre sidene ved meg. Ikke at det er noe galt i det jeg gjør nå, men jeg mener at jeg må også få frem at jeg ikke er ei jente som bare spiser sunt og trener.

 

Å kjære sjokolade, du smakte rett og slett himmelsk!


Guilty-

 

Jeg kom at jeg kjøpte meg sjokolade på lørdag, som lå i kjøleskapet. Når jeg først kom på at den lå der, kunne jeg ikke glemme den, så jeg gjorde det jeg måtte gjøre. Nemlig - spise den. Den heter så mye som Sport Lunch, så det i seg selv er jo ikke så ille. Joda. Neida. 

 

Jeg måtte finne et bildet jeg gjemte ansiktet litt, også redigerte jeg bildet. Jeg legger ved originalbildet så dere kan se hvordan det var i utgangspunktet. 

Hva synes dere om redigeringen min på bildet? Ikke glem at jeg er en amatør da.

 

Ha en fin kveld videre. Som Quilty eller ei.

 

-Randi Annette-

 

7 øvelser fra dagens trening.

Jeg var veldig i tvil på om jeg skulle trene fra morgenen av i dag, eller ikke. Det stod mellom det å stå opp klokken sju, eller ni. Og det endte opp med at jeg stod opp klokken sju, for å dra på trening. Nå er jeg veldig glad for at jeg gjorde det. Jeg tenkte at dere kanskje kunne tenke dere litt motivasjon selv, så jeg skal nå dele programmet jeg kjørte i dag.

 

I dag var jeg flink med å tøye godt ut før treningen, noe jeg skulle hatt diplom for. Jeg er ikke så flink til det, men jeg kan alltids bli bedre.

 

Dagens 7

1.Hipthrust

2. Markløft

3. Hopp sidelengs over stang (ca 30 cm over bakken)

4. Situps

5. Slag på boksesekk

6.Pullups med 5kg, 2,5 kg og egenvekt

7.Dips

 

Nummer 2, 3, 4 og 5 kjørte jeg sirkeltrening på. Uten pause, og tre runder. Fem markløft, 15 hopp, 10 situps, og så mange slag jeg orket. Dette ble en god start på dagen. Det kommer video av noen av øvelsene på Instagram etter hvert. Følg med, @Randiae.

 -Randi Annette-

Det var verdt det.

 

Akkurat nå kjenner jeg det var verdt det å dra på fest i går. Det var verdt det å dra ute på byen. Det var verdt det å sove til klokken var halv tolv i dag. Jeg satt alt for godt i sofaen i dag og så på program som handlet om folk som smuglet inn stoff til andre land. Kjempe interessant å se hvordan de på en flyplass håndterer ulike situasjoner, spesielt når det er snakk om narkotika. Episodene strømmet på, men jeg måtte ta meg selv i nakken fordi jeg hadde to innleveringer som skulle inn til i kveld.

 

Jeg måtte slå av alt, og sette meg ned for å jobbe. Det kokte i hodet mitt, og jeg var så utmattet og lei av alt som hadde med norsk å gjøre. Jeg gjorde det enkelt for meg selv omsider.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg sjekket om det var en plass ledig for meg til å være med på en gruppetime på 3T-Ilsvika. Og så heldig som jeg var, så var det en plass ledig. Jeg hadde jo ikke lyst til å forlate sofaen, eller leiligheten, for den del. Men, jeg var klar over at jeg måtte få mer energi og giv, så jeg meldte meg på Olympia.

 

Vel hjem, begynte jeg å jobbe videre, og nå er oppgavene levert, og jeg er nå en smilene og fornøyd jente. Den følelsen er så himla god. Nå er det ellers bare noen oppgaver som ikke krever så mye med tanke på skriving, så det blir litt lettere nå. Det var verdt det å trene, selv om jeg kjente at jeg hadde mest lyst til å skyve tanken ifra meg.

 

Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg skal trene før jobb i morgen, eller ikke. Det får jeg vurdere og ta stilling til før jeg legger meg i kveld. Alternativet er å sove til klokken er 09.00, eller til klokken er 07.00. Hva hadde du valgt?

-Randi Annette-

 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no