hits

Å HOLDE RIKTIG FOKUS

Vi har ulike mål, ulike meninger og ulike måter å gjøre ting på. Jeg for min del liker å sette meg konkrete mål, for så å jobbe meg mot det målet. I perioder kan jeg ha behov for å ikke ha noe særlig mål og mening med treningen, men det kommer gjerne etter perioder der fokuset har vært skyhøyt. Blir det for seriøst over lengre tid, kan motivasjonen dabbe av.

 

Jeg for min del har satt meg et skyhøyt mål, men jeg tør rett og slett ikke å røpe noe enda. Jeg må finne den rette timingen.... Nå høres dette større ut enn hva det er, men ja. Jeg må vente litt til.

 

Klærne er sponset av Brazfit

 

Det jeg tror mange tenker når det kommer til det å trene (spesielt dersom de er lite motivert i utgangspunktet), er at de fokuserer på hvor hardt det vil bli på trenignen. Kanskje hvor vondt det vil gjøre. Kanskje dagen ikke er der, at du føler du ikke kommer til å prestere. Ja, der skjønner jeg dere godt. Spesielt når det kommer til kondisjonstrening, da tenker jeg slike negative tanker. I går senest. Jeg meldte meg på en spinning time, men hadde ikke noe lyst til å dra. Ikke litt engang...

 

Men jeg gjorde det, og jeg likte det. Det var en deilig følelse når det var over. Så hvorfor fokusere på selve treningen og den følelsen hvis den bryter oss ned? Hva med å se for seg det smilet vi sitter igjen med og den gode samvittigheten?

 

Det er sistnevnte jeg gjør når det kommer til styrketrening. Så jeg må bare lære meg å ta med den samme tanken til kondisjonsøktene også. Det gjelder å holde riktig fokus. Smil, tenk på følelsen du vil sitte igjen med etter endt trening. Og ikke minst - at du trener for din egen helse.

 

#trening #kondisjonstrening #kardio #cardio #motivasjon #fokus

-Randi Annette-

GRUSOMT, MEN DEILIG.

Nå sitter jeg her å er super stolt over meg selv. I går fullførte jeg min siste og femte treningsøkt for uken, og det er veldig lenge siden jeg trente så mye som fem ganger iløpet av en uke. Men ukene mine er så forskjellige, så da varierer også muligheten for å trene. Jeg skal også rekke å jobbe, ta varet på hjemme mitt, sove og studere. Og være litt sosial. Så det blir naturlig at det varierer litt.

 

Men det jeg skal fortelle dere nå er det som jeg er så himla stolt over. I går skulle jeg trene med to venninner som er veldig flinke til å trene kardio,noe jeg ikke er så flink til. Så dette ble en gylden mulighet til å utfordre seg selv på.

 

Klærne er sponset av Brazfit

 

Her kommer gårsdagens treningsøkt - hold dere fast.

 

45 minutter pulsspinn

45 minutter mage, rumpe & lår

45 minutter HotYin (36 deilige grader...)

 

Pulsspinn var i seg selv greit, men når man skulle sykle i oppoverbakke (tung motstand) var jeg stort sett nede i kjelleren. Jeg så på klokken, 2 minutter igjen. 1 minutt igjen. 40 sekunder igjen... Det var rett og slett ubeskrivelig vondt og jeg har ikke vært så langt nede i kjelleren på evigheter. Det var kun ren smerte. Kondisjonen holdt bra, men lårene var det verre med. Jeg nektet å justere motstanden fordi jeg måtte fullføre med samme motstand. Men etter å ha fullført og holdt ut til siste sekund, var jeg rå fornøyd. Smilte og smilte. Ubeskrivelig følelse.

 

Etterpå ble det styrketrening i sal med fokus på mage, rumpe og lår. Der ble det for min del tyngst med utholdenheten med rumpeøvleser. Endte opp med at jeg klappet i hendene og ropte.
Haha, ja- det var grisevondt. Men jeg holdt ut. Alle i salen lo av meg, eller med meg.. Ikke helt sikker. Men jeg tynet ut det aller siste - det skal jeg virkelig ha.

 

Så over på hot yoga der jeg kunne tenkt meg å sove. Det var så utrolig deilig å ligge på matten å slappe av etter tøffe treningsøkter. Men litt tøy og bøy ble det. Det er noe jeg ikke er flink til å prioritere.

 

Så gårsdagens økt lever jeg lenge på. Jeg hater kondisjonstrenig og liker ikke å tøye. Men hva gjorde jeg? Jeg utfordret meg selv - kun for min egen del. Tøft var det, men så verdt det.

 

Vet dere hva jeg har gjort nå i dag? Jeg har meldt meg på nok en ny spinningtime som er i kveld. Tro det eller ei. Men jeg skal like å trene kondisjon - koste hva det koste vil!

 

 

#cardio #kardio #trening #styrketrening #spinning #helse #utfordring

 

-Randi Annette-

DEILIGERE ENN DETTE BLIR DET IKKE

Jeg sitter her nå å bare smiler og er så utrolig fornøyd med hva jeg har fått gjort i dag. Klokken 11.15 var i grunn mine arbeidsoppgaver over, hvis man trekker frem at målet var å trene og dra i forelesning i dag. For i dag stod jeg opp klokken 06.00, trente fra 06.30 til 07.15. Spiste froskost veldig kjapt, og syklet til skolen klokken 08.00. Forelesning fra 08.30-11.15.
Er ikke det en deilig følelse, så vet ikke jeg.

 

Nå sitter jeg her å blgoger med god samvittighet, før jeg skal kaste meg på egenstudiet. Jeg må bare ha en liten pause først. Stresse ned, roe helt ned og starte på igjen med et nytt giv.

 

Jeg skal forresten kjøpe meg ski i dag, så her skjer det ting. Randi Annette gjør ting hun ikke kan fortsetter......

 

 

Jeg har nesten kommet dit der man gjør i ulike kriser. Slik som 40 årskrisen som mange prater om. Er dette min form for 30 årskrise? (Merk dere at jeg nettopp ble 29 år da). Men ja. Man kan nesten begynne å lure. Jeg har begynt å løpe (det har skjedd en gang...) og nå skal jeg kjøpe meg ski. Er det nå jeg skal se etter en rød lampe? Eller har jeg bare grepet den muligheten om å utfordre meg på det jeg ikke kan eller ikke liker så godt...

Ja, jeg velger å gå for den jeg.

 

 

Lag dere en god fredag - det er tross alt helg!

 

-Randi Annette-

Å OVERGÅ SEG SELV - DET GJORDE JEG I DAG

Jeg vet ikke helt hva det kan sammenlignes med, men det jeg vet, er at det kan sammenlignes med det man virkelig ikke liker. Det som er i mitt tilfelle for eksempel, er at jeg misliker stertk å løpe, ro og alt som har med ren kondisjonstrening i gjøre. Så formin del så er det helt forferdelig og det er noe jeg bevisst har unngått å gjøre.

 

Men i dag så tok jeg tak i utfordringen, og meldte meg på Tredemølle på 3T- Ilsvika, 45 minutter.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

 

Styrketrening står nærmest hjertet mitt, og det har det alltid gjort. Ballspill og kampsport har også stått meg nært. Ballspill har med kondisjon å gjøre - ja. Men der handler det mer om konkurranse og lek for min del. Variasjon og kreativitet om jeg kan beskrive det på den måten.

 

I dag kom smilet på etter noen få minutter. Jeg likte faktisk å løpe intervaller. Men det var uten tvil enklere når man stod sammen om å løpe. Hadde jeg vært alene, ville det blitt tyngre. Sammen er vi sterkere- sies det.

 

I det jeg nå skriver, ser jeg faktisk at synet mitt er litt vakt og jeg svetter litt. Hodepine har jeg også fått. Jeg tror jeg tok meg skikkelig ut i dag. Havregrynsgrøt og kaffe gjør nok susen nå.  Jeg kjenner ikke alltid mine grenser. Jeg tenekr alltid at jeg klarer litt til, litt tyngre og litt mer. Så får jeg svi for det med dårligere syn og hodepine.... Det høres kanskje ikke så lurt ut, men....

 

Da er det bare å kle på seg om litt å sykle til skolen, før det blir å jobbe til i kveld. Og da var dagen plutselig over. Det går virkelig i ett om dagen........

 

Hva gjorde du sist gang du overgikk deg selv? Eller har du et mål eller et ønske om å overgå deg selv?

 

Lykke til.

 

-Randi Annette-

ÆRLIGHET VARER LENGST - BRING IT TO ME

Okei. Nå har jeg kommet hit jeg noen ganger kommer, altså ved et valg. Det er snakk om panneluggen min, så det er ikke de store greiene, sånn egentlig. Men hva tenker dere? Pannelugg er kjempe tøft, men det krever tid. Hver eneste dag må den vaskes og styles. Ja, jeg vasker kun luggen innimellom også. Den ligger jo midt i planeten og den er ute i hardt vær, sykkelhjelm etc. Så det blir litt ork med tiden....

 

Her ser dere et bildet fra sommeren 2017. Lysere hår og pannelugg,

 

Også ser dere et bildet uten pannelugg... Det er jo litt kjedelig. Men jeg vurderer nå å spare den ut.

 

 

Så ja, hva tror dere?

 

 

Pannelugg er kjempefint når man bruker hodeplagg som for eksempel lue. Men hvor ofte bruker jeg lue? Når jeg ikke sykler. Så det vil si kanskje annen hver helg. Og jeg har ikke pannelugg fordi jeg skal se bra ut annen hver helg....

 

 

Så hva stemmer dere for? Lugg eller ikke?

 

#frisyre #hår #pannelugg #lugg #hårfrisyre #endring

-Randi Annette-

 

JEG BA OM EN UTFORDRING OG JEG FIKK DET.

I kveld hadde jeg en personlig trener time på 3t Ilsvika sammen med Lars. Jeg har vært på gruppetimene hans noen ganger før og jeg vet godt at han er tøff. Men jeg skulle få kjenne på det å være ene og alene om kveldens trening, der kun jeg var i fokus. Om det var tøft? Ja. Ba jeg om en utfordring? Ja. Angret jeg? Faktisk ikke. Jeg fikk både en stor opptur og en stor nedtur.

 

Tightsen på bildet er sponset av Brazfit.

 

Mine svakheter kom ganske tydelig frem, i så fall for min egen del. Jeg har jo alltid sagt at jeg misliker kondisjonstrening, noe jeg også gjør. Og det var kanskje det jeg slet aller mest med. Hodet slo seg liksom ikke helt av slik jeg bruker å få til. Det vil si, bare la kroppen jobbe og stå løpet ut. Det var kanskje mange faktorer til det. Jeg var inne i hele går og i hele dag og studerte. Så kroppen fikk kanskje en pang-start. Pluss at kroppen knapt har kjent på blodsmaken siden november.

 

Et gammelt og dårlig bildet. Men det får duge.

 

Men nå er det nytt år med nye muligheter. Jeg har allerede satt meg noen hårreisende mål, men jeg tør faktisk ikke å dele de med dere riktig enda. Jeg må bare fordøye det selv først. Jeg har nemlig gått av skaftet.....

 

 

Og med det ønsker jeg dere en riktig flott kveld.

 

-Randi Annette-

SØNDAGSMODUS - EN HEKTISK HELG ER OVER

Denne helgen har egentlig gått i ett. Fredag var det full rulle med skole, trening og besøk. I går ble det litt shopping og studie, før det ble bursdagsfest hos en venninne. Det var utrolig hyggelig. Ren jentefest - det vet vi alle jenter er ubeskrivelig morsomt.

 

Og i dag har jeg studert litt og ellers slappet av etter en typisk søndagsmiddag, nemlig sodd. Enklere blir det ikke. Sodd er jo utrolig godt og veldig enkelt.

 

Søndagsmodus 

 

Det er så typisk at slike gode helger går så fort. Utrolig fort også. Plutselig er det liksom over. Men jeg har jo vært på en del besøk både i og utenfor byen, samtidig i en bursdag, så jeg må egentlig si meg fornøyd. Dagen i dag har virkelig vært svært rolig. Det har egentlig vært utrolig godt. Vanligvis kan jeg bli litt stresset og urolig av å ikke gjøre noe som helst - en hel dag. Men jeg liker å tro at det å slappe helt av er nødvendig og fint også.

 

I morgen kommer hverdagen igjen så jeg skal bare nyte tiden og slappe av resten av kvelden. Snart begynner også Farmen Kjendis.

 

Flere som skal se det i kveld?

 

Uansett, kos dere. I morgen er hverdagen her igjen.

 

-Randi Annette-

Å REISE VEKK

I dag har jeg nok en hektisk dag foran meg med masse gjøremål. Hele fem gjøremål faktisk. Det høres kanskje lite ut, men det er lite pause innimellom slagene. Jeg starter dagen i dag med å dra på en tidlig forelesning, for så å dra i et møte. Så skal jeg ha en personlig trener time. Etter det skal jeg en kjapp tur hjem, før jeg tar bussen til mine to skjønne fadderbarn (savner de så utrolig mye nå, så jeg må bare skviset det inn...). Også går turen til Stjørdal.

 

Ble dette fem gjøremål, eller ble det litt flere.... Ja ja. Det blir hektisk i såfall. Men når klokken er omtrent 18.00, da tenker jeg at jeg slapper av hos min fadder. Den store fadderdagen nesten det her.

 

Noen bilder fra jeg var på busstur, på vei hjem fra København og Oslo for noen år siden.

 

 

 

Deilig å komme seg litt vekk. I så fall når jeg kan tilbringe tid sammen med kjæresten min og de som betyr mye for meg.

 

Ønsker dere alle en fin fredag - og en riktig god helg.

 

-Randi Annette-

 

SMILE - BE HAPPY

Nå var det virkelig godt å sette seg ned. Dagen har i grunn gått i ett, men jeg er virkelig glad og fornøyd med prioriteringen og ikke minst så effektiv jeg har vært.

 

Startet med å trene i 40 minutter KL.07.30, syklet til skolen (og jeg hadde ikke tid til å lage meg kaffe for å ha med på skolen... NEDTUR), forelesninger, sushi-date også hjem å støvsuge og vaske leiligeht. Og nå er klokken snart halv åtte.og jeg kan egentlig sitte ned og ta livet med ro med god samvittighet. Men jeg får se om jeg ser litt på noen fag før jeg tar kveld. Jeg har ikke helt bestemt meg...

 

 

Så selv for ei travel dame som er fulltidsstudent og jobber, så har jeg tid og mulighet til å skvise inn en treningsøkt og noe sosialt.

 

 

Hva har dere gjort i dag? Vært effektive eller har dere gjort de vanlige rutinene som dere har i deres hverdag?

 

-Randi Annette-

JEG TRENGER EN UTFORDRING

Nå kjenner jeg at jeg er ved et punkt der jeg trenger noe å jobbe etter. Trening er for meg min aller største hobby, og jeg har nå kommet til et punkt der jeg trenger en utfordring eller to. Jeg orker ikke å dra på trening bare for å få rørt meg - jeg trenger noe mer.

 

Det jeg trenger er helt klart et  mål. Det kan være å lære meg en ny øvelse, få en personlig rekord i antall reps eller rett og slett antall kilo i en eller flere øvelser. For å ha det gøy på trening, må jeg trives med det jeg gjør. Jeg elsker å være med på gruppetimer der jeg ikke bestemmer hva som skal skje. Jeg må bare fullføre og gjøre mitt beste. Kanskje noe lignende når jeg trener på egen hånd også. Utfordringer er noe som driver meg, så jeg tror jeg har kommet til et punkt nå.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg sitter med litt kunnskap, men jeg har fortsatt mye å lære når det kommer til trening. Jeg sitter også med ganske mange treningsprogrammer og kostholdsplaner som jeg har fått veldig gode resultater av tidligere, så jeg sitter egentlig med alt jeg trenger for å få den utfordringen jeg er ute etter.

 

Kanskje jeg burde benyttet meg av en PT og starte helt på nytt. Eller kanskje jeg skal se over treningsprogrammene mine og lage min egen miks for å få en forandring. Ikke vet jeg. Nå har jeg ikke kommet skikkelig igang med treningen siden eksamenstiden startet, så jeg tror mye ligger i det at jeg ikke har kommet skikkelig igang enda.

 

 

Hvilke utfordringer liker du når det kommer til trening?

 

Instagram: @randiae

 

#trening #ufordring #Kostholdsplan #treningsplan #motivasjon

-Randi Annette-

EN FANTASTISK UTEDAG

I dag har det vært et fantastisk fint vær her i Trondheim, og det var mange skiglade nordmenn å se i løypene. Det er så utrolig godt å være ute i kaldt vær, for så å komme seg inn i varmen igjen. Jeg ser frem til flere slike dager. Selv gikk jeg ikke på ski i dag, men jeg lekte meg og akte i fine bakker. Det er så skikkelig morsomt å finne barnet i seg.

 

 

 

Vann, appelsin og druer ble populært på tur, som dere kanskje se. Appelsin hører med når man er på tur.

 

 

Her er min spreke kjæreste med fantastisk spenst - det kan i så fall se slik ut på bildet.

 

 

 

Hva har dere gjort i dag?

 

-Randi Annette-

SPØRSMÅL OG ØNSKER

Nå er det en stund siden jeg har hatt et slikt blogginnlegg, og med tanke på at dagene mine er ganske hektiske, blir det ikke mye tid til å planlegge nye blogginnlegg eller det å ta nye bilder  - som jeg også har nevnt tidligere.

 

Har dere noe tema dere ønsker at jeg skriver om eller et det noe annet dere lurer på?

 

Legg gjerne igjen en kommentar med tema, spørsmål og lignende.

 

Ha en riktig fin helg.

 

#spørsmålsrunde #tema

-Randi Annette-

FORBEDRET KVALITET

Jeg kom over en mappe på dataen min med bilder jeg har postet på instagram. Mange av de jeg har på mappen på dataen er slettet fra kontoen, og mye av grunnen er helt klart kvaliteten på bildene. Hele mappen består av bilder som er tatt stort sett med mobilkamera, eller bilder som ikke har blitt redigert i form av mer klarhet, for eksempel. Bare se på bildet under, det er kjempe dårlig.

 

Det er godt å se at det går fremover og at bloggen tar seg opp i form av kvalitet på bildene. Selv om det noen ganger blir mye av de samme, så er det i så fall ikke x antall korn på bildene. Men så har kanskje tiden forandret seg også. De bildene som tidligere var greie, er nå kjempe dårlige. Så det tyder vel på at tiden har forandret seg også.

 

 

Men samtidig så ser bildet litt gammelt ut med tanke på fargene. Ikke vet jeg. Det er noen år siden jeg tok dette bildet, kanskje 3 år.. Eller 4. Men det er helt klart på tide med en shoot eller to. For nå har jeg faktisk ikke noen nye bilder å poste. Kan være jeg har noen få som ikke har blitt postet enda, men de er stort sett brukt alle sammen.

 

Jeg liker å legge ut bilder som har klare farger og god kvalitet. Men det er ikke alltid like enkelt å finne tid til det. Jeg tror mange bloggere kan kjenne seg igjen i dette. For jeg orker ikke å mase på andre om å ta bilder av meg, da de blir sikkert lei av det etter kort tid. Det er ikke alle som liker å ta bilder heller. Men en dag må jeg rett og slett sette av tid til det.

 

Alt fra treningsbilder til andre bilder. Ja, alt egentlig.

 

Hvem tar bildene for deg? Er du opptatt av god kvalitet, eller er du glad du bare får knipset noen?

 

-Randi Annette-

GIVE ME A BREAK

Nå i disse dager går det stort sett i en ting hos meg, nemlig klaging. Jeg har i de siste dagene sytet litt over at jeg ble ufattelgi stiv og støl på trening på søndag på en skikkelig vond måte. Og i dag våknet jeg med slapphet og hodepine. Så det var jo midt i blinken. Et nytt semester og et nytt år. Ikke skikkelig gang med trening på grunn av at kroppen er som den er (støl...), og nå formen som er slapp.
Også har jeg fire nye fag som jeg må komme inn i. Ja, det er jo ganske typisk at det skjer mye på en og samme gang.

 

Pust inn.. Pust ut.

Men nå kan det vel bare gå en vei tenker jeg. Og det er oppover.

 

Så kjære kropp og kjære form - give me a break. Jeg har en stor jobb foran meg. Så gi meg pause fra slapphet... Det var kveldens klage fra meg.

 

Adjø.

 

-Randi Annette-

 

SHAME

Det er utrolig flaut å vise seg frem på denne måten som jeg har gjort i disse morgentimene. Enda verre blir det nok når jeg skal gjøre et forsøk på å gå av og på sykkelen min foran masse folk på skolen. Jeg er så ufattelig støl at dere vil ikke tro det en gang. Jeg fant ut i går at jeg var nødt til å prøve å få vekk litt stølhet ved å gå på mølla og ta i bruk elipsemaskinen. Så i dag tidlig gjorde jeg det. Samtidig som jeg valgte å tøye utrolig forsiktig. Jeg var så klart ikke fornøyd med innsatsen bare ved å gå på møllen og tøye - for det kunne jeg strengt tatt gjort hjemme.

 

Så det ble litt øvelser som gikk på mage og bryst. Triceps og underkroppen er helt gåen, så jeg måtte tenke litt alternativt. Samtidig så skal jeg sykle til skolen om litt, så da får jeg igang litt bevegelse der.


Jeg ser allerede for meg hvordan det vil bli å reise seg opp etter å ha vært i forelesning. Jeg tror jeg må benytte meg av det å gå litt når vi har pause så jeg ikke risikerer å stivne fullstendig.

 

Klærne på bildet er sponset av bildet.


Bildet ble tatt i en annen setting. Det er ikke løfting av store dekk som gjør susen mot mine stive lår, men tøying.... Enn så lenge.

 

Så litt skam å gå som jeg gjør og klage som jeg gjør. Men kroppen her husker ikke sist den var støl. Og nå er jeg støl på en vond måte. God-støl er jo bare godt. Men jeg kjørte økten helt klart alt for hardt på søndag. Men jeg vet jo hvorfor jeg har vondt, så det er ikke farlig.

 

Det var dagens klaging fra denne jenta. Nå skal jeg på skole og etter skole, skal jeg på jobb. Så jeg er ikke hjemme igjen før sent i kveld. Hverdagen er virkelig tilbake. Wow - plutselig var julen over og et nytt semester igang. Merkelig - men sant.

 

-Randi Annette-

PANGSTART PÅ TRIMFIT

I dag kjenner jeg på noe som jeg ikke har kjent på siden - jeg aner ikke. Det er skikkelig lenge siden jeg kjente på en stølhet som det jeg gjør nå. Men med en måned uten trening, så er det ikke rart at jeg ble støl i dag - og verre blir det i morgen. Jeg var så heldig å få en prøvetime hos TrimFit i går. Treningssenteret ligger helt sentralt på Fillan på Hitra. Det gjorde så utrolig godt etter så mang uker uten en eneste treningsøkt .
 

Jeg var så heldig å få være med kjæresten til min svigerbror, hun var skikkelig rå. Det var veldig morsomt å se henne i action.I tillegg fjernet jeg noen føflekker like før jul som hindret meg i det å trene, så jeg var overlykkelig i går når jeg fikk røre litt på kroppen. Jeg må si kroppen og formen holder seg bra med tanke på hvor mye jeg har spist og hvor lite aktiv jeg har vært.

 

Klærne er sponet av Brazfit.

 

Jeg trente blant annet knebøy, og der løftet jeg det samme som jeg gjorde for fire uker siden, så treningen gikk over all forventing. Ellers ble det en treningsøkt som gikk på hele kroppen, men det ble mest fokus på skuldre og rumpe.

 

 

 

 

Denne maskinen er gull. Her blir du låst godt i riktig posisjon, så det å jukse med noen større muskler som kan hjelpe deg blir nærmest umulig. Så her får rumpa kjørt seg skikkelig. Jeg ble så glad når jeg så at TrimFit hadde denne maskinen, da jeg kun har prøvd den en gang tidligere. 

 

 

 

 

Dersom du er på utkikk etter nye treningsklær, så sjekk gjerne ut Brazfit sin nettbutikk. Dersom du vil ha rabatt, så kan du benytte deg av min rabattkode: randiae20 som gik 20% avslag. Det er alltid fri frakt. Direkte link til nettsiden finner du her.

 

Jeg har også filmet en øvelse fra økten i går, så det er bare å stikke innom min instagramkonto, @randiae. Den blir lagt ut om ikke så alt for lenge.

Ha en fortsatt fin dag.

 

 

#trening #treningsklær #motivasjon #styrketrening #treningssenter #rabattkode

-Randi Annette-

I DAG ER DAGEN - LET'S GO!

I går kveld var jeg på besøk hos familien til kjæresten min der vi delte noen hyggelige samtaler. Og på toppen av det hele, så fikk jeg en julegave ifra de som passet meg utmerket. Jeg fikk en treningsgenser som passet helt utmerket.

 

Jeg har ikke gått opp noe i julen slik jeg har sett dert nå på vekten, så de kiloene jeg gikk opp, de har forsvunnet nå når jeg har hatt litt mer fokus den siste uken.  Men kroppen har uten tvil gitt slipp på enormt mye muskelmasse. Det er over fire uker siden sist jeg trente, og grunnen er enkel. Eksremt sliten med det å jobbe og ikke minst lese på 5 eksamener. Jeg prioriterte søvn fremfor trening i den perioden, noe jeg anså som høyst nødvendig. Kostholdet har jeg satt fullstendig til side, noe jeg også ikke angrer på, da jeg har desto større motivasjon nå til å komme i gang. Jeg trener jevnt året rundt, så for min del er det ikke snakk om å sette i et høyt gir nå, for så å dabbe av. Nå er det all in, slik det bruker å være.

 

Klærne på bildet er sponset av Brazfit

 

Nå har sårene av føflekkene grodd fint og det har kommet en rur på de som gjør at jeg kan begynne å trene igjen. I dag er dagen - første økt på over en måned. I'm ready!

 

-Randi Annette-

OPPSUMMERING AV ÅRET SOM GIKK - DEL 4.

Da var det plutselig høst på siste del av min oppsummering av året, og jeg var i Krakow med jobben min. Sjefene sponset oss med tur som en stor feiring da salongen feiret 30 år. Utrolig takknemlig og glad over å ha fått lov til å være med på denne opplevelsen.

 

Sponset innlegg.

 

Litt shopping ble det naturligvis, og jeg greide vel å svi av noen tusenlapper på både klær til meg selv, men også noen julegaver.

 

 

Jeg skrev også et innlegg om det å være oppslukt i mageruter. Blogginnlegget kan dere lese her.

 

 

Jeg delte også et innlegg om at det var en ny trend om at vaginaen skulle glitre. Det førte til stor oppmerksomhet, også for ulike sosiale medier. Link til blogginnlegget finner dere her.

 

Har du ikke blitt sjokkert før, blir du det nå. Nå skal det nemlig være glitter og stas der nede. Det var i så fall nytt for meg, og jeg kommer definitivt ikke til å hoppe den trenden. Gjør du?

 

Et tips for de single med tanke på middag ble det også skrevet om:

 

Over til singellivet og middag. Det å gjøre store innkjøp er lurt. Måle opp antall gram pr pose som fryses er gull verdt. Og ellers når det gjelder tilbehør, kan man variere med 3-4 ulike grønnsaker som skjæres opp og stekes. Eggnudler er også veldig godt med svin i strimler og grønnsaker med litt soyasaus.

Uavhenging av om jeg er singel eller i et forhold, så er jeg alltid flink til å planlegge middagen og spise relativt sunt. Perfekt er jeg langt ifra, men jeg er flink med det å gjøre store innkjøp, for så å fryse ned i posjoner.

 

 

Tenk smart:

* Skirv en handleliste å ha en fast dag du handler. Lørdag eller mandag for eksempel.

* Frys ned i passe posjoner. Jeg bruker å fryse ned 160-180g kjøtt

*Ha alltid salat og grønnsaker tilgjengelig

*Yoghurt, nøtter, banan og gulrot er noe jeg spiser nesten daglig

* Ikke glem fisk. Det er et hav (bokstavelig talt) av muligheter

 

Så var det Halloween der jeg hadde dette kostymet.

 

 

 

 

 

 

 

Kos, avslappning og alenetid. Det er undervurdert.

 

 

 

 

Og nok en gang, så savnet jeg å trene kampsporten jeg har hatt et nært forhold til i over åtte år - Ju jitsu.

 

 

 

Så ble det litt snakk om sminke og leppestift....

 

 

 

Så begynte jeg å kjenne på at eksamen nærmet seg. Og ikke minst julerush.

 

 

Så et tilbaekblikk den dagen jeg kunne telle at det var 21 år siden mamma gikk bort.  Linken til innlegget - "Fra sorg til beherskelse".

 

 

 

Så fikk jeg meg kjæreste.

 

 

 

 

Så viste jeg dere bilder fra da jeg var på Oppdal med kjæresten min.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så hadde jeg bursdag - 29 år UNG.

 

 

To ulike måter å ta pushups på ble også delt for å inspirere dere. Innlegget finner dere her.

 

 

 

 

Bursdagsfeiringen min som ble utrolig fin.

 

 

 

 

 

 

Bursdagen min var noe som ga meg mer motivasjon til å jobbe med skolearbeid. Jeg trengte et pust i bakken og jeg jobbet skikkelig hardt med eksamen både før og etter feiringen. Der var jeg i eksamensbobolen.

 

 

Første eksamen var endelig ferdig, bare fire igjen. Jeg har allerede fått tilbakemelding på eksamen jeg hadde aller først som var markedskommunikasjon, der jeg fikk B. Jeg er kjempe fornøyd og glad over det.

 

 

Nok en eksamen, denne gang hjemmeeksamen.

 

 

 

 

Så kunne jeg fortelle dere at jeg ikke skulle ha noen julekalender på bloggen, på grunn av at tiden ikke strakk til.

 

 

Nok et avbrekk i eksamenstiden der jeg reiste vekk en tur. Stjørdal til fadderen min der vi skulle pynte pepperkaker og den slags.

 

 

 

 

 

 

Jeg var skikkelig glad for at jeg grep sjansen. Hvilke sjanse kan dere lese om her.

 

 

Julen var her og folk stresset mer om alt som skulle være så perfekt enn det å senke skuldrene og heller flytte fokuset på familien og de rundt seg. Linken finner dere her.

 

 

Endelig - 5 av 5 eksamener var ferdig.

 

 

 

 

Da var endelig dagen der jeg skulle legge meg under kniven. Det ble en komisk og latterfyllt opplevelse. Les mer om det her

Om jeg var redd? Nei, jeg trodde ikke det skulle gjøre noe vondt. Selv om mange kunne fortelle meg at det var forferdelig vondt....

 

Tapas dagen før lille julafen var virkelig godt. Krabbe, baconsnurret dadler m.m

 

 

 

 

 

Frokostbordet på lille julaften - utrolig koselig som det var.

 

 

 

 

Neglene mine ble også ordnet av meg selv. Litt krativitet på til. Ekstra stas med fine negler i slike høytider.

 

 

 

 

Oppsummering del 1 finner dere her.

Oppsummering del 2 finner dere her.

Oppsummering del 3 finner dere her.

 

Det var året 2017 som jeg delte med dere. Det har vært mange fine stunder, men det er ikke noe tvil om at siste halvdel av året var det mest krevendemed tanke på nye fag og ikke minst forberedelsene til fem eksamener. Jeg kjenner jeg er veldig glad og veldig stolt av meg selv. Dessverre så er det ikke alle som tåler at jeg lykkes, at jeg tør å stikke meg frem og at jeg sier mine meninger. At sosiale medier opplever mye av det jeg skriver som interessant, og at jeg viser at jeg er stolt over at jeg blir hørt, er ikke alltid like enkelt for alle og en hver å fordøye.

 

 

Men hvorfor skal jeg legge skjul på at jeg er stolt av meg selv med tanke på all den innsatsen jeg legger i absolutt alt jeg gjør? Det er fortsatt alt for mye tabu og enkelte finner energi av å snakke nedlatende om andre. Jeg må bare si at jeg finner enormt stor motivasjon nettopp på grunn av det. Desto mer motgang jeg får, desto mer motivasjon får jeg.

 

Det husker jeg godt at jeg skrev om her på bloggen like før studietiden begynte for fullt. Når mange kunne fortelle meg at BI var en tøff skole og jeg kom til å slite og bli overrasket over hvor tøft det var, så ga det meg bare mer motivajson til å få det til. Jeg ser meg aldri tilbake, fokuset er å se meg selv på målstreken om 2,5 år - der jeg kan smile bredt fra øret til øret fordi jeg har nådd målet mitt.

 

-Randi Annette- 

OPPSUMMERING AV ÅRET SOM GIKK - DEL 3.

Da var vi kommet til starten på juli og jeg så frem til en uke med sommerferie. Den uken med ferie trengte jeg virkelig. Husker godt at jeg hadde både søvn å ta igjen, men også det å være sammen med familien min. Og jeg så ikke minst frem til Utihavet festivalen som jeg hadde i vente.

 

 

 

En ny kjole ble kjøpt og jeg var nok kveldens danseløve denne lørdagskvelden jeg dro på byen sammen med min gode venninne, Hanne. Det ble en uforglemmelig kveld. En kveld vi enda ler masse av enda. 

 

 

 

 

Den uken jeg var hjemme hps pappa på ferie, var jeg med han på sjøen å dro krabbeteiner noen dager. Da fikk vi noe annet enn krabbe en av dagene. Disse bildene ble også lagt merke til av lokalavisen til øyriket, Hitra-Frøya avisen. Link til den lille artikkelen finner dere her.

 

 

 

 

Så ble det utihavet festival. Alltid klar for en fest - i så fall var jeg det i sommer.

 

 

 

Så fikk jeg spørsmål om å ta bilder av fineste Nora, en av mine fadderbarn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter sommerferien min ordnet jeg meg et skap for kun treningsklær. Jeg har en del - foråsidetsånn...

 

 

 

 

 

 

 

Jeg var også på en fotoshoot....

Foto: Silje Bullgård

 

 

 

 

 

Jeg fortalte dere at jeg kom inn på skole i Molde - Handleshøyskolen. Men at jeg ikke skulle takke ja. Jeg skrev også følgende i det blogginnlegget:

Til tross for at jeg har blitt kontaktet av to ulike bedrifter for under ett år siden, der jeg fikk tilbud om daglig leder stilling, velger jeg å få en utdannelse på det feltet. Det er jo utrolig hyggelig å ha et så fint ryktet på seg tenker jeg, at folk vil ha meg til å drive en frisørsalong. Men, i og med at jeg trivdes godt der jeg var som frisør takket jeg nei. Også hadde jeg samtidig litt lyst til å ta en annen utdannelse, som nå blir virkelighet.

 

 

Nå kom jeg inn i Molde, men jeg valgte å følge magefølelsen og signerte for å studere på Handelshøyskolen BI her i Trondheim. Hadde jeg kommet inn i Trondheim på linjen som jeg kom inn på i Molde, ville valget mitt falt på BI uansett. Jeg tenker at det er viktig å studere noe man virkelig liker og interesserer seg for. Jeg hadde ikke sett hva BI hadde å tilby fordi jeg hadde utelukket BI fordi det kostet såpass mye. Men når jeg fant noe jeg interesserer meg for, så betaler jeg gledelig de pengene det koster for å oppnå min drøm om å få en bachelor i markedsføringsledelse.

 

 

 

Så hadde jeg jentefest hos meg, der vi videre skulle på WHITE PARTY på Fire Fine i Trondheim. Det var skikkelig morsomt. I forkant hadde jeg og ei venninne (igjen Hanne...) sminket oss hos noen profesjonelle i og med at jeg vant en konkurranse om å få sminke for to - gratis. Og slik så jeg ut den festen.

 

 

 

 

 

 

 

Så var jeg i bursdag hos mitt andre fadderbarn, broren til Nora som dere så lengre opp her. Mikael feiret treårsdag. Jeg er så stolt av denne gutten.

 

 

 

 

 

 

Så begynte et nytt eventyr i livet mitt. Jeg skulle starte på Handleshøyskolen på BI -Markedsføringsledelse.

 

 

 

 

Fadderrullan var igang. Startet med Hawaifest, og min outfit ser dere nedenfor.

 

 

Så var det Neon Wonderland party.

 

 

 

 

 

Så Toga...

 

 

 

 

 

 

 

Jeg delte også en billig og sunn studentlunsj på bloggen. 

 

Lefsene er ikke av den grove typen, som dere kan se, men dersom dere vil ha grove lefser, så bruk gjerne det. 

 

Dette tar utrolig kort tid og det koster heller ikke skjorta. Kjøper du laksen av den billige typen, så er ikke det snakk om mer enn tjue kroner. Pestoen har du til andre anledninger også,i form av salater og den slags. Pakken med lefser inneholder gjerne seks til åtte stykker, så her har du også muligheten til å spare noe til middag - til eventuelt taco.

 

 

 

 

 

Så skrev jeg om at en mann falt (bokstavlig talt) for meg...

 

Nå skal jeg for første gang på en måned sykle til skolen. Det blir spennende å se om syren kommer fort, eller om jeg berger. Sist gang jeg syklet til skolen, så var det en mann som hadde et lite uhell.

Jeg kom syklene inn på siden av han, var omtrent to meter bak han i det han kastet et blikk over skulderen for å få en oversikt over hva som skjedde bak han. I det han så meg vred han sykkelstyret og gikk rett på trynet. Jeg tenkte bare: Seriøst - han falt for meg tvert han så meg.

Okei, fra spøk til alvor. Jeg gikk bort til han (han lå på ryggen som en strandet sjøstjerne å så opp på meg med et sjokkerende uttrykk), og jeg løftet sykkelen av han og satte på støtten. Strakte ut en arm til han og hjalp han opp. Det gikk heldigvis bra med han.Så får vi se da om det er noen som faller for meg på veien til skolen i dag. He-he, stygt å le, men det var litt komisk.

 

Også delte jeg bilder der jeg ikke hadde sminke og der bildene ikke var redigerte.

 

 

 

 

 

Behind the scenes på fotoshoot.

 

 

 

 

 

Så fikk jeg prøvd meg på karamellisert popcorn. Skremmende godt - skremmende kvalmt. Men så godt. Oppskriften finner dere her.

 

 

Så skulle fadderbarnet, Nora døpes. Å dette var hennes dåpsgave fra meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildet under fikk de i julegave til meg på et lerret.

 

 

 

10 grunner til at jeg mente at dere burde like mandager:

 

* Du kan starte uken bedre enn den forrige
* Du kan starte på blanke ark og bestemme hvordan du vil uken skal se ut
* Det som skjedde uken før er lagt litt til siden, det er denne uken som nå gjelder
* Mandag er en fin dag for å fylle på kjøleskapet så man har lettere for å ta sunnere valg igjennom uken
* Trening - det må så klart inn på min liste. I dag kan man sette seg mål om antall treningsøkter

 

 

 

* Var det noe du ikke fikk gjort forrige uke, f.eks et besøk, sett av tid og prioriter det denne uken
* Sliter du med at tiden jobber i mot deg med tanke på å få tatt unna husarbeid, da bør du sette deg ned å lage en ukesplan
* En plan fører til at ting blir gjort, lite kan måle seg med den følelsen over å kunne krysse av ulike gjøremål på en liste i en hektisk hverdag
* Dårlig samvittighet over å ha spist for mye junkfood og snacks i helgen, rydd utav skap og skuffer , for så å starte uken sunnere
* Bruker du mer penger enn du burde? Ta deg ut en sum og bruk cash den uken du vet du burde leve litt strammere
.

 

Nok en oppskrift, denne gang på hjemmelagd knekkebrød. Link her.

 

 

Bilder fra fotoshoot med dette flotte settet ble delt med dere.

 

Sponset av Brazfit.

 

INFORMASJON

* Teksturert stoff som skjuler cellulitter og ujevnheter

* Dry fit materiale som puster og holder seg tør og sval under treningen.

* Passer ypperlig til trening med høyt aktivitet, men også til en tur ut i naturen eller på shopping i byen 

* Høy midje som holder magen på plass

* Krymper ikke og mister ikke farge etter vask

* Egnet for alle typer fysisk aktivitet

Modell bruker størrelse M og TRAIN INSANE Tank Top S.

* Garantert suksess i fitness.

Materiale:
* 90% Polyamid, 10% Elastan

Stell:

* For å bevare den gode kvaliteten og holdbarheten av dette produktet - vennligst les nøye merkelappen på innsiden av klærne.

 

 

Oppsummering del 1 finner dere her.

Oppsummering del 2 finner dere her.

 

Dere kan også følge meg på Instagram, @randiae og min bloggside på facebook. Link her.

 

#oppsummering #2017 #fotoshoot #studiet #handelshøyskole #bi #sommer #festival

-Randi Annette-

NYTTÅRSFORSETTET ALLE BURDE HATT

Nå som det er et nytt år, er det nyttårsforsett som er i tiden. Noen orker ikke å forholde seg til det, mens andre er svært opptatt av å lage seg noen mål i det nye året. Det er uten tvil kosthold, nedgang i vekt og trening som er det store målet for mange. Og ikke minst de som skal stumpe røyken eller kutte ut snusen. Men det er så mange ande ting man kan ha som mål. Helsen er bra å ta vare på så slike mål er jo veldig bra, men det er ikke bare det som burde vært i fokus etter min mening. Det burde også vært fokus på det å kaste mindre mat.

 

Kaster du mindre mat, fører det ikke bare til at du selv sparer penger, men det tar også vare på miljøet. Nå er ikke jeg den som er skikkelig miljøbevist i alle mine valg, men jeg ser rett og slett ingen logikk i det å lage mengder med mat, for så å kaste det. Det aller meste kan fryses, eller stå kaldt over natten så du kan benytte deg av en deilig lunsj, eller en middag som krever kun en enkel oppvarming.

 

Jeg har vært flink med det å unngå å kaste mat i flere år nå. Jeg lager for eksempel en stor form lasagne, en stor pizza eller kjøper meg en stor kalkun som jeg spiser til middag, for så å fryse ned til senere. Som student i en travel hverdag, er dette perfekt. Det tar mindre tid å lage, jeg lager ikke mer enn jeg greier å spise, og jeg sparer penger.

 

Selv fikk jeg meg en lærepenge når jeg så på nyhetene for litt siden at det kastes enormt mange kontaktlinser i vasken. Plast i naturen har vært et stort fokus i året som gikk. Selv har jeg kontaktlinser som jeg bytter hver andre uke, og når de byttes, kastes de i vaksen. Men siden jeg fikk høre om at dette var uheldig for miljøet, så sluttet jeg med det, og kastet heller linsene i restavfall. For det koster meg ikke noe å gjøre det, så det var rett og slett bare en gammel vane for min del.

 

 

 

Hvis man tenker at det går bra for denne gang svært ofte, eller i verstefall hver gang, da går det en vei. Ikke kast qtips og kontaktlinser i do. Vær miljøbevisst. Selv om jeg ikke ser på meg selv som en person som er hysterisk opptatt av å gjøre det rette til en hver tid, så tenker jeg at små tiltak som for eksempel det å fortsette med å lage riktig mengde med mat, kast linser i restavfall fremfor i vasken - da har jeg jo kommet et stykke.

 

Hva med deg? Er du litt miljøbevisst, eller tenker du at det lille du gjør ikke gjør en forskjell? Tenk om alle tenkte slik. Eller hver tredje person tenke på den måten. Da er det ikke rar det ikke skjer noe. Så om du ikke ser forskjell av det du gjør, så kanskje det gir deg en bedre følelse av å gjøre noe som er bra for miljøet.

 

#miljø #samfunn #plast #avfall #fokus #nyttårsforsett #Mål #målbevisst #kontaktlinser

-Randi Annette-

OPPSUMMERING AV ÅRET SOM GIKK - DEL 2.

Del to av året som gikk kommer her.

 

Jeg var på besøk ho fadderen min på morsdagen, noe jeg satte veldig stor pris på. Det var utrolig fint.
Da jeg satte føttene inn der så var det nesten med en gang , nå skal du være modell for meg. Det var kjempe morsomt å kunne stille opp for henne. Og draktene jeg skulle prøve ble solgt med en gang.

Oppsummering av året sim gikk, del 1 kan du lese om her.

 

Fadderen min er skikkelig dyktig til å sy. Bare se så fine de er.

 

 

 

 

Jeg var også utenfor min komfortsone der jeg var modell for selveste Per Heimly. Trend Models inviterte meg, og jeg tok utfordringen om å stille opp. Skummelt - ja. Verdt det - ja!


 

Jeg og Drea hadde en road trip. Bildet er ifra en shoot vi hadde tidligere.

 

 

Jeg lagde meg en instagramkonto der jeg delte litt av det jeg utførte på jobb av frisyrer.

 

Og min private konto.

 

Delte også enda en godbit med dere. Jeg fikk en smoothiemaskin til jul, og den ble den flittig brukt.

 

Ingredienser for 2 personer

1 Appelsin

1 Kiwi

6-8 Røde druer

 

 

Slik gjør du

Hell alt i en smoothiemaskin og hell i glass.

 

Tips

Pynt eventuelt med en drue. Denne smoothien blir litt syrlig, så den passer perfekt for deg som liker det. Blir den for syrlig, tilføy litt appelsinjuice, eller naturell yoghurt. Det er mange varianter og man kan tilsette isbiter og andre frukter også.

 

 

Jeg klipte og stripet håret til en kompis som jeg delte her på bloggen. Det blir lite hår og den slags på bloggen, men litt har det blitt.

 

 

 

 

 

 

Og en annen kunde.


 

 

 

Også ble det litt is og kos igjen da. Det hører med. Aldri feil å kose seg. Det var faktisk etter prøveeksamen i norsk skriftlig.

 

 


Men på selve prøveeksamen var jeg sunnere.

 

 

 

Også lot jeg meg provosere. Og måtte så klart få lettet på trykket ved å blogge. Dere kan lese om det her.

 

 

 

 

 

Nok en fotoshoot utendørs for min sponsor, Brazfit.

Litt om tightsen:

* Designet med 2 sommer langs baksiden av tightsen for å gi en hold in effekt som løfter og gir en fin rumpe.

* Dry fit materiale som puster og holder seg tør og sval under treningen.

* Passer ypperlig til trening med høyt aktivitet, men også til en tur ut i naturen eller på shopping i byen 

* Høy midje som holder magen på plass

* Krymper ikke og mister ikke farge etter vask

* Egnet for alle typer fysisk aktivitet

 

 

Og noe jeg enda kan kjenne litt på, som jeg skrev i året som gikk:

Enten så er jeg bare jævlig blind, eller så har folk et poeng. Jeg treffer stadig på folk som måper til meg når jeg bretter ut om min hverdag og de aktivitetene jeg gjør på fritiden. Slik som i går for eksempel, så våknet jeg 05.00 og greide ikke å sove igjen før nesten en time etterpå. Også måtte jeg stå opp 06.45 fordi jeg hadde muntlig norskprøve via skype klokken 08.00. Og klokken 09.00 til 11.00 skulle jeg på fotoshoot for et firma her i Trondheim.


Også jobb da, fra 12.00 til 20.00: Ja, folk måper og jeg skjønner at de blir overrasket over at jeg greier å legge denne kabalen med jobb, skole og trening. Og det som kommer i tillegg. Men jeg elsker det å ha mange baller i luften jeg.

 

Men de må gjerne fortsette å måpe. Det får meg til å føle en tilfredsstillende og mestringsfølelse.

 

Også skulle jeg fotografere i en konfirmasjon.

 

 

 

 

 

 

 

Så var det 17.Mai der jeg var invitert på frokost og fikk også spørsmål om å være duskedame. Det takket jeg så klart ja til. Den beste feirringen på mange år - minnes jeg.

 

 

 

 

 

 

Så var jeg invitert på sommerfest. Det var en skikkelig bra fest med bare jenter. Nesten da - det kom noen menn utpå kvelden. Men jentefester - det er nr1!

 

 

Jeg fikk også gitt et barn litt mat. Det var koselig - som dere sikkert kan se.

 

 

 

 

Også så jeg serien 13 gode grunner.

 

 

 

 

Så fikk jeg et nytt liv. Jeg var endelig ferdig med generel studiekompetanse:

 

Er dere klare over hvordan jeg har det nå? Jeg er så himla glad og overlykkelig over å ha fått et nytt liv. Et liv som er fylt med frihet. Hadde jeg kommet opp i norsk muntlig, hadde jeg nå vært i Trondheim og lest om postmodernisme og Ibsen. Men det som er så fantastisk er at jeg i går fikk en invitasjon om å komme på besøk utenfor Orkanger, og jeg tenkte som så. Ja, jeg har absolutt ingen å ta hensyn til. Kun meg selv. Så da tok jeg bussen til Orkanger. Og nå er jeg i Hoston og her blir jeg på ubestemt tid.

 

My new life - I love it.

 

 

 

Så greide de å få meg med på topptur. Jeg er ikke kjent for å være ei dame som går i skog og mark, men jeg har alltid sagt at jeg ønsker å bli glad i det. For det er jo så godt å komme inn igjen etterpå. Etter turen oppdagetjeg flere fugleloppebitt. Dere må forstå jeg følte meg bra sexy med det på kroppen.... Om det klødde? JAAA!

 

Tightsen er sponset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, jeg måtte legge ved en del bilder fra denne turen så dere får det inn me teskje at jeg var på topptur.

 

 

På turen oppdaget vi frosk og mark. Stas for barna.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så feiret jeg at jeg var ferdig med generelt studiekompetanse med venninner hjemme hos meg. Tapas - kurvfest.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så ble det trening og fotoshoot dagen etter med ei god venninne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Venninner på besøk var ikke feil. Det ble mye kos i denne perioden, noe jeg hadde veldig behov for. Gode venner - det er noe jeg verdsetter høyt.

 

 

 

 

 

Delte også et bilde som Per Heimly tok av meg.

 

 

Og et tilbakeblikk fra da jeg og pappa var i Gdansk sammen. 

Sommeren bydde på mye for min del. Både oppturer og nedturer. Men det hjalp på humøret å shoppe litt. Bli kvitt det gamle og fylle på med noe nytt, det var ikke feil.

 

 

Treningsgleden forsvant en ukes tid, eller to. Husker ikke helt. Men den kom tilbake.

 

 

Så ble jeg fadder igjen. TIl Nora. Jeg delte dette bildet med dere, av meg og Mikael. Nora's storebror som jeg også er fadder til.

 

Her sitter jeg med høy feber og er skikkelig dårlig. Men en avtale var en avtale, så jeg skulle passe på han. Bildet er tatt for to år siden, da første fadderbarnet mitt skulle ligge over og var bare 10 måneder gammel. Nå har Mikael blitt storebror.

 

 

Her fikk jeg sett henne og holdt henne for første gang.

 

 Det kommer fortsatt noen innlegg til om året som gikk. 

 

-Randi Annette-

 

 

 

OPPSUMMERING AV ÅRET SOM GIKK - DEL 1.

Dette med oppsummering av året som gikk er en fin tradisjon på denne bloggen som jeg ønsker å fortsette meg. Så her kommer det en oppsummering av første del av året som gikk.

 

Sponset innlegg.

 

Fotoshoot hjemme i stuen med selvutløser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En tur hjemme like etter jul ble det også. En tykk tåke som lettet litt etter litt...

 

 

 

 

Og noe jeg har gjort mye når jeg har vært hjemme er å bake. Vegaboller er mye bedre enn kanelsnurrer. Samme oppskrift, bare en annen måte å ordne de på. Oppskriften får dere her.

 

 

 

 

 

 

 

Det ble også noen treningsøkter på MAXTRIM på Frøya.

 

 

 

 

Og ellers en del konkurranser på bloggen der dere kunne vinne treningsklær for 2000 kr fra min sponsor Brazfit.

 

 

 

 

 

 

 

Jeg fikk også spørsmål om å blogge om fitness for INSIDER. De kontaktet meg og spurte om jeg ville skrive et innlegg for dem, samt legge ut informasjon om episoden de skulle sende på kanal FEM.

Jeg var en av de jentene som hadde en drøm om å stå på en scene å skinne som en nyslipt diamant i brunkrem. Med all den treningen jeg la i og ikke minst den planleggingen det krevde å spise nok og riktig til en hver tid., kom jeg i en slags fitnessboble. En boble der alt dreide seg om å bli sterkere og mer markert. Jeg hadde et mål om å være flink i tre måneder i første omgang. Helt til jeg følte at jeg ikke ville komme utav den bobla jeg levde i.

 

 

Jeg var for redd for å miste mensen. Redd for å miste brystene mine og ikke minst miste vett og forstand. Nervøs over å kunne tenke negative tanker om kroppen min, få spiseforstyrrelser og den slags. Så jeg tok aldri sjansen......

 

Så var jeg modell for noen fotografer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oppskrift på hjemmelagd og sunn gele fikk dere også. Oppskriften finner dere nedenfor.

 

Ingredienser

5 gelatinplater

1,5 Dl ZERoh sukkerfri saft med smak av granateple og blåbær

3,5 Dl vann

2 store eller 4 små jordbær

 

 

Slik gjør du

Hell vannet i en bolle og legg gelatinplatene oppi og la de ligge i 5 minutter. Hell dette så over i en kasserolle og tilsett saften. Varm dette opp til platene har smeltet. Husk at det ikke skal koke. Hell over i en fin glassbolle og legg biter av jordbær oppå. La det stå i kjøleskapet i omtrent fire timer. 

 

 

 

Bloggen ble fornyet med en ny header.

 

Også lærte jeg meg å sette sammen bilder selv med litt trening og hjelp.

 

 

Og til bildet under beskrev jeg som følgende: The beauty and the beast.

Bildet her er bare for gøy, så det er sagt. Så jeg lover jeg skal roe ned litt etter hvert. Det er bare så himla morsomt å leke seg nå når jeg lærte små triks.
Haha - ja, det blir jammen meg ikke mer moro enn hva man gjør det til selv
.

 

 

Jeg hadde også en perfekt venninnekveld der vi koset oss med ost, kjeks og vin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg serverte dere goså en deilig oppskrift som dere finner her.

 

 

 

 

Og ikke minst denne som ble så god. Må prøves.

 

Ingredienser for 4-5 personer

4 Maiskolber (eller 2 bokser mais, ca 6 dl mais)

2 Dl lett melk (eller den du måtte ønske)

5 Ss Smør

Salt (etter smak)

Pepper (etter smak)

Paprikakrydder (kan sløyfes)

 

Fremgangsmåte

Dersom du bruker maiskolber, skjær av maisen og prøv å få de i små biter. De kommer til å sitte fast i remser, men det er ikke noe problem. Mais og melken skal kokes sammen under lokk i ett minutt. Tilsett smør og hell det gjerne over i en bolle så det kan avkjøles litt. Når det ikke ryker, kan du bruke stavmikser  eller blender, og mose det godt sammen. Tilsett krydder.

 

 

Jeg hadde også min aller første babyfotografering av en god venninne. Hun bar mitt ande fadderbarn som jeg nå har blitt kjent med - Nora <3

 

 

 

 

 

 

Jeg ble også intervjuet av Trd.by og var å finne på nettsiden adressa.no - min historie, gripende for mange. Les mer om det her.

 

 

 

 

 

Dette var litt av det som skjedde på starten av året 2017. Mer kommer, så det er bare å følge med. Dersom du ønsker det, kan du følge min egen bloggside på facebook, så du lettere kan holde deg oppdatert.

Direkte link finner du her.

 

#oppsummering #2017 #minner #foto #oppskrift #oppskrifter

-Randi Annette-

 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no