Makeup og stress.

Jeg trodde jeg hadde så mye tid i dag, men der tok jeg feil. Jeg begynte å sminke meg og kom plutselig på at jeg skulle prøve ut noe. Det tok litt tid. Bare jeg legger om en rutine, det vil si, tilføyer noe så går jo tiden så himla fort. Det greide seg om å legge sminken med en annen teknikk enn det jeg vanligvis bruker, så det viste seg å skulle ta litt tid. Nå skjønner jeg hvorfor jeg har brukt så kort tid med sminken i forhold til mange jenter der ute. Jeg gjør det ikke så komplisert, noe jeg helt klart kommer til å fortsette med. Til hverdags trenger ikke jeg den mest avanserte sminken kjenner jeg...

 

Bildet er ikke tatt i dag. Det er også uredigert. Det kunne fått litt mer opplysning, men lite tid til det nå.....


 

I natt hadde jeg tidenes dårligste søvn. Jeg er sikker på at det skyldes at jeg ikke spiste nok før jeg la meg til å sove. Jeg spiste middag rundt klokken 18.00, og tok en banan i 21.00 tiden. Det var ikke nok, noe jeg også kan forstå. Jeg var i grunn veldig trøtt når klokken passerte halv ti i går kveld, men skulle bare se litt av et program. Det endte opp med at jeg så hele programmet. Ikke var noe trøtt da jeg la meg heller. Makan.

 

Så for å ta igjen det tapte med tanke på mat, kokte jeg meg havregrynsgrøt til frokost så jeg får fylt opp lagrene litt til dagen jeg har i vente. Jeg vet jo at det å legge seg på tom mage ikke er lurt. Men lærer jeg? Nei......

 

-Randi Annette-

VRANGFORESTILLINGER AV MEG SELV

Rett i fra hjertet, så har jeg hatt en vrangforestilling av meg selv opp igjennom åra. Vi snakker opp igjennom svært mange år. Jeg tok meg i det her om dagen da jeg rotet meg borti karakterboka mi og andre viktige papirer. Jeg har aldri hat noe særlig selvtillit i ung alder, men den har heldigvis kommet seg i tjueåra. Når jeg tenker på Randi Annette på ungdomsskolen og videregående, husker jeg ei jente som var usikker, ikke særlig flink på skolen og hadde vanskeligheter med å forstå algebra og brøk. Jeg husker ikke det at jeg var god i norsk, gym og andre fag.

 

Det sies at man glemmer det positive, men husker det negative... 

 

I ettertid har jeg valgt å studere via nettskolen, der jeg har fullført matematikk, naturfag og historie. Nå er det norsk som gjenstår, og jeg er ferdig med studiekompetansen til sommeren. Jeg må si jeg er glad jeg snubla over disse papirene som er bevis på at jeg faktisk har dugd til noe igjennom åra jeg har gått på skolen. For det jeg tidligere satt igjen med av ettertanke, var at jeg ikke var noe flink.

 

Heldigvis har jeg det svart på hvitt, jeg hadde faktisk mange firere og femmere på skolen. Tre i matematikk, men fem i kristendom, gym, norsk og samfunnsfag. Så hva er det jeg har sutra sånn over? Jo, det var sikkert to-tre i klassen som alltid fikk bedre karakter enn meg. Fikk jeg fire, ja så fikk de fem. Jeg kunne oppleve det å få to og de fikk fire. Jeg vil frem til det at vi sammenligner oss så alt for mye med andre.

 

Det er snakk om press herfra og dit -  ja, press når det gjelder klær, karakterer, utseende, økonomi og gudene vet hva.

 

 

Så jeg har liksom gått igjennom mine 28 år på denne jorda å sett på meg selv som jeg er hu jenta som... Ikke duger i det som de flinke duger i. Eller ja, veldig satt på spissen. Poenget mitt er at jeg aldri har hatt selvtillit i enkelte fag som jeg nå i voksen alder må ha jobbet ene og alene med. Å vet dere hva?! Jeg greier det. Jeg fikser det, og selvtilliten har jeg fått. Så til dere som ser i karakterboka deres at dere ikke duger, sammenligne deg selv med deg selv. Hvordan var det i fjor? For ett år siden kanskje tre? Er det ikke noe bedring, nei vel, men det er sikkert mange som er dårligere enn deg.

 

 

Det trøster i så fall jeg meg med. Mange faller ut av ulike grunner. Jeg har mange ganger hatt lyst til å hoppe av, men gleden av å ha greid å holde seg fast er desto bedre.

 

 

Så nå mine kjære, fjerne og nære. Jeg duger.

 

#vrangforestillinger #blogg #skole #Press #kroppspress #samfunn #debatt #skole #studie #student #ungdom #barn #voksne #Trondheim #studiekompetanse

-Randi Annette-

Bollene du bare må ha.

Jeg og kjæresten min bakte boller i helgen, og vi har funnet ut at vanlige boller er ok, og det samme gjelder egentlig kanelsnurrer. Dere skjønner det at jeg fant en oppskrift i mammaen min sin bok påsken i fjor, og siden den gang, har vi funnet ut at det er Vegaboller som gjelder. Det smaker faktisk mye bedre enn kanelsnurrer. Prøv det, og du vil forstå akkurat hva jeg mener.

 

Oppskfiten på vegabollene lenger ned i innlegget.

 

  

For å få en oppskrift på vegaboller/ kanelboller, trykk her. 

Det som er kjekt, er å prøve å lage ulike typer boller av en og samme oppskrift. I går fikk jeg besøk av svigers som skulle overnatte, og da var det greit å by på tre ulike typer. Boller, kanelsnurrer og vegaboller.Nå ligger det omtrent den mengden dere ser på bildet over, i fryseren. Kjekt å ha noe liggende også - så lenge det varer.
Håper dere tar en titt på oppskriften til mamma og prøver det neste gang dere baker. Dere kommer ikke til å angre.

 

 

#vega #vegaboller #Kanelboller #Oppskrift #Bakst #Hjemmlagd #Tips #Blogg #Kanel #tirsdag #Trondheim #mat #Familie

 

-Randi Annette-

SOFAKROKEN.

Jeg har egentlig ikke hatt så mye tid eller ork til å sitte foran dataen min i dag til å hverken blogge eller jobbe med lekser. Så derfor ble det ikke noe blogging før nå heller. Jeg var i en så rar form i dag. Øynene svei skikkelig når jeg stod opp og tok på meg linsene. Jeg hadde også tidenes hodepine når jeg la meg i går, og den var ikke vekk da jeg stod opp.

 

Jeg har hatt fri i dag og det passet skikkelig godt i og med at formen er som den er. Jeg var ute å gikk i en liten time litt tidligere i dag, og frisk luft gjorde virkelig susen. Det ble dagens trim for min del.

 

 Nå skal jeg ligge her i min deilige sofa å slappe av litt. Den er skikkelig god - faktisk.

 

Håper dere holder dere friske og raske, så skal jeg bare ligge her å late meg litt. Jeg håper formen kommer seg og at den ikke slår meg helt ut etter hvert. Sykdom utgår - enkelt og greit.

 


-Randi Annette-
 

Kan du hjelpe meg med et nytt bloggdesigne?Jeg er så himla lei av det bloggdesignet jeg har på bloggen, så jeg trenger virkelig hjelp til å lage noe nytt. En ny header hadde for eksempel gjort veldig mye, men jeg tror jeg vil ha et helt nytt designe. Dessverre er jeg ikke så teknisk av meg, så dersom du vil, eller kjenner noen, spre gjerne ordet. Jeg fikk dette bildet av en følger som bare hadde lekt seg med et bildet som hun fant på bloggen min. Jeg likte i grunn dette veldig godt.

 

Foto: Nandita Myre Paulsen.

 

#bloggdesigne #blogg #bloggno #header #trondheim #blogger #foto #fashion #mote #treningsblogg #bilder #Inspirasjon

For mange brikker.

Jeg løper fram og tilbake i mellom spisebordet og sofaen. På benken ved spisebordet har jeg lagt en pute. En pute som er myk og gjør det bedre å sitte å jobbe. Grunnen til at jeg sitter der er egentlig fordi dataen min trenger batteri. Når batteriet er fullt, løper jeg bort til sofaen og legger meg under pleddet for å jobbe videre på min artikkel. Artikkelen er krevende.

 

Det er så mange brikker og forholde seg til, som er avhengig av å få sin riktige plass. Passer de ikke inn der jeg prøver, krever det at jeg jobber enda hardere. Det krever enda mer å få de riktige brikkene på plass når hodet trenger å lades opp. Batteriet er snart tomt og det trenger å lades opp.

 

Uten batteri, energi og motivasjon, faller ikke brikkene på plass.

 

 

 

Det er slik status er nå. Jeg har mange brikker, men jeg har ikke funnet ut hvor de passer......

 

-Randi Annette-

 

HUSMOREMNE

Håper dere alle har hatt en fin lørdag. Jeg er så utrolig glad over å hatt fri i dag og bare tatt ting etter hvert. Jeg kom meg en tur på trening også, der jeg fikk tynet ut ganske mye. Mer enn jeg trodde jeg hadde i meg, så det var en magisk følelse. Militærpress, foroverbøyd roing, nedtrekk og mageøvelser ble utført i dag. Ikke særlig høy puls, men jeg ble både svett og varm. Deilig å endelig trene litt igjen.

 

Ikke 110% i form, men bra nok til å være et husmoremne i så fall. 

Dagen har gått i det å gjøre lekser, trene, lekser og lage middag. Jeg og kjæresten min lagde hjemmelagd hamburger, og jeg slo like så greit til med å steke to brett med knekkebrød etter det. Hjemmelagd knekkebrød er så fantastisk godt, så det blir en god kveldsmat.Ellers har vi både tress is og melkesjokolade som vi kan kose oss med litt senere. Vi har også funnet to filmer som vi har lyst til å se. Dette kaller jeg kvalitetstid på høyt nivå. Jeg skal nyte det helt og fullt ut.

 

Hva gjør du i kveld?

 

-Randi Annette-

Et avbrekk.

Når du er på nippet til å bli gal, lei sliten og fortvilet er det uten tvil godt med et avbrekk. Jeg har jobbet konstant i 1,5 time med to ulike tekster som skal inn til i morgen, og nå trengte jeg virkelig et avbrekk. Da er det å blogge en fin måte å koble av på. Selv om det innebærer det å skrive og tenke, så er det uansett på en helt annen måte. Her er det ikke noe krav om å ha hverken det ene eller det andre, så det kaller jeg å senke skuldrene.

Jeg ser ikke så mye fritid på denne dagen, men jeg håper jeg kan få et lite avbrekk iløpet av dagen også. Men, det kommer veldig an på hvor langt jeg kommer med oppgavene mine. De skal nemlig leveres inn i morgen.

 

 


Foto: Silje Bullgård

 

Det er uansett innafor å ligge som et slakt i sofaen med joggebukse, hettegenser og sovesveis. Det kaller jeg en god lørdag. Og det er vel også et avbrekk i seg selv Ønsker dere alle en flott lørdag..

 

-Randi Annette-

 

DEN FØLELSEN.

Nå er det jammen meg min tur til å si at det er helg, og at jeg har fri. Det er nesten en måned siden sist jeg hadde fri en helg, så dette har jeg virkelig sett fram til. Men, jeg har jo denne studeringen også, og jeg har to store innleveringer til søndag. Men, jeg må bare tillate meg selv å ha fri i kveld, og jobbe godt resten av helgen istedenfor. 

 

Den følelsen. 

Nå skal jeg bare nyte følelsen og tilbringe tiden jeg har med kjæresten min. Håper dere får en fin kveld og ikke minst ei fin helg.

 

-Randi Annette-

 

Lyst på strammere rumpe? Du er ikke alene.

Jeg har siden jul i fjor blitt skikkelig glad i å trene uten så mye vekter og utstyr. Det er dager der jeg trener svært hardt og tungt, så en fin balanse med variasjon er absolutt innafor. Og er man på reise så sier det seg selv at det kan være vanskelig å få trent på samme måte som man gjør når man er på treningssenteret man bruker i hverdagen.

Sponset innlegg.

 

 

På tur har jeg ofte med meg strikk så jeg kan trene både når og hvor som helst. I dette tilfelle som dere ser på bildet, ligger jeg på loftgangen til svigers og trener med stikk. Dette er en av mange gode øvelser som tar for seg en stor muskelgruppe, nemlig rumpa.

 

Slik gjør du:

Fest strikket rett under kneet.

 

 

Jobb sakte oppover med det øverste kneet, så stikket blir tøyd. Stram rumpa godt. 

10 repetisjoner på den ene siden, så snur du deg i motsatt retning å gjør det samme. Kjør gjerne 4 runder her.

Denne tar godt, så ikke undervurder øvelsen før du har prøvd.

 

Kanskje du allerede har prøvd den før? Hva synes du?

 


Følg meg gjerne på min instagram, og min egen facebookside så du kan holde deg oppdatert.

 

#trondheim #blogger #Blogg #sport #Konkurranse #fitness #kropp #helse #motivasjon #Inspirasjon #Treningsklær #muskler #body #Trening #rumpeøvelse #rumpe #hjemmetrening #treningsstrikk

-Randi Annette-

En himmelsk sjokoladedrøm.

Om denne kaken var god - ja, den satt som et skudd. Selv om formen min er dårlig, så har jeg heldigvis ikke mistet smaksløkene mine.

 

Jeg kom hjem etter jobb til hjemmelagd hamburger med godt tilbehør. Og en stund etter fikk jeg spørsmål om jeg ville ha overraskelsen min. Jeg sperret opp øynene og sa, overraskelse?!?! 

Også fikk jeg servert et kakestykke med sjokoladesaus. Rett og slett en sukkerbombe jeg måtte ta en pause fra tre ganger. Men jeg fikk den ned omsider. Jeg tror rett og slett jeg lar dere nyte bildene og la de tale for seg jeg.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 


 

 

Mmmmm.

 

-Randi Annette-
 

Den dagen - med sykdom.

Dette må være en av de første dagene på flere måneder, ja faktisk siden oktober, at jeg ikke har stått opp klokken 06.00 for å trene. Jeg har nemlig en form som er å bli irritert av. Slapp og atter slapp. Jeg har ventet på den dagen skulle komme. Alle rundt meg har vært syk, men jeg har holdt meg bra. Jeg er ikke så syk at jeg ikke kan dra på jobb, men jeg er så syk at jeg ikke kan trene. Jeg får ikke noe utav det å trene i denne formen.

 

Den dagen.... Sykdom.

 

Så ja, det er den dagen. Det er ikke noe fare for at jeg ikke får brukt tiden min til noe annet viktig, tvert i mot. Men, det er jo aldri kjekt å være i dårlig form.

 

Om få strakser skal jeg sykle til jobb i regnet. Regn, regnbukse, sykling og dårlig form byr på at jeg blir veldig fort varm og det kommer til å bli klamt. Hurra.

 

Men, det kunne jo vært så mye verre. Nå skal jeg slå på positive Randi Annette, sminke meg, spise og sykle til jobb.

 

Hold dere friske og raske <3

 

-Randi Annette-

My hero.

Nå kom jeg hjem ifra middagsbesøk, og der var så klart min kjære Mikael. Mitt fadderbarn. God middag og dessert var virkelig hyggelig å bli invitert på. Og ikke minst få litt kos fra selveste fadderbarnet mitt. Det tok ikke mange minuttene før jeg tok pc'en fatt for å se på bilder av han. Han har virkelig kapret hjertet mitt. 

 

Og snart skal han bli storebror. Det blir stas.

 

 

Bildene er ifra da han klipte seg til meg for første gang. Kuleste kidden i by'n. 

Jeg gleder meg til å bli kjent med lillesøsteren som kommer til verden om ikke så alt for lenge. Takk for middag, dessert og kos <3

 

-Randi Annette- 

Studiedag og trening

Som jeg tenkte i går kveld, så kom jeg til å våkne tidlig i dag. Uten alarm på telefonen, greide jeg å våkne tidlig av meg selv. Uthvilt våknet jeg klokken åtte, og da stod jeg opp. Startet med en god frokost og litt TV før det ble å kaste seg over leksene. Fridag fra jobb betyr studiedag.

 

Etter mye skriving, trengte jeg en pause. Hodet føltes tungt og formen ikke helt på topp. Være ute var helt fantastisk  så jeg kunne egentlig ha gått en tur. Men for meg så føltes det mer riktig å komme seg på treningssenteret og løfte litt. Iløpet av den tiden jeg tøyde, kjente jeg at formen ikke var 100%, så da ble det en rolig, men fin økt. Ikke høy puls, men i mitt eget tempo. 35 minutter med trening var nok for kroppen i dag.

 

Klærne er sponset av BRAZFIT.

 

Nå har jeg spist en fantastisk god kalkunsalat med alt ifra avokado til krutonger. Rett og slett en magisk følelse. Og et glass juice til var prikken over i'en. Nå skal jeg over til lekser igjen, før jeg skal på middagsbesøk. Ble nemlig invitert på middag. Da er ikke jeg noe vanskelig å be.

 

-Randi Annette-

 

Good night valentines.

Her har klokken akkurat passert 21.00, og jeg skal gå å legge meg. Jeg er sliten og trøtt så da er det å legge seg tidlig midt i blinken. Orker ikke å sitte oppe å være trøtt og bare vente til klokka blir innafor det jeg egentlig anser som en grei tid å legge seg på. I morgen har jeg også fri, så den dagen skal jeg nok få mye godt utav, regner jeg med. Kjenner jeg meg selv rett, slår øynene seg opp sånn i åtte tiden, om ikke før.

 

 

 

Håper dere som har feiret denne dagen har fått en fin opplevelse med deres kjære. Om det har vært en venn, kjæreste eller hva det nå enn måtte være. Jeg for min del feiret ikke i år da han ikke kommer til byen før i morgen. Jeg synes det er en fin unnskyldning til å gjøre noe hyggelig med sin kjæreste på denne dagen, så har du gjort noe hyggelig med din kjære, så støtter jeg deg 110% i det.

 

Del gjerne din dag med meg ved å legge igjen en kommentar <3

 

-Randi Annette-

 

En rød valentines gele med jordbær.

Hvorfor ikke dele en liten oppskrift nå på selve kjærlighetsdagen, tenkte jeg. Rød er den også.

 

Det er ikke alltid like enkelt å finne tid og prioriteringer til alt man vil gjøre, men dette tar ikke så langt tid. Det går så klart an å kjøpe en ferdig pakke også, men det er stas å lage selv noen ganger også. Det er super enkelt, sunt og godt

 

En annen oppskrift på hjemmelagd gele finner du her

 

 

 

 


 


 

 

Ingredienser

5 gelatinplater

1,5 Dl ZERoh sukkerfri saft med smak av granateple og blåbær

3,5 Dl vann

2 store eller 4 små jordbær

 

 

 

Slik gjør du

Hell vannet i en bolle og legg gelatinplatene oppi og la de ligge i 5 minutter. Hell dette så over i en kasserolle og tilsett saften. Varm dette opp til platene har smeltet. Husk at det ikke skal koke. Hell over i en fin glassbolle og legg biter av jordbær oppå. La det stå i kjøleskapet i omtrent fire timer. 

 

Kos dere i kveld, med god samvittighet.
 Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her. 

 

#Gele #saft #Oppskrift #Sunn #Helse #Blogg #Treningsblogg #Fit #Fitness #Dessert #Sunt#Helg #Trondheim #Tips #zeroh

-Randi Annette-

Happy valentines day

Kyss, klapp og klem. Hjerte, kjærlighet og det som hører med. Ja, nå er det den dagen som mange hater og elsker. Enten fordi de ikke har en kjæreste, eller at de rett og slett ikke liker å gjøre noe utav dagen. Jeg må si jeg har blitt litt avslappet med tanke på denne dagen, men samtidig så synes jeg dagen er perfekt til å gjøre noe man ellers ikke tar seg tid til.

 

Jeg for min del er i et avstandsforhold, i så fall på en måte. Vi møtes annen hver uke med mindre det dukker opp noe som gjør at det går lengre i mellom vi ser hverandre. I dag kommer han hjem, så jeg regner med det blir en god middag med noe is eller noe sånt til dessert

 

Bildet tok vi selv da vi var i Gdansk i høst. 

Vi har vært kjærester i 5 år og 7 måneder nå om få dager. Ja, jeg husker nemlig datoen. 17 Juli 2011, ble vi et par. Og jeg tør å påstå at jeg er like forelsket enda, om ikke mer. Vi slipper i så fall å bli lei av hverandre når vi ikke ser hverandre hver dag.

 

Hva med deg? Ferier du denne dagen?

 

#valentines #Kjærlighet #photo #foto #trondheim #kjæreste #happyvalentinesday #happyvalentines #samfunn #blogger #Blogg #inspirasjon

-Randi Annette- 

Jeg har shoppa.

Nå har jeg akkurat bestilt meg en ny treningstights. Jeg må si det er vanskelig å velge når det er så mye fint å velge i. Jeg har en god del treningsklær, men jeg som trener såpass mye er nødt til å ha rene treningsklær tilgjengelig til en hver tid.

 

Sponset innlegg.

 

 

 

Og her ser dere godbiten som er på vei hos meg og min postkasse. BRAZFIT er ganske kjapp med leveringen. Jeg bestilte i dag, så den kan faktisk være her allerede i morgen. I så fall på onsdag. Alltid kjekt med treningstøy som kan være med å gi det lille ekstra.

 

Energy & Power Green Camo Tights

 

 

Besøk nettbutikken direkte via denne linken.

Energy & Power Green Camo Tights

 

 

 

Energy & Power Green Camo Tights

 

 

Denne tightsen kommer til å passe perfekt til denne toppen som jeg har på bildet under.

Ønsker dere alle en super flott kveld videre.

 

 

#trondheim #blogger #Blogg #sport #fitness #kropp #helse #motivasjon #Inspirasjon #Treningsklær #muskler #body #Trening #shopping

-Randi Annette-

 

Morgentreningen ble bedre enn forventet.

Ny dag med nye muligheter.  Jeg hadde først alarmen på halv åtte. Men, når jeg la meg endret jeg til syv. Og etter noen få minutter, endret jeg den til halv syv. Jeg tenkte at en liten time fra eller til har ikke noe å si. Så da ble det til at jeg stod opp halv sju og dro på trening til sju. Jeg må si jeg er imponert over hvor mange som faktisk trener så tidlig. Eller, det vil si kanskje 10 stykker da. Men jeg er like vel imponert. Det er flere enn meg som har en travel hverdag, så da er det jo veldig kjekt å starte dagen med en økt.

 

Inneholder sponsede lenker. Dersom du ønsker rabatt på treningsklær, bruk min rabattkode randiae15 som gir 15%.

Besøk nettbutikken direkte via denne linken.

 

I og med at formen har vært litt så som så de siste dagene, kjørte jeg øvelser der pulsen ikke ble så forferdelig høy. Øvelser med stor ball, strikk, manualer og til slutt noen pullups. Det ble omtrent 40 minutter. Veldig innafor. Generelt liker jeg å trene under en time da jeg fort blir sulten, sliten og lei hvis det går mye over det. Da er det bedre å jobbe effektivt og godt når jeg først er på trening. Og på morgenen er det heller ikke noe kø på utstyr og apparater, så det er en god grunn til å få unna treningen så tidlig som mulig.

 

Samtidig vil jeg minne  dere om konkurransen som BRAZFIT har i disse dager.

 

Alt dere trenger å gjøre er følgende:

* Følg BRAZFIT på Facebook og Instagram

* Tag og invitere 2 venner til å følge BRAZFIT på Facebook og Instagram

* For hver ekstra person du tagger og som legger seg til som følger på Facebook og Instagram, får man en ekstra sjanse til å vinne. 

 

Alle som deltar er med i trekningen, og vinneren trekkes den 1/3-2017

 


Følg meg gjerne på min instagram, og min egen facebookside så du kan holde deg oppdatert.

 

#trondheim #blogger #Blogg #sport #Konkurranse #fitness #kropp #helse #motivasjon #Inspirasjon #Treningsklær #muskler #body #Trening

-Randi Annette-

 

Og slik ble morsdagen for min del.

Først og fremst må jeg bare få si tusen takk til hyggelige meldinger på facebook og telefonen. De hyggelige kommentarene.. Ja, takk for alt. Jeg er virkelig kjempe glad og ikke minst rørt. Så godt å få sms ifra folk jeg ikke ventet en melding ifra, og de som tok seg tid til å vise at de støtter meg. Dette innlegget gjorde inntrykk på mange, har det vist seg, så jeg er glad jeg valgte å dele den med så mange.

 

Og slik ble min morsdag for min del. En reise med toget som skulle føre meg til et sted. Som jeg også skrev et innlegg om tidligere i dag. Turen gikk til Stjørdal til mine faddere.

 

To pakker var noe jeg tok med meg på reisen. 

 

  

 

Et hjerte fylt med søt sjokolade.

 

 

En hjerteformet kurv av kvister og den slags, og en flott blomst med en fin farge og duft.

 

 

Er du sulten? Spurte hun etter hun hadde åpnet gavene hun mente var alt for mye. Jeg var som alltid sulten, så jeg taket ja til hjemmebakt brød, juice og en varm tekopp.

 

 

Jeg var også modell for henne da hun hadde noe hun ville jeg skulle ha på. De bildene skal dere få se litt senere.
Her fikk vi en sporty mann til å ta noen bilder av oss. 

 

  

 

Hopp på ryggen min, Randi Annette. Jeg lo og lo.. Og lo. Det var så morsomt og jeg koset meg skikkelig. Kjente kun på en ting - ren glede.

 

 


Så ble det middag. Også ble det kaker, boller, brus og kaffe. Og jeg lærte meg å strikke. Masse morsomt og hyggelig på en og samme dag. For en dag. Et minne for livet, rett og slett.

 

Håper dere alle har hatt en fin dag. En ekstra tanke går til de som ikke har en mor <3 Og de som har vært alene i dag, som kanskje kunne tenkt seg å hatt noen rundt seg. 

 

#morsdag #mor #Mamma #død #sorg #bilder #foto #tog #sorthvitt #photo #trondheim #Morsdagen#søndag #februar #opplevelse #samfunn #kjærlighet

-Randi Annette-

Morsdagen. Les min historie på Trd.by.

Det er ikke lenge i mellom slagene, om jeg kan få uttrykke meg på den måten i dette tilfelle. November og desember har akkurat vært. November i 1996 døde mamma brått og det er også i november jeg har bursdag. Og desember taler vel for seg, med juletider og den slags. Også februar der hun selv hadde bursdag, og ja, morsdagen som er i dag. Som dere kanskje skjønner, lite med pause.

 

Dere tenker kanskje at dette er så lenge siden, at det er jo ikke nå å tenke på nå. Der tar mange feil. Det lille barnet jeg var som skulle fylle åtte år bare to uker etter at mamma gikk bort, fikk en brå vending i livet. Det å starte dagen som om den var helt vanlig. Bare med en liten krangel som hadde med at jeg ikke ville ha på meg en ekstra varm genser som mamma så sårt ønsket. Jeg lovte å komme rett hjem ifra skolen den dagen, noe jeg heller ikke gjorde. Lite visste jeg om at jeg skulle komme hjem å finne moren min livløs på gulvet

 

November 2016 var det 20 år siden jeg så henne sist, og jeg må si det ble et slag i trynet. TJUE ÅR, det er lenge. Å lengre blir det siden jeg så henne.

 

Trd.by intervjuet meg rett før helgen da de ville vite mer om min historie. Det er mye jeg ikke vil dele med tanke på at jeg respekt for familien min og slekten min. Men, min opplevelse rundt hendelsen og hvordan den har preget meg på godt og vondt, kan leses på nettavisen Trd.by.


Foto: Helene Mariussen (Instagram @helenemariussen.)

 

Det tyngste er at jeg aldri fikk bli ordentlig kjent med henne. Samtidig har jeg opplevd noen situasjoner hvor jeg har sagt til faren min «hun der ligner på mamma», og så har han nikket enig. Det gjør meg glad, for da vet jeg at jeg i hvert fall har et minne om henne. Jeg har senere blitt fortalt at jeg har staheten til mamma, og at jeg er veldig åpen, som hun også var. Jeg har også blitt fortalt at moren min var veldig ærlig, noe folk mener jeg har arvet. Hun var ikke redd for å si hva hun mente, og var veldig direkte. Så ja, der er vi nok ganske like.

 

Jeg har fått tilbakemeldinger fra lesere om at de setter pris på min åpenhet. De syns det er tøft av meg. Det har også kommet noen mail fra folk som har vært innlagt på sykehus, som sier at det har hjulpet dem. Da gir det meg enda en grunn til å føle at det er greit å være åpen. Jeg syns det har blitt mer akseptabelt i samfunnet at man kan åpne seg slik jeg gjør. Og når folk som har angst og som samtidig slitt med depresjon, tør å sende en ukjent person som meg en mail om at jeg har hjulpet de i en prosess, ja det gir meg uendelig mye.

 


 

 

«Nå er det den datoen igjen, og da skal jeg være trist».
Jeg følte at jeg måtte sørge i disse månedene som jeg nevnte innledningsvis, for å vise at jeg brydde meg og var lei meg for det som skjedde. Det var kanskje også en måte å føle nærhet til mamma på, fordi jeg var redd for å glemme henne. Det er ganske tøft rundt november og i juletider, fordi hun gikk bort denne perioden.

 

Samtidig har jeg lært at jeg må bruke energien på noe annet. Jeg kunne ikke fortsette sånn, det tok for mye energi. Det var en del av det å bli voksen, å godta ting, og ikke minst akseptere det som har skjedd. Men også at jeg har lært meg selv å kjenne. Når jeg lærte dette kunne jeg gi litt slipp.

 


 

 

Hjemme har jeg vært vant med å feiere morsdag og farsdag hele livet. Da jeg var liten lagde jeg frokost og kokte kaffe til foreldrene mine, og overraske dem på senga. Det ble skrevet morsdagskort, og jeg banket på soveromsdøra for å servere. Da mamma gikk bort begynte jeg å feire morsdag med farmor og farfar, slik at fokuset ble flyttet. Morsdag og farsdag er ikke de største feiringene, men vi markerer med kake og kaffe. Det er en fin unnskyldning til å samles og gjøre noe ekstra.

 

Når jeg er alene på denne dagen og ser på facebook og lignende, at folk elsker sine mødre og deler masse bilder og følelser, så vekker det noe i meg. Det tomrommet jeg har inni meg kommer til livet og blir forsterket på en sår måte. Men, er jeg med noen, så tenker jeg ikke så mye på det. Da har jeg ting å gjøre. Jeg minnes mamma og sorgen over det å ikke ha henne ved meg. Jeg skulle så gjerne blitt holdt av henne igjen og få gitt henne en god klem, og si at jeg savner henne og er glad i henne. Det er klart det er en tøff dag på mange måter. Men, er jeg i "aktivitet" eller gjør noe, så går det helt klart bedre.

Så hva er planene denne morsdagen, lurer du kanskje på?

 


Meg og mine flotte fadder som jeg er så glad i. Her ser dere et bildet ifra julen da vi baket sammen like før jeg skulle reise hjem.

 

Jo, jeg er på besøk hos fadderen min på Stjørdal! Hun er jo klar over historien min, så jeg setter stor pris på den invitasjonen jeg fikk. Et godt selskap og det å bli tatt i mot med åpne armer var akkurat det jeg trengte i dag.

 

Håper dere får en fin dag, uansett hvilken bakgrunn du har eller hvilken fortid du har. Noen feirer denne dagen, andre ikke. Ta vare på de du er glad i. 

 

#morsdag #mor #Mamma #død #sorg #bilder #foto #tog #trdby #adressa #photo #trondheim #Morsdagen #søndag #februar #opplevelse #samfunn #kjærlighet

 

-Randi Annette-

Jeg hopper på toget og reiser vekk på morsdagen.

I disse morgentimene har det gått i det vanlige. Lekser. Jeg har vært litt slapp i det siste, så jeg har ikke turt å trene siden torsdag. Nyser litt og fryser. Det er like så greit å bare ta det med ro tenker jeg. Tre ganger har jeg trent denne uka, så det er ikke så aller verst egentlig. Det har også gått i ett på jobb, så da er det en ting som er førsteprioritet her, og det er å slappe av mest mulig.

 

Vente på toget som skal ta meg med på en reise - en opplevelse.


 

Nå skal jeg om litt ta turen til togstasjonen for å reise vekk for noen timer. Godt å komme seg litt vekk og ikke sitte hjemme å sture hele dagen.

 


 

Jeg hopper på et tog, og lar toget ta meg til et sted. Et sted der jeg kan slappe av, le og føle en varme av ren kjærlighet. Ja, rett og slett der jeg kan føle at jeg blir tatt godt vare på. Hva er vel bedre enn å få en hyggelig invitasjon som dette?

 

 Jeg vil gjerne være sammen med deg på denne dagen. Du er hjertelig velkommen. Kom så tidlig som mulig, jeg vil nemlig ha så mye tid jeg kan få sammen med deg.Rørende, rett og slett. Noen mennesker er bare av natur av ren kjærlighet. Jeg har kanskje vært uheldig på mange vis igjennom livet. Men nå føler jeg meg heldig som har noen der ute som så inderlig vil dele denne dagen med meg. 

 

Jeg hopper på toget og reiser vekk på morsdagen.

 

#morsdag #mor #Mamma #død #sorg #bilder #foto #tog #sorthvitt #photo #trondheim #Morsdagen #søndag #februar #opplevelse #samfunn #kjærlighet

-Randi Annette-

 

 

 

Randi Annette skeier ut.

Det er så himla godt å sette seg ned nå med god samvittighet og kose seg meg en liten skål med smågodt Jeg var på jobb og det ble overtid, noe som førte til ingen pause og en kjempe sulten mage. Men så morsomt det er å være frisør å møte så mange fantastiske mennesker. De er rett og slett herlige. Godt å elske jobben sin så høyt synes jeg. Det er så kreativt og morsomt. Det å trives godt i sitt yrket og arbeidsplass skal man nemlig ikke ta for gitt.

 

Vel hjem lagde jeg meg middag, og nå skal jeg bare slappe av og se TV og spise smågodt.

 

  

  

  

Nå skal jeg forberede et blogginnlegg til i morgen, fordi jeg blir borte stort sett hele dagen. Hva koser du deg med i kveld da?

 

-Randi Annette-

 

Brudefotografering og redigering.

Enten så er jeg skikkelig vant med det å stå opp tidlig, eller så holdt med med syv timer søvn i natt. Jeg våknet av meg selv like over syv i dag, men lå å trykket på telefonen en god stund før jeg stod opp. Oppe så ventet det meg bare lekser så da lå jeg like så greit litt ekstra. En stygg uvane egentlig å ligge å trykke på telefonen enn å bare dra seg opp. Jeg var mye flinkere til det før, men det er jo tilfeller det er digg å bare ligge å ikke stresse over det å komme seg opp. Er du ikke enig?

  

Nå har jeg gått igjennom bildene av bruden jeg stylet i går, og de skal jeg redigere litt ettersom lyset ble ganske gult. Vi kunne bare oppholde oss på hotellrommet på grunn av at det var et hemmelig bryllup og folk som IKKE skulle vite noe var på det samme hotellet og hotell i nærheten. Så jeg måtte sette bruden i vinduet for å få best mulig lys. Det ble en god stemning og masse latter - for å si det sånn.
Jeg skal sende henne bildene og samtidig spørre om jeg får legge de ut her på bloggen. Det er ikke hver dag jeg har brud.

 

Ellers skal jeg på jobb til sent i kveld, så får jeg ta kvelden som den kommer. Håper dere får en fin lørdag. You're the best.

 

-Randi Annette-

HÅRREISENDE FORANDRING. MASSE BILDER.

I dag har det vært store utfordringer fra start til slutt. Herregud, jeg er så sliten. Ha ha. Men, det er godt å se tilbake på dagen nå når jeg sitter å slapper av. En liten oppsummering før jeg kaster meg over dagens fargekunde.

 

Jeg startet med norskprøve, muntlig via skype. Karakteren ble 4/3 så jeg er så fornøyd. Så tok jeg turen til et hotell her i byen for å sette opp håret på en kunde som skulle gifte seg i dag. Vi hadde ikke prøvetime, men vi snakket litt om hva hun ønsket på forhånd Sånn passe nervøs, men samtidig var jeg skjerpet. Frisyren ble perfekt, og bruden så fornøyd.

 

Så hadde jeg stappfull liste med fargekunder, og noen få herreklipp i mellom. Det største prosjektet er helt klart denne.

 

Bildet er hentet ifra kunden selv, og bildene ble godkjent av kunde før publisering.

 

  

 Det er mange steg, så her ser dere hvordan det ble etter å ha farget bunnen litt mørkere, samtidig som jeg fikk lysnet lengdene med tynne striper.

 

  

Så blandet jeg to ulike farger som skulle i lengdene. 

Resultatet ble helt fantastisk, ifølge meg selv og kunden. 

 


Litt gøy med litt variasjon med tanke på ulike toner i håret. Jeg synes det ble en sprek og kul farge.

 

Hva synes dere?

 

 

#Hår #trend #Trendy #Joico #Mote #trondheim #hår #fashion #foto #Bildet #blått #intensitycolor #color #Intensity #curls #curly #Krøller #ghd #frisør #solsiden

 

-Randi Annette-

Brudefrisering og jobb.

Wow, nå er jeg skikkelig spent i kroppen og ikke minst sulten. Jeg stod opp klokken syv for jeg måtte lese litt ekstra før norskprøven jeg skulle ha klokken halv ni. Kjære vene, jeg var så nervøs - ja, jeg ble svett. Lærer: Ja, hva kan du si er forskjellen på naturalistisk diktning og realistisk diktning? Hva med Collet, Bjørnson og Kielland? Jeg: Starter bra med følgende øøøøøø og litt ehhhhh.

 

Det gikk overraskende greit med 30 minutters grilling. Nå skal jeg hive innpå litt mat før jeg skal på et hotell i byen å style en brud som skal gifte seg i dag.

 

 

Jeg kommer til å grine. Helt seriøst. Brud er så vakkert. Også er hun en kunde jeg har hatt i kanskje 8 år - om ikke mer.

 

 

Så dette blir nok en givende dag. Jeg skal også farge ei grå/blå i ettermiddag, så jeg håper jeg får tatt bilder før og etter. Da skal dere nemlig få se.

 

 

Ha en super dag da dere. You're awsome.

 

-Randi Annette-

 

Min innholdsrike dag.

What a day - wow.

 

Jeg tenker jeg går for en såkalt enkel oppsummering denne kvelden med tanke på hvordan dagen her har vært. Nå kjenner jeg at jeg er skikkelig trøtt så det å finne sengen er nå på sin plass. Jeg våknet brått av en brannalarm i natt, noe jeg muligens kjenner litt på akkurat nå. Men, det skal også sies at jeg stod opp klokken seks for å trene. Så kanskje en solid blanding med tanke på grunnen til at jeg er så trøtt.

 

Etterhvert ble det jobb og et intervju, så ble det igjen litt jobb også dro jeg hjem. Enkelt og greit fortalt med tanke på hva som har skjedd i dag. Det har vært en innholdsrik og spennende dag, kan jeg vel si.

 
En innholdsrik dag, ja det blir det ikke for mye av. I perioder er det jo lite som skjer og ganske flatt. Men, så er det perioder der det skjer noe hele tiden. Når jeg ser på timeplanen min og ser hva som skjer fremover, så ser jeg at det er mye som skjer. Jeg elsker å ha mange baller i luften. Det er akkurat slik jeg liker det.

 

Nå skal jeg sove. Ønsker dere alle en fin natt.

 

-Randi Annette-

 

 

 

Overraskelse og konkurranse.

Jeg våknet av brannalarmen i tolvtiden i natt, og jeg som skulle legge meg like over ti i går kveld og få noen timer søvn. Det gikk rett vest.

  

 

Jeg holdt på å sovne på sofaen i sekstiden i går kveld, men jeg dro på trening likevel. Vel hjem som en sliten potetsekk, skulle jeg legge meg til å sove tidlig. Jeg våknet brått av en ulene lyd som jeg ikke viste hvor kom ifra, og stod midt på gulvet som en forvirra kylling og greide hverken å kle på meg eller tenke klart.
Aha, tenkte jeg. Brannalarm. Det betyr at jeg må bare finne noen filler å komme meg ut.

 

Heldigvis var jeg ikke så alt for trøtt da alarmen på telefonen ringte klokken 06.00, og jeg var klar for å trene. Kjære vene, det var uhyggelig å våkne til en brannalarm så brått. Men, heldigvis ikke noe brann da.

 

 

Sponset innlegg.

 

Om litt skal jeg sette meg ned med lekser før jeg skal på jobb. Samtidig vil jeg minner dere på konkurransen som BRAZFIT har gående noen uker til.

 

Den største og første konkurransen i år for BRAZFIT er nå i gang fra og med i dag, der dere kan være heldige å vinne treningsklær på en verdi på 2000 kroner.

 

 

Alt dere trenger å gjøre er følgende:

* Følg BRAZFIT på Facebook og Instagram

* Tag og invitere 2 venner til å følge BRAZFIT på Facebook og Instagram

* For hver ekstra person du tagger og som legger seg til som følger på Facebook og Instagram, får man en ekstra sjanse til å vinne. 

 

Alle som deltar er med i trekningen, og vinneren trekkes den 1/3-2017

 


Følg meg gjerne på min instagram, og min egen facebookside så du kan holde deg oppdatert.

 

#trondheim #blogger #Blogg #sport #Konkurranse #fitness #kropp #helse #motivasjon #Inspirasjon#Treningsklær #muskler #body #Trening #brann #brannalarm

 

-Randi Annette-

Jeg er på forsiden av Trd.by.

Noe er alvorlig galt når unge jenter må operere seg for å få perfekt vagina.

 

Noen av dere leste kanskje dette innlegget der jeg skrev om operasjon av vagina. Det er så tabubelagt at man skal aller helst ikke snakke så høyt om det. Det funker kanskje ikke så bra å sitte på kafé og snakke med en venninne om sine indre kjønnslepper som henger på halvtolv. Eller at den har feil form, eller at... 

 

OK, så er temaet mer tabu enn brystoperasjoner og restylane, men blir det ikke feil å ikke snakke om det? Blir vi ikke da sittende med inntrykk av at alle andre er så himla fornøyde? En ting er sikkert, det stemmer nok neppe. Og ærlig talt, foruten deg selv, er det bare kjæresten som bør bry seg, og han skal tross alt elske deg uansett hvilken type vagina du har.

 

 


Foto: Nandita Myre Paulsen. (Nmpfoto)

 

Trd.by fanget opp innlegget og dere kan se hele artikkelen her

 


Foto: Nandita Myre Paulsen (Nmpfoto)

 

 

Min mening er at dette må ut og fram i lyset. Det må være lov til å snakke om det og det må være lov til å fortelle at man har komplekser. Andre kan se på deg som at du er rar, teit og selvopptatt over å komme ut med en slik historie. Men, det er ofte lettere for de som står på utsiden å fortelle hva som er rett og galt av deg å gjøre. Men, det er du som må stå opp om morgenen, se deg selv i speilet og leve med den kroppen du har.

 

Det er mange av oss som ser så perfekte ut, men som har små detaljer man ikke greier å leve med. Så har du komplekser med noe ved deg selv, så snakk med en lege eller en god venn. Et inngrep trenger ikke alltid å være den beste løsningen.

 

#nrk #vagina #operasjon #trondheim #skjønnhet #skjønnhetsfeil #Utsseende #sex #kropp #press #samfunn #inspirasjon #foto #tabu #jenter #trdby #tabu

-Randi Annette-

  

Verdivurdering av leiligheten min.

Nå har jeg vært veldig flink altså. Jeg ryddet og vasket litt rundt i går kveld, for om få minutter kommer det to meglere inn døren som skal ta en verdivurdering av leiligheten min. Det er jeg kjempespent på. Leiligheten min er på 70 kvm, 3-roms. Og i det området jeg bor, vet jeg at verdien har steget betraktelig i det siste, så jeg er skikkelig spent. Det er jo greit å ha ryddet og vasket litt så førsteinntrykket blir bra. Det er ikke noe tvil om at det er med på å påvirke.

 

  

Dere må krysse fingre og tær for min verdi når det gjelder leiligheten. Så skal jeg smile så fint jeg kan for å øke prisen litt. Ha ha - som om det hadde hjulpet.

 

Ønsker dere alle en fantastisk dag.

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 28 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

CLOSE

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no

hits