hits

Fredagsfølelse og outfit

Klar for fredagskveld? Det er i så fall jeg. Jeg sluttet tidlig i dag og etter at jeg hadde syklet hjem, gikk jeg meg en tur ute fordi det var så utrolig fint vær. Sol og en kjempe god temperatur gjorde at jeg ikke kunne unngå å gå meg en tur. Og som dere ser, det ble ved sjøen. Jeg er oppvokst med sjøen så den søker jeg uten å tenke meg om. I så fall når været ble så fint.

 

 

 

Genser: Days Like This

Bukse: Bikbok

Sko: Din Sko

 

  


Kjekt å få tatt noen bilder også så der fikk jeg slått to fluer i en smekk. Jeg hadde et ønske om å trene, men jeg kjente at jeg heller ville gå meg en liten tur enn å være innendørs, noe jeg stort sett er om dagene.

 

  

Nå har jeg allerede spist fredagstacoen og nå skal jeg slappe av resten av kvelden. Ønsker dere alle en kjempe flott kveld. Jeg skal i så fall kose meg.

-Randi Annette-
 

MIN HISTORIE - GRIPENDE FOR MANGE

Jeg har vært litt frem og tilbake med tanke på om jeg skulle skrive noen ord om akkurat dette med min historie, eller ikke. Men jeg kjenner jeg bare må få sagt takk og ikke minst fortelle hvor mange hyggelige mennesker som finner der ute. Noen av dere fikk kanskje med dere det innlegget Adressa og Trd.by postet om meg med tanke på morsdagen. Det å bli spurt om å dele noe slikt offentlig følte jeg at jeg vant mer på enn hva jeg ville tape. Så jeg lot meg intervjue.

 

 

  

 

Det har vist seg å være noe jeg slettes ikke skulle angre på. Jeg har fått så utrolig mange flotte tilbakemeldinger, enda det er to måneder sider. Kunder av meg forteller meg hvor sterkt av meg det var å dele, folk jeg treffer som jeg ikke har spesiell kontakt med tar seg det bryet å nevne det. Jeg hadde absolutt ikke ventet meg så mye positivitet eller oppmerksomhet rundt det så lenge etterpå. Jeg setter enormt stor pris på det.

 

  

 

Jeg har også vært i kontakt med de som kunne fortelle at de kjente seg igjen i noe av det jeg hadde formidlet. Slike samtaler blir veldig gode og nære. Vi har hver vår historie, men samtidig så har vi noe til felles. En sårhet og et tomrom som vi aldri vil bli kvitt. En sorg vi må lære å beherske og bare godta at den vil være der - for bestandig.

 

 

 


Det er ikke bare å lukke øynene å drømme seg vekk, så er alt slik det kanskje burde ha vært. Å lukke øynene fordi vi ikke takler å se sannheten, slik den faktisk er. Det er heller ikke lurt å holde for munnen å tie, for det å prate og være åpen kan hjelpe utrolig mye. Ørene kan vær fristende å holde for fordi vi ikke vil høre det som er utenfor, bare være i vår egen boble. Men ved å åpne seg ovenfor en venn, familie og lignende kan være nyttig.

 

Vi har alle vår historie.

 

#morsdag #mor #Mamma #død #sorg #bilder #foto #trdby #adressa #photo #trondheim #Morsdagen #opplevelse #samfunn #kjærlighet

-Randi Annette-

BLACK AND WHITE

God torsdagskveld.

 

I kveld har jeg egentlig bare slappet av etter en kjempe hektisk arbeidsdag, noe som jeg virkelig har satt pris på. Jeg har slappet av uten å gjort noe som helst, bare eksistert i min gode sofa og sett på TV.

 

Jeg bladde meg vekk i noen gamle bilder som jeg ikke har lagt ut enda. Jeg brydde meg ikke om så mye redigering her, da bilene ble tatt i sort-hvitt. Noe jeg liker. 

 

 

 

 

  

 

  

Bildene er av brygga hjemme på Mausund. Små detaljer, men jeg liker det.

 

-Randi Annette-

ET REALT SUKK OG HOVNE ØYNE

Det var et rent helvete (beklager ærligheten...) å stå opp i dag. Alarmen ringte klokken 06.00 og jeg sukket et nei i det den ringte. Ikke en eneste celle i kroppen var klar for å stå opp, men jeg hadde en avtale med meg selv, og avtaler har jeg respekt for. Jeg gikk på badet og stirra i speilet. Øynene var som en uer (dere vet den fisken med de flotte øynene...), men med litt kaldvann i ansiktet og litt maskara på vippene følte jeg meg litt bedre. Ja, noen ganger har jeg på litt maskara før trening for jeg føler meg så himla sliten i trynet.

 

 

 

 

Jeg svarte på hvor jeg finner motivasjonen ifra i et innlegg her om dagen og det er jo noe med disse rutinene. Jeg har lagt meg til en rutine og en forventning til meg selv, og det er at jeg skal stå opp klokken seks for å være med på Tabata som er halv sju på torsdager. Rist på hodet den som vil, men jeg synes det er godt å ha lagd en forventning til meg selv og ikke minst en avtale. Da er det lettere å gjennomføre også.

 

Uer-øynene har dratt sin vei, pulsen er normal igjen og jeg er klar for hva denne torsdagen måtte bringe. Ønsker dere alle en kjempe fin dag.

 

 

#Trening #treningssenter #tabata #fitness #helse #styrketrening #styrke #carido #kondisjon #treningsglede #trondheim #inspirasjon #Motivasjon

-Randi Annette-

FÅR DU TID TIL Å TRENE SÅ OFTE DU VIL?

Dette var nok et godt spørsmål jeg fikk av en leser. For min del er svaret ganske klart i dette tilfelle, og svaret er nei. Jeg kunne ha tenkt meg å trent 5 ganger i uken, men det blir stort sett 3-4 økter hver uke. I og med at jeg studerer så strekker ikke tiden alltid.

 

Klærne er sponset sv BrazfitPluss at jeg trener skikkelig hardt når jeg først trener, så jeg føler jeg trenger å få godt med søvn og la kroppen hvile litt også. Hadde jeg ikke studert, hadde jeg fått tid til å trene oftere enn hva jeg gjør nå, men det er ikke tilfelle, så da må jeg bare gjøre det beste utav det. Jobb og studiet krever nok i seg selv.

 

Jeg må opp tidlig for å lese før jeg skal jobb fordi etter jobb fungerer ikke hodet så godt. Men jeg skal jo ikke klage. Jeg er fornøyd med at jeg i det hele tatt har tid til å trene, selv om jeg skal innrømme at jeg er ikke så fornøyd med å kun trene 3 ganger i uken. Du rister sikkert på hodet, men det er min største hobby, så det skulle kanskje bare mangle at jeg vil ha flest mulig dager på treningssenteret.

 Og når det gjelder bildene jeg har lagt ved dette innlegget så er det geniale øvelser for din bedre bakdel. Jeg kjører denne med kettlebells og da gjerne 10 på hvert bein og i 3 runder. Det skal svi godt og det er over på få minutter. Selv om det er en øvelse som svir, så gir den resultater. Trening skal gjøre litt vondt.

 

Dersom du ønsker deg treningsklær og en rabatt, bruk randiae15 som gir 15% på alle kjøp. Direkte link,her.

 

Men hva med deg og trening - får du tid til å trene så ofte du vil?

 

#spørsmål #spørsmålsrunde #blogg #foto #hvitt #Trondheim #fotoshoot #photoshoot #canoncamera#canon #blogger #inspirasjon #hverdag

-Randi Annette-

MIN STØRSTE FRYKT

Som noen av dere kunne lese i det innlegget jeg postet tidligere i dag, så skulle jeg poste noen innlegg som tok for seg noen spørsmål der jeg ville skrive mer rundt enn å bare svare kort på det. Så her kommer det et innlegg om et spørsmål som kom inn, nemlig Min største frykt.

 


Foto: Nandita Myre Paulsen

 

Min største frykt er helt klart å miste pappa og søsteren min. Jeg mistet mamma i svært ung alder og det har preget meg i høy grad igjennom hele livet. Jeg blir rett og slett irritert når jeg tenker på det fordi det føles så urettferdig. Jeg har kun et liv, og det var det livet jeg fikk. Men jeg skal ikke klage med tanke på at jeg er frisk og at jeg har klart meg ganske bra. Men nå er ikke det et innlegg for å sammenligne meg selv med de som har det verre enn meg, for det er tross alt alltid noen som sliter mer enn andre.

 

Jeg kjenner jeg blir varm i brystet bare ved å skrive disse ordene. Jeg blir litt dårlig av å tenke det og kjenne på de følelsene. Men det er ikke noe jeg går å bruker så mye energi på, selv om disse tankene eksisterer. Men det er kanskje ikke så rart når man har opplevd det man fryktet mest, eller det man ikke visste gikk an. Det å miste noen så nær deg i så ung alder. Døden liksom. Så brutal og kald. 

 

Døden er kanskje et ord som beskriver det jeg frykter aller mest. Ikke så redd for meg selv, men de nærmeste jeg har i livet mitt. Og da så klart pappa og søsteren min. Min største frykt....

 

-Randi Annette-

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

Da kommer svaret på det spørsmålene som kom inn. Håper dere liker det.

 

1. Er du alltid like glad?

Det var et hyggelig spørsmål synes jeg. Da vet jeg at mange som leser bloggen min oppfatter meg som glad og positiv. Jeg vil si jeg er en glad person og ler masse hver eneste dag. Da av mine egne tørre vitser, men også de som er rundt meg. Jeg sier nemlig mye merkelig som jeg selv kan finne på å le av. Noen eksempler? Nei - dessverre har jeg ingen her og nå.


Men jeg har dårlige dager der jeg ikke smiler og er glad, men det er når jeg er for meg selv. Jeg har ikke noe lyst til å dra ned de rundt meg fordi jeg har en dårlig dag.

 

Sponset innlegg


Foto: Nandita Myre Paulsen

 

2. Hvordan får du motivasjonen til trening?

Ja, det er noe mange spør meg om. Jeg tror det først og fremst handler om at jeg har interesse av å trene. Jeg liker å trene hardt og svette. Alternativet er å ha lite energi og føle seg uvel. Det er også veldig motiverende å se fremgang i ulike øvelser. Og er det en ting som hjelper på så er det helt klart fine og behagelige treningsklær.


Jeg er så heldig å har en flott og fargerik garderobe. Nå har jeg lyst til å bli mykere, så der har jeg fortsatt mye å jobbe med når det gjelder motivasjon. Jeg trives best når svetten renner og musklene skriker etter å få slippe å trene mer. Samtidig så hjelper også mine følgere meg med å ha lyst til å fortsette, så jeg skal takke veldig mange av dere for at dere gir meg motivasjon.

 

 

3. Går du på diett?

Nei, jeg går ikke på diett. Jeg gjorde det for ett år siden i tre måneder, men etter det så har jeg spist det jeg har hatt lyst på. Jeg er skikkelig kjip når det kommer til det å holde seg til det som er sunt når jeg ikke . Det vil si at jeg hadde greid å være flink og forholdt meg til en plan/diett dersom det var en grunn til det. Konkurranse eller rett og slett et konkret mål. Nå spiser jeg grønnsaker hver dag og jeg spiser opp til seks måltider om dagen. Store og små igjennom hele dagen.

NOKADIETTEN  er noe jeg bruker hver dag, men jeg går ikke på en diett, men jeg spiser 1-3 måltider fra NOKA hver dag. Og sjokolade er min beste venn men også min største fiende. Jeg spiser sjokolade ganske ofte fordi jeg rett og slett elsker det. Ikke i mengder i ukedagene, men jeg unner meg litt med god samvittighet.

  

4. Hvor i utlandet har du vært?

Jeg har vært i London 10 ganger. Kun via jobb da jeg har vært på frisørmesser og kurs. Da jeg var daglig leder var jeg der på møter, kurs og store fester. Jeg har vært i Alanya 4 ganger på sommeren. Garantert sol og en billig ferie. Men nå kommer jeg ikke til å reise dit noe mer. I så fall ikke med det første.

Ellers har jeg vært i Bulgaria, Puerto Mogan, Lanzarote, Frankrike, Sverige, Danmark, Luxembourg, Riga, Belgia og Gdansk.

 

Bulgaria 

Gdansk 

5. Beskriv deg med 5 ord.

Målbevisst, følsom, omtenksom, snill og strukturert. Dette var ikke enkelt altså. Det er så vanskelig å finne de rette ordene om seg selv. 3 positive ord hadde jeg greid å sagt med en gang, men 5 var verre. Det tok litt tid å finne de to siste.

Men, ja. Målbevisst og strukturert er jeg fordi jeg har overbevist meg selv om at jeg greier mye mer enn jeg hadde trodd. Studere, være daglig leder og drive en salong greide jeg, og ikke minst det å studere et fag som jeg opplever som gresk (les matematikk) der jeg greide å jobbe meg opp til karakteren 4. Det må jeg bare få lov til å være litt stolt over. Og ikke for å snakke om de andre fagene jeg har tatt via nettstudiet. (Snart i mål...).

  

Følsom er jeg fordi jeg kan begynne å gråte dersom folk forteller meg en historie som rører meg. Hallo - jeg griner når folk synger bra på norske talenter liksom..Ja, jeg vet. Drit flaut(!!).


Snill og omtenksom fordi jeg bryr meg virkelig om de som er rundt meg og jeg prøver så godt jeg kan å vise det. Selv om jeg bærer på en sekk med dårlig samvittighet over å ikke ha nok tid til vennene mine. Jeg er ikke den som løper ned dørene til vennene mine nå som jeg har studert og jobbet som en helt. Så der er jeg kanskje ikke så omtenksom sånn sett, men dette er jo noe som går begge veier. Men jeg sender i så fall en melding for å vise at jeg tenker på de.

  

Det var svaret på fem av spørsmålene som kom inn. Noen av de andre får dere svar på om litt, og noen kommer det egne innlegg på. Håper dere som har sendt inn spørsmål satte pris på de svarene dere fikk, og til dere andre, at dere opplevde at dere ble litt bedre kjent med hun bak bloggen. Skulle du lure på noe, bare legg igjen en kommentar så blir det med på et annet innlegg.

 

Ha en super dag videre.

 

#spørsmålsrunde #blogg #blogger #personlig #foto #bildet #photo #spørsmål #inspirasjon #motivasjon #helse #trening #student #studiekompetanse

-Randi Annette-

 

 

FOTOSHOOT PÅ 3T-ILSVIKA

I dag startet jeg dagen med noe av det morsomste jeg vet, nemlig fotoshoot. Det er så innmari morsomt at jeg kan nesten ikke få sagt det. En fotograf trengte modell for treningsbilder og når jeg da fikk spørsmål om å stille, så takket jeg så klart ja til det. 3T Ilsvika stilte som vanlig opp så vi fikk fine lokaler å jobbe i.

 

Dette bildet er ifra en shoot jeg var på i Mai i fjor, på 3T-Ilsvika.

 

Det er veldig morsomt å få slike oppdrag, om jeg kan kalle det for det. Trening er jo min største hobby, så det å hjelpe andre i en slik sammenheng sier jeg gledelig ja til. Da får jeg utfordret meg og ikke minst brukt kroppen. Det å være på en slik shoot krever masse fordi man må se bra ut på bildene, men samtidig vise at man faktisk trener. Det er tungt å holde posisjoner og lignende, så det er greit å holde fokus og gjøre ting så godt som mulig med en gang. Lettere sagt enn gjort, til tider. Nok en grei erfaring å ha meg seg.

 

Håper dere får en fin dag videre og ikke minst ei fin uke.

 

#foto #fotoshoot #canoncamera #trondheim #treningsbilder #trening #helse #Motivasjon #inspirasjon #treningssenter #fitness #fit #modell

-Randi Annette-

  

MIN FØRSTE GRAVIDFOTOGRAFERING

Mitt første fotooppdrag innen gravidfotografering.

 

Det var ikke bare bare. Et lite rom med masse leker, dårlig lys og mitt kjære fadderbarn som ville ha oppmerksomhet gjorde det litt vanskelig. Ja,det bydde på masse utfordringer, men det var så morsomt å få bryne seg på en slik fotografering også. Det å få frem den fine formen på magen og det å få til fine bilder i denne sammenhengen var utfordrende. Men jeg gjør det gjerne igjen.

 

Lille Nora ligger i magen. En aktiv jente som kommer til verden i sommer.

 

 

 

 

Kvinner som er gravide er noe av det vakreste jeg ser. Det er en gave å få lov til å oppleve det å bli mor. Man skal nemlig ikke ta det for gitt. 

 

#foto #fotografering #canoncamera #canon #gravid #mamma #mor #svangerskap #fødsel #fotograf #bildet #blogg #trondheim #jente #barn #familie

-Randi Annette-
 

EN DEILIG OPPSKRIFT PÅ EN LØRDAG

Det er lørdag og da passer det perfekt med en oppskrift på en kjempe enkel og god middagsrett. Dette er flotte elementer med tanke på en tapasbord, så jeg har nå bare på en uke spist akkurat dette tre ganger. Jeg fikk plutselig en ny favoritt. Det går veldig kjapt å lage så det er ikke noe vits i å tenke at man ikke har tid, for det har man. Det tar bare 15 minutter å lage det dere ser på tallerkenen. 

 

Stekt svin i terninger, maiskrem, salat, tomat, foccacia og aioli.

 

 

Svine stekte jeg med salt og pepper, foccacia og aioli kjøpte jeg på Rema 1000. Det er så klart aller best hjemmelagd, men når tiden ikke strekker til så synes jeg det er lik så greit å kjøpe det ferdig. Brødet finner dere oftest i frysedisken.

 

 


 

Så har vi en deilig maispure. Denne lagde jeg for første gang forrige lørdag, da jeg og kjæresten min skulle lage tapas for oss og mine svigerforeldre. Jeg og svigerfar ble spesielt glad i denne så vi forsynte oss godt, med god samvittighet. Denne kan lages på sikkert tusen måter, men jeg liker å sette mitt eget preg på maten jeg lager, så det å følge oppskrifter er jeg særdeles dårlig på. Den oppskriften jeg fant sa den skulle inneholde fløte. Men jeg valgte å gjør den litt sunnere med å bruke melk.

 

 Ingredienser for 4-5 personer

4 Maiskolber (eller 2 bokser mais, ca 6 dl mais)

2 Dl lett melk (eller den du måtte ønske)

5 Ss Smør

Salt (etter smak)

Pepper (etter smak)

Paprikakrydder (kan sløyfes)

 

Fremgangsmåte

Dersom du bruker maiskolber, skjær av maisen og prøv å få de i små biter. De kommer til å sitte fast i remser, men det er ikke noe problem. Mais og melken skal kokes sammen under lokk i ett minutt. Tilsett smør og hell det gjerne over i en bolle så det kan avkjøles litt. Når det ikke ryker, kan du bruke stavmikser  eller blender, og mose det godt sammen. Tilsett krydder.

 

Dere kommer ikke til å angre. Kanskje du skal overraske en venn, kjæreste eller rett og slett deg selv med dette i kveld? Del gjerne innlegget med den du vil dele denne retten med <3

 

 

God lørdag.

 

 

#tapas #Oppskrift #mat #kos #familie #maispure #mais #sunn #Kosthold #Middag #lørdag #fest #inspirasjon #Matblogg #Blogger #Blogg #kosthold #rema1000

-Randi Annette-

 

FREDAG OG MIDDAG OPPSKRIFT

God fredag alle sammen. Håper dere har en like god fredagsfølelse som jeg har. Jeg startet dagen med en kjempe godt treningsøkt og dro hjem å støvsugde og ryddet. Kjøleskapet er fylt opp av matvarer og middagen er allerede tatt opp ifra fryseren. Så når jeg er ferdig med arbeidsdagen klokken 20.00 i kveld, er det bare å sykle hjem, lage middag og slenge seg ned på sofaen. 

 

Fredag, snart april og vår. Ikke rart jeg trekker litt på smilebåndene da.


Foto: Nandita Myre Paulsen (NMP-FOTO)

 

Men riktig vår er det ikke enda og sikkert ikke selv om April er rett rundt hjørnet. Men det er lov å håpe og i så fall glede seg. I kveld tenker jeg at jeg skal dele oppskriften på middagen jeg skal lage meg i kveld. Den er så utrolig god at dere kan ikke forestille dere det. 

 

Men nå må jeg spise litt mat før jeg skal sykle på jobb. Ønsker dere alle en kjempe fin fredag.

 

-Randi Annette-

 

Livet - som en berg og dalbane.

Jeg fikk tilbakemelding på skriveoppgavene mine som jeg skrev på nynorsk, og jeg er kjempe fornøyd med karakteren. Det første jeg sa til meg selv var så klart, du kunne greid bedre. Du burde ha jobbet deg opp til en bedre karakter. Men det er meg i et nøtteskall. Jeg forventer alltid mye mer av meg selv. Alt for streng kanskje, men jeg passer på å klappe meg selv på skulderen også. Karakterene mine har blitt bedre og bedre, så noe bra må jeg jo gjøre.

 

 

Jeg kan nesten ikke tro at jeg snart er ferdig meg faget. Det er faktisk ikke til å tro. Jeg har noen store innleveringer og prøver før eksamen, så jeg kan ikke slappe av riktig enda. Men det å få bedre og bedre karakterer er en perfekt timing nå. Da kan jeg gå inn mot eksamensperioden med et smil og ikke minst med en motivasjon. Det er noe jeg trenger i et fag som jeg ikke synes så veldig mye om. Men jeg har lært meg å like det og lært meg å jobbe med det, og det har gitt resultater.

  

 

Et lite skryte og klappe seg selv på skulderen innlegg. Men det er kanskje ikke så rart at jeg er litt stolt. Jeg står opp mye tidligere enn jeg må for å trene og for å jobbe med skole. Så jeg får litt avslapping før leggetid. Andre dager er det skole, jobb, trening og skole. Eller dager uten trening går det i masse skole. Jeg skal fullføre studiekompetansen min med å vite at jeg gjorde det jeg kunne. Og dette er en kjempe fin erfaring å ha med seg.

 

 

Det å gjøre noe man ikke vil dag inn, dag ut er en prestasjon i seg selv. Mange i klassen min har hoppet av faget, og jeg kan god forstå det. Men enkelte gaper over for mange fag av gangen, men man finner jo ikke ut før man har prøvd. Så all respekt for de også som faktisk turte å satse, prøve og feile. Det er bra det. Livet handler vel om berg og dalbaner - prøving og feiling.

 

Livet - som en berg og dalbane.

 

-Randi Annette-

CHALLENGE

Jeg har blitt litt nysgjerrig på det jeg ikke kan så godt. Nemlig det å utfordre kroppen med nye øvelser og ikke minst nye gruppetimer. Yoga er for eksempel noe jeg har veldig lyst til å bli glad i, men det er vanskelig å få det til når jeg jobber turnus. Men jeg kan så klart prøve litt hjemme også, men jeg tror nok det sitter langt inn å skal finne på å tøye og bøye her hjemmet når jeg har treningssenteret 15 sekunder unna.

 

Klærne er sponset av Brazfit

 

Denne øvelsen prøvde jeg for en liten stund tilbake. og jeg kjente at jeg var ikke så myk, for å si det pent. Det er ganske stramt på bakside lår og med en ball så blir det utfordrende med tanke på balansen også. Jeg har jo alltid hatt en drøm om å bli myk, men jeg har aldri funnet tålmodigheten til å begynne. Ikke vet jeg helt sikkert hva som skal til heller. Det er vel noe med antall repetisjoner og hvor lenge man bør tøye. Og ikke minst hvor ofte.

 

 

Har du prøvd denne øvelsen? Er du flink til å tøye eller trene Yoga? 

 

#Trening #yoga #helse #treningssenter #treningsklær #reklame #blogg #treningsblogg #inspirasjon #Motivasjon #inspirasjon #trondheim

-Randi Annette-


 

UTFORDRENDE FOTOSHOOT

Fotoshooten i dag bydde på mye. Alt ifra skikkelig vind, regn, hagel og sol. Så det var sikkert ikke kjempe enkelt å få til gode bilder i det været som var. Men jeg bevegde meg og poserte på ulike måter og ga blanke i at folk glodde og at vinden herjet. Og det ble da en del flott bilder, om jeg kan få si det selv. En god kjemi mellom fotograf og modell er nok viktig. Som modell så er det viktig å kose seg og ikke minst klare å slappe av.

 

Folk stoppet opp for å se og regnet pisket. Ja, det var vel underholdende å se ei lita dame med en paraply som hoppet og poserte. Det var jo skikkelig kaldt, men det kommer ikke frem på bildet heldigvis.

 

Nandita, fotografen er kjempe dyktig. Hun er så søt og omgjengelig så det er ikke vanskelig å kose seg foran kameraet.


Foto: Nandita Myre Johansen (NMP FOTO)

 

Det å stille opp som modell for fotografer er så utrolig morsomt. Gøy å variere med å ta treningsbilder og hverdagslige bilder synes jeg. Variasjon generelt er jo ganske kjekt. Det å være i studio er gøy det også, men når man er ute så blir det litt mer med det, noe jeg liker veldig godt. Da får man kjent på været og stemningen på en helt annen måte. 

 

 

Nei dette må jeg si var en fin dag. Foto er og forblir gøy. Jeg elsker det - rett og slett.

 

#foto #bilder #mote #inspirasjon #fotografi #svarthvitt #fotograf #trondheim #trend #Profil #ansikt #hverdag #modell #photoshoot

-Randi Annette-

 

JOBB OG UTENDØRS FOTOSHOOT

Nå har jeg sminket meg og er klar for å sykle på jobb i pissregn. Skikkelig dårlig timing og ikke minst dumt av meg å ikke sjekke været før jeg la litt jobb i det å sminke meg. Hadde jeg sett været ute, hadde jeg droppa sminken og heller syklet til jobb tidligere så jeg kunne ha sminket meg der. Men det gjorde jeg ikke. Så får vi se hvor fin jeg er når jeg kommer fram til jobb. Stikkordet er sikkert som en druknet katt.

 

Et bildet fra da jeg var i skogen og tok noen bilder tidligere i år.

 

I dag skal jeg på en fotoshoot som skal foregå utendørs. Det regner dessverre så jeg måtte endre alt av det jeg hadde tenkt med tanke på outfit. Men jeg har da nok av klær så jeg måtte bare gjøre om litt på planen. Når jeg har en tanke eller en Idé om hvordan det skal være så vil jeg jo gå for det. Men når været endret seg til dette så måtte jeg tenke fort og finne ut hva annet jeg kunne ha på meg.

 

Foto er kjempe morsomt og det har nok blitt en stor hobby på lik linje som trening er for meg. Noe jeg ikke så for meg skulle bli tilfelle, men det har det altså blitt. Nå skal jeg lage meg frokost og etter hvert sykle til jobb. Det gruer jeg meg skikkelig til. Det bøtter jo ned. Ja ja. Bra det ikke finnes dårlig vær, bare dårlig klær da....

 

 

-Randi Annette-

SKIKKELIG LAT.

Nå har jeg fått solgt unna to møbler på kort tid. En sovesofa solgte jeg forrie uke, og et lite sort bord med hjul solgte jeg i kveld. Jeg har fortsatt et slikt bord igjen, men det får jeg legge ut på salg om litt. Kjekt å få unna det man ikke trenger, som noen andre trenger mer enn meg.

 

Ellers har jeg jobbet med norskoppgaver. Nå stod det mellom det å trene eller slappe av i sofaen, og det endte opp med sistnevnte. Kanskje jeg skal lage meg en kopp med te og sitte under pleddet og glane litt på TV?  Det fristet veldig. Så ja, jeg unnet meg det. Skikkelig lat, kaller jeg meg selv. Men jeg har jo vært på jobb i 7,5 time, laget fiskesuppe til middag, solgt unna et bord og gjort lekser i 1,5 time. Men ja. Uansett føler jeg meg litt lat.

 

Og det med god samvittighet.

 


Jeg kjenner også et snev av søtsug som melder seg. Jeg har vært så sløv med kostholdet den siste uken. Eller rettere sagt, de to siste ukene. Første uken var det ferie og forrige uke var kjæresten min i Trondheim. Så da blir det fort litt ekstra kos.

 

Jeg bor også bokstavelig talt på Rema 1000, så det tar meg bare ett minutt å gå til butikken. Men jeg håper sofaen skal føles så behagelig at jeg ikke orker å gå ut. Så får vi se da. Ellers vil jeg minne dere om å bli med på spørsmålsrunden min som jeg har på blgogen. Legg igjen noen spørsmål, så svarer jeg på et innlegg litt senere. Direkte link her.

 

Ha en fin kveld.

 

-Randi Annette-

 

 

SPØRSMÅLSRUNDE - BLI MED.

Da er det på tide å kjøre igang en spørsmålsrunde her på bloggen. Nå kan du spørre meg om det du måtte ønske, så kommer det et innlegg senere der jeg svarer på de ulike spørsmålene. Dette er alltid like spennende synes jeg.

 

Bloggen tar for seg ulike tema, men det er hovedsaklig trening og oppskrifter. Men i en travel hverdag med studie ved siden av jobb som krever enormt mye, blir det veldig enkelt å skrive mer personlige innlegg som ikke krever så spesifikke bilder. Der har jeg også en jobb å gjøre, nemlig det å ta bilder til bloggen. Men tiden strekker ikke til alltid.

 

Så nå er det bare å fyre løs. Legg igjen en kommentar og still spørsmål, så kommer det svar på de ulike spørsmålene etter hvert.

 

Ønsker dere alle en kjempe fin dag.

 

 

#spørsmål #spørsmålsrunde #blogg #foto #hvitt #Trondheim #fotoshoot #photoshoot #canoncamera #canon #blogger #inspirasjon #hverdag

-Randi Annette-


 

Fra Frøya til Trondheim

Da var jeg tilbake i Trondheim igjen etter to dager på Frøya til kjæresten min og svigers. Helgen har vært kjempe fin og jeg må si det er litt stille og litt trist å plutselig være her hjemme alene igjen. Men heldigvis går det over. Jeg kom til Trondheim for en liten time siden og jeg har allerede rukket å handle middag og spist, så nå skal jeg finne frem norskbøkene. Om jeg kommer meg på trening senere i kveld er jeg litt usikker på, men det er jammen meg godt å slappe av her hjemme også.

 

 


Jeg har fri ifra jobb i dag så jeg skal vel egentlig bare nyte dagen i fred og ro, sånn egentlig. Men vi får se hva det blir til. Jeg skal vise dere noen gode oppskrifter og tips til ulike retter til tapas her på bloggen. Jeg lagde taps på lørdag og noen småretter til middag til meg selv i dag. Det ble for godt til å ikke deles. Tapas er utrolig godt og ikke minst enkelt å lage, så det er kjekke tips for alle i en travel hverdag.

 

Men nå skal jeg gjøre litt lekser. Ønsker dere alle en kjempe flott ettermiddag og kveld.

 

-Randi Annette-
 

I*M DONE

Da skal jeg endelig ha et litt sosialt liv på sosiale medier og blogge litt. Jeg har stått på som en superhelt fra morgen til kveld med to skriveoppgaver på nynorsk. Jeg er ganske fornøyd med jobben jeg har gjort, men vi får se om nynorsken var bra nok eller om den kommer til å trekke ned mye med tanke på karakteren. Men så lenge jeg vet at jeg har gjort det beste jeg kan gjøre, så er jeg fornøyd.

 Foto: Silje Bullgård

 

Bortsett ifra skolearbeid, har jeg vært på fotballkamp på Sistranda og sett Frøya knuse Hitra. Treningskamp, men dog... Morsomt.

 

Selv om jeg har jobbet mye og stort sett vært innendørs i dag, har jeg koset meg skikkelig hjemme til svigers og med kjæresten min. Her er det alltid hyggelig å være. Nå skal jeg se noen episoder av en serie jeg har startet på, Van Helsing. Har dere sett den? I natt drømte jeg at jeg var hun damen som er en av hovedpersonene som alle vampyrene er ute etter. Så ja, ikke så lurt å se for mye rett før leggetid kanskje. He-he.

 

Håper dere får en fortsatt fin kveld. Nå skal jeg nyte resten av helgen. Følelsen av å ha fri er utrolig godt altså. I'm done.

 

-Randi Annette-

 

JEG ER PÅ FRØYA

Da ble det plutselig en tur på meg til Frøya. Jeg var i havgapet for bare en uke siden, men da var jeg på Mausund. Været er skikkelig fint også så dette var en perfekt helg å stikke til Frøya på. Ingenting er som å være her i havgapet når det er fint vær.

 

 

Planen var å trene, men den utgikk. Deilig å ikke stresse med å rekke over alt mulig. Og det er ikke minst godt å stoppe opp å nyte tiden her ute. Det har så langt gått i det å slappe av, men om litt skal jeg brette opp ermene og lage tapas med kjæresten. Det satser vi på blir godt.

 

Dette ble tidenes korteste innlegg, men nå skal jeg nyte helgen og legge vekk Internett en stund. Håper dere har hatt en flott lørdag så langt.

 

-Randi Annette-


 

JEG TRENGER SÅRT EN FOTOSHOOT

Nå er jeg virkelig i en situasjon der jeg trenger en ny fotoshoot. Det er nå jeg gransker hver mappe på daten min for å finne bilder jeg ikke har brukt enda. Eller bilder jeg har brukt, men som jeg redigere på ny. Jeg fant et bilde ifra da jeg var modell for NMP-FOTO sent i januar i år. Hun er skikkelig flink.

 

Jeg tenkte at dette var et fint bildet å bruke i et innlegg som handler nettopp om fotoshoot.

 

 

 


Foto: NMP- FOTO (Nandita Myre Paulsen).

 

Fotoshoot krever et bra lys og ikke minst tid. Variert stil, gjerne med ulike klær og frisyrer. Og akkurat det har jeg ikke funnet tid til enda. Eller, jeg har kanskje ikke prioritert det i min hektiske hverdag. Men nå ser jeg at jeg bare må finne tid til det, noe jeg håper jeg kan få gjort noe med om ikke så alt for lenge. Med mindre det dukker opp en fotograf som trenger en amatørmodell. Det har faktisk skjedd meg noen ganger.

 

Ellers håper jeg dere har en fin fredagskveld.
 

 

#foto #fotograf #modell #Trondheim #fredag #Helg #fotoshoot #shoot #photo #photoshoot #profilbildet #vildet #fotografi #inspirasjon #Opplevelse

.-Randi Annette-

Oppskrift på en lune lapper.

Jeg kjenner et snev av bakeglede og det å stå litt på kjøkkenet igjen. Det er en god følelse. Tiden strekker ikke alltid til, men er det noe jeg skal lage igjen snart, så er det helt klart bananlapper. Eller pannekaker om du vil. Jeg skal ikke si jeg husker når jeg lagde dette sist, men jeg husker de var gode, så det må helt klart prøves igjen.

 

 

Ingredienser

1 Egg

1 Banan

1/2 Dl ekstra lett melk (kan bruke den melken du ønsker)

1/2 Ts bakepulver

1/2 Ts vaniljesukker

1 Dl store havregryn (kan bruke lettkokte om ønskelig)

 

 

 

 

 

 

 

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i en blender eller bruk stavmikser. Bland helt til røren er luftig og fin. Stek små lapper . 

 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

  

 

Åh, nå fikk jeg lyst på lapper nå. Hadde jeg hatt tid, skulle jeg ha laget det til frokost i dag. Men nå har jeg i så fall  noe å se fram til. Hva med deg? Skal du lage deg en slik frokost i helgen kanskje?

 

 

#oppskrift #lapper #pannekaker #trondheim #Inspirasjon #Motivasjon #Helse #mat #oppskrift #lunsj #frokost #bananpannekaker #banan #fredag #Helg

-Randi Annette-

ROMANTIKK OG TORSDAGSKVELD

Da var torsdagskvelden snart over og det er ikke lenge igjen til det er helg. Jeg var så heldig å komme hjem til dekket bord av ferdig middag (taco med svin og tilbehør), og rødvinsglass med saft. Tente stearinlys var det også. Kjempe koselig å komme hjem etter jobb til dekket bord og en romantisk stemning. Det må jeg virkelig si. Jeg har verdens beste kjæreste.

 

 

For dere som legger merke til det så er det nå et gammelt bildet til dette blogginnlegget. Jeg trenger en ny fotoshoot.

 

Etter en romantisk stemning er det nå fotballkamp på TVen. Jeg skal ikke si jeg følger med så mye, men at det er 0-0 har jeg registrert. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden før det blir leggetid. Ønsker dere alle en kjempe fin torsdagskveld. Romantisk eller ei.

 

-Randi Annette-

FRA KRISE TIL KJEPPHØY?!

I dag var det helt krise. Jeg var seriøst ikke langt unna det å gå inn på soverommet og slenge med under dyna for å sove noen timer ekstra da jeg stod på badet å kikket meg selv i speilet. Jeg var så himla trøtt og skikkelig umotivert til å trene. Alarmen ringte rett før 06.00, og jeg hadde ikke lyst til å kjøre på med en tøff treningsøkt som Tabata er. Jeg tenkte frem og tilbake, og kom fram til at jeg måtte trene nå om jeg skulle få til å trene i dag. Med de skoleoppgavene jeg har nå er tidskrevende, så treningen kommer sist i mine prioriteringer. Det må skje tidlig dersom jeg skal ha mulighet til å jobbe med skole før jeg begynner på jobb.

 

Kroppen var ikke våken enda jeg stod å trippet på oppvarmingen. Ned på magen, ned på ryggen. Burpees.....

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg prøvde å finne motivasjonen når jeg trente, men det tok litt tid. Jeg ga jernet og jeg er fornøyd med det å klare å komme meg på trening, og ikke minst det å slite meg helt ut. Noen ganger lurer jeg virkelig på hva som bor inni denne kroppen. For jeg må si jeg blir overrasket av meg selv til tider, uten å virke kjepphøy. Men jeg må få lov til å være stolt av meg selv og ikke minst innrømme at det er tungt for meg også. Selv om dere ser at jeg kommer meg opp og jeg trener såpass mye, så er det ikke enkelt. Det krever alltid litt, og enkelte perioder ganske mye.

 

 

Det å være litt streng med selv seg tror jeg ikke er så dumt. Jeg føler jeg lærer mye på det. Å her snakker jeg om trening, disiplin og det å sette seg selv i en uønsket situasjon, (for det er jo det i perioder..). Jeg vil jo trene og holde helsen min, men det er ikke alltid like gøy.

 

 

Dette var dagens. Jeg er skikkelig imponert over meg selv etter denne opplevelsen. Klapper meg selv på skulderen. Og det skal du også gjøre neste gang du fullfører noe du ikke hadde så lyst til å gjøre i utgangspunktet.

 

-Randi Annette-

 

DETTE SIER DU IKKE UNDER MIN TRENINGSØKT

Jeg har kanskje litt mer respekt for en personlig trener enn hva jeg har ovenfor en venn. Og la meg forklare meg. Det å være med en personlig trener er i en situasjon man forventer å få tilbakemeldinger både før, underveis og etter en treningsøkt. Men jeg merker med meg selv at det å skal ha en samtale under de tunge settene, eller det å få spørsmål om ting som ikke har noe med KOM IGJEN, DU KLARER EN TIL, så må det nesten spares til vektene er lagt vekk. 

 

Nå høres jeg sikkert skikkelig sær ut, men dersom jeg skal ha en samtale under mine sett, så får jeg ikke til å telle hvor mange reps jeg tar, og jeg har garantert ikke på tunge nok vekter dersom jeg skulle greie å prate samtidig. Dette er ikke noe jeg har opplevd nå i det siste, men jeg kom over et blogginnlegg som jeg skrev for ett år siden, der jeg tok opp det samme temaet. Og jeg må si jeg står for det samme ett år etter. 

 

Klærne er sponset av Brazfit. Rabattkode randiae15 gir 15% avslag på hele nettbutikken. Link her. 

Nå har jeg hittil trent to ganger denne uka og før det var det over en uke siden sist. Jeg skjønner ikke helt hva det er, men jeg opplever at jeg har blitt sterkere i øvelser jeg har slitt med tidligere. Jeg skjønner ikke hva som gjør det for det kan i så fall ikke være kostholdet. Med mindre kjeks og sjokolade er bra med tanke på progresjon da....

 

Men jeg skal vel ikke klage på at kroppen fungerer bra. Tvert i mot. 

 

Hvordan er du på trening? Liker du å snakke om vær og vind i det du ligger under benkpressen eller i det du skal ta dype knebøy? Fortell meg gjerne om din historie og synspunkter på dette. Ha en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-

LILLE LØRDAG

Om litt skal jeg på et kurs på selve fridagen. Et kurs som ikke er innen jobb, men rett og slett et kurs som kan være verdifullt på mange måter senere i livet. Så da hiver jeg meg på.


Selv om jeg har fri, måtte jeg stå opp klokken sju for å gjøre lekser. Kjære vene hvor vanskelig det er det jeg holder på med nå. Nynorsk i tillegg så det sier vel sitt. Jeg har to store og krevende skriveoppgaver, og den ene oppgaven jeg valgte er en oppgave som er skikkelig vanskelig og krevende. Men det er nå jeg kan prøve å feile, lære og ikke minst finne ut av det som jeg må jobbe mer med. Jeg har det i hodet, men å få frem poengene like bra på papiret som jeg greier å beskrive det med ord er utfordrende. Snittkarakteren i norsk skriftlig landsbasis er 3. Det sier vel sitt ang pensum og hvor heftig det er.

 

 

Men, nå er det kurs som gjelder, så da får jeg et lite avbrekk i så fall. Helt til virkeligheten tar meg igjen i ettermiddag. Men, nå skal jeg ikke ta sorgene på forskudd. Jeg er jo snart ferdig med studietiden, selv om det er hardt når det står på, så skal jeg love dere at jeg skal være stolt over å ha gjennomført når det er over.

 

Over og ut - ha en strålende lille-lørdag.

 

-Randi Annette-


 

BILDER FRA ØRNESAFARI

Her kommer det et innlegg jeg ikke delte i helgen, som kommer nå. Det skal sies det var en ferie jeg sent vil glemme, og det å være hjemme å oppleve hva naturen har å by på skal jeg si dere var fantastisk. Fiske og ørnesafari.

 

 

  

  

  

  

Ikke de beste bildene, men dere kan enkelt se at det er en ørn. Jeg er jo ikke like vant med å se ørn så det er klart det er litt stas når man først får øye på det.

 

Ser du mye til ørn der du bor?

 

-Randi Annette-
 

ICE COLD

Jeg har gått å kjent på en frossen følelse hele dag. Jeg stod opp like etter klokken syv i morges fordi jeg skulle trene. Men fant ganske fort ut at jeg ikke var i form til det. Jeg la meg med hodepine i går kveld av ren frustrasjon over å ha slitt med det tekniske på dataen min, og hodepinen var der enda da jeg våknet i dag. Skikkelig skallebank bare ved å bøye seg såvidt ned mot bakken. Så da ble det å jobbe med skolearbeid og ta noen viktige telefoner istedenfor.

 


Foto fra da jeg var ute å gikk tur i februar.

 

ICE COLD føler jeg at bildet beskriver. Jeg selv ligger på berg som er iskald, og jeg har redigert bildet slik at jeg ser relativt kald ut også. Hva synes dere forresten om bildet?

 

Ønsker dere en kjempe flott dag.

 

-Randi Annette-

 

KVELDEN SOM GIKK RETT VEST.

Det er bare en ting jeg husker av denne dagen akkurat nå. Og det er noe skikkelig kjipe greier. Kjære vene hvor utrolig lei denne kvelden ble. Okei, greit nok jeg fikk solgt sovesofaen min som jeg la ut for salg i går. Kjempe bra. Men, jeg har en arbeidsplan som ikke ligner grisen, og jeg har ikke tid til å ha trøbbel med dataen min. Den bestemte seg for å skrive bare tøys og tull, til å ikke skrive noe, til det å skrive tegn. Det utrolige var jo at han som kjøpte sofaen min var en såkalt datafyr, men lyktes ikke med å fikse den. Jeg hadde vært i dialog med to til som heller ikke kunne bidra mer enn det de gjorde. Det skal sies de hjalp mye.

 Jeg måtte lete etter den fine disken min så jeg fikk lagt over ting jeg var redd for å miste. Så var det bare å manne seg opp til å slå den av, og på. Det jeg fryktet var at jeg ikke fikk tastet inn koden for å låse opp PCen, da tastaturet skrev bare tull. Men, neida, den ble seg selv igjen. Jeg tok sjansen, og jeg er glad for det. Men, bare så teit jeg ikke turte å gjøre det før. Men, jeg tenkte det var greit å prøve alt jeg kunne før jeg valgte å slå den av.

 

Så i kveld ble det liksom ikke tid til noe av det jeg hadde tenkt. Det ble et blogginnlegg, men da om noe helt annet enn hva jeg hadde sett for meg. Som viktige lekser for eksempel.

 

Det jeg kan avslutte med å si er at jeg hadde en flott start på uken etter ferien min. Godt å være på jobb igjen  Og nå skal jeg legge meg. Tidenes tragiske blogginnlegg, men ja. Det ble litt sånn i kveld. Kvelden gikk rett vest. Jeg fikk ikke gjort noe av det jeg skulle. Så litt irritert, men jeg sparte meg datatrøbbel over tid. Så jeg skal trøste meg med det.

 

-Randi Annette-

 

TILBAKE PÅ DIETT.

Nå er det ikke noe kjære mor noe mer her altså. Nå er det tilbake til gode rutiner når det gjerlder mat og trening. Ferien er over, og det er nå fokus på å komme i form og få resultater på trening. Noe jeg så klart hadde før denne uka med ferie, men nå har det gått i det å spise sjokolade og kjeks i ganske mange dager på rad. Jeg klager ikke, bare så det er sagt, men med rutiner og det å føle seg frisk og fin er så klart det jeg trives best med. Ferie og det å nyte alt ifra det å sove litt lengre og det å spise det jeg vil er helt klart innafor.

 

Men nå er det tilbake til det å benytte seg av Nokadietten til enkelte måltider. Allerede i dag har jeg rukket å spise to måltider fra Nokaddietten.

 

Sponset innlegg.


Dette er blåbær-milkshake fra Nokadietten.

 

Jeg startet dagen med NOKA Sports shake før jeg dro på trening. Kroppen føltes lett og fin på trening, så jeg tror ikke den har tatt skade av en uke uten trening. Fokusområder i dag var rumpe, skuldre, bryst, rygg og mage. Omtrent 35 minutter med trening som jeg er fornøyd med. 

 

Etter trening måtte jeg handle inn matvarer da det var ganske skrapet her etter å ha vært borte i en uke. Så ble det en NOKA Musli etter trening. Jeg er virkelig glad over å ha kommet tilbake til Trondheim her jeg kan starte opp med mine gode rutiner igjen. Mitt fokus nå er på skole, jobb, kosthold og trening. Selv om jeg kjenner meg selv så godt at kostholdet ryker nok når kjæresten min kommer. Da skal vi liksom ta igjen det tapte. 

 

Å er det ikke slik at det viktigste av alt er å trives med seg selv? Jo, det mener i så fall jeg. Jeg og helt sikkert du vet hva som skal til. Hva vi tåler og hva vi ønsker å unngå. En uke eller to med litt dårlige rutiner ødelegger ikke alt. Men, hadde det vært en til to uker iløpet av et helt år som hadde vært bra, hadde bildet sett litt annerledes ut. Jeg tror det er viktig å se helheten jeg, at man ikke bare henger seg opp i det man har gjort mindre bra. Jeg unner meg usunne matvarer midt i uka også noen ganger, og jeg har ikke tatt skade av det. Jeg skal ikke konkurrere eller noe, så om jeg ikke følger en bestemt diett så er ikke det krise. Men, det å ha med seg hodet, er så klart en fordel.
 

Følg meg gjerne på instagram for motivasjon - @randiae.

 

Ha en fortsatt fin dag.

 

#Sport #Sportshake #Noka #Diett #Nokadietten #sponset #Reklame #Sponsor #Trening #Næring #Protein #Proteinrik #Restitusjon #Shake #Inspirasjon #Motivasjon #Progresjon #Kosthold #Tips

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no