hits

LANGFREDAG

Om det ligger noe i navnet langfredag skal jeg ikke si for sikkert, men den har jammen meg vært bra lang så langt. Men det er kanskje ikke så veldig rart når jeg legger meg til å sove før klokken elleve på kvelden og øynene slås opp like over åtte på morgenen. Da får jeg mye utav dagen, på sett og vis. Sjøluften gjør at jeg blir tidlig kveldstrøtt, det er det ingen tvil om i så fall.

 

 

I dag er været helt upåklagelig og vi skal om litt på en båttur på det glitrende hav (høres ikke det idyllisk ut så vet ikke jeg....)

 

 

Utpå ettermiddagen skal vi kose oss med reker og krabbe før vi skal på quizaften. Det ser jeg virkelig frem til.

 

Båttur i sol og fint vær, sjømat og quiz. Dette må bli en bra dag - en lang dag forsåvidt, men vi får i så fall opplevd litt. Kos og hygge langt vekk ifra mas og stress. Det har vel de fleste av oss litt godt av - tenker jeg.

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

 

 

OM DET IKKE ER DET ENE - SÅ ER DET DET ANDRE

Det slår liksom aldri feil. Nå som vi er så himla heldig med dette fantastiske været, med sol og klar blå himmel, så skal det blåse så enormt mye. Vinden er sur og kald, men det regner heldigvis ikke. Jeg kom over disse bildne som flinkeste Nandita tok for ett år siden, om det ikke begynner å bli to år... Tiden går så alt for fort...

 

Nå befinner jeg meg uti havgapet hos pappa, og været er upåklagelig, det er bare en så kald en vind som virkelig setter seg inne i kroppen. Om det ikke er regn så er det i så fall vind. Om det ikke er det ene, så er det det andre...

 

 

Men man kan vel ikke få både i pose og sekk. Ikke for det, jeg sitter jo i grunn bare inne å varmer meg jeg.

 

 

 

 

Sol, vind og påske. Det er jo i grunn helt fantastisk det.

 

-Randi Annette-

MINE PÅSKEPLANER

Jeg har kanskje vært litt fraværende og stille de siste dagene, men det har sine grunner. Jeg har rett og slett ikke hatt så veldig mye å formidle og jeg har heller ikke gjort så mye spennende. Gjort mye fint - ja, men ikke noe spesielt i grunn. Det blir liksom litt nok av det å høre om min tilstand med tåen min som jeg opererte. Det finnes kanskje grenser på hvor interessant det er. Men nå som jeg er inne på det, så kan jeg fortelle at det går fremover i så fall.

 

I skrivende stund så befinner jeg meg på Hitra sammen med kjæresten min, men vi skal reise til pappa litt senere i ettermiddag der jeg skal være noen dager. Været er upåklagelig med sol og glitrende sjø. Kaldt er det, men det gjør ikke noe når solen titter frem.
 


Foto: Cassandra

 

PåskeN for meg i år blir nok litt studie og det å være mest mulig i ro. Mange av dere er sikkert på fjellet? Eller kanskje dere jobber? Legg gjerne igjen en kommentar på hva du gjør og skal i påsken.

 

Med det ønsker jeg alle dere en riktig fin påske.

 

-Randi Annette-

SATURDAY STYLE- OR WHAT?!

Tenke jeg kunne stikke innom her for å lage litt lørsdagsstemning. Lørdag er jo helg og det betyr kanskje fest for mange, og i disse dager, kanskje påskeferie. Selv har jeg en ganske avslappet lørdag. Jeg sitter med føttene hevet vet spisebordet, og nyter en kopp kaffe i skrivende stund. Jeg satt her å tenkte ut hva jeg ville dele med dere i dag, og jeg kom da på disse bildene fra en tidligere fotoshoot som jeg var med på. 

 

Bildene er kanskje en typisk lørdagsstil - ikke vet jeg. Selv bruker jeg buksen på bildet til hverdags, men toppen (som er en body) bruker jeg kun til fest. Den egner seg ikke til å danse swing med btw,det har jeg erfart. Men ellers er den fin til fest. 

 

 

 

Armbåndene bråker sånn, så de bruker jeg faktisk aldri. Jeg har en stor kurv hjemme med masse slikt dilldall, men det blir aldri brukt. Men til shoot er de i så fall egnet.

 

 

Ønsker dere en riktig fin lørdag. Selv skal jeg spise lammelår til svigers i kveld, det gleder jeg meg veldig til.

Følg meg gjerne på instagram, @randiae

 

 

#shoot #foto #fotoshoot #bilder #style #lørdag #Modell #Model

-Randi Annette-

MMM - PROTEIN PANNEKAKER

Reklame | Sportsfuel

Jeg testet ut denne fantastiske miksen i helgen som var, og det som er så utrolig kjekt med denne er at den inneholder litt søtning, pluss at det er full av proteiner. Det står på pakken at jeg skal bruke 2 skjeer (den medfølger) og 1 dl vann eller melk.

 

Jeg vurderte nesten å lage dobbel porsjon, men jeg er glad jeg ikke gjorde det. I og med at de inneholder såpass mye protein, så ble jeg fort mett. Og med min aktivitet om dagen (les null aktivitet...) så skal det lite mat til før jeg blir mett. Når jeg trener og jobber så spiser jeg normalt seks måltider om dagen. Dette er nå halvert.

 

 

 

 

Litt om produktet:

* Pris: 139,-
* 36g protein pr. servering
* 7 ganger mer protein enn vanlig pannekaker
* Proteinblanding med Whey-, melk- og eggprotein

 

 

Denne har jeg allerede hatt med meg på reise når jeg var på hyttetur. Kjekt å ha, som man sier.

Jeg setter stor pris på det å kunne variere hva jeg spiser til frokost til hverdags og helgene. Det gjør helgene litt ekstra spesielle synes jeg.

 

 

Foretrekker du noe lignende til din forkost i helgene? 

 

#proteinpannekaker #pannekaker #lapper #protein #helse #tips #frokost #frokost #mat #Matblogg #inspirasjon

-Randi Annette-

TIDEN HAR VIRKELIG GÅTT UNNA

Det føles på en måte ut som en evighet siden jeg gikk med en megastor ullsokk på den ene foten og lå for det meste helt i ro. Men samtidig så føles det som det er bare to uker siden jeg opererte. Det er merkelig hvor fort ukene går. Det blir fem uker siden jeg opererte nå på torsdag. Å jeg som bruker å ha bare en til to uker sammenhengende sommerferie. Det er ikke rart at jeg føler at ferien min går unna på et blunk når fem uker går utrolig fort.

 

Men i år håper jeg på å kan få tre uker sammenhengende sommerferie. Det hadde virkelig gjort seg etter masse jobbing mot eksamenstiden.

 

Tightsen er sponset av Brazfit.

 

Det tar tid for at såret gror, da det var et stort inngrep. Så i morgen skal jeg få han som opererte meg til å se på tåen min. Greit å få sjekket at alt er som det skal.

 

Så til dere som føler at uken flyr - nyt dagene dere har og legg vekk de dumme tankene som man ikke kan få gjort noe med. Jenter - dere skjønner nok hva jeg mener. Vi har vel en tendens til å tenke oss ihjel om unødvendige ting.

 

Lag dere en god dag da dere <3

 

-Randi Annette-

JEG SÅ UTØYA PÅ KINO - ALDRI MER

Jeg gikk ikke noen runder meg meg selv når tanken om å se UTØYA på kino. Jeg var klar over at det kom til å bli sterkt, skummelt og kanskje.. Ja, jeg vet ikke. Jeg kjenner godt til historien, men jeg var kanskje for nysgjerrig på hvordan de hadde laget selve filmen utifra en så sterk og nær historie. Vi alle er preget av det som skjedde på en eller annen måte.

 

Det skjedde i Oslo. Norge - vårt trygge land. De aller fleste av oss kjenner noen som kjente noen som var der.. Som mistet noen. Og i verstefall - noen som ikke kom hjem igjen..

 

Jeg skal trå svært varsomt når det gjelder denne filmen. Selv ville jeg se den, men jeg ønsker å fortelle dere en ting. En ganske så viktig ting. Dersom du har lyst til å se den, men får ikke med deg en venn du har så gjerne lyst til å se den med, ikke mas, tving eller overtale. FIlmen er så himla sterk.... Dere som har sett den skjønner godt hva jeg mener.

 

Den følelsen når du sitter der og lever deg inn i hvordan det kanskje var å være der. Hvordan det var å være der vil vi aldri finne ut. Men når jeg hadde det så vondt der jeg satt, hvordan hadde de det da? De som var der. De som trodde det var mange som var ute etter dem. Det var heller ingen gjemmesteder. Helt alene - men samtidig ikke.

 

Den følelsen inne i kinosalen kan jeg ikke beskrive. Jeg satt helt fremst da det var kun de ledige plassene igjen. Rekken jeg satt på tørket tårer. Holdt for øynene. Ørene. Jeg holdt så godt fast i popcornet mitt, at jeg mistet følelsen i fingrene mine. Jeg var så anspent.

 

 

Somregel reiser alle seg tvert filmen er over. Denne gang var det helt motsatt. Det var helt stille. Ikke en eneste en som reise seg. Begynte med jakken eller det å gå fortest mulig. Alle satt helt i ro. Jeg tror folk hadde behov for å la inntrykkene synke inn. Noen gikk midt i filmen, av ulike grunner kanskje. Men ja, den var sterk. Så sterk at jeg holdt på å grine der jeg satt når rulleteksten kom. Men jeg var for stolt til å vise de følelsene blandt så mange ukjente fjes.

 

Da jeg satte meg inn i bilen, kom tårene. Jeg skjemmes ikke over å gråte etter en slik film. Eller det å fortelle dere at jeg gjorde det. Jeg levde meg skikkelig inn i filmen. Jeg satt igjen med en tanke om en jente. En jente.... Den jenta, hun skulle bare ha visst en ting. En ting..... Hadde hun bare ikke....

Jeg skal ikke si mer. Men dere som har sett den skjønner nok hvilken jente jeg snakker om. Nei, denne filmen må ingen tvinges til å se. Den ga inntrykk. Store inntrykk. 

 

For meg var det ikke bare en film. Jeg vet det der har skjedd. Det er ikke hyggelig å se krigsfilmer fra krigsland heller, der det er krig i det virkelige liv. Men det å se denne filmen, som skjedde i vårt land. Norske ungdommer som ble rammet. Det ble noe helt annet. Du ble på en måte en del av det, nettopp fordi det var så nært på mange måter. Dette er en film man bare ser en gang  - og ferdig med det.

 

Mine tanker går til alle som har noe med situasjonen der å gjøre. Virkelig <3

 

-Randi Annette-

FOTOSHOOT

 

Tenkte jeg skulle vise dere noen tøffe bilder (om jeg kan få si det selv...) fra en shoot jeg var på tidligere i år.

 

Egentlig så ser jeg at jeg kler å ha et mørkere hår veldig godt. Men etterveksten kommer så fort og det passer en travel student ganske dårlig .... Men men. Jeg må faktisk ordne håret mitt til påske, så jeg får se hva mine gode medarbeidere finner på da...

Foto : Cassandra

 

 

ENDELIG ER BESTSELGEREN PÅ 30%

Dette er skikkelig bra for dette er en av mine favoritter fra Brazfit. Tightsene har ikke snøring og de sitter som et skudd. Det er ikke noe jeg sier fordi de er min sponser, men jeg sier det rett fra hjertet - de er kjempe gode å trene i. Hadde jeg ikke vært fornøyd, hadde jeg ikke anbefalt dere disse produktene. Det skal dere vite.

 

Disse tightsene finnes i tre ulike farger, grå, lilla og blå. Den blåe har jeg ikke, men jeg må si den fargen ser utrolig flott ut. Dere kan sjekke hvordan den ser ut på linken her.

 

Inneholder sponsede lenker.


De to første bildene som dere ser har flinke Cassandra tatt - en dyktig fotograf.

 

BRAZFIT kjører nå ut med hele 30 % rabatt på bestselger tights Wow i samtlige farger. Bruk kode wow30

 

 

 

 

 

 

 

 

Utrolig fin passform og de sklir heller ikke ned under de tøffeste treningsøktene. Det er i så fall skikkelig irriterende med tightser, at de ikke sitter. Men her trenger man ikke å bekymre seg for det.

 

 

Følg meg gjerne på instagramfor mer inspirasjon - @Randiae

 

#Treningsklær #trening #rabatt #tilbud #treningsblogg

 

-Randi Annette-

NY PAKKE - NY SPONSOR

I går fikk jeg denne pakken fra min nye sponsor - SPORTSFUEL. Jeg har lenge ønsket meg en sponsor innenfor ernæring og kosttilskudd, og jeg er glad for at jeg kom over Sportsfuel på Instagram. Jeg har mine mål med treningen (faktisk et stort mål som jeg ikke har røpet for dere riktig enda), så da passer det perfekt med en sponsor på laget.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

Jeg kan vise dere noe av det som kom i esken, noe jeg allerede har spist en del av. Jeg er nemlig svak for dette...

 

Peanøttsmør.

 

Hvis dere har lyst til å sjekke ut hjemmesiden deres og hva de har å by på, klikk deg direkte inn via denne linken. Resten av innholdet skal jeg dele med dere om ikke så alt for lenge.

 

#kosttilskudd #peanøttsmør #ernæring #helse #trening

-Randi Annette-

TRENINGSKLÆR - NOE FOR DEG?

Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av meg der jeg har på meg treningsklær fra Brazfit, så dere får se litt av deres sortemang. Innlegget blir kanskje litt rotete i og med at det er noen bilder som er tatt i ulikt lys, og ved ulike tidspunkt. Men klærne ser dere i så fall - det er de jeg gjerne ønsker å vise dere.

 

Sponset innlegg

 

Treningsklærne passer til alt fra yoga, til crossfit og løping.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dere kan se mer på nettsiden deres som dere finner her.

 

 

 

 

Det kommer også noen godbiter for dere menn også, så hold utkikk.

 

Bruk rabattkoden min for å få 20% - randiae20

Alltid fri frakt.

 

Lag dere en god dag - dere fortjener kun det aller beste.

 

#treningsklær #rabatt #rabattkode #brazfit #trening

-Randi Annette-

SÅ KLAR FOR VÅR

Jeg kan seriøst nesten ikke vente til våren kommer. Det er så kjedleig å fryse og pakke på seg så mye klær. Jeg må si jeg gleder meg enormt mye til våren kommer, men jeg vet at vår kjære mars byr på overraskelser, så jeg blir ikke forundret dersom det kommer en skikkelig dunge med snø når vi minst venter det - husk at jeg skrev dette nå.....

 

Med en tå som er vond så er det ikke særlig godt å gå ute når det er slikt føre. Jeg oppholder meg så og si hele tiden i ro, men jeg må noen ganger på butikken, gå med søppel etc, så da er det ikke til å unngå å gå på ujevnt underlag.

 

Bildene ble tatt for omtrent to år siden.

 

Bildene her gir meg litt vårstemning. Her kunne jeg ha på meg litt finere sko, sitte ved havet og nyte solen. Ja, det var tider det..... Men heldigvis ikke så lenge til våren er her, liker jeg å tro. Etter påske så snakker vi nok om at våren har kommet, håper jeg.

 

 

Outfit som dette er ikke noe hverdags for meg i disse dager. Jeg gleder meg til jeg kan se litt freshere ut, og ikke nødvendigvis som en eskimo (mulig jeg overdrev litt der men....).

 

 

Hva med dere - er dere klar for vår?

#vår #havet #outfit #mote

-Randi Annette-

UTEDAG I BARTEBYEN

I dag har det vært et fantastisk fint vær i Trondheim og det var skikkelig deilig å kunne være utendørs. I dag var første dagen jeg gikk i snøen på denne måten etter operasjonen. Jeg måtte ta det litt me ro, men det gikk veldig bra. Oppfordringen til legen var å bruke foten å venne meg til å gå normalt. Det høres kanskje enkelt ut, men jeg har gått på hælen i tre uker, så det sier ser selv at det er en uvane jeg har fått, altså ved å ikke legge fotsålen helt ned.

 

Men med et ujevt underlag ble jeg faktisk nødt til å gå normalt, så det var egentlig midt i blinken.

 

Jeg hadde selvfølgelig ikke med kameraet, noe jeg angret på. Men jeg fikk knipset noen bilder med mobiltelefonen da..

 

Ikke ofte dette fjeset får solstråler i ansiktet. Det var godt.

 

 

 Nå har jeg akkurat inntatt en deilig middag som bestod av svinesteik. Og nå sitter jeg med en kopp kaffe og slapper av. Deilig etter en slik dag.

 

-Randi Annette-

HEIA OSS - KVINNEDAGEN

Jeg har helt seriøst ikke hengt med noe som helst når det gjelder datoer. Jeg husker spesielt godt uken etter operasjonen at jeg datt helt av. Når noen spurte meg hvilken dato det var, så hadde jeg rett og slett ingen snøring. Men i dag vet jeg at det er kvinnedagen og 8 mars, så nå tror jeg at jeg skal greie å henge med fremover. Jeg har ikke hatt noen grunn til å følge med datoer når jeg ikke har vært i jobb, så jeg har liksom bare vært i min egen boble,

 

Men i og med at det er kvinnedagen, tenkte jeg å dele en oppskrift med dere, som jeg også har delt med dere før på kvinnedagen. Dette er veldig gode kjeks og jeg kommer nok til å lage disse igjen om ikke så alt for lenge - for de er utrolig gode!! Og jeg la vel med en kommentar i det innlegget til dere menn også... 

 

Sjekk ut lenken her.


Foto: Drea Utvik Karlsen

 

I dag skal jeg til legen for å sjekke om tåen min er klar for jobb. Selv krysser jeg alt jeg har for at det går bra, men det kommer an på legen om han ser at jeg helst bør unngå å belaste den, eller ikke. Så blir det skole fra 12.30 til 17.15 i kveld. Og kanskje jobb etter det. Ja, det blir en lang dag. Men sånn er det.

 

Vi kvinner er noen arbeidsjern og i så fall skal vi vise hvor sterke vi er i dag - på selveste kvinnedagen. Enn å ha en slik dag da dere - det synes jeg er utrolig bra! Det har sin forhistorie og det er bra det har skjedd ting i riktig retning de siste 45 årene......

 

Men nå skal jeg fyke ut døren. Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

NEKTER Å KASTE INN HÅNDKLE

Er det ikke typisk... Bare det som mangler nå. Nemlig sår hals. Jeg har vært sykemeldt pågrunn av operasjonen i 3 uker i morgen og jeg skal i utgangspunktet på jobb. Ikke at den såre halsen hindrer meg i å dra på jobb, men det passer liksom ikke å bli syk nå. Hva om jeg kunne fått den såre halsen når jeg like vel skulle være sykemeldt.... Nei, sånn skulle det altså ikke bli.

 

Men jeg har fortsatt et lite håp om at halsen ordner seg med kaldt vann og ikke minst en kopp te. Jeg er generelt kald i kroppen så varm drikke er noe jeg må benytte meg av nå....

 

Foto: Drea Utvik Karlsen

 

Jeg får krysse fingre og tær for at legen gir meg klarsignal om å kan starte på jobb igjen i morgen, selv om tåen er vond.... Og at jeg slipper unna med den såre halsen min så det ikke blir noe mer enn det.

 

Håper dere er friske og raske <3

 

-Randi Annette-

INTERIØR OG MOTIVASJON

Det er lenge siden jeg har fornyet noe her i leiligheten min. Noen detaljer har jeg endret på når det kommer til puter og lykter. Før helgen flyttet jeg litt om på lyskronen min, men ellers er det ganske likt som det har brukt å vært. Jeg kjenner at jeg nå må fornye litt og jeg har tenkt å kjøpe inn noen kurver som er kanskje i sort, som jeg kan legge alt ifra håndklær oppi for å ha på badet, og kanskje gjøre noe lignende på stuen, men bare med noe annet oppi.... Som for eksempel pledd?!

 

Ikke vet jeg....

 

 

Jeg tenker jeg skal ta en kikk på nettbutikkene til IKEA og BOHUS, for å se om jeg finner noe jeg liker. Om ikke, så får jeg kanskje litt inspirasjon. Jeg lurer også på om jeg skal kjøpe meg et stort sort speil som kan stå på gulvet i stuen. Det kunne jeg ha tenkt meg. Også skal jeg få malet ene veggen på stuen i mørke grå/blå farge. En tanke jeg har hatt ett års tid, men til sommeren så tenker jeg å få det gjort.

 

Hva er deres beste tips til å skape fornyelse med enkle løsninger?

 

 

#interiør #hjem #pynt #inspirasjon #ikea #bohusk #hjemmet

-Randi Annette-

WHAT TO SAY?!

I disse sykemeldingsdager så er det helt klart at det ikke blir så mye å skrive om eller fortelle her på bloggen. Dagene er realtivt like. Det går i det å studere og lese. Sitte, ligge... Ja, det er faktisk ikke stort mer enn det jeg faktisk gjør. Sett vekk ifra at jeg har reist til Hitra siden sist jeg skrev noe på bloggen, og her blir jeg til i morgen.

 

Ellers - ganske lite som skjer. Ikke har jeg noen nye bilder på lur heller, så jeg legger ved et bilde fra en shoot jeg var på for et år tilbake.

 

Foto: Silje Bullgård

 

Jo, jeg kom på en ting. Jeg skal i bursdag i kveld. Til en eldre hyggelig kvinne. Ja, men da skjer det litt her i hverdagen likevel da...

 

 

Ha en fortsatt fin dag dere.

 

-Randi Annette-

GLEDE, LATTER OG TÅRER

Det er ikke enkelt å holde styr på følelsene til en hver tid. Det er rimelig sikkert. I dag tror jeg at jeg kjente på både noe som rørte noe ved meg på godt og, ja ikke vondt, men jeg kjente det var noe jeg satte enormt stor pris på. Kanskje litt stolthet?

 

I helgen er jeg hjemme hos pappa på Mausund, den fantastiske perlen langt ute i havet som greier seg såpass godt som den gjør nettopp på grunn av de som bor her. Jeg var i dag på en basar, rettere sagt seniorbasar. De som underholdte er i en voksen alder (jeg skal ikke si de er seniorer og gamle, for det er ikke tilfeldigvis slik), men de bydde på seg selv og jeg lo så jeg grein - å det skikkelig.

 

 

Det å se så mange kjøpe seg mat, årer og ikke minst møter opp, det gjør noe med miljøet, trivselen og ikke minst at det er mulig å arrangere slike ting. Jeg er megastolt.

 

Og sist men ikke minst, så kommer det masse bra musikk til sommeren her på UTIHAVET - FESTIVALEN. Søk opp Utihavet på facebook å se hvilke artister som kommer. Og ikke minst se hvor du finner perlen Mausund <3

 

Øya mi - ja, jeg er veldig stolt.

 

-Randi Annette-

VERDENS BESTE PAPPA HAR BURSDAG

Kjære pappa.

Gratulerer med dagen. Du har nå blitt 61 år, ung. Du er ikke bare en pappa for meg. Men, min aller beste venn. Vi har vår samme gode humor, eller for noen er den kanskje skikkelig tør. Det er slik vi liker det. Vi ler av det samme og vi veksler kun noen blikk, også er vi der.  Mange rundt deg og oss er veldig glade i deg. Og barna i familien elsker deg. Fordi du er så snill, omtenksom og du viser hjerterom.

 

 

Og ler fortsatt godt av de gode gamle tingene. Vi ringes ganske ofte, og det skjer nesten hver gang... Når man går tom for ord tenker jeg.... For som du sier etter noen minutter, "ellers er det ikke noe nytt her heller..:". Og da må jeg le litt. For du sier gjerne det to til tre ganger i løpet av den samtalen vi har. Og jeg må så klart gjøre meg til etter deg, så vi får oss en god latter.

 

 

I fjor ble du 60 år og da lagde jeg en stor overraskelsesbursdag til deg med mange venner på restaurant. I tillegg fikk du Gdansk reise som vi koset oss veldig på. Bildene i dette innlegget ser netttopp fra den turen. Vår aller første reise sammen til utlandet, i voksen alder. Det må det bli mer av, tenker jeg.

 

Takk for en kjempe fin samtale i morgentimene i dag, og jeg kan nesten ikke vente med å komme hjem til deg i morgen. Det er tross alt seks dager i morgen siden sist jeg så deg <3 

 

Jeg elsker deg pappa - verdens beste!

 

#bursdag #pappa #Kjærlighet #familie #bestevenn #bursdagsbarn #reise

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no