hits

ROMANSE PÅ EN BENK

I går hadde jeg fri ifra jobb og jeg og kjæresten min tenkte å gjøre noe vi aldri gjør, nemlig å gå en tur. Etter at jeg hadde fem økter med styrketrening denne uka, tok jeg meg den friheten å heller gå en tur istedenfor å trene styrke. Kroppen hadde veldig godt av rolig gange etter den tøffe styrketesten jeg hadde på fredag.

 


Om det var så romantisk vet jeg ikke. Men vi koset oss veldig i sola på en benk med en liten niste.

 

 

 

 

 

 

Propud med smak av sjokolade. Jeg greide så klart å søle en liten flekk på den lyse buksen min. Ikke at jeg ble sjokkert...... Typisk min flaks (les uflaks).

  

Så ble det en liten tur ute på byen senere. Jeg og syv gutter - ikke at jeg klagde akkurat.

 

 

-Randi Annette-

 

GÅRSDAGENS STYRKETEST - SYREFEST

For å gradere til sort belte, må jeg klare en styrketest. Og i går prøvde jeg meg, med hjerte i halsen før jeg skule sette igang. Skikkelig nervøs, men samtidig fokusert og klar for å gi jernet. Jeg har ikke trent kampsporten Ju Jitsu på ett år nå, men jeg har holdt meg i form med styrketrening i mellomtiden, noe som viste seg å være kjempe lurt.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

 

Her er øvelsene:

500 hopp med hoppetau på 5 minutter

20 Burpees X 3 med pushups (1 min pause mellom hvert sett)

Thrusters med 10 kg (en slags frontbøy med vektskive som føres over hodet med kraft fra hoften, strake armer)

Ryggroing (jentepullups, om jeg kan få bruke det uttryket her) 5 X 5

Chrunch 2 X 30

 

Jeg hadde en kjip opplevelse med hoppetauet da hestehalen hektet seg i tauet og irriterte meg. Så det kunne ha gått bedre, men jeg greide 450 hopp på 5 minutter. Det er jeg fornøyd med. Nå har jeg noe å strekke meg etter. Ellers gikk thrusters og ryggroling som en lek, men burpees, hoppetau og chrunch var virkelig tøff.

 

Svart belte kommer nok ikke om ett år, men kanskje to? I så fall må jeg begynne å trene Ju Jitsu og være aktiv der. Det hjelper ikke bare å greie denne testen, men masse andre slag, spark, kast ect. Så vi får se om det blir til høsten når ting har roet seg ned litt med alle mine prosjekter. Jeg har jo masse i meg som tilsier at jeg har noe på matta å gjøre. Jeg liker å kjenne at jeg lever, så et slag her og der gjør meg ingenting. Jeg er skikkelig glad i slag og spark, der føler jeg meg hjem.

 Og synes du mine treningsklær ser fine ut, så kan du bruke min rabattkode som er randiae20, som gir 20%. Direkte link til nettbutikken her.
Husk at du også kan følge meg på instagram, @randiae, der legger jeg ut blant annet treningsvideoer.

 

-Randi Annette-

LITE VISTE JEG OM AT DET VAR EN KONKURRANSE

Akkurat nå så føler jeg for å si noen ord. Noen ord som at jeg føler meg heldig og ikke minst takknemlig. Jeg skroller nedover nettsider, blogger, nyheter og ja. Jeg føler i grunn at jeg ikke har så mye jeg skulle ha sagt. Eller er det virkelig sånn? At selv om det er masse elendighet, sykdommer, krig og fattigdom rundt meg, skal jeg da tie? Eller skal jeg faktisk fortelle med ord hva jeg tenker og føler? Ja, jeg er heldig. Og setter jeg alt jeg engster meg for og stresser over i perspektiv, så har jeg det sabla greit.

 

 


 

 

 

Men skal man ikke få lov til å bruke sin stemme eller blogg, for den del, dersom ordene og følelsene ikke har med krig, sykdom og elendighet å gjøre? Det er så fort for mange å si: Du skal da ikke klage du. Husk det er folk som lider av sykdom og som såvidt kommer seg igjennom hverdagen.

 

 


 

 

Okei, greit. Jeg var ikke klar over at dette var en konkurranse, men okei. Så mine behov for å lette på trykket er bare filleting i forhold til hva andre opplever? Jeg bærer på en bagasje jeg også, men det er ikke den som er i fokus hos meg. Her er det tidsklemma, presset fra alle kanter i form av det å prestere igjennom fag, jobb og det å sette av tid til å hente igjen energi på trening.

 

 

Lite viste jeg om at det var en konkurranse.

 

 


 

 

Det vil alltid være noen som har det bedre enn deg - verre enn deg. Det vil alltid være noen som får flere likes på bildene sine, og de som knapt for et likes. Noen lider av sykdom, andre ikke. Folk er folk - alle er forskjellige. Så la vær å konkurrere, og heller støtte hverandre. Har man det kjipt, ja så la man få lette på trykket ved å blogge, snakke, og fortelle. Det er ikke noe poeng i å kjempe om å ha det hverken verst eller best.

 

 

Så jeg velger å ikke tie, jeg bruker heller min stemme.

 

-Randi Annette-

SUNN OG USUNN - EN BALANSE

Ei jente som setter seg mål og er strukturert med både trening, jobb og skole, kan unne seg slike ting. I så fall så gjør jeg det. Ikke at jeg ikke har gjort det tidligere for jeg har egentlig spist sjokolade, nesten daglig i hele år. Men jeg har holdt meg i form og jeg sitter ikke akkurat stille, så det gjør ingen skade sånn sett. En liten bit her og der, det gjør i så fall ikke noe for min del.

 

I går etter prøveeksamen, hadde jeg noe å se frem til. Nemlig pistasj med nonstop og sjokoladesaus. Masse deilige kalorier en sen onsdagskveld.

 

  

  

  

Men jeg var ganske sunn under prøven. Hjemmelagd grønn smoothie, Propud med vaniljesmak (som er døds god) og energidrikke.

 

Og nå skal jeg nyte varm fiskesuppe med selvfisket fisk og kjøpte reker. Da sover jeg nok godt i natt tenker jeg.

 

-Randi Annette-

 

ØVELSE GJØR MESTER

Endelig kan jeg senke skuldrene litt. I går hadde jeg en fem timers prøve, men jeg ble faktisk ferdig etter litt over fire timer. Om det gikk bra? Det gikk nok helt greit. I dag så var det utrolig godt å våkne å unne seg en studiefri dag. Ikke at jeg egentlig har så mye tid til det, men jeg unnet meg det. Dro på trening å lekte litt apekatt med kjæresten min, som vi ofte pleier når han er her. Da handler det om å teste nye ting og utfordre hverandre.

 

Klærne er sponset av Brazfit 

Det er så mye videoer som inspirerer meg og ikke minst folk der ute. Jeg prøver og feiler. Prøver og innser etterhvert at det ikke er så enkelt som en kanskje skulle tro. Men øvelse gjør mester. Mye sitter i hodet også merker jeg. Men jeg gir meg ikke så lett, så jeg skal nok teste ut ting en stund til tenker jeg. Bedre når vi er to også, for da slipper jeg å se ut som en idiot alene...... 

 

Dere må også veldig gjerne følge meg på min instagram, @randiae. Min egen bloggside på facebook finner dere her.


Nå skal jeg over til noe annet, nemlig jobb. Ønsker dere alle en fresh torsdag.

 

 

#Treningsklær #trening #Helse #inspirasjon #fitness #fit #motivasjon #styrketrening #treningsblogg #trondheim #pullups #chins

-Randi Annette-

GLEDER MEG TIL PRØVEEKSAMEN.

Det var en ironisk måte å legge det frem på. Sannheten er vel at jeg prøver å lure meg selv her til å tro og mene noe annet enn det som faktisk er. Men hva annet kan jeg gjøre? Det har gått bra før, så dette får jeg til. Det kommer til å bli tøft å komme igang med å skrive en langsvar på 3-5 sider, og ikke minst en kortsvar som ikke kan inneholde mer enn 250 ord. Dette på 5 timer. Jeg må si ungdommene i dag som går på videregående har all grunn til å klage og henge litt med leppa. I så fall når det er snakk om et så stort fag som norsk er. Nå tar forsåvidt jeg vg2 og vg3 på ett år, så det blir dobbelt opp. 

 

Men uansett, det er beinhardt. Men greit, jeg skal ta denne fighten jeg. Så kan jeg i så fall gå ut med et hevet hodet å vite med meg selv at jeg har greid nok et mål.

 

 

 

Så det å gi seg selv positive tanker og ord er nok med på å gjøre det litt lettere. Jeg hadde norsk sidemål prøveeksamen uken før påske med feber og var skikkelig dårlig. Men jeg fullførte da også og fikk ikke så verst karakter med tanke på hvor tøft det var å sitte der. 

 

Og ifra starten av dagen i dag har jeg koblet av med trening og serie. Jobbet litt med muntlige norskoppgaven som skal inn om litt over en uke. Litt avkobling, men samtidig så har jeg vært .
I underkant av tre timer så sitter jeg der på skolebenken med en høyere puls. Det blir som det blir. Men jeg føler meg klar. Og godt er det.

 

 

-Randi Annette-
 

FORTVILELSE

Akkurat nå holder det på å koke litt over for meg. Av ren fortvilelse. Jeg holder ikke på å gi opp så klart, men jeg kjenner det er alt for mye på en og samme gang, og da av prøver og avanserte oppgaver. I morgen skal jeg ha prøveeksamen i norsk skriftlig - hovedmål. Fra klokken 16.00-21.00, fem timers....

 

Også skal jeg sette meg inn i et dikt av Gunvor Hofmo der jeg skal lage et litterært program som skal inneholde lyd og bildet, og innslag av kreativitet. Denne videoen skal vare i 7 - 15 minutter. Jada, dette går jo rett vest. Jeg har rett og slett ikke peiling på hvor jeg skal hente hverken motivasjon, god holdning eller noe form for positivitet. Det er en måned igjen av dette skoleåret, med mindre jeg kommer opp i norsk muntlig, da er det snakk om to måneder.

 

Snart har jeg sikkert igjen hår på huet - en smule fortvilet om dagen kan man si... 

 

Jeg vil så gjerne prestere noe. Vise at jeg kan selv om det er krevende. Men jeg vet ikke jeg. Det er kanskje ikke så mye mer å si enn tvi-tvi.

 

Ikke vet jeg.

 

-Randi Annette-

MEN'S FASHION - HAIRCUT BY ME

Nå har det vært mye morsomme og kreative utfordringer på jobb den siste tiden. Nå tenkte jeg å vise dere en herreklipp som jeg klipte forrige uke, der det ligger mye teknisk arbeid bak. Denne klippen var svært krevende, men ved å holde tunga rett i munnen, kom jeg i mål til slutt. Resultatet synes jeg ble kjempe flott, og kunden min kledde denne frisyren utrolig godt også.

 

Bildene er tatt med mobilkamera, så det er ikke den beste kvaliteten.

 

  

 

 

Dette er en klipp jeg har mye å lære av enda, men heldigvis så gjør øvelse mester. Hva synes dere? 

Jeg har akkurat lagd meg en egen instagramkonto der jeg deler bilder med tanke på hår. Følg meg gjerne: @hair_randiae. Private kontoen der jeg deler treningsvideoer og lignende, @randiae.

 

 

#hår #Mote #trend #fashion #mann #herre #klipp #cut #frisør #blogger #Moteblogg #Instagram#inspirasjon #foto #shoot

-Randi Annette-

SLUTTET Å LEVE HER OG NÅ.

Perspektiv. Fremtiden. Nåtiden. Fortiden. Ja, det er ei gryte med med ord, tanker og følelser.

 

Jeg kjenner at jeg trenger et slag i trynet for å våkne opp innimellom for å se hvordan ting faktisk er. Det slo meg her om dagen at jeg lever ikke her og nå. 

 

Jeg lever tre år fram i tid. Jeg reflekterer ikke så mye over hvor jeg er nå, men heller hvor jeg tror jeg er om tre år. Det kom som en slag i trynet mitt, at nå må jeg virkelig passe på og leve litt i nuet. Jeg har alltid likt dette med å ikke vite. Stadig hører jeg meg selv si: "jeg lurer på hvor jeg er om tre år. Hva holder jeg på med da? Har jeg noen prosjekter på gang? Hva er nytt i livet mitt, og hva har forsvunnet?".

 

Jeg ser meg aldri tilbake, men jeg lever heller ikke her og nå. Jeg ser bare fremover.


Foto: Nandita Myre Paulsen

 

Kanskje er det en kamp om å overleve, klare å jobbe seg igjennom de utfordringene som jeg nå sitter med. Det å kjempe nå som ting er litt krevende, og at jeg ser fremover i tid fordi det gir meg et lys og et håp. Et lys i den mørke tunnelen. Ja, jeg tror det er en motivasjon å se fremover til en tid der jeg håper og tror ting har roet seg ned og jeg har ikke 10 000 baller i luften. Det kan tenkes, at det er derfor jeg er så opptatt av å tenke på hvor jeg er om tre år. Men jeg må ikke glemme å leve i nuet, leve her og nå. Fokusere, kjenne og akseptere det som er akkurat nå.

 

  

Det har vært en reise hvis jeg skal se meg litt tilbake for igjen se hvor jeg står nå. Jeg var i fast jobb som frisør og daglig/faglig - leder. Jeg bestemte meg for å få studiekompetanse, og søkte på nettskole. Så byttet jeg jobb og ble frisør på en annen salong. Og nå om to måneder har jeg fullført studiekompetansen min. Kjæresten min bor på Frøya. Jeg her i Trondheim. Vi møtes annen hver uke, og noen uker for noen dager, andre uker der vi har en hel uke sammen.

 

Det er ikke noe tvil om at jeg ønsker å bo med kjæresten min fast, og ikke ha det slik vi har det nå. Men det er kanskje derfor jeg liker å se fremover. Fordi jeg kanskje skulle ønske ting var litt annerledes enn de er nå. Jeg tror det er en overlevelses greie, om jeg kan forklare det slik. Ja, det er tungt til tider nå, men tenk fremover i tid å se for seg at det blir bra til slutt.

 

 


 

Nettstudiet har vært forferdelig krevende og vanskelig. Så kanskje ikke så rart jeg har jobbet med meg selv for å tenke fremover? Det er det jeg tenker alltid når det er tunge tider. Jeg ser for meg at jeg er nær målstreken. Det er min måte å holde på motivasjonen.

 

 

Livet - noe som er uforutsigbart, spennende, skummelt, fantastisk og tungt. Ikke se deg tilbake, hold på drømmene, men husk å leve her og nå. Det jobber i så fall jeg med. Det er lov å drømme og se for seg hvor man er om for eksempel tre år: Hvor er du da? Hvor bor du? Hva holder du på med da? Har du noen prosjekter på gang? Hva er nytt i livet, og hva har forsvunnet?

 

Jeg skal få føttene ned på jorden og leve her og nå.. Det er i så fall mitt mål.

 

-Randi Annette-

DET HANDLER OM Å BESTEMME SEG

Er det ikke alltid slik? At det handler om å bestemme seg for å oppnå det man vil? Jo, men det er jammen meg lettere sagt enn gjort. Jeg sov 10 timer i natt, og det skjer liksom aldri. Men det var helt fantastisk å våkne av seg selv uten noe stress og spesielle gjøremål. Jeg hadde egentlig ett mål for dagen, og det var å trene. Jeg kom meg ikke opp av sofaen med det første i dag, så klokken ble 15:15 før jeg kom meg på trening.

Bedre sent enn aldri sies det.

 

Klærne på bildet er sponset av Brazfit

 

 

Det var overraskende mange på trening, med tanke på været. Eller, hvem er det jeg prøver å lure. Været er jo fint i 30 minutter, til snøstormen kommer. Så er det sol igjen. Men det har ikke vært så aller verst i dag - faktisk.

 

  

Men det å bestemme seg er en kunst. Det kommer an på hvor mye man vil. Hva man er villig til å ofre for å oppnå det man egentlig vil oppnå. Jeg synes det kan være vanskelig til tider, men jeg har ett eller annet inni meg som driver meg.

 

Nå fortjener ikke jeg noe skryt over hvor flink jeg har vært, fordi jeg har tross alt spist svært usunt så og si hver dag i hele april. Og jeg har trent bare 5 ganger så langt denne måneden på grunn av sykdom som varte i 2 uker.Det er i så fall mye lettere sagt enn gjort å bestemme seg- spør dere meg.

 

-Randi Annette

 

VENNINNEKVELD - OST, KJEKS OG VIN

I går var det så hektisk på jobb at jeg kjente at jeg ikke orket tanken på noe mye sprell, selv om det var lørdag. Jeg syntes tanken på å sitte inne å gjøre det jeg ellers gjør i ukedagene fristet minimalt, så jeg tok kontakt med ei venninne som jeg ser så alt for sjeldent. Jeg sa jeg hadde vin så hun måtte gjerne ta seg en tur. Så ble det ost og kjeks også. Perfekt kveld,

 

Når hun kom hjem til meg hadde jeg satt frem to rødvinsflasker på bordet. Begge hadde et påbegynt hull som jeg hadde lagd. Jeg fortalte historien om sist jeg hadde en slik kveld der jeg ikke fikk opp korken og endte opp med å sprette ei flakse med skrutopp. Ja, så vant er jeg med det å åpne vinflasker liksom.

 

 

 

 

Vi gjorde det enkelt, men så godt det ble. Vi delte ei flakse rødvin og nøt kvelden med gode samtaler og latter.

 
Helt til vi begge gikk ifra det å sitte til å nærmest ligge. Haha, sigen og trøtt. Dette kaller jeg en vellykket venninnekveld.

 

-Randi Annette-
 

TRONDHEIM SKUFFER

Trondheim skuffer 100% om dagen, og jeg er så lei. Det holder ikke med en til to forskjellige årstider, neida, det blir gjerne alle fire. For meg som sykler hele året, er dette ganske kjipt. Jeg kan velge å ta bussen, så klart, men den tar dobbelt så lang tid- om ikke mer. Og det å starte og avslutte en arbeidsdag med frisk luft og god blodgjennomstrømning i beina etter å stått en hel dag, er magisk.

 

Jeg har ett sett med klær hver eneste dag. Regnbukse og en varm jakke. Til nød regnjakke. Jeg kan se det er oppholds ute når jeg skal dra til jobb, men du kan banne på at det begynner å regne etter bare fire minutter. Så jeg har den på uansett, for det regner eller blåser uansett.

 

Bildet ble tatt i fjor, men har redigert det for kort tid siden. Passet ypperlig når tema her er regn. 

Men Trondheim har da mye å by på den. Det er bare dette været som vi alle snakker om. Som frisør så møter jeg ganske mange mennesker hver dag, og tema er alltid været. Selv om jeg er opptatt av å prate fag og hår, så sniker det seg inn litt regnprat

 

Regn, snø, sol, vind og... regn. Den dagen eller perioden jeg kan sykle til jobb med en lettere jakke og uten regnbukse, den dagen..... Bare det å skal skifte om fra vinterdekk til sommerdekk. Det kan ikke være så lenge til vel.

 

Vel?

 

-Randi Annette-

 

EN SMOOTH HVERDAG - SJEKK OPPSKRIFTEN

Nå kommer det en oppskrift på en smoothie og man trenger ikke å gjøre det vanskeligere enn det faktisk er. Smoothies kan lages på en avansert måte, eller på en enkel måte. Og man kan i grunnen ha i mange ingredienser, men min erfaring er at desto mer forskjellige ingredienser man bruker, desto styggere blir den. 2-5 ingredienser er mer enn nok.

 

Jeg har den siste tiden lagd masse grønn smoothies, men nå tenkte jeg å dele en rød og frisk opplevelse med dere.

 

For de som liker å få ting gjort enkelt og kjapt, så er poser med frosne bær fra Rema 1000 utrolig kjekke.

 

  

 

Den blir helt klart bedre med en dyrere appelsinjuice, men denne fra Rema 1000 koster ikke så mye som 10 kroner en gang, og du kan lage mange smoothies av denne lille kartongen. Jeg synes bærene gir ifra seg såpass mye smak at det gjorde ikke noe at juicen ikke smakte så mye. Posen med bær koster omtrent 16 kroner. Så det å lage den selv blir ikke bare bedre, men også billigere.

 

  

 

 

 

Og der har vi en smoothie. Mengde bær og juice må du rett og slett se an selv. Noen liker smoothien tykk og andre litt mindre tykk. 

Skal jeg nyte en smoothie hjemme, liker jeg at den ikke er for tykk. Men skal jeg ta den med meg på jobb for eksempel, lager jeg den litt tykkere så den holder seg kald og god utover dagen. 

Enklere blir det ikke.

 

Skaff deg en smooth hverdag.

 

#Smoothie #Smooth #skogsbær #appelsinsmoothie #Vår #Idyll #Blogg #frukt #Trby #Trondheim #Sunn #trening #Sunnhet #Helse #Oppskrift #fitness

-Randi Annette-

 

 

MEN'S FASHION - HAIRCUT AND HIGHLIGHTS

ENDELIG fikk jeg en mann i stolen som ga meg frie tøyler når det kommer til klipp, og ikke minst farge. Jeg hadde lyst til å bevare en naturlig stil, så jeg valgte å stripe håret så etterveksten og overgangen vokser naturlig ut. Det blir helt klart det fineste. Kjetil ble jeg kjent med for 11 år siden, og han har hatt 100% tillit til meg, så det er noe en frisør setter stor pris på. Det med tanke på at jeg får gjøre det jeg selv vil. Det er jo ingen tvil om at det er morsomt.

 

 

 

 

Når han kom så hadde han lengre hår, og slik så det ut.

 

  

 

Og slik ble det.

 

  

 

 

En naturlig og lysere look. Hva synes dere? Jeg har akkurat lagd meg en egen instagramkonto der jeg deler bilder med tanke på hår. Følg meg gjerne: @hair_randiae.

 

#hår #Mote #trend #fashion #mann #herre #klipp #cut #highlights #blogger #Moteblogg #Instagram #inspirasjon #foto #shoot

-Randi Annette-

 

ENDELIG TILBAKE

Dette var virkelig på tide.Nå fikk jeg endelig friskmelding fra meg selv til å stikke på trening. Jeg fikk ikke til å ta en super lett økt, men jeg trente med tyngre vekter, men i mitt eget tempo. Så det ble svette og glede på en og samme tid. Jeg regner med jeg kommer inn i fine rutiner nå etter hvert.

 

Bildet under ble tatt av meg på Frøya i påsken. Inspirert av Hanne som dro meg med på Yoga i solnedgang da jeg var på Mausund, så jeg prøvde meg litt når jeg var på Frøya også. Bildene fra da jeg og Marte trente kommer etter hvert.

 

Inneholder sponsede lenker
Klærne på bildet er fra BRAZFIT og jeg har nå fått økt min rabatt for mine følgere. Nå er den på 20%, men ser du noen treningsklær som for eksempel har en rabatt på 30% ifra før, så får du ytterligere 20%, samt fri frakt. 

 

Rabattkoden som gjelder nå er randiae20. Direkte link til nettbutikken finner du her.

 


 

 

Yoga er litt undervurdert. I så fall har jeg vært litt sånn som ikke har syntes noe om Yoga. Men sannheten er jo at jeg liker det, men jeg er så stiv og utålmodig fordi jeg forventer at jeg skal være så myk etter noen få økter. Samtidig så liker jeg de øktene der jeg svetter og pulsen hopper nesten utav kroppen. Skikkelig blodøkt, det er det jeg liker. Men litt rolig og balansert økt med Yoga skulle jeg vel bare ha unnet meg. Det er tungt på en måte det også, men det blir ikke den samme høye pulsen.

 

Uansett, jeg er åpen for nye ting og nye utfordringer. Jeg skal i så fall ha den at jeg har prøvd. Det kan ingen ta ifra meg.

 

#yoga #trening #helse #fysisk #utendørs #motivasjon #inspirasjon #treningsklær #rabatt #rabbatkode #fitness #fit #april #blogg #treningsblogg

-Randi Annette-

RANDI ANNETTE LÆRER ALDRI

Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine. Jeg sitter å er mett av middag. Får øye på en potetgullpose, og sjokolade. En liten smak kan vel ikke skade. Og der var det gjort. Jeg skjønner ikke hva som går av meg men er det noe jeg ikke fikser, så er det sjokolade og lignende som allerede har blitt åpnet. Da må det spises for jeg greier ikke tanken på å ha det liggende i et skap. Det er jeg rett og slett alt for svak for. Det er altså grunnen til at jeg ikke kjøper så mye i helgene at det blir igjen noe til uka kommer.

 

Men denne gangen ble det altså glemt ettersom jeg var syk rett før ferien, der søtsaker faktisk ikke fristet. 

 

Nå er jeg litt innstilt på å komme meg opp i morgen tidlig for å trene. Det kommer til å bli en super enkel og lett økt da jeg ikke ønsker å starte for hardt på etter å kun ha trent to ganger så langt denne måneden. Litt og litt er nok den smarteste. Så får vi se da, om egoet blir lagt til side eller om den strenge siden av meg kommer frem...

 

Randi Annette lærer aldri......

 

 

-Randi Annette-
 

HEKTA PÅ SMOOTHIE

Nå har jeg i en lengre periode vært så hektet på smoothie at jeg vet ikke om det noen gang kommer til å slutte. Jeg hadde en uke uten når jeg hadde ferie, men straks jeg satte føttene innom dørene her hjemme, var det på igjen. Det er godt, enkelt og sunt, at jeg greier ikke å holde meg unna. Jeg har nå lagd så mye smoothies at jeg vet hva som skal til. Det er ikke alltid det treffer, men når det gjør det, da blir det godt da.

 

Denne oppskriften finner dere ved å trykke her.

 

  

 

Nå har det gått mye i grønn smoothie, men det er ikke alltid den blir like grønn og fin. Med frukt som gir ifra seg farger som rødt for eksempel, er med på å gjøre fargen mindre klar. Men den blir uansett veldig god. Og ingefær er en ingrediens jeg bruker ofte i smoothie. Har du prøvd å lage deg smoothie, men ikke blitt hekta? Da skal jeg gi deg en del inspirasjon på bloggen i tiden fremover.

 

Ha en smooth dag.

 

-Randi Annette-

 

 

FØLG MEG OG MIN INSTAGRAM KONTO

Jeg har nå ordnet meg en splitter ny instagramkonto som skal ta for seg kun hår og skjønnhet. Jeg gjør så mye morsomt på jobb med tanke på hår og skjønnhet, og jeg tar jo bilder, men jeg deler de kanskje ikke med dere. De blir sendt direkte til de som har med sosiale medier å gjøre på min arbeidsplass, men det skjer ikke så ofte at jeg legger det ut her på bloggen eller på min instagramkonto. Bloggen og min instagram tar for seg stort sett trening og helse, så da passer det ikke så godt inn. Så derfor valgte jeg å lage meg en ny konto.

 

  

 

Instagram som tar for seg trening ect: @Randiae

  

 

 

Instagram som tar for seg hår og skjønnhet: @Hair_randiae

 


 

Tenkte bare å stikke innom for å fortelle dere den lille nyheten, så håper jeg at dere legger dere til, så skal jeg følge dere tilbake som takk. 

 @Randiae og @Hair_randiae

 

 

Ha en fortsatt fin kveld.

 

#instagram #sosialemedier #media #blogg #blogger #mote #Hår #fashion #trondheim #følgere #april #motivasjon #trend #fitness #helse #trening #inspirasjon

-Randi Annette-
 

JEG VET IKKE NÅR, MEN EN DAG

Jeg skammer meg litt når jeg ser på gode motivator, som da er min kalender. Halvårskalenderen ligger på benken der den alltid ligger. Jeg var litt i tvil på om jeg skulle tørre å se på den, eller om jeg skulle unngå den. Men nysgjerrigheten tok overhånd, så jeg måtte sjekke hvor mye jeg har trent denne måneden. Joda, den viste tallet 2. TO ganger har jeg trent. Men ja, det startet med en uke med sykdom og en uke med påskeferie. Den eneste treningen jeg fikk hjemme i påska var Yoga.

 

 

Yoga på verandaen i 30 minutter i solnedgang. Ja, det var magisk.

 


Foto: Nandita Myre Paulsen

 


Men jeg må legge vekk stresset rundt trening. Jeg orker ikke å starte på for hardt eller for tidlig, så den får bli når det blir. Starter med å sykle til jobb, for å se hvordan det går. Like før jeg ble syk så var det tungt å sykle på flat mark. Og når jeg var syk var det et helvete å i det hele tatt tråkke på pedalene. Jeg vet ikke når, men en dag er jeg fit for fight. Starter i det små, så er jeg plutselig tilbake med full energi.

 

Ønsker dere alle en kjempe flott dag.

 

-Randi Annette-

BACK IN TRONDHEIM

Da er jeg tilbake i Trondheim igjen etter en fantastisk uke på Mausund og Frøya. Uken har vært magisk og jeg kan ikke huske sist jeg koset meg sånn med kjæresten min. Det må jeg bare få si. Ellers har vi vært sammen med venner og familie, noe vi ikke får så mye tid til i hverdagen. Når jeg hadde ferie så føltes dagene lange og ferien gikk heldigvis ikke så alt for fort. Men, nå når jeg er tilbake til Trondheim, føles det ut som at uken fløy utrolig fort.

 

  

Da jeg reiste ifra Trondheim, var jeg slapp og i mindre god form. Når jeg kom hjem i kveld lå det smertestillende, tørkepapir og lignende på bordet. Det var slik det var før jeg reiste. Og jeg må si det er godt å vite at jeg nå er frisk og er klar for å komme meg på jobb i morgen. Det kribler skikkelig i magen. Så mye gleder jeg meg til å komme på jobb. Det er en god følelse det.

 

 

Nå skal jeg se litt TV og slappe av med litt sjokolade som jeg var så uheldig å finne. Håper du har hatt en fin påske og at du får en god natt.

 

-Randi Annette-

SO QUIET

Beklager så mye, men jeg har rett og slett vært litt på den tanken å bare slappe 110% av da jeg vet det blir andre boller om litt. Når ferien er over, så er det rutiner med skole og jobb, så da valgte jeg rett og slett å legge vekk bloggingen for to dager i samme slengen. Jeg kan ikke huske sist der det gikk to dager uten at jeg har blogget, jeg tror det må være noen år siden. Så det skjer ikke så ofte.

 

Godt å koble helt ut. Etter å slitt med sykdom og slapphet, var det utrolig godt med ferie og samtidig legge vekk sosiale medier for noen dager.


Bildet ble tatt av pappa da jeg var i Gdansk tidligere i år.

 

Om noen timer skal jeg reise inn til Trondheim og hverdagen begynner i morgen. Nå er det bare å nyte siste feriedagen fullt ut. Hva med deg? Har du lagt vekk sosiale medier i påsken? 

 

 

-Randi Annette-
 

 

 

 

JEG NYTER HVER DAG

Det er ufattelig deilig å være hjemme på Mausund, at jeg får nesten ikke sagt det. Jeg har sovet som en stein, våknet av meg selv og ikke stresset med noe som helt. Kun vært konsentrert om å senke skuldrene og bli 110% frisk. Og helsa ser ut til å være der den skal være, så jeg har vært heldig med tanke på sykdom og ferie. Jeg nyter hver dag jeg får her ute.

 

Det å være syk og ha ferie er noe av det kjedeligste jeg vet, så jeg er glad jeg slapp unna denne gangen.

 

 

Frokosten er akkurat spist og nå sitter jeg å slapper av med en kopp kaffe og blogging. Været er helt fantastisk så jeg skal ikke vente så lenge med å bevege meg utendørs.

 

 

Hva har du gjort så langt i påsken da? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

 

VINN PRODUKTER TIL DEG SELV

Påskekonkurranse.

 

Jeg har i samarbeid med min gode sponsor fått æren av å dele en konkurranse med dere, og jeg håper mange av dere har lyst til å delta. Det dere trenger å gjøre er følgende:

 

Lag et innlegg på Facebook siden til BRAZFIT, hvor du skriver om din opplevelse med det BRAZFIT produktet du har på deg på bildet.


Min mening om klærne jeg har på meg på bildet ovenfor er:

 

Energy & Power Rio Pink jakken gir meg masse treningsglede og holder meg varm før jeg setter igang treningsøkten.

Energy & Power Green Camo tights er kjempe behagelig på, høy i midjen og har et behagelig stoff.

 

 PREMIE ER 1 NYTT VALGFRITT BRAZFIT PRODUKT
BRAZFIT TREKKER MINST EN VINNER, MEN FÅR VI MANGE GOD INNLEGG BLIR DET FLERE VINNERE.


 

 Bahia Green Tank Top har et godt stoff med små hull som gjør at den puster godt. Den er luftig og er ikke tettsittende noe jeg liker godt med den.

 

 

Et eksempel på hvordan dere kan være med i konkurransen. Husk at dere også kan bruke min rabattkode, randiae15 som gir dere 15% på hele nettbutikken. Fri frakt - alltid. Lykke til.

 

#trening #helse #treningsklær #helse #påske #konkurranse #inspirasjon #motivasjon #Ferie #påskeferie #fitness #foto #bilder #fotoshoot #treningsblogg

-Randi Annette-

TA IGJEN DET TAPTE

Når jeg har vært syk i en ukes tid, så er det klart det er mye som må tas igjen. Jeg hadde norsk sidemål prøveeksamen for en uke siden og jeg har ikke hatt energi og ork til å studere etter det i og med at formen har vært såpass dårlig.

I dag slo opp øynene halv åtte. Når rommet var fylt av sollys, følte jeg meg rett og slett våken og uthvilt. Og kanskje en smule stresset?

 

  

 

Uansett, jeg stod opp og tok med meg pc og bøker., og var motivert til å sette meg ned for å gjøre unna noen oppgaver. Nå har jeg jobbet i tre timer med seks oppgaver, og det sier kanskje litt om hvor omfattende og store de er. Det er rett og slett ikke rom for å ta helt ferie. Men nå har jeg fått unna en del oppgaver, så jeg regner med jeg tar fri resten av dagen, og kanskje påsken. Greit å jobbe litt når kjæresten min like vel sover så jeg slipper å bruke så mye av tiden på lekser og ikke han.

 

Det er en kabal som skal gå opp. Sette av tid til så mye og mange krever evnen til å ha struktur. Og man får gjerne dårlig samvittighet på kjøpet. Det kommer uansett om man vil eller ikke.

 

Men nå har jeg ikke dårlig samvittighet for å legge vekk bøker og for å vekke kjæresten min. Klokka er tross alv 10.30.

 

 

-Randi Annette-

 

ROAD TRIP MED DREA

Da er jeg på Frøya i noen timer før jeg drar videre til Mausund. Drea var en knupp å ventet på meg til jeg var ferdig på jobb i dag, så jeg kom meg til Frøya nesten to timer før jeg egentlig skulle ha vært her. Evig takknemlig for det <3 Så fikk vi oss en koselig road trip sammen også.

 

Bildet av oss som hun tok i forbindelse med en fotoshoot vi hadde for to år siden. Se så søt hun er. Tvillingen til min kjæreste <3 

Drea er forresten en super pokerspiller, og på vei til Frøya hadde vi mange fine og morsomme samtaler. Vi ser hverandre så alt for lite, og nå har vi bestemt oss for at vi skal få fullført den treningsøkta vi har pratet om. Etter påske må jeg være frisk nok til å trene litt styrke igjen. Hun skal også være en dyktig trappeløper så det spørs om han klarer å lure meg på den en gang. Jeg hater jo kondisjonstrening, men trapper kan jo være morsomt.

 

Nå er neste stopp Mausund der jeg skal slappe av, drikke solo, spise sjokolade og smågodt. Gledes.

 

GOD PÅSKE.

 

-Randi Annette-

 

 

FRISKMELDT OG HJEMREISE

For en følelse. Endelig føler jeg meg frisk nok til å dra på jobb. Formen er nå bare litt slapphet, men det kan ikke sammenlignes med hvordan den var for en ukes tid tiden. Kjære vene så dårlig jeg har vært. Kraftig forkjølelse, null matlyst og energi. At jeg i det hele tatt greide å stå opp og ha meg på jobb i den formen skjønner jeg ikke nå. 

  

 

Ikke nok med at jeg er friskere, men dette er altså min siste arbeidsdag før jeg tar ferie. Klokken 14.30 i dag har jeg påskeferie, men det skal også nevnes at jeg har en arbeidsplan fra hel**te som jeg ikke har begynt på. Den ligger å stresser meg litt, så jeg er nødt til å finne tid til å jobbe med den. Skriftlig prøve eksamen i bokmål er rett etter påske, samtidig en muntlig prøve på 15 minutter. Og det er utenom denne arbeidsplanen. Stressa? JA.

 

 

Det skal uansett bli godt å komme hjem der jeg kan slappe av og konsentrere meg om å slappe av og ta ting i mitt tempo. Jeg jeg ikke 100% frisk enda og jeg går fortsatt på penicillin, men den er jeg ferdig med i morgen. Nå er jeg klar for å ta ferie og være i bedre form. God påske.

 

-Randi Annette-

STÅ ALLTID OPPREIST INNI DEG

God søndag.

 

Jeg vet ikke om ordet fascinert dekker poenget mitt, men det føles i så fall veldig fascinerende det jeg nå har vært vitne til. Dere vet at jeg er ei jente som gjerne står opp klokken halv seks-halv syv for å trene, eller for å gjøre lekser før jobb. Eller, halv syv-syv er vel innafor hvis det er snakk om lekser. Jeg står ikke opp halv seks for å gjøre lekser... Det skjer bare ikke. Men poenget mitt er at jeg i dag våknet av meg selv når klokken var halv elleve. Jeg har sovet 10,5 time i natt. Det er helt sykt.

 

Torsdag og fredag i uka som var, sov jeg til halv ti. I og med at jeg var syk, kunne jeg ikke trene, og jeg var ikke i form til å studere. Men på jobb skulle jeg.... Ikke så smart, men sånn er det når jeg ikke synes det er kult å svikte arbeidsplassen med at jeg er syk. Det er menneskelig men jeg er ikke flink til å være syk.

 

Så ja, veldig fascinerende at jeg greier å sove så lenge. Kroppen er sykt sliten og syk, det er det ingen tvil om. Da er grønn te med sitrondråper midt i blinken.

 

 

Sponset innlegg

 

I og med at jeg går på penicillin nå, så går det mye i yoghurt. NOKA muslie skal egentlig blandes med melk, men nå bruker jeg naturell yoghurt. Det fungerer veldig bra. Smaker som Piano Yoghurt fra Tine.

 

Samtidig så er det friskt og godt også, så da er det lettere å få i seg mat. Matlysten har kommet seg litt, men den er langt ifra der den bruker å være. Jeg er vant med å spise 6 måltider hver eneste dag. Og nå er det omtrent halvparten, men jeg prøver å få i meg små mellommåltider fra NOKA, og smoothies som jeg lager selv med det jeg finner av ingredienser. Det er begrenset hvor mye jeg orker å gjøre nå så da er det viktig med kjappe og gode løsninger.

 

 Så langt ser det dårlig ut for at jeg blir frisk til imorgen, men jeg lever fortsatt i trua.

 

Håper dere holder dere friske og raske. God påske.

 

-Randi Annette-

 
 

LIKE A WITCH

Her snakker jeg ikke meg selv opp, men mer som veldig ned. Jeg har hatt sykedag ifra jobb i dag, og jeg klapper meg faktisk på skulderen for det. Grunnen er enkel, og det er at jeg har vært syk siden onsdag men greide først å være hjemme i dag. Jeg hater å svikte kunder og salongen, men i dag måtte jeg ringe sjefen å si at jeg måtte holde sengen.

 

 

Dersom dere synes jeg ser sliten ut på bildet her, så kan dere tenke dere til hvordan jeg ser ut nå. Haha -ikke pent.

 

Så ja, like a witch vil jeg si. Bildet er jo tragisk, men det viser nesten hvordan jeg ser ut nå. Bildet skulle jo aldri ha kommet ut i dagslys men det passet fint til dette innlegget der det absolutt ikke handler om skjønnhet.

 

Ønsker dere alle en flott lørdagskveld, så skal jeg bli frisk i mellomtiden.

 

-Randi Annette-
 

TILBAKEBLIKK FRA SHOOT MED PER HEIMLY

I dag er det en uke siden jeg fikk invitasjon fra Trend Models til å møte opp på audition på Sirkus Shopping her i Trondheim. Jeg fikk nr 22 og det er også min bursdagsdato. Så jeg tenkte at dette måtte være et lykketall.

 

Lykke ble det på den måten at jeg fikk en kjempe opplevelse med det å bli fotografert av selveste Per Heimly. En veldig morsom og lærerik opplevelse.

 

Det er noe helt annet å posere i trygge omgivelser, enn å posere på et kjøpesenter med så masse tilskuere. Stemningen var til å ta og føle på. Og det spesielt en ting jeg tenker på. Nå, en uke etterpå er jeg skikkelig forkjøla og ser ikke ut i månelys. Jeg må jeg si jeg er glad dette ikke var denne helgen, for det hadde vært ganske kjipt.

 

Håper dette ikke er siste gang jeg er på en så fantastisk shoot. Det er faktisk ufattelig morsomt - tro det eller ei.

 

 

#shoot #foto #trendmodels #modell #trondheim #perheimly #fotograf #inspirasjon #sirkusshopping #lørdag #påske

-Randi Annette-

 

PÅ UTKIKK ETTER FESTDRAKTER? SE HER.

Mange av dere husker kanskje når jeg i februar var hos min fadder på Stjørdal på morsdagen? Morsdagen er for meg en svært sårbar og spesiell dag, og hva er vel bedre enn å tilbringe den med sin fadder som ser på meg som noe mer enn bare et fadderbarn? Da jeg satte føttene inn der så var det nesten med en gang , nå skal du være modell for meg. Det var kjempe morsomt å kunne stille opp for henne.

 

 

Sagadrakt / festdrakt. For å se flere bilder og pris, klikk deg inn på linken her.

 

Fadderen min er skikkelig dyktig til å sy. Bare se så fine de er. 

 

FestdraktFor å se flere bilder og pris, klikk deg inn på linken her.

 

  

 

 

 

Jeg må bare avslutte med å vise dere dette bildet fra samme dagen. 

Tips gjerne dine venner med dette innlegget. Nå er det kanskje mange som trenger en festdrakt til en konfirmasjon eller til 17 mai.

Ønsker dere alle en riktig fin fredag.

 

-Randi Annette-

 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no