hits

MANGE FØLELSER PÅ EN OG SAMME TID

Nå kjente jeg et sterkt behov for et skikkelig avbrekk i den kjente lesingen. Åh så sliten jeg blir av å pugge. Jeg elsker heldigvis dette faget som tar for seg markedsføring og forbrukeratferd, men jeg må si at jeg er utrolig sliten. På onsdag er den første eksamen, og etter det blir det et helvetes kjør - om jeg kan få si det rett ut.

 

Det hadde sikkert vært midt i blinken å trene nå, men jeg er rett og slett så tom og sliten her jeg sitter at jeg skal heller bare plante meg i sofaen og ta en god pause før jeg setter igang igjen med litt pugging....

 

Noen dager må jeg hente frem fighteren i meg. Men i dag må jeg faktisk legge den litt til side. For det er nemlig okei å kjenne på at man er sliten og ikke orker


Foto: Cassandra

 

Gnisten i meg er her enda, men jeg er ei jente som vil veldig mye. Og vil veldig hele tiden. Jeg må bare lære meg å være litt menneskelig - det jeg mener med det er at jeg ikke trenger å strebe etter det å hele tiden gjøre noe. For hva skjer når jeg ender opp med å ikke ha noe å gjøre? Eller ikke ha en plan, jo da kommer nok alt strømmende på.

 

Så da kjære Randi Annette - nå skal du puste, se TV, slappe av .... Fordi det er helt OK det også!

 

 

-Randi Annette-

ET DEILIG AVBREKK

Endelig helg. Nå har jeg et skikkelig avbrekk ifra Trondheim, eksamenspress og lignende. Det gjør seg virkelig å komme seg litt vekk ifra virkeligheten kjenner jeg. Bøkene er så klart med, men det gir litt annen giv å sitte en annen plass å studere og pugge midt i denne eksmaensbobla.

 

Et bildet som ble tatt av meg og min kjære for to uker siden. Da kunne jeg sitte ute å sole meg i bikini. Det er rart å tenke på nå som det regner og er kaldt.

 

Vi begge er ekstremt glad i mat. Både å spise, og det å lage. På kjøkkenet utfyller vi hverandre utrolig bra. Egentlig generelt sett, så samarbeider vi veldig godt uten å egentlig prate sammen og det å deligere ansvar. 

 

Ting skjer liksom bare av seg selv. Team work - regner jeg med det heter.

 

 

 

 

 

 

Jeg kunne så klart ha ryddet litt og gjort noe mer utav bildene, men i går var vi utrolig klar for å sette oss ned for å spise, så det skader vel ikke å vise hvordan det faktisk ser ut helller.

 

 

Nå har vi akkurat spist en bedre frokost, så nå er jeg klar for mer eksmanespugging. Det blir godt når juni kommer.... Det er vel lov til å si det?

 

 

-Randi Annette-

BEKLAGER - JEG KOMMER STERKERE TILBAKE

Jeg kjenner det er skikkelig kjipt at jeg ikke har like mye tid til overs til å blogge. Det er faktisk utrolig kjipt. Før hadde jeg liksom tid til dere følgere, men nå føler jeg ikke at jeg strekker til, å det er ikke en god følelse å kjenne på. Men jeg håper dere ønker å følge med bloggen min likevel - selv om det kanskje ikke er like spennende som det kanskje en gang var.

 

Om ikke så er instagramkontoen mer aktiv......@randiae

 

Men kanskje dere vil bidra litt, dere som leser bloggen min? Hva vil dere lese mer om? Hva synes dere det er kjedelig å lese om? Kom med tilbakemeldinger, så skal jeg love dere at juni (etter de 4 eksamene som er i mai...) at jeg kommer sterkere tilbake.

 

 

 

Ha en fortsatt fin kveld.

MER BOMULL ENN TEORI

Det er så kjipt å være meg akkurat nå. Bah - jeg får ikke sagt det nok. Hvor kom det ifra liksom?! Plutselig skulle jeg våkne opp også være syk - skikkelig forkjølet. Nei, det henger ikke på greip. Jeg sitter i skrivende stund på BI i Trondheim. Hodet føles helt tomt. Jeg har vært her i seks timer, å det føles ut som at hode er mer fyllt av bomull enn forbrukerens kjøpsatferd og holdningsteori. Jeg leser nemlig til eksamen i faget forbrukeratferd som jeg har eksamen i om en uke.

 

Oi, en uke allerede...

 

 

Sykkelturen hjemmover nå tror jeg blir magisk. Frisk luft og helt andre tanker. Det tar på når man går såpass dypt inn i ulike teorier som jeg har gjort nå i dag. Men jeg sier meg ikke fornøyd enda, så det blir litt jobbing med skole senere i ettermiddag også. Men, med gode pauser vel og merke.

 

 

Åh - snart helg. Ikke at det blir skikkelig helg, men det hjelper å kjenne det litt på kroppen, at det faktisk er helg. Greit å ha noe å se frem til - er det ikke?

 

 

-Randi Annette-

FRA MORGEN - TIL KVELD

Nå er jeg virkelig inne i denne bobla mi, nemlig eksamensperioden. Jeg har vært skikkelig flink de siste ukene, og jeg jobber godt fra morgen til kveld. Men etter en kjempefin prat med noen venner (som jeg ikke studerer med), så har jeg fått opp øynene. Det vil si det å ta seg noen gode pauser inni mellom. Det er superviktig. Ellers lærer man heller ingenting.

 

Jeg har jo fått tidenes forkjølese og ser mildt sagt ut som et takras (da er det greit å ha noen bilder fra fotoshoot liggende der jeg ser litt mer pigg ut).

 

Nå på onsdag er det en uke til min første eksamen dette semesteret. Det er en eksamen jeg egentlig gleder meg til. Ja, jeg vil liksom bare få det unna og komme igang kjenner jeg. Det er begrenset hvor morsomt jeg synes det er å pugge og kjenne på disse nervene.

 

Foto: Cassandra

 

 

 

Inni mellom denne lesningen så måtte jeg ta meg en strekk på puten. Jeg sov i 35 minutter i femtiden i dag. I natt sov jeg i underkant av 6 timer. Helt utslitt av denne forkjølelsen. Det er tørt og slimete, så det er ikke så enkelt å sove på nettene. Så da er det greit å kan gi seg selv litt søvn når kroppen sier ifra. Jeg jobber heller ikke denne uken, så det passet perfket nå som jeg ble syk.

 

Jeg synes jeg har vært mye syk den siste måneden, men jeg hadde nok bare utrolig flaks når de aller fleste lå utslått med influensa på nyåret. Så nå fårjeg smellen liksom.

 

Jaja. det går nok fint så lenge jeg lytter til kroppen min. Nå er det masse hvile den ber om, å det skal den få. Dersom du sitter der og har masse gode tips mot sår, sliimete og tør hals - legg igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

SÅR HALS OG STRESS

I dag skjedde det som ikke skulle skje. Jeg vånet opp med en sår hals og slapphet. HURRA!!

 F
y søren, så irriterende. Greit nok, jeg har fått lest til eksamen i dag og funkert liksom, men jeg håper virkelig dette er bare noe som kom i dag, og som er borte i morgen. Dette kan bare ikke skje nå.

 

Mange rundt meg er syke og de snufser og nyser. For alt jeg vet kan det ha vært en kunde jeg hadde i går som var syk... Jeg håndhilser på alle nye kunder som setter seg i stolen min, så sjansen for at det var der det skjedde er ganske stor. Men det er ikke snakk om liv akkurat.

 

Men det henger også kanskje med at jeg er ganske sliten. Det er jo ofte da slike ting kommer. Og jeg har ikke rent lite å tenke på for tiden heller.

 

 

Nå har jeg stekt meg fisk og kokt ris som jeg skal ha til middag. Pluss at jeg går å småspiser av tomatene som jeg har i en skål på kjøkkenet. Det er helt klart det smarteste jeg har gjort denne uken. Å legge frem små tomater i en skål altså. Og så klart en bolle med bananer og epler. Jeg elsker epler. Det er så godt!

 

Nå skal jeg spise middag også skal jeg sette meg ned å studere i 1,5 time i strekk før det blir søndagskveld.

 

Ønsker dere alle en fin søndag.

 

-Randi Annette-

 

 

NYTT FREMKOMSTMIDDEL OG VÅRTEGN

Jeg har vel i grunn ikke så alt for mye tid til overs akkurat nå til å sitte her å taste for å legge ut et lite blogginnlegg, men hva gjør man ikke for å prøve å holde dere litt oppdatert. Jeg er skikkelig travel om dagen, og jeg har i bunn og grunn satt bloggen i siste rekke, og heller fokusere på å holde dere oppdatert via min instagramkonto, @randiae. Men jeg må jo så klart blogge når jeg har tid til det.

 

De siste dagene har jeg vært på skolen fra morgen til kveld, bokstavelig talt. I går var jeg på skolen fra halv ni til fem. Så det sier meg litt at det er eksamensperiode. Jeg jobber mye alene, men også med andre, så da tilpasser jeg meg litt så jeg får vært med andre medstudenter også. Det å ha noen å sitte med som skjønner akkurat hvordan du har det er utrolig kjekt. Man kommer i en boble, det er det ingen tvil om.

 

 

 

 

 

Jeg kan nesten ikke vente til sommeren kommer for fullt. Jeg fikk en liten forsmak på våren forrige helg og noen få dager denne uken, men nå bøtter det ned med regn. Å ja, jeg ser virelig frem til å sykle i dette været....

 

Jeg sykler enda med vinterdekk. Ikke fordi jeg er redd det kommer masse snø og is, men jeg skal kjøpe meg en ny sykkel til uken. Det er i så fall planen. Så kan jeg ha den sykkelen jeg har nå til vintersykkel, også den nye til vår og sommer. Da slipper jeg å bytte dekk for hver gang, pluss at saltete veier slipper å ødelegge den nye sykkelen min.

 

Sykkelen jeg har i dag har jeg hatt i 9 år omtrent, og den fungerer kjempe bra. Men den begynner å blitt slitt, så jeg må investere i et nytt fremkomstmiddel nå.

 

 

Godt å se at snøen forsvinner og at fuglene synger. Da er det et godt tegn på vår da.

 

 

Lag dere en god dag - det er tross alt helg.

 

-Randi Annette-

JEG TROR PÅ DET

Det å utfordre meg selv har jeg aldri vært dårlig på. Og det på godt og vondt. Mange har prøvd å stoppet meg i det siste i valg jeg har vurdert å tatt. Små valg og store valg. Det høres kanskje mer avansert og alvorligere enn det faktisk er. Men poenget mitt er at jeg liker å konkurrere mot min største konkurrent - nemlig meg selv. For det er nemlig slik at det er til syvende og sist kun meg selv det står på. Jeg må ta valget om å ta steget. Jeg må finne min indre motivasjon til å go for it. Det er ikke noe andre kan gjøre for meg, annet enn å gi meg råd på veien.

 

Det er ganske mye jeg har hoppet inn i selv om andre har hatt meninger om det på godt og vondt. La meg ta for meg det jeg gjør i dag.

 

I dag studerer jeg på BI i Trondheim. Det ble jeg frarådet. Du er ikke ei jente som passer inn. Der er de så striglete og du.. Ja, du er ikke sånn. Jeg fortalte jeg ville studere økonomi og administrasjon fordi jeg ville bli sjef. En leder. Helt til jeg oppdaget Markedsføringsledelse

 

Markedsføringsledelse? Det er jo bare å markedsføre et produkt. Nei, ta økonomi du. 

 

Å hva gjør jeg? Jeg søker på BI, å jeg kom inn. Jeg kom inn på markedsføringsledelse og føler jeg har kontroll. Jeg prestere bra i fjor, og målet er å prestere minst like bra i år.

 

Fighter - ja, jeg ser på meg selv som det. Noe jeg er stolt over. JÆVLIG stolt over - faktisk.

 

Og oppi det hele har jeg blitt kontaktet på LinkeDin - nå har jeg en ekstra jobb i tillegg til det å være frisør som digital produktplasserer der jeg plasserer produkter på Paradise Hotel.

 

Kall meg hva du enn vil. Til meg, til andre rundt deg eller ti stille - tenker jeg. Jeg er ikke på denne planeten for å bli populær, men jeg er her fordi jeg har noe å bidra med. Jeg er et forbildet for mange, sies det. Gutter ser opp til meg også, nettopp på grunn av mitt pågangsmot.

 

Jeg sitter til tider å kjenner på at jeg er sliten. Men jeg har en drivkraft som jeg lar meg selv bli inspirert av. Jeg vil mye, men det er ikke alltid jeg får til det jeg vil. Men det skulle vel bare mangle. 

 

Det viktigste av alt, er at jeg tror på det.

 

-Randi Annette-

HELT SYKT - NOEN UTROLIGE DAGER

Noe sier meg at jeg har blitt utrolig bortskjemt i det siste. Det har vært noen utrolige flotte dager den siste uken som har gått, og jeg har greid å fått litt soleksem på armen min oppi det hele. Litt vel desperat. Men har man først blitt brent så har man virkelig blitt brent (den kan man forsåvidt tolke bokstavelig talt også...).

 

Da jeg var i Bulgaria for tre år siden ble jeg skikkelig brent av sola da det var litt olje i solkremen min, så det har satt sine spor. Så jeg må være litt forsiktig med denne sola, i så fall dekke til området og ikke minst bruke solkrem med høy faktor.

 

Jeg blir jo mer som desperat når solen kommer frem, men hvilen trønder blir ikke det?!

 

Foto: Cassandra

 

Uansett om det nå regner litt og at det skal være slik en periode, så er jeg utorlig glad over å ha fått en smak på sommeren. 16 grader er forsåvidt norsk sommer, så jeg velger å kalle det for det. Vår i luften, men sommer i solveggen....

 

 

-Randi Annette-

NÅ ER JEG USTOPPELIG

Reklame | Brazfit

Jeg må si at jeg er nå ustoppelig når det kommer til trening. Jeg er både friskmeldt og ikke forkjølet mer. Og vet dere hva? Jeg har mistet litt muskler på kroppen men det kan ikke være mye. Selv styrken er der, etter over 2 måneder med det å kun sitte så og si helt i ro. Og jeg presterer utrolig godt på trening i dag på tross av det. Det er faktisk utrolig spør dere meg.

Jeg turte ikke å ta pullups uten strikk i dag fordi jeg var redd for å bli psyket ned skikkelig. Helt til jeg ble fristet til å prøve. To ganger greide jeg fire stykker. Det må jeg si var utrolig morsomt. Jeg kjente at grepet var utrolig dårlig sammenlignet med hvordan det var før sykemeldingen, så nå blir det å trene litt grep fremover også.

 

Mål er morsomt og nødvendig - i så fall for meg.  Husk at du også kan bruke min rabattkode randiae20 som gir 20% avslag på hele nettbutikken - www.brazfit.no


Foto: Cassandra

 

Men pushups har jeg ikke tatt på en evighet, så kanskje jeg skal finne frem kettlebells og ta litt pullups på neste treningsøkt - ja, det tror jeg at jeg skal gjøre.

 

Godt å føle seg ustoppelig. Tanken på å trene igjen i kveld har slått meg, men jeg får greie meg med en økt om dagen tenker jeg.

 

Hvordan er din status når det kommer til trening? Ivrig eller ser du helst at du slipper å trene? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

 

#trening #styrketrening #foto #pushups #pullups

-Randi Annette-

GIRLS AND HEELS

Tenk at noe så lite kan gjøre alt så mye bedre. Jeg har gått så og si uten hæler pågrunn av den smerten jeg har hatt under tåa mi - som jeg endelig fikk operert vekk i februar. Og nå etter mye styr med den, er den nå klar for å være med meg på trening, turer og ikke minst - i høye hæler.

 

Damer som kan gå med hæler føler seg jo mye finere og mer feminin med hæler. Selv er jeg ganske stor fan av joggesko, så det er jo det jeg aller helst går i dersom jeg både vil gå relativt fort, sykle etc,. Men det å kunne for en gang skyld (etter en super lang periode med kun joggesko..) er det utrolig godt å kan pynte seg litt ekstra, med nettopp hæler.

 

Foto: Cassandra

 

Det er virkelig utenfor min komfortsone å dele disse bildene med dere, men jeg synes de ble såpass kule, at jeg tok den sjansen.

 

 

 

 

Hva synes dere? Jeg savner panneluggen min nå kjenner jeg... Men nå har den blitt såpass lang at den får bare vokse ut. Deilig å kunne sette vekk alt håret nå til sommeren også.

 

Selv har jeg greid å blitt solbrent allerede. Jeg satt utendørs i seks timer i går å leste til eksamen, og når det er sol blir jeg sånn passe desperat. Da må jeg bare benytte meg av den så min hvite kropp kan få litt farge. Og nå er jeg på Hitra til kjæresten min, så her sitter jeg nok så nære sjøen også, så her blir det både litt fregner over nesen og litt sjøduft. Det kaller jeg idyll.

 

Ha en super dag.

#foto #fotoshoot #shoot #Havet #hitra #hæler #sko

-Randi Annette-

FYLL OPP LAGRENE - BOKSTAVELIG TALT.

Reklame | Sportsfuel

Jeg er så utrolig glad og fornøyd om dagen. I dag hadde jeg min aller første skikkelige treningsøkt på flere måneder, og jeg er super glad for at jeg kan kjenne på denne lykken igjen. Jeg stod opp kvart på syv i dag, og jeg skal innrømme at jeg ble veldig trøtt når jeg satt i forelesning i dag, så jeg måtte kjøpe meg en kopp kaffe så jeg ikke duppet av. 

 

Jeg bruker proteinpulver kun til trening, dvs etter trening. Det er fordi det tar gjerne 30 minutter, og kanskje mer før jeg får spist noe. Derfor slukker jeg både sulten og får fyllt opp lagrene mine etter å ha kjørt på med hard trening.

 

Smakene finnes i alt ifra vanilje til bursdagskake - ja, du leste riktig. Se mer av Sportsfuel sitt sortemang her.

 

Litt om produktet:
 

* Bland en måleskje(ca 30g) Pure Whey Protein? med 200 ml vann i en Shaker.

* Ta mellom 1-5 porsjoner daglig avhengig av protein behovet.

* Det anbefales at aktive personer får i seg minst 2 g protein per kg kroppsvekt. Så hvis du veier 80kg, trenger du minimum 160g protein per dag.

* Pure Whey Protein? blir tatt veldig raskt opp av kroppen, som gjør at den optimale tiden å bruke det er med en gang du vokner, før frokost, og rett etter trening.

* Andre vanlige ganger for å supplere med Pure Whey Protein? er ca 30-45 minutter før trening, mellom måltidene for å sørge for at kroppen har aminosyrer, og før man legger seg. Hvis Pure Whey Protein? blandes med melk, i motsetning til vann, bidrar det til å forsinke hastigheten kroppen tar opp myse, som er ideelt før søvn. 

 

 

 

Neste treningsøkt blir kanskje på fredag, men da må jeg stå opp 06.00 i tilfelle. Så vi får se om det blir noe av eller ikke. 

 

Hvor ofte inntar du proteinpulver og i hvilke sammenhenger? Legg gjerne igjen en kommentar. Husk at du også kan følge meg på instagram, @Randiae og min facebookside. Lag dere en god kveld.

 

#protein #proteinpulver #trening #helse
-Randi Annette-

MANDAG - ER DU KLAR?

Nå er jeg både friskmeldt til å kunne jobbe og det innebærer også at jeg kan begynne å trene igjen. Det har vært en evighet siden sist. Lite treningsrelatert på denne bloggen i det siste, men det blir gjerne slik. Heldigvis ikke så ofte man må operere og være sykemeldt. Og glad er jeg for det.

 

 

Spinning på 3t-ilsvika blir nok en fin start for min del etter en lang periode uten kondisjonstrening. 

 

Spinning er i seg selv veldig hardt, men det blir så utorlig godt etterpå - det må vi ikke glemme. Viktig å ha riktig fokus når man trener, det er det ingen tvil om. Jeg ble så klart syk og forkjølet bare dager før jeg skulle begynne på jobb igjen, så det meste har blitt utsatt på grunn av helsa generelt egentlig. Men nå går det den rette veien.

 

 

Nå håper jeg på å kunne spre litt mer treningsglede og vise dere litt mer av den siden jeg selv har savnet, nemlig det som tar for seg trening. 

Er dere klare for det? Jeg er i så fall klar som et egg.

 

-Randi Annette-

STRETCH OUT

Reklame | Brazfit

Etter en fuktig kveld ute i går så ble det skikkelig sofasliting i dag, men da med studietid. Jeg har studert i ganske mange timer nå, så jeg er veldig fornøyd med innsatsen. Jeg kom inne på tanken om å trene også, men jeg tror jeg heller skal kle meg godt og gå meg en liten tur utendørs. Det frister mer med frisk luft enn å være inne hele dagen.

 

Fine treningsklær fra min sponsor Brazfit. Ved å bruke min rabattkode randiae20 så får du 20% avslag på alle kjøp.
www.brazfit.no

Foto: Silje Bullgård

 

 

 

Det er utrolig lenge siden jeg hadde en dag helt for meg selv. Det har ikke skjedd på utrolig lenge. Det var faktisk ganske godt. Trenger i så fall ikke å ha dårlig samvittighet for noe som helst. Her kan jeg sitte ene og alene og trives veldig godt med det. 

 

Jeg er jo veldig sosial av meg, men jeg vet at jeg trenger å sitte litt for meg selv også. Det trenger ikke alltid å være like gøy men.

Følg gjerne min Instagram: @randiae

 

Hva har du gjort i dag? Eller i helgen - generelt? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

KLAR SOM ET EGG

Nå er jeg skikkelig klar for å komme meg avgårde på jobb på min første arbeidshelg på en evighet. Jeg har full liste fra 10.00 til 18.00, så det blir hektisk. Men det er slik jeg liker det. Jobb under press - det er da jeg er på mitt beste.

 

 

Legger ved et bildet av meg der jeg er på kurs for ca 2,5 år siden.

 

Da skal jeg om litt kaste meg på sykkelen og sykle til jobb. Lag dere en fin dag - det er tross alt lørdag.

 

-Randi Annette-

CHILL

 

Jeg holdt nesten på å si at det er så himla godt å bare være her inne (jeg skrev dette innlegget her om dagen at jeg endelig var ute av skallet ... Men så sier jeg her med bildet under at jeg ..neeei ikke helt ut enda. Må sitte her litt til), men jeg mener altså ikke det.

 

Nå er det full rulle igjen og hverdagen er bokstavlig talt tilabke igjen. Plutselig ble det hektisk igjen med det å jobbe vedsiden av studiene. Jeg må si at de studentene som ikke har jobb, de har det så godt og fritt at de vet det ikke selv. Selv er jeg mer en person som elsker å stå på og jobbe hardt, enn skolebenken. Spennende å lære noe nytt - ja, men det å jobbe. Det elsker jeg faktisk.

 

 

Så kanskje bilde kan representere at jeg sitter inne i studieboksen min og venter på å komme meg ut.. Haha. Jeg er tydeligvis i det spøkefulle hjørnet i dag.


Foto: Cassandra

 

Uansett - lag dere en god fredag.

 

#foto #Bildet #jobb #student #studentliv

 

-Randi Annette-

FINALLY OUT OF THE SHELL

På en måte har jeg lyst til å hoppe av glede, men på en annen side har jeg lyst til å sette meg ned å bare føle meg oppgitt. Det positive nå er at jeg er friskmeldt etter en lang periode med sykemelding etter operajson, men det kjipe er at jeg nå har blitt skikkelig forkjølet. Jeg ble nok smittet av min bedre halvdel, men at jeg skulle bli så syk som jeg er, det trodde jeg ikke skulle skje. Bra jeg var frisk i påsken, men det hadde helt klart vært fint å vært frisk nå som jeg skal begynne på jobb igjen.

 


Og på jobb skal jeg i morgen, ingen tvil om det. Jeg får bare bite det i meg.

 

Jeg må også få lov til å beklage at jeg har vært så stille den siste uken, men jeg har ikke hatt mye tid til overs for å blogge. Ikke har jeg hatt så mye å formidle heller.

 

Endelig ute av skallet. Nå kan jeg trene, jobbe og være litt mer sosial.


Foto: Cassandra

 

 

Nå skal jeg spise litt, studere og ta meg en varm dusj. Ikke helt den startet på april jeg så for meg, men når det ble sykdom så må jeg bare gjøre det beste utav situasjonen.

 

Håper dere har hatt en fin påske, og at dere er friske og raske.

 

 

-Randi Annette-

 

 

 

Les mer i arkivet » April 2018 » Mars 2018 » Februar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no