hits

Grilling og tips til sommerfrisyre.

I dag var det et perfekt vær for å være utendørs og ikke minst grille. Grilling er en av de største høydepunktene med sommeren for min del. Jeg er i grunn veldig glad i å steke laks og grønnsaker på grill, men i dag gjorde vi det veldig enkelt. Pølse i brød. Ikke den sunneste varianten, men jeg vet det ikke skader når det er noe jeg spiser kanskje tre ganger iløpet av ett år. Så hysterisk er jeg ikke. Til dessert ble det jordbær, noe som jeg gjerne kunne ha tenkt meg å spist mye mer av ellers i året også.

 

 


 

I dag så fikk jeg noen fine fletter av denne skjønne jenta, Johanna. Hun er skikkelig dyktig til å flette hår. I dag fikk hun æren av å flette håret på tre stykker. Bildet av meg og flere av mine medarbeidere ser dere på bildet helt nederst.

 

 

Her står vi fint på rekke og rad. Et perfekt tips til sommerfrisyre er nemlig fletter. Dette er bare en liten brøkdel av hva man kan gjøre med håret når det kommer til fletter.

Hvilken flette likte du best?

  

 

#Hår #Mote #Frisør #Trondheim #Hårtips #Trend #Mote #fashion #Foto #sommer #Grilling #Mat #sunn #Jordbær

-Randi Annette-

Utrolig digg å være til inspirasjon.

God morgen.

I dag våknet jeg av en følelse av at jeg ikke hadde sovet nok. Det ble vel i overkant av åtte timer med søvn, men jeg tror det har noe med at jeg stod opp tidlig i går og startet dagen med reise. Uansett, i dag vil jeg fortelle dere hvor inspirert jeg blir, av å inspirere. Det er så gøy å få kommentarer på bloggen og ikke minst mail ifra folk som sier at det er på grunn av meg at de orker å trene. Jeg hører folk sier at de prøver ut øvelser jeg har lagt ut på instagram, og det er så utrolig gøy. Jeg blir inspirert av at dere blir inspirert. Så tusen takk for at dere kommer med tilbakemelding om at dere gjør de ulike øvelsene.
Bare fortsett å bruk hashtag #fitmedrandiae og tag meg, @Randiae.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Jeg skal også minne dere om konkurransen som jeg har gående.

 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

 

BRAZFIT stiller med valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Da har dere masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her.  Dere finner alt ifra jakker til bodysuit, så det er bare å innstille seg på å vinneVinneren trekkes etter klokken 22.00  1.Juli .

 

 

Lykke til.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

 

Jeg trenger motivasjon.

Det er så enormt vanskelig og det er ikke enkelt å finne motivasjonen som jeg absolutt trenger mot eksamen. Jeg droppet trening i kveld fordi jeg må jobbe med matematikken i tilfelle jeg kommer opp i eksamen. Noe jeg føler er 99% sikkert at jeg gjør. På onsdag får jeg vite om jeg kommer opp i muntlig matematikk, og det er skikkelig vanskelig å forberede seg da det er syv kapitler jeg må lese på. Jeg har aldri laget en oppgave selv som skal vare i 10 minutter. Og ikke minst det å bli spurt ut om alt mulig rart etterpå i 20 minutter. Dette blir skikkelig vanskelig.

 

 

Jeg føler nesten det er bortkastet tid å ikke ha trent heller, fordi da har jeg i så fall fått gjort noe fornuftig. Men, her sitter jeg å ser på bøkene som ligger en meter ifra meg. De ligger der, helt urørt. Så hva skal til?

 

Hva skal gi motivasjon? Jeg vet ikke en gang om jeg kommer opp. Ikke tema - ingenting. Da er det ikke enkelt å sette seg ned. Akkurat nå skulle jeg hatt en medstudent. En som kunne ha lest med meg. Det er det jeg hadde trengt akkurat nå.

 

-Randi Annette-

 

STYRKETRENING PÅ MAXTRIM. MASSE BILDER.

Det har vært en fantastisk helg på Frøya, nok en gang. Det har generelt vært veldig lite aktivitet da det var svært behagelig å nyte solen og se på livet som var på øya. Tour de Frøya.

Men, i dag var det på tide å svette litt igjen og kjøre på med hard styrketrening. Det er så greit å ha tilbudet om å trene når jeg er på Frøya så da må jeg bare benytte meg av det.. Maxtrim er et lite, men fint senter der man kan trene ganske mye. Selv er jeg veldig kreativ av meg når det kommer til øvelser, så er apparatene opptatt, så finner jeg enkelt øvelser som er minst like bra.

 

Dette er et sponset innlegg.

 
Ikke verst å perse i skråbenk heller. Flere reps enn før, med 17,5 kg. Det er fremgang som gir motivasjon.I så fall for min del.

 

 


Nye rekorder der jeg løfter tyngre eller klarer flere reps er i seg selv noe som gjør at jeg får motivasjon. Men, treningsklær som gir energi er også viktig. Med denne kule tightsen fra min sponsor, Brazfit blir aldri en trening kjedelig. Fargerik på framsiden, og sort på baksiden. Da blir det heller ikke for mye farger.

 

 

 

Dips.

Denne øvelsen filmet jeg så den finner du på min instagram, @Randiae. Der overrasket jeg meg selv litt også. Der fikk jeg til flere enn før også. Så i dag hadde jeg virkelig dagen.

 


 

I og med at stativet med knebøy var opptatt da jeg kom, trente jeg frontbøy med 12kg manualer i hver hånd som jeg la på skuldrene som litt støtte.. 3 x 10. Det ble veldig tungt det også. Men, rett før vi skulle dra, fikk jeg tatt et bildet og tatt knebøy med kun stangen. Så det ble mest for bildet sin del. Jeg skal ikke skryte på meg noe jeg ikke har gjort. Det blir jo juks, og jeg vil framstille som en ærlig person her på bloggen.
 

Litt om hva Maxtrim har å by på, ser dere under.

 

 

Husk at dere også kan bli med på konkurransen som jeg har gående. Les mer om den her.

 

Ha en fortsatt fin ettermiddag.

 

#Frøya #tourdefrøya #Sykkel #cardio #Kondisjon #Helg #søndag #Blogg #Trening #Foto #Bilder #Mai #maxtrim #Styrketrening #fotoshoot #sponset

-Randi Annette-
 

TOUR DE FRØYA. MASSE BILDER.

I helgen er det et stort arrangement her på Frøya, nemlig Tour de Frøya. Det var over 900 som hadde meldt seg på, men omtrent 40 stykker hadde trukket seg. Men, de som meldte seg på og skulle hive seg ut på de 4,5 milene har virkelig fått kjørt seg i dag. Været har vært fint, sett bort i fra vinden. Det har blåst veldig mye i hele dag, så det har sikkert vært litt ekstra motstand enkelte steder på grunn av det. Uansett er det helt sikkert utrolig gøy å være med og ikke minst slå sine egne rekorder dersom man har deltatt før. I år er det også 10 års jubileum. 

 

 

 

Her handler det mye om å psyke seg opp og forberede seg på syre og at det vil gjøre vondt. Jeg la merket til en ved start som jeg kjente med veldig igjen i. Ikke at jeg har syklet før, men jeg har konkurrert før i andre sammenhenger og jeg kunne nesten føle på meg hva han kjente på. Jeg girer meg selv opp før konkurranser og bare bestemmer meg. For i slike konkurranser, så handler det om å bestemme seg.

 

Ja, det vil gjøre vondt og man vil komme i kjelleren, men igjen så vil man få en bekreftelse på at man er god nok. Det handler vel stort sett om å delta. Så kan man konkurrere med seg selv når det kommer til tiden.

  

Her ser vi at de kommer inn mot mål. Jeg var så redd og nervøs fordi de syklet så tett og jeg var livredd for at det skulle oppstå en ulykke. Selv om de var kun to stykker, så syklet de oppi hverandre. En kunne kjenne og føle på stemningen. 

Har du deltatt i slike konkurranser før, eller kunne du ha tenkt deg det? 
Jeg vil samtidig minne om konkurransen som jeg har gående på bloggen. Les mer om den her.

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin helg.

 

#Frøya #tourdefrøya #Sykkel #cardio #Kondisjon #Helg #lørdag #Blogg #Trening #Foto #Bilder #Mai

-Randi Annette-
 

Fredagsflex. #Fitmedrandiae

Fredagen er her og det er da på sin plass med en liten fredagsflex. Jeg våknet i dag til ren lykke og det er ingen tvil om at det er fordi jeg skal reise vekk i helgen. Komme meg vekk i fra byen og bare nyte sjøduften og det fine været. Turen går denne gang til Frøya.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Jeg må også fortelle dere om tidenes treningsøkt. Den hadde jeg nemlig i går så sent som klokken halv ti. Jeg hadde da med meg ei som så og si har akkurat begynt å trent skikkelig. Hun har vært litt av og på når det kommer til trening, men nå har hun virkelig fått smaken på det. Jeg ville ha henne med på programmet som jeg har fått av Hollywoodtreneren, Cornelis Elander, men det var så mye folk så vi hadde ikke blitt ferdig med det første hvis vi skulle ha kjørt det programmet. Enda en god grunn til å trene tidlig på dagen. Men, da måtte jeg bruke fantasien.

 

Jeg ville kjøre på med en økt som ville gi henne inspirasjon, men samtidig som hun skulle få opp pulsen og se litt stygt på meg. Og jeg kan fortelle dere at jeg fikk til målet jeg hadde satt. Jeg lagde en veldig kort variant av sirkeltrening, og vi avsluttet det hele med burpees. Men, ikke slik dere ser for dere den.

Videoen ligger på min instagram, @Randiae, så sjekk den ut og prøv den selv. Tag meg, @Randiae og bruk min hashtag, #FItmedrandiae og #randiae, så får jeg se deg gjøre den. Den er genial å avlsutte en økt med.

 

Nå skal jeg spise ferdig mitt NOKA måltid og pakke resten før jeg skal på jobb. Gleder meg skikkelig til å komme til Frøya. Elsker den øya.

 

#reise #Helg #Fredag #Fredagsflex #Flex #Fitness #Fit #foto #Fotoshoot #Trondheim #Mai #Vår #Helse #Trening #Treningsblogg #Styrketrening #Trening

-Randi Annette-

 

Resultatet fra mattetentamen og forberedelse til eksamen.

Jeg har nå fått karakteren min på tentamen jeg hadde, og jeg har aldri fått en slik karakter på en matematikktentamen før. Første tentamen jeg hadde fikk jeg 3/4 og den jeg hadde nå, fikk jeg 4+. Jeg er kjempe fornøyd med resultatet ettersom jeg har jobbet skikkelig hardt og studert så og si helt alene. Jeg har fått litt hjelp via nettskolen og på ENTER her i Trondheim, men jobben tar jeg æren for. Takk og lov for at jeg fikk bedre nå enn sist gang. Det var målet mitt også. Nå sitter jeg for øyeblikket å øver og forbereder meg til en eventuell muntlig eksamen i faget. Jeg har aldri hatt en slik eksamen før, så jeg gjør så godt jeg kan nå for å sette meg inn i alle de sju kapitlene i boken så jeg kan prøve å forberede meg litt. 

 

 

Jeg startet dagen med en deilig frokost med ei venninne som jeg også jobber med. Jeg kjøpte inn det jeg visste hun likte av pålegg, kokte kaffe og gjorde alt for at hun skulle føle seg velkommen. Hun skulle hjelpe meg å dele sine erfaringer med muntlig matematikk da hun har vært opp i en slik eksamen før. Det er greit å ha noen å dele litt tanker og erfaringer sammen med.

 En enkel frokost. Jeg hadde også juice og tomat som jeg synes er veldig godt som ekstra tilbehør. Må kose seg litt før man må jobbe og være seriøs.

  

Ja, seriøs. 

 

Håper dere får en fin dag. Kryss fingrene for at jeg ikke kommer opp i muntlig. Om hvis jeg skulle gjøre det -  kryss fingrene for at det går bra.

 

 

-Randi Annette-

Foto og tilbakeblikk.

Det var utrolig gøy å bla igjennom kategorien her på bloggen som heter FOTO. Jeg smiler litt for meg selv når jeg ser på alt det jeg har vært med på når det kommer til foto. Mange tilfeller har jeg tatt bilder selv, men også stått litt modell for andre i ulike sammenhenger. Vanligvis står jeg selv hjemme i stuen min med selvutløseren og knipser. Men, det er ikke det samme i det hele tatt. Ikke har jeg satt meg inn i redigering av bilder heller. Jeg hadde det litt på G, men noe annet har tatt min oppmerksomhet så da har jeg ikke like mye tid til å sette meg inn i det heller. Det tar tid å få til gode bilder, så jeg håper at bloggen min har en ok kvalitet over bildene som blir lagt ut her. Det er sikkert mange meninger om det, men jeg har inntrykk av at mine faste lesere liker det jeg poster.

 

Bildet ble tatt av meg hjemme i stuen for en tid tilbake.

 

Det blir oftest tatt enkle treningsbilder for min del. Men, jeg kunne ha tenkt meg å tatt noen kule fashion bilder også. Så hvis du kjenner en fotograf som vil ha en amatørmodell, tips de gjerne om at jeg vil stille. Foto er og forblir gøy. Det gjelder både foran og bak kamera.

 

Hvor trives du best? Foran eller bak kamera?

 

#Accessories #Foto #Shoot #Fotoshoot #Photo #Selfie #Canoncamera #Canon #Mai #Helg #Trondheim #Fotograf #Bilder

-Randi Annette-

Konkurranse og tips til styrkeøvelser.

Det er lillelørdag og det betyr at det ikke er lenge igjen til helgen. Jeg tenkte å tipse dere som kanskje ikke har sett disse innleggene før ettersom vi alle lever i en stressende hverdag, og treningen kan bli nedprioritert. Dersom du går deg en tur ut, så er det mye i naturen som kan benyttes. Det er kun fantasien som stopper oss. Da jeg trente utendørs, var det en del folk som gikk forbi og folk som stoppet opp. Jeg synes ikke slike ting er flaut lengre, fordi jeg er så vant med å trene og ta bilder utendørs.

Jeg har laget en lenke til de innleggene som går mer på hver enkelt øvelse, så det er bare å trykke på de lengre ned i innlegget.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Min konkurranse som jeg skal dele med dere i tiden framover på min bloggside på facebook, blogg og på min instagramkonto, vil vare til og med 1.Juli 2016.

 

 

Les mer om øvelsen knebøy med press, her

 

 

Les mer om øvelsen som tar godt på midtre rygg, bakside lår og rumpe, her. 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

 

BRAZFIT stiller med valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Da har dere masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her Dere finner alt ifra jakker til bodysuit, så det er bare å innstille seg på å vinneVinneren trekkes etter klokken 22.00  1.Juli .

 

Lykke til.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

Det hjelper å få rensket opp litt i hodet.

Jeg kjenner på noe, men jeg nekter å la meg kjenne ekstra godt etter. Det er en del folk rundt meg som har vært syk lenge nå, men jeg nekter å bli med i den gruppen. Det er nå et halvt år siden jeg lå med influensa og var skikkelig syk. Og jeg savner det ikke. Ellers hadde jeg i dag tidlig noe gøy å fortelle dere, men det ble i kveld avlyst. I så fall satt litt på vent. Så får vi se om det blir om litt

 

Selv om jeg kjenner at jeg er sliten og trøtt, så skal jeg på tabata i kveld. Har lest matematikk i hele ettermiddag og kveld, så nå må jeg få andre tanker i hodet. Trening hjelper virkelig mot det aller meste. 

 

 

Jeg er sikkert ikke den eneste som forbereder meg til eksamen. Er du også i den situasjonen, da bør du komme deg ut på en gåtur eller skikkelig trening.

 

Det hjelper å få rensket opp litt i hodet.

 

-Randi Annette-

Kanskje litt tidlig, men.

Det er ikke så lenge igjen nå, og det kan jeg nesten kjenne litt på meg. Jeg har jobbet og stått på godt i denne travle måneden, og nå skal det bli godt med helg. Det er ikke mange dagene igjen til fredag, og jeg kjenner det skal bli godt å reise vekk. Det å være i Trondheim når jeg har fri, fungerer godt det også, men det å reise vekk der det ikke er like mye stress,  er absolutt midt i blinken. Denne helgen går reisen til Frøya.

 

Det er kanskje litt rart å snakke om helgen allerede, men det er viktig å ha noe å se fram til.

 

For min del så føler jeg vi bare har mandag, fredag, lørdag og søndag. Det er jo ikke mye ukedager lengre, fordi dagene går så fort. Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg synes det er en bra ting, eller at det er kjipt. Det er godt at dagene går, men jeg kunne ha tenkt meg i enkelte tilfeller at det hadde vært flere timer i døgnet. Der er det sikkert flere som kjenner seg igjen.

 

Jeg har noe mer å se fram til som skjer allerede i morgen. Mer om det skal dere få høre om i kveld. 

 

Ha en super dag.

 

-Randi Annette-

Kanskje min største svakhet, men samtidig min styrke.

Jeg tror liksom at jeg har mye mer ork enn jeg faktisk har. Jeg la en veldig god plan i dag med tanke på hvordan jeg skulle få unna alle gjøremål. Mine gjøremål var ikke de største og mest krevende, men samtidig så er det krevende og det må en plan på plass. Jobb, trening og studie.

 

Tre ting stod på planen, og jeg så for meg at det var lurest å ta treningen fra morgenen av, også ta studiene etter jobb. Der kjenner jeg allerede at jeg feilet. Greit nok, jeg kan se igjennom boken, men det å sitte å regne og pugge, det kjenner jeg at jeg ikke orker. Det er ikke mer enn 11 dager til jeg eventuelt skal stå å ha en muntlig eksamen i matematikk, så jeg har ikke så enormt god tid heller. 

 

Det er godt å se fram i tid. Tenke på den følelsen når jeg kan ta sommerferie fra studiene. Få fritiden tilbake.

 

Det er samtidig godt å ha litt press over seg. Da er i så fall jeg lettere å motivere og er klar for å jobbe hardt. Jeg liker å få ting gjort og jeg er ikke den som tar ting som det kommer. Jeg er sta og utålmodig. Det kan komme godt med i mange situasjoner.

 

Kanskje min største svakhet, men samtidig min styrke.

 

Hva beskriver din styrke og svakhet? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

 

#Personlighet #personlig #student #Studie #Matematikk #Utfrodringer #Lykke #Motivasjon #Hverdag #Foto

-Randi Annette-
 

Lyst til å delta i konkurransen min?

Konkurranse er noe som for mange er veldig interessant, og for min egen del så elsker jeg konkurranser. Jeg har alltid sagt at jeg ikke vinner uansett hvilke konkurranser jeg deltar i, men jeg skal slutte å si det, fordi jeg har nå det siste året hatt flaksen med meg. Jeg har vunnet ganske mye og det meste jeg har vunnet har gått på det som har med trening og helse å gjøre. Min konkurranse som jeg skal dele med dere i tiden framover på min bloggside på facebook, blogg og på min instagramkonto, vil vare til og med 1.Juli 2016.

 

Dette er et sponset innlegg. Klærne er sponset av Brazfit.

 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

 

BRAZFIT stiller med valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Da har dere masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her.  Dere finner alt ifra jakker til bodysuit, så det er bare å innstille seg på å vinneVinneren trekkes etter klokken 22.00  1.Juli .

 

Lykke til.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

 

Slik var min gode søndag <3

Lange og late dager er så godt. I dag har jeg gjort en del, men samtidig ikke noe som har vært anstrengende. Jeg har gått tur, vært med venner og familie. Og ikke minst hatt besøk av min lille sjarmør.

 

 

Mikael.

 

Han er så skjønn. Han er super sjenert de første fem minuttene, helt til han ser lurt på meg og smiler. I dag satt han i fanget mitt og han var så skjønn. Han blir 2 år 1 August, så han begynner å bli en stor gutt. 

 

Liten, men stor. 

-Randi Annette-

Se så fantastisk.

Det sies at det er så fint på fjellet. Jeg er litt motsatt der. Jeg synes det er fantastisk ved havet.

 


 

Etter jobb i går tok jeg meg en sykkeltur til Byåsen her i Trondheim til ei venninne, og den bakken jeg syklet var enormt bratt og tung. Jeg visste den var bratt, men at den var så heftig ante jeg fint lite om. Så det ble min trening i går. Etter å ha sett en film og spist en god middag, gikk vi en tur på 45 minutter. Været var kjempe fint og himmelen var fylt med vakre farger. Det var en kjempe fin rosafarge som jeg ville rekke å ta bildet av, men det var nesten ingenting igjen av den når jeg kom ved sjøen. Men, det å gå tur og se på utsikten i seg selv var helt fantastisk.

  

Hva liker du best? Fjellet eller havet?

 

-Randi Annette-

Bilder fra dagens fotoshoot på 3t Ilsvika.

I dag var jeg på fotoshoot på 3t Ilsvika med en fantastisk dyktig fotograf. Jeg hadde det så gøy at jeg greide ikke å unngå å smile. Foto er virkelig noe jeg synes er kjempe morsomt. Det er gøy å være foran kamera når det blir så profesjonelt som dette. Men, jeg må få lov til å si at jeg fikk noen blinkskudd selv også, av fotografen. Jeg synes bildene jeg tok ble veldig bra, og fotografen selv ble også litt imponert.

Jeg klapper meg selv på skulderen her altså.

 

 

Fotograf, Vegar Herstrøm


 

En rå kjeller med masse leketøy. Kun på 3t Ilsvika.

 

Jeg kan love dere at bildene av meg ble helt rå. Jeg kan love dere mye svette, styrke og råskap. Så jeg gleder meg veldig til å vise dere bildene, og ikke minst se de selv. Jeg har fått sett omtrent fire bilder, så det er mange jeg ikke har sett enda. Jeg kjenner jeg er skikkelig spent. Vi har så langt ikke planlagt ny fotoshoot, men jeg håper vi kan jobbe mer sammen i framtiden. Det hadde vært veldig gøy.

 

Ellers håper jeg dere får en fin dag og ikke minst, ei god helg.

 

 

-Randi Annette-

 

 

 

 

 

Forberedelse til nok en fotoshoot.

 

Nå er det ikke en uke en gang siden jeg var på fotoshoot så her skjer det ting. Det er absolutt noe jeg synes er skikkelig gøy og jeg håper det ikke blir siste gangen heller. Sist gang stod jeg opp klokken 02.00 om natten og var med på tidenes shoot utendørs, men i morgen skal jeg sove til 07.00 og være klar på shoot en halvtime senere. Denne gang skal det foregå innendørs, så det blir ikke noe tær som dovner bort og ståpels. Så denne ganger skal jeg nok slippe å slite med kulde, men kanskje heller litt varme. Det blir hett, og jeg gleder meg.

 

Les: Fotoshoot utendørs.

 

 

Nå skal jeg pakke bagen så den er klar til i morgen. Det skal være med en del utstyr til shooten, så det er lik så greit å pakke nå i kveld, enn å stresse med det i morgen. 

 

Ha en fortsatt fin kveld.

-Randi Annette-

Den perfekte start på dagen.

Det sies at ingenting er perfekt, og det er kanskje sant. Men, man kan i så fall gjøre det beste utav situasjonen. Selv er jeg i en situasjon der jeg innerst inne holder på å gå på veggen fordi jeg skal om litt mest sannsynlig komme inn i en ny situasjon som jeg aldri før har vært. Det er snakk om muntlig matematikk eksamen og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med alle de følelsene rundt dette. Derfor må jeg koble skikkelig av og da er det kun trening som hjelper. Jeg våkner om natten fordi jeg er så nervøs. Enda er det to uker til jeg får vite om jeg kommer opp, eller ikke. Jeg husker da jeg var daglig leder. Dager før jeg skulle i møtet, skulle ha et møte eller der jeg skulle holde et foredrag fremfor kjempe mange mennesker, da sov jeg godt da. Det handler vel om hvor trygg man er på det man skal gjøre. Og jeg er kanskje ikke 110% trygg på det jeg aldri før har vært borti. Naturlig nok.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

I går kveld var jeg på tabata og i dag tidlig var jeg på styrketrening. Der kjørte jeg overkroppen godt med ulike øvelser som gikk på biceps, bryst og mage. Kjempe deilig å være ferdig med treningen såpass tidlig. NOKA sports shake er en kjapp løsning både før og etter trening, men jeg liker å drikke en slik shake før trening, og heller ta en proteinshake rett etter trening.

 

NOKA sports shake finnes med smak av både vanilje og sjokolade. Min favoritt for tiden er den med vanilje. 
Følg meg enda tettere ved å følge linkene under.

 

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Oppskrift #Tips #Frokost #Lunsj #Mellommåltid #Reklame #Hverdag #vanilje #Diett #Kropp #Muskler #Overkropp #Mai #Blogg

-Randi Annette-

 

Utfordring til dere lesere. Pistol Squat.

Det er på tide med en liten utfordring til dere lesere. Nå har dere fått en god del tips til hva dere kan trene hjemme her på bloggen,så nå er det på tide med en liten challenge.
 
Pistol Squat er øvelsen. Den kan sammenlignes med knebøy, bare at man her står på kun en fot, og den andre foten går rett ut. Jeg kan anbefale dere å begynne i slynge, eller TRX som den også heter. Slynge er der man har reimer/tau som man holder seg i, der man kan utføre mange ulike øvelser. men, nå er det denne øvelsen jeg vil utfordre dere i. I slynge holder dere i tauene i det dere senker dere ned mot gulvet, der dere står på ett bein, i det den ene foten er rett fram. Den kan også gjøres med ball slik dere ser på videoen. Denne er vanskelig, men alle kan lære den så lenge det ikke er noe skade som hindrer dere. Styrken i lårene er også en stor fordel å ha.
 
 
Klærne er sponset av Brazfit
video:xiaoyingvideo1455349990288

 

Selv skal jeg på trening nå om en halvtime, og jeg er egentlig veldig trøtt, men jeg må få rørt meg litt. Det har kroppen bare godt av. 
Husk å tag meg når dere utfører denne øvelsen så jeg kan få dere teste den ut. #Fitmedrandiae, #Randiae og @Randiae. Jeg gleder meg. Ha en fortsatt fin kveld.

 


 

-Randi Annette-

Få masse treningsinspirasjon.

Nå har jeg allerede sett at folk er klar for trening igjen etter helgen som har vært der folk har koset seg med kaker og is. Noe alle hadde god grunn til. Man skal kose seg og man skal ikke kjenne på dårlig samvittighet av den grunn. Jeg følte meg så slapp og sliten etter helgen at jeg tok meg en treningsøkt i går kveld rett over halv ti. Det ble en økt på nesten 30 minutter, og jeg fikk også filmet en god del øvelser der jeg stort sett hadde fokus på egenvekt. Altså, øvelser man kan gjøre hjemme, eller på et treningssenter uten spesielt mye utstyr. Så hvis du har instagram, sjekk min profil så finner du øvelser som går på armer og bryst, samt en øvelse for rumpe og lår. Det kommer mer.

 

Klærne er sponset av Brazfit. Bruk min rabattkode, randiae15 og få 15% på alt i hele butikken. Fri frakt er det også. 

Jeg liker egentlig ikke å trene så sent, men jeg kunne ikke finne armbåndet mitt som gjorde at jeg kom meg inn på senteret før klokken var ni i går kveld. Så når jeg fant det, måtte jeg bare finne motivasjonen til å dra. Så da var motivasjonen at jeg skulle ta øvelser meg egenvekt. Når økten var ferdig og jeg kom hjem, gikk jeg å la meg. Men, fikk jeg sove?! Nei. Jeg tror jeg sovnet nærmere ett og jeg våknet igjen to ganger før jeg skulle stå opp. Så har ikke hatt så jevn søvn i natt, men jeg føler meg heldigvis opplagt.

 

Jeg skulle nesten til å si at det er mandag og nye muligheter, men det er jo helt feil. Denne uken kommer til å gå fort, så det er bare å nyte den så godt dere kan. Jeg skal i så fall gjøre mitt ytterste.

 

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

-Randi Annette-

Min 17.Mai feiring. Masse bilder.

 

17.Mai er for barna synes jeg. Selv har ikke fått min egen tradisjon enda, men den tid kommer nok. Mange på min alder har fått barn og allerede laget sine egne tradisjoner. Jeg har også venner som feirer med å drikke på denne dagen, men for min del har aldri 17.Mai vært en sånn type festdag. Men, kake, is og litt kos er aldri feil på 17.Mai. Det er slik jeg liker å feire dagen.

 

I dag stresset vi ikke noe fra morgenen av. Vi stod opp i halv ti tiden spiste gode rundstykker med eggerøre og annet godt pålegg. Når klokken nærmet seg ett, gikk vi til Trondheim sentrum for å treffe søsteren til min kjæreste med familie. Tante Andi, som jeg blir kalt, setter alltid pris på å se de søte små.
 

Bildet under er hentet fra min instagram, @Randiae.

 

Som nevnt, er dagen her for barna, og det skal ikke mye til for at noe så lite som å hoppe, blir til lek og moro.

 

 

Man må tørre å ta sats for å bli god. For å oppnå mål, må man strekke seg. Denne jenta, gjorde nettopp det. Det var en stor seier i seg selv. 

Etter å ha vært i byen og sett på tog og livet som var, dro vi hjem og lagde middag og tok en lur. Jeg skjønner ikke hva som skjedde, men jeg var så trøtt at jeg kunne ha sovet helt til i morgen. Det tok litt på å være med på fotoshoot på natten og ikke minst se masse folk i byen i dag. Jeg skulle også dra på trening, men jeg fant ikke armbåndet mitt, så det må jeg ha mistet da jeg var på fotoshoot, da jeg så at det var hull i ene lommen på bagen min. Litt surt, men ikke verdens undergang. Som plaster på såret, lagde jeg og kjæresten min vegaboller og kanelboller.

 

Les: Oppskrift på Vegaboller.

 

Håper dere har hatt en fin dag i dag og at dere har hatt venner og familie med dere.

 

#17mai #Mai #fest #Helligdag #Nasjonaldag #nasjonaldagen #oppskrift #mat #tips #Blogg #Boller #Kanel #Inspirasjpn #barn #foto #Fotoshoot #Bilder 

-Randi Annette-

Behind the scenes. Nattens fotoshoot.

I natt var jeg på en tre timers fotoshoot på en fantastisk location i Trrondheim. Jeg stod opp klokken 02.00 og jeg ble hentet en halvtime etter. Deretter kjørte jeg og to gutter til en location der fotografen hadde sett seg ut. Vi gikk i en ganske bra stigning, og det var bare oppvarmingen på det jeg skulle gjøre. Jeg har aldri vært på en så profesjonell fotoshoot før, og det ga absolutt mersmak. 


Jeg vet ikke hvor kaldt det var, men det var nok til at mine tær dovnet bort. Jeg ble også litt våt på føttene og det var til tider vanskelig å håndtere det på en god måte. Men, jeg bet tennene sammen og jeg skulle ikke gi meg. Koste hva det koste vil, tenkte jeg. Dette skal jeg fullføre og jeg skal gjøre fotografen 110% fornøyd.

 

 

 

 

Dette bildet skulle jeg egentlig hatt i farger, men jeg glemte jeg hadde en annen innstilling på kameraet, så jeg fikk ikke med meg at bildet ble i grått. Uansett, dere får se fargerike bilder som viser power om litt. Vi har allerede snakket om neste fotoshoot og den vil skje innen en til to uker. Det er en stor mulighet for meg og jeg er kjempe glad for at jeg får være med på dette. Ikke så verst å bli kontaktet fordi jeg har blitt lagt merke til på 3T Treningssenter, for så å bli spurt om å stille som modell. Det må jeg si er veldig gøy.

 

Klærne er sponset av Brazfit. 

Bilder og video fra fotoshooten finner dere også på min instagram, @Randiae.

Skulle du trenge modell til foto, er det bare å ta kontakt. Jeg har virkelig blitt bitt av dette med foto. Gøy å slippe å ta alle bildene selv, og heller få være med på en profesjonell shoot også. Håper dere har hatt en fantastisk dag. Selv har jeg vært på tivoli og gått en fin tur, selv om jeg ikke har sovet så mye det siste døgnet.

 

Ha en god ettermiddag.

 

-Randi Annette-

 

Jeg skal på fotoshoot i natt.

 

For første gang skal jeg på en utendørs fotoshoot midt på natten. Jeg må straks legge meg, hvis jeg skal få noe søvn i det hele tatt. Jeg skal stå opp klokken 02.00 for så å kjøre et stykke, for så å bli fotografert. Det blir veldig gøy å være modell og jeg gleder meg veldig. Så dette blir spennende å være med på. Grunnen til at vi skal ta bilder av meg i natt, er på grunn av lyset og soloppgangen. Den er klokken 04.00, så vi må være der litt før det.

 

Jeg synes foto er så utrolig gøy.

 

 

Jeg må nok spise litt også før jeg drar ut, for magen min er laget på den måten at den maser om mat uansett når jeg står opp. Den tenker MAT med en gang jeg står opp. Jeg orker ikke å stå opp så mye tidligere for å lage meg noe avansert, så det får bli et enkelt måltid av NOKA. Jeg fikk hentet pakken i går, da jeg trengte påfyll av diverse.

 

Nå blir det litt TV før leggetid. Gleder meg til å fortelle dere om fotoshooten og ikke minst, vise dere bildene. Det er mulig jeg tar bilder og filmer og legger ut på instagram og min facebookside, så stikk gjerne innom for å se.

 

 

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#foto #Fotoshoot #Fotograf #Bilder #utendørs #ute #Mai #Inspirasjon #Mote #trend #Trondheim #trdby

-Randi Annette-

Bare et bildet.

Et bildet som ble tatt i januar i år. Jeg har kanskje ikke helt visst hva dette bildet er eller hvilken historie dette har. Det gir en følelse, men jeg vet ikke helt hva. Det gir kanskje en følelse av å ikke få puste. Det å sitte fast, ikke komme noen vei. 

 

Men, det er bare et bildet.

 

 

Det er noen av de rareste bildene jeg har tatt, men samtidig noe av de kuleste. Sett med en amatørfotograf sine øyne, vel og merke. Men, det tok nesten et halvt år til jeg lot det på komme på bloggen. Og nå er det er det her. Det merkelige bildet, tatt uten å vite helt hva det skal forestille. Hvilke følelser det skal gi.

 

Bare et bildet.

 

-Randi Annette-
 

Lørdag og helg.

Da var det lørdag og helg igjen, men jeg tar ikke helg riktig enda, da jeg skal på jobb og gjøre folk fine til 17.Mai. Det må folk til på jobb i slike yrker som frisørfaget i denne hektiske tiden. Det er jammen meg rekord for min del når vi snakker om mannfolk og klipping. I går hadde jeg 9 mannebein på rappen og helt til slutt, en dameklipp. Så jeg måtte virkelig være kreativ for å få til litt ulike frisyrer. Ellers hadde det nok fort blitt litt kjedelig. 

 

Bildet er tatt i København da jeg var der i fjor høst.

 

Ellers er dagen min ganske åpen. Jeg liker å ta det som det kommer, spesielt helger der jeg kommer fra jobb fordi da er jeg ofte veldig sliten og trenger tiden etterpå for å roe ned og slappe av litt. Det er nok en stor festdag for mange i kveld og dagene som kommer før 17.Mai, så vil jeg oppsøke liv og røre, så er det bare å gå ut på byen. Men, vi får se hva dagen bringer.

 

Hvilke planer har du for dagen og helgen? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

Ha en fantastisk dag videre.

 

-Randi Annette-
 

Tidenes gladnyhet og plan for fotoshoot.

Dagen i dag har jeg gruet meg veldig til. Jeg har vært spent og jeg har prøvd å forberede meg så godt jeg kan på nyheten om at det jeg fryktet, skulle skje. Det var nemlig i dag jeg skulle få vite om jeg kom opp i skriftlig eksamen i matematikk, og jeg kom ikke opp. Men, jeg må uansett forberede meg til en eventuell muntlig eksamen. Det høres skummelt ut, men den varer ikke så lenge, så det skal jeg klare. Jeg er ganske sikker på at jeg kommer opp, så jeg får begynne å lese og forberede meg snart.

 
Ellers var jeg i et møte i dag med en fotograf som vil ha meg med på en fotoshoot, og første fotoshoot skjer allerede natt til 16 mai. Så da må jeg stå opp på natten for å være med på fotoshoot. Det har noe med lyset å gjøre. Jeg er heldigvis ikke så vanskelig å få opp om morgenen, så dette skal bli gøy.

 

Masse gøy som skjedde på denne dagen  i dag. Håper dere har hatt en like fin dag som meg.
God fredagskveld.

 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #studie #Student #Mote #stil #Photoshoot #photo

-Randi Annette-

HVORFOR STRAFFER DU DEG SELV? ER DU IKKE BRA NOK?

 

Jeg tror vi er i overkant frekke og strenge i mot oss selv. Å da tror jeg ikke det er bare oss jenter, men også gutter. Men, vi jenter er kanskje mer åpen om det. Det kan være flere faktorer som spiller inn, men det dreier seg først og fremt om å få tilbakemelding ifra andre, tror jeg.

 

Hvor mange ganger har du ikke hatt lyst til å trene, men når det kommer til stykket, trekker du deg?
Du blir sittende med treningstøyet i sofaen og mange negative tanker kommer strømmende på. Dette har jeg selv opplevd, da jeg ikke følte meg bra nok.

 

Det er noe med det å blir voksen. Det å vite hvem man er. Jeg har vært i den perioden i livet der jeg ikke følte meg bra nok fordi jeg ikke gjorde det "alle andre" gjorde. De var så flinke, men jeg lyktes ikke.

For kanskje seks år siden begynte jeg å gi litt faen. Jeg visste hvem jeg ville være og jeg fant roen med en gang. Jeg brukte min tid og energi på de som ville meg noe godt. Det å leve opp til ting som ikke er deg, skal du heller ikke gjøre, lærte jeg. Jeg fant min måte og det var der treningen kom inn. Jeg begynte å trene noe som jeg likte, å jeg har blitt hekta. Styrketrening er noe som har gitt meg utrolig mye. Det har gitt meg en følelse av mestring.

 

Bildet er fra da jeg trente på Maxtrim på Frøya.


Et forferdelig bildet, men det viser bare at jeg tar styrketreningen seriøst og at jeg løfter slik at jeg så akkurat greier det.

 

 

Flytt fokus på deg og ditt. Du kan bare konkurrere med deg selv. 

 

 

 

#Helse #Fokus #Trening #Misunnelse #sjalusi #Psyke #Psykisk #Lidelse #Følelser #Trondheim #Frøya #Mai

 

-Randi Annette-

Del 2. Tips til øvelser du kan gjøre hjemme.

Ettbeins rumenske markløft.

Her er det viktig å ha en rett rygg. Stå på ett bein, svikt litt i beinet samtidig som armene går ned mot leggene. Denne kan også utføres med manualer eller en vannflakse. Det kan være greit å ha noe i hendene så du får bedre balanse. Med manualer blir øvelsen litt tyngre. 

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg vet ikke hva jeg skal kalle øvelsen under. Men, det har ikke så mye å si. Bildet under er utgangsposisjon. Alt du trenger å gjøre er å føre det øverste kneet opp så langt du greier, for så å ta det ned igjen, sakte. Dette tar godt på rumpa. Det er en viktig muskel å trene. I så fall prioriterer jeg den.

 

  

Stram rumpa. 

Tommel opp for øvelser som går på rumpa. Det er en viktig muskel å trene, har jeg hørt.


Les: Del 1. TIps til øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Husk å bruk min hashtag, #Fitmedrandiae og #Randiae , @randiae på instagram når du legger ut bilder og videoer. Jeg vil gjerne se. Selv har jeg lagt ut en video på min instagramkonto, der jeg utfører markløft med manualer. En annen vri for deg som vil ha nye utfordringer.

 

Ha en strålende dag.

 

 

-Randi Annette-

Kjære mattetentamen. Måtte du gjøre prøven enkel for meg.

Jeg sitter med en frykt jeg ikke liker. Jeg er ikke så god til å manne meg opp til slike prøver. Jeg er jo en gammel hund som skal læres opp på ny med f(x)=baresvada. Ja, det er rart hvordan bokstaver og tall gjør meg forvirret, men jeg har heldigvis lært veldig mye siden februar da jeg hadde halvårsprøve. Men, den prøven var mye lettere enn den jeg skal ta nå, så jeg er forberedt på at dette blir vanskelig. Dagen i seg selv blir veldig utfordrende. Jeg jobber i seks timer før jeg skal ta en prøve på nesten fem timer. Det sier seg selv at det blir tøft. Men, jeg er jo et kvinnfolk, og vi er sterke. Koste hva det koste vil. Jeg skal bestå denne prøven med glans.

 

 

Jeg er ei jente med alt for store forventninger til meg selv. Hvis jeg ikke presterer, blir jeg skikkelig skuffet og sint på meg selv. Fordi jeg mener jeg kan bedre. Slik er jeg på trening også. Greier jeg mindre enn jeg mener jeg skulle, så får jeg kjeft av meg selv. Jeg kan være ydmyk også, men jeg vet at kroppen har mer å gi enn hva den vil vise, så det er ikke farlig å være litt streng med seg selv.

 


Dere får ønske meg lykke til, og kryss fingrene.

 

-Randi Annette-

Del 1. Tips til øvelser du kan gjøre hjemme.

Forrige uke var en uke jeg slettes ikke var motivert for å trene. Uken før der hadde jeg en skade i skulderen, som førte til at jeg tok fri fra trening i noen dager. Da var det tydeligvis tungt å begynne på igjen. Men, jeg er sta og det er jeg glad for noen ganger. Spesielt i situasjoner der jeg er lat. Forrige mandag slet jeg med å komme med til trening, selv om treningssenteret er 15 sekunder unna. Så da tok jeg heller litt egentrening, samtidig som jeg lagde meg min egen hashtag, #fitmedrandiae.

 

#Fitmedrandiae , #Randiae og @Randiae må dere gjerne bruke når dere poster bilder og videoer på instagram.

 

Første øvelse jeg vil vise dere er, bulgarsk utfall. 

 

Utfall er en øvelse mange har et dårlig forhold til, noe jeg godt kan forstå. Selv utfører jeg denne med 16kg i hver hånd, og det er ikke noe jeg elsker å gjøre, men jeg må gjøre det. Denne øvelsen tror jeg mange kan si seg enig i at den er fryktelig tung, men en øvelse alle burde ha med i programmet sitt. Man drar ikke på trening for å kjenne på at alt er godt og lite vondt. Det må litt smerte til. På en god måte, vel og merke.

 

Stå med ene foten bak deg på en benk, stol eller slik som jeg gjør. Den andre foten skal stå langt ifra deg så du kan få det bakerste kneet ned i bakken, uten at kneet som er fremst, kommer over tærne. Tær og kne skal peke samme vei. Rett i ryggen.

 

Også har vi det berømte strikket. Dette strikket er kjempe gammelt, og jeg har stort sett tatt det i bruk på ferie. Det tar ikke mye plass når man skal på reise, og man kan bli skikkelig svett av kun egenvekt og strikk.

 

Knebøy med strikk. 

Her plasserer du strikket så det ligger stramt og litt over knærne. Desto strammere strikket er på denne øvelsen, desto tyngre. Det er som viktig her er å hele tiden jobbe med knærne utover på vei ned, og for all del, ikke glem å gjør det samme på vei opp. Jeg har selv terpet teknikken min, og det er fort for kroppen og jukse på vei jobb. Sterk kjerne og press knærne utover. Det tar skikkelig hvis du utfører denne riktig.

 

Tightsen er sponset av Brazfit, og dere kan bruke min rabattkode som gir 15%. Randiae15.

 

Det var dagens to øvelser som går på rumpe og lår. Jeg trente kanskje i 30 minutter, og det skulle ikke mer til før jeg ble varm og sliten. Gled dere til Del 2. Det kommer.

 

Dersom du ønsker å dele innlegget med en venn, så er det bare å trykk på DEL nederst til venstre i dette innlegget.

 

Ønsker dere en fortsatt fin dag.

 

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no