hits

DEN følelsen. Lille meg, liksom.

Det begynner sakte, men sikkert å gå opp for meg at jeg snart skal ha en uke ferie. Kjære vene, så godt det skal bli. Juni har virkelig vært en travel, men kjempe morsom måned. Jeg har bare den siste uken hatt tidligere kunder innom jobben, som gikk til meg der jeg jobbet før som har sagt,
"er det her du jobber nå, ja men så kjekt. Da vet jeg det".

Som frisør så møter man masse ulike mennesker, og jeg som har jobbet i dette yrket i 10 år, blir veldig glad i kundene mine. Så det at de blir glade for å se meg igjen, gir meg mye. Det er hyggelig å ha en god samtale, og ta opp den samtalen igjen neste gang de kommer til meg. Jeg synes det er utrolig hyggelig i så fall. Det å jobbe med mennesker, det å gi av seg selv og føle at man bidrar med noe godt, det gir meg masse.

 

Lille meg som folk blir så glad for å se og være sammen med. Lille meg, liksom.

 

Nå er det kun to harde og tøffe dager igjen, så er det ferie.

 

Ferie, faktisk. Den følelsen husker jeg nesten ikke.

 

-Randi Annette-

 

I MORGEN KAN DU VÆRE DEN SOM HAR VUNNET.

Nå er jeg skikkelig spent, og det vet jeg at det er flere som er. I morgen avsluttes konkurransen som jeg har hatt gående, og vinneren vil bli kontaktet klokken 22.00. Jeg kommer til å skrive et innlegg her på bloggen og samtidig legge det ut på instagram på samme tidspunkt. Og for dere som ikke har fått med dere konkurransen, dere har fortsatt muligheten til å delta.

 

Sponset innlegg. 

 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

  

 

BRAZFIT stiller med valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Da har dere masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her.  Dere finner alt ifra jakker til bodysuit, så det er bare å innstille seg på å vinneVinneren trekkes etter klokken 22.00  1.Juli .

 

Lykke til.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

Jeg fikk i pose og sekk i dag.

Jeg er så utrolig glad, spesielt fordi at jeg har fått i pose og sekk. Jeg må virkelig si det har vært utrolig kjipt å vært innendørs når det har vært såpass fine dager her i bartebyen. Jeg er jo stort sett på jobb jeg, noe jeg så klart trives med i disse travle dager. Men, i dag så fikk jeg benyttet meg av det jeg setter stor pris på.

 

Sol og trening.

 

 

Jeg jobbet fram til klokken fem, og var ferdig med handling av mat og middag en halvtime etterpå. Det handler om å ha en plan og da går resten av seg selv. Jeg fikk sitte i solveggen i to timer og jeg hadde i utgangspunktet slått meg til ro med at i dag skulle jeg ikke trene. Helt til jeg så at sola kom til å forsvinne omsider. Så da, bestemte jeg meg for å trene. Deilig følelse å dra ifra jobb å vite at jeg har jobbet kjempe bra, dra hjem for å nyte en god middag, lese et blad, spise en saftis og avslutte det hele med trening.

 

Jeg sier bare en ting, at jeg kommer til å ha mareritt om øvelsen Burpees. For den tok jeg ekstremt mange av i kveld. Men, så verdt det. Jeg føler meg i en så god form nå at jeg må si jeg føler meg veldig glad, og utrolig stolt. Det må jeg bare få lov til å si.

 

  

Jeg driter litt i det at man ikke kan si så høyt at man synes at man selv er flink jeg. For det har ikke vært gratis. Det ligger mange timer bak. Så jeg gir meg selv en klapp på skulderem, og legger meg med et smil om munnen. Og det synes jeg også du skal gjøre. I så fall, klapp deg på skulderen ifra meg. Jeg synes du er mer enn bra nok.

 

Ha en fantastisk kveld videre, og sov godt når den tid kommer.-Randi Annette-

Oppvarmingsøvelser før trening

Jeg har nå lyst til å ta dere veldig kjapt igjennom hva jeg gjør før jeg skal trene, når det kommer til oppvarmingen. Det er alltid en kamp i mellom meg og mølla når det kommer til å det å jogge før en styrkeøkt, så da tøyer jeg de gangene jeg ikke kommer meg på mølla. For ett år siden varmet jeg godt opp med en kombinasjon i omtrent tjue minutter før jeg skulle trene styrke. 8 minutter på mølla, og 10 - 15 minutter tøying. Men, jeg er ikke alltid like flink med å jogge, men tøying har jeg forstått er desto viktigere. 

  

 

Det å stå rett med føttene og foroverbøyd gjør at man strekker godt og det er lurt med tanke på hamstrings. Jeg bruker også en øvelse der jeg sitter på huk, og har vekten på hælene. Albuene hjelper til å presse knærne utover. Her liker jeg å jynge litt fra side til side. En kombinasjon av disse to heter squat to stand. Jeg er ikke like bevegelig når det gjelder alle øvelsene, men jeg har blitt bedre enn jeg var. Jeg synes også glute bridge er en fin oppvarmingsøvelse å gjøre før for eksempel knebøy og markløft. 

 

Tightsen er sponset av Brazfit. Les mer om min konkurranse jeg har med Brzfit her.

video:xiaoyingvideo1467178000312

 

 

Det er i perioder jeg synes at det er gøy å løpe på mølla. Jeg liker egentlig å løpe på mølla etter en heftig styrkeøkt som har gått veldig på underkroppen. Da er det faktisk bare godt å løpe litt. Tro det eller ei, men det synes jeg helt ærlig. Hvem skulle tro at det skulle komme ifra meg, som nesten ser mannen med jåen etter bare å ha løpt 5-6 minutter på mølla.

 

Håper dette ga dere litt inspirasjon til din oppvarming før styrketrening. For å følge meg enda tettere, følg meg på instagram og min egen bloggside på facebook. Linkene finner du under.

 

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

#trening #Mobilitet #styrketrening #Kardio #Kondisjon #cardio #Juni #sommer #Blogg #brazfit #sponset #treningsklær #vinnerlykke #aktivejenter #motivasjon #Inspirasjon #Trondheim #foto #video #treningsvideo 

 

-Randi Annette-

 

Null energi og dårlig tid? Eller handler det om prioriteringer?

Når man er sliten, er det super viktig å fylle på med energi. Det har jeg nemlig gjort. Etter jobb i dag spiste jeg meg god og mett på middag og slengte meg ned i sofaen i en og en halvtime. Det var utrolig godt - nesten litt for godt. Men, det å sette av en time med trening, det kan jeg klare. Det handler jo i bunn og grunn å bare prioritere. 

 


I kveld blir det en fin kombinasjon av styrke og kondisjon. Akkurat det jeg trenger, og absolutt ikke det jeg liker. Sistnevnte er noe av det verste jeg vet. Men, jeg må trene litt kondisjon også.

 

 

Har du prioritert trening i dag?

 

#trening #sommerkroppen #sk2016 #Helse #muskler #fit #fitness #Styrketrening #Overkropp #Instagram #inspirasjon #Motivasjon

 

-Randi Annette-
 

Syrefesten er over snart. Det gjelder også konkurransen.

På lørdag kunne dere lese om at jeg var rimelig stiv og støl etter å ha vært med på en gruppetime der det var masse øvelser som gikk på lårene. Høyt tempo opp til flere runder på hver stasjon i en time. Det førte til gangsperre og en syrefest jeg sent vil glemme. I dag kjennes det mye bedre ut, og det er godt. Det er ikke så kult å gå som en nyfødt kalv over lengre tid. Så nå begynner jeg sakte, men sikkert å så som et menneske. Og godt er det.

 

Sponset innlegg. 

Trening er godt og jeg elsker å være støl til en viss grad. Det føles godt på mange måter synes jeg, men alt med måte, slik som det ofte er med det aller meste. Når det gjelder konkurransen min som jeg ha hatt gående siden Juni, er snart over. Det er førstkommende fredag at jeg kommer til å trekke en vinner som får et valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Vinneren har masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her.  

 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

  

Lykke til. Del gjerne med venner og kjente.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

 

Gi mer faen - få et bedre liv.

Jeg har lyst til å sette fokus på det med mat og kosthold, generelt. I dag så er det veldig trendy å spise sunt og ikke minst lage det som er mindre sunt, sunnere. Det er alt ifra snacks til bakst og ulike middager. Hjemmelagde sunne kjeks, sunne skoleboller og lasagne uten pasta. Det er veldig bra at bloggere og mateksperter deler sine oppskrifter og opplevelser rundt dette med de som ikke er like kreative. Selv har jeg hoppet på denne trenden da jeg elsker å leke meg på kjøkkenet. Det å prøve og feile gir meg inspirasjon og det å få til en sunnere type kjeks for eksempel er jo midt i blinken når jeg kjenner søtsuget kommer. Men, det er viktig å finne roen og ikke stresse alt for mye.

 

Ta et pust i bakken, og få matro.

  

Jeg har oppdaget at det er noen som ikke har et sunt forhold til mat lengre. Og det er kanskje ikke så enkelt å finne matro i denne verdenen vi lever i den dag i dag. Jeg leser daglig noen blogger, og jeg ser det forsåvidt også på facebook, at jenter skriver om alt det de har kjøpt inn som er for eksempel en sunnere olje, sunnere sjokolade og at de faktisk har kun spist ett måltid som inneholdt kylling - og that's it. Dette er jo ikke bra. Misforstå meg rett, det er ikke feil å kjøpe en sunnere olje, men jeg tenker på om dette har gått for langt for enkelte. De jeg har sett trenger kanskje ikke å bruke penger på å kjøpe den dyre oljen, for de er mer enn slak nok i fra før. Det skrives om hvor mye de har trent, og hvor lite de har spist. Og det er kanskje ikke så rart at de gjør det. De er unge og de tror at det er dette som skal til for å bli akseptert.

 

Dette skal til for at jeg skal bli tynn. Det er dette jeg må gjøre.

 
 

Jeg synes det er nifst å tenke på det. Jeg husker selv hvordan det var når jeg begynte å lese ulike blogger. Jeg så mer og mer av produkter som stevia, sukrin gold og bakeprotein hos bloggerne. Det var ikke mange som skrev om at de tok seg en fest, de spiste smågodt og de spiste potetgull. Det var kun de gode sidene, som ikke nødvendigvis var så gode. Ikke for alle - i så fall. Så da tenker jeg litt på det når jeg selv blogger. Jeg skriver så klart ikke alt jeg spiser hele tiden, for det har ikke mine lesere noe interesse av. Men, på en annen side, så skriver jeg heller ikke at jeg bare spiser sunt, at jeg aldri drikker en øl og lignende. For, jeg gjør jo det. Det er super viktig for meg å fortelle mine lesere at jeg er akkurat slik som alle andre. Jeg unner meg ting, men prøver å være flink midt i uken. Og blir jeg fristet til å spise sjokolade, slik som jeg ble i dag. Ja, så gjør det absolutt ingen verdens ting. 

 

Det skader ikke å unne seg det som samfunnet mener er mindre akseptert. Det er din kropp, og kroppen betyr ikke alt. En god resept på et godt liv, er å gi litt mer faen.

  

 

-Randi Annette-

 

 

 

Lyst på hennatatovering?

Det er ingen tvil om at dette er hot om dagen. Jeg har sett mer og mer av henna tatoveringer, og nå på lørdag 2 juli, vil min sponsor Novus Velvære få besøk av en Henna-artist som vil være der fra klokken 10.00 - 16.00. Disse timene kan kun bookes ved å sende melding til Novus Velvære og kan bookes allerede nå. Prisene er fra 300- 500 kr, avhengig av design.

Siden henna- artisten bruker tid på å reise til Trondheim og besøke Novus Velvære, vil disse timene være bindende. 

 

Sponset innlegg. 

Personlig så har jeg ikke noen tatoveringer, så dette kunne vært en mulighet for min del bare for å ha prøvd det. Og det ville bare ha vært for en periode. Men, jeg er nok litt for pysete. Og bra er det at vi er forskjellige.

 

Det er rød Henna, (og sort Jagua) som benyttes. Ikke den sorte henna som er kjent for å inneholde det allergifremkallende stoffet PPD, og som oftest brukes i utlandet. Det kan være greit å vite dersom man skulle være i tvil.


Har du noen gang hatt en slik tatovering, eller kunne du ha tenkt deg det?

 

Harald Hårfagres gate 9 er adressen der Novus Velvære holder til. Og telefonnummer for bestilling er 915 16 345. Selv skal jeg tilbake dit å sette på nye negler på fredag. Da blir det forlengelse og en annen farge. Gleder meg.

 

For å følge meg enda tettere, følg meg på instagram og min egen bloggside på facebook. Linkene finner du under.

 

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

#trend #Mote #shellac #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY #fashion #Helse #velvære #henna #instahenna #tatovering #tatoo

-Randi Annette-

 

JEG UTFORDRER MED TRENINGSVIDEO.

Dere husker kanskje den syrefesten jeg snakket om forleden? Den er fortsatt like festlig. Jeg har seriøst ikke mulighet til å gå normalt og jeg ser ut som en idiot når jeg går. Og for ikke å snakke om hvordan jeg ser ut når jeg går ned trapper. Brannalarmen gikk også i dag, og det betydde at man ikke kunne bruke heisen, men man måtte bruke trappene. Heisen blir uansett lite brukt for min del, men jeg hadde lett sklidd inn i den heisen enn at så mange folk skulle se meg slite meg ned trappen i et greit tempo. Bra jeg kunne holde meg i et gelender, sier jeg bare.

 

Men, på treningen i dag ble det mest overkroppen som fikk kjørt seg. Når det kom til underkroppen, ble det kun sykling for å myke opp litt i lårene. Ikke at jeg kjenner at det hjalp noe spesielt, men det skadet sikkert ikke å bevege lårene litt.

 

Klærne er sponset av Brazfit. Bruk min rabattkode, randiae15 som gir 15% på hele butikken. 

I dag ble det øvelser som tok på rygg, skuldre og mage. Jeg har lagt ut en video på instagramkontoen min, @randiae som du må sjekke. Jeg har aldri før prøvd den øvelsen før, så det var veldig gøy å leke seg. Måtte klippe litt av videoen fordi jeg slet skikkelig med å få opp foten i og med at jeg er så støl. Kunne så klart tatt med det, da dere garantert ville fått dere en god latter.

6 Pullups, 8 stk av den dere ser under, og dette igjen en runde til. Det ble tungt å holde en stram mage til slutt, men jeg fullførte.

 

video:xiaoyingvideo1466954863789

 

 

Prøv denne og tag meg med @randiae på instagram, og bruk min hashtag, #fitmedrandiae.

 

Ha en fantastisk kveld videre.

 

#trening #sommerkroppen #sk2016 #sponset #reklame #Helse #muskler #fit #fitness #Styrketrening #Overkropp #Instagram #inspirasjon #Motivasjon

 

-Randi Annette-

I dag våknet jeg av brannalarmen.

Det var mindre hyggelig å bli vekket av brannalarmen i dag. Det er vel aldri noe hyggelig, men jeg blir så utrolig stresset av det. Rett opp og finne et eller annet å kle på seg. Da er det bare å glemme å tenke på alt man egentlig skulle hatt på seg, og bare få på seg noe. Jeg tenker alltid at det bare er noen som har vært uheldig med matlaging eller noe. Så jeg stresser ikke så alt for mye. Og det er så dumt. Enn hvis det begynner å brenne, og det er alvorlig. At jeg ikke kommer meg ut i tide. Det er jo livsfarlig. Jeg har heldigvis tatt meg sammen, for tidligere var jeg veldig sånn, ja ja. Det er sikkert bare en falsk alarm. Og dette skyldes at jeg har jobbet på senter der man ikke måtte gå ut, at vi bare spurte vaktmesteren om det var ok å være inne på grunn av at vi hadde kunder i salongen. Det er jo derfor jeg ikke reagere slik jeg egentlig burde. 

 

Ta brannalarmen seriøs. Det er bare å få på seg en shorts/bukse og hettegenser. Ikke tenk på sokker og truse. Kom dere ut. Selv gikk jeg ut uten linser, men med shorts og hettegenser. Det var bare å komme seg opp av sengen og ut.

 

 

Det har gått brannalarmer i bygget mitt en del ganger, og det har vært på grunn av matlaging. Det må være kjempe ekkelt å være den som har utløst den. Jeg hadde i så fall hatt dårlig samvittighet.

 

Har du opplevd noe lignende selv? Hvordan reagerer du når en brannalarm går?

 

 

-Randi Annette-


 

Ren syrefest og konkurranse.

God lørdag alle sammen. Nå har jeg greid å gå bort til sofaen og satt meg godt ned. Makan til støle lår etter tidenes syrefest. Jeg kjenner jeg ga alt, og mer enn det på trening i går. Selv om lårene ville bare stivne på slutten, slo jeg og ristet på lårene, små trippet i mellom slagene for å unngå syre og stivhet. Jeg greide meg veldig bra, men i dag går jeg som om jeg har slått rumpa kraftig. Og jeg skal gå til jobb i dag, som vil si 3 km. Da får jeg i så fall myket opp litt. Og ikke nok med det, men det blir nok å gå masse på jobb også.

  

I går gikk mange av øvelsene på lår, så det er ikke så rart at jeg har gangsperre. Men, det er litt godt på en måte også, for da kjenner jeg at jeg har brukt kroppen litt.

 

 

Også skal jeg nevne litt om konkurransen som nå avsluttes om ikke så alt for lenge. 

  

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

 

BRAZFIT stiller med valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Da har dere masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her.  Dere finner alt ifra jakker til bodysuit, så det er bare å innstille seg på å vinneVinneren trekkes etter klokken 22.00  1.Juli .

 

Lykke til. Del gjerne med venner og kjente.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

 

FULL AV ENERGI! 3T Ilsvika neste.

Herre min dag, det er fredag og kroppen er full av energi. Jeg våknet før alarmen og kroppen er skikkelig uthvilt. Det var ikke så dumt like vel å prioritere det å være med på en time i dag, enn det å trene selv. For nok søvn er også veldig viktig. Startet dagen med å skrubbe dassen og vaske badet. Støvsuget litt og vasket klær. Ikke rart jeg har masse energi da, eller?

 

Sponset innlegg.

 

Og enda en grunn til det er at jeg lurer kroppen min til å tro at den er skikkelig klar for å bli pisket rundt. Jeg skal nemlig på 3t Ilsvika og være med på en time som flinkeste Tommy har, som er Tabata 55.Det er jo i seg selv en time der man skulle ønske at man fortsatt satt med hodet i dassen og skrubbet, eller var hjemme og gjorde mer husarbeid. Men, det gjør godt etterpå. Det skal gjøre litt vondt for at det skal gjøre godt.

 

Først skal jeg hive i meg en banan og en NOKA Sport Shake før det blir trening. Næring før trening er et must for meg. Uansett om økten er intensive eller ikke. 

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Tips #Frokost #Lunsj #Mellommåltid #Reklame #Hverdag #Jun i#Foto #Diett #Kropp #Muskler #Overkropp #Blogg

-Randi Annette-

 

 

Dagens.

Dagen i dag har gått i ett og jeg har først nå satt meg ned. Startet dagen med trening der jeg mikset programmene mine litt i og med at jeg ikke har trent siden lørdag. I tillegg filmet jeg en del av øvelsene, noe dere også kan se på min instagramkonto. Det vil kommer flere videoer der etter hvert. Jeg ble litt kreativ av meg, igjen. Så jeg håper dere lar dere inspirere.

 

 

Dagen i dag har virkelig slått meg rett ut. Jeg kom hjem når klokken var litt før 21.00, og da begynte jeg med husarbeid. Så måtte jeg lage meg middag og endelig fikk jeg satt meg ned for å slapp av. I morgen blir det ikke egentrening, men gruppetime. Jeg vil sove ut litt også vil jeg bli pisket rundt litt. Kjenner jeg trenger det nå. 

 

Men, nå skal jeg kose meg med litt is før det blir leggetid. Ha en fortreffelig kveld videre.

 

Oppskriften får dere her. 

#is #saftis #sukkerfri #Zeroh #Saftis #oppskrift #Tips #sol #sommer #Juni #Blogg #foto #Hverdag#Helse #Instagram

-Randi Annette-

Ny shellac på Novus Velvære i Trondheim.

Utrolig gøy å lese kommentarene dere sendte inn på hvilken farge dere trodde jeg hadde fått på neglene mine. Rosa, blå og lilla var farger som gikk igjen. Og svaret var lys brun-beige som er veldig naturlig. Også for å sprite de opp litt, fikk jeg print på to av neglene på hver hånd. Jeg sier det jeg alltid sider, og det er at man skal stole på fagfolk. Jeg ser nå at uten printen, ville neglene blitt veldig kjedelige og jeg ville nok gått veldig fort lei. Så eksperten på Novus Velvære hadde helt rett i at det ville gjøre seg med litt glitter. 

 

Sponset innlegg.

 

 

 

 

 

Jeg valgte å ta print på ringfinger og tommel. Jeg vurderte å ta lillefinger og ringfinger, men jeg er glad for at det ble som det ble. Jeg er kjempe fornøyd.

 

 

Denne oljen fikk jeg beskjed om å bruke, så den skal jeg bruke hver kveld. Den skal få stå på nattbordet mitt så jeg husker å bruke den.

 
Har du fått deg shellac til sommeren? Bor du i Trondheim eller skal du ta turen hit, så anbefaler jeg å besøke Novus Velvære. Hun tar behandlinger som tannbleking og vippebøy også. Så langt har jeg fått shellac og jeg kan i så fall anbefale det. Vanligvis ville jeg gått for litt mer knallfarger, men nå er det veldig i tiden med lyse negler. Gøy med litt forandring.

 

Her ligger salongen og telefonnummeret du ringer er 915 16 345. Novus Velvære har 30% på alle behandlinger til og med 15 Juli. Det er et bra tilbud.

 

 

For å følge meg enda tettere, følg meg på instagram og min egen bloggside på facebook. Linkene finner du under.

 

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

#trend #Mote #shellac #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY #fashion #stil #Helse #velvære

-Randi Annette-
 

Og min nye sponsor er...........

Da kan jeg avsløre hvem som er min nye sponsor. Jeg fortalte dere at jeg hadde fått meg en sponsor som ikke hadde med trening å gjøre, men skjønnhet. Det passer meg perfekt da jeg trenger å ta vare på det ytre også. Min nye sponsor er Novus Velvære, som holder til på Lade i Trondheim.

 

Sponset innlegg.

 

Jeg sitter her å taster på tastaturet mitt med nye shellac negler. Jeg er kjempe fornøyd med resultatet og jeg gleder meg til å vise dere bildene. For øyeblikket holder jeg på å lager hjemmelagde knekkebrød, så jeg får vise dere neglene en gang før helgen. Jeg prøver en ny vri når det gjelder knekkebrødene, så dersom de blir gode, skal jeg dele oppskriften med dere.

 

Hvilken farge tror du jeg valgte på neglene?

 

 

#mote #trend #trondheim #Negler #gellelakknegler #Gellelakk #Hverdag #Accessorize #juni #sommer #Minmote #shellac

-Randi Annette-

Hvor sporty er du? Så sporty er jeg.

Ja, hvor sporty er du? Det er nok noen av dere som ikke innser hvor flinke dere er, og jeg må si at det er ingen som kan kan fortelle deg hva du er. Hvem du er eller hva du er god for. Det vet du best selv. I mine øyne så er det mange definisjoner av hva det vil si å være sporty. Dersom jeg kommer med hestehale, joggesko og en signalrosa jakke, da føler jeg meg sporty. Eller dersom jeg har trent, ja, sporty.

 

Det jeg vil fram til her er at man føler seg mer sprek og vel på trening med klær som gir litt power. Jeg trener aldri med det å være helsvart, for eksempel. Det blir det lite energi av. Og dersom du er og forblir en som sliter ut sofaen, sitter med hestehale og en signalrosa jakke, så er du vel kanskje ikke så sporty. Eller? 

 

Dere ser meg kanskje på trening med en sort eller grå overdel, men da med en farge på tightsen. Og jeg er faktisk såpass sporty av meg at jeg til og med kan gå med grønn tights og rosa overdel. Ja, hvorfor ikke. Da er vi der at vi skal tenke på hva alle andre synes og tenker. Og det orker ikke jeg å bruke energien min på.

 

Et godt eksempel på sportstopp og tights jeg trener i. Dette bildet ble tatt av Vegar Herstrøm når jeg var modell på fotoshoot. Jeg trener naturligvis med en tråd eller to mer enn på bildet her.
Sponset innlegg.

 

I og med at jeg har konkurranse på bloggen, så ville jeg vise dere et eksempel på et sporty sett fra Brazfit. Den er gul og kjempe sporty, spør du meg. Hadde du turt å trent med dette settet? Hiv deg med på konkurransen, eller bruk min rabattkode som gir 15% på alle kjøp. Dette settet dere ser under har nå blitt satt ned fra 799,- til 559,-. Du får da 15% på prisen av 559,-. Rabattkoden min er randiae15. 

 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

 

BRAZFIT stiller med valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Da har dere masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her.  Dere finner alt ifra jakker til bodysuit, så det er bare å innstille seg på å vinneVinneren trekkes etter klokken 22.00  1.Juli .

 

Lykke til. Del gjerne med venner og kjente.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

Jævlig bortskjemt, eller?

Bortskjemt eller ei. Jeg synes det er skikkelig trist med dette været som har vært de siste dagene. Jeg vet ikke om jeg skal klage ettersom vi har hatt en god del fine dager her i Trondheim. Sikkert bare veldig bortskjemt. Det ble litt kaldere og regnet har pøst ned, så da er det lett å klage litt. Ikke fint gjort av meg, men i og med at jeg sykler så er det ekstra kjipt. Det blir jo så klamt og vått. 

 

Savner sol og sommer når jeg tenker tilbake på denne dagen. 

Men, jeg får håpe det blir bedre vær om litt. Jeg har sett litt på sydenturer bare for moro skyld. Og jeg må si det frister veldig. Det hjelper ikke på at folk rundt meg snakker om det. Da får jeg så enormt lyst selv også.

 

 

Får håpe at det blir en skikkelig bra sommer og at jeg blir glad for at jeg aldri reiste til sydligere strøk. Selv om det aldri er feil å reise til syden, uavhengig av hvor fint været er hjemme. Det er jo noe annet å spise middag ute hver dag. Sole seg og slappe av.

 

Er du ikke enig?

 Kryss fingrene får bedre vær. Det skal i så fall jeg gjøre.

 

For å følge meg enda tettere, følg meg på instagram og min egen bloggside på facebook. Linkene finner du under.

 

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin kveld.

 

-Randi Annette-
 

Hva skal til for at jeg kan tilfredsstille deg?

 

Jeg prøver så godt jeg kan, men da ikke for å tilfredsstille andres behov, men mine. Med det så mener jeg at jeg trener først og fremst for min helse og at det er den største hobbyen min. Og det å inspirere andre gir meg utrolig mye tilbake. Jeg elsker det å trene, på lik linje som andre elsker å bake eller tegne, eller hva det nå enn måtte være. Poenget er at det er mange der ute som har sterke meninger om hva jeg velger å bruke tiden min på. Ifølge noen så trener jeg hver dag. Det kan jeg bare si med en gang, at jeg ikke gjør. De valgene jeg tar og har tatt når det kommer til trening, har ikke alltid vært så greit for alle. Tydeligvis. Det er noen som synes jeg ser ut som en mann. At jeg ikke ser fin ut lengre. Også har vi de som sier jeg er kjempe fin og at jeg super flink. 

 

Hva skal til for at jeg kan tilfredsstille deg? 

Det går jo ikke. Og det er heller ikke mitt ønske. For hvordan ville det da ha blitt?! Jeg tenker på de som hele tiden streber etter hele tiden å få tilbakemeldinger på hvor fine de er. Få tilbakemelding på at det de gjør er riktig. De er redde for å gjøre feil. Det må være grusomt å ha det slikt. Og det er jo så klart trist og synd å tenke på at noen har det slik. Selv er jeg glad jeg nærmer meg slutten av tjueårene, og ikke er i starten av tjueårene. Jeg visste ikke helt hvem jeg var før jeg var 23- 24 år gammel. Da slo jeg meg til ro med hvem jeg var. Hvordan jeg hadde blitt.

  

 

Jeg har godttatt hvem jeg er og jeg er himla stolt over hva jeg har oppnådd. Både når det kommer til min CV med all den erfaringen jeg har. Alt jeg har jobbet for, og fått til når det kommer til blogg og treningen. Og du som leser, skal også være stolt av deg selv. Ikke bry deg så hardt om hva alle andre tenker og synes. Innerst inne så vet du selv at du er bra nok.

 

For det er du.

 

 

#helse #foto #Trondheim #Kroppspress #Kropp #sommerkroppen #Blogg #Bildet #Behov #Juni #sommer #Hverdag #Trening

-Randi Annette-

 

En rolig kveld med god samvittighet.

Når det ble overtid på jobb, så satt jeg meg godt ned i sofaen med god samvittighet. Det har vært en lang dag og jeg startet dagen med reise, så det var skikkelig godt å unne seg en rolig start på uken - når det gjelder treningen. Det ble det altså ingenting av. Det tar på å stå opp tidlig og starte en dag med reise. Når det gjelder den nye sponsoren min som jeg nevnte for dere forrige uke, så skal jeg få vite mer om dette på onsdag. Jeg skulle egentlig i samtale med sponsoren min i morgen, men i og med at pappa kommer til byen, så må jeg nesten treffe han.

 

Er man en pappajente, så er man en pappajente.

 

 


Uken her har knapt begynt, men den er allerede veldig full. Det er godt på en måte, da det er noe å se fram til hver eneste dag. Hvordan er du når det kommer til planlegging? Liker du å ha dagene mest mulig åpen, eller liker du å mye på kalenderen?

 

Ha en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-
 

Helgen er over. Hverdagen er tilbake.

Noe sliten, men det er vel ikke så mye annet å vente. Helgen har gått med på trening, fest og ikke så alt for mye med søvn. Det kjenner en kropp som er vant mer litt roligere helger. Men, jeg er kjempe glad for at jeg fikk denne opplevelsen og jeg ville ikke ha vært foruten.

 

Jeg kom til Trondheim for en liten time siden, og jeg rekker så akkurat å blogge og spise litt før jeg skal sykle til jobb. Bagasjen er pakket ut så det er bare å slappe av i kveld dersom jeg ikke skulle orke å dra på trening. Jeg har nok litt søvn å ta igjen. Jeg kunne så klart ha sovet lenge i går, men jeg føler det er så bortkastet å sove vekk en dag. Så jeg får heller finne sengen litt tidlig i kveld. 

 

 

Det er ekstra gøy å være med på festligheter når det ikke skjer så ofte. Etter jeg fant interessen for styrketrening, har jeg prioritert vekk det å feste så mye. Samtidig føles det bortkastet å kjenne på det å være uopplagt i flere dager etterpå. Men, der er vi vel forskjellige. Og bra er nå det. Helgen er vel straks rundt hjørnet igjen, dagene går jo så fort. Er du ikke enig?

 


Ønsker dere en fantastisk dag og god mandag.

 

 

#sommer #Juni #Helg #venner #Familie #foto #Blogg #fest #mandag #Hverdag #bursdag #Trondheim

-Randi Annette-
 

Enring i planene og konkurranse.

Det ble brått en endring til det bedre når svigerfar kom inn døra noen timer før jeg skulle reise ifra Frøya. Han kunne fortelle meg at han skulle reise til Trondheim i morgen, så det betyr at jeg får en kveld til Frøya med min kjære. Det var jo en skikkelig gladnyhet. I og med at vi nå ikke sees før om to uker, så er de ekstra timene gull verdt. 

 

Helgen har på en måte gått veldig fort, men på en annen side så har jeg fått opplevd ganske mye og er veldig takknemlig for å ha vært med venner jeg ikke ser så mye. Det gjør at denne helgen blir et minne for livet. Hyggelige samtaler, latter og moro. Det har det absolutt vært.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Nå er det også kun 12 dager igjen av konkurransen som jeg har her på bloggen og min instagramkonto. Det er bare å slenge deg med. Konkurransen går ut på at du kan vinne et valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Da har dere masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her.  Dere finner alt ifra jakker til bodysuit,

 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

 

 Konkurransen varer til 1 Juli klokken 22.00,

Lykke til.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg #vinnerlykke

 

 

-Randi Annette-

 

 

Du herlige Frøya. For en helg.

En kanon bra helg er snart over for min del på Frøya. Helgen har vært så innholdsrik og fin på veldig mange måter. Jeg har møtt venner jeg møter en gang i året og jeg har blitt kjent med mange hyggelige folk fra øyriket. Frøya har mye og by på , og jeg ble ikke skuffet denne gangen heller. Ikke nok med at jeg fikk bruke tid på trening med venner jeg møter så alt for lite i går, men jeg var i bursdag der det var god stemning fra start til slutt.

 

 

Vi var nesten 60 stykker som ble kjørt til en øy som lå omtrent en time ifra Frøya. Stemningen var bra, men rolig. På vei til fest nr to var det litt mer liv. Men, reisen hjem var et eget kapittel. Helt fantastisk og jeg kommer til å leve på denne festen lenge. Det å komme på å lage en slik fest er i seg selv utrolig bra.

 

Veldig morsomt var det å møte folk som leser bloggen min og som følger den også. De som ga meg gode tilbakemeldinger på det jeg både gjør og skriver når det gjelder bloggen var veldig engasjert og det betydde mye for meg å kunne bekrefte det de måtte lure på. En ting er å lese ett og annet innlegg, eller det å følge bloggen min. Men, det å møte meg å få ting bekreftet viste seg å bety mye for enkelte også. Det er gøy å kan inspirere unge folk, men også menn i alle aldre. 

  

Så det er godt jeg kan fortsette i retningen jeg holder på med god samvittighet. Den passer ikke for alle og det er alltid noen som skal ha noe negativt å si. Ikke at noen sier det direkte til meg da. Men, sånn er det om det meste. Jeg er fornøyd så lenge jeg trives med det jeg gjør, og at jeg samtidig kan få inspirere andre.

 

Så dersom du var på festen i går, og leser dette innlegget. Takk for at du bryr deg og heier på meg. Ha en fortsatt fin søndag.

 

-Randi Annette-

  

Galskapen møttes på Frøya. Masse bilder.

Det går ikke an å unngå å le når man er sammen med Linn, den solstrålen dere ser på bildet til høyre. Jeg er glad jeg startet treningen med å gjøre unna øvelsene jeg hadde på planen, i og med at jeg mister all styrke av å le så mye. Det å være i selskap med Linn, er noe jeg virkelig savner. Jeg lo så enormt mye sammen med latterkula, som jeg pleide å kalle henne på videregående.  Også har vi Jeanette. Hun har jeg trent sammen med før i verden også, den tiden hun bodde i Trondheim. Nå bor både Jeanette og Linn på Frøya, så det å møtes var skikkelig gøy.  Og ikke minst, det å ta de med på en treningsøkt for å tilbringe tid sammen, først og fremst, men også det å ta de med på det som er en stor del av livet mitt.

Nemlig, styrketrening.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Godt å være tilbake på Maxtrim på Frøya.

 


 

   

 

Bildet her ble et bevis på hvorfor hun er så herlig. Latterkula mi.
Jeg trente knebøy, sidehev, foroverbøyd sidehev, sittende roing, dips, og mage. Øvelsene på mage ble veldig variert da jeg ville inspirere de med ulike øvelser de kunne gjøre. Så jeg fullførte planen min først, også ble det leketid.

   

Også skulle Linn ligge i planke. Også skulle hun ha meg og Jeanette oppå seg. Jeg tenkte mitt, men jeg skulle så klart la henne få lov til å stå i planke med 110kg oppå seg. Jeg lo så jeg holdt nesten på å tisse i buksa. Jeg lo og lo. Det var så komisk.

  

 

Det ble vel aldri helt det å stå i planken, men det var i det hun løftet den ene armen for å vise tommel opp, at alt kollapset fullstendig.
 

 

 

MAGISK, rett og slett. Fantastisk gøy å møte de igjen. Le sammen og ikke minst ha det gøy på trening. En minnerik dag. Uten tvil.

 

Minner også om konkurransen jeg har gående. Les mer om den her, og ha en fortsatt fin helg.

 

For å følge meg enda tettere, følg meg på instagram og min egen bloggside på facebook. Linkene finner du under.

 

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#Brazfit #Sponsor #Sponset #Reklame #Trening #Fitness #Helse #Blogg #Treningsblogg #Motivasjon #Inspirasjon  #fit #Frøya #maxtrim

 

-Randi Annette-


 

Frøya og helg.

Da var jeg fram på Frøya og jeg har allerede rukket å spist meg god og mett på taco. Det er aldri feil på en fredag - eller generelt. Det er virkelig mat jeg verdsetter når det kommer til kos og det lille ekstra. Resten av kvelden skal gå med å ligge som et slakt på sofaen og bare slappe av. Det kaller jeg helg.

 

 

I morgen skal jeg prøve å få til en treningsøkt før det blir bursdag og festival. Så følg med på instagram, @randiae.

 

Ønsker dere ellers en super fin kveld, og ikke minst - ei god helg.

 

-Randi Annette-
 

Helgen tilbringes på Frøya

Nok ei helg skal tilbringes uti havet, og jeg gleder meg veldig til å komme vekk i fra Trondheim og få snuse litt på sjøluften igjen. Det er faktisk ikke noe som helst som kan måle seg med det. Denne helgen braker det løst med en bursdagsfest og jeg gleder meg veldig til å være med på det. Det er ikke så ofte jeg skjemmer meg selv bort med en fest, så denne helgen skal jeg nyte.

  

Jag stod opp halv sju i dag fordi jeg ikke fikk til å sove noe lengre. Så det var i grunn helt greit, i og med at jeg ikke orket å pakke så mye i går kveld. Jeg har mer enn nok å drasse med meg, og ikke nok med det, jeg skal gå til jobb. Jeg har bare godt av en 35 minutters gåtur før jobb. Det er bare godt det, sett bort ifra den tunge bagen jeg skal ha på ryggen. Men, jeg tar det som en treningsøkt.

  

Angående trening, så regner jeg med at jeg får tatt med en tur på Maxtrim på Frøya også. Det bruker å bli det når jeg er der ute, men sist helg ble det et unntak. Da prioriterte jeg å se Frøya spille fotballkamp. Ikke at det ble noen seier, men jeg måtte jo støtte opp med å komme med noen gloser og gi en applaus inni mellom. 

 

Nå - frokost, jobb og reise.

 

Ha en fantastisk dag, og nyt helgen.

 

#helg #fredag #Fri #Juni #Fest #venner #Familie #trening #Helse #reise #Opplevelse #Inspirasjon #Fotball #kardio #Trening #cardio

-Randi Annette-

Ny sponsoravtale.

Jeg har nå fått meg en ny sponsor, og jeg gleder meg til å fortelle mer om dette. Jeg er veldig spent og nysgjerrig på hvordan det vil bli, og jeg kan nesten ikke vente med å finne ut mer om avtalen vår.

 


 


Jeg har jo to sponsorer i dag som jeg er veldig fornøyd med, og den nye sponsoren skiller seg litt ut av de to andre jeg er ambassadør for, så det passer i grunn utmerket.

  

Ellers vil jeg ønske dere en fin kveld, og ikke minst minne dere om konkurransen som avsluttes om ikke så alt for lenge.

 

 

-Randi Annette-

Når du har slengt med leppa uten grunn.

Jeg fikk meg en skikkelig positiv overraskelse i dag da jeg så på min godeste treningsdagbok. Når jeg gikk ifra trening på tirsdag ble jeg skikkelig skuffet over at jeg ikke greide en av øvelsene så bra som jeg hadde forventet. Men, skuffelsen ble i grunn til litt glede da jeg innså at jeg hadde tatt på 4 kg ekstra enn hva jeg skulle, fordi jeg trodde jeg skulle ta franskpress, men det var egentlig bicepscurls. Det stod bicepscurls på planen på tirsdag også, men jeg må ha vært på andre tanker i og med at jeg tok franskpress. Det er jo ikke rart den ble tung med fire kg ekstra. Den øvelsen er jo utrolig tung i seg selv. Så med fire kg mer så skulle det jo bare mangle at det ikke gikk så bra. Men, det som var morsomt, var at jeg greide å fullføre 6 reps på det første settet, også raknet alt. Så jeg må bare være litt mer fokusert og se nøye etter før jeg begynner å trene.

  

I dag så fikk jeg meg en ekstra opptur på trening. Jeg fikk også to nye personlige rekorder i dag på trening. Den ene øvelsen var sittende roing. Det eneste som er kjipt når jeg øker i vekt, er at det gjør så himla vondt inni hendene. Vektene er tyngre og jeg er svett i hendene. Da begynner det å gjøre vondt. Så neste gang får jeg legge papir i mellom. jeg har hansker også, så jeg kan forsåvidt bruke de også.

 

Den andre øvelsen var benkpress, med smalt grep. Det går litt sakte i fremgangen på benkpress og knebøy, fordi jeg tør ikke å øke mer enn jeg tror jeg klarer. Hadde jeg trent med noen, hadde det så klart vært enda lettere å lagt på litt mer kilo. Men, det betyr ikke så mye i grunn. Det er jo mest for min egen del når det kommer til det å greie å løfte tyngre og tyngre.

 

 

Har du hatt noen skikkelige oppturer på treningsfronten i det siste? Legg gjerne igjen en kommentar, og husk å tagge meg i dine bilder og videoer på instagram, @randiae, og bruk #fitmedrandiae.

 

Følg meg enda tettere ved å følge linkene under.

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#trening #styrketrening #Inspirasjon #Motivasjon #Protein #Næring #Blogg #Sommerkroppen #Trondheim #Norge #Juni #sommer

-Randi Annette-

 

 

Den følelsen. For en dag dette har vært, og blir.

Det var sånn denne følelsen var ja. Den følelsen der man bare hadde gode og hyggelige ting å se fram til. Dagen der man starter med trening selv om man ikke har lyst - men, kommer seg avgårde. Der man drar på jobb og har gode kunder som har gått fast til deg i alle år, fordi du yter service og gjør de fine. Den følelsen der man går ifra jobb med et smil om munnen fordi man kjenner man har gjort en god gjerning, har gjort noen noe godt. Der man skal unne seg noe som man ellers ikke har tid til. Eller, rettere sagt -  aldri prioriterer. Nemlig ansiktspleie.

  

Den gode følelsen, roen inne i meg fordi jeg har slappet av, og unnet meg noe godt. Den følelsen jeg har når jeg ser for meg mitt kjæreste fadderbarn som jeg ser om noen minutter, de gode vennene mine som er hans foreldre. Den følelsen der jeg ikke skal spise middag alene, men nyte den med de som betyr så mye for meg. Den kjærligheten og det vennskapet som er så sterkt og som gir meg så mye.

 

Den følelsen.

 

-Randi Annette-

Når man ikke ønsker barn selv.

Jeg tenker på barn hele tiden. Det er nesten ikke løgn en gang. Jeg ser jo barn hver eneste dag, og jeg blir minnet på det hele tiden. Den forbanna klokka som tikker - som alle snakker om. Jeg ønsker å få barn, men jeg ønsker ikke å få barn nå. Det er mange grunner til det. Jeg er jo i et avstandsforhold og det gjør det jo veldig vanskelig. Det er uansett umulig å se for seg å få barn nå i og med at situasjonen vår er som den er.

I mellomtiden koser jeg meg med mitt fadderbarn, Mikael. Han har dere sett litt her på bloggen. Jeg har tatt mange bilder av han, så dere finner noen bilder her om dere ønsker å se.

 

 

Denne sjarmøren skal jeg besøke i ettermiddag, så det blir kjempe koselig. Det er noen uker siden sist nå, så jeg gleder meg skikkelig til å leke og tøyse sammen med han.

 
Er du klar for barn? Når man ikke ønsker seg barn selv, blir man sett rart på og man blir nesten utstøtt. Har du opplevd dette hvis du selv ikke ønsker å få barn?

 

 

#familie #fadder #barn #baby #foto #venner #juni #sommer #Blogg #trondheim

-Randi Annette-

Litt skuffet, men det er ikke verdens undergang.

Jeg var veldig i tvil om jeg skulle fullføre planen jeg hadde, men jeg hadde ikke samvittighet til å endre det. Jeg kjente jeg ikke var helt tipp på topp sånn plutselig i løpet av dagen. Jeg begynte å nyse og jeg følte ikke at jeg helt var i slaget, men jeg tenkte at det var bedre å kommer seg på trening, enn å droppe det. Det var jo ikke snakk om forkjølelse, men bare en form for slapphet. Jeg fikk en ny personlig rekord og en nedtur. Nedturen var jeg i grunn forberedt på, men den øvelsen som går på triceps der jeg bruker ez-stang, den er virkelig vanskelig. Noen dager sitter teknikken og jeg får til å fullføre. I dag, fullførte jeg den ikke fordi jeg slet med teknikken. Jeg tror jeg må gå ned litt i vekt på den øvelsen. I dag var ikke dagen med meg.

 

Flere som har erfaring med den øvelsen?

 


Klærne er sponset av Brazfit. Husk å bli med på konkurransen om å vinne treningsklær.

 

Uansett, jeg har erfaring med at dagene er ikke like. Noen ganger går det skikkelig bra, og andre dager ikke. Verre enn det er ikke. Selv om jeg sa høyt en glose når jeg ikke greide den siste repsen på dips, så er det ikke krise. Jeg er nok bare litt for streng med meg selv.

 

Nå skal jeg ut på en restaurant med ei kjempe god venninne. Vi skal feire at vi er ferdig med studier for i år. Middag sitter jeg å spiser nå, så det blir en pils som belønning. Det gledes.

 

Ha en fortsatt fin kveld.

 

#trening #styrketrening #konkurranse #tips #Inspirasjon #Motivasjon #Protein #Næring #Blogg #Sommerkroppen #Trondheim #Norge #Juni #sommer

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no