hits

Barnefri. Den følelsen liksom.

Jeg vet det høres merkelig ut. Veldig merkelig, faktisk. Men, poenget er vel at jeg ikke unner meg dette så alt for ofte. Nemlig utelivet. Jeg var sist ute på byen i midten av Mai, og det er jo en stund siden. Jeg satt først hjemme hos meg med en venninne og planen vår var å dra ut for å ta noen øl for så å ta siste bussen hjem. Sånn rundt halv tolv tiden. Men, så kom det flere jeg kjente ramlende inn på akkurat den plassen jeg var på, så da var det så klart bare å droppe den bussen. Men, det jeg skulle fram til som høres merkelig ut, er at jeg tror jeg kjente på en følelse som kan sammenlignes med de som har barn. For det å dra ute på byen hver helg eller annen hver, gjør at det ikke blir så spesielt. Men, når det ikke blir så ofte, så setter jeg så enormt stor pris på det. Det å være ute, se på folket, sitte med en kald pils og rett og slett nyte livet. Det er jo helt fantastisk.

 

Barnefri følelsen liksom. Trodde aldri jeg skulle sammenligne den følelsen jeg fikk med det. Men, jeg fikk forståelse for de som har barn. det kunne faktisk sammenlignes.

  

For det er noe med det å ha fokus å trening og helse. Det å erfare hva mye alkohol og lite søvn gjør med kroppen. Jeg som drikker alkohol såpass lite og sjeldent,  kjenner godt på kroppen hva alkohol faktisk gjør med meg. Det er jo ikke noe kroppen har godt av, men jeg er overbevist om en ting. Og det er at at man setter pris på det man unner seg en sjelden gang. Det var rett og slett en magisk kveld på veldig mange måter.

 

Nå skal jeg besøke fadderungen min og være superfadder. Jeg gleder meg sånn til å leke og kose med han. 

 

Ønsker dere en fin dag flotte lesere.

 

 

-Randi Annette-

Klar for helg - enda mer klar for ferie.

Helt utrolig. Nå er det ferie igjen.

Jeg er skikkelig klar for helg nå da jeg har hatt en skikkelig travel dag på jobb fra start til slutt. Helt magisk. Nå skal jeg ordne meg litt ekstra fin på håret og stelle meg litt for kvelden. Jeg skulle ønske at jeg i skrivende stund kunne hatt krøllete hår og en paljettkjole som på bildet nedenfor, men det er da ikke tilfelle. Her sitter jeg veldig varm etter en sykkeltur ifra jobb i bh og shorts. Og slettes ikke noe krøller, men mer som et bustehue - ja, som et troll.

 

 

 

Jeg må bare få avkjølt meg litt før jeg begynner med alt som heter for sminke og hår. Dere jenter kjenner dere kanskje igjen i det. Det er ingenting som er så ekkelt som å stresse med slike ting når man er stresset og varm. Pulsen må ned noen hakk for at jeg skal begynne i så fall. Ellers er det ikke noe poeng.

 

Straks får jeg besøk så jeg må vel finne meg noen filler. Håper kvelden din blir like magisk som min.

 

Hugs.

 

-Randi Annette-
 

Det er helt sant, men jeg kan nesten ikke tro det.

Jeg kan nesten ikke tro det, men det er helt sant. Jeg bestemte meg i går kveld da jeg skulle legge meg at jeg skulle være en flink jente å gjøre det som måtte gjøres, og da før jobb. Det innebar trening og husarbeid. Klokken ringte klokken halv sju, og jeg kom meg opp av sengen ti minutter senere, og jeg var på trening klokken ti på halv åtte. Jeg trente i tre kvarter der jeg helt i starten av økten trente blant annet hip thrust og markløft. Det er to øvelser jeg ikke har trent på flere år. Markløft har jeg trent kun med manualer, så jeg var skikkelig spent på hvordan dette skulle gå. Det gikk veldig bra da jeg løftet 75kg i markløft. Det kan jeg ikke huske at jeg har gjort før. Så det var veldig gøy. Deretter ble det pullups, sittende roing og bicepscurls.

 

Videoer av hip thrust og markløft kommer på instagram, @Randiae iløpet av helgen.

 

 

Og etter trening ble det å rydde, støvsuge og vaske. Det er skikkelig rent og fint her nå og jeg gleder meg til å komme hjem etter jobb og bare nyte det at det er så fint her. Det eneste som står igjen før ferie er å vaske vindu og kjøleskap. Så det får bli i morgen. Det er bra å få en slik opplevelse, en så positiv opplevelse. Dette viser jo at det er fullt mulig å stå opp såpass tidlig for å trene de lørdagene jeg begynner klokken 10 også. I dag begynner jeg ikke før klokken 11, men jeg skal stikke på jobb ganske snart så jeg får tatt med en skikkelig god hårkur på håret før ferien.

 

Trening, fin og ryddig leilighet, etterveksten er tatt. For å ikke snakke om de slitte tuppene jeg fikk fjernet tidligere denne uken. Og nå, egenpleie med hårkur. For en start på dagen. Meg tid - det er det jeg snakker om.

 

Ha en fantastisk lørdag.

 

-Randi Annette-
 

DRIT GOD KVELDSKOS

Okei. La meg være rett på sak. Dette er tidenes kveldskos. Jeg har virkelig blitt skikkelig hekta på det å spise svært variert, prøve ut nye ting. Ja, rett og slett det å bruke litt tid på kjøkkenet. Det er helt magisk å kjøpe nye ingredienser. Blomkål kjøper jeg aldri og det samme med bringebær. Men, denne uken har jeg virkelig koset meg med å tenke litt nytt. Tidligere i dag kunne dere lese om yoghurtisen som jeg lagde. Oppskriften finner dere her.

 

Bringebær, banan, blomkål og vanilje yoghurt med masse proteiner. 

  

Det skal også sies at det ikke ble kveldskosen min i kveld. Dette lagde jeg meg etter treningen som var på onsdag. I kveld er jeg ikke like sunn da jeg koset meg med en skål med tress is. Det er jo ikke så sunt, men en sunn livsstil for meg er det å variere. Jeg setter i så fall stor pris på det usunne når det ikke blir så mye av det ellers i ukedagene.

  

  

  

 

Har du koset deg med noe ekstra godt i kveld?

 

 

#Tips #kos #Hygge #grønnsaker #frukt #inspirasjon #matblogg #mat #helse #sunn #trondheim #yoplait #fredag

-Randi Annette-

Oppskrift på sunn hjemmelagd yoghurtis.

 

Dette ble så vellykket at jeg har ikke ord. Endelig så klaffet en oppskrift på noe som er kjempe sunt, kjempe enkelt og ikke minst så utrolig godt. Jeg elsker slike opplevelser. Jeg har denne uken hatt mye med bringebær å gjøre. Jeg har brukt bringebær i ganske mange av måltidene mine for å prøve og feile litt, og jeg må si at jeg har lyktes veldig bra. Nå skal dere få oppskrift på denne deilige isen.

 

 


 

 

 


 

Det er kun tre ingredienser som trengs. Oppskrift pr is får dere her.

4 Bringebær

1/2 beger med yoghurt ( jeg brukte fersken og pasjonsfrukt

Store havregryn (kan sløyfes)Slik gjør du

Starter med et lag yoghurt og deretter to bringebær. Yoghurt, to bringebær, yoghurt og eventuelt avslutt med havregryn. Legg i fryseren. Ferdig etter omtrent seks timer.

  

God som dessert før frokosten i sola. Det ble det i så fall for min del i dag.

  

Masse næring og ikke minst ekstra kos. Håper dere likte det og at dere lar dere inspirere.

 

Ha en fantastisk dag.

 

#is #oppskrift #yoghurt #tine #bringebær #yoghurtis #tips #sommer #sommerferie #blogg #matblogg #sunnhet #sunt #sunn #havregryn #inspirasjon

-Randi Annette-

Trening og velfortjent avslapping.

Nå har jeg hatt tre treningsøkter på rad så langt denne uken, og jeg kjenner at det gjør skikkelig godt for både kropp og sjel. Det er bare få dager til det blir en uke med ferie og ikke noe tilgang til et treningssenter. Og for ei som ikke liker å jogge, så kommer nok ferien til å bli veldig avslappende når det kommer til trening. Jeg ser faktisk ikke for meg at jeg kommer til å løpe noe særlig. Men, det er jo så klart lov å håpe at det kan skje. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen. Respekt for dere som liker det å løpe - virkelig.

 

Akkurat nå har jeg kommet hjem etter trening og det var faktisk nesten litt for godt å ligge på den digge sofaen. Den er så god. Alle som er på besøk digger den. Noe jeg godt kan forstå. 

Jeg har nå en og en halvtime til jeg må hive meg på sykkelen. Det er godt å ha tid på morgenen synes jeg. Da har jeg tid til å vaske kopper og legge sammen klær. Ja, rett og slett litt husarbeid så det blir hyggeligere å komme hjem i kveld.

 
Det kommer til å bli sent før jeg kommer hjem i kveld, så om det blir noe mer blogging fra meg i dag er usikkert. Men, jeg filmet noen øvelser på treningen, så følg med på instagram, @Randiae iløpøet av dagen og kvelden. Det kan kanskje dukke opp noe der.

 

Ønsker dere alle en super fin dag. Huske at dere er fantastiske.

 

-Randi Annette-

Få 8 tips til tøyeøvelser. Dette har jeg blitt flink til.

Da er det på tide med litt tips på bloggen igjen, og denne gangen tenkte jeg å vise dere ulike tøyeøvelser jeg selv bruker å gjøre. Det skal sies at jeg tøyer på denne måten kun før en styrkeøkt, og aldri ellers. Det hadde sikkert ikke skadet med litt yoga eller det å tøye litt mer - generelt. Men, det får jeg bli flinkere til å mitt neste liv. Jeg kan ikke være flink i alt, men det å tøye før en styrkeøkt skal jeg nok greie.

 

Klærne er sponset av BRAZFIT. Inneholder sponsede lenker.

 

Planke.

 

En hund som ser opp. Jeg liker at øvelsen blir kalt for det.

 

En hund som ser ned. Ikke mindre morsomt det navnet heller.

 

Her har jeg slitt med å komme meg ned. Men, jeg har også hatt håndflatene helt ned før. Er du myk når det kommer til denne øvelsen?

 

Denne gjøres rett etter øvelsen som er vist over. Så ser dere fortsettelsen på bildene under.

 


 


  

 

Dette er det jeg gjør før jeg trener styrke. Spesielt dersom det er snakk om knebøy og markløft. Jeg setter nok av alt for liten tid til det å tøye, men det blir ikke mer enn 10 minutter. En skulle kanskje ha brukt 30 minutter før man hadde satt i gang med styrketreningen.

 

Hva med deg? Tøyer du ut før en styrkeøkt?

 

Hvis du ønsker deg billigere treningstøy, så kan du bruke min rabattkode, Randiae15 som gir 15% hos BRAZFIT. Nå skal jeg trene om en times tid. Og da blir det å bruke disse tøyeøvelsene som jeg nå har vist dere i dagens innlegg.

 

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

 

#trening #protein #Helse #treningsklær #Blogg #foto #juli #rabattkode #fit #fitness #rabatt #hverdag #sommer

-Randi Annette-

Teller ned dager.

Kjære vene, nå går det unna. Det er nå bare få dager til jeg går ut i ferie og jeg kjenner at jeg begynner å glede meg litt til det. Jeg har så langt bare hatt en uke med ferie, og det blir nå igjen bare en uke, men det skal bli godt - veldig godt.

Jeg fikk også brev ifra skolen i går og jeg har kommet inn på norsk - nettundervisning. Så da er det bare å forberede seg på hardt arbeid i ett år, så er jeg ferdig med studiekompetansen. Det er godt å ta ferie når ting er på plass.

 

Godt er det å trekke opp gardinene og se at det er sol ute. Det å slippe inn litt sollys, gjør noe med meg. Det gir en god start på dagen.

 

Det er bare å håpe på at det blir fint vært den uken jeg har ferie. Jeg skal reise til ulike steder, så det kan sikkert by på både regn, regn og litt sol. Håper naturligvis på det sistnevnte, men man vet aldri med en norgesferie. Ferie er ferie - uansett. Det ser jeg fram til.

 

Hva med deg? Skal du på ferie snart? Fortell gjerne om dine ferieplaner.

 

Redningen kom da jeg trengte det aller mest.

Jeg må bare få sagt at jeg har hatt en fantastisk dag på mange måter. Og kvelden ble slettes ikke så aller verst heller. Jeg ble invitert av ei solstråle til å bli med på en gruppetime, nemlig Tabata. Det er en gruppetime som er veldig kjent for meg, men man vet aldri hva som venter før man står der. Og jeg kjente jeg gjorde et dumt valg før trening, nemlig det å droppe middagen. Det var i underkant av 1,5 time til jeg skulle trene, så jeg tenkte at havregrynsgrøt og 2 knekkebrød skulle holde. Men, tydeligvis ikke. Men, mulig det hadde blitt for mye med en middag også. Ikke godt å si. Middagen var veldig god å spise nå i så fall.

 

Redningen kom etter den beinharde treningen, nemlig en skikkelig god proteinshake med smak av sjokolade. PROZYME PROTEINPULVER som jeg er så heldig å bli sponset med. Les mer om produktet her.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Godt med påfyll etter trening er viktig, men det er også viktig å ha fylt på lagrene før en tøff økt også.

Hva er din favoritt når det kommer til proteinpulver?

 

 

Følg meg og bloggen tettere:

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#bcaa #protein #trening #tabata #styrke #styrketrening #muskler #fit #fitness #instagram #blogg #sommer #proteinpulver #juli #trondheim #sponset #energi

-Randi Annette-

Dette hjelper meg med å holde på muskelmassen.

Muskler er noe som er viktig for oss alle. Alle har jo muskler og hos noen vises det bedre enn hos andre. Men, det er uansett viktig å ta vare på det man har så man holder kroppen sunn og sterk. Trening er en ting, men kostholdet er helt klart enda viktigere med tanke på helsen vår. Jeg har nå trent styrke i fem år, men det begynte seriøst for tre år siden. Og siden har jeg blitt hektet. Før dreide det seg om å gjøre det for å få god samvittighet, men nå dreier det seg om å slå egne rekorder og ikke minst det å ha det gøy. Men, det man bygger opp må tas vare på med andre ting enn bare trening - nemlig kosthold.

 

Sponset innlegg.

 

NOKA har vært en del av mitt kosthold en stund om jeg synes det er kjempe kjekt å ha det i skapet så det er tilgjengelig. NOKA sjokolade -karamell musli blir spist til kveldsmat og til frokost, stort sett. På jobb spiser jeg grønnsaksgryte, tacogryte eller spaghetti bolognese - fra NOKA. I tillegg til andre mellommåltider. Så det blir 2-3 måltider med NOKA hver dag.

 

Slik så min frokost ut i dag, med en liten twist.

 

Med bringebær ble det en friskere smak.
  

NOKA musli har høyt proteininnhold. Protein bidrar til å øke muskelmussen. Inneholder alle viktige vitaminer, mineraler og fettsyrer. Ett måltid inneholder 224 kcal.

  

Helsen vår er viktig. Men, en fin balanse er nok svaret på en god helse. Det er lov å kose seg.

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae

Bloggsidehttps://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #muskler #inspirasjon #oppskrift #tips #Juli #sommer #Bringebær #frukt #blogg #Trondheim

-Randi Annette-

Lyst på en ny oppskrift på et sunt måltid?

Jeg må bare dele denne oppskriften med dere, for denne kveldsmaten ble vanvittig god. Sunn er den også. 

 

Etter en travel dag på jobb fikk jeg besøk av ei veldig god venninne. Vi gikk ned til sjøen og vi skravlet i en god stund. Et skikkelig godt selskap jeg ikke ville ha vært foruten, bare for å nevne det. Etter en helg med mye god mat og litt ekstra lørdagsgodt, kjente jeg at lysten på noe søtt trengte seg på. Det hadde slettes ikke skadet med is i denne varmen, men jeg ville være flink og finne noe sunnere. Jeg dro på butikken for å handle inn for uken og jeg angrer virkelig ikke på de gode ingrediensene jeg kjøpte inn. Dette er en skål som er fylt med ren kjærlighet som gir en følelse av sunnhet.

 

Det å gjøre en liten forskjell med tanke på kosthold kan gjøre mye.

 

 

Ingredienser.

1 Liten boks yoplait yoghurt med smak av vanilje

3 Ss  Tine mager cottage cheese

1 Ts kokosmasse

1 Neve bringebær

1 Ss gresskarkjerner

5 Mandler

 

 

Ikke rør sammen, men bare spis. Da kjenner du virkelig alle ingrediensene. Og spis gjerne med en hjerteskje.

 

 

 

For hvor kjedelig er ikke mat uten masse farger? Det frister ikke med en grønn salat heller. Frisk opp og ikke vær redd for å bruke ingrediensene du har tilgjengelig. Plutselig finner du din favoritt. Slik jeg gjorde nå.

 

 

Et måltid som egner seg som frokost, mellommåltid og kveldsmat. Og det med god samvittighet.

 

 

#Tine #cottagecheese #oppskrift #tips #Mat #lunsj #Mellommåltid #frokost #Kveldsmat #juli #sommer #Bringebær #frukt #mandler #foto #bildet

-Randi Annette-

 

Mandagsmodus.

Da er det mandag igjen, sies det. Ukene går virkelig fort og jeg synes ikke det er lenge siden det var mandag. Jeg greier ikke å holde styr på hvilken dato vi har kommet til heller. Ting skjer litt for fort, men jeg skal greie å følge med. Det er nå bare en uke igjen til jeg går ut i ferie, så det skal bli godt. Da kan jeg med god samvittighet glemme hvilken dato vi er på, og hvor langt vi har kommet ut i uken. Det er det som er skikkelig godt med å ha ferie.

 

Bildet av meg dere ser her har jeg ikke tatt selv. Men, følte det passet godt på en tidlig mandags morgen.Mandagsmodus.

 

Må bare få kickstartet denne morgenen så er jeg klar for uka. Starter dagen med en sykkeltur også blir det jobb. Så får vi se hva resten av dagen og uken vil bringe.

 

Ha en fantastisk fin dag.

 

 

#foto #Bildet #mandag #ferie #feriemodus #blogg #trondheim #juli #samfunn #helse #sol #sommer

-Randi Annette-

Got to love this car.

Nå har jeg kommet meg tilbake til Trondheim igjen etter en helg på Frøya. Helgen har vært veldig fin og den toppet seg med et lite biltreff der jeg fant en fantastisk, søt og skikkelig jentebil. Jeg vet nesten ikke om jeg har senket meg sakte ned i setet så ingen hadde sett meg, eller om jeg har kjørt med stolthet. For den er veldig spesiell, men den er gjennomført og det gjør at bilen blir skikkelig kul. Jeg har aldri sett en lignende bil før.

 

Got to love this car.

 

Ja, dere ser rett. Blomsterkasse bak hører jo med. Jeg ble fortalt at det fantes blomster der motoren er også.


 

 

Det var masse fine, kule og råe biler å se. Jeg er mer interessert i jagerfly og båter enn biler, men noen av bilene fikk meg til å stirre. Så litt kult er det med biler også.

 

Ville du ha kjørt en sånn bil? Hvorfor/ hvorfor ikke?

 

 

-Randi Annette-
 

Tilbake på Frøya-øya.

Etter en veldig varm arbeidsdag kjørte vi innom de tre søte små tantebarna mine så vi fikk hilset litt på de. Jeg tok de med meg på en lekeplass der vi lekte butikk. Tre barn - tre lekebutikker. Jeg løp fra den ene lekebutikken til den andre. Alle tre skulle ha oppmerksomheten så det ble en svett handletur, kan man si. Veldig gøy å leke butikk i varmen, og mindre hyggelig å sitte i en varm bil. Det ble så klamt og det var ikke den rette dagen å sitte i en bil på, sånn sett.

 

Bildene er ifra tidligere i år.

 

 


 

Endelig var jeg på Frøya igjen og her skal jeg bli i hele helgen. Havgapet er jo aldri feil og er det en plass jeg trives godt, så er det akkurat her. Nå er svinekjøttet skjært opp, grønnsakene står i ovnen og det er snart tid for middag. Det gledes.

 

Håper dere får en fin fredagskveld.

 

-Randi Annette-

Nedtur på nedtur. Jeg er så lei.

Om skjebnen skal fortsette å stikke kjepper i hjulene mine, så kommer jeg til å gå på veggen. Eller, vent nå litt. Skjebnen tror jeg faktisk ikke på. Men, jeg må heller kanskje formulere det på en annen måte.
Tilfeldighetene.Ja, det var mer riktig å si.

 

Jeg skal ikke grave så dypt, men det er noe med at det man hadde sett for seg bare går i tusen biter. I hele år har det vært noe. Jeg har hatt en plan, et ønske og et håp. Helt til det nærmer seg og det bare går i tusen biter. 

 

 

Tilfeldigheter, velger jeg å tenke. Skjebnen er ikke eksisterende i min verden. 

 

Joda, det skal skje så mye. Det er bare å glede seg, helt til at det ikke blir noe av. Hvorfor er det slik? Ikke tror jeg på karma heller. Ikke i dette tilfellet i så fall. Men, at de som holder ting skjult eller de som er slemme mot andre, ja, de får seg en smell en dag og da har jeg lett for å tenke tanken - karma.

 

Karma. Skjebnen. Tilfeldigheter. Eller, er det enkelt og greit bare livet?

 

 

#livet #juli #sommer #karma #skjebnen #tilfeldigheter #blogg #trondheim #ord #hverdag #blogger #personllig

-Randi Annette-

Black Ant BCAA etter trening.

I dag fikk jeg endelig smakt Black Ant BCAA etter trening. Jeg startet dagen klokken 07.30 og var på trening tre kvarter senere. Ja, jeg somlet litt i dag, men det er ikke noe nytt. Jeg liker å unngå det å stresse så jeg tar meg god tid. Treningen i dag gikk veldig bra og jeg utførte fem ulike øvelser og det tok meg 40 minutter. Overkroppen stod på planen i dag, stort sett, men det som gikk på underkroppen droppet jeg da jeg ville ut i sola så fort som overhodet mulig. Det ligger en video på instagram av da jeg tok pullups, men for dere som ikke har instagram, så kan jeg fortelle følgene:

 

Med 5 kg ekstra tok jeg 3 stk. Deretter med 2,5 kg der jeg tok 4 stk. Egenvekt der jeg tok 5 stk. Ikke 100% fornøyd, men jeg er så klart fornøyd. Jeg har i så fall noe å strekke meg etter. Og det er jo bra.

 

 

@Randiae på instagram, der vil du finne dagens video og ellers masse inspirasjon.

 

Inneholder sponsede lenker.


 

Black Ant BCCA får dere kjøpt her.

  

Det var helt magisk å åpne denne boksen og nyte den i de herlige varmegradene som vi har hatt her i Trondheim i dag. Har du prøvd denne før?

 

 

Håper dere har hatt en fantastisk dag og at dere får en fin kveld. Dagen her har virkelig vært helt magisk - rett og slett.

 

 

#bcaa #protein #trening #chins #styrke #styrketrening #muskler #fit #fitness #instagram #blogg #sommer #sol #juli #trondheim #sponset #energi

-Randi Annette-

JEG VAR PÅ VG LISTA I TRONDHEIM. MASSE BILDER.

 

Det må være 15 år siden sist jeg var på VG LISTA i Trondheim. Det var mye flere folk tilstede enn hva det var på 17.Mai og jeg vil si at stemningen var også helt annet enn hurra - hurra. Stemningen var helt fantastisk, solen stekte og det var bra musikk. Eller, ja. Ikke alt var bra, men jeg er ikke så kresen på hva det er, bare det lager liv - noe det også gjorde. Jeg endte opp med å stå alene i en times tid, noe som var ganske kjedelig, men etterhvert kom de jeg skulle på konserten med. De var i god form etter å ha spilt volleyball og tatt noen pils i sola. Været har jo vært helt strålende i dag.

 

Denne karen kjenner dere kanskje igjen? Jesper Jenset

 

 

To glade gutter. Tvillinger er de også. Veldig hyggelige gutter.

 


 

 

Og her ser dere ei flott dame med trøkk i stemmen. Julie Bergan.

  

En flott opplevelse med gode venner. Hva mer kan man ønske seg?!
  

 

God natt fra meg, til deg.

 

#vglista #vglistatopp20 #trondheim #foto #bilder #sommer #idyll #Musikk #fest #sol #Juli #konsert #gratiskonsert #blogg

-Randi Annette-

La deg friste.

Det er få knekkebrød som kan måle seg med hjemmelagde knekkebørd. Faktisk ingen jeg har smakt. Hjemmelagde knekkebrød er noe av det beste jeg vet, og beste av alt er at det er kjempe enkelt å lage. Man trenger kanskje litt ingredienser, men det man kjøper inn holder for å lage knekkebrød i flere omganger. 

 

Akkurat denne oppskriften skal dere få senere, fordi den var magisk god. I mellomtiden kan jeg dele denne oppskriften, på knekkebrød.

 

 

 

Et lite tips kan være å strø litt kanel over. Det er noe jeg er glad i å gjøre fordi jeg elsker kanel. Synes det er fantastisk godt.

 


 

 

Deilig og sunt pålegg som bogskinke og avokado. Slettes ikke feil. Lager du hjemmelagde knekkebrød noen gang?

 

 

#Oppskrift #knekkebrød #bakst #hjemmelagd #avokado #skinke #protein #Næring #Hverdag #Blogg #trondheim #helse #sommer

-Randi Annette-
 

Pust inn - pust ut. Hater å være stresset.

Da var det plutselig kveld, igjen. Dagene går fort, selv om jeg synes det er lenge siden jeg skrev innlegget, morgenstrekk. Jeg greier nesten ikke å holde styr på dagene, og det handler kanskje om at jeg slapper av veldig. Og det i seg selv er jo et godt tegn. Det trenger jeg som er så flink til å stresse. Jeg sliter til og med når jeg sitter i sola og skal sole meg. Det blir fort kjedelig. Jeg hadde jo både et blad og kryssord, men det holdt ikke. Så jeg måtte tvinge min bedre halvdel til å legge vekk boken sin, for så å spille kortspill med meg. Da ble det straks litt mer stas å sitte i sola. For min del.

 

Stress er noe for seg selv. Så det å ligge i sola burde absolutt føltes bare helt fantastisk og avslappende ut. Pust inn -pust ut. 

Nå er det også ekstra godt å tenke på at jeg stod opp klokken kvart over sju i morges for å trene. Så nå er resten av kvelden fri til TV og kveldskos. Det er jammen ikke lett å få opp øynene så tidlig, men jeg tvinger meg selv opp av sengen uansett. For nå er jeg såpass slapp etter jobb og det å ha vært i solen. Så jeg føler ikke lysten eller motivasjoen, for den del, er der til å trene nå. Jeg har fortsatt det samme treningsprogrammet mitt som jeg har hatt siden mars, og jeg vurderer sterkt om jeg skal bytte til noe jeg har hatt tidligere. Det er på tide med litt forandring etter så lang tid føler jeg. 

 

Har du noe opplegg med tanke på din trening? Kom gjerne med innspill til øvelser du liker. Sammen lar vi oss inspirere, vet dere.

 

 

Ønsker dere en fortsatt fin tirsdagskveld.

 

 

-Randi Annette-
 

Jeg skulle ha levd på proteinbar om jeg kunne.

Jeg har nå opplevd det jeg ikke trodde var mulig. Det gjelder en proteinbar som smaker himmelsk, og jeg tuller ikke når jeg sier at denne er en av de beste jeg noen gang har smakt.

Jeg delte baren i to så jeg kunne ha den over to dager. For tro meg når jeg sier det den var magisk - for den var faktisk det. Ikke at jeg bokstavelig talt kunne ha tenkt meg å leve kun på proteinbarer, men den er absolutt noe jeg kommer til å kjøpe flere ganger. Jeg har hørt at de andre smakene er gode, men selv har jeg kun smakt den med peanøtter. Baren finner du ved å trykke her.

 


 Proteinstore.no har nå 18% på denne baren og flere andre rabatter på andre produkter

 

Inneholder sponsede lenker.

 

 


 

 

Les: Min ærlige mening om questbars.

 

 


 

 

Det finnes så utrolig masse på markedet når det kommer til proteinbarer. Jeg skal innrømme at jeg stort sett ender opp med å bli skuffet. Enten smaker det plastikk, papp eller det man faktisk forventer at den skal smake. Denne baren fra Proteinstore.no smaker sjokolade og peanøtter. Den er myk og jeg kunne uten problem spist denne som lørdagskos enn melkesjokolade. Og når jeg sier det, som elsker sjokolade mer enn noen andre, da er den god.

  

Har du prøvd denne eller andre typer av dette merket?

 

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

 

#trening #protein #Helse #treningsklær #Blogg #foto #juli #peanøtter #fit #fitness #kos #hverdag #sommer

-Randi Annette-

Fitness. Noe for deg?

Du herlige mandag. Og du herlige trenings følelse.

 

Etter jobb skulle jeg trene og i dag var det overkropp som stod på planen. Det endte opp med en ny pers i benkpress, men det at det skjedde i dag skyldes så klart all den treningen som ligger bak, men også at jeg hadde kjæresten min med meg som kunne stå bak og passe på. Det er det jeg synes er så synd - å ta benkpress alene. De er veldig greie på 3t Ilsvika, så de sier at jeg bare må spørre de som jobber der om hjelp, men det verste jeg vet, er å føle meg til bry. Så da blir det sakte, men sikkert fremgang når det kommer til benkpress.

 

 

Og når det gjelder fitness, altså det å konkurrere, så er jeg veldig nysgjerrig. Og spent. Litt redd. Uvitende?! Ikke at jeg har bestemt meg for noe som helst, men tanken har liksom vært der i over fire år nå. Hva tenker du om fitnesskonkurranser? For eller mot?

Noe for deg?

 

Følg meg gjerne på instagram for daglig motivasjon, @Randiae.

 

#fitness #konkurranse #juli #sommer #trening #helse #Motivasjon #inspirasjon #foto #bildet #trondheim #benkpress #styrketrening

Morgenstrekk.

God morgen morgenfugler. Da var det mandag igjen og jeg må si at jeg elsker mandager. En ny start og en ny uke - perfekt. Enda godt er det å våkne med sin kjære. Han skal være hjemme hos meg en uke nå, og det er utrolig godt å tenke på. Jeg skal jobbe hver eneste dag, men har fri til helgen. Så jeg ser fram til helgen der vi får alenetid sammen. Jeg husker ikke sist det skjedde, så det skal nytes.

 

 

Les: Jeg hater egentlig situasjonen, men alternativet er ikke noe alternativ.

 

 

Det var også en utrolig flott dag i går med tanke på dere som følger meg på facebook og her på bloggen. Jeg fikk masse tilbakemeldinger og gratulasjoner på innlegget som jeg skrev, som jeg nå linket til lengre opp i dette innlegget. Fantastisk å få så gode og fine ord, og ikke minst få høre at vi er flinke som holder ut. Det gjør at jeg føler meg litt stolt. Det må være lov å si det - sant?! 


Ellers vet jeg ikke hva resten av dagen vil bringe - så langt. Men, at det blir en treningsøkt, det skal vi ikke se vekk ifra.

 

Hva skal du gjøre på en så fin dag? Mandag er jo en fin dag å gjøre uken her enda bedre enn den forrige. Uansett, ha en fantastisk dag.

 


 

#Trening #Kjærlighet #Kjæreste #forhold #kjære #Opplevelser #Blogg #Blogger #Familie #Sommer #Hverdag #avstandsforhold #utfordring #samfunn #helse 

-Randi Annette-

 

Du gode søndag.

Dere aner ikke hvor mye jeg gledet meg til denne dagen. Søndag, sove lenge og null planer. Jeg var nemlig på en bursdag i går og det var utrolig hyggelig og tiden fløy avgårde. Plutselig var klokken 02.00 og jeg følte jeg måtte bare dra hjem. En rolig, men en utrolig hyggelig kveld. Og ja, sove lenge ja. Det så jeg fram til. Jeg våknet halv ni og var lys våken. Maks uflaks.

Det å våkne og føle seg uthvilt. Den følelsen var bra god.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

 

Etter å ha spist en god frokost og ligget en stund på sofaen, dro jeg på trening. I dag var det en fin treningsdag og jeg ble veldig fornøyd med dagens innsats. Det er nemlig ikke alltid jeg er så fornøyd. Jeg forventer mye av meg selv, noe jeg også tror er veldig bra. Rett før trening tok jeg meg en liten fotoshoot inne i stuen min og utendørs. Det var utrolig gøy. Det er alt for lenge siden sist.

 

Treningstightsen jeg har på meg finner dere her, og toppen her
Ved å bruke min rabattkode, randiae15 så får dere 15% avslag på hele nettbutikken til BRAZFIT.

 

Ha en fortsatt fin kveld.

 

 #Trening #Klær #Sport #sporty #Tights #Mote #Trening #Helse #Brazfit #treningsklær #Blogg #Treningsblogg #Juli #Sommer #foto #Bilder #rabattkode

 

 

-Randi Annette-

Jeg hater egentlig situasjonen, men alternativet er ikke noe alternativ.

Det er nå 5 år siden jeg og min bedre halvdel ble kjærester. (Det er nå dere skal si, naaaaw).

  

 

Ja, for tenk. Vi begge har for første gang opplevd et trygt og et godt forhold. Et forhold som holder, men som samtidig er sunt. Med det mener jeg at vi lever sammen, men vi lever og gjør hver våre ting også. Han var jo i Danmark å studerte i et skoleår. Om det var tøft? Det var en av de større utfordringene jeg har hatt. Men, vi klarte det. Det er mange som har fortalt sine historier når det gjelder avstandsforhold. Noen velger å gjøre det slutt før den ene reiser for de tar det som en selvfølge at de ikke kommer til å klare det, mens noen prøver. Jeg skal innrømme at jeg så mørkt på det. Veldig mørkt.

 

  

 

Og ikke nok med det, men vi har nå vært i et avstandsforhold siden desember. Det er syv måneder. Det går jo helt greit og jeg vil heller at han skal ha en jobb og jeg en jobb. Enn at vi skal slite økonomisk kun for å være sammen. Da er det ikke et sunt forhold uansett. Da blir det andre ting som vil gnage. Fordelen ved å være i et avstadsforhold er at at vi begge får tid til de andre som er rundt oss. Når man bor sammen er det enklere å droppe det sosiale for å være sammen. Nå når vi møtes i en og en annen helg, ofrer jeg alt for å være med han. Man må ha alenetid også, og det er noe gode venner forstår. 

 

Jeg hater egentlig situasjonen, men alternativet er ikke noe alternativ.

 

Dette er det aller første bildet som ble tatt av oss. Da alle sa, åh jeg må få hilse på deg, nye kjæresten til Jørgen" Jeg husker jeg bare sto å smilte. Jeg fikk meg ikke til å si at vi ikke var det. Ha ha, men vi ble det etter en uke eller to da.

 

 

 

Det blir ofte slik man gjør det til selv. Skulle jeg ha blitt påvirket av det folk sier til meg angående avstandsforhold og lignende, hadde jeg vært singel i dag. Jeg velger heller å skille meg ut og vise at det går bra. Det fungerer. Vi har ikke noe stress rundt oss med å stifte familie eller noe som helst. Så hvorfor ikke leve det livet vi vil, selv om vi er i et forhold?

 

Lytt til ditt eget hjerte og tør å satse. Det er bedre å angre på noe man gjorde, enn det man aldri fikk gjort.

 

 

#Reise #Kjærlighet #Kjæreste #forhold #kjære #Opplevelser #Blogg #Blogger #Familie #Sommer #Hverdag #avstandsforhold #utfordring #samfunn #helse #motgang

-Randi Annette-

 

På forsiden av VG for en god sak.

Jeg husker dagen her veldig godt. Det er en veldig spesiell sak da det er en sak som helt sikkert er like aktuell i dag, som den var for to år siden. Dessverre så opplever man ubehagelige ting igjennom årene, og det gjelder ikke bare oss frisører. Jeg tenker spesielt på servitører og de som står bak en bar. Der folk rundt er beruset. Sykehjem og sykehus - ja, det gjelder mange yrker. Denne gangen var det en sak for oss frisører, og saken var i media for to år siden.

 

 Jeg satte meg ned på en stol for å få avklart hvilken lengde han ønsket, så jeg startet praten.
Svaret jeg fikk var med et intens blikk og en berøring på låret mitt, i det han svarte at jeg kunne gjøre hva jeg ville.

 

 

Noen fine ord og humor er ikke noe jeg blir redd av. Jeg tror det handler om å ikke alltid tenke det verste med det som eventuellt skulle bli sagt. Berøring med blikk er noe annet. Det å være profesjonell uansett hvor ubehagelig situasjonen måtte være, kan være vanskelig, men det er også nødvendig. Vi vet jo aldri hvem vi har i stolen. For å les hele saken, trykk her.

 

Det aller viktigste er å vise respekt.

 

 

#vg #adressa #trondheim #sommer #media #adressa #adressavisen #frisør #sextrakassering #respekt #blogg #tips

-Randi Annette-

 

 

Se mine prosjekter og bli inspirert.

 

 

Jeg tenke å vise dere hva jeg har gjort de siste dagene. De første bildene er ifra denne uken, og den fargen på det siste bildet ordnet jeg på en kunde for to uker siden. Jeg gjør masse forskjellig om dagene og jeg har også svært mange herrekunder, men det blir ofte slik at jeg tar bilder hvis det er store forandringer. Det skjer oftest med kvinner som skal få en ny farge eller klippe av seg flere cm.

 

Her hadde jeg en kunde som ville beholde sin naturlige farge, men ønsket å bli litt lysere i lengdene. Da ble det bayalage teknikk. 


Her er en kunde jeg hadde i dag. Hun var nesten helmørk med litt striper, men det var minimalt. Hun ville ha en naturlig farge. Her la jeg inn bleking og olaplex. Korrigerte med en farge for å få et jevnere resultat.

  

Også den trenden som er på vei ut, men som fortsatt er ganske IN hos noen. Jeg synes det er gøy å lage slike farger fordi jeg har ikke den kundegruppen ifra før. Nå høres det sikkert ut som jeg har kunder der alle er over 50 år. Det er ikke tilfelle, men det er ofte yngre jenter som ønsker denne fargen. Og som kanskje kler den aller mest. Man mister mye farge i ansiktet med en så kald farge. Så noen kan ende opp med å se ut som en rosa gris, og andre et spøkelse. Så man må unngå å tenke at alle kan ha denne fargen. For det er ikke tilfelle - etter min mening.

 

Granny Grey 

Hva synes du om disse hårtrendene? Så du noe du likte? Det er bare å legge igjen en kommentar.

 

 

#hår #fashion #Mote #trend #trondheim #frisør #grannygrey #gråtthår #granny #juli #frisør #frisyre #bayalge #striper #blond

-Randi Annette-

Evig takknemlig for denne morgenen.

Det var slik den følelsen var - det hadde jeg helt glemt. 

 

Jeg kan nesten ikke huske hvordan det var å våkne uthvilt, stå opp og ta en dusj, nyte en god frokost fra NOKA og ikke ha noe å rekke - annet enn jobb. De dagene jeg starter så sent som klokken elleve, tolv eller ett, trener jeg stort sett før jobb. Men, jeg kjente i går at jeg var veldig sliten og da bestemte jeg meg for å ta en dag fri fra trening. Bare det å dusje og ordne seg hjemme er jo nytt for meg. Jeg dusjer jo som oftest på treningssenteret, så dagen her ble helt magisk for min del. 

 

Sponset innlegg.

 

Det er rart hvor lite som skal til for å gjøre en forskjell. For min del er det små marginer. Det å starte dagen med å ha sovet ut og dusje hjemme. En skulle kanskje ikke tro at det var noe å sette stor pris på. Men, det kjennes utrolig godt ut. Jeg tror det handler om at jeg ikke har løp ut og inn av leiligheten, at jeg kun har vært hjemme og hatt det ganske rolig rundt meg. En magisk følelse.

 

Nå er det ikke lenge igjen til jeg skal på jobb og ordne folk hårfine. Det ligger forresten noen bilder der fra noen hårfarger jeg har ordnet på kunder. Ta gjerne en titt. Instagram - @Randiae.

 

Ha en fantastisk dag videre, og lær dere å koble av. Jeg skal i så fall bli flinkere til det.

 

 

#mote #foto #klær #Bildet #noka #diett #diet #Nokadietten #trening #helse #fashion #mote #trend #Minmote #hår #frisør #trondheim #sommer #Juli #bikbok

-Randi Annette-

 

La deg provosere, eller inspirere.

Det er mange som bruker barna sine som ekstra vekt når det kommer til trening. Jeg har hørt mange reaksjoner på dette, men det er jo til syvende og sist bare lek og moro. Og hvem er det skadelig for? Jeg synes det er viktig med mosjon og det er viktig med lek. Så hvorfor ikke gjøre treningen til lek med barna?

Selv lekte jeg masse med mine tantebarn i ferien min, og jeg fikk med meg Emrik på litt lek der jeg fikk trent i sånn type 30 sekunder sammen med han. Han var mer opptatt av å løpe og gjøre ting selv, noe jeg godt kan forstå.

 

 

På bildene har jeg treningsklær ifra min sponsor, Brazfit. Tightsen fikk jeg i posten rett før jeg gikk ut i ferie. Sportstopp her, og tights her.

 

Vanskelig å forklare burpees når man egentlig vil bare leke. Det er gutten sin det. Jeg skjønner godt han ikke ville gjøre burpees. Det er jo bare fryktelig slitsomt.  

  

 

Dersom du vil ha behagelige og fine treningsklær, bruk rabattkoden min som gir 15% på hele nettbutikken til BRAZFIT. Bruk kode Randiae15.

 

 

Ta med barna på lek og moro. Da får du deg automatisk en fin treningsøkt.

 

 

 #Trening #Klær #Sport #sporty #Tights #Mote #Trening #Helse #Brazfit #treningsklær #Blogg #Treningsblogg #Juli #Sommer #foto #Bilder

 

 

-Randi Annette-

 

Jeg overgikk meg selv i dag.

Jeg trodde ikke det var mulig eller at jeg skulle ha en sjanse til å klare å komme meg opp klokken halv åtte i dag for så å stikke på trening. Etter treningen jeg hadde i går kveld som var UKAS ØKT på 3t Ilsvika, trodde jeg at jeg ikke hadde så mye å gi ifra morgenen av i dag. Men, det skulle vise seg å være feil. Øvelsene jeg gjorde i dag var knebøy, nedtrekk, sidehev, skulderpress og mageøvelser. Og økten varte i litt over en time

 

Bildene er ifra da jeg trente på Maxtrim på Frøya.

 

Jeg kjenner at det er godt å komme igang med treningen igjen etter ferien, selv om det var bare en uke ferie, så hadde jeg ikke noe begrensninger når det kom til kostholdet. Og jeg har ikke vært kjempe flink etter ferien heller. Det er ikke så lett, finner jeg ut. Det er ikke krise, men jeg vet jo best selv når jeg har det bra med meg selv. Jeg føler meg bedre med et sunnere kosthold.Noe som i seg selv er kanskje logisk.

 

 

Men, jeg synes det er lettere å være flink med kostholdet på høsten og vinteren enn sommeren. Hva mener du? Er du flinkere med kostholdet nå på sommeren? Er du opptatt av ditt kosthold?

 

 

For å følge meg enda tettere, følg meg på instagram og min egen bloggside på facebook. Linkene finner du under.

 

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 #Trening #Fitness #Helse #Blogg #Treningsblogg #Motivasjon #Inspirasjon  #fit #Cornelisutfordring #Iformmedcornelis #Hollywoodtreneren #Treningsblogg #Styrketrening #juli #Trondheim #sommer #instagram

 

-Randi Annette-

Barneklipp og fotoshoot.

Om det er noe som slår fotografering av barn, vet jeg ikke. Dette er ikke hvem som helst heller. Det er nemlig Mikael - mitt kjære fadderbarn. Han satt veldig stille en god stund, helt til det begynte å nærme seg slutten. Noe jeg godt kan forstå da det er veldig kjedelig å sitte stille. Det er uansett veldig hyggelig å kan få lov til å klippe han, og det å kan ha han på besøk. Han var nemlig med meg hjem med sine foreldre og spiste middag etterpå. Det var skikkelig stas.

 

Se så tøff.  

Han er en stor sjarmør.

 

Jeg har tatt masse bilder av han - helt siden han var en liten baby.

 

Glad i deg, Mikael <3

 

 

#Foto #barnefoto #Barn #Venner #Fadderbarn #Fadder #Unger #Fotoshoot #Shoot #Trondheim #Kjærlighet #frisør #klipp #Hårfarge #hår

-Randi Annette-

 

 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no