hits

Dette gleder jeg meg til.

Nå har det seg slik at jeg har opp til flere baller i luften, og det skal uten tvil bli deilig med en avkobling om ikke så alt for lenge. Jeg har i det siste drømt mye rart, vært urolig og har rett og slett ikke hatt gode netter med søvn i det siste. Hodet koker og jobber døgnet rundt. Sånn sett skal det nå bli godt med en uke med ferie om litt med kjæresten min. Vi har nemlig bestilt oss tur til Gdansk. En ny plass for oss begge, noe som gjør det veldig spesielt. Bare for å nevne hvor vi har vært på reise på de fem årene vi har vært et par, så kanskje dere lar dere inspirere.

 

Bildet er ifra da vi var i Bulgaria for ett år siden. 

 

Vår første reise sammen til utlandet var Frankrike. Der var jeg på treningsleir igjennom kampsporten, Ju Jitsu. Han kunne ligge ute å sole seg i 28 grader, men jeg stod inne å lekesloss - dag ut, dag inn.

 

Et gammelt lite bildet, men det er ikke så rart når det er nesten fem år gammelt. Her var vi i Frankrike på kvelden etter lange og heftige dager på matta.

 

Puerto Mogan var vi også på reise sammen der svigermor og svigerfar giftet seg. Ellers har vi vært i Lanzarote, Alanya, Riga, Bulgaria, København og Sverige. Ellers har vi vært på noen reiser i vårt eget land. Jeg synes vi har vært flink til å reise vekk sammen jeg. Noe et forhold har sterkt behov for.

 

For nesten nøyaktig to år siden, tok vi turen til København.  

Det å reise og skape minner sammen er kjempe viktig. For meg er det i så fall det. Det er greit å gjøre masse sammen før man begynner å tenke på alt annet. Først oss selv også oss selv. Neida, men det er godt kan benytte seg av det å reise når man kan. Livet er for kort til noe annet.

 

Reis, skap opplevelser, nyt livet og sett pris på de du har rundt deg. Enkelt å si, ja. Men, det er viktig å prøve om ikke annet.

 

Ønsker dere en fin dag.

 

 

#reise #tur #gdansk #polen #Opplevelse #kjæreste #kjærlighet #Inspirasjon #Love #Trondheim #Blogg #Tips #motgang #medgang 

-Randi Annette-

Storbyferie. Men, hvilken by?

God kveld kjære lesere. Det går i ett om dagen i disse studietider så det er ikke så lett å planlegge denne bloggingen like godt nå som før. I tillegg har jeg besøk av kjæresten min i noen dager, så det er nok å bruke tiden på.

 

Med en forkjølet kjæreste på besøk er det vanskelig å bli fort frisk og rask. Det er så kjipt. I natt slet jeg i tillegg med å få sove. Jeg var våken fra klokken ett i natt til halv fem. Jeg følte meg sulten og absolutt ikke noe trøtt. Det endte opp med å spise en yoghurt og drikke masse vann. Jeg fant også fram øreproppene mine så jeg skulle sovne lettere - noe som fungerte kjempe bra.

 

Mimrer litt med disse bildene fra da jeg var i København...

 

 

Og grunnen til at jeg ser på bilder fra København er at jeg tenker å reise vekk noen dager til en storby med kjæresten min. Hvilken storby vil du anbefale et kjærestepar?

 

 
 

Ønsker dere fortsatt en magisk kveld.

 

-Randi Annette-

Friskmelding og spørsmålsrunde.

Det var skikkelig godt å slå opp øynene i dag og ikke våkne av at jeg følte meg kvalm. Det gjorde jeg lørdagsmorgen og i går, men i dag var det kun i hodet. Og det kan jeg jo alltids gjøre noe med. Det gjelder i spise godt og drikke masse vann. Og kanskje spandere på meg selv en ibux eller to hvis det skulle være behov for det. Det første jeg tenker på nå er absolutt det å bli helt frisk før jeg begynner med å stresse meg til trening og annen aktivitet. Det får jeg sette til siden noen dager til. Jeg skal sykle til jobb i dag, som jeg alltid gjør, og kanskje det er mer enn nok for meg akkurat nå.

 

En friskmelding fortjener et bildet med rosafarge. 

 

Det er nesten ett år siden sist jeg var syk, så det er heldigvis ikke så ofte. Samtidig så er det kortvarig. To dager varte det denne gang, så det er ikke noe å si på. Det er nok de som har det langt verre.

 

I og med at jeg nå friskmelder meg og har mer energi enn hva jeg har hatt de siste dagene, så kunne jeg ha tenkt meg å hatt en spørsmålsrunde på bloggen. Dere kan spørre om det dere måtte ønske.

 

 

Ha en super fin dag videre.

 

-Randi Annette-

Dagens frokost.

God søndag alle sammen.Frokosten ble litt sen i dag ettersom jeg sov til klokken var kvart over ti. Jeg våknet klokken åtte, men jeg fikk heldigvis til å sove igjen. Formen føles i grunn ikke noe bedre, noe som er kjempe kjipt, men det er ikke noe å gjøre med. Men, en god frokost kunne jeg i så fall kose meg med. Denne uken har jeg variert mellom NOKA musli og hjemmelagde knekkebrød til frokost. Oppskriften på knekkebrødene finner dere her.

 

Sponset innlegg.

 

1 Dl ekstra lett melk og en pose NOKA musli - en sunn frokost. 

  

Dette er ikke nødvendig, men selv synes jeg druer er godt å tilsette, så det gjorde jeg nå når jeg hadde det tilgjengelig.

 

Ellers håper jeg at dere er friske og raske. Ha en fortsatt fin helg.

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #Druer #frukt #knekkebrød #hjemmelagd #inspirasjon #oppskrift #tips #blogg #Trondheim

-Randi Annette-

Sykdom.

Følelsen av å ha et hodet som veier ett tonn. En varme som treffer meg, og sitter i meg på en ekkel måte. En klump i halsen som bare sitter der. Noen ganger føles det ut som jeg må brekke meg. Jeg var så sikker på at jeg kom til å våkne med en langt bedre følelse enn hva jeg hadde i går da jeg skulle legge meg for å sove. Men, årene måtte legges inn - kroppen trengte hvile.

 

På sofaen har jeg nå ligget under et pledd siden halv åtte, da jeg stod opp. Jeg ville så gjerne prøve å komme meg opp, men jeg ble svimmel bare av det å lage meg frokost, så jeg måtte bare legge meg ned igjen. På jobb i går var det flere som hadde de samme symptomene som meg, så jeg håper det ikke er flere som får et slit utslag som jeg uheldigvis gjorde. Det er jo ikke krise eller snakk om liv. Men, jeg vil jo heller være frisk og rask.

 

Akkurat nå skulle jeg hatt en hund eller noe som kunne holdt meg med litt selskap. Eller en person som ikke er redd for å bli smittet. Jeg kjeder meg skikkelig.

  

Jeg får nøye meg med mitt eget selskap. Søvn, TV, mat, søvn, en kopp te  og mer TV.

  

God lørdag - liksom.

 

-Randi Annette-

Endring av planene.

I kveld skulle jeg på konsert med ei venninne/ medarbeider, men jeg følte meg plutselig ikke så bra. Jeg begynte å kaldsvette, hodepinen kom snikene og sist men ikke minst - kvalmen. Ikke nok med at jeg skal føle meg små shabby, men jeg måtte bare droppe å dra på konsert. Det var mer som skikkelig kjipt. Jeg går jo aldri på konserter, og når sjansen var der, ble det ikke noe av.  Typisk.

Nå er det bare en ting som gjelder, og det er å slappe av og bli frisk til i morgen. Da er det en ny dag på jobb, og jeg skal på jobb. Så enkelt er det. Min kos i kveld blir pepsi max og TV.

 

Her skal jeg ligge i kveld med en boks pepsi max i hånden. 

 

  

Dette er digg, og i så fall en fin trøst med tanke på at det blir hjemmekveld. Helsa kommer først.

  

Hva gjør du i kveld?

 

 

-Randi Annette-

Oppskrift på hjemmelagde knekkebrød.

 

 

 

Ingredienser

6 Dl havregryn (jeg bruker alltid store havregryn)

1 Dl hvetekli

4 Dl solsikkekjerner

2 Dl linfrø

1 Dl olje

7 Dl vann

1 Ts timian hel

1 Ts havsalt

 

 

 

 

 

Slik gjør du

Bland sammen det tørre og rør inn vann til en tykk deig. Den skal være litt rennende. La den stå i tjue minutter før du gjør noe mer. Dekk 2 stekebrett med bakepapir og fordel deigen ut over platene. Bruk en slikkepott eller fingrene til å få det så jevnt som mulig.


 Noen stekeplater er større enn andre så du må selv vurdere om du fordeler på 2 eller 3 stekeplater. De blir best om du lager dem litt tynne, så jeg bruker 2 plater. Blir de for tynne, er det fort å brenne dem.

 

Stekes på varmluft på 160 grader. Viktig å huske dette med varmluft da de kan bli seige hvis ikke. Stek først knekkebrødene i 10 minutter, ta dem ut og rut den opp med en pizzaskjærer.  Sett de tilbake i ovnen og stek i ca 45 minutter. (Noe lengre hvis deigen er fordelt på 2 plater). Om du steker to brett samtidig bytt da plass på dem når de har vært halvparten av tiden inne i ovnen.
(Bytt plass de første 10 minuttene også).

 

Tips

Åpne døren innimellom for å slippe ut damp. Avkjøles på rist. Nyt med kremost, avokado, bogskinke ect.

  

 

 

 

 

 

 

 
Nyt.

 

#Oppskrift #Knekkebrød #Hjemmelaget #tips #Inspirasjon #Helse #Næring #Korn #Fokus #helg #fredag #frokost

-Randi Annette-

OMG. Tilbake på skolebenken.

 

Hei hei, og takk for sist. Ja, nå er det en stund siden vi var her, og i så fall med tanke på at vi nå skal snakke om sakprosa, kåseri og essay. Sidemål - ja. har vi egentlig noen gang møttes?! Hm, okei.

 

 

Som mange av dere har fått med dere, studerer jeg for å ta studiekompetanse. Jeg starter nå på mitt tredje år, og årene før har jeg tatt fag som naturfag, historie og matematikk. Dere aner ikke hvor hyggelig det var å hilse på de lærerne jeg hadde på nettskolen i disse fagene, men jeg skal love dere at det var en god følelse at jeg ikke skulle ha noen av disse fagene igjen, men kun norsk. Det er sprøtt å tenke på at jeg nå er snart ferdig, men norskfaget blir langt mer krevende enn jeg kunne drømme om. 11-15 timer hver uke må jeg regne med å studere faget alene. 

 

 

 

Alene.....

 


 

 

Neida, men ja. Jeg må være veldig strukturert og jobbe hardt. Jeg har et mål om å prestere, og jeg skal gjøre mitt aller beste. Det står jo kun på meg selv. Og jeg som ikke er noe glad i det å lese. Med mindre det er krim og skikkelig spennende da. Tiden vil vise hvordan dette går.

 

Dere får ønske meg lykke til.

 

 

-Randi Annette-
 

Den råeste fotoshooten jeg har hatt noen gang.

Til å være en amatørfotograf, så er jeg skikkelig fornøyd med denne fotoshooten. Det regnet, men det var solbriller, rosa hår, og god stemning. Det ble ikke helt som forventet, da jeg kun skulle ta et resultat av håret hennes. Men, når jeg tar i kameraet og jeg ser for meg ulike bilder, da kan ingen stoppe meg. Jeg fikk henne med meg bort til en trapp og knipset litt. Hele stilen og alt synes jeg var så perfekt til henne.


I går kunne dere lese dette innlegget der jeg spurte dere om hvilken farge hun hadde fått.

 

ROSA.   

Dette er et skum som erstatter sjampo og balsam. Den må brukes på intesitiv farger, som ofte sklir fort utav håret. Håret kan vaskes minimalt da fargepigmentene vil fort skli ut. Så her er redningen dersom du har opplevd at fergen fort sklir ut. 

 

Dette er ikke et sponset innlegg, bare kjekke tips som jeg ønsker å dele med dere.

 

 

 
 

 
 

  

Gad demit - jeg er fornøyd. 

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

#intesetiv #color #intesetivcolor #rosa #rosahår #joico #hår #mote #trend #fashion #stil #foto #Fotoshoot #photo #Photoshoot #frisør #modell #model

 

-Randi Annette-
 

Fotoshoot og hårfarging.

 

Jeg elsker å ta med kundene mine på en fotoshoot når sjansen byr seg. Det er ti ganger mer moro å ta bilder av andre enn meg selv. Jeg trives foran kameraet selv også, men da er det avgjørende at det er en fotograf bak kamera og ikke en amatørfotograf som meg. Jeg tar bilder med selvutløseren når jeg tar bilder av meg selv, så det blir ikke like gøy.

 

Jeg klipte henne på mandag denne uken og i dag farget jeg håret hennes. Men, hva gjorde jeg med fargen?

 

Legg merke til den kule genseren. 

Sist gang hun vasket det, var mandag da jeg klipte det. Det blir litt slappere krølltegning etter noen dager, men jeg elsker håret hennes uansett. Jeg elsker å jobbe med krøller. 

Så hva tror dere at jeg gjorde? Gjorde jeg henne lysere? Mørkere? 

 

Sleng igjen en kommentar, så kommer resultatet på bloggen om litt.

 

 

 

-Randi Annette-
 

HELT NAKENT OG RETT FRA HJERTET.

Dette er rett ifra hjertet. I en situasjon der ikke alle kan si at de forstår seg på. Det er rart å sitte her to år senere å lese dette. Det er to år siden dette innlegget ble postet, men jeg synes det er viktig å stå fram som en åpen, sårbar og sterk jente. For det er jeg. Ellers har jeg vel ikke vært her jeg er i dag. Kanskje du kjenner deg igjen? Kanskje en venn av deg kjenner seg igjen? Jeg vil gjerne dele min historie så kanskje du kan kjenne på at  du ikke er alene. 

 

Det er søndag formiddag og jeg hadde ikke trodd at dagen skulle starte med hodepine og en følelse av tomrom. Jeg leste om en person som akkurat hadde mistet sin mor i en tragisk ulykke, like ved der jeg kommer fra. Og det var da alt kokte sammen i hodet mitt - jeg brøt sammen. Jeg gråt og gråt. Jeg følte meg så liten og sårbar, som jeg ikke har gjort på lenge. Da var det i gang, igjen.

 

Jeg føler at jeg ikke forstår eller klarer å innse det jeg har vært igjennom. Jeg kjenner svært sjeldent på denne følelsen, av det tapet jeg hadde som åtteåring. Jeg var jo bare et barn. Selv var mamma bare 38 år gammel da hun måtte forlate meg og min familie. Det er tragisk å tenke på. Det er helt forferdelig. Det er ubeskrivelig vondt. Det er ikke ord som kan beskrive dette. Man må ha opplevd det selv for å forstå.


Der og da når jeg gråter er det så lite her i livet som betyr noe. Jeg kjenner kun på en følelse som er ubeskrivelig vond, sår, trist og uforståelig. Utenkelig. Å jeg er en som har gått igjennom livet med denne smerten. Jeg, som mange andre har blitt tvunget litt å legge dette til side for å fungere i det offentlige. Men, når man blir minnet på dette ved å lese at andre går igjennom det samme, er det utrolig vanskelig.

 Det er en smerte som alltid vil være der. Den kommer frem når jeg ser på bilder eller når jeg tar meg tid til å tenke på henne. Å ikke minst slik som nå, når jeg leser om andre som dessverre må gå igjennom det samme.

 


Det er så trist. Så urettferdig.

 

Hvordan takle det? Det handler om å respektere det. Respektere at det ble slik. Se på de positive hendelsene som har vært i ettertid. Det er lett å si, det er det. Å grunnen til at jeg sier det er kun av en grunn.
Jeg har ikke noe valg annet enn å akseptere det. Jeg må leve med det resten av mitt liv. Å da må jeg gjøre det som gir meg mening her i livet. Det som gjør det verdt å leve og takle disse periodene som vil være her resten av mitt liv. Man må våge å være svak. Det handler ikke alltid om å fremstå som sterk og selvsikker. Vise menneskelighet som er blant annet sårbarhet. Å ikke minst,  være seg selv. 

 

Man må bare gjøre det beste utav det. Det finnes alltid gode og onde dager. Man må bare lære å takle det.

 

 

Det er lov å dele dette innlegget. Kanskje du kjenner noen som kan være i denne situasjonen, som trenger å se at han / hun ikke er alene.

 

 

#mamma #mor #savn #død #døden #smerte #sorg #motgang #mestring #Hverdag #livet #Inspirasjon #Blogg #Blogger

 

-Randi Annette-

En gladnyhet for treningsglade folk.

Nå skal jeg ta meg sammen - igjen. Sommeren har vært fin den, og jeg har virkelig koset meg. Det har blitt omtrent tre treningsøkter hver uke, men kostholdet har jeg vært sløv med. Jeg sier jo ikke nei takk til kake, grillmat og en fest. Men, nå skal jeg ta meg sammen. Det viktigste for meg er å føle meg vel og ha det bra med meg selv, og slik det er nå, så kjenner jeg at jeg må skjerpe meg litt. Jeg konkurrerer kun med meg selv, og jeg tenker kun på en ting, og det er at jeg skal trives med meg selv og ha det bra. Kopp er ikke alt, men jeg for min egen del så vil jeg føle meg vel i de klærne jeg har. Noe jeg ikke gjø nå.

 

Det er kanskje flere enn meg som kjenner på dette og da er det passende med gode tilbud på proteinpulver, måltidserstatter og lignende. Hvis du ikke kjenner deg igjen, så finnes det også noe for vektøkning.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

Proteinstore.no gir meg som ambassadør dere en gylden mulighet til å gi dere en rabattkode som gjelder ut september. 20% avslag på alt i hele nettbutikken. For å få den rabatten, skriver dere mitt navn i kommentarfelte, Randi Annette.

  

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin kveld videre.

 

 

#trening #protein #Helse #treningsklær #Blogg #foto #August #rabatt #fit #fitness #tilbud #hverdag #sommer

-Randi Annette-

 

En stor shoppe alarm.

Nå begynner shoppe alarmen min å lyse. Det vil si i den retning dere naturligvis ikke hadde regnet med med tanke på dagens overskrift. Men, tingen er at jeg har ikke fått shoppet på en evighet. Jeg har virkelig prøvd, men jeg har bare ikke funnet noe jeg har likt. For den feilen at jeg kjøper bare for  kjøpe, den har jeg nå lært av. Det er like kjedelig som å ikke shoppe, faktisk.

 

Sist jeg kjøpte meg sminke for en tusenlapp, var oktober i fjor. Da shoppet jeg masse sminke fra MAC. Men, jeg har siden den gang kjøpt en ny øyenskygge, foundation og mascara. Sistnevnte bruker jeg å kjøpe omtrent hver andre måned. Det er noe jeg bruker opp raskere enn noe annet sminke.

 

 

 

 

 


Også når det gjelder klær så har jeg faktisk ikke funnet meg noe som helst. Jeg jobber på et kjøpesenter, så det er klart jeg har vært i butikkene å sett, men da uten hell. Undertøy er noe jeg har funnet, ellers har jeg ikke shoppet siden desember i fjor. Det er virkelig på tide å finne noe snart. Men, det skal sies at jeg kjøpte meg fire bukser og to overdeler da jeg først fant noe i fjor. Jeg kjenner meg selv rett. Jeg vet jeg ikke finner noe jeg liker med det første, så hvis jeg finner noe jeg virkelig liker, da kjøper jeg det.

  

Budsjettet mitt på klær, sminke og sko er skremmende lavt. Men, jeg får absolutt tatt det igjen på andre ting, som for eksempel mat. God mat er viktig for meg.

 

 

Så får vi se da, om det blir noe shopping på meg etter hvert. Hva med deg og din shoppe alarm? 

 

 

#sminke #klær #sko #mote #trend #fashion #bildet #foto #mac #blogg #minmote #fotoshoot #photo #trondheim #shopping #shoppe

-Randi Annette-
 

Hårfarging og hårpleie.

Etter en time med styrketrening i åttetiden i dag morges , dro jeg på jobb for å farge håret mitt. Det var skikkelig godt å starte dagen med litt slit, for så å stelle seg litt. Nesten litt godt til å være sant dette. Slite seg ut på trening, for så å sette seg i en stol å bli dullet med. Det eneste jeg gjorde med tanke på håret mitt, var å blande fargen jeg skulle ha. Så fikk min venn, Bjørg ta seg av resten. I og med at lengdene mine må hvile seg litt etter x antall år med masse kjemisk, er jeg nå nødt til å kun farge etterveksten og være flink med å kure det. Det som brytes ned, må bygges opp.

 

Dette håret altså....

 

Det er så godt å ha slike dager med egenpleie. Det skjer ofte når det er litt stress, og det blir kanskje veldig dårlig med det å slappe av og nyte hvert eneste minutt. Men, det er nok mange frisører som kjenner seg igjen i det. Det må gjerne skje når man først har begynt å tenke på det.

 

Målet mitt er å kun farge etterveksten fram til jul så jeg ikke sliter det fullstendig. Og stusse det to ganger til i dette året. Men, som frisør så tenker jeg bare en ting.

 

 Hvem prøver jeg egentlig å lure?! Liksom vente til jul. 

 

 

-Randi Annette-

  

TRIATLON 2016 I TRONDHEIM.

Triatlon i Trondheim er nå over for denne gang. Det var nok en gang helt fantastisk å se på alle de flinke utøverne, og ekstra stas var det å heie på de jeg kjente. Benjamin som dere ser bildet av nedenfor, er min svoger. Han imponerte stort. Jeg er så stolt over at han greide å fullføre.

En kunde av meg som er 40 +, deltok også. Han gjorde det veldig bra. Sist jeg klipte han så sa jeg at jeg skulle klippe håret på en sånn måte at han kom til å prestere veldig bra. Men, æren for en god prestasjon kan jeg nok ikke ta på min kappe, Det er rart hvor mye styrke, og ikke minst vilje enkelte har. Det er helt rått å se på.

 

 

Her kommer Benjamin løpende forbi etter 2,4 km med svømming og 50 km sykling. Bare 12 km løping igjen her. Her gjelder det nok å slå av hodet og bare la kroppen finne en rytme og kjøre på. Her er det nok mye smerte og negative tanker å kjenne på.

 


 

En stolt far som heier og hilser på sin sønn. Et stort øyeblikk.

  

 


 

Her kommer Anna i mål. Hun har jeg trent Ju Jitsu med i noen år. Ei rå dame.

 

 

Der er Benjamin snart i mål. Nok et flott øyeblikk av far og sønn.

 

 

Denne følelsen er magisk. Når den var så stor for meg, tør jeg ikke å tenke på hvordan det var for Benjamin.

  

Til alle som deltok, gratulerer. Respekt.

 

#triatlon #trondheim #svømming #sykkel #sykling #løping #kondisjon #cardio #kardio #blogg #helse #konkurranse #søndag #august

-Randi Annette-

Et uspiselig samfunn. Voldtekt og kidnapping

Jeg synes det er helt forferdelig å tenke på hvordan samfunnet har blitt. Det har lenge vært ustabilt, det er det ingen tvil om. Jeg husker da jeg flyttet til Trondheim for 10 år siden. Da var det ikke mye tull som det er i dag. Da ble man redd tvert man hørte om en voldtekt eller en alvorlig voldsepisode. Men, i dag er det mer vanlig, dessverre. Man reagerer ikke like sterkt på det i dag. Men, en ting reagerte jeg på her om dagen og jeg synes det utrolig trist at samfunnet vårt har blitt formet slik det er i dag.

 

Som dere vet var det første skoledag for mange denne uka. Jeg så bilder av mange flotte barn på facebook. Så stolte med fine klær på og ikke minst den nye skolesekken sin. Men, det var noe med denne sekken.

  

Jeg har oppfattet det slikt at det er regler for hvor barnas navn skal stå på sekken. Å først så tenkte  jeg om det var så viktig?! Men, så kom svaret. Jo, barnas navn bør stå inni sekken og ikke utenpå at den er synlig. Det er fordi fremmede kan rope på barnet, fordi de ser barnets navn. Å barn er jo lett å lure, det vet vi alle. Da kan barna lettere bli dratt med i en bil fordi de oppfatter at personen kjenner barnet. Så dette traff meg skikkelig og jeg bestemte meg for å blogge om det så dere som leser dette kan dele det med andre. 

 


 

 

Man skal ikke være paranoid heller, men det handler om å ta ansvar. Gjør noen endringer og ta noen grep. Det er mer å tape på å ikke gjøre det enn å faktisk sy noe over navnet eller tegne over det. Jeg synes det er skremmende at det har blitt slik, men man må vel bare innse at samfunnet har blitt formet på denne måten. Trist synes jeg. Men, det handler kanskje i korte trekk å ta noen forhåndsregler. Det skremmer ikke meg fra det å hverken få barn eller det å omgås med ukjente mennesker.

 

Jeg har opplevd litt selv igjennom livet som gjør at jeg er litt skeptisk til enkelte ting og situasjoner. en bagasje jeg kunne ha vært foruten. Ikke noe jeg ønsker å gå noe innpå, men poenget er at man lærer så lenge man lever. Og samfunnet er som det er, men vi kan alle bidra til at det kan bli bedre.

 

Ta vare på hverandre.

 

Del gjerne innlegget på dine sider. Kanskje noen trenger å vite dette.

 

 

 

#Trondheim #Trdby #Skolestart #Skole #Barn #Voldtekt #Vold #Helse #Blogg #nettavisen #Helg #fadderuka #ungdom

-Randi Annette-

Det er greit å ikke være best

Enkelte ting får meg til å tenne. Snakker man om konkurranse, eller at noe er utfordrende, så er jeg ikke vanskelig å be. Det kan være en treningsøvelse som ser vanskelig ut eller enkelt og greit det å fikse noe. Jeg blir fort veldig giret og får lyst til å hive meg på. Men, samtidig er jeg opptatt av å føle meg trygg. Kort sagt, det som virker umulig, er ikke umulig for meg før jeg har prøvd en gang - og kanskje flere. 

Jeg liker å sette meg mål. Trening og blogging vet dere er noe av de større interessene jeg har. Jeg ønsker å trene et viss antall økter pr uke, og jeg ønsker å bruke tid på det å blogge. Slik som denne uken har jeg ikke strekt til. Jeg har hatt besøk, jeg har vært på jobb og det har vært fint vær. Da passer det ikke like godt å stikke av på trening eller det å sitte med en data i fanget.

 

Men, det er greit å ikke være best. Kampsporten Ju Jitsu som jeg har trent i mange år, er også et sår inne i meg der jeg ikke føler at jeg strekker til.


Det sykeste bildet - jeg vet. 
 

Jeg tror det skaper noe negativt hvis man streber etter det å bli best. Det er så klart det går an å bli god, men det vil alltid være noen som er bedre, men også dårligere enn deg. Jeg forventer mye av meg selv og jeg liker utfordringer. Men, jeg opplever alltid at det er noen som er bedre. Det er noe med det å akseptere det som er reelt og kose seg med den situasjonen man er i. 

 


 

Enklere sagt enn gjort, ja, det er det. Men, det kommer kanskje med alderen og de erfaringene man har gjort seg.

 

Er det greit å ikke være best?

 

-Randi Annette-

 

Besøk og hjemmelagd hamburger.

 

Lille lørdag er aldri feil. I dag er jeg så heldig å ha besøk av pappa og da er det klart at jeg må lage god mat. Det ble lagd hjemmelagd hamburger, sett bort ifra brødet. Deilig og frisk salat med sukkerfri brus, men best av alt er hjemmelagd burger. Burgeren inneholdt salt, pepper og litt hvitost. Vi vurderte å grille, men i og med at vi var såpass sulten, bestemte vi oss for å lage det hjemme.

 

Koselig å ha besøk av godeste pappa <3

 

 

 

For min del holdt det med en hamburger.  

 

 

Om litt skal jeg på trening. Det ser jeg virkelig fram til. Søndag var sist jeg trente, så det er på tide å få rørt seg litt.

 

Håper dere har hatt en fin dag og at dere er friske og raske.

 

 -Randi Annette-

Bilder - rett og slett.

Bare noen sko. Og noen hull. Det er mørkt, grått og kaldt. Sort og hvitt - grått. Tekstur.

Bilder - rett og slett.

  

Reebok

  

  

  

I kveld har jeg ikke så mye å fortelle, og kanskje ikke så mye å vise. Men, noe er det.

 

Bilder - rett og slett.

 

 

 

#foto #bilder #Trondheim #sorthvitt #canon #Canoncamera #Norge #Søndag #skygge #shadow #reebok

-Randi Annette

 

 

 

 

 

En god frokostmorgen.

 

Noen dager en enklere enn andre. Det gjelder også det med å stå opp og komme seg ut av sengen. Jeg er vel strengt tatt ikke alene om den følelsen. I det siste har jeg variert litt når det kommer til frokosten fordi jeg blir så fort lei, men på en annen side så blir jeg samtidig hektet på noe. Det går i havregrynsgrøt eller NOKA musli Jeg var skikkelig giret på peanøttsmør tidligere i sommer, som jeg brukte i havregrynsgrøten min. Og nå er jeg lei av det. Men, det jeg har fått skikkelig smaken på er en kopp te. Det å sitte å spise et frokostmåltid med en kopp te er jo helt fantastisk. Stort sett har det gått i kaffe for min del, men nå har jeg fått smaken på te.

 

Har dere slike perioder selv også kanskje?

 

Sponset innlegg.

 

En kopp te for å varme seg på er i grunn godt både til frokost og til kvelds. Det å krype under et pledd på kveldstid med noe varmt er så utrolig kos synes jeg.

 


 
 

 

Hva foretrekker du til frokost og kveldsmat når det kommer til mat og drikke?

 

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #muskler #inspirasjon #oppskrift #tips i#sommer #Peanøttsmør #blogg #Trondheim

-Randi Annette-

  

Innestengt - vanskelig for å puste. Ett blikk - ett bildet.

Hva det gir, hva det betyr eller hva det vil vise. Det er kanskje ikke så viktig.

 

Det er alltid litt gøy å se igjennom mappene mine med de ulike bildene. Det er mye treningsbilder, men også litt ymse. Slik som det jeg nå skal vise dere. Når jeg har litt for lite å gjøre, er det greit å ta frem kameraet og knipse litt bilder. Slik jeg gjorde da jeg tok disse bildene. Bilder som jeg tar når jeg kjeder meg og ikke prøver så hardt, er kanskje de jeg blir mest fornøyd med. Jeg bare leker meg og har prøver ting. Det er da jeg lærer mest også. 

 

Ett blikk - ett bildet.

 

 

Innestengt - vanskelig for å puste.
 

Jeg synes kanskje de er mer kule enn det de kanskje er. Men, jeg synes det er gøy jeg. Det å vise noe jeg holder på med, er ganske tøft i seg selv. Det er alltid noen som dømmer og som mener noe om det jeg gjør, sier, skriver - ja, egentlig det meste. Men, jeg er nå en gang meg og jeg liker å vise meg ifra alle sider. Ikke bare der jeg er selvsikker og flink, men også der jeg kan  utvikle meg og lære mer.

 

Så hva sier du om bildene?

 

#foto #fotoshoot #bildet #blogg #Mote #trend #fashion #kamera #amatørfotograf #fotograf #Modell #model #august #helse #trondheim

-Randi Annette-

Ny dag, ny uke - perfekt.

Endelig en ny uke med nye muligheter. Og om dette blir en flott start er jeg overbevist om da min kjæreste er hjem igjen. Han bor her annen hver uke da han har en turnus jobb. Det er så morsomt å beskrive dette med venner for det kan høres ut som at jeg har en sønn. Den uken er han hjemme skjønner du, så kanskje vi kan ta det neste uke? Ja, til helgen passer for da er han ikke hos meg. 

 

Jeg lo godt av meg selv når jeg hørte at det hørtes ut som at jeg snakket om en gutt på tre og ikke en i slutten av tjueårene. Det er litt forskjell, for å si det sånn.

 

 

 

Dagen min blir å bestå av en bedre frokost med nystekte rundstykker, laks og egg. Ellers går hele dagen med på å jobbe. Så får dagen bli som den blir ellers. Greit å ikke planlegge alt for mye synes jeg. Jeg har godt av å være litt spontan av og til.

 

Hva med deg, hva skal du gjøre i dag?

 

 

-Randi Annette-

Magisk med flotte negler. Novus Velvære.

Skjønnheten kommer innenfra - sies det. Og riktig er det helt sikkert også. Men, det å pynte seg litt utenpå for å føle seg bedre har aldri vært feil. Hår, hud og negler er noe jeg selv synes er veldig viktig. For er noe av det mindre pent, ja da føler jeg meg ikke noe særlig bra. På fredag denne uken var jeg hos Novus Velvære der jeg fikk tatt etterveksten på neglene mine og ikke minst et nytt designe. Nå har jeg lik farge på alle neglene og de ser veldig naturlig ut. Det er en del glitter, men akkurat passe - synes jeg.

 

Sponset innlegg.

 

 

  

 

 


 

Her ser dere ventegruppen på salongen. Det er slettes ikke feil å komme litt før timen for da er det bare å slappe av litt med en kopp kaffe.

 


 

 

  

Daim hadde de også i ventegruppen, men jeg nøyet meg med et bildet av de.

  

Etter seks uker var det veldig på tide med nytt påfyll. Så nå skal jeg forhåpentligvis fått gjort noe med de om fire uker. Men, før den tid skal jeg bare nye tiden med de jeg har. Det er så kjekt å slippe det med å legge på lakk og stelle de selv. Neglene er mine da mine har vokst såpass mye selv. Det føles også veldig godt.

Harald Hårfagres gate 9 , 7041 Trondheim finner dere Novus Velvære.Og nummeret du kan ringe eller sende melding til for å sette opp time er: 915 16 345.

 

 

Ha en riktig fin søndag.

 

#trend #Mote #shellac #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY #fashion #sti#Helse #velvære #akrylnegler

 

-Randi Annette-

Mange ønsker å følge meg. Det byr på utfordringer.

Det er så gøy at så mange som 2000 ønsker å følge meg på instagram. Det er tydelig at en dose med inspirasjon når det kommer til trening og mote bilder er noe som fenger. Tusen takk til dere alle.

Bloggen og instagramkontoen min samkjører jeg sammen på en fin måte, så folk kan enkelt få med seg det siste.

 

@Randiae,  Bli en følger du også.

 

Når det gjelder bilder, så har jeg stort sett tatt alt selv. Det har jo ført til at jeg har fått litt oppmerksomhet. Jeg er jo en amatørfotograf, noe jeg ikke ønsker å legge skjul på. Jeg orker ikke å redigere så mye og jeg er ikke så opphengt i det perfekte lyset, som en fotograf må være. Uansett så har jeg nå blitt kontaktet av noen som vil at jeg skal ta bilder av deres barn. Og til og med i et bryllup. Førstnevnte er av gode venner, så det er klart jeg kan prøve meg på. Men, bryllup kan jeg absolutt ikke si ja til. Jeg føler meg absolutt ikke så god at jeg kan gjøre det. Jeg kunne ha vært litt i bakgrunnen, tatt bilder iløpet av dagen. Men, der tror jeg det stopper opp for meg altså.

 

 

Fotografering av mitt fadderbarn for et års tid tilbake. 

Jeg blir smigret og glad, men jeg skal tross alt gjøre en jobb. Og det tør jeg ikke å love at jeg får til slik de ønsker det. Så da måtte jeg bare beklage.

Noen ganger må man være ærlig med seg selv også. Sånn er det bare. Hva tenker du om mitt valg der? Hva ville du ha gjort?

 

 

 

#foto #instagram #photo #Trondheim #følg #Følgere #søndag #august #Barn #bryllup #Bildet #bilder #Fotoshoot #familie #venner #blogg

-Randi Annette-


 

Jeg utfordrer deg. Tør du?

Tidligere denne uken kunne dere lese dette innlegget som handlet om det å tørre, det å utfordre seg selv for å utvikle seg. Det er jo i grunn bare lurt og veldig nyttig. I så fall så opplever jeg mye bra med det å prøve nye ting. Det verste som skjer er at man feiler gang på gang, men at man lærer små ting som kan løse alt. Mitt motto når det kommer til nye ting er ganske enkelt:

 

 

Det har jeg aldri prøvd før, så det klarer jeg helt sikkert.

 

 

Og det samme tenkte jeg da jeg ville prøve en vri når det kom til pushups. For deg som sliter med å ta en vanlig pushups, ta på knærne. Gjør noen hver dag eller flere ganger i uken. Det er en start. Bruk mitt motto og jeg vil garantere at du får til mye med riktig tankegang.

 

 

Klærne er sponset av Brazfit. Videoen finner dere også på min instagramkonto.

 

video:xiaoyingvideo1470896467098

 

 

 

Jeg blir selv veldig inspirert av andre som er like glad i å bruke tiden på trening som meg selv. Det er så kjekt å bli inspirert av andre, og ikke minst få høre at de blir inspirert av meg. Jeg prøver så godt jeg kan å gi motivasjon og inspirere mine lesere. Det virker som det fungerer veldig bra også. Noe jeg synes er veldig gøy.

 

Synes du videoen av øvelsen jeg la ved dette innlegget var veldig rar? Selv så følte jeg meg som en idiot, da jeg aldri har gjort denne øvelsen før. Men, den var skikkelig tung og jeg kan se at kjernen min ikke er helt stabil. Men, da har jeg noe å jobbe med. Noe som aldri er feil.

 

Snart skal jeg på jobb og deretter i en 30 årsdag. Håper dere får en fin dag, og husk at dere gjerne må tagge meg på instagram dersom dere prøver øvelser dere vil jeg skal se. Hashtag, #fitmedrandiae og dere finner meg ved å søke opp @randiae.

 

 

Ha en fantastisk lørdag.

 

#Trening #Fitness #treningsvideo #video #brazfit #treningsklær #lørdag #Helg #utfordring #inspirasjon #helse #Trondheim #instagram

-Randi Annette-

 

 

 

 

 

Belønning - ja, takk.

Belønning er kjempe viktig, uansett hva grunnen er eller hva det er. Hvis det gir deg noe så er det verdt det. Jeg for min del har kjøpt meg en liten pose med smågodt og det er min belønning. Ikke at jeg har gjort noe spesifikt som gjør at jeg gir meg den belønningen, men heller det at jeg hadde behov for å senke skuldrene og unne meg noe. Noen kjøper klær og jeg - smågodt.

 

Smågodt og potetgull er vel det jeg så og si aldri spiser da jeg vet det ikke er så bra å spise. Ja, jeg har blitt litt småskadet etter all den fokus jeg har hatt på trening det siste året, spesielt. Men, jeg vet det blir resultater med riktig kosthold, men jeg er heller ikke redd for å belønne meg selv. Det er viktig på veien.

 

 

For jeg var ikke feit når dette bildet ble tatt for tre uker siden. Jeg har ikke gått opp noen størrelser etter å ha spist middag og en del smågodt. Kort sagt, alt med måte.

 

 

Gi deg selv belønning når du mener du fortjener det. Ikke skjem deg bort med det hver dag, kanskje. Jeg setter i så fall ekstra stor pris på smågodt for eksempel når det blir såpass sjeldent som det faktisk blir. Lev livet ditt som du vil leve det. Du sitter selv med mange muligheter og alternativer. Det handler bare om å velge det som er riktig for deg.

 

Hva koser du deg med i kveld? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

 

GOD FREDAGSKVELD.

 

 

#smågodt #snop #søtt #kos #hygge #fredag #August #hysteri #kropp #sommerkroppen #fit #Fitness #nettavisen #side3 #side2 #blogg #blogger #foto #photo

-Randi Annette-

 


 

Denne dagen har jeg virkelig sett fram til.

Denne dagen har jeg nå sett fram til i to uker og jeg gleder meg uendelig mye. Jeg skal nemlig besøke Novus Velvære igjen for å ordne neglene mine.

 

Sponset innlegg.

 

Neglene har holdt seg nå i seks uker - på dagen. Det er kun en negl som har fått en liten knekk, men det har heldigvis ikke gått utover min egen. Så nå er jeg klar for å få tatt vekk etterveksten og ikke minst få et nytt sett med negler. Nå har jeg jo fem ulike farger på hver negl , på hver hånd. Noe som jeg har trivdes med.

 

 

Nå vet jeg ikke om Patricia har noen tanker om hva hun vil gjøre, men selv så synes jeg den jeg har på pekefingeren er veldig fin. Det eneste jeg er redd for er at det skal bli kjedelig etter en stund. Men, fordelen er jo at etterveksten ikke synes like fort. Det gjør den med sterke farger.

 


 

 

Har du noe forslag? Det er nå en time til jeg skal være der, så jeg har ikke så lang tid på meg. Håper hun har noe tips når jeg er så usikker. Vi damer altså. Negler, hår, hud og klær. Bare for å nevne noe. Velvære vet dere. Det er viktig det.

 

 

Ønsker dere en fantastisk dag videre.

 

 

For å følge meg enda tettere, følg meg på instagram og min egen bloggside på facebook. Linkene finner du under.

 

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

#trend #Mote #shellac #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY #fashion #stil #Helse #velvære #akrylnegler

-Randi Annette-


 

Jeg følte meg som en idiot - åpenbart en stor idiot.

Jeg kom nå rett fra trening og jeg skal fortelle dere at det å tørre å prøve og feile er utrolig viktig. Jeg satt i går kveld å tenkte over hva jeg skulle gjøre på dagens treningsøkt, og jeg turte nesten ikke å by meg ut på det - spesielt den ene øvelsen.

I og med at jeg har følt meg litt slapp de første dagene i denne uken, bestemte jeg meg for å trene lett, men da med litt høyre tempo. Øvelser med litt hopp og sprett for å få opp pulsen. Den ene øvelsen som jeg var mest spent på var en øvelse der jeg tar pushups med et hopp. Den videoen kommer jeg til å legge ut på min instagram, @Randiae etter hvert, og det kan være jeg legger den ut på bloggen også. Uansett, det er utrolig viktig å tørre å prøve.

Jeg følte meg som en idiot - åpenbart en stor idiot.

 

Jeg satte opp telefonen og filmet øvelsen i det jeg gjorde den igjen. Og vet dere hva, jeg så ut som alt annet enn en idiot, i mine øyne. Jeg så heller ei jente som tester nye ting, tøyer grenser og ei som ikke er redd for å feile. Så hvem ønsker du å være?! Den personen som alltid gjør det som er sikrest og det som føles tryggest, eller er du den som tør å utfordre deg selv?

 

Inneholder sponsede lenker.

 

Jeg ønsker å fortsette å gi positivitet og gi inspirasjon til mine følgere. Til de som sier at de kommer seg på trening på grunn av min blogg og instagramkonto som er full av ulike treningsøvelser og energi. Ja, det blir mye selfies, men det er meg. Det handler om meg og min hverdag og når det bidrar til at folk orker å komme seg opp av sofaen, så er det verdt det.

 


 

Proteinstore.no er en av mine sponsorer, og det er derfor jeg har valgt disse bildene i dagens innlegg. Proteinpulveret PROZYME som jeg bruker etter hver treningsøkt, finnes også  i smaksprøver for en billig penge. Det finner du her. Er du ute etter en større pakke som så er det bare å trykke her.
 

 

Følg meg og bloggen tettere:

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#bcaa #protein #trening #tabata #styrke #styrketrening #muskler #fit #fitness #instagram #blogg #sommer #proteinpulver #August #trondheim #sponset #energi

-Randi Annette-

Ro deg ned litt, kvinnemenneske.

Jeg blir livredd meg selv til tider. Jeg tok meg selv i å gjøre noe jeg ikke var klar over, noe som skremmer meg. Jeg sitter stort sett å spiser alene og når det er middagstid så tenker jeg ikke på annet enn å få lagd ferdig middagen, for så å spise den - enkelt og greit. Jeg tok meg selv i det å stresse i det det jeg spiste. Jeg satte meg ned ved spisebordet, der jeg sjeldent spiser middagen. Jeg sitter gjerne ved sofaen og ser TV når jeg spiser, for å få litt lyd og stemning i rommet. Men, jeg bestemte meg for å slappe av ved spisebordet.

 

Jeg satt å ristet med den ene foten når jeg spiste. Jeg tok tak i telefonen og begynte å se over facebook og andre ting på mobilen. Helt til jeg innså hva jeg faktisk holdt på med. Ikke satt jeg i ro. Ikke satt jeg å slappet av og nøt det lille måltidet som ikke hadde tatt meg mer enn ti minutter å fått ned. Joda, telefonen var godt plantet i den ene hånden. Hva er greia liksom.

 

 

Når jeg har besøk av kjæresten min eller andre, har jeg såpass mye respekt at jeg legger vekk mobilen når jeg spiser. Men, når jeg er alene, da tenker jeg ikke over det. Dette sier meg at jeg er kanskje mer stresset enn jeg hadde trodd. Også dette med foten som rister da.

Stress uten å ha en grunn for å stresse.

 

Vet dere hva jeg gjorde med det? Jo, jeg tok tak i det. La vekk telefonen og dro rett på trening etterpå. 30 minutter med yoga/ tøyeøvelser og styrketrening etterpå. Resultatet ble som forventet. Maksimalt avslappet. En stressende dag på jobb har det også vært, så jeg greide nok ikke å senke skuldrene med en gang. Det handler kanskje om å sette seg ned og tenke over det. Kjenn etter om man er helt avslappet.

Stress har jo aldri vært bra - ikke for noen.

 

 

 #kropp #Helse #trening #fokus #Trondheim #yoga #trdby #styrketrening #motivasjon #inspirasjon #foto #photo #august

-Randi Annette-

Dropp frokosten - sies det.

Det er ikke alltid like lett å få fakta på bordet når det kommer til hva som er bra, sunt, usunt, viktig, uviktig ect. Jeg forstår godt at folk er uvitende og usikker. Jeg har alltid vært den som har spist mye i forhold til mange i løpet av en dag. Jeg har ofte fem til seks måltider hver enste dag - inkludert mellommåltider Og vi er veldig forskjellige når det kommer til frokosten. Noen sier de blir kvalme av å spise frokost og andre sier at de ikke greier å starte dagen uten. Sistnevnte har dere meg. Frokost er noe jeg spiser uansett om jeg skal rett på trening eller om det er jobb. Og har jeg fri en dag, ja, så spiser jeg frokost.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

Et frokostmåltid kan være et glass med TINE melk og havregrynsgrøt lagd med vann. Bruk fantasien.

  

Yoghurt, cottage cheese med noe du liker godt som ekstra tilbehør.

  

Frokost trenger ikke å være en brødskive eller et knekkebrød. Få oppskrift på saftige blåbærmuffins her.

 Finn en dag i uken der du planlegger handleturen din, for så å planlegge næringsrik og god frokost. Det er så verdt det, spør du meg.

 

 

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Blåbær #Oppskrift #Tips #Frokost #Lunsj #Mellommåltid #Reklame #Hverdag #Muffins #sunn #Blogg

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no