hits

Sunn på en fredag. Usunn, mente jeg.

Jeg trener så mye og jeg spiser så mye sunt. Ja, jeg har hørt det før, Det var en gang, pleier jeg å si da. Jeg har vært og er opptatt av det å ha en god helse, men en god helse for meg er ikke bare det som er uten sukker. I denne ferien har jeg hatt lørdag hver eneste dag, for å si det enkelt. Akkurat som jeg liker det når jeg er på ferie. I dag var vi nok en tur inn til gamle byen, Gdansk. Tjue minutter med trikken, og der var vi igjen i den fine byen.

 

En deilig dessert etter frokost og lunsj var midt i blinken.

 

 

Men, jeg måtte dele. Hun vi bestilte av tolket oss som at vi ville ha en som vi skulle dele, selv om det ikke var det vi ba om.

Men, som dere vet - sharing is caring 

  

  

34 norske kroner kostet dette til sammen. To vafler, to iskuler og en kaffe. Det er nesten bare kaffekoppen på en kafe i Norge det. 

 

I morgen reiser vi hjem igjen til Trondheim. Om jeg liker det, er jeg ikke sikker på. Jeg har absolutt greid å vært her flere dager. Det tyder bare på at Gdansk var verdt å besøke.

 

-Randi Annette

Kjærestepar

Dette har vært en av de aller beste dagene så langt. Det vil si at dagen i dag slo dagen i går. Vi hadde en helt spesiell tur inn i gamlebyen i Gdansk i dag, og det var helt ubeskrivelig fint der. Etter å ha gått av trikken, gikk vi to minutter, og plutselig var vi midt i gamle byen som plutselig åpnet seg foran oss. Et utrolig flott øyeblikk. 


 

 

  

 

Etter å ha gått i selve byen og tatt en øl, dro vi til en park og satte oss ned for å spise en bolle som vi kjøpte på en lokal liten butikk

 

 

 

 

Vi som ikke er vant med å være sammen mer enn to til fire dager, får nå en hel uke sammen. Samtidig det å reise vekk og bare ha oss selv å tenke på, var virkelig noe vi trengte. Det er ingen tvil om at kjærligheten må dyrkes og tas vare på. Det er ingenting som kommer av seg selv, eller går av seg selv.

 

Men, det vet vel de fleste av oss. Det å verdsette og sette pris på det man har er noe man fort kan glemme i en hektisk hverdag. På ferie får vi tid til akkurat det. Noe vi alle kan ha godt av.

 

 

-Randi Annette-

En enkel frokost i Gdansk.

Vi gjorde det enkelt denne gangen med tanke på hva vi ville ha inkludert på vårt opphold her i Gdansk. Vi bestilte et trestjerners hotell, som etter min mening fortjener minst en stjerne ekstra. Vi har jo treningsrom og badstue som vi kan bruke så mye vi orker. Frokost og middag bestilte vi ikke, da vi satset på å finne noe i nærheten. I går og i dag gjorde vi det svært enkelt.

 

Varme og ferske rundstykker med enkelt pålegg, og en smoothie som vi får kjøpt på en butikk ca fire minutter unna. Jeg er ikke så kresen på mat, så dette var for meg kjempe godt.

 

  

 

Ofte kan det enkle være det beste. 

 

-Randi Annette-

Shopping i Gdansk.

Da har jeg fått shoppet en del allerede. Det er et godt tegn. Hjemme i Trondheim finner jeg aldri noe jeg liker. Og når jeg først finner noe jeg liker, går jeg bananas. Slik som jeg gjorde i dag i Gdansk.

  

To overdeler, et belte, en bukse og ei stor veske.

 


 

  

Buksen var mildt sagt fantastisk god å gå i. Den overgår nesten joggebukse. Skikkelig baggy. 

Jeg har gått og gått i hele dag. Jeg har vært innom tre ulike kjøpesenter og tror dere ikke jeg gikk på ei som har vært kunde på den tidligere arbeidsplassen min?! I Gdansk liksom. Hva er sannsynligheten å treffe på kjente fjes her, og akkurat der jeg var!? Den er liten altså. Det var utrolig gøy. Vi så på hverandre, og så bort like raskt. Helt til vi fikk øyekontakt igjen og hun sa, hei. Det var morsomt og tilfeldig.Etter shoppingen dro kjæresten min for å trene, og jeg satte meg ned med norsk. Jeg har enda ikke blitt helt frisk, så jeg har sår hals og hodepine stort sett hele tiden. Så da var det greit for min del å droppe treningen. 

 

 

Nå skal vi finne oss en restaurant for å spise. Det er skammelig billig her og veldig god mat. Anbefaler så langt Gdansk på det sterkeste.

 

-Randi Annette-

 

 

 

 

Klar for Gdansk med kjæresten min.

Da har jeg og min bedre halvdel fått pakket i en og samme trillekoffert. Og enda er det jo plass til mye mer. Jeg har vel strengt tatt pakket mer enn han, men det kom ikke som noe sjokk for noen av oss. Vi skal være i Gdansk i fire netter, og det er ikke nødvendig med så alt for mye heller. Men, litt må vi jo ha med oss.

 

Håret er nå krøllet og klar for reise. Litt godt å føle seg fin når man skal reise. Før var det om å reise i joggebukse og se mest mulig ferieklar ut. Det har endret seg, for å si det sånn.Med mindre jeg reiser til sydligere strøk da. Da er treningstights digg å reise i.

 

Nå skal jeg nyte hver eneste dag og hvert sekund med kjekkasen her. Det gledes med nok en opplevelsesrik reise med han. Vi har vært kjærester i over fem år nå, og vi har virkelig fått reist masse og skapt minner sammen. Ja, litt klissete må jeg få lov til å være når jeg først får muligheten.

 
Nå vet jeg ikke når dere hører ifra meg neste gang, men det er bare å følge med på min instagram, @Randiae. Så skal jeg i så fall prøve å holde dere oppdatert der om det blir litt stille her på bloggen.

 

Dere får ønske meg en god reise og en god ferie.

 

-Randi Annette-

Straks pakket og klar- Gdansk.

 

Så langt har jeg kommet med tanke på pakkingen for reisen jeg skal på i morgen. Jeg har forandret personligheten min utrolig mye de siste årene. Og hva som gjør det, det vet jeg ikke. Jeg har alltid vært den jenta som har likt å planlagt ting flere dager i forveien, og det å pakke før en reise, ja, det kunne jeg starte med en uke i forveien. Det sier meg at jeg har blitt mer avslappet, noe jeg har hatt godt av. Jeg hører stemmen til søsteren min i hodet mitt noen ganger.

 

"Fortsetter du å stresse slik som du gjør nå (jeg var 13 år..), kommer du til å dø av hjerteinfarkt før du fyller 40!!!!!".

 

Merk mine ord, tenke hun sikkert. Ikke at det nødvendigvis er derfor jeg har begynt å stresse ned, men ja. Hun hadde et poeng den gangen.

 

VI har betalt for bagasje på 20 kg til sammen. Det vil si at jeg må pakke det jeg trenger, og ikke det jeg tror jeg kanskje kan få bruk for. Mye kommer til å bli med i håndbagasjen, for å si det sånn. Data, kamera og bøker er noe av det. Og det er ikke rent lite med tanke på vekt.

 

  

Pass fikk jeg ordnet for tre uker siden. Godt med et nytt pass og et bildet der jeg ligner på meg selv. Jeg tenker nok det samme om ti år tenker jeg.


Da er det bare å hente trillekofferten om litt for å pakke. Men, jeg må vente på min bedre halvdel så jeg får diskutert litt om hva jeg faktisk kan trenge. Bikini og treningsklær skal være med. Det er et stort ønske å få en opplevelse på spa. Trening er det også mulighet for på hotellet, og det er jo bare å stå opp tidlig å få trent litt. Vi begge liker det, så sjansen for at det blir en økt er meget sannsynlig. 

 

Vi reiser så klart ikke til Gdansk for å trene, men å skape minner sammen. Og jeg gleder meg.

 

-Randi Annette-

Lyst på mitt treningsprogram?

Jeg har nå endelig kommet i en grei form som tilsier at det å trene er greit. I går trente jeg mest med egenvekt og lettere vekter, men i dag så presset jeg grensene litt.I dag tenkte jeg å dele dagens treningsprogram med dere.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg startet med å jogge i noen minutter og gikk deretter over til å tøye før jeg begynte med styrketreningen.


Knebøy - 4 runder og 5 reps (4 x 5)

Bulgarske utfall - Med en manual i hver hånd (3 x 8)

Skulderpress - Med manualer (3 x 6)

Sidehev - Med maualer (2 x 6)

 

Totalt tok økten 45 minutter. Jeg kjente at kroppen hadde fått nok trening etter siste øvelsen, så da lyttet jeg og sa meg ferdig. Det var gode og tunge øvelser på programmet i dag, så det er greit å ikke kjøre for hardt etter sykdom. Jeg er kjempe fornøyd med dagens innsats  - virkelig.

 

 

Hva står på ditt program for dagen? Legg gjerne igjen en kommentar, uavhengig om det står trening eller ikke på ditt program.

 

 

#Trening #styrketrening #treningsprogram #fitness #fit #inspirasjon #Motivasjon #Helse #Treningsblogg #blogg #foto #bildet #fotoshoot

-Randi Annette-

Jeg greide det - endelig.

Okei. For at dere faktisk skal forstå hvor utrolig digg det er å endelig kunne dra på trening etter seks dager uten på grunn av sykdom, må dere være like glad som meg i å trene - først og fremst.

 

Jeg ble jo svett av ingenting, så jeg lyttet til kroppen og tok det rolig så jeg ikke skulle bli dårlig - igjen. 

 

 Klærne på bildet er sponset av BRAZFIT. 

For å nevne litt om dagens trening, så startet jeg med å varme opp med å ro. Deretter gikk jeg over til mageøvelser, der jeg kjørte to forskjellige øvelser for å la det brenne ekstra i musklene. Ellers ble det stort sett øvelser på overkroppen. Godt å få til en økt etter så mange dager med forfall.

 

Inneholder sponsede lenker 

Litt er jo bedre enn ingenting, men det er heller ikke noe vits i det å kjøre kroppen for hardt når den trenger hvile. Så jeg har vært veldig flink til å lytte til kroppen. Det er i så fall sikkert.

 

Besøk nettbutikken til BRAZFIT her, og bruk min rabattkode randiae15 som gir hele 15% avslag.


 

Nå har jeg jo ferie, så dagen i morgen får jeg nesten ta litt som den kommer. Det er jo det som er ferie. 

 

 

#ferie #treningsklær #reklame #sponset #ambassadør #helg #Trondheim #trening #styrketrening #fitness #fit #fotoshoot #foto #bilder #Blogg #treningsblogg

 

-Randi Annette-

Fra blondine til brunette.

Det å jobbe som frisør er utrolig gøy og det er nok mange med samme utdannelse som meg som er enig i det. Utfordringer møter vi daglig, noen større enn andre. Generelt sett så er ingen dager like. Det er alt ifra de som går til frisøren for første gang, til de som kommer hver tredje - sjette uke.I mitt tilfelle i går, hadde jeg en kunde som var til frisøren for aller første gang. Moren hennes jobber nemlig som frisør utenfor Oslo, så jeg fikk æren av å gjøre det moren hennes ikke ville gjøre. Nemlig det å fagre henne til en brunette

 

Håret var ekstremt slitt og tørt, og det hadde vært kjekt å få klippet litt, men det ønsket hun ikke. 

 

 

Jeg startet med å kure håret og bygge det opp, for så å sette inn en forpigmentering helt ytterst i lengdene der hun var nesten helt hvit. Forpigmentering hindrer at tuppene blir matte og suger til seg alt for mye pigment. En risiko, men det er viktig å gjøre håret klar for en slik prosess med rens og hårkur. 

Og slik ble resultatet. En skulle tro hun var brunette da hun kom inn i første omgang. For hun kledde det mørke håret så godt, så jeg glemte nesten hvodan hun så ut med blondt hår. Det sier bare at hun kledde det brune håret utrolig godt. 

 

 


 

Med tanke på at hun hadde ettervekst og en veldig ujevn farge, ble resultatet veldig bra. 

 

 

Både jeg og kunden ble utrolig fornøyd. Det er så gøy å få prøve seg på det å få noen fra lys til mørkt også. Stort sett har det vært motsatt. Men, nå er det nok mørkere og mer gyldent hår mot høsten.

 

Dersom du liker utfordringer og er glad i å gi av deg selv - bli frisør.

 

 

Ha en super fin dag. Følg meg gjerne på instagram, @randiae.

#blond #ombre #joico #hår #mote #trend #fashion #stil #foto #photo #hairstylist #stylist#høst #frisør #modell #model #blondiner #brunette

 

-Randi Annette-

Mirakelkur, ja takk.

Da var det lørdag, og det betyr for meg, jobb. I dag er det som jeg nevnte i går, tid for nok en utfordring med tanke på hårfarging. Så dette blir skikkelig spennende. Dagen her er jo den siste før jeg går ut i ferie, og det kjenner jeg skal bli utrolig godt. Men, helt ferie kan jeg ikke ta. Studiene må bli med på tur. Slik er det å studere via nettskole. Alt er opp til en selv.

  

Nå synes jeg det er på høy tid at jeg skal bli frisk også. Forrige uke trente jeg fire ganger, og denne uken har det så langt bare blitt mandag. Det er så kjedelig. Mest av alt er det jo kjipt fordi bloggen her har stort sett tatt for seg trening og den slags. Nå er den mer som en hverdagsblogg med masse prat om studier og sykdom. Jeg lover dere at trenden her skal snu. Jeg vet bare ikke helt når.

 

 

Frisk er jeg ikke helt enda, men det er noe jeg håper blir bedre for hver dag. Det sitter så himla godt i halsen, så det kommer vel ikke til gå over før jeg skal reise til Gdansk, er jeg redd. Med mindre dere vet om en mirakelkur da, vel og merke.

 

Jeg får nøye meg med en kopp te i mellomtiden, så får vi se om det lindrer litt her og nå i så fall. Ellers ønsker jeg dere alle en fin dag videre. Hold dere friske og raske.

 

-Randi Annette-

 

Fjorårets og årets hårtrender.

Det å jobbe som frisør er utrolig utfordrende, og utrolig kult. Jeg har det siste halvåret hatt så mye prosjekter, som jeg ikke har vært i nærheten av tidligere. I så fall ikke når det gjelder fargefronten. Det har vært mye grått og platinablondt hår, men dette er for lengst gått litt ut. Eller, for meg som frisør så mener jeg da ved nyttår i år. Da begynte det å dabbe litt ut, men det er absolutt ikke noe galt i det å fortsatt ønske det. Er en kunde for det, så hjelper jeg veldig gjerne til å få en slik farge, som jeg gjorde i sommer.

 

For å se flere bilder av kunden med rosa hår , trykk her.

 

Det å få ny kunnskap er også viktig, Tidligere i år var jeg på fargekurs. Dukkehodet mitt fikk alle mulige farger. Og jeg lærte masse kjekke teknikker. Senest i dag brukte jeg en av de teknikkene jeg lærte der. 

 

 

 


 

 
 

 

Selv har jeg også vært litt prøvekanin. Jeg har ikke det enkleste håret med tanke på pigmenter. Jeg har mye av alt jeg, har jeg erfart. 

Ombre.


Det er ikke noe jeg gjør like mye nå som før, men jeg synes det er veldig fint. Trendy or not - jeg liker det. 

Også har vi de som er mer forsiktige. En mild ombre, vil jeg si dette var. Jeg husker kunden var kjempe spent og skeptisk, men det var mer enn nok forandring for henne. Det er bra vi er forskjellige. Noen vil kjøre på, og andre vil ha det trygge og forsiktige.

 

Nå tar jeg fredagskveld med god samvittighet. Denne dagen har vært fantastisk. I morgen er det enda et stort prosjekt på jobb med varmere toner. Jeg gleder meg.

 

Er du den typen som er forsiktig når det kommer til hår, eller liker du store forandringer etter et besøk hos frisøren? Nå er det varmere farger som gjelder. Perfekt til høsten er det også.

 

Ha en riktig god kveld.

 

 

#intesetiv #color #intesetivcolor #rosa #rosahår #joico #hår #mote #trend #fashion #stil #foto#Fotoshoot #photo #Photoshoot #frisør #modell #model

-Randi Annette-

Jeg teller ned.

Shit, nå følte jeg at jeg fikk mye energi. Jeg vet så klart at det er fordi jeg har levert en av tre store oppgaver til vurdering nå, men også fordi det gikk opp ett lys for meg nå. Jeg har nemlig bare to dager til med jobb, så er det en uke med ferie. Det skal bli så godt at jeg finner ikke ord.

 

Jeg har jo blitt syk nå, sånn type vond hals og like slapp som et slips, så jeg får jo ikke ut min energi via trening i disse dager. Heldigvis er jeg på bedringens vei og jeg håper jeg blir friskere til jeg skal reise vekk på ferie. Ferie liksom, så digg.

  

Nå er det kun 14 timer med jobb, fordelt på to dager som gjenstår. Det er to hektiske dager igjen, og det er alltid godt å ta ferie når man har stått på og jobbet skikkelig hardt. Så får jeg se om formen tilsier at det kan bli en treningsøkt før jeg reiser. Jeg har allerede en plan om å gå tur i skog og mark på søndag, samtidig som jeg skal være med ei venninne å gå på et museum. Rett og slett en turist i egen by. Det er alt for mye i denne byen jeg ikke har sett enda, så det ser jeg virkelig fram til.

 

Da er det straks tid for å jobbe litt. Ønsker dere alle en fantastisk fin dag.

 

-Randi Annette-

 

Jeg tør å satse.

Jeg hadde greid å kavet meg opp av sengen, fått på meg en shorts, og omsider en hettegenser. En maskin med klær ble satt på før jeg gikk inn på kjøkkenet og fant frem en skål med frokostblanding fra NOKA. En kopp te var også godt å varme seg på i det jeg skulle begynne å kaste meg over skolebøkene. Plutselig hadde det gått tre timer og jeg satt fortsatt med shorts og hettegenser. Tre timer med intensiv skriving,og her sitter jeg nå å blogger. Enda mer skriving. 

 

Nei, over til frokost nummer to. Eller, lunsj da klokken har passert ett på formiddagen. Havgregrynsgrøt med hint av kanel. Perfekt.

 

Sponset innlegg.

 

Dette med å skrive og finne på noe å skrive er ikke så enkelt. Men, det er så herlig når fingrene bare sklir over tastaturet og lager ord med små og store betydninger. Og til slutt blir en fin tekst. Den følelsen er god den. Men, det er sant at ingen ting kommer av seg selv, Selv ikke ordene som etterhvert skal danne seg til en tekst. 

 


 

Det er morsomt å lære og utvikle seg. Om det er det logiske eller om det er det teoretiske. Noe kommer lettere enn andre, og det er alltid noe å pirke på. Det å være en perfeksjonist er krevende, og det er kanskje ikke alltid det er like viktig å sikte like høyt. Da jeg studerte matematikk var målet mitt å stå, få karakteren 2. Etterhvert løsnet det, og jeg innså at jeg var flinkere enn jeg trodde. Jeg jobbet hardt og doblet målet mitt, til karakteren 4. Og nå, er det norsk som står for tur. Det er krevende. Her er ikke målet å stå, men det å få minst 3. Så får vi se, om jeg knekker noen koder på min vei.

 

Tør jeg å satse på å doble denne gangen, mon tro?!

 

-Randi Annette-
 

Snart ferie og reiseklar.

Det er så rart å tenke på at jeg snart skal ha ferie, og at jeg skal på en reise til et sted jeg aldri før har vært. Det er noe jeg virkelig ser fram til, og jeg gleder meg veldig. Om en uke er jeg i Gdansk som er i Polen. Jeg har fått gode og positive tilbakemeldinger på hva Gdansk har å by på, så jeg gleder meg veldig. 

 

Når jeg reiser til et nytt sted, reiser jeg med et åpent sinn. Jeg husker da jeg reiste til Alanya for første gang, hvor negative folk var til plassen. For de hadde jo vært der før -for type fem og femten år tilbake. Jeg opplevde en fin kultur da jeg var der. Folk var ikke så masete som folk flest skulle ha det til. Jeg fant ut at det var litt opp til en selv også. Er du sur selv og negativ, så blir opplevelsen dårlig også. 

 

Så Gdansk, jeg er positiv.

 

Bildet her tok jeg da jeg var på vei til Oslo fra København i fjor.

 

Nå har jeg vært på mange reiser igjennom det korte livet jeg har levd. Jeg begynte ikke å reise til utlandet før jeg var 18 år gammel. Alanya var min aller første sydenreise, da jeg var 21 år. Så jeg har virkelig utnyttet det å reise og oppleve i voksen alder. Noe jeg kommer til å fortsette med. Penger bør brukes på opplevelse og reise synes jeg. Det er så godt å komme seg vekk.

 

Hva med deg, vært i Gdansk før? Kom gjerne med tips til hva jeg bør se, der jeg må spise og shoppe. 

 

Ha en fantastisk dag.

 

-Randi Annette- 

Bare et blogginnlegg.

Det er ingen tvil om at jeg er en helt om dagen og ikke kvelden. Jeg var kjempe trøtt da klokken ringte 06.45, men jeg kommer meg alltid opp. Om det er for å trene eller det å starte dagen med jobb - null problem. I kveld er er skikkelig trøtt og jeg har ikke så veldig lyst til å trene eller gjøre noe som helst. Og det er helt greit. Treningssenteret er så fullt så sent på kvelden også, så det blir bare å gå rundt å vente eller det å halvere programmet fordi det tar alt for lang tid å få det fullført. Så da setter jeg meg godt til rette i sofaen etter å ha vært flink med lekser.

  

Jeg vet ikke om det er været, mørket eller at jeg rett og slett er sliten, som gjør at jeg holder på å sovne så tidlig. Eller om det er lesingen om etos, patos og kairos. Jepp, det er dette jeg piner meg igjennom nå om dagen. Og jeg husker ikke forskjellen. Noe som i seg selv er litt komisk. Men, sånn er det når man må pugge for å huske. 

 

Og nå blir det en del snakk om skole her på bloggen. Det er ikke meningen å bli for ivrig på å skrive om fag og skole her på bloggen. Det er ikke det bloggen her er til. Men, noen ganger blir det sånn. Det er tross alt en del av livet mitt for tiden. Jeg har faktisk tenkt å komme litt studietips her på bloggen etter hvert. Det kan igjen gi meg selv litt motivasjon. Håper jeg da. 

 

Ellers vil jeg ønske dere alle en fin kveld. Slapp av, nyt og kos deg resten av kvelden. Det er ikke krise dersom man slapper av litt ekstra inni mellom.

 

-Randi Annette-

 

 

 


 

Bilder fra fotoshoot.

 

I mai og juni i år var jeg med på en fotoshoot. En utendørs midt på natten der det var så kaldt at jeg mistet følelsene i tærne, og en innendørs på 3t Ilsvika der det var helt motsatt - veldig varmt. Det som var til felles for de to fotoshootene var at det var skikkelig gøy. Og nå er det flere bilder på vei til meg. Det blir gøy å se. Vegar Herstrøm er fotografen.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

  

Disse bildene har nok mange av dere sett, men flere kommer om ikke så alt for lenge.

 

Fotoshoot er gøy. Om det er snakk om bilder der man trener og skal bli svett, eller der man skal sitte nesten helt i ro - samma det, gøy er det.

 

 

-Randi Annette-

Svar på spørsmålsrunden.

Nå kom jeg plutselig på at jeg hadde spørsmålsrunde for litt siden. Det er ikke greit å henge med alltid, men bedre sent enn aldri.

  

1. Hva vil du si er målet med bloggen?

Jeg startet å blogge fordi jeg aldri har vært flink til å skrive. Jeg har hatt god fantasi og jeg var flink til å skrive lange stiler på skolen, men det med skrivefeil har vært noe jeg har slitt med i min ungdom. Det å blogge førte til at jeg lærte meg å skrive bedre - generelt. 

Selvet målet med bloggen endret seg og det gikk over på at jeg ville motivere, inspirere og få noe utav den. I dag har jeg flere sponsorer som hjelper meg å holde liv i bloggen, jeg får fortalt dere mine erfaringer med ulike ting, og jeg får den gleden å kunne gi dere alt ifra gode rabatter til oppskrifter på sunn mat.

 

Oppskriften på denne isen finner du her. 

2. Hva står øverst på bucket listen din?

Her må jeg vel si at min store drøm er å få sitte i et jagerfly. Om det forlater bakken eller ikke, er ikke så farlig. Jeg er gal etter jagerfly og jeg kan ikke noe for det. Så ja. Det er i så fall et stort ønske. Samtidig hadde det vært kult å opplevd USA og reist en tur til Thailand. Det er noe jeg har lyst til å gjøre en gang. 

  

3. Har du noen forbilder?

Jeg husker jeg så veldig opp til Cecilia Brækhus da jeg var veldig aktiv innen kampsport. Ellers er det folk som jobber hardt og strukturert som gir meg noe. Det er gode forbilder for meg i så fall. De kan jeg virkelig bli inspirert av.

 

 

Det var noe som kom inn på spørsmålsrunden. Ikke nøl med å spørre om noe dersom du skulle lure på noe.

 


#spørsmålsrunde #blogg #svar #inspirasjon #forbildet #hverdag #helse #trondheim #kampsport #motivasjon #reise

-Randi Annette-

Karma - god karma.

Da har jeg fått satt meg litt inn i hva en retorisk analyse er og jeg har begynt så smått å analysere en tale som selveste kongen har skrevet. Det er litt tørt, litt interessant og igjen - litt tørt.

Etter over to timer med intensiv jobbing, kjente jeg at hodet var forferdelig tungt, så jeg tenkte at en liten treningsøkt kunne hjelpe, noe det faktisk gjorde. Jeg vil så gjerne få til så mye jeg kan og jobbe så hardt jeg kan med tanke på studiet, men jeg skjønner jo at pauser er minst like viktig. I går hadde jeg på det lengste en pause på en og en halv time, eller bare et kvarter i på de fem - seks timene jeg jobbet. Så det sier vel sitt at pauser er et sterkt behov.

 

Sponset innlegg. 

Trening er for meg terapi. Det gjør at jeg kobler ut helt og fokuserer på det jeg skal trene. Jeg filmer ofte når jeg trener, men holderfokus på det jeg skal gjøre like vel. Det å filme øvelsene gjør jeg for å vise dere følgere nye øvelser og for å gi dere motivasjon og inspirasjon. Men, også fordi jeg er en ambassadør for Brazfit. Det er på en måte en jobb jeg har. I så fall så tar jeg det like seriøst som om bloggen min var en jobb. En hobby som krever mye jobb, det kan jeg i så fall si.

  

Så lenge det jeg gjør er morsomt og at det gir meg noe tilbake, kommer jeg til å holde på i evig tid. Det er så hyggelig å få mail ifra følgere, hyggelige kommentarer og at media fanger opp tema som jeg brenner for, for så å hjelpe meg å få spre mine budskap. Det gir meg mye. Også må jeg si at jeg er fornøyd med at jeg ikke får stygge kommentarer ifra dere som leser bloggen min.

 

Karma.

 

#trening #helse #motivasjon #inspirasjon #trening #styrketrening #blogg #media #karma #brazfit #sponset #reklame #ambassadør #trondheim

-Randi Annette-

Den kjedsomheten.

Plutselig var det kveld igjen. Dagen her har gått fort, selv om jeg egentlig har kjedet meg veldig. Jeg pleier egentlig aldri å ha tid til å kjede meg, men i dag så fikk jeg tid til det. Startet dagen med lekser og jeg har jobbet med det i 5 - 6 timer til sammen i dag. Jeg er så lei nå at jeg har ikke ord. Jeg tok meg en luftetur ute ved sjøen rett før middag, og jeg satt der og gjorde ingen verdens ting. Det var veldig godt. Tankene bare fløy igjennom hodet og det gjorde seg virkelig. 

 

 

Jeg har vært veldig fram og tilbake på om jeg skulle trene, men i og med at jeg har trent fire ganger denne uka så langt, så tar jeg fri ifra det i dag. Det å ligge på sofaen resten av kvelden er faktisk helt greit det også. Det har jeg mest sannsynlig ikke tid til å gjøre før neste søndag. Så da får jeg bare tåle å kjenne litt på kjedsomheten.

 


 

 

Den kjedsomheten....

 

-Randi Annette-
 

My FAB nails.

Da har jeg fått jålet meg litt - igjen. Novus Velvære levde opp til forventningene igjen med å gi meg flotte negler. Neglene mine har holdt seg 5-6 uker de siste gangene, men jeg har erfart at fire uker er det lengste jeg ønsker å gå med de. Neglene mine vokser fort, så det er for min del lurt å file ned og ordne de hver fjerde uke. Sist gang var alle neglene mine like, så denne gangen ønsket jeg litt mer kontraster.

 

Tommel og lillefinger er matt lyserosa, pekefinger er rosa med glitter på tuppen, og langefinger og ringfinger en med hvitt glitter. Tre ulke farger som like vel gjør seg bra sammen.

 

Sponset innlegg.

 

 

 


 

  
 

Novus Velvære holder til sentralt på Lade, i Trondheim. Det er gratis parkering for kundene og det er en fin ventegruppe med kaffe og noe godt å bite i.

  

Timebestilling gjøre på denne linken. Du kan også sende en sms eller ringe dette nummeret dersom du skulle ha noen spørsmål: 915 16 345.
Og studenter får 20% på alle behandlinger.

 

 

Ønsker dere fortsatt en fin søndag.

 

#trend #Mote #shellac #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY #fashion #sti#Helse #velvære #akrylnegler #trondheim

-Randi Annette-

Trening, egenpleie og en kald en.

Dette er en rar følelse og det sier meg vel mer enn nok. Jeg har nemlig i fri ifra jobb i dag, og jeg har ikke de største planene for helgen heller. Det er skikkelig rart. Som regel er den full fra morgen til kveld, men i dag så skjer det ikke så mye før klokken er 15.00. Jeg startet dagen med en liten styrkeøkt her hjemme som tok meg kanskje to minutter. Dette for å kickestarte dagen før frokost. Deretter dro jeg på trening og tok en skikkelig styrkeøkt på omtrent 50 minutter.

 

Det var skikkelig godt. Jeg har blitt mer og mer glad i trening med egenvekt, Men, også der jeg tar i bruk strikk, en ball, vektskive eller en vektstang for å få litt motstand Treningen trenger ikke å bli dårlig med fokus på teknikk og lettere vekter heller. Variert er i så fall min nøkkel til trivsel på trening.

 

Inneholder sponsede lenker. 

Etter trening lagde jeg meg havregrynsgrøt med store havregryn og vann. Jeg toppet den med kanel og en neve mandler. Det er egentlig standard her i huset. Med mindre jeg drikker en sports shake ifra NOKA.

 

Etter en god lunsj åpnet jeg en kald en. Her snakker vi naturligvis ikke øl, men en Black ant bcaa. Black ant Bcaa er en ferdigblandet bcaa drikk på boks, med kullsyre og en forfriskende smak. Den får dere kjøpt her..

  

Nå skal jeg omsider sykle til Lade der jeg skal få ordnet neglene mine, hos Novusvelvære. Dere kan se neglene mine der jeg holder boksen over. Slik var de i sommer. Fem ulike farger, og ja, jeg var vågal. Nå blir det ikke så mye rosa og glam. Men, litt glam, det tåler jeg.

 

Lørdag. Du herlige lørdag. Det er så godt med litt fri og egenpleie.

 

Hva med deg? Hva skjer hos deg? Det ligger videoer fra dagens trening på min instagram Ha en fantastisk helg.

 

-Randi Annette-

 

 

Typisk meg.

Det knyter seg sammen langt inne i hjerterota på meg når jeg ser på bilder som er ett år gamle eller to. Noen ganger må jeg ta tak i tankene mine for å prøve å reflektere over hva i huleste var det som gikk igjennom hodet mitt den gangen der. Slik som håret mitt for eksempel. Det var så langt at jeg nesten kunne, ja, jeg skal ikke fullføre den setningen. Men, ja. Hvorfor i alle dager klipte jeg av meg 15 cm på en og samme gang. Jo, helt sikkert fordi det var så himla slitt og tørt at det knekte bare du stirret hardt nok på det. Ja, derfor gjorde jeg det - helt sikkert.

 

 

Jeg er jo frisør og jeg har prøvd og feilet masse. Stort sett på meg selv. Iløpet av de ti årene som frisør har jeg hatt så mye ulike frisyrer og hårfarger, at dere vil ikke tro det. Jeg har vært nesten helt svart med både lilla, oransje og røde effekter. Sidecut og den typiske v-formen, som til slutt minnet mer om en rottehale enn hår. Og vips, så var jeg korthåret med ihjel bleket hår. Så glad jeg er for å være ferdig med å tulle med alt for mye farger. 

 

Slik som dette. Mørkt under og blond oppå. Jeg hadde dette fordi jeg ikke kledde å være helt blond. Så da ble det litt da. Bare fjon som henger her. Ikke rart med tanke på hvor mye jeg herjet med håret mitt for mange år tilbake.

 

 

Dette likte jeg da, vel og merke.

 

 

Pannelugg trives jeg så og si godt med. Når den ble klippet fin da - naturligvis.

 

La meg høre din hårete historie. Legg gjerne igjen en kommentar.

Husker dere denne?

For litt siden, det vil si i sommer, så fikk jeg en pakke levert på døren med proteinpulver ifra min sponsor, Proteinstore.no. Og denne gangen fikk jeg levert pakken på døra på jobb. Det kaller jeg service. Skikkelig god service. Det tok en dag å få varene. Proteinbarer var noe av det jeg bestilte, og denne gang tre ulike typer. Den med smak av peanøtter bestilte jeg sist gang og jeg synes den var skikkelig god. Så jeg åpnet den med en gang pakken kom. Jeg var så sulten og hadde full kundeliste, så jeg måtte benytte av meg muligheten når jeg fikk den. Pakken kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt.

 

Kjøp proteinbarer her.

 

Sponset innlegg.

 

Crunch

  

Denne er overraskende god, og man trenger ikke å spise hele med en gang. Det tror jeg i grunn at jeg ikke har greid heller. Men, det å dele den i tre eller fire biter, er absolutt noe jeg kommer til å gjøre. Genialt for å dempe søtsuget eller for å få opp blodsukkeret.

 

Nå gleder jeg meg til å smake på de andre jeg kjøpte meg, men det får bli en annen dag. Minner også om at det ligger en video på min Instagram,  @randiae ifra dagens trening.

 

 

Ha en fortsatt fin kveld.

Morgentrening og fotoshoot

Klokken ringte 07.00, men jeg kom meg ikke opp av sengen før nesten en time etterpå. Litt trøtt, kan du si. Pluss at det lå en stk kjæreste ved siden av meg som ikke hadde lyst til å stå opp med det første. Så da ble det vanskelig for meg også. Vanligvis står jeg opp tvert alarmen ringer, etter å ha sjekket instagram og facebook, og ja, det er en stygg uvane jeg har. Men, jeg er klar over det og jeg jobber med å slutte med den type avhengighet, selv om jeg tror det bare handler om å få ligge litt til.

 

Jeg startet dagen med litt knipsing av bilder og der jeg fikk litt hjelp i ett minutt. Kjæresten min hater å ta bilder av meg, eller generelt bilder. Så det er ofte et ork for han. Men, når han er kjæreste med en blogger, må han bare regne med det.

 

Klærne er sponset av Brazfit. Bruk rabattkoden min, randiae15 som gir 15% på hele nettbutikken deres.

 

  

En lett oppvarming med to pullups. Ja, det ble nemlig kun to da han bak kameraet ba meg om å bli ferdig så vi kunne dra på trening. He he- ja, jeg må faktisk le litt. Det er litt synd på han. Neida, jeg synes egentlig ikke synd på han.  

 

 

Treningen i dag besto av øvelser som hovedsaklig gikk på rumpe, men det ble andre øvelser på underkroppen også. Det ble filmet noen øvelser som etter hvert blir å finne på instagram, @randiae.

 

Ønsker dere alle en nydelig dag videre.

 

#trening #treningsklær #tights #sponset #reklame #fotoshoot #foto #bilder #blogg #instagram#inspirasjon #motivasjon #helse

-Randi Annette-

Proteinrik frokost - ja, takk.

Nå er det lenge siden jeg har delt en oppskrift med dere, så her skal dere få det. Dette er en god proteinrik frokost, men den kan så klart benyttes som et mellommåltid eller når søtsuget kicker inn.

 

Du trenger få ingredienser, og det tar ikke langt tid å tilberede dette.

 

 

 

Ingredienser

1 boks skyr yoghurt eller yoplait

3 Ss  mager cottage cheese

Frukt etter eget ønske

Kanel (kan sløyfes)

 


 

Først og fremst, hold dere godt fast. For dette er skremmende enkelt.

 

Slik gjør du

Bland yoghurt og cottage cheese, legg på valgfritt frukt og eventuelt kanel.

Nyt.

 

 

 

Dette holder deg kanskje ikke mett i flere timer, men det er et godt alternativ dersom du er skikkelig matlei. Eller at du har det travelt. Genialt, spør du meg.

 

Hva består din frokost av i dag?

 

#frokost #tips #mat #sunn #skyr #yoghurt #helse #Fitness #frukt #kanel #matblogg #Blogg #Trondheim #blåbær #tine #cottagecheese

-Randi Annette-
 

Ny treningstights fra BRAZFIT.

Jeg har vært så spent de to siste dagene med tanke på at jeg ventet en ny treningstights i posten ifra min sponsor, BRAZFIT. I dag kunne jeg få den gleden av å åpne en pakke med en fantastisk flott tights. Den er behagelig på alle måter da den har et høyt liv, den sitter godt og den er i tillegg kjempe fin.

 

Den fikk meg til å dra på trening under en time etterpå. Det kaller jeg ekte treningsglede.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

 

Overdelen er også ifra BRAZFIT.

 

Namaste white striped legging - kun 599,- 

  

Her ser dere den samme modellen, bare i en annen farge.

 


 

 

Enda flere modeller i denne serien finner dere her. 

Min  rabattkode, randiae15 gir deg 15% på hele nettbutikken.
 

Husk å følg meg på instagram @randiae, da jeg legger ut masse inspirasjon daglig. Ha en fortsatt fin kveld.

 

 

 

#trening #treningsklær #tights #sponset #reklame #fotoshoot #foto #bilder #blogg #instagram #inspirasjon #motivasjon #helse

-Randi Annette-


 

Klisje og fornuft.

Nå må dere holde dere godt fast, for nå skal jeg være litt klisje aktig. Jeg har nå gått i snart to uker uten  å ha sett kjæresten min, og det var så himla godt å få han hjem igjen. Hvor lenge det blir er enda usikkert, men det blir i så fall i det hele tatt. Med et avstandsforhold så blir det så man setter pris på de små øyeblikkene uansett. Litt er bedre enn ingenting.

 

Så var det å kombinere denne tiden med jobb og studie da. Det er kjipt på mange måter, men heldigvis så har han forståelse for jobben, så klart, men også studiene. Jeg har en videopresentasjon, tre store tekster å skrive og en del diskusjoner og oppgaver å løse. Det aller meste av dette til nå på søndag. Sånn er det å studere via nettskole. Der handler det i bunn og grunn om disiplin og det å være streng nok med seg selv.

 

 

 

Jeg elsker jo å skrive. Synes det er fantastisk gøy. Det er helt klart noe helt annet ennå blogge, for her skriver jeg jo på den måten jeg vil, Men, i norsk må han skrive alt ifra en retorisk analyse til et dikt. Men, hva gjør man ikke for fremtiden. Det å ta studiekompetanse er det lureste valget jeg har tatt. Man vet jo aldri hva man kan komme ut for. En ulykke, skade eller livssituasjon kan for mange være grunn til omskolering. Så dersom du vil ha et tips, ta studiekompetanse. Jeg betaler 0,- for studie. Jeg betaler bare av min dyrebare tid.

 

Det var dagens. Nå skal jeg fortsette å jobbe, før jeg skal på jobb.

 

Ha en fin dag med eller uten en kjæreste. Med eller uten jobb. Med eller uten studie. Lag deg selv en fin dag. Det fortjener du.

 

-Randi Annette-

 

Verpesjuk garanti og fotoshoot.

Om du ikke var verpesjuk fra før, så kan du bli det nå. Kjære Amanda som snart er ett år gammel, sjarmerte oss alle under fotoshooten i går. Hun og hennes foreldre, som er gode venner av meg, var på besøk i går fordi jeg skulle ta noen bilder av denne skjønne jenta. På mange måter så minnet hun litt om meg selv som barn. De små lokkene i nakken som også jeg hadde, men jeg hadde mindre hår på hodet som ettåring. Heldigvis kom det mer hår etter hvert.

 

Her kom hun i full fart imot meg med kosekluten sin.

 

  

Jeg tok henne med på gjesterommet, der jeg har en sovesofa stående. Der satt hun som en sol å lekte med lyskulene mine. 

Kamera var veldig interessant for henne. Jeg fikk knipset et morsomt bildet, men bare såvidt at jeg rakk det. 

  

Og jeg som er så glad i fly, sånn i overkant interessert i det. Så kom hun hjem til meg med dette rosa flyet. Jeg ønsker meg et sånt fly jeg også.

 


 

Noen ganger ble Amanda litt sliten og trøtt. Det tok ikke lange tiden, så var hun blid som ei sol. Hun ville opp i fanget mitt og jeg fikk masse kos. Selv om jeg ikke hadde skjegg og bart. Hun er nemlig veldig glad i mannfolk, fikk jeg høre. Det har jeg hørt i mange tilfeller før også. At barn er tryggere hos menn og liker menn veldig godt, fremfor damer. 

 

Her er Amanda 3 uker gammel bare. Det var første gang jeg tok bilder av henne. 

 

 

Gleder meg til å bli bedre kjent med Amanda, og ta flere bilder ved en annen anledning.

 


-Randi Annette-

En treningsøkt og fotoshoot X 2.

Jeg har nå gjort unna det som måtte gjøres før jeg kunne sette meg ned med bloggen. Jeg startet dagen med en fotoshoot, før jeg dro på trening der jeg trente i nesten en time. Fokus i dag var mage, rumpe, rygg og skuldre. Skikkelig deilig å trene litt igjen etter en lengre periode uten. Denne uka ble det fire økter, noe jeg sier meg meget godt fornøyd med. 

 

Dette er et sponset innlegg.

 

 

Noka sports shake med smak av sjokolade, og to never med mandler var mitt inntak før trening.

 

 

 

 

 


 

 

Etter trening jobbet jeg med norsk i nesten to timer før jeg fikk besøk. Husker dere forresten skjønneste, Amanda?

 

Her var Amanda tre uker gammel. Nå i dag var hun på besøk hos meg for en fotoshoot. Nå er hun snart ett år. Tenk det.


 

For en produktiv dag. Trening, to fotograferinger og studie. Ikke rart dagen her har fløyet av gårde. Men, tilbake til studiene. Kan ikke sitte med bilder og blogg hele dagen.

 

Håper dere har hatt en super søndag. Min søndag har så langt vært helt fantastisk.

 

#foto #trening #foto #fotoshoot #fotografering #bilder #helse #styrketrening #Motivasjon #baby #barn #student #trondheim

-Randi Annette-
 

Lørdagskveld. I just love you.

Du kjære lørdagskveld. Nå sitter jeg godt plantet i sofaen i to pledd, en bolle med popcorn og film. Dette kaller jeg en god lørdagskveld. Det ble nemlig overtid på jobb i dag, og jeg var på jobb i over åtte timer i dag. verdt det, da det var et stort prosjekt som endte i skikkelig stor suksess.

Hadde sikkert vært gøy med en fest også, men det fristet rett og slett bare å campe på sofaen i kveld.

  

Med litt for brent popcorn, så klager ikke jeg. Det er ikke så ofte jeg lager meg det, så jeg er litt unnskyldt. 

 

Ahh.... lørdagskveld. I just love you.

 

 

-Randi Annette- 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no