hits

MORGENTRENING - BRÅ START PÅ HELGEN

Det startet med at jeg ble terget litt av en venn av meg når jeg presterte å legge ut et bildet av meg selv på Instagram (randiae) med den kjente #fredagsflexen - og jeg kunne da få vite det at det ikke var noe fredagsstemning her. Det var torsdag. Så sånn kan det altså gå. Dagene går tydeligvis litt opp i hverandre, men denne gangen har jeg en god unnskyldning. Jeg skal nemlig reise vekk i dag, så da blir det litt tidligere helg enn hva det vanligvis blir.

 

Jeg skal til Oppdal, men bøkene blir med, for jeg skal også til Krakow på søndag. Så her skjer det ting. Da må jeg være flink når jeg kan.

 

Klærne er sponset av Brazfit

 

I dag startet jeg dagen med egentrening, altså ikke en gruppetime. Jeg avtalte med min gode venn, Marte, så vi trente sammen. Det var kjempe koselig. Jeg tror det må være nesten et halvt år siden sist vi trente sammen.

 

Vår trening gikk ut på at vi plukket oss ut seks ulike øvelser, gjorde hver og en av de ti ganger. Dette utførte vi fire runder. Konstant jobbing, og etter endt runde tok vi oss tre minutters pause.

 

 

Økten var ikke så tung at jeg slet med å puste, men jeg fikk opp pulsen og ble svett. Da sier jeg meg fornøyd. I går hadde jeg tidenes økt, så det er godt å ha litt varierte økter der jeg noen ganger tar jeg fullstendig ut, og der man ikke gjør det. I går kom nesten middagen opp igjen, så det er ikke så om å ha så mange av de øktene etter hverandre.

 

Noen ganger lurer jeg på hva jeg tenker med. Det gjør forferdelig vondt, men jeg fortsetter. Når maten er i strupen og rommet går rundt... Det er jo ikke bra. Men jeg liker å kjenne at det gjør litt vondt også. Det er vel da det blir resultater?

 

 

Ønsker dere alle en super dag. Husk det er torsdag og ikke fredag. Lag dere en magisk dag - det skal i så fall jeg gjøre.

 

-Randi Annette-

BILDER FRA SHOOT I 3D WHITE SET

Nå er det faktisk - tro det eller ei, hele fire dager siden sist jeg trente. Det har vært arbeidshelg, dåp, studie og jobb som har tatt min fulle oppmerksomhet de siste dagene. Og jeg må bare få innrømme at de to siste dagene har tappet meg fullstendig. På mandag var jeg på skolen fra 08.30-15.15, og jobbet fra 15.30-20.00.
I går var jeg på skolen til samme tid, dro på et møte til klokken ett, tilbake på skolen i tre timer, for så å jobbe fra 16.30-20.00. Mandager og tirsdager er utrolig tøffe dager, men om litt så blir det mer ro på grunn av forberedelser til eksamen.

 

Trening gir meg energi, men de siste dagene har jeg prioritert det å slappe av og få nok søvn. Men i kveld skal jeg på trening fordi jeg føler nå at kroppen har fått godt med søvn og hvile. Trening er for meg medisin og ikke minst - det får meg til å koble av virkeligheten for en stund.

 

Klærne er sponset av Brazfit. Foto: Sunniva Herstad Johansen.


Informasjonen nedenfor er hentet direkte fra www.brazfit.no

 

INFORMASJON

* Teksturert stoff som skjuler cellulitter og ujevnheter

* Dry fit materiale som puster og holder seg tør og sval under treningen.

* Passer ypperlig til trening med høyt aktivitet, men også til en tur ut i naturen eller på shopping i byen 

* Høy midje som holder magen på plass

* Krymper ikke og mister ikke farge etter vask

* Egnet for alle typer fysisk aktivitet

Modell bruker størrelse M og TRAIN INSANE Tank Top S.

* Garantert suksess i fitness.

Materiale:
* 90% Polyamid, 10% Elastan

Stell:

* For å bevare den gode kvaliteten og holdbarheten av dette produktet - vennligst les nøye merkelappen på innsiden av klærne.

 

NB: Ved vask av dette plaget anbefales det at det vaskes på vrangen for å holde plagget pent lengst mulig. 

 

 

Textured 3d white Set Legging & sports-bra - direkte link til dette settet finner du her. Bruk min rabattkode, randiae20 = 20% avslag.

 

 

Smil til verden, og verden smiler til deg. Den beste medisinen i en hektisk hverdag er å koble av og gjør mer av det som får deg til å smile og le.

 

Som dere ser, så koser jeg meg når jeg er på shoot. Det er noe av det morsomste jeg vet. Håper dere liker bildene, og ikke minst treningsklærne. Hvitt treningstøy er ganske fint, det må jeg bare få si.

 

#trening #helse #foto #fotoshoot #photoshoot #sponset #reklame #motivasjon #Inspirasjon #treningsblogg #hverdag

 

-Randi Annette-

HJEMMELAGD KNEKKEBRØD

Jeg er skikkelig sliten nå, men tenkte å stikke innom bloggen for å minne dere på denne gode oppskriften på hjemmelagd knekkebrød. Den har blitt delt tidligere, men denne er virkelig verdt å dele igjen. Den er kjempe enkel og god. Den krever bare en times tid, og full oppmerksomhet.

 

 

 

 

Ingredienser

6 Dl havregryn (jeg bruker alltid store havregryn)

1 Dl hvetekli

4 Dl solsikkekjerner

2 Dl linfrø

1 Dl olje

7 Dl vann

1 Ts timian hel

1 Ts havsalt

 

 

 

 

Slik gjør du

Bland sammen det tørre og rør inn vann til en tykk deig. Den skal være litt rennende. La den stå i tjue minutter før du gjør noe mer. Dekk 2 stekebrett med bakepapir og fordel deigen ut over platene. Bruk en slikkepott eller fingrene til å få det så jevnt som mulig.


 Noen stekeplater er større enn andre så du må selv vurdere om du fordeler på 2 eller 3 stekeplater. De blir best om du lager dem litt tynne, så jeg bruker 2 plater. Blir de for tynne, er det fort å brenne dem.

 

Stekes på varmluft på 160 grader. Viktig å huske dette med varmluft da de kan bli seige hvis ikke. Stek først knekkebrødene i 10 minutter, ta dem ut og rut den opp med en pizzaskjærer.  Sett de tilbake i ovnen og stek i ca 45 minutter. (Noe lengre hvis deigen er fordelt på 2 plater). Om du steker to brett samtidig bytt da plass på dem når de har vært halvparten av tiden inne i ovnen.
(Bytt plass de første 10 minuttene også).

 

Tips

Åpne døren innimellom for å slippe ut damp. Avkjøles på rist. Nyt med kremost, avokado, bogskinke ect.

 

 

Jeg skal på hyttetur til helgen, så jeg tenkte at hjemmelagde knekkebrød kan være godt til både frokost, mellommåltid eller kveldsmat. Det er aldri feil med det som er hjemmelagd.

 

#Oppskrift #Knekkebrød #Hjemmelaget #tips #Inspirasjon #Helse #Næring #Korn  #hjemmelagd #mat #frokost

-Randi Annette-

 

 

 

MISLYKKET NÅR DU IKKE REKKER OVER ALT

Det verste jeg vet, det er å ha alt for mange gjøremål og tidspress over tid. Det innebærer ikke at jeg ikke liker en hektisk hverdag for jeg jobber virkelig bra under press, men det er vel heller den berømte kabalen som ikke alltid går opp, nettopp fordi jeg har for mange baller i luften.

 

Denne uken hadde jeg et mål om å få stekt noen brett med knekkebrød og jeg skulle få tid til å trene. Trening i denne hektiske hverdagen er ren medisin for min del. Men så langt så har det ikke vært rom for noe trening, og ser også ut for at det kan bli lite ellers i uken også. Det er på trening jeg henter ny energi, men strekker ikke tiden til, så er det faktisk helt greit.

 

Klærne er sponset av Brazfit.


Foto: Sunniva Herstad Johansen

 

Man kan kanskje føle at man feiler og er mislykket når man ikke føler at man rekker over alt. Tiden er knapp og det er alltids noe å gjøre. Møter, skole, jobb og ikke minst husarbeid. Det er ikke slik at hverken du eller jeg er mislykket, selv om vi ikke rekker over det vi hadde lyst til. Jeg er min største kritiker og jeg er svært ærlig mot meg selv. Og det er på godt og vondt. Jeg er ikke redd for å fortelle meg selv at jeg kunne ha gitt en bedre innsats for å fått gjøremålene i havn, men jeg er også utrolig flink til å rose meg selv.

 

Det er viktig å sette seg mål, men det er også viktig å ikke tro du er mislykket, mindre god fordi du ikke fikk tatt de treningsøktene du så for deg. Jeg nevner spesifikt trening i dette tilfelle, fordi jeg vet det er alt for mange som sliter med denne vonde følelsen. Følelsen av dårlig samvittighet.

 

Smil til deg selv, legg gårsdagen bak deg og se rundt deg på alt det du har lyktes med. VI alle kan bli bedre til å planlegge, men det er fortsatt bare 24 timer i døgnet.

 

-Randi Annette-

10 GRUNNER TIL AT DU MÅ ELSKE MANDAGER

Jeg er åpen for debatt, men mandag er en fin dag. Jeg vet at helg er fint det også, men jeg er veldig opptatt av mandager av flere årsaker. Grunnene er følgende:

 

* Du kan starte uken bedre enn den forrige
* Du kan starte på blanke ark og bestemme hvordan du vil uken skal se ut
* Det som skjedde uken før er lagt litt til siden, det er denne uken som nå gjelder
* Mandag er en fin dag for å fylle på kjøleskapet så man har lettere for å ta sunnere valg igjennom uken
* Trening - det må så klart inn på min liste. I dag kan man sette seg mål om antall treningsøkter

 

 

 

* Var det noe du ikke fikk gjort forrige uke, f.eks et besøk, sett av tid og prioriter det denne uken
* Sliter du med at tiden jobber i mot deg med tanke på å få tatt unna husarbeid, da bør du sette deg ned å lage en ukesplan
* En plan fører til at ting blir gjort, lite kan måle seg med den følelsen over å kunne krysse av ulike gjøremål på en liste i en hektisk hverdag
* Dårlig samvittighet over å ha spist for mye junkfood og snacks i helgen, rydd utav skap og skuffer , for så å starte uken sunnere
* Bruker du mer penger enn du burde? Ta deg ut en sum og bruk cash den uken du vet du burde leve litt strammere.

 

Ti grunner til å elske mandager, det er å starte med blanke ark og faktisk legge opp til en strålende start.

 

-Randi Annette-

ENORMT MASSE BILDER FRA DAGENS OPPLEVELSE

Først og fremst må jeg virkelig ta meg sammen så jeg ikke feller noen tårer her når jeg nå skal skrive noen ord. For jeg må si jeg er ufattelig takknemlig, glad og rørt over å ha fått æren over å være gudmor til vesle Nora. Jeg tør ikke tenke på hvordan det vil være å få mine egne barn, for det å være fadder er virkelig stort. Jeg er ikke tante heller, så det kan kanskje sammenlignes med det å være en tante?!

 

 

Presten var utrolig flink. Jeg følte virkelig stemningen i kirken var utrolig nær og flott på mange måter. Han snakket om så mye som satte perspektiv på ting her i livet. Noe som virkelig passet meg her jeg er nå i livet.

 

 

En spesiell kontakt - en spesiell følelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange fine gaver til en veldig spesiell og god jente.

 

Legg også merke til den fine hårfargen til Linda. Dere finner før og etterbilder av hårfargen på min frisørrelaterte instagram. hair_randiae.

 

 

 

 

For å bli like stor og sterk som gudmor, må man spise.

 

Og dette fikk hun ifra meg og min pappa. Og jeg er som alltid litt kreativ når det kommer til gaver.

 

 

 

 

 

 

Jeg la ned en del jobb og planlegging med tanke på denne sparebøssen som jeg tømte en del småpenger og femtilapper på. VELDIG fornøyd.

 

 

 

 

 

 

 

 

En minnerik dag med full av kjærlighet. Elsker mine to fadderbarn herfra til månen - og tilbake <3

 

-Randi Annette-

OPPSKRIFT PÅ DEILIG KARAMELLPOPCORN

Jeg må bare si at jeg har lenge vært nysgjerrig på å teste ut karamellpopcorn. Det ser så godt ut og jeg er skikkelig glad i søtsaker, men som dere vet, så prøver jeg å ikke overdrive det. 

 

 

I går fikk jeg besøk av ei god venninne, og vi lagde oss en god porsjon med karamellpopcorn. Oppskriften er hentet ifra REMA 1000.

 

Ingredienser

100 g

Brun farin

 
100 g

Lys sirup

 
0,3 ts

Natron

 
75 g

Poppet popcorn

 
100 g

Smør

 
1,5 ts

Salt

 

Slik gjør du:

 

Trinn 1

Smelt smøret i en stor tykkbunnet kjele. Rør inn sukker og sirup og la småkoke på middels varme i 3 minutter uten at du rører. La koke i 3 minutter til, men nå skal du røre hvert 30. sekund.

 

Trinn 2

Trekk kjelen av varmen og rør inn natron og salt. Karamellen vil nå bli lysere og boble i vei.

 

 

Trinn 3

Vend popcornet inn i karamellen så alt blir dekket med karamell. Hell alt over på et stekebrett som er dekket med bakepapir.

 

 

 

 

 

 

 

 

Trinn 4

Stek på 150 grader i 9 minutter. Når halve steketiden har gått tar du brettet ut og rører i popcornet. Sett inn i ovnen igjen og stek ferdig. Avkjøl helt før du bryter det opp i biter.

 

 

Jeg avkjølte det hele ved å sette det på min franske balkong for å avkjøle seg. Poenget er at den bør avkjøles godt før bryter de opp i biter.

 

Følg meg på instagram, @randiae dersom du trenger treningsmotivasjon etter å ha spist deg god og mett på dette. 

 

ADVARSEL: 

Det skal godt gjøres å spise bare en.

 

#oppskrift #karamell #karamellpopcorn #popcorn #lørdag #snacks #inspirasjon #matblogg #søtt #helg #foto

-Randi Annette-

TRAIN INSANE

Jeg kan nesten beskrive denne følelsen med julaften. Eller bursdag -forsåvidt. Som mange av dere allerede vet, så elsker jeg bursdagen min. Det å feire bursdag er noe av det beste jeg gjør. Jeg har bursdag 22 november, og jeg teller allerede ned. Ja, jeg er som et barn når det kommer til bursdag.

 

Men poenget mitt var at jeg får en følelse av det å bli satt pris på igjennom at jeg er ambassadør for Brazfit, ved at jeg får pakke i posten med jevne mellomrom. Jeg gliser skikkelig hver gang jeg åpner postkassen å ser at det ligger en pakke der. Noen ganger ligger det flere plagg i pakken også, men denne gang var det en kjempe fin tights med en tekst: 


# TRAIN INSANE
 

Sponset innlegg.

 

 

 

I går var jeg på en gåtur, og jeg benyttet anledningen til å ta noen bilder av tightsen. Det ble med selvutløser, så det ba på utfordringer. Jeg synes det er litt flaut når folk kjører forbi, går forbi eller i verste fall stopper opp å stirrer der jeg står å poserer. Ja, det er skikkelig flaut. Men hva gjør ikke en ambassadør for sin sponsor? Å ikke for å snakke om bloggen? Jo, jeg gjør det jeg kan for å vise dere litt av min hverdag, og ikke minst de kule treningsklærne som jeg er så heldig å få i posten.

 

 

# TRAIN INSANE - tightsen koster opprinnelig 649,- Min rabattkode som gir deg 20% avslag finner du lengre ned i dette blogginnlegget.

 

 

Hva synes dere om denne tightsen? Husk at dere får 20% avslag på hele nettbutikken ved å bruke min rabattkode, randiae20. Alltid fri frakt. Og er det for eksempel allerede 20% avslag på en vare du ønsker, så får du ytterligere 20% ved å bruke min rabattkode. Direkte link finner du til høyre på bloggen, litt lengre opp. Eller, du kan trykke her.

 

Med dette blogginnlegget ønsker jeg deg en INSANE flott dag. Selv fullførte jeg min fjerde og siste treningsøkt for denne uken i dag klokken 06.30. Nå skal jeg en liten tur på jobb, før jeg skal ha studiedag hjemme.

 

Ha en magisk dag - det er tross alt helg.

 

#traininsane #sponset #reklame #treningsklær #rabattkode #brazfit #trondheim #markedsføring #motivasjon #styrketrening #tabata #cardio #utendørs #foto #Modell #fotografering #photo #shoot #photoshoot #fotoshoot #høst #mote #fashion #blogger #hverdag #helse #natur #september #fredag

-Randi Annette-

DIGG MED "FRIDAG"

I dag har jeg ingen forelesninger og jeg har heller ikke jobb. Men jeg jobber med studier hjemme, og det er fryktelig godt. Det blir ikke så effektivt som det kanskje ville blitt dersom jeg var på skolen, men jeg får i så fall gjort litt. Men nå kjenner at jeg det frister veldig å komme meg ut i frisk luft, så jeg tror jeg skal ta på meg treningsklær og ta med vannflasken min ut på tur. Litt frisk luft til hodet er nok den rette medisinen akkurat nå.

 

Klærne er sponset av Brazfit, og bildene ble tatt i fjor.

 

 

 

 

 

Håper dere har sol og fint vær der dere er. Været her i Trondheim ser rett og slett fantastisk ut. Nå gleder jeg meg til å få litt frisk luft.

 

Lag dere selv en god dag - jeg har laget min.

 

-Randi Annette-

GODE TIPS FROKOST

I dag kom jeg meg opp på beina klokken syv, og jeg er kjempe glad for at jeg slo ifra meg tanken om å sove en time til. For det fristet skikkelig ettersom jeg var litt trøtt. Men jeg kjenner meg selv såpass godt, at jeg vet at jeg angrer sjeldent på det å ha stått opp tidlig. Planen var å trene, og jeg vet med meg selv at jeg aldri vil angre på en treningsøkt.

 

Sponset innlegg.

 

Etter treningen ble det et godt måltid fra NOKA DIETTEN, en muskliblanding som jeg blander med Ekstra Lett Melk fra Tine.

 

 

Og innimellom slagene ble det også sett på tre ulike fag. Jeg må studere når jeg kan i min hektiske hverdag. Så det å nyte en god frokost når man studerer synes jeg er kjempe koselig. Bare meg selv, helt alene og kun fokus på skolearbeid.

 

 

 

 

Nå er det tre timer siden sist jeg spiste, så nå spiser jeg havregrynsgrøt før jeg må sykle til skolen for å rekke forelesningen. Ja, det går unna med litt mat. Kroppen her trenger masse påfyll. Jeg er mer redd for å spise for lite enn for mye.

 

Jeg har allerede spist tre måltider i dag. Startet med en banan og et glass melk før trening. Så NOKA musli også nå havregrynsgrøt. Så her er det gode tips til hva du kan spise som mellommåltider eller frokost.

 

Har du noen favoritter fra NOKA?

 

#diett #nokadietten #reklame #frokost #tips #lunsj #havregrynsgrøt #grøt #helse #trening #student #trondheim #Musli #frokostblanding #tine #melk

-Randi Annette-

MIN EGEN HVERDAGSHELT

Klisje eller ei, men jeg må få lov til å si at jeg er meget imponert over meg selv i disse travle dagene. Jeg har et hektisk program, men jeg lar meg ikke knekke av den del. Jeg finner mye glede og motivasjon igjennom min store hobby, nemlig trening. Jeg er så takknemlig for at denne jenta startet å finne interessen for styrketrening i en alder av atten år. Idrett og ballspill har vært en stor interesse igjennom hele livet mitt, og jeg er skikkelig glad for det.

 

 

 

Selv om jeg kanskje skulle ha brukt alle timene før forelesning i dag på studier, unnet jeg meg selv den friheten å koble av i noen timer med trening og det å slappe litt av. Det skal sies at jeg jobbet med studiet fra klokken 08.00 til 09.30, så jeg har faktisk jobbet litt også.

 

Men det å trene er for meg det å hente mer energi. Jeg skulle ønske alle fikk muligheten til å oppleve hvor godt trening er. Ikke minst hvor gøy det er. Det er et hav av muligheter til å trene. Jeg tror det finnes noe for hver og en av oss. Men nå har det seg slik at trening ikke er for alle, men det skal så lite til for å gjøre litt.

 

Jeg ser på meg selv som min egen hverdagshelt. Der det er motbakke og der jeg må jobbe hardere, der jeg er på mitt beste. Jeg liker å jobbe hardt og det har jeg bevist for meg selv på trening. Jeg skal ta med meg den innstillingen og motivasjonen på skolebenken også. Det er faktisk kun meg selv som kan stoppe meg.

 

Så hvorfor ikke finne din egen hverdagshelt i deg selv du også?

 

-Randi Annette-

MANDAG - PLANLEGGINGSDAGEN

Mandagen her kom virkelig litt brått på. Jeg var så trøtt når alarmen ringte at jeg slet virkelig med å stå opp når den første alarmen ringte. Jeg har alltid to alarmer på i tilfelle den ene skulle finne på å ikke ringe. Jeg hadde også en plan om å rekke trening mellom skole og jobb, men kom frem til en konklusjon om at jeg kunne starte tidligere på jobb. Det innebar altså det å ikke slutte tidligere og rekke trening, men rett og slett det å få jobbet litt ekstra.

 

Mandager er en god dag til å planlegge resten av uken. Kanskje sette seg noen mål om antall treningsøkter?


Klærne er sponset av Brazfit.

 

Forrige uke ble det fire treningsøkter på meg. Det sier jeg meg skikkelig fornøyd med. Målet er å trene tre ganger denne uken for min del på 3T-ILSVIKA, og det tror jeg også skal være overkommelig. Det er masse som skjer denne uken så det er bare å planlegge så godt som mulig. Denne uken er det som vanlig studier, men det er også arbeidshelg og ikke minst dåp til mitt kjære fadderbarn. Så her er det bare å ha tungen rett i munnen.

 

Har du dine faste rutiner når det kommer til trening, eller varierer det fra uke til uke?

 

-Randi Annette-

 

 

BEHIND THE SCENES PÅ POTOSHOOT

Endelig fikk jeg tatt en skikkelig shoot på trening. Det er en evighet siden sist, så dette var skikkelig etterlengtet. Jeg fikk en real treningsøkt i samme slengen, så det var jo utrolig kjekt. I kveld tenkte jeg å dele noen bilder med dere der dere får se litt bak kameraet.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

 

 

Hestehale ble det på noen bilder, så den måtte ordnes opp til flere ganger igjennom shooten.

 

 

Så var det bare å finne frem de ulike klærne som jeg skulle bruke. Det er litt å velge i, men det er jo utrolig kjekt.

 

 

 

 

Jeg gleder meg til å vise dere bildene. 

 

 

#fotoshoot #shoot #photoshoot #treningsklær #sponset #reklame #inspirasjon #Motivasjon #trening #helse #3t #treningssenter #trondheim

-Randi Annette-

INGEN SMINKE - INGEN REDIGERING

Det er så mye filter, redigeringer og sminke på Internett, så jeg tenkte jeg skulle gå litt imot strømmen, og ikke minst gi meg selv en utfordring. Nemlig det å legge ut bilder der jeg ikke har noe sminke.

 

Jeg er ikke noe tilhenger av å ha alt for mye sminke på meg til hverdags, men til fest er jeg ikke redd for å ta den litt mer ut. Jeg sier heller ikke at filter og sminke er feil. For jeg bruker jo både filter og sminke selv på bilder, som for eksempel på Instagram (randiae), og noen ganger legger jeg til litt skygger og den slags på bildene på bloggen. Men jeg tror ikke det er så overdrevent at det blir for mye. Eller, det vil vel dere nå lage dere et eget inntrykk av når dere ser bildene her.

 

 

All natural.
Skjønnheten kommer innenfra sies det.

 

Men jeg skal være såpass ærlig å si at jeg er opptatt av en sunn kropp og en sunn livsstil. Både når det kommer til meg selv og det motsatte skjønn. Overdrivelse er ikke bra uansett om det er for sunt eller usunt. Men en passe middelvei, det har jeg sansen for.

 

 

 

 

 

Er det for mye filter i dag, eller tenker du ikke over det?

 

 

 

 

Jeg legger ikke så mye merke til det. Tenker i så fall ikke så mye over det. Er det fordi det har blitt så vanlig, eller hva tror du?

 

Dersom sminke og filter gjør deg lykkelig, da ser jeg ikke problemet med å bruke det heller. Alle fortjener å ha det bra med selv selv. Men det finnes vel alltid en grense for hvor bra det er. Se på for eksempel Snap Chat. Der er det faktisk litt vel mye til tider. Men, jeg synes det er underholdende. Genialt på en dårlig dag, det er ingen tvil om.

 

Så her fikk dere sett meg med null sminke. Legg gjerne igjen en konstruktiv kommentar om du skulle ha lyst til det. Ellers ønsker jeg dere alle en topp dag - med eller uten sminke.

 

#sminkefri #sminke #filter #troondheim #redigering #photoshop #fotoshoot #Photoshoot #inspirasjon #mote #trend #blogger #kropp #helse #makeup

-Randi Annette-

NÅR EN MANN FALLER (BOKSTAVELIG TALT) FOR DEG

Nå begynner jeg å kjenne på kroppen at det er en grunn til å hoppe av glede. I går hadde jeg tidenes treningsøkt og jeg overgikk meg selv fullstendig. Jeg hadde en utrolig bra treningsøkt på 3T-Ilsvika der jeg var med på Tabata, og den timen var ubegripelig tung. Men jeg fullførte og jeg var ikke gangbar etterpå. Tok meg fullstendig ut.

Også er det jo helg snart og jeg har i tillegg fri fra jobb, men det betyr ikke at det blir så mye fri av den grunn. Det er masse prøver og mye som krever i forhold til studiene også, så det blir ikke så mye fri av den grunn, men litt fri skal jeg helt klart unne meg.

 

Et bildet fra i sommer da jeg var på to toppturer i Hoston. Det er ikke et vanlig syn, men det skjedde faktisk. Jeg på tur i marka.


Klærne på bildet er sponset.

 

Nå skal jeg for første gang på en måned sykle til skolen. Det blir spennende å se om syren kommer fort, eller om jeg berger. Sist gang jeg syklet til skolen, så var det en mann som hadde et lite uhell.

 

Jeg kom syklene inn på siden av han, var omtrent to meter bak han i det han kastet et blikk over skulderen for å få en oversikt over hva som skjedde bak han. I det han så meg vred han sykkelstyret og gikk rett på trynet. Jeg tenkte bare: Seriøst - han falt for meg tvert han så meg.

 

Okei, fra spøk til alvor. Jeg gikk bort til han (han lå på ryggen som en strandet sjøstjerne å så opp på meg med et sjokkerende uttrykk), og jeg løftet sykkelen av han og satte på støtten. Strakte ut en arm til han og hjalp han opp. Det gikk heldigvis bra med han.

 

Så får vi se da om det er noen som faller for meg på veien til skolen i dag. He-he, stygt å le, men det var litt komisk.

 

-Randi Annette-

STYRKE OG KONDISJONS TRENING PÅ 3T-ILSVIKA

Etter å ha jobbet ganske bra med skole i dag fra klokken 10.00 til 18.00, er jeg nå klar for å slappe av litt på sofaen før det blir trening. Jeg skal innrømme at det frister skikkelig med å bare ligge på sofaen å slappe av, men jeg kjenner også at det kribler i kroppen over det å skal trene. Jeg er skikkelig klar for å kjenne at det svir i hver eneste muskel i kroppen, og da er gruppetimen Tabata på 3T-Ilsvika midt i blinken.

 

Tabata er i korte trekk sirkeltrening på åtte stasjoner der man jobber 20 sekunder, 10 sekunder hvile som utføres åtte runder på hver stasjon.

 

Det å melde seg på timer på dager man trenger et spark bak er utrolig kjekt. Så klart kan man melde seg av igjen dersom man ikke orker eller kan, men for meg så er det også en form for en avtale. Og en avtale er en avtale - i så fall for meg.

 

Sponset innlegg.

 

Da er det bare å vente til jeg må stikke på trening. Den tiden jeg får i sofaen nå før trening skal jeg nyte. Det var skremmende godt - det må jeg bare innrømme. Men like før jeg skal trene, skal jeg ha på litt musikk som får meg litt i treningsmodus, kle på meg friske treningsklær og gjøre meg klar for en real treningsøkt.

 

 

Følg meg gjerne på instagram, @randiae. Der legger jeg ut både treningsbilder og videoer ganske jevning. Er det noe du savner eller vil jeg skal legge ut mer av når det kommer til bloggen og min instagramkonto, ikke nøl med å legge igjen en kommentar.

 

#trening #motivasjon #styrketrening #tabata #helse #styrketrening #crossfit #kardio #inspirasjon #kettlebells #muskler #ftness #trondheim

-Randi Annette-

FRA TRENING TIL MAKRO

I dag har jeg nok en gang sørget for å oppnå en god start på dagen, nemlig ved å trene. Jeg merker at jeg blir skikkelig fort sliten i beina av roing, det skal liksom ikke så mye til. Jeg lurer på om det kan skyldes at jeg nå ikke har syklet til og fra jobb/skole på en måned på grunn av at jeg har benyttet meg av buss, men det er ikke godt å si. Det er ikke lange distansene jeg sykler heller, men det er kanskje et bevis på at det er lite som skal til for å oppnå en effekt.

 

Men nå er det bare to til tre dager igjen på busskortet mitt, så innen få dager blir det tilbake til gamle rutiner, nemlig å sykle.

 

Klærne er sponset av Brazfit. Randiae20 gir deg 20% avslag på hele nettbutikken - uavhengig av førpris. Alltid fri frakt.

 

Jeg har ganske stor smerteterskel, spesielt når det kommer til lårene. Jeg greier å kjøre på ganske bra med øvelser som går på lår, men når det kommer til roing så skal det ikke mye mer enn to minutter før det begynner å svi skikkelig. Om det er vanlig eller ikke, vet jeg ikke. Men det svir ufattelig raskt i så fall. Det kan jeg skrive under på.

 

Direktelink til nettsiden finner du via bloggen min eller her.

 

Nå skal jeg om litt stikke på skolen for å lese litt på moderne makroøkonomi med en i klassen, før det blir forelesning i faget. Det er så mye å sette seg inn i. For å fortelle svært kort om faget, så skal jeg lære ulike begrep/bokstaver.

 

Q= Import
BNP: Bruttonasjonalprodukt
R: Disponibel inntekt

 

Så kommer det morsomme sammensatte bokstaver som liten y og stor L ect. Å det er ikke nok å bare pugge bokstavene og hva de står for. Nei, man må jo vite hva det er og hva som skjer hvis... Ja, der sovnet du ja. Så ja, det er litt å sette seg inn i.

 

Håper dere får en fin dag, så skal jeg kaste utav meg noen gloser i mellomtiden.

 

-Randi Annette-

BILLIG OG SUNN STUDENTLUNSJ

Nå kan vi sikkert diskutere hvor sunt det er, men det er jo alltid ulik oppfatning hvert enkelt individ har. Jeg er ikke bygd slik at alt må være 110% sunt til en hver tid, men jeg er heller for det å tenke på at maten jeg spiser skal være innbydende, frisk og sunn(ere). Så her har jeg lagd med lakserull med grønn pesto..

 

Lefsene er ikke av den grove typen, som dere kan se, men dersom dere vil ha grove lefser, så bruk gjerne det. 

 

Dette tar utrolig kort tid og det koster heller ikke skjorta. Kjøper du laksen av den billige typen, så er ikke det snakk om mer enn tjue kroner. Pestoen har du til andre anledninger også,i form av salater og den slags. Pakken med lefser inneholder gjerne seks til åtte stykker, så her har du også muligheten til å spare noe til middag - til eventuelt taco.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genialt som et mellommåltid eller til lunsj. Alt ettersom hvor mye du spiser. Jeg spiser totalt seks måltider om dagen. Frokost, mellommåltider, middag og eventuelt kveldsmat - med mindre middagen blir såpass sen at jeg ikke trenger det.

 

Folk sperrer opp øynene over hvor ofte jeg spiser. Så jeg var litt spent på mitt studentbudsjett, hvordan det ville gå. Så langt går det bra.

 

Så dette godt ut? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

#mat #studentbudsjett #student #Budsjett #trondheim #laks #Lakserull #taco #middag #Lunsj #tips #inspirasjon #Motivasjon #Helse #trening

-Randi Annette-

LIVETS HARDE KÅR. UBEGRIPELIG TRIST -TIL TIDER.

Plutselig var det som om noen tok tak i hjertet mitt med sin kraftfulle neve og prøvde å rive det utav kroppen min - en blanding av smerte og fortvilelse.

 

Det dukket opp en liten tekst på facebooksiden min i dag morges. En god venn av meg hadde mistet sin far. Jeg kjente meg straks igjen, selv om jeg har en annen historie, så er likevel den samme følelsen der. At noen som stod deg så nært, brått blir borte. Jeg startet med å skrive noen ord om at jeg tenkte på han i denne perioden som han nå er i. Det førte til at jeg så meg selv som den lille jenta jeg var, da mamma brått forsvant utav livet mitt.

 

Ikke nok med det, så er en annen god venn av meg også i en slik situasjon, der han kan miste sin mor. Og hva gjør jeg? Jo, jeg setter meg ned å skriver. Skriver til han som  også er i denne situasjonen, for å vise medfølelse.

 

Jeg lar tankene fly. Tanker om hva jeg har vært igjennom, strømmer på. Tanker om hva de nå kjenner på og må komme seg igjennom. Dette er rett og slett noe vi må lære oss å innse, at dette må vi leve med resten av livet. Det er utrolig tøft.

 

Uansett hvor forberedt du tror du er, så kommer det som et sjokk.


Foto: SIlje Bullgård

 

Enda den dag i dag kan jeg sitte for meg selv og ikke begripe hva jeg har vært igjennom. Hvordan taklet jeg det? Det lurer jeg på mange ganger. Kjærlighetssorg er en ting, det er tøft der og da, men det går over. Et dødsfall der du mister noen som står deg så nært, det kan sammenlignes med kjærlighetssorg, bare at det svir ekstremt mye mer. En kjæreste kan erstattes. Men din bestevenn, din far, din mor. Din bror, din søster - det kan ingen andre erstatte. Satt på spissen, men det ligger noe i det. Gjør det ikke?

 

Noen kommer, noen går.

 

Noen går igjennom et langt liv uten å miste noen, mens andre lærer den harde leksen som livet har å by på, så alt for tidlig. Så alt for hardt og brutalt. Så hardt at man nesten ikke kan tenke seg til noe verre. Da snakker vi om at livet er sårt. 

 


Foto: Silje Bullgård

 

Det skal godt gjøres å gå igjennom et helt liv uten sår. Men det skal også sies, at et liv med humpete veier kan føre til magiske øyeblikk og mestringsfølelse. Ikke ta noen avgjørelser hverken fra eller til når du er langt nede. Vent til du ser et lite lyspunkt. Så ser du at livet er verdt å leve.

 

 

-Randi Annette-

MAN MÅ JOBBE FOR Å OPPNÅ RESULTATER - INGENTING KOMMER AV SEG SELV

Nå er endelig helgen her og jeg gleder meg skikkelig til jeg skal på jobb. I dag skal jeg på jobb, så nå får jeg benyttet meg av å møte mine kjære medarbeidere og ikke minst fastkundene mine. Jeg føler meg så heldig som enda den dag i dag, på tross av at jeg har byttet arbeidsplass en gang iløpet av mine 11 år i faget, har enda kunder som har gått til meg i 10-11 år. To av de kommer faktisk til meg i dag.

 

Det å oppleve dette med å ha kunder som du har hatt i mange år, er ikke noe man skal ta som en selvfølge.

 

Det er vel ikke noe som kommer av seg selv. Men det vet vi jo allerede.

 

Men nå må jeg på jobb. Lag dere en god lørdag - det skal nemlig jeg.

-Randi Annette-

 

 

 

Å MØTE SEG SELV I DØREN - FOR SÅ Å SNU RYGGEN TIL

Det sier seg så klart seg, men jeg tror mange kan kjenne seg - inkludert meg selv.

 

Å snu ryggen til utfordringene og de store planene.

 

Mange har sagt følgende: Nå skal jeg ta meg sammen. Slutte å drikke alkohol så ofte, slutte med søtsaker midt i uken og ikke minst trene x antall ganger i uken.

 

Plutselig går man på seg selv i døren - der mange tar en liten twist og snur ryggen til. Der har vi alle vært, og vi kommer nok mest sannsynlig til å oppleve dette gang på gang.

 

Jeg er ikke noe prakteksemplar på det å gjøre det rett til en hver tid, men jeg har lært å like utfordringer, lært å gi meg selv både ris og ros. La oss si at jeg for eksempel dropper en treningsøkt fordi jeg bare vil ligge i sofaen. Altså ikke gjøre noe fornuftig. Da kan jeg være så ekkel med meg selv å si at jeg må gjøre opp for meg dagen etter. Det kan være i form av noe kjedelig som husarbeid.

 

Klærne i dette innlegget er sponset av Brazfit.

 

Ros er også viktig, men jeg er et konkurransemenneske og jeg liker å kjempe for å oppnå ting. Da er det ekstra kos å unne seg noe etter å virkelig ha gjort seg fortjent til det.

 

Er det rart at jeg sier at jeg er min verste PT? Nei, det er en grunn til det.

 

#trening #helse #Motivasjon #inspirasjon #treningsklær #sporty #fitness #overkropp #trondheim #student

-Randi Annette-

DET KOMMER SEG - SAKTE MEN SIKKERT

Det gjelder virkelig å holde tunga rett i munnen om dagen. Dagene går i ett og plutselig er det midt i den hektiske perioden med eksamener og den slags. Jeg føler dagene går raskere enn noen gang, og jeg vet ikke om det er et godt tegn eller ikke. Men det som må gjøres - må gjøres.

 

Jeg tror jeg har knekt en kode, i så fall så er jeg på vei til å gjøre det. Den innebærer at jeg har kommet inn i den nye hverdagen, noe jeg nå har etterlengtet lenge. Men det er jo slik med det aller meste, man trenger ofte litt tid før man kommer inn i nye rutiner.

 

 

Jeg må også få si at jeg kjenner det er rart å ikke være så mye på jobb som tidligere. Nå ser jeg mine medarbeidere knapt noen timer i uken. Og jeg har såpass fulle lister så jeg rekker ikke å føre noen samtaler heller. Bare hei og ha det. Jeg kjenner også det at jeg elsker frisørfaget når jeg står der å jobber. Hyggelige kunder, kreative arbeidsoppgaver og en god atmosfære. Men igjen, så har jeg blitt kjent med såpass mange flotte medstudenter, at jeg koser meg i grunn med den nye hverdagen jeg har fått også.

 

En fin kombinasjon som jeg vet jeg kommer til å trives med på sikt også. Det er jeg overbevist om.

 

Nå skal jeg i forelesning der faget er Markedskommunikasjon. Det faget liker jeg godt, så denne dagen ser jeg frem til. Og til kvelds blir det en treningsøkt, dersom hodet er med på den tanken om åtte timer. Det vil vise seg.

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

SVAR PÅ MIN UNDERSØKELSE TIL EKSAMEN

Da kommer det er litt uvanlig blogginnlegg her, men hva gjør man ikke for å nå ut til flest mulig. Jeg og gruppen min trenger folk til å hjelpe oss i en eksamensoppgave, så da bruker jeg bloggen min. På denne måten vil jeg nå ut til mange - forhåpentligvis.

 

 

 

 

Klikk deg inn på denne linken, og du kommer til en spørreundersøkelse på kun tre spørsmål. Dette tar noen få sekunder, men det er til god hjelp. Setter stor pris på at du svarer, og det er også lov til å dele med dine venner, dersom du skulle ønske å hjelpe meg med å nå ut til flest mulig.

 

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag.

 

-Randi Annette-

SUMMER DAYS ARE OVER

Det er skikkelig rart å tenke på at sommeren er over. Det skjedde såpass mye i livet mitt da sommeren kom, at jeg føler at første del gikk vekk på et blunk. Ikke at jeg ikke har koset meg, for jeg har virkelig fått sett og oppleve utrolig mye fint denne sommeren. Men det er vel kanskje slik for de aller fleste - sommeren går alt for fort.

 

Nå er det også to år siden sist jeg var i sydligere strøk, og det begynner jeg virkelig å kjenne på. Men høsten kan være fin den også.

 

Bildene ble tatt i oktober i fjor. Jeg frøs ubeskrivelig mye, men er det fotoshoot - da er det fotoshoot.

 

Foto: NMP (Nandita Myre Paulsen). MUA: Meg

 

Jeg tror det er viktig å se lyspunktene i livet og tiden som er. Det som har vært må legges bak. Selv om jeg skulle gjort mye for å oppleve den sommeren som har vært, nå igjen. Den ble så fin. Men jeg tror jeg har mye fint å se frem til også. Eller - jeg vet jeg har det.

 

Det blir ofte slik man gjør det til selv. Tror dere ikke det?

 

-Randi Annette-

OPPSUMMERING AV HELGEN

I og med at jeg har vært stille som en mus nå i flere dager, tenkte jeg at jeg kunne oppsummere litt av helgen. Det har skjedd noe hele tiden, så jeg har ikke hatt tid til å tenke på bloggen eller instagramkontoen, forsåvidt. Så her kommer det et lite sammendrag av helgen som var.

 

Jeg reiste hjem til pappa på besøk på torsdag etter forelesning, og brukte store deler av fredagen til å lese og studere. Fredagskvelden kokte vi krabbe og nøt god drikke. Inne på sjøhuset tente vi levende lys og spilte musikk når vi rensket fersk nykokt krabbe. Det var utrolig flott og krabben var himmelsk. Det hele toppet seg med å sitte inne i sjøhuset der vi kunne sitte å høre på regnet som etterhvert kom. Det kaller jeg god stemning.

 

Lørdag var jeg på båttur med ribb der jeg fikk se alt ifra sel som lekte jeg seg i sjøen, til en utrolig fin sol som var så fin at det går nesten ikke an å forestille seg. Den båtturen var virkelig noe for seg selv. Rett og slett helt fantastisk. Det ble også her noe godt i glasset, og da på to ulike restauranter.

 

 

Søndag var det såpass fint vær at jeg burde holdt meg ved sjøen, men det ble en impulsive biltur til Oppdal. Så helgen har vært rik på opplevelser og det sier seg kanskje selv at det ble liten tid til blogging. 

 

I dag har jeg i grunn studert fra morgen til kveld. Men sånn blir det når jeg glemmer studiene når jeg har det gøy. Skal innrømme det er godt å senke skuldrene også. 

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no