hits

Handle julegavene dine her. Masse tilbud.


Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen
 

 

BRAZFIT.no er en norsk nettbutikk med en fargerik, unik, egendesignet og -utviklet kvalitetskolleksjon med trenings- og fritidsklær. Brazfit er en forkortelse for BRAZilian FITness og alle som kjenner Brasil, vet at kvinner fra Brasil er kjent for sine feminine kropper, og da spesielt deres sensuelle rumper. BRAZFITs kleskolleksjon er designet for å fremheve de feminine formene til kvinnene som benytter plaggene. 

 

Sponset innlegg

 

Hvit topp for deg som liker svakere farger på overdelen.


Klærne til BRAZFIT blir i hovedsak benyttet til trenings- og fritidsaktiviteter. Plaggene i kolleksjonen er samtidig så kule og flotte at man ser flere og flere kvinner bruke dem når de skal til en tur på byen. Kolleksjonen fra BRAZFIT er av meget høy kvalitet, og tåler godt både vask og «røff» behandling, klærne er fargerike og gir følelse av energi og styrke for alle som bruker dem. BRAZFIT har kanskje de kuleste og mest fargerike trenings- og fitnessproduktene man kan finne på det norske markedet. 

 

Denne rosa tightsen finnes også i blå. Den finner du her 

BRAZFIT leverer lekre treningsklær til kvinner som ønsker å være fresh og stilren på trening og fritid! BRAZFIT er kjent for sine gode "hold-in" tights og leggings. Det er lov å føle seg "sexy" på trening i disse fantastiske tightsene. I tillegg har BRAZFIT fine jakker, topper, bodysuits, gensere, sportstopper, og sports-BH.

Dette flotte settet finner du på linken her. 

For å se enda flere treningsklær kan dere besøke nettsiden. Min rabattkode randiae15 gir dere hele 15% på dine kjøp. Dette er jo fine bursdagsgaver og julegaver også. 

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag.

 

#Julegaver #treningsklær #reklame #sponset #ambassadør #gave #Trondheim #trening #styrketrening #fitness #fit #fotoshoot #foto #bilder #Blogg #treningsblogg

 

-Randi Annette-

Gårsdagens Halloween - maskefest.

Halloween ble feiret i går, og jeg kledde meg ut. I så fall litt. Jeg var invitert i en bursdag der tema var maske.

 

Enkelt og greit, en kattemaske.

 

 


 

  

Kledde du deg ut i går? Mye blod og langt mer skremmende enn meg, helt sikkert.

 

 

Mjau.

 

-Randi Annette-
 

Lengter etter det å chille...

Jeg er den jenta som hater det å ligge bakpå. Det er slike ting som gjør meg stresset. Jeg er hun som setter et ekstra gir til når det trengs, som for eksempel når jeg får min ukeplan ifra læreren min, med de ulke gjøremålene. En hel uke hang jeg etter, forrige uke fordi jeg hadde to store skriveoppgaver jeg prioriterte. Og nå er jeg ferdig med det jeg hang etter med, og nå ligger jeg en uke foran med de oppgavene. Men, igjen så skal jeg bevege meg ut på dypt vann, nemlig nynorsk. Skriveoppgave i norsk sidemål. Korleis skal eg handtera det?

 

  

Når jeg har de dagene jeg kan slappe av, unne meg en fri dag eller to fra skolearbeidet, lengter jeg tilbake til Gdansk, der jeg var på ferie i slutten av september. Ferie, reise og det å ligge på hotell. Få mat servert uten å tenke på at det koster shorta og ikke minst oppvasken. Det å slippe oppvask er gull når man er på ferie.

 

Lengter etter det å chille.

 

-Randi Annette-

Photo - Fashion.

Det er ikke ofte jeg får tid til å ta bilder eller det å blogge i det hele tatt. I går var Blogg.no nede også, så det er grunnen til at jeg ikke ga noe lyd ifra meg i går. Ellers er jeg veldig for det å ta en del bilder når jeg først setter igang. Rett og slett fordi at jeg vet hvordan dagene mine er. Nemlig, svært hektiske.

 

I dag har jeg trent for femte gang denne uka, og har ellers sett på Top Model USA. 

 

 

 

Deilig med fri og det å være litt lat med god samvittighet. Hva synes dere forresten om bildet mitt? Det er tatt av meg hjemme i min leilighet.

 

Ha en fantastisk flott lørdag.

 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #bikdet #fashion #hår #Mote #stil #Photoshoot #photo

-Randi Annette-

 

Tabata og bildet fra fotoshoot.

Jeg er så glad og fornøyd med å ha blitt ferdig med dagens treningsøkt allerede nå. 07.15 var jeg ferdig på Tabata, og dette betyr jo at jeg har ettermiddagen fri. Hvor godt er ikke det?! Nå har jeg fullført fire treningsøkter så langt denne uken, så i morgen tar jeg fri med god samvittighet. Så får jeg se om det blir en treningsøkt iløpet av helgen.

 

Og når vi snakker om trening, så måtte jeg så klart vise dere et bildet som flinke fotografen, Nandita tok av meg på søndag. Det var iskaldt, men er det fotoshoot, så er det fotoshoot. Da gjelder det å prestere på best mulig måte.

 

 

Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen

 

Hva synes dere om bildet?

 

Slike bilder er noe av det morsomste jeg vet. Det er gøy med fashion også, men der har jeg ikke like mye erfaring. Det kommer vel en dag for å ta fashion bilder også.

 

Ha en fantastisk dag da dere.

 

#trening #tabata #foto #fashion #fotoshoot #bilder #treningsbilder #modell #sporty #sport #trondheim #blogger #treningsblogg #torsdag #Oktober

-Randi Annette-
 

Hvordan ligger du an med treningen?

 

Har du trent i dag? Jeg ser på kalenderen min, og jeg er meget imponert over min egen innsats. Ja, jeg fører faktisk hver økt i en egen kalender, og det er kjempe kjekt og oversiktlig.

 

Denne uken har jeg nå trent tre dager på rad, men med søndagen så blir det fire dager på rad. Jeg kjenner jeg har fått igjen masse av treningen, i form av ny og bedre energi. Det er fryktelig tungt å stå opp tidlig om dagen, men det er så verdt det når jeg har kommet meg ut døra -enda bedre etter endt treningsøkt.

  

I dag kjørte jeg kroppen helt ut på overkroppsøvelser, og i morgen blir det nok treningsøkt, og da en kombinasjon av kondisjon og styrke.

 

Hva med deg? hvordan ligger du an med treningen?

 

-Randi Annette

Blåmandag og knekkebrød oppskrift

Jeg holdt nesten på å starte dagens innlegg med noe som ligner på dette: "God mandag..:". Jeg hadde nemlig fri ifra jobb i går, og da blir jeg litt forvirret. Jeg er ikke vant med fridager midt i uken, så når det skjer, blir jeg litt forvirret. Jeg er skikkelig dårlig til å ta fridagene mine. Det er alltids nok kunder som vil ha frisørtime til meg, så da er jeg heller grei å drar på jobb for å ordne de, selv om folk forteller meg at jeg må bli mer egoistisk og faktisk ta fri. Det er ikke enkelt for et arbeidsjern som meg.

 

Men, det er klart det er deilig med fridag nå som jeg har besøk av kjæresten min. Og ikke minst veldig kjekt å ha fri så jeg fikk stekt to brett med knekkebrød i går.

 

Oppskriften på knekkebrødene skal du også få, de finner du her.

  

Jeg hadde en plan om å bake rundstykker også, men hvis kjæresten min reiser vekk før helgen, får han nøye seg med knekkebrødene.
(Det er ikke like morsomt å bake til seg selv, nemlig).
De var skikkelig gode denne gangen også, så jeg begynner å få til teknikken. Dere skjønner hva jeg mener dersom dere sjekker innlegget med oppskriften. Det er med tanke på det å få ut dampen fra ovnen innimellom, steketid, jevnest mulig påføring på brettene ect.

 

Hva med deg? Bor det en baker i deg?

 

#Oppskrift #Knekkebrød #Hjemmelaget #tips #Inspirasjon #Helse #Næring #Korn #Fokus #helg #onsdag #frokost

-Randi Annette-

Ironisk nok så er jeg å finne på nettbutikken.

Hvor kult er ikke det? Lille meg på en nettbutikk på dagens Internett. Jeg er avbildet på flere bilder på nettbutikken til Brazfit. 

 

Sponset innlegg.

 

Overdelen: Her

Tights: Her

 

 

Husk min rabattkode dersom du er på utkikk etter nytt påfyll i din garderobe. Min rabattkode er randiae15, og det gir deg 15% avslag. Fri frakt er det også.

 

 

Dette er så gøy. Jeg setter så stor pris på det å bli lagt merke til på en profesjonell måte. Det er krevende å prestere og gi mye hver eneste dag, men det gir meg også veldig mye tilbake. Jeg er en stolt ambassadør her jeg sitter.

 

-Randi Annette-

Klar for Tabata. Blod, svette og tårer.

Jeg er vel ikke 100% klar, men jeg er vel så klar som jeg kan bli. Jeg har nå jobbet som en helt i to timer med studiet, så nå er jeg klar for Tabata der jeg får koblet av hodet. Lite blod og tårer, men svettegaranti, det blir det.

 

Høy puls, masse energi og   p o w e r.

 

Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen

 

Jeg synes bildet over representerer Tabata på en god måte. Råskap fra start, til slutt.

 

-Randi Annette-

 

Portrettbilder fra gårsdagens fotoshoot.

 

Da ha jeg fått noen bilder i fra fotografen fra fotoshooten jeg var på i går. Hun har gjort en god jobb synes jeg.


Eller hva sier dere?

 

 

Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen 

  

Selv synes jeg de er fine, men jeg synes fortsatt det er merkelig å se meg selv med pannelugg. 

Flere bilder kommer.
 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #studie #Student #Mote #stil #Photoshoot #photo

-Randi Annette-

Dagens treningsprogram.

Rett før helgen fikk jeg endelig hentet en ny pakke ifra NOKA. Skapet mitt var skikkelig skrapet nå av det aller meste, så pakken kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt. Allerede i dag har jeg inntatt to måltider med NOKA. Jeg startet med en NOKA Sports Shake med smak av vanilje, også dro jeg på trening. 

 

Dagens treningsprogram

Benkpress, skråbenk, biceps curls, dips og mage.

 


Sponset innlegg

 

 

Vel hjem så ble det NOKA musli, en deilig og frisk frokostblanding. Dagens start ga meg masse energi til å lese og studere. Jeg satt i to timer og leste om renessansen og ulike kunstnere. Så riktig påfyll av næringsrikt kost er superviktig. Ellers hadde nok hodet mitt ramle godt ned i boka som en potetsekk. For renessansen er ikke interessant - spør du meg da.

 

Nå er det bare å kaste seg på sykkelen om litt, for å dra på jobb. Jeg gleder meg skikkelig til å dra på jobb. Det er en god følelse det.

 

Ha en fortsatt fin dag, og en fantastisk uke.

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #student #inspirasjon #oppskrift #tips #høst #motivasjon #blogg #Trondheim

-Randi Annette-

 

Behind the scenes

 

Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra dagens fotoshoot. Det var jeg som sto for makeup og hår, og helt på slutten av shooten, fikk jeg en ide om å sminke meg litt lortete til de siste bildene.

 

 

  

Det ble tatt portrettbilder og treningsbilder. 

Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen

 

Gleder meg til å få se bildene, og ikke minst vise dere resultatet. 

 

 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #studie #Student #Mote #stil #Photoshoot #photo

-Randi Annette-

 

Kontaktet på instagram. I morgen skal jeg på fotoshoot.

I morgen er det meldt hele 6 varmegrader, men sol. Jeg har en følelse av at det kommer til å bli veldig kaldt, men også gøy. Jeg ble kontaktet av en fotograf som ville ta bilder av meg, så jeg takket ja til det, da jeg synes det er veldig gøy. Jeg tar jo bilder av meg selv, men det er ikke like morsomt. Så dette gleder jeg meg til.

 

 

 

Så i morgen tidlig må jeg pakke ryggsekken, og ta meg meg masse klær. For det skal også skiftes klær, noe som kan bli en utfordring i seg selv da det er utendørs. Men, det ordner seg for snille jenter- sies det.

 

Ha en god kveld.

 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #studie #Student #Mote #stil #Photoshoot #photo

-Randi Annette-

 

Konkurranse og bonuskort.

God lørdag alle sammen. Det er faktisk lørdag, og det er noe jeg ikke helt forstår. Ukene går så alt for fort og snart er det jul. Det er nesten så jeg blir litt stresset over det. Men, i og med at oktober snart er over, vil jeg bare minne dere på denne konkurransen som er nå ut oktober.

 

Sponset innlegg. 

 

 

  

Instagram konkurranse hos meg, @randiae:

1. Finn bildene av neglene mine med den rosa sløyfen som dere ser i dette innlegget, eller bildet av Novus Velvære bonuskort

2. Tag venner, og du får et gratis stempel.

3. Dette vil føre til at du som tagger venner, får de fordelene som dette bonuskortet gir.

4. Kortet hentes hos Novus Velvære (Harald Hårfagres gate 9).

 

For dere som ikke har instagram,del dette innlegget på facebook, og tag to venner. Da vil du få et gratis stempel på ditt kort, når du henter det hos Novus Velvære.

 

Hjemmesiden til Novus Velvære finner du ved å trykke her. 

 

Lykke til.

 

#trend #Mote #shellac #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY #fashion #sti#Helse #velvære #akrylnegler #Konkjurranse

-Randi Annette-

Hold your head up high

 

Dagen her har gått i ett ifra da jeg slo opp øynene, og til nå i kveld. Og enda kan jeg ikke sette meg ned for å slappe av. Jeg høgger innpå med middag i skrivende stund, som jeg lagde på få minutter. Stekt svin med fullkornsmakaroni og grønnsaker. Det er litt fy-fy å blogge når jeg spiser fordi jeg prøver å legge vekk alt som har med mobil, data og til og med TV når jeg spiser. Dette for å nyte og slappe av, kjenne at skuldrene senkes -  det som kalles for å roe ned og slappe av.

 

Hold your head up high

 

Men, nå som middagen snart er spist opp, er jeg klar for å sette meg ned med langsvarsoppgaven min. Håper jeg får til noen fornuftige ord og setninger når jeg om litt går bananas på tastaturet. 

 

Ønsker dere en fortsatt fin kveld. Kos dere.

 

-Randi Annette-
 

Våken nok til å sykle meg av på sykkelen.

Overraskende nok, så går det veldig bra med meg etter å ha stått opp klokken seks i dag. Jeg var som nevnt tidligere i dag på Tabata klokken halv syv, og jeg har ikke slitt med trøtthet eller noe. Det sier bare at trening gir mening og masse energi. Det hadde ikke jeg trodd i så fall. Altså, at jeg ikke skulle bli trøtt iløpet av formiddagen. 

 

Med riktig innstilling, så går det meste greit.


Treningsjakken på bildet er sponset.

 

Eller, det kan kanskje diskuteres da jeg greide å sykle meg av på sykkelen i kveld. For å gjøre historien veldig kort, så er jeg glad jeg kan det å falle i fallteknikk igjennom Ju Jitsu, kampsporten som jeg var svært aktiv i tidligere Jeg slo ikke hodet, men fikk en liten trøkk. Men, ikke noe skader eller noe, så jeg har det veldig bra. God herdet for litt juling, sånn sett. Med tanke på kampsporten da, vel og merke. Ja, jeg følte jeg måtte poengtere det for sikkerhetsskyld.

 

Nå skal jeg finne sengen. I morgen er det en ny dag med studier og jobb. 

 

 

God natt - sov godt.

 

-Randi Annette-
 

Nedsatte priser på treningsklær og hårkrise.

Tror dere jeg var små stresset over panneluggen min på trening eller? Oh yes. Jeg synes jo det er skikkelig rart å se ei 19 år gammel jente i speilet, (jeg er 28 år fem uker...), men det å trene og ha en pannelugg var null stress. Det ble ekstra varmt da, det skal sies. Men, det gikk overraskende greit. Dere som har hatt eller har lugg, vet at det er noe helt annet å ha hår i panna når man trener.

 

Jeg stod faktisk opp klokken 05.55, kun for å slite meg ut på Tabata på 3t. Vi var fem stykker på timen, og på kveldene er det nesten 40 stykker. Jeg kan godt forstå at folk synes det er tidlig å starte treningen klokken halv syv, men det anbefales virkelig.

 

 Og når klokken var 08.15, var jeg hjem igjen. Det var en skikkelig flott start på dagen.

 

Inneholder sponsede lenker. 

Her ser dere bilder med farger av sportstoppen dere ser på det øverste bildet. Bildene under er fra Shape Pilates som holder til her i Trondheim.

 

Settet koster 900,-, men er nå på tilbud til 400,- Min rabattkode gir ytterligere 15% av 400,-. Mange spør meg om størrelsene på klærne, og jeg vil anbefale at man går ned en størrelse dersom man for eksempel varierer med S og M. Selv bruker jeg S.

 


 

 

Settet finner dere på denne linken, og rabattkoden min er randiae15, som gir 15% avslag på hele nettbutikken.

 

Ha en sprek torsdag herlige lesere. Og tusen takk for fine tilbakemeldinger på min nye frisyre <3

 

#trening #treningsklær #tights #sponset #reklame #fotoshoot #foto #bilder #blogg #instagram #inspirasjon #motivasjon #helse #pannelugg #hårfrisyre #mote

-Randi Annette-

No you didn't.... oh yes, I did.

Jeg har klipt meg pannelugg. Jeej. Det var på tide. Nå har jeg gruplet noen dager, og det var så godt å bare få gjort det. Jeg klipte,farget og stripet håret mitt litt mørkere i går, så i dag fikk jeg klipt luggen. Og da ikke med kjøkkensaksen, men hos en medarbeider på jobb. Jeg hadde faktisk tatt kjøkkensaksen fatt dersom jeg ikke har fått noen til å gjøre det. Så man kan se slik på det at det kunne ha blitt svært ille.

 

Og resultatet ble slik som dere ser.

 

 

Hva synes dere?

  

 

#hår #frisyre #mote #pannelugg #Lugg #fashion #trondheim #frisør #hairstyle #hair #forandring #inspirasjon #Motivasjon #forandring Minmote

-Randi Annette-

 


 

Nytt hår, men ingen pannelugg..

I går fikk jeg være litt kunde når jeg var på jobb, da jeg innså at jeg ikke har sjanse å få farget håret mitt før langt uti november. Så da var gårsdagen perfekt for en fornyelse. Det ble ikke gjort de store forandringene, men selv ser jeg det godt. Jeg farget bunnfargen min litt mørkere, og la inn en god del mørke striper. Så nå er helheten dypere, men fortsatt et fint fargespill med kontraster. Også var det den panneluggen jeg var ute etter da. Den ble ikke klippet i går, så vi får se da, om det blir pannelugg i de nærmeste dagene.

 Noen ganger er det så godt med forandring. Spesielt når jeg er lei av det jeg allerede har, så er det godt å fornye seg litt. Det å klippe fire cm mer enn jeg har brukt tidligere kan være nok. Eller en annen bunnfarge. Det er lite som skal til, og det passer meg utmerket. Nå som det er høst, er jo pannelugg og en dypere farge veldig kjekt synes jeg. Det må ikke være dyp brun, men en kobbertone eller blå, kan også være fint. Det er nesten bare fantasien som kan stoppe oss, med mindre du har et hår som knekker av bare du stirrer hardt nok på det da.

 

Nå er det på tide å jobbe med håret på flotte og herlige kunder. Jeg gleder meg. Ønsker dere alle en toppers dag.

 

#hår #frisyre #mote #pannelugg #Lugg #fashion #trondheim #frisør #hairstyle #hair #forandring#inspirasjon #Motivasjon

-Randi Annette-

 

 

 

  

 

En forandring. Hva med pannelugg?

 

Ja, nå skal dere få høre. Jeg har kommet fram til at jeg må klippe håret mitt. Og jeg er den typsike kunden som må få det gjort, ja helst i går. Håret var fint før helgen, men plutselig så ser man at det er slitt - igjen. Og når det gjelder hårklipp, så er jeg litt på tanken om å klippe meg en pannelugg. En som jeg må klippe hver tredje uke, altså en lugg som ikke får meg til å se ut som ei tolv år gammel jente. Men, da en tyngre lugg som holder meg i tjueåra. Det hadde jo egentlig vært litt kult med pannelugg. Eller hva sier dere?

  

Nå på høsten og vinteren er det mange som kommer å vil klippe pannelugg. Jeg for min del kunne ha tenkt meg det, men på en annen side så er den bare i veien når jeg trener. Men, nå skal jeg ikke la treningen ødelegge håpet mitt om en pannelugg. Men, ja. Jeg får se hvor tøff jeg er.

 

Her var jeg sikkert 23 år gammel.

 

Ønsker dere alle en hårfin dag, med eller uten pannelugg - med eller uten hår.

 

#hår #frisyre #mote #pannelugg #Lugg #fashion #trondheim #frisør #hairstyle #hair #forandring #inspirasjon #Motivasjon

-Randi Annette-

Finner du noe feil? Ikke jeg heller.

 
Man finner som oftest feil dersom man leter etter feil. Det er mandag, og ukas mellommåltider og tilbehør er i boks. Pluss en liten sjokolade som jeg fikk skikkelig lyst på. Jeg kjøpte jo frukt som helt sikkert ville hjulpet meg med tanke på søtsuget, men i kveld følte jeg for en bit av bounty. Det er jo tre biter i denne oakken, så jeg koset meg med en bit etter å ha vært flink å skiftet til vinterdekk på sykkelen min. Jeg skal ikke ta hele æren, da jeg fikk god hjelp av en kjempe hyggelig nabo. Jeg gjorde minst av oss to, men jeg lærte mye. Så det var veldig kjekt.

 

 

 

Men, tilbake til min handling for uka. Det er ikke å så farlig å skeie ut på en mandag. Jeg har alt for mange ganger gitt meg selv dårlig samvittighet for å være svak. Nei, ikke svak. Men, dårlig samvittighet over å ha falt for en fristelse som jeg innerst inne kunne ha tenkt meg å greid meg uten. 

 

Så mandag eller ei, bounty eller ei. Alt med måte, og det med god samvittighet.

 

#side2 #blogg #helse #Motivasjon #inspirasjon #instagram #randiae #sjokolade #Høst #Oktober #matblogg #protein #næring #sunn

-Randi Annette-

 

 

Back in T town.

Plutselig var jeg tilbake i Trondheim by igjen. Jeg sov skikkelig dårlig i natt, og gruet meg i grunn skikkelig til dagen her. Jeg skulle starte med å sitte på en buss i over tre timer, for så å komme meg hjem til leiligheten å pakke ut. Så på jobb fra klokken ett til klokken åtte i kveld. Det er ganske kjipt å ha sovet lite med en sånn dag i vente. Men, det går overraskende bra så langt.

 

 

Jeg vurderte å stikke å trene når jeg kom til Trondheim, men jeg kom fram til at jeg kom bare til å stresse unødvendig, så da la jeg vekk den tanken. Denne uka er litt hektisk med tanke på trening da turnusen min på jobb er slik at det ikke er så mye tid hverken før eller etter jobb. I så fall de første dagene av uken her. Pluss at jeg har prøve i norsk muntlig med tema som norrønt nå på onsdag. Så det er spørs om jeg må legge treningen litt til siden frem til da.

 

Nå har jeg fått i meg litt frokost, så nå er det bare å få kjøpt litt frukt, så er jeg klar for jobb. Ønsker dere alle en fin mandag og en strålende uke.

 

 

-Randi Annette-


 

Hjemlengsel allerede.

Så langt har jeg bare all grunn til å smile. Jeg har vært hjemme hos pappa på besøk siden fredagskvelden. og i helgen har jeg hatt så utrolig stor glede av å prate med folk jeg ikke har sett på hundre år. I går var det fest på øya, som er den fineste festen i året. Da samles vi som er ifra Mausund for å spise sjømat som reker, kamskjell, krabbe og laks. Også er det livemusikk med god stemning etterpå.

 

Det er årets fest, i mine øyne. Det er noe eget og noe personlig. Og det er slike øyeblikk jeg setter så enormt stor pris på. Nå vet jeg faktisk ikke om jeg skal hjem før jul, eller om jeg i det hele tatt skal være hjem i jula. Så det var godt jeg fikk reist hjem en tur nå.

  Jeg kjenner jeg får hjemmelengsel bare ved tanken på å reise herfra. 

 

-Randi Annette-

Jeg skal med Hollywoodtreneren gjøre Norge til verdens sunneste nasjon.

I løpet av dagen i dag kan du se et interessant innlegg om #Teamcornelis på Hollywoodtreneren, Cornelis Elander sin blogg. Som jeg nevnte i et tidligere innlegg, er jeg en del av teamet, noe jeg synes er veldig interessant og gøy. Det krever ganske mye, nei faktisk forferdelig mye. Men jeg synes det er morsomt å tøye litt grenser og jobbe utenfor komfortsonen. Og det på godt og vondt - så klart.

 

 

Målet nå er å være med Hollywoodtreneren å gjøre Norge til verdens sunneste nasjon. Les mer på www.elander.blogg.no.

 

Ha en strålende dag videre, og ikke minst ei god helg.

 

#cornelis #corneliselander #hollywoodtreneren #hollywood #fit #fitness #trening #styrke#styrketrening #Motivasjon #Foto #bilder #Inspirasjon #Norge

-Randi Annette-

 

En gladnyhet til folk i Trondheim by. 

Jeg har en gledelig nyhet til dere som er opptatt av mote, skjønnhet og egenpleie. Min kjære sponsor som driver Novus Velvære på Lade her i Trondheim, har en veldig fin gave å gi til dere. Nemlig et bonuskort som gir et stempel for hver behandling dere gjør, og en flott rabatt på den siste behandlingen.

 

Dette er et sponset innlegg.

En personlig hilsen fra selveste Patricia på Novus Velvære:

 

Kjære kunde.
Du kan fra og med neste uke hente ditt bonuskort i salongen. Kortet er personlig, og vil i oktober gi 2 stempler som en startbonus for EN behandling. Se vår facebookside for mer info. Ønsker deg en fin dag. Mvh Patricia/ Novus Velvære

 

Legg merke til rosa sløyfene jeg har fått som er et symbol på medmenneskelighet nå i oktober.

 

Instagram konkurranse hos meg, @randiae:

1. Finn bildet av neglene mine med den rosa sløyfen som dere ser i dette innlegget.

2. Tag venner, og du får et gratis stempel.

3. Dette vil føre til at du som tagger venner, får de fordelene som dette bonuskortet gir.

4. Kortet hentes hos Novus Velvære (Harald Hårfagres gate 9).

 

Lykke til.

 

#trend #Mote #shellac #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY #fashion #sti#Helse #velvære #akrylnegler

-Randi Annette-

 

Så blind kan man bli. Nå skal brystene være i fokus.

 

Det skulle bare en del gåsehud og kuldegrader til før jeg innså at mine kjøp i Gdansk var en smule feil. Ikke med tanke på klærne i seg selv, men med tanke på at de er uegnet nå når vinteren har kommet. Der var det jo 15 - 20 varmegrader, så det er klart at det blir en smule kaldt når det ikke er like varmt her. Logisk da det er oktober nå, men det å se så mye fint kan gjøre den beste blind.

 

Kort magetopp.

 

Jeg leste at det nå er trendy å gå uten bh og ha topper der nedre del av brystet vises. Ehh.. Ja, jeg kommer ikke til å følge den moten.

 

 

 

 
Hva tenker du om motebildet med tanke på det å vise nedre del av brystet?

 

#mote #topp #klær #trendy #magetopp #mage #Kropp #gdansk #ferie #høst #vinter #fashion #Minmote #trondheim

-Randi Annette-

Risikosport, men jeg tar sjansen.

Nå skal jeg ute å sykle i minusgrader, noe jeg gruer meg litt til. Eller, det er 0 grader, for å være presis. Jeg har ikke fått kjøpt meg sykkeldekk for vinterføre enda, så dette kan bli spennende.Jeg burde vel strengt tatt ikke sykle nå, da jeg vet det er glattest på 0 grader, men jeg får prøve å være veldig forsiktig. Jeg har hatt nok av nær døden opplevelser når det kommer til sykkel. Så jeg får sørge for at hjelmen sitter godt på, og ikke stresse for mye.

 

Mitt råd til dere er å ikke sykle slik det er nå uten skikkelige dekk. Men, selv tenker jeg jo at det ikke er så farlig med meg. Det går sikkert greit

 

Det er enda tidlig på morgenen, og jeg skal ikke sykle før om en time, så da har det helt sikkert blitt varmere. Solen skinner også, så jeg tror ikke dette skal bli noe problem jeg. 

 

Nå skal jeg pakke ned kameraet mitt og ordne meg til jeg skal ut døren om en liten time. Ellers ønsker jeg dere en flott dag videre.

 

-Randi Annette-


 

Egenpleie på spa.

Jeg var å fikset litt på mine føtter da jeg var på reise i Gdansk. Tiden strekker ikke til her i hverdagen, så når jeg var på ferie, så satte jeg av tid til dette. Spa er jo luksus, spør dere meg. Og hun som ordnet meg i Gdansk var så behagelig og nøye, at jeg holdt nesten på å sovne under behandlingen. Det er godt gjort når det er snakk om tær - spør dere meg.

 

I morgen skal neglene mine ordnes på Novus Velvære. Det ser jeg skikkelig fram til. Ikke så verst å ordne seg litt ekstra. Hva gjør man ikke for å føle seg ekstra fjong?!

 

Sponset innlegg.

 

I Gdansk fikk jeg muligheten til å drikke kaffe, te, vann og vin. Det stod ikke på servicen.

 


 

Neglene mine har jeg ikke en veldig stor plan på med tanke på morgendagen, men jeg ønsker noe som kan representere den rosa sløyfen som vi nå skal ha litt fokus på. Så dere skal ikke se bort ifra at det blir rosa og noen sløyfer.

  

Patricia på Novus Velvære kan dette, så jeg skal overlate designe og farger til henne.  Men, nå skal jeg snart krype til sengs og så jeg er opplagt til en ny dag. Ha en fin kveld videre, og sov godt.

 

 

#trend #Mote #shellac #negler #negledesign #nailart #naildesign #neglelakk #DIY #fashion #sti#Helse #velvære #akrylnegler

-Randi Annette-

Dagens fotoshoot.

 

I hele 3 plussgrader tok jeg med meg kameraet mitt, selvutløseren og kamerastativet ut for et kald opplevelse. Men, jeg leker proff når det gjelder.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

 


 

 

  

Som en ekstra detalj kan jeg bruke denne hvite overdelen. Den var i så fall god å ha på seg i og med at det var såpass kaldt ute.

 

Foran. 

 

Bak.                                                                                                                          

Litt kjedelig å se at bildene ikke ble så veldig bra da de ble kuttet litt rett ved føttene og hodet. Men, men. Jeg får skaffe meg hjelp til å ta noen bilder om litt.

 

Så en fotograf som ønsker å ta bilder av en amatørmodell som meg må gjerne melde seg.

 

-Randi Annette-

Pakke i posten - ren lykke.

 

Snakk om råskap. Denne pakken var kjempe gøy å få i posten. Og jeg elsker militærmønster så denne passet meg ypperlig. Singletten kan jeg bruke for seg selv, eller med den hvite toppen.

Foran ser den slik ut.

 

Singletten har også et trykk med stor skrift bak, som jeg skal vise dere når jeg har fått tatt bilder av meg i den.


Dette er et sponset innlegg.

 
Bak ser den slik ut.

 

 

Hva synes dere?

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no