hits

SJEKK UT MITT HALLOWEEN KOSTYME

Halloween er her, og jeg har ikke i mine yngre dager feiret Halloween, men tar enkelt igjen dette i voksen alder. Det er jo helt greit. Man er ikke gamlere enn hva man føler seg.
Jeg syntes at kostymet i seg selv var litt vel sexy og søtt enn skummelt, så jeg måtte stikke innom en lekebutikk for å handle noe blod og hoggtenner. Så ble det i grunn ikke så aller verst

 

 

Det var ingen som sa de fant meg heller. Kanskje det var tennene som holdt de unna....

 

 

 

 

Det hendte seg at den ene tannen stakk rett ut eller at den holdt på å falle ut. Så jeg fant ut at jeg måtte passe på når jeg skulle drikke at den ikke gikk rett ned. Men bortsett fra det var det et morsomt antrekk.

 

 

 

 

 

Om du skal kle deg ut eller ei - ha en fin Halloween.

 

 

#halloween #kostyme #halloweenfest

-Randi Annette-

OH - HELLO WINTER

Nå er det vel ingen tvil om at vinteren har kommet. Det er ikke min favoritt årstid -tvert i mot. Men jeg var ganske klar over at den ville komme før eller siden, så når den nå kom, så vart det bare å omstille seg. Det var en overgang å sykle med vinterdekk også når jeg byttet om, men nå er jeg vant med det også. Men de kalde morgenene med snø og kald vind ser jeg virkelig ikke frem til.

 

Men så er alternatviet å ta buss og bruke mye lengre tid frem og tilbake til skole/jobb -det utgår. Da får jeg bare bite tennene sammen og kle meg godt. Så får jeg en frisk start på dagen på kjøpet. Og ikke minst er det penger spart.

 

 

Savner sommeren allerede. Men vinteren kan bli fin den også - det er jeg sikker på.

 

Gleder meg skikkelig til å komme meg hjem å krype under pleddet å slappe av. Men først skal jeg jobbe noen timer.

 

Ha en fin ettermiddag.

 

-Randi Annette-

Søndagskveld og kos

Nå er det ikke lenge siden jeg kom inn døren å var en smule sjokkert og nesten litt små stresset. Klokken på stekeovnen fanget min oppmerksomhet da jeg så klokken var over 22.00. Oi, nå er det ikke lenge til jeg må krype til sengs - tenkte jeg.
Helt til jeg så på mobilen å ble nesten litt lykkelig over å se at jeg kunne sette meg godt ned i sofaen med god samvittighet en times tid.

 

 

 

 

Det er full rulle igjen i morgen, så det å legge seg i rett tid er ikke en dum Idé.

 

 

Nå skal jeg slappe av med litt ost og kjeks til en film før jeg finner sengen. I kveld blir det virkelig godt å legg seg. Og jeg kjenner jeg gleder meg veldig til å starte på med en ny uke i morgen. Mandager er faktisk ikke så aller verst.

 

-Randi Annette-

SUNNERE MIDDAG FOR DE SINGLE

Er du singel og synes det er gørr å stå på kjøkkenet? Eller føler du generelt at du ikke strekker til? Da er du ikke alene.

 

 

Jeg er ei som har likt å lage mat og ikke minst det å bake, helt siden jeg var ei lita jente. Mamma, pappa og farmor, spesielt, var flink til å involvere meg i det som foregikk på kjøkkenet. Jeg har mye å takke de for den dag i dag. Bildene av meg som barn, er ofte der jeg står å vasker kopper eller baker boller. Så det er kanskje ikke så rart at det stod i mellom det å bli frisør og kokk da jeg skulle bestemme meg for et yrket. Valget ble tatt på følgene grunnlag: Mat, det kan jeg å lage. Men, det å klippe, det kan jeg ikke. Det må jeg lære meg.

 

Men over til singellivet og middag. Det å gjøre store innkjøp er lurt. Måle opp antall gram pr pose som fryses er gull verdt. Og ellers når det gjelder tilbehør, kan man variere med 3-4 ulike grønnsaker som skjæres opp og stekes. Eggnudler er også veldig godt med svin i strimler og grønnsaker med litt soyasaus.

 

 

Også har vi taco - det er aldri feil. Jeg elsker taco og kunne ha levd på det hver eneste dag. Ta opp en posjon fryst kjøttdeig før du drar på skole eller jobb. Når du kommer hjem så er det bare å steke kjøttet mens du kutter opp grønnsaker og annet tilbehør. Det er snakk om at det tar deg 10 minutter å lage middag. Og det blir gjerne sunne middager dersom du har handlet på forhånd. Stikker du innom butikken når du er sulten, ja det vet de aller fleste av oss hva som kommer til å havne i handlekurven - sjokkis.

 

Uavhenging av om jeg er singel eller i et forhold, så er jeg alltid flink til å planlegge middagen og spise relativt sunt. Perfekt er jeg langt ifra, men jeg er flink med det å gjøre store innkjøp, for så å fryse ned i posjoner.

 

Tenk smart:

* Skirv en handleliste å ha en fast dag du handler. Lørdag eller mandag for eksempel.

* Frys ned i passe posjoner. Jeg bruker å fryse ned 160-180g kjøtt

*Ha alltid salat og grønnsaker tilgjengelig

*Yoghurt, nøtter, banan og gulrot er noe jeg spiser nesten daglig

* Ikke glem fisk. Det er et hav (bokstavelig talt) av muligheter

 

 

Masse lykke til.

 

#Singel #kjæreste #mat #økonomi #tips #inspirasjon #middag

-Randi Annette-

DERFOR ER MORGENTRENINGEN GULL VERDT

Som mange av dere allerede vet, så foretrekker jeg å trene på morgenen. Det er for meg det aller beste. Da har jeg god samvittighet på ettermiddagen og kvelden til å gjøre andre ting, og faktisk bare ligge i sofaen. Ikke at det skjer så ofte, for jeg har jo ikke ro i baken til det. Men skulle jeg nå ha lyst til det, så vet jeg at jeg har gjort unna min trening for dagen, å kan gjøre akkurat det jeg vil.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

I dag morges trente jeg i en halvtime. Jeg liker å trene 45-60 minutter egentlig, men i dag handlet det mer om å få skviset inn en treningsøkt. Så da ble det sirkeltrening med seks ulike øvelser. Hovedfokus i dag var på rumpe og lår, så ble det noen øvelser på bryst, øvre del av rygg og mage.

 

 

Hva synes dere forresten om treningsklærne på bildene? Hvitt treningstøy er utrolig fint - synes jeg.

 

 

 

 

 

Jeg filmet noen øvelser i dag som jeg skal få lagt ut på instagram. Håper de ble bra da jeg fikk stadig beskjed om at minnekortet var fullt. Så filmene ble avbrutt støtt og stadig. Uansett, her er min instagramkonto. Hold deg oppdatert og få treningsmotivasjon: Randiae

 

Ellers vil jeg ønske dere alle en fin dag.

-Randi Annette-

TAKK FOR ALLE HILSNINGER

Blogginnlegget mitt på Adressa.no har fått folk til å sperre opp øynene - ja, det er sant at det finnes kapsler med glitter for å kunne skinne litt eksta der nede...... Les innlegget her om du vil lese mer om det.

 

Jeg er så glad for at jeg kan få frem mine synspunkt å stå frem som et (så godt som) godt eksempel på at det naturen har gitt oss, ikke trenger å være så ille. Å nei, jeg er ikke i mot at folk endrer på utseende sitt, jeg sier bare at man kan være vakker ner nede uten glitter også.

Glitter og glam - det er jo vakkert det.

 

Jeg setter uansett utrolig stor pris på dere som har gitt meg positive tilbakemeldinger på både instagram, sms, facebook og snapchat. Det er utorlig hyggelig.

 

 

Nå skal jeg på lunsj med en kunde av meg som jeg har klippet og farget i nesten 11 år. Det er utrolig hyggelig å få en slik invitasjon. Spesielt for meg som er student. Da er dett gull. Ellers håper jeg dere får en fin dag, om det er med eller uten glitter og stas.

 

Lag dere en god dag.

 

#adressa #meninger #kropp #helse #inspirasjon

-Randi Annette-

MID - SEASON SALE I HELGEN. MASSE BILDER.

Jeg fikk for litt siden en mail ifra sponsoren min, Brazfit om at denne helgen vil det være en helg med gode rabatter på treningsklær. Og da passer det godt å informere dere om dette tilbudet.

 

Det er 30% rabatt på nettbutikken og rabattkoden du bruker er sale30. Alltid fri frakt. Så skal du handle julegaver eller gi en sporty venn litt ekstra motivasjon, da er det lurt å benytte seg av tilbudet her. Tilbudet varer til og med 22 oktober klokken 23.59.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er så mye fint. Vanskelig å velge hva man vil ha, men med denne rabatten så får man mye for pengene.

 

 

 

 

For eksempel den tightsen dere ser på bildet under (fargen jeg har på tightsen er utsolgt, men finnes i flere farger).

Før pris: 649,-  Denne koster nå 454,30,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penger spart er en ting. Men det å trene i kule treningsklær, det gir masse motivasjon.

 

 

 


 

 

 

 

 

Flere bilder på min instagramkonto: randiae

 

 

 

Jeg har en BRAZFIT LOGO på min bloggside til høyre. Der finner dere direkte link til nettbutikken. Nå kan julegavehandlingen starte. Jeg har allerede startet.

 

#treningsklær #sponset #reklame #trening #fintess #motivasjon #inspirasjon #treningsblogg #rabattkode #julegavetips #tips

-Randi Annette-

TRAIN HARD(ER)

Med hender som var såre etter kettlebells i går, dro jeg på trening til halv syv der jeg teipet hendene og hadde på treningshansker. Good to go.

 

Treningen bydde på masse øvelser der jeg måtte jobbe ekstra med grepet, og det var en øvelse der jeg måtte tilpasse litt. Og grunnen var enkel, fordi der var øvelsen Kettlebell sving. Og det er jo derfor jeg har sår i hendene mine fra treningen i går.

 

Men så godt det er nå, den gode følelsen av å ha trent allerede. Nå er det fredag og jeg kan smile over å ha fullført en treningsøkt fra morgenen av, så nå har jeg fri til å gjøre det jeg vil etter skolen, med god samvittighet.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Så nå har jeg fullført tre økter så langt denne uken. Jeg er skikkelig fornøyd med det. Hva som driver meg? Jo, det er den fantastiske følelsen jeg får etter treningen. De fine treningsklærne som jeg kan bruke som en ekstra motivasjon. Jeg føler meg pigg, flott og sterk etter en god økt. Og hvem vil vel ikke kjenne på den følelsen?

 

Trening er ikke alt, men for meg betyr det enormt mye. Det gir meg noe - eller rettere sagt, veldig mye.

 

Hva betyr trening for deg? Følg meg på instagram om du vil: @randiae

 

#trening #Helse #kettlebells #motivasjon

-Randi Annette-

TRÆLENE LØSNET UNDER TRENING

Dette har vært litt av en dag. Dagen startet med at jeg stod opp klokken 06.20 for å dra på skolen der jeg var i syv timer. Vel hjem kom jeg og middagen ble enkel, men god - vi snakker da om taco. Rett etterpå var 45 minutters søvn på sin plass. Jeg var rett og slett kjempe trøtt, men planen var å trene på tross av det. Så da meldte jeg meg på time på 3T-Ilsvika der jeg skulle bryne meg på en time jeg aldri har vært på før, nemlig Kettlebells i 55 minutter.

 

Det var en råkul time, selv om det bydde på litt svinn. Jeg har træler i hendene, og nå har den ene trælen løsnet fullstendig, så det ser mindre deilig ut. Det svir som bare det også, så nå må jeg nok teipe det godt når jeg er på jobb å skal klippe hår, samtidig som jeg må bruke hansker når jeg vasker hår. Og på trening, kanskje bruke hansker. Jeg vurderer å trene allerede i morgen igjen.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

Jeg er så fornøyd med #TRAININSANE tightsen min fra Brazfit. Den sitter som et skudd og den er kjempe behagelig. Den brukte jeg på trening i dag, og til den aktiviteten jeg var med på, passet den utmerket.

 

Direkte link til nettbutikken finner du her, og ved å bruke min rabattkode, får du 20% avslag uavhengig av om det er rabatt fra før. Alltid fri frakt.

 

 

Forrige uke ble det kun en trening, men denne uken har jeg som mål å trene tre til fire ganger. Trener jeg i morgen tidlig, så har jeg fullført tre økter, så jeg skal si meg fornøyd med det. Så får jeg se om søndagen byr på muligheter for å trene litt.

 

Håper at såret mitt gror fort. Har du noen erfaringer med træler som løsner slik som det har gjort til meg? Har du andre tips enn at det bør få luft når det kan, og samtidig teipe det under trening, legg gjerne igjen en kommentar.

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-

FULL RULLE OG DÅRLIG SAMVITTIGHET

Er ikke det Randi Annette i et nøtteskall? Jo.

 

Jeg har vært bortreist og i tillegg så har jeg hatt masse av gjøremål liggende over meg, så da faller dessverre denne bloggen litt bort. Det er lite profesjonelt av meg, men heldigvis så har jeg fått inntrykk av at mine lesere har forståelse for det. Det har også blitt lite trening den siste tiden, det vil si en uke. Så da blir det naturlig lite blogging av den grunn også.

 

Still going strong

 

Men for å gjøre det godt igjen, så kan jeg forsåvidt spørre dere hva dere vil jeg skal blogge om. Har dere noen spesifikke tema eller spørsmål rundt noe, så ikke nøl med å spørre. Så skal jeg se hva jeg får til ut ifra det. Kanskje en god gammeldags spørsmålsrunde? 

 

Ellers håper jeg dere har det bra og at dere vil få en fin dag. Selv ser jeg frem til å trene, for det er virkelig på tide.

 

-Randi Annette-

Yellow and army - photoshoot

I og med at jeg befinner meg i havgapet, så blir det lite med trening, men jeg tenker at jeg like vel kan vise dere et ganske så sprekt treningsett som jeg har fra min sponsor, Brazfit. Nå har det seg slik at denne tightsen er utsolgt, men du finner den i både rød, rosa og oransje.

 

Direkte link til den røde finner du her.
Direkte link til den oransje, her.
Direkte link til den rosa, her.

 

Foto:Silje Bullgård.

 

Camo tank topp finner dere her.
 

 

 

Er dagen tung, da er det bare å kle på deg spreke farger. Da blir treningen en lek. Å i den mørke tiden vi nå går inn i, er farger helt klart suverent.

 

 

Litt ulike størrelser på bildene her, noe som var litt dumt. men det får gå for denne gang.

 

Hva er det viktigste for deg når det kommer til treningsklær? Er det minst mulig farger og god passform, eller er du opptatt av begge deler? Legg gjerne igjen en kommentar.Følg meg gjerne på instagram, @randiae.

 

Lag dere en god dag - det er tross alt helg.

 

#treningsklær #brazfit #sponset #reklame #treningsblogg #blogger #fotoshoot #photo #photoshoot

-Randi Annette-


 

FROZEN

Nå tror jeg ikke det er mange dagene igjen før det ligger litt frost på veiene, så i går fikk jeg en god venn av meg til å bytte om fra sommerdekk, til vinterdekk på sykkelen min. Jeg sykler ofte langs ved sjøen og ellers både tidlig og sent, så nå tør jeg ikke å vente noe lengre. Det er typisk at snøen ligger eller at det har vært minusgrader når jeg ikke har mulighet til å få hjelp, så dette tror jeg var en bra timing.

 

 

 

Det blir kaldere og kaldere, noe jeg ikke er så begeistret for. Jeg er helt klart ei jente som liker sommeren aller best, men jeg liker å finne fine ting med hver årstid, så jeg har noe å glede meg over hele året. Er ikke det lurt?

 

 

Nå vet jeg ikke hva målestokken viser eller hvordan været skal være i dag, men det finner jeg fort ut. Nå skal jeg gruse på veiene med en høy lyd som piggdekkene gir. Det er alltid like gøy å sykle på broene der folk går. De skjønner ingenting av den lyden og ser for seg at noe stort kommer. Men så er det bare lille gladlaksen her, på en liten sykkel.

 

Ha en fin dag.

 

-Randi Annette-

HVILEMODUS

I dag våknet jeg uthvilt og det er dagene jeg skal på jobb etter skoletid at jeg virkelig trenger å kjenne på at jeg er uthvilt. Ellers blir dagen utrolig lang og tung. De siste ukene har jeg på mandager og tirsdager vært på skolen fra 08.30 om morgenen, og ikke vært hjemme før halv ni på kveldene. Dette på grunn av at jeg jobber til klokken åtte. Det har vært så slitsomt og tungt at jeg nå har bestemt meg for at jeg ikke skal starte dagene halv ni, men kanskje heller to timer senere.

 

Jeg prøvde det først i går, og det ble veldig vellykket, så jeg tenkte å slå til med den samme planen i dag.

 

Å slite seg ut og jobbe for hardt fra starten tror jeg ikke trenger å være så lurt. Dere har vel hørt om den berømte veggen... Den vil jeg ikke møte på.

 

Heldigvis så lar jeg meg selv få lov til å senke skuldrene å tenke litt annerledes. Det handler ikke om å være superhelt fra morgen til kveld. Det å jobbe med studier og kombinere jobb er tøft, men jeg har nå funnet ut at jeg ikke må lage dagene så lange, for det blir de når hodet er koblet på i tolv timer nesten i strekk.

 

Jeg vil jo være en superhelt, men superhelter trenger hvile de også. Jeg har blitt godt kjent med meg selv siden jeg startet på BI, og jeg synes det er minst like spennende å bli bedre kjent med meg selv, som det er å studere nye fag. Man kan lære mye på det å utforske hvordan man takler ulike ting, i så fall har jeg erfart det.

 

Jeg trives utrolig godt med meg selv om dagen. Har det rett og slett fantastisk, og det er en følelse jeg skal ta med meg videre inn i den hektiske perioden jeg nå går inn i. Trening er for meg noe som får meg til å koble av og slappe av på en merkelig måte. Så dagen i dag startet jeg med nettopp det. Satte hodet og kroppen i hvilemodus - bedre blir det ikke.

 

Hvilemodus....

 

-Randi Annette-

 

OPPSLUKT I MAGERUTER

 

Jeg må nesten bare få lov til å benytte meg av å komme med noe her. Jeg så en leser leste et innlegg her på bloggen som het for Sommerkroppen 2014, som jeg har skrevet for omtrent 3,5 år siden. Der hadde jeg lagt ut to bilder av meg der jeg viste magen min. Og der var det snakk om at jeg skulle til Lanzarote like over jul, og jeg måtte få sommerkroppen litt tidligere enn først antatt. Det var såvidt noen endring fra desember og januar, som bildene viste.

 

Jeg tenker bare, er det mulig å bli så oppslukt i en kroppesdel? Ser man bare etter den perfekte og fine magen? Really?!


Klærne er sponset av Brazfit

 

Jeg kan ta meg selv i det nå også, at jeg kanskje stopper opp i speilet å tar en kikk på kroppen min. For å se om det er noe endringer. Men det å være så inn i en boble som nesten går på psyken, det skremmer meg. Jeg vedder på at mange jenter og gutter der ute tar bilder og sammenligner seg selv med seg selv. For ikke å snakke om det å sammenligne seg selv med andre.

 

 

Bilder er jeg ikke i mot, i den grad at man kan se om man har progresjon. Det er faktisk til veldig motivasjon. Men det å finne en sunn balanse tror jeg kan være utfordrende. Jeg forholder meg til meg selv om min egen erfaring når jeg sier dette. Det er at det er fort gjort å glemme helheten dersom man kun fokuserer på kun en kroppsdel. Jeg for min del er opptatt av å føle meg vel i buksene mine og generelt klærne mine.

 

Jeg kjenner jeg nesten blir frustrert over å tenke over hvor opphengt jeg har vært i disse magerutene. Det er bra man vokser som person og ikke minst innser at det er bedre med en sunn helse, enn å være så opphengt i detaljer. Dersom jeg ikke føler meg vel i bikini eller i en bukse, da handler det om å være litt bevisst på kosten. Og ikke minst forbrenne mer enn det jeg spiser.

 

Kos dere, flytt fokus på helheten og ikke sammenligne deg selv med andre. Med mindre de gir deg motivasjon. *
Lag dere en god dag - det er opp til deg om dagen skal bli god eller ei.

 

#kropp #kroppspress #helse #foto #bilder #treningsklær #mage #abs

-Randi Annette-

 

FRA JOBB TIL FULL FEST

Endelig kommer det en helg der jeg skal ute på byen. En skulle kanskje tro jeg fikk dosen min under fadderuken, noe jeg kanskje også gjorde. Men det er lenge siden nå, så nå er jeg skikkelig klar for en fest ute på byen. Jeg er veldig glad i de kveldene der det er ost, kjeks og vin. Eller tapas med noe godt i glasset. Men variasjon er absolutt det jeg foretrekker.

 

I kveld skal jeg i bursdag til en kompis som jeg har trent Ju Jitsu sammen med noen år (sett vekk ifra at jeg ikke har vært på matten på litt over ett år nå...Desverre). Men morsomt, det blir det helt sikkert.

 

Bildet av meg ble tatt i sommer da jeg skulle på White Party.

 

Angående outfit til i kveld har jeg ingen anelse om. Det bøtter ned med regn og jeg hater å fryse og bli kald. Så det ender vel kanskje opp med en bukse og en fin overdel. Jeg kommer hjem klokken halv syv i kveld, og bursdagen starter klokken åtte. Så litt stressende kan det bli, men det er bare å senke skuldrene når jeg kommer hjem, da er det helg.

 

Lag dere en magisk dag, det er tross alt lørdag.

 

-Randi Annette-

DAGLIG HAR JEG LAGT PÅ MEG OVER 200G

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Neida, det var vel å overdrive. Men jeg har på en uke ikke trent noe som helst (sett vekk ifra at jeg trente i morges). Jeg har vært på hyttetur der det ble mye sitting, spising og noe godt i glasset. Til Krakow reiste jeg god og mett, men der ble det både kake, kaffe, brus og alkohol. Og ikke minst tre-retters som jeg spiste når jeg var mett på kake. Litt dårlig planlegging og alt for svak for kake. Da er det ikke rart at man går opp nesten 1,5 kg på en uke.

 

De som kjenner meg vet at jeg er et matvrak,og vel så det. Men nå må jeg faktisk ta meg sammen. Jeg ser at jeg greier å legge på meg en del dersom jeg ikke fokuserer noe som helt på kostholdet og samtidig ikke er i aktivitet. For min del så handler det om at jeg trives der jeg har vært så nå er det full fokus på trening igjen.

 

Utrolig godt med en uke der man kan unne seg noe hver eneste dag. Slappe av med et glass vin, god mat og spise akkurat det man vil, når man vil. Men det er på en måte min bonus også. Når jeg har vært flink med skolearbeid, hard trening og mye gjøremål. er det å koble av noe jeg virkelig unner meg.

 

Men gode rutiner som jeg har i min hverdag som innebærer trening er en livsstil jeg liker.


Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg er så heldig som bor like ved 3T-Ilsvika her i Trondheim, så for min del er veien utrolig kort til vektskivene. Det råeste treningssenteret i byen, det er det - uten tvil. Å bo så nærme, det er jeg utrolig takknemlig for.

 

 

 

I dag var jeg på tabata, og da ble de vektskivene dere ser på bildene benyttet på noen av øvelsene. Dere ser alt ifra fem til tjuefem kilo. Greit å bruke disse til øvelser som kanskje i utgangspunktet skal utføres med egen kroppsvekt for å påføre litt mer syre og tyngde.

 

 

 

 

Nå legger jeg bak meg en dag med en treningsøkt som startet klokken 06.30, studietid og forelesning som startet klokken 08.30, som varte i syv timer totalt. Det er rene arbeidsdagen det. Nå skal jeg slappe av litt før jeg får besøk. Når det gjelder kostholdet så hadde jeg en plan om å lage meg kokt sei til middag, men jeg er fortsatt mett. Så det kan se ut for at jeg hopper rett på ølen med ost, kjeks og druer når jeg får besøk.

 

Nå er det helg, og etter en slik dag med mye gjøremål, er det helt greit å kose seg - synes jeg.

 

Jeg sier i dette tilfelle som de aller fleste - jeg starter på mandag.

 

-Randi Annette-

SHOPPING I KRAKOW

Som nevnt tidligere så har jeg vært i Krakow, og jeg må si jeg var heldig med både været og shoppingen. De siste to gangene jeg har vært i Gdansk, fant jeg ikke noe spesielt, men nå når jeg var i Krakow, fant jeg noe jeg likte i hver eneste butikk.

 

Denne grå cardigan fant jeg. Jeg var litt i tvil om jeg skulle kjøpe den i grå, eller i vinrød. Men endte opp med denne.

 

 

 

 

 

Og to gensere. Dette er noe av det jeg shoppet. Ellers ble det ansiktsrens, kremer, strømpebukser, makeup, undertøy og noe mer. 

 

 

Har du noen gang vært i Krakow? Nå fikk jeg ikke sett så veldig mye ettersom det ble en kort stund. Men kanskje jeg tar turen igjen neste år - det vil tiden vise.

 

Lag dere en god dag.

 

#krakow #shopping #polen #ferie #tur #opplevelse #cardigan #reise

-Randi Annette-

HELT BORTREIST - NÅ ER JEG TILBAKE

Først og fremst så har jeg vel bare med det å legge meg flat å si unnskyld. Det har gått utrolig mange dager nå uten at jeg har blogget, eller gitt en lyd ifra meg. Det beklager jeg virkelig. Jeg har vært på farten hele tiden den siste uken, så det at jeg har vært så stille som jeg har vært, har sine grunner.

 

I morgen er det en uke siden jeg reiste til Oppdal,og der var jeg til søndag. Det å være på hyttetur innebærer ikke så mye sosiale medier for min del men det å slappe av mest mulig. Det eneste jeg gjorde der var å slappe av i godt selskap og lese litt på makro økonomi. Så den lille tiden jeg orket å gjøre noe som helst, måtte jeg prioritere på studiene.

 

Helt bortreist - ja, nesten bokstavelig talt. Men nå er jeg tilbake

 

Nesten direkte fra Oppdal, reiste jeg til Kraków. Rett hjem å pakke ut, og pakke på nytt igjen. Så på restaurant for å spise et godt måltid før jeg skulle reise. Så slik har det altså gått. I ett, med andre ord. Kraków var virkelig fint. Jeg var heldig med været også. I så fall er sol og 18 grader helt greit i starten på oktober.

 

Jeg tok selvfølgelig noen bilder på både Oppdal og i Kraków, så de skal jeg dele med dere når jeg får lastet de inn på pc-en.

 

Nå skal jeg over på et sunnere kosthold igjen. Dere aner ikke hvor lite jeg har trent og hvor mye jeg har spist den siste uken. Når du våkner mett, men spiser like vel. Når du er mett, men kjøper deg en kake. Spiser tre retters, selv om du er mett. Ja, da blir det deretter. Men jeg har koset meg. Nå skal jeg sette meg på skolebenken om litt å ta igjen det jeg har gått glipp av de siste dagene.

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no