hits

Gjør dere klare for 1 desember og julekalender.

Siste dag av november er her, og nå er det bare å ønske desember velkommen. I morgen er det klart for å åpne luke nr 1 her på bloggen, så det er bare å følge med. Det kommer til å bli åpnet en luke for hver dag. Jeg kan røpe at det vil bli noe som passer til både jenter og gutter. Gamle og unge, så dette gleder jeg meg til.

 

 

Hvis du gikk glipp av dette innlegget der du kunne komme med innspill, så er det bare å klikk deg inn, og legge igjen en kommentar.

 


 

 

Nå skal jeg spise kveldsmat også etter hvert legge meg. I morgen skal jeg stå opp klokken 06.00, for så å trene klokken halv sju. Så jeg trenger all den søvnen jeg kan få. 

 

Håper dere får en fin natt og at dere får en fin start på desember.

 

 

Trening #Fitness #Helse #Blogg #mote #Motivasjon #Inspirasjon #Kalender #Julekalender #Jul #fit  #Treningsblogg #Helse #Styrketrening #foto

-Randi Annette-

 

Fortvilelse, mestringsfølelse og en smule stresset.

 

Da er det siste dag i november, og tiden går virkelig fort. Alt for fort, spør dere meg. Jeg har en haug av oppgaver å gjøre i norsken, pluss at jeg skal holde litt liv i denne bloggen. Det er ikke bare enkelt det heller, skal jeg fortelle dere. Jeg skulle ha tatt meg en fotoshoot, og ikke bare en, men opp til flere for å ha bilder til denne bloggen. Det tar tid, les, mye tid.

 

Jeg velger jo selv å blogge, og det kan jeg bare ikke slutte med. Det er det som er min hobby og det er da jeg slapper av aller mest. Så det å kutte den ut, er ikke et tema. Har jeg ikke tid til å blogge en dag, så får det bare bli sånn. Men, jeg har mange oppgaver som krever at jeg presterer. Alt ifra sponsorer til jobb, og ikke minst skolebenken. Men, jeg har greid det før, så jeg greier det nok denne gangen også.

 

 For øyeblikket så koker det litt inni meg, da jeg bare må få sortert litt hva jeg må gjøre, og når. Studiene for eksempel, har jeg nå igjen å lese ut en bok der jeg har omtrent 120 sider igjen. Så må jeg jobbe med å sammenligne to bøker og drøfte tema oppvekst. Her skal jeg senere sende inn en video om dette som skal vare 10-20 minuttter. Også har jeg ti tekster å lese og sammenligne. Pluss at jeg må sette meg inn i tema om hva som er typisk norsk, og sende inn en video der jeg presenterer dette emne i 5-10 minutter.

 

Dette er en brøkdel av mine oppgaver. Tenkte å la dere få slippe å sovne iløpet av dette innlegget, med mindre dere allerede har sovnet da. Det er tørt, vanskelig og krevende, men jeg skal ikke gå mer i detaljene nå. Uansett i du har en jobb i dag, og du er fornøyd med yrket du har valgt, sleng deg på nettstudie for å ta studiekompetanse. Det er kjempe lurt. Ja, det er tøft og vanskelig, men for en mestringsfølelse du får etter å ha lagt bak deg noen år med blodslit og fortvilelse.

 

Fortvilelse, mestringsfølelse og en smule stresset. Sommeren 2017, kan ikke komme fort nok. Jeg skal være så stolt av meg selv når jeg er ferdig med studiekompetanse. Folk kan si det man vil om norskfaget og hvordan det var. Dere skulle bare visst hvordan det er i dag. Det kan nemlig ikke sammenlignes, i følge norsklæreren min som prøver å trøste meg med det.

 

Dette var dagens. Hvis du holdt på å sovne under denne lesingen, så skjønner du hvordan jeg har har det nesten daglig med å studere. Harde fakta, men sant, det er det.

 

-Randi Annette- 

 

  

Nå vil jeg gjerne ha hjelp.

Da er det like før 1 desember er her, og jeg kommer i år, som i fjor til å kjøre på med kjekke tips, rabatter og lignende på bloggen i form av en julekalender. Det vil ikke minst komme sunne og gode oppskrifter. Kalenderen er åpen for enda flere tips, så derfor spør jeg nå dere.

 

Hva ønsker dere at jeg skal ha med i årets kalender?

 

 

 

Legg igjen en kommentar, så kan det være jeg henter din inspirasjon. 

 

Ha en fantastisk kveld videre.

 

 

Trening #Fitness #Helse #Blogg #mote #Motivasjon #Inspirasjon #Kalender #Julekalender #Jul #fit  #Treningsblogg #Helse #Styrketrening #foto

-Randi Annette-

 

 

Morgentrening og rabattkode.

En bedre start på dagen ble det nok en gang i dag, med trening klokka 06.00. Det å stå opp er seriøst som en lek. Det er ikke tungt i det hele tatt, noe jeg ikke skjønner mye av. En skulle kanskje tro det er tungt, men jeg tror det handler om gleden bak det å stå opp. Jeg synes trening er kjempe gøy, og da er det lettere å stå opp også. Det ble ikke så mye mer enn seks timer søvn, så jeg har kanskje ikke sovet så mye, men det går overraskende greit.

 

Inneholder sponsede lenker. 

I dag ble det omtrent 50/50 med tanke på trening av under og overkropp. Jeg kommer til å legge ut noen videoer på min instagram, @randiae.

 

 

Husk at du også kan benytte deg av min rabattkode når du handler treningsklær hos Brazfit. Bruk rabattkoden randiae15 som gir 15%, uavhengig om det er en rabatt på det du handler i utgangspunktet.

 

Nettsiden besøker du ved å trykke her.

 

Ønsker dere fortsatt en sprek tirsdag, og en flott uke.

 

#tilbud #rabatt #sporty #treningsklær #trening #Helse #sporty #gym #fitness #fit #Brazfit #inspirasjon #treningsblogg #sponset #rabattkode

-Randi Annette-

Makan hønsehue.

Jeg blir forvirret av å ha fri ifra jobb på en ukedag. Jeg har hatt søndagsfølelse i hele dag, og det ser ikke ut til at den følelsen forsvinner med det første heller. Jeg har brukt dagen på tre ting, og det er å slappe av, trene og gjøre lekser. Nå har jeg jobbet med norskfaget i tre timer, så nå skal jeg ta meg en tur på besøk til ei venninne. Avkobling med god samvittighet på en søndag... Mandag.

 

 

Makan til hønsehue. Jeg er ikke egnet til å ha fri jeg. Men, jeg skal ikke klage da, for det er jo utrolig godt med fri inni mellom. Det er bare så utrolig kjedelig å blande disse dagene. Det blir en kort uke da, det er sikkert. 

 

Nå skal hønsehue ta seg en tur ut for å dra på besøk. Kanskje frisk luft hjelper på?!

 

 

-Randi Annette-

 

Jeg feira meg selv i går.

 

Og slik så jeg ut på min bursdagsfeiring i går. Ja, jeg har sagt jeg elsker bursdag og det å feire, men jeg tar det tilbake. I så fall feiring med alkohol. Venner skal spandere, skåle ect. Kroppen her er ikke lagd for alkohol, men en fest kan den tåle. Så her legger jeg ikke på noe filter, men sier det som det er. Jeg har følt meg bedre enn dette, foråsidetsånn.

 

 

 

  

Dette glasset har vært med meg på mine bursdager ganske mange år nå. 

  

  

Her var vi 17 stykker. Fullt hus og super koselig.

 

 

  

  

Sminken ble lagt av ei venninne, og jeg ble veldig fornøyd. Morsomt å bli sminket med tusenvis av ulike børster, ulike skygger og utstyr jeg knapt har sett. Jeg gjør sminken med fingrene, og jeg bruker kun foundation, litt rouge, øyenskygge og maskara. Vipper satt jeg på også, noe jeg i så fall aldri bruker. Men, jeg følte meg veldig fin da. 

-Randi Annette- 

 

Klar for å feire bursdagen min.

Endelig var dagen her. Jeg er så barnslig så jeg gleder meg til bursdagen min lenge før den kommer. Jeg ble 28 år på tirsdag, men den blir feiret med gode venner i kveld. Dagen i dag har gått i ett fra vi stod opp og til nå. Jeg sov lenge i dag, og det var skikkelig godt. Vanligvis står jeg opp mellom halv seks og syv, så i dag sov jeg til jeg våknet. Skikkelig godt.

 

Nå er leiligheten litt ommøblert så det blir plass til 16 stykker her inne. Så fult har det aldri vært før. 

Håret er krøllet, men hverken de riktige klærne eller sminken er på. Her går jeg i ei rød t-shorte og en grå shorts. Og krøllete hår da. Ei venninne har tilbydd seg å sminke meg, så da skal hun få lov til det. Tenkte det var greit å spise ferdig før jeg begynte med å kle på meg de klærne jeg skal ha på, så da får jeg se skikkelig fin ut med dette, før jeg blir veldig fin med det jeg faktisk skal ha på..

 

Håper dere får en fin kveld, og at helgen har vært fin så langt.

 

Her blir det fest.

 

-Randi Annette-

Morgentrening og gode rabatter.

Jeg trente i dag klokken 06.00 og jeg kjenner det blir lettere og lettere å stå opp. Det er magisk når det å komme seg opp av sengen går som en lek. Men, jeg kjenner i skrivende stund at jeg er litt trøtt. Men, det skulle bare mangle da jeg ligger i en kjempe digg sofa.

 

I dag så møtte jeg på en del utfordringer når det kommer til treningsøvelser. Det var mye nytt for min del, men jeg greide å henge på. Det er så morsomt å teste ut nye øvelser, og ikke minst utfordre kroppen. Kroppen har bare godt av å lære seg noe nytt.

 

Inneholder sponsede lenker. 

Nå blir det vel den fjerde og siste treningsøkten for denne uken i morgen, så blir det fridag på søndag.

 

Ellers vil jeg minne dere på at dere kan gjøre gode kupp med tanke på treningsklær, der dere får 50%-70%. Dere kan bruke min rabattkode, randiae15 som gir ytterligere 15% på kjøpene. Fri frakt, og kjapp levering. Gå rett til nettsiden ved å klikke her.

 

Håper dere gjør gode kupp i dag, og at dere får en fin helg

 

 

 

#blackfriday #tilbud #rabatt #sporty #treningsklær #trening #Helse #sporty #gym #fitness #fit #Brazfit#inspirasjon #treningsblogg #sponset

-Randi Annette-

Gi meg DINE beste tips.

 

Nå trenger jeg din hjelp. Jeg skal trene i morgen, og jeg har fått en oppgave som følger.

Velg to treningsøvelser du ønsker å gjøre.

 

 

Sportstoppen er sponset av Brazfit


 

 

 Det er jo mye man kan gjøre, men jeg tenke jeg lik så greit kunne spørre dere om hvilke øvelser som er deres favoritter når det kommer til trening. Det trenger ikke å være med utstyr, nødvendigvis. Legg gjerne igjen en kommentar om hvilke øvelser du anbefaler.

 

Ha en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-
 

BLACK FRIDAY 50% - 70 % OG FRI FRAKT PÅ ALT

Tiden for å handle treningsklær er nå. Nå er det virkelig gode tilbud å få i mange butikker, men jeg vet ikke om så mange som kan måle seg med BRAZFIT sine tilbud. Prisene er satt ned med 50% og 70%, og dere kan i tillegg bruke min rabattkode som er randiae15, og få ytterligere 15%. 

 

Handle på nettsiden via denne linken, som tar dere rett til nettbutikken.

 

Sponset innlegg

Fargerike klær gir mye på trening. Se nærmere på sportstoppen og tightsen her.

 Ulike treningsjakker her.

 
 

 

Tilbudene ligger allerede ut på nettsiden, så det er bare å fyre løs allerede i dag.

 

 

#blackfriday #tilbud #rabatt #sporty #treningsklær #trening #Helse #sporty #gym #fitness #fit #Brazfit #inspirasjon #treningsblogg #sponset

-Randi Annette-

 

2 uker siden sist <3

Nå er det to uker siden sist jeg hadde besøk av kjæresten min, og nå gleder jeg meg veldig til å få noen dager sammen med han. Det blir to hele dager, og omtrent to halve dager. Så det ser jeg veldig fram til. I går fikk jeg roser i bursdagsgave av noen venner, så de passet veldig godt på spisebordet mitt. Bildet av meg og kjæresten min har jeg tatt, og det er ifra da vi var i Gdansk tidligere i høst.

 

 

 

 

Vi har nå passert 5 år og 4 måneder, så jeg synes vi er flinke som klarer å holde sammen, på tross av utfordringer vi har med tanke på avstanden. 

 

Nå er det bare å telle ned, og glede seg til klokken blir 22.30. For da kommer han nemlig inn døren. 

 

Dagene skal nytes. Det er helt sikkert.

 

Ønsker dere en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-

 

Oppskrifter på det jeg serverte gjestene i går.

Plutselig var det over. Jeg koset meg skikkelig i går med alle telefoner, meldinger og ikke minst besøk som jeg var så heldig å få i går. Bursdag er skikkelig stas, og det er så gøy å høre ifra kjente og kjære, som jeg kanskje ikke høre så mye ifra ellers. Det koster jo så lite å sende en melding eller å ringe. Så tusen takk nok en gang, for at dere tok dere tid.

 

 

I dag har jeg spist litt av restene som ble igjen. Jeg lagde hjemmelagd sunn gele, og kjeks i går, så det kan spises med god samvittighet, selv rett etter frokost.

 

Oppskriften på kjeksene finner du her,  og gele, her.  Denne gangen ble det brukt funsaft med smak av jordbær. Veldig enkelt og utrolig godt.

 

 

Nå må jeg ordne meg klar for jobb, så dere får ha en flott dag videre.

 

 

 

#Gele #Funsaft #Oppskrift #Sunn #Helse #Blogg #Treningsblogg #Fit #Fitness #Dessert #Sunt #bursdag #kejks #inspirasjon

-Randi Annette-

 


 

Tusen takk for at dere tok dere tid til meg.

Det har vært en magisk dag jeg ikke ville ha vært foruten. Jeg startet dagen med trening med to jenter jeg er glad jeg har blitt kjent med, som har gitt meg mye. Og Marte, som hun ene heter, har jeg virkelig fått god kjemi med utenom trening også. Det viser seg at hun har like god humor som meg. Noe jeg digger.

 

 

Tonje. Hun har jeg kjent siden 2005, og hun var med på shopping. Hun ga meg ærlige tilbakemeldinger og hun hadde stor tålmodighet når jeg prøvde klær og fortalte hvor rar jeg så ut med de ulike plaggene. Jeg måtte skjerpe meg, fikk jeg beskjed om. Jeg bare, "ja, men se da. Jeg er jo så bleik og denne toppen får skuldrene mine til å se like brei ut som en låvedør". Ja, man blir nemlig litt markert ved å trene så mye som jeg gjør. Men, jeg fikk kjøpt litt. Så ta meg for en bleikfis og ei breiskuldra jente. Sånn er det bare.

 

Også kom June på besøk. Hun har vært til meg i seks timer. Og hun var her senest i går en liten tur. Da var hun her i tre timer. Vi har mye å prate om. Vi jobbet sammen noen år, men nå er det noen år siden. Kontakten er av og på, men vi vet alltid hvor vi har hverandre. Ekte vennskap varer evig. Uavhengig av hvor ofte vi ser hverandre eller prater med hverandre.

 

 

Også har vi fadderbarnet mitt, Mikael, med foreldre som er Dan og Linda. De har jeg kjent i mange år nå, og vi har gode historier og minner sammen. Oftest minner som at Randi Annette sier eller gjør noe teit, som de kan le av. Ikke noe jeg skal gå innpå her, men ja. Jeg snakker før jeg tenker og jeg ler kanskje høyest av mine egne vitser og apestreker.

 

Så mine venner, tusen takk for at dere gjorde dagen min fin. Jeg kommer til å huske denne dagen, og jeg er veldig glad for telefoner, meldinger og hilsninger jeg har fått på min bursdag.

 

Og til helgen blir dert fest med omtrent tjue stykker, så dette blir en bra feiring. Jeg har trua.

 

 

Jeg er veldig glad i dere alle. 

 

 

-Randi Annette-
 

Jeg har bursdag. Gratulere meg med dagen :D

Hipp hurra for meg selv. Jeg har bursdag, og i dag fyller jeg 28 år. Fortsatt ung, sprek og ser ut som jeg knapt har fylt tjue. I så fall i følge mange. Men, da holder jeg meg vel ung da, tenker jeg. Alderen er jo bare et tall. Men, bursdag er jeg veldig opptatt av og det er kjempe kos og super gøy.

 

Masse oppmerksomhet, meldinger og telefoner. Akkurat slik jeg liker det.

 

Jeg har allerede trent, lagd hjemmelagd gele og kjeks. Skikkelig effektiv fra morgenen.

 

Nå må jeg stikke For nå skal jeg stikke på shopping.

 

-Randi Annette-
 

Treningsvideo som gir en boost.

Tenkte å stikke innom for å gi dere en skikkelig treningsboost. Videoen ligger også på min instagram, @randiae, men for dere som ikke har det, kan se den her.
 
En ukes tid siden denne ble filmet.
BM0_jIxjXv5
 
 

Hva synes dere?

 

-Randi Annette-
 


 

Deilig mandag og bursdag i vente.

Da er den deilige mandagen her igjen, og det sier jeg ikke med en ironisk undertone, men jeg mener det helt oppriktig. Mandag er en dag jeg liker fordi den er perfekt til å gjøre uken som er i vente bedre enn den forrige. Om det skulle være behov for å overgå den uken som har vært. Selv hadde jeg en flott uke, men denne uken er langt mer spesiell enn den som var.

 

I morgen har jeg bursdag og jeg er ei jente som ELSKER å feire bursdag. Jeg har ikke de store planene i morgen, men har man bursdag, så må den markeres litt. Så jeg får se hva jeg finner ut. Og til helgen skal jeg fylle leiligheten min med omtrent 17 stykker, så her blir det fullt.

 

 

Jeg er skikkelig barnslig når det kommer til bursdag, fordi jeg er rett og slett som et lite barn. Smiler fra øre til øre, sier gjerne med et stort smil, "jeg har bursdag i dag jeg", for å  snike til meg noe som dette: Åh, gratulerer med dagen.

 

Ja, så voksen blir jeg aldri når det kommer til bursdag. Mamma og pappa, og da spesielt sistnevnte, har gjort en god jobb når det kommer til å feire bursdager. Det må jo være noe minner fra barndommen som gjør at bursdag betyr så enormt mye for meg. I så fall liker jeg å tro det.

 

Håper dere får en minst like fin mandag som meg.

 

 

-Randi Annette-
 

Dagen derpå.

I går var jeg på julebord, og formen i dag har vært helt fortreffelig. God middag og to øl var ikke noe jeg bar preg av i dag, heldigvis. Selv om jeg ikke var hjem før klokken tre i natt, så har jeg fått masse søvn. Dagen har gått med på å jobbe med skole, og rent lite ellers. Jeg var på besøk til ei venninne bare et steinkast unna her jeg bor, som hjalp meg med oppgavene. Innspill er alltid kjekt å få. Jeg har akkurat sagt meg ferdig med de, men jeg må gå over å sjekke skrivefeil, da jeg har skrevet på nynorsk. Det er ikke bare bare, nemlig.

  

Så grunnen til at jeg har vært veldig stille i dag skyldes at jeg har vært opptatt. Senere i kveld får jeg besøk av en venninne jeg ikke har sett siden sommer, om jeg ikke husker helt feil. Bra vi har facebook og lignende sier jeg bare.

 

Nå skal jeg se litt på Top Model og sende inn oppgavene mine til vurdering.

 

Hva har du gjort i dag?

 

-Randi Annette-. 

Jeg skal på julebord i kveld.

I kveld skal jeg på julebord og det gleder jeg meg veldig til. Jeg rekker ikke hjemom før julebordet, så jeg må ordne meg på jobb. Men, det går veldig fint. Jeg tenker å farge ettervesten min, for så å krølle håret eller noe. Jeg har bursdag på tirsdag, og skal feire bursdagen min neste helg, så det er perfekt å få farget håret til den anledningen også.

 

I dag ble det er bilder av meg fra da jeg var på julebord i fjor. Det blir ikke denne kjolen i dag, men et skinnskjørt og en rød body. Ja, det tror jeg kan bli fint.

 

Sponset innlegg.

 

Jeg har ikke blitt ferdig med skriveoppgavene mine enda som skal inn til morgen kveld, så for min del blir det en rolig og tidlig kveld. I morgen må jeg jobbe med skolearbeidet mitt igjen, men sånn er det. Både jeg, venner og medarbeiderne mine har blitt vant med dette. Men, sånn er det. Det kommer godt med seg senere å ha jobbet litt ekstra for å få studiekompetanse.

 

Nå skal jeg spise mitt vanlige frokostmåltid, nemlig NOKA musli. Ja, jeg spiser det enda. Jeg blir bare ikke lei jeg. Havregrnsgrøt, brød og knekkebrød kan jeg fort bli lei av. Men, aldri musliblandngen til NOKA. Det er merkelig, men heldigvis blir jeg ikke like fort lei av alt da.

 

Håper dere får en FANTASTISK lørdag. Nå skal jeg på jobb.

 

 

#Helg #Lørdag #Trondheim #Julebord #fest #Venner #Kollega #Kjole #Fashion #Mote #stil #inspirasjon #Noka #sponset #reklame #lørdag #diett

-Randi Annette- 

En god natt.

Det har vært en skikkelig travel dag fra klokka 05.30 og til nå. Jeg trente en times tid fra klokken seks, og var på jobb til halv ni i kveld. Litt overtid med store fargeprosjekter (som er super morsomt), så nå er jeg rimelig klar for å legge meg. Jeg er skikkelig trøtt og sliten, da det har gått i ett i hele dag.

 

 

 

I morgen skal jeg på jobb og etterpå skal jeg på julebord. Dagen vil ikke bli noe mer rolig i morgen heller. Men, det er morsomt at det skjer litt.

 

Dette ble tidenes korteste innlegg, men jeg ville bare stikke innom for å ønske dere alle en god natt.

 

 

-Randi Annette-

 

Bli med på gratis workshop i spinning på Ilsvika.

Da har jeg den glede å invitere dere til en gratis workshop i spinning, som finner sted på 3t-Ilsvika her i Trondheim. Dette kurset er egnet for de som er nye, og for de som har erfaring. Selv har jeg minimalt med erfaring på en slik spinningsykkel, men jeg synes det er veldig morsomt å sykle. Jeg sykler hver eneste dag utendørs, men da på nesten flat mark. Men, på en slik spinningsykkel kan man endre motstand og lignende med små justeringer, så man unngår den såkalte søndagsturen. 

 

Sponset innlegg.

 

På kurset vil du få en gjennomgang av teknikk, watt, puls, Keiser-sykkelen, oppvarming, musikk, ulike løypeprofiler og de forskjellige timene du kan få på 3T. Geir og Tommy er instruktørene som kjører en workshop i spinning lørdag 26. november kl 12.15-14.45.  Første del vil være teoretisk/praktisk, før det hele avsluttes med en forrykende Spinn 75 duo.

 

Tommy hadde instruktørkurset som jeg var på tidligere i år, og han har flere gruppetimer på 3t-Ilsvika. Han er kjempe flink, så dere kommer til å være i trygge hender. 

Viktig informasjon

Påmelding: Det er mulig å booke seg på workshopen 7 dager i forkant.
Sted: 3T-Ilsvika
Dato: lørdag 26. november
Klokkeslett: 12:15 - 14:45
 

 

Workshoppen er helt gratis!

Alle har muligheten til å melde seg på, både medlemmer og de som ikke er det. Ring resepsjonen: 459 66 767


 

Velkommen til 3t-Ilsvika i Trondheim.

God trening.

 

-Randi Annette-
 

Tips til å komme seg opp av senga, og rabattkode.

 

Jeg håper dere har hatt en strålende dag så langt. Jeg har fått gjort unna massevis allerede, selv om klokken er rett over 11.00. Jeg var på gruppetime på 3t-Ilsvika klokken 06.30, og jeg har fått skrevet litt på langsvarsoppgaven min. Og jeg har også begynt på kortsvarsoppgaven, der jeg nå mangler ca 60 ord, så det er lovende. Her snakker vi disiplin. I kveld skal jeg ute å spise etter jobb, så jeg er ikke hjem før nærmere 22.00, og da er de alt for sent å sitte med lekser.

 

Inneholder sponsede lenker.Det har utrolig nok blitt veldig enkelt å stå opp tidlig for å trene, så hvis du synes det er tungt nok å stå opp uansett hvor mange klokken er, så kan jeg komme med et godt tips. Starter du dagen med noe du gleder deg over, så blir det lettere. For meg kan en god start på dagen være en god frokost, en treningsøkt, eller det å blogge. Eller det kan være å hoppe i et super flott treningstøy som gir deg energi og lyst til å trene.

 

Brazfit som er min sponsor har masse fint å tilby, så dersom det er ritkige treningsklær som skal til, så sjekk ut nettsiden på denne linken. Kode randiae15 gir deg 15% avslag. Gratis frakt er det også. 

 

 

Ha en fantastisk dag kjære lesere. Jeg er i så fall klar for dagens gjøremål.

 

 

 

#Julegaver #treningsklær #reklame #sponset #ambassadør #gave #Trondheim #trening #styrketrening #fitness #fit #fotoshoot #foto #bilder #Blogg #treningsblogg

 

-Randi Annette-

 

Jeg og skrivinga er på talefot.

I dag fikk jeg virkelig taket på skrivingen igjen, noe jeg så farlig mørkt på i starten av uka. Da forsto jeg ikke hva oppgavene spurte etter, eller hvor jeg skulle begynne. Men, med litt hjelp ifra gode venner som kan hjelpe meg med å tolke en oppgave, så ble det straks litt lettere. Det er litt greit å forstå hva oppgaven spør etter før man begynner å legge masse tid i det å irritere seg. Og ikke minst diskutere ting. I går kveld satt jeg i tre til fire timer og slet skikkelig med å forstå og få ned nynorske ord. Men, nå har det løsnet, og jeg tror jeg er inne på noe. Det å studere via nettskole er en historie i seg selv.

 

Ikke et hjerte fordi jeg elsker nynorsk, da det ville vært en stor løgn.....

 

Jeg skriver om opplysningstiden, satire og Ludvig Holberg denne uken, på nynorsk. Meget tørt. Men, det må gjøres. Jeg er kanskje 25% ferdig, så jeg har mye igjen. Men, pauser må jeg også ha. Ellers bruker jeg bare tiden dårlig, som jeg gjorde i går.

 

Det er vanskelig når jeg ikke finner noe glede i det. Jeg hadde en skriveoppgave om media, og en oppgave om mennesker med tanke på religion. helt i starten av studiet. Det likte jeg, da jeg er en del av media. Og folk mener også mye om religion i dag. Noen er kristne og andre vet ikke hva de er. Jeg opplevde det som et spennende tema, så da gikk det veldig greit.
 

Men, ikke alt kan være morsomt her i hverdagen. Men, godt at jeg og skrivinga er på talefot i så fall. Bedre det enn å ha skrivesperre.

 

Nå litt mer skriving før det blir trening klokken 06.30 i morgen tidlig. Ønsker dere en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-

Bare litt til.

God lille lørdag kjære lesere. Håper dere har hatt en god natt med søte drømmer. Selv husker jeg ikke hva jeg har drømt, men det skal sies at jeg kunne godt ha tenkt meg å hatt flere timer med søvn. Jeg stod opp klokken halv syv for å jobbe videre med studiene mine, da jeg er mest effektiv på morgenen. Etter jobb er jeg også flink, men det er klart jeg er mer opplagt tidlig på dagen. 

 

Hadde vært perfekt å fått sove bare litt til...


Fotograf Silje Bullgård


 

Men, jobben kaller og jeg våkner nok på vei til jobb når jeg hiver meg på sykkelen og tråkker i vei. Det er faktisk det beste med å dra til og fra jobb. Det å få en frisk bris i fjeset så jeg kan sakte, men sikkert våkne. Bare det ikke regner og snør alt for mye, så klager ikke jeg.

 

Men, når bare litt til ikke er greit, så må jeg bare bite i det sure eple, å komme meg opp av sofaen som jeg ligger så alt for godt i. Det er den typiske feilen mange gjør, som jeg heldigvis har greid å lagt av meg. Dette med slumring om morgenene. Bare ligge litt til.. Før kunne jeg skumre alt ifra 20 minutter til 50 minutter, bare fordi det var digg å kunne slumre og ligge litt til. Men, den uvanen er vekk, og glad er jeg for det.

 

 

Håper dere likte bildet som flinke fotograf, Silje Bullgård har tatt, og at dere ellers får en fin dag.

 

 

 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #akt #aktfoto #Mote #menneske #Photoshoot #photo #helse #aktfoto #student #trondheim

-Randi Annette-

3t-Ilsvika har inngått et samarbeid med meg.

Jeg er oppi skyene om dagen fordi jeg har fått et samarbeid med 3t-Ilsvika som er etter min mening, det råeste gymmet i byen. Det er nesten helt nytt, og det har en stor lekeplass i kjelleren som er helt ypperlig for slike apekatter som meg. Der kan jeg leke meg med et stort utvalg av utstyr som få senter i dag kan måle seg meg.

 

Dere som har fulgt meg her på bloggen, og ikke minst instagram har allerede fått en smakebit på det. Det ligger en smakebit fra dagens trening på instagramkontoen min, @Randiae

 

Sponset innlegg.

3T-Ilsvika tilbyr ubemannet åpningstid. Det vil si at du som medlem kan dra og trene akkurat når det passer deg mellom kl 05:00 og kl 24:00, 7 dager i uka gjennom hele året!

 

Senest i dag var jeg på trening i kjelleren og lekte meg. Det ble høy puls med blant annet jumpbox, som dere ser på bildet over. Jeg greide å jobbe meg oppover til å hoppe oppå boksen på det høysete. Noe jeg aldri før har greid. Faktisk, aldri turt å prøvd det en gang. Ingenting smaker bedre enn mestringsfølelsen. Den er unik.

 


Min utfordring til deg er at du skal gjøre følgende:

Neste gang du er på 3T-Ilsvika, gjør en øvelse som er utenfor din komfortsone. Du kommer ikke til å angre.
Det sies at det er bedre å angre på noe man har gjort, enn det man aldri fikk gjort.

 

 

God trening, neste gang du er på 3t-Ilsvika.-Randi Annette-

Morgentrening og en kamp mot burpees.

 

Nå begynner jeg virkelig å komme inn i en grei flyt, må jeg si. Nå har jeg stått opp alt for tidlig for andre gang, for å være med på ei treningsøkt så tidlig som 06.00. Det å skryte litt over det gir meg ganske mye, så dere får bare bli vant med det.

 

Jeg må si jeg er mektig imponert over meg selv, da jeg synes det er ganske utrolig å få til å stå opp så tidlig og få igang kroppen. Jeg ligger jo som en spent unge dagen før jeg skal trene, ja, som en unge som venter på at det skal bli julaften. Sommerfugler i magen og spenning i kroppen. Fordi jeg skal trene. Det er merkelig, men samtidig utrolig morsomt.

 

 

I dag var det kun jeg og Marte av oss fire som er i denne gruppa, så da ble det litt tid til litt bilder og videoer. Og masse latter. Herregud, det er noen øvelser som er så vanskelige og slitsomme, så når latteren begynner, blir alt av styrke borte.

 

I dag var det helt klart den såkalte burpees som var min verste fiende. Jeg er så treg på vei ned, men også litt på vei opp, så det gjør meg forbanna. Men, jeg skal jobbe med teknikken, for jeg vet jeg kan bedre. Kroppen later som den ikke gidder, men jeg vet den kan. Så den øvelsen måtte jeg virkelig jobbe beinhardt med for å få en fin flyt på. Strenge Randi Annette...

 

Jeg har den på film, så den kommer på instagram etterhvert. Så får dere se selv på teknikken min. Men, heldigvis var partneren min veldig glad i denne øvelsen. Hun elsker den nemlig. Jeg er sikker på at hun elsker burpees like godt som jeg elsker sjokolade. 

 

Bra vi er forskjellige, så vi kan pushe hverandre og ikke minst motivere hverandre.

 

 

Hvilket forhold har du til burpees?

 

 #fit #fitness #trening #styrke #styrketrening #Motivasjon #Foto #bilder #Inspirasjon #Norge #3tilsvika #3t #November

-Randi Annette-

Endelig litt leseglede.

I ettermiddag fant jeg fram bok nummer to, altså den av Roy Jacobsen. Jeg hadde lest noen sider tidligere i uken som var, men jeg hadde ikke den store lesegleden. Den kom heldigvis litt i ettermiddag, og nå føler jeg at jeg er godt på vei. Jeg har aldri helt greid å finne lesegleden, og jeg skal nok innrømme at når norskfaget er historie, så er også lesingen av bøker lagt på hyllen. Tror jeg da. 

 

Kanskje du selv har lest noen av disse?

 

Disse bøkene leser jeg nå i forbindelse med min fordypningsoppgave, der jeg skal drøfte tema oppvekst. Jeg skal sammenligne disse to bøkene, og jeg skal deretter filme meg selv der jeg snakker om dette temaet. En muntlig presentasjon altså.

 

Og jeg skal love dere at det ikke er jeg som har slitt ut boka, for så ivrig er jeg ikke.

 

Så til neste år er disse bøkene historie. Selv om de er ganske greie da. Veldig enkle og lette bøker å lese.

 
Så når bøkene er lest, det er da arbeidet begynner. Nå har jeg jobbet godt over fire timer med faget, så nå skal jeg unne meg litt TV og avslapping før det blir å trene klokken 06.00 i morgen tidlig med jentene jeg trente med på fredag. Samme tid, samme sted.

 

P O W E R.

 

-Randi Annette-
 

Sykt dårlig start på dagen.

 

Det er litt blandende følelser med å si at jeg har det himla godt her jeg sitter fordi jeg har fri. Det er på godt og vondt. Fridag skal jo bare være en ren fryd, egentlig.

 

Jeg startet dagen med hodepine fra en annen verden. To paracet og mat gjorde at den forsvant omsider, og jeg dro deretter på trening. Det var kjempe godt å trene, selv om dagen startet med litt smerte. Vel hjem kom jeg, og jeg hadde lyst til å slenge meg i sofaen etter en matbit, men jeg har jo ikke tid til slikt. Jeg skal ikke klage da, for hele dagen i går gikk med på å ligge på sofaen.

 

Jeg misliker norskfaget mer og mer, og det blir tyngre og tyngre. Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men matematikk var jo morsomt i forhold til dette. 


 


Et herlig avbrekk fikk jeg også, da min kjæreste kom reisende med NSB fra Oslo til bartebyen. Hele 25 minutter fikk jeg med han før hans kulle videre på reise. Det var luksus, for å si det sånn. 5 dager siden sist, og nå blir det ytterligere 9-10 dager til neste gang, mest sannsynlig. Så det var veldig hyggelig å lage en deilig salat som jeg kunne sende med han på tur. Og ikke minst en boks pepsimax. Det smilet han lagde i det skjønne fjeset sitt når han så det, var en opplevelse i seg selv. Det har nok vært en morsom helg i Oslo, som helt sikkert kjennes enda den dag i dag.

 

Så lite skal til altså for å gjøre meg glad. Det å se kjæresten sin igjen, bare for få minutter. Kanskje dette gir motivasjon til å sette seg ned med litt lekser. 

 

Tiden vil vise.

 

-Randi Annette-

It's time for some fun.

Det skal i så fall ikke stå på mangelen av utvalg her i huset nå, med tanke på saft. En skulle kanskje tro at jeg drakk mye saft, men det gjør jeg ikke. Men, det er uansett greit å ha noe å velge i, og dette kan jo drikkes med god samvittighet også. Så dette var noe av det jeg kjøpte av drikkevarer da jeg var over grensen i går.

 

Sponset innlegg.Så langt har jeg kun smakt på den nr 3, nemlig den med smak av jordbær. Den var kanskje litt vel søt, men med isbiter i så tror jeg den kommer til å smake helt fantastisk.

 

Så bortsett ifra drikking av saft,har jeg ikke gjort noe som helst fornuftig i dag. Svært lite lekser, masse sofasliting, vasking av kopper og kokkelering av middagsmat. Det kaller jeg en lat dag. Jeg hadde en plan om å gå meg en tur, men jeg kom aldri så langt. Noe jeg ikke lider noe av, for det å slappe av og ikke gjøre noe som helst, er faktisk utrolig digg. Og uvant.

 

 

Men, i morgen er det mandag og ny uke. Det betyr trening og gode rutiner for min del. Jeg får se om jeg starter dagen med en NOKA sports shake og trening, eller om jeg sparer det til litt utpå dagen.

 

 

Ha en super fin kveld.

 

-Randi Annette-

 

 

 

Gratulerer med farsdagen pappa.

 

I dag er det farsdag og jeg har skikkelig hjemlengsel. Jeg savner det å ha muligheten til å reise hjem, ta livet med ro og bare reise vekk i fra byen. Men, nå er helgene skikkelig fulle helt fram mot jul, så det ser ikke ut til at jeg kommer meg hjem før jul. Og ikke minst, så savner jeg pappa. Er man pappajente, ja da er man pappajente.

 

Bildene tok jeg i fjor vår/sommer. Her pratet vi om alt mulig, slik vi pleier å gjøre.

 

Hjemme på Mausund er det så fantastisk vakkert.. Jeg kan sitte ved sjøen eller utenfor huset å bare stirre på havet. Det høres kanskje kjedelig ut, men det er så herlig.

 

Minner. Det viktigste er å prate om det, lytte og vise omsorg. Noen ganger holder det å legge en arm på skulderen for å vise omsorg.

 

 Pappa er ikke bare en pappa for meg. Men, min aller beste venn. Vi har vår samme gode humor, eller for noen er den kanskje skikkelig tør. Det er slik vi liker det. Vi ler av det samme og vi veksler kun noen blikk, også er vi der. Det er morsomt, synes jeg.

 


 

Jeg elsker deg, pappa. Kos deg masse på denne dagen. Skulle ønske jeg kunne ha vært hos deg nå.

 

 

-Randi Annette-

Lørdagsmys.

Da var jeg hjem etter en flott tur til Sverige med to venninner. Nå er både fryser og kjøleskap fullt, og det er kjempe godt å tenke på. Jeg synes det kan være litt stress å handle, så jeg er veldig glad i det å handle mye når jeg først handler, så jeg lettere kan planlegge og ikke minst spare penger. Jeg har i så fall gode erfaringer med det.

 Nå er det lørdagskveld og den skal jeg nyte. Det blir litt TV, litt studie og avslapping. Det er perfekt når jeg først skal ta det rolig. Lørdagen her gikk virkelig unna, men den har vært veldig fin da. Jeg satser på fint vær i morgen, så jeg kanskje får gått meg en tur utendørs. Uka her har jeg trent fem ganger allerede, så trening blir det ikke i morgen. Hvile er minst like viktig - sies det.

 

Hva skal du gjøre kveld da?

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no