hits

Året 2016. Del 1.

Oppsummering av året 2016. Det er en tradisjon på denne bloggen å gå igjennom innleggene for å oppsummere litt, så da blir det slik denne gangen også. Året 2016 startet med et brak av god trening og fokus på kosthold. Noe jeg ikke har hatt like stort fokus på det siste halvåret. Da snakker jeg om sistnevnte. Ellers startet jeg også med fotoshoot i studio på fotofagskolen i Trondheim.

 

 

Sponset innlegg.

 

 

 

 

 

Jeg var med i et prosjekt med Holllywoodtreneren, Cornelis Elander i 3 måneder. Noe som krevde at jeg trente fem ganger hver uke. Det handlet om disiplin, mye disiplin.

 

 

 

 

 

 

 

Les mer om dette på linken her.

 

 

 

 

 

 

Nye treningsklær i garderoben ble det i starten av året 2016. Klærne er sponset av Brazfit.

 

 

 

 

 

Pappa dro jeg også med meg på trening. Det var skikkelig morsomt.

 

 

Nokadietten har vært en trofast sponsor i noen år nå, og har hjulpet meg med å få i meg den viktige næringen jeg trenger.

 

 

 

Jeg kom også med mine ærlige meninger med tanke på proteinbarer. Nr 1 var helt klart Questbar S'MORES.

 

 

Påskeferien var på Mausund. Deilig å være på sjøen i et herlig vær.

 

Mange finer minne å se tilbake på. Følg med på de neste innleggene om året som har gått i dagene som kommer, dersom du ønsker det. Nå skal jeg sminke meg, ordne saltkokte poteter og tzatziki som jeg skal ta med på kurvfest. Det blir en rolig, men koselig kveld dette. Nyttårsaften er ikke en dag jeg liker å dra ute på byen. Det er ikke mange ute på nyttårsaften, og nyttårsaften er for meg en dag som skal tilbringes med gode venner. Men, ja, den kan tilbringes ute på byen med venner også, men ja. Du skjønner kanskje hva jeg mener.

 

Håper dere får en fin feiring, og at maten smaker. Selv skal jeg feire uten kjæresten min i år, noe som er litt kjipt. Men, vi gjorde unna nyttårskysset med raketter som ble fyrt opp rundt oss for noen dager siden, så vi tok det på forskudd vi. Jeg skal feire med søsteren min og et søskenbarn med flere i kveld. Så dette blir en fin kveld uansett.

 

Da avslutter jeg like så greit med å ønske dere alle - ET GODT NYTT ÅR!

-Randi Annette-

 

Jeg er på Nettavisen. En av de som har imponert i 2016

Det var en hyggelig melding som tikket inn om at jeg er en av de 16 jentene som imponerte i året som gikk. Ifølge nettavsien Trd.by så er jeg faktisk en av de. Det er utrolig rørende og flott. Jeg synes det innlegget jeg skrev som var, gi litt mer faen, er såpass viktig at jeg blir skikkelig glad over å få litt oppmerksomhet rundt det. 

 

"Jeg synes derfor det er viktig å ha i bakhodet at det er fritt fram for alle å se hva vi skriver på en blogg. Det handler om å vise oss fra begge sider, og det handler om mengde. Det er ikke sunnere å lage en sunn kake dersom du har tenkt å spise hele kaken. Da kan du kanskje spare deg for både bry og penger og heller kjøpe et lite stykke med sjokoladekake på en kafé?".

 

Slik lød noen av linjene jeg skrev. Jeg var en av finalistene på Kvinneguiden med mitt innlegg. Les mer om det her.


Foto: Silje Bullgård

 Det er morsomt med litt oppmerksomhet, og jeg skal innrømme at jeg liker det. I så fall når jeg er så heldig å få så fin oppmerksomhet, om viktige ting. Bloggere kan få både og, med tanke på hyggelige og mindre hyggelige tilbakemeldinger. Men, jeg har sluppet unna med de negative, heldigvis. Jeg håper og tror at mange kjenner seg igjen i det jeg skrev i innlegget, noe jeg også tror siden jeg ble plukket ut. 

 

En fin opplevelse dette, å forlate året 2016 med å ha fått sagt mitt, fått fram mine meninger og tanker. Ja, det må jeg si.

 

 

#side2 #side3 #nettavisen #trdby #Trondheim #adressa #blogg #sosialemedier #nyttår #nyttårsaften #foto #bildet #student #2016 #2017

-Randi Annette-
 

2016 hadde mer å by på enn jeg trodde.

I disse dager har jeg holdt på så smått å reflektere og se litt tilbake på året som har vært. Det har jo vært en tradisjon på bloggen, og jeg har brukt å delt det opp i fire deler. Men, det har skjedd så uendelig mye, så jeg ser at det bli litt flere innlegg enn fire om året 2016. Det tyder bare på at året 2016 hadde mye å by på. Heldigvis vil jeg si at det bare har skjedd gode ting. Sett bort i fra en begravelse tidlig på januar.

 

 

Jeg synes det var svært hyggelig å se igjennom bloggen, bare for å se hva jeg faktisk har vært igjennom. Jeg lever jo i en studieboble, så det er ikke så enkelt å leve i nuet og kjenne og føle på alt som skjer. Sånn sett er bloggen god å ha.

 

Håper dere vil titte innom når dere ser jeg deler disse innleggene. Ønsker dere en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-

 

 

Forsinket julaften og rabattkode.

Nå er jeg tilbake i Trondheim igjen, og jeg må si det var godt å komme hjem til seg selv, selv om jeg kunne fint ha vært i havgapet mye lengre. Jeg reiste ganske tidlig ifra Frøya, og jeg sov nesten i to timer på bussen, noe som var utrolig godt. I Trondheim regnet det minst like mye som det gjorde på Frøya. Med en utrolig tung bag og en pose i den ene armen, var det ikke de koseligste tankene som strømmet igjennom hodet mitt. Føttene var våte av regnet, og jeg måtte i tillegg handle inn litt mat og drikke, så det ble ytterligere en pose å bære på.

Lykken når jeg kom hjem var synet av alle gavene jeg ikke tok med meg i jula. Alt skal jo tilbake til Trondheim igjen, så jeg er glad jeg lot resten ligge.

 

 

Inneholder sponsede lenker.

 

  

  

Jeg kunne pakke opp alt ifra kjøkkenredskaper til pynteting. Så det er ingen gaver jeg ikke får til å bruke, så det var kjempe kjekt. I et øyeblikk gikk det opp for meg at jeg hadde en gave stående en annen plass som jeg nesten hadde glemt. 

Og det var denne. En tante av meg sa at gaven var spiselig, men om jeg hadde mye å bære på, så kunne jeg la den stå igjen i leiligheten. Så da gjorde jeg det. 

Servietter og kransekake. Og penger. Utrolig kjekt altså. Nå har jeg en hel kake for meg selv, men jeg tror nok mye av den kommer til å havne i fryseren, så jeg har den til en fin anledning. 

Toppen av kransekaka, så fikk jeg en pakke i fra min sponsor Brazfit. For å se nærmere på klærne jeg fikk så finner du tightsen her, og toppen her.

 

Ellers vil jeg benytte anledningen til å informere dere om at Brazfit har 25% på hele nettbutikken til og med i morgen, altså nyttårsaften. Bruk denne koden, christmas25 som gir dem hele 25 % på alle varer + fri frakt. Link til nettbutikken her. 

 

Nå skal jeg om litt stikke på trening. Håper dere får en fin dag og at dere ser fram til det året 2017 har å by på. Ellers vil jeg informere om at du kan følge meg tettere ved å følge min instagramprofil, @Randiae og min egen bloggside på facebook, som du finner her,

 

#Jul #Brazfit #Trening #Treningsklær #Tights #Sponset #Reklame #Sponsor #Motivasjon #Rabatt #Instagram #personligtrener

 

-Randi Annette-

 

Ingen tittel.

Den følelsen når du har lyst til å dra skjorta over huet - og bli der. Til tider så føler jeg det sånn. Jeg står opp med den innstillingen at jeg skal jobbe. Med Norsk. Ender opp med å synes det er like tørt som det var i går. Og dagen før der - og dagen før der igjen. Jeg kunne ha tenkt meg å stikket huet i bakken, slik som en struts gjør når den er redd. Jeg fant forleden ut at det var bare på tegnefilm at strutser stakk hue i bakken når de var redde. Så jeg innrømmer at jeg i en alder av 28 år trodde fortsatt på det..... Og jeg er ikke alene om det heller.... Sant?!

 

Ingen tittel på dagens blogginnlegg, fordi jeg rett og slett ikke kom på noe. -Ingen tittel-

 

Jeg skal jo i grunn ikke klage. Og jeg har vel ikke noe grunn til å henge med leppa heller, for jeg har jo tross alt levd livets glade dager nå en uke. Men, jeg merker det er tyngre å starte på igjen nå når det er en stund siden sist. Rutiner og strenge Randi Annette må på plass, og det kommer vel av seg selv når jeg kommer tilbake til Trondheim igjen.

 

Små steg i riktig retning er det i så fall. Bøkene har blitt åpnet, jeg har en plan og jeg har skrevet en side på word om fordypningsoppgaven min. Den er i grunn morsom å jobbe med. Men, det å lese seg opp til prøve om språkhistorie og språkdebatten på 1900-tallet, er en historie for seg selv. Men, dagen jeg skal ha prøve nærmer seg sakte, men sikkert. Så jeg må vel bare sette meg ned etter å ha truffet pappa, som kommer en til til Frøya. Kanskje han har noen visdomsord som treffer, så jeg finner giret jeg trenger for å kjøre på.

 

Uansett, det handler vel om å bestemme seg, slik det ofte handler om i de fleste situasjoner der man ikke har funnet førstegiret. 

 

 

Eller, hva sier du?

 

 

-Randi Annette-

Et avbrekk - gull verdt for min del.

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men jeg må vel starte med å si at jeg er fryktelig glad over å ha fått sovet ut hver eneste dag. Jeg har sovet til klokken ni og kvart over ti de siste dagene, og det er noe annet enn halv seks og syv som jeg er vant med. Jeg starter jo stort sett dagene mine med trening eller det å studere før jobb, så dette er rett og slett luksus. Samtidig har jeg nå lagt vekk bøkene helt i en uke, så i dag satte jeg igang med siste del av arbeidsplanen min.

 

 

 

Nå som arbeidsplanen er utført, måtte jeg sette igang med fordypningsoppgaven min der tema er oppvekst. 

  

Etter to timer med jobbing, ble jeg sliten og lei, så nå ble det litt avslapping med blogging. Så får jeg starte på igjen om litt. Pauser er viktig skjønner dere. Håper dere som studerer har fått et avbrekk i julen som jeg har unnet meg. Ha en fortsatt fin dag og ikke minst en fin romjul.

 

-Randi Annette-

 

Juletrening på Maxtrim og studiefri.

Det har blitt som planlagt når det har kommet til både trening og studier. Trening har det ikke blitt noe særlig av, bortsett fra første juledag da jeg var på Maxtrim her på Frøya. Studiene har jeg ikke sett noe på siden 21 desember, så jeg må innrømme at jeg er litt stresset med tanke på norskprøven som er på nyåret, og ikke minst fordypningsoppgaven min som jeg nesten ikke har startet på. Nå må jeg snart sette meg ned og komme i gang.

 

Ellers ble det jo en ganske bra økt da jeg trente styrke her om dagen, noe som er nødvendig med tanke på alt jeg har spist. Det er bra det er jul bare en gang i året. Det er jo ikke dagene her som er så krise, men hva man gjør generelt iløpet av året. Det er i så fall min påstand. Men, jeg er jo konstant mett, så jeg spiser kanskje litt mer med øynene enn hva jeg burde....

 

Klærne er sponset av Brazfit. 

Det er kjekt å kan trene litt på Maxtrim når jeg er på Frøya. Jeg har jo ikke det store behovet for å trene nå når jeg har fri, men det skal også sies at det var godt å røre litt på seg. Hva med deg, har du trent noe i jula?

 

Nå skal jeg om litt sjekke ut livet her på Frøya sentrum. Ønsker dere en fortsatt fin ettermiddag.

 

-Randi Annette-
 

Endelig kom snøen. Masse bilder fra dagens aktivitet.

Endelig kom snøen til Sistranda på Frøya, og dette var etterlengtet, spesielt for barna. Selv greier jeg meg i grunn uten, men jeg skal innrømme at julen trenger snø. Og barna trenger snø. Det er jo så godt å leke seg utendørs for så å komme inn i varmen. Selv om det snødde godt da vi var ute, benyttet jeg anledningen til å skape litt minner ved å ta bilder.

 

William sa noe riktig som liten. "Andi er jette sterk". Jeg er altså tante Andi, men nå sier han Randi Annette. Også husker jeg da han sa, "Andi er min elskling": Med svensk dialekt blir jo dette ekstra sjarmerende.

 

 

Jeg og Saga lo og koset oss selv om resten hadde gått inn. Det å fly er noe jeg også synes er morsomt. Dagens trening.

 

  

 

 

 
Tante Andi, Randi Annette.Det er morsomt skape minner sammen og ikke minst se at barna setter pris på mitt selskap. Håper dere har hatt noen fine dager, og at dere har lekt dere litt i snøen. Det er jo kos det.

 

-Randi Annette-

BIlder fra min julaften - med nissen på besøk.

I år ble julaften feiret på Frøya og jeg har fått godt selskap, god mat og fine gaver. I skrivende stund sitter jeg med pysjen jeg fikk i fra julenissen. Den er super god og kjempe fin. Bildet av den skal dere få se senere.

 

Kjæresten min og meg.

 

  

Her er kjæresten min og flotte svigermor. Fin familie, det er det ingen tvil om. 

Så kom nissen.
Vi hørte noen rope utenfor, og der kunne vi se nissen oppå taket på huset. Vi måtte finne en stige så nissen kom seg ned for å levere pakker til oss. 

  

Jeg fikk sitte på fanget til nissen, noe jeg ikke kan huske sist jeg fikk. Kjempe koselig for både barn og voksne.

 

Håper dere har hatt en fin jul så langt. God juleklem fra meg, til dere.

 

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 24. Julenissen skremte meg. I dag er det jammen julaften.

I går kveld kom jeg fram til Frøya til min kjæreste og hans familie. Der kom jeg til dekket bord og vi satt rundt bordet og skulle spise grøt med mandel. Ved et uhell hadde den mandelen som skulle i vår grøt havnet i nissen sin grøt, så han fikk to.... Vi måtte være kreativ og skrev lapper der en av lappene hadde teksten Mandel. Så den som fikk lappen med mandel på, fikk premien.

 

Etter vi hadde spist skrek barna av full hals, nissen er her!

 

Jeg løp bort til vinduet og jeg kunne se nissen løp til høyre, så jeg løp mot venstre for å se hvor han løp. Jeg satte i et nødskrik, som jeg kjenner snev av i halsen enda i dag. Jeg ble rett og slett livredd fordi han sto plutselig rett foran meg.

 

Legg merke til alle gavene vi har under treet. 

 

Det ble masse latter og jeg lo kjempe lenge av det etterpå. Like morsomt for barna som til oss voksne. 

 

Ønsker dere alle en fin julaften med venner og familie. Jeg vet det er mange av oss som tenker ekstra mye på de vi har mistet, og det er sårt. Det er lov å kjenne på sorgen, og det er tvert i mot godt. Men, man må prøve så godt man kan å være til stede og gjøre det beste utav det. Enkelt å si, jeg vet.

 

God jul.

 

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 23. VINNEREN AV GAVEKORTET ER...

Da har vinneren av gavekortet hos oss på Sjakk Matt Solsiden blitt trukket. Og vinneren er....

  

HEIDI SOLLIE - GRATULERER.

 

  

Du kan hente gavekortet hos Sjakk Matt Solsiden i dag, i mellomjula /nyttårsaften eller på nyåret. Gjerne ring 90282028 dersom du har noen spørsmål. Velkommen :) Takk til alle som deltok i konkurransen. Håper dere vil bli med på flere av konkurransene jeg kommer til å ha her på bloggen i år 2017. Ønsker dere ellers en fantastisk fin dag, og en riktig fin jul.

 

 

#Konkurranse #jul #gavekort #Hår #solsiden #trondheim #frisør #kalender #Julekalender #fashion #Mote #stil #inspirasjon #Motivasjon #Desember #fredag

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 22. I dag krasjer bilene i hverandre.. Få tips for å roe dere ned.

Nå er det jammen ikke lenge til julaften, og i dag er folk mer stresset enn ellers. Det er nemlig i dag folk krasjer i hverandre på parkeringsplasser fordi de er stresset, kanskje sulten og rett og slett i siste liten med julegavene. 22 desember har fått navnet den store bulkedagen. Men, 23 desember er i grunn ikke mye bedre. Jeg tror folk stresser unødvendig i disse dagene, men jeg har vært der selv. Men, jeg prøver å bli en bedre utgave av meg selv, og prøver å begynne med denne handlingene noen måneder før. Så i år var jeg nesten helt ferdig i slutten av september, da jeg var i Gdansk å shoppet.

 

  

Det jeg liker jeg å gjøre for å stresse ned:

* Lager meg god mat, legger vekk data og telefon

* Vasker håret og tar en god hårkur

* Lakkerer neglene og hører på rolig musikk

* Slapper av i sofaen under et pledd og da gjerne med en kopp te

* Ser TV der det ruller en tafatt serie der jeg slipper å anstrenge meg for å følge med

* Legger meg tidlig

 

Jeg har noen jeg ikke har fått tid til å møte før jul, som jeg har gaver til. Vi har blitt enige om å levere gaver etter jul. Det er snakk om to kanskje, så det er ikke krise. Bonuspakker er ikke feil det heller. Jeg skjønner det blir noe annet når det gjelder barn, da vil man gjerne ikke såre og skuffe, men er det snakk om voksne folk, så tar man det som en voksen også.

 

Spis godt og drikk masse vann før du skal ut å kjøre, så blir du mye hyggeligere å være rundt, samtidig som du slipper å være den som bulker i andre biler. I kveld håper jeg du gjør minst en av mine tips, jeg lover deg du vil sette pris på det før leggetid.

 

-Randi Annette-

 

 

Randi Annette har blitt en bedre utgave av seg selv.

I skrivende stund holder jeg på med å steke to brett med knekkebrød. Jeg er skikkelig sliten og trøtt, selv om klokken er rett over sju. Jeg kjenner at forberedelsen til norskprøven jeg hadde i dag har tatt mye energi. Og ikke minst dette rushet som er på jobb i disse dager. Men, nå er det ikke lenge igjen til det blir juleferie, og litt mindre lekser enn hva det er til vanlig, så nå gleder jeg meg skikkelig til å sove ut og senke skuldrene.

 

 

 

Men, jeg liker jo å kjenne på at jeg lever og at det skjer ting rundt meg. Jula er jo noe for seg selv, og det hører med at det er litt stress i hverdagen. Det viktigste er å unne seg å slappe av og ikke stresse med det som ikke trengs å stresse med. Det er ingen tvil om at jeg har forandret meg mye de siste to årene. Før måtte alle gavene være på plass og jeg skulle aller helst ha syv sorter til jul. Julepynten skulle også være på stell. I år har jeg litt lys og kanskje to grånisser som står på stuen og i gangen.

 

Jeg må si jeg liker den nye utgaven av meg selv. Forsatt glad i å trene og stå på kjøkkenet, men langt mer roligere og mindre stresset. Noe sier meg at jeg har blitt langt mer avslappet. Lenge lever latskapen. Eller, jeg er vel tvert i mot lat, men jeg stresser i så fall ikke like mye nå som før. Nå blir det knekkebrød til kvelds, og dersom du vil ha oppskriften, finner du den her.
Ønsker dere en fortsatt fin kveld.

 

 

#Oppskrift #Knekkebrød #Hjemmelaget #tips #Inspirasjon #Helse #Næring #Korn #Fokus #onsdag #jul #frokost

-Randi Annette-

  

Kalenderluke nr 21. Slik blir det magemuskler av.

De fleste av oss har kanskje vært der at vi har hatt stor tro på at situps gir 6 pack. Jeg husker selv jeg lå å stuegulvet og forsåvidt på barndomsrommet mitt og tok situps Men man lærer på lenge man lever. Man skal uansett ikke slutte med å trene magen, så derfor tenkte jeg å vise dere en mageøvelse som tar skikkelig. Med ekstra vekt bli øvelsen komplett.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

 

Her kan man gå opp og ned, men også fra side til side for å ta for seg de skråmagemusklene. Jeg trener mage så og si hver eneste gang jeg trener, men jeg varierer veldig på hvilke mageøvelser jeg utfører. Ellers så trener vi magen på svært mange øvelser, selv om vi ikke nødvendigvis utfører en såkalt Sit Up.

 

Så med god variasjon med ulike øvelser, og et normalt sunt kosthold, har jeg merket mer synlig magemuskler. Det er nesten så jeg skal si at mørk sjokolade hjelper, uten at jeg skal påstå det. Men, det har i så fall ikke skadet å spist mørk sjokolade nesten daglig.

 

Hvilken mageøvelse klarer du deg ikke uten? Kom gjerne med dine beste tips til magetrening.

 

 

#Jul #Brazfit #Trening #Treningsklær #Tights #Sponset #Reklame #Sponsor #Motivasjon #Rabatt #Instagram #mage #abs #fitness #fit #trondheim #3t

 

-Randi Annette-


 

Kalenderluke nr 20. Mat du får muskler av.

Nå har det seg sånn at det er ikke bare det å trene masse som gjør at man bygger muskler. Det kanskje mange ikke vet, er at kostholdet betyr nesten enda mer enn trening. En fin kombinasjon altså. Selv er jeg på trening omtrent fire dager i uka, men er i grunn ikke super flink med kostholdet. I det siste, som da vil si, siden høst, har jeg ikke vært så firkantet når det gjelder kosten. Men, jeg prøver så godt jeg kan å tenke over mengden jeg spiser, og at den skal inneholde en blanding av protein, karbohydratet og fett. Spesielt i hverdagene.

 

Yoghurt og cottage Cheese er et eksempel på proteiner jeg benytter meg av.

 

 

 


 

 

Banan har karbohydrater og nøtter har fett. Dette er en skål jeg sitte å kose meg med, fylt opp med masse digg. Like godt til frokost, som et mellommåltid og kveldsmat. De salte cashewnøttene mot de søte bananene er himmelsk.

 

 


 

Så en fin kombinasjon altså. Enkelt og greit - mat du får muskler av, og ikke minst næring for helsa til del. Ikke glem utseende på innsiden av kroppen.

 

 

#side2 #blogg #helse #Motivasjon #inspirasjon #instagram #randiae #nøtter #Fett #Proteiner #Desember #jul #Julekalender #matblogg #næring #sunn

 

-Randi Annette-

 

Tips til deg som har en kamp med tredemølla.

Er det noe jeg kan si at jeg ikke liker og nesten hater, så må det være tredemølla. Jeg kan greie å løpe i syv minutter hvis jeg må, men nå har det seg sånn at jeg må ingen verdens ting, så da utfører jeg med glede noe annet for å få opp pulsen. I dag lagde jeg meg en god og gammeldags (om jeg kan bruke det utrykket) sirkeltrening med innslag av styrke og kondisjon. Jeg startet først med å rigge opp stasjonene, så tok jeg noen bilder og filmet. Også var jeg klar for å gi jernet. 

 

Inneholder sponsede lenker.

 

Jeg startet med å steppe opp og ned på en stepkasse, og fortsatte runden med ulike styrkeøvelser. Fem ulike stasjoner, men syv ulike øvelser. Det er slitsomt å steppe på denne måten også i høyt tempo. Så det er en fin erstatter for tredemølla for min del.

For å se deler av treningen, sjekk instagram, @Randiae

 

Er du ellers på utkikk etter nytt påfyll i din treningsgarderobe, kan du sjekke linken her.
Bruk rabattkoden randiae15 og få 15% avslag.


 

#Jul #Brazfit #Trening #Treningsklær #Tights #Sponset #Reklame #Sponsor #Motivasjon #Rabatt #Instagram #personligtrener

 

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 19. Julegavene som varmer.

Hjemmelagde julegaver er de som varmer mest. Alle typer gaver betyr noe, men når man ser at folk har lagt noe i det, brukt av sin dyrebare tid, da varmer det ekstra kjenner jeg. Jeg var så heldig å få en blanding av kjøpte og hjemmelagde gaver ifra min fadder, som jeg er så utrolig glad i. Tenker tilbake til da jeg var konfirmant. Ja, nå som du har blitt konfirmant så blir det ikke mer julegaver og bursdagsgaver. Dette er ofte ganske vanlig, da det blir jo ganske mange til slutt. Så jeg husker jeg slo meg til ro med at nå blir det færre gaver å få ifra tanter, onkler og faddere.

 

 

Men den søte og gode fadderen min greier ikke å holde seg. Hun gir meg stadig vekk gaver. Til påske kan hun finne på å gi meg påskeegg. Til jul eller bursdag kan det også komme en overraskelse. Denne gangen fikk jeg bursdagsgave, og hun hadde satt sitt preg på noe av det.

  

Så lite skal til for å glede meg. Et kort hadde vært nok for min del, men så er det så hyggelig å få det lille ekstra også. Har du lagd noen hjemmelagde gaver i år kanskje? I kalenderluke nr 12 viste jeg dere noe hjemmelagd julepynt vi lagde da jeg var på besøk hos fadderen min, Ann Bente. Se bilder på linken her.

 

-Randi Annette-

Hun likte stilen min. Jeg var noe av det fineste hun hadde sett.

Jeg ble litt tankefull over en hendelse som skjedde da jeg var ute på byen i går. Ikke vondt verre enn at damer la merket til meg, og kom bort til meg. Den første hendelsen skjedde når jeg stod i baren for å kjøpe meg en øl. Jeg følte på meg at noen glodde på meg. Dere vet den følelsen der dere føler en nærhet av noen, men du vet du står alene. Eller, så godt som i alle fall. Jeg kikket meg over skulderen, og der fikke jeg øyet på ei dame som smilte og studerte meg fra topp til tå. Det var så kleint, så jeg smilte til henne for å se om hun kanskje skulle begynne å bevege på leppene og si noen ord. Hun kom bort til meg og sa, jeg liker stilen din. Hun gikk omsider.

 

Bildene tok jeg rett før jeg stakk ut døren i går kveld. 

Jeg gikk bort til bordet der vennene mine var, og jeg rakk ikke en gang å sette meg ned før det var ei dame som kom bort og sa følgende,  du er virkelig noe av det fineste jeg har sett. Og ba deretter vennene hennes ta en kikk. Jeg skjønte ikke noe, jeg måtte jo smile og si tusen takk. Men, hva var greia liksom?! Jeg tror virkelig på det, og tar det til meg når det kommer ifra damer. Menn kan lire utav seg slike kommentarer i hytt og gevær, og det trenger ikke alltid å ligge noe bak ordene. Men, jeg tror mange jenter skjønner hva jeg mener med det. Når jenter sier noe som dette til ei jente, så mener de det oppriktig. 

  

Utrolig gøy å få slike komplement, det må jeg bare innrømme. Kanskje jeg strålte mer enn vanlig, eller at jeg rett og slett hadde drita fulle damer rundt meg. Hvem vet. 

 

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 18. Sunn hjemmelagd julebrus.

Dere må ikke slakte meg fordi jeg nå kommer med en sunn oppskrift på julebrus. Selv jeg drikker julebrus og spiser pepperkaker denne julen. I fjor på denne tiden kunne jeg ikke det da jeg var med i et prosjekt med en som går under navnet , Hollywoodtreneren. Men, prosjektet har ikke kommet i gang enda, og jeg må si det er helt greit også. Nå kan jeg nyte noen øl på en fest, og jeg kan spise julebakst med god samvittighet. I fjor rørte jeg nesten ikke søtsaker, nesten ikke julemat, ikke en dråpe alkohol og ikke en eneste pepperkake. Er det et prosjekt, så går jeg all in, så godt som jeg greier i så fall.

 

 

 

Så for dere som har barn som ikke tåler mye sukker, eller generelt folk som ikke liker julebrusen, dere kan godt prøve ut denne oppskriften. Jeg elsker den, rett og slett. Du trenger en FARRIS BRIS uten smak og en flaske FUN light saft med smak av fruktfest. Litt saft og resten med FARRIS.

 

 

Serverer du det i et fint glass, smaker det desto bedre. Ønsker dere alle en fin advent med lekebrus eller julebrus. 

 

#Fun #Helse #Sunn #Brus #Hjemmelagd #Oppskrift #Jul #Desember #Farris #Saft #Ingensukker #Nosugar #Blogg #Trening #Iformmedcornelis #Cornelisutfordring #Corneliselander

 

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 17. Sjokoladen jeg spiser med god samvittighet.

God lørdag alle sammen. Nå har jeg traktet meg en stor kopp med kaffe, og skal om ikke så alt for lenge sykle til jobb. Men, før den tid har jeg lyst til å dele noen godbiter med dere. Jeg kjøpte nemlig fem ulike typer av Premium sjokoladen, og jeg må si det var mye spennende. Det er bare ett år siden jeg lærte meg å like mørk sjokolade, og favoritten er egentlig ikke mørk sjokolade, men jeg spiser i så fall denne sjokoladen med god samvittighet i ukedagene. 

 

 

 

 

 

Dette er ikke noe sponset innlegg, men jeg hadde lyst til å vise dere de typene jeg har smakt, og hva jeg synes om de. 

  

 

 

Denne scoret høyt hos meg, og grunnen er at jeg elsker lakris. En fin kombinasjon med sjokolade.

 

 

 

Denne er original, hel mørk sjokolade. Veldig god. Lys sjokolade kan jeg spise i mengder uten problem, men mørk sjokolade er mer bitter, så da greier jeg (heldigvis) ikke så mye.

 

 

 

Chili. Den var sterk på ettersmaken. Jeg fikk spist den opp, men ikke en klar favoritt.

 

 

 

Denne derimot, super god. Jeg er glad i mint, og After Eight for eksempel. Så denne anbefales.

 

 

 

Appelsinsjokolade er også en favoritt, så denne kan jeg også gå god for.


 

 

Har du smakt noen av disse, eller er du ikke så glad i mørk sjokolade? Jeg har smakt en med 90% kakao, om det ikke var mer. Den var ikke god. Ikke litt en gang. Jeg tørket ut i munnen av en liten bit, og tunga mi var brun i flere timer etterpå. Okei, ikke flere timer da, men i så fall lenge.
Ellers ønsker jeg dere en flott dag, og selv skal jeg jobbe til klokken seks i kveld, også på julebord. Så det skjer mer på instagram i dag, (Randiae) enn her på bloggen hvis dere ønsker å få en smakebit av dagen og kvelden. Ha en flott helg, kos dere og nyt livet. Med eller uten mørk sjokolade.

 

#Premium #Freia #Freiasjokolade #marabou #mørksjokolade #Kalender #julekalender #Jul #familie #tips #Inspirasjon Julegaver #trondheim #appelsin #mint #chili

-Randi Annette-

 

Jeg er tydeligvis ikke så aller verst.

Jeg tror ikke at jeg er kjip og trist å være rundt altså, men at jeg gjør meg fortjent til en gave sånn helt uten videre, det må jeg si overrasket meg. Jeg er ikke så heldig at jeg får gaver uten at det er jul eller bursdag i vente. Men, denne gangen fikk jeg en gave uavhengig av høytider, men rett og slett fordi jeg er den jeg er. Snill, grei og litt flink. Jeg tror det var noe sånt jeg var. He-he. Ja, jeg er beskjeden, sånn egentlig.

 

 

 

  

En kunde av meg som har gått til meg fast i sikkert åtte år, ga meg denne boken. Så utrolig hyggelig og omtenksom. Hun ga meg også beis til bordet mitt som jeg har pusset opp for to år siden. For ei dame altså. 

 

Det var altså denne boken som lå innpakket, så nå kan julen bare komme. Jeg er ikke kjent for å være glad i lese bøker, men denne gleder jeg meg virkelig til å begynne med. Det handler jo om å finne noe interessant, et tema, en sjanger, ikke minst, når man skal få glede av å lese bøker. Jeg leser og studerer masse, men nå kan denne boken være min terapi og den jeg kan ta frem i de periodene jeg bør slappe av litt ekstra. Perfekt til jul.

  

 

Mange sider som skal ta meg med til en annen verden, til noe spennende, skummelt og kanskje trist. Hvem vet?

  

 

 


 

 

Jeg har hørt mye om denne boken, og mange av dere har kanskje lest den allerede.

  

Takk, Inger Marie.

 

 

-Randi Annette-
 

Kalenderluke nr 16. Få dagens treningsprogram på bloggen.

Jeg ble andpusten, sliten og svett på dagens trening. Og i den forbindelse vil jeg veldig gjerne gi den samme deilige opplevelsen til dere. Så i dag tenkte jeg rett og slett at jeg skulle overlevere dere dagens treningsprogram.
Jeg trener på 3t-Ilsvika som mange av dere har fått med dere, og lekeplassen helt nede i kjelleren kunne jeg ha holdt på en hel dag. Ikke for at jeg ikke tar meg ut på trening, men rett og slett fordi det er så fantastisk morsomt å trene der. Så er du 3t-medlem, så skjønner du kanskje hva jeg snakker om.

 

Sponset innlegg.

 

 

Jeg kjørte på med syv øvelser på dagens økt, og dere trenger forsåvidt en del utstyr til øvelsene, men noen av øvelsene kan man gjøre uten utstyr også. Jeg kan ikke navnene på alle øvelsene, så det blir litt forklaring her så dere skal skjønne hva jeg mener. Det er vel i bunn og grunn viktigst også.

 

Dagens treningsprogram

En beins på boks (her hadde jeg ekstra kilo på nakken, såkalt sandbag. Gikk opp med høyre fot og strekte ut på toppen. 10 på hver fot).

Utfall i slynge (10 på hver fot)

Facepull i slynge (10 tilsammen)

Wall Ball (en kombinasjon av flere øvelser i en. Starter med ballen i hendene i en knebøy, og i det man strekker beina kaster man ballen langt opp langs veggen. 10 stk)

Hipthrust med ekstra vekt (10 stk)

Slam ball burpees ( 15 kg ball som kastes hardt i bakken, for så å ta en burpee. 10 stk)

Rope (trening med tau i omtrent 40 sekunder)

 

 

(Den blå ballen brukte jeg på øvelsen Wall Ball, og den lille sorte på 15 kg på burpees).

 

Etter en runde med dette, kjørte jeg på med to til. Det er svettegaranti, høy puls og en smule fortvilelse. Men, man kommer seg igjennom med riktig innstilling. Jeg hater utfall og burpees, men jeg holder på med å lære med å like det. Ja, jeg er rar sånn, men jeg elsker å utfordre meg selv. Det er sånn man vokser.

 

Følg meg gjerne på instagram, @randiae og følg min facebookside. Ellers håper jeg dere stikker innom 3t-Ilsvika selv om dere føler at dere ikke har så god tid. Litt tid til trening har de fleste av oss. Det handler om å prioritere. Ellers håper jeg dere får en fin fredag, og ei riktig god helg.

 

 

 #fit #fitness #trening #styrke #styrketrening #Motivasjon #Foto #bilder #Inspirasjon #Norge #3tilsvika #3t #November

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 15. Skjønnhetstips og trekning av et gavekort.

Denne tiden av året er håret desto viktigere for mange av oss. Det er mye selskaper, julebord og festligheter, så nå er det viktig med et glansfullt og sunt hår. Jeg har i dagens kalenderluke lyst til å vise dere noen flotte produkter ifra JOICO, som inneholder masse pleie som håret trenger i denne kalde og tørre luften. Julegavene du trenger til ditt hår finner du hos Sjakk Matt Solsiden.

 

Sponset innlegg,

 

 

Moisture Recovery er kjempe gode hårprodukter som etterlater håret mykt, godt og mindre statisk. Gaveesker med sjampo og balsam som har gjennombyggende egenskaper, som er spesielt godt egnet for farget hår, er også å finne hos oss.

  

 

  

 

  

 

  

 

  

 

Ellers vil jeg minne på dere en konkurranse jeg har gående her på bloggen.
Nå kan du vinne et gavekort hos oss på Sjakk Matt Solsiden til en verdi til 575 kroner. Vinneren trekkes lille julaften, og det eneste du trenger å gjøre er følgende:

* Følg Sjakk Matt Solsiden på facebook (link her) 

* Følg meg på instagram , @randiae  

* Kommenter hvorfor du fortjener å vinne

 

Dere må kommentere hvorfor dere ønsker å vinne dette gavekortet via dette blogginnlegget, eller på instagramkontoen min, der dere skriver en kommentar. Dere finner bildet nedenfor på min instagramkonto, så det er bare å skrive hvorfor akkurat du fortjener å vinne dette gavekortet.

 

 

Gavekortet varer i ett år, og må hentes på Sjakk Matt Solsiden. Vinneren vil bli kontaktet 23/12-2016

 

#Konkurranse #jul #gavekort #Hår #solsiden #trondheim #frisør #kalender #Julekalender #fashion#Mote #stil #inspirasjon #Motivasjon #Desember

-Randi Annette-
 

Folk stresser og jeg slapper av med besøk av pappa.

Nå er det hektiske dager, og jeg skal innrømme at jeg ble litt stresset over å faktisk innse at julaften er neste helg. Den kommer liksom så brått på hvert år den jula. Men, jeg har heldigvis i en alder av 28 år lært meg å ikke stresse alt for mye. For hvorfor skal jeg stresse så voldsomt?! Jeg tror folk stresser unødvendig i disse dager. Huset trenger ikke å bli så rent at en skulle tro at det ikke bodde folk i huset. Rotete og støvete blir det like vel. Jeg sier ikke at vi ikke skal rydde og vaske, men det er ikke noe å gjøre et stort nummer av. Men, det er vel lettere sagt enn gjort for de fleste av oss.

  

Ellers er jeg så heldig å ha besøk av pappa. Vi dro på KOS her i Trondheim for å spise middag i dag. Heldigvis er han like glad i sushi som meg. Sushi er noe jeg ikke spiser så mye siden jeg ikke vil bli lei av det. Det skal være like godt hver gang, og det blir det ikke hvis jeg spiser det ofte. Mange er så skeptiske til sushi. Men, hva med deg? Liker du sushi?

 

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 14. Teknikktrening og stor rabattkode på bloggen.

Da kommer den siste og beste rabatten på treningsklær her på bloggen for i år. Denne gangen får dere 30% avslag på alle treningsklær på Brazfit sin nettbutikk. Gå direkte til nettbutikken via denne linken.    

 

Sponsede lenker.


Koden er, Randiae30 som gir 30% og fri frakt. Fri frakt er det alltid hos Brazfit.

 

Jeg holder så smått med å jobbe med teknikken når det kommer til markløft. Der har jeg masse å jobbe med. Rumpa litt ned, knærne tilbake, blikket fram, albuene på siden av knærne.. Det er nemlig ikke bare bare.

 

  


Jeg har også i det siste fått hilst på øvelsen, knebøy som jeg ikke har sett på en stund. Der er det litt annen teknikk igjen, men det er ikke mindre avansert det heller. Der glemmer jeg kjernen veldig fort. Det er jo så mye å tenke på. Men, det er da det blir gøy å trene. Små justeringer er morsomt å jobbe med. Helt til jeg blir utålmodig og kjører på. Men, jeg er flink til å jobbe med lette vekter når jeg utforsker disse små detaljene.

 

 

Med tanke på mye tøy og bøy det er i treningsverdenen, så er det viktig med gode treningsklær. Ikke minst en tights som ikke viser hvilken farge eller fasong undertøyet har. Det kan Brazfit gå god for, heldigvis.


Jeg trenger ikke den sjette sansen for å vite hvilket undertøy mange av jentene har på treningssenteret, da tightsen ikke er med på laget for å skjule den. Jeg synes det er svært upassende og ekkelt, selv om det er snakk om en stakkarslig truse. Men, poenget her er at desto mindre gjennomsiktige treningsklærne vi har er, desto oftere vil vi bruke de. Bomkjøp er aldri noe gøy.
Skulle dere ha noen spørsmål angående treningsklærne til Brazfit, så er det bare å legge igjen en kommentar, så skal jeg svare dere så godt jeg kan.

 

 Dere kan også følge meg tettere via min facebookside og instagram.

 

 

#Kalender #Jul #Julekalender #Brazfit #Trening #Treningsklær #Tights #Sponset #Reklame #Sponsor #Motivasjon #Rabatt #Instagram #personligtrener

 

-Randi Annette-

Jeg eier (dessverre) ikke skam.

Jeg må vel bare legge kortene på bordet med en gang for å si at jeg ikke eier skam. Og det med tanke på at jeg legger ut disse bildene, men nå liker jeg å vise alle sidene ved meg. Når du først har innsett at det ikke går den rette veien, så er det ikke noe vits i å prøve noe hardere heller. I så fall bestemte jeg og gutta oss for å bare la det bli som det bli. Dere skjønner hvor jeg vil når dere ser bildene. Dere skjønner at jeg klipte et større hull på posen med melis, så det ble ikke de fine tynne linjene, men heller de tykke og rennende, ja, strekene.....

 

 

Først litt pepperkaker, også bygging av pepperkakehus som i utgangspunktet var litt knust. Den utfordringen tok vi på strak arm.

  

 

Julemusikk, kaffe, brus, baking og juleverksted. Det jeg lagde av julepynt kan dere se på linken her.

  

 

  

 

Jeg begynte med å ha på melis, og innså ganske fort at dette kom aldri til å bli fint. Godeste Eirik ble ganske tidlig oppmerksom på at det ikke var noe håp, og begynte å kaste pynten på huset. Jeg og Jørgen syntes det så morsomt ut, så vi begynte å kaste alt ifra griser til nonstop på huset. Grisene så grønne ut i førsteomgang, uten å ha fått en smakebit på det å bli kastet igjennom luften, for så å krasjlande på pepperkakehuset, Klask, klask... Jeg lo så jeg grein. Jeg koset meg skikkelig i selskap med disse gutta. Et minne for livet.

  

 

  

 

Vi kunne se at grisene var tung i baken, da de sklei skikkelig nedover taket. Det ble så som så dette huset.

 

 

 

 

Men, morsomt, det var det. Dette har nå blitt min juletradisjon, har jeg bestemt meg for. For dette ga julestemning og et minne jeg sent vil glemme. Og min fadder, Ann-Bente som inviterte meg til dette, skal få besøk allerede på nyåret da jeg skal være med på å knuse huset. Og da er det bare 11 måneder til jeg kommer for å pynte nok et pepperkakehus... Ja, det er lenge til julen 2017, noe som på en måte kan være greit også.

 Innsatsen skal det ikke stå på. Her har vi et pepperkakehus, og ferdig med den saken.
 

 

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 13. Slik overvinner du dørstokkmila.

Dørstokkenila kan være et hinder for mange når det kommer til trening, og det er ikke en selvfølge at jeg som trener så mye som jeg gjør, aldri møter på den. Jeg er et menneske med følelser og tanker jeg også, som alle andre. Tanker som at jeg ikke har spist nok, har fått lite søv ect er noe jeg også kan oppleve. Og noen ganger må man også ta disse tankene på alvor. For hvor farlig er det å ikke trene, når man har i utgangspunktet bestemt seg for å trene? Men, igjen, hvor farlig er det å trene på en tom mage, og med lite søvn?

 

Sponset innlegg

 

 

Dette er en evig diskusjon, og man må lære seg selv å kjenne. Det å tørre å bli like godt kjent med de svake sidene ved seg selv, er minst like viktige som å bli kjent med de sterkeste sidene. Min personlige opplevelse når det kommer til trening, er at jeg er mer avhengig av å ha spist godt, enn å ha sovet nok. Igjen, så trenger kanskje kroppen lengre tid for å hente seg inn igjen, enn hva den hadde trengt dersom jeg har fått nok søvn. Vi alle er forskjellige, og takk for det.

 

Selv de dagene jeg trener klokken 06.00 inntar jeg et måltid. Dette er fordi kroppen min liker ikke å trene på tom mage. Jeg blir fort kvalm, svimmel og uvel dersom jeg har en krevende økt, noe så og si alle øktene mine er. Med mindre dørstokkmila var en kamp, og jeg gir meg selv lov til å leke meg litt på trening i from av morsomme øvelser. Det vil si øvelser med egenvekt, med ball eller lignende. Men, selv da inntar jeg et enkelt og lett måltid fra NOKA.

 

 

Sports Shake med smak av vanilje eller sjokolade er noe jeg alltid drikker før en treningsøkt. Den kan også benyttes etter trening.

 

.

 

 

Her trenger man kun en shaker, 5 måleskjeer med pulver og 2 dl vann. Jeg anbefaler å ha vann i shakeren først, så blir det enklere å blande den sammen.


 

I korte trekk:

* Bestem deg for hva du vil trene og ikke hva som er IN å trene i dag.

* Tren med en venn, kollega eller kjæreste.

* Sett deg et stort mål og små delmål

* Gi deg selv konsekvenser dersom du sluntrer unna.

*Følg meg på bloggen og instagram (@Randiae), for inspirasjon til øvelser

 

 

Ja, det tror jeg var alt. Neida, men dette kan være en god start. Husk det er jul, og man kan faktisk unne seg en treningsøkt også. De som sier at det er tull og at man skal kose seg, har ikke funnet ut at man faktisk kan kose seg på trening. Her har mange noe å lære. Mange himler med øynene når jeg sier jeg elsker å trene. De skulle kanskje ønske de var like flinke, tenker jeg. Fokuser på ditt mål og dine ønsker. Så får de andre bare ha det så godt.

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #kalender #julekalender #inspirasjon #protein #tips #desember #Jul #motivasjon #blogg #Trondheim

-Randi Annette-

Jeg prøver å skille meg ut for å gjøre en forskjell.

Etter å ha fått mer erfaring og blitt eldre, ser jeg mer og mer av sure og grinete folk, og ikke minst dårlig service. Her skal jeg ikke dra alle over en og samme kam, men jeg må si jeg blir litt skuffet over enkelte sin oppførsel. Jeg har ikke opplevd noe ubehagelig i den grad, men jeg jobber stadig med å gjøre en forskjell. Som for eksempel når jeg sykler i disse dager, får jeg slengt stygge ord etter meg. Enten fordi at jeg ikke sykler i selve trafikken, eller fordi jeg bare er en syklist.....

 

 

 

Jeg husker godt en morgen da jeg skal innrømme at jeg ikke hadde den beste dagen i mitt liv. Det var nesten så jeg kunne ta til tårene bare jeg så noen andre var trist. Kort sagt, jeg hadde en dårlig dag. Jeg var i sentrum og i det jeg ringte med klokka på sykkelen min, snudde det seg en svært sur dame som kunne få seg selv til å si noen stygge gloser til meg, uten at jeg hadde gjort henne noen verdens ting. Hun måtte dessverre bruke en kvart kalori for å flytte seg 30 cm til høyre, for at jeg enkelt kunne skli forbi. Nei, hun hadde vel en dårlig dag hun også, tenkte jeg. Selv om jeg hadde mest lyst til å gå av sykkelen min, for så å spørre om hvordan hun hadde det i dag.

Jeg holdt meg for god.

  

 

Jeg har begynt å si tusen takk, når jeg sykler forbi folk som må flytte seg de stakkarslige 30 cm for at jeg skal få sykle forbi. Jeg tilbyr damer i garderoben hårprodukter når de står å rister av fortvilelse når det er tomt for produkter. Jeg rydder også opp etter andre på treningssenteret for å sørge for at andre får en hyggelig opplevelse, selv om jeg kanskje må ofre en kalori for å rydde vekk etter andre.

 

Det koster liksom så lite å gjøre en forskjell. Jeg jobber i et serviceyrket der jeg må ta på meg skylden for det jeg i grunn ikke kan noe for. Det er service og det handler om å gjøre en forskjell. Skal jeg ta til meg alt det som blir sagt til meg, bak min rygg og de som dessverre må flytte seg 30 cm når jeg skal sykle forbi, ja, da hadde dagene vært trist og grå. Det er ikke så mye man må ofre, for å gjøre en forskjell. Kanskje bare en kvart kalori....
 

 

#Syklist #sykkel #trondheim #trdby #helse #samfunn #forskjell #menneske #desember #snø #bilder #personlig #foto #Norge #jul #service #humør

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 12. Juleverksted.

Det å være med på juleverksted før jul er noe jeg vil anbefale dere alle til å gjøre. Det er noe som vekker barndomsminner og de vil jeg ta vare på så lenge jeg kan. Jeg kan ikke huske sist jeg var med på et slikt juleverksted, så dette øyeblikket satte jeg virkelig stor pris på.

 

Jeg og min kjæreste var på besøk til min fadder, som bor like utenfor Trondheim. Vi tok toget dit på fredag, og skulle dra hjem til Trondheim igjen dagen etter. Da vi kom fram ble vi servert julemiddag og begynte etterhvert med julebakst og juleverksted. I dette innlegget tenkte jeg ikke bare å minne dere på at dere kunne ha juleverksted, men også det å invitere kjente og kjære til en slik opplevelse som jeg var så heldig å få. Og det beste av alt med det juleverkstedet jeg var med på, der var det gjenbruk av gamle bøker og lignende. Noe jeg har sansen for.

 

 

 

  

Her lager jeg og min kjæreste en stjerne sammen. Her har vi brettet og limet, og det ble til slutt en kjempe fin stjerne som nå har blitt hengt opp i vinduet. 

  

Disse små stjernene ligger så langt på et fint fat som jeg har. De kan også henges opp slik dere ser på bildet under. 

De siste som dere ser henger i et vindu også. De henger slik at den som er på midten er lengst, også blir de kortere på sidene, som en V-form. Kjempe fint, og ikke minst enkelt.

 

 

Har du hatt juleverksted, eller har du vært på noen i år? Brukte du noen bøker til din pynt? 

 

-Randi Annette-

Love is in the air.

Det blir ikke mer klisje enn det her kanskje, men det var veldig gøy å få med seg kjæresten sin foran kameraet litt også. Vi skulle på julebord i går, og vi hadde maks syv minutter før vi måtte løpe til bussen. Da fikk jeg han med meg på en rask fotoshoot her hjemme i stuen med selvutløseren. Vi har så og si ingen bilder av oss sammen, og i så fall ikke bilder der vi begge er pyntet. Så da måtte jeg bare benytte de få minuttene jeg hadde til overs til en shoot.

 

 

 

  

 

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no