NÅR TRENINGEN STAGNERER

Mange har vært der og mange er der. Når treningen stagnerer så tror jeg det handler om flere ting, ikke bare en. Det jeg mener med det er at det er mye som er avhengig av hverandre for å finne den gnisten som skal til for å lykkes. Jeg vet med meg selv at med gode matvaner, så kommer treningslysten og motivasjonen. Har det for eksempel vært en hektisk periode, usunn mat og lignende, da blir treningsmotivasjonen deretter også. Jeg føler i så fall at sunn og frisk mat frister mer når jeg er aktiv og har motivasjon.

 

Noen som kjenner seg igjen?

 

Er ikke motivasjonen der og treningen stagnerer, kan der være lurt å ta et pust i bakken. Er du vant med å trene 4 ganger i uken, da kan det kanskje være godt å ta fri fra trening tre dager for eksempel. Trener du mindre, kanskje to ganger i uken eller mindre, da er det kanskje på tide å finne på noe annet? Kanskje er ikke den treningen du gjør noe for deg? Hadde kanskje løping, ballspill eller svømming vært mer motiverende? 

 

Klærne er sponset av Brazfit 

 

Jeg tror mange i dag føler et press om at styrketrening er det som må til. Eller det å løpe. Men er det slik at du ikke trives med det, så er det kanskje ikke riktig for deg å trene på denne måten. Selv vet jeg med meg selv at løping er noe jeg misliker sterkt. Derfor får jeg meg aldri til å løpe heller. For selv om mange løper og det virker befriende å bare knyte på seg et par sko og løpe, så er ikke det noe for meg. En blanding av kondisjon og styrketrening er midt i blinken, men uten tvil så er ren styrketrening noe jeg elsker.

 

De tunge baseøvelsene som knebøy og markløft har vært noe jeg har slitt med å finne motivasjonen for å gjøre i år. Men, jeg tror på variasjon, pauser og det å ha det gøy. Det er nøkkelen til suksess. 

 

 

Husk at du også kan bruke min rabattkode for å få treningslyst. Randiae20 gir 20%- Fri frakt. Nettbutikken - her. 

 

Motivasjonen er ikke der til utøvere heller, det nekter jeg å tro. Men det er klart at det er lettere å stå på og jobbe hardt når man har et konkret mål. Jeg for eksempel har ikke noe konkret mål, og da blir treningen så som så. Ja, jeg holder meg i form og jeg trener hver eneste uke. Alt ifra 3-5 ganger, alt etter som hvor mye tid jeg har. Men nå kjenner jeg at jeg begynner å få et nytt giv til å konsentrere meg om å jobbe konkret og trene harde økter med kun styrketreninger, med innslag av Tabata og lignende en til maks to ganger i uka. Nå skal styrketreningen komme i fokus.

 

Men en plan eller en tanke om å endre på noe for å lykkes med motivasjonen og trening, det tror jeg er nok til å komme igang. Nå er det full fokus på eksamen for min del, men det er viktig å sette av tid til trening også. Det er ren terapi det.

 

 

Hva gjør du når din trening stagnerer? Kjente du deg igjen i noe av det jeg formidlet her? Følg meg gjerne på Instagram, @randiae.

 

 

#Motivasjon #helse #trening #fitness #fit #cardio #kardio #styrketrening #styrke #Trening #blogg #treningsblogg #treningsklær #reklame #trondheim #instagram

-Randi Annette-

 

HOLLYWOODTRENEREN

Nå er det masse å hente med tanke på motivasjon og ikke minst minner. Jeg har heldigvis vært kjempe flink og holdt meg til rutiner som å trene og følge et greit kosthold. Kostholdet har jeg vært mindre flink til, men det skulle nesten bare mangle. Nå er det liksom ikke noe konkret mål, annet enn å holde meg i form og ha det gøy. Men det er klart det gjør noe med meg når jeg tenker tilbake til den gangen jeg hadde et prosjekt med Hollywoodtreneren, Cornelis Elander. Det var skikkelig morsomt med et spark bak og ikke minst overgå meg selv til tider.

 


Masse økning med tanke på styrke og ikke minst motivasjon. Nå er det lenge siden jeg har pratet med Elander, men jeg følger han fortsatt. Jeg får jo stadig opp minner på facebook ifra den tiden vi hadde prosjektet, og det er utrolig morsomt å se tilbake på nå. Og ikke minst folk som tar opp tråden for å spørre meg om den tiden, selv ett år senere.

 

Haha, Jeg vet dette ble så lite bra som det går an. Men det var liksom disse to bildene jeg hadde tilgjengelig her og nå. 

 

#dritkleint - jeg vet. Men det funket på en måte, og på en måte funket det absolutt ikke. Men jeg er jo som dere vet en amatørfotograf og med den lille tiden jeg har på å sette meg ned med photoshop, så ble det dette resultatet.

 

Jeg er i så fall klar for å stå opp i rett tid i morgen for å trene før det blir studering og jobb. Nå ble jeg motivert nå. Bare ved å se litt tilbake. Har dere gode minner, ta de med deg. Det er slik man skaper endringer og ikke minst opprettholder en motivajson. Både når det gjelder trening, og ellers.

 

 

Ha en fantastisk fin kveld videre - her skal det studeres.

 

-Randi Annette-

TRY ME

Blodet bruser. Pulsen stiger. Hjerte pumper. Adrenalinet kicker inn.

 

Der føler jeg meg hjemme. Der det er masse følelser på en og samme gang. Den følelsen der du går inn i en kamp for å vinne. I så fall - kjempe.

 

Jeg kjenner jeg savner matta og det å slå meg løs. Jeg savner det V I R K E L I G! Så ja, det må bli til høsten, om ikke før.. Jeg synes jeg ser helt syk ut i blikket, så det er ikke så rart at gutta jeg har trent med har kommentert blikket mitt. Hvis blikket kunne drepe... Eller noe i den duren.

 

Nei, nå stiger adrenalinet her.....

 

I'll be back.

 

-Randi Annette-

 

DET HANDLER OM Å BESTEMME SEG

Er det ikke alltid slik? At det handler om å bestemme seg for å oppnå det man vil? Jo, men det er jammen meg lettere sagt enn gjort. Jeg sov 10 timer i natt, og det skjer liksom aldri. Men det var helt fantastisk å våkne av seg selv uten noe stress og spesielle gjøremål. Jeg hadde egentlig ett mål for dagen, og det var å trene. Jeg kom meg ikke opp av sofaen med det første i dag, så klokken ble 15:15 før jeg kom meg på trening.

Bedre sent enn aldri sies det.

 

Klærne på bildet er sponset av Brazfit

 

 

Det var overraskende mange på trening, med tanke på været. Eller, hvem er det jeg prøver å lure. Været er jo fint i 30 minutter, til snøstormen kommer. Så er det sol igjen. Men det har ikke vært så aller verst i dag - faktisk.

 

  

Men det å bestemme seg er en kunst. Det kommer an på hvor mye man vil. Hva man er villig til å ofre for å oppnå det man egentlig vil oppnå. Jeg synes det kan være vanskelig til tider, men jeg har ett eller annet inni meg som driver meg.

 

Nå fortjener ikke jeg noe skryt over hvor flink jeg har vært, fordi jeg har tross alt spist svært usunt så og si hver dag i hele april. Og jeg har trent bare 5 ganger så langt denne måneden på grunn av sykdom som varte i 2 uker.Det er i så fall mye lettere sagt enn gjort å bestemme seg- spør dere meg.

 

#yoga #trening #helse #fysisk #utendørs #motivasjon #inspirasjon #treningsklær #fitness #fit #april #blogg #treningsblogg

-Randi Annette

 

JEG VET IKKE NÅR, MEN EN DAG

Jeg skammer meg litt når jeg ser på gode motivator, som da er min kalender. Halvårskalenderen ligger på benken der den alltid ligger. Jeg var litt i tvil på om jeg skulle tørre å se på den, eller om jeg skulle unngå den. Men nysgjerrigheten tok overhånd, så jeg måtte sjekke hvor mye jeg har trent denne måneden. Joda, den viste tallet 2. TO ganger har jeg trent. Men ja, det startet med en uke med sykdom og en uke med påskeferie. Den eneste treningen jeg fikk hjemme i påska var Yoga.

 

 

Yoga på verandaen i 30 minutter i solnedgang. Ja, det var magisk.

 


Foto: Nandita Myre Paulsen

 


Men jeg må legge vekk stresset rundt trening. Jeg orker ikke å starte på for hardt eller for tidlig, så den får bli når det blir. Starter med å sykle til jobb, for å se hvordan det går. Like før jeg ble syk så var det tungt å sykle på flat mark. Og når jeg var syk var det et helvete å i det hele tatt tråkke på pedalene. Jeg vet ikke når, men en dag er jeg fit for fight. Starter i det små, så er jeg plutselig tilbake med full energi.

 

Ønsker dere alle en kjempe flott dag.

 

-Randi Annette-

ET REALT SUKK OG HOVNE ØYNE

Det var et rent helvete (beklager ærligheten...) å stå opp i dag. Alarmen ringte klokken 06.00 og jeg sukket et nei i det den ringte. Ikke en eneste celle i kroppen var klar for å stå opp, men jeg hadde en avtale med meg selv, og avtaler har jeg respekt for. Jeg gikk på badet og stirra i speilet. Øynene var som en uer (dere vet den fisken med de flotte øynene...), men med litt kaldvann i ansiktet og litt maskara på vippene følte jeg meg litt bedre. Ja, noen ganger har jeg på litt maskara før trening for jeg føler meg så himla sliten i trynet.

 

 

 

 

Jeg svarte på hvor jeg finner motivasjonen ifra i et innlegg her om dagen og det er jo noe med disse rutinene. Jeg har lagt meg til en rutine og en forventning til meg selv, og det er at jeg skal stå opp klokken seks for å være med på Tabata som er halv sju på torsdager. Rist på hodet den som vil, men jeg synes det er godt å ha lagd en forventning til meg selv og ikke minst en avtale. Da er det lettere å gjennomføre også.

 

Uer-øynene har dratt sin vei, pulsen er normal igjen og jeg er klar for hva denne torsdagen måtte bringe. Ønsker dere alle en kjempe fin dag.

 

 

#Trening #treningssenter #tabata #fitness #helse #styrketrening #styrke #carido #kondisjon #treningsglede #trondheim #inspirasjon #Motivasjon

-Randi Annette-

CHALLENGE

Jeg har blitt litt nysgjerrig på det jeg ikke kan så godt. Nemlig det å utfordre kroppen med nye øvelser og ikke minst nye gruppetimer. Yoga er for eksempel noe jeg har veldig lyst til å bli glad i, men det er vanskelig å få det til når jeg jobber turnus. Men jeg kan så klart prøve litt hjemme også, men jeg tror nok det sitter langt inn å skal finne på å tøye og bøye her hjemmet når jeg har treningssenteret 15 sekunder unna.

 

Klærne er sponset av Brazfit

 

Denne øvelsen prøvde jeg for en liten stund tilbake. og jeg kjente at jeg var ikke så myk, for å si det pent. Det er ganske stramt på bakside lår og med en ball så blir det utfordrende med tanke på balansen også. Jeg har jo alltid hatt en drøm om å bli myk, men jeg har aldri funnet tålmodigheten til å begynne. Ikke vet jeg helt sikkert hva som skal til heller. Det er vel noe med antall repetisjoner og hvor lenge man bør tøye. Og ikke minst hvor ofte.

 

 

Har du prøvd denne øvelsen? Er du flink til å tøye eller trene Yoga? 

 

#Trening #yoga #helse #treningssenter #treningsklær #reklame #blogg #treningsblogg #inspirasjon #Motivasjon #inspirasjon #trondheim

-Randi Annette-


 

FRA KRISE TIL KJEPPHØY?!

I dag var det helt krise. Jeg var seriøst ikke langt unna det å gå inn på soverommet og slenge med under dyna for å sove noen timer ekstra da jeg stod på badet å kikket meg selv i speilet. Jeg var så himla trøtt og skikkelig umotivert til å trene. Alarmen ringte rett før 06.00, og jeg hadde ikke lyst til å kjøre på med en tøff treningsøkt som Tabata er. Jeg tenkte frem og tilbake, og kom fram til at jeg måtte trene nå om jeg skulle få til å trene i dag. Med de skoleoppgavene jeg har nå er tidskrevende, så treningen kommer sist i mine prioriteringer. Det må skje tidlig dersom jeg skal ha mulighet til å jobbe med skole før jeg begynner på jobb.

 

Kroppen var ikke våken enda jeg stod å trippet på oppvarmingen. Ned på magen, ned på ryggen. Burpees.....

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg prøvde å finne motivasjonen når jeg trente, men det tok litt tid. Jeg ga jernet og jeg er fornøyd med det å klare å komme meg på trening, og ikke minst det å slite meg helt ut. Noen ganger lurer jeg virkelig på hva som bor inni denne kroppen. For jeg må si jeg blir overrasket av meg selv til tider, uten å virke kjepphøy. Men jeg må få lov til å være stolt av meg selv og ikke minst innrømme at det er tungt for meg også. Selv om dere ser at jeg kommer meg opp og jeg trener såpass mye, så er det ikke enkelt. Det krever alltid litt, og enkelte perioder ganske mye.

 

 

Det å være litt streng med selv seg tror jeg ikke er så dumt. Jeg føler jeg lærer mye på det. Å her snakker jeg om trening, disiplin og det å sette seg selv i en uønsket situasjon, (for det er jo det i perioder..). Jeg vil jo trene og holde helsen min, men det er ikke alltid like gøy.

 

 

Dette var dagens. Jeg er skikkelig imponert over meg selv etter denne opplevelsen. Klapper meg selv på skulderen. Og det skal du også gjøre neste gang du fullfører noe du ikke hadde så lyst til å gjøre i utgangspunktet.

 

-Randi Annette-

 

DETTE SIER DU IKKE UNDER MIN TRENINGSØKT

Jeg har kanskje litt mer respekt for en personlig trener enn hva jeg har ovenfor en venn. Og la meg forklare meg. Det å være med en personlig trener er i en situasjon man forventer å få tilbakemeldinger både før, underveis og etter en treningsøkt. Men jeg merker med meg selv at det å skal ha en samtale under de tunge settene, eller det å få spørsmål om ting som ikke har noe med KOM IGJEN, DU KLARER EN TIL, så må det nesten spares til vektene er lagt vekk. 

 

Nå høres jeg sikkert skikkelig sær ut, men dersom jeg skal ha en samtale under mine sett, så får jeg ikke til å telle hvor mange reps jeg tar, og jeg har garantert ikke på tunge nok vekter dersom jeg skulle greie å prate samtidig. Dette er ikke noe jeg har opplevd nå i det siste, men jeg kom over et blogginnlegg som jeg skrev for ett år siden, der jeg tok opp det samme temaet. Og jeg må si jeg står for det samme ett år etter. 

 

Klærne er sponset av Brazfit. Rabattkode randiae15 gir 15% avslag på hele nettbutikken. Link her. 

Nå har jeg hittil trent to ganger denne uka og før det var det over en uke siden sist. Jeg skjønner ikke helt hva det er, men jeg opplever at jeg har blitt sterkere i øvelser jeg har slitt med tidligere. Jeg skjønner ikke hva som gjør det for det kan i så fall ikke være kostholdet. Med mindre kjeks og sjokolade er bra med tanke på progresjon da....

 

Men jeg skal vel ikke klage på at kroppen fungerer bra. Tvert i mot. 

 

Hvordan er du på trening? Liker du å snakke om vær og vind i det du ligger under benkpressen eller i det du skal ta dype knebøy? Fortell meg gjerne om din historie og synspunkter på dette. Ha en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-

Hodet er fylt av negativitet - kroppen må jobbe alene.

Jeg blir like fascinert over denne menneskekroppen hver gang jeg tester mine grenser. Jeg snakker i dette tilfelle om trening. I går var jeg på 3T-Midtbyen og kom i prat med ei som jobber i den fantastiske kjeden som 3T er. Hun skulle ha Tabata på 3T-Ilsvika i dag klokken 06.30. Jeg fortalte jeg hadde slitt med halvdårlig form siste ukene, men har begynt så smått med styrketrening. Utfordringen til meg ifra henne var følgende: Jeg utfordrer deg til å komme på den timen.

 

Og dere vet meg og utfordringer. Jeg kunne ikke unngå å møte opp, selv om jeg fikk litt i overkant av seks timer søvn, så hadde jeg meg opp. En avtale er en avtale.

 

Sponset innlegg. Beklager den dårlige kvaliteten på bildet...


 

 

Jeg var ikke helt våken heller, for jeg følte fortsatt på det jeg hadde drømt i natt da jeg stod på gulvet å varmet opp. Litt små ør i hodet og slettes ikke 110% våken. Mer som... Jeg var til stedet.

 

Det å stå der å jobbe på, hoppe ned på gulvet, hoppe opp på boksen, løpe hit, løpe dit. Ta pushups selv om det brenner i skuldre og triceps. Det er magisk å oppleve det. Det å kjenne at kroppen er sliten, den vil ikke mer. Tankene som er negative tynger motivasjonen, så hodet må slås av. Kroppen må jobbe konstant. Ikke tenk - bare gjør det.

 

 

#3t #3ttreningsenter #Ilsvika #3tilsvika #Fitness #Fit #Trondheim #Treningssenter #Fokus #Hverdag #Trening #Helse #Blogg #Bloggno #Treningsblogg #Foto #Bilder #Crossfit #Motivasjon #Inspirasjon #tabata

 

-Randi Annette-

Lyst på strammere rumpe? Du er ikke alene.

Jeg har siden jul i fjor blitt skikkelig glad i å trene uten så mye vekter og utstyr. Det er dager der jeg trener svært hardt og tungt, så en fin balanse med variasjon er absolutt innafor. Og er man på reise så sier det seg selv at det kan være vanskelig å få trent på samme måte som man gjør når man er på treningssenteret man bruker i hverdagen.

Sponset innlegg.

 

 

På tur har jeg ofte med meg strikk så jeg kan trene både når og hvor som helst. I dette tilfelle som dere ser på bildet, ligger jeg på loftgangen til svigers og trener med stikk. Dette er en av mange gode øvelser som tar for seg en stor muskelgruppe, nemlig rumpa.

 

Slik gjør du:

Fest strikket rett under kneet.

 

 

Jobb sakte oppover med det øverste kneet, så stikket blir tøyd. Stram rumpa godt. 

10 repetisjoner på den ene siden, så snur du deg i motsatt retning å gjør det samme. Kjør gjerne 4 runder her.

Denne tar godt, så ikke undervurder øvelsen før du har prøvd.

 

Kanskje du allerede har prøvd den før? Hva synes du?

 


Følg meg gjerne på min instagram, og min egen facebookside så du kan holde deg oppdatert.

 

#trondheim #blogger #Blogg #sport #Konkurranse #fitness #kropp #helse #motivasjon #Inspirasjon #Treningsklær #muskler #body #Trening #rumpeøvelse #rumpe #hjemmetrening #treningsstrikk

-Randi Annette-

Fuck it - Jeg gjør det.

Klokken har passert halv ti, og jeg sitter nå å vurderer fram og tilbake på om jeg skal trene i morgen tidlig, eller sove. Jeg hadde alarmen på klokken åtte i dag, fordi jeg hadde et mål om å trene. Men, det ble ikke noe av. Utrolig nok. Og nå som jeg har et tonn av lekser å gjøre, pluss en prøve nå på fredag, så er jeg faktisk nødt til å trene før jobb. Etter jobb er jeg bare nødt til å sitte med studiene, så skal jeg få trent og hente energi, så må det faktisk skje tidlig. Veldig tidlig.

 

Hva har jeg å tape på å stå opp for å trene klokken 06.00? Søvn. Fuck it - Jeg gjør det.

 

Jeg holder på å sovne nå liksom. Jeg vet ikke om jeg skal skylle på Alexander Kielland som ikke har noveller som fenger meg, eller om det rett og slett er jeg som er trøtt av menneskelige grunner. Uansett, jeg har bestemt meg. Nå skal jeg legge meg for å sove, og alarmen skal settes på 05.30. Så får jeg sørge for at treningsøkta blir verdt det å stå opp så tidlig.

 

Dere får gjerne legge meg i kategorien, "sprø", men jeg hadde aller helst sett at dere satte meg under kategorien, "inspirasjon og treningsglede"

 

 

Ønsker dere en fantastisk god natt.

 

-Randi Annette-

 

Kalenderluke nr 16. Få dagens treningsprogram på bloggen.

Jeg ble andpusten, sliten og svett på dagens trening. Og i den forbindelse vil jeg veldig gjerne gi den samme deilige opplevelsen til dere. Så i dag tenkte jeg rett og slett at jeg skulle overlevere dere dagens treningsprogram.
Jeg trener på 3t-Ilsvika som mange av dere har fått med dere, og lekeplassen helt nede i kjelleren kunne jeg ha holdt på en hel dag. Ikke for at jeg ikke tar meg ut på trening, men rett og slett fordi det er så fantastisk morsomt å trene der. Så er du 3t-medlem, så skjønner du kanskje hva jeg snakker om.

 

Sponset innlegg.

 

 

Jeg kjørte på med syv øvelser på dagens økt, og dere trenger forsåvidt en del utstyr til øvelsene, men noen av øvelsene kan man gjøre uten utstyr også. Jeg kan ikke navnene på alle øvelsene, så det blir litt forklaring her så dere skal skjønne hva jeg mener. Det er vel i bunn og grunn viktigst også.

 

Dagens treningsprogram

En beins på boks (her hadde jeg ekstra kilo på nakken, såkalt sandbag. Gikk opp med høyre fot og strekte ut på toppen. 10 på hver fot).

Utfall i slynge (10 på hver fot)

Facepull i slynge (10 tilsammen)

Wall Ball (en kombinasjon av flere øvelser i en. Starter med ballen i hendene i en knebøy, og i det man strekker beina kaster man ballen langt opp langs veggen. 10 stk)

Hipthrust med ekstra vekt (10 stk)

Slam ball burpees ( 15 kg ball som kastes hardt i bakken, for så å ta en burpee. 10 stk)

Rope (trening med tau i omtrent 40 sekunder)

 

 

(Den blå ballen brukte jeg på øvelsen Wall Ball, og den lille sorte på 15 kg på burpees).

 

Etter en runde med dette, kjørte jeg på med to til. Det er svettegaranti, høy puls og en smule fortvilelse. Men, man kommer seg igjennom med riktig innstilling. Jeg hater utfall og burpees, men jeg holder på med å lære med å like det. Ja, jeg er rar sånn, men jeg elsker å utfordre meg selv. Det er sånn man vokser.

 

Følg meg gjerne på instagram, @randiae og følg min facebookside. Ellers håper jeg dere stikker innom 3t-Ilsvika selv om dere føler at dere ikke har så god tid. Litt tid til trening har de fleste av oss. Det handler om å prioritere. Ellers håper jeg dere får en fin fredag, og ei riktig god helg.

 

 

 #fit #fitness #trening #styrke #styrketrening #Motivasjon #Foto #bilder #Inspirasjon #Norge #3tilsvika #3t #November

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 13. Slik overvinner du dørstokkmila.

Dørstokkenila kan være et hinder for mange når det kommer til trening, og det er ikke en selvfølge at jeg som trener så mye som jeg gjør, aldri møter på den. Jeg er et menneske med følelser og tanker jeg også, som alle andre. Tanker som at jeg ikke har spist nok, har fått lite søv ect er noe jeg også kan oppleve. Og noen ganger må man også ta disse tankene på alvor. For hvor farlig er det å ikke trene, når man har i utgangspunktet bestemt seg for å trene? Men, igjen, hvor farlig er det å trene på en tom mage, og med lite søvn?

 

Sponset innlegg

 

 

Dette er en evig diskusjon, og man må lære seg selv å kjenne. Det å tørre å bli like godt kjent med de svake sidene ved seg selv, er minst like viktige som å bli kjent med de sterkeste sidene. Min personlige opplevelse når det kommer til trening, er at jeg er mer avhengig av å ha spist godt, enn å ha sovet nok. Igjen, så trenger kanskje kroppen lengre tid for å hente seg inn igjen, enn hva den hadde trengt dersom jeg har fått nok søvn. Vi alle er forskjellige, og takk for det.

 

Selv de dagene jeg trener klokken 06.00 inntar jeg et måltid. Dette er fordi kroppen min liker ikke å trene på tom mage. Jeg blir fort kvalm, svimmel og uvel dersom jeg har en krevende økt, noe så og si alle øktene mine er. Med mindre dørstokkmila var en kamp, og jeg gir meg selv lov til å leke meg litt på trening i from av morsomme øvelser. Det vil si øvelser med egenvekt, med ball eller lignende. Men, selv da inntar jeg et enkelt og lett måltid fra NOKA.

 

 

Sports Shake med smak av vanilje eller sjokolade er noe jeg alltid drikker før en treningsøkt. Den kan også benyttes etter trening.

 

.

 

 

Her trenger man kun en shaker, 5 måleskjeer med pulver og 2 dl vann. Jeg anbefaler å ha vann i shakeren først, så blir det enklere å blande den sammen.


 

I korte trekk:

* Bestem deg for hva du vil trene og ikke hva som er IN å trene i dag.

* Tren med en venn, kollega eller kjæreste.

* Sett deg et stort mål og små delmål

* Gi deg selv konsekvenser dersom du sluntrer unna.

*Følg meg på bloggen og instagram (@Randiae), for inspirasjon til øvelser

 

 

Ja, det tror jeg var alt. Neida, men dette kan være en god start. Husk det er jul, og man kan faktisk unne seg en treningsøkt også. De som sier at det er tull og at man skal kose seg, har ikke funnet ut at man faktisk kan kose seg på trening. Her har mange noe å lære. Mange himler med øynene når jeg sier jeg elsker å trene. De skulle kanskje ønske de var like flinke, tenker jeg. Fokuser på ditt mål og dine ønsker. Så får de andre bare ha det så godt.

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #kalender #julekalender #inspirasjon #protein #tips #desember #Jul #motivasjon #blogg #Trondheim

-Randi Annette-

Når et bildet sier mer enn tusen ord.

Jeg trenger kanskje ikke å si så mye, annet enn at bildet taler for seg. Jeg overdrev skikkelig med redigeringen på bildet, nesten for mye. Men, da med god hensikt.

Jeg startet treningen i dag med en time som heter for tabata, som er på 3t Ilsvika. Timen startet klokken 06.30, og jeg slo opp øynene 40 minutter før timen skulle starte. Det å trene såpass tidlig gjør at jeg får noen timer på å gjøre andre ting før jeg skal på jobb, som for eksempel å gjøre lekser, eller å blogge. Tabata er en time som er effektiv, samtidig som den gir svettegaranti. En fin kombinasjon av styre og kondisjon. Akkurat slik jeg liker det.

 

Man føler seg litt kaotisk og sliten på en slik time. Men, så godt det er etterpå.


Sponset innlegg.

 

Tabata er en time som er svært populær hos 3T-Ilsvika, så det lønner seg å sikre seg en plass i god tid. Selv trener jeg så og si nesten hver torsdag klokken 06.30, da jeg har egentrening ellers i uken. Har du ikke prøvd Tabata enda, så anbefaler jeg deg det på det sterkeste.

 

-Randi Annette-

Gi meg DINE beste tips.

 

Nå trenger jeg din hjelp. Jeg skal trene i morgen, og jeg har fått en oppgave som følger.

Velg to treningsøvelser du ønsker å gjøre.

 

 

Sportstoppen er sponset av Brazfit


 

 

 Det er jo mye man kan gjøre, men jeg tenke jeg lik så greit kunne spørre dere om hvilke øvelser som er deres favoritter når det kommer til trening. Det trenger ikke å være med utstyr, nødvendigvis. Legg gjerne igjen en kommentar om hvilke øvelser du anbefaler.

 

Ha en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-
 

Treningsvideo som gir en boost.

Tenkte å stikke innom for å gi dere en skikkelig treningsboost. Videoen ligger også på min instagram, @randiae, men for dere som ikke har det, kan se den her.
 
En ukes tid siden denne ble filmet.
BM0_jIxjXv5
 
 

Hva synes dere?

 

-Randi Annette-
 


 

3t-Ilsvika har inngått et samarbeid med meg.

Jeg er oppi skyene om dagen fordi jeg har fått et samarbeid med 3t-Ilsvika som er etter min mening, det råeste gymmet i byen. Det er nesten helt nytt, og det har en stor lekeplass i kjelleren som er helt ypperlig for slike apekatter som meg. Der kan jeg leke meg med et stort utvalg av utstyr som få senter i dag kan måle seg meg.

 

Dere som har fulgt meg her på bloggen, og ikke minst instagram har allerede fått en smakebit på det. Det ligger en smakebit fra dagens trening på instagramkontoen min, @Randiae

 

Sponset innlegg.

3T-Ilsvika tilbyr ubemannet åpningstid. Det vil si at du som medlem kan dra og trene akkurat når det passer deg mellom kl 05:00 og kl 24:00, 7 dager i uka gjennom hele året!

 

Senest i dag var jeg på trening i kjelleren og lekte meg. Det ble høy puls med blant annet jumpbox, som dere ser på bildet over. Jeg greide å jobbe meg oppover til å hoppe oppå boksen på det høysete. Noe jeg aldri før har greid. Faktisk, aldri turt å prøvd det en gang. Ingenting smaker bedre enn mestringsfølelsen. Den er unik.

 


Min utfordring til deg er at du skal gjøre følgende:

Neste gang du er på 3T-Ilsvika, gjør en øvelse som er utenfor din komfortsone. Du kommer ikke til å angre.
Det sies at det er bedre å angre på noe man har gjort, enn det man aldri fikk gjort.

 

 

God trening, neste gang du er på 3t-Ilsvika.-Randi Annette-

Morgentrening og en kamp mot burpees.

 

Nå begynner jeg virkelig å komme inn i en grei flyt, må jeg si. Nå har jeg stått opp alt for tidlig for andre gang, for å være med på ei treningsøkt så tidlig som 06.00. Det å skryte litt over det gir meg ganske mye, så dere får bare bli vant med det.

 

Jeg må si jeg er mektig imponert over meg selv, da jeg synes det er ganske utrolig å få til å stå opp så tidlig og få igang kroppen. Jeg ligger jo som en spent unge dagen før jeg skal trene, ja, som en unge som venter på at det skal bli julaften. Sommerfugler i magen og spenning i kroppen. Fordi jeg skal trene. Det er merkelig, men samtidig utrolig morsomt.

 

 

I dag var det kun jeg og Marte av oss fire som er i denne gruppa, så da ble det litt tid til litt bilder og videoer. Og masse latter. Herregud, det er noen øvelser som er så vanskelige og slitsomme, så når latteren begynner, blir alt av styrke borte.

 

I dag var det helt klart den såkalte burpees som var min verste fiende. Jeg er så treg på vei ned, men også litt på vei opp, så det gjør meg forbanna. Men, jeg skal jobbe med teknikken, for jeg vet jeg kan bedre. Kroppen later som den ikke gidder, men jeg vet den kan. Så den øvelsen måtte jeg virkelig jobbe beinhardt med for å få en fin flyt på. Strenge Randi Annette...

 

Jeg har den på film, så den kommer på instagram etterhvert. Så får dere se selv på teknikken min. Men, heldigvis var partneren min veldig glad i denne øvelsen. Hun elsker den nemlig. Jeg er sikker på at hun elsker burpees like godt som jeg elsker sjokolade. 

 

Bra vi er forskjellige, så vi kan pushe hverandre og ikke minst motivere hverandre.

 

 

Hvilket forhold har du til burpees?

 

 #fit #fitness #trening #styrke #styrketrening #Motivasjon #Foto #bilder #Inspirasjon #Norge #3tilsvika #3t #November

-Randi Annette-

10 styrkeøvelser for nybegynnere.

I dag var jeg en motivator og en inspirasjon for ei som ikke hadde trent på over ett år. Det var noe som krevde mer enn jeg skulle tro. Og da mener jeg at jeg måtte tenke helt nytt enn hva jeg er vant til. Det er lenge siden jeg selv var ny på gymmet, så det å vise øvelser der man opplever mestring som ny i gamet, opplevde jeg var veldig utfordrende. Når jeg har med meg folk på trening som ikke er vant med å trene, noe jeg så og si aldri har gjort før, vil jeg ikke vise de hva jeg er god for og hva jeg kan, men heller det å vise de mulighetene.

 

Som ny opplever man at et treningssenter er skummelt, og man er ofte redd for å se dum ut. Der har mange av oss vært.

 

Sportstoppen er sponset av Brazfit. 

Øvelsene vi kjørte igjennom var følgende:

Air squats

Skrå magemuskler med kettlebell

Utfall

Dips på benk

Jumpbox

Roing i slynge

Pushups i slynge

Gå opp og ned på en boks med ekstra vekter

Enarms roing med kettlebell

Mountain Climbers (Kondisjonsøvelse)

 

Det ble ikke fulle sett med alle øvelsene, men det ble en grei start for en kropp som ikke har løftet på ett år. Håper det ble nok inspirasjon til å fortsette treningen. Dette ble for min del min fjerde treningsøkt så langt denne uken, og jeg har fortsatt gangsperre. Det hjelper heldigvis på å varme godt opp. Hun som ble med meg i dag imponerte, og hun var skikkelig flink. Håper hun vil fortsette og holder motivasjonen oppe nå i mørketiden. 

 

 

Kanskje fikk du noen innspill til nye øvelser i dagens innlegg også. Det er klart at dette ikke er bare for nybegynnere, men det er ikke de mest avanserte øvelsene som krever mye utstyr. Så sånn sett tenker jeg dette er gode valg for en nybegynner. Er man flink og har mye erfaring, kan man bruke ekstra 

 

Ha en fortsatt fin dag.

 

-Randi Annette-

Jeg er nå blitt en del av Hollywoodtrenerens nye team.

Jeg er redd jeg kommer til å bli som en mann igjen, sånn med tanke på utseende. Så dere som kritiserte det sist gang, jeg ville bare si at jeg nå er mannekroppen tilbake om litt.

 

Neida. Det er jo alltid noen  som skal mene noe om andre. Dersom noen er for tjukk, så er det feil. Prøver noen å gjøre noe med det, og ender samtidig med å få markerte muskler, ja da er jammen meg det feil også. For tynn er heller ikke bra, mener samfunnet. Jeg går for det jeg har lyst til og det jeg tror på. Og denne gangen skal jeg nok en gang i ilden og utenfor det som jeg anser som behagelig. Jeg skal følge en kostholdsplan og en treningsplan. Sist jeg gjorde det var jeg mye i media på ulike nettaviser, og folk la ikke skjul på hva de mente om kroppen min.

 

Hitra-Frøya avisen: Link her

 

Jeg er nå blitt en del av Cornelis nye team, og vil over de neste uker og måneder bli med på å gjøre Norge til Verdens sunneste nasjon igjen.

 

Følg med på hans profil og blogg for utfordringer, konkurranser, og ikke minst saker der i tiden framover, der målet vil være å motivere deg! Nylig ble det nemlig lagt fram en ny rapport i norsk media som viser at stadig flere av oss dropper ? så det er hvorfor jeg ønsker å være med på hans prosjekt og hjelpe andre med å bli den sunneste og beste versjonen av en kan bli!

#TeamCornelis

 


Før prosjektet 2015

 

 


Iløpet av prosjektet høst 2015/ vinter 2016


 

#teamcornelis

 

Dette blir spennende. Følg meg tettere via instagram, @randiae.

 

#cornelis #corneliselander #hollywoodtreneren #hollywood #fit #fitness #trening #styrke #styrketrening #Motivasjon #Foto #bilder #Inspirasjon #Norge

-Randi Annette-

Lyst på mitt treningsprogram?

Jeg har nå endelig kommet i en grei form som tilsier at det å trene er greit. I går trente jeg mest med egenvekt og lettere vekter, men i dag så presset jeg grensene litt.I dag tenkte jeg å dele dagens treningsprogram med dere.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg startet med å jogge i noen minutter og gikk deretter over til å tøye før jeg begynte med styrketreningen.


Knebøy - 4 runder og 5 reps (4 x 5)

Bulgarske utfall - Med en manual i hver hånd (3 x 8)

Skulderpress - Med manualer (3 x 6)

Sidehev - Med maualer (2 x 6)

 

Totalt tok økten 45 minutter. Jeg kjente at kroppen hadde fått nok trening etter siste øvelsen, så da lyttet jeg og sa meg ferdig. Det var gode og tunge øvelser på programmet i dag, så det er greit å ikke kjøre for hardt etter sykdom. Jeg er kjempe fornøyd med dagens innsats  - virkelig.

 

 

Hva står på ditt program for dagen? Legg gjerne igjen en kommentar, uavhengig om det står trening eller ikke på ditt program.

 

 

#Trening #styrketrening #treningsprogram #fitness #fit #inspirasjon #Motivasjon #Helse #Treningsblogg #blogg #foto #bildet #fotoshoot

-Randi Annette-

Karma - god karma.

Da har jeg fått satt meg litt inn i hva en retorisk analyse er og jeg har begynt så smått å analysere en tale som selveste kongen har skrevet. Det er litt tørt, litt interessant og igjen - litt tørt.

Etter over to timer med intensiv jobbing, kjente jeg at hodet var forferdelig tungt, så jeg tenkte at en liten treningsøkt kunne hjelpe, noe det faktisk gjorde. Jeg vil så gjerne få til så mye jeg kan og jobbe så hardt jeg kan med tanke på studiet, men jeg skjønner jo at pauser er minst like viktig. I går hadde jeg på det lengste en pause på en og en halv time, eller bare et kvarter i på de fem - seks timene jeg jobbet. Så det sier vel sitt at pauser er et sterkt behov.

 

Sponset innlegg. 

Trening er for meg terapi. Det gjør at jeg kobler ut helt og fokuserer på det jeg skal trene. Jeg filmer ofte når jeg trener, men holderfokus på det jeg skal gjøre like vel. Det å filme øvelsene gjør jeg for å vise dere følgere nye øvelser og for å gi dere motivasjon og inspirasjon. Men, også fordi jeg er en ambassadør for Brazfit. Det er på en måte en jobb jeg har. I så fall så tar jeg det like seriøst som om bloggen min var en jobb. En hobby som krever mye jobb, det kan jeg i så fall si.

  

Så lenge det jeg gjør er morsomt og at det gir meg noe tilbake, kommer jeg til å holde på i evig tid. Det er så hyggelig å få mail ifra følgere, hyggelige kommentarer og at media fanger opp tema som jeg brenner for, for så å hjelpe meg å få spre mine budskap. Det gir meg mye. Også må jeg si at jeg er fornøyd med at jeg ikke får stygge kommentarer ifra dere som leser bloggen min.

 

Karma.

 

#trening #helse #motivasjon #inspirasjon #trening #styrketrening #blogg #media #karma #brazfit #sponset #reklame #ambassadør #trondheim

-Randi Annette-

En sprek potetsekk.

 

Frosten satte seg skikkelig i kroppen etter jeg var ferdig med noen timer med studiene, og jeg krøp sammen i det ene hjørnet i sofaen, og dro et teppe over meg. Det var behagelig det. Nesten litt for behagelig.

 

Jeg skrev litt med kjæresten min på facebook, og han kunne fortelle meg at han skulle trene, og jeg tenkte med meg selv at jeg kunne vel spandere på denne kroppen ei lita økt jeg også. Så da booket jeg meg inn på en time på 3t Ilsvika - ukas økt.

 

Klærne er sponset av Brazfit

\
 

 

På trening.

Kroppen føltes skikkelig tung og det føltes som at jeg hadde lodd som hang ifra armene da jeg til slutt ikke hadde noen krefter igjen. Øvelsen som heter Jump-box, var en av de siste øvelsene jeg fullførte, og jeg kunne da kjenne på følelsen av å ha lodd på føttene. De var så tunge, disse liksom spenstige beina. Kroppen fikk kjørt seg, og vel så det. I 55 minutter.

 

Jeg skal passe på litt så jeg ikke kjører på for fort, og for mye. Med sykdom og null trening på nesten to uker, trenger nok kroppen en jevn og fin overgang, og ikke en pangstart. Så får jeg se i morgen tidlig om jeg trener før jobb eller ikke. Jeg får se hvor mye jeg må jobbe med studiene. For de kommer nemlig i første rekke.

 

Nå skal potetsekken, altså meg, ligge litt til på sofaen før jeg orker å bevege meg til badet, for så å legge meg i sengen. Sofaen er nemlig god til tider. Faktisk, helt fantastisk god.

 

 

Ha en fin kveld, og sov godt når den tid kommer.

 

 

-Randi Annette-

 

 

 

Treningsmotivasjon - her i en video.

Jeg tenkte det passet seg med litt treningsmotivasjon på en mandag. Ny dag, ny uke og nye muligheter. Her har dere flere ulike øvelser som dere kan teste ut. Håper dette gir dere motivasjon og at lysten til å trene kommer snikende. Selv er jeg for øyeblikket på Frøya, og skal om litt reise til Trondheim, og rett på jobb. I og med at jeg ikke kommer meg hjem i kveld før sent på kveld, sparer jeg treningen til i morgen.
 
 
video:vid35910405230843

 

Sjekk ut min instagram der jeg har lagt ut en annen treningsvideo med romaskin og burpees. 

Instagram --> @Randiae

Ønsker dere en super dag.

 

 

-Randi Annette-

 

En gladnyhet for treningsglade folk.

Nå skal jeg ta meg sammen - igjen. Sommeren har vært fin den, og jeg har virkelig koset meg. Det har blitt omtrent tre treningsøkter hver uke, men kostholdet har jeg vært sløv med. Jeg sier jo ikke nei takk til kake, grillmat og en fest. Men, nå skal jeg ta meg sammen. Det viktigste for meg er å føle meg vel og ha det bra med meg selv, og slik det er nå, så kjenner jeg at jeg må skjerpe meg litt. Jeg konkurrerer kun med meg selv, og jeg tenker kun på en ting, og det er at jeg skal trives med meg selv og ha det bra. Kopp er ikke alt, men jeg for min egen del så vil jeg føle meg vel i de klærne jeg har. Noe jeg ikke gjø nå.

 

Det er kanskje flere enn meg som kjenner på dette og da er det passende med gode tilbud på proteinpulver, måltidserstatter og lignende. Hvis du ikke kjenner deg igjen, så finnes det også noe for vektøkning.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

Proteinstore.no gir meg som ambassadør dere en gylden mulighet til å gi dere en rabattkode som gjelder ut september. 20% avslag på alt i hele nettbutikken. For å få den rabatten, skriver dere mitt navn i kommentarfelte, Randi Annette.

  

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin kveld videre.

 

 

#trening #protein #Helse #treningsklær #Blogg #foto #August #rabatt #fit #fitness #tilbud #hverdag #sommer

-Randi Annette-

 

TRIATLON 2016 I TRONDHEIM.

Triatlon i Trondheim er nå over for denne gang. Det var nok en gang helt fantastisk å se på alle de flinke utøverne, og ekstra stas var det å heie på de jeg kjente. Benjamin som dere ser bildet av nedenfor, er min svoger. Han imponerte stort. Jeg er så stolt over at han greide å fullføre.

En kunde av meg som er 40 +, deltok også. Han gjorde det veldig bra. Sist jeg klipte han så sa jeg at jeg skulle klippe håret på en sånn måte at han kom til å prestere veldig bra. Men, æren for en god prestasjon kan jeg nok ikke ta på min kappe, Det er rart hvor mye styrke, og ikke minst vilje enkelte har. Det er helt rått å se på.

 

 

Her kommer Benjamin løpende forbi etter 2,4 km med svømming og 50 km sykling. Bare 12 km løping igjen her. Her gjelder det nok å slå av hodet og bare la kroppen finne en rytme og kjøre på. Her er det nok mye smerte og negative tanker å kjenne på.

 


 

En stolt far som heier og hilser på sin sønn. Et stort øyeblikk.

  

 


 

Her kommer Anna i mål. Hun har jeg trent Ju Jitsu med i noen år. Ei rå dame.

 

 

Der er Benjamin snart i mål. Nok et flott øyeblikk av far og sønn.

 

 

Denne følelsen er magisk. Når den var så stor for meg, tør jeg ikke å tenke på hvordan det var for Benjamin.

  

Til alle som deltok, gratulerer. Respekt.

 

#triatlon #trondheim #svømming #sykkel #sykling #løping #kondisjon #cardio #kardio #blogg #helse #konkurranse #søndag #august

-Randi Annette-

Jeg utfordrer deg. Tør du?

Tidligere denne uken kunne dere lese dette innlegget som handlet om det å tørre, det å utfordre seg selv for å utvikle seg. Det er jo i grunn bare lurt og veldig nyttig. I så fall så opplever jeg mye bra med det å prøve nye ting. Det verste som skjer er at man feiler gang på gang, men at man lærer små ting som kan løse alt. Mitt motto når det kommer til nye ting er ganske enkelt:

 

 

Det har jeg aldri prøvd før, så det klarer jeg helt sikkert.

 

 

Og det samme tenkte jeg da jeg ville prøve en vri når det kom til pushups. For deg som sliter med å ta en vanlig pushups, ta på knærne. Gjør noen hver dag eller flere ganger i uken. Det er en start. Bruk mitt motto og jeg vil garantere at du får til mye med riktig tankegang.

 

 

Klærne er sponset av Brazfit. Videoen finner dere også på min instagramkonto.

 

video:xiaoyingvideo1470896467098

 

 

 

Jeg blir selv veldig inspirert av andre som er like glad i å bruke tiden på trening som meg selv. Det er så kjekt å bli inspirert av andre, og ikke minst få høre at de blir inspirert av meg. Jeg prøver så godt jeg kan å gi motivasjon og inspirere mine lesere. Det virker som det fungerer veldig bra også. Noe jeg synes er veldig gøy.

 

Synes du videoen av øvelsen jeg la ved dette innlegget var veldig rar? Selv så følte jeg meg som en idiot, da jeg aldri har gjort denne øvelsen før. Men, den var skikkelig tung og jeg kan se at kjernen min ikke er helt stabil. Men, da har jeg noe å jobbe med. Noe som aldri er feil.

 

Snart skal jeg på jobb og deretter i en 30 årsdag. Håper dere får en fin dag, og husk at dere gjerne må tagge meg på instagram dersom dere prøver øvelser dere vil jeg skal se. Hashtag, #fitmedrandiae og dere finner meg ved å søke opp @randiae.

 

 

Ha en fantastisk lørdag.

 

#Trening #Fitness #treningsvideo #video #brazfit #treningsklær #lørdag #Helg #utfordring #inspirasjon #helse #Trondheim #instagram

-Randi Annette-

 

 

 

 

 

Når fristelsene melder seg.

Første arbeidsdag etter ferien er over og det er sikkert mange som kjenner seg igjen i det jeg nå skal skrive om. Nemlig kostholdet. Alt som hadde med sunnhet og riktig kosthold å gjøre la jeg igjen hjemme. Det orket jeg ikke å ta med meg på tur. Det er jo egentlig slik jeg liker det også når jeg først er på ferie. Det å bryte rutiner og det å unne seg det man ellers ikke ville gjort. Jeg har jo spist mye sunt i grunn, men jeg har spist store mengder. Når noen dekker på bordet så spiser jeg til jeg skjemmes. Så lenge de rundt meg får i seg litt mat også da. Jeg spiser rett og slett med øynene jeg.

 

For at jeg skal komme i gang med gode rutiner igjen, skal jeg sørge for å ha sunne og næringsrike matvarer tilgjengelig. Da er det lettere å ta seg sammen også. Jeg er jo ikke i noe faresone eller at jeg har langt på meg alt for mye, men det er kanskje dette som er forskjellen da, fra det å gi faen og det å faktisk tenke over hva man spiser. Ferie er ferie, helg er helg og hverdag er hverdag. Det fungerer i så fall fint for meg. Ikke noe å bli hyper over, men bare rett og slett bruke sunn fornuft.

 

 

Jeg hadde heldigvis hjemmelagd is i fryseren nå når jeg fikk lyst på noe godt. Oppskriften finner du her. Jeg har også flere av disse sukkerfrie isene i fryseren, så det skal ikke stå på de sunne og gode mulighetene. Om litt skal jeg gå på butikken å kjøpe inn litt frukt. Det er heller ikke så dumt å ha tilgjengelig.

 

 

Hva tyr du til når fristelsene melder seg?

 

 

#is #hjemmelagd #saftis #Yoghurtis #Trondheim #sunn #sunnhet #helse #bringebær #frukt #samfunn #fedme #fit #Fitness #foto #mat

-Randi Annette-


 

Jeg tok det hele til et høyere nivå.

Ny dag, ny måned og nye muligheter. Jeg starter august med ferie og det er rart hva det gjør med hodet. Jeg roter allerede med dagene og tror stadig vekk at det er lørdag. Helt fantastisk, egentlig. Jeg startet dagen med trening og i dag var også kjæresten min med meg. Det var så utrolig godt å se han igjen. Det går vanligvis en uke i mellom vi ser hverandre, og vi får da vanligvis kun en helg sammen, men nå blir det mest sannsynlig en hel uke.

 

Det å være to sammen på trening gir veldig mye. Jeg trener stort sett alene og jeg må jobbe dobbelt så hardt for å presse meg selv. I dag tok jeg pullups til et enda høyere nivå, og jeg kan ikke huske å ha vært så glad over å meste den øvelsen bedre enn noen gang. For bare se her.

 

Sponset innlegg. 

 

Med 5 kg, 4 stk. 2,5 kg, 4 stk og egenvekt 4 stk. Jeg var skuffet over å ikke greie mer enn fire på slutten, da jeg ofte ligger på fem til seks. Men, så kjørte jeg på enda en gang fordi kjæresten min tok enda ett sett da jeg var ferdig. Så spurte han meg om jeg var ferdig. Ja, svarte jeg. Pingle, svarte han tilbake. Da tente jeg. Jeg tok sats og hoppet opp og tok seks pullups. Og ikke nok med det. Jeg tok like så greit fire til. Da snakker vi om det å pushe grenser.

 

Tørre å kjenne at det er vondt, det er vanskelig - ja, faktisk et rent helvete. For når det stopper opp og du forventer mer av deg selv, da blir man skuffet da. Jeg forventer mye av meg selv og jeg er kanskje streng også. Men, jeg liker det å måtte kjempe og strekke meg.

 

Godt var det å innta en proteinshake fra Proteinstore.no når jeg kjente at musklene i kroppen har fått kjørt seg. En god kombinasjon av kondisjon og styrke på slutten gjorde at pulsen steg og at hodet måtte kobles av. Kroppen måtte finne rytmen og komme seg igjennom økten.
 

Det er ikke farlig å tøye grenser. Så lenge man har kontroll.

 

 

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

 

#trening #protein #Helse #treningsklær #Blogg #foto #august #proteinshake #fit #fitness #kos #hverdag #sommer #ferie #pullups #chins #trondheim

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Mai 2017 » April 2017 » Mars 2017
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 28 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no

hits