Lyst på strammere rumpe? Du er ikke alene.

Jeg har siden jul i fjor blitt skikkelig glad i å trene uten så mye vekter og utstyr. Det er dager der jeg trener svært hardt og tungt, så en fin balanse med variasjon er absolutt innafor. Og er man på reise så sier det seg selv at det kan være vanskelig å få trent på samme måte som man gjør når man er på treningssenteret man bruker i hverdagen.

Sponset innlegg.

 

 

På tur har jeg ofte med meg strikk så jeg kan trene både når og hvor som helst. I dette tilfelle som dere ser på bildet, ligger jeg på loftgangen til svigers og trener med stikk. Dette er en av mange gode øvelser som tar for seg en stor muskelgruppe, nemlig rumpa.

 

Slik gjør du:

Fest strikket rett under kneet.

 

 

Jobb sakte oppover med det øverste kneet, så stikket blir tøyd. Stram rumpa godt. 

10 repetisjoner på den ene siden, så snur du deg i motsatt retning å gjør det samme. Kjør gjerne 4 runder her.

Denne tar godt, så ikke undervurder øvelsen før du har prøvd.

 

Kanskje du allerede har prøvd den før? Hva synes du?

 


Følg meg gjerne på min instagram, og min egen facebookside så du kan holde deg oppdatert.

 

#trondheim #blogger #Blogg #sport #Konkurranse #fitness #kropp #helse #motivasjon #Inspirasjon #Treningsklær #muskler #body #Trening #rumpeøvelse #rumpe #hjemmetrening #treningsstrikk

-Randi Annette-

Fuck it - Jeg gjør det.

Klokken har passert halv ti, og jeg sitter nå å vurderer fram og tilbake på om jeg skal trene i morgen tidlig, eller sove. Jeg hadde alarmen på klokken åtte i dag, fordi jeg hadde et mål om å trene. Men, det ble ikke noe av. Utrolig nok. Og nå som jeg har et tonn av lekser å gjøre, pluss en prøve nå på fredag, så er jeg faktisk nødt til å trene før jobb. Etter jobb er jeg bare nødt til å sitte med studiene, så skal jeg få trent og hente energi, så må det faktisk skje tidlig. Veldig tidlig.

 

Hva har jeg å tape på å stå opp for å trene klokken 06.00? Søvn. Fuck it - Jeg gjør det.

 

Jeg holder på å sovne nå liksom. Jeg vet ikke om jeg skal skylle på Alexander Kielland som ikke har noveller som fenger meg, eller om det rett og slett er jeg som er trøtt av menneskelige grunner. Uansett, jeg har bestemt meg. Nå skal jeg legge meg for å sove, og alarmen skal settes på 05.30. Så får jeg sørge for at treningsøkta blir verdt det å stå opp så tidlig.

 

Dere får gjerne legge meg i kategorien, "sprø", men jeg hadde aller helst sett at dere satte meg under kategorien, "inspirasjon og treningsglede"

 

 

Ønsker dere en fantastisk god natt.

 

-Randi Annette-

 

Kalenderluke nr 16. Få dagens treningsprogram på bloggen.

Jeg ble andpusten, sliten og svett på dagens trening. Og i den forbindelse vil jeg veldig gjerne gi den samme deilige opplevelsen til dere. Så i dag tenkte jeg rett og slett at jeg skulle overlevere dere dagens treningsprogram.
Jeg trener på 3t-Ilsvika som mange av dere har fått med dere, og lekeplassen helt nede i kjelleren kunne jeg ha holdt på en hel dag. Ikke for at jeg ikke tar meg ut på trening, men rett og slett fordi det er så fantastisk morsomt å trene der. Så er du 3t-medlem, så skjønner du kanskje hva jeg snakker om.

 

Sponset innlegg.

 

 

Jeg kjørte på med syv øvelser på dagens økt, og dere trenger forsåvidt en del utstyr til øvelsene, men noen av øvelsene kan man gjøre uten utstyr også. Jeg kan ikke navnene på alle øvelsene, så det blir litt forklaring her så dere skal skjønne hva jeg mener. Det er vel i bunn og grunn viktigst også.

 

Dagens treningsprogram

En beins på boks (her hadde jeg ekstra kilo på nakken, såkalt sandbag. Gikk opp med høyre fot og strekte ut på toppen. 10 på hver fot).

Utfall i slynge (10 på hver fot)

Facepull i slynge (10 tilsammen)

Wall Ball (en kombinasjon av flere øvelser i en. Starter med ballen i hendene i en knebøy, og i det man strekker beina kaster man ballen langt opp langs veggen. 10 stk)

Hipthrust med ekstra vekt (10 stk)

Slam ball burpees ( 15 kg ball som kastes hardt i bakken, for så å ta en burpee. 10 stk)

Rope (trening med tau i omtrent 40 sekunder)

 

 

(Den blå ballen brukte jeg på øvelsen Wall Ball, og den lille sorte på 15 kg på burpees).

 

Etter en runde med dette, kjørte jeg på med to til. Det er svettegaranti, høy puls og en smule fortvilelse. Men, man kommer seg igjennom med riktig innstilling. Jeg hater utfall og burpees, men jeg holder på med å lære med å like det. Ja, jeg er rar sånn, men jeg elsker å utfordre meg selv. Det er sånn man vokser.

 

Følg meg gjerne på instagram, @randiae og følg min facebookside. Ellers håper jeg dere stikker innom 3t-Ilsvika selv om dere føler at dere ikke har så god tid. Litt tid til trening har de fleste av oss. Det handler om å prioritere. Ellers håper jeg dere får en fin fredag, og ei riktig god helg.

 

 

 #fit #fitness #trening #styrke #styrketrening #Motivasjon #Foto #bilder #Inspirasjon #Norge #3tilsvika #3t #November

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 13. Slik overvinner du dørstokkmila.

Dørstokkenila kan være et hinder for mange når det kommer til trening, og det er ikke en selvfølge at jeg som trener så mye som jeg gjør, aldri møter på den. Jeg er et menneske med følelser og tanker jeg også, som alle andre. Tanker som at jeg ikke har spist nok, har fått lite søv ect er noe jeg også kan oppleve. Og noen ganger må man også ta disse tankene på alvor. For hvor farlig er det å ikke trene, når man har i utgangspunktet bestemt seg for å trene? Men, igjen, hvor farlig er det å trene på en tom mage, og med lite søvn?

 

Sponset innlegg

 

 

Dette er en evig diskusjon, og man må lære seg selv å kjenne. Det å tørre å bli like godt kjent med de svake sidene ved seg selv, er minst like viktige som å bli kjent med de sterkeste sidene. Min personlige opplevelse når det kommer til trening, er at jeg er mer avhengig av å ha spist godt, enn å ha sovet nok. Igjen, så trenger kanskje kroppen lengre tid for å hente seg inn igjen, enn hva den hadde trengt dersom jeg har fått nok søvn. Vi alle er forskjellige, og takk for det.

 

Selv de dagene jeg trener klokken 06.00 inntar jeg et måltid. Dette er fordi kroppen min liker ikke å trene på tom mage. Jeg blir fort kvalm, svimmel og uvel dersom jeg har en krevende økt, noe så og si alle øktene mine er. Med mindre dørstokkmila var en kamp, og jeg gir meg selv lov til å leke meg litt på trening i from av morsomme øvelser. Det vil si øvelser med egenvekt, med ball eller lignende. Men, selv da inntar jeg et enkelt og lett måltid fra NOKA.

 

 

Sports Shake med smak av vanilje eller sjokolade er noe jeg alltid drikker før en treningsøkt. Den kan også benyttes etter trening.

 

.

 

 

Her trenger man kun en shaker, 5 måleskjeer med pulver og 2 dl vann. Jeg anbefaler å ha vann i shakeren først, så blir det enklere å blande den sammen.


 

I korte trekk:

* Bestem deg for hva du vil trene og ikke hva som er IN å trene i dag.

* Tren med en venn, kollega eller kjæreste.

* Sett deg et stort mål og små delmål

* Gi deg selv konsekvenser dersom du sluntrer unna.

*Følg meg på bloggen og instagram (@Randiae), for inspirasjon til øvelser

 

 

Ja, det tror jeg var alt. Neida, men dette kan være en god start. Husk det er jul, og man kan faktisk unne seg en treningsøkt også. De som sier at det er tull og at man skal kose seg, har ikke funnet ut at man faktisk kan kose seg på trening. Her har mange noe å lære. Mange himler med øynene når jeg sier jeg elsker å trene. De skulle kanskje ønske de var like flinke, tenker jeg. Fokuser på ditt mål og dine ønsker. Så får de andre bare ha det så godt.

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #kalender #julekalender #inspirasjon #protein #tips #desember #Jul #motivasjon #blogg #Trondheim

-Randi Annette-

Når et bildet sier mer enn tusen ord.

Jeg trenger kanskje ikke å si så mye, annet enn at bildet taler for seg. Jeg overdrev skikkelig med redigeringen på bildet, nesten for mye. Men, da med god hensikt.

Jeg startet treningen i dag med en time som heter for tabata, som er på 3t Ilsvika. Timen startet klokken 06.30, og jeg slo opp øynene 40 minutter før timen skulle starte. Det å trene såpass tidlig gjør at jeg får noen timer på å gjøre andre ting før jeg skal på jobb, som for eksempel å gjøre lekser, eller å blogge. Tabata er en time som er effektiv, samtidig som den gir svettegaranti. En fin kombinasjon av styre og kondisjon. Akkurat slik jeg liker det.

 

Man føler seg litt kaotisk og sliten på en slik time. Men, så godt det er etterpå.


Sponset innlegg.

 

Tabata er en time som er svært populær hos 3T-Ilsvika, så det lønner seg å sikre seg en plass i god tid. Selv trener jeg så og si nesten hver torsdag klokken 06.30, da jeg har egentrening ellers i uken. Har du ikke prøvd Tabata enda, så anbefaler jeg deg det på det sterkeste.

 

-Randi Annette-

Gi meg DINE beste tips.

 

Nå trenger jeg din hjelp. Jeg skal trene i morgen, og jeg har fått en oppgave som følger.

Velg to treningsøvelser du ønsker å gjøre.

 

 

Sportstoppen er sponset av Brazfit


 

 

 Det er jo mye man kan gjøre, men jeg tenke jeg lik så greit kunne spørre dere om hvilke øvelser som er deres favoritter når det kommer til trening. Det trenger ikke å være med utstyr, nødvendigvis. Legg gjerne igjen en kommentar om hvilke øvelser du anbefaler.

 

Ha en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-
 

Treningsvideo som gir en boost.

Tenkte å stikke innom for å gi dere en skikkelig treningsboost. Videoen ligger også på min instagram, @randiae, men for dere som ikke har det, kan se den her.
 
En ukes tid siden denne ble filmet.
BM0_jIxjXv5
 
 

Hva synes dere?

 

-Randi Annette-
 


 

3t-Ilsvika har inngått et samarbeid med meg.

Jeg er oppi skyene om dagen fordi jeg har fått et samarbeid med 3t-Ilsvika som er etter min mening, det råeste gymmet i byen. Det er nesten helt nytt, og det har en stor lekeplass i kjelleren som er helt ypperlig for slike apekatter som meg. Der kan jeg leke meg med et stort utvalg av utstyr som få senter i dag kan måle seg meg.

 

Dere som har fulgt meg her på bloggen, og ikke minst instagram har allerede fått en smakebit på det. Det ligger en smakebit fra dagens trening på instagramkontoen min, @Randiae

 

Sponset innlegg.

3T-Ilsvika tilbyr ubemannet åpningstid. Det vil si at du som medlem kan dra og trene akkurat når det passer deg mellom kl 05:00 og kl 24:00, 7 dager i uka gjennom hele året!

 

Senest i dag var jeg på trening i kjelleren og lekte meg. Det ble høy puls med blant annet jumpbox, som dere ser på bildet over. Jeg greide å jobbe meg oppover til å hoppe oppå boksen på det høysete. Noe jeg aldri før har greid. Faktisk, aldri turt å prøvd det en gang. Ingenting smaker bedre enn mestringsfølelsen. Den er unik.

 


Min utfordring til deg er at du skal gjøre følgende:

Neste gang du er på 3T-Ilsvika, gjør en øvelse som er utenfor din komfortsone. Du kommer ikke til å angre.
Det sies at det er bedre å angre på noe man har gjort, enn det man aldri fikk gjort.

 

 

God trening, neste gang du er på 3t-Ilsvika.-Randi Annette-

Morgentrening og en kamp mot burpees.

 

Nå begynner jeg virkelig å komme inn i en grei flyt, må jeg si. Nå har jeg stått opp alt for tidlig for andre gang, for å være med på ei treningsøkt så tidlig som 06.00. Det å skryte litt over det gir meg ganske mye, så dere får bare bli vant med det.

 

Jeg må si jeg er mektig imponert over meg selv, da jeg synes det er ganske utrolig å få til å stå opp så tidlig og få igang kroppen. Jeg ligger jo som en spent unge dagen før jeg skal trene, ja, som en unge som venter på at det skal bli julaften. Sommerfugler i magen og spenning i kroppen. Fordi jeg skal trene. Det er merkelig, men samtidig utrolig morsomt.

 

 

I dag var det kun jeg og Marte av oss fire som er i denne gruppa, så da ble det litt tid til litt bilder og videoer. Og masse latter. Herregud, det er noen øvelser som er så vanskelige og slitsomme, så når latteren begynner, blir alt av styrke borte.

 

I dag var det helt klart den såkalte burpees som var min verste fiende. Jeg er så treg på vei ned, men også litt på vei opp, så det gjør meg forbanna. Men, jeg skal jobbe med teknikken, for jeg vet jeg kan bedre. Kroppen later som den ikke gidder, men jeg vet den kan. Så den øvelsen måtte jeg virkelig jobbe beinhardt med for å få en fin flyt på. Strenge Randi Annette...

 

Jeg har den på film, så den kommer på instagram etterhvert. Så får dere se selv på teknikken min. Men, heldigvis var partneren min veldig glad i denne øvelsen. Hun elsker den nemlig. Jeg er sikker på at hun elsker burpees like godt som jeg elsker sjokolade. 

 

Bra vi er forskjellige, så vi kan pushe hverandre og ikke minst motivere hverandre.

 

 

Hvilket forhold har du til burpees?

 

 #fit #fitness #trening #styrke #styrketrening #Motivasjon #Foto #bilder #Inspirasjon #Norge #3tilsvika #3t #November

-Randi Annette-

10 styrkeøvelser for nybegynnere.

I dag var jeg en motivator og en inspirasjon for ei som ikke hadde trent på over ett år. Det var noe som krevde mer enn jeg skulle tro. Og da mener jeg at jeg måtte tenke helt nytt enn hva jeg er vant til. Det er lenge siden jeg selv var ny på gymmet, så det å vise øvelser der man opplever mestring som ny i gamet, opplevde jeg var veldig utfordrende. Når jeg har med meg folk på trening som ikke er vant med å trene, noe jeg så og si aldri har gjort før, vil jeg ikke vise de hva jeg er god for og hva jeg kan, men heller det å vise de mulighetene.

 

Som ny opplever man at et treningssenter er skummelt, og man er ofte redd for å se dum ut. Der har mange av oss vært.

 

Sportstoppen er sponset av Brazfit. 

Øvelsene vi kjørte igjennom var følgende:

Air squats

Skrå magemuskler med kettlebell

Utfall

Dips på benk

Jumpbox

Roing i slynge

Pushups i slynge

Gå opp og ned på en boks med ekstra vekter

Enarms roing med kettlebell

Mountain Climbers (Kondisjonsøvelse)

 

Det ble ikke fulle sett med alle øvelsene, men det ble en grei start for en kropp som ikke har løftet på ett år. Håper det ble nok inspirasjon til å fortsette treningen. Dette ble for min del min fjerde treningsøkt så langt denne uken, og jeg har fortsatt gangsperre. Det hjelper heldigvis på å varme godt opp. Hun som ble med meg i dag imponerte, og hun var skikkelig flink. Håper hun vil fortsette og holder motivasjonen oppe nå i mørketiden. 

 

 

Kanskje fikk du noen innspill til nye øvelser i dagens innlegg også. Det er klart at dette ikke er bare for nybegynnere, men det er ikke de mest avanserte øvelsene som krever mye utstyr. Så sånn sett tenker jeg dette er gode valg for en nybegynner. Er man flink og har mye erfaring, kan man bruke ekstra 

 

Ha en fortsatt fin dag.

 

-Randi Annette-

Jeg er nå blitt en del av Hollywoodtrenerens nye team.

Jeg er redd jeg kommer til å bli som en mann igjen, sånn med tanke på utseende. Så dere som kritiserte det sist gang, jeg ville bare si at jeg nå er mannekroppen tilbake om litt.

 

Neida. Det er jo alltid noen  som skal mene noe om andre. Dersom noen er for tjukk, så er det feil. Prøver noen å gjøre noe med det, og ender samtidig med å få markerte muskler, ja da er jammen meg det feil også. For tynn er heller ikke bra, mener samfunnet. Jeg går for det jeg har lyst til og det jeg tror på. Og denne gangen skal jeg nok en gang i ilden og utenfor det som jeg anser som behagelig. Jeg skal følge en kostholdsplan og en treningsplan. Sist jeg gjorde det var jeg mye i media på ulike nettaviser, og folk la ikke skjul på hva de mente om kroppen min.

 

Hitra-Frøya avisen: Link her

 

Jeg er nå blitt en del av Cornelis nye team, og vil over de neste uker og måneder bli med på å gjøre Norge til Verdens sunneste nasjon igjen.

 

Følg med på hans profil og blogg for utfordringer, konkurranser, og ikke minst saker der i tiden framover, der målet vil være å motivere deg! Nylig ble det nemlig lagt fram en ny rapport i norsk media som viser at stadig flere av oss dropper ? så det er hvorfor jeg ønsker å være med på hans prosjekt og hjelpe andre med å bli den sunneste og beste versjonen av en kan bli!

#TeamCornelis

 


Før prosjektet 2015

 

 


Iløpet av prosjektet høst 2015/ vinter 2016


 

#teamcornelis

 

Dette blir spennende. Følg meg tettere via instagram, @randiae.

 

#cornelis #corneliselander #hollywoodtreneren #hollywood #fit #fitness #trening #styrke #styrketrening #Motivasjon #Foto #bilder #Inspirasjon #Norge

-Randi Annette-

Lyst på mitt treningsprogram?

Jeg har nå endelig kommet i en grei form som tilsier at det å trene er greit. I går trente jeg mest med egenvekt og lettere vekter, men i dag så presset jeg grensene litt.I dag tenkte jeg å dele dagens treningsprogram med dere.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg startet med å jogge i noen minutter og gikk deretter over til å tøye før jeg begynte med styrketreningen.


Knebøy - 4 runder og 5 reps (4 x 5)

Bulgarske utfall - Med en manual i hver hånd (3 x 8)

Skulderpress - Med manualer (3 x 6)

Sidehev - Med maualer (2 x 6)

 

Totalt tok økten 45 minutter. Jeg kjente at kroppen hadde fått nok trening etter siste øvelsen, så da lyttet jeg og sa meg ferdig. Det var gode og tunge øvelser på programmet i dag, så det er greit å ikke kjøre for hardt etter sykdom. Jeg er kjempe fornøyd med dagens innsats  - virkelig.

 

 

Hva står på ditt program for dagen? Legg gjerne igjen en kommentar, uavhengig om det står trening eller ikke på ditt program.

 

 

#Trening #styrketrening #treningsprogram #fitness #fit #inspirasjon #Motivasjon #Helse #Treningsblogg #blogg #foto #bildet #fotoshoot

-Randi Annette-

Karma - god karma.

Da har jeg fått satt meg litt inn i hva en retorisk analyse er og jeg har begynt så smått å analysere en tale som selveste kongen har skrevet. Det er litt tørt, litt interessant og igjen - litt tørt.

Etter over to timer med intensiv jobbing, kjente jeg at hodet var forferdelig tungt, så jeg tenkte at en liten treningsøkt kunne hjelpe, noe det faktisk gjorde. Jeg vil så gjerne få til så mye jeg kan og jobbe så hardt jeg kan med tanke på studiet, men jeg skjønner jo at pauser er minst like viktig. I går hadde jeg på det lengste en pause på en og en halv time, eller bare et kvarter i på de fem - seks timene jeg jobbet. Så det sier vel sitt at pauser er et sterkt behov.

 

Sponset innlegg. 

Trening er for meg terapi. Det gjør at jeg kobler ut helt og fokuserer på det jeg skal trene. Jeg filmer ofte når jeg trener, men holderfokus på det jeg skal gjøre like vel. Det å filme øvelsene gjør jeg for å vise dere følgere nye øvelser og for å gi dere motivasjon og inspirasjon. Men, også fordi jeg er en ambassadør for Brazfit. Det er på en måte en jobb jeg har. I så fall så tar jeg det like seriøst som om bloggen min var en jobb. En hobby som krever mye jobb, det kan jeg i så fall si.

  

Så lenge det jeg gjør er morsomt og at det gir meg noe tilbake, kommer jeg til å holde på i evig tid. Det er så hyggelig å få mail ifra følgere, hyggelige kommentarer og at media fanger opp tema som jeg brenner for, for så å hjelpe meg å få spre mine budskap. Det gir meg mye. Også må jeg si at jeg er fornøyd med at jeg ikke får stygge kommentarer ifra dere som leser bloggen min.

 

Karma.

 

#trening #helse #motivasjon #inspirasjon #trening #styrketrening #blogg #media #karma #brazfit #sponset #reklame #ambassadør #trondheim

-Randi Annette-

En sprek potetsekk.

 

Frosten satte seg skikkelig i kroppen etter jeg var ferdig med noen timer med studiene, og jeg krøp sammen i det ene hjørnet i sofaen, og dro et teppe over meg. Det var behagelig det. Nesten litt for behagelig.

 

Jeg skrev litt med kjæresten min på facebook, og han kunne fortelle meg at han skulle trene, og jeg tenkte med meg selv at jeg kunne vel spandere på denne kroppen ei lita økt jeg også. Så da booket jeg meg inn på en time på 3t Ilsvika - ukas økt.

 

Klærne er sponset av Brazfit

\
 

 

På trening.

Kroppen føltes skikkelig tung og det føltes som at jeg hadde lodd som hang ifra armene da jeg til slutt ikke hadde noen krefter igjen. Øvelsen som heter Jump-box, var en av de siste øvelsene jeg fullførte, og jeg kunne da kjenne på følelsen av å ha lodd på føttene. De var så tunge, disse liksom spenstige beina. Kroppen fikk kjørt seg, og vel så det. I 55 minutter.

 

Jeg skal passe på litt så jeg ikke kjører på for fort, og for mye. Med sykdom og null trening på nesten to uker, trenger nok kroppen en jevn og fin overgang, og ikke en pangstart. Så får jeg se i morgen tidlig om jeg trener før jobb eller ikke. Jeg får se hvor mye jeg må jobbe med studiene. For de kommer nemlig i første rekke.

 

Nå skal potetsekken, altså meg, ligge litt til på sofaen før jeg orker å bevege meg til badet, for så å legge meg i sengen. Sofaen er nemlig god til tider. Faktisk, helt fantastisk god.

 

 

Ha en fin kveld, og sov godt når den tid kommer.

 

 

-Randi Annette-

 

 

 

Treningsmotivasjon - her i en video.

Jeg tenkte det passet seg med litt treningsmotivasjon på en mandag. Ny dag, ny uke og nye muligheter. Her har dere flere ulike øvelser som dere kan teste ut. Håper dette gir dere motivasjon og at lysten til å trene kommer snikende. Selv er jeg for øyeblikket på Frøya, og skal om litt reise til Trondheim, og rett på jobb. I og med at jeg ikke kommer meg hjem i kveld før sent på kveld, sparer jeg treningen til i morgen.
 
 
video:vid35910405230843

 

Sjekk ut min instagram der jeg har lagt ut en annen treningsvideo med romaskin og burpees. 

Instagram --> @Randiae

Ønsker dere en super dag.

 

 

-Randi Annette-

 

En gladnyhet for treningsglade folk.

Nå skal jeg ta meg sammen - igjen. Sommeren har vært fin den, og jeg har virkelig koset meg. Det har blitt omtrent tre treningsøkter hver uke, men kostholdet har jeg vært sløv med. Jeg sier jo ikke nei takk til kake, grillmat og en fest. Men, nå skal jeg ta meg sammen. Det viktigste for meg er å føle meg vel og ha det bra med meg selv, og slik det er nå, så kjenner jeg at jeg må skjerpe meg litt. Jeg konkurrerer kun med meg selv, og jeg tenker kun på en ting, og det er at jeg skal trives med meg selv og ha det bra. Kopp er ikke alt, men jeg for min egen del så vil jeg føle meg vel i de klærne jeg har. Noe jeg ikke gjø nå.

 

Det er kanskje flere enn meg som kjenner på dette og da er det passende med gode tilbud på proteinpulver, måltidserstatter og lignende. Hvis du ikke kjenner deg igjen, så finnes det også noe for vektøkning.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

Proteinstore.no gir meg som ambassadør dere en gylden mulighet til å gi dere en rabattkode som gjelder ut september. 20% avslag på alt i hele nettbutikken. For å få den rabatten, skriver dere mitt navn i kommentarfelte, Randi Annette.

  

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin kveld videre.

 

 

#trening #protein #Helse #treningsklær #Blogg #foto #August #rabatt #fit #fitness #tilbud #hverdag #sommer

-Randi Annette-

 

TRIATLON 2016 I TRONDHEIM.

Triatlon i Trondheim er nå over for denne gang. Det var nok en gang helt fantastisk å se på alle de flinke utøverne, og ekstra stas var det å heie på de jeg kjente. Benjamin som dere ser bildet av nedenfor, er min svoger. Han imponerte stort. Jeg er så stolt over at han greide å fullføre.

En kunde av meg som er 40 +, deltok også. Han gjorde det veldig bra. Sist jeg klipte han så sa jeg at jeg skulle klippe håret på en sånn måte at han kom til å prestere veldig bra. Men, æren for en god prestasjon kan jeg nok ikke ta på min kappe, Det er rart hvor mye styrke, og ikke minst vilje enkelte har. Det er helt rått å se på.

 

 

Her kommer Benjamin løpende forbi etter 2,4 km med svømming og 50 km sykling. Bare 12 km løping igjen her. Her gjelder det nok å slå av hodet og bare la kroppen finne en rytme og kjøre på. Her er det nok mye smerte og negative tanker å kjenne på.

 


 

En stolt far som heier og hilser på sin sønn. Et stort øyeblikk.

  

 


 

Her kommer Anna i mål. Hun har jeg trent Ju Jitsu med i noen år. Ei rå dame.

 

 

Der er Benjamin snart i mål. Nok et flott øyeblikk av far og sønn.

 

 

Denne følelsen er magisk. Når den var så stor for meg, tør jeg ikke å tenke på hvordan det var for Benjamin.

  

Til alle som deltok, gratulerer. Respekt.

 

#triatlon #trondheim #svømming #sykkel #sykling #løping #kondisjon #cardio #kardio #blogg #helse #konkurranse #søndag #august

-Randi Annette-

Jeg utfordrer deg. Tør du?

Tidligere denne uken kunne dere lese dette innlegget som handlet om det å tørre, det å utfordre seg selv for å utvikle seg. Det er jo i grunn bare lurt og veldig nyttig. I så fall så opplever jeg mye bra med det å prøve nye ting. Det verste som skjer er at man feiler gang på gang, men at man lærer små ting som kan løse alt. Mitt motto når det kommer til nye ting er ganske enkelt:

 

 

Det har jeg aldri prøvd før, så det klarer jeg helt sikkert.

 

 

Og det samme tenkte jeg da jeg ville prøve en vri når det kom til pushups. For deg som sliter med å ta en vanlig pushups, ta på knærne. Gjør noen hver dag eller flere ganger i uken. Det er en start. Bruk mitt motto og jeg vil garantere at du får til mye med riktig tankegang.

 

 

Klærne er sponset av Brazfit. Videoen finner dere også på min instagramkonto.

 

video:xiaoyingvideo1470896467098

 

 

 

Jeg blir selv veldig inspirert av andre som er like glad i å bruke tiden på trening som meg selv. Det er så kjekt å bli inspirert av andre, og ikke minst få høre at de blir inspirert av meg. Jeg prøver så godt jeg kan å gi motivasjon og inspirere mine lesere. Det virker som det fungerer veldig bra også. Noe jeg synes er veldig gøy.

 

Synes du videoen av øvelsen jeg la ved dette innlegget var veldig rar? Selv så følte jeg meg som en idiot, da jeg aldri har gjort denne øvelsen før. Men, den var skikkelig tung og jeg kan se at kjernen min ikke er helt stabil. Men, da har jeg noe å jobbe med. Noe som aldri er feil.

 

Snart skal jeg på jobb og deretter i en 30 årsdag. Håper dere får en fin dag, og husk at dere gjerne må tagge meg på instagram dersom dere prøver øvelser dere vil jeg skal se. Hashtag, #fitmedrandiae og dere finner meg ved å søke opp @randiae.

 

 

Ha en fantastisk lørdag.

 

#Trening #Fitness #treningsvideo #video #brazfit #treningsklær #lørdag #Helg #utfordring #inspirasjon #helse #Trondheim #instagram

-Randi Annette-

 

 

 

 

 

Når fristelsene melder seg.

Første arbeidsdag etter ferien er over og det er sikkert mange som kjenner seg igjen i det jeg nå skal skrive om. Nemlig kostholdet. Alt som hadde med sunnhet og riktig kosthold å gjøre la jeg igjen hjemme. Det orket jeg ikke å ta med meg på tur. Det er jo egentlig slik jeg liker det også når jeg først er på ferie. Det å bryte rutiner og det å unne seg det man ellers ikke ville gjort. Jeg har jo spist mye sunt i grunn, men jeg har spist store mengder. Når noen dekker på bordet så spiser jeg til jeg skjemmes. Så lenge de rundt meg får i seg litt mat også da. Jeg spiser rett og slett med øynene jeg.

 

For at jeg skal komme i gang med gode rutiner igjen, skal jeg sørge for å ha sunne og næringsrike matvarer tilgjengelig. Da er det lettere å ta seg sammen også. Jeg er jo ikke i noe faresone eller at jeg har langt på meg alt for mye, men det er kanskje dette som er forskjellen da, fra det å gi faen og det å faktisk tenke over hva man spiser. Ferie er ferie, helg er helg og hverdag er hverdag. Det fungerer i så fall fint for meg. Ikke noe å bli hyper over, men bare rett og slett bruke sunn fornuft.

 

 

Jeg hadde heldigvis hjemmelagd is i fryseren nå når jeg fikk lyst på noe godt. Oppskriften finner du her. Jeg har også flere av disse sukkerfrie isene i fryseren, så det skal ikke stå på de sunne og gode mulighetene. Om litt skal jeg gå på butikken å kjøpe inn litt frukt. Det er heller ikke så dumt å ha tilgjengelig.

 

 

Hva tyr du til når fristelsene melder seg?

 

 

#is #hjemmelagd #saftis #Yoghurtis #Trondheim #sunn #sunnhet #helse #bringebær #frukt #samfunn #fedme #fit #Fitness #foto #mat

-Randi Annette-


 

Jeg tok det hele til et høyere nivå.

Ny dag, ny måned og nye muligheter. Jeg starter august med ferie og det er rart hva det gjør med hodet. Jeg roter allerede med dagene og tror stadig vekk at det er lørdag. Helt fantastisk, egentlig. Jeg startet dagen med trening og i dag var også kjæresten min med meg. Det var så utrolig godt å se han igjen. Det går vanligvis en uke i mellom vi ser hverandre, og vi får da vanligvis kun en helg sammen, men nå blir det mest sannsynlig en hel uke.

 

Det å være to sammen på trening gir veldig mye. Jeg trener stort sett alene og jeg må jobbe dobbelt så hardt for å presse meg selv. I dag tok jeg pullups til et enda høyere nivå, og jeg kan ikke huske å ha vært så glad over å meste den øvelsen bedre enn noen gang. For bare se her.

 

Sponset innlegg. 

 

Med 5 kg, 4 stk. 2,5 kg, 4 stk og egenvekt 4 stk. Jeg var skuffet over å ikke greie mer enn fire på slutten, da jeg ofte ligger på fem til seks. Men, så kjørte jeg på enda en gang fordi kjæresten min tok enda ett sett da jeg var ferdig. Så spurte han meg om jeg var ferdig. Ja, svarte jeg. Pingle, svarte han tilbake. Da tente jeg. Jeg tok sats og hoppet opp og tok seks pullups. Og ikke nok med det. Jeg tok like så greit fire til. Da snakker vi om det å pushe grenser.

 

Tørre å kjenne at det er vondt, det er vanskelig - ja, faktisk et rent helvete. For når det stopper opp og du forventer mer av deg selv, da blir man skuffet da. Jeg forventer mye av meg selv og jeg er kanskje streng også. Men, jeg liker det å måtte kjempe og strekke meg.

 

Godt var det å innta en proteinshake fra Proteinstore.no når jeg kjente at musklene i kroppen har fått kjørt seg. En god kombinasjon av kondisjon og styrke på slutten gjorde at pulsen steg og at hodet måtte kobles av. Kroppen måtte finne rytmen og komme seg igjennom økten.
 

Det er ikke farlig å tøye grenser. Så lenge man har kontroll.

 

 

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

 

#trening #protein #Helse #treningsklær #Blogg #foto #august #proteinshake #fit #fitness #kos #hverdag #sommer #ferie #pullups #chins #trondheim

-Randi Annette-

Det er helt sant, men jeg kan nesten ikke tro det.

Jeg kan nesten ikke tro det, men det er helt sant. Jeg bestemte meg i går kveld da jeg skulle legge meg at jeg skulle være en flink jente å gjøre det som måtte gjøres, og da før jobb. Det innebar trening og husarbeid. Klokken ringte klokken halv sju, og jeg kom meg opp av sengen ti minutter senere, og jeg var på trening klokken ti på halv åtte. Jeg trente i tre kvarter der jeg helt i starten av økten trente blant annet hip thrust og markløft. Det er to øvelser jeg ikke har trent på flere år. Markløft har jeg trent kun med manualer, så jeg var skikkelig spent på hvordan dette skulle gå. Det gikk veldig bra da jeg løftet 75kg i markløft. Det kan jeg ikke huske at jeg har gjort før. Så det var veldig gøy. Deretter ble det pullups, sittende roing og bicepscurls.

 

Videoer av hip thrust og markløft kommer på instagram, @Randiae iløpet av helgen.

 

 

Og etter trening ble det å rydde, støvsuge og vaske. Det er skikkelig rent og fint her nå og jeg gleder meg til å komme hjem etter jobb og bare nyte det at det er så fint her. Det eneste som står igjen før ferie er å vaske vindu og kjøleskap. Så det får bli i morgen. Det er bra å få en slik opplevelse, en så positiv opplevelse. Dette viser jo at det er fullt mulig å stå opp såpass tidlig for å trene de lørdagene jeg begynner klokken 10 også. I dag begynner jeg ikke før klokken 11, men jeg skal stikke på jobb ganske snart så jeg får tatt med en skikkelig god hårkur på håret før ferien.

 

Trening, fin og ryddig leilighet, etterveksten er tatt. For å ikke snakke om de slitte tuppene jeg fikk fjernet tidligere denne uken. Og nå, egenpleie med hårkur. For en start på dagen. Meg tid - det er det jeg snakker om.

 

Ha en fantastisk lørdag.

 

-Randi Annette-
 

Du gode søndag.

Dere aner ikke hvor mye jeg gledet meg til denne dagen. Søndag, sove lenge og null planer. Jeg var nemlig på en bursdag i går og det var utrolig hyggelig og tiden fløy avgårde. Plutselig var klokken 02.00 og jeg følte jeg måtte bare dra hjem. En rolig, men en utrolig hyggelig kveld. Og ja, sove lenge ja. Det så jeg fram til. Jeg våknet halv ni og var lys våken. Maks uflaks.

Det å våkne og føle seg uthvilt. Den følelsen var bra god.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

 

Etter å ha spist en god frokost og ligget en stund på sofaen, dro jeg på trening. I dag var det en fin treningsdag og jeg ble veldig fornøyd med dagens innsats. Det er nemlig ikke alltid jeg er så fornøyd. Jeg forventer mye av meg selv, noe jeg også tror er veldig bra. Rett før trening tok jeg meg en liten fotoshoot inne i stuen min og utendørs. Det var utrolig gøy. Det er alt for lenge siden sist.

 

Treningstightsen jeg har på meg finner dere her, og toppen her
Ved å bruke min rabattkode, randiae15 så får dere 15% avslag på hele nettbutikken til BRAZFIT.

 

Ha en fortsatt fin kveld.

 

 #Trening #Klær #Sport #sporty #Tights #Mote #Trening #Helse #Brazfit #treningsklær #Blogg #Treningsblogg #Juli #Sommer #foto #Bilder #rabattkode

 

 

-Randi Annette-

La deg provosere, eller inspirere.

Det er mange som bruker barna sine som ekstra vekt når det kommer til trening. Jeg har hørt mange reaksjoner på dette, men det er jo til syvende og sist bare lek og moro. Og hvem er det skadelig for? Jeg synes det er viktig med mosjon og det er viktig med lek. Så hvorfor ikke gjøre treningen til lek med barna?

Selv lekte jeg masse med mine tantebarn i ferien min, og jeg fikk med meg Emrik på litt lek der jeg fikk trent i sånn type 30 sekunder sammen med han. Han var mer opptatt av å løpe og gjøre ting selv, noe jeg godt kan forstå.

 

 

På bildene har jeg treningsklær ifra min sponsor, Brazfit. Tightsen fikk jeg i posten rett før jeg gikk ut i ferie. Sportstopp her, og tights her.

 

Vanskelig å forklare burpees når man egentlig vil bare leke. Det er gutten sin det. Jeg skjønner godt han ikke ville gjøre burpees. Det er jo bare fryktelig slitsomt.  

  

 

Dersom du vil ha behagelige og fine treningsklær, bruk rabattkoden min som gir 15% på hele nettbutikken til BRAZFIT. Bruk kode Randiae15.

 

 

Ta med barna på lek og moro. Da får du deg automatisk en fin treningsøkt.

 

 

 #Trening #Klær #Sport #sporty #Tights #Mote #Trening #Helse #Brazfit #treningsklær #Blogg #Treningsblogg #Juli #Sommer #foto #Bilder

 

 

-Randi Annette-

 

Fra ensom til........

Jeg hadde kanskje ikke den gode dagen i dag. Den dagen der alt starter med et smil og at jeg har så mye å se fram til. Det ble heller å kjenne på en forferdelig ensomhet.

 

Fra ensom til....

 

Jeg greide å snu det til noe positivt og jeg er hoppende glad over det. Jeg møtte en god venn og vi dro på kafe, gikk oss en lang tur og avsluttet det hele med å ta noen bilder av meg. Det ble også laget en film av da jeg trente i en trapp der jeg tok pushups med et klapp i mellom hver.15 stk totalt - fornøyd med det. Videoen finner dere på min instagram, @Randiae.

 

Treningsjakken er sponset av Brazfit

  

Det ble enda bedre da jeg kom meg på trening. Jeg hadde ikke noe motivasjon da jeg var kjempe trøtt etter å ha vært våken siden klokken seks i dag og ikke minst av å ha reist med en buss i fire timer der jeg våknet hele tiden og ikke fikk godt nok med søvn. Men, treningen gikk veldig bra - faktisk overraskende bra. Så det er godt å kjenne at kroppen ikke har tapt seg selv om jeg har spist masse usunt og trent minimalt. Kanskje det var akkurat det kroppen trengte.

 

Nå ser jeg fram til å legge meg om litt og ikke minst komme meg på jobb og se mine hyggelige medarbeidere i morgen. Og kundene mine -  så klart. 

 

Ny dag og nye muligheter. Det liker jeg.

 

#Instagram #reklame #sponset #Brazfit #trening #Helse#juli #sommer #sommerferie #venner #familie #Motivasjon #Inspirasjon #tips #hverdag #blogg

-Randi Annette-

VINNEREN AV KONKURRANSEN ER KÅRET.

Innlegget inneholder annonselenker.

 

Det har vært utrolig gøy å hatt en konkurranse innen trening og treningsklær de siste ukene. Dette ga mersmak så det er ingen tvil om at det vil bli flere konkurranser etter sommeren. Det har vært masse flotte bidrag til konkurransen, og jeg vil benytte anledningen til å takke alle som har vært med på dette.

 

Og vinneren er....

 

May Hege fra Trondheim, gratulerer som vinner av et gratis produkt av Brazfit Exclusive. 

 


 

Til dere andre, så vil det komme flere muligheter senere. Bare å fortsett å bruk hashtag, #fitmedrandiae og tag meg på instagram, @randiae på det som har mat helse og trening å gjøre. Vi blir sterkere sammen.

 

Ha en fortsatt fin fredagskveld.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg

 

-Randi Annette-

 

JEG UTFORDRER MED TRENINGSVIDEO.

Dere husker kanskje den syrefesten jeg snakket om forleden? Den er fortsatt like festlig. Jeg har seriøst ikke mulighet til å gå normalt og jeg ser ut som en idiot når jeg går. Og for ikke å snakke om hvordan jeg ser ut når jeg går ned trapper. Brannalarmen gikk også i dag, og det betydde at man ikke kunne bruke heisen, men man måtte bruke trappene. Heisen blir uansett lite brukt for min del, men jeg hadde lett sklidd inn i den heisen enn at så mange folk skulle se meg slite meg ned trappen i et greit tempo. Bra jeg kunne holde meg i et gelender, sier jeg bare.

 

Men, på treningen i dag ble det mest overkroppen som fikk kjørt seg. Når det kom til underkroppen, ble det kun sykling for å myke opp litt i lårene. Ikke at jeg kjenner at det hjalp noe spesielt, men det skadet sikkert ikke å bevege lårene litt.

 

Klærne er sponset av Brazfit. Bruk min rabattkode, randiae15 som gir 15% på hele butikken. 

I dag ble det øvelser som tok på rygg, skuldre og mage. Jeg har lagt ut en video på instagramkontoen min, @randiae som du må sjekke. Jeg har aldri før prøvd den øvelsen før, så det var veldig gøy å leke seg. Måtte klippe litt av videoen fordi jeg slet skikkelig med å få opp foten i og med at jeg er så støl. Kunne så klart tatt med det, da dere garantert ville fått dere en god latter.

6 Pullups, 8 stk av den dere ser under, og dette igjen en runde til. Det ble tungt å holde en stram mage til slutt, men jeg fullførte.

 

video:xiaoyingvideo1466954863789

 

 

Prøv denne og tag meg med @randiae på instagram, og bruk min hashtag, #fitmedrandiae.

 

Ha en fantastisk kveld videre.

 

#trening #sommerkroppen #sk2016 #sponset #reklame #Helse #muskler #fit #fitness #Styrketrening #Overkropp #Instagram #inspirasjon #Motivasjon

 

-Randi Annette-

Hvor sporty er du? Så sporty er jeg.

Ja, hvor sporty er du? Det er nok noen av dere som ikke innser hvor flinke dere er, og jeg må si at det er ingen som kan kan fortelle deg hva du er. Hvem du er eller hva du er god for. Det vet du best selv. I mine øyne så er det mange definisjoner av hva det vil si å være sporty. Dersom jeg kommer med hestehale, joggesko og en signalrosa jakke, da føler jeg meg sporty. Eller dersom jeg har trent, ja, sporty.

 

Det jeg vil fram til her er at man føler seg mer sprek og vel på trening med klær som gir litt power. Jeg trener aldri med det å være helsvart, for eksempel. Det blir det lite energi av. Og dersom du er og forblir en som sliter ut sofaen, sitter med hestehale og en signalrosa jakke, så er du vel kanskje ikke så sporty. Eller? 

 

Dere ser meg kanskje på trening med en sort eller grå overdel, men da med en farge på tightsen. Og jeg er faktisk såpass sporty av meg at jeg til og med kan gå med grønn tights og rosa overdel. Ja, hvorfor ikke. Da er vi der at vi skal tenke på hva alle andre synes og tenker. Og det orker ikke jeg å bruke energien min på.

 

Et godt eksempel på sportstopp og tights jeg trener i. Dette bildet ble tatt av Vegar Herstrøm når jeg var modell på fotoshoot. Jeg trener naturligvis med en tråd eller to mer enn på bildet her.
Sponset innlegg.

 

I og med at jeg har konkurranse på bloggen, så ville jeg vise dere et eksempel på et sporty sett fra Brazfit. Den er gul og kjempe sporty, spør du meg. Hadde du turt å trent med dette settet? Hiv deg med på konkurransen, eller bruk min rabattkode som gir 15% på alle kjøp. Dette settet dere ser under har nå blitt satt ned fra 799,- til 559,-. Du får da 15% på prisen av 559,-. Rabattkoden min er randiae15. 

 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

 

BRAZFIT stiller med valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Da har dere masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her.  Dere finner alt ifra jakker til bodysuit, så det er bare å innstille seg på å vinneVinneren trekkes etter klokken 22.00  1.Juli .

 

Lykke til. Del gjerne med venner og kjente.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg

 

 

-Randi Annette-

Enring i planene og konkurranse.

Det ble brått en endring til det bedre når svigerfar kom inn døra noen timer før jeg skulle reise ifra Frøya. Han kunne fortelle meg at han skulle reise til Trondheim i morgen, så det betyr at jeg får en kveld til Frøya med min kjære. Det var jo en skikkelig gladnyhet. I og med at vi nå ikke sees før om to uker, så er de ekstra timene gull verdt. 

 

Helgen har på en måte gått veldig fort, men på en annen side så har jeg fått opplevd ganske mye og er veldig takknemlig for å ha vært med venner jeg ikke ser så mye. Det gjør at denne helgen blir et minne for livet. Hyggelige samtaler, latter og moro. Det har det absolutt vært.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Nå er det også kun 12 dager igjen av konkurransen som jeg har her på bloggen og min instagramkonto. Det er bare å slenge deg med. Konkurransen går ut på at du kan vinne et valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Da har dere masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her.  Dere finner alt ifra jakker til bodysuit,

 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

 

 Konkurransen varer til 1 Juli klokken 22.00,

Lykke til.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg #vinnerlykke

 

 

-Randi Annette-

 

 

Når du har slengt med leppa uten grunn.

Jeg fikk meg en skikkelig positiv overraskelse i dag da jeg så på min godeste treningsdagbok. Når jeg gikk ifra trening på tirsdag ble jeg skikkelig skuffet over at jeg ikke greide en av øvelsene så bra som jeg hadde forventet. Men, skuffelsen ble i grunn til litt glede da jeg innså at jeg hadde tatt på 4 kg ekstra enn hva jeg skulle, fordi jeg trodde jeg skulle ta franskpress, men det var egentlig bicepscurls. Det stod bicepscurls på planen på tirsdag også, men jeg må ha vært på andre tanker i og med at jeg tok franskpress. Det er jo ikke rart den ble tung med fire kg ekstra. Den øvelsen er jo utrolig tung i seg selv. Så med fire kg mer så skulle det jo bare mangle at det ikke gikk så bra. Men, det som var morsomt, var at jeg greide å fullføre 6 reps på det første settet, også raknet alt. Så jeg må bare være litt mer fokusert og se nøye etter før jeg begynner å trene.

  

I dag så fikk jeg meg en ekstra opptur på trening. Jeg fikk også to nye personlige rekorder i dag på trening. Den ene øvelsen var sittende roing. Det eneste som er kjipt når jeg øker i vekt, er at det gjør så himla vondt inni hendene. Vektene er tyngre og jeg er svett i hendene. Da begynner det å gjøre vondt. Så neste gang får jeg legge papir i mellom. jeg har hansker også, så jeg kan forsåvidt bruke de også.

 

Den andre øvelsen var benkpress, med smalt grep. Det går litt sakte i fremgangen på benkpress og knebøy, fordi jeg tør ikke å øke mer enn jeg tror jeg klarer. Hadde jeg trent med noen, hadde det så klart vært enda lettere å lagt på litt mer kilo. Men, det betyr ikke så mye i grunn. Det er jo mest for min egen del når det kommer til det å greie å løfte tyngre og tyngre.

 

 

Har du hatt noen skikkelige oppturer på treningsfronten i det siste? Legg gjerne igjen en kommentar, og husk å tagge meg i dine bilder og videoer på instagram, @randiae, og bruk #fitmedrandiae.

 

Følg meg enda tettere ved å følge linkene under.

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#trening #styrketrening #Inspirasjon #Motivasjon #Protein #Næring #Blogg #Sommerkroppen #Trondheim #Norge #Juni #sommer

-Randi Annette-

 

 

Jeg er smigret over å være med i teamet.

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt mer om meg og hvilken ambassadør jeg faktisk er for Brazfit. Jeg har hatt et veldig bra samarbeid med Brazfit i snart ett år, og jeg føler meg veldig heldig som får være en del av Team Brazfit. Jeg er veldig stolt over å ha fått denne muligheten. Brazfit har vokst og jeg føler meg veldig heldig som får lov til å være med på denne fantastiske reisen. Jeg har i samarbeid med de laget en konkurranse som du finner på min bloggside på facebook, blogg og på min instagramkonto. Den varer til 1 Juli klokken 22.00, så det er fortsatt mulig å være med, da det er to uker igjen av konkurransen. 

 

Konkurransen går ut på at du kan vinne et valgfritt produkt i BRAZFIT Exclusive Serien. Da har dere masse og velge mellom. For å se nærmere på de produktene, trykk her.  Dere finner alt ifra jakker til bodysuit,

 

 

Dette er et sponset innlegg.

De har virkelig noe ingen andre har. Jeg synes de har så mye kult og jeg er ikke akkurat den typiske grå musa på trening. Og det ønsker jeg heller ikke. Jeg har få ganger trent med sort tights og grå overdel, men det blir aldri en bra økt. Så farger på trening, det er noe jeg vil anbefale alle å bruke.

 
 

 

Konkurransereglene får dere her.

 

1. Følg BRAZFIT på facebook og instagram.

2. Følg meg på instagram og min facebookside.

3. Bruk hashtag #fitmedrandiae #brazfit og tag meg i dine treningsbilder, @Randiae

4..Del konkurransen og bilder jeg legger ut på instagram som har med konkurransen her å gjøre med dine venner og følgere på facebook og / eller instagram.

 

 

Lykke til.

 

 #Konkurranse #Klær #Sport #sporty #Tights #Vinne #Trening #Helse #Brazfit #Facebook #Instagram #treningsklær #Blogg #Treningsblogg #vinnerlykke

 

 

-Randi Annette-

 

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 28 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

CLOSE

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no

hits