hits

TAKK FOR TILBAKEMELDINGER PÅ DET JEG GJØR

Reklame | Brazfit

Jeg trener selvfølgelig for min egen helse og for å få mer energi i hverdagen. Min hverdag er ubeskrivelig hektisk og det er liten tvil om at trening har hjulpet meg til å prestere med det jeg gjør ellers. Motivasjon må man ha i bunn, det er det ingen tvil på.

 

Bare i dag har jeg blitt kontaktet av tre gutter som har kommentert treningen min. At jeg er til inspirasjon gjør meg utrolig glad. Det gir meg noe, nemlig at det jeg gjør via mine mediekanaler gjør en forskjell. Det gir ikke bare meg noe å vise til, med tanke på min progresjon, men folk har tydeligvis en glede av det.

 

Følg meg på instagram, @randiae og min egen facebookside. Link her.

 

I dag stod jeg opp litt over seks for å trene. Stort fokus på skuldre, bryst, biceps og triceps som var midt i blinken. Jeg elsker å trene overkropp.

 

Det er så deilig å kjenne at det brenner i musklene. At jeg nesten ikke greier å løfte mer, men greier det så akkurat. Og med tilbakemeldinger på treningen min er helt klart noe jeg setter pris på. Jeg trenger motivsjon i perioder jeg også. 

 

Hvem trenger ikke det?

 

Har du trent i dag? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

#trening #styrketrening #helse #Motivasjon

-Randi Annette-

BONUSØKTER OG PÅGANGSMOT

Reklame | Brazfit

God morgen.

 

Da var det endelig mandag her, eller hva sier dere? Jeg er alltid trøtt på mandager, å det slår ikke feil denne mandagen heller. Men jeg henger ikke med hode av den grunn. Det betyr bare at jeg er en dag nærmere en dag en med trening. Formen føles fin (ikke feber eller syk), så jeg tror det er en mulighet for at det vil bli en treningsøkt allerede i morgen.

 

Bildene ble tatt i fjor.

 

 

 

Nå har jeg jo vært såpass vågal å meldt meg på et løp i mars også, så nå må jeg nok legge inn ekstra fokus på løping. Det sitter i hodet for min del, så jeg må jobbe veldig med psyken. Jeg løper aldri utendørs heller, så det må jeg nok gjøre noe med. Jeg kastet meg på et løp i sommer uten å ha trent løping over hodet. Det var 5 km å det greide jeg fint. Den siste kilometeren slet jeg litt med pusten husker jeg. 

 

Men det va da. Det som er i mars er et nytt løp, og jeg satser på å være en bedre utgave av meg selv når den tid kommer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Styrketrening er og forblir nr 1 for meg. Jeg er så glad i styrketrening, så det får bli noen bonus økter der jeg kan spesifikt kose meg med å kun trene styrke. Det handler om å gi og ta. Jeg motiveres av motgang, men variasjon er nøkkelen uansett, velger jeg å tro.

 

Bonusøkter og pågangsmot, det tenker jeg er fin innstilling å ha med seg. At man skal ha det gøy også, selv om man har satt seg et mål.

 

 

Har du noen gang deltatt på løp? Fortell meg gjerne om din opplevelse ved å legge igjen en kommentar.

 

Lag dere en god dag.

 

#løp #trening #styrke #styrketrening #kardio #kondisjonstrening #kondisjon #cardio

-Randi Annette-

DETTE SER JEG FREM TIL

Nå begynner jeg sakte men sikkert å se lyset i tunellen. Jeg har hatt feber i mange dager, og vært skikkelig sliten. Men i gårkveld så unnet jeg meg en fest med jobben, noe jeg anser som veldig viktig, da vi ikke ser så mye til hverandre. Så jeg bet tennene sammen å ble med på festen. Å jeg koset meg skikkelig!

 

Nå begynner formen å bli bra også, så det kan være at jeg kommer meg på trening innen tirsdag, å det er veldig bra

 

Foto: Nandita Myre Paulsen (NMP)

 

Å jeg har faktisk tenkt å være litt smågal å melde meg på et løp til neste år. Et på 10 km, noe som er helt sprøtt. Det skulle man ikke tro for bare 1 måned siden. Men jeg tenker at jeg bare må prøve det også. Det verste som skjer at jeg må gå litt. Så det er bare å kjøre på tenker jeg.

Teste, nei jeg mener sprenge grenser. Jeg er så himla glad i å utsette meg for ting jeg ikke kan eller det jeg ikke synes så veldig mye om.

 

Ja, det er like rart som det høres ut som. Men man kan jo bare bli en bedre utgave av seg selv tenker jeg.

 

 

Jeg har så langt i mitt liv løpt 6 km i strekk. Så jeg skal vel klare å løpe 4 små km ekstra. Herregud, hør på meg. Dette er jo ikke meg..... 

 

Men det har nå bare blitt sånn. Løping er faktisk litt gøy.

 

 

Så får vi se da, hvordan dette går.

 

Dette har jeg ikke gjort før, så dette klarer jeg helt sikkert......

 

#løp #kondisjonstrening #cardio #kardio #trening #Helse

-Randi Annette-

BARE EN TING STÅR I HODET PÅ MEG - TRENING!

Det er helt sykt, jeg tenker bare på det å trene. Til og med det å dra på spinning timer og mølle- timer. Ja, jeg er skikkelig motivert når det gjelder trening. Nå er jeg jo superstøl, stiv og blå. Kroppen min ser ikke ut!!!! Haha - men det er i så fall et bevis på at jeg har vært ut for en tøff hinderløype. Å ikke ble jeg bare skutt 5 ganger som jeg skrev, men hele 8 ganger med paintball. 

 

Å så vondt det gjorde....

 

 

3T-Ilsvika er et treningssenter jeg bruker flittig. Det hadde ikke vært et så flott senter uten en så fin gjeng som jobber der - det må jeg bare få si.

 

Nede i kjelleren kan jeg leke apekatt og utfordre meg selv. Det skal jeg fortsette med, for jeg innså at de timene med apestreker og litt variert trening var til god hjelp. Som for eksempel det å klatre i tau..
Jeg innså mine svakheter i løypa, så det blir jeg å fokusere på nå, så jeg kan bli sterkere der jeg er svakere.

 

Det er jo ikke så mye vits i å safe, man må jo tørre å være svak for å bli sterk -  tenker jeg.

 

Hva med deg og treningen? Er du også like gira? Noen i klassen mente jeg burde melde meg på programmet 71 grader nord. Jeg tenker at jeg da må jobbe med retningssansen. Og sikkert en hel del til jeg må jobbe med. Men, tanken var morsom...

 

#trening #styrke #3t #3tilsvika #71gradernord

-Randi Annette-

MASSE BILDER FRA WOX!!!!!!

Her sitter jeg spent og full av adrenalin. Klar for å bryne meg på en 8 km lang løype med 40 ulike hinder. Jeg har aldri løpt i skog og mark, knap løpt i det hele tatt. Men styrke har jeg trent en god del, noe jeg håpet skulle lønne seg.

 

To striper i ansiktet, å jeg var klar.

 

 

 

 

 

 

 

Høydestrekken min er ekstrem. Jeg kan stå på trinn tre i en stige å nærmest sjelve i føttene. Disse kontainerne var ekstremt høye, og det var ikke bare bare å komme seg opp på en så stor kontainer. Det var knapt noe å holde seg fast i. Når man skulle komme seg oppå, var det ikke noe å ta tak i, så der har mine x-antall pullups igjennom årene hjelpet meg mye.

 

 

 

 

 

Her jobber jeg med å komme meg av. Det var ganske høyt, så jeg ville senke meg ned, da det ikke skulle bli så langt å hoppe med tanke på knærne. Det var skikkelig vondt i begge knærne, etter å ha krypet under nettinger der knærne hadde gnikket mot steiner, blant annet. Men det å gå/løpe nedover myr og gjørme, tar skikkelig på knærne. Konstant støt....

 

 

Jeg og mitt team kunne hjelpe hverandre på noen hindre. Noen måtte vi klare ene og alene. Straffen var stort sett å ta 20 - 50 burpees.

 

 

 

 

 

Nesten full panikk der oppe. "skal jeg virkelig hoppe ned her????" - var min første reaksjon. Jepp, ned skulle jeg. 

Det som imponerte meg mest igjennom løypa var alle de veggene jeg måtte løpe mot for så å komme meg over. Jeg er så glad for at jeg har trent mye pullups. Det har helt klart hjelpet meg. Sandsekk på 20 kg skulle bæres opp i ulendt terreng, og ned igjen. Der kunne jeg nærmest løpe oppover. Jeg har trent ganske variert, så det fikk jeg igjen for. Samme med det å klatre rett opp et tau. Det har jeg så og si aldri gjort, men jeg fikk til en teknikk med føttende, så jeg kom meg helt opp.

 

Der var utfordringen å komme seg ned uten å få problemer, å det gikk heldigvis fint. Det var ikke mange straffene jeg fikk igjennom løypa.

 

Svømmingen kastet jeg meg på, men jeg endte med å slite med å puste å startet å få skikkelig problemer i vannet, så jeg måtte bare komme meg opp. Straffen var å løpe 500 meter, noe jeg egentlig burde kaste meg på tvert, men jeg ville prøve. Det var viktig for meg å prøve før jeg valgte å ta straff. Nå har jeg fått utfordret høydeskrekken enormt!!

 

Slik som å klatre opp i en hullete netting, for så å henge seg over en kant, også fire seg ned et tau. Det turte jeg. Men jeg holdt seriøst på å få panikk der. Ingenting å holde seg fast i når man henger seg utfor sånn. Skrekk og gru - skummelt!

 

 

Her har jeg akkurat blitt skutt på med paintball. Iskald kropp jeg ikke kjente noe av. 5 skudd, noe som var det vondeste i hele løypa.

 

 

Veldig trøtt og sliten, var jeg klar for å feire meg selv med mitt team og en vennegjeng. Utrolig morsomt.

 

 

Kroppen min er lilla og gul av skuddene. Men armene og knærne har blåe av alle støtene mot stein jeg måtte krype på. Føler meg sånn passe rå og høy på meg selv. Men det har jeg all grunn til å være. Alle som deltok og fullførte, eller prøvde i det hele tatt fortjener å være stolte. Jeg for min del har knapt trent utendørs. Så dette er en enorm stor seier for meg.

 

Jeg gjorde jo dette for min egen del. Så da kan jeg vel få lov til å være stolt?

 

 

 

#Woxtrøndelag #wox #Hinderløp #trondheim #styrke #trening #terreng #utendørs #vassfjellet #pullups

-Randi Annette-

SJOKOMELK GJØR DEG FEIT

Sjokomelk som man får kjøpt ferdigblandet i butikken gjør deg feit. Om et halvt år vil den gi deg masse næring og den anbefales å drikke etter trening, fremfor en proteinshake. Nå er poteter, ris og brødmat noe man kan spise med god samvittighet, men om ett år er det farlig å spise det. Nå er lettbrus noe man kan drikke med god samvittighet, men om et halvt år er det farlig.

Skjønner dere hvor jeg vil?

 

ALARM!

 

 

Det jeg vil frem til er at det de sier er farlig å spise i dag, sier de er sunt og bra for helsen din om et halvt år. Er dere ikke enige? Det er kanskje gjort et forsøk, som da ikke kan anses som en påstand. Det må vi også huske. 

 

Vi leser oss syke og jeg er redd for at de som slettes ikke bør lese og ta dette innover seg gjør det. Små barn som nekter å spise poteter ved middagsbordet fordi de har fanget opp at potet gjør deg feit. Eller det å ikke spise etter klokken 18.00 gjør deg feit. Jeg synes det er så hårreisende at jeg greier ikke å IKKE si noe. Jeg husker jo selv da jeg var liten. Poteter var farlig. Brød gjorde oss feite, noen påstår det enda i dag. Og stekt potet på pannen var nesten døden. For det tettet alt av årer og gjorde deg feit. Det er ikke snakker så mye om er mengden og hyppigheten. Jeg husker det så godt at jeg var skeptisk til stekte poteter etter å sett noe på TV-skjermen da jeg var for ung til å forstå bedre.

 

Så hvorfor så stort hysteri? Kan vi ikke bare snakke med legen for å sjekke helsa, enn å skremme hver eneste en? Eller bare slå av hørselen når slike reklamer og dokumentarer dukker opp. Er du i tvil så snakk med legen. Det er i så fall mitt beste råd. For det kan ikke gå an å unngå det som en overvektig person bør unngå, dersom du selv har en normalvekt. Da er det helsa det går på, og vi alle er forskjellige.

 

Makan.

 

Dette innlegget ble delt for ett år siden, men jeg synes det er like aktuelt i dag.

 

#hysteri #kropp #Helse #Hysterisk #kroppspress #usunn #sunn #sjokomelk

-Randi Annette-

DAGENS KANONØKT - SAMTIDIG DEN SISTE

Den aller siste treningsøkten er nå utført, og jeg er kjempe glad for å ha avsluttet økten med stil.

 

Jeg startet dagen med en fotoshoot med en fotograf klokken 08.00, og trente selv litt over en time etter det. Selve shooten inneholdt treningsøvelser den også, men ikke på den måten at jeg fikk høy puls. Men jeg ble god og varm, så det var en fin oppvarming til selve treningsøkten jeg skulle ha.

 

Markløft er en øvelse jeg aldri trener, men i dag skulle jeg tydeligvis trene så godt og hardt slik at jeg kunne avslutte min trening med stil, nå før operasjonen.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Markløft med helt klart ny personlig rekord - 85 kg! En herlig baseøvelse.

 

 

 

 

Bildene er tatt med mobil, og er ikke fra fotoshooten. Så derfor litt dårligere kvalitet. Men dere får om litt se bilder fra shooten. Gled dere.

 

 

Også tok jeg enormt mange håndstående pushups. Jeg vet ikke om det ble 10 stykker her... Jeg tror faktisk det ble noe slikt. Det var i et greit tempo, og dere kan se videoen på min instagram: @randiae

 

 

 

 

Jeg fikk faktisk lyst til å trene nå igjen i kveld. Det var like før, men jeg må nesten unngå å belaste tåen min mest mulig frem mot operasjonen. I morgen og på onsdag skal jeg både på skolen og på jobb, så da må jeg ikke belaste den mer enn nødvendig. Det blir mer enn nok med å gå og stå - faktisk.

 

Lag dere en god kveld.

 

#trening #motivasjon #personligrekord #PR #markløft #baseøvelser

 

-Randi Annette-

1 UKE TIL OPERASJONEN

Nå er det ikke lenge til jeg skal legge med under kniven med en dyp søvn i tillegg (narkose). Jeg har aldri prøvd narkose før, så det er jeg litt spent på. Nå har redselen gått over til å være spent, så jeg tror jeg skal fikse dette bra. Alt lander på at jeg ikke skal ha kontroll over min egen kropp og jeg har så og si aldri vært på sykehus. Så jeg er vel kanskje litt pysete. Men hvem elsker sykehus og operasjoner? Ja, nettopp. For spesielt interesserte..........

 

Foto: NMP - Nandita Myre Paulsen

 

I dag så lot jeg være å trene underkroppen. Trente kun overkropp, og det var i grunn greit det. Men jeg savnet å kjenne at det brant i lårende, men jeg får gi litt ekstra gass nå når jeg skal sykle til skolen. Overkoppsøkten tenkte jeg at jeg kunne dele med dere, men det blir i et eget innlegg.

 

1 uke til operasjonen. Jeg må innstille meg på 0 trening en stund nå. Det sitter langt inne for en treningsglad jente som meg.

 

 

-Randi Annette-

Å HOLDE RIKTIG FOKUS

Vi har ulike mål, ulike meninger og ulike måter å gjøre ting på. Jeg for min del liker å sette meg konkrete mål, for så å jobbe meg mot det målet. I perioder kan jeg ha behov for å ikke ha noe særlig mål og mening med treningen, men det kommer gjerne etter perioder der fokuset har vært skyhøyt. Blir det for seriøst over lengre tid, kan motivasjonen dabbe av.

 

Jeg for min del har satt meg et skyhøyt mål, men jeg tør rett og slett ikke å røpe noe enda. Jeg må finne den rette timingen.... Nå høres dette større ut enn hva det er, men ja. Jeg må vente litt til.

 

Klærne er sponset av Brazfit

 

Det jeg tror mange tenker når det kommer til det å trene (spesielt dersom de er lite motivert i utgangspunktet), er at de fokuserer på hvor hardt det vil bli på trenignen. Kanskje hvor vondt det vil gjøre. Kanskje dagen ikke er der, at du føler du ikke kommer til å prestere. Ja, der skjønner jeg dere godt. Spesielt når det kommer til kondisjonstrening, da tenker jeg slike negative tanker. I går senest. Jeg meldte meg på en spinning time, men hadde ikke noe lyst til å dra. Ikke litt engang...

 

Men jeg gjorde det, og jeg likte det. Det var en deilig følelse når det var over. Så hvorfor fokusere på selve treningen og den følelsen hvis den bryter oss ned? Hva med å se for seg det smilet vi sitter igjen med og den gode samvittigheten?

 

Det er sistnevnte jeg gjør når det kommer til styrketrening. Så jeg må bare lære meg å ta med den samme tanken til kondisjonsøktene også. Det gjelder å holde riktig fokus. Smil, tenk på følelsen du vil sitte igjen med etter endt trening. Og ikke minst - at du trener for din egen helse.

 

#trening #kondisjonstrening #kardio #cardio #motivasjon #fokus

-Randi Annette-

GRUSOMT, MEN DEILIG.

Nå sitter jeg her å er super stolt over meg selv. I går fullførte jeg min siste og femte treningsøkt for uken, og det er veldig lenge siden jeg trente så mye som fem ganger iløpet av en uke. Men ukene mine er så forskjellige, så da varierer også muligheten for å trene. Jeg skal også rekke å jobbe, ta varet på hjemme mitt, sove og studere. Og være litt sosial. Så det blir naturlig at det varierer litt.

 

Men det jeg skal fortelle dere nå er det som jeg er så himla stolt over. I går skulle jeg trene med to venninner som er veldig flinke til å trene kardio,noe jeg ikke er så flink til. Så dette ble en gylden mulighet til å utfordre seg selv på.

 

Klærne er sponset av Brazfit

 

Her kommer gårsdagens treningsøkt - hold dere fast.

 

45 minutter pulsspinn

45 minutter mage, rumpe & lår

45 minutter HotYin (36 deilige grader...)

 

Pulsspinn var i seg selv greit, men når man skulle sykle i oppoverbakke (tung motstand) var jeg stort sett nede i kjelleren. Jeg så på klokken, 2 minutter igjen. 1 minutt igjen. 40 sekunder igjen... Det var rett og slett ubeskrivelig vondt og jeg har ikke vært så langt nede i kjelleren på evigheter. Det var kun ren smerte. Kondisjonen holdt bra, men lårene var det verre med. Jeg nektet å justere motstanden fordi jeg måtte fullføre med samme motstand. Men etter å ha fullført og holdt ut til siste sekund, var jeg rå fornøyd. Smilte og smilte. Ubeskrivelig følelse.

 

Etterpå ble det styrketrening i sal med fokus på mage, rumpe og lår. Der ble det for min del tyngst med utholdenheten med rumpeøvleser. Endte opp med at jeg klappet i hendene og ropte.
Haha, ja- det var grisevondt. Men jeg holdt ut. Alle i salen lo av meg, eller med meg.. Ikke helt sikker. Men jeg tynet ut det aller siste - det skal jeg virkelig ha.

 

Så over på hot yoga der jeg kunne tenkt meg å sove. Det var så utrolig deilig å ligge på matten å slappe av etter tøffe treningsøkter. Men litt tøy og bøy ble det. Det er noe jeg ikke er flink til å prioritere.

 

Så gårsdagens økt lever jeg lenge på. Jeg hater kondisjonstrenig og liker ikke å tøye. Men hva gjorde jeg? Jeg utfordret meg selv - kun for min egen del. Tøft var det, men så verdt det.

 

Vet dere hva jeg har gjort nå i dag? Jeg har meldt meg på nok en ny spinningtime som er i kveld. Tro det eller ei. Men jeg skal like å trene kondisjon - koste hva det koste vil!

 

 

#cardio #kardio #trening #styrketrening #spinning #helse #utfordring

 

-Randi Annette-

Å OVERGÅ SEG SELV - DET GJORDE JEG I DAG

Jeg vet ikke helt hva det kan sammenlignes med, men det jeg vet, er at det kan sammenlignes med det man virkelig ikke liker. Det som er i mitt tilfelle for eksempel, er at jeg misliker stertk å løpe, ro og alt som har med ren kondisjonstrening i gjøre. Så formin del så er det helt forferdelig og det er noe jeg bevisst har unngått å gjøre.

 

Men i dag så tok jeg tak i utfordringen, og meldte meg på Tredemølle på 3T- Ilsvika, 45 minutter.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

 

Styrketrening står nærmest hjertet mitt, og det har det alltid gjort. Ballspill og kampsport har også stått meg nært. Ballspill har med kondisjon å gjøre - ja. Men der handler det mer om konkurranse og lek for min del. Variasjon og kreativitet om jeg kan beskrive det på den måten.

 

I dag kom smilet på etter noen få minutter. Jeg likte faktisk å løpe intervaller. Men det var uten tvil enklere når man stod sammen om å løpe. Hadde jeg vært alene, ville det blitt tyngre. Sammen er vi sterkere- sies det.

 

I det jeg nå skriver, ser jeg faktisk at synet mitt er litt vakt og jeg svetter litt. Hodepine har jeg også fått. Jeg tror jeg tok meg skikkelig ut i dag. Havregrynsgrøt og kaffe gjør nok susen nå.  Jeg kjenner ikke alltid mine grenser. Jeg tenekr alltid at jeg klarer litt til, litt tyngre og litt mer. Så får jeg svi for det med dårligere syn og hodepine.... Det høres kanskje ikke så lurt ut, men....

 

Da er det bare å kle på seg om litt å sykle til skolen, før det blir å jobbe til i kveld. Og da var dagen plutselig over. Det går virkelig i ett om dagen........

 

Hva gjorde du sist gang du overgikk deg selv? Eller har du et mål eller et ønske om å overgå deg selv?

 

Lykke til.

 

-Randi Annette-

JEG BA OM EN UTFORDRING OG JEG FIKK DET.

I kveld hadde jeg en personlig trener time på 3t Ilsvika sammen med Lars. Jeg har vært på gruppetimene hans noen ganger før og jeg vet godt at han er tøff. Men jeg skulle få kjenne på det å være ene og alene om kveldens trening, der kun jeg var i fokus. Om det var tøft? Ja. Ba jeg om en utfordring? Ja. Angret jeg? Faktisk ikke. Jeg fikk både en stor opptur og en stor nedtur.

 

Tightsen på bildet er sponset av Brazfit.

 

Mine svakheter kom ganske tydelig frem, i så fall for min egen del. Jeg har jo alltid sagt at jeg misliker kondisjonstrening, noe jeg også gjør. Og det var kanskje det jeg slet aller mest med. Hodet slo seg liksom ikke helt av slik jeg bruker å få til. Det vil si, bare la kroppen jobbe og stå løpet ut. Det var kanskje mange faktorer til det. Jeg var inne i hele går og i hele dag og studerte. Så kroppen fikk kanskje en pang-start. Pluss at kroppen knapt har kjent på blodsmaken siden november.

 

Et gammelt og dårlig bildet. Men det får duge.

 

Men nå er det nytt år med nye muligheter. Jeg har allerede satt meg noen hårreisende mål, men jeg tør faktisk ikke å dele de med dere riktig enda. Jeg må bare fordøye det selv først. Jeg har nemlig gått av skaftet.....

 

 

Og med det ønsker jeg dere en riktig flott kveld.

 

-Randi Annette-

JEG TRENGER EN UTFORDRING

Nå kjenner jeg at jeg er ved et punkt der jeg trenger noe å jobbe etter. Trening er for meg min aller største hobby, og jeg har nå kommet til et punkt der jeg trenger en utfordring eller to. Jeg orker ikke å dra på trening bare for å få rørt meg - jeg trenger noe mer.

 

Det jeg trenger er helt klart et  mål. Det kan være å lære meg en ny øvelse, få en personlig rekord i antall reps eller rett og slett antall kilo i en eller flere øvelser. For å ha det gøy på trening, må jeg trives med det jeg gjør. Jeg elsker å være med på gruppetimer der jeg ikke bestemmer hva som skal skje. Jeg må bare fullføre og gjøre mitt beste. Kanskje noe lignende når jeg trener på egen hånd også. Utfordringer er noe som driver meg, så jeg tror jeg har kommet til et punkt nå.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg sitter med litt kunnskap, men jeg har fortsatt mye å lære når det kommer til trening. Jeg sitter også med ganske mange treningsprogrammer og kostholdsplaner som jeg har fått veldig gode resultater av tidligere, så jeg sitter egentlig med alt jeg trenger for å få den utfordringen jeg er ute etter.

 

Kanskje jeg burde benyttet meg av en PT og starte helt på nytt. Eller kanskje jeg skal se over treningsprogrammene mine og lage min egen miks for å få en forandring. Ikke vet jeg. Nå har jeg ikke kommet skikkelig igang med treningen siden eksamenstiden startet, så jeg tror mye ligger i det at jeg ikke har kommet skikkelig igang enda.

 

 

Hvilke utfordringer liker du når det kommer til trening?

 

Instagram: @randiae

 

#trening #ufordring #Kostholdsplan #treningsplan #motivasjon

-Randi Annette-

I DAG ER DAGEN - LET'S GO!

I går kveld var jeg på besøk hos familien til kjæresten min der vi delte noen hyggelige samtaler. Og på toppen av det hele, så fikk jeg en julegave ifra de som passet meg utmerket. Jeg fikk en treningsgenser som passet helt utmerket.

 

Jeg har ikke gått opp noe i julen slik jeg har sett dert nå på vekten, så de kiloene jeg gikk opp, de har forsvunnet nå når jeg har hatt litt mer fokus den siste uken.  Men kroppen har uten tvil gitt slipp på enormt mye muskelmasse. Det er over fire uker siden sist jeg trente, og grunnen er enkel. Eksremt sliten med det å jobbe og ikke minst lese på 5 eksamener. Jeg prioriterte søvn fremfor trening i den perioden, noe jeg anså som høyst nødvendig. Kostholdet har jeg satt fullstendig til side, noe jeg også ikke angrer på, da jeg har desto større motivasjon nå til å komme i gang. Jeg trener jevnt året rundt, så for min del er det ikke snakk om å sette i et høyt gir nå, for så å dabbe av. Nå er det all in, slik det bruker å være.

 

Klærne på bildet er sponset av Brazfit

 

Nå har sårene av føflekkene grodd fint og det har kommet en rur på de som gjør at jeg kan begynne å trene igjen. I dag er dagen - første økt på over en måned. I'm ready!

 

-Randi Annette-

NR 1 FOR Å FÅ UT AGGRESJON

Er du rimelig forbannet, oppgitt, sur eller bare full av energi - da er Slam Ball en magisk øvelse. I disse dager har jeg enormt mye å tenke på, så da er det gull verdt å få ut litt tanker via trening. Og denne øvelsen er helt klart nr 1 for å få ut litt frustrasjon og stress.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Her ser dere utgangsposisjonen.

 

 

Bildene er tatt på det råeste treningssenteret i Trondheim - 3T-Ilsvika.

 

 

Kommer du helt opp på tærne, får du maksimal utbytte av øvelsen. Den blir i så fall mye mer eksplosive, synes jeg.

 

 

Denne får opp pulsen skikkelig bra og man får helt klart ut mye tanker igjennom denne øvlsen. Jeg har hørt at folk har tenkt på litt av hvert når de kaster denne i bakken. Det har sin funksjon, har jeg forstått.

 

Nå skal jeg legge meg til å sove, for i morgen er det en åtte timers eksamen. Dere får ønske meg lykke til.

 

#slamball #trening #styrketrening

 

-Randi Annette-

 

FØLTE MEG SOM EN NYFØDT KALV

Jeg vet ikke hvem som var mest trøtt av hodet mitt eller kroppen i sin helhet. Alarmen ringte klokken 05.55 og jeg var skikkelig glad over at jeg kunne stå opp for å trene. Jeg elsker fredager der jeg får til å være med på Tabata på 3T-Ilsvika. Det skal godt gjøres å få en bedre start enn en deilig og tøff treningsøkt, for så å spise frokost på senteret som 3T-Ilsvika står for.

 

Men jeg hadde ikke kroppen med meg når jeg varmet opp. Kroppen var stiv og virket ikke så opplagt. Men, det skulle vise seg å endre seg etter noen heftige minutter med høy puls. En av de første øvelsene jeg skulle utføre var lengdehopp (eller hva jeg skal kalle det.... Samlet føtter og hopper langt frem med samlet føtter). Uansett, jeg hadde spenst som en nyfødt kalv.

 

Det er godt å lære kroppen å kjenne og ikke minst kjenne at du får kroppen med på laget etter litt - det er magisk det.


Foto: Namdita Myre Paulsen (NMP-Foto)

 

Etter trening dro jeg på skolen med en kompis for å studere og lese til eksamen. Makroøkonomi i fire timer. For en dag. Klokken er ett på en fredag, jeg har trent og jeg har studert makro i fire (!!!) timer. Jeg sier meg godt fornøyd med innsatsen. Nå skal jeg hjem å slappe av før jeg får besøk av venner til julebord som jeg skal arrangere. Kurvfest - alle tar med litt mat også blir det byen. Åh -livet altså.

Så herlig.

 

#tabata #trening #helse #fest #venner #julebord

-Randi Annette-

JENTER SOM SLOSS

Åh er det ikke en deilig følelse å gå løs på en slik boksesekk? Eh - jo!
Jeg elsker slag og spark, og med mine åtte år med kampsport i kroppen, så er det ekstra morsomt. Det å få inn gode slag, kjøre seg helt fullstendig ut - det er så godt.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

I går var jeg på 3T-Ilsvika å trente Tabata. Det er en time med åtte ulike stasjoner, og i går var blant annet boksesekken en del av de åtte øvelsene. Jeg startet med boksing for å bokstavelig talt treningen.

 

 

Har du ikke prøvd boksing enda, så prøv det. Uavhengig om at du har åtte år bak deg med kampsport, eller ikke. Det å gå løs på en slik boksesekk er magisk. Har du hatt en tøff dag, så er det en god følesle å slå ifra seg litt.

 

 

Hva synes dere om boksing?

 

#boksing #kampsport #tabata #trening #helse

-Randi Annette-

DERFOR ER MORGENTRENINGEN GULL VERDT

Som mange av dere allerede vet, så foretrekker jeg å trene på morgenen. Det er for meg det aller beste. Da har jeg god samvittighet på ettermiddagen og kvelden til å gjøre andre ting, og faktisk bare ligge i sofaen. Ikke at det skjer så ofte, for jeg har jo ikke ro i baken til det. Men skulle jeg nå ha lyst til det, så vet jeg at jeg har gjort unna min trening for dagen, å kan gjøre akkurat det jeg vil.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

I dag morges trente jeg i en halvtime. Jeg liker å trene 45-60 minutter egentlig, men i dag handlet det mer om å få skviset inn en treningsøkt. Så da ble det sirkeltrening med seks ulike øvelser. Hovedfokus i dag var på rumpe og lår, så ble det noen øvelser på bryst, øvre del av rygg og mage.

 

 

Hva synes dere forresten om treningsklærne på bildene? Hvitt treningstøy er utrolig fint - synes jeg.

 

 

 

 

 

Jeg filmet noen øvelser i dag som jeg skal få lagt ut på instagram. Håper de ble bra da jeg fikk stadig beskjed om at minnekortet var fullt. Så filmene ble avbrutt støtt og stadig. Uansett, her er min instagramkonto. Hold deg oppdatert og få treningsmotivasjon: Randiae

 

Ellers vil jeg ønske dere alle en fin dag.

-Randi Annette-

TRAIN HARD(ER)

Med hender som var såre etter kettlebells i går, dro jeg på trening til halv syv der jeg teipet hendene og hadde på treningshansker. Good to go.

 

Treningen bydde på masse øvelser der jeg måtte jobbe ekstra med grepet, og det var en øvelse der jeg måtte tilpasse litt. Og grunnen var enkel, fordi der var øvelsen Kettlebell sving. Og det er jo derfor jeg har sår i hendene mine fra treningen i går.

 

Men så godt det er nå, den gode følelsen av å ha trent allerede. Nå er det fredag og jeg kan smile over å ha fullført en treningsøkt fra morgenen av, så nå har jeg fri til å gjøre det jeg vil etter skolen, med god samvittighet.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Så nå har jeg fullført tre økter så langt denne uken. Jeg er skikkelig fornøyd med det. Hva som driver meg? Jo, det er den fantastiske følelsen jeg får etter treningen. De fine treningsklærne som jeg kan bruke som en ekstra motivasjon. Jeg føler meg pigg, flott og sterk etter en god økt. Og hvem vil vel ikke kjenne på den følelsen?

 

Trening er ikke alt, men for meg betyr det enormt mye. Det gir meg noe - eller rettere sagt, veldig mye.

 

Hva betyr trening for deg? Følg meg på instagram om du vil: @randiae

 

#trening #Helse #kettlebells #motivasjon

-Randi Annette-

TRÆLENE LØSNET UNDER TRENING

Dette har vært litt av en dag. Dagen startet med at jeg stod opp klokken 06.20 for å dra på skolen der jeg var i syv timer. Vel hjem kom jeg og middagen ble enkel, men god - vi snakker da om taco. Rett etterpå var 45 minutters søvn på sin plass. Jeg var rett og slett kjempe trøtt, men planen var å trene på tross av det. Så da meldte jeg meg på time på 3T-Ilsvika der jeg skulle bryne meg på en time jeg aldri har vært på før, nemlig Kettlebells i 55 minutter.

 

Det var en råkul time, selv om det bydde på litt svinn. Jeg har træler i hendene, og nå har den ene trælen løsnet fullstendig, så det ser mindre deilig ut. Det svir som bare det også, så nå må jeg nok teipe det godt når jeg er på jobb å skal klippe hår, samtidig som jeg må bruke hansker når jeg vasker hår. Og på trening, kanskje bruke hansker. Jeg vurderer å trene allerede i morgen igjen.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

Jeg er så fornøyd med #TRAININSANE tightsen min fra Brazfit. Den sitter som et skudd og den er kjempe behagelig. Den brukte jeg på trening i dag, og til den aktiviteten jeg var med på, passet den utmerket.

 

Direkte link til nettbutikken finner du her, og ved å bruke min rabattkode, får du 20% avslag uavhengig av om det er rabatt fra før. Alltid fri frakt.

 

 

Forrige uke ble det kun en trening, men denne uken har jeg som mål å trene tre til fire ganger. Trener jeg i morgen tidlig, så har jeg fullført tre økter, så jeg skal si meg fornøyd med det. Så får jeg se om søndagen byr på muligheter for å trene litt.

 

Håper at såret mitt gror fort. Har du noen erfaringer med træler som løsner slik som det har gjort til meg? Har du andre tips enn at det bør få luft når det kan, og samtidig teipe det under trening, legg gjerne igjen en kommentar.

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld.

 

-Randi Annette-

OPPSLUKT I MAGERUTER

 

Jeg må nesten bare få lov til å benytte meg av å komme med noe her. Jeg så en leser leste et innlegg her på bloggen som het for Sommerkroppen 2014, som jeg har skrevet for omtrent 3,5 år siden. Der hadde jeg lagt ut to bilder av meg der jeg viste magen min. Og der var det snakk om at jeg skulle til Lanzarote like over jul, og jeg måtte få sommerkroppen litt tidligere enn først antatt. Det var såvidt noen endring fra desember og januar, som bildene viste.

 

Jeg tenker bare, er det mulig å bli så oppslukt i en kroppesdel? Ser man bare etter den perfekte og fine magen? Really?!


Klærne er sponset av Brazfit

 

Jeg kan ta meg selv i det nå også, at jeg kanskje stopper opp i speilet å tar en kikk på kroppen min. For å se om det er noe endringer. Men det å være så inn i en boble som nesten går på psyken, det skremmer meg. Jeg vedder på at mange jenter og gutter der ute tar bilder og sammenligner seg selv med seg selv. For ikke å snakke om det å sammenligne seg selv med andre.

 

 

Bilder er jeg ikke i mot, i den grad at man kan se om man har progresjon. Det er faktisk til veldig motivasjon. Men det å finne en sunn balanse tror jeg kan være utfordrende. Jeg forholder meg til meg selv om min egen erfaring når jeg sier dette. Det er at det er fort gjort å glemme helheten dersom man kun fokuserer på kun en kroppsdel. Jeg for min del er opptatt av å føle meg vel i buksene mine og generelt klærne mine.

 

Jeg kjenner jeg nesten blir frustrert over å tenke over hvor opphengt jeg har vært i disse magerutene. Det er bra man vokser som person og ikke minst innser at det er bedre med en sunn helse, enn å være så opphengt i detaljer. Dersom jeg ikke føler meg vel i bikini eller i en bukse, da handler det om å være litt bevisst på kosten. Og ikke minst forbrenne mer enn det jeg spiser.

 

Kos dere, flytt fokus på helheten og ikke sammenligne deg selv med andre. Med mindre de gir deg motivasjon. *
Lag dere en god dag - det er opp til deg om dagen skal bli god eller ei.

 

#kropp #kroppspress #helse #foto #bilder #treningsklær #mage #abs

-Randi Annette-

 

MANDAG - PLANLEGGINGSDAGEN

Mandagen her kom virkelig litt brått på. Jeg var så trøtt når alarmen ringte at jeg slet virkelig med å stå opp når den første alarmen ringte. Jeg har alltid to alarmer på i tilfelle den ene skulle finne på å ikke ringe. Jeg hadde også en plan om å rekke trening mellom skole og jobb, men kom frem til en konklusjon om at jeg kunne starte tidligere på jobb. Det innebar altså det å ikke slutte tidligere og rekke trening, men rett og slett det å få jobbet litt ekstra.

 

Mandager er en god dag til å planlegge resten av uken. Kanskje sette seg noen mål om antall treningsøkter?


Klærne er sponset av Brazfit.

 

Forrige uke ble det fire treningsøkter på meg. Det sier jeg meg skikkelig fornøyd med. Målet er å trene tre ganger denne uken for min del på 3T-ILSVIKA, og det tror jeg også skal være overkommelig. Det er masse som skjer denne uken så det er bare å planlegge så godt som mulig. Denne uken er det som vanlig studier, men det er også arbeidshelg og ikke minst dåp til mitt kjære fadderbarn. Så her er det bare å ha tungen rett i munnen.

 

Har du dine faste rutiner når det kommer til trening, eller varierer det fra uke til uke?

 

-Randi Annette-

 

 

STYRKE OG KONDISJONS TRENING PÅ 3T-ILSVIKA

Etter å ha jobbet ganske bra med skole i dag fra klokken 10.00 til 18.00, er jeg nå klar for å slappe av litt på sofaen før det blir trening. Jeg skal innrømme at det frister skikkelig med å bare ligge på sofaen å slappe av, men jeg kjenner også at det kribler i kroppen over det å skal trene. Jeg er skikkelig klar for å kjenne at det svir i hver eneste muskel i kroppen, og da er gruppetimen Tabata på 3T-Ilsvika midt i blinken.

 

Tabata er i korte trekk sirkeltrening på åtte stasjoner der man jobber 20 sekunder, 10 sekunder hvile som utføres åtte runder på hver stasjon.

 

Det å melde seg på timer på dager man trenger et spark bak er utrolig kjekt. Så klart kan man melde seg av igjen dersom man ikke orker eller kan, men for meg så er det også en form for en avtale. Og en avtale er en avtale - i så fall for meg.

 

Sponset innlegg.

 

Da er det bare å vente til jeg må stikke på trening. Den tiden jeg får i sofaen nå før trening skal jeg nyte. Det var skremmende godt - det må jeg bare innrømme. Men like før jeg skal trene, skal jeg ha på litt musikk som får meg litt i treningsmodus, kle på meg friske treningsklær og gjøre meg klar for en real treningsøkt.

 

 

Følg meg gjerne på instagram, @randiae. Der legger jeg ut både treningsbilder og videoer ganske jevning. Er det noe du savner eller vil jeg skal legge ut mer av når det kommer til bloggen og min instagramkonto, ikke nøl med å legge igjen en kommentar.

 

#trening #motivasjon #styrketrening #tabata #helse #styrketrening #crossfit #kardio #inspirasjon #kettlebells #muskler #ftness #trondheim

-Randi Annette-

Å MØTE SEG SELV I DØREN - FOR SÅ Å SNU RYGGEN TIL

Det sier seg så klart seg, men jeg tror mange kan kjenne seg - inkludert meg selv.

 

Å snu ryggen til utfordringene og de store planene.

 

Mange har sagt følgende: Nå skal jeg ta meg sammen. Slutte å drikke alkohol så ofte, slutte med søtsaker midt i uken og ikke minst trene x antall ganger i uken.

 

Plutselig går man på seg selv i døren - der mange tar en liten twist og snur ryggen til. Der har vi alle vært, og vi kommer nok mest sannsynlig til å oppleve dette gang på gang.

 

Jeg er ikke noe prakteksemplar på det å gjøre det rett til en hver tid, men jeg har lært å like utfordringer, lært å gi meg selv både ris og ros. La oss si at jeg for eksempel dropper en treningsøkt fordi jeg bare vil ligge i sofaen. Altså ikke gjøre noe fornuftig. Da kan jeg være så ekkel med meg selv å si at jeg må gjøre opp for meg dagen etter. Det kan være i form av noe kjedelig som husarbeid.

 

Klærne i dette innlegget er sponset av Brazfit.

 

Ros er også viktig, men jeg er et konkurransemenneske og jeg liker å kjempe for å oppnå ting. Da er det ekstra kos å unne seg noe etter å virkelig ha gjort seg fortjent til det.

 

Er det rart at jeg sier at jeg er min verste PT? Nei, det er en grunn til det.

 

#trening #helse #Motivasjon #inspirasjon #treningsklær #sporty #fitness #overkropp #trondheim #student

-Randi Annette-

UNDERKROPPEN SVIKTER MENS OVERKROPPEN SEIRER

I og med at min sponsor NOKA DIETTEN har sluttet med Sport Shake,  har jeg nå begynt med å drikke en milkshake før morgentreningene. Det skal sies at jeg kun benytter meg av det før trening dersom jeg trener på morgenen.

 

Trener jeg på kvelden så skjer det som regel etter middagstid, så da er det sjeldent jeg drikker en shake før trening. Men for min del som drar på trening rett etter å ha hoppet ut av sengen, er det veldig viktig å fylle på lagrene før en tung styrkeøkt.

 

Sponset innlegg.

 

 

 

I dag trente jeg ulike former som frontbøy og knebøy. Rett og slett fordi jeg må få tilbake musklene i lårene som nå har minsket betraktelig. Det er ikke slik at alt av muskler er borte, men det er langt ifra slik det har vært. Det er ikke noe rart i grunn. Jeg har ikke trent hardt på en god stund, men sånn blir det med sykdom og fadderuke. Kommer sterkere tilbake - bare vent.

 

Overkroppen derimot, den holder seg. I så fall med tanke på pullups. I dag hadde jeg 10 kilo ekstra og greide 2. Så 5 kilo der jeg greide 4. Så ja, jeg må si meg fornøyd med det.

 

Men nå - skole og fadderrullan. Ha en fin dag.

 

-Randi Annette-

ER DU FOR Å TRENE ALENE ELLER IKKE?

Da var det nok en god morgen å våkne til, og nå er det faktisk helg også. Det er nesten ikke til å tro hvor fort denne uken har gått. Men jeg er strålende fornøyd med å våkne med motivasjon, glede og ikke minst et smil om munnen. I dag skal jeg starte dagen på samme måte som i går, nemlig med morgentrening. Forskjellen fra i går er at jeg skal trene på 3T-Midtbyn, og da sammen med to andre. Det ser jeg frem til.

 

Hovedfokus i dag som tidligere denne uken blir underkropp, med innslag av overkropp.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg har ikke i mot det å trene alene, men heller ikke med andre. Det jeg ikke liker er å snakke vekk tiden og fokusere på alt annet enn trening. Det er det som fort skjer dersom man trener med noen, og spesielt dersom man er flere enn to. Men jeg er ikke i mot en prat og en lystig tone, men tiden jeg har satt av til trening er minimal, så det er begrenset hvor mye tid jeg har til overs. Som regel kaller jobben like etter en treningsøkt ettersom jeg stort sett trener på morgenen, så da må det sosiale begrenses litt.

 

Nå hørtes jeg sikkert ut som en sær liten frøken, men jeg tror dere forstår hva jeg mener. Hva med deg? Liker du å trene alene eller sammen med noen? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

SÅ TYPISK MIN (U)FLAKS.

Etter ferien var jeg så klar for å gi jernet og fortsette der jeg slapp. Uken før jeg gikk ut i ferie, trente jeg fire ganger. Nå har formen blitt så som så. Sår hals og kaldsvetter - til tider. I går la jeg meg klokken 20.00 og sov til 23.15, og sovnet igjen klokken 01.00. Jeg var helt skutt.

 

Men når alarmen ringte klokken 08.00 i dag, var jeg uthvilt og var klar for trening. Hovedfokus var underkropp, med hele syv ulike øvelser for rumpe og lår. Ellers ble det to øvelser på overkroppen i samme slengen som bestod av dips og pushups i slynge. Slynge er undervurdert. Det er så utrolig mye gode øvelser man kan gjøre med slynge. Det skulle jeg gjerne hatt hjemme.....

 

 

Foto: Nandita Myre Paulsen (NMP foto)

 

Typisk min flaks å henge litt med formen når jeg er skikkelig klar, men jeg tror det er lurt å lytte til kroppen. Det var uten tvil mangel på søvn som var største problemet. Men nå tror jeg det går den rette veien. Det må bare bli bedre fra nå av.

 

Så nå synes jeg at flaksen kan komme på min side. Jeg er i så fall klar for å gi jernet.

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

MED EN PLAN KOMMER DU LANGT

En plan er alfa omega for min del når det kommer til å strekke seg. Slik som i dag for eksempel så skal jeg først jobbe, også skal jeg trene med en venninne som jeg også skal på besøk hos etterpå. Da trenger jeg en plan med tanke på mat. Det å spise nok er viktig med tanke på trening og ikke minst etter en arbeidsdag. Spiser jeg lite mat, går det utover prestasjon og ikke minst humøret.

 

Klærne er sponset av Brazfit

 

Rett før jeg la meg i går, tok jeg opp en ferdig oppmålt porsjon med svin som jeg stekte i dag. Når kjøttet ble stekt, lagde jeg salat og fant frem yoghurt og frukt som jeg også skulle ta med meg på jobb. Da snakker vi om å være strukturert og ikke minst følge en plan. Dette fører til mindre småturer på butikken og dårlige matvaner.

 

Så med en plan, kommer du langt.

 

 

Vil du forresten ha rabatt på treningsklær, så bruk denne koden: randiae20. Den gir 20% på hele nettbutikken og det er alltid fri frakt. Er prisen redusert i utgangspunktet, blir det ytterligere 20% med min rabattkode. Direktelink finner du her, eller til venstre på min bloggside.

 

-Randi Annette-

 

 

NÅR GUTTA MASER

Når har det gått en god stund - faktisk en veldig god stund siden jeg har trent kampsport aktivt. Litt slag og spark har det blitt på en sekk, men jeg har ikke trent aktivt med kampsport siden april i fjor. Jeg har fått både telefoner og meldinger ifra noen av guttene jeg har trent med noen år, om at jeg må komme meg tilbake.

 

Senest i natt da jeg snek meg innpå en som jeg har trent med noen år. Han fikk noen slag i magen, men heldigvis så han det var meg før han ga ifra seg en karamell. Det har tatt seg ut. Jeg hadde vel kanskje fortjent det. He-he. Det var liksom min måte å si hei på.

 

En gang fighter - alltid en fighter.

 

Å ikke nok med det, men jeg fant frem draktene mine og så på utstyret som lå der. Jeg savner det skikkelig. Og i og med at jeg hadde et klesskap til overs, gjorde jeg hele skapet til et rent treningsskap. Treningsklær og utstyr i ett og samme skap. Da følte jeg meg nesten litt sporty.

 

Brunt belte - enn så lenge.

 

  

  

  

Et slikt innlegg har jeg vel aldri delt, men det var utrolig godt og morsomt å lage et slikt skap. Det er perfekt for meg som trener såpass mye. Nå er det i orden og soverommet mitt er så himla fint nå. Kan nesten ikke vente til å legge meg i sengen med et smil. Dette var skikkelig deilig.

 

Jeg har også endret litt på stuen. Jeg holdt vel på i tre timer i dag med å rydde i boden, stuen og soverommet. Så kanskje jeg legger ut noen bilder på bloggen i morgen. Vi får se.

 

Nå får jeg straks besøk og skal slappe av resten av kvelden. Kos dere videre.

 

-Randi Annette-

 

MOTIVASJON

Nå vil jeg bare gi dere en liten boost av motivasjon. I så fall så ønsker jeg å gjøre et forsøk.

 

Jeg har selv fått tilbake treningslysten for fullt, og grunnen er enkel - jeg har funnet ut hva jeg liker. Det finnes ikke bare en treningsform eller en måte å trene på. Det finnes så utrolig mye forskjellig. Jeg for min del elsker styrketrening, og er mindre glad i kondisjonstrening. Men en fin kombinasjon kan fungere, som for eksempel intervaller der pulsen stiger. Men nevner du jogging for eksempel da har jeg ramlet helt av. Det misliker jeg nemlig svært mye.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Så dersom du kjenner selv at du har lyst til å finne treningsgleden eller bare rett og slett motivasjonen, så kan du ta en titt på punktene nedenfor.

 

* Finn din treningsform

* Er du medlem av et treningssenter, så har du et hav av muligheter

* Du kjenner du burde trene, men finner ikke helt lysten. Book deg på en time, og du har en avtale du ikke kan avlyse

* Du har kommet inn i en god flyt med treningen men kostholdet henger etter. Rydd i skap og skuffer. Lag den en sunn handleliste

* Sett deg konkrete mål. 

* Bestem deg for når du kan ha en spisedag, dersom det kan hjelpe på motivasjonen

 

Selv har jeg ikke noen spisedager, men spiser det jeg ønsker når jeg vil. Men det er klart jeg prøver å bruke hodet og ikke minst tenke over hva jeg putter i meg. Pluss at når jeg trener så trener jeg fryktelig hardt. Vi alle er forskjellige, men vi har alle ansvar for vår egen helse.

 

Jeg trener såpass mye nå fordi jeg synes det er gøy. Det er min største hobby. Men jeg begynte med det for å forebygge skader da jeg jobber som frisør. Snart 11 år i yrket, og jeg har ikke angret et sekund.

 

Lag deg selv en plan og noen mål. Du må ikke vente til mandag. Og heller ikke etter ferien. Så lite som å gå tur i ferien kan jo gjøre godt. Tror du ikke?

 

-Randi Annette-

 

Les mer i arkivet » November 2018 » Oktober 2018 » September 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no