hits

GODE TIPS FROKOST

I dag kom jeg meg opp på beina klokken syv, og jeg er kjempe glad for at jeg slo ifra meg tanken om å sove en time til. For det fristet skikkelig ettersom jeg var litt trøtt. Men jeg kjenner meg selv såpass godt, at jeg vet at jeg angrer sjeldent på det å ha stått opp tidlig. Planen var å trene, og jeg vet med meg selv at jeg aldri vil angre på en treningsøkt.

 

Sponset innlegg.

 

Etter treningen ble det et godt måltid fra NOKA DIETTEN, en muskliblanding som jeg blander med Ekstra Lett Melk fra Tine.

 

 

Og innimellom slagene ble det også sett på tre ulike fag. Jeg må studere når jeg kan i min hektiske hverdag. Så det å nyte en god frokost når man studerer synes jeg er kjempe koselig. Bare meg selv, helt alene og kun fokus på skolearbeid.

 

 

 

 

Nå er det tre timer siden sist jeg spiste, så nå spiser jeg havregrynsgrøt før jeg må sykle til skolen for å rekke forelesningen. Ja, det går unna med litt mat. Kroppen her trenger masse påfyll. Jeg er mer redd for å spise for lite enn for mye.

 

Jeg har allerede spist tre måltider i dag. Startet med en banan og et glass melk før trening. Så NOKA musli også nå havregrynsgrøt. Så her er det gode tips til hva du kan spise som mellommåltider eller frokost.

 

Har du noen favoritter fra NOKA?

 

#diett #nokadietten #reklame #frokost #tips #lunsj #havregrynsgrøt #grøt #helse #trening #student #trondheim #Musli #frokostblanding #tine #melk

-Randi Annette-

LANGE LATE DAGER

Nå snakker vi lange late dager. Jeg har ikke gjort så mye fornuftig i de siste dagene. Bare slappet av med Netflix. Noe jeg virkelig har satt pris på. Sett vekk ifra går da jeg satt ute i solen og leste litt til eksamen. Eller rettere sagt, en eventuell eksamen.

 

Jeg greide dessverre å glemme å ta med meg NOKA når jeg reiste, men da får jeg heller friste med et bildet av NOKA musli  fra en tidligere gang jeg spiste det her på Frøya. Og en kopp kaffe. 

 

Sponset innlegg.

 

Kaffe og en god frokost er noe av det jeg verdsetter hver eneste dag. En dag uten frokost - det skjer bare ikke.

Hvilken frokost er din favoritt?

 

 

-Randi Annette-

 

NY PAKKE - VELKOMMEN TIL MITT HJEM

Endelig litt påfyll i mitt Noka-skap. Jeg har et eget skap med herligheter ifra NOKA så jeg er sikker på at jeg har kjappe og sunne måltider tilgjengelig. Da er det så mye enklere å ty til sunnere valg. Jeg bestiller stort det samme, men jeg passer på så jeg får variasjon med tanke på smak så jeg ikke går så fort lei. Jeg bestiller meg både frokost, shake jeg drikker før og etter trening, barer med smak av karamell og cappuccino ect.

 

Sponset innlegg.

 

  

Et variert kosthold er nødvendig for min del. Jeg spiser hva jeg vil og ønsker, men jeg har det alltid i bakhodet at jeg skal passe på så jeg ikke spiser for lite. Jeg er mer redd for å spise for lite, enn for mye.Ikke at jeg teller kalorier, men jeg vet i så fall omtrent hva jeg bør få i meg iløpet av en dag.

Har du en favoritt i Nokadietten?

 

#Sport #Sportshake #Noka #Diett #Nokadietten #sponset #Reklame #Sponsor #Trening #Næring #Protein #Proteinrik #Restitusjon #Shake #Inspirasjon #Progresjon #Kosthold #Tips

 

TILBAKE PÅ DIETT.

Nå er det ikke noe kjære mor noe mer her altså. Nå er det tilbake til gode rutiner når det gjerlder mat og trening. Ferien er over, og det er nå fokus på å komme i form og få resultater på trening. Noe jeg så klart hadde før denne uka med ferie, men nå har det gått i det å spise sjokolade og kjeks i ganske mange dager på rad. Jeg klager ikke, bare så det er sagt, men med rutiner og det å føle seg frisk og fin er så klart det jeg trives best med. Ferie og det å nyte alt ifra det å sove litt lengre og det å spise det jeg vil er helt klart innafor.

 

Men nå er det tilbake til det å benytte seg av Nokadietten til enkelte måltider. Allerede i dag har jeg rukket å spise to måltider fra Nokaddietten.

 

Sponset innlegg.


Dette er blåbær-milkshake fra Nokadietten.

 

Jeg startet dagen med NOKA Sports shake før jeg dro på trening. Kroppen føltes lett og fin på trening, så jeg tror ikke den har tatt skade av en uke uten trening. Fokusområder i dag var rumpe, skuldre, bryst, rygg og mage. Omtrent 35 minutter med trening som jeg er fornøyd med. 

 

Etter trening måtte jeg handle inn matvarer da det var ganske skrapet her etter å ha vært borte i en uke. Så ble det en NOKA Musli etter trening. Jeg er virkelig glad over å ha kommet tilbake til Trondheim her jeg kan starte opp med mine gode rutiner igjen. Mitt fokus nå er på skole, jobb, kosthold og trening. Selv om jeg kjenner meg selv så godt at kostholdet ryker nok når kjæresten min kommer. Da skal vi liksom ta igjen det tapte. 

 

Å er det ikke slik at det viktigste av alt er å trives med seg selv? Jo, det mener i så fall jeg. Jeg og helt sikkert du vet hva som skal til. Hva vi tåler og hva vi ønsker å unngå. En uke eller to med litt dårlige rutiner ødelegger ikke alt. Men, hadde det vært en til to uker iløpet av et helt år som hadde vært bra, hadde bildet sett litt annerledes ut. Jeg tror det er viktig å se helheten jeg, at man ikke bare henger seg opp i det man har gjort mindre bra. Jeg unner meg usunne matvarer midt i uka også noen ganger, og jeg har ikke tatt skade av det. Jeg skal ikke konkurrere eller noe, så om jeg ikke følger en bestemt diett så er ikke det krise. Men, det å ha med seg hodet, er så klart en fordel.
 

Følg meg gjerne på instagram for motivasjon - @randiae.

 

Ha en fortsatt fin dag.

 

#Sport #Sportshake #Noka #Diett #Nokadietten #sponset #Reklame #Sponsor #Trening #Næring #Protein #Proteinrik #Restitusjon #Shake #Inspirasjon #Motivasjon #Progresjon #Kosthold #Tips

 

-Randi Annette-

SPORT SHAKE OG STYREFEST

Det er ikke lov til å være trøtt klokken 07.00 og da har sovet i 9 timer. Da har jeg muligens sovet litt for mye tenker jeg. Jeg var så trøtt når klokken var halv ti i går kveld, så jeg la meg tidlig. Sovnet sikkert klokken 22.00. Hodet føltes like tung ut som en murstein i det alarmen ringte, men opp det skulle jeg. En avtale er en avtale.

 

NOKA sport shake med smak av sjokolade ble inntatt rett etter jeg stod opp, og da var jeg klar for å stikke å trene. I dag ble det en liten syrefest for lår og rumpe, så det var ikke noe kjære mor på trening i dag heller. Det er lenge siden jeg hadde en plan som jeg fulgte til punkt og prikke. Nå tar jeg det som faller meg, noe jeg også liker veldig godt. Selv om jeg har god erfaring med å føle en plan over flere uker. Men, jeg trenger det å kan leke meg og ha flere muligheter. Ellers faller motivasjonen betraktelig.

 

Sponset innlegg. 

Bruk Noka Sport Shakes når du vil:

  • Øke din yteevne og kapasitet betydelig
  • Forbedre dine blodverdier betydelig
  • Ha en komplett sammensatt næring
  • Kontrollere balansen mellom muskler og fett


 

Nå må jeg nesten komme meg avgårde til jobb. Håper dere hadde en fin helg, og at dere får en fin start på uka.

 

#Sport #Sportshake #Noka #Diett #Nokadietten #sponset #Reklame #Sponsor #Trening #Næring #Protein #Proteinrik #Restitusjon #Shake #Inspirasjon #Motivasjon #Progresjon #Kosthold #Tips

 

-Randi Annette-

Min diett - Nokadietten.

Like før helgen kom det endelig en ny forsyning fra min sponsor, NOKA. Her har jeg både frokost, mellommåltider og ikke minst - lunsj. Hver eneste dag, i så fall når jeg er på jobb, så spiser jeg et måltid fra NOKA. Variasjonen er der, og dette er bare noe av det NOKA har med tanke på utvalg, men personlig så liker jeg grønnsaksgryte aller best. Frokosten jeg bruker de gangene jeg ikke spiser havregrynsgrøt er NOKA CHOCOLATE KARAMELL.

 

Sponset innlegg.

 

Nokadietten er for mange noe de bruker i korte perioder på tre uker, og da får å gå ned i vekt. Da bruker de kun NOKA sine produkter, oftest. Jeg er opptatt av korte og enkle måltider i en travel hverdag, så derfor benytter jeg meg av NOKA. Jeg spiser dette kun som lunsj og frokost.

 

NOKA Sport Shake drikker jeg før trening. Det vil si at NOKA er alt i fra 2-3 av mine 6 måltider om dagen. Jeg spiser lite, men ofte igjennom en dag. Middagen er kanskje mitt største måltid.

 

 

Har du prøvd NOKA eller er du nysgjerrig på det? Send NOKA en melding via denne linken.

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #inspirasjon #oppskrift #tips #vinter #motivasjon #blogg #Trondheim #sponset

-Randi Annette-

 

 

 
 

En magisk start på dagen på Sistranda.

Magisk. Ja, den kan i så fall beskrives som god, varm og koselig. Det er veldig fint å være tilbake her på Frøya til svigers og min kjæreste. Det er nå fire uker siden sist, og det er like hyggelig å komme på besøk. Det er veldig kjekt å ta en liten tur innom her før jeg reiser videre til Trondheim.

 

Sponset innlegg.

 

 

Dagens frokost var medbrakt, nemlig en pose med NOKA musli. Den er så utrolig god, og jeg har fått flere venner av meg til å teste den, og nå har denne blitt deres favoritt også.

 

Vanligvis drikker jeg ekstra lettmelk, men her hos svigers fant jeg litt vanlig lett melk. Så til denne posen er det bare å bruke den melken du måtte ønske.

1Dl kald melk

1 Pose NOKA musli 

NOKA anbefaler å la den stå i kjøleskapet i 5 minutter før du spiser, men jeg synes den er god med litt motstand, så jeg spiser den gjerne med en gang.
 

 

Hva er din favoritt frokost? Har du prøvd denne fra NOKA? Følg meg gjerne på min instagram for mer inspirasjon, spesielt når det kommer til treningsmotivasjon, @randiae. Min egen bloggside på facebook finner du her.

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse  #inspirasjon #oppskrift #tips i#vinter #motivasjon #blogg #Trondheim #sistranda #frøya

-Randi Annette-

Det går ikke en treningøkt uten denne sportsshaken.

Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg ligger å er spent på dagen som kommer når det gjelder trening. I går kveld lå jeg langt over en time uten å få til å sove. Grunnen var at jeg gledet meg skikkelig til å trene tabata, klokken halv syv i dag tidlig. Og hvor er logikken liksom?! I det jeg var på treningen så kjente jeg at dette kom til å bli hardt. Jeg holder et jevnt tempo hele veien, og det er enkelte øvelser som er mer krevende enn andre. Noe som er bra da det gir utfordringer. Men, det hadde ikke skadet med to timer til med søvn heller.

 

Sponset innlegg.

 

Tvert jeg åpnet øynene braket det løst i magen. Jeg var sulten. Og en så krevende økt som jeg hadde i vente, kan jeg ikke utsette meg for uten å ha fylt opp lagrene mine med god energi. NOKA Sport Shake er da kjekk å ha. Jeg har 2 dl vann i en shaker, og 5 måleskjeer med pulver. Rister godt i ca 8 sekunder. Så er det bare drikke, for så å dra på trening.

 

Smak av sjokolade.

 

 


Eller vanilje.

 

Bruk Noka Sport Shakes når du vil:

  • Øke din yteevne og kapasitet betydelig
  • Forbedre dine blodverdier betydelig
  • Ha en komplett sammensatt næring
  • Kontrollere balansen mellom muskler og fett

 

 

I dag hadde jeg min tredje treningsøkt så langt. Det kan bli 5-6 økter denne uka. Målet er 5, så får resten bli en bonus. Ønsker dere en fortreffelig dag videre.

 

#Sport #Sportshake #Noka #Diett #Nokadietten #sponset #Reklame #Sponsor #Trening #Næring #Protein #Proteinrik #Restitusjon #Shake #Inspirasjon #Motivasjon #Progresjon #Kosthold #Tips

 

-Randi Annette-

Dagens treningsprogram.

Rett før helgen fikk jeg endelig hentet en ny pakke ifra NOKA. Skapet mitt var skikkelig skrapet nå av det aller meste, så pakken kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt. Allerede i dag har jeg inntatt to måltider med NOKA. Jeg startet med en NOKA Sports Shake med smak av vanilje, også dro jeg på trening. 

 

Dagens treningsprogram

Benkpress, skråbenk, biceps curls, dips og mage.

 


Sponset innlegg

 

 

Vel hjem så ble det NOKA musli, en deilig og frisk frokostblanding. Dagens start ga meg masse energi til å lese og studere. Jeg satt i to timer og leste om renessansen og ulike kunstnere. Så riktig påfyll av næringsrikt kost er superviktig. Ellers hadde nok hodet mitt ramle godt ned i boka som en potetsekk. For renessansen er ikke interessant - spør du meg da.

 

Nå er det bare å kaste seg på sykkelen om litt, for å dra på jobb. Jeg gleder meg skikkelig til å dra på jobb. Det er en god følelse det.

 

Ha en fortsatt fin dag, og en fantastisk uke.

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #student #inspirasjon #oppskrift #tips #høst #motivasjon #blogg #Trondheim

-Randi Annette-

 

Luksus til frokost.

 

Et vinglass slår aldri feil. Egentlig uavhengig av hva som er i det, så er det å drikke fra et vinglass noe som gjør det lille ekstra. Slik som i dag så skulle jeg mer enn gjerne ha ønsket at jeg kunne ha fått servert frokost på sengen, og da i en form av en milkshake i et vinglass som dette. Eller en god juice i et vinglass med en musliblanding fra NOKA. Ja, ett eller annet som gjør det lille ekstra.

 

Klokken ringte i dag klokken 07.30, og jeg hadde da hele fem timer før jeg måtte stikke på jobb. Jeg hadde en plan om å trene, for så å stikke hjem å studere og lese. Det endte ikke opp slik som jeg hadde sett for meg.

 

Sponset innlegg, Milkshake med smak av blåbær fra NOKA.

 

Jeg lå å halvsov og trykket på telefonen i 45 minutter før jeg greide å komme meg opp av sengen. I hele natt har hodet jobbet på spreng fordi jeg har en stor og viktig oppgave i norsk som jeg må finne en bra problemstilling til. Pluss at jeg må lese og øve masse på en muntlig samtale jeg skal ha etter høstferien. Og ikke minst lese to bøker. Og jeg som aldri har likt å lese bøker. Det er så tøft at dere aner det rett og slett ikke. Så det endte opp med at jeg ikke så muligheten til å stikke å trene, fordi jeg har et hav av arbeid å gjøre. De mindre oppgavene jeg hadde tre uker på meg til å gjøre, er unnagjort. Å gjett om jeg er glad for det nå.

 

 

Jeg kom meg opp av sengen etter nesten en time. Det var for å hente bøkene og slenge meg i sengen igjen. Jeg måtte møte meg selv på midten. Ja, det er greit å ligge i sengen, men da må bøkene med.

Greit, sjef.
 

 

Jeg har på disse tre timene lest 35 sider av en bok, og tatt små notater. Jeg har googlet og lest meg opp på Internett, samtidig vekslet noen ord med læreren for å få hjelp med det jeg lurer på. Hadde jeg bare hatt en skolebenk, elever og en lærer. Det å studere visse fag via nettskole er noe jeg kan både anbefale og fraråde. Det å lese bøker er noe jeg ikke liker. Men, jeg lurer meg selv nå med å like det. Det er den eneste utveien nå.

 

Bøkene jeg skal lese er "Vidunderbarn" av Roy Jacobsen, og "skyskraperengler" av Tove Nilsen.Sistnevnte har jeg begynt på, og tema jeg skal skrive om er "oppvekst". Så må jeg komme med en problemstilling som skal godkjennes innen fredag. Forslag?
Jeg skal også filme meg selv og sende inn en muntlig presentasjon på 10-20 minutter. Jeej.

 

Nå skal jeg ha meg opp av sengen. Male ansiktet med sminke og spise et godt måltid med NOKA musli, som oftest står på menyen her i huset.

  

Ha en fortreffelig dag.

 

 

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #student #inspirasjon #oppskrift #tips i#høst #motivasjon  #blogg #Trondheim

-Randi Annette-

 

En god frokostmorgen.

 

Noen dager en enklere enn andre. Det gjelder også det med å stå opp og komme seg ut av sengen. Jeg er vel strengt tatt ikke alene om den følelsen. I det siste har jeg variert litt når det kommer til frokosten fordi jeg blir så fort lei, men på en annen side så blir jeg samtidig hektet på noe. Det går i havregrynsgrøt eller NOKA musli Jeg var skikkelig giret på peanøttsmør tidligere i sommer, som jeg brukte i havregrynsgrøten min. Og nå er jeg lei av det. Men, det jeg har fått skikkelig smaken på er en kopp te. Det å sitte å spise et frokostmåltid med en kopp te er jo helt fantastisk. Stort sett har det gått i kaffe for min del, men nå har jeg fått smaken på te.

 

Har dere slike perioder selv også kanskje?

 

Sponset innlegg.

 

En kopp te for å varme seg på er i grunn godt både til frokost og til kvelds. Det å krype under et pledd på kveldstid med noe varmt er så utrolig kos synes jeg.

 


 
 

 

Hva foretrekker du til frokost og kveldsmat når det kommer til mat og drikke?

 

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #muskler #inspirasjon #oppskrift #tips i#sommer #Peanøttsmør #blogg #Trondheim

-Randi Annette-

  

Dette hjelper meg med å holde på muskelmassen.

Muskler er noe som er viktig for oss alle. Alle har jo muskler og hos noen vises det bedre enn hos andre. Men, det er uansett viktig å ta vare på det man har så man holder kroppen sunn og sterk. Trening er en ting, men kostholdet er helt klart enda viktigere med tanke på helsen vår. Jeg har nå trent styrke i fem år, men det begynte seriøst for tre år siden. Og siden har jeg blitt hektet. Før dreide det seg om å gjøre det for å få god samvittighet, men nå dreier det seg om å slå egne rekorder og ikke minst det å ha det gøy. Men, det man bygger opp må tas vare på med andre ting enn bare trening - nemlig kosthold.

 

Sponset innlegg.

 

NOKA har vært en del av mitt kosthold en stund om jeg synes det er kjempe kjekt å ha det i skapet så det er tilgjengelig. NOKA sjokolade -karamell musli blir spist til kveldsmat og til frokost, stort sett. På jobb spiser jeg grønnsaksgryte, tacogryte eller spaghetti bolognese - fra NOKA. I tillegg til andre mellommåltider. Så det blir 2-3 måltider med NOKA hver dag.

 

Slik så min frokost ut i dag, med en liten twist.

 

Med bringebær ble det en friskere smak.
  

NOKA musli har høyt proteininnhold. Protein bidrar til å øke muskelmussen. Inneholder alle viktige vitaminer, mineraler og fettsyrer. Ett måltid inneholder 224 kcal.

  

Helsen vår er viktig. Men, en fin balanse er nok svaret på en god helse. Det er lov å kose seg.

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae

Bloggsidehttps://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

 

#noka #Musli #Nokadietten #diett #trening #muskelmasse #muskler #inspirasjon #oppskrift #tips #Juli #sommer #Bringebær #frukt #blogg #Trondheim

-Randi Annette-

Nydelig frokostmorgen med tantebarn.

I dag startet dagen en halvtime senere enn i går, nemlig halv ni. Jeg fikk en god natt med søvn, og jeg var klar for en ny dag med tantebarna. Når jeg inntok et godt måltid av NOKA og en kopp kaffe, fikk jeg masse tegninger av flinke tantebarn.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

NOKA musli og en kopp kaffe er en god start på dagen.  

Og noen spiser nugatti. 

Litt husarbeid må også til da det blir litt smuler på gulvet. Men, da helst uten lyd. Jeg husker selv da jeg var liten. Støvsugeren bråket fryktelig, så den var hyggeligere uten lyd. 

Om litt skal vi ut å leke i parken, og deretter skal vi bake boller. Ferie er og forblir god. Fint vær har det vært også. Nå er det litt skyer, så jeg håper solen titter fram om litt.

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae

Bloggsidehttps://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Tips #Frokost #Lunsj #Mellommåltid #Reklame #Ferie #Foto #Diett #Kropp #Muskler #Overkropp #Blogg

-Randi Annette

FULL AV ENERGI! 3T Ilsvika neste.

Herre min dag, det er fredag og kroppen er full av energi. Jeg våknet før alarmen og kroppen er skikkelig uthvilt. Det var ikke så dumt like vel å prioritere det å være med på en time i dag, enn det å trene selv. For nok søvn er også veldig viktig. Startet dagen med å skrubbe dassen og vaske badet. Støvsuget litt og vasket klær. Ikke rart jeg har masse energi da, eller?

 

Sponset innlegg.

 

Og enda en grunn til det er at jeg lurer kroppen min til å tro at den er skikkelig klar for å bli pisket rundt. Jeg skal nemlig på 3t Ilsvika og være med på en time som flinkeste Tommy har, som er Tabata 55.Det er jo i seg selv en time der man skulle ønske at man fortsatt satt med hodet i dassen og skrubbet, eller var hjemme og gjorde mer husarbeid. Men, det gjør godt etterpå. Det skal gjøre litt vondt for at det skal gjøre godt.

 

Først skal jeg hive i meg en banan og en NOKA Sport Shake før det blir trening. Næring før trening er et must for meg. Uansett om økten er intensive eller ikke. 

Instagram: @Randiae

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Tips #Frokost #Lunsj #Mellommåltid #Reklame #Hverdag #Jun i#Foto #Diett #Kropp #Muskler #Overkropp #Blogg

-Randi Annette-

 

 

La oss ikke være for seriøse.

I kveld kjørte jeg på med trening, og det er uten tvil tirsdager jeg liker minst. Dette med tanke på treningsprogrammet mitt. Jeg er takknemlig for at min coach, Cornelis Elander forventer mye av meg og vet at jeg tåler å få strenge rammer, men denne økta tar kaka. Men, det er vel det som skal til for å få meg i form. Jeg elsker jo det etter jeg er ferdig. Føler meg kjempe stolt over å ha fullført en så hard økt. Det er tunge baseøvelser, det er mange reps og det er hele 6 øvelser, og bare for å nevne noen, så er det knebøy, markløft, gående utfall noe av det. Pluss øvelser som går på skuldrene. Og la oss ikke glemme min største fiende, cardio.
 
Så Cornelis Elander, tusen takk for at du stiller krav til meg og at du har trua på meg. Love it.
 
 
Dette er et sponset innlegg.
 
BGXPEK1yGr-
Jeg måtte så klart fremheve hornene mine så jeg kunne vise dere hvor fin jeg var. Se for dere at jeg trener meg tunge vekter, og får øye på at jeg har små horn. Jeg måtte holde fokus for å ikke knekke sammen i latter. Det hadde blir veldig ubehagelig å miste vektene over seg.


 

Etter trening er det veldig viktig med riktig påfyll. En proteinshake rett etter trening, også denne til kvelds.


NOKA milkshake med smak av blåbær.

 

 

Det er bare å finne frem djevelen i deg neste gang du har ditt råe treningsprogram. Du kan forresten også følge meg enda tettere ved å følge linkene under. Jeg legger stadig vekk videoer og bilder på instagram, så hvis du vil bli inspirert, så følg med.

 

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en fantastisk flott kveld videre.

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Tips #Frokost #Lunsj #Mellommåltid #Reklame #Hverdag #Jun i#Foto #Diett #Kropp #Muskler #Overkropp #Blogg

-Randi Annette-

 

Mitt eget kostholds skap inneholder følgende.

Jeg har laget meg mitt eget kostholds skap. Det trenger en hver av oss som liker det å trene, og ikke minst ha struktur på det vi har og det vi må ha mer av. Dette skapet er rett og slett fylt med ulike mellommåltider fra NOKA, proteinpulver og FRES. Det er nå på tide med nytt påfyll på NOKA, og jeg ser jeg må ha mer av NOKA Sports Shake, da det er noe jeg drikker så og si hver gang før jeg trener. Og ikke minst det jeg spiser til frokost nesten hver eneste dag, musliblandingen.

 

Dette er et sponset innlegg. 

Det er lettere å ty til sunnere valg hvis man har et skap som frister. Det er jo ikke alltid at vi er så sultne når vi får lyst på sjokolade og lignende. Men, mer det å ha noe å spise på. Noe å gjøre. Innerst inne tror jeg de fleste av oss kan kjenne oss igjen i det. Så da er det kjekt med et innbydende skap som inneholder det vi kan benytte oss av i slike øyeblikk.

  

Da jeg dro på trening i kveld, drakk jeg NOKA Sport Shake med smak av vanilje. Den er snart tom nå, men jeg har en boks med smak av sjokolade stående. Den er minst like god, om ikke enda bedre. 

 

Har du ditt eget kostholds skap?

 

Følg meg enda tettere ved å følge linkene under.

 

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Tips #Frokost #Lunsj #Mellommåltid #Reklame #Hverdag #Juni #Foto #Diett #Kropp #Muskler #Overkropp #Blogg

-Randi Annette-

 

Den perfekte start på dagen.

Det sies at ingenting er perfekt, og det er kanskje sant. Men, man kan i så fall gjøre det beste utav situasjonen. Selv er jeg i en situasjon der jeg innerst inne holder på å gå på veggen fordi jeg skal om litt mest sannsynlig komme inn i en ny situasjon som jeg aldri før har vært. Det er snakk om muntlig matematikk eksamen og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med alle de følelsene rundt dette. Derfor må jeg koble skikkelig av og da er det kun trening som hjelper. Jeg våkner om natten fordi jeg er så nervøs. Enda er det to uker til jeg får vite om jeg kommer opp, eller ikke. Jeg husker da jeg var daglig leder. Dager før jeg skulle i møtet, skulle ha et møte eller der jeg skulle holde et foredrag fremfor kjempe mange mennesker, da sov jeg godt da. Det handler vel om hvor trygg man er på det man skal gjøre. Og jeg er kanskje ikke 110% trygg på det jeg aldri før har vært borti. Naturlig nok.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

I går kveld var jeg på tabata og i dag tidlig var jeg på styrketrening. Der kjørte jeg overkroppen godt med ulike øvelser som gikk på biceps, bryst og mage. Kjempe deilig å være ferdig med treningen såpass tidlig. NOKA sports shake er en kjapp løsning både før og etter trening, men jeg liker å drikke en slik shake før trening, og heller ta en proteinshake rett etter trening.

 

NOKA sports shake finnes med smak av både vanilje og sjokolade. Min favoritt for tiden er den med vanilje. 
Følg meg enda tettere ved å følge linkene under.

 

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Oppskrift #Tips #Frokost #Lunsj #Mellommåltid #Reklame #Hverdag #vanilje #Diett #Kropp #Muskler #Overkropp #Mai #Blogg

-Randi Annette-

 

Dette er helt fantastisk. Har du prøvd dette?

 

Et variert kosthold er aldri feil. Jeg liker å variere kostholdet mitt så jeg slipper å bli lei. For en ting er nemlig sikkert i mitt tilfelle. Det å spise det samme over en lengre periode, er ikke noe for meg. Det skal ikke så mye til før jeg blir matlei, men med små endringer, blir det litt variasjon. Det er alltid kjekt å ha naturell yoghurt og melk i kjøleskapet har jeg erfart. Er det tomt for melk, så er det ingen fare, for da kan jeg bare bruke min egen lille vri, som jeg viser med bildene under. 

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Jeg bruker 1 pose NOKA musli med smak av sjokolade og karamell, og ca 3 store spiseskjeer med naturell yoghurt. Noka musli med vaniljeyoghurt fra TINE er også noe jeg kan anbefale. Det er kjempe godt det også. NOKA musli skal egentlig blandes med melk, men jeg liker å prøve nye ting.  

 


 

Nokadietten har mye gode utvalg. Har du noen favoritter?

  

 

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae eller min side. Link til siden finner du her.

 

#Noka #Diett #Nokadietten #Mat #Helse #Karamell #Sjokolade #Vanilje #Tine #Yoghurt #Søndag #mellommåltid #Oppskrift #Sponset #Reklame #Sponsor

 

-Randi Annette-

I dag skal jeg prøve mitt nye treningsprogram.

I dag er den aller første treningsøkten med programmet som jeg har fått av min PT. Det skulle så klart ha begynt på mandag, men det får bli fra neste uke. I dag skal jeg igjennom noen nye øvelser, og noen som jeg er godt kjent med. Det blir utrolig spennende å se. Jeg har pakket med kamera, så jeg håper at jeg får tatt noen bilder. Telefonen er uansett med, så det blir nok noen videoer fra økten som jeg legger ut på min instagram, @Randiae.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

I dag skal jeg trene på 3t Solsiden, fordi jeg skal trene sammen med ei som jeg jobber med. Det er rett ved jobb også, så det passer veldig godt. Nå skal jeg bare hive i meg resten av frokosten min, som består av et glass juice, en kopp kaffe og en skål med NOKA musli. Så er jeg good to go.

  

Hva skal du trene i dag?

 

#trening #Helse #Motivasjon #Noka #Sponset #Reklame #Frokosttips #frokost #Musli #Pt #Personligtrener #corneliselander #Treningsprogram #Hverdag #3t

-Randi Annette-

 


 

Nytt treningsprogram og kostholdsplan fra Hollywoodtreneren.

En uke forsinket, men det er bare å legge det bak seg. Nå er vi i gang igjen med enda strengere rammer enn noen gang. Da jeg fikk treningsprogrammet ble jeg nesten litt skjelven i beina. Nå blir det råere enn noen gang, og jeg er klar til å gi jernet.

 

Kostholdsplanen er endret litt siden sist gang, men det er helt klart en større utfordring denne gang. Det var krevende i perioden november til februar også, men nå er det virkelig krevende. Jeg kan i så fall se tilbake på mars måned og tenke at jeg er glad for de dagene jeg har koset meg med det som jeg ikke får lov til å være i nærheten av nå. Slik som melkesjokolade, smågodt ect.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

Jeg har også noen annet å røpe for dere nærmere helgen. Det er en drøm som går i oppfyllelse for min del. En stor utfordring, men noe som jeg virkelig gleder meg over at jeg får muligheten til.

 

Nå blir det ikke noe kaker og muffins, så da må jeg eventuelt leke meg litt på kjøkkenet med NOKA sine produkter og lage meg  muffins og lignende selv.

 

Oppskrift på NOKA blåbærmuffins finner du her.


 

Håper dere får en fantastisk dag. Dere må ønske meg lykke til med trening og kostholdsplanen. Jeg trenger all support fra dere følgere, så følg med på bloggen og instagram. Sammen skal vi bygge stein på stein, og oppnå våre mål.

 

 

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Blåbær #Oppskrift #Tips #Frokost #Lunsj #Mellommåltid #Reklame #Hverdag #Muffins #hollywoodtrenereren #blogg #Sunn #Corneliselander #Iformmedcornelis #Nettavisen

-Randi Annette-

Søndagsfrokost og tips til mellommåltid.

God søndag.

I dag ble det en sen frokost, og ikke minst en enkel frokost. Lange late dager er det veldig lite av for min del, men i dag skal jeg ikke gjøre noe som helst. Kanskje bare gå en tur, og løse noen matematikk oppgaver. Og det er alt.

 

Sponset innlegg.

 

I dag ble det som det oftest blir til frokost for min del. NOKA musli med litt melk, men denne gang prøvde jeg noe nytt. En ekstra ingrediens som var en spiseskje sukkerfritt bringebærsyltetøy. Det ble kjempe godt og friskt.


Som et lite mellommåltid på en tur eller når man får lyst på noe godt, er NOKA sine barer veldig gode. Hos meg er favoritten karamell baren, men jeg har også en bar med smak av jordbær og hvit sjokolade. 

Hørtes ikke det fantastisk ut, så vet ikke jeg.

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Bringebær #Oppskrift #Tips #Frokost #Lunsj #Mellommåltid #Reklame #Helg #Sjokolade #Oppskrift #Diett #Kropp #jordbær #Proteinbar #Protein #Blogg

-Randi Annette-

Mine guns kommer ikke av seg selv.

Det er ingen tvil om at alt henger sammen. Det nytter ikke å være flink til å trene fem ganger i uka, hvis man dropper å prioritere et godt og sunt kosthold. Og med det så snakker jeg om meg selv og hva min helse foretrekker. Jeg blir kvalm og uvel hvis jeg får i meg for mye søtt og spesielt junk. Derfor prøver jeg å unngå slik type mat så godt som mulig. Jeg har nå hatt NOKA i mitt kosthold igjennom de siste tre årene, og det har virkelig hjulpet meg de gangene jeg har hatt lyst på noe godsaker. Det handler for min del om at jeg kanskje kjeder meg eller at jeg rett og slett for lyst på noe annet enn det jeg har hjemme. Rema 1000 er da veldig fristende. Men, heldigvis så har NOKA en del produkter som kan dempe søtsuget, for min del.

Jeg sier ikke at det gjør så mye å spise noe annet enn det jeg burde, noen ganger, men jeg orker ikke å legge ned så mange timer som jeg gjør på trening, hvis jeg skal droppe å tenke på kostholdet. Da kan jeg heller halvere antall timer på trening også. Men, det er ikke noe jeg vil.

 

Dette er et sponset innlegg.

 

NOKA Sport shake og NOKA Milkshake med smak av blåbær går det mye av her i huset.

Les også: Oppskrift på sunne blåbærmuffins

Det handler rett og slett om prioriteringer. Og dette får sikkert mange av dere til å se rødt. Men, da får dere nesten bare bli frustrert. Jeg vet hvordan jeg får resulater og jeg er villig til å ofte noen godbiter for det. Det er mye mer glede i det å oppleve mestring og det å lykkes med det man har satt seg som mål. Det vet vel de fleste av oss.

 

Mitt mål er mitt mål, ditt mål er ditt mål. Ingen mål er dumme eller rare. Det vitkigste er at vi kan jobbe opp i mot det vi ønsker å oppnå. Om det er det å bli en flink pokerspiller eller om det er det å løfte 150 kg i markløft.

 

Det er DITT valg.

 

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Blåbær #Oppskrift #Tips #Frokost #Lunsj #Mellommåltid #Reklame #Hverdag #Muffins #sunn #Blogg #Trening #Helse #Motivasjon #Mål #Personlig

-Randi Annette- 

Jeg bygger muskler med Nokadietten.

Jeg elsker å bygge muskler. Jeg elsker å trene og jeg elsker å se resultater.  Nokadietten har vært med meg på veien mot en sterkere korpp. Noka har vært sponsoren min i noen år nå, og jeg er kjempefornøyd med produktene de har. Jeg er ikke like glad i alt, men det skal vel godt gjøres å like alt. Jeg har funnet mine favoritter og jeg benytter blant annet sportshaken før trening.

Les også tips til kosthold med tanke på trening.

 

Dette er et sponset innlegg. 

Ellers er det Noka musli, blåbær milkshake, karamellbar, spaghetti bolognese og grønnsaksgryte jeg spiser for det meste. Det er ikke det at jeg går på en diett, men jeg benytter meg av måltider av en diett. Jeg varierer med havregrynsgrøt og Noka musli til frokost, for eksempel. Så det er et variert kosthold, noe jeg er avhening av. Ellers blir det fort kjedelig. Nå skal jeg drikke resten av shaken, før jeg skal på trening. 

 

Følg med på instagram foreventuelle videoer og bilder fra treningen.

Instagram: @Randiae

Bloggwww.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Blåbær #Oppskrift #Tips #Frokost #Lunsj #Mellommåltid #Reklame #Hverdag #Sjokolade #Oppskrift #Diett #Kropp #Muskler #Overkropp #Pullups #Blogg

-Randi Annette-

 

 

 

 

 

 

 

Skeier ut på en onsdag.


Dette er et sponset innlegg.


Nå har jeg pause på jobb og det er tid for lunsj. NOKA Spaghetti Bolognese står på menyen. Kjempe godt og sunt.

 

Men, i og med at vi har et bursdagsbarn på jobb, ble det også et lite stykke hjemmelaget sjokoladekake.

 Denne var fantastisk god og helt sikkert med masse sukker. Men, et lite stykke gjorde veldig godt. Kaffe og sjokoladekake er virkelig en god kombinasjon. 

Det er godt å kan unne seg litt innimellom.  Er dere ikke enige?

 

 

-Randi Annette-

 

 

Dette har jeg alltid tilgjengelig.

I mitt kjøleskap er det alltid noe godt på lur. Jeg spiser salat så og si hver eneste dag. Og Cottage cheese og kesam er også noe det går mye av her i huset. Men, et variert kosthold er super viktig, spesielt for meg. Noen dgaer blir det havregrynsgrøt til frokost, og andre dager noe fra NOKA.

Dette er et sponset innlegg.

 

NOKA musli med blåær. Det er ikke nødvendig, men jeg synes det er godt å lage sin egen vri på maten.

 

Slik er det den skal være, med kun melk. 

Og her, igjen en liten vri. Denne gang med druer.
Denne er vel den jeg har blogget mest om når det kommer til NOKA, men jeg er skikkelig glad i denne. Kjempe god, frisk, sunn og enkel og lage.

 

1 pose NOKA musli og 1 dl melk er alt du trenger. En pakke inneholder syv måltider.

 

Hvordan ser din frokost ut?

 

Instagram: @Randiae

Bloggwww.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Blåbær #Oppskrift #Tips #Frokost #Lunsj #Mellommåltid #Reklame #Hverdag.

-Randi Annette-

En forfriskende frokost. Oppskriften er enkel.

Til en forandring så ble denne dagen startet med en annen frokost enn hva jeg har hatt tidligere. Før har jeg stort sett spist NOKA musli eller havregrynsgrøt. Men, denne gangen ble det noe mer forfriskende.

NOKA MILKSHAKE med blåbærsmak

 

Dette er et sponset innlegg.

'


Det du trenger er følgende

1 Pk NOKA Milkshake med smak av blåbær

2,5 Dl Ekstra lett melk (eller den du måtte ønske)

Litt vann så den blir litt mer flytende

Shaker 

Slik gjør du

Ha melken i en shaker og ha så i 3 strøkne skjeer med pulver med melken. (Det følger med skje i pakken). Rist godt i ca åtte sekunder. Ha i litt vann, og rist noen sekunder til. Drikkes rett i fra shakeren eller ha det i et glass. Selv hadde jeg i litt blåbær, men det var mest for bildene sin del.Nytes med eller uten sugerør.

 

Velbekomme.

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Blåbær #Oppskrift #Tips #Frokost #Lunsj #Mellommåltid #Reklame #Hverdag.

-Randi Annette-

Jeg hadde gledet meg, men.

Da var jeg tilbake til Trondheim og jeg hadde gledet meg skikkelig til å komme hjem til meg selv og nyte en skål med NOKA musli. Men, smarte meg hadde så klart ikke melk i kjøleskapet. Typisk at det skjer på en søndag når butikken nærmest meg ikke er åpen.

Dette er et sponset innlegg.Men, jeg kan i så fall trøste meg med at jeg kom hjem nesten to timer før jeg egentlig skulle vært hjem. Og det takket være han som lot meg sitte på med han inn til Trondheim, så jeg slapp å ta bussen i fire timer. Når det er noe negativt som skjer så må man tenke på noe positivt, ikke sant?

Det å ikke ha melk i kjøleskapet er ikke det verste som kunne ha skjedd. Jeg kunne ha vært tom for mat, generelt. Sånn, da følte jeg meg mye bedre allerede. Om litt skal jeg legge meg og i morgen skal jeg ikke starte dagen med rening, men med en god hårkur. For treningen blir heller på kvelden og da er det Ju Jitsu som står på planen. Jeg gleder meg så skikkelig til det. Mandager er faktisk en av de beste dagene i uken. Det er bare å begynne å like de med en gang, så ser du fort at jeg har rett. Da har man nemlig muligheten til å eventuelt gjøre uken bedre enn den forrige, eller prestere like bra som den forrige. Alt etter som.

 

Kos dere videre i kveld folkens. I morgen kommer det et personlig innlegg som jeg har skrevet litt på i kveld.

 

#Noka #Diett #Diet #Trondheim #Sponset #Reklame #Sponsor #Mat #Kosthold #Kost #Fitness

-Randi Annette-

Tips til kosthold med tanke på trening.

Selv har jeg prøvet og feilet når det kommer til kosthold og trening. Jeg har lest mye om hvordan andre gjør det og jeg har feilet kraftig fordi det overhodet ikke stemte med hva min kropp trengte. Det har vært mye snakk om at man forbrenner mer hvis man ikke spiser før man trener og det har vært snakk om at det er viktig å spise noe før man trener. Jeg har endt opp med at jeg har vært nødt til å legge meg ned på gulvet fordi jeg har holdt på å kaste opp og besvimt. Så det å ikke spise før trening for min del, det utgår. 

 

Dette er et sponset innlegg.

Jeg varierer med hva jeg spiser før trening. Hvis det er ifra morgenen av, slik som i dag, så drikker jeg en slik NOKA sports shake og en banan. Eller denne shaken med litt havregryn. Jeg har som sagt prøvd og feilet og jeg er nødt til å ha noe i kroppen som gir meg mye energi og at lagrene mine blir fylt opp.

Trykk på denne linken for å lese om NOKA sport shake med smak av vanilje.

 

Nå - trening.

 

#Sport #Sportshake #Noka #Diett #Nokadietten #sponset #Reklame #Sponsor #Trening #Næring #Protein #Proteinrik #Restitusjon #Shake #Inspirasjon #Motivasjon #Progresjon #Kosthold #Tips

 

-Randi Annette-

Jeg er et svakt menneske, jeg også.

Det har vært noen fine dager her på Frøya og jeg koser meg skikkelig. Slapper av maksimalt, noe kroppen min har veldig godt av. Kjenner litt på en dårlig samvittighet når det kommer til matematikken. Bøkene er med, men det er skikkelig vanskelig å finne motivasjonen til å sette seg ned. Men, jeg må virkelig ta tak i det. Det er så godt å bare være i havgapet og ikke stresse med noe. Kjenner jeg liker det litt for godt.

 

Dette er et sponset innlegg. 

Det å spise det vanlige frokostmåltidet mitt var også etterlengtet. NOKA musli med ekstra lett melk. Det har vært noen gode og lange måltider ved frokostbordet nå i jula, noe jeg virkelig har satt pris på. Men, når man legger seg mett og våkner mett, er det på tide å ta tak i kosten igjen.   

Jeg er skikkelig glad i god mat og hygge. Så jeg har virkelig koset meg. Ingen alkohol, men jeg har unnet meg litt sjokolade på tross av prosjektet med Cornelis Elander. Jeg er et menneske jeg også. Og jeg vil ikke fremstå som at jeg har klart meg uten dette nå i juletiden, når jeg ikke har greid det. Så derfor forteller jeg det slik som det er.  Men, jeg har trent 21 dager av 28 dager i desember.Og det er stor mulighet for at det blir i dag også. Så treningen har jeg vært flink på. Alkoholen også. Men, sjokoladen nå i jula har jeg vært svak for. Men, som dere vet, er jeg skikkelig svak for sjokolade. Så det at jeg greide meg uten sjokolader å flere uker nå før jul, er jo et under i seg selv.

 

Jeg er et svakt menneske, jeg også. Ha en fortsatt fin dag.

 

#Noka #Nokadietten #Sponset #Sponsor #Reklame #Musli #Frokost #Oppskrift #Sunn #Jul #Desember 

-Randi Annette-

Kalenderluke nr 16. Dette er et must før en treningsøkt.

Det er mange diskusjoner om hva man bør spise før en treningsøkt. Noen mener at det ikke er nødvendig, og at man forbrenner mer fett hvis man ikke spiser før trening. Selv har jeg ikke kompetanse til å fortelle hva som er rett og galt, men personlig så opplever jeg at en treningsøkt uten noe som helt i lagrene, gjør meg uvell, svimmel og jeg føler ikke jeg får til å prestere like godt. Så hva du gjør eller hva folk sier, så holder jeg meg personlig til hva min egen kropp trives best med. 

 

Dette er et sponset innlegg.  

Og som en liten overraskelse, puttet jeg en liten neve med store havregryn. Og grunnen til det? Havregryn før trening har aldri skadet, Jeg liker å bruke havregryn så mye jeg kan. 

I dag er det fokus på rumpa når det kommer til treningsprogrammet. Før elsket jeg knebøy. Nå? Nå er jeg ikke så glad i den lengre. Blitt litt lei. Men, det må gjøres. Husk å følg med på min instagram og bloggen min. Jeg er nemlig med i et prosjekt sammen med Hollywood-treneren, Cornelis Elander.

 

Instagram: @Randiae

Blogg: www.randiannette.blogg.no

Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

 

#Noka #Nokadietten #Diett #Helse #Trening #Corneliselander #Iformmedcornelis #Tips #Sunn #Desember #Inspirasjon #Sport #Sportsshake #Sponset #Sponsor #Kalender #Julekalender

-Randi Annette-

 

 

Les mer i arkivet » Mars 2018 » Februar 2018 » Januar 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no