hits

Å REISE VEKK

I dag har jeg nok en hektisk dag foran meg med masse gjøremål. Hele fem gjøremål faktisk. Det høres kanskje lite ut, men det er lite pause innimellom slagene. Jeg starter dagen i dag med å dra på en tidlig forelesning, for så å dra i et møte. Så skal jeg ha en personlig trener time. Etter det skal jeg en kjapp tur hjem, før jeg tar bussen til mine to skjønne fadderbarn (savner de så utrolig mye nå, så jeg må bare skviset det inn...). Også går turen til Stjørdal.

 

Ble dette fem gjøremål, eller ble det litt flere.... Ja ja. Det blir hektisk i såfall. Men når klokken er omtrent 18.00, da tenker jeg at jeg slapper av hos min fadder. Den store fadderdagen nesten det her.

 

Noen bilder fra jeg var på busstur, på vei hjem fra København og Oslo for noen år siden.

 

 

 

Deilig å komme seg litt vekk. I så fall når jeg kan tilbringe tid sammen med kjæresten min og de som betyr mye for meg.

 

Ønsker dere alle en fin fredag - og en riktig god helg.

 

-Randi Annette-

 

EN MAGISK HYTTETUR PÅ OPPDAL - MASSE BILDER

Jeg har virkelig tenkt masse på denne helgen som jeg hadde på Oppdal tildigere i høst sammen med min bedre halvdel. Det var utrolig koselig og spesielt noe som ga meg mersmak. Selv er jeg langt ifra ei fjellrype (av den enkle grunn at jeg skjeldent har vært på fjellet..), men jeg er helt klart interessert i å bli bedre kjent med hva fjellet har å by på. 

 

Lite kan sammenlignes med det å ta et glass vin foran en åpen peis med lyden av bingo på radion i bakgrunnen.......
(Kunne greid meg uten bingoen, men det kom noen gode slagere innimellom). God stemning - det var det så absolutt.

 

 

 

Vi satte to lenestoler med skinn foran peisen og bare stirret på flammene. Det å slappe av, legge vekk mobil og ikke se på TV. Det burde man vært flinkere til....

 

 

Vi sov i en liten hytte, men tilbringte dagene i en større hytte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Like glad i det å lage mat (og spise...) er vi begge to -heldigvis. Du kan se så godt dette ser ut, bare tenk deg hvor godt dette smakte.... Mmm.

 

 

 

 

Og er man på Oppdal, ja da må man også gå litt. Det var en kjempe fin tur, god luft og et hyggelig selskap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Lite kan slå den følelsen av å slappe av md et glass vin på denne måten, sammen med noen du er glad i.

 

 

Er du glad i å reise vekk på hytten? Jeg vet en ting helt sikkert. Og det er at jeg selv skal kjøpe meg en hytte en gang. 

 

 

-Randi Annette-

SHOPPING I KRAKOW

Som nevnt tidligere så har jeg vært i Krakow, og jeg må si jeg var heldig med både været og shoppingen. De siste to gangene jeg har vært i Gdansk, fant jeg ikke noe spesielt, men nå når jeg var i Krakow, fant jeg noe jeg likte i hver eneste butikk.

 

Denne grå cardigan fant jeg. Jeg var litt i tvil om jeg skulle kjøpe den i grå, eller i vinrød. Men endte opp med denne.

 

 

 

 

 

Og to gensere. Dette er noe av det jeg shoppet. Ellers ble det ansiktsrens, kremer, strømpebukser, makeup, undertøy og noe mer. 

 

 

Har du noen gang vært i Krakow? Nå fikk jeg ikke sett så veldig mye ettersom det ble en kort stund. Men kanskje jeg tar turen igjen neste år - det vil tiden vise.

 

Lag dere en god dag.

 

#krakow #shopping #polen #ferie #tur #opplevelse #cardigan #reise

-Randi Annette-

HELT BORTREIST - NÅ ER JEG TILBAKE

Først og fremst så har jeg vel bare med det å legge meg flat å si unnskyld. Det har gått utrolig mange dager nå uten at jeg har blogget, eller gitt en lyd ifra meg. Det beklager jeg virkelig. Jeg har vært på farten hele tiden den siste uken, så det at jeg har vært så stille som jeg har vært, har sine grunner.

 

I morgen er det en uke siden jeg reiste til Oppdal,og der var jeg til søndag. Det å være på hyttetur innebærer ikke så mye sosiale medier for min del men det å slappe av mest mulig. Det eneste jeg gjorde der var å slappe av i godt selskap og lese litt på makro økonomi. Så den lille tiden jeg orket å gjøre noe som helst, måtte jeg prioritere på studiene.

 

Helt bortreist - ja, nesten bokstavelig talt. Men nå er jeg tilbake

 

Nesten direkte fra Oppdal, reiste jeg til Kraków. Rett hjem å pakke ut, og pakke på nytt igjen. Så på restaurant for å spise et godt måltid før jeg skulle reise. Så slik har det altså gått. I ett, med andre ord. Kraków var virkelig fint. Jeg var heldig med været også. I så fall er sol og 18 grader helt greit i starten på oktober.

 

Jeg tok selvfølgelig noen bilder på både Oppdal og i Kraków, så de skal jeg dele med dere når jeg får lastet de inn på pc-en.

 

Nå skal jeg over på et sunnere kosthold igjen. Dere aner ikke hvor lite jeg har trent og hvor mye jeg har spist den siste uken. Når du våkner mett, men spiser like vel. Når du er mett, men kjøper deg en kake. Spiser tre retters, selv om du er mett. Ja, da blir det deretter. Men jeg har koset meg. Nå skal jeg sette meg på skolebenken om litt å ta igjen det jeg har gått glipp av de siste dagene.

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

OPPSUMMERING AV HELGEN

I og med at jeg har vært stille som en mus nå i flere dager, tenkte jeg at jeg kunne oppsummere litt av helgen. Det har skjedd noe hele tiden, så jeg har ikke hatt tid til å tenke på bloggen eller instagramkontoen, forsåvidt. Så her kommer det et lite sammendrag av helgen som var.

 

Jeg reiste hjem til pappa på besøk på torsdag etter forelesning, og brukte store deler av fredagen til å lese og studere. Fredagskvelden kokte vi krabbe og nøt god drikke. Inne på sjøhuset tente vi levende lys og spilte musikk når vi rensket fersk nykokt krabbe. Det var utrolig flott og krabben var himmelsk. Det hele toppet seg med å sitte inne i sjøhuset der vi kunne sitte å høre på regnet som etterhvert kom. Det kaller jeg god stemning.

 

Lørdag var jeg på båttur med ribb der jeg fikk se alt ifra sel som lekte jeg seg i sjøen, til en utrolig fin sol som var så fin at det går nesten ikke an å forestille seg. Den båtturen var virkelig noe for seg selv. Rett og slett helt fantastisk. Det ble også her noe godt i glasset, og da på to ulike restauranter.

 

 

Søndag var det såpass fint vær at jeg burde holdt meg ved sjøen, men det ble en impulsive biltur til Oppdal. Så helgen har vært rik på opplevelser og det sier seg kanskje selv at det ble liten tid til blogging. 

 

I dag har jeg i grunn studert fra morgen til kveld. Men sånn blir det når jeg glemmer studiene når jeg har det gøy. Skal innrømme det er godt å senke skuldrene også. 

 

-Randi Annette-

UTIHAVET FESTIVAL - DAG 1

Da var dag 1 over og nå er det bare å brette opp ermene for dag nummer 2. Det ble en fantastisk kveld med god stemning og masse kjente fjes. Jeg kan vel beskrive dagen, kvelden og natten som perfekt.

 

 

 

Vi startet dagen med litt soling på verandaen før det ble en tur på kaia å høre på musikk å se på båtene som kom inn med fangst. Så bestemte vi oss for å ta en båttur rundt de små øyene som er i området, og avsluttet båtturen med pils og bacalao. Det var en utrolig flott opplevelse. 

  

Så ble det festival med nære og fjerne. Og klokken var vel 05.00 før jeg tok kvelden. Det tyder vel bare på at det var god stemning. Jeg er vel ikke noe ungdom lengre, men her i havgapet så er det så mange barndomsvenner jeg ikke møter så ofte, så da er det ekstra koselig å være med på lenge festen varer.

 

Nå er det ikke lenge til det braker løst igjen. Det er bare å glede seg til nok en fin kveld.

 

-Randi Annette-

NÅR EN BLEKKSPRUT FRESTE TIL MEG

Dagen her bydde på mye spennende fra første stund og det ble nesten skummelt å skulle begynne å åpne disse teinene. Det startet først med en steinbit som jeg har skikkelig mye respekt for. Biter den så ... Ja, det gjør nok vondt fordi den slipper ikke taket med det første. Så var det en kråkebolle i en annen. Og plutselig hørte jeg noe som freste. Jeg skjønte ingenting. Helt til jeg åpnet teinen og så to blekksprut. Eller akkar som pappa kalte den.

 

Bildene er tatt med mobilkamera, men håper dere får glede av innlegget likevel.

 

Dere kan ikke si noe annet enn at den var kul. Og heslig.. Ja, den gjorde meg kvalm.

 

En seig skapning som freste og sprutet blekk. Den var ikke så glad.

 

 

Dette gjorde dagen på sjøen. I tillegg til strålende sol. 

Den andre var ikke like fin. Men her er den.


 

Den var ikke så villig til å samarbeide. Den festet seg til det meste. Se for dere at den bare hopper i ansiktet mitt og klistrer seg fast. Ha-ha. En grusom tanke. Jeg ante ikke hvordan denne ville oppføre seg så jeg hadde full respekt for den. Den freste og sprutet blekk. Er det rart jeg fikk respekt?

 

Ørn, krabbe, ulike typer fisk, blekksprut og kråkebolle. Masse gøy på en og samme tid. Jeg klager ikke.

 

-Randi Annette-

SA NOEN FERIE?

Da har jeg tatt ferie og det er så himla godt. Nå er jeg hjemme på Mausund til pappa og det er virkelig på sin plass å lade opp batteriene. Ikke at jeg føler så veldig for å ha ferie da jeg føler det har vært ferie å ikke studere. Men så klart, ferie er jo aldri feil så jeg skal jo ikke klage. Denne uken skjer det noe fra morgen til kveld i og med at det er festival denne uken. Det byr på mye morsomt og jeg ser frem til å treffe både gamle kjente og ikke minst nye mennesker.

 

Dette bildet passer vel bra når det er snakk om havfiskefestival

 

Nå skal jeg og pappa en tur på sjøen. Få litt frisk sjøluft i fjeset. Det er godt det.

 

Ønsker dere alle en fin kveld. Og ikke minst god ferie til dere som har tatt ferie.

-Randi Annette-

 

RANDI ANNETTE PÅ TOPPTUR

Dette må dokumenteres da det gir folk hakeslep at jeg har vært i marka å gått tur. Det skjer jo ikke så ofte som en gang i skuddåret en gang. Så dette måtte dokumenteres. Og om jeg koset meg? Ja, dette ga virkelig mersmak. For en god mosjon og for noen utsiktstopper. Jeg er frelst.

 

Tightsen er sponset av Brazfit.

 

 

 


 

 Kjæresten min ga en tilbakemelding til de jeg var på tur med: Randi Annette på tur? Sykt....

 

Han kjenner meg. Dette er ikke et vanlig syn. Men det ga mersmak. Det er det ingen tvil om.

 

  

 

 Like før vi dro på tur, grillet vi toast på bål. Det var skikkelig koselig. Så var vi en gjeng på omtrent tolv som for på tur. Vi avsluttet turen med å besøke masse dyr. Alt ifra påfugler til griser.

 

Jeg har masse bilder av turen. Men de kommer senere. Naturbilder som jeg aldri tar har jeg nå masse av. Gleder meg til å dele de med dere. Ønsker deere en fortsatt fin kveld.

 

#foto #natur #familie #venner #idyll #Norge #mandag #tur #cardio #kondisjon #helse #idyllisk #fotografering #photo #treningsklær

-Randi Annette-
 

MY NEW LIFE

Er dere klare over hvordan jeg har det nå? Jeg er så himla glad og overlykkelig over å ha fått et nytt liv. Et liv som er fylt med frihet. Hadde jeg kommet opp i norsk muntlig, hadde jeg nå vært i Trondheim og lest om postmodernisme og Ibsen. Men det som er så fantastisk er at jeg i går fikk en invitasjon om å komme på besøk utenfor Orkanger, og jeg tenkte som så. Ja, jeg har absolutt ingen å ta hensyn til. Kun meg selv. Så da tok jeg bussen til Orkanger. Og nå er jeg i Hoston og her blir jeg på ubestemt tid.

 

My new life - I love it.


Foto ifra da jeg var ute å gikk tur i vinter. Kaldt å ligge der, men jeg synes bildet ble kult. La inn litt effekter som tok igjen fargene jeg har i klærne.

 

Nå skal jeg få på meg arbeidsklær og delta i å snekre. Jeg vet ikke hva jeg skal snekre, men det blir kanskje noen kasser eller å snekre på et hus. Jeg har hørt små rykter, men jeg er handy så jeg tar det jeg får. 

 

Ahh - livet altså. Kun meg selv å ta hensyn til. Det er livet det.

 

-Randi Annette-

JEG NYTER HVER DAG

Det er ufattelig deilig å være hjemme på Mausund, at jeg får nesten ikke sagt det. Jeg har sovet som en stein, våknet av meg selv og ikke stresset med noe som helt. Kun vært konsentrert om å senke skuldrene og bli 110% frisk. Og helsa ser ut til å være der den skal være, så jeg har vært heldig med tanke på sykdom og ferie. Jeg nyter hver dag jeg får her ute.

 

Det å være syk og ha ferie er noe av det kjedeligste jeg vet, så jeg er glad jeg slapp unna denne gangen.

 

 

Frokosten er akkurat spist og nå sitter jeg å slapper av med en kopp kaffe og blogging. Været er helt fantastisk så jeg skal ikke vente så lenge med å bevege meg utendørs.

 

 

Hva har du gjort så langt i påsken da? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

 

ROAD TRIP MED DREA

Da er jeg på Frøya i noen timer før jeg drar videre til Mausund. Drea var en knupp å ventet på meg til jeg var ferdig på jobb i dag, så jeg kom meg til Frøya nesten to timer før jeg egentlig skulle ha vært her. Evig takknemlig for det <3 Så fikk vi oss en koselig road trip sammen også.

 

Bildet av oss som hun tok i forbindelse med en fotoshoot vi hadde for to år siden. Se så søt hun er. Tvillingen til min kjæreste <3 

Drea er forresten en super pokerspiller, og på vei til Frøya hadde vi mange fine og morsomme samtaler. Vi ser hverandre så alt for lite, og nå har vi bestemt oss for at vi skal få fullført den treningsøkta vi har pratet om. Etter påske må jeg være frisk nok til å trene litt styrke igjen. Hun skal også være en dyktig trappeløper så det spørs om han klarer å lure meg på den en gang. Jeg hater jo kondisjonstrening, men trapper kan jo være morsomt.

 

Nå er neste stopp Mausund der jeg skal slappe av, drikke solo, spise sjokolade og smågodt. Gledes.

 

GOD PÅSKE.

 

-Randi Annette-

 

 

DAGEN JEG HAR GRUET MEG TIL.

Jeg har grua jeg skikkelig til denne dagen. Ikke tenkt noe på den før i går kveld, men nå er liksom dagen her. Jeg skal reise tilbake til bartebyen om noen timer, og da er det tilbake til rutiner. Den biten med rutiner er grei, men jeg kjenner at jeg har hatt det så utrolig fint sammen med pappa nå i over en uke. Hjemme hos han er det godt og trygt, jeg slapper av og har ikke noe jag etter meg. Ren avslapping, måseskrik og sjøskvulp. Det er ikke noe jeg får hvor som helst.

  

Når jeg kommer tilbake til Trondheim blir det å stå opp tidlig for å trene, for så å gjøre lekser. Dra på jobb og hjem å gjøre enda mer lekser. Det livet jeg kommer til er hektisk, så det er kanskje ikke så rart at jeg kjenner at jeg har hatt det utrolig fint her sammen med pappa. Jeg har reist langt og mye på denne uka.Trondheim -Gdansk. Gdansk - Trondheim. Trondheim - Mausund. Og nå, Mausund - Trondheim. Det å røre litt på seg iløpet av ei uke  gjør at man får en følelse av at ferien har vært lang. Masse opplevelser på kort tid. Ikke har det vært stressende heller. Rett og slett bare flott.

 

Men nå er det bare fire uker til påskeferie, og da skal hele ferien tilbringes hjemme på Mausund. Det blir kjempe godt. Håper dere har hatt en fin helg. Min har i så fall vært fantastisk.

 

-Randi Annette-

 

STORFANGST OG ØRNESAFARI

Det er mye å oppleve og se i havgapet. Noe sier meg at det er lenge siden jeg bodde her. Før var det ikke så idyllisk å se havet, fisk eller ørn. Men, i dag når denne store torsken ble lempet over bord, ble jeg i fyr å flammer. DIGER torsk. Og ikke minst, det å se havørn fly over oss. Opp til flere på nært hold.

 

Jeg ble skikkelig begeistret å ropte til pappa, seeee.. wow så nærme. Og så stor. Han så på meg som om jeg aldri hadde sett ørn før. Jeg ringte også kjæresten min, han brydde seg like mye. Han jobber også på sjøen og ser dette daglig.

 

For at dere skal se størrelsen skikkelig, la jeg ned telefonen min ved hodet.

 

 

  

Jeg vet ikke hvem av oss som tok oss best ut på bildet, men et morsomt øyeblikk, det var det.


-Randi Annette-
 

MAUSUND - HJEM KJÆRE HJEM

Det har vært rene Amerikareisen, som jeg kaller det. Jeg kjenner jeg er skikkelig trøtt og sliten av all den reisingen. Fra Gdansk i går til Trondheim, og i dag en reise på fem timer. Ja, det er kanskje ikke så rart jeg er trøtt. Men, jeg har ferie så det er ikke så farlig å kjenne på litt trøtthet og latskap. Jeg har vært flink i kveld å jobbet med norsk, og har nå igjen bare tre oppgaver på arbeidsplanen. Så jeg er kanskje ikke direkte lat men. Jeg merker godt at jeg har glemt mye, så jeg tror jeg må bruke de dagene her på å lese meg opp igjen på stoffet.

 

Bildet av meg og pappa som ble tatt på en sjarmerende pub i Gdansk.

 

Nå tenker jeg at jeg skal legge vekk bøker og data for i kveld. Legge meg på sofaen med brus og daimsjokolade og se TV med pappa. Jeg har jo tross alt ferie.

 

-Randi Annette-

 

KLAR FOR NOK EN REISE.

Jeg skal innrømme en ting, og det er at det var himla godt å våkne i sin egen seng i dag. Det å legge seg i en 220X220 seng, våkne hjem til seg selv var fantastisk. Sengene og oppholdet i Gdansk var utrolig flott, men det er noe med det å komme hjem til seg selv. Men, nå skal jeg på nok en reise, men der har jeg heldigvis en god seng å komme til. Og ikke minst en frisk sjøluft.

 

 

 

På Mausund blir jeg nok til søndag eller mandag og ferien min har i grunn akkurat begynt, men jeg kjenner på meg at denne uka vil føles ut som flere uker. Mye opplevelser på kort tid gjør at ferien føles lengre. Tiden går kanskje fort, men det er samtidig mange opplevelser å ta innover seg på kort tid. En uke er jo ikke så mye nødvendigvis, men jeg får i så fall opplevd mye. Og det er det jeg synes er så flott.

 

Gruer meg litt til å begynne på arbeidsplanen min som jeg ikke har rørt på en uke. Jeg har masse å ta igjen, men jeg jobber godt under press også, så jeg regner med det vil gå bra. Ha en super fin dag videre. Følg meg gjerne på Instagram, @Randiae.

 

-Randi Annette-

 

Ingen grunn til å henge med leppa, egentlig. Nå er jeg hjem.

Da har jeg kommet tilbake til leiligheten min i Trondheim. Kofferten er pakket ut, og en ny bagasje er påbegynt for i morgen reiser jeg videre til havgapet. Nå har jeg ei uke med ferie og reisen i morgen går til Mausund der pappa bor. Mye har skjedd og vil skje nå denne uken. Startet med overraskelsesbursdag til pappa som ble 60 år. Så reiste vi til Gdansk, og i morgen reiser vi til Mausund.

 

Ingen grunn til å henge med leppa, men det var godt å oppleve hotell, god mat og nye opplevelser.


Foto: Silje Bullgård.

 

Nå skal jeg ordne meg på badet og finne sengen. er jeg trøtt nå.

 

-Randi Annette-

 

DAG 3. GDANSK OG HJEMREISE.

Siste dag i Gdansk har kommet, men det er ikke hjemreise riktig enda. Flyet går ikke før sent i kveld, så vi har fortsatt en hel dag igjen her i gamlebyen Gdansk. Vi har fått sett og opplevd mye de dagene vi har vært her. Jeg har heldigvis fått svidd av litt penger og kjøpt meg noe. Det å være på ferie og ikke ha kjøpt noe er for meg ganske kjipt. I så fall når man reiser til en plass der det er masse shopping muligheter. Men, det skal sies at jeg trengte mer sist jeg reiste, så da sier det seg selv at man også leter etter noe spesifikt.

 

Nå trengte jeg i grunn fine klær, men det har enda ikke blitt noe av det. Bare enkle overdeler og kremmer. Så ja. Det er mulig det må bli shopping nærmere våren igjen.Nå skal jeg spise frokost før vi skal gå til sentrum som er ca 6 minutter unna. Så skal jeg google meg frem til fotpleiesalongen som jeg vil til. Det hadde virkelig gjort seg.

 

#gdansk #ferie #reise #Opplevelse #familie #samfunn #inspirasjon #foto #canonkamera #canon #Polen #fotpleie #skjønnhet #mote

-Randi Annette-

-Randi Annette-

DAG 2 I POLEN. REISE TIL ELBLAG.

I dag har det regnet og temperaturen har vært på en type grad som førte til høye skuldre og gåsehud. Det var ikke mange plussgradene, men heldigvis var vi for det meste innendørs. Vi startet dagen med en lang frokost og reiste etter hvert med tog til Elblag som er ca 50 minutter med tog ifra Gdansk.

 

Heldigvis låner hotellet ut paraplyer.

 

  

 

En reiseglad pappa på tur.

 

  

 

Litt drikke på turen ble det også.

 

Vi ble hentet på togstasjonen av broren til Kristin som er med på turen. Der fikk vi servert ferske rundstykker med pålegg, kaffe, øl og sjokolade. Så dro vi på shopping der jeg faktisk fant med noe å handle. Ikke noe MÅ HA, men mer som KJEKT Å HA.

 

 

Falske vipper til fest, sokker, ansiktsrens, genser og t-skjorte.Så ble det polsk mat på en restaurant, før vi dro tilbake til hotellet. Enda har jeg ikke fått meg fotpleie, noe jeg hadde som mitt største mål ved å komme hit. Jeg skal lete etter den plassen jeg var på sist, da jeg ble svært fornøyd. Så får vi se da.

 

#gdansk #ferie #reise #Opplevelse #familie #samfunn #tloreal #makeup #shopping #elblag #inspirasjon #foto #canonkamera #canon #Polen

-Randi Annette-

Antydning til klaustrofobi.

Iskald og lite motivert - eller hva man nå skal kalle det. Vi var i en kirke som er midt i smørøyet i gamlebyen i Gdansk, der jeg også var for et halvt år siden. Tingen var at nå skulle vi gå nesten 400 trinn for å komme oss opp til toppen av kirken. At det var så langt oppe, gjorde meg ingenting. Men når jeg skulle begynne å gå, fikk jeg et realt sjokk over hvor sykt trangt det var.

 

 

 


Jeg gikk 11 trinn som var langt ifra rett opp og frem, men den rundet av, gikk rundt og rundt oppover. Når jeg hadde armene langs med kroppen, var det bare såvidt jeg ikke kom borti sidene .Det var trangt og ikke vindu. Jeg tenkte som så....
 

Dersom det er slik 390 trinn til, da kommer jeg ikke til å takle det. Det å snu å gå tilbake samme vei går ikke da folk kommer jo etter. Vi gikk opp en vei, og måtte gå ned en annen vei. Hjertet var utenpå kroppen i et øyeblikk, og jeg bet i det sure eple og trakk meg. Ingen hengte meg ut av den grunn og respekterte mitt valg. Noe jeg satte pris på. Det skulle vise seg å bli mer luftig lengre opp, så hadde jeg fått vite det på forhånd, ville jeg mest sannsynlig ha blitt med. Men jeg så for jeg å gå sånn i flere minutter, og da var valget mitt svært enkelt.

 

Det var ikke verdt det å være så redd så lenge tenkte jeg.

 

Jeg sendte med kameraet mitt opp så jeg skulle få se. De fikk i så fall en grei opplevelse vil jeg si. Se den utsikten.

 

-Randi Annette-

DAG 1. SHOPPING I GDANSK.

Endelig var jeg tilbake i Gdansk. Jeg må si jeg liker meg her. Det var så fantastisk å gå i de samme gatene jeg har lengtet etter, og ikke minst utrolig flott å kjenne seg igjen. Jeg gliste fra øret til øret - dette har jeg sett fram til.

 

Klokken 09.00 stod jeg opp, spiste frokost med resten av gjengen som tok nesten to timer. Praten gikk, noe også tiden gjorde. Noe sier meg at vi har det bra sammen på tur.

 

Pappa og Lars ville se VM, noe jeg og Kristina absolutt ikke ville. Så vi dro på shopping. Jeg var på det samme kjøpesenteret sist gang også, men denne gangen fant jeg ikke noe.... Det var utrolig skuffende og kjedelig. Sist fant jeg bukser og overdeler. Men denne gangen ble det en svært enkel genser fra H&M til 60 kroner. Jeg trengte den ikke, men jeg nektet å dra fra kjøpesenteret uten noe som helst.

 

 

Sminke og ansiktkremmer er billig her. Det er halve prisen her, og det er noe jeg bruker hver dag, så da slo jeg til. 

 Om litt skal vi ute på restaurant. Det ser jeg fram til. Mer mat og mer drikke- passer meg ypperlig.

 

#gdansk #ferie #reise #Opplevelse #familie #samfunn #tloreal #makeup #H&M #inspirasjon #foto #canonkamera #canon #Polen

-Randi Annette-

 

Bye Trondheim - Hello Gdansk.

Da har jeg begynt å pakke og jeg er klar for avreise om litt. Jeg skal tilbake til Gdansk med pappa og et vennepar av han. Jeg var i Gdansk i slutten av september i fjor, men da med kjæresten min. Nå skal jeg tilbake til gamlebyen som er utrolig flott. Det blir nok masse opplevelser, noe jeg gleder meg masse til. Det å reise vekk og ikke minst ha ferie, det ser jeg frem til.

 

 

Norskbøkene vurderte jeg å ta med, da jeg har en arbeidsplan, pluss en ny skriveoppgave som skal inn om en uke. Men jeg får bare jobbe godt når jeg kommer ifra Gdansk og ta igjen det. Så jeg får bare innstille meg på at slutten av ferien blir lite ferie. Sånn er det å ta ferie uten at skolen tar ferie.

 

 

Nå begynner reisenervene å bygge seg opp, og jeg skjønner hva som skal skje. IIIIIIIIIIIIIk. Ja, nå er jeg klar for avreise.

 

 

#gdansk #ferie #reise #Opplevelse #familie #samfunn #trondheim #inspirasjon #foto #selvportrett #canonkamera #canon #Polen

-Randi Annette-

 

Dømt til å gå til helvete. Tørt lesestoff og bølger.

Da er jeg tilbake i bartebyen igjen, nemlig Trondheim. Ja, jeg regner med dere skjønte det. Etter en båttur der jeg leste og tok notater av norskboken min, endte jeg opp med å bli farlig kvalm og uvel. Det var fryktelig ekkelt, ja rett og slett grusomt. Jeg ble så kvalm og la meg langflat over flere seter. Jeg måtte konsentrere meg om å ikke kaste opp. 

 

Da jeg kom fram var jeg på butikken der jeg kjøpte meg rundstykke og godt pålegg. Og Mariekjeks og sjokkomelk. Nå føler jeg meg mye bedre. Planen var å stå opp for å trene klokken 06.00 i morgen tidlig, men i og med at formen er som den er nå, så tar jeg treningen på kvelden.

 

 

 

Nå skal jeg se ferdig Kjendis Farmen, så skal jeg legge meg. Satser på at jeg føler meg frisk og rask til i morgen. Enda kan jeg kjenne bølgene. Noe sier meg at jeg ikke er sjøvant. Men, kombinasjonen av å lese om språkhistorie og bølger sier vel seg selv. Det er dømt til å gå til helvete.......

 

 

-Randi Annette-

 

Endelig kom snøen. Masse bilder fra dagens aktivitet.

Endelig kom snøen til Sistranda på Frøya, og dette var etterlengtet, spesielt for barna. Selv greier jeg meg i grunn uten, men jeg skal innrømme at julen trenger snø. Og barna trenger snø. Det er jo så godt å leke seg utendørs for så å komme inn i varmen. Selv om det snødde godt da vi var ute, benyttet jeg anledningen til å skape litt minner ved å ta bilder.

 

William sa noe riktig som liten. "Andi er jette sterk". Jeg er altså tante Andi, men nå sier han Randi Annette. Også husker jeg da han sa, "Andi er min elskling": Med svensk dialekt blir jo dette ekstra sjarmerende.

 

 

Jeg og Saga lo og koset oss selv om resten hadde gått inn. Det å fly er noe jeg også synes er morsomt. Dagens trening.

 

  

 

 

 
Tante Andi, Randi Annette.Det er morsomt skape minner sammen og ikke minst se at barna setter pris på mitt selskap. Håper dere har hatt noen fine dager, og at dere har lekt dere litt i snøen. Det er jo kos det.

 

-Randi Annette-

Girls getaway - Hello Sweden.

Jeg skal til Sverige, det store utland. Det gleder jeg meg skikkelig til. Jeg og to venninner skal nemlig til Sverige, rett over grensen for å handle, og rett og slett bare komme oss vekk litt. Det er så trist å tenke på at jeg ikke kom meg hjem i helgen på grunn av storm, så da er det virkelig et plaster på såret å få lov til å reise vekk med noen venner. Det er ikke noe spesielt jeg skal kjøpe, men jeg fikk lyst til å reise en tur, og luftet tanken. 

  

Det er slike turer som oftest blir bra. De man prater om en dag og bestemmer seg for å fullføre få dager etter. Det å være impulsive er noe jeg har vært redd for tidligere, men på en annen side er det nå noe jeg blir bare mer og mer glad i. Jeg liker å forberede meg og ha en viss kontroll, men nå begynner jeg å bli mer avslappet. Og jeg må si jeg liker den nye Randi Annette bare mer og mer.

 

Slapp av, lev i nuet og sett pris på hver dag. Det har jeg lært meg.

 

Nå - Sweden.

 

-Randi Annette-

Hjemlengsel allerede.

Så langt har jeg bare all grunn til å smile. Jeg har vært hjemme hos pappa på besøk siden fredagskvelden. og i helgen har jeg hatt så utrolig stor glede av å prate med folk jeg ikke har sett på hundre år. I går var det fest på øya, som er den fineste festen i året. Da samles vi som er ifra Mausund for å spise sjømat som reker, kamskjell, krabbe og laks. Også er det livemusikk med god stemning etterpå.

 

Det er årets fest, i mine øyne. Det er noe eget og noe personlig. Og det er slike øyeblikk jeg setter så enormt stor pris på. Nå vet jeg faktisk ikke om jeg skal hjem før jul, eller om jeg i det hele tatt skal være hjem i jula. Så det var godt jeg fikk reist hjem en tur nå.

  Jeg kjenner jeg får hjemmelengsel bare ved tanken på å reise herfra. 

 

-Randi Annette-

Sunn på en fredag. Usunn, mente jeg.

Jeg trener så mye og jeg spiser så mye sunt. Ja, jeg har hørt det før, Det var en gang, pleier jeg å si da. Jeg har vært og er opptatt av det å ha en god helse, men en god helse for meg er ikke bare det som er uten sukker. I denne ferien har jeg hatt lørdag hver eneste dag, for å si det enkelt. Akkurat som jeg liker det når jeg er på ferie. I dag var vi nok en tur inn til gamle byen, Gdansk. Tjue minutter med trikken, og der var vi igjen i den fine byen.

 

En deilig dessert etter frokost og lunsj var midt i blinken.

 

 

Men, jeg måtte dele. Hun vi bestilte av tolket oss som at vi ville ha en som vi skulle dele, selv om det ikke var det vi ba om.

Men, som dere vet - sharing is caring 

  

  

34 norske kroner kostet dette til sammen. To vafler, to iskuler og en kaffe. Det er nesten bare kaffekoppen på en kafe i Norge det. 

 

I morgen reiser vi hjem igjen til Trondheim. Om jeg liker det, er jeg ikke sikker på. Jeg har absolutt greid å vært her flere dager. Det tyder bare på at Gdansk var verdt å besøke.

 

-Randi Annette

Kjærestepar

Dette har vært en av de aller beste dagene så langt. Det vil si at dagen i dag slo dagen i går. Vi hadde en helt spesiell tur inn i gamlebyen i Gdansk i dag, og det var helt ubeskrivelig fint der. Etter å ha gått av trikken, gikk vi to minutter, og plutselig var vi midt i gamle byen som plutselig åpnet seg foran oss. Et utrolig flott øyeblikk. 


 

 

  

 

Etter å ha gått i selve byen og tatt en øl, dro vi til en park og satte oss ned for å spise en bolle som vi kjøpte på en lokal liten butikk

 

 

 

 

Vi som ikke er vant med å være sammen mer enn to til fire dager, får nå en hel uke sammen. Samtidig det å reise vekk og bare ha oss selv å tenke på, var virkelig noe vi trengte. Det er ingen tvil om at kjærligheten må dyrkes og tas vare på. Det er ingenting som kommer av seg selv, eller går av seg selv.

 

Men, det vet vel de fleste av oss. Det å verdsette og sette pris på det man har er noe man fort kan glemme i en hektisk hverdag. På ferie får vi tid til akkurat det. Noe vi alle kan ha godt av.

 

 

-Randi Annette-

Shopping i Gdansk.

Da har jeg fått shoppet en del allerede. Det er et godt tegn. Hjemme i Trondheim finner jeg aldri noe jeg liker. Og når jeg først finner noe jeg liker, går jeg bananas. Slik som jeg gjorde i dag i Gdansk.

  

To overdeler, et belte, en bukse og ei stor veske.

 


 

  

Buksen var mildt sagt fantastisk god å gå i. Den overgår nesten joggebukse. Skikkelig baggy. 

Jeg har gått og gått i hele dag. Jeg har vært innom tre ulike kjøpesenter og tror dere ikke jeg gikk på ei som har vært kunde på den tidligere arbeidsplassen min?! I Gdansk liksom. Hva er sannsynligheten å treffe på kjente fjes her, og akkurat der jeg var!? Den er liten altså. Det var utrolig gøy. Vi så på hverandre, og så bort like raskt. Helt til vi fikk øyekontakt igjen og hun sa, hei. Det var morsomt og tilfeldig.Etter shoppingen dro kjæresten min for å trene, og jeg satte meg ned med norsk. Jeg har enda ikke blitt helt frisk, så jeg har sår hals og hodepine stort sett hele tiden. Så da var det greit for min del å droppe treningen. 

 

 

Nå skal vi finne oss en restaurant for å spise. Det er skammelig billig her og veldig god mat. Anbefaler så langt Gdansk på det sterkeste.

 

-Randi Annette-

 

 

 

 

Klar for Gdansk med kjæresten min.

Da har jeg og min bedre halvdel fått pakket i en og samme trillekoffert. Og enda er det jo plass til mye mer. Jeg har vel strengt tatt pakket mer enn han, men det kom ikke som noe sjokk for noen av oss. Vi skal være i Gdansk i fire netter, og det er ikke nødvendig med så alt for mye heller. Men, litt må vi jo ha med oss.

 

Håret er nå krøllet og klar for reise. Litt godt å føle seg fin når man skal reise. Før var det om å reise i joggebukse og se mest mulig ferieklar ut. Det har endret seg, for å si det sånn.Med mindre jeg reiser til sydligere strøk da. Da er treningstights digg å reise i.

 

Nå skal jeg nyte hver eneste dag og hvert sekund med kjekkasen her. Det gledes med nok en opplevelsesrik reise med han. Vi har vært kjærester i over fem år nå, og vi har virkelig fått reist masse og skapt minner sammen. Ja, litt klissete må jeg få lov til å være når jeg først får muligheten.

 
Nå vet jeg ikke når dere hører ifra meg neste gang, men det er bare å følge med på min instagram, @Randiae. Så skal jeg i så fall prøve å holde dere oppdatert der om det blir litt stille her på bloggen.

 

Dere får ønske meg en god reise og en god ferie.

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » Januar 2018 » Desember 2017 » November 2017
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no