JEG NYTER HVER DAG

Det er ufattelig deilig å være hjemme på Mausund, at jeg får nesten ikke sagt det. Jeg har sovet som en stein, våknet av meg selv og ikke stresset med noe som helt. Kun vært konsentrert om å senke skuldrene og bli 110% frisk. Og helsa ser ut til å være der den skal være, så jeg har vært heldig med tanke på sykdom og ferie. Jeg nyter hver dag jeg får her ute.

 

Det å være syk og ha ferie er noe av det kjedeligste jeg vet, så jeg er glad jeg slapp unna denne gangen.

 

 

Frokosten er akkurat spist og nå sitter jeg å slapper av med en kopp kaffe og blogging. Været er helt fantastisk så jeg skal ikke vente så lenge med å bevege meg utendørs.

 

 

Hva har du gjort så langt i påsken da? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

 

ROAD TRIP MED DREA

Da er jeg på Frøya i noen timer før jeg drar videre til Mausund. Drea var en knupp å ventet på meg til jeg var ferdig på jobb i dag, så jeg kom meg til Frøya nesten to timer før jeg egentlig skulle ha vært her. Evig takknemlig for det <3 Så fikk vi oss en koselig road trip sammen også.

 

Bildet av oss som hun tok i forbindelse med en fotoshoot vi hadde for to år siden. Se så søt hun er. Tvillingen til min kjæreste <3 

Drea er forresten en super pokerspiller, og på vei til Frøya hadde vi mange fine og morsomme samtaler. Vi ser hverandre så alt for lite, og nå har vi bestemt oss for at vi skal få fullført den treningsøkta vi har pratet om. Etter påske må jeg være frisk nok til å trene litt styrke igjen. Hun skal også være en dyktig trappeløper så det spørs om han klarer å lure meg på den en gang. Jeg hater jo kondisjonstrening, men trapper kan jo være morsomt.

 

Nå er neste stopp Mausund der jeg skal slappe av, drikke solo, spise sjokolade og smågodt. Gledes.

 

GOD PÅSKE.

 

-Randi Annette-

 

 

DAGEN JEG HAR GRUET MEG TIL.

Jeg har grua jeg skikkelig til denne dagen. Ikke tenkt noe på den før i går kveld, men nå er liksom dagen her. Jeg skal reise tilbake til bartebyen om noen timer, og da er det tilbake til rutiner. Den biten med rutiner er grei, men jeg kjenner at jeg har hatt det så utrolig fint sammen med pappa nå i over en uke. Hjemme hos han er det godt og trygt, jeg slapper av og har ikke noe jag etter meg. Ren avslapping, måseskrik og sjøskvulp. Det er ikke noe jeg får hvor som helst.

  

Når jeg kommer tilbake til Trondheim blir det å stå opp tidlig for å trene, for så å gjøre lekser. Dra på jobb og hjem å gjøre enda mer lekser. Det livet jeg kommer til er hektisk, så det er kanskje ikke så rart at jeg kjenner at jeg har hatt det utrolig fint her sammen med pappa. Jeg har reist langt og mye på denne uka.Trondheim -Gdansk. Gdansk - Trondheim. Trondheim - Mausund. Og nå, Mausund - Trondheim. Det å røre litt på seg iløpet av ei uke  gjør at man får en følelse av at ferien har vært lang. Masse opplevelser på kort tid. Ikke har det vært stressende heller. Rett og slett bare flott.

 

Men nå er det bare fire uker til påskeferie, og da skal hele ferien tilbringes hjemme på Mausund. Det blir kjempe godt. Håper dere har hatt en fin helg. Min har i så fall vært fantastisk.

 

-Randi Annette-

 

STORFANGST OG ØRNESAFARI

Det er mye å oppleve og se i havgapet. Noe sier meg at det er lenge siden jeg bodde her. Før var det ikke så idyllisk å se havet, fisk eller ørn. Men, i dag når denne store torsken ble lempet over bord, ble jeg i fyr å flammer. DIGER torsk. Og ikke minst, det å se havørn fly over oss. Opp til flere på nært hold.

 

Jeg ble skikkelig begeistret å ropte til pappa, seeee.. wow så nærme. Og så stor. Han så på meg som om jeg aldri hadde sett ørn før. Jeg ringte også kjæresten min, han brydde seg like mye. Han jobber også på sjøen og ser dette daglig.

 

For at dere skal se størrelsen skikkelig, la jeg ned telefonen min ved hodet.

 

 

  

Jeg vet ikke hvem av oss som tok oss best ut på bildet, men et morsomt øyeblikk, det var det.


-Randi Annette-
 

MAUSUND - HJEM KJÆRE HJEM

Det har vært rene Amerikareisen, som jeg kaller det. Jeg kjenner jeg er skikkelig trøtt og sliten av all den reisingen. Fra Gdansk i går til Trondheim, og i dag en reise på fem timer. Ja, det er kanskje ikke så rart jeg er trøtt. Men, jeg har ferie så det er ikke så farlig å kjenne på litt trøtthet og latskap. Jeg har vært flink i kveld å jobbet med norsk, og har nå igjen bare tre oppgaver på arbeidsplanen. Så jeg er kanskje ikke direkte lat men. Jeg merker godt at jeg har glemt mye, så jeg tror jeg må bruke de dagene her på å lese meg opp igjen på stoffet.

 

Bildet av meg og pappa som ble tatt på en sjarmerende pub i Gdansk.

 

Nå tenker jeg at jeg skal legge vekk bøker og data for i kveld. Legge meg på sofaen med brus og daimsjokolade og se TV med pappa. Jeg har jo tross alt ferie.

 

-Randi Annette-

 

KLAR FOR NOK EN REISE.

Jeg skal innrømme en ting, og det er at det var himla godt å våkne i sin egen seng i dag. Det å legge seg i en 220X220 seng, våkne hjem til seg selv var fantastisk. Sengene og oppholdet i Gdansk var utrolig flott, men det er noe med det å komme hjem til seg selv. Men, nå skal jeg på nok en reise, men der har jeg heldigvis en god seng å komme til. Og ikke minst en frisk sjøluft.

 

 

 

På Mausund blir jeg nok til søndag eller mandag og ferien min har i grunn akkurat begynt, men jeg kjenner på meg at denne uka vil føles ut som flere uker. Mye opplevelser på kort tid gjør at ferien føles lengre. Tiden går kanskje fort, men det er samtidig mange opplevelser å ta innover seg på kort tid. En uke er jo ikke så mye nødvendigvis, men jeg får i så fall opplevd mye. Og det er det jeg synes er så flott.

 

Gruer meg litt til å begynne på arbeidsplanen min som jeg ikke har rørt på en uke. Jeg har masse å ta igjen, men jeg jobber godt under press også, så jeg regner med det vil gå bra. Ha en super fin dag videre. Følg meg gjerne på Instagram, @Randiae.

 

-Randi Annette-

 

Ingen grunn til å henge med leppa, egentlig. Nå er jeg hjem.

Da har jeg kommet tilbake til leiligheten min i Trondheim. Kofferten er pakket ut, og en ny bagasje er påbegynt for i morgen reiser jeg videre til havgapet. Nå har jeg ei uke med ferie og reisen i morgen går til Mausund der pappa bor. Mye har skjedd og vil skje nå denne uken. Startet med overraskelsesbursdag til pappa som ble 60 år. Så reiste vi til Gdansk, og i morgen reiser vi til Mausund.

 

Ingen grunn til å henge med leppa, men det var godt å oppleve hotell, god mat og nye opplevelser.


Foto: Silje Bullgård.

 

Nå skal jeg ordne meg på badet og finne sengen. er jeg trøtt nå.

 

-Randi Annette-

 

DAG 3. GDANSK OG HJEMREISE.

Siste dag i Gdansk har kommet, men det er ikke hjemreise riktig enda. Flyet går ikke før sent i kveld, så vi har fortsatt en hel dag igjen her i gamlebyen Gdansk. Vi har fått sett og opplevd mye de dagene vi har vært her. Jeg har heldigvis fått svidd av litt penger og kjøpt meg noe. Det å være på ferie og ikke ha kjøpt noe er for meg ganske kjipt. I så fall når man reiser til en plass der det er masse shopping muligheter. Men, det skal sies at jeg trengte mer sist jeg reiste, så da sier det seg selv at man også leter etter noe spesifikt.

 

Nå trengte jeg i grunn fine klær, men det har enda ikke blitt noe av det. Bare enkle overdeler og kremmer. Så ja. Det er mulig det må bli shopping nærmere våren igjen.Nå skal jeg spise frokost før vi skal gå til sentrum som er ca 6 minutter unna. Så skal jeg google meg frem til fotpleiesalongen som jeg vil til. Det hadde virkelig gjort seg.

 

#gdansk #ferie #reise #Opplevelse #familie #samfunn #inspirasjon #foto #canonkamera #canon #Polen #fotpleie #skjønnhet #mote

-Randi Annette-

-Randi Annette-

DAG 2 I POLEN. REISE TIL ELBLAG.

I dag har det regnet og temperaturen har vært på en type grad som førte til høye skuldre og gåsehud. Det var ikke mange plussgradene, men heldigvis var vi for det meste innendørs. Vi startet dagen med en lang frokost og reiste etter hvert med tog til Elblag som er ca 50 minutter med tog ifra Gdansk.

 

Heldigvis låner hotellet ut paraplyer.

 

  

 

En reiseglad pappa på tur.

 

  

 

Litt drikke på turen ble det også.

 

Vi ble hentet på togstasjonen av broren til Kristin som er med på turen. Der fikk vi servert ferske rundstykker med pålegg, kaffe, øl og sjokolade. Så dro vi på shopping der jeg faktisk fant med noe å handle. Ikke noe MÅ HA, men mer som KJEKT Å HA.

 

 

Falske vipper til fest, sokker, ansiktsrens, genser og t-skjorte.Så ble det polsk mat på en restaurant, før vi dro tilbake til hotellet. Enda har jeg ikke fått meg fotpleie, noe jeg hadde som mitt største mål ved å komme hit. Jeg skal lete etter den plassen jeg var på sist, da jeg ble svært fornøyd. Så får vi se da.

 

#gdansk #ferie #reise #Opplevelse #familie #samfunn #tloreal #makeup #shopping #elblag #inspirasjon #foto #canonkamera #canon #Polen

-Randi Annette-

Antydning til klaustrofobi.

Iskald og lite motivert - eller hva man nå skal kalle det. Vi var i en kirke som er midt i smørøyet i gamlebyen i Gdansk, der jeg også var for et halvt år siden. Tingen var at nå skulle vi gå nesten 400 trinn for å komme oss opp til toppen av kirken. At det var så langt oppe, gjorde meg ingenting. Men når jeg skulle begynne å gå, fikk jeg et realt sjokk over hvor sykt trangt det var.

 

 

 


Jeg gikk 11 trinn som var langt ifra rett opp og frem, men den rundet av, gikk rundt og rundt oppover. Når jeg hadde armene langs med kroppen, var det bare såvidt jeg ikke kom borti sidene .Det var trangt og ikke vindu. Jeg tenkte som så....
 

Dersom det er slik 390 trinn til, da kommer jeg ikke til å takle det. Det å snu å gå tilbake samme vei går ikke da folk kommer jo etter. Vi gikk opp en vei, og måtte gå ned en annen vei. Hjertet var utenpå kroppen i et øyeblikk, og jeg bet i det sure eple og trakk meg. Ingen hengte meg ut av den grunn og respekterte mitt valg. Noe jeg satte pris på. Det skulle vise seg å bli mer luftig lengre opp, så hadde jeg fått vite det på forhånd, ville jeg mest sannsynlig ha blitt med. Men jeg så for jeg å gå sånn i flere minutter, og da var valget mitt svært enkelt.

 

Det var ikke verdt det å være så redd så lenge tenkte jeg.

 

Jeg sendte med kameraet mitt opp så jeg skulle få se. De fikk i så fall en grei opplevelse vil jeg si. Se den utsikten.

 

-Randi Annette-

DAG 1. SHOPPING I GDANSK.

Endelig var jeg tilbake i Gdansk. Jeg må si jeg liker meg her. Det var så fantastisk å gå i de samme gatene jeg har lengtet etter, og ikke minst utrolig flott å kjenne seg igjen. Jeg gliste fra øret til øret - dette har jeg sett fram til.

 

Klokken 09.00 stod jeg opp, spiste frokost med resten av gjengen som tok nesten to timer. Praten gikk, noe også tiden gjorde. Noe sier meg at vi har det bra sammen på tur.

 

Pappa og Lars ville se VM, noe jeg og Kristina absolutt ikke ville. Så vi dro på shopping. Jeg var på det samme kjøpesenteret sist gang også, men denne gangen fant jeg ikke noe.... Det var utrolig skuffende og kjedelig. Sist fant jeg bukser og overdeler. Men denne gangen ble det en svært enkel genser fra H&M til 60 kroner. Jeg trengte den ikke, men jeg nektet å dra fra kjøpesenteret uten noe som helst.

 

 

Sminke og ansiktkremmer er billig her. Det er halve prisen her, og det er noe jeg bruker hver dag, så da slo jeg til. 

 Om litt skal vi ute på restaurant. Det ser jeg fram til. Mer mat og mer drikke- passer meg ypperlig.

 

#gdansk #ferie #reise #Opplevelse #familie #samfunn #tloreal #makeup #H&M #inspirasjon #foto #canonkamera #canon #Polen

-Randi Annette-

 

Bye Trondheim - Hello Gdansk.

Da har jeg begynt å pakke og jeg er klar for avreise om litt. Jeg skal tilbake til Gdansk med pappa og et vennepar av han. Jeg var i Gdansk i slutten av september i fjor, men da med kjæresten min. Nå skal jeg tilbake til gamlebyen som er utrolig flott. Det blir nok masse opplevelser, noe jeg gleder meg masse til. Det å reise vekk og ikke minst ha ferie, det ser jeg frem til.

 

 

Norskbøkene vurderte jeg å ta med, da jeg har en arbeidsplan, pluss en ny skriveoppgave som skal inn om en uke. Men jeg får bare jobbe godt når jeg kommer ifra Gdansk og ta igjen det. Så jeg får bare innstille meg på at slutten av ferien blir lite ferie. Sånn er det å ta ferie uten at skolen tar ferie.

 

 

Nå begynner reisenervene å bygge seg opp, og jeg skjønner hva som skal skje. IIIIIIIIIIIIIk. Ja, nå er jeg klar for avreise.

 

 

#gdansk #ferie #reise #Opplevelse #familie #samfunn #trondheim #inspirasjon #foto #selvportrett #canonkamera #canon #Polen

-Randi Annette-

 

Dømt til å gå til helvete. Tørt lesestoff og bølger.

Da er jeg tilbake i bartebyen igjen, nemlig Trondheim. Ja, jeg regner med dere skjønte det. Etter en båttur der jeg leste og tok notater av norskboken min, endte jeg opp med å bli farlig kvalm og uvel. Det var fryktelig ekkelt, ja rett og slett grusomt. Jeg ble så kvalm og la meg langflat over flere seter. Jeg måtte konsentrere meg om å ikke kaste opp. 

 

Da jeg kom fram var jeg på butikken der jeg kjøpte meg rundstykke og godt pålegg. Og Mariekjeks og sjokkomelk. Nå føler jeg meg mye bedre. Planen var å stå opp for å trene klokken 06.00 i morgen tidlig, men i og med at formen er som den er nå, så tar jeg treningen på kvelden.

 

 

 

Nå skal jeg se ferdig Kjendis Farmen, så skal jeg legge meg. Satser på at jeg føler meg frisk og rask til i morgen. Enda kan jeg kjenne bølgene. Noe sier meg at jeg ikke er sjøvant. Men, kombinasjonen av å lese om språkhistorie og bølger sier vel seg selv. Det er dømt til å gå til helvete.......

 

 

-Randi Annette-

 

Endelig kom snøen. Masse bilder fra dagens aktivitet.

Endelig kom snøen til Sistranda på Frøya, og dette var etterlengtet, spesielt for barna. Selv greier jeg meg i grunn uten, men jeg skal innrømme at julen trenger snø. Og barna trenger snø. Det er jo så godt å leke seg utendørs for så å komme inn i varmen. Selv om det snødde godt da vi var ute, benyttet jeg anledningen til å skape litt minner ved å ta bilder.

 

William sa noe riktig som liten. "Andi er jette sterk". Jeg er altså tante Andi, men nå sier han Randi Annette. Også husker jeg da han sa, "Andi er min elskling": Med svensk dialekt blir jo dette ekstra sjarmerende.

 

 

Jeg og Saga lo og koset oss selv om resten hadde gått inn. Det å fly er noe jeg også synes er morsomt. Dagens trening.

 

  

 

 

 
Tante Andi, Randi Annette.Det er morsomt skape minner sammen og ikke minst se at barna setter pris på mitt selskap. Håper dere har hatt noen fine dager, og at dere har lekt dere litt i snøen. Det er jo kos det.

 

-Randi Annette-

Girls getaway - Hello Sweden.

Jeg skal til Sverige, det store utland. Det gleder jeg meg skikkelig til. Jeg og to venninner skal nemlig til Sverige, rett over grensen for å handle, og rett og slett bare komme oss vekk litt. Det er så trist å tenke på at jeg ikke kom meg hjem i helgen på grunn av storm, så da er det virkelig et plaster på såret å få lov til å reise vekk med noen venner. Det er ikke noe spesielt jeg skal kjøpe, men jeg fikk lyst til å reise en tur, og luftet tanken. 

  

Det er slike turer som oftest blir bra. De man prater om en dag og bestemmer seg for å fullføre få dager etter. Det å være impulsive er noe jeg har vært redd for tidligere, men på en annen side er det nå noe jeg blir bare mer og mer glad i. Jeg liker å forberede meg og ha en viss kontroll, men nå begynner jeg å bli mer avslappet. Og jeg må si jeg liker den nye Randi Annette bare mer og mer.

 

Slapp av, lev i nuet og sett pris på hver dag. Det har jeg lært meg.

 

Nå - Sweden.

 

-Randi Annette-

Hjemlengsel allerede.

Så langt har jeg bare all grunn til å smile. Jeg har vært hjemme hos pappa på besøk siden fredagskvelden. og i helgen har jeg hatt så utrolig stor glede av å prate med folk jeg ikke har sett på hundre år. I går var det fest på øya, som er den fineste festen i året. Da samles vi som er ifra Mausund for å spise sjømat som reker, kamskjell, krabbe og laks. Også er det livemusikk med god stemning etterpå.

 

Det er årets fest, i mine øyne. Det er noe eget og noe personlig. Og det er slike øyeblikk jeg setter så enormt stor pris på. Nå vet jeg faktisk ikke om jeg skal hjem før jul, eller om jeg i det hele tatt skal være hjem i jula. Så det var godt jeg fikk reist hjem en tur nå.

  Jeg kjenner jeg får hjemmelengsel bare ved tanken på å reise herfra. 

 

-Randi Annette-

Sunn på en fredag. Usunn, mente jeg.

Jeg trener så mye og jeg spiser så mye sunt. Ja, jeg har hørt det før, Det var en gang, pleier jeg å si da. Jeg har vært og er opptatt av det å ha en god helse, men en god helse for meg er ikke bare det som er uten sukker. I denne ferien har jeg hatt lørdag hver eneste dag, for å si det enkelt. Akkurat som jeg liker det når jeg er på ferie. I dag var vi nok en tur inn til gamle byen, Gdansk. Tjue minutter med trikken, og der var vi igjen i den fine byen.

 

En deilig dessert etter frokost og lunsj var midt i blinken.

 

 

Men, jeg måtte dele. Hun vi bestilte av tolket oss som at vi ville ha en som vi skulle dele, selv om det ikke var det vi ba om.

Men, som dere vet - sharing is caring 

  

  

34 norske kroner kostet dette til sammen. To vafler, to iskuler og en kaffe. Det er nesten bare kaffekoppen på en kafe i Norge det. 

 

I morgen reiser vi hjem igjen til Trondheim. Om jeg liker det, er jeg ikke sikker på. Jeg har absolutt greid å vært her flere dager. Det tyder bare på at Gdansk var verdt å besøke.

 

-Randi Annette

Kjærestepar

Dette har vært en av de aller beste dagene så langt. Det vil si at dagen i dag slo dagen i går. Vi hadde en helt spesiell tur inn i gamlebyen i Gdansk i dag, og det var helt ubeskrivelig fint der. Etter å ha gått av trikken, gikk vi to minutter, og plutselig var vi midt i gamle byen som plutselig åpnet seg foran oss. Et utrolig flott øyeblikk. 


 

 

  

 

Etter å ha gått i selve byen og tatt en øl, dro vi til en park og satte oss ned for å spise en bolle som vi kjøpte på en lokal liten butikk

 

 

 

 

Vi som ikke er vant med å være sammen mer enn to til fire dager, får nå en hel uke sammen. Samtidig det å reise vekk og bare ha oss selv å tenke på, var virkelig noe vi trengte. Det er ingen tvil om at kjærligheten må dyrkes og tas vare på. Det er ingenting som kommer av seg selv, eller går av seg selv.

 

Men, det vet vel de fleste av oss. Det å verdsette og sette pris på det man har er noe man fort kan glemme i en hektisk hverdag. På ferie får vi tid til akkurat det. Noe vi alle kan ha godt av.

 

 

-Randi Annette-

Shopping i Gdansk.

Da har jeg fått shoppet en del allerede. Det er et godt tegn. Hjemme i Trondheim finner jeg aldri noe jeg liker. Og når jeg først finner noe jeg liker, går jeg bananas. Slik som jeg gjorde i dag i Gdansk.

  

To overdeler, et belte, en bukse og ei stor veske.

 


 

  

Buksen var mildt sagt fantastisk god å gå i. Den overgår nesten joggebukse. Skikkelig baggy. 

Jeg har gått og gått i hele dag. Jeg har vært innom tre ulike kjøpesenter og tror dere ikke jeg gikk på ei som har vært kunde på den tidligere arbeidsplassen min?! I Gdansk liksom. Hva er sannsynligheten å treffe på kjente fjes her, og akkurat der jeg var!? Den er liten altså. Det var utrolig gøy. Vi så på hverandre, og så bort like raskt. Helt til vi fikk øyekontakt igjen og hun sa, hei. Det var morsomt og tilfeldig.Etter shoppingen dro kjæresten min for å trene, og jeg satte meg ned med norsk. Jeg har enda ikke blitt helt frisk, så jeg har sår hals og hodepine stort sett hele tiden. Så da var det greit for min del å droppe treningen. 

 

 

Nå skal vi finne oss en restaurant for å spise. Det er skammelig billig her og veldig god mat. Anbefaler så langt Gdansk på det sterkeste.

 

-Randi Annette-

 

 

 

 

Klar for Gdansk med kjæresten min.

Da har jeg og min bedre halvdel fått pakket i en og samme trillekoffert. Og enda er det jo plass til mye mer. Jeg har vel strengt tatt pakket mer enn han, men det kom ikke som noe sjokk for noen av oss. Vi skal være i Gdansk i fire netter, og det er ikke nødvendig med så alt for mye heller. Men, litt må vi jo ha med oss.

 

Håret er nå krøllet og klar for reise. Litt godt å føle seg fin når man skal reise. Før var det om å reise i joggebukse og se mest mulig ferieklar ut. Det har endret seg, for å si det sånn.Med mindre jeg reiser til sydligere strøk da. Da er treningstights digg å reise i.

 

Nå skal jeg nyte hver eneste dag og hvert sekund med kjekkasen her. Det gledes med nok en opplevelsesrik reise med han. Vi har vært kjærester i over fem år nå, og vi har virkelig fått reist masse og skapt minner sammen. Ja, litt klissete må jeg få lov til å være når jeg først får muligheten.

 
Nå vet jeg ikke når dere hører ifra meg neste gang, men det er bare å følge med på min instagram, @Randiae. Så skal jeg i så fall prøve å holde dere oppdatert der om det blir litt stille her på bloggen.

 

Dere får ønske meg en god reise og en god ferie.

 

-Randi Annette-

Straks pakket og klar- Gdansk.

 

Så langt har jeg kommet med tanke på pakkingen for reisen jeg skal på i morgen. Jeg har forandret personligheten min utrolig mye de siste årene. Og hva som gjør det, det vet jeg ikke. Jeg har alltid vært den jenta som har likt å planlagt ting flere dager i forveien, og det å pakke før en reise, ja, det kunne jeg starte med en uke i forveien. Det sier meg at jeg har blitt mer avslappet, noe jeg har hatt godt av. Jeg hører stemmen til søsteren min i hodet mitt noen ganger.

 

"Fortsetter du å stresse slik som du gjør nå (jeg var 13 år..), kommer du til å dø av hjerteinfarkt før du fyller 40!!!!!".

 

Merk mine ord, tenke hun sikkert. Ikke at det nødvendigvis er derfor jeg har begynt å stresse ned, men ja. Hun hadde et poeng den gangen.

 

VI har betalt for bagasje på 20 kg til sammen. Det vil si at jeg må pakke det jeg trenger, og ikke det jeg tror jeg kanskje kan få bruk for. Mye kommer til å bli med i håndbagasjen, for å si det sånn. Data, kamera og bøker er noe av det. Og det er ikke rent lite med tanke på vekt.

 

  

Pass fikk jeg ordnet for tre uker siden. Godt med et nytt pass og et bildet der jeg ligner på meg selv. Jeg tenker nok det samme om ti år tenker jeg.


Da er det bare å hente trillekofferten om litt for å pakke. Men, jeg må vente på min bedre halvdel så jeg får diskutert litt om hva jeg faktisk kan trenge. Bikini og treningsklær skal være med. Det er et stort ønske å få en opplevelse på spa. Trening er det også mulighet for på hotellet, og det er jo bare å stå opp tidlig å få trent litt. Vi begge liker det, så sjansen for at det blir en økt er meget sannsynlig. 

 

Vi reiser så klart ikke til Gdansk for å trene, men å skape minner sammen. Og jeg gleder meg.

 

-Randi Annette-

Snart ferie og reiseklar.

Det er så rart å tenke på at jeg snart skal ha ferie, og at jeg skal på en reise til et sted jeg aldri før har vært. Det er noe jeg virkelig ser fram til, og jeg gleder meg veldig. Om en uke er jeg i Gdansk som er i Polen. Jeg har fått gode og positive tilbakemeldinger på hva Gdansk har å by på, så jeg gleder meg veldig. 

 

Når jeg reiser til et nytt sted, reiser jeg med et åpent sinn. Jeg husker da jeg reiste til Alanya for første gang, hvor negative folk var til plassen. For de hadde jo vært der før -for type fem og femten år tilbake. Jeg opplevde en fin kultur da jeg var der. Folk var ikke så masete som folk flest skulle ha det til. Jeg fant ut at det var litt opp til en selv også. Er du sur selv og negativ, så blir opplevelsen dårlig også. 

 

Så Gdansk, jeg er positiv.

 

Bildet her tok jeg da jeg var på vei til Oslo fra København i fjor.

 

Nå har jeg vært på mange reiser igjennom det korte livet jeg har levd. Jeg begynte ikke å reise til utlandet før jeg var 18 år gammel. Alanya var min aller første sydenreise, da jeg var 21 år. Så jeg har virkelig utnyttet det å reise og oppleve i voksen alder. Noe jeg kommer til å fortsette med. Penger bør brukes på opplevelse og reise synes jeg. Det er så godt å komme seg vekk.

 

Hva med deg, vært i Gdansk før? Kom gjerne med tips til hva jeg bør se, der jeg må spise og shoppe. 

 

Ha en fantastisk dag.

 

-Randi Annette- 

Det sprekeste jeg har gjort denne uka.

Nå var det på tide å skryte litt igjen. jeg har jo vært mega rolig denne uka med tanke på trening, og det med god samvittighet, forsåvidt. Helsa kommer først også med tanke på å ta det litt rolig når kroppen sier ifra. Det er vel en uke siden jeg var skikkelig syk og kvalm, og jeg har trengt noen dager å komme meg på.

 

 

 

En uke senere er jeg i kjempe form og det er utrolig godt. For når jeg er hjemme på Mausund er det en ting jeg setter stor pris på. Eller det er mye jeg setter pris på, men det jeg liker ekstra godt, det er å gå tur. For det er noe jeg ikke orker tanken på når jeg er i Trondheim. Det er sikkert fint i marka, men ingen har greid å lure meg med på en tur så langt, så da nøyer jeg meg med fine turer her på øya.

 

Treningssenteret fanger meg i Trondheim, de rolige omgivelsene her ute får meg lyst til å gå tur.

 


 

 

Holmer, skjær og sjø. Det er det som gjør det så vakkert her ute. Lite trafikk, null eksos og masse idyll.

 

  

Det blåser litt, men da er det ekstra godt å krype oppi sofaen. Ellers ønsker jeg dere en flott kveld videre. 

 

Nyt.

 

-Randi Annette-

Dette gleder jeg meg til.

Nå har det seg slik at jeg har opp til flere baller i luften, og det skal uten tvil bli deilig med en avkobling om ikke så alt for lenge. Jeg har i det siste drømt mye rart, vært urolig og har rett og slett ikke hatt gode netter med søvn i det siste. Hodet koker og jobber døgnet rundt. Sånn sett skal det nå bli godt med en uke med ferie om litt med kjæresten min. Vi har nemlig bestilt oss tur til Gdansk. En ny plass for oss begge, noe som gjør det veldig spesielt. Bare for å nevne hvor vi har vært på reise på de fem årene vi har vært et par, så kanskje dere lar dere inspirere.

 

Bildet er ifra da vi var i Bulgaria for ett år siden. 

 

Vår første reise sammen til utlandet var Frankrike. Der var jeg på treningsleir igjennom kampsporten, Ju Jitsu. Han kunne ligge ute å sole seg i 28 grader, men jeg stod inne å lekesloss - dag ut, dag inn.

 

Et gammelt lite bildet, men det er ikke så rart når det er nesten fem år gammelt. Her var vi i Frankrike på kvelden etter lange og heftige dager på matta.

 

Puerto Mogan var vi også på reise sammen der svigermor og svigerfar giftet seg. Ellers har vi vært i Lanzarote, Alanya, Riga, Bulgaria, København og Sverige. Ellers har vi vært på noen reiser i vårt eget land. Jeg synes vi har vært flink til å reise vekk sammen jeg. Noe et forhold har sterkt behov for.

 

For nesten nøyaktig to år siden, tok vi turen til København.  

Det å reise og skape minner sammen er kjempe viktig. For meg er det i så fall det. Det er greit å gjøre masse sammen før man begynner å tenke på alt annet. Først oss selv også oss selv. Neida, men det er godt kan benytte seg av det å reise når man kan. Livet er for kort til noe annet.

 

Reis, skap opplevelser, nyt livet og sett pris på de du har rundt deg. Enkelt å si, ja. Men, det er viktig å prøve om ikke annet.

 

Ønsker dere en fin dag.

 

 

#reise #tur #gdansk #polen #Opplevelse #kjæreste #kjærlighet #Inspirasjon #Love #Trondheim #Blogg #Tips #motgang #medgang 

-Randi Annette-

Storbyferie. Men, hvilken by?

God kveld kjære lesere. Det går i ett om dagen i disse studietider så det er ikke så lett å planlegge denne bloggingen like godt nå som før. I tillegg har jeg besøk av kjæresten min i noen dager, så det er nok å bruke tiden på.

 

Med en forkjølet kjæreste på besøk er det vanskelig å bli fort frisk og rask. Det er så kjipt. I natt slet jeg i tillegg med å få sove. Jeg var våken fra klokken ett i natt til halv fem. Jeg følte meg sulten og absolutt ikke noe trøtt. Det endte opp med å spise en yoghurt og drikke masse vann. Jeg fant også fram øreproppene mine så jeg skulle sovne lettere - noe som fungerte kjempe bra.

 

Mimrer litt med disse bildene fra da jeg var i København...

 

 

Og grunnen til at jeg ser på bilder fra København er at jeg tenker å reise vekk noen dager til en storby med kjæresten min. Hvilken storby vil du anbefale et kjærestepar?

 

 
 

Ønsker dere fortsatt en magisk kveld.

 

-Randi Annette-

Trodde aldri jeg skulle si det. Forelsket i Molde by.

Det er helt klart utrolig kjekt å ta bilder når man er på reise. Da er det bare å se tilbake på bildene og minnene varer evig. Molde by var mye finere enn jeg hadde sett for meg. Jeg vet ikke helt hva det var, men noe var det. Jeg og kjæresten min var på en bilferie så vi fikk sett mye av Molde. Han har slektninger der som vi var på besøk hos og jeg koset meg skikkelig i deres selskap.

 

En skitten, men tøff Jeep Wrangler.Litt dips før en kjøretur benyttet jeg meg også av.

  

 

 

 

 

 

Bare se her, så blir du forelsket du også. Jeg trodde jeg hadde sett fin natur jeg. Helt til jeg besøkte Molde.

 

 

Seilet er også veldig flott. Har hørt at hotellet, (Seilet), er veldig fint inni også.

 

 

 

 

Molde by, jeg kommer tilbake.

 

 

#foto #bildet #reise #photo #molde #jepp #bil #bilferie #biltur #reise #opplevelse #inspirasjon

-Randi Annette-

Vært på Atlanterhavsveien? Ikke jeg heller - før nå.

Biltur i sitt eget land er noe jeg ikke har vært flink til i voksen alder, men det skal sies at jeg håper og tror at jeg kan bli flinkere til det med årene. Er det fint vær, så har jeg ikke noe problem med å oppholde meg i Norge. Men, det er jo så vanskelig å belage seg på det her i landet. Jeg vil si jeg har vært veldig heldig med været og opplevelsene jeg har hatt i ferien min. En fornøyd pike.

 

Atlanterhavsveien er en Nasjonal turistvei på Nordmøre i Møre og Romsdal. En fin opplevelse jeg ikke ville vært foruten.

 

Turist i sitt eget land- ja, hvorfor ikke. 

  

 

  

 

Kjæresten min koset seg på tur han også. Alenetid for oss er gull verdt, og vi har virkelig hatt flotte dager sammen på en eventyrlig reise.

  

Med sol, sjokoladeboller, juice og god musikk. Da er det hyggelig med bilferie da.

  

Har du kjørt på Atlanterhavsveien?

 

#nyheter #foto  #photo  #photography  #fotografi  #bilde  #picture  #natur  #nature  #Norge  #Norway #reise #ferie  #sommer #hav  #fjell  #bro  #Atlanterhavsveien

-Randi Annette-

Jeg ble sponset av Pro Gym i Molde.

Nå har jeg vært i Molde siden onsdag og jeg har virkelig forelsket meg i Molde. For en by, sier jeg bare. Helt fantastisk. Her kunne jeg enkelt ha slått meg til ro om det hadde vært noe alternativ - foråsidetsånn. Byen har masse fin utsikt å by på, flotte gater og fine butikker. Og jeg merket meg veldig fort at de hadde trening i fokus da det var en del treningssenter å velge i. Pro Gym var ett av de, og de var så snille å sponse meg med en time.

Helt fantastisk å få lov til å benytte meg av trening i mellom kakene og isen. For det har ikke vært så stort fokus på kostholdet i disse feriedager.

 

Sponset innlegg.

 

 


 

Benpress, benkpress, nedtrekk, pullups, mage og bicepscurl var de øvelsene jeg utførte. Og tro det eller ei, men jeg persa i benkpress, og det til gangs. Jeg skjønte ingenting. Det var himla tungt, men jeg løftet som bare det.

  

Tightsen er sponset av Brazfit.

  

Tusen takk for at jeg fikk trene hos dere - Pro Gym.

 


 

Har du noe gang vært i Molde? Vær forberedt på å bli forelsket i byen - det har nemlig jeg blitt.

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

 

#Molde #trening #helse #ferie #august #Sponset #reklame #brazfit #treningsklær #gym #progym #inspirasjon #styrketrening

-Randi Annette-

Got to love this car.

Nå har jeg kommet meg tilbake til Trondheim igjen etter en helg på Frøya. Helgen har vært veldig fin og den toppet seg med et lite biltreff der jeg fant en fantastisk, søt og skikkelig jentebil. Jeg vet nesten ikke om jeg har senket meg sakte ned i setet så ingen hadde sett meg, eller om jeg har kjørt med stolthet. For den er veldig spesiell, men den er gjennomført og det gjør at bilen blir skikkelig kul. Jeg har aldri sett en lignende bil før.

 

Got to love this car.

 

Ja, dere ser rett. Blomsterkasse bak hører jo med. Jeg ble fortalt at det fantes blomster der motoren er også.


 

 

Det var masse fine, kule og råe biler å se. Jeg er mer interessert i jagerfly og båter enn biler, men noen av bilene fikk meg til å stirre. Så litt kult er det med biler også.

 

Ville du ha kjørt en sånn bil? Hvorfor/ hvorfor ikke?

 

 

-Randi Annette-
 

Tilbake på Frøya-øya.

Etter en veldig varm arbeidsdag kjørte vi innom de tre søte små tantebarna mine så vi fikk hilset litt på de. Jeg tok de med meg på en lekeplass der vi lekte butikk. Tre barn - tre lekebutikker. Jeg løp fra den ene lekebutikken til den andre. Alle tre skulle ha oppmerksomheten så det ble en svett handletur, kan man si. Veldig gøy å leke butikk i varmen, og mindre hyggelig å sitte i en varm bil. Det ble så klamt og det var ikke den rette dagen å sitte i en bil på, sånn sett.

 

Bildene er ifra tidligere i år.

 

 


 

Endelig var jeg på Frøya igjen og her skal jeg bli i hele helgen. Havgapet er jo aldri feil og er det en plass jeg trives godt, så er det akkurat her. Nå er svinekjøttet skjært opp, grønnsakene står i ovnen og det er snart tid for middag. Det gledes.

 

Håper dere får en fin fredagskveld.

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 28 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no

hits