Dømt til å gå til helvete. Tørt lesestoff og bølger.

Da er jeg tilbake i bartebyen igjen, nemlig Trondheim. Ja, jeg regner med dere skjønte det. Etter en båttur der jeg leste og tok notater av norskboken min, endte jeg opp med å bli farlig kvalm og uvel. Det var fryktelig ekkelt, ja rett og slett grusomt. Jeg ble så kvalm og la meg langflat over flere seter. Jeg måtte konsentrere meg om å ikke kaste opp. 

 

Da jeg kom fram var jeg på butikken der jeg kjøpte meg rundstykke og godt pålegg. Og Mariekjeks og sjokkomelk. Nå føler jeg meg mye bedre. Planen var å stå opp for å trene klokken 06.00 i morgen tidlig, men i og med at formen er som den er nå, så tar jeg treningen på kvelden.

 

 

 

Nå skal jeg se ferdig Kjendis Farmen, så skal jeg legge meg. Satser på at jeg føler meg frisk og rask til i morgen. Enda kan jeg kjenne bølgene. Noe sier meg at jeg ikke er sjøvant. Men, kombinasjonen av å lese om språkhistorie og bølger sier vel seg selv. Det er dømt til å gå til helvete.......

 

 

-Randi Annette-

 

Endelig kom snøen. Masse bilder fra dagens aktivitet.

Endelig kom snøen til Sistranda på Frøya, og dette var etterlengtet, spesielt for barna. Selv greier jeg meg i grunn uten, men jeg skal innrømme at julen trenger snø. Og barna trenger snø. Det er jo så godt å leke seg utendørs for så å komme inn i varmen. Selv om det snødde godt da vi var ute, benyttet jeg anledningen til å skape litt minner ved å ta bilder.

 

William sa noe riktig som liten. "Andi er jette sterk". Jeg er altså tante Andi, men nå sier han Randi Annette. Også husker jeg da han sa, "Andi er min elskling": Med svensk dialekt blir jo dette ekstra sjarmerende.

 

 

Jeg og Saga lo og koset oss selv om resten hadde gått inn. Det å fly er noe jeg også synes er morsomt. Dagens trening.

 

  

 

 

 
Tante Andi, Randi Annette.Det er morsomt skape minner sammen og ikke minst se at barna setter pris på mitt selskap. Håper dere har hatt noen fine dager, og at dere har lekt dere litt i snøen. Det er jo kos det.

 

-Randi Annette-

Girls getaway - Hello Sweden.

Jeg skal til Sverige, det store utland. Det gleder jeg meg skikkelig til. Jeg og to venninner skal nemlig til Sverige, rett over grensen for å handle, og rett og slett bare komme oss vekk litt. Det er så trist å tenke på at jeg ikke kom meg hjem i helgen på grunn av storm, så da er det virkelig et plaster på såret å få lov til å reise vekk med noen venner. Det er ikke noe spesielt jeg skal kjøpe, men jeg fikk lyst til å reise en tur, og luftet tanken. 

  

Det er slike turer som oftest blir bra. De man prater om en dag og bestemmer seg for å fullføre få dager etter. Det å være impulsive er noe jeg har vært redd for tidligere, men på en annen side er det nå noe jeg blir bare mer og mer glad i. Jeg liker å forberede meg og ha en viss kontroll, men nå begynner jeg å bli mer avslappet. Og jeg må si jeg liker den nye Randi Annette bare mer og mer.

 

Slapp av, lev i nuet og sett pris på hver dag. Det har jeg lært meg.

 

Nå - Sweden.

 

-Randi Annette-

Hjemlengsel allerede.

Så langt har jeg bare all grunn til å smile. Jeg har vært hjemme hos pappa på besøk siden fredagskvelden. og i helgen har jeg hatt så utrolig stor glede av å prate med folk jeg ikke har sett på hundre år. I går var det fest på øya, som er den fineste festen i året. Da samles vi som er ifra Mausund for å spise sjømat som reker, kamskjell, krabbe og laks. Også er det livemusikk med god stemning etterpå.

 

Det er årets fest, i mine øyne. Det er noe eget og noe personlig. Og det er slike øyeblikk jeg setter så enormt stor pris på. Nå vet jeg faktisk ikke om jeg skal hjem før jul, eller om jeg i det hele tatt skal være hjem i jula. Så det var godt jeg fikk reist hjem en tur nå.

  Jeg kjenner jeg får hjemmelengsel bare ved tanken på å reise herfra. 

 

-Randi Annette-

Sunn på en fredag. Usunn, mente jeg.

Jeg trener så mye og jeg spiser så mye sunt. Ja, jeg har hørt det før, Det var en gang, pleier jeg å si da. Jeg har vært og er opptatt av det å ha en god helse, men en god helse for meg er ikke bare det som er uten sukker. I denne ferien har jeg hatt lørdag hver eneste dag, for å si det enkelt. Akkurat som jeg liker det når jeg er på ferie. I dag var vi nok en tur inn til gamle byen, Gdansk. Tjue minutter med trikken, og der var vi igjen i den fine byen.

 

En deilig dessert etter frokost og lunsj var midt i blinken.

 

 

Men, jeg måtte dele. Hun vi bestilte av tolket oss som at vi ville ha en som vi skulle dele, selv om det ikke var det vi ba om.

Men, som dere vet - sharing is caring 

  

  

34 norske kroner kostet dette til sammen. To vafler, to iskuler og en kaffe. Det er nesten bare kaffekoppen på en kafe i Norge det. 

 

I morgen reiser vi hjem igjen til Trondheim. Om jeg liker det, er jeg ikke sikker på. Jeg har absolutt greid å vært her flere dager. Det tyder bare på at Gdansk var verdt å besøke.

 

-Randi Annette

Kjærestepar

Dette har vært en av de aller beste dagene så langt. Det vil si at dagen i dag slo dagen i går. Vi hadde en helt spesiell tur inn i gamlebyen i Gdansk i dag, og det var helt ubeskrivelig fint der. Etter å ha gått av trikken, gikk vi to minutter, og plutselig var vi midt i gamle byen som plutselig åpnet seg foran oss. Et utrolig flott øyeblikk. 


 

 

  

 

Etter å ha gått i selve byen og tatt en øl, dro vi til en park og satte oss ned for å spise en bolle som vi kjøpte på en lokal liten butikk

 

 

 

 

Vi som ikke er vant med å være sammen mer enn to til fire dager, får nå en hel uke sammen. Samtidig det å reise vekk og bare ha oss selv å tenke på, var virkelig noe vi trengte. Det er ingen tvil om at kjærligheten må dyrkes og tas vare på. Det er ingenting som kommer av seg selv, eller går av seg selv.

 

Men, det vet vel de fleste av oss. Det å verdsette og sette pris på det man har er noe man fort kan glemme i en hektisk hverdag. På ferie får vi tid til akkurat det. Noe vi alle kan ha godt av.

 

 

-Randi Annette-

Shopping i Gdansk.

Da har jeg fått shoppet en del allerede. Det er et godt tegn. Hjemme i Trondheim finner jeg aldri noe jeg liker. Og når jeg først finner noe jeg liker, går jeg bananas. Slik som jeg gjorde i dag i Gdansk.

  

To overdeler, et belte, en bukse og ei stor veske.

 


 

  

Buksen var mildt sagt fantastisk god å gå i. Den overgår nesten joggebukse. Skikkelig baggy. 

Jeg har gått og gått i hele dag. Jeg har vært innom tre ulike kjøpesenter og tror dere ikke jeg gikk på ei som har vært kunde på den tidligere arbeidsplassen min?! I Gdansk liksom. Hva er sannsynligheten å treffe på kjente fjes her, og akkurat der jeg var!? Den er liten altså. Det var utrolig gøy. Vi så på hverandre, og så bort like raskt. Helt til vi fikk øyekontakt igjen og hun sa, hei. Det var morsomt og tilfeldig.Etter shoppingen dro kjæresten min for å trene, og jeg satte meg ned med norsk. Jeg har enda ikke blitt helt frisk, så jeg har sår hals og hodepine stort sett hele tiden. Så da var det greit for min del å droppe treningen. 

 

 

Nå skal vi finne oss en restaurant for å spise. Det er skammelig billig her og veldig god mat. Anbefaler så langt Gdansk på det sterkeste.

 

-Randi Annette-

 

 

 

 

Klar for Gdansk med kjæresten min.

Da har jeg og min bedre halvdel fått pakket i en og samme trillekoffert. Og enda er det jo plass til mye mer. Jeg har vel strengt tatt pakket mer enn han, men det kom ikke som noe sjokk for noen av oss. Vi skal være i Gdansk i fire netter, og det er ikke nødvendig med så alt for mye heller. Men, litt må vi jo ha med oss.

 

Håret er nå krøllet og klar for reise. Litt godt å føle seg fin når man skal reise. Før var det om å reise i joggebukse og se mest mulig ferieklar ut. Det har endret seg, for å si det sånn.Med mindre jeg reiser til sydligere strøk da. Da er treningstights digg å reise i.

 

Nå skal jeg nyte hver eneste dag og hvert sekund med kjekkasen her. Det gledes med nok en opplevelsesrik reise med han. Vi har vært kjærester i over fem år nå, og vi har virkelig fått reist masse og skapt minner sammen. Ja, litt klissete må jeg få lov til å være når jeg først får muligheten.

 
Nå vet jeg ikke når dere hører ifra meg neste gang, men det er bare å følge med på min instagram, @Randiae. Så skal jeg i så fall prøve å holde dere oppdatert der om det blir litt stille her på bloggen.

 

Dere får ønske meg en god reise og en god ferie.

 

-Randi Annette-

Straks pakket og klar- Gdansk.

 

Så langt har jeg kommet med tanke på pakkingen for reisen jeg skal på i morgen. Jeg har forandret personligheten min utrolig mye de siste årene. Og hva som gjør det, det vet jeg ikke. Jeg har alltid vært den jenta som har likt å planlagt ting flere dager i forveien, og det å pakke før en reise, ja, det kunne jeg starte med en uke i forveien. Det sier meg at jeg har blitt mer avslappet, noe jeg har hatt godt av. Jeg hører stemmen til søsteren min i hodet mitt noen ganger.

 

"Fortsetter du å stresse slik som du gjør nå (jeg var 13 år..), kommer du til å dø av hjerteinfarkt før du fyller 40!!!!!".

 

Merk mine ord, tenke hun sikkert. Ikke at det nødvendigvis er derfor jeg har begynt å stresse ned, men ja. Hun hadde et poeng den gangen.

 

VI har betalt for bagasje på 20 kg til sammen. Det vil si at jeg må pakke det jeg trenger, og ikke det jeg tror jeg kanskje kan få bruk for. Mye kommer til å bli med i håndbagasjen, for å si det sånn. Data, kamera og bøker er noe av det. Og det er ikke rent lite med tanke på vekt.

 

  

Pass fikk jeg ordnet for tre uker siden. Godt med et nytt pass og et bildet der jeg ligner på meg selv. Jeg tenker nok det samme om ti år tenker jeg.


Da er det bare å hente trillekofferten om litt for å pakke. Men, jeg må vente på min bedre halvdel så jeg får diskutert litt om hva jeg faktisk kan trenge. Bikini og treningsklær skal være med. Det er et stort ønske å få en opplevelse på spa. Trening er det også mulighet for på hotellet, og det er jo bare å stå opp tidlig å få trent litt. Vi begge liker det, så sjansen for at det blir en økt er meget sannsynlig. 

 

Vi reiser så klart ikke til Gdansk for å trene, men å skape minner sammen. Og jeg gleder meg.

 

-Randi Annette-

Snart ferie og reiseklar.

Det er så rart å tenke på at jeg snart skal ha ferie, og at jeg skal på en reise til et sted jeg aldri før har vært. Det er noe jeg virkelig ser fram til, og jeg gleder meg veldig. Om en uke er jeg i Gdansk som er i Polen. Jeg har fått gode og positive tilbakemeldinger på hva Gdansk har å by på, så jeg gleder meg veldig. 

 

Når jeg reiser til et nytt sted, reiser jeg med et åpent sinn. Jeg husker da jeg reiste til Alanya for første gang, hvor negative folk var til plassen. For de hadde jo vært der før -for type fem og femten år tilbake. Jeg opplevde en fin kultur da jeg var der. Folk var ikke så masete som folk flest skulle ha det til. Jeg fant ut at det var litt opp til en selv også. Er du sur selv og negativ, så blir opplevelsen dårlig også. 

 

Så Gdansk, jeg er positiv.

 

Bildet her tok jeg da jeg var på vei til Oslo fra København i fjor.

 

Nå har jeg vært på mange reiser igjennom det korte livet jeg har levd. Jeg begynte ikke å reise til utlandet før jeg var 18 år gammel. Alanya var min aller første sydenreise, da jeg var 21 år. Så jeg har virkelig utnyttet det å reise og oppleve i voksen alder. Noe jeg kommer til å fortsette med. Penger bør brukes på opplevelse og reise synes jeg. Det er så godt å komme seg vekk.

 

Hva med deg, vært i Gdansk før? Kom gjerne med tips til hva jeg bør se, der jeg må spise og shoppe. 

 

Ha en fantastisk dag.

 

-Randi Annette- 

Det sprekeste jeg har gjort denne uka.

Nå var det på tide å skryte litt igjen. jeg har jo vært mega rolig denne uka med tanke på trening, og det med god samvittighet, forsåvidt. Helsa kommer først også med tanke på å ta det litt rolig når kroppen sier ifra. Det er vel en uke siden jeg var skikkelig syk og kvalm, og jeg har trengt noen dager å komme meg på.

 

 

 

En uke senere er jeg i kjempe form og det er utrolig godt. For når jeg er hjemme på Mausund er det en ting jeg setter stor pris på. Eller det er mye jeg setter pris på, men det jeg liker ekstra godt, det er å gå tur. For det er noe jeg ikke orker tanken på når jeg er i Trondheim. Det er sikkert fint i marka, men ingen har greid å lure meg med på en tur så langt, så da nøyer jeg meg med fine turer her på øya.

 

Treningssenteret fanger meg i Trondheim, de rolige omgivelsene her ute får meg lyst til å gå tur.

 


 

 

Holmer, skjær og sjø. Det er det som gjør det så vakkert her ute. Lite trafikk, null eksos og masse idyll.

 

  

Det blåser litt, men da er det ekstra godt å krype oppi sofaen. Ellers ønsker jeg dere en flott kveld videre. 

 

Nyt.

 

-Randi Annette-

Dette gleder jeg meg til.

Nå har det seg slik at jeg har opp til flere baller i luften, og det skal uten tvil bli deilig med en avkobling om ikke så alt for lenge. Jeg har i det siste drømt mye rart, vært urolig og har rett og slett ikke hatt gode netter med søvn i det siste. Hodet koker og jobber døgnet rundt. Sånn sett skal det nå bli godt med en uke med ferie om litt med kjæresten min. Vi har nemlig bestilt oss tur til Gdansk. En ny plass for oss begge, noe som gjør det veldig spesielt. Bare for å nevne hvor vi har vært på reise på de fem årene vi har vært et par, så kanskje dere lar dere inspirere.

 

Bildet er ifra da vi var i Bulgaria for ett år siden. 

 

Vår første reise sammen til utlandet var Frankrike. Der var jeg på treningsleir igjennom kampsporten, Ju Jitsu. Han kunne ligge ute å sole seg i 28 grader, men jeg stod inne å lekesloss - dag ut, dag inn.

 

Et gammelt lite bildet, men det er ikke så rart når det er nesten fem år gammelt. Her var vi i Frankrike på kvelden etter lange og heftige dager på matta.

 

Puerto Mogan var vi også på reise sammen der svigermor og svigerfar giftet seg. Ellers har vi vært i Lanzarote, Alanya, Riga, Bulgaria, København og Sverige. Ellers har vi vært på noen reiser i vårt eget land. Jeg synes vi har vært flink til å reise vekk sammen jeg. Noe et forhold har sterkt behov for.

 

For nesten nøyaktig to år siden, tok vi turen til København.  

Det å reise og skape minner sammen er kjempe viktig. For meg er det i så fall det. Det er greit å gjøre masse sammen før man begynner å tenke på alt annet. Først oss selv også oss selv. Neida, men det er godt kan benytte seg av det å reise når man kan. Livet er for kort til noe annet.

 

Reis, skap opplevelser, nyt livet og sett pris på de du har rundt deg. Enkelt å si, ja. Men, det er viktig å prøve om ikke annet.

 

Ønsker dere en fin dag.

 

 

#reise #tur #gdansk #polen #Opplevelse #kjæreste #kjærlighet #Inspirasjon #Love #Trondheim #Blogg #Tips #motgang #medgang 

-Randi Annette-

Storbyferie. Men, hvilken by?

God kveld kjære lesere. Det går i ett om dagen i disse studietider så det er ikke så lett å planlegge denne bloggingen like godt nå som før. I tillegg har jeg besøk av kjæresten min i noen dager, så det er nok å bruke tiden på.

 

Med en forkjølet kjæreste på besøk er det vanskelig å bli fort frisk og rask. Det er så kjipt. I natt slet jeg i tillegg med å få sove. Jeg var våken fra klokken ett i natt til halv fem. Jeg følte meg sulten og absolutt ikke noe trøtt. Det endte opp med å spise en yoghurt og drikke masse vann. Jeg fant også fram øreproppene mine så jeg skulle sovne lettere - noe som fungerte kjempe bra.

 

Mimrer litt med disse bildene fra da jeg var i København...

 

 

Og grunnen til at jeg ser på bilder fra København er at jeg tenker å reise vekk noen dager til en storby med kjæresten min. Hvilken storby vil du anbefale et kjærestepar?

 

 
 

Ønsker dere fortsatt en magisk kveld.

 

-Randi Annette-

Trodde aldri jeg skulle si det. Forelsket i Molde by.

Det er helt klart utrolig kjekt å ta bilder når man er på reise. Da er det bare å se tilbake på bildene og minnene varer evig. Molde by var mye finere enn jeg hadde sett for meg. Jeg vet ikke helt hva det var, men noe var det. Jeg og kjæresten min var på en bilferie så vi fikk sett mye av Molde. Han har slektninger der som vi var på besøk hos og jeg koset meg skikkelig i deres selskap.

 

En skitten, men tøff Jeep Wrangler.Litt dips før en kjøretur benyttet jeg meg også av.

  

 

 

 

 

 

Bare se her, så blir du forelsket du også. Jeg trodde jeg hadde sett fin natur jeg. Helt til jeg besøkte Molde.

 

 

Seilet er også veldig flott. Har hørt at hotellet, (Seilet), er veldig fint inni også.

 

 

 

 

Molde by, jeg kommer tilbake.

 

 

#foto #bildet #reise #photo #molde #jepp #bil #bilferie #biltur #reise #opplevelse #inspirasjon

-Randi Annette-

Vært på Atlanterhavsveien? Ikke jeg heller - før nå.

Biltur i sitt eget land er noe jeg ikke har vært flink til i voksen alder, men det skal sies at jeg håper og tror at jeg kan bli flinkere til det med årene. Er det fint vær, så har jeg ikke noe problem med å oppholde meg i Norge. Men, det er jo så vanskelig å belage seg på det her i landet. Jeg vil si jeg har vært veldig heldig med været og opplevelsene jeg har hatt i ferien min. En fornøyd pike.

 

Atlanterhavsveien er en Nasjonal turistvei på Nordmøre i Møre og Romsdal. En fin opplevelse jeg ikke ville vært foruten.

 

Turist i sitt eget land- ja, hvorfor ikke. 

  

 

  

 

Kjæresten min koset seg på tur han også. Alenetid for oss er gull verdt, og vi har virkelig hatt flotte dager sammen på en eventyrlig reise.

  

Med sol, sjokoladeboller, juice og god musikk. Da er det hyggelig med bilferie da.

  

Har du kjørt på Atlanterhavsveien?

 

#nyheter #foto  #photo  #photography  #fotografi  #bilde  #picture  #natur  #nature  #Norge  #Norway #reise #ferie  #sommer #hav  #fjell  #bro  #Atlanterhavsveien

-Randi Annette-

Jeg ble sponset av Pro Gym i Molde.

Nå har jeg vært i Molde siden onsdag og jeg har virkelig forelsket meg i Molde. For en by, sier jeg bare. Helt fantastisk. Her kunne jeg enkelt ha slått meg til ro om det hadde vært noe alternativ - foråsidetsånn. Byen har masse fin utsikt å by på, flotte gater og fine butikker. Og jeg merket meg veldig fort at de hadde trening i fokus da det var en del treningssenter å velge i. Pro Gym var ett av de, og de var så snille å sponse meg med en time.

Helt fantastisk å få lov til å benytte meg av trening i mellom kakene og isen. For det har ikke vært så stort fokus på kostholdet i disse feriedager.

 

Sponset innlegg.

 

 


 

Benpress, benkpress, nedtrekk, pullups, mage og bicepscurl var de øvelsene jeg utførte. Og tro det eller ei, men jeg persa i benkpress, og det til gangs. Jeg skjønte ingenting. Det var himla tungt, men jeg løftet som bare det.

  

Tightsen er sponset av Brazfit.

  

Tusen takk for at jeg fikk trene hos dere - Pro Gym.

 


 

Har du noe gang vært i Molde? Vær forberedt på å bli forelsket i byen - det har nemlig jeg blitt.

 

Følg meg og bloggen tettere, Instagram: @Randiae Bloggside: https://www.facebook.com/randiannette.blogg.no/

 

Ha en super fin dag.

 

 

#Molde #trening #helse #ferie #august #Sponset #reklame #brazfit #treningsklær #gym #progym #inspirasjon #styrketrening

-Randi Annette-

Got to love this car.

Nå har jeg kommet meg tilbake til Trondheim igjen etter en helg på Frøya. Helgen har vært veldig fin og den toppet seg med et lite biltreff der jeg fant en fantastisk, søt og skikkelig jentebil. Jeg vet nesten ikke om jeg har senket meg sakte ned i setet så ingen hadde sett meg, eller om jeg har kjørt med stolthet. For den er veldig spesiell, men den er gjennomført og det gjør at bilen blir skikkelig kul. Jeg har aldri sett en lignende bil før.

 

Got to love this car.

 

Ja, dere ser rett. Blomsterkasse bak hører jo med. Jeg ble fortalt at det fantes blomster der motoren er også.


 

 

Det var masse fine, kule og råe biler å se. Jeg er mer interessert i jagerfly og båter enn biler, men noen av bilene fikk meg til å stirre. Så litt kult er det med biler også.

 

Ville du ha kjørt en sånn bil? Hvorfor/ hvorfor ikke?

 

 

-Randi Annette-
 

Tilbake på Frøya-øya.

Etter en veldig varm arbeidsdag kjørte vi innom de tre søte små tantebarna mine så vi fikk hilset litt på de. Jeg tok de med meg på en lekeplass der vi lekte butikk. Tre barn - tre lekebutikker. Jeg løp fra den ene lekebutikken til den andre. Alle tre skulle ha oppmerksomheten så det ble en svett handletur, kan man si. Veldig gøy å leke butikk i varmen, og mindre hyggelig å sitte i en varm bil. Det ble så klamt og det var ikke den rette dagen å sitte i en bil på, sånn sett.

 

Bildene er ifra tidligere i år.

 

 


 

Endelig var jeg på Frøya igjen og her skal jeg bli i hele helgen. Havgapet er jo aldri feil og er det en plass jeg trives godt, så er det akkurat her. Nå er svinekjøttet skjært opp, grønnsakene står i ovnen og det er snart tid for middag. Det gledes.

 

Håper dere får en fin fredagskveld.

 

-Randi Annette-

JEG VAR PÅ VG LISTA I TRONDHEIM. MASSE BILDER.

 

Det må være 15 år siden sist jeg var på VG LISTA i Trondheim. Det var mye flere folk tilstede enn hva det var på 17.Mai og jeg vil si at stemningen var også helt annet enn hurra - hurra. Stemningen var helt fantastisk, solen stekte og det var bra musikk. Eller, ja. Ikke alt var bra, men jeg er ikke så kresen på hva det er, bare det lager liv - noe det også gjorde. Jeg endte opp med å stå alene i en times tid, noe som var ganske kjedelig, men etterhvert kom de jeg skulle på konserten med. De var i god form etter å ha spilt volleyball og tatt noen pils i sola. Været har jo vært helt strålende i dag.

 

Denne karen kjenner dere kanskje igjen? Jesper Jenset

 

 

To glade gutter. Tvillinger er de også. Veldig hyggelige gutter.

 


 

 

Og her ser dere ei flott dame med trøkk i stemmen. Julie Bergan.

  

En flott opplevelse med gode venner. Hva mer kan man ønske seg?!
  

 

God natt fra meg, til deg.

 

#vglista #vglistatopp20 #trondheim #foto #bilder #sommer #idyll #Musikk #fest #sol #Juli #konsert #gratiskonsert #blogg

-Randi Annette-

Festival og idyll.

Nå er det ikke lenge til det braker løst med den siste festen her i havgapet - for denne gang. Dette har vært en skikkelig bra ferieuke, og jeg ser fram til en kjempe fin kveld med god musikk og venner. Jeg har vært skikkelig heldig med været også, så jeg har absolutt ikke noe å klage over. Tvert i mot.

 

 

Det er kjempe gøy å treffe på folk som følger med meg og bloggen. Det er godt å få tilbakemeldinger på at det jeg gjør er inspirerende. At det gir noe til folket som følger meg. Det setter jeg enormt pris på. Og ikke minst, treffe folk jeg gikk på skole sammen med for veldig mange år tilbake. Noen har jeg jo på facebook, men det blir absolutt ikke det samme. Så det å møtes og slå av en prat, er skikkelig hyggelig.

 

 

Men, jeg kan ikke sitte inne å blogge så veldig mye på en kveld som denne. Håper dere har hatt en fin helg så langt. Selv skal jeg nyte resten av festivalhelgen. Dette gleder jeg meg til.

 

 

Ha en fin kveld.

 

-Randi Annette-

Noen større?

Jeg regner med det er mange som ikke har sett en stor fisk før. Eller, mange trodde sikkert  at de har sett en stor fisk - helt til nå. Jeg med mine 162 cm over bakken møtte opp til flere fisker som var på min egen størrelse. Det er ganske kult, må jeg si. På den flotte øya, Mausund, som jeg kommer ifra er det nå masse liv og en god stemning. NM i havfiske.

 

 

Ellers har dagen min gått med på å være med familie og venner. Det ble også en liten tur på sjøen, og om litt skal jeg på basar som er en årlig tradisjon. Der blir det servert kaffe og kaker, men jeg har nok fått i meg mer enn nok av det i dag. Jeg fikk tilbud om kanelboller og skoleboller, og da er ikke jeg vanskelig å be. Det endte slik det alltid gjør, nemlig med å bli veldig kvalm. Jeg spiser jo ikke med magen vet dere, men heller med øynene. Bakst er noe av det beste jeg vet. Og spesielt godt er det når de er hjemmelagde.

 

Bildet er ifra da jeg selv lagde vegaboller.


 

Nå skal jeg nyte solen litt til, før jeg skal gå på basar. Dere må gjerne prøve dere på oppskriften på vegabollene som er markert i rosa. Da finner du oppskriften på magiske boller. 
 

 

-Randi Annette-

Helgen tilbringes på Frøya

Nok ei helg skal tilbringes uti havet, og jeg gleder meg veldig til å komme vekk i fra Trondheim og få snuse litt på sjøluften igjen. Det er faktisk ikke noe som helst som kan måle seg med det. Denne helgen braker det løst med en bursdagsfest og jeg gleder meg veldig til å være med på det. Det er ikke så ofte jeg skjemmer meg selv bort med en fest, så denne helgen skal jeg nyte.

  

Jag stod opp halv sju i dag fordi jeg ikke fikk til å sove noe lengre. Så det var i grunn helt greit, i og med at jeg ikke orket å pakke så mye i går kveld. Jeg har mer enn nok å drasse med meg, og ikke nok med det, jeg skal gå til jobb. Jeg har bare godt av en 35 minutters gåtur før jobb. Det er bare godt det, sett bort ifra den tunge bagen jeg skal ha på ryggen. Men, jeg tar det som en treningsøkt.

  

Angående trening, så regner jeg med at jeg får tatt med en tur på Maxtrim på Frøya også. Det bruker å bli det når jeg er der ute, men sist helg ble det et unntak. Da prioriterte jeg å se Frøya spille fotballkamp. Ikke at det ble noen seier, men jeg måtte jo støtte opp med å komme med noen gloser og gi en applaus inni mellom. 

 

Nå - frokost, jobb og reise.

 

Ha en fantastisk dag, og nyt helgen.

 

#helg #fredag #Fri #Juni #Fest #venner #Familie #trening #Helse #reise #Opplevelse #Inspirasjon #Fotball #kardio #Trening #cardio

-Randi Annette-

Få med deg utihavetfestivalen. Det er idyllisk.

God helg kjære lesere. Det er lørdag og frihelg. Den nytes for min del i havgapet, og det er så fantastisk å være her ute nå. Solen skinner og jeg har ikke en eneste ting som henger over meg. Ikke noe som må gjøres her nå. Det er en fantastisk følelse. Jeg skal absolutt nyte denne helgen. Pappa har jo to søte små kattunger som er så skjønne. Den ene er grå og den andre svart. Og øynene er klare og lyseblå. Magisk å se på hvordan de leker seg og ikke minst se de ulike personlighetene. 

 

 

Dagen har så langt bestått av av kortspilling, soling og en liten gåtur. Jeg skal gå en lengre tur senere i dag ettersom været er såpass fint. Det hadde kanskje gjort deg med en fisketur også, men det frister mer å slappe av i solveggen enn å fiske. Jeg skal jo hjem på ferie om tre uker, så da har jeg mer enn nok tid til å dra på sjøen. Jeg håper det blir minst like fint vær når jeg skal ta en uke med ferie her i havgapet. Ingenting er så flott som å nyte dagene her ute når det er fint vær. 

 


 

Sliter du med å slappe av, så kan jeg absolutt anbefale et besøk til Mausund. Her blir det festival om fuire uker og det er masse som skjer. Så spre budskapet til venner og bekjente. Utihavet er en festival du må få med deg.

 

 

Håper dere har hatt en fin dag, og at helgen blir fantastisk.

 

GOD HELG.

 

-Randi Annette-
 

Jeg lader batteriene i havgapet.

Det har ikke vært noe blogging fra min side siden torsdag, noe som kanskje dere som leser denne bloggen fast har merket dere. I går måtte jeg prioritere og sitte med matematikk og ikke minst reise hjem til Mausund. Og i dag, har jeg også jobbet med matematikk i to timer og ellers slappet av. Det er et nydelig vær her hjemme nå, og det å legge vekk data og mobiltelefon er utrolig godt når jeg er hjemme. Det venter en hektisk tid nå med helårsprøve, travle tider på jobb og ikke minst en eksamen.

 

Da er det godt å nyte late dager her hjemme.

 

Fikk tatt et bildet av en måse som i seg selv ikke er så spennende, men vinkelen her likte jeg veldig godt.

 


 

Dagen i dag har gått skikkelig fort, så nå skal jeg nyte resten av tiden jeg har her. Neste gang jeg skal hjem blir sikkert ikke før sent i Mai, eller i Juni en gang. Så det er bare å leve i nuet og nyte hvert sekund.

 

Ønsker dere en fortsatt strålende helg.

 

#Sol #Idyll #Mausund #Frøya #Frøya #Havet #Helg #Lørdag #reise #April #Måse #foto #Bilder #fugler #Fugl #Bloggno #Blogger #Helse

-Randi Annette-
 

Sjekk den fangsten jeg fikk på havet i dag.

Ikke for å skryte, men jeg rula skikkelig på havet i dag. Jeg fikk napp etter napp, og det var ikke rent lite heller. Fiskene jeg holder her veide 4,5 kg og 5 kg. De ble filitert og klar for å brukes til middag, men det blir når jeg kommer tilbake til Trondheim. Genialt å fiske seg egen sunn middag. Vi satser på å komme oss ut en tur til allerede i morgen. Da skal jeg prøve å få fisket så jeg kan lage meg fiskekaker. Det er noe av det beste jeg vet.

 

 

Legg merke til katten. Hun hadde veldig lyst på en bit av denne fisken.

 

 

Jeg fikk fire av fem fisker. Meget godt fornøyd med det. Jeg eier ikke så god tålmodighet, så jeg er glad jeg var heldig med fangsten i dag. I morgen skal vi ta med oss kakao og kaffe så vi har noe ekstra å varme oss på. Det ble fort litt kaldt til meg etter tre timer på havet.

 


 


 

Gøy å få vise dere en litt annen side av meg selv også, enn bare trening. Har dere noe plan for fisketur i påsken, eller går det for det meste i ski kanskje?

 

Ha en fortsatt fin kveld.

 

#Fisk #Havet #sjøen #Idyll #Fangst #Mausund #frøya #Selfie #Opplevelse #Ferie #påske #Påskeferie #Trening#Motivasjon #Inspirasjon #Sunn #Helse

-Randi Annette-
 

I miss you.

Jeg kjenner jeg savner dette øyeblikket. Jeg husker da jeg stod der på balkongen og knipset bilder før jeg skulle ut på restaurant. Jeg savner sol, sommer, varme og strandlivet. Akkurat nå hadde det vært en perfekt ting å gjøre. Nemlig reise til syden.

Men, det får bli neste år, en eller annen gang.

 Jeg hører de som har vært eller skal reise til varmen. Jeg blir så misunnelig. Noen skal jo feire jul der også. Jeg vet ikke om det hadde blitt helt det samme, for min del. Men, dersom dere har tips til et fin feriested der det er varmt og godt i perioden februar og mars, så ikke nøl med å kom med tips. Jeg liker å ha noe å se fram til.

 

 

Ha en god dag.

 

 

#Ferie #Reise #Sommer #Høst #Kjole #Foto #Photo #Fotoshoot #Selfie

 

 

-Randi Annette-

Hjem, kjære hjem.

Det er skikkelig godt å være hjem igjen. Og i går ble det ikke helt som jeg hadde tenkt, men det er jeg utrolig glad for nå. Jeg kom hjem omtrent klokken 21.00 og jeg fikk melding om at det var fest på øya. Jeg var veldig sliten og trøtt etter en arbeidsdag og ikke minst en lang reise. Men, jeg tok turen ut og det er jeg veldig glad for. Det var live-musikk og utrolig god stemning. Jeg snakket med masse folk jeg ellers ikke har kontakt med. Å i kveld er det for min del, årets fest.

 

Skalldyrsaften.Gårsdagen har satt sine spor, men, slik kan det fort bli for en kropp som ikke er vant med mye fest.

 

 

Ønsker dere en fortsatt fin lørdag.

 

 

-Randi Annette-

Da jeg var i København.

Tenkte jeg skulle vise dere litt flere bilder fra da jeg var i København. Det er nå litt over en uke siden, men det er fortsatt masse bilder fra den turen som jeg ikke har vist dere. Denne gang kun i svart-hvitt.

 

Dette bildet er ifra slottsparken. Jeg likte perspektivet i dette bildet. 

Her er vi på vei i mot Christiania. Det var masse turister og ikke minst, syklister. 

På veien fant vi en liten sti som fulgte. Etter litt kom vi fram til et stort vann med ender og andre fine skapninger.

  

Å så Nyhavna.

Her var det masse liv. Solen stekte og det var utrolig flott.

   

Så hjemreise, og turen gikk først til Oslo der vi skulle gå av Cruiset, for så å ta buss hjemover.

   

For å se litt mer om da jeg var i København, kan du lese mer på linken her.

 

 

Hva synes du om København?

 

 

 

#Reise #Opplevelse #Danmark #Køben #København #Blogg #Høst #Ferie #Oktober #Tirsdag #Hverdag #Cruise 

 

-Randi Annette-

Masse bilder fra København

Da var dagen kommet da jeg var i København for aller første gang. Vi ble kjørt med buss inn til sentrum og vi gikk i flere timer. Vi hadde omtrent syv timer i byen og da måtte vi gå og se mest mulig. Frokosten tok vi først i tolvtiden på JOE & THE JUICE..

  

Så gikk vi langs gatene og litt mot Christiania for å se litt der. Der fant vi et vann med ender og andre fugler. Det var sol og varmt og det var skikkelig romantisk. Perfekt for en romantiker som meg. Å nei, jeg var ikke ironisk nå. Jeg er nemlig romantisk av meg.

  

Så var vi en tur i Nyhavna. Kjempe masse folk. Sol, musikk og pils. Det var så godt å sitte her å ta en pils.  

Å så måtte jeg bare snike til meg et bildet av disse to. Syntes det ble et fint bildet som forteller en historie. Mulig det ikke treffer dere like bra, i og med at jeg har minner ifra denne plassen. 

Likte dere bildene?

 

 

Følg meg gjerne på instagram, @Randiae og min side. Link til siden finner du her.

 

 

 

 #Foto #Fotoshoot #Nyhavna #Danmark #København #Reise #Opplevelse #Hverdag #Helg #Høst #Ferie #høstferie #Blogg #Frokost

 

 

-Randi Annette-

Reise til København -Trosset min egen frykt.

Dette er et innlegg som jeg ikke fikk postet da jeg var på Cruse.

 Det første jeg tenkte når jeg så det enorme Cruiset, det var noe som det her. «Å herregud så stort det er. Jeg kjenner nesten at jeg blir litt redd». Jeg har aldri vært noe glad i båt, sett bort ifra når det ikke er bølger da. Vi kom oss inn i Cruiset og gangene var veldig trange. Her var det om å holde tungen rett i munnen og ikke fokusere på det. Jeg har i senere tid blitt mindre glad i trange rom og lignende. Selve lugaren var også veldig liten. Et trangt bad med et toalett og et lite hjørnet med et dusjhodet. To køyesenger og et lite bord med en stol var det vi hadde. Men, nå skal det sies at vi hadde mye fint å se på ellers at lugaren ble mer som en plass å sove og slappe av på. Vi hadde taxfree, masse restauranter, fin utsikt fra dekket, kiosker, klesbutikker og lignende. 

Men, jeg har trosset min største frykt, - bølgene.

 Jeg lå fire timer å hørte båten skar igjennom bølgene. Det var ekle skrape lyder, dunking og mye gynging. Jeg var så redd som jeg ikke kan huske at jeg har vært på flere år. Jeg kan ikke en gang nå, her jeg sitter hjemme i stuen, tenke etter hvordan følelse jeg hadde. Da forstår jeg virkelig hvor redd jeg var.

Dagen etter snakket jeg med en på båten. Jeg sa litt forsiktig at det må ha vært litt bølger og vind det siste døgnet. Han kunne fortelle meg at båten hadde retning rett på vinden og at båten fikk det skikkelig. Bord og lignende hadde flyttet på seg i restauranten og det var veldig ubehagelig for han også, som jobbet der. Da kjente jeg en indre ro, for da var det faktisk litt uvanlig og det var ikke uten grunn at jeg opplevde dette som ubehagelig. Jeg pustet jo kjempe kort og ikke med magen. Jeg var så redd.

 

Å tro meg, jeg lå der å tenkte at jeg skal jo faen meg tilbake igjen over den jævla fjorden også. 

 

 

He he, ja, det er komisk nå, men jeg lover dere. Det var helt forferdelig. Jeg har heldigvis langt mer hyggelig å vise dere da jeg kom vel fram i København da. Så pass på så du får med deg det. Det kommer.

 

 

#Reise #København #cruise #opplevelse #tur #Oslo #Idyll #redd #redsel #frykt #motgang #helse #blogg #Norge #Danmark #Høst #hverdag 

 

 

-Randi Annette-

 

Les mer i arkivet » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 28 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

CLOSE

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no

hits