FRA LEO'S TIL 3T

Kanskje det skulle vært "fra apekatt til 3T", men jeg har i så fall leket meg masse på Leo's lekeland på Lade i dag. Jeg hadde det kjempe koselig på lekeland, men når jeg kom hjem ble jeg så trøtt. Nå er jeg så trøtt at jeg skal unne meg en liten strekk på puten så jeg forhåpentligvis føler meg litt piggere til jeg skal trene i kveld.

Jeg er skikkelig trøtt, og jeg har egentlig vært sånn hele uken - ja, faktisk siden vi stilte klokken. Det er vel liten sannsynlighet for at den har innvirkning på meg nå etter en uke, men det har vel noe med at det blir fortere mørkt også.

 

De fine treningsklærne er sponset av Brazfit. Litt spreke farger på kveldsens trening hjelper nok på motivasjonen.

 

 

 

Nå som jeg er så trøtt, er det genialt å melde seg på time på 3T-Ilsvika. Senteret har et godt tilbud av timer som byr på utfordringer. Passer utmerket på en dag der man føler seg litt trøtt.
I dag skal jeg være med på Olympia. Den er tøff, men den gir masse motivasjon og inspirasjon.

 

 

 

 

 

Skal du trene i dag?
Følg meg gjerne på instagram, @randiae.

 

#trneingsklær #trening #motivasjon #treningssenter #gruppetimer #helse #inspirasjon

 

-Randi Annette-

SUNNERE MIDDAG FOR DE SINGLE

Er du singel og synes det er gørr å stå på kjøkkenet? Eller føler du generelt at du ikke strekker til? Da er du ikke alene.

 

 

Jeg er ei som har likt å lage mat og ikke minst det å bake, helt siden jeg var ei lita jente. Mamma, pappa og farmor, spesielt, var flink til å involvere meg i det som foregikk på kjøkkenet. Jeg har mye å takke de for den dag i dag. Bildene av meg som barn, er ofte der jeg står å vasker kopper eller baker boller. Så det er kanskje ikke så rart at det stod i mellom det å bli frisør og kokk da jeg skulle bestemme meg for et yrket. Valget ble tatt på følgene grunnlag: Mat, det kan jeg å lage. Men, det å klippe, det kan jeg ikke. Det må jeg lære meg.

 

Men over til singellivet og middag. Det å gjøre store innkjøp er lurt. Måle opp antall gram pr pose som fryses er gull verdt. Og ellers når det gjelder tilbehør, kan man variere med 3-4 ulike grønnsaker som skjæres opp og stekes. Eggnudler er også veldig godt med svin i strimler og grønnsaker med litt soyasaus.

 

 

Også har vi taco - det er aldri feil. Jeg elsker taco og kunne ha levd på det hver eneste dag. Ta opp en posjon fryst kjøttdeig før du drar på skole eller jobb. Når du kommer hjem så er det bare å steke kjøttet mens du kutter opp grønnsaker og annet tilbehør. Det er snakk om at det tar deg 10 minutter å lage middag. Og det blir gjerne sunne middager dersom du har handlet på forhånd. Stikker du innom butikken når du er sulten, ja det vet de aller fleste av oss hva som kommer til å havne i handlekurven - sjokkis.

 

Uavhenging av om jeg er singel eller i et forhold, så er jeg alltid flink til å planlegge middagen og spise relativt sunt. Perfekt er jeg langt ifra, men jeg er flink med det å gjøre store innkjøp, for så å fryse ned i posjoner.

 

Tenk smart:

* Skirv en handleliste å ha en fast dag du handler. Lørdag eller mandag for eksempel.

* Frys ned i passe posjoner. Jeg bruker å fryse ned 160-180g kjøtt

*Ha alltid salat og grønnsaker tilgjengelig

*Yoghurt, nøtter, banan og gulrot er noe jeg spiser nesten daglig

* Ikke glem fisk. Det er et hav (bokstavelig talt) av muligheter

 

 

Masse lykke til.

 

#Singel #kjæreste #mat #økonomi #tips #inspirasjon #middag

-Randi Annette-

DAGLIG HAR JEG LAGT PÅ MEG OVER 200G

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Neida, det var vel å overdrive. Men jeg har på en uke ikke trent noe som helst (sett vekk ifra at jeg trente i morges). Jeg har vært på hyttetur der det ble mye sitting, spising og noe godt i glasset. Til Krakow reiste jeg god og mett, men der ble det både kake, kaffe, brus og alkohol. Og ikke minst tre-retters som jeg spiste når jeg var mett på kake. Litt dårlig planlegging og alt for svak for kake. Da er det ikke rart at man går opp nesten 1,5 kg på en uke.

 

De som kjenner meg vet at jeg er et matvrak,og vel så det. Men nå må jeg faktisk ta meg sammen. Jeg ser at jeg greier å legge på meg en del dersom jeg ikke fokuserer noe som helt på kostholdet og samtidig ikke er i aktivitet. For min del så handler det om at jeg trives der jeg har vært så nå er det full fokus på trening igjen.

 

Utrolig godt med en uke der man kan unne seg noe hver eneste dag. Slappe av med et glass vin, god mat og spise akkurat det man vil, når man vil. Men det er på en måte min bonus også. Når jeg har vært flink med skolearbeid, hard trening og mye gjøremål. er det å koble av noe jeg virkelig unner meg.

 

Men gode rutiner som jeg har i min hverdag som innebærer trening er en livsstil jeg liker.


Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg er så heldig som bor like ved 3T-Ilsvika her i Trondheim, så for min del er veien utrolig kort til vektskivene. Det råeste treningssenteret i byen, det er det - uten tvil. Å bo så nærme, det er jeg utrolig takknemlig for.

 

 

 

I dag var jeg på tabata, og da ble de vektskivene dere ser på bildene benyttet på noen av øvelsene. Dere ser alt ifra fem til tjuefem kilo. Greit å bruke disse til øvelser som kanskje i utgangspunktet skal utføres med egen kroppsvekt for å påføre litt mer syre og tyngde.

 

 

 

 

Nå legger jeg bak meg en dag med en treningsøkt som startet klokken 06.30, studietid og forelesning som startet klokken 08.30, som varte i syv timer totalt. Det er rene arbeidsdagen det. Nå skal jeg slappe av litt før jeg får besøk. Når det gjelder kostholdet så hadde jeg en plan om å lage meg kokt sei til middag, men jeg er fortsatt mett. Så det kan se ut for at jeg hopper rett på ølen med ost, kjeks og druer når jeg får besøk.

 

Nå er det helg, og etter en slik dag med mye gjøremål, er det helt greit å kose seg - synes jeg.

 

Jeg sier i dette tilfelle som de aller fleste - jeg starter på mandag.

 

-Randi Annette-

MORGENTRENING - BRÅ START PÅ HELGEN

Det startet med at jeg ble terget litt av en venn av meg når jeg presterte å legge ut et bildet av meg selv på Instagram (randiae) med den kjente #fredagsflexen - og jeg kunne da få vite det at det ikke var noe fredagsstemning her. Det var torsdag. Så sånn kan det altså gå. Dagene går tydeligvis litt opp i hverandre, men denne gangen har jeg en god unnskyldning. Jeg skal nemlig reise vekk i dag, så da blir det litt tidligere helg enn hva det vanligvis blir.

 

Jeg skal til Oppdal, men bøkene blir med, for jeg skal også til Krakow på søndag. Så her skjer det ting. Da må jeg være flink når jeg kan.

 

Klærne er sponset av Brazfit

 

I dag startet jeg dagen med egentrening, altså ikke en gruppetime. Jeg avtalte med min gode venn, Marte, så vi trente sammen. Det var kjempe koselig. Jeg tror det må være nesten et halvt år siden sist vi trente sammen.

 

Vår trening gikk ut på at vi plukket oss ut seks ulike øvelser, gjorde hver og en av de ti ganger. Dette utførte vi fire runder. Konstant jobbing, og etter endt runde tok vi oss tre minutters pause.

 

 

Økten var ikke så tung at jeg slet med å puste, men jeg fikk opp pulsen og ble svett. Da sier jeg meg fornøyd. I går hadde jeg tidenes økt, så det er godt å ha litt varierte økter der jeg noen ganger tar jeg fullstendig ut, og der man ikke gjør det. I går kom nesten middagen opp igjen, så det er ikke så om å ha så mange av de øktene etter hverandre.

 

Noen ganger lurer jeg på hva jeg tenker med. Det gjør forferdelig vondt, men jeg fortsetter. Når maten er i strupen og rommet går rundt... Det er jo ikke bra. Men jeg liker å kjenne at det gjør litt vondt også. Det er vel da det blir resultater?

 

 

Ønsker dere alle en super dag. Husk det er torsdag og ikke fredag. Lag dere en magisk dag - det skal i så fall jeg gjøre.

 

-Randi Annette-

MUSKELVEKST OG RUMPETRENING

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men jeg kan i så fall bekrefte at den treningsøkten jeg hadde i går var etterlengtet. Men det å ta det rolig og forsiktig glemte jeg tvert jeg gikk inn på treningssenteret. Formen min har vært svært variert de siste dagene, så jeg hadde en plan om å ta det rolig. Det skjedde altså ikke.

 

Jeg tror jeg trente i 35-40 minutter der hovedfokus var rumpa. Jeg hadde egentlig en plan om å ikke trene overkropp fordi jeg fikk en mindre hyggelig overraskelse da jeg prøvde klær i en klesbutikk her om dagen. Da hadde jeg på en overdel med tynne stropper, og alt jeg kunne se var en overkropp som hadde en trekantform og var svært lite feminin. Men det ble litt overkropp like vel før jeg trente lår og rumpe.

 

Muskelvekst på overkroppen, ja det er fint når man har de rette klærne på. Men ikke alltid like fint - innså jeg.


Klærne er sponset av Brazfit

 

Etter kun få øvelser gikk jeg som en nyfødt kalv. Kanskje ikke så rart når det er tre uker siden sist jeg trente styrketrening. Kroppen har vært fysisk hele ferien, men ikke på denne måten. Jeg må i så fall bekrefte at denne ferien har vært utrolig flott. Jeg har ikke blogget, ikke trent og rett og slett gjort alt annet enn hva jeg gjør i hverdagen. Men det skal sies at det er godt å komme tilbake til både blogging og trening - det er jo dette livet som er virkeligheten. Ferien er kortvarig og for en periode.

 

Nå gleder jeg meg til neste treningsøkt allerede. Når skal du trene neste gang?

 

-Randi Annette-

 

 

UTENDØRS STYRKETRENING - OG BILDER SOM GIKK GALT.

Nå kommer det noen bilder på bloggen som ikke gikk helt etter planen, men jeg synes det er litt gøy å vise begge sider. Altså, de gangene øvelsene jeg vil teste ut ikke helt går som planlagt. Slik som det ble i går. 

 

Jeg og en venninne møttes for å sette oss på det høyeste punktet på øya, som da ikke er så høyt. Men er det topptur, så er det topptur. Vi slo oss ned for å ta en øl og se utover mot havet. Og i og med at jeg hadde på meg treningsklær, tok vi like så greit noen bilder, der jeg tok noen øvelser. Jeg har lagt ut en treningvideo der jeg kombinerer to ulike måter å ta pushups på, så vil du bli inspirert, sjekk ut min Instagram, @randiae.

 

Sponset innlegg

 

 

Step ups. En fin øvelse for lår og vår bedre bakdel.

 

  

 

Dips. Det er en morsom øvelse. Den er kjekk på den måten at den tar godt uansett om man gjør øvelsen lettere ved å ha for eksempel bøyde knær. Det handler da om å ha et godt tempo, og ikke minst kjøre på med mange reps.

 

 


Jeg liker når det brenner, og det gjør det fort av denne.

 

Også var det apekatten i meg som kom frem da. Dette er slettes ikke noe pullups stativ, og det er heller ikke mulighet til å holde et fast og godt grep. Men jeg prøvde. Jeg vet nemlig at det er bare en måte å finne ut av om ting går, og det er ved å prøve. Det gikk kjempe bra, faktisk. 

  

Også gikk det galt. Jeg hadde sett for meg noe i hodet mitt, ja dette blir bra. Faild! 

Det endte opp med latterkrampe, så klart. Og en mindre deilig hodebunnsmassasje. Men jeg fikk opp stemningen, og Hanne måtte selv prøve. Hun skjønte dette var vondt og vanskelig.

 

Jeg slenger på et bildet fra tidligere, der jeg faktisk fikk det til. Bedre med et annet underlag, det er det ingen tvil om.

  

-Randi Annette-

FÅR DU TID TIL Å TRENE SÅ OFTE DU VIL?

Dette var nok et godt spørsmål jeg fikk av en leser. For min del er svaret ganske klart i dette tilfelle, og svaret er nei. Jeg kunne ha tenkt meg å trent 5 ganger i uken, men det blir stort sett 3-4 økter hver uke. I og med at jeg studerer så strekker ikke tiden alltid.

 

Klærne er sponset sv BrazfitPluss at jeg trener skikkelig hardt når jeg først trener, så jeg føler jeg trenger å få godt med søvn og la kroppen hvile litt også. Hadde jeg ikke studert, hadde jeg fått tid til å trene oftere enn hva jeg gjør nå, men det er ikke tilfelle, så da må jeg bare gjøre det beste utav det. Jobb og studiet krever nok i seg selv.

 

Jeg må opp tidlig for å lese før jeg skal jobb fordi etter jobb fungerer ikke hodet så godt. Men jeg skal jo ikke klage. Jeg er fornøyd med at jeg i det hele tatt har tid til å trene, selv om jeg skal innrømme at jeg er ikke så fornøyd med å kun trene 3 ganger i uken. Du rister sikkert på hodet, men det er min største hobby, så det skulle kanskje bare mangle at jeg vil ha flest mulig dager på treningssenteret.

 Og når det gjelder bildene jeg har lagt ved dette innlegget så er det geniale øvelser for din bedre bakdel. Jeg kjører denne med kettlebells og da gjerne 10 på hvert bein og i 3 runder. Det skal svi godt og det er over på få minutter. Selv om det er en øvelse som svir, så gir den resultater. Trening skal gjøre litt vondt.

 

Dersom du ønsker deg treningsklær og en rabatt, bruk randiae15 som gir 15% på alle kjøp. Direkte link,her.

 

Men hva med deg og trening - får du tid til å trene så ofte du vil?

 

#spørsmål #spørsmålsrunde #blogg #foto #hvitt #Trondheim #fotoshoot #photoshoot #canoncamera#canon #blogger #inspirasjon #hverdag

-Randi Annette-

Jeg + vektløfting = sant?

Jeg var så heldig å bli invitert på trening med ei knasende god jente som kan det å by på krutt, eksplosivitet og ikke minst - underholdning. Hun er utdannet PT og går selv på et kurs innen vektløfting, så jeg fikk lyst til å prøve meg når hun skulle øve på teknikker. Jeg hadde ikke tenkt å prøve så mye da jeg var livredd for å drite meg ut. Men, jeg så ikke så teit ut, ikke alltid i så fall.

 

Teknikk er noe jeg har stor respekt for. Jeg vil heller terpe masse med lav vekt, enn høy vekt og ende opp med vridninger og skader.

 

 

 


Øvelse gjør mester.

 

 

Min gode venn, Ann Elin hadde teknikken på plass. Et kjempe forbildet for meg med tanke på styrketrening - generelt. Hun var faktisk min personlige trener for fem år siden. Og nå, 5 år senere trener vi faktisk sammen. Det må jeg si jeg synes er utrolig morsomt.

 

 


RÅSKAP!!

 

Så jeg har masse å jobbe med når det kommer til dette. Så vi får se om jeg blir bitt av basillen, eller om dette blir noe jeg trener på nå og da.

 

Jeg + vektløfting= ????

 

 

-Randi Annette-

Sjokkomelk gjør deg feit.

Sjokkomelk som man får kjøpt ferdigblandet i butikken gjør deg feit. Om et halvt år vil den gi deg masse næring og den anbefales å drikke etter trening, fremfor en proteinshake. Nå er poteter, ris og brødmat noe man kan spise med god samvittighet, men om ett år er det farlig å spise det. Nå er lettbrus noe man kan drikke med god samvittighet, men om et halvt år er det farlig.

Skjønner dere hvor jeg vil?

 

ALARM!

 

Det jeg vil frem til er at det de sier er farlig å spise i dag, sier de er sunt og bra for helsen din om et halvt år. Er dere ikke enige? Det er kanskje gjort et forsøk, som da ikke kan anses som en påstand. Det må vi også huske. 

 

Vi leser oss syke og jeg er redd for at de som slettes ikke bør lese og ta dette innover seg gjør det. Små barn som nekter å spise poteter ved middagsbordet fordi de har fanget opp at potet gjør deg feit. Eller det å ikke spise etter klokken 18.00 gjør deg feit. Jeg synes det er så hårreisende at jeg greier ikke å IKKE si noe. Jeg husker jo selv da jeg var liten. Poteter var farlig. Brød gjorde oss feite, noen påstår det enda i dag. Og stekt potet på pannen var nesten døden. For det tettet alt av årer og gjorde deg feit. Det er ikke snakker så mye om er mengden og hyppigheten. Jeg husker det så godt at jeg var skeptisk til stekte poteter etter å sett noe på TV-skjermen da jeg var for ung til å forstå bedre.

 

Så hvorfor så stort hysteri? Kan vi ikke bare snakke med legen for å sjekke helsa, enn å skremme hver eneste en? Eller bare slå av hørselen når slike reklamer og dokumentarer dukker opp. Er du i tvil så snakk med legen. Det er i så fall mitt beste råd. For det kan ikke gå an å unngå det som en overvektig person bør unngå, dersom du selv har en normalvekt. Da er det helsa det går på, og vi alle er forskjellige.

 

Makan.

 

#hysteri #kropp #Helse #Trondheim #foto #bildet #Hysterisk #kroppspress #Protein #proteinshake #mote #usunn #sunn #Helg #Februar #adressa #side3 #side2 #nettavisen

-Randi Annette-

 


 

 

Studiedag og trening

Som jeg tenkte i går kveld, så kom jeg til å våkne tidlig i dag. Uten alarm på telefonen, greide jeg å våkne tidlig av meg selv. Uthvilt våknet jeg klokken åtte, og da stod jeg opp. Startet med en god frokost og litt TV før det ble å kaste seg over leksene. Fridag fra jobb betyr studiedag.

 

Etter mye skriving, trengte jeg en pause. Hodet føltes tungt og formen ikke helt på topp. Være ute var helt fantastisk  så jeg kunne egentlig ha gått en tur. Men for meg så føltes det mer riktig å komme seg på treningssenteret og løfte litt. Iløpet av den tiden jeg tøyde, kjente jeg at formen ikke var 100%, så da ble det en rolig, men fin økt. Ikke høy puls, men i mitt eget tempo. 35 minutter med trening var nok for kroppen i dag.

 

Klærne er sponset av BRAZFIT.

 

Nå har jeg spist en fantastisk god kalkunsalat med alt ifra avokado til krutonger. Rett og slett en magisk følelse. Og et glass juice til var prikken over i'en. Nå skal jeg over til lekser igjen, før jeg skal på middagsbesøk. Ble nemlig invitert på middag. Da er ikke jeg noe vanskelig å be.

 

-Randi Annette-

 

Fra lat til sporty med et supert hjelpemiddel

Det er så himla stor kontrast ifra den Randi Annette som eksisterer i uka, til Randi Annette på en søndag. Og jeg må si jeg digger denne jenta på søndager. Hun er så sabla avslappa, tar ting som det kommer og hun har faktisk fått gjort en del viktige gjøremål. Norsk, oppvask, vasking av bad og fotoshoot.

 

Jeg stod opp da klokken var rundt halv ti, og slengte meg på sofaen med melk og to knekkebrød. Det var fint vær ute, så jeg hadde skikkelig lyst til å dra utenfor for å ta bilder, men så lat som jeg var, ble jeg inne og tok bilder istedenfor. Resultatet av bildene ble faktisk ikke så verst, så det var morsomt.

 

 

Kos å være inne en hel dag. Men, jeg har litt dårlig samvittighet over å ikke ha vært utenfor døra enda, så det har jeg gjort noe med.

 

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å trene, og jeg gjør ingen unntak i dag. Men, det er takket være et hjelpemiddel som er bookingsystemet til 3T-Ilsvika. Jeg klikka innom hjemmesiden deres, også meldte jeg meg på en time som starter halv sju. Da er det liksom gjort da.

 

Så lite er det som skal til. Booke en time, og du føler du har en forpliktelse. Da er det ingen vei tilbake. Fra lat til sporty på 1,2,3.

 

Hva med deg? Har du trent i dag, eller skal du trene?

 

 

-Randi Annette-

 

Å stille i fitness.

Her ser dere enda et bilde av meg som jeg sendte inn for ett år siden da jeg hadde en drøm om å stille i fitness. Og grunnen til at jeg nevner det er ikke nødvendigvis at det er en like sterk drøm i dag, men rett og slett at om få timer, så kan dere se på INSIDER om nettopp dette med fitness. Jeg vet det er mange som tenker på det, vurderer det og ikke minst har vært der, så da kan det være kjekt med en liten påminnelse om at dere kan få et innblikk i sporten via INSIDER.

 

Dere kunne lese et innlegg som jeg skrev for noen dager siden som handler om FITNESS og INSIDER som går på tvn i kveld, kanal FEM klokken 21.30

 

"Det kan kanskje for mange minne om en missekonkurranse. Noe jeg selv kan forstå at folk tenker. Men jeg har vært en del av det å trene fem ganger i uken slik mange av de som konkurrerer innen denne sporten gjør igjennom et helt år. Jeg hadde det slik i tre måneder, og det gikk bra, ja faktisk veldig bra. Men, det å holde seg til en kostholdsplan var desto vanskeligere"For å lese innlegget jeg skrev i forhold til det kan du trykke her. 

 

Missekonkurranse, eller en sport? Sjekk INSIDER i kveld.

 

#insider #tv #media #trondheim #blogger #Blogg #trdby #fem #sport #Konkurranse #Bikinifitness#fitness #kropp #helse #side3 #side2 #Nettavisen #adressa

-Randi Annette-

Jeg - en forvirra kylling.

Det er ikke noe nytt her i gården med tanke på hva denne morgenen gikk ut på, det er jo torsdag. I dag var jeg på nok en Tabata på 3T-Ilsvika til klokken 06.30, og det har blitt min tradisjon treningsmessig siden oktober, om ikke før. Det har vært en super opplevelse å fått dette til. Det med å stå opp før klokken 06.00 for så å hoppe og sprette som en forvirret kylling. Ja, jeg tror helt riktig at jeg ikke er helt våken før jeg har entret crossfit kjelleren og er klar for å gi jernet.

 

Høy puls og power.

 

Instruktøren, Marite er mega flink. Hun passer på å minne oss på hvorfor vi valgte å stå opp for å bli med på treningen så tidlig. Hun minner oss på det å koble av hodet, og bare gjør det. Det er bare å la kroppen jobbe - BRING IT.

 

Ja, det er sant det hun sier. Det føles kanskje tungt og jævlig der og da, men så fantastisk det er når det er over.

 

 

Magisk - rett og slett. Lyst på en like god opplevelse, prøv deg på Tabata på 3T-Ilsvika du også.

 

-Randi Annette-

Svekket hørsel og husmorsemne.

En glemmer det å ta vare på det som er rundt seg, eller nå skal jeg ikke dra dere med på dette da, men jeg kan snakke for meg selv. I disse travle dagene som jeg har, blir ting som husarbeid satt litt på vent. Kopper og klær blir vasket, det må jo skje. Men, de små detaljene blir litt glemt. Men, i og med at jeg får overnattingsbesøk i kveld av ei venninne, så var det en gylden grunn til å støvsuge og vaske litt. Jeg stod opp halv åtte, og brukte en time på å rydde og vaske, før jeg dro på trening til klokken ni. Så utrolig deilig det var å komme hjem til en ren leilighet med en god duft av renhet.

 

Når jeg kom hjem var det å pakke utav treningsbagen, lage havregrynsgrøt, vaske kopper og nå blogge.

 

Så nå er det jobb som står for tur.

Her går det unna. Jeg kunne så klart ha ryddet og ordnet i går kveld også, men da var det så godt å bare sitte i sofaen å ikke gjøre noe som helst. 

 

Dagens økt på 3T-Ilsvika var beinhard, men jeg fullførte.Hørselen ble svakere når jeg kom meg i garderoben, så det er ingen tvil om at jeg tok meg helt ut. Det skjer noen ganger med meg når jeg tar meg fullstendig ut. Da er proteinshaken min god å ha. Og ikke minst, komme hjem å lage havregrynsgrøt og drikke et stort glass med melk.

 

Det er rett og slett snadder etter en så tøff treningsøkt. I morgen skal jeg på Tabata, så blir det fire dager uten trening. Så da er det ikke noe vits i å spare på kruttet på timen jeg skal på i morgen heller.

 

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag videre.

 

-Randi Annette-
 

Face it - du er ikke lat.

 

Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg sitter her i kveld å føler at jeg er noe jeg egentlig ikke er. Det vil si, jeg føler meg lat fordi jeg tillot meg selv å bare sitte i sofaen hele kvelden i kveld, uten å gjøre noe som helst. Selv om jeg stod opp klokken 05.30 i dag for å trene, for så å komme hjem for å  legge sammen klær. Jeg satte også på en maskin med klær, som jeg etter hvert hengte opp. Og ikke minst, jobbet med studiene. Og enda sitter jeg her å føler meg lat. 

 

Face it, Randi Annette - du er ikke lat.

 

Det varer ikke lenge. I morgen skal jeg prøve meg på en time på 3T-Ilsvika som heter for Dagens Økt. Det blir andre gangen jeg er på denne timen, og jeg tør ikke å tenke på hva jeg har i vente. Sist jeg var med var jeg stort sett ned i kjelleren. Det var tungt på alle måter, men for en herlig følelse det er når det er over, og man kan sitte igjen med verdens beste følelse - mestringsfølelse.

 

Sponset innlegg. 

For at du skal få et innblikk i hva jeg skal gjøre i morgen på 3T-Ilsvika, kan du se hva det går ut på her:

 

Den første halvtimen vil ha fokus på utførelse og teknikk. Du vil bli presentert for en hensiktsmessig måte å finne din belastning, nivå og skalering av øvelsene på. Siste del av timen vil ha en varighet på ca. 30 minutter, hvorav høyintensitetsarbeidet kan variere alt fra 10-30 minutter, avhengig av oppgaven og pausene. Øvelsene som er valgt ut blir satt sammen, enten som en tidsbasert, eller oppgavebasert økt. Det kan være et visst antall eller flest mulig repetisjoner utført på kortest mulig tid, eller innenfor en gitt tidsramme.

 

Så dette blir tøft, men jeg tar utfordringen. Gjør du?

 

-Randi Annette-

7 øvelser fra dagens trening.

Jeg var veldig i tvil på om jeg skulle trene fra morgenen av i dag, eller ikke. Det stod mellom det å stå opp klokken sju, eller ni. Og det endte opp med at jeg stod opp klokken sju, for å dra på trening. Nå er jeg veldig glad for at jeg gjorde det. Jeg tenkte at dere kanskje kunne tenke dere litt motivasjon selv, så jeg skal nå dele programmet jeg kjørte i dag.

 

I dag var jeg flink med å tøye godt ut før treningen, noe jeg skulle hatt diplom for. Jeg er ikke så flink til det, men jeg kan alltids bli bedre.

 

Dagens 7

1.Hipthrust

2. Markløft

3. Hopp sidelengs over stang (ca 30 cm over bakken)

4. Situps

5. Slag på boksesekk

6.Pullups med 5kg, 2,5 kg og egenvekt

7.Dips

 

Nummer 2, 3, 4 og 5 kjørte jeg sirkeltrening på. Uten pause, og tre runder. Fem markløft, 15 hopp, 10 situps, og så mange slag jeg orket. Dette ble en god start på dagen. Det kommer video av noen av øvelsene på Instagram etter hvert. Følg med, @Randiae.

 -Randi Annette-

Det var verdt det.

 

Akkurat nå kjenner jeg det var verdt det å dra på fest i går. Det var verdt det å dra ute på byen. Det var verdt det å sove til klokken var halv tolv i dag. Jeg satt alt for godt i sofaen i dag og så på program som handlet om folk som smuglet inn stoff til andre land. Kjempe interessant å se hvordan de på en flyplass håndterer ulike situasjoner, spesielt når det er snakk om narkotika. Episodene strømmet på, men jeg måtte ta meg selv i nakken fordi jeg hadde to innleveringer som skulle inn til i kveld.

 

Jeg måtte slå av alt, og sette meg ned for å jobbe. Det kokte i hodet mitt, og jeg var så utmattet og lei av alt som hadde med norsk å gjøre. Jeg gjorde det enkelt for meg selv omsider.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg sjekket om det var en plass ledig for meg til å være med på en gruppetime på 3T-Ilsvika. Og så heldig som jeg var, så var det en plass ledig. Jeg hadde jo ikke lyst til å forlate sofaen, eller leiligheten, for den del. Men, jeg var klar over at jeg måtte få mer energi og giv, så jeg meldte meg på Olympia.

 

Vel hjem, begynte jeg å jobbe videre, og nå er oppgavene levert, og jeg er nå en smilene og fornøyd jente. Den følelsen er så himla god. Nå er det ellers bare noen oppgaver som ikke krever så mye med tanke på skriving, så det blir litt lettere nå. Det var verdt det å trene, selv om jeg kjente at jeg hadde mest lyst til å skyve tanken ifra meg.

 

Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg skal trene før jobb i morgen, eller ikke. Det får jeg vurdere og ta stilling til før jeg legger meg i kveld. Alternativet er å sove til klokken er 09.00, eller til klokken er 07.00. Hva hadde du valgt?

-Randi Annette-

 

Kroppen snudd på hodet - sukker cravings.

Sukker cravings - dårlig vane.

 

Er det noen tvil om at folk sitter med litt dårlig samvittighet etter juleribba som ble spist, i tillegg til alt det andre? Det er ikke noe tvil, spør du meg. For det ser jeg og hører mye av, enda det er noen uker siden. Men, det er samtidig så trist. For jeg tror ikke den uka med mye kalorier i pluss har så mye å si. Ja, det gjør at vi kanskje legger på oss noen kilo, men så farlig er det kanskje ikke. Jeg for min del kjenner så klart på at jeg får lettere lyst på noe søtt og mat generelt, på grunn av at kroppen har vært vant med å hele tiden spise noe. Men, jeg prøver å være bevist på det, men ikke på en overdreven måte.

 

 


 

 

Jeg tror jeg har spist noe som har vært søtt nesten hver dag siden midten av desember og til forrige uke. Kjeks, kake og sjokolade, bare for å nevne noe. Kun for at kroppen har vært vant med det. Istedenfor å gå på en smell med å slutte tvert 1 januar, gikk jeg heller gradvis. Noe jeg er glad i for i dag. Jeg kjenner meg selv såpass godt, at jeg kan ikke bare våkne opp en dag å  si at nå er det nok. Da blir fristelsen desto større. Mine erstatninger de siste dagene når søtsuget har meldt seg, har vært russiner, yoghurt eller te. Selv om den sjokoladesausen som står inne i skapet står i fare for å bli satt på høykant inn i kjeften min - til tider. Stay strong.

 

Jeg skrev dette innlegg i går som jeg vil du skal lese. Det er en tankevekker for mange, inkludert meg selv. 

 

 

Ha en fantastisk fin dag videre.

 

#Kropp #Sommerkroppen #Hysteri #Fit #FItness #Posering #Helse #201#vinter #Styrke #Styrketrening #Fokus #Blogg #Treningsblogg #side3 #trdby #Trondheim

-Randi Annette-

 

 

  

Fredagsettermiddag - styrketrening.

Freeeeedaaag. Så utrolig deilig.

Jeg hadde en plan om å stå opp halv seks i dag for å trene, men jeg bestemt meg for å få noen ekstra timer med søvn, siden jeg skulle ha prøve i norsk muntlig om tørre tema som språkpolitikken og språkhistorien på 1900-tallet klokken 09.00 med læreren min.... Så da stod jeg opp halv sju, og leste over notatene mine. En grei prioritering, i grunn.

 

Sponset innlegg.

 

Nå skal jeg trene med kjæresten min, og jeg har i dag lyst til å fokusere litt på overkroppen. Underkroppen min er gåen etter en beintøff trening som jeg hadde i går. Gangsperre fra en annen verden. Det var godt å sykle til og fra jobb i dag på grunn av det, men jeg greier jo ikke å gå normalt. Ser ut som jeg mangler ledd i føttene eller noe. Uansett, det gjør bare godt å være litt støl.

 

Jeg er så fornøyd med tightsen som dere ser på bildet. Den skal jeg ha på meg på trening nå. Ready - set  -lift.

 

#treningsklær #reklame #sponset #ambassadør #gave #Trondheim #trening #styrketrening #fitness #fit #fotoshoot #foto #bilder #Blogg #treningsblogg

-Randi Annette-

Nissepreik og trening.

Nok en gang skulle jeg slite med å finne ut hvilken dag det er. Hjernecellene jobbet noen ekstra sekunder i dag for å finne ut hvilken dag det var. Jeg måtte tenke tilbake. Nyttårsaften var på lørdag, og jeg greide da å finne ut at det var mandag. Det vil si en kort uke for min del, da jeg har fri på onsdag og fri til helgen. Det må jeg si passet meg utrolig bra.

 

Sponset innlegg.


 

 

Selv om jeg ikke starter på jobb før klokken tolv, ble det ikke trening fra morgenen av, fordi den skal jeg ta i kveld med ei venninne som jeg skal verve inn på 3t-ilsvika. Så da skal vi ta oss en treningsøkt sammen der i kveld. Som dere ser på bildet nedenfor, så får man fri innmelding og gratis trening til og med 1 mars. Og jeg som melder inn personen, får 250kr inn på min 3T-konto som jeg kan bruke på proteinbarer, trenngsklær, Nocco ect, som de har i resepsjonen. Så vil du jeg skal melde deg inn, så er det bare å ta kontakt. Du kommer til å elske 3T-Ilsvika, som er mitt andre hjem.

  

Så når det ikke er trening fra morgenen av, så skjønner dere sikkert hva jeg gjorde - nemlig studerte. Jeg stod opp kvart over åtte og begynte med lekser etter en dusj som var nødvendig for å ikke ha en trang til å krype under dynen igjen.

1 time studier, 1 time med vasking av kjøleskap, kjøkken, støvsuging og rydding. Det er fortsatt litt støv her og der, og litt nisser her og der, men det plager meg ikke. Jeg fikk noen nisser som er store og flotte som har nisselua trengt nedover øynene så det er bare en diger nese som stikker fram igjennom skjegget. De skal pakkes vekk til helgen, for jeg orker ikke å rydde vekk noe som helst før jeg har tatt norskprøven som er på fredag. Det er ikke snakk om mer enn to nisser og noe rødt som ligger frem, så det skriker ikke akkurat jul her. Og da tenker du sikkert at det tar meg to minutter å pakke de vekk. Du har nok rett. Men, jeg er litt lat på enkelte ting. Tro det eller ei.

 

 

Men, nok nissepreik for i dag. Nå skal jeg på jobb. Husk å melde dere inn i 3T så kan vi sørge for å få en god helse sammen i året 2017. Ønsker dere ellers en super dag.

 

-Randi Annette-

 

 

 

Juletrening på Maxtrim og studiefri.

Det har blitt som planlagt når det har kommet til både trening og studier. Trening har det ikke blitt noe særlig av, bortsett fra første juledag da jeg var på Maxtrim her på Frøya. Studiene har jeg ikke sett noe på siden 21 desember, så jeg må innrømme at jeg er litt stresset med tanke på norskprøven som er på nyåret, og ikke minst fordypningsoppgaven min som jeg nesten ikke har startet på. Nå må jeg snart sette meg ned og komme i gang.

 

Ellers ble det jo en ganske bra økt da jeg trente styrke her om dagen, noe som er nødvendig med tanke på alt jeg har spist. Det er bra det er jul bare en gang i året. Det er jo ikke dagene her som er så krise, men hva man gjør generelt iløpet av året. Det er i så fall min påstand. Men, jeg er jo konstant mett, så jeg spiser kanskje litt mer med øynene enn hva jeg burde....

 

Klærne er sponset av Brazfit. 

Det er kjekt å kan trene litt på Maxtrim når jeg er på Frøya. Jeg har jo ikke det store behovet for å trene nå når jeg har fri, men det skal også sies at det var godt å røre litt på seg. Hva med deg, har du trent noe i jula?

 

Nå skal jeg om litt sjekke ut livet her på Frøya sentrum. Ønsker dere en fortsatt fin ettermiddag.

 

-Randi Annette-
 

Kalenderluke nr 21. Slik blir det magemuskler av.

De fleste av oss har kanskje vært der at vi har hatt stor tro på at situps gir 6 pack. Jeg husker selv jeg lå å stuegulvet og forsåvidt på barndomsrommet mitt og tok situps Men man lærer på lenge man lever. Man skal uansett ikke slutte med å trene magen, så derfor tenkte jeg å vise dere en mageøvelse som tar skikkelig. Med ekstra vekt bli øvelsen komplett.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

 

Her kan man gå opp og ned, men også fra side til side for å ta for seg de skråmagemusklene. Jeg trener mage så og si hver eneste gang jeg trener, men jeg varierer veldig på hvilke mageøvelser jeg utfører. Ellers så trener vi magen på svært mange øvelser, selv om vi ikke nødvendigvis utfører en såkalt Sit Up.

 

Så med god variasjon med ulike øvelser, og et normalt sunt kosthold, har jeg merket mer synlig magemuskler. Det er nesten så jeg skal si at mørk sjokolade hjelper, uten at jeg skal påstå det. Men, det har i så fall ikke skadet å spist mørk sjokolade nesten daglig.

 

Hvilken mageøvelse klarer du deg ikke uten? Kom gjerne med dine beste tips til magetrening.

 

 

#Jul #Brazfit #Trening #Treningsklær #Tights #Sponset #Reklame #Sponsor #Motivasjon #Rabatt #Instagram #mage #abs #fitness #fit #trondheim #3t

 

-Randi Annette-


 

Bli med på gratis workshop i spinning på Ilsvika.

Da har jeg den glede å invitere dere til en gratis workshop i spinning, som finner sted på 3t-Ilsvika her i Trondheim. Dette kurset er egnet for de som er nye, og for de som har erfaring. Selv har jeg minimalt med erfaring på en slik spinningsykkel, men jeg synes det er veldig morsomt å sykle. Jeg sykler hver eneste dag utendørs, men da på nesten flat mark. Men, på en slik spinningsykkel kan man endre motstand og lignende med små justeringer, så man unngår den såkalte søndagsturen. 

 

Sponset innlegg.

 

På kurset vil du få en gjennomgang av teknikk, watt, puls, Keiser-sykkelen, oppvarming, musikk, ulike løypeprofiler og de forskjellige timene du kan få på 3T. Geir og Tommy er instruktørene som kjører en workshop i spinning lørdag 26. november kl 12.15-14.45.  Første del vil være teoretisk/praktisk, før det hele avsluttes med en forrykende Spinn 75 duo.

 

Tommy hadde instruktørkurset som jeg var på tidligere i år, og han har flere gruppetimer på 3t-Ilsvika. Han er kjempe flink, så dere kommer til å være i trygge hender. 

Viktig informasjon

Påmelding: Det er mulig å booke seg på workshopen 7 dager i forkant.
Sted: 3T-Ilsvika
Dato: lørdag 26. november
Klokkeslett: 12:15 - 14:45
 

 

Workshoppen er helt gratis!

Alle har muligheten til å melde seg på, både medlemmer og de som ikke er det. Ring resepsjonen: 459 66 767


 

Velkommen til 3t-Ilsvika i Trondheim.

God trening.

 

-Randi Annette-
 

It's time for some fun.

Det skal i så fall ikke stå på mangelen av utvalg her i huset nå, med tanke på saft. En skulle kanskje tro at jeg drakk mye saft, men det gjør jeg ikke. Men, det er uansett greit å ha noe å velge i, og dette kan jo drikkes med god samvittighet også. Så dette var noe av det jeg kjøpte av drikkevarer da jeg var over grensen i går.

 

Sponset innlegg.Så langt har jeg kun smakt på den nr 3, nemlig den med smak av jordbær. Den var kanskje litt vel søt, men med isbiter i så tror jeg den kommer til å smake helt fantastisk.

 

Så bortsett ifra drikking av saft,har jeg ikke gjort noe som helst fornuftig i dag. Svært lite lekser, masse sofasliting, vasking av kopper og kokkelering av middagsmat. Det kaller jeg en lat dag. Jeg hadde en plan om å gå meg en tur, men jeg kom aldri så langt. Noe jeg ikke lider noe av, for det å slappe av og ikke gjøre noe som helst, er faktisk utrolig digg. Og uvant.

 

 

Men, i morgen er det mandag og ny uke. Det betyr trening og gode rutiner for min del. Jeg får se om jeg starter dagen med en NOKA sports shake og trening, eller om jeg sparer det til litt utpå dagen.

 

 

Ha en super fin kveld.

 

-Randi Annette-

 

 

 

Kryss fingrene for meg. Jeg grugleder meg.

Jeg hadde store planer om å skrive om kjekke tips i form av matbudsjett og ikke minst den sunne og friske salaten jeg lagde meg i kveld. Så tipsene jeg hadde sett for meg å blogge om får komme senere. Nå må jeg bare komme meg i seng.

 

Men, jeg har nemlig slått meg kraftig, (ikke bokstavelig talt), for jeg skal nemlig stå opp klokken 05.15 i morgen fordi jeg skal trene. Ja, det trodde dere ikke om meg eller? Dere er ikke alene om det, da jeg er like overrasket selv.

 

 

 

Klærne er sponset av Brazfit.


Fotograf Silje Bullgård

 

Jeg er så heldig å ha blitt kjent med ei som er oppe så tidlig og trener klokken 06.00. Så vi er fire jenter som skal samles i morgen for å trene. Det ser jeg virkelig fram til. Blir gøy å treffe de andre jentene også. Håper jeg ikke møter veggen og er i elendig form i forhold til de. 

 

Tiden vil vise. Kryss fingrene for meg. Jeg grugleder meg.

 

 

#treningsklær #reklame #sponset #ambassadør #Trondheim #trening #styrketrening#fitness #fit #fotoshoot #foto #bilder #Blogg #treningsblogg

 

-Randi Annette-

 

 

 

Ny dag, ny uke og nye muligheter.

Jeg var i min egen lille verden da alarmen ringte. Jeg husker at jeg slet med å komme på hvilken dag det var, og jeg skjønte i så fall ikke hvorfor alarmen ringte. Noe sier meg at jeg trodde det var søndag, men så feil kunne jeg ta.

 

Jeg startet dagen med en god treningsøkt der jeg hadde stort sett fokus på overkroppen. Benkpress, skråbenk og bicepscurl var noen av øvelsene. En deilig start på dagen.

 

Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen

 

Jeg var egentlig på vei til trening i går kveld. Jeg skiftet om til treningstights og jeg gjorde den største feilen en kan gjøre. Nemlig det å krype godt ned i sofaen med et pledd. Og der ble jeg sittende, og da litt for godt. Så jeg kom meg ikke på trening. Men, igjen så la jeg meg i sengen når klokken var 21.00, så jeg var rimelig sliten og trøtt. Kroppen sa nok bare ifra om at den trengte litt hvile, noe den så klart skulle få.

 

 

Uken før trente jeg fem dager uken, og uken som gikk ble det kun to økter. Det blir litt sånn med uker som er såpass varierte. Men, nå skal det sies at jeg trener kun for min egen del, og det er minst like viktig å roe ned når kroppen sier ifra. Det dummeste man gjør er å ikke lytte til kroppen. Det er bedre med få gode økter, enn mange dårlige. Selv om jeg ikke tillater at noen økter skal være dårlige, så har også jeg dager som er litt tyngre enn andre.

 

Den perioden i livet som er nå, andre vitkgere ting enn trening. Men, igjen så er det viktig å koble av, og det gjør jeg 110% når jeg er på trening.

 

Har du hatt gode uker med trening nå, eller?

 

 

 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #tabata #Overkropp #Insoirasjon #Motivasjon #Mote #menneske #Photoshoot #photo #mandag

-Randi Annette-

Hvordan ligger du an med treningen?

 

Har du trent i dag? Jeg ser på kalenderen min, og jeg er meget imponert over min egen innsats. Ja, jeg fører faktisk hver økt i en egen kalender, og det er kjempe kjekt og oversiktlig.

 

Denne uken har jeg nå trent tre dager på rad, men med søndagen så blir det fire dager på rad. Jeg kjenner jeg har fått igjen masse av treningen, i form av ny og bedre energi. Det er fryktelig tungt å stå opp tidlig om dagen, men det er så verdt det når jeg har kommet meg ut døra -enda bedre etter endt treningsøkt.

  

I dag kjørte jeg kroppen helt ut på overkroppsøvelser, og i morgen blir det nok treningsøkt, og da en kombinasjon av kondisjon og styrke.

 

Hva med deg? hvordan ligger du an med treningen?

 

-Randi Annette

Nedsatte priser på treningsklær og hårkrise.

Tror dere jeg var små stresset over panneluggen min på trening eller? Oh yes. Jeg synes jo det er skikkelig rart å se ei 19 år gammel jente i speilet, (jeg er 28 år fem uker...), men det å trene og ha en pannelugg var null stress. Det ble ekstra varmt da, det skal sies. Men, det gikk overraskende greit. Dere som har hatt eller har lugg, vet at det er noe helt annet å ha hår i panna når man trener.

 

Jeg stod faktisk opp klokken 05.55, kun for å slite meg ut på Tabata på 3t. Vi var fem stykker på timen, og på kveldene er det nesten 40 stykker. Jeg kan godt forstå at folk synes det er tidlig å starte treningen klokken halv syv, men det anbefales virkelig.

 

 Og når klokken var 08.15, var jeg hjem igjen. Det var en skikkelig flott start på dagen.

 

Inneholder sponsede lenker. 

Her ser dere bilder med farger av sportstoppen dere ser på det øverste bildet. Bildene under er fra Shape Pilates som holder til her i Trondheim.

 

Settet koster 900,-, men er nå på tilbud til 400,- Min rabattkode gir ytterligere 15% av 400,-. Mange spør meg om størrelsene på klærne, og jeg vil anbefale at man går ned en størrelse dersom man for eksempel varierer med S og M. Selv bruker jeg S.

 


 

 

Settet finner dere på denne linken, og rabattkoden min er randiae15, som gir 15% avslag på hele nettbutikken.

 

Ha en sprek torsdag herlige lesere. Og tusen takk for fine tilbakemeldinger på min nye frisyre <3

 

#trening #treningsklær #tights #sponset #reklame #fotoshoot #foto #bilder #blogg #instagram #inspirasjon #motivasjon #helse #pannelugg #hårfrisyre #mote

-Randi Annette-

Jeg skal med Hollywoodtreneren gjøre Norge til verdens sunneste nasjon.

I løpet av dagen i dag kan du se et interessant innlegg om #Teamcornelis på Hollywoodtreneren, Cornelis Elander sin blogg. Som jeg nevnte i et tidligere innlegg, er jeg en del av teamet, noe jeg synes er veldig interessant og gøy. Det krever ganske mye, nei faktisk forferdelig mye. Men jeg synes det er morsomt å tøye litt grenser og jobbe utenfor komfortsonen. Og det på godt og vondt - så klart.

 

 

Målet nå er å være med Hollywoodtreneren å gjøre Norge til verdens sunneste nasjon. Les mer på www.elander.blogg.no.

 

Ha en strålende dag videre, og ikke minst ei god helg.

 

#cornelis #corneliselander #hollywoodtreneren #hollywood #fit #fitness #trening #styrke#styrketrening #Motivasjon #Foto #bilder #Inspirasjon #Norge

-Randi Annette-

 

Pakke i posten - ren lykke.

 

Snakk om råskap. Denne pakken var kjempe gøy å få i posten. Og jeg elsker militærmønster så denne passet meg ypperlig. Singletten kan jeg bruke for seg selv, eller med den hvite toppen.

Foran ser den slik ut.

 

Singletten har også et trykk med stor skrift bak, som jeg skal vise dere når jeg har fått tatt bilder av meg i den.


Dette er et sponset innlegg.

 
Bak ser den slik ut.

 

 

Hva synes dere?

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » November 2017 » Oktober 2017 » September 2017
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 28 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no

hits