FÅR DU TID TIL Å TRENE SÅ OFTE DU VIL?

Dette var nok et godt spørsmål jeg fikk av en leser. For min del er svaret ganske klart i dette tilfelle, og svaret er nei. Jeg kunne ha tenkt meg å trent 5 ganger i uken, men det blir stort sett 3-4 økter hver uke. I og med at jeg studerer så strekker ikke tiden alltid.

 

Klærne er sponset sv BrazfitPluss at jeg trener skikkelig hardt når jeg først trener, så jeg føler jeg trenger å få godt med søvn og la kroppen hvile litt også. Hadde jeg ikke studert, hadde jeg fått tid til å trene oftere enn hva jeg gjør nå, men det er ikke tilfelle, så da må jeg bare gjøre det beste utav det. Jobb og studiet krever nok i seg selv.

 

Jeg må opp tidlig for å lese før jeg skal jobb fordi etter jobb fungerer ikke hodet så godt. Men jeg skal jo ikke klage. Jeg er fornøyd med at jeg i det hele tatt har tid til å trene, selv om jeg skal innrømme at jeg er ikke så fornøyd med å kun trene 3 ganger i uken. Du rister sikkert på hodet, men det er min største hobby, så det skulle kanskje bare mangle at jeg vil ha flest mulig dager på treningssenteret.

 Og når det gjelder bildene jeg har lagt ved dette innlegget så er det geniale øvelser for din bedre bakdel. Jeg kjører denne med kettlebells og da gjerne 10 på hvert bein og i 3 runder. Det skal svi godt og det er over på få minutter. Selv om det er en øvelse som svir, så gir den resultater. Trening skal gjøre litt vondt.

 

Dersom du ønsker deg treningsklær og en rabatt, bruk randiae15 som gir 15% på alle kjøp. Direkte link,her.

 

Men hva med deg og trening - får du tid til å trene så ofte du vil?

 

#spørsmål #spørsmålsrunde #blogg #foto #hvitt #Trondheim #fotoshoot #photoshoot #canoncamera#canon #blogger #inspirasjon #hverdag

-Randi Annette-

Jeg + vektløfting = sant?

Jeg var så heldig å bli invitert på trening med ei knasende god jente som kan det å by på krutt, eksplosivitet og ikke minst - underholdning. Hun er utdannet PT og går selv på et kurs innen vektløfting, så jeg fikk lyst til å prøve meg når hun skulle øve på teknikker. Jeg hadde ikke tenkt å prøve så mye da jeg var livredd for å drite meg ut. Men, jeg så ikke så teit ut, ikke alltid i så fall.

 

Teknikk er noe jeg har stor respekt for. Jeg vil heller terpe masse med lav vekt, enn høy vekt og ende opp med vridninger og skader.

 

 

 


Øvelse gjør mester.

 

 

Min gode venn, Ann Elin hadde teknikken på plass. Et kjempe forbildet for meg med tanke på styrketrening - generelt. Hun var faktisk min personlige trener for fem år siden. Og nå, 5 år senere trener vi faktisk sammen. Det må jeg si jeg synes er utrolig morsomt.

 

 


RÅSKAP!!

 

Så jeg har masse å jobbe med når det kommer til dette. Så vi får se om jeg blir bitt av basillen, eller om dette blir noe jeg trener på nå og da.

 

Jeg + vektløfting= ????

 

 

-Randi Annette-

Sjokkomelk gjør deg feit.

Sjokkomelk som man får kjøpt ferdigblandet i butikken gjør deg feit. Om et halvt år vil den gi deg masse næring og den anbefales å drikke etter trening, fremfor en proteinshake. Nå er poteter, ris og brødmat noe man kan spise med god samvittighet, men om ett år er det farlig å spise det. Nå er lettbrus noe man kan drikke med god samvittighet, men om et halvt år er det farlig.

Skjønner dere hvor jeg vil?

 

ALARM!

 

Det jeg vil frem til er at det de sier er farlig å spise i dag, sier de er sunt og bra for helsen din om et halvt år. Er dere ikke enige? Det er kanskje gjort et forsøk, som da ikke kan anses som en påstand. Det må vi også huske. 

 

Vi leser oss syke og jeg er redd for at de som slettes ikke bør lese og ta dette innover seg gjør det. Små barn som nekter å spise poteter ved middagsbordet fordi de har fanget opp at potet gjør deg feit. Eller det å ikke spise etter klokken 18.00 gjør deg feit. Jeg synes det er så hårreisende at jeg greier ikke å IKKE si noe. Jeg husker jo selv da jeg var liten. Poteter var farlig. Brød gjorde oss feite, noen påstår det enda i dag. Og stekt potet på pannen var nesten døden. For det tettet alt av årer og gjorde deg feit. Det er ikke snakker så mye om er mengden og hyppigheten. Jeg husker det så godt at jeg var skeptisk til stekte poteter etter å sett noe på TV-skjermen da jeg var for ung til å forstå bedre.

 

Så hvorfor så stort hysteri? Kan vi ikke bare snakke med legen for å sjekke helsa, enn å skremme hver eneste en? Eller bare slå av hørselen når slike reklamer og dokumentarer dukker opp. Er du i tvil så snakk med legen. Det er i så fall mitt beste råd. For det kan ikke gå an å unngå det som en overvektig person bør unngå, dersom du selv har en normalvekt. Da er det helsa det går på, og vi alle er forskjellige.

 

Makan.

 

#hysteri #kropp #Helse #Trondheim #foto #bildet #Hysterisk #kroppspress #Protein #proteinshake #mote #usunn #sunn #Helg #Februar #adressa #side3 #side2 #nettavisen

-Randi Annette-

 


 

 

Studiedag og trening

Som jeg tenkte i går kveld, så kom jeg til å våkne tidlig i dag. Uten alarm på telefonen, greide jeg å våkne tidlig av meg selv. Uthvilt våknet jeg klokken åtte, og da stod jeg opp. Startet med en god frokost og litt TV før det ble å kaste seg over leksene. Fridag fra jobb betyr studiedag.

 

Etter mye skriving, trengte jeg en pause. Hodet føltes tungt og formen ikke helt på topp. Være ute var helt fantastisk  så jeg kunne egentlig ha gått en tur. Men for meg så føltes det mer riktig å komme seg på treningssenteret og løfte litt. Iløpet av den tiden jeg tøyde, kjente jeg at formen ikke var 100%, så da ble det en rolig, men fin økt. Ikke høy puls, men i mitt eget tempo. 35 minutter med trening var nok for kroppen i dag.

 

Klærne er sponset av BRAZFIT.

 

Nå har jeg spist en fantastisk god kalkunsalat med alt ifra avokado til krutonger. Rett og slett en magisk følelse. Og et glass juice til var prikken over i'en. Nå skal jeg over til lekser igjen, før jeg skal på middagsbesøk. Ble nemlig invitert på middag. Da er ikke jeg noe vanskelig å be.

 

-Randi Annette-

 

Fra lat til sporty med et supert hjelpemiddel

Det er så himla stor kontrast ifra den Randi Annette som eksisterer i uka, til Randi Annette på en søndag. Og jeg må si jeg digger denne jenta på søndager. Hun er så sabla avslappa, tar ting som det kommer og hun har faktisk fått gjort en del viktige gjøremål. Norsk, oppvask, vasking av bad og fotoshoot.

 

Jeg stod opp da klokken var rundt halv ti, og slengte meg på sofaen med melk og to knekkebrød. Det var fint vær ute, så jeg hadde skikkelig lyst til å dra utenfor for å ta bilder, men så lat som jeg var, ble jeg inne og tok bilder istedenfor. Resultatet av bildene ble faktisk ikke så verst, så det var morsomt.

 

 

Kos å være inne en hel dag. Men, jeg har litt dårlig samvittighet over å ikke ha vært utenfor døra enda, så det har jeg gjort noe med.

 

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å trene, og jeg gjør ingen unntak i dag. Men, det er takket være et hjelpemiddel som er bookingsystemet til 3T-Ilsvika. Jeg klikka innom hjemmesiden deres, også meldte jeg meg på en time som starter halv sju. Da er det liksom gjort da.

 

Så lite er det som skal til. Booke en time, og du føler du har en forpliktelse. Da er det ingen vei tilbake. Fra lat til sporty på 1,2,3.

 

Hva med deg? Har du trent i dag, eller skal du trene?

 

 

-Randi Annette-

 

Å stille i fitness.

Her ser dere enda et bilde av meg som jeg sendte inn for ett år siden da jeg hadde en drøm om å stille i fitness. Og grunnen til at jeg nevner det er ikke nødvendigvis at det er en like sterk drøm i dag, men rett og slett at om få timer, så kan dere se på INSIDER om nettopp dette med fitness. Jeg vet det er mange som tenker på det, vurderer det og ikke minst har vært der, så da kan det være kjekt med en liten påminnelse om at dere kan få et innblikk i sporten via INSIDER.

 

Dere kunne lese et innlegg som jeg skrev for noen dager siden som handler om FITNESS og INSIDER som går på tvn i kveld, kanal FEM klokken 21.30

 

"Det kan kanskje for mange minne om en missekonkurranse. Noe jeg selv kan forstå at folk tenker. Men jeg har vært en del av det å trene fem ganger i uken slik mange av de som konkurrerer innen denne sporten gjør igjennom et helt år. Jeg hadde det slik i tre måneder, og det gikk bra, ja faktisk veldig bra. Men, det å holde seg til en kostholdsplan var desto vanskeligere"For å lese innlegget jeg skrev i forhold til det kan du trykke her. 

 

Missekonkurranse, eller en sport? Sjekk INSIDER i kveld.

 

#insider #tv #media #trondheim #blogger #Blogg #trdby #fem #sport #Konkurranse #Bikinifitness#fitness #kropp #helse #side3 #side2 #Nettavisen #adressa

-Randi Annette-

Jeg - en forvirra kylling.

Det er ikke noe nytt her i gården med tanke på hva denne morgenen gikk ut på, det er jo torsdag. I dag var jeg på nok en Tabata på 3T-Ilsvika til klokken 06.30, og det har blitt min tradisjon treningsmessig siden oktober, om ikke før. Det har vært en super opplevelse å fått dette til. Det med å stå opp før klokken 06.00 for så å hoppe og sprette som en forvirret kylling. Ja, jeg tror helt riktig at jeg ikke er helt våken før jeg har entret crossfit kjelleren og er klar for å gi jernet.

 

Høy puls og power.

 

Instruktøren, Marite er mega flink. Hun passer på å minne oss på hvorfor vi valgte å stå opp for å bli med på treningen så tidlig. Hun minner oss på det å koble av hodet, og bare gjør det. Det er bare å la kroppen jobbe - BRING IT.

 

Ja, det er sant det hun sier. Det føles kanskje tungt og jævlig der og da, men så fantastisk det er når det er over.

 

 

Magisk - rett og slett. Lyst på en like god opplevelse, prøv deg på Tabata på 3T-Ilsvika du også.

 

-Randi Annette-

Svekket hørsel og husmorsemne.

En glemmer det å ta vare på det som er rundt seg, eller nå skal jeg ikke dra dere med på dette da, men jeg kan snakke for meg selv. I disse travle dagene som jeg har, blir ting som husarbeid satt litt på vent. Kopper og klær blir vasket, det må jo skje. Men, de små detaljene blir litt glemt. Men, i og med at jeg får overnattingsbesøk i kveld av ei venninne, så var det en gylden grunn til å støvsuge og vaske litt. Jeg stod opp halv åtte, og brukte en time på å rydde og vaske, før jeg dro på trening til klokken ni. Så utrolig deilig det var å komme hjem til en ren leilighet med en god duft av renhet.

 

Når jeg kom hjem var det å pakke utav treningsbagen, lage havregrynsgrøt, vaske kopper og nå blogge.

 

Så nå er det jobb som står for tur.

Her går det unna. Jeg kunne så klart ha ryddet og ordnet i går kveld også, men da var det så godt å bare sitte i sofaen å ikke gjøre noe som helst. 

 

Dagens økt på 3T-Ilsvika var beinhard, men jeg fullførte.Hørselen ble svakere når jeg kom meg i garderoben, så det er ingen tvil om at jeg tok meg helt ut. Det skjer noen ganger med meg når jeg tar meg fullstendig ut. Da er proteinshaken min god å ha. Og ikke minst, komme hjem å lage havregrynsgrøt og drikke et stort glass med melk.

 

Det er rett og slett snadder etter en så tøff treningsøkt. I morgen skal jeg på Tabata, så blir det fire dager uten trening. Så da er det ikke noe vits i å spare på kruttet på timen jeg skal på i morgen heller.

 

 

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag videre.

 

-Randi Annette-
 

Face it - du er ikke lat.

 

Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg sitter her i kveld å føler at jeg er noe jeg egentlig ikke er. Det vil si, jeg føler meg lat fordi jeg tillot meg selv å bare sitte i sofaen hele kvelden i kveld, uten å gjøre noe som helst. Selv om jeg stod opp klokken 05.30 i dag for å trene, for så å komme hjem for å  legge sammen klær. Jeg satte også på en maskin med klær, som jeg etter hvert hengte opp. Og ikke minst, jobbet med studiene. Og enda sitter jeg her å føler meg lat. 

 

Face it, Randi Annette - du er ikke lat.

 

Det varer ikke lenge. I morgen skal jeg prøve meg på en time på 3T-Ilsvika som heter for Dagens Økt. Det blir andre gangen jeg er på denne timen, og jeg tør ikke å tenke på hva jeg har i vente. Sist jeg var med var jeg stort sett ned i kjelleren. Det var tungt på alle måter, men for en herlig følelse det er når det er over, og man kan sitte igjen med verdens beste følelse - mestringsfølelse.

 

Sponset innlegg. 

For at du skal få et innblikk i hva jeg skal gjøre i morgen på 3T-Ilsvika, kan du se hva det går ut på her:

 

Den første halvtimen vil ha fokus på utførelse og teknikk. Du vil bli presentert for en hensiktsmessig måte å finne din belastning, nivå og skalering av øvelsene på. Siste del av timen vil ha en varighet på ca. 30 minutter, hvorav høyintensitetsarbeidet kan variere alt fra 10-30 minutter, avhengig av oppgaven og pausene. Øvelsene som er valgt ut blir satt sammen, enten som en tidsbasert, eller oppgavebasert økt. Det kan være et visst antall eller flest mulig repetisjoner utført på kortest mulig tid, eller innenfor en gitt tidsramme.

 

Så dette blir tøft, men jeg tar utfordringen. Gjør du?

 

-Randi Annette-

7 øvelser fra dagens trening.

Jeg var veldig i tvil på om jeg skulle trene fra morgenen av i dag, eller ikke. Det stod mellom det å stå opp klokken sju, eller ni. Og det endte opp med at jeg stod opp klokken sju, for å dra på trening. Nå er jeg veldig glad for at jeg gjorde det. Jeg tenkte at dere kanskje kunne tenke dere litt motivasjon selv, så jeg skal nå dele programmet jeg kjørte i dag.

 

I dag var jeg flink med å tøye godt ut før treningen, noe jeg skulle hatt diplom for. Jeg er ikke så flink til det, men jeg kan alltids bli bedre.

 

Dagens 7

1.Hipthrust

2. Markløft

3. Hopp sidelengs over stang (ca 30 cm over bakken)

4. Situps

5. Slag på boksesekk

6.Pullups med 5kg, 2,5 kg og egenvekt

7.Dips

 

Nummer 2, 3, 4 og 5 kjørte jeg sirkeltrening på. Uten pause, og tre runder. Fem markløft, 15 hopp, 10 situps, og så mange slag jeg orket. Dette ble en god start på dagen. Det kommer video av noen av øvelsene på Instagram etter hvert. Følg med, @Randiae.

 -Randi Annette-

Det var verdt det.

 

Akkurat nå kjenner jeg det var verdt det å dra på fest i går. Det var verdt det å dra ute på byen. Det var verdt det å sove til klokken var halv tolv i dag. Jeg satt alt for godt i sofaen i dag og så på program som handlet om folk som smuglet inn stoff til andre land. Kjempe interessant å se hvordan de på en flyplass håndterer ulike situasjoner, spesielt når det er snakk om narkotika. Episodene strømmet på, men jeg måtte ta meg selv i nakken fordi jeg hadde to innleveringer som skulle inn til i kveld.

 

Jeg måtte slå av alt, og sette meg ned for å jobbe. Det kokte i hodet mitt, og jeg var så utmattet og lei av alt som hadde med norsk å gjøre. Jeg gjorde det enkelt for meg selv omsider.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

Jeg sjekket om det var en plass ledig for meg til å være med på en gruppetime på 3T-Ilsvika. Og så heldig som jeg var, så var det en plass ledig. Jeg hadde jo ikke lyst til å forlate sofaen, eller leiligheten, for den del. Men, jeg var klar over at jeg måtte få mer energi og giv, så jeg meldte meg på Olympia.

 

Vel hjem, begynte jeg å jobbe videre, og nå er oppgavene levert, og jeg er nå en smilene og fornøyd jente. Den følelsen er så himla god. Nå er det ellers bare noen oppgaver som ikke krever så mye med tanke på skriving, så det blir litt lettere nå. Det var verdt det å trene, selv om jeg kjente at jeg hadde mest lyst til å skyve tanken ifra meg.

 

Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg skal trene før jobb i morgen, eller ikke. Det får jeg vurdere og ta stilling til før jeg legger meg i kveld. Alternativet er å sove til klokken er 09.00, eller til klokken er 07.00. Hva hadde du valgt?

-Randi Annette-

 

Kroppen snudd på hodet - sukker cravings.

Sukker cravings - dårlig vane.

 

Er det noen tvil om at folk sitter med litt dårlig samvittighet etter juleribba som ble spist, i tillegg til alt det andre? Det er ikke noe tvil, spør du meg. For det ser jeg og hører mye av, enda det er noen uker siden. Men, det er samtidig så trist. For jeg tror ikke den uka med mye kalorier i pluss har så mye å si. Ja, det gjør at vi kanskje legger på oss noen kilo, men så farlig er det kanskje ikke. Jeg for min del kjenner så klart på at jeg får lettere lyst på noe søtt og mat generelt, på grunn av at kroppen har vært vant med å hele tiden spise noe. Men, jeg prøver å være bevist på det, men ikke på en overdreven måte.

 

 


 

 

Jeg tror jeg har spist noe som har vært søtt nesten hver dag siden midten av desember og til forrige uke. Kjeks, kake og sjokolade, bare for å nevne noe. Kun for at kroppen har vært vant med det. Istedenfor å gå på en smell med å slutte tvert 1 januar, gikk jeg heller gradvis. Noe jeg er glad i for i dag. Jeg kjenner meg selv såpass godt, at jeg kan ikke bare våkne opp en dag å  si at nå er det nok. Da blir fristelsen desto større. Mine erstatninger de siste dagene når søtsuget har meldt seg, har vært russiner, yoghurt eller te. Selv om den sjokoladesausen som står inne i skapet står i fare for å bli satt på høykant inn i kjeften min - til tider. Stay strong.

 

Jeg skrev dette innlegg i går som jeg vil du skal lese. Det er en tankevekker for mange, inkludert meg selv. 

 

 

Ha en fantastisk fin dag videre.

 

#Kropp #Sommerkroppen #Hysteri #Fit #FItness #Posering #Helse #201#vinter #Styrke #Styrketrening #Fokus #Blogg #Treningsblogg #side3 #trdby #Trondheim

-Randi Annette-

 

 

  

Fredagsettermiddag - styrketrening.

Freeeeedaaag. Så utrolig deilig.

Jeg hadde en plan om å stå opp halv seks i dag for å trene, men jeg bestemt meg for å få noen ekstra timer med søvn, siden jeg skulle ha prøve i norsk muntlig om tørre tema som språkpolitikken og språkhistorien på 1900-tallet klokken 09.00 med læreren min.... Så da stod jeg opp halv sju, og leste over notatene mine. En grei prioritering, i grunn.

 

Sponset innlegg.

 

Nå skal jeg trene med kjæresten min, og jeg har i dag lyst til å fokusere litt på overkroppen. Underkroppen min er gåen etter en beintøff trening som jeg hadde i går. Gangsperre fra en annen verden. Det var godt å sykle til og fra jobb i dag på grunn av det, men jeg greier jo ikke å gå normalt. Ser ut som jeg mangler ledd i føttene eller noe. Uansett, det gjør bare godt å være litt støl.

 

Jeg er så fornøyd med tightsen som dere ser på bildet. Den skal jeg ha på meg på trening nå. Ready - set  -lift.

 

#treningsklær #reklame #sponset #ambassadør #gave #Trondheim #trening #styrketrening #fitness #fit #fotoshoot #foto #bilder #Blogg #treningsblogg

-Randi Annette-

Nissepreik og trening.

Nok en gang skulle jeg slite med å finne ut hvilken dag det er. Hjernecellene jobbet noen ekstra sekunder i dag for å finne ut hvilken dag det var. Jeg måtte tenke tilbake. Nyttårsaften var på lørdag, og jeg greide da å finne ut at det var mandag. Det vil si en kort uke for min del, da jeg har fri på onsdag og fri til helgen. Det må jeg si passet meg utrolig bra.

 

Sponset innlegg.


 

 

Selv om jeg ikke starter på jobb før klokken tolv, ble det ikke trening fra morgenen av, fordi den skal jeg ta i kveld med ei venninne som jeg skal verve inn på 3t-ilsvika. Så da skal vi ta oss en treningsøkt sammen der i kveld. Som dere ser på bildet nedenfor, så får man fri innmelding og gratis trening til og med 1 mars. Og jeg som melder inn personen, får 250kr inn på min 3T-konto som jeg kan bruke på proteinbarer, trenngsklær, Nocco ect, som de har i resepsjonen. Så vil du jeg skal melde deg inn, så er det bare å ta kontakt. Du kommer til å elske 3T-Ilsvika, som er mitt andre hjem.

  

Så når det ikke er trening fra morgenen av, så skjønner dere sikkert hva jeg gjorde - nemlig studerte. Jeg stod opp kvart over åtte og begynte med lekser etter en dusj som var nødvendig for å ikke ha en trang til å krype under dynen igjen.

1 time studier, 1 time med vasking av kjøleskap, kjøkken, støvsuging og rydding. Det er fortsatt litt støv her og der, og litt nisser her og der, men det plager meg ikke. Jeg fikk noen nisser som er store og flotte som har nisselua trengt nedover øynene så det er bare en diger nese som stikker fram igjennom skjegget. De skal pakkes vekk til helgen, for jeg orker ikke å rydde vekk noe som helst før jeg har tatt norskprøven som er på fredag. Det er ikke snakk om mer enn to nisser og noe rødt som ligger frem, så det skriker ikke akkurat jul her. Og da tenker du sikkert at det tar meg to minutter å pakke de vekk. Du har nok rett. Men, jeg er litt lat på enkelte ting. Tro det eller ei.

 

 

Men, nok nissepreik for i dag. Nå skal jeg på jobb. Husk å melde dere inn i 3T så kan vi sørge for å få en god helse sammen i året 2017. Ønsker dere ellers en super dag.

 

-Randi Annette-

 

 

 

Juletrening på Maxtrim og studiefri.

Det har blitt som planlagt når det har kommet til både trening og studier. Trening har det ikke blitt noe særlig av, bortsett fra første juledag da jeg var på Maxtrim her på Frøya. Studiene har jeg ikke sett noe på siden 21 desember, så jeg må innrømme at jeg er litt stresset med tanke på norskprøven som er på nyåret, og ikke minst fordypningsoppgaven min som jeg nesten ikke har startet på. Nå må jeg snart sette meg ned og komme i gang.

 

Ellers ble det jo en ganske bra økt da jeg trente styrke her om dagen, noe som er nødvendig med tanke på alt jeg har spist. Det er bra det er jul bare en gang i året. Det er jo ikke dagene her som er så krise, men hva man gjør generelt iløpet av året. Det er i så fall min påstand. Men, jeg er jo konstant mett, så jeg spiser kanskje litt mer med øynene enn hva jeg burde....

 

Klærne er sponset av Brazfit. 

Det er kjekt å kan trene litt på Maxtrim når jeg er på Frøya. Jeg har jo ikke det store behovet for å trene nå når jeg har fri, men det skal også sies at det var godt å røre litt på seg. Hva med deg, har du trent noe i jula?

 

Nå skal jeg om litt sjekke ut livet her på Frøya sentrum. Ønsker dere en fortsatt fin ettermiddag.

 

-Randi Annette-
 

Kalenderluke nr 21. Slik blir det magemuskler av.

De fleste av oss har kanskje vært der at vi har hatt stor tro på at situps gir 6 pack. Jeg husker selv jeg lå å stuegulvet og forsåvidt på barndomsrommet mitt og tok situps Men man lærer på lenge man lever. Man skal uansett ikke slutte med å trene magen, så derfor tenkte jeg å vise dere en mageøvelse som tar skikkelig. Med ekstra vekt bli øvelsen komplett.

 

Klærne er sponset av Brazfit.

 

 

Her kan man gå opp og ned, men også fra side til side for å ta for seg de skråmagemusklene. Jeg trener mage så og si hver eneste gang jeg trener, men jeg varierer veldig på hvilke mageøvelser jeg utfører. Ellers så trener vi magen på svært mange øvelser, selv om vi ikke nødvendigvis utfører en såkalt Sit Up.

 

Så med god variasjon med ulike øvelser, og et normalt sunt kosthold, har jeg merket mer synlig magemuskler. Det er nesten så jeg skal si at mørk sjokolade hjelper, uten at jeg skal påstå det. Men, det har i så fall ikke skadet å spist mørk sjokolade nesten daglig.

 

Hvilken mageøvelse klarer du deg ikke uten? Kom gjerne med dine beste tips til magetrening.

 

 

#Jul #Brazfit #Trening #Treningsklær #Tights #Sponset #Reklame #Sponsor #Motivasjon #Rabatt #Instagram #mage #abs #fitness #fit #trondheim #3t

 

-Randi Annette-


 

Bli med på gratis workshop i spinning på Ilsvika.

Da har jeg den glede å invitere dere til en gratis workshop i spinning, som finner sted på 3t-Ilsvika her i Trondheim. Dette kurset er egnet for de som er nye, og for de som har erfaring. Selv har jeg minimalt med erfaring på en slik spinningsykkel, men jeg synes det er veldig morsomt å sykle. Jeg sykler hver eneste dag utendørs, men da på nesten flat mark. Men, på en slik spinningsykkel kan man endre motstand og lignende med små justeringer, så man unngår den såkalte søndagsturen. 

 

Sponset innlegg.

 

På kurset vil du få en gjennomgang av teknikk, watt, puls, Keiser-sykkelen, oppvarming, musikk, ulike løypeprofiler og de forskjellige timene du kan få på 3T. Geir og Tommy er instruktørene som kjører en workshop i spinning lørdag 26. november kl 12.15-14.45.  Første del vil være teoretisk/praktisk, før det hele avsluttes med en forrykende Spinn 75 duo.

 

Tommy hadde instruktørkurset som jeg var på tidligere i år, og han har flere gruppetimer på 3t-Ilsvika. Han er kjempe flink, så dere kommer til å være i trygge hender. 

Viktig informasjon

Påmelding: Det er mulig å booke seg på workshopen 7 dager i forkant.
Sted: 3T-Ilsvika
Dato: lørdag 26. november
Klokkeslett: 12:15 - 14:45
 

 

Workshoppen er helt gratis!

Alle har muligheten til å melde seg på, både medlemmer og de som ikke er det. Ring resepsjonen: 459 66 767


 

Velkommen til 3t-Ilsvika i Trondheim.

God trening.

 

-Randi Annette-
 

It's time for some fun.

Det skal i så fall ikke stå på mangelen av utvalg her i huset nå, med tanke på saft. En skulle kanskje tro at jeg drakk mye saft, men det gjør jeg ikke. Men, det er uansett greit å ha noe å velge i, og dette kan jo drikkes med god samvittighet også. Så dette var noe av det jeg kjøpte av drikkevarer da jeg var over grensen i går.

 

Sponset innlegg.Så langt har jeg kun smakt på den nr 3, nemlig den med smak av jordbær. Den var kanskje litt vel søt, men med isbiter i så tror jeg den kommer til å smake helt fantastisk.

 

Så bortsett ifra drikking av saft,har jeg ikke gjort noe som helst fornuftig i dag. Svært lite lekser, masse sofasliting, vasking av kopper og kokkelering av middagsmat. Det kaller jeg en lat dag. Jeg hadde en plan om å gå meg en tur, men jeg kom aldri så langt. Noe jeg ikke lider noe av, for det å slappe av og ikke gjøre noe som helst, er faktisk utrolig digg. Og uvant.

 

 

Men, i morgen er det mandag og ny uke. Det betyr trening og gode rutiner for min del. Jeg får se om jeg starter dagen med en NOKA sports shake og trening, eller om jeg sparer det til litt utpå dagen.

 

 

Ha en super fin kveld.

 

-Randi Annette-

 

 

 

Kryss fingrene for meg. Jeg grugleder meg.

Jeg hadde store planer om å skrive om kjekke tips i form av matbudsjett og ikke minst den sunne og friske salaten jeg lagde meg i kveld. Så tipsene jeg hadde sett for meg å blogge om får komme senere. Nå må jeg bare komme meg i seng.

 

Men, jeg har nemlig slått meg kraftig, (ikke bokstavelig talt), for jeg skal nemlig stå opp klokken 05.15 i morgen fordi jeg skal trene. Ja, det trodde dere ikke om meg eller? Dere er ikke alene om det, da jeg er like overrasket selv.

 

 

 

Klærne er sponset av Brazfit.


Fotograf Silje Bullgård

 

Jeg er så heldig å ha blitt kjent med ei som er oppe så tidlig og trener klokken 06.00. Så vi er fire jenter som skal samles i morgen for å trene. Det ser jeg virkelig fram til. Blir gøy å treffe de andre jentene også. Håper jeg ikke møter veggen og er i elendig form i forhold til de. 

 

Tiden vil vise. Kryss fingrene for meg. Jeg grugleder meg.

 

 

#treningsklær #reklame #sponset #ambassadør #Trondheim #trening #styrketrening#fitness #fit #fotoshoot #foto #bilder #Blogg #treningsblogg

 

-Randi Annette-

 

 

 

Ny dag, ny uke og nye muligheter.

Jeg var i min egen lille verden da alarmen ringte. Jeg husker at jeg slet med å komme på hvilken dag det var, og jeg skjønte i så fall ikke hvorfor alarmen ringte. Noe sier meg at jeg trodde det var søndag, men så feil kunne jeg ta.

 

Jeg startet dagen med en god treningsøkt der jeg hadde stort sett fokus på overkroppen. Benkpress, skråbenk og bicepscurl var noen av øvelsene. En deilig start på dagen.

 

Fotograf nmpfoto / Nandita Myre Paulsen

 

Jeg var egentlig på vei til trening i går kveld. Jeg skiftet om til treningstights og jeg gjorde den største feilen en kan gjøre. Nemlig det å krype godt ned i sofaen med et pledd. Og der ble jeg sittende, og da litt for godt. Så jeg kom meg ikke på trening. Men, igjen så la jeg meg i sengen når klokken var 21.00, så jeg var rimelig sliten og trøtt. Kroppen sa nok bare ifra om at den trengte litt hvile, noe den så klart skulle få.

 

 

Uken før trente jeg fem dager uken, og uken som gikk ble det kun to økter. Det blir litt sånn med uker som er såpass varierte. Men, nå skal det sies at jeg trener kun for min egen del, og det er minst like viktig å roe ned når kroppen sier ifra. Det dummeste man gjør er å ikke lytte til kroppen. Det er bedre med få gode økter, enn mange dårlige. Selv om jeg ikke tillater at noen økter skal være dårlige, så har også jeg dager som er litt tyngre enn andre.

 

Den perioden i livet som er nå, andre vitkgere ting enn trening. Men, igjen så er det viktig å koble av, og det gjør jeg 110% når jeg er på trening.

 

Har du hatt gode uker med trening nå, eller?

 

 

 

#foto #Trondheim #Fotoshoot #tabata #Overkropp #Insoirasjon #Motivasjon #Mote #menneske #Photoshoot #photo #mandag

-Randi Annette-

Hvordan ligger du an med treningen?

 

Har du trent i dag? Jeg ser på kalenderen min, og jeg er meget imponert over min egen innsats. Ja, jeg fører faktisk hver økt i en egen kalender, og det er kjempe kjekt og oversiktlig.

 

Denne uken har jeg nå trent tre dager på rad, men med søndagen så blir det fire dager på rad. Jeg kjenner jeg har fått igjen masse av treningen, i form av ny og bedre energi. Det er fryktelig tungt å stå opp tidlig om dagen, men det er så verdt det når jeg har kommet meg ut døra -enda bedre etter endt treningsøkt.

  

I dag kjørte jeg kroppen helt ut på overkroppsøvelser, og i morgen blir det nok treningsøkt, og da en kombinasjon av kondisjon og styrke.

 

Hva med deg? hvordan ligger du an med treningen?

 

-Randi Annette

Nedsatte priser på treningsklær og hårkrise.

Tror dere jeg var små stresset over panneluggen min på trening eller? Oh yes. Jeg synes jo det er skikkelig rart å se ei 19 år gammel jente i speilet, (jeg er 28 år fem uker...), men det å trene og ha en pannelugg var null stress. Det ble ekstra varmt da, det skal sies. Men, det gikk overraskende greit. Dere som har hatt eller har lugg, vet at det er noe helt annet å ha hår i panna når man trener.

 

Jeg stod faktisk opp klokken 05.55, kun for å slite meg ut på Tabata på 3t. Vi var fem stykker på timen, og på kveldene er det nesten 40 stykker. Jeg kan godt forstå at folk synes det er tidlig å starte treningen klokken halv syv, men det anbefales virkelig.

 

 Og når klokken var 08.15, var jeg hjem igjen. Det var en skikkelig flott start på dagen.

 

Inneholder sponsede lenker. 

Her ser dere bilder med farger av sportstoppen dere ser på det øverste bildet. Bildene under er fra Shape Pilates som holder til her i Trondheim.

 

Settet koster 900,-, men er nå på tilbud til 400,- Min rabattkode gir ytterligere 15% av 400,-. Mange spør meg om størrelsene på klærne, og jeg vil anbefale at man går ned en størrelse dersom man for eksempel varierer med S og M. Selv bruker jeg S.

 


 

 

Settet finner dere på denne linken, og rabattkoden min er randiae15, som gir 15% avslag på hele nettbutikken.

 

Ha en sprek torsdag herlige lesere. Og tusen takk for fine tilbakemeldinger på min nye frisyre <3

 

#trening #treningsklær #tights #sponset #reklame #fotoshoot #foto #bilder #blogg #instagram #inspirasjon #motivasjon #helse #pannelugg #hårfrisyre #mote

-Randi Annette-

Jeg skal med Hollywoodtreneren gjøre Norge til verdens sunneste nasjon.

I løpet av dagen i dag kan du se et interessant innlegg om #Teamcornelis på Hollywoodtreneren, Cornelis Elander sin blogg. Som jeg nevnte i et tidligere innlegg, er jeg en del av teamet, noe jeg synes er veldig interessant og gøy. Det krever ganske mye, nei faktisk forferdelig mye. Men jeg synes det er morsomt å tøye litt grenser og jobbe utenfor komfortsonen. Og det på godt og vondt - så klart.

 

 

Målet nå er å være med Hollywoodtreneren å gjøre Norge til verdens sunneste nasjon. Les mer på www.elander.blogg.no.

 

Ha en strålende dag videre, og ikke minst ei god helg.

 

#cornelis #corneliselander #hollywoodtreneren #hollywood #fit #fitness #trening #styrke#styrketrening #Motivasjon #Foto #bilder #Inspirasjon #Norge

-Randi Annette-

 

Pakke i posten - ren lykke.

 

Snakk om råskap. Denne pakken var kjempe gøy å få i posten. Og jeg elsker militærmønster så denne passet meg ypperlig. Singletten kan jeg bruke for seg selv, eller med den hvite toppen.

Foran ser den slik ut.

 

Singletten har også et trykk med stor skrift bak, som jeg skal vise dere når jeg har fått tatt bilder av meg i den.


Dette er et sponset innlegg.

 
Bak ser den slik ut.

 

 

Hva synes dere?

 

-Randi Annette-

Morgentrening og Hollywood.

 

Fy flate, jeg er ikke flink i disse dager. Jeg pleier å skrive ned hvilke dager jeg trener og ikke. Det vil si at jeg skriver på kalenderen min at jeg er syk, at jeg evt måtte jobbe overtid ect. Dette for å få en oversikt over hvor mye jeg trener, og hva jeg ellers gjør om dagene. Da slipper jeg å klø meg i hodet når jeg ser tilbake over hvorfor jeg trente så lite i en periode. Formen min har vært så som så de siste tre ukene. Vond hals og slapphet har vært årsaken til lite trening. Pluss en uke med ferie som jeg hadde for to uker siden. Men, dagen i dag startet jeg med en real styrkeøkt.

 

Så hvis jeg tar vekk all den gåingen jeg hadde da jeg var i Gdansk, samtidig at jeg sykler til og fra jobb hver dag, så har jeg trent 6 ganger på tre uker. Jeg teller ikke med det å gå og sykle som trening, med mindre det innebærer høy puls over lengre tid. Det er lite til å være meg det. Men, nå er det formen og ikke minst studiene som tar tiden min. Det er i perioder der det er mye lesker og andre ting som kan komme i veien.

 

Akkurat nå er det viktigere å bli sterkere på norrønt og folkediktning, enn dips og knebøy.

 

 

Klærne er sponset av Brazfit

 

Om litt begynner jeg med programmet som Hollywoodtrener Cornelis Elander skal gi meg, og jeg skal som nevnt tidligere, være med på teamet hans. Det har jeg vært med på før, så jeg vet hva jeg går til.


Les mer om prosjektet med Hollywood-treneren her

 

Snart blir det hardt kjør, og jeg skal si dere at jeg er klar. 

 

#cornelis #corneliselander #hollywoodtreneren #hollywood #fit #fitness #trening #styrke#styrketrening #Motivasjon #Foto #bilder #Inspirasjon #Norge

-Randi Annette-

Noe bra har  de tydeligvis fått i seg igjennom morsmelka.

Snakk om en herlig tilbakemelding på gårsdagens blogginnlegg.

 

Kvinne + muskler = mann. Så feil kan man ta.

 

Man må jo ikke se ut som en mann selv om man har noen klumper her og der, som kalles for muskler. Det er klart at en mann uten slike klumper kan føle seg mindre maskulin når kvinner i dag går med såkalte slumper. Men da er det en billig utvei å slenge stygge ord enn å faktisk gidde å løfte opp noen vektskiver selv.

 

Jeg er så glad og takknemlig for at min treningsblogg er fri for slike stygge kommentarer, men heller full av livsglede og en stor dose med motivasjon. De som legger igjen kommentarer har faktisk bare gode ting å si. Så det virker nesten som at de som ikke har noe fint å si, lar vær å kommentere. Noe jeg setter stor pris på. Noe bra har de tydeligvis fått i seg igjennom morsmelka.

 

 

Det var dagens. Ønsker dere alle en super dag, og ikke minst ei god helg.

 

#cornelis #corneliselander #hollywoodtreneren #hollywood #fit #fitness #trening #styrke#styrketrening #Motivasjon #Foto #bilder #Inspirasjon #Norge

-Randi Annette-

 

Jeg greide det - endelig.

Okei. For at dere faktisk skal forstå hvor utrolig digg det er å endelig kunne dra på trening etter seks dager uten på grunn av sykdom, må dere være like glad som meg i å trene - først og fremst.

 

Jeg ble jo svett av ingenting, så jeg lyttet til kroppen og tok det rolig så jeg ikke skulle bli dårlig - igjen. 

 

 Klærne på bildet er sponset av BRAZFIT. 

For å nevne litt om dagens trening, så startet jeg med å varme opp med å ro. Deretter gikk jeg over til mageøvelser, der jeg kjørte to forskjellige øvelser for å la det brenne ekstra i musklene. Ellers ble det stort sett øvelser på overkroppen. Godt å få til en økt etter så mange dager med forfall.

 

Inneholder sponsede lenker 

Litt er jo bedre enn ingenting, men det er heller ikke noe vits i det å kjøre kroppen for hardt når den trenger hvile. Så jeg har vært veldig flink til å lytte til kroppen. Det er i så fall sikkert.

 

Besøk nettbutikken til BRAZFIT her, og bruk min rabattkode randiae15 som gir hele 15% avslag.


 

Nå har jeg jo ferie, så dagen i morgen får jeg nesten ta litt som den kommer. Det er jo det som er ferie. 

 

 

#ferie #treningsklær #reklame #sponset #ambassadør #helg #Trondheim #trening #styrketrening #fitness #fit #fotoshoot #foto #bilder #Blogg #treningsblogg

 

-Randi Annette-

Husker dere denne?

For litt siden, det vil si i sommer, så fikk jeg en pakke levert på døren med proteinpulver ifra min sponsor, Proteinstore.no. Og denne gangen fikk jeg levert pakken på døra på jobb. Det kaller jeg service. Skikkelig god service. Det tok en dag å få varene. Proteinbarer var noe av det jeg bestilte, og denne gang tre ulike typer. Den med smak av peanøtter bestilte jeg sist gang og jeg synes den var skikkelig god. Så jeg åpnet den med en gang pakken kom. Jeg var så sulten og hadde full kundeliste, så jeg måtte benytte av meg muligheten når jeg fikk den. Pakken kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt.

 

Kjøp proteinbarer her.

 

Sponset innlegg.

 

Crunch

  

Denne er overraskende god, og man trenger ikke å spise hele med en gang. Det tror jeg i grunn at jeg ikke har greid heller. Men, det å dele den i tre eller fire biter, er absolutt noe jeg kommer til å gjøre. Genialt for å dempe søtsuget eller for å få opp blodsukkeret.

 

Nå gleder jeg meg til å smake på de andre jeg kjøpte meg, men det får bli en annen dag. Minner også om at det ligger en video på min Instagram,  @randiae ifra dagens trening.

 

 

Ha en fortsatt fin kveld.

Ny treningstights fra BRAZFIT.

Jeg har vært så spent de to siste dagene med tanke på at jeg ventet en ny treningstights i posten ifra min sponsor, BRAZFIT. I dag kunne jeg få den gleden av å åpne en pakke med en fantastisk flott tights. Den er behagelig på alle måter da den har et høyt liv, den sitter godt og den er i tillegg kjempe fin.

 

Den fikk meg til å dra på trening under en time etterpå. Det kaller jeg ekte treningsglede.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

 

Overdelen er også ifra BRAZFIT.

 

Namaste white striped legging - kun 599,- 

  

Her ser dere den samme modellen, bare i en annen farge.

 


 

 

Enda flere modeller i denne serien finner dere her. 

Min  rabattkode, randiae15 gir deg 15% på hele nettbutikken.
 

Husk å følg meg på instagram @randiae, da jeg legger ut masse inspirasjon daglig. Ha en fortsatt fin kveld.

 

 

 

#trening #treningsklær #tights #sponset #reklame #fotoshoot #foto #bilder #blogg #instagram #inspirasjon #motivasjon #helse

-Randi Annette-


 

En treningsøkt og fotoshoot X 2.

Jeg har nå gjort unna det som måtte gjøres før jeg kunne sette meg ned med bloggen. Jeg startet dagen med en fotoshoot, før jeg dro på trening der jeg trente i nesten en time. Fokus i dag var mage, rumpe, rygg og skuldre. Skikkelig deilig å trene litt igjen etter en lengre periode uten. Denne uka ble det fire økter, noe jeg sier meg meget godt fornøyd med. 

 

Dette er et sponset innlegg.

 

 

Noka sports shake med smak av sjokolade, og to never med mandler var mitt inntak før trening.

 

 

 

 

 


 

 

Etter trening jobbet jeg med norsk i nesten to timer før jeg fikk besøk. Husker dere forresten skjønneste, Amanda?

 

Her var Amanda tre uker gammel. Nå i dag var hun på besøk hos meg for en fotoshoot. Nå er hun snart ett år. Tenk det.


 

For en produktiv dag. Trening, to fotograferinger og studie. Ikke rart dagen her har fløyet av gårde. Men, tilbake til studiene. Kan ikke sitte med bilder og blogg hele dagen.

 

Håper dere har hatt en super søndag. Min søndag har så langt vært helt fantastisk.

 

#foto #trening #foto #fotoshoot #fotografering #bilder #helse #styrketrening #Motivasjon #baby #barn #student #trondheim

-Randi Annette-
 

Les mer i arkivet » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 28 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no

hits