hits

NÅ ER JEG USTOPPELIG

Reklame | Brazfit

Jeg må si at jeg er nå ustoppelig når det kommer til trening. Jeg er både friskmeldt og ikke forkjølet mer. Og vet dere hva? Jeg har mistet litt muskler på kroppen men det kan ikke være mye. Selv styrken er der, etter over 2 måneder med det å kun sitte så og si helt i ro. Og jeg presterer utrolig godt på trening i dag på tross av det. Det er faktisk utrolig spør dere meg.

Jeg turte ikke å ta pullups uten strikk i dag fordi jeg var redd for å bli psyket ned skikkelig. Helt til jeg ble fristet til å prøve. To ganger greide jeg fire stykker. Det må jeg si var utrolig morsomt. Jeg kjente at grepet var utrolig dårlig sammenlignet med hvordan det var før sykemeldingen, så nå blir det å trene litt grep fremover også.

 

Mål er morsomt og nødvendig - i så fall for meg.  Husk at du også kan bruke min rabattkode randiae20 som gir 20% avslag på hele nettbutikken - www.brazfit.no


Foto: Cassandra

 

Men pushups har jeg ikke tatt på en evighet, så kanskje jeg skal finne frem kettlebells og ta litt pullups på neste treningsøkt - ja, det tror jeg at jeg skal gjøre.

 

Godt å føle seg ustoppelig. Tanken på å trene igjen i kveld har slått meg, men jeg får greie meg med en økt om dagen tenker jeg.

 

Hvordan er din status når det kommer til trening? Ivrig eller ser du helst at du slipper å trene? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

 

#trening #styrketrening #foto #pushups #pullups

-Randi Annette-

STRETCH OUT

Reklame | Brazfit

Etter en fuktig kveld ute i går så ble det skikkelig sofasliting i dag, men da med studietid. Jeg har studert i ganske mange timer nå, så jeg er veldig fornøyd med innsatsen. Jeg kom inne på tanken om å trene også, men jeg tror jeg heller skal kle meg godt og gå meg en liten tur utendørs. Det frister mer med frisk luft enn å være inne hele dagen.

 

Fine treningsklær fra min sponsor Brazfit. Ved å bruke min rabattkode randiae20 så får du 20% avslag på alle kjøp.
www.brazfit.no

Foto: Silje Bullgård

 

 

 

Det er utrolig lenge siden jeg hadde en dag helt for meg selv. Det har ikke skjedd på utrolig lenge. Det var faktisk ganske godt. Trenger i så fall ikke å ha dårlig samvittighet for noe som helst. Her kan jeg sitte ene og alene og trives veldig godt med det. 

 

Jeg er jo veldig sosial av meg, men jeg vet at jeg trenger å sitte litt for meg selv også. Det trenger ikke alltid å være like gøy men.

Følg gjerne min Instagram: @randiae

 

Hva har du gjort i dag? Eller i helgen - generelt? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-

ENDELIG ER BESTSELGEREN PÅ 30%

Dette er skikkelig bra for dette er en av mine favoritter fra Brazfit. Tightsene har ikke snøring og de sitter som et skudd. Det er ikke noe jeg sier fordi de er min sponser, men jeg sier det rett fra hjertet - de er kjempe gode å trene i. Hadde jeg ikke vært fornøyd, hadde jeg ikke anbefalt dere disse produktene. Det skal dere vite.

 

Disse tightsene finnes i tre ulike farger, grå, lilla og blå. Den blåe har jeg ikke, men jeg må si den fargen ser utrolig flott ut. Dere kan sjekke hvordan den ser ut på linken her.

 

Inneholder sponsede lenker.


De to første bildene som dere ser har flinke Cassandra tatt - en dyktig fotograf.

 

BRAZFIT kjører nå ut med hele 30 % rabatt på bestselger tights Wow i samtlige farger. Bruk kode wow30

 

 

 

 

 

 

 

 

Utrolig fin passform og de sklir heller ikke ned under de tøffeste treningsøktene. Det er i så fall skikkelig irriterende med tightser, at de ikke sitter. Men her trenger man ikke å bekymre seg for det.

 

 

Følg meg gjerne på instagramfor mer inspirasjon - @Randiae

 

#Treningsklær #trening #rabatt #tilbud #treningsblogg

 

-Randi Annette-

TRENINGSKLÆR - NOE FOR DEG?

Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av meg der jeg har på meg treningsklær fra Brazfit, så dere får se litt av deres sortemang. Innlegget blir kanskje litt rotete i og med at det er noen bilder som er tatt i ulikt lys, og ved ulike tidspunkt. Men klærne ser dere i så fall - det er de jeg gjerne ønsker å vise dere.

 

Sponset innlegg

 

Treningsklærne passer til alt fra yoga, til crossfit og løping.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dere kan se mer på nettsiden deres som dere finner her.

 

 

 

 

Det kommer også noen godbiter for dere menn også, så hold utkikk.

 

Bruk rabattkoden min for å få 20% - randiae20

Alltid fri frakt.

 

Lag dere en god dag - dere fortjener kun det aller beste.

 

#treningsklær #rabatt #rabattkode #brazfit #trening

-Randi Annette-

PANGSTART PÅ TRIMFIT

I dag kjenner jeg på noe som jeg ikke har kjent på siden - jeg aner ikke. Det er skikkelig lenge siden jeg kjente på en stølhet som det jeg gjør nå. Men med en måned uten trening, så er det ikke rart at jeg ble støl i dag - og verre blir det i morgen. Jeg var så heldig å få en prøvetime hos TrimFit i går. Treningssenteret ligger helt sentralt på Fillan på Hitra. Det gjorde så utrolig godt etter så mang uker uten en eneste treningsøkt .
 

Jeg var så heldig å få være med kjæresten til min svigerbror, hun var skikkelig rå. Det var veldig morsomt å se henne i action.I tillegg fjernet jeg noen føflekker like før jul som hindret meg i det å trene, så jeg var overlykkelig i går når jeg fikk røre litt på kroppen. Jeg må si kroppen og formen holder seg bra med tanke på hvor mye jeg har spist og hvor lite aktiv jeg har vært.

 

Klærne er sponet av Brazfit.

 

Jeg trente blant annet knebøy, og der løftet jeg det samme som jeg gjorde for fire uker siden, så treningen gikk over all forventing. Ellers ble det en treningsøkt som gikk på hele kroppen, men det ble mest fokus på skuldre og rumpe.

 

 

 

 

Denne maskinen er gull. Her blir du låst godt i riktig posisjon, så det å jukse med noen større muskler som kan hjelpe deg blir nærmest umulig. Så her får rumpa kjørt seg skikkelig. Jeg ble så glad når jeg så at TrimFit hadde denne maskinen, da jeg kun har prøvd den en gang tidligere. 

 

 

 

 

Dersom du er på utkikk etter nye treningsklær, så sjekk gjerne ut Brazfit sin nettbutikk. Dersom du vil ha rabatt, så kan du benytte deg av min rabattkode: randiae20 som gik 20% avslag. Det er alltid fri frakt. Direkte link til nettsiden finner du her.

 

Jeg har også filmet en øvelse fra økten i går, så det er bare å stikke innom min instagramkonto, @randiae. Den blir lagt ut om ikke så alt for lenge.

Ha en fortsatt fin dag.

 

 

#trening #treningsklær #motivasjon #styrketrening #treningssenter #rabattkode

-Randi Annette-

IKKE BARE SERVITØRER OPPLEVER TRAKASSERING

I disse dager er det veldig fokus på servitører og julebordsessongen. Det er nå folk er i godt selskap ute og med litt ekstra promille, kan de både utføre handlinger og komme med krenkende ord. Dette er alvorlig - faktisk svært alvorlig. Jeg synes det er så merkelig at noen kan tillate seg selv å spørre om servitøren er på menyen og lignende.

 

Og her tror jeg mange tenker at damer er de som blir utsatt, men jeg tror nok også menn kan finne det ubehagelig, at voksne kvinner som kunne vært deres mor kommer med noen ord. Og ikke for det, man trenger ikke å henge seg opp i alderen på de som kommer med kommentarer. Er det over streken, så er det over streken.

 

 

For noen år siden var jeg i en artikkel i VG. Dere kan lese hele saken her.

Som lærling fikk Randi Annette Enge (25) et uventet svar på spørsmålet om hvordan kunden ønsket å bli klippet. Han så meg inn i øynene, satte hånden på låret mitt og sa at jeg kunne gjøre hva jeg ville. Jeg var 18 år og veldig usikker. Det var ikke greit i det hele tatt.

 

Dette var noe av det som skjedde. Ja, det skjer over alt. De som yter service, jobber med mennesker generelt opplever før eller siden en lignende hendelse. Jeg tror ikke vi skal utelukke eller glemme menn i denne situasjonen. Det er nok bare ikke så veldig mange menn som henger seg opp i det - kanskje. Jeg synes utansett at dette ikke er greit, og man skal ha respekt for menneskene som er rundt oss.

 

 

Selv om en servitør eller en frisør smiler, så ligger det mest sannsynlig bare en høflighet bak. Ikke at man nødvendigvis står på menyen.....

 

#trakassering #vg #samfunn #servitører #servitør #Julebord

-Randi Annette-

2 PUSHUPS VARIANTER OG BLACK FRIDAY

Nå kom jeg akkurat hjem fra trening og med det så ønsker jeg å vise dere to ulike varianter av pushups - med ball. Her har man uendelige varianter, men jeg tenkte å gi dere litt inspirasjon med dette blogginnlegget.

 

Her kan man ha en hånd i bakken, og den andre på en ball - for eksempel. Eller bruke to baller samtidig der man også får utfordret balansen. Her må kjernen kobles på.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

Her har dere startsposisjonen med en ball.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Også kommer en enda større utfordring med to baller. Det kan være lurt å varme godt opp i håndleddene før en slik øvelse.

 

 

 

 

 

Pushups er ikke en øvelse jeg utfører så mye, men den er utrolig flott på mange måter. Den krever hverken utstyr eller stor plass. Så sånn sett er den genial.

I dag er det BLACK FRIDAY, noe jeg regner med dere har fått med dere. Det er vanskelig å unngå å få dette med seg nå som sosiale medier er veldig PÅ. Og jeg er ikke et unntak. Nå har BRAZFIT hele 40%. Rabattkoden dere kan benytte dere av er: jul40

 

 Alle som handler for over 1000 kroner får en ekstra treningsshorts på kjøpet når de bruker rabattkoden jul40

 

Direkte link til hjemmesiden finner dere ved å trykke her.

 

 

Håper der får en fin fredag og ellers en super helg.

 

#sponset #reklame #blackfriday #treningsklær #Pushup #pushups #styrketrening #utfordring #styrke #trening #shopping #rabattkode #rabatt #tilbud

-Randi Annette-

BLACK FRIDAY HELE UKEN HOS BRAZFIT

På bildet ser dere meg - helt til venstre. Det var skikkelig kult synes jeg. Der har dere meg i en kjempe fin bukett med ambassadører som er her for BRAZFIT. Hele uken er det nå hele 40% på hele nettbutikken - uansett førpris.
 

Dette er et sponset innlegg.

 

NB Alle som handler for over 1000 kroner får en ekstra treningsshorts på kjøpet når de bruker rabattkoden jul40

 

Julegavene er veldig greit å få unna via Internett synes jeg. Slipper kø, buss, bommer og det å sette av mye tid. Kan faktisk sitte i sofaen med en kopp te og gjøre noen klikk. Det passer i såfall meg i denne hektiske eksamenstiden.

 

 

Dersom du ikke allerede gjør det, følg meg på Instagram, @randiae.
Der legger jeg ofte ut inspirasjon til treningsøkvelser og ikke minst fine treningsklær fra Brazfit.

 

 

Sist uke ble det faktisk gjennomført hele fem treningsøkter for min del. Sist det skjedde var i april i år. Så hvor jeg fant tiden og motivasjonen i uken som gikk, vet jeg ikke. Men jeg er veldig fornøyd med egen innsats.

Håper dere alle får en kjempe fin uke.

 

#blackfriday #rabattkode #rabatt #tilbud #trening #julegave #julegaver

-Randi Annette-

MID - SEASON SALE I HELGEN. MASSE BILDER.

Jeg fikk for litt siden en mail ifra sponsoren min, Brazfit om at denne helgen vil det være en helg med gode rabatter på treningsklær. Og da passer det godt å informere dere om dette tilbudet.

 

Det er 30% rabatt på nettbutikken og rabattkoden du bruker er sale30. Alltid fri frakt. Så skal du handle julegaver eller gi en sporty venn litt ekstra motivasjon, da er det lurt å benytte seg av tilbudet her. Tilbudet varer til og med 22 oktober klokken 23.59.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er så mye fint. Vanskelig å velge hva man vil ha, men med denne rabatten så får man mye for pengene.

 

 

 

 

For eksempel den tightsen dere ser på bildet under (fargen jeg har på tightsen er utsolgt, men finnes i flere farger).

Før pris: 649,-  Denne koster nå 454,30,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penger spart er en ting. Men det å trene i kule treningsklær, det gir masse motivasjon.

 

 

 


 

 

 

 

 

Flere bilder på min instagramkonto: randiae

 

 

 

Jeg har en BRAZFIT LOGO på min bloggside til høyre. Der finner dere direkte link til nettbutikken. Nå kan julegavehandlingen starte. Jeg har allerede startet.

 

#treningsklær #sponset #reklame #trening #fintess #motivasjon #inspirasjon #treningsblogg #rabattkode #julegavetips #tips

-Randi Annette-

Yellow and army - photoshoot

I og med at jeg befinner meg i havgapet, så blir det lite med trening, men jeg tenker at jeg like vel kan vise dere et ganske så sprekt treningsett som jeg har fra min sponsor, Brazfit. Nå har det seg slik at denne tightsen er utsolgt, men du finner den i både rød, rosa og oransje.

 

Direkte link til den røde finner du her.
Direkte link til den oransje, her.
Direkte link til den rosa, her.

 

Foto:Silje Bullgård.

 

Camo tank topp finner dere her.
 

 

 

Er dagen tung, da er det bare å kle på deg spreke farger. Da blir treningen en lek. Å i den mørke tiden vi nå går inn i, er farger helt klart suverent.

 

 

Litt ulike størrelser på bildene her, noe som var litt dumt. men det får gå for denne gang.

 

Hva er det viktigste for deg når det kommer til treningsklær? Er det minst mulig farger og god passform, eller er du opptatt av begge deler? Legg gjerne igjen en kommentar.Følg meg gjerne på instagram, @randiae.

 

Lag dere en god dag - det er tross alt helg.

 

#treningsklær #brazfit #sponset #reklame #treningsblogg #blogger #fotoshoot #photo #photoshoot

-Randi Annette-


 

BILDER FRA SHOOT I 3D WHITE SET

Nå er det faktisk - tro det eller ei, hele fire dager siden sist jeg trente. Det har vært arbeidshelg, dåp, studie og jobb som har tatt min fulle oppmerksomhet de siste dagene. Og jeg må bare få innrømme at de to siste dagene har tappet meg fullstendig. På mandag var jeg på skolen fra 08.30-15.15, og jobbet fra 15.30-20.00.
I går var jeg på skolen til samme tid, dro på et møte til klokken ett, tilbake på skolen i tre timer, for så å jobbe fra 16.30-20.00. Mandager og tirsdager er utrolig tøffe dager, men om litt så blir det mer ro på grunn av forberedelser til eksamen.

 

Trening gir meg energi, men de siste dagene har jeg prioritert det å slappe av og få nok søvn. Men i kveld skal jeg på trening fordi jeg føler nå at kroppen har fått godt med søvn og hvile. Trening er for meg medisin og ikke minst - det får meg til å koble av virkeligheten for en stund.

 

Klærne er sponset av Brazfit. Foto: Sunniva Herstad Johansen.


Informasjonen nedenfor er hentet direkte fra www.brazfit.no

 

INFORMASJON

* Teksturert stoff som skjuler cellulitter og ujevnheter

* Dry fit materiale som puster og holder seg tør og sval under treningen.

* Passer ypperlig til trening med høyt aktivitet, men også til en tur ut i naturen eller på shopping i byen 

* Høy midje som holder magen på plass

* Krymper ikke og mister ikke farge etter vask

* Egnet for alle typer fysisk aktivitet

Modell bruker størrelse M og TRAIN INSANE Tank Top S.

* Garantert suksess i fitness.

Materiale:
* 90% Polyamid, 10% Elastan

Stell:

* For å bevare den gode kvaliteten og holdbarheten av dette produktet - vennligst les nøye merkelappen på innsiden av klærne.

 

NB: Ved vask av dette plaget anbefales det at det vaskes på vrangen for å holde plagget pent lengst mulig. 

 

 

Textured 3d white Set Legging & sports-bra - direkte link til dette settet finner du her. Bruk min rabattkode, randiae20 = 20% avslag.

 

 

Smil til verden, og verden smiler til deg. Den beste medisinen i en hektisk hverdag er å koble av og gjør mer av det som får deg til å smile og le.

 

Som dere ser, så koser jeg meg når jeg er på shoot. Det er noe av det morsomste jeg vet. Håper dere liker bildene, og ikke minst treningsklærne. Hvitt treningstøy er ganske fint, det må jeg bare få si.

 

#trening #helse #foto #fotoshoot #photoshoot #sponset #reklame #motivasjon #Inspirasjon #treningsblogg #hverdag

 

-Randi Annette-

TRAIN INSANE

Jeg kan nesten beskrive denne følelsen med julaften. Eller bursdag -forsåvidt. Som mange av dere allerede vet, så elsker jeg bursdagen min. Det å feire bursdag er noe av det beste jeg gjør. Jeg har bursdag 22 november, og jeg teller allerede ned. Ja, jeg er som et barn når det kommer til bursdag.

 

Men poenget mitt var at jeg får en følelse av det å bli satt pris på igjennom at jeg er ambassadør for Brazfit, ved at jeg får pakke i posten med jevne mellomrom. Jeg gliser skikkelig hver gang jeg åpner postkassen å ser at det ligger en pakke der. Noen ganger ligger det flere plagg i pakken også, men denne gang var det en kjempe fin tights med en tekst: 


# TRAIN INSANE
 

Sponset innlegg.

 

 

 

I går var jeg på en gåtur, og jeg benyttet anledningen til å ta noen bilder av tightsen. Det ble med selvutløser, så det ba på utfordringer. Jeg synes det er litt flaut når folk kjører forbi, går forbi eller i verste fall stopper opp å stirrer der jeg står å poserer. Ja, det er skikkelig flaut. Men hva gjør ikke en ambassadør for sin sponsor? Å ikke for å snakke om bloggen? Jo, jeg gjør det jeg kan for å vise dere litt av min hverdag, og ikke minst de kule treningsklærne som jeg er så heldig å få i posten.

 

 

# TRAIN INSANE - tightsen koster opprinnelig 649,- Min rabattkode som gir deg 20% avslag finner du lengre ned i dette blogginnlegget.

 

 

Hva synes dere om denne tightsen? Husk at dere får 20% avslag på hele nettbutikken ved å bruke min rabattkode, randiae20. Alltid fri frakt. Og er det for eksempel allerede 20% avslag på en vare du ønsker, så får du ytterligere 20% ved å bruke min rabattkode. Direkte link finner du til høyre på bloggen, litt lengre opp. Eller, du kan trykke her.

 

Med dette blogginnlegget ønsker jeg deg en INSANE flott dag. Selv fullførte jeg min fjerde og siste treningsøkt for denne uken i dag klokken 06.30. Nå skal jeg en liten tur på jobb, før jeg skal ha studiedag hjemme.

 

Ha en magisk dag - det er tross alt helg.

 

#traininsane #sponset #reklame #treningsklær #rabattkode #brazfit #trondheim #markedsføring #motivasjon #styrketrening #tabata #cardio #utendørs #foto #Modell #fotografering #photo #shoot #photoshoot #fotoshoot #høst #mote #fashion #blogger #hverdag #helse #natur #september #fredag

-Randi Annette-

MASSE BILDER FRA FOTOSHOOT

Plutselig var det tirsdag og en ny dag med nye muligheter. Jeg synes dagene går så utrolig fort, at jeg greier knapt å følge med. Men jeg har så mye fint i sikte, så jeg er i grunn bare glad for at dagene går. Det tyder i så fall på at det skjer litt i hverdagen min.

 

Jeg tenkte å vise dere noen bilder som jeg ikke har vist før. Jeg var på denne fotoshooten i januar tror jeg, så det er en stund siden. Ett av bildene her har blitt postet før, men her får dere se flere.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

 

Train Insane Camo Tank Top. 
Før pris: 299,- Nå pris: 209,-

 

  

 

Energy & Power Diamond Lime Tights​
Før pris: 599,- Nå pris: 419,-

 

Min rabattkode, randiae20 gir 20% på alle varer i nettbutikken, også på de varene som allerede er redusert. Alltid fri frakt. 

Fotografen er SIlje Bullgård. 

Spreke farger er viktig for å prestere godt på trening. I så fall så vil jeg anbefale dere treningsklær som føles behagelig. Man skal glede seg til å trene. Ikke grue seg. Så vil du få en bedre treningsøkt neste gang, bruk farger. Jeg er overbevist om at det hjelper. Det er jo slik ellers i hverdagen også. Har man fine klær på, så føler man seg mye bedre. Er dere ikke enige?

 

Direkte link til nettsiden finner dere til venstre øverst på bloggen, eller trykk her.

 

Ha en fin dag.

 

#treningsklær #rabattkode #foto #fotoshoot #photo #photoshoot #modell #trening #fitness #Helse #sunn #inspirasjon #Motivasjon #trondheim

-Randi Annette-

SOMMERLIGE TRENINGSKLÆR

Egentlig så hadde jeg planlagt å legge til en fin sommerlig overskrift til innlegget her. Men når jeg ser meg over skulderen mot vinduet, så er det fint lite som minner om sommer. Men uansett så har jeg fått meg nye treningsklær fra min sponsor, BRAZFIT, og de minner i så fall om sommer.

 

En gul overdel og en tettsittende shorts med friske farger.

 

Sponset innlegg.

 

I går tok jeg babybilder og jeg måtte spørre pent om hjelp til å ta bilder av meg etterpå. Det er altså ei god venninne av meg, bare for å nevne det. Kjekt å få litt hjelp til fotografering. Jeg opplevde også at naboer syntes det var en grei underholdning. Sånn er livet som blogger. 

 

Nå skal jeg dra på jobb og starte arbeidsuken etter en uke med ferie. Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig.

 

Lag dere en god dag.

 

-Randi Annette-

 

STYRKETRENING FOR TO -DEL 1

I dag har været i Trondheim vært utrolig bra, og jeg er glad for at jeg fikk med meg min gode venn, June ut på en treningsøkt. Vi tok på oss mine treningsklær som er ifra BRAZFIT og dro ut å trene. Jeg tenkte å inspirere dere lesere med noen øvelser som er godt egnet med en partner.

Inneholder sponsede lenker.

 

Planken kan utføres på mange måter, men her er en variant. Her handler det om å holde en stabil kjerne og jobbe som et team.

 

Så kan man eventuelt bytte på hvem som står nederst. 

Dette er utgangsposisjonen. Jeg som ligger øverst tar pushups når hun holder armene strake. Kan også utføres ved at hun fører benene mine ned i det jeg tar pushups, så hun får trent bryst og triceps samtidig.   

Utholdenhet for den ene mens den andre tar smale pushups. Her må man virkelig holde seg stabil.

 

Håper dere fikk litt inspirasjon og ikke minst motivasjon. Del 2 kommer etterhvert på bloggen. Følg meg gjerne på instagram, @randiae , der det vil komme noen treningsvideoer fra dagens utendørstrening.

 

Likte du noen av klærne, så er det bare å trykke her, og husk du får alltid fri frakt, og 20% ved å bruke rabattkode, randiae20. Linken til siden finner du alltid på bloggen min til høyre, der det er bildet av BRAZFIT i en firkant.

 

Nå skal jeg spise litt før det blir styrketrening i kveld på treningssenteret. Ha en fortsatt fin dag.

 

 

#trening #Foto #Fotoshoot #Photoshoot #Venner #Sommer #Trondheim #Helse #treningsklr #rabattlkode #rabatt #Motivasjon #inspirasjon

-Randi Annette-

GAMMEL VANE ER VOND Å VENNE

GOD MORGEN!

 

Ja, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si det men jeg kan i så fall bruke ord som beskriver akkurat hva jeg føler nå. Jeg føler at jeg et lett som ei fjær og at alt som har hengt over skuldrene mine nå den siste tiden (les siste året.. Egentlig de tre siste årene..) har vært ufattelig tøffe. I går fikk jeg vite at jeg ikke kom opp i norsk muntlig, så i dag hadde jeg ikke noe grunn til å stå opp så alt for tidlig. Hadde jeg kommet opp i eksamen, hadde jeg nok stått opp klokken syv, og ikke klokken halv ni som jeg kunne gjøre i dag. Det begynner så smått å gå opp for meg at jeg nå er ferdig.

 

I går feiret jeg med en pils med ei venninne. Vi har gjort dette til en tradisjon, nemlig å ta en pils ute på fast plass etter endt skoleår. Så det gjorde vi i går. OG jeg må vel nevne at det også er en fast øltype, nemlig EFFES som er et øl fra Tyrkia. Jeg ble frelst da jeg var i Alanya for første gang, for det var et godt øl.

 

Gammel vane er vond å venne, men det er godt å kjenne at man nå kan jobbe med å stresse ned og slappe av. Og leve her og nå.


Foto: Nandita Myre Paulsen
 

 

Nå har jeg også langhelg etter dagens arbeidsdag. Da skal jeg ikke på jobb igjen før torsdag. Så blir det jobb torsdag og og fredag, så er det frihelg. Men ja, jeg skal roe ned og leve i nuet. Ikke tenke så langt fram. Da går tiden da. Eller rettere sagt, den flyr.

 

 

Håper dere får en kjempe fin dag og ei riktig god pinse.

 

#Pinse #student #samfunn #Livet #student #studiekompetanse #trondheim #Studielivet #juni #sommer #fest #alanya #familie #venner

-Randi Annette-

BILDER FRA MIN 17.MAI FEIRING

STAR WARS.

 

En liten serie av bilder som sier litt om dagen min i går

 

Litt om starten. Jeg startet med frokost med cava og øl. Masse god mat og utrolig flotte mennesker. Hjerterom, latter, glede og kos. Så dro vi inn til byen og jeg fikk spørsmål om å være duskedame. Det måtte jeg jo så klart takke ja til.

 

 

Vi var tre jenter som hadde på bunad, så to av oss holdt i duskene til fanen. Stemningen fikk meg til å smile fra øret til øret. Jeg greide ikke å ikke smile, for stemningen var utrolig flott. Folk ropte rundt oss, barna ropte og tok en high five med sine helter fra Star Wars.

 

Star Wars er jo mye større enn jeg trodde. Jeg hadde en anelse om at det var populært, men at det var så populært, det hadde jeg ikke trodd. Jeg kan ikke navnene på noen av de, men var det noen som kunne det, var det barna. De ropte etter de utkledde og de var i fyr og flammer. Det er ingen tvil om at den dagen er for barna.

 

 

Min frisyre. Svært enkel, men fin til bunad.

 

 

Duskedamen. Her måtte jeg lagre bildet fra snap så det ble så som så. Mobilbilder er uansett bedre enn ingenting.

 

Etter toget ble det noen øl og pizza, så jeg var hjem like før klokken var ni i går kveld, og la meg halv ti. Jeg var så sliten etter å ha stått opp tidlig, gått i tog, sett mange folk, så jeg fant ut at jeg ville i seng i rett tid så jeg kunne komme meg opp i rett tid igjen i dag for å studere før jeg skulle på jobb.

 

En så fin 17 mai har jeg ikke hatt på veldig lenge. Så dette ble et minne for livet. Med fantastisk vær så ble dagen perfekt. Svært morsomt var det å se kunder av meg rope etter meg. Venner og bekjente. Det gjorde det litt ekstra stas å gå i tog.

 

Hvordan ble den feiring i går? Legg gjerne igjen en kommentar.

 

-Randi Annette-
 

 


 

HOT HOT HOT

Jeg snakker hverken om meg selv eller været med dagens overskrift, men jeg snakker om Dynamic Wow Grey Legging tightsen min som er i fra Brazfit. Jeg føler selvtilliten min stiger noen hakk med denne på trening, for den er så himla fin. Det sier jeg ikke fordi jeg er sponset, men jeg sier det fordi jeg helt oppriktig mener det.

 

Inneholder sponsede lenker

 

 Litt om tightsen:

* Designet med 2 sommer langs baksiden av tightsen for å gi en hold in effekt som løfter og gir en fin rumpe.

* Dry fit materiale som puster og holder seg tør og sval under treningen.

* Passer ypperlig til trening med høyt aktivitet, men også til en tur ut i naturen eller på shopping i byen 

* Høy midje som holder magen på plass

* Krymper ikke og mister ikke farge etter vask

* Egnet for alle typer fysisk aktivitet

 

Dette settet som dere ser på bildene, hadde jeg på meg på trening i dag. Hva synes dere? Jeg vil samtidig minne om at dere får 20% på alle varer ved bruk av min rabattkode: randiae20. Direkte link til nettbuttikken, her.
 

-Randi Annette-

  

GÅRSDAGENS STYRKETEST - SYREFEST

For å gradere til sort belte, må jeg klare en styrketest. Og i går prøvde jeg meg, med hjerte i halsen før jeg skule sette igang. Skikkelig nervøs, men samtidig fokusert og klar for å gi jernet. Jeg har ikke trent kampsporten Ju Jitsu på ett år nå, men jeg har holdt meg i form med styrketrening i mellomtiden, noe som viste seg å være kjempe lurt.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

 

Her er øvelsene:

500 hopp med hoppetau på 5 minutter

20 Burpees X 3 med pushups (1 min pause mellom hvert sett)

Thrusters med 10 kg (en slags frontbøy med vektskive som føres over hodet med kraft fra hoften, strake armer)

Ryggroing (jentepullups, om jeg kan få bruke det uttryket her) 5 X 5

Chrunch 2 X 30

 

Jeg hadde en kjip opplevelse med hoppetauet da hestehalen hektet seg i tauet og irriterte meg. Så det kunne ha gått bedre, men jeg greide 450 hopp på 5 minutter. Det er jeg fornøyd med. Nå har jeg noe å strekke meg etter. Ellers gikk thrusters og ryggroling som en lek, men burpees, hoppetau og chrunch var virkelig tøff.

 

Svart belte kommer nok ikke om ett år, men kanskje to? I så fall må jeg begynne å trene Ju Jitsu og være aktiv der. Det hjelper ikke bare å greie denne testen, men masse andre slag, spark, kast ect. Så vi får se om det blir til høsten når ting har roet seg ned litt med alle mine prosjekter. Jeg har jo masse i meg som tilsier at jeg har noe på matta å gjøre. Jeg liker å kjenne at jeg lever, så et slag her og der gjør meg ingenting. Jeg er skikkelig glad i slag og spark, der føler jeg meg hjem.

 Og synes du mine treningsklær ser fine ut, så kan du bruke min rabattkode som er randiae20, som gir 20%. Direkte link til nettbutikken her.
Husk at du også kan følge meg på instagram, @randiae, der legger jeg ut blant annet treningsvideoer.

 

-Randi Annette-

ØVELSE GJØR MESTER

Endelig kan jeg senke skuldrene litt. I går hadde jeg en fem timers prøve, men jeg ble faktisk ferdig etter litt over fire timer. Om det gikk bra? Det gikk nok helt greit. I dag så var det utrolig godt å våkne å unne seg en studiefri dag. Ikke at jeg egentlig har så mye tid til det, men jeg unnet meg det. Dro på trening å lekte litt apekatt med kjæresten min, som vi ofte pleier når han er her. Da handler det om å teste nye ting og utfordre hverandre.

 

Klærne er sponset av Brazfit 

Det er så mye videoer som inspirerer meg og ikke minst folk der ute. Jeg prøver og feiler. Prøver og innser etterhvert at det ikke er så enkelt som en kanskje skulle tro. Men øvelse gjør mester. Mye sitter i hodet også merker jeg. Men jeg gir meg ikke så lett, så jeg skal nok teste ut ting en stund til tenker jeg. Bedre når vi er to også, for da slipper jeg å se ut som en idiot alene...... 

 

Dere må også veldig gjerne følge meg på min instagram, @randiae. Min egen bloggside på facebook finner dere her.


Nå skal jeg over til noe annet, nemlig jobb. Ønsker dere alle en fresh torsdag.

 

 

#Treningsklær #trening #Helse #inspirasjon #fitness #fit #motivasjon #styrketrening #treningsblogg #trondheim #pullups #chins

-Randi Annette-

ENDELIG TILBAKE

Dette var virkelig på tide.Nå fikk jeg endelig friskmelding fra meg selv til å stikke på trening. Jeg fikk ikke til å ta en super lett økt, men jeg trente med tyngre vekter, men i mitt eget tempo. Så det ble svette og glede på en og samme tid. Jeg regner med jeg kommer inn i fine rutiner nå etter hvert.

 

Bildet under ble tatt av meg på Frøya i påsken. Inspirert av Hanne som dro meg med på Yoga i solnedgang da jeg var på Mausund, så jeg prøvde meg litt når jeg var på Frøya også. Bildene fra da jeg og Marte trente kommer etter hvert.

 

Inneholder sponsede lenker
Klærne på bildet er fra BRAZFIT og jeg har nå fått økt min rabatt for mine følgere. Nå er den på 20%, men ser du noen treningsklær som for eksempel har en rabatt på 30% ifra før, så får du ytterligere 20%, samt fri frakt. 

 

Rabattkoden som gjelder nå er randiae20. Direkte link til nettbutikken finner du her.

 


 

 

Yoga er litt undervurdert. I så fall har jeg vært litt sånn som ikke har syntes noe om Yoga. Men sannheten er jo at jeg liker det, men jeg er så stiv og utålmodig fordi jeg forventer at jeg skal være så myk etter noen få økter. Samtidig så liker jeg de øktene der jeg svetter og pulsen hopper nesten utav kroppen. Skikkelig blodøkt, det er det jeg liker. Men litt rolig og balansert økt med Yoga skulle jeg vel bare ha unnet meg. Det er tungt på en måte det også, men det blir ikke den samme høye pulsen.

 

Uansett, jeg er åpen for nye ting og nye utfordringer. Jeg skal i så fall ha den at jeg har prøvd. Det kan ingen ta ifra meg.

 

#yoga #trening #helse #fysisk #utendørs #motivasjon #inspirasjon #treningsklær #rabatt #rabbatkode #fitness #fit #april #blogg #treningsblogg

-Randi Annette-

VINN PRODUKTER TIL DEG SELV

Påskekonkurranse.

 

Jeg har i samarbeid med min gode sponsor fått æren av å dele en konkurranse med dere, og jeg håper mange av dere har lyst til å delta. Det dere trenger å gjøre er følgende:

 

Lag et innlegg på Facebook siden til BRAZFIT, hvor du skriver om din opplevelse med det BRAZFIT produktet du har på deg på bildet.


Min mening om klærne jeg har på meg på bildet ovenfor er:

 

Energy & Power Rio Pink jakken gir meg masse treningsglede og holder meg varm før jeg setter igang treningsøkten.

Energy & Power Green Camo tights er kjempe behagelig på, høy i midjen og har et behagelig stoff.

 

 PREMIE ER 1 NYTT VALGFRITT BRAZFIT PRODUKT
BRAZFIT TREKKER MINST EN VINNER, MEN FÅR VI MANGE GOD INNLEGG BLIR DET FLERE VINNERE.


 

 Bahia Green Tank Top har et godt stoff med små hull som gjør at den puster godt. Den er luftig og er ikke tettsittende noe jeg liker godt med den.

 

 

Et eksempel på hvordan dere kan være med i konkurransen. Husk at dere også kan bruke min rabattkode, randiae15 som gir dere 15% på hele nettbutikken. Fri frakt - alltid. Lykke til.

 

#trening #helse #treningsklær #helse #påske #konkurranse #inspirasjon #motivasjon #Ferie #påskeferie #fitness #foto #bilder #fotoshoot #treningsblogg

-Randi Annette-

TRENING UTENDØRS - ØVELSER FOR RUMPA

I dag bestemte jeg meg for å røre litt på meg. Ikke for det, jeg har jo gått masse de siste dagene. Men det er nå fire dager siden jeg trente styrke, så jeg kjenner på kroppen at nå var det på tide med litt. Det ble ikke mange øvelsene, men litt er bedre enn ingenting tenker jeg.

 

Sponsede lenker.

 

Treningsstrikk er noe alle burde ha. Det er noe som man kan ta med seg uansett hvor man reiser. Det får plass i jakkelommen til og med.

 

 

Jeg bruker det på flere måter, men i dag ble det hip thrust, knebøy og kickback. 


Ikke så enkelt å ta bilder selv, så det ble bare de her. Er det ellers noe dere vil jeg skal vise med tanke på øvelser for rygg, mage, rumpe ect, legg igjen en kommentar på dette innlegget. Det ligger en video av meg utføre en variant av kickback på min instagramkonto, @randiae.

 

Husk at dere også kan benytte dere av min rabattkode som gir 15% på hele nettbutikken til Brazfit. Rabattkode: randiae15. Direkte link her.

 

#trening #fitness #brazfit #treningsklær #sport #sporty #kickback #hipthrust #knebøy #squat #squats #sørtrøndelag #inspirasjon #treningsblogg #instagram

-Randi Annette-

SISTE MULIGHET TIL Å VINNE TRENINGSKLÆR TIL 2000 KRONER.

Siste dag i februar er her, og det betyr at konkurransen til BRAZFIT er over i morgen. Du har fortsatt muligheten til å delta. Dere kan være så heldige å vinne treningsklær på en verdi på 2000 kroner.

 

 

Sponset innlegg. 

Alt dere trenger å gjøre er følgende:

* Følg BRAZFIT på Facebook og Instagram

* Tag og invitere 2 venner til å følge BRAZFIT på Facebook og Instagram

* For hver ekstra person du tagger og som legger seg til som følger på Facebook og Instagram, får man en ekstra sjanse til å vinne. 

 

Alle som deltar er med i trekningen, og vinneren trekkes den 1/3-2017

 


Følg meg gjerne på min instagram, og min egen facebookside så du kan holde deg oppdatert.

 

#trondheim #blogger #Blogg #sport #Konkurranse #fitness #kropp #helse #motivasjon #Inspirasjon #Treningsklær #muskler #body #Trening 

 

-Randi Annette-

Jeg har shoppa.

Nå har jeg akkurat bestilt meg en ny treningstights. Jeg må si det er vanskelig å velge når det er så mye fint å velge i. Jeg har en god del treningsklær, men jeg som trener såpass mye er nødt til å ha rene treningsklær tilgjengelig til en hver tid.

 

Sponset innlegg.

 

 

 

Og her ser dere godbiten som er på vei hos meg og min postkasse. BRAZFIT er ganske kjapp med leveringen. Jeg bestilte i dag, så den kan faktisk være her allerede i morgen. I så fall på onsdag. Alltid kjekt med treningstøy som kan være med å gi det lille ekstra.

 

Energy & Power Green Camo Tights

 

 

Besøk nettbutikken direkte via denne linken.

Energy & Power Green Camo Tights

 

 

 

Energy & Power Green Camo Tights

 

 

Denne tightsen kommer til å passe perfekt til denne toppen som jeg har på bildet under.

Ønsker dere alle en super flott kveld videre.

 

 

#trondheim #blogger #Blogg #sport #fitness #kropp #helse #motivasjon #Inspirasjon #Treningsklær #muskler #body #Trening #shopping

-Randi Annette-

 

Morgentreningen ble bedre enn forventet.

Ny dag med nye muligheter.  Jeg hadde først alarmen på halv åtte. Men, når jeg la meg endret jeg til syv. Og etter noen få minutter, endret jeg den til halv syv. Jeg tenkte at en liten time fra eller til har ikke noe å si. Så da ble det til at jeg stod opp halv sju og dro på trening til sju. Jeg må si jeg er imponert over hvor mange som faktisk trener så tidlig. Eller, det vil si kanskje 10 stykker da. Men jeg er like vel imponert. Det er flere enn meg som har en travel hverdag, så da er det jo veldig kjekt å starte dagen med en økt.

 

Inneholder sponsede lenker. Dersom du ønsker rabatt på treningsklær, bruk min rabattkode randiae15 som gir 15%.

Besøk nettbutikken direkte via denne linken.

 

I og med at formen har vært litt så som så de siste dagene, kjørte jeg øvelser der pulsen ikke ble så forferdelig høy. Øvelser med stor ball, strikk, manualer og til slutt noen pullups. Det ble omtrent 40 minutter. Veldig innafor. Generelt liker jeg å trene under en time da jeg fort blir sulten, sliten og lei hvis det går mye over det. Da er det bedre å jobbe effektivt og godt når jeg først er på trening. Og på morgenen er det heller ikke noe kø på utstyr og apparater, så det er en god grunn til å få unna treningen så tidlig som mulig.

 

Samtidig vil jeg minne  dere om konkurransen som BRAZFIT har i disse dager.

 

Alt dere trenger å gjøre er følgende:

* Følg BRAZFIT på Facebook og Instagram

* Tag og invitere 2 venner til å følge BRAZFIT på Facebook og Instagram

* For hver ekstra person du tagger og som legger seg til som følger på Facebook og Instagram, får man en ekstra sjanse til å vinne. 

 

Alle som deltar er med i trekningen, og vinneren trekkes den 1/3-2017

 


Følg meg gjerne på min instagram, og min egen facebookside så du kan holde deg oppdatert.

 

#trondheim #blogger #Blogg #sport #Konkurranse #fitness #kropp #helse #motivasjon #Inspirasjon #Treningsklær #muskler #body #Trening

-Randi Annette-

 

Overraskelse og konkurranse.

Jeg våknet av brannalarmen i tolvtiden i natt, og jeg som skulle legge meg like over ti i går kveld og få noen timer søvn. Det gikk rett vest.

  

 

Jeg holdt på å sovne på sofaen i sekstiden i går kveld, men jeg dro på trening likevel. Vel hjem som en sliten potetsekk, skulle jeg legge meg til å sove tidlig. Jeg våknet brått av en ulene lyd som jeg ikke viste hvor kom ifra, og stod midt på gulvet som en forvirra kylling og greide hverken å kle på meg eller tenke klart.
Aha, tenkte jeg. Brannalarm. Det betyr at jeg må bare finne noen filler å komme meg ut.

 

Heldigvis var jeg ikke så alt for trøtt da alarmen på telefonen ringte klokken 06.00, og jeg var klar for å trene. Kjære vene, det var uhyggelig å våkne til en brannalarm så brått. Men, heldigvis ikke noe brann da.

 

 

Sponset innlegg.

 

Om litt skal jeg sette meg ned med lekser før jeg skal på jobb. Samtidig vil jeg minner dere på konkurransen som BRAZFIT har gående noen uker til.

 

Den største og første konkurransen i år for BRAZFIT er nå i gang fra og med i dag, der dere kan være heldige å vinne treningsklær på en verdi på 2000 kroner.

 

 

Alt dere trenger å gjøre er følgende:

* Følg BRAZFIT på Facebook og Instagram

* Tag og invitere 2 venner til å følge BRAZFIT på Facebook og Instagram

* For hver ekstra person du tagger og som legger seg til som følger på Facebook og Instagram, får man en ekstra sjanse til å vinne. 

 

Alle som deltar er med i trekningen, og vinneren trekkes den 1/3-2017

 


Følg meg gjerne på min instagram, og min egen facebookside så du kan holde deg oppdatert.

 

#trondheim #blogger #Blogg #sport #Konkurranse #fitness #kropp #helse #motivasjon #Inspirasjon#Treningsklær #muskler #body #Trening #brann #brannalarm

 

-Randi Annette-

Morgentrening og konkurranse.

Egentlig skulle jeg ha meg opp veldig tidlig, altså klokken 05.30, så jeg kunne være ferdig med treningen for dagen til omtrent klokken syv, men jeg sov til klokken var halv åtte. Det var litt merkelig å stå opp når jeg kunne ha vært hjem igjen etter å ha fullført en treningsøkt. Men, jeg kjente i går kveld at jeg var så trøtt, og jeg ville ha omtrent åtte til åtte og en halv time søvn. Så da lyttet jeg til kroppen og sov litt lengre.

Jeg har brukt timene før trening til å vaske klær og studere. Kjæresten min kommer til Trondheim om noen timer, så jeg ville gjøre unna mest mulig av leksene til han skulle komme. Litt kjedelig med besøk og sitte med bøkene hele tiden.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

I og med at jeg snart skal på trening, vil jeg samtidig minne dere om konkurransen som BRAZFIT har i disse dager.

 

Alt dere trenger å gjøre er følgende:

* Følg BRAZFIT på Facebook og Instagram

* Tag og invitere 2 venner til å følge BRAZFIT på Facebook og Instagram

* For hver ekstra person du tagger og som legger seg til som følger på Facebook og Instagram, får man en ekstra sjanse til å vinne. 

 

Alle som deltar er med i trekningen, og vinneren trekkes den 1/3-2017

 


Følg meg gjerne på min instagram, og min egen facebookside så du kan holde deg oppdatert.

 

#trondheim #blogger #Blogg #sport #Konkurranse #fitness #kropp #helse #motivasjon #Inspirasjon #Treningsklær #muskler #body #Trening

-Randi Annette-

LYST TIL Å VINNE TRENINGSKLÆR FOR 2000 KR?

Den største og første konkurransen i år for BRAZFIT er nå i gang fra og med i dag, der dere kan være heldige å vinne treningsklær på en verdi på 2000 kroner. Det er helt sikkert ikke bare min drøm å kunne stikke av med en så flott premie. Det er sikkert flere enn meg som er veldig glad i å trene, så da er påfyll på treningsgarderoben svært kjekt.

 

Dette innlegget viser mange av de treningsklærne jeg har av BRAZFIT. De kommer i et viss mengde, som vil si at de produserer f.eks kun tjue stykker av en tights, som da aldri vil komme tilbake igjen. Så her må man sikre seg godbitene før det er for sent.

 

Sponset innlegg.

 

  

Singletter, tighst, jakker og sportsbh er noe av utvalget de har. 

 

 

 

  

Alt dere trenger å gjøre er følgende:

* Følg BRAZFIT på Facebook og Instagram

* Tag og invitere 2 venner til å følge BRAZFIT på Facebook og Instagram

* For hver ekstra person du tagger og som legger seg til som følger på Facebook og Instagram, får man en ekstra sjanse til å vinne. 

 

Alle som deltar er med i trekningen, og vinneren trekkes den 1/3-2017

 

  

 
 

 
 

 

 

 

 

 
For å se nærmere på nettbutikken, så er det bare å trykke her.

 

Husk at du også kan stikke innom min instagram, @randiae. Der finner du masse bilder og videoer av meg i klær fra BRAZFIT. Ha en strålende fin dag videre, og masse lykke til å konkurransen. Husk at vinneren trekkes den 1/3-2017

 

 

#trdby #trondheim #Mage #abs #fitness #kropp #helse #brazfit #helse #treningsklær #randiannette #randiae #konkurranse #inspirasjon #motivasjon

-Randi Annette-

FIT PÅ MAXTRIM.

 I dag hadde jeg meg en treningsøkt på Maxtrim, på Frøya. Det var veldig kjekt å få inn en økt på 45 minutter, selv om jeg våknet med en innstilling som tilsa noe helt annet. Det fristet ikke å trene, men jeg kjenner meg selv såpass godt, og vet at det skal lite til før gnisten kommer. Jeg skiftet om til treningsklær og lagde en hestehale. Og da var motivasjonen på plass.

 

Det skal liksom så lite til. Det å vase rundt i pysjbukse og et hår som minner om et sovehår gir kanskje ikke den beste motivasjonen. Så da er det kjekt å ha freshe treningsklær som får frem treningslysten.

 

Inneholder sponsede lenker.

 

Dersom du trenger en fornyelse i din treningsgarderobe, må dere bare se om dere finner noe inspirerende treningsklær på nettbutikken til BRAZFIT.

Husk at min rabattkode randiae15 gir 15% på hele nettbutikken. Fri frakt - alltid.
Nå skal jeg spise ribbe, før jeg reiser til Trondheim. Det er vel en fin middag etter trening, ikke sant? Det som er godt, har man godt av.

 

-Randi Annette-

Les mer i arkivet » September 2018 » August 2018 » Juli 2018
Randiannette

Randi Annette

Ei jente på 29 år. Dette er en god og hyppig oppdatert blogg om trening, kosthold og ernæring. Følg meg gjerne på min instagram (randiae), og facebookside. Send mail: Randia.enge@gmail.com Håper dere får nytte av denne bloggen :-)

Siste innlegg

Dette designet er laget av karoe.blogg.no