Jeg blir sterkere og sterkere.

Jeg er i en periode nå som er så utrolig gøy. Jeg blir bare sterkere og sterkere og det er så utrolig gøy å se. Jeg skulle ha begynt med kostholdsplanen, men den ser ut til å være en uke forsinket. Så jeg får sjekke litt nærmere når jeg får den hos Cornelis.I går gikk jeg opp ganske mye på ulike øvelser og noen av øvelsene må jeg fortsatt være da jeg må terpe på god teknikk. God teknikk framfor større vekt. Det er jo for min egen del at jeg trener og i så fall øker styrken. Det er i så fall veldig gøy å se en så stor framgang.

I morgentimene i dag har jeg jobbet med matematikk. Jeg holder på med studiekompetanse og det er den kjipe påbyggingsboka 2PY jeg sliter meg igjennom. Dette med potenser og standardform fester seg liksom ikke i hjernen. Men, da er det bare å løse oppgaver om og om igjen. Jeg må få det til.

Når det gjelder trening, så er det jujitsu som står på listen. Først jobb også litt fight på matta. I morgen har jeg fri og da skal jeg stå opp tidlig for å trene, også for å studere litt hjemme. Det er viktig med struktur og god planlegging.

 

Ha en fin dag.

 

-Randi Annette-

 

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg